ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Παρασκευής

Ακτινογραφία κουπονιού Παρασκευής

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα πιο σημαντικά παιχνίδια του κουπονιού της Παρασκευής (7/8). Πηγή: Betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα πιο σημαντικά παιχνίδια του κουπονιού της Παρασκευής.

105. ΟΝΤΕΝΣΕ–ΑΑΡΧΟΥΣ

Πικρή ήττα για τηνΟντένσεκαθώς πρόσφατα έχασε 1-0 στην έδρα τηςΜίντιλαντ, το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση επιτεύχθηκε στις καθυστερήσεις του αγώνα, 2-0-1 μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα οι γηπεδούχοι, 1/1 νίκη εντός. Αήττητη παρέμεινε (2-1-0) στο πρωτάθλημα ηΑάρχουςη οποία προέρχεται από λευκή ισοπαλία στην έδρα της Βίμποργκ. Προβάδισμα στην έδρα, η λογική λέει πως ηΟντένσεθα επιστρέψει στις επιτυχίες.

109. ΚΡΑΚΟΒΙΑ-ΠΙΑΣΤΓΚΛΙΒΙΤΣΕ

Μεγάλο διπλό με 0-1 πέτυχε ηΚρακόβιαστην έδρα της Ποντμπέσκιτζε παραμένοντας έτσι αήττητη στην 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος έχοντας απολογισμό 2-1-0. Από νίκη προέρχεται και ηΠιάστπου επικράτησε έστω και δύσκολα εντόςέδραςμε 3-2 τηςΓκόρνικ. Καλύτερη ομάδα οι γηπεδούχοι οι οποίοι φέτος φαίνεται να είναι έτοιμοι για το βήμα παραπάνω, με καλή ψυχολογία ηΠιάστη οποία εκτός έδρας έχει το απόλυτο με 1/1 νίκες. Προβάδισμα στον άσο, ο οποίος όμως δενπροσφέρεταισε αξιόλογες αποδόσεις.

114. ΒΑΛΕΡΕΝΓΚΑ –ΤΡΟΜΣΟ

Τη αυλαία της 19η αγωνιστικής ανοίγει η αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες. Από δίκαιη ήττα με 2-0 στην έδρα τηςΣτάμπαεκπροέρχεταιηΒαλερέγκα, εντός έδρας έχει ρεκόρ 5-0-4, από τις χειρότερες εκτός έδρας ομάδες της κατηγορίας ηΤρόμσοπου πρόσφατα έχασε 0-6 εντός έδρας από την Στρόμσγκοντσετ. Άσος

115. ΣΑΝΤΕΦΙΟΡΝΤ –ΜΙΟΝΤΑΛΕΝ

Οι δύο ουραγοί του βαθμολογικού πίνακαβρίσκονταιαντιμέτωποι σε έναν πρόωρο τελικό. Τρεις συνεχόμενες ήττες μετράει η Σάντεφιορντ πουμάλισταδεν κερδίζει στατελευταίατης 5 (0-2-3), πρόσφατα έχασε δύσκολα 3-2 στην έδρα της Λίλεστρομ,ό,τιέχεικαταφέρειμέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα είναι στην έδρα τηςόπουκαι έχει απολογισμό 2-2-5. Πέντε σερί παιχνίδια χωρίς νίκη μετράει και ηΜιοντάλενπου πρόσφαταδέχθηκε6 τέρματα στην έδρα της από τηνΟντ,χωρίςνίκη ακόμα οι φιλοξενούμενοι μακριά από την έδρα τους (0-4-4), ντέρμπι παραμονής το αφήνουμε.

116. ΑΚΙΛΙΖ29 -ΓΙΟΝΓΚΑΓΙΑΞ

Ανανεωμένηκαι με νέο τεχνικό στον πάγκο της ηΑκίλιζπου για ακόμα μια χρονιά αναμένεται να προσφέρει γκολ και θέαμα καθώς δεν έχει ιδιαίτερους στόχους. Μια χαρά τα καταφέρνει μέχρι στιγμής στην κατηγορία η ομάδα νέων τουΆγιαξ,επίσηςομάδαχωρίς στόχους καθώς δεν επιτρέπεται να προβιβαστεί στην μεγάληκατηγορία. Πιθανό τα πολλά γκολ.

