ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Παρασκευής

Ακτινογραφία κουπονιού Παρασκευής

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Παρασκευής (29/5). Πηγή: Betblog.gr.

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια του κουπονιού της Παρασκευής.

331. ΣΑΝΓΚΑΗ ΣΙΠΓ - ΣΑΝΤΟΝΓΚ ΛΟΥΝΕΓΚ

5-1-0 με 15-4 γκολ μετράει στην έδρα της η Σανγκάη ΣΙΠΓ, 2-1-1 εκτός η ισόβαθμη της στην κορυφή (τέσσερις ομάδες μοιράζονται την πρώτη θέση) Σαντόνγκ, προφανώς ματς που είναι απαγορευτική κάθε πρόβλεψη.

116. ΚΑΪΣΕΡΙ ΕΡΣΙΓΕΣΠΟΡ - ΚΑΡΝΤΕΜΙΡ ΚΑΡ.

Τελευταία αγωνιστική στην Τουρκία, τα πάντα σχεδόν έχουν κριθεί. Αμφότερες Ερσίγεσπορ και Καραμπούκ του χρόνου θα παίξουν στην χαμηλότερη κατηγορία, μεγάλα σκορ φέρνουν τελευταία, όπως και όλες σχεδόν οι αδιάφορες βαθμολογικά ομάδες της χώρας.

118. ΕΛΣΙΝΚΙ - ΚΟΥΟΠΙΟ

Αδιαμφισβήτητη η κυριαρχία της Ελσίνκι στο Φινλανδικό ποδόσφαιρο (6 σερί κατακτήσεις, στέφεται πρωταθλήτρια από το 2009 και μετά). Εντός έδρας μέχρι στιγμής έχει ρεκόρ 5-1-0 προερχόμενη από πέντε διαδοχικές επιτυχίες όπου κράτησε και το μηδέν παθητικό. Φαβορί και στην αναμέτρηση με την Κουόπιο, μοναδική ομάδα που την κέρδισε φέτος, είναι το συγκεκριμένο στοίχημα (win to nil) που πληρώνει 1,85 στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

119. ΡΟΒΑΝΙΕΜΙ - ΒΑΑΣΑ

Παραδοσιακά δυνατή στην έδρα της η Ροβανιέμι (2-0-2 φέτος, ήττες από Ελσίνκι και Ίντερ Τούρκου), πέντε σερί νίκες μετρούσε πριν το 1-0 στη Μάριεχαμν, όλες στα σκορ 1-0/2-0/2-1. Ουραγός με 0-1-7 και 7-15 γκολ η Βάασα, επιλογή τα κλασσικά σκοράκια 1-0/2-0/2-1/(0-0)/(1-1).

Πάμε στοίχημα LIVE

120. ΠΟΝΤΜΠΕΣΚΙΤΖΙΕ - ΚΡΑΚΟΒΙΑ

1-1-2 ο απολογισμός της Ποντμπεσκίτζιε (6-6-5 εντός) στα πλέι-οφ, 2-2-0 εκείνος της Κρακόβια. Οι γηπεδούχοι έχουν μεγαλύτερη ανάγκη από τη νίκη, αφού βρίσκονται στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη, στο +7 οι φιλοξενούμενοι και όντως τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος είναι σχεδόν εξασφαλισμένοι. Δύσκολο στην πρόβλεψη, καλύτερα να μείνουμε μακριά.

