ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Παρασκευής

Ακτινογραφία κουπονιού Παρασκευής

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Παρασκευής(12/6). betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Παρασκευής(12/6)

144. ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ – ΤΟΥΡΚΙΑ

Την αντεπίθεση της θέλει να κάνει η Τουρκία που βρίσκεται πολύ πίσω στη βαθμολογία (4η και εκτός προνομιούχων θέσεων μέχρι στιγμής. Πολύ αδύναμη Εθνική αυτή του Καζακστάν που παραδοσιακά χάνει από την Τουρκία (0-0-5) έχοντας επιβεβαιώσει σε όλα τα μεταξύ τους και στα 4/5 ματς του ομίλου το over.Η νίκη της Τουρκίας μπορεί να συνδυαστεί με το over (2 & over) για να δώσει καλύτερη απόδοση (2,45) στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ.

104. ΓΟΥΙΝΕΑ – ΣΟΥΑΖΙΛΑΝΔΗ

Πρεμιέρα στον 12ο όμιλο για τα προκριματικά τουΚόπαΆφρικαμε τηνΓουϊνέανα έχει το προβάδισμα στο συγκεκριμένο ζευγάρι. Δεν ποντάρεται φυσικά ο άσος σε τόσο χαμηλή απόδοση, παρόλα αυτά τοαμφίσκοροίσως θα μπορούσε να αποτελέσει επιλογή.

105. ΜΠΟΕΜΙΑΝ-ΣΑΜΡΟΚΡΟΒΕΡΣ

Από εκτός έδρας ήττα με 3-1 από τηνΝτροχένταπροέρχονται οι γηπεδούχοι που φέτος δεν πείθουν και τόσο με τις εμφανίσεις τους, εντός έδρας μετράνε 3-2-2 διαθέτοντας μια από τις χειρότερες επιθέσεις του πρωταθλήματος με 7 γκολ ενεργητικό. Έχουν βρει ρυθμό οι φιλοξενούμενοι που παραμένουν ακόμα αήττητοι στο πρωτάθλημα, μακριά από την έδρα τους μετράνε 3-4-0 διαθέτοντας την καλύτερη άμυνα με μόλις 2 τέρματα παθητικό. Λίγα γκολ αναμένεται να έχουμε στη συγκεκριμένη αναμέτρηση με τους φιλοξενούμενους πάντως να αποτελούν το φαβορί.

106. ΚΟΡΚ–ΜΠΡΕΪ

24 βαθμούς χωρίζουν τις δύο ομάδες, ηΚορκ(10-5-1) πάει για πρωτάθλημα όντας στην δεύτερη θέση με 35 βαθμούς (3 λιγότερους από τηνΝτάνταλκ) και ηΜπρέϊ (3-2-10) παλεύει για την αποφυγή του υποβιβασμού καθώς είναι προτελευταία. Τεράστια διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες, δεν υπάρχει λόγος ενασχόλησης με τέτοιες αποδόσεις.

107. ΛΟΝΓΚΦΟΡΝΤ – ΓΚΑΛΓΟΥΕΪ

Στη μέση της βαθμολογίας η δύο ομάδες με τους γηπεδούχους να τρέχουν σερί 2 συνεχόμενων νικών. Μέτρια πράγματα εντός έδρας η Λόνγκφορντ που μετράει 5-4-6, 4 under 2,5 και no goal μετράει στα 5 τελευταία της. Από αναμενόμενη εντός έδρας ήττα από τηνΚορκμε 3-1 προέρχεται η Γκάλγουεϊ που αν δεν μαζέψει βαθμούς ίσως να έχει και πρόβλημα όσον αφορά την παραμονή της στη κατηγορία. Εκτός έδρας μετράει 2-0-5 διαθέτοντας την 3η χειρότερη επίθεση της κατηγορίας. Κοιτάμε τα λίγα γκολ και ίσως μια πιθανή ισοπαλία.

