ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Παρασκευής

Ακτινογραφία κουπονιού Παρασκευής

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και αναλύσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Παρασκευής (24/7). Πηγή: Betblog.gr.

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα πιο σημαντικά παιχνίδια του κουπονιού της Παρασκευής.

105. ΧΟΜΠΡΟ– ΑΑΛΜΠΟΡΓΚ

Με το αριστερό ξεκίνησε της αγωνιστικές της υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα ηΧόμπροη οποία παρά τα καλά δείγματα που έδειξε στην διάρκεια προετοιμασίας όντας αήττητη έχασε δίκαια στην έδρα τηςΟντένσε3-0. Από εντός έδρας ισοπαλία 1-1 με την Έσμπιεργκ προέρχεται η Αάλμποργκ η οποία παρουσιάστηκε ακόμα ανέτοιμη. Κακιά εικόνα από τις δύο ομάδες στηνπρεμιέρα, είναι ακόμα πολύ νωρίς για να έχουμε άποψη, το αφήνουμε.

107. ΡΟΥΧΧΟΡΖΟΦ -ΠΙΑΣΤΓΚΛΙΒΙΤΣΕ

Μεγάλο τοπικό ντέρμπι μίσους ανάμεσα στις δύο ομάδες. Δεν τα κατάφερε ηΡουχη οποία έχασε εντός έδρας 0-2 από τηνΓκόρνικ, δίκαιο αποτέλεσμα, κακιά η εικόνα των γηπεδούχων πουδυσκολευτήκαναρκετά στο δημιουργικό κομμάτι. Με το δεξίξεκίνησετις αγωνιστικές τηςυποχρεώσειςστο νέο πρωτάθλημα ηΠιάστη οποία επικράτησε αρκετά δύσκολα εντός έδρας 1-0 της Νετσιέτζα, αρκετά πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία βάση εικόνας των δύο ομάδων. Δενέπεισανοι γηπεδούχοι στην πρεμιέρα κάτι το οποίο μας ωθεί να κοιτάμε προς ταδεξιά, όχι πολύζεστάπάντως.

108. ΚΡΙΛΙΑ-ΤΣΣΚΑΜΟΣΧΑΣ

Με νίκες ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους στο νέο πρωτάθλημα Ρωσίας οι δύο ομάδες. Μεγάλη νίκη πέτυχε ηΚρίλιαπου επικράτησε με αρκετή δόση τύχης εκτός έδρας τηςΑνζίμε 0-1. Με το ίδιο σκορ κέρδισε στο σπίτι της και ηΤΣΣΚΑτηνΡούμπινΚαζάν.Υπάρχει διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες, χαμηλό το διπλό, ίσως στο live μαςδοθείη δυνατότητα να το αγοράσουμε σε καλύτερη απόδοση.

110. ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ – ΠΟΡΤΟ

Φιλικό παιχνίδια ανάμεσα στις δύο ομάδες στο πλαίσιο τηςκαλοκαιρινήςπροετοιμασίαςπουπραγματοποιούν. 3/3 goal-goal στα πρόσφατα φιλικά της μετράει η Γκλάντμπαχ που παραμένει αήττητη στα 5 που έχει δώσει μέχρι στιγμής έχοντας απολογισμό 2-3-0. Μικρό δείγμα έχουμε από την Πόρτο η οποία πρόσφατα επικράτησε της Ντούισμπουργκ 0-2. Πολύ πιθανό να επιβεβαιωθεί το goal-goal το οποίο και βρίσκουμεοριακάστην απόδοση 1,72 στην Bet365.

