ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Παρασκευής

Ακτινογραφία κουπονιού Παρασκευής

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα πιο σημαντικά παιχνίδια του κουπονιού της Παρασκευής (17/07). Πηγή:Βetblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα πιο σημαντικά παιχνίδια του κουπονιού της Παρασκευής.

106. ΝΟΡΝΤΖΕΛΑΝΤ –ΣΟΝΤΕΡΙΣΚΕ

Πρεμιέρα στο πρωτάθλημα Δανίας, μοναδικό όπλο της Νόρτζελαντ αποτελεί ο πλαστικός χλοοτάπητας, στα μεταγραφικά αποχώρησαν αρκετοί έμπειροι παίκτες, την θέση τους αναπλήρωσαν νέοι και αποτελούν ερωτηματικό. Εντελώς διαφορετική ομάδα σε σχέση με την περισνή αυτή τηςΣοντερίσκεη οποία πλέον έχει στο τιμόνι της νέο τεχνικό χωρίς μεγάλη εμπειρία, στα μεταγραφικά αποκτήθηκαν και αποχώρισαν αρκετοί παίκτες. Δύσκολο παιχνίδι για πρόβλεψη, δεν είναι πιθανό να δούμε κάποια έκπληξη.

109. ΒΙΣΛΑΚΡΑΚΟΒΙΑΣ-ΓΚΟΡΝΙΚΖΑΜΠΡΖΕ

Πεμιέρα στο πρωτάθλημα Πολωνίας. Πλήρης λίφτινγκ πραγματοποίησε ηΒίσλακατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου αφού αποχώρισαν 12 ποδοσφαιριστές τους οποίους και αντικατέστησαν άλλοι τόσοι, μάλιστα οι 7 προέρχονται από την δεύτερη ομάδα, στα φιλικά προετοιμασίας έδειξε αρκετά έτοιμη. Απογοητευτική παρουσιάστηκε ηΓκόρνικστα παιχνίδια προετοιμασίας, λογικό καθώς αποχώρησαν συνολικά 7 ποδοσφαιριστές χωρίς ουσιαστικά να αντικατασταθούν επάξια. Λογικό φαβορί οι γηπεδούχοι.

113. ΑΓΙΑΞ– ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ

Σε στάδιο προετοιμασίας βρίσκονται οι δύο ομάδες οι οποίες έχουν κάποιες σημαντικές μεταγραφικές προσθήκες. Τρία φιλικά έχει δώσει μέχρι στιγμής η ομάδα του Άμστερνταμ από τα οποία κέρδισε το 1 (2-0 τον Παναθηναϊκό), τα 2 έληξαν over 2,5 και goal-goal. Ένα φιλικό έχουν δώσει μέχρι τώρα οι «λύκοι» στο οποίο και αναδέχθηκαν ισόπαλοι 1-1 με την πολωνικήΛέχιαΓκντασκ. Λογικά θα έχουμε γκολ εκατέρωθεν.

114. ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ – ΜΟΝΑΚΟ

Τρία φιλικά έχει δώσει μέχρι στιγμής η Αϊντχόβεν η οποία παρουσίασε ένα αρκετά καλό πρόσωπο, πρόσφατα κέρδισε την Λιόν 2-0 ενώ είχε προηγηθεί ήττα από την Βασιλεία με 3-2. Στα μεταγραφικά οι Ολλανδοί ήταν αρκετά δραστήριοι καθώς απέκτησαν 8 ποδοσφαιριστές δαπανώντας συνολικά 20 εκατομμύρια Ευρώ. Μεταγραφικό ντεμαράζ πραγματοποίησε και η Μονακό αφού απέκτησε 11 ποδοσφαιριστές,Καρίγιο,ΤραορέκαιΚαβαλέιροοι πιο γνωστοί. Στα φιλικά μέχρι στιγμής οι Μονεγάσκοι μετράνε 3 ήττες και μονάχα μια νίκη, όλα έληξαν no goal ενώ κατάφεραν να να σκοράρουν μόνο στο ένα. Πιθανό φαντάζει το under 2,5.

Πάμε στοίχημα LIVE

115. ΚΑΡΛΣΡΟΥΗ – ΜΑΛΑΓΑ

Υπάρχει διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες, όμως το παιχνίδι αποτελεί φιλικό και με την Μάλαγα να δίνει το πρώτο της επίσημο φιλικό δεν είναι άξιο ενασχόλησης, πάμε παρακάτω.