108. ΝΤΡΟΧΕΝΤΑ–ΝΤΕΡΙ

Χωρίς νίκης εδώ και επτά αγώνες ηΝτέρι, με το κλίμα να είναι πολύ βαρύ για τον προπονητή της ομάδας μετά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα. Σε καλό φεγγάρι βρίσκεται ηΝτροχέντα, που κέρδισε και τα δύο τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της, σκαρφαλώνοντας στη μέση του βαθμολογικού πίνακα. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να είναι αουτσάιντερ οι γηπεδούχοι,με τον +0,25 ασιατικό άσο τηςΝτροχέντανα προσφέρεται σε απόδοση 1,775 στην Bet365 και να αποτελεί επιλογή των Young Guns. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

109. ΣΕΝΤΠΑΤΡΙΚΣ–ΛΙΜΕΡΙΚ

Δύσκολα να αντέξουν οι γηπεδούχοι (8-4-4) στο κυνήγι της πρώτης τριάδας καθώς ηΣάμροκκαι η Κορκαρχίζουν να ξεφεύγουν. Καλή ευκαιρία αποτελεί παρόλα αυτά ο συγκεκριμένος αντίπαλος για να διευρύνουν το νικηφόρο σερί τους. Αδύναμη ηΛίμερικπου δεν έχει πάρει ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα (0-5-10).

110. ΣΛΙΓΚΟΡΟΒΕΡΣ–ΝΤΑΝΤΑΛΚ

Όπως όλα δείχνουν ηΣλίγκοθα παλ’εψει για την παραμονή της καθώς απέχειμόλις ένα βαθμό από τηπροτελευταία θεση.Μια νίκη (1-2-2) στατελευταίαπέντε παιχνίδια τους μετράνε οι γηπεδούχοι διαθέτοντας παράλληλα μια από τις χειρότερες άμυνες του πρωταθλήματος με 27 γκολ παθητικό. Πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα για τηνΝτάνταλκπου έχασε στην έδρα της με 2-1 από τηνΜποέμιανς. Μακριά από την έδρα τους οι φιλοξενούμενοι μετράνε 5-2-0 και έχουν την καλύτερη επίθεση με 13γκολενεργητικό. Δύσκολα θα στραβοπατήσουν γιαδεύτερησυνεχόμενη αγωνιστική οι πρωτοπόροι.

Πάμε στοίχημα LIVE

145. ΑΝΔΟΡΡΑ– ΚΥΠΡΟΣ

Πολύ αδύναμη η Ανδόρα, που βρίσκεται στην τελευταία θέση του ομίλου με πέντε ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια, ενώ δεν έχει καταφέρει ποτέ στην ιστορία της να πάρει έστω μία ισοπαλία σε προκριματικά EURO. Στο -3 από την τρίτη θέση βρίσκεται η Κύπρος, που ξέρει ότι θα πρέπει να κερδίσει το παιχνίδι, ώστε να διατηρήσει ακέραιες τις ελπίδες της για συμμετοχή στα μπαράζ πρόκρισης.Αν οι κύπριοι δείξουν την απαιτούμενη σοβαρότητα δε θα αντιμετωπίσουν κανένα πρόβλημα στην Ανδόρα, με το -1,5 ασιατικό διπλό τους να αποτελεί επιλογή των Young Guns σε απόδοση 1,725 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