111. ΣΤΑΡΤ- ΒΙΚΙΝΓΚ

Επέστρεψε στις ήττες ηΣταρτη οποία μετά από 2 σερί νίκες έχασε στην έδρα τηςΤρόμσο2-1. Καθόλου αξιόπιστοι εντός έδρας οι γηπεδούχοι καθώς μετράνε 4-1-3 (16-11 γκολ), 7 από τα 8 έληξαν goal-goal και 6 over 2,5. Συνολικά στο πρωτάθλημα έχουν απολογισμό 5-4-7 (26-26 γκολ) και βρίσκονται στην 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 19 βαθμούς. Αρκετάκαλήπορείαπραγματοποιείη Βίκινγκ η οποία πρόσφατα σκαρφάλωσε στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 28 βαθμούς. Πρόσφατα οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν στην έδρα τους τηςΆαλεσουντ4-1. Μακριά από το σπίτι τους έχουν ρεκόρ 4-0-4 (13-9 γκολ) διαθέτοντας τηνκαλύτερηάμυνα, 5 από τα 8 έληξαν over 2,5 και 5 no goal, παράλληλα δενκατάφεραννα σκοράρουνμόνοσε 2. Μεγάληευχέρειαστο σκοράρισμα παρουσιάζουν οι δύο ομάδες, το over 2,5 βρίσκεται ήδη σε πολύ χαμηλές αποδόσεις, θα ρισκάρουμε με το over 3,5 στηναπόδοσητο 2,25 στην Bet365.

115. ΣΟΝΤΕΡΙΣΚΕ-ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ

Έκανε την έκπληξη ηΣοντερίσκετην 1η αγωνιστική καθώς επικράτησε εκτός έδρας της Νόρτζελαντ 0-2. Οι φιλοξενούμενοι με 2 γρήγορα γκολ του Ντάλγκαρντ (10’, 16’) πήραν από νωρίς το προβάδισμα και στη συνέχεια παίζοντας αποτελεσματικήάμυνακράτησαν το αποτέλεσμα. Σε καλή κατάσταση ηΜίντιλαντη οποία κέρδισε εντός έδρας την Βίμποργκ με 2-0. Πρόσφατα προκρίθηκε στην επόμενη φάση τουΤσάμπιονςΛιγκκαθώς απέκλεισε την Λίνκολν με συνολικό σκορ 3-0. Αν οι πρωταθλητές δεν αντιμετώπιζαν το πρόβλημα της κούρασης τότε σήμερα θα μας απασχολούσαν, όμως μετά και το δυνατό ξεκίνημα τηςΣοντερίσκεθα απέχουμε.

120. ΣΙΝΤΤΡΟΥΙΝΤΕΝ- ΚΛΑΜΠΜΠΡΙΖ

Πρεμιέρα στο πρωτάθλημα τουΒελγίουμε τις δύοομάδεςναβρίσκονταιαντιμέτωπες μετά από 3 χρόνια. Επιτέλουςεπέστρεψε στην μεγάληκατηγορίαηΣιντΤρούιτενη οποία με συνοπτικές διαδικασίες πήρε την πρώτη θέση της 2ηκατηγορίας. Δυνατοί στην έδρα τους οι γηπεδούχοι, 13-3-1 ο περσινός απολογισμός τους κάτι το οποίο θα προσπαθήσουν ναεκμεταλλευτούνκαι φέτος έτσι ώστε να πραγματοποιήσουν μια αξιοπρεπήπορεία. Με το μυαλό στον Παναθηναϊκό η ΚλαμπΜπριζαναμένεται ναπαρουσιαστείμε ορισμένες αλλαγές στο αρχικό σχήμα, κακιάεικόναστα φιλικά για τους φιλοξενούμενους που σε 6 αγώνες κέρδισανμόνοτον έναν. Υπάρχει αξία στην κόντρα εδώ. Στην απόδοση 1,825 ο ασιατικός άσος +0,75 στην Βet365.