116. ΓΚΡΟΪΤΕΡΦΙΡΤ–ΘΕΛΤΑ

Αήττητη και με 4/4 νίκες ηΓκρόιτερστα φιλικά που έχει δώσει μέχρι στιγμής στο πλαίσιο προετοιμασίας, μάλιστα όλες συνοδευτήκαν με over 4,5, στο τελευταίο της παιχνίδι επικράτησε της Μπιλμπάο 3-2! Δεν έχουμε ακόμα δείγμα από τηνΘέλταη οποία μεταγραφικά κινήθηκε μέχρι στιγμής σε ρηχά νερά. Θα το αφήσουμε.

124. ΛΕΧΙΑΓΚΝΤΑΝΣΚ –ΚΡΑΚΟΒΙΑ

Ενισχυμένη μεταγραφικά και έτοιμη για το βήμα παραπάνω τη νέα χρονιά ηΛέχιαη οποία παρουσίασε ένα αρκετά αξιόλογο πρόσωπο στα φιλικά προετοιμασίας καθώς κατάφερε να μην ηττηθεί από τις Βόλφσμπουργκ καιΣαχτάρενώ κέρδισε με ιδιαίτερη άνεση τονΑΠΟΕΛ4-1. Αχίλλειος πτέρνα οι εκτός έδρας αγώνες για τηνΚρακόβιαη οποία όμως στα φιλικά έδειξε έτοιμη, μεταγραφικά αποκτήθηκαν 3 παίκτες, ένα κλικ αριστερά.

125. ΜΠΟΕΜΙΑΝ-ΣΛΙΓΚΟΡΟΒΕΡΣ

Τους βαθμούς για διαφορετικούς λόγους θα ψάξουν οι δυο ομάδες, από τη μια ηΜποέμιανςθέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα και να πλησιάσει ξανά τις πρώτες θέσεις, από την άλλη ηΣλίγκοθέλει να συνεχίσει το θετικό σερί του τελευταίου διαστήματος ώστε να απομακρυνθεί και άλλο από τα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας. Χάνονται οι φιλοξενούμενοι όταν αγωνίζονται μακριά από το σπίτι τους, ενώ επιπλέον έχουν να αντιμετωπίσουν και τα αρκετά προβλήματα τραυματισμών που έχουν προκύψει. Ευκαιρία για τηΜποέμιανςνα επιστρέψει στις νίκες, στο 2,15 βρίσκουμε τη νίκη της στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ.

126. ΝΤΕΡΙ–ΛΙΜΕΡΙΚ

Σίγουρα ηΝτέριέχει τρομερό επιθετικό πρόβλημα παραμένοντας 10 ματς μακριά από τη νίκη όμως εδώ θα αντιμετωπίσει μία τραγικήΛίμερικη οποία έχει απολογισμό 0-5-14 έχοντας δεχτεί συνολικά 45 γκολ σε 19 ματς. Αναγκαστικά ηΝτέριθα αφήσει τις όποιες σκοπιμότητες αναζητώντας επιτέλους μία πειστική νίκη, θα πάμε με το over του 1,95 στον Stoiximan καθώς η βελτιωμένη τελευταίαΛίμερικπαίζει πάντα ανοιχτά και μπορεί με την σειρά της να συνεισφέρει με κάποιο γκολ. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

127. ΝΤΡΟΧΕΝΤΑ- ΣΕΝΤΠΑΤΡΙΚΣ

Σταθερά πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού παραμένει η φορμαρισμένη τον τελευταίο καιρόΝτροχέντα, η οποία έχει μόλις μία ήττα τον τελευταίο μήνα, αυτή από την πρωταθλήτριαΝτάνταλκμε γκολ στο 90΄. Τρία γκολ σε κάθε ματς πρωταθλήματος πετύχαινε η ΣεντΠάτρικςπριν τα δύο ματς με τη Σκόντο για τοΓιουρόπαΛιγκ, αλλά ο αποκλεισμός από τη συγκεκριμένη διοργάνωση μοιάζει να στοιχίζει στο ψυχολογικό κομμάτι της ομάδας. Σαφής η διαφορά ποιότητας μεταξύ των δύο ομάδων, αλλά σε καμία περίπτωση δε δικαιολογείται ο τόσο μεγάλος φαβοριτισμός του διπλού, με τον +1,25 ασιατικό άσο να αποτελεί επιλογή σε απόδοση 1,85 στην Bet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

129. ΣΑΝΛΟΡΕΝΤΖΟ-ΑΡΣΕΝΑΛΣΑΡΑΝΤΙ

Κλεφτοπόλεμο κλασικά θα παίξει οΛομπάρντιμε τηνΆρσεναλΣαραντίνα είναι πολύ σφιχτή από τη στιγμή ο «τρελός» ανέλαβε τα ηνία της. Η ΣανΛορέντζοδεν δέχεται ούτε με αίτηση γκολ, μόλις 9 γκολ παθητικό σε 16 αγώνες και ενώ κράτησε απαραβίαστη την εστία της στα πέντε τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της. Καλή σκέψη αποτελεί ο συνδυασμός 1 & under 3,5 στο 1,88 του Stoiximan που προσφέρει την αναμέτρηση με 0% γκανιότα.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