117. ΑΛΜΙΡΕΣΙΤΙ–ΦΕΝΛΟ

Πολύ καλή πορεία τηςΑλμίρετην προηγούμενη χρονιά, άξιοαπορίαςόμως ηαπομάκρυνσητου τεχνικούΓκριμτον οποίοαντικατέστησεο άπειρος Στεκέλενμπουργκ, μεγάλη απώλεια για τους γηπεδούχους η φυγή τουπρώτουσκόρερ της ομάδαςΓιάνσεν(19 γκολ). Έφτασε στην πηγήάλλανερόδεν ήπιε ηΦένλοη οποίαμπήκεστα πλέι-οφ της ανόδουόπουόμωςκαιαποκλείστηκε, αρκετές αλλαγές στορόστεργια τους φιλοξενούμενους. θα απέχουμε.

118. ΜΠΡΕΝΤΑ–ΦΟΛΕΝΤΑΜ

Μετά και από 15 χρόνια παρουσίας στα μεγάλα σαλόνια ηΜπρέντακαι πάλι στην 2η κατηγορία, θετικό τοότιπαρέμεινεστον πάγκο οέμπειροςτεχνικός Μάασκαρντ. Αποδυναμωμένη ηΦόλενταμμετά και την περσινή πολύ καλή πορεία πουπραγματοποίησε, αποχώρισαν πολλοί, ήρθε νέος προπονητής. Κερδίζει στην πρεμιέρα ηΜπρέντα.

119. ΝΤΕΝΜΠΟΣ -ΦΟΡΤ.ΣΙΤΑΡΝΤ

Έπειτα από μια επεισοδιακή χρονιά ηΝτενΜπος πραγματοποίησεαρκετέςαλλαγές στορόστερτης, παρέμεινε όμως στον πάγκο ο μέχριπρότινοςαμφισβητούμενοςτεχνικός Φαν Εκ.ΕρωτηματικόηΦορτούναη οποίαπροχώρησεσε μεταγραφές και θέλει ναπραγματοποιήσειαρκετάκαλύτερηπορεία από τηνπερσινή. Δεν είναι για τόσο χαμηλέςαποδόσειςο άσος ο οποίος παρόλα αυτά μπορεί να επιβεβαιωθεί.

120. ΝΤΟΡΝΤΡΕΧΤ -ΦΚΑΪΝΤΧΟΦΕΝ

Ξέρει καλά την κατηγορία η Ντόρντρεχτ η οποία στημεταγραφικήπερίοδοενισχύθηκε αρκετά ενώ στον πάγκο της παρέμεινε ο καλός τεχνικόςΓιάν.Οι υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα αποτελούν για ακόμα μια χρονιά στόχο τηςΑϊντχόφενη οποία κράτησε τον βασικό της κορμό,ερωτηματικόο νέος τεχνικός που ανέλαβε τα ηνία της ομάδας καθώς δεν έχει κοουτσάρει ξανά ομάδα της χώρας του. Αρκετάαμφίρροπηαναμέτρηση, με ρίσκο θα πηγαίναμε με την έδρα.

121. ΟΣ–ΕΜΕΝ

Αρκετά αποδυναμωμένη ηΟΣη οποία δύσκολαθαπραγματοποιήσειχρονιά ανάλογη με την περσινή. Παραλίγο να κάνει την έκπληξη ηΈμενκαι να πάρει τοεισιτήριογια τηνμεγάληκατηγορίακαθώς αποκλείστηκε στα πλέι-οφ ανόδου, νέος τεχνικός στοτιμόνιτης, έφυγαν σημαντικές μονάδες. Αψυχολόγητες ομάδες και οι δύο, no bet.

122. ΧΕΛΜΟΝΤΣΠΟΡ – ΜΑΑΣΤΡΙΧΤ

Μεγάλες αλλαγές σταρόστερκαι των δύο ομάδων. Αποδυναμωμένες αμφότερες με την φυγή αρκετών βασικών ποδοσφαιριστών κάτι το οποίο δεν ξέρουμε πως διαχειριστούν οι 2 προπονητές, θα απέχουμε, τουλάχιστον στην πρώτη αγωνιστική.

164. ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ–ΟΣΕΡ

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα ηΒαλενσιένκαθώς επικράτησε δύσκολα εκτός έδρας 0-1 της Νιόρ,αρκετά τυχερό αποτέλεσμα με τους αντιπάλους της να χάνουν αρκετέςευκαιρίεςγια κάποιο τέρμα. Κλασικό 0-0 για τηνΟσέρη οποία μοιράστηκε εντός έδρας τους βαθμούς με τηνΜπρεστ, βάσει εικόνας των δύο ομάδωνάξιζεκάτι παραπάνω. Πάλι για την ισοπαλία θα παίξουν οι φιλοξενούμενοι, οιγηπεδούχοιόμως στην πρεμιέρα έκαναν την έκπληξη και πλέον έχουν τον πρώτο λόγο.

Πάμε στοίχημα LIVE

165. ΕΒΙΑΝ–ΚΛΕΡΜΟΝ

Από ισοπαλίες χωρίς τέρματα προέρχονται οι δύο ομάδες στην πρεμιέρα της 2η κατηγορίας της Γαλλίας. Θετικός μπορεί να θεωρηθεί ο βαθμός για τηνΕβιάνστην έδρα της Νιμ, έχασε ευκαιρία να πάρει την νίκη ηΚλερμόνκαθώς αγωνιζόμενη για παραπάνω από 40 λεπτά με παίκτη παραπάνω δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση τηςΣοσό.Πτωτικές τάσεις οάσος, ίσως σε αποδόσεις άνω του 2,00 να υπάρχει αξία.

166. ΚΡΕΤΕΪΓ -ΜΠΟΥΡΓΚΠΕΡΟΝΑΖ

Δεύτεροσυνεχόμενο παιχνίδι με νεοφώτιστη ομάδα για τηνΚρετέιγη οποία έχει την ευκαιρία να διπλασιάσει τις νίκες της στο πρωτάθλημα καθώς στηνπρώτηαγωνιστικήεπικράτησε εκτός έδρας τηςΡεντΣταρ 0-1. Δύσκολα τα πράγματα για τηνΜπουργκη οποία όπως όλα δείχνουν θα παλέψει για την παραμονή μέχρι τέλους, έχασεδίκαιαεντός έδρας από την Χάβρη 1-3. Προβάδισμα στους πιο έτοιμους και έμπειρους γηπεδούχους.

167. ΛΑΒΑΛ–ΝΑΝΣΙ

Ισοπαλία 1-1 για τηνΛαβάλστην έδρα της νεοφώτιστηςΠαρί, δίκαιο ο αποτέλεσμα, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 50' με τους φιλοξενούμενους να διαμορφώνουν το τελικό σκορ στο 75΄. Ισοπαλία και για τηνΝανσίη οποία δεν κατάφερε ναπροσπεράσειτο εμπόδιο τηςΤουρστην πρεμιέρα μένοντας έτσι το 0-0. Καθόλου απίθανο ακόμα μια ισοπαλία για τις δύο ομάδες.

168. ΜΠΡΕΣΤ– ΝΙΜ

Τυχερή ηΜπρεστστην πρεμιέρα καθώς πήρε τον εκτός έδρας βαθμό από τηνΟσέρ, οι δύο ομάδεςαναδείχθηκανισόπαλες χωρίς τέρματα,απειλήθηκεαρκετές φορές όμως η επιθετική δυστοκία των αντιπάλων της χάρισε την ισοπαλία.Ξεκίνησετον μαραθώνιο για την απόσβεση των -8 βαθμώντιμωρίαςη Νιμ η οποία πήρε τον βαθμό από τηνΕβιάν, θετικό αποτέλεσμα αν αναλογισθεί κανείς πως η αντίπαλος της θα παλέψει για την επιστροφή της στα μεγάλα σαλόνια. Φαβορί οι γηπεδούχοι, δύσκολα όμως θα πουλήσουν το τομάρι τους οι φιλοξενούμενοι, το αφήνουμε.