146. ΒΟΣΝΙΑ-ΕΡΖΕΓΟΒΙΝΗ – ΙΣΡΑΗΛ

Μοιάζει με τελικό το παιχνίδι για τη Βοσνία, η οποία σε περίπτωση ήττας αποχαιρετά τις όποιες ελπίδες της για είσοδο στα μπαράζ πρόκρισης. Άλλαξε το κλίμα μετά την αλλαγή προπονητή στουςβαλκάνιους, ενώ ο κόσμος αναμένεται να στηρίξει την προσπάθεια των παικτών της εθνικής τους ομάδας. Γκρεμίζει όσα έχτισε το Ισραήλ, μετά τις δύο απανωτές εντός έδρας ήττες από Ουαλία και Βέλγιο, με αποτέλεσμα να είναι αναγκασμένο να κυνηγήσει κάποιο θετικό αποτέλεσμα στη Ζένιτσα.Οριακές οι περισσότερες νίκες τωνΒόσνιων(μόνο Ανδόρα και Λιχτενστάιν κέρδισαν άνετα), όπως και οι πιο πολλές ήττες των Ισραηλινών (μόνο από την Ουαλία έχασαν με μεγάλη διαφορά), μετο ενδεχόμενο να κερδίσει η Βοσνία-Ερζεγοβίνη με ένα ή δύο γκολ διαφορά να προσφέρεται σε απόδοση 1,975 (συνδυαστικά) στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

147. ΙΣΛΑΝΔΙΑ – ΤΣΕΧΙΑ

Τις δύο πρώτες θέσεις του Α’ ομίλου μοιράζονται Τσεχία και Ισλανδία βρισκόμενες στο +5 και +6 από την 3η Ολλανδία την οποία αμφότερες κέρδισαν στο γήπεδο τους. Η Τσεχία χαρακτηρίζεται για τον επιθετικό πλουραλισμό της αλλά και την επιπόλαιη άμυνα της που έχουν φέρνει τα 5/5GGκαι 4/5 over.Καλή περίπτωση μοιάζει γιααμφίσκοροτο μεταξύ τους ματς, στο 1,91 προσφέρει ο Stoiximan τοGG.Διαβάστε περισσότερα εδώ.

148. ΚΡΟΑΤΙΑ – ΙΤΑΛΙΑ

Οι νίκες και των δύο επί της 3ης Νορβηγίας, τους δίνουν το δικαίωμα αν το ματς πηγαίνει προς το Χ, να βολευτούν με αυτό. 1-1 έληξε το πρώτο μας μεταξύ τους.Ρίσκο με το 3,25 της ισοπαλίας που προσφέρεται με 0% γκανιότα στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ.

149. ΛΕΤΟΝΙΑ– ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Σκόνη και θρύψαλα έκανε την άμυνα τηςΛετονίας(6-0) στο πρώτο μεταξύ τους ματς στο Άμστερνταμ η Ολλανδία που βρίσκεται σε δεινή βαθμολογική θέση μετά τις γκέλες με Ισλανδία, Τσεχία και Τουρκία. Καλύτερη και πιο αποτελεσματική την περιμένουμε στη συνέχεια, διόλου ευκαταφρόνητος αντίπαλος ηΛετονίαπου κάνει ζημιές όταν την υποτιμούν οι αντίπαλοι της.Δύσκολα θα χαλάσει το 2 &over 2,5 που προσφέρεται στο 1,80 (Stoiximan) . Διαβάστε περισσότερα εδώ.

150. ΜΑΛΤΑ – ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

Το τελευταίο της χαρτί παίζει η Βουλγαρία, ψάχνοντας μόνο για τη νίκη που θα την κρατήσει ζωντανή στο κυνήγι της 3ης θέσης του ομίλου. Δεν δείχνει στην καλύτερη δυνατή αγωνιστική κατάσταση, ωστόσο βρίσκει απέναντί της τον πιο βατό από τους αντιπάλους που θα κληθεί να αντιμετωπίσει ως το φινάλε των προκριματικών. Η Μάλτα δεν πρόκειται να παραδοθεί αμαχητί, θα προσπαθήσει να κλείσει τους διαδρόμους στην άμυνά της και να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις. Εκτιμούμε ότι στο τέλος θα μιλήσει η ποιοτική διαφορά των φιλοξενούμενων, χωρίς πάντως να περιμένουμε ότι θα φτάσουν σε μια εύκολη επικράτηση,από το ξερό διπλό προτιμότερος δείχνει ο συνδυασμός του 2 &under 3,5 στο 2,05 του Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ.

