ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Μ. Παρασκευής

Ακτινογραφία κουπονιού Μ. Παρασκευής

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Μ. Παρασκευής (29/4) Πηγή: betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Μ. Παρασκευής.

751.ΓΙΑΝΓΚΣΟΥ Σ. – ΤΣΑΝΓΚΤΣΟΥΝ ΓΙΑΤΑΪ

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε η Γιανγκσού (3-0-0 εντός), αλλά στάθηκε πολύ άτυχη κόντρα στη Κουανγκτσόου ΡΦ, μένοντας στο 1-1 την προηγούμενη εβδομάδα. Κάκιστο ξεκίνημα πραγματοποιεί η Γιατάι (0-1-2 εκτός), αφού αγνοεί τη νίκη στις έξι πρώτες αγωνιστικές (0-2-4), αλλά τελευταία δείχνει σημάδια βελτίωσης, παλεύοντας τα παιχνίδια της. Αναμενόμενα χαμηλά ο άσος, δεν έχει καμία αξία, με τους γηπεδούχους να έχουν και κομβικό ματς για το Τσάμπιονς Λιγκ την ερχόμενη εβδομάδα.

752.ΣΑΝΓΚΑΗ ΣΙΠΓ – ΓΙΑΝΜΠΙΑΝ

Τις πέντε συνεχόμενες νίκες σε πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ έφτασε η Σανγκάη ΣΙΠΓ (2-1-0 εντός) με το επιβλητικό 1-3 επί της Γιατάι, βρισκόμενη σε εξαιρετική κατάσταση. Χάνει σιγά-σιγά το πάθος και τον ενθουσιασμό της η νεοφώτιστη Γιάνμπιαν (0-2-2 εκτός), η οποία όσο περνάει ο καιρός δείχνει όλο και περισσότερο πως το ρόστερ της δεν είναι για τα μεγάλα σαλόνια. Λογικό φαβορί οι γηπεδούχοι, έχουν Τσάμπιονς Λιγκ μεσοβδόμαδα, αλλά έχουν ήδη προκριθεί ως πρώτοι από τον όμιλο και ο Σβεν Γκόραν Έρικσον δεν αναμένεται να προβεί σε ιδιαίτερο ροτέισον. Λογικά χαμηλά ο άσος, πάμε παρακάτω.

753.ΣΑΝΤΟΝΓΚ ΛΟΥΝΕΝΓΚ – ΚΟΥΑΝΓΚΤΣΟΟΥ ΡΦ

Άξιζε κάτι καλύτερο από την ήττα κόντρα στη Σιαζουάνγκ η Σαντόνγκ (2-0-0 εντός), όμως προδόθηκε ξανά από τις αμυντικές της αδυναμίες, χάνοντας με 2-1. Πολύ τυχερή που κράτησε στο 1-1 τη Γιανγκσού θεωρείται η Κουανγκτσόου ΡΦ (1-0-2 εκτός), καθώς γλίτωσε ουκ ολίγες φορές με τη βοήθεια του δοκαριού, φτάνοντας τις τέσσερις αγωνιστικές χωρίς νίκη (0-2-2). Χαμηλά προσφέρεται ο άσος, αφού οι γηπεδούχοι δεν πείθουν ιδιαίτερα με την εικόνα τους, αλλά και οι φιλοξενούμενοι δεν προσφέρονται για κόντρα.

773.ΙΛΒ – ΜΑΡΙΕΝΧΑΜ

Με δύο σερί νίκες έχει ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της η Ιλβ η οποία στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της επικράτησε της πρωταθλήτριας Σεϊναγιοέν 2-0. Τα τέσσερα παιχνίδια ούσα αήττητη (3-1-0) συμπλήρωσε η Μάριεχαμν η οποία στο τελευταίο της απέσπασε λευκή ισοπαλία στην έδρα της Ελσίνκι. Αρκετά αμφίρροπη αναμέτρησης ανάμεσα σε δύο ομάδες που έχουν ξεκινήσει το πρωτάθλημα πολύ δυνατά, σωστά μοιρασμένο το σετ, πάσο.