121. ΠΕΣΚΑΡΑ - ΒΙΤΣΕΝΤΖΑ

Η Πεσκάρα δείχνει να το πιστεύει πολύ μετά και την πρόκριση επί της Περούτζια και στην έδρα της είναι παραδοσιακά δυνατή, μετρώντας δέκα συνεχόμενα ματς δίχως ήττα. Υποδέχεται στον πρώτο ημιτελικό τη Βιτσέντζα, που απέφυγε τον πρώτο γύρο των πλέι οφ, ωστόσο έχει δύο σημαντικότατες απουσίες, αφού εκτός αποστολής είναι ο καλύτερος μέσος της και ο πρώτος της σκόρερ. Εκτός αυτού, δεν έχει κερδίσει εκτός έδρας την Πεσκάρα στα επτά τελευταία μεταξύ τους. Επειδή μιλάμε για διπλά παιχνίδια, δε θα ρισκάρουμε στην απλή νίκη των γηπεδούχων, αλλά θα επιλέξουμε τον -0,25 ασιατικό άσσο σε απόδοση 1,825 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

122. ΟΝΤ - ΑΑΛΕΣΟΥΝΤ

4-4-2 (2-2-1 εντός) το ρεκόρ της Οντ, μέτριο σε γενικές γραμμές το ξεκίνημα της, για μια ομάδα που πέρσι πρωταγωνίστησε. Η Άαλεσουντ (3-2-5, 2-0-3 εκτός) μετά από ένα ξέσπασμα (3-1-0) γνώρισε δύο καθαρές ήττες (3-1 Στρόμσγκοντσετ, 0-4 Βίκινγκ) και πηγαίνει σε μια έδρα που μετράει 0-1-7 την τελευταία δεκαετία. Χαμηλά ο άσος, αλλά δεν σηκώνει κόντρα.

123. ΓΚΕΦΛΕ - ΧΑΚΕΝ

Αήττητη στην έδρα της η Γκέφλε (2-2-0, 3/4 under 2,5 και NG), 1-1-3 εντός και 3-1-1 εκτός μετράει η Χάκεν (8/10 under 2,5, 7/10 ΝG), διαφωνούμε σε κάποιο βαθμό με τον φαβοριτισμό του διπλού, θα προτιμήσουμε τα λίγα γκολ.

124. ΕΣΚΙΣΕΧΙΡΣΠΟΡ - ΑΚΙΣΑΣΠΟΡ

Μόνο τα γκολ θα κοιτάξουμε και εδώ, αν και τελευταία η Ακισάρ φέρνει πιο μαζεμένα σκορ.

125. ΜΠΑΛΙΚΕΣΙΡΣΠΟΡ - ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΠΣΠΟΡ

Μόνο σκορ πόλο βλέπουμε στα τελευταία ματς της Μπαλικεσίρ, η Γκαζιαντέπ περιμένουμε να ακολουθήσει το ρυθμό των γηπεδούχων.

126. ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ - ΓΚΕΝΤΣΛΕΡΜΠΙΡΛΙΓΚΙ

Απογοητευμένη απόν την απώλεια τίτλου και Τσάμπιονς Λιγκ η Μπεσίκτας (8-5-3 εντός), χωρίς νίκη στα τέσσερα τελευταία (0-2-2) και με τον Μπίλιτς στην πόρτα της εξόδου, το κλίμα στο στρατόπεδο της δεν θα μπορούσε να είναι χειρότερο. Το Χ2 της Γκεντσλέρ (4-4-8 εκτός) έχει καταποντιστεί.

127. ΧΟΛΣΤΑΪΝ ΚΙΕΛ - ΜΟΝΑΧΟ 1860

Πολύ μεγάλα ματς με τις δύο ομάδες να παίζουν τους κόπους μίας ολόκληρης σεζόν. Η Μόναχο έχει πολύ καλύτερα αποτελέσματα εκτός έδρας παρά στην Allianz Arena ωστόσο εδώ θα πρέπει να αντιμετωπίσει την καλύτερη εντός έδρας άμυνα της 3ης κατηγορίας. Δεν περιμένουμε ανοιχτό ματς με το under να πληρώνει αναμενόμενα χαμηλά (1,65) και επομένως να δίνει αξία μόνο στον συνδυασμό του με το NG που ανεβάζει την απόδοση στο 2,10 της Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