131. ΣΟΛ ΝΤΕ ΑΜΕΡΙΚΑ -ΣΠ.ΣΑΝΛΟΡΕΝΤΖΟ

Κακόξεκήνιμαγια την Σολ Ντε Αμέρικα η οποία δεν έχει πανηγυρίσει ακόμα στη νίκη προερχόμενη από 1 ήττα στην πρεμιέρα και πιο πρόσφατα από ισοπαλία χωρίς τέρματα στην έδρα τηςΡούμπιοΝου. Έκανε την έκπληξη στην πρεμιέρα ηΣπορτίβοπου κέρδισε την Γκουαρανίμε 0-1 εκτός έδρας, νίκη όμως που δεν είχε την ανάλογη συνέχεια αφού γνώρισε εντός έδρας ήττα 2-0 από τηνΝασιονάλΑσουνσιόν, κοντά οι δύο ομάδες σε ποιότητα όμως δεν έχουμε ακόμα αρκετό δείγμα, θα απέχουμε.

132. ΓΚΟΥΑΡΑΝΙΑΣ. -ΟΛΙΜΠΙΑΑΣΟΥΝΣΙΟΝ

Για τον επαναληπτικό ημιτελικό του Λιμπερταδόρες ζει και αναπνέει η Γκουαρανί Ασουνσιόν και έτσι κατά πάσα πιθανότητα θα παραταχθεί με μικτή και εναλλακτική ενδεκάδα στο τοπικό ντέρμπι με την Ολίμπια η οποία ξεκίνησε ζεστά τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα και έχει ευκαιρία συν τις άλλοις να σπάσει και την κάκιστη παράδοση που έχει στο συγκεκριμένο γήπεδο. Το 2DNB πρόλαβαν οι YoungGuns στο 1,70 ( Stoiximan ), μία απόδοση που πλέον δεν υπάρχει αφού η ειδησεογραφία έχει οδηγήσει την πλειοψηφία των παικτών στο διπλό που προσφέρεται σε αποδόσεις καθαρού φαβορί (1,95-2,00). Διαβάστε περισσότερα εδώ .

Πάμε στοίχημα LIVE

133. ΜΠΑΝΦΙΛΝΤ –ΜΠΕΛΓΡΑΝΟ

Με καλή εμφάνιση και νίκη με 0-1 επί τηςΚιλμέςεκτός έδρας ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της μετά και την διακοπή η Μπάνφιλντ, με τρίποντο άρχισε και η Μπελγράνο η οποία έστω και στις καθυστερήσεις κατέβαλε την αντίσταση τηςΑρσεναλΣαραντίκερδίζοντας την με 2-1. Καλύτερα αποδίδουν οι γηπεδούχοι μακριά από την έδρα τους καθώς τα παιχνίδια εντός αποτελούν την αχίλλειο πτέρνα, μάλιστα μετράνε 4 σερί χωρίς νίκη σε αυτό (0-2-2), 2-3-3 (9-9 γκολ) ο απολογισμός τους στο «ΦλορέντσιοΣόλα», 5 από τα 8 έληξαν under 2,5 και 4 no goal. Αρκετά καλά αποδίδει η Μπελγκράνο μακριά από το σπίτι της καθώς μετράει 3-3-1 (8-5 γκολ) διαθέτοντας την καλύτερη άμυνα, στα 4 από τα 7 επιβεβαιώθηκε το under 2,5 και σε 4 το goal-goal. Ισοδύναμες ομάδες με την ισοπαλία να έχει στον πρώτο λόγο.