774.ΚΕΜΙ ΚΙΝΓΚΣ – ΕΛΣΙΝΚΙ

Από λευκή ισοπαλία στην έδρα της Χέλσινγκφορς προέρχονται οι νεοφώτιστοι οι οποίοι θα δώσουν ακόμα ένα παιχνίδι μακριά από τη φυσική τους έδρα. Λευκή εντός έδρας ισοπαλία στη Μάριεχαμν παραχώρησε το Ελσίνκι το οποίο παρέμεινε αήττητο στο πρωτάθλημα με ρεκόρ 3-2-0.Λογικό φαβορί οι γηπεδούχοι οι οποίοι με όπλο την εμπειρία τους μπορούν να επιστρέψουν στις νίκες, στοliveίσως μας δοθεί η ευκαιρία να επιλέξουμε τον άσος σε καλύτερες τιμές.

775.ΠΑΛΟΚΕΡΧΟ ΒΑΝΤΑΑ – ΣΕΪΝΑΓΙΟΕΝ

Την τέταρτη ήττα της στο πρωτάθλημα γνώρισε η Βάνταα η οποία έχασε 1-0 στην έδρα της Ροβανιέμι . Ισάριθμες ήττες στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές έχει γνωρίσει η περσινή πρωταθλήτρια η οποία έχει ξεκινήσει αρκετά άσχημα στο νέο πρωτάθλημα. Αμφότερες βρίσκονται σε πολύ κακό φεγγάρι, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι ψάχνουν αντίδραση και διαθέτουν αρκετά ποιοτικό ρόστερ, διπλό.

785.ΑΑΡΧΟΥΣ – ΒΙΜΠΟΡΓΚ

Πάλεψε με νύχια και με δόντια η Άαρχους (4-5-3 εντός) στην έδρα της Μπρόντμπι, αλλά ηττήθηκε με 2-1 την προηγούμενη αγωνιστική, συμπληρώνοντας οκτώ αγωνιστικές δίχως νίκη (0-5-3). Την ερχόμενη Πέμπτη ακολουθεί ο τελικός κυπέλλου κόντρα στην Κοπεγχάγη, με το μυαλό όλων στο στρατόπεδο της ομάδας να βρίσκεται σε αυτό το ματς. Έχασε μία πολύ μεγάλη ευκαιρία η Βίμποργκ (4-2-7 εκτός) την περασμένη αγωνιστική, αφού λύγισε στο 87’ κόντρα στην Κοπεγχάγη, δεχόμενη την ισοφάριση για το τελικό 1-1 και το σερί δίχως τρίποντο αυξήθηκε στα τέσσερα ματς (0-2-2). «Ταξιδεύει» στον τελικό η Άαρχους, αξιόμαχοι πάντα οι φιλοξενούμενοι, δίνουμε ένα κλικ παραπάνω στη Βίμποργκ.

793.ΓΚΟΡΝΙΚ ΖΑΜΠΡΖΕ – ΣΛΑΣΚ ΒΡΟΤΣΛΑΒ

Μετά τη νίκη-ανάσα επί της Ποντμπεσκίτζιε, η Γκόρνικ Ζάμπρζε (3-8-5 εντός) απέσπασε το βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στη Γιαγκελόνια και μείωσε στους δύο βαθμούς την απόστασή της από την παραμονή. Με ρεκόρ 2-1-0 στα πλέι-άουτ, η Σλασκ (4-5-8 εκτός) ξεμπερδεύει σιγά-σιγά με τη σωτηρία της, καθώς βρίσκεται στο +7 από την επικίνδυνη ζώνη. Το μεγάλο κίνητρο το έχουν οι φορμαρισμένοι γηπεδούχοι, αλλά δε μπορούμε να κοντράρουμε τους εξαιρετικούς φιλοξενούμενους. Πάμε παρακάτω.