169. ΝΤΙΖΟΝ –ΝΙΟΡ

Ισοπαλία χωρίς τέρματα στην έδρα τηςΑζαξιόγια την Ντιζόν, είχαν ευκαιρίες για γκολ και οι δύο ομάδες,ελαφρώςκαλύτεροι οι φιλοξενούμενοι. Ήττα στην πρεμιέρα για τηνΝιόρτη οποία έχασε εντός έδρας από τηνΒαλενσιέν0-1, άδικο αποτέλεσμα καθώς είχε τον έλεγχο στην μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης αλλά και τις ευκαιρίεςώστενα πάρει κάτι. Καλύτερη ομάδα η Ντιζόν, λογικά θα κάνει σεφτέ στις νίκες, πάμε με τον άσο.

170. ΣΟΣΟ–ΜΕΤΣ

Αρκετός ο βαθμός για τηνΣοσό(0-0) στην έδρα τηςΚλερμόνκαθώς κατάφερε να κρατήσει το μηδέν πίσω αγωνιζόμενη γιαπερίπου40 λεπτά με παίκτη λιγότερο, μέχρι και την αποβολή στεκόταναξιοπρεπέστατακαι ήλεγχε την ροή του αγώνα. Ισοπαλία χωρίς τέρματα και για τηνΜετςη οποία έμεινε στο 0-0 εντός έδρας με τηνΛανς, δίκαιο αποτέλεσμα καθώς και οι δύο ομάδες είχαν τις ευκαιρίες τους για να πετύχουν κάποιο τέρμα και ναπάρουντο τρίποντο. Ποιοτικότερη ομάδα ηΣοσό,πάμεμε την έδρα.

171. ΤΟΥΡ– ΠΑΡΙ

Ηρωικό 0-0 απέσπασεστηνέδρα τηςΝανσί ηΤουρ, παίζοντας άμυνα στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα πήρε τον βαθμό από έναν αντίπαλο που αποτελεί ένα από τα δυνατάφαβορίγια την άνοδο. Έχασε ευκαιρία ναξεκινήσειμε νίκηστοπρωτάθλημα η νεοφώτιστηΠαρίκαθώς αν και προηγήθηκε εντός έδρας 1-0 τηςΛαβάλπλήρωσε την απειρία της καιισοφαρίστηκε. Αψυχολόγητες οι δύο ομάδες, περιμένουμε να δούμε τηνΤουρεντός,πάμεπαρακάτω.

172. ΧΑΒΡΗ –ΑΖΑΞΙΟ

Έτοιμη για μεγάλα πράγματα φέτος η Χάβρη, τοεπιβεβαίωσεκαι με τηνεμφάνισητης στην πρώτη αγωνιστικήόπουκαι επικράτησε 3-1 εκτός έδρας τηςΜπουργκ. Από εντός έδρας ισοπαλία χωρίςτέρματαμε αντίπαλο τηνΝτιζόν προέρχεται ηΑζαξιό, δίκαιο αποτέλεσμα αν και οι φιλοξενούμενοι ήτανελαφρώςκαλύτεροι. Μπορούν οι οι γηπεδούχοι να επιβεβαιώσουν τον τίτλο του φαβορί.

173. ΧΕΡΕΝΦΕΝ- ΝΤΕ ΓΚΡΑΑΦΣΤΣΑΠ

Αρκετά αξιόλογη ηπερσινή χρονιά για τηνΧέρενφεν,δύσκολαόμως θαπραγματοποιήσεικάτιανάλογοκαι φέτος καθώς έχασε σημαντικούςποδοσφαιριστές, δεν έγιναν μεταγραφές, οι περισσότεροι ήρθαν από την β’ ομάδα, στα θετικά ότι παρέμεινε στον πάγκο ο έμπειρος τεχνικός Λοντεβέχες. Σαφέστατα αποδυναμωμένη σε σχέση με πέρυσι και η Ντε Γκράαφστσαπ η οποία έχασε αρκετούς πολύτιμουςποδοσφαιριστές, αναπληρώθηκαν με παίκτες οι οποίοιαγωνίζοντανκυρίως σε ομάδες της δεύτερης κατηγορίας. Εντελώς διαφορετικές οι δύο ομάδες σε σχέση με τηνπροηγούμενη χρονιά, πολύχαμηλόςο άσος για να ασχοληθούμε.