134. ΒΙΤΟΡΙΑΜΠΑΪΑ- ΚΛΑΜΠ ΝΤΕ ΡΕΓΚΑΤΑΣ

Από νίκη στην έδρα τηςΠαρανάμε 0-1 προέρχεται ηΒιτόριακαταφέρνοντας έτσι να παραμείνει κοντά στις προνομιούχες θέσεις. Εντόςέδρας οι γηπεδούχοι είναι αρκετά αξιόπιστοι καθώς έχουν απολογισμό 5-0-1 και προέρχονται από 5 συνεχόμενες νίκες, οι 4 από αυτές συνοδευτήκαν με over 2,5 και goal-goal, παράλληλα έχουν καταφέρει να κρατήσουν απαραβίαστη την εστία τους μονάχα μια φορά. Τρία παιχνίδια χωρίς νίκη (0-1-2) συμπλήρωσε η Κλαμπ Ντε Ρεγκάτας που πρόσφατα αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα στην έδρα της με την Λουβερντένσε. Μακριά από το σπίτι της δεν τα πηγαίνει και τόσο καλά αφού μετράει 1-1-3 (4-8 γκολ), 3 από τα 5 έληξαν under 2,5 και 3 goal-goal. Φαβορί οι γηπεδούχοι που όμως προσφέρονται σε αρκετά χαμηλές αποδόσεις, θα προτιμήσουμε τα γκολ μιας και οι δύο δείχνουν ευχέρεια στο σκοράρισμα με τις άμυνες τους παράλληλα να μην εμπνέουν ιδιαίτερη εμπιστοσύνη. Στην απόδοση του 2,07 το over 2,5 στην Bet365.

135. ΛΟΥΒΕΡΝΤΕΝΣΕ -ΜΠΡΑΓΚΑΝΤΙΝΟ

Σε κακή αγωνιστική κατάσταση οι δύο ομάδες αφού μετράνε μονάχα 1 νίκη στα τελευταία τους 4 παιχνίδια. Από ισοπαλία στην έδρα της Κλαμπ Ντε Ρεγκάτας προέρχονται οι γηπεδούχοι, εντός έδρας τα πηγαίνουν μέτρια καθώς έχουν απολογισμό 2-1-2 (7-5 γκολ), 3 από τα 5 έληξαν over 2,5 και 3 no goal. Ντεμπούτο με νίκη επί της πρωτοπόρουΜποταφόγκο για τον νέο τεχνικό τηςΜπραγκαντίνο ΒάγκνερΛόπες. Σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι που είχε 2 αποβολές από νωρίς( 1 για κάθε ομάδα) οι γηπεδούχοι πανηγύρισαν το τρίποντο μετά και από 3 σερί ήττες. Μακριά από την έδρα τους έχουν απολογισμό 1-1-4 (7-5 γκολ), 3 από τα 5 έληξαν over 2,5 και 3 goal-goal. Δύσκολο παιχνίδι, έχει πολύ ισοπαλία μέσα.

137. ΛΟΣΑΝΤΖΕΛΕΣ- ΣΑΝΧΟΣΕ

Σε καλή κατάσταση οι πρωταθλητές που προέρχονται όμως από εκτός έδρας ήττα 2-1 και αποκλεισμό από τηνΣολτ Λέικγια το κύπελλο. Για το πρωτάθλημα οι γηπεδούχοι επικράτησαν 4-0 του Τορόντο στο σπίτι τους και πλέον αποτελούν την καλύτερη εντός έδρας ομάδα τους πρωταθλήματος έχοντας απολογισμό 8-2-1 (23-5 γκολ) παράλληλα διαθέτουν την καλύτερη άμυνα και επίθεση. 7 από τα 10 έληξαν under 2,5 και 7 no goal, αξίζει να σημειωθεί πως οι τρεις τελευταίες νίκες συνοδεύτηκαν με over 4,5! 5 παιχνίδια χωρίς νίκη ανεξαρτήτως διοργάνωσης μετράει η ΣανΧοσέενώ για το πρωτάθλημα τρέχει 2 σερί ήττες. Μακριά από το σπίτι τους οι φιλοξενούμενοι μετράνε 3-2-5 (10-13 γκολ), 7 από τα 10 έληξαν under 2,5 και 5 goal-goal, παράλληλα κατάφεραν να σκοράρουν στα 7! Χαμηλός ο άσος, όμως ο συνδυασμός της νίκης με over 2,5 των γηπεδούχων στην απόδοση του 2,25 αποτελεί επιλογή.

138. ΚΛΑΜΠ ΑΜΕΡΙΚΑ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.

Μια νίκη και μια ήττα μετράει η Κλαμπ Αμέρικα για το ΙντερνάσιοναλΤσάμπιονςΚαπόπου πρόσφατα επικράτησε της Σαν Χοσέ με 2-1, στην πρεμιέρα είχε γνωρίσει την ήττα από τηνΛοςΆντζελεςμε το ίδιο σκορ. Πρεμιέρα στην συγκεκριμένη διοργάνωση για τηνΓιουνάιτεντη οποία ενισχύθηκε σημαντικά μέχρι στιγμή και όπως φαίνεται θα συνεχίσει καθώς επόμενος μεταγραφικός στόχος αποτελεί ακόμα ένα παίκτης τηςΜπάγερν, αυτή τη φορά ο επιθετικόςΡόμπερτΛεβαντόφσκι.Ερωτηματικό για το τι ενδεκάδα θα παρατάξει ο ΦανΧάαλ, παιχνίδι μόνο για μάτι.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