794.ΝΤΙΝΑΜΟ ΜΟΣΧΑΣ – ΑΜΚΑΡ ΠΕΡΜ

Εμφάνισε βελτίωση η Ντιναμό (3-3-6 εντός) στο ντέρμπι της Μόσχας, αλλά για ακόμα μία φορά έφυγε με άδεια χέρια από τον αγωνιστικό χώρο, γνωρίζοντας την τέταρτη συνεχόμενη ήττα της. Βάσει εμφάνισης, η Άμκαρ (2-4-6 εκτός) θεωρείται πολύ τυχερή για το γεγονός πως έχασε μόλις με 0-1 από τη Λοκομοτίβ την προηγούμενη αγωνιστική, συμπληρώνοντας έξι ματς χωρίς νίκη (0-3-3). Δύο πόντους πάνω από τους Μοσχοβίτες είναι οι φιλοξενούμενοι, αλλά η τελευταία εικόνα των δύο ομάδων μας οδηγεί στον άσο, τον οποίο πάντως θα θέλαμε σε καλύτερες τιμές για να μας απασχολήσει, αφού πρόκειται να στηρίξουμε μία ομάδα που έρχεται από τέσσερις σερί ήττες.

795.ΡΙΖΕΣΠΟΡ – ΜΕΡΣΙΝ ΙΝΤ. ΓΙΟΥ.

Τις τρεις συνεχόμενες ήττες έφτασε η Ρίζεσπορ (5-5-5 εντός) στο Ικόνιο, όπου έχασε με 3-1 από την Κόνιασπορ, συμπλήρωσε επτά αγωνιστικές δίχως νίκη (0-3-4) και βρίσκεται οριακά εκτός επικίνδυνης ζώνης. Ηττήθηκε και στον «τελικό» παραμονής η Μερσίν (1-3-11 εκτός) από την Εσκισεχίρσπορ και έπεσε στην τελευταία θέση, έχοντας μόνο μαθηματικές ελπίδες για τη σωτηρία. Για να τις εξαντλήσει, είναι υποχρεωμένη να κερδίσει στη Ριζούντα, αλλά οι γηπεδούχοι διαθέτουν σαφώς καλύτερο υλικό και σίγουρα δε θα θέλουν να χάσουν. Προσεκτικά αναμένεται να αγωνιστούν οι δύο ομάδες, αφού το ματς θα κρίνει πάρα πολλά στη μάχη της ουράς, με τα όποια ρίσκα να παίρνονται στο δεύτερο ημίχρονο. Θα πάμε με την επιλογή της ισοπαλίας στα πρώτα 45’.

797.ΖΙΧΛΑΒΑ – ΜΠΟΛΕΣΛΑΒ

Η ήττα από τη Μποέμιανς στέρησε από τη Ζιχλάβα (4-5-4 εντός) την ευκαιρία να κάνει άλμα παραμονής, αλλά εξακολουθεί να έχει το πάνω χέρι στη μάχη της ουράς, βρισκόμενη στο +5 από την επικίνδυνη ζώνη, όμως έχει μόλις μία νίκη στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές (1-0-4). Πετάει η Μπόλεσλαβ (5-5-3 εκτός), καθώς με το 4-1 επί της Σίγκμα έφτασε τα επτά ματς πρωταθλήματος χωρίς ήττα (5-2-0) και πλέον κυνηγάει ξεκάθαρα τη δεύτερη Σπάρτα (είναι στο -5 αυτή τη στιγμή), προκειμένου να κάνει το θαύμα και να δώσει το παρών στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ της νέας περιόδου. Σαρωτικοί οι φιλοξενούμενοι το τελευταίο διάστημα, παίζουν ελκυστικότατο ποδόσφαιρο και το διπλό έχει τον πρώτο λόγο.

803.ΛΕΙΨΙΑ – ΜΠΙΛΕΦΕΛΝΤ

Δύο παιχνίδια χωρίς νίκη συμπλήρωσε η Λειψία (10-2-3) η οποία στο πιο πρόσφατο έμεινε στο 1-1 στην έδρα της Καιζερσλάουτερν, οι γηπεδούχοι χρειάζονται ακόμα δύο νίκες στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές έτσι ώστε να εξασφαλίσουν και μαθηματικά την άνοδο. Αδιάφοροι βαθμολογικά οι φιλοξενούμενοι (5-5-5) οι οποίοι αγνοούν την ήττα στις τρεις τελευταίες τους εξόδους. Λογικό φαβορί οι γηπεδούχοι χωρίς όμως κάποια στοιχηματική αξία η νίκη τους.

804.ΝΤΟΥΙΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣ.