Πάμε στοίχημα LIVE

121. ΝΤΟΥΙΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΚΑΪΖΕΡΣΛΑΟΥΤΕΡΝ

Αρκετά αμφίρροπη αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες, δυνατή στην έδρα της η Ντούισμπουργκ που παρά τις λίγες μεταγραφές που πραγματοποίησε αναμένεται να σταθεί αξιοπρεπέστατα στην κατηγορία. Αποδυναμώθηκε ηΛάουτερνκατά την μεταγραφική περίοδο καθώς αποχώρησαν 6 βασικά γρανάζια της περσινής μηχανής τουΛετιέρι(δεν αντικαταστάθηκαν με αξιόλογους παίκτες), κάτι το οποίο και θα της κοστίσει. Πιο μοιρασμένο θα έπρεπε να είναι το σετ, αν και ακόμα είναι πολύ νωρίς το1Χστο 1,70 των γηπεδούχων στην Bet365 έχει αξία. Το παιχνίδι προσφέρεται στον Stoiximan με 0% γκανιότα. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

123. ΚΡΑΚΟΒΙΑ-ΒΙΣΛΑΚΡΑΚΟΒΙΑΣ

Ακόμα έναντέρμπιγια την 2η αγωνιστική της Πολωνίας ανάμεσασεδύο ομάδες της ίδιας πόλη. Παίζοντας αρκετά έξυπνα ηΚρακόβιααπέδρασε με το διπλό (0-1) από την έδρα τηςΛέχιαΓκντανσκ. Οι φιλοξενούμενοι παίζοντας καλή άμυνα και με σωστές αντεπιθέσεις κατάφεραν να σκοράρουν το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης και να ξεκινήσουν έτσι με νίκη στο νέο πρωτάθλημα. Κακιά εμφάνιση και ισοπαλία στην πρεμιέρα για τηνΒίσλαη οποία έμεινε στο 1-1 εντός έδρας κόντρα στηνΓκόρνικΖάμπρε.Οι γηπεδούχοιπροηγήθηκανστο 24’ αλλά 10 λεπτά αργότερα δέχθηκαν την ισοφάριση, σκορ το οποίο έμεινε μέχρι και το τέλος. Κλειστό παιχνίδια αναμένεται από τις δύο ομάδες οι οποίες στην πρεμιέρα δεν έδειξαν κάτι το αξιόλογο επιθετικά, Στην απόδοση του 1,70 το under 2.5 στην Bet365μπορείνααποτελέσειεπιλογή.

125. ΓΚΑΛΓΟΥΕΪ -ΜΠΡΕΪ

Από σημαντικές νίκες προέρχονται αμφότερες, με το εμφατικό 2-4 επικράτησε στην έδρα τηςΛίμερικη Γκαλγουεϊ η οποία πήρεμεγάληβαθμολογική ανάσα. Εντός έδρας οι γηπεδούχοι προέρχονται από 3 συνεχόμενες νίκες, έχουν απολογισμό 3-0-7 (16-23 γκολ) διαθέτοντας την χειρότερη άμυνα, 8 από τα 10 έληξαν over 2,5 και goal-goal. 3η σερί νίκη για τηνΜπρέιη οποία βρίσκεται σε πολύκαλήκατάσταση, πρόσφατα επικράτησε εντός έδρας τηςΝτέρι1-0 καταφέρνοντας έτσι ναξεκολλήσειαπό τιςτελευταίεςθέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Μακριά από την έδρα τους οι φιλοξενούμενοι έχουν απολογισμό 2-2-5 (7-19 γκολ), 6 απότα 9έληξανover 2,5 και 6 no goal. Δύσκολο παιχνίδια για πρόβλεψη με τις δύο ομάδες να βρίσκονται πολύκοντάσε ποιότητα, το πρώτο λόγο έχει η ισοπαλία.