128. ΑΑΡΑΟΥ - ΤΟΥΝ

Ενδιαφέρον μηδέν. Η Ααράου (4-3-10 εντός) αποχαιρετά την κατηγορία απογοητευμένη αφού διαλύθηκε στο ματς με τη Σεν Γκάλεν. Τα οικονομικά προβλήματα και το κακό ρόστερ σε συνδυασμό με την έλλειψη τακτικής την έστειλαν στη μικρότερη κατηγορία έπειτα από πέντε χρόνια. Μετράει μία νίκη σε επτά ματς (1-2-4 με 4/7 over και 4/7 GG), ενώ εντός έχει μία νίκη μετά τη διακοπή (1-2-5 με 6/8 under και 5/8 ΝG). Η Τουν (3-7-7 εκτός) εξασφάλισε την Ευρώπη και τώρα θέλει να διεκδικήσει το «καλό» εισιτήριο του Γιουρόπα Λιγκ (με ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα από τη Ζυρίχη). Δεν πάει καλά εκτός και έχει μία νίκη μετά τη διακοπή (4/8 over, 5/8 ΝG), ενώ έχει τέσσερα ματς χωρίς νίκη με 0-3-1 και 3/4 over και GG. Μπορεί να πάρει τη νίκη επειδή η αντίπαλος είναι απογοητευμένη, το 1,85 του Stoiximan όμως δεν είναι πολύ δελεαστικό.

129. ΒΑΣΙΛΕΙΑ - ΣΕΝ ΓΚΑΛΕΝ

Το τελευταίο ματς πρωταθλήματος παίζει ο Μάρκο Στρέλερ, στη φιέστα της Βασιλείας (11-4-2 εντός) για τον τίτλο. Μπορεί να κάνει χάρες η πρωταθλήτρια, αλλά κανείς δεν είναι σίγουρος. Το σίγουρο είναι ότι θα πρόκειται για πρόβα τζενεράλε πριν τον τελικό του κυπέλλου, αλλά δε θα λείψουν και οι νεαροί στην ενδεκάδα. Έχει τρία ματς χωρίς νίκη, αλλά 3-2-1 με 5/6 over και GG, ενώ εντός έχει 5-2-1 μετά τη διακοπή με 5/8 over και 4/8 GG. Η Σεν Γκάλεν (5-2-10 εκτός) θέλει μόνο νίκη για να σιγουρέψει την πέμπτη θέση, με ισοπαλία θα ελπίζει να μην κερδίσει η Σιόν, με ήττα θα θέλει μόνο Χ στο Λουκέρνη-Σιόν. Έχει μία νίκη και μία ισοπαλία στα τελευταία δύο ματς στη Βασιλεία, μετράει δύο νίκες στο πρωτάθλημα, αλλά 2-0-5 στα τελευταία επτά (5/7 over και GG). Εκτός έρχεται από τρεις ήττες και 2-0-6 μετά τη διακοπή, με 7/8 over και 5/8 GG. Δεν υπάρχει αξία σε κάτι στο ματς, ίσως βολέψει κάποιο late ανάλογα με το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα.

130. ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ - ΒΑΝΤΟΥΖ

Ώρα για τις ρεζέρβες. Η Γιούνγκ Μπόις (11-3-3 εντός) δεν κυνηγάει κάτι και απλά δίνει χρόνο συμμετοχής στους αναπληρωματικούς. Όμως έρχεται από συντριβή στη Σιόν και ίσως υπάρξει αντίδραση για το γόητρο. Μετράει τρία χωρίς νίκη με σερί 3-3-2 και 5/8 over, 4/8 GG. Εντός έχει 6-1-1 μετά την επανέναρξη με 7/8 over και 5/8 GG. Η Βαντούζ (4-5-8 εκτός) σώθηκε γιατί ήταν πιο χάλια η Ααράου. Επιθετικά δεν λέει πολλά, η άμυνα έκανε τη βρώμικη δουλειά, αλλά ίσως παίξει ανοικτά στο φινάλε. Έχει έξι ματς χωρίς νίκη με 0-1-5 και 4/6 over και ΝG, ενώ εκτός έχει 2-2-4 μετά τη διακοπή (4/8 over, 5/8 ΝG). Δεν είναι για σοβαρό ποντάρισμα το ματς, το line των γκολ είναι υψηλό, μόνο ο ασιατικός άσος -1 στο 1,725 της Bet365 λέει κάτι.