Εξάποντο παραμονής η συγκεκριμένη αναμέτρηση, οι γηπεδούχοι προέρχονται από ήττα 3-0 στην έδρα της Φράιμπουργκ, φυσικά οι δύο σερί νίκες που πέτυχαν πριν από αυτή την ήττα την κρατάν ζωντανή καθώς με δύο νίκες στα τρία τελευταία παιχνίδια μπορεί να τα καταφέρει, φυσικά τεράστιο ρόλο αναμένεται να παίξει η σημερινή αναμέτρηση στη οποία σίγουρα δεν πρέπει να χάσει. Τέσσερα παιχνίδια χωρίς νίκη συμπλήρωσε η Φορτούνα η οποία παρόλα αυτά έχει το προβάδισμα για την παραμονή καθώς βρίσκεται έναν πόντο πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Οι γηπεδούχοι θα παίξουν αρχικά για να μην χάσουν, με επτά βαθμούς στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές ίσως καταφέρουν να παραμείνουν στην κατηγορία ή ακόμα να παίξουν και στα μπαράζ, κάτι ανάλογο ισχύει και για τους φιλοξενούμενους, παιχνίδι προς αποφυγή, φυσικά με εικόνα ίσως βγει κάτι.

805.ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ – ΜΠΟΧΟΥΜ

Παιχνίδι στο οποίο δεν υπάρχει κανέναν απολύτως βαθμολογικό κίνητρο από τις δύο ομάδες, βάσει εικόνας των τελευταίων τους παιχνιδιών τα γκολ ίσως αποτελούν επιλογή, επιθετικά.

806.ΠΑΝΤΕΡΜΠΟΡΝ – ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ

Από ισοπαλία στην έδρα της Χάιντενχαϊμ προέρχεται η Πάντερμπορν η οποία παρέμεινε για δεύτερο σερί παιχνίδια αήττητη διατηρώντας ζωντανές τις ελπίδες της γα παραμονή, φυσικά απέναντι στους πρωτοπόρους αρχικός στόχος είναι να μην ηττηθεί.Τρένο η Φράιμπουργκ η οποία με μια νίκη στις εναπομείναντες τρεις αγωνιστικές θα εξασφαλίσει και μαθηματικά την άνοδο. Σε τρομερό φεγγάρι οι φιλοξενούμενοι, το θέμα είναι αν θέλουν να καθαρίσουν από τώρα, καλύτερα να έχουμε εικόνα έτσι ώστε να διακρίνουμε τις προθέσεις τους, για τους γηπεδούχους η ισοπαλία δεν θα φέρει και την καταστροφή.

807.ΣΑΝ ΠΑΟΥΛΙ – ΜΟΝΑΧΟ 1860

Η ισοπαλία 1-1 στην έδρα της Φορτούνα για τη Σαν Πάουλι ουσιαστικά έβαλε τέλος στα όνειρα ανόδου για την ομάδα του Αμβούργου καθώς μονάχα με θαύμα θα καταφέρει να πάρει τη θέση των πλέι-οφ (θέλει 3/3 νίκες και παράλληλα ισάριθμες ήττες της Νυρεμβέργης αλλά και να καλύψει τη διαφορά τερμάτων). Νίκη-ανάσα ύστερα από καιρό για το Μόναχο το οποίο επικράτησε 1-0 εντός έδρας της Μπραουνσβάιγκ και παρέμεινε οριακά στην θέση των Πλέι-άουτ αυτή ήταν και η πρώτη νίκη του Μπιρόφκα στον πάγκο της ομάδας. ΟΙ γηπεδούχοι θα παίξουν αποκλειστικά για τη νίκη αν θέλουν νε εξαντλήσουν ακόμα και τις μηδαμινές ελπίδες τους, συντηρητικά αναμένεται να προσεγγίσει την αναμέτρηση η 1860, το Χ2 ίσως αποτελεί επιλογή μιας και ο στόχος παραμονής των φιλοξενούμενων είναι αρκετά πιο εφικτός.

