ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Παρασκευής

Ακτινογραφία κουπονιού Παρασκευής

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα πιο σημαντικά παιχνίδια του κουπονιού της Παρασκευής (10/7). Βetblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα πιο σημαντικά παιχνίδια του κουπονιού της Παρασκευής.

107. ΡΟΒΑΝΙΕΜΙ– ΕΛΣΙΝΚΙ

Ντέρμπι κορυφής η συγκεκριμένη αναμέτρηση, με τις δυο ομάδες να οδηγούν την κούρσα του πρωταθλήματος. Σε πολύ καλή κατάσταση εξακολουθεί να βρίσκεται ηΡοβανιέμι, που δεν χάνει στα τελευταία οχτώανεξαρτήτουέδρας, από την άλλη η Ελσίνκι έρχεται από τρία συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα και έχει αρκετές μέτριες εμφανίσεις ως τώρα στα παιχνίδια μακριά από το γήπεδό της. Επιπλέον, οι φιλοξενούμενοι έχουν να σκέφτονται και τον επερχόμενο αγώνα για τοΤσάμπιονςΛιγκ, γεγονός που είναι αρκετά πιθανό να τους επηρεάσει. Θα πάμε με τομομέντουμτων γηπεδούχων, ο ενθουσιασμός που επικρατεί στις τάξεις τους μπορεί να τους σπρώξει προς ένα θετικό αποτέλεσμα, ο ασιατικός άσος +0,25 στο 1,85 της Bet365 αποτελεί επιλογή.Διαβάστε περισσότερα εδω.

108. ΙΣΠΑΝΙΑ – ΡΩΣΙΑ

Οι Ισπανοί απέδειξαν στην πρεμιέρα πως είναι από τα φαβορί της διοργάνωσης αφού επικράτησαν 3-0 της Γερμανίας, αμφίρροπο το παιχνίδι μέχρι και το 2ο γκολ των Ιβήρων που πέτυχεΜαγιοράλστο 72’ με πέναλτι το οποίο και έβαλε ταφόπλακα στις όποιες ελπίδες των Γερμανών. Από άδικη ήττα προέρχονται οι Ρώσοι που δεν κατάφεραν να πάρουν ούτε τον βαθμό τηςισοπαλίαςαπό τους Ολλανδούς σε ένα παιχνίδι με λιγοστές ευκαιρίες,κορύφαίααυτή της ομάδαςΚομούκαστο 51’ όταν και ο μέσοςΣειντάνοφέστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι από πολύ κοντινή απόσταση, στο 62’ η Ρωσία αναγκάστηκε να αγωνιστεί με 10 παίκτες μετά και την αποβολή τουΛικάσεφ. Δύσκολος αντίπαλος για την Ρωσία οι Ισπανοί που λογικά θα δούμε και πάλι να χάνουν, καλή λύση αποτελούν τα λίγα γκολ καθώς περιμένουμε κλειστό παιχνίδι. Στην απόδοση του 2,00 το under 2,5 στην Βet365.

111. ΜΟΛΝΤΕ– ΧΑΟΥΓΚΕΣΟΥΝΤ

Ανοίγει η αυλαία της 16ης αγωνιστικής της 1ης Νορβηγίας η συγκεκριμένη αναμέτρηση με τους γηπεδούχους να μετράνε 3 παιχνίδια αήττητοι (1-2-0) και τους φιλοξενούμενους να μην κερδίζουν στα τελευταία 5 (0-2-3). Από εμφατικνίκη επικράτηση με 4-1 στην έδρα της Σπάρτα προέρχεται ηΜόλντεπου πέτυχε την 7η της νίκη στο πρωτάθλημα, εντός έδρας οι γηπεδούχοι μετράνε 4-2-1 (22-8 γκολ) εμφανίζοντας ένα αρκετά αξιόπιστο πρόσωπο, 5 από τα 7 έληξαν over 3,5 και 5 goal-goal. Πέντε παιχνίδια χωρίς νίκη (0-2-3) συμπλήρωσε η Χάουγκεσούντ μετά και το εντός έδρας 3-3 με την Λίλεστρομ. Μακριά από την έδρα τους οι φιλοξενούμενοι μετράνε μόλις έναν βαθμό στα τελευταία 5, 4 από τα 7 έληξανuder2,5 και 4 no goal. Πολύ χαμηλός ο άσος, ίσως όμως δούμε ένα αρκετά ανοιχτό παιχνίδι από τις δύο ομάδες. Στο 2,10 το over 2,5 στην Bet365.