131. ΖΥΡΙΧΗ - ΓΚΡΑΣΧΟΠΕΡΣ

Η Ζυρίχη (5-4-8 εντός) εξασφάλισε την έξοδο στην Ευρώπη κι ελπίζει ότι ίσως προλάβει και την τρίτη θέση που δίνει το «καλό» εισιτήριο. Θέλει δική της νίκη και γκέλα της Τουν, οποιοσδήποτε άλλος συνδυασμός την αφήνει τέταρτη. Εντός έδρας όμως είναι χάλια αφού δεν κερδίζει από τα μέσα Οκτωβρίου κι έχει μετά τη διακοπή 0-2-6 με 5/8 under και 5/8 ΝG, αλλά είναι αήττητη σε τρία συνολικά. Η Γκρασχόπερς (4-5-8 εκτός) δεν θα κάνει χάρες στη μισητή συμπολίτισσα, θα προσπαθήσει να της κόψει βαθμούς κι ας μην έχει κάτι να κυνηγήσει. Είναι αήττητη σε τέσσερα με 3-3-1 στα τελευταία ματς και 5/7 under, 5/7 ΝG. Εκτός έχει 3-2-3 μετά τη διακοπή, με 4/8 under και 4/8 ΝG. Θα παίξει αμυντικά όπως συνηθίζει, αλλά δεν βρίσκουμε κάποια αξία σε ένα μεγάλο ντέρμπι χωρίς ουσιαστικό ενδιαφέρον.

132. ΛΟΥΚΕΡΝΗ - ΣΙΟΝ

Και οι δύο περιμένουν το «δώρο» της Βασιλείας. Κανείς από τους δύο δε θέλει την ισοπαλία. Οι εταιρείες είναι, όμως, διαβασμένες και τα line των γκολ δεν έχουν ιδιαίτερη αξία. Είναι ολοφάνερο ότι πρόκειται για έναν «τελικό» και στο live πιθανώς θα παρουσιαστεί κάποια ευκαιρία. Είναι όμως θεότρελο να δίνεται τόσο αουτσάιντερ μία ομάδα με τη φόρμα της Σιόν, ακόμα κι αν παίζει εκτός έδρας. Το διπλό του 4,00 στον Stoiximan προσφέρεται για ένα μικρό ποντάρισμα επειδή έχει αξία. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

133. ΚΟΡΟΝΑ ΚΙΕΛΤΣΕ - ΠΙΑΣΤ ΓΚΛΙΒΙΤΣΕ

Πρώτος βαθμός για την Κορόνα Κίελτσε στα πλέι-οφ το 1-1 στην Κρακοβία, μόλις ένα πόντο πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. H Πιάστ με δύο σερί νίκες σε μεγάλο βαθμό καθάρισε, 4/4 GG και 3/4 over 2,5 μετράει στη διαδικασία του γκρουπ υποβιβασμού, σκοράροντας κατά βούληση. Από τρία σερί αμφίσκορα έρχονται οι γηπεδούχοι, προς τα εκεί κοιτάμε.

134. ΜΠΡΕΪ - ΛΙΜΕΡΙΚ

Κύπελλο Ιρλανδίας, 2ος γύρος, νοκ-άουτ αναμετρήσεις. Ματς ανάμεσα στις δύο χειρότερες ομάδες της ιρλανδικής Πρέμιερ, το under αποτελεί μοναδική λύση στοιχηματικά, αφού αμφότερες σκοράρουν δύσκολα ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν σφίξει ιδιαίτερα τελευταία.