808.ΦΣΒ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ – ΚΑΪΖΕΡΣΛΑΟΥΤΕΡΝ

Μονόπλευρο το βαθμολογικό ενδιαφέρον στη συγκεκριμένη αναμέτρηση με τους γηπεδούχους να καίγονται καθώς βρίσκονται οριακά εκτός επικίνδυνης ζώνης, φυσικά η αγωνιστική τους κατάσταση δεν προμηνύει ευχάριστο τέλος καθώς μετράει μόλις μια νίκη στα εννιά πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Αδιάφορη βαθμολογικά η Λάουτερν αναμένεται να παίξει χωρίς άγχος και φυσικά είναι διατεθειμένη να κάνει τη ζημιά εκμεταλλευόμενη το παρατεταμένο ντεφορμάρισμα των γηπεδούχων, πάμε παρακάτω.

817.ΒΕΧΕΝ – ΠΡ. ΜΙΝΣΤΕΡ

Ήττα ύστερα από τέσσερις αγωνιστικές ούσα αήττητη για τη Βέχεν (6-9-2) η οποία έχασε 4-0 στην Δρέσδη παραμένοντας οριακά εντός επικίνδυνης ζώνης τρεις στροφές πριν το τέλος. Αδιάφοροι βαθμολογικά οι φιλοξενούμενοι (4-8-5) καθώς εδώ και αρκετές αγωνιστικές βρίσκονται στη μέση του βαθμολογικού πίνακα. Οι γηπεδούχοι είναι αναγκασμένοι να ψάξουν τη νίκη φυσικά δεν πρόκειται να ρισκάρουν, ειδικά σε αυτό το σημείο του πρωταθλήματος.

818.ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΚΟΛΩΝΙΑΣ – ΤΣΕΜΝΙΣΤΕΡ

Με ισοπαλία οι δύο ομάδες εξασφαλίζουν και μαθηματικά την παραμονή τους στη κατηγορία, αγωνιστικά οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από την πρώτη τους ήττα ύστερα από πέντε σερί νίκες, σε μέτρια κατάσταση οι γηπεδούχοι οι οποίοι παρόλα αυτά προέρχονται από νίκη 3-1 στην έδρα της Βέρντερ. Όσο η απόδοση της ισοπαλίας βρίσκεται σε ανεκτά επίπεδα αποτελεί επιλογή.

841.ΜΠΟΥΡΣΑΣΠΟΡ – ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ

Την τρίτη διαδοχική της ήττα γνώρισε η Μπούρσασπορ (7-2-6 εντός), αυτή τη φορά από την Καϊσέρισπορ και ουσιαστικά έχασε κάθε ελπίδα που είχε για είσοδο στην πρώτη πεντάδα. Επιτέλους έπαιξε σύμφωνα με τις δυνατότητές της η Γαλατά (3-5-7 εκτός), διασύροντας με 4-1 την Κασίμπασα και έκανε το βήμα για την είσοδο στην πρώτη πεντάδα, ενώ ακολουθεί και η ρεβάνς κυπέλλου με τη Ρίζεσπορ, όπου το 1-3 του πρώτου ματς της έχει δώσει ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό. Ανοικτά θα παίξουν οι αδιάφοροι γηπεδούχοι, δεν ξέρουν τι θα πει άμυνα οι φιλοξενούμενοι (20/30over2,5), με τα πολλά γκολ να είναι η λύση στο ματς.

---.ΜΠΟΤΟΣΑΝΙ – ΒΟΛΟΥΝΤΑΡΙ

Το επιβλητικό διπλό στην έδρα της ουραγού Πετρολούλμε 0-4 έδωσε βαθειά ανάσα στη Μποτοσάνι (7-6-4 εντός), η οποία ξέφυγε κάπως από την επικίνδυνη ζώνη (+2). Στη θέση των πλέι-άουτ βρίσκεται η Βολουντάρι (5-3-9 εκτός) μετά και τις τρεις διαδοχικές ήττες που γνώρισε. Σε πολύ κακό φεγγάρι οι φιλοξενούμενοι, πήραν ψυχολογία οι γηπεδούχοι και τους δίνουμε το προβάδισμα για τους τρεις βαθμούς.

849.ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ 93 – ΜΠΟΥΡΓΚ ΠΕΡΟΝΑΣ

Από δύο σερί ήττες προέρχεται ο Ερυθρός Αστέρας (6-4-7) ο οποίος παραμένει τέσσερις βαθμούς μακριά από την πρώτη τριάδα. Χωρίς βαθμολογικό κίνητρο και σε μέτρια αγωνιστική κατάσταση η Μπουργκ (3-5-9) η οποία αγνοεί τη νίκη τρεις σερί αγωνιστικές (0-1-2). Σε κακό φεγγάρι αμφότερες ωστόσο το κίνητρο είναι με τους γηπεδούχους, άσος.