113 ΓΕΡΜΑΝΙΑ – ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Την βαριά ήττα με 3-0 από την Ισπανία γνώρισε στην Πρεμιέρα του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος U19 η Γερμανία που εμφάνισε αρκετά κενά στην άμυνα. Δεν έπεισαν με την εμφάνιση τους τα «πάντσερς» αφού απείλησαν την εστία τουΣιβέραμόνο με μακρινά σουτ. Χωρίς να εντυπωσιάσει η Ολλανδία και με ένα γκολ από στημένη φάση επικράτησε της Ρωσίας με 1-0. Αρκετάαμφίρροπηαναμέτρηση, οι Γερμανοί θα κυνηγήσουν μόνο τη νίκη, περιμένουμεσυντηρητικόπαιχνίδι από τους Ολλανδούς, θα απέχουμε.

Πάμε στοίχημα LIVE

114. ΛΕΧΠΟΖΝΑΝ-ΛΕΓΚΙΑΒΑΡΣΟΒΙΑΣ

Σούπερ ΚαπΠολωνίας, δεν έχουμε ακόμαδείγματααπό τις δύο ομάδες, πάντως όσον αφορά τοπερσινόπρωτάθλημα ηΛεχαναδείχθηκε πρωταθλήτρια μόλις με έναν βαθμό περισσότερο από την σημερινή της αντίπαλο. Στα μεταγραφικά οι πρωταθλητέςενισχύθηκαναρκετά σε αντίθεση με τηνΛέγκιαπου αποδυναμώθηκε με την φυγήαρκετώνσημαντικών μονάδων,σολντάουτστο γήπεδο με τους οπαδούς των δύο ομάδων να εξαφανίζουν τα μαγικά χαρτάκια μέσα σε λίγες ώρες. Κοιτάμε προς τα αριστερά.

117. ΣΤΙΑΡΝΑΝ–ΒΑΛΟΥΡ

Χωρίς νίκη ακόμα ηΣτιάρνανστην έδρα της έχοντας απολογισμό (0-2-2), 3 από τα 4 έληξαν goal-goal και 3 under 2,5. Οι περσινοί πρωταθλητές δεν τα πηγαίνουν και τόσο καλά, μάλιστα μεσοβδόμαδα έχουν να αντιμετωπίσουν τηνΣέλτικγια τα προκριματικά τουΤσάμπιονςΛιγκκαι ίσως δούμε κάποιες αλλαγές στο αρχικό σχήμα από τον τεχνικό της ομάδας. Σεκαληκατάσταση ηΒαλούρπου μετράει 6 παιχνίδια αήττητη (4-2-0), πρόσφαταεπικράτησεεντός έδρας τηςΑκράνες4-2.Μακριάαπό το σπίτι της έχει ρεκόρ 2-1-1 (7-4 γκολ) διαθέτοντας τηνδεύτερηκαλύτερη άμυνα, στα 3 από τα 4 επιβεβαιώθηκε τοover2,5 και σε 2 το goal-goal. Υπάρχει αξία στο 2DNB(ισοπαλία όχιστόιχημα) τηςΒαλούρ, στην απόδοση του 2,00 στην Bet365,σημέιοπου αποτελεί επιλογή των Young Guns .

118. ΑΡΣΕΝΑΛΣΑΡΑΝΤΙ-ΧΙΜΝΑΣΙΑΛΑΠΛΑΤΑ

Πιθανότατα ναλειτόυργησεθετικά η διακοπή για τηνΆρσεναλη οποία δεν πραγματοποιεί και τόσο «γεμάτη» χρονιά όντας στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Πριν ένα μήνααναδείχθηκεισόπαληεκτός έδρας χωρίς τέρματα με την ΓοδόιΚρουζσυμπληρόνταςέτσι 3 παιχνίδια αήττητη (1-2-0). Εντός έδρας οι γηπεδούχοι μετράνε μόλις μια νίκη έχοντας απολογισμό 1-3-4 (6-11 γκολ), 5 από τα 8 έληξαν no goal και 6 under 2,5. Σε κακή στιγμή βρήκε η διακοπή τηνΧιμνάσιαπουμετρούσε8 ματς αήττητη (5-3-0) καιπροέρχονταιαπό 3 συνεχόμενες νίκες ανεξαρτήτως έδρας. Μακριά από την έδρα τους οι φιλοξενούμενοι μετράνε 2-4-1 (5-5 γκολ), όλαέληξανunder 2,5 και 5 no goal. Αν δεν υπήρχε η διακοπή σίγουρα ηΧιμνάσιαθα είχε τον πρώτο λόγο, τώρα όμως θα απέχουμε.