126. ΜΠΟΕΜΙΑΝ-ΝΤΕΡΙ

Πήρε ψυχολογία ηΜποέμιανμετά τη νίκη επί τηςΣλίγκοτηνπροηγούμενηαγωνιστική, επιστρέφοντας έτσι στα θετικά αποτελέσματα και παραμένοντας σε απόσταση βολής από την πρώτη τετράδα. Συνεχίζεται ο κατήφορος για τηνΝτέρι, η τρέχει σερί έντεκα αγώνων δίχως νίκη, με αποτέλεσμα να μάχεται για την αποφυγή του υποβιβασμού. Δεν τίθεται θέμα περί φαβορί στη συγκεκριμένη αναμέτρηση , με τον άσο να αποτελεί επιλογή των Young Guns σε απόδοση 1,91 στον Stoiximan, κάτι που ενισχύεται από το γεγονός πως ηΝτέριδιαθέτει και τη χειρότερη εκτός έδρας επίθεση της κατηγορίας. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

127. ΣΛΙΓΚΟΡΟΒΕΡΣ- ΣΕΝΤΠΑΤΡΙΚΣ

Σε κακή κατάσταση ηΣλιγκορόβερςπου με μόλις 1 νίκη στατελευταία7 της παιχνίδια έχει πέσει στηνπροτελευταίαθέση του βαθμολογικού πίνακα, πρόσφατα έχασε στην έδρα τηςΜποέμιανς1-0.Δυσκολεύονταιστο σπίτι τους οι γηπεδούχοι που έχουν απολογισμό 2-5-3 (12-13 γκολ), 6 από τα 10 έληξαν under 2,5 και 8 goal-goal. Σε τρομερή φόρμα η ΣεντΠάτρικςπου προέρχεται από 5 συνεχόμενες νίκες με αποτέλεσμα να σκαρφαλώσει στην 3η θέση της βαθμολογίας. 5-1-3 ο εκτός έδρας απολογισμός της, 5/9 over 2,5 και 6 no goal. ΗΣλίγκοχρειάζεται βαθμούς επειγόντωςαλλιώς θα έχει μεγάλο πρόβλημα, σε καλή κατάσταση η ΣεντΠάτρικς, όλα δείχνουν δεξιά, καλύτερα όμως να απέχουμε, δεν έγινε ξαφνικάομαδάραη ΣεντΠάτρικς.

128. ΛΙΜΠΕΡΤΑΔ - ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟΣΑΝΤΑΝΙ

Άσχημα ξεκίνησε στο νέο πρωτάθλημα η Λιμπερτάδ η οποία δεν έχει πετύχει ακόμα νίκη, πρόσφατα μάλιστα έχασε εντός έδρας με τοβαρύ 2-5 από τηνΣπορτίβοΛουγκάνο. Δύοσυνεχόμενεςκαι παράλληλαεύκολεςνίκες για τηνΣαντάνιη οποίαμόνοστηπρεμιέραέχασε εντός απότηνΣέροΠορτένιο. Πρόσφατα επικράτησε 3-0 τηςΝτεπορτίβο Καπιάτα. Δεν είναι για τόσο χαμηλές αποδόσεις ο άσος για μια ομάδα που ακόμα δεν έχει νίκη στο πρωτάθλημα.

129. ΧΕΝΕΡΑΛΝΤΙΑΖ- ΣΟΛ ΝΤΕ ΑΜΕΡΙΚΑ

Πρώτη νίκη για τηνΧενεράλπου μετά το ντροπιαστικό εντός έδρας 0-5 από τηνΓκουαρανίεπικράτησε με 0-1 τηςΝασιονάλπραγματοποιώνταςτην έκπληξη. Χωρίς νίκη ακόμα στο πρωτάθλημα οι φιλοξενούμενοι που σε 3 παιχνίδια έχουν μόλις 1 βαθμό, πρόσφαταγνώρισαντην ήττα στην έδρα τους 1-2 από τηΣπορτίβοΣανΛορέντζο. Αναγκασμένοι να εκμεταλλευτούν κάποια στιγμή την έδρα τους οι γηπεδούχοι, στο ανεκτό 2,25 οάσοςτης Χενράλ στην Bet365.