850.ΚΡΕΤΕΪΓ – ΑΖΑΞΙΟ

Δύο παιχνίδια αήττητη (1-1-0) μετράει η Κρετέιγ (3-6-8) η οποία παλεύει για την παραμονή της ούσα δύο πόντους μακριά από τη 17θέση. Ουσιαστικά αδιάφοροι οι φιλοξενούμενοι οι οποίοι χρειάζονται ένα βαθμό για να πετύχουν και μαθηματικά την παραμονή τους στην κατηγορία. Καίγονται οι γηπεδούχοι, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι αναμένεται να μην πάρουν ρίσκα.

851.ΛΑΒΑΛ – ΚΛΕΡΜΟΝ

Έξι βαθμούς μακριά από την επικίνδυνη ζώνη η Λαβάλ (6-5-6) η οποία δίνει μάχη για την παραμονή της. Λίγες οι πιθανότητες να αντιμετωπίσει πρόβλημα η Αζαξιό η οποία βρίσκεται σε άσχημη αγωνιστική κατάσταση παραμένοντας χωρίς νίκη στις τέσσερις πιο πρόσφατες αναμετρήσεις (0-1-3). Οριακά σε καλύτερο φεγγάρι οι γηπεδούχοι ωστόσο δεν εμπνέουν καμία εμπιστοσύνη, πάμε παρακάτω.

852.ΛΑΝΣ – ΠΑΡΙ

Ήττα ύστερα από τρεις σερί νίκες για τη Λανς (8-7-2) η οποία βρίσκεται τρεις βαθμούς πίσω από την πρώτη τριάδα. Μονάχα νίκη θέλουν οι φιλοξενούμενοι, σε περίπτωση ισοπαλίας πολύ πιθανόν να γνωρίσει και μαθηματικά τον υποβιβασμό. Η ισοπαλία δεν εξυπηρετεί καμία από τις δύο ομάδες, καλή περίπτωση γιαlive.

853.ΜΠΡΕΣΤ – ΕΒΙΑΝ

Αδιάφοροι βαθμολογικά οι γηπεδούχοι, οι οποίοι παράλληλα βρίσκονται σε αρκετά άσχημη αγωνιστική κατάσταση αγνοώντας την νίκη πέντε σερί αγωνιστικές (0-3-2). Καίγεται για νίκηη Εβιάν (3-5-9) η οποία αγνοεί τη νίκη σχεδόν τρεις μήνες. Μονόπλευρο το βαθμολογικό ενδιαφέρον καθώς οι φιλοξενούμενοι δεν πρέπει να χάσουν αν θέλουν να διατηρήσουν ζωντανές τις ελπίδες παραμονής.

854.ΣΟΣΟ – ΟΣΕΡ

Οριακά εκτός ζώνης η Σοσό (5-7-5) η οποία με ένα και σερί τις τελευταίες αγωνιστικές έχει καταφέρει να ξεκολλήσει από τον πάτο του βαθμολογικού πίνακα. Ακόμη μια χρονιά χαμένη για την Οσέρ η οποία είναι βαθμολογικά αδιάφορη και δεν έχει ουσιαστικά κάποιο κίνητρο. Οι γηπεδούχοι έχουν μεγαλύτερη ανάγκη βαθμών ωστόσο με εικόνα ίσως η νίκη τους αποτελεί επιλογή.