135. ΣΕΝΤ ΠΑΤΡΙΚΣ - ΣΑΜΡΟΚ ΡΟΒΕΡΣ

Αμφίρροπο ζευγάρι, σφιχτές ομάδες που δύσκολα χάνουν. 1-0 και 0-0 έληξαν τα μεταξύ τους παιχνίδια για το πρωτάθλημα, και τώρα λίγα γκολ περιμένουμε, αφού όποια προηγηθεί θα κοιτάξει κατά κύριο λόγο να κρατήσει το προβάδισμα της.

136. ΜΑΡΙΤΙΜΟ - ΜΠΕΝΦΙΚΑ

Στη σκιά του σοβαρού τραυματισμού του Σάλβιο (ρήξη χιαστών), ίσως ο πολυτιμότερος παίκτης της, έρχεται ο τελικός του Λιγκ Καπ για τη Μπενφίκα που είναι πολυνίκης του θεσμού (το κατέκτησε τα 5/6 προηγούμενα χρόνια). Μάλιστα στέφθηκε πρωταθλήτρια την προηγούμενη εβδομάδα και έκανε φιέστα απέναντι στην αντίπαλο της στον τελικό, τη Μαρίτιμο, την οποία νίκησε εύκολα με 4-1 ενώ και στο ματς του πρώτου γύρου έδειξε την ανωτερότητα της (0-4). Δύσκολα θα φανούν ανταγωνιστικοί οι νησιώτες, προβάδισμα στο ασιατικό -1,5 της Μπενφίκα (1,825) στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

137. ΑΒΕΛΙΝΟ - ΜΠΟΛΟΝΙΑ

Πρώτος ματς διπλών αναμετρήσεων, δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ και σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας την πρόκριση παίρνει η Μπολόνια που τερμάτισε ψηλότερα στην κανονική διάρκεια. Αντιμέτωπες δύο ομάδες που χάνουν δύσκολα, ισχυροί εντός και με γεμάτο γήπεδο οι γηπεδούχοι που είχαν 15/21 under εντός, καλό ρόστερ και επιτυχημένος προπονητής για την Μπολόνια που είναι το βαρύ όνομα του ζευγαριού και ίσως πάρει και κάνα σφύριγμα παραπάνω. Η αμυντικογενής φιλοσοφία της Αβελίνο, η αγάπη που έχει στα εντός έδρας under, το γεγονός ότι θα επιδιώξει χαμηλό ρυθμό καθώς τρεις μέρες πριν έπαιξε 120' μας στρέφουν προς τα λίγα γκολ όπως και το ότι η Μπολόνια με αρκετές αμφιβολίες για τις ικανότητες της δεν έχει λόγο στο πρώτο ματς να ρισκάρει. Με το under 2 πήγαν οι Young Guns σε απόδοση 1,95 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

138. ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΣΑΝΤΑΝΙ - ΧΕΝΕΡΑΛ ΝΤΙΑΖ

Καθαρή τριπλή, με νέο τεχνικό οι γηπεδούχοι, γεγονός που θολώνει ακόμα περισσότερο το τοπίο.

139. ΣΠΟΡΤΙΒΟ ΛΟΥΚΕΝΙΟ - ΝΤΕΠΟΡ. ΚΑΠΙΑΤΑ

Καλύτερο φίνις πραγματοποιεί η Σπ. Λουκουένιο (3-3-1 στα τελευταία επτά), η Ντεπ. Κιαπάτα (3-2-5 εκτός) μετράει 9/10 over 2,5 και GG (8/10 over 3,5) στις εξόδους της. Θα πάμε με τα πολλά τέρματα.

140. ΜΠΡΑΓΚΑΝΤΙΝΟ - ΑΜΕΡΙΚΑ ΜΙΝΕΪΡΟ

Καλύτερη η εικόνα της Αμέρικα Μινέιρο στο ξεκίνημα της σεζόν, έρχεται από 4-1 επί της Σάντα Κρουζ, την ίδια ώρα που η Μπραγκαντίνο έχανε με το ίδιο σκορ στη Μπαΐα από τη Βιτόρια. Το διπλό Draw No Bet υποχωρεί.