125. ΖΟΥΛΤΕΒΑΡΕΓΚΕΜ–ΓΚΕΝΚ

Από ήττα 2-1 στην έδρα τηςΣταντάρπροέρχεταιηΖούλτεΒάρεγκεμ, άδικοαποτέλεσμα, άξιζε έστω τον βαθμόβάσει εμφάνισης. Ήττα και για τηνΓκενκστην 2η αγωνιστική, έχασε 1-0 στην έδρα τηςΓάνδηςδίκαιο αποτέλεσμα θα μπορούσε να χάσει με μεγαλύτερο σκορ. Καλή εικόνα των γηπεδούχων μέχρι στιγμής, καθόλου απίθανο να κάνουν τη ζημιά στηνΓκενκη οποία δεν φαίνεται να είναι καλά.

174. ΛΙΛ- ΠΑΡΙ ΣΕΝΖΕΡΜΕΝ

Η έναρξη του πρωταθλήματος βρίσκει την Παρί Σεν Ζερμέν να ξεκινά ως το απόλυτο φαβορί για την υπεράσπιση του τίτλου της. Αναμένεται μάλιστα να παρουσιαστεί καλύτερη σε σχέση με την περσινή χρονιά, αφού είναι ενισχυμένη σε όλες τις γραμμές, με απώτερο στόχο τη διάκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η Λιλ βρίσκεται εν’ όψει μιας μεταβατικής χρονιάς, με καινούργιο προπονητή και πολλά νέα πρόσωπα θα επιδιώξει να χτίσει μια καινούργια ομάδα.Αν και η διαφορά κλάσης της Παρί είναι εμφανής, δεν συνηθίζει να φορτσάρει στο ξεκίνημα της σεζόν, μετράει μάλιστα τρεις ισοπαλίες σε ισάριθμες πρεμιέρες της από το 2012 και μετά, θεωρούμε ότι η Λιλ μπορεί να την κρατήσει σε μια ακόμα, γεγονός που αποδίδει 3,65 στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

128. ΓΚΑΛΓΟΥΕΪ –ΝΤΕΡΙ

Από μεγάληεπιτυχίαστο θεσμό τουκυπέλλουπροέρχεται η Γκάλγουεϊ η οποία και απέκλεισε τηνΝτάνταλκστα πέναλτι (0-0 κανονική διάρκεια), για το πρωτάθλημα έχασε 2ο σερί παιχνίδι, αυτή τη φορά εκτός έδρας από την ΣεντΠάτρικς 3-1, 4-0-8 ο εντός έδρας απολογισμός της. Επιτέλους νίκη μετά και από 7 ανεπιτυχή αποτελέσματα για τηνΝτέριη οποία επικράτησεεύκολαεντός έδρας της Λόνγκφορντ με 3-0, 2-3-6 ο εκτός έδρας απολογισμός της. Ντέρμπι ουράς αποτελεί η αναμέτρηση, δεν θαπάρουμεπλευρά.

129. ΝΤΑΝΤΑΛΚ– ΛΟΝΓΚΦΟΡΝΤ

Δύσκολα θαστραβοπατήσειηΝτανταλκπου θέλει να εξιλεωθεί μετά και τον σοκαριστικό αποκλεισμό από την συνέχεια του κυπέλλου στα πέναλτι από την Γκάλγουεϊ.

130. ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ - ΣΕΝΤΜΙΡΕΝ

Η Ρέιντζερς δείχνει από τα πρώτα δείγματα της σεζόν να έχει πάρει το μάθημα από το περυσινό της πάθημα ξεκινώντας δυνατά αλλά ταυτόχρονα κρατώντας μικρό καλάθι και χωρίς μεγάλες τυμπανοκρουσίες. Η Σεντ Μίρεν δεν έχει τη φανέλα της Χαρτς ή της Χιμπέρνιαν για να προσαρμοστεί με το καλημέρα στη μικρότερη κατηγορία, τόσο η νίκη των Τζερς με μηδέν παθητικό στο 2,55 και το -1 στο 1,875 δείχνουν να αποτελούν σοβαρές επιλογές. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