855.ΤΟΥΡ – ΝΙΟΡ

Τρεις στροφές πριν το φινάλε στη 2η κατηγορία της Γαλλίας και μαίνεται για τα καλά η μάχη της ουράς για το ποιες ομάδες θα υποβιβαστούν και ποιες θα παραμείνουν στην κατηγορία. Τις τύχες της στα χέρια της κρατάει η Νιόρ που είναι στο +2 από τη ζώνη του υποβιβασμού αλλά θα χρειαστεί βαθμούς τόσο αυτή την αγωνιστική στην έδρα της Τουρ όσο και την επόμενη με την Κρετέιγ που είναι η μία από τις δύο ομάδες που την καταδιώκουν στη βαθμολογία. Χαμηλό τέμπο και λίγα γκολ βλέπουμε στα παιχνίδια της Τουρ (23/25under) αλλά και σε αυτά της Νιόρ (24/35) που διαθέτει συν τοις άλλοις τη 2η χειρότερη επίθεση της κατηγορίας με μόλις 29 γκολ ενεργητικό. Πιο ασφαλής ενασχόληση μοιάζει τοunder2,25 στο 1,925 της Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

856.ΧΑΒΡΗ – ΝΙΜ

Στο όριο να «γκρεμίσει» ότι έχτισε η Χάβρη που καλείται να φωνάζει δυναμικό παρών στα τρία εναπομείναντα παιχνίδια της προκειμένου να μην πάνε χαμένοι οι κόποι μια ολόκληρης χρονιάς. Κυνηγάει την άνοδο στην 1η κατηγορία μέσω της 3ης θέσης από την οποία υπολείπεται τρεις βαθμούς. Στο γήπεδο της είναι αξιόπιστη (10-3-4), το άλλο θετικό πως υποδέχεται η Νιμ που μετά και την τρίτη διαδοχική της νίκη «κλείδωσε» την παραμονή της στην κατηγορία. Υποφερτός ο άσος στο 1,70 ( Stoiximan ), η αναμονή στοliveπιθανότατα να δώσει ακόμα μεγαλύτερη απόδοση. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

867.ΑΛΜΙΡΕ ΣΙΤΙ – ΓΙΟΝΓΚ ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ

Τελευταία αγωνιστική στη δεύτερη κατηγορία της Ολλανδίας.Στο φινάλε γλίτωσε την ήττα από τη Μπρέντα η Αλμίρε (6-4-7 εντός), ισοφαρίζοντας σε 1-1 και έδειξε αρκετά έτοιμη για τον πρώτο γύρο των πλέι-οφ που ξεκινάει τη Δευτέρα. Νίκη στο μίνι-ντέρμπι με τη ΦΚ Αϊντχόφεν πανηγύρισαν οι νέοι τηςPSV(5-5-7 εκτός) και ξεπέρασαν αυτούς του Άγιαξ στο βαθμολογικό πίνακα. Με νίκη δική της και ήττα της Φόλενταμ, η Αλμίρε θα παίξει με πλεονέκτημα έδρας στον πρώτο γύρο, αλλά φαντάζει δύσκολο κάτι τέτοιο, καθώς η Φόλενταμ παίζει με την ουραγό Ος. Αλλαγές ενδέχεται να έχουν οι γηπεδούχοι στην αρχική τους ενδεκάδα, ο άσος δεν έχει αξία.

868.ΑΚΙΛΙΖ 29 – ΦΕΝΛΟ

Με το βαθμό της ισοπαλίας έφυγε η ερασιτεχνική Ακιλίζ (7-2-8 εντός) από την έδρα της Ντόρντρεχτ, όμως άξιζε τη νίκη, μένοντας στο 3-3. Τη δεύτερη θέση εξασφάλισε η Φένλο (8-5-4 εκτός) με το 1-0 επί της Έμεν και θα μπει με σούπερ ψυχολογία στα πλέι-οφ, έχοντας τέσσερις διαδοχικές νίκες. Σοβαροί τελευταία οι φιλοξενούμενοι, μπορούν να πάρουν ακόμα μία νίκη, αλλά οι αποδόσεις δε μας ελκύουν ώστε να τους στηρίξουμε.

869.ΒΑΛΒΑΪΚ – ΜΑΑΣΤΡΙΧΤ

Όρθια στην έδρα της Ντεν Μπος έμεινε η Βαλβάικ (6-5-6 εντός), αποσπώντας το βαθμό της ισοπαλίας με 1-1 και ουσιαστικά εξασφάλισε πως δε θα τερματίσει τελευταία στη βαθμολογία. Την ήττα από την πρωταθλήτρια Σπάρτα γνώρισε η Μάαστριχτ (7-3-7 εκτός) την προηγούμενη εβδομάδα με 1-3, αλλά το μυαλό της είναι στα πλέι-οφ, τα οποία ξεκινούν την ερχόμενη Δευτέρα και θέλει νίκη δική της σε συνδυασμό με ήττα της Φόλενταμ και γκέλα της Αλμίρε προκειμένου να μπει με πλεονέκτημα στον πρώτο γύρο της διαδικασίας. Αρκετές απουσίες έχουν οι φιλοξενούμενοι, ενώ αναμένεται να ξεκουραστούν και κάποιοι παίκτες, προκειμένου να είναι έτοιμοι για το κρίσιμο στάδιο της σεζόν. Προς την έδρα γέρνουμε, αλλά όχι με ιδιαίτερη θέρμη.