141. ΣΑΝΤΑ ΚΡΟΥΖ - Α ΜΠΕ ΣΕ ΝΑΤΑΛ

Με νέο τεχνικό η Α Μπε Σε, αίνιγμα για δυνατούς λύτες. Πάμε παρακάτω.

142. ΚΙΛΜΕΣ - ΣΑΝ ΛΟΡΕΝΤΖΟ

Καθαρό φαβορί η πρωτοπόρος Σαν Λορέντζο (9-1-3 ρεκόρ, 3-1-2 εκτός), η Κίλμες (3-4-6, 2-1-4 εντός) θα παραταχθεί χωρίς τον πολύτιμο μέσο Μπράνια. Μόνο το διπλό υπάρχει εδώ σαν επιλογή.

Πάμε στοίχημα LIVE

143. ΜΠΑΪΑ - ΠΑΡΑΝΑ

Από δύο πειστικές νίκες έρχεται η Μπαΐα που πέτυχε συνολικά 7 γκολ παίζοντας με τις δύο νεοφώτιστες Ρεγκάτας και Μότζι Μιρίμ. Η Παρανά απογοητεύει στο ξεκίνημα, στη μοναδική της έξοδο ηττήθηκε εύκολα από τη Σάντα Κρουζ στο Ρεσίφε (4-1) ενώ έπεσε θύμα έκπληξης στο κύπελλο αφού αποκλείστηκε στον πρώτο γύρο από ομάδα 4ης κατηγορίας. Χαμηλός ωστόσο ο άσος (1,50), πιο έξυπνη λύση να κυνηγήσουμε την έκταση νίκης των γηπεδούχων, η συνδυαστική επιλογή της νίκης της με 1 ή 2 γκολ διαφορά βγάζει 1,90 μέση απόδοση στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

144. ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ U20 - ΟΥΚΡΑΝΙΑ U20

Πρεμιέρα στο Μουντιάλ U20, διοργανώτρια η Νέα Ζηλανδία, ας μην την κοντράρει κανείς στο αρκετά χαμηλό για τα δεδομένα της αναμέτρησης διπλό.

145. ΚΑΝΣΑΣ ΣΙΤΙ - ΝΤΑΛΑΣ

Ομάδες έδρας αμφότερες, 3-3-0 το ρεκόρ του Κάνσας εντός, 2-1-2 μετράει στις εξόδους του το Ντάλας. Ένα μόλις κλικ παραπάνω προς τα αριστερά.

171. ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ U20 - ΠΑΝΑΜΑΣ U20

Σε αυτές τις ηλικίες η Αργεντινή συνήθως κάνει πάταγο (6 κατακτήσεις στο θεσμό), το χάντικαπ της έχει πτωτικές τάσεις στην Ασία.

172. ΗΠΑ U20 - ΜΙΑΝΜΑΡ U20

Οι ΗΠΑ όχι απλά δεν αντέχουν γκέλα, αλλά θέλουν και μεγάλο σκορ. Κάθε τέρμα θα κάνει διαφορά στον όμιλο και δεν πρέπει να χαθεί η ευκαιρία στην πρεμιέρα. Η διαφορά ποιότητας από την Μιανμάρ είναι πραγματικά μεγάλη και μόνο το γεγονός ότι είναι πρεμιέρα μπορεί να τρομάξει κάποιον στο ποντάρισμα. Παρ’ όλα αυτά, είναι αρκετά εύκολο να καλυφθεί ο ασιατικός άσος -2,5 της Bet365 που πρόλαβαν να πάρουν τα Young Guns στο 1,90 και ο οποίος κατρακυλάει. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

174. ΝΙΙΓΚΑΤΑ - ΒΕΝΤ. ΚΟΦΟΥ

Εξάποντο στην ουρά της J-League, το μομέντουμ δείχνει καθαρά προς τα δεξιά, με την Κόφου (2-0-5 εκτός) να έρχεται από δύο σερί νίκες με μηδέν παθητικό. Περιμένουμε σκυλομαχία που θα κριθεί στο νήμα, under και Χ2.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