130. ΑΜΕΡΙΚΑΜΙΝΕΪΡΟ- ΜΠΟΑ

Να επιστρέψει στις νίκες θέλει η ΑμέρικαΜινέιρομετά και την εκτός έδρας ήττα 3-1 στην έδρα τηςΟέστε.Αρκετά δυνατοί στο σπίτι τους οι γηπεδούχοι που έχουν απολογισμό 6-1-0 (18-7 γκολ) διαθέτοντας παράλληλα την καλύτερη εντός έδρας επίθεση, 4 από τα 7 έληξαν goal-goal και 4 under 2,5. Για τέταρτο παιχνίδι παρέμεινε χωρίς νίκη ηΜπόα η οποία προέρχεται από εντός έδρας ισοπαλία χωρίς τέρματα με τηνΣεάρα.Μακριά από την έδρα τους οι φιλοξενούμενοι μετράνε 1-4-2 (5-7 γκολ), 6 από τα 7 έληξαν under 2,5 και 4 no goal. Τον πρώτο λόγο η πολύ καλύτερη ομάδα Αμέρικα, όμως μπορούμε να πάρουμε μιακαλύτερηαπόδοση τουάσουκατά τη διάρκεια του αγώνα.

131. ΟΛΙΜΠΙΑΑΣΟΥΝΣΙΟΝ-ΝΑΣΙΟΝΑΛΑΣ.

Μοναδικήαήττητηομάδα στοπρωτάθλημαηΟλίμπια, δίκαια φαβορί στηνσυγκεκριμένηαναμέτρηση. Από μεγάλη νίκη στην έδρα τηςΓκουαρανίμε 0-2 προέρχονται οι φιλοξενούμενοι οι οποίοιεκμεταλλεύτηκανάψογα τις πολλές απουσίες τωναντιπάλωντους. Απρόσμενη εντός έδρας ήττα για τηνΝασιονάλη οποία έχασε στην έδρα της από τηνΧενεράλ0-1. Βάση εικόνας των δύο ομάδωνοιγηπεδούχοι έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη.

133. ΑΛΝΤΟΣΙΒΙ -ΑΤΛΕΤΙΚΟΤΕΜΠΕΡΛΕΪ

Κοντά σε ποιότητα οι δύο ομάδες που προέρχονται όμως από συνεχόμενα ανεπιτυχήαποτελέσματα. 4 συνεχόμενες ήττες μετράει η Αλντοσιβί ανεξαρτήτως έδρας, πρόσφατα ηττήθηκε στην έδρα τηςΤέμπερλει3-1. 2-2-4 ο εντός έδρας απολογισμός της, παίζεικαλύτεραμακριά από το σπίτι της. Κάτι ανάλογο ισχύει και για την Ατλέτικο η οποία παίρνει με μεγαλύτερη ευκολία βαθμούς μακριά από την έδρα της αφού έχει απολογισμό 3-2-4. Οι γηπεδούχοι πρέπει να αρχίσουν να παίρνουναποτελέσματαμέσα στο σπίτι τους, δεν θα μπορέσουν ναμείνουνγια πολύ καιρό ακόμα στην μέση της βαθμολογίας στηριζόμενοι στα εκτός έδρας παιχνίδια. Στην απόδοση του 2,00 οασοςστην Bet365 αποτελεί επιλογή.

135. ΜΠΡΑΓΚΑΝΤΙΝΟ-ΑΤΛ.ΓΚΟΪΑΝΙΕΝΣΕ

Ομάδα που στηρίζεταικαθαράστην έδρα της ηΜπραγκατνίνο, χωρίς νίκη ακόμα εκτός έδρας ηΑτλέτικοπου αν συνεχίσει έτσι δύσκολα θα αποφύγει τον υποβιβασμό. 4-0-2 ο εντός έδρας απολογισμός της «Μπράγκα», 0-1-6 εκτός ηΓκοιανιένσεπου έχει πετύχει μονάχα 1 γκολ. Τέτοιουείδουςπαιχνίδια καλό είναι να αποφεύγονται, οι ομάδες σανρόστερπαρά την φόρμα βρίσκονται πολύ κοντά και δεν αποκλείεται να δούμε κάποια έκπληξη.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