119. ΟΝΔΟΥΡΑ – ΠΑΝΑΜΑΣ

Το πάλεψε η Ονδούρα κόντρα στις ΗΠΑ αλλά τελικά δεν άντεξε γνωρίζοντας την ήττα 2-1.Στραβοπάτησεστην πρεμιέρα ο Παναμάς αφού δεν κατάφερε να κερδίσει (1-1) τηνθεωρητικάπιο αδύναμη ομάδα του ομίλου Αϊτή, κάτι το οποίο μπορεί ναπαίξεικαταλυτικό ρόλο στην υπόθεση πρόκριση. Βάσηεικόνας των δύο ομάδων η Ονδούρα ίσως έχει ένα μικρό προβάδισμα νίκης.

Πάμε στοίχημα LIVE

120. ΑΤΛ.ΓΚΟΪΑΝΙΕΝΣΕ -ΜΟΤΖΙΜΙΡΙΜ

Δεν λέει να σηκώσει κεφάλι ηΑτλέτικοπου γνώρισε ακόμα μια ήττα, αυτή τη φορά στην έδρα της 2-1 από τηνΝατάλκαι πλέον μετράει 4 χωρίς νίκη (0-1-3). Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν νωρίς στο παιχνίδι όμως η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, δενπείθουνμε τις εμφανίσεις τους καικυρίωςδενεκμεταλλεύονταιτην έδρα τους πουπέρυσιαποτελούσε το δυνατό τους σημείο. Εντός έδρας μετράνε 2-2-2 (5-4 γκολ), 5 από τα 6 έληξαν under 2,5 και 4 no goal. Επιτέλους νίκη για τηνΜόζιΜίριμη οποίαεπικράτησεεντός έδρας τηςΝαούτικο2-1 και μάλιστα με ανατροπή, αξίζει να σημειωθεί πως οΡιβάλντοαγωνίστηκεως βασικός πριν γίνειαλλαγήστο 68’. Μακριά από την έδρα τους οι φιλοξενούμενοι μετράνε 0-1-4 (3-13 γκολ), διαθέτοντας φυσικά την χειρότερη άμυνα, 4 από τα 5 έληξαν over 2,5 και 3 no goal. Προβάδισμα στην έδρα μόνο και μόνο λόγορόστερ, από φόρμα και οι δύο δεν λένε τίποτα.

121. ΜΑΚΑΕ–ΠΑΪΣΑΝΤΟΥ

Αρκετάαμφίρροπηαναμέτρησημε τις δύο ομάδες να βρίσκονταισχετικάψηλά στον βαθμολογικό πίνακα. Από εντός έδρας ισοπαλία 1-1 με την ΑμέρικαΜινέιροπροέρχεται ηΜακάεπου σε καμία περίπτωση βάση τηςεμφάνισηςτης δεν άξιζε τον βαθμό αφού οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να πάρουν τη νίκη αν δεν πετούσαν στα σκουπίδια σημαντικές ευκαιρίες για να πετύχουν 2ο τέρμα. Εντός έδρας οι γηπεδούχοιμετράνε3-2-1 (13-10 γκολ, 4 από τα 6 έληξαν goal-goal και 3 over 2,5. Φρένο στην ξέφρενη πορεία τηςΠαϊσαντούέβαλε ηΜπαΐα, οι «γαλάζιοι» ηττήθηκαν από την αποδεκατισμένη αντίπαλο τους με ιδιαίτερη ευκολία, κάτι το οποίοδείχνειπως μάλλον επρόκειτο γιαπυροτέχνημα. Μακριά από την έδρα τους οι φιλοξενούμενοι μετράνε 2-1-2 (4-4 γκολ), 5/5 under 2,5 και 4/5 no goal. Και οι δύο ομάδες προέρχονται από κακές εμφανίσεις, προβάδισμα στα λίγα γκολ.