175. ΜΠΡΑΪΤΟΝ– ΝΟΤΙΓΧΑΜ

Ούτε κρύο ούτε ζέστη στα μεταγραφικά για τηνΜπράιτονη οποία κράτησε τον βασικό της κορμό ενώπροχώρησεσε κάποιες μεταγραφέςενισχύονταςτην γραμμή κρούσης της. Μόλις 1 ήττα στα 7 (5-1-1) φιλικά που έδωσαν οι γηπεδούχοι, στο τελευταίοτουςμάλισταεπικράτησανεντός έδρας τηςΣεβίλλης1-0. Την επιστροφή της στα μεγάλα σαλόνιασχεδιάζειγια ακόμα μια χρονιά η Νότιγχαμ η οποία στα μεταγραφικά κράτησε όλους τους βασικούς της παίκτες ενώπροχώρησεκαι σε κάποιες σημαντικές μεταγραφές, σε 7 φιλικά σημείωσε μόλις 1 νίκη (1-4-2). Αν και πρώτη αγωνιστική θεωρούμε πως η Νότιγχαμ θα εμφανιστεί πιοώριμηκαι πάρει την νίκη.

131. ΣΑΜΡΟΚΡΟΒΕΡΣ- ΣΕΝΤΠΑΤΡΙΚΣ

Δεύτερηαναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες,Σάμροκκαι ΣεντΠάτρικςέπαιξανξανά πριν 4 μέρες για το κύπελλο, 0-0 η κανονική διάρκεια,προκρίθηκανοι φιλοξενούμενοι στην διαδικασία των πέναλτι. Μοναδική αήττητη εντός έδρας ομάδα στο πρωτάθλημα ηΣάμροκμε ρεκόρ 7-3-0, 7συνεχόμενεςνίκες οι φιλοξενούμενοι, 6-1-3 ο εκτός έδρας απολογισμός τους. Θα πάμε με την δυνατή έδρα τηςΣάμροκη οποία διψάει για άμεσηεκδίκηση.

133. ΚΡΙΣΙΟΥΜΑ–ΟΕΣΤΕ

Πιο μοιρασμένα θα έπρεπε να είναι τα σετ,μπορείΚρισιούμανα παραμένει 9 αγώνες αήττητη αλλά έχει πετύχει 3 νίκες, 4 νίκες στατελευταία5 μετράει ηΟέστεη οποία και αδικείται απότιςαποδόσεις, no bet η κόντρα.

136. ΛΟΥΒΕΡΝΤΕΝΣΕ -ΠΑΪΣΑΝΤΟΥ

Από ισοπαλίες προέρχονταιαμφότερες, μόνο εντός μαζεύει βαθμούς ηΛούβεπου έχει απολογισμό 3-2-2, αδύναμοσημείοτηςΠαϊσαντούαποτελούν τα εκτός έδρας παιχνίδια, οι φιλοξενούμενοι χάνουν πολύ από την δύναμη τους όταν αγωνίζονται μακριάαπό το σπίτι τους, 2-1-4 ο απολογισμός τους. Καλές τύχεςέχειη ισοπαλία.

137. ΜΠΑΪΑ- ΜΠΟΑ

Εφικτή δείχνει μέχρι στιγμής η επιστροφή στηSerieA για τη Μπαΐαβάση των επιδόσεων και των εμφανίσεων της (4η θέση, δεύτερη καλύτερη άμυνα), στο -3 από την κορυφή και με όπλο την εντός έδρας συμπεριφορά της (6-1-0, 11-2 τέρματα). Η Μποά είναι ομάδα που προσέχει και καλύπτει τα νώτα της, ειδικά εκτός έδρας, δύσκολα θα αποσπάσει κάποιο θετικό αποτέλεσμα και θα δημιουργήσει ευκαιρίες για να σκοράρει. Καλή σκέψη το ανάπτυγμα των σκορ (1-0/2-0/2-1) με κάλυψη στο 1-1 που δίνει μέση απόδοση 1,88 στον Stoiximan .Διαβάστε περισσότερα εδώ .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