151. ΝΟΡΒΗΓΙΑ – ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ

Δε θα μπορούσε να δίνει περισσότερο η νίκη των Νορβηγών, αρκετά σκαλοπάτια πιο πάνω από το Αζερμπαϊτζάν, που σπάνια σκοράρει εκτός έδρας. Ανεβάζουμε την απόδοση της νίκης των Νορβηγών, επιλέγοντας το συνδυαστικό στοίχημα για νίκη της χωρίς να δεχτεί γκολ. 1,80 η απόδοση του στοιχήματος στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

152. ΟΥΑΛΙΑ – ΒΕΛΓΙΟ

Μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα σε Ουαλία και Βέλγιο, με το νικητή να κάνει μεγάλο βήμα για την πρόκριση στην τελική φάση του EURO. Μόλις μία ήττα έχουν οι γηπεδούχοι στα δέκα τελευταία ματς, ενώ οι φιλοξενούμενοι παραμένουν αήττητοι εδώ και οκτώ αγώνες. Πιο ισορροπημένο απ ότι δείχνουν οι αποδόσεις είναι το συγκεκριμένο ζευγάρι, με το γεγονός αυτό να μας ωθείστην επιλογή του +0,75 ασιατικούάσουσε απόδοση 1,85 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

111. ΜΑΡΟΚΟ – ΛΙΒΥΗ

4/5όβερμετράει τοΜαρόκοστα τελευταία παιχνίδια του ανεξαρτήτως διοργάνωσης, κατώτερη ποιοτικά ηΛιβυή.Χαμηλή η απόδοση του άσου, ίσως έχουμε γκολ όμως.

Πάμε στοίχημα LIVE

112. ΤΥΝΗΣΙΑ – ΤΖΙΜΠΟΥΤΙ

Πρώτοςαγώνας για τον 5ο όμιλο των προκριματικών τουΚόπαΆφρικα.Περιμένουμε νίκη των γηπεδούχων με μεγάλο σκορ.

113. Α ΜΠΕ ΣΕΝΑΤΑΛ–ΠΑΪΣΑΝΤΟΥ

Βολεύεται περισσότερο εκτός έδρας η Α Μπε ΣεΝατάλπου εφαρμόζει τις περισσότερες φορές το παιχνίδι των αντεπιθέσεων. Στο γήπεδο της αγνοεί τη νίκη στα πρώτα τρία ματς (0-2-1) με τηνΠαϊσαντούνα βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και προερχόμενη από 4 συνεχόμενες νίκες. Οι αποδόσεις αδικούν τους φιλοξενούμενους που μπορούν να φύγουν αλώβητοι από τοΝατάλ,στο 1,90 προσφέρει το ασιατικό διπλό +0,5 (Χ2) η Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

114. ΣΑΜΠΑΪΟΚΟΡΡΕΑ–ΚΡΙΣΙΟΥΜΑ

Από μεγάλο διπλό προέρχονται οιγηπεδούχοιπου επικράτησαν με 3-1 στην έδρα τηςΣεάραπραγματοποιώνταςτην έκπληξη. Εντός έδρας μετράνε 1-1-0 και στα δύοπαιχνίδιαπου έδωσαν στην έδρα τουςεπιβεβαιώθηκετο γκολ-γκολ. Σε κακή κατάσταση οι φιλοξενούμενοι που μετράνε μόλις μια νίκη στα πέντε τελευταία τους παιχνίδια, έχονταςαπολογισμό 1-0-4, παρόλα αυτά έχουν σκοράρει στα 2/3 εκτός έδρας. Πιθανό να έχουμε γκολ και από τις δύο ομάδες με τους γηπεδούχουςπάντωςνα έχουν τον πρώτο λόγο.

153. ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ – ΝΙΓΗΡΙΑ

No Bet

154. ΕΛΒΕΤΙΑ – ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΣ (ΠΠΓ)

Η Ελβετία διαθέτει μία ικανότατη ομάδα που κοίταξε στα μάτια την κάτοχο του τίτλου Ιαπωνία, δεν βλέπουμε πως δεν θα διαλύσει το ανέκδοτο που ονομάζεται Εκουαδόρ όταν μάλιστα έχει το κίνητρο της νίκης του Καμερούν με 6-0 στην πρεμιέρα θέλοντας να υπερκαλύψει το πιθανό ενδεχόμενο ισοβαθμίας.Στο συγκλονιστικά χαμηλό -3,5 το όριο στην Bet365 στο 1,80, ευκαιρία τα over 5,5 και 6,5 των γκολ της Ελβετίας στο 3,70 και 6,70 αντίστοιχα του Stoiximan , επιλογές που έχει ήδη τιμήσει και οDSuker.Διαβάστε περισσότερα εδώ.

155. ΜΕΞΙΚΟ – ΒΟΛΙΒΙΑ

Με αρκετά ανανεωμένορόστεροι «πράσινοι» θα προσπαθήσουν ναεκμεταλλευτούντον βατό όμιλο και να προκριθούν στην επόμενη φάση έστω και σανκαλύτεροιτρίτοι. Σε σχέση με την αποστολή που είδαμε στο μουντιάλ της Βραζιλίας υπάρχουν παρά πολλές αλλαγές και απουσίες βασικών παικτών, ΝτοςΣάντος,Τσιτσαρίτο,Οτσόα, Βέλα,Γκουαδράδο,Ερέραθα απουσιάσουν από τα γήπεδα της Χιλής. Τα 9 από τα πρόσφατα 13 παιχνίδια που έχει δώσει ανεξαρτήτωςδιοργανώσειςέληξαν under 2,5 με απολογισμό 7-2-3. Από την άλλη πλευρά η Βολιβία είναι το αουτσάιντερ του ομίλου και δύσκολα θα καταφέρει ναπροκριθείστην επόμενη φάση. Μία νίκη στα τελευταία 7 τους παιχνίδια έχουν οι τυπικά φιλοξενούμενοι, παρόλα αυτά κατάφεραν να σκοράρουν στα 5 από αυτά. Αν η ομάδα του Μεξικού ήταν αυτή του Μουντιάλ της Βραζιλίας τότε δεν θα συζητούσαμε για την νίκη καιμάλισταμε χάντικαπ,επειδήτα δεδομένα όμως αυτή τη στιγμή είναι άλλα η Βολιβία μπορεί να βάλει δύσκολα στους πιτσιρικάδες τουΜιγκέλΧερέρα.

156. ΗΠΑ – ΣΟΥΗΔΙΑ (ΠΠΓ)

Οι ΗΠΑ διαθέτουν τρομερή ποιότητα και προφανώς μπορούν να σκοράρουν κόντρα σε οποιαδήποτε ομάδα. Η Σουηδία δείχνει το κακό της αμυντικό πρόσωπο στο τουρνουά, όταν δέχεσαι 14 σουτ στην εστία από τη Νιγηρία τότε δεν μπορείς να ελπίζεις σε πολλά πράγματα αμυντικά κόντρα σε μία τέτοια ομάδα.Θα πάμε ξανά με τον συνδυασμόGGκαι over στο 2,05. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

115. ΣΑΝΤΑΚΡΟΥΖ– ΜΠΟΑ

Χωρίς λόγο και αιτία φαβορί οι γηπεδούχοι που με τιςεμφανίσειςτους φαίνεται να μην διαφέρουν και πολύ από τους αντιπάλους τους. Εντός έδρας η ΣάνταΚρουζμετράει 1-0-1 και στα τελευταία της πέντε παιχνίδια μετράει 1-1-3. Δεν κερδίζει ούτε ηΜπόαπου μετράει μόλις μια νίκη στα τελευταία πέντε (1-1-3) παιχνίδια της,μακριάαπό την έδρα της μετράει 1-1-1 καικατάφερεσκοράρει στα 2 από αυτά. Αξίζει μια ματιά στην κόντρα των γηπεδούχων.

157. ΙΑΠΩΝΙΑ – ΚΑΜΕΡΟΥΝ (ΠΠΓ)

Πολύ χαμηλή η απόδοση του άσου, λύση τα πολλά γκολ


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