122. ΣΕΑΡΑ–ΚΡΙΣΙΟΥΜΑ

Δεν είναι σε καλή κατάσταση ηΣεαρά, αλλά το κλίμα έχει βελτιωθεί μετά την αλλαγή προπονητή, με τοΖιράλδονα επικεντρώνεται στην ψυχολογική ανάταση της ομάδας και να μένει φανερά ικανοποιημένος από την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του στο ντεμπούτο του κόντρα στην πρωτοπόροΜποταφόγκο(0-0). Τέσσερα ματς δίχως ήττα συμπλήρωσε ηΚρισιούμα, ωστόσο δεν αποδίδει ιδιαίτερα καλό ποδόσφαιρο και σίγουρα η τύχη θα της γυρίσει την πλάτη αργά ή γρήγορα. Χαρακτηριστικό για την ομάδα της ΣάνταΚαταρίναείναι το γεγονός πως εκτός έδρας παρουσιάζεται αρκετά αδύναμη, έχοντας μόλις ένα διπλό στις τελευταίες πέντε εξόδους της (1-1-3). Κάποια στιγμή θα ξυπνήσει ηΣεαράκαι κόντρα στηνΚρισιούμαέχει τη χρυσή ευκαιρία να επιστρέψει στις νίκες, με τον άσο να αποτελεί επιλογή σε απόδοση 1,80 στον Stoiximan, εμφανίζοντας πτωτική τάση, σημείοπου αποτελεί επιλογή των Young Guns. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

124. ΗΠΑ – ΑΪΤΗ

Ζορίστηκαν στη πρεμιέρα οι γηπεδούχοι όμως τελικά τα κατάφεραν και επικράτησαν της Ονδούρας 2-1. Οι διοργανωτές προηγήθηκαν 2-0 αλλά στη συνέχεια κατέβασαν ταχύτητα μεαποτέλεσμανα δεχθούν τηνμείωσηστο 69’ καινα αγχωθούναρκετά μέχρι το τελικό σφύριγμα. Τηνέκπληξηέκανε η Αϊτή που πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) από τον Παναμά, δύσκολα πάντως να πράξει κάτιανάλογομε αντίπαλο το φαβορί της διοργάνωσης.

126. ΜΠΡΑΓΚΑΝΤΙΝΟ–ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ

Από τρεις συνεχόμενεςήττεςςπροέρχεται ηΜπραγκαντινομε πιο πρόσφατη αυτή με 1-0 στην έδρα τηςΚρισιούμα, αποτέλεσμα το οποίο κόστισε την θέση στον προπονητήΌσμαρΛος,αντικατάστατηςτου ο μέχριπρότινοςτεχνικός τηςΓκοΐαςΒάγκνερ Λόπες. Εντός έδρα οι γηπεδούχοι έχουν απολογισμό 3-0-2 (7-4 γκολ), 3/5 under 2,5 και no goal. Άφησε βαθμούς (0-0) στηνΣεάραηπρωτοπόροςΜποταφόγγκο, αρκετά τυχερόαποτέλεσμααναναλογισθεί κανείς τις ευκαιρίες που έχασε ηΣεάρα.Μακριά από την έδρα τους οι φιλοξενούμενοι μετράνε 3-2-1 (6-5 γκολ), 3/3 no goal και under 2,5. Με νέο προπονητή οι γηπεδούχοι και τόσο χαμηλές αποδόσεις στο διπλό καλύτερα να απέχουμε.

127. ΣΑΝΧΟΣΕ–ΧΙΟΥΣΤΟΝ

Κλασική ομάδα έδρας το ΣανΧοσέ, το οποίο έχει ηττηθεί μόλις μία φορά στην Καλιφόρνια, ενώ τοΧιούστονχάνει τα αυγά και τα πασχάλια μακριά από το σπίτι του, μετρώντας μόλις ένα διπλό στις οκτώ εξόδους του. Αμφότερες οι ομάδες έχουν κάποιες σημαντικές απουσίες λόγω τουΓκολντΚαπ, αλλά το ΣανΧοσέδιαθέτει περισσότερες λύσεις και γενικά πιο αξιόπιστο σύνολο, ώστε να υπερκεράσει το εμπόδιο των Τεξανών. Επιλογή των Young Guns ο -0,25 ασιατικός άσος σε απόδοση 1,825 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