870.ΓΙΟΝΓΚ ΑΓΙΑΞ – ΝΤΕΝ ΜΠΟΣ

Στο 1-1 στην έδρα της Φόλενταμ έμειναν οι νέοι του Άγιαξ (7-8-2 εντός) και έτσι έμειναν πίσω στην «άτυπη» μάχη τους με τους νέους της Αϊντχόφεν. Μία κάκιστη σεζόν ολοκληρώνεται για τη Ντεν Μπος (2-6-9 εκτός), αφού ο στόχος των πλέι-οφ έκανε από νωρίς φτερά και σίγουρα άπαντες στην ομάδα θα θέλουν να την ξεχάσουν και να κοιτάξουν τι μέλλει γενέσθαι μετά το καλοκαίρι. Όμορφο ποδόσφαιρο παίζουν οι γηπεδούχοι, στον κόσμο τους οι φιλοξενούμενοι, ο άσος έχει τον πρώτο λόγο.

871.ΓΚΟΟΥ ΑΧΕΝΤ ΙΓΚΛΣ – ΜΠΡΕΝΤΑ

Απευθείας στο δεύτερο γύρο των πλέι-οφ θα μπει η Γκόου Αχέντ (9-4-4 εντός), η οποία με το διπλό επί της Φορτούνα την προηγούμενη αγωνιστική έφτασε τις εννέα αγωνιστικές χωρίς ήττα (5-4-0). «Κόλλησε» στο 1-1 κόντρα στην Αλμίρε η Μπρέντα (7-4-7 εκτός) και έχασε κάθε ελπίδα για τη δεύτερη θέση και το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα πλέι-οφ. Η εξαιρετική κατάσταση των γηπεδούχων και μόνο μας ωθεί στο να στηρίξουμε την έδρα.

872.ΕΜΕΝ – ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΣΙΤΑΡΝΤ

Με ρεκόρ 1-0-3 στα τέσσερα τελευταία της παιχνίδια, η Έμεν (10-1-6 εντός) μοιάζει να κάνει κοιλιά στο χειρότερο χρονικό σημείο της σεζόν, αφού τη Δευτέρα ξεκινάει τα πλέι-οφ. Τέσσερις συνεχόμενες ήττες έχει η Φορτούνα (6-3-8 εκτός), η οποία κλείνει πολύ αρνητικά μία μετριότατη σεζόν. Θέλουν να πάρουν ψυχολογία οι γηπεδούχοι, αλλά ο χαμηλός άσος δεν προσφέρεται για ποντάρισμα.

873.ΟΣ – ΦΟΛΕΝΤΑΜ

Βαριά ήττα (4-0) και από τη Χέλμοντ γνώρισε η Ος (4-5-8 εντός), με αποτέλεσμα να «κλειδώσει» την τελευταία θέση της βαθμολογίας σε μία απογοητευτική σεζόν. Για δύο αποτελέσματα θα παίξει η Φόλενταμ (4-5-8 εκτός), ώστε να έχει το θεωρητικό πλεονέκτημα έδρας στον πρώτο γύρο των πλέι-οφ. Πολύ ανώτερο σύνολο διαθέτουν οι φιλοξενούμενοι, το διπλό έχει το προβάδισμα.

874.ΣΠΑΡΤΑ ΡΟΤΤΕΡΝΤΑΜ – ΝΤΟΡΝΤΡΕΧΤ

Αδιάφορη μιας και εξασφάλισε προ πολλού το πρωτάθλημα και την άνοδο η Σπάρτα (15-2-0 εντός), αλλά έκανε «χαλάστρα» στη Μάαστριχτ, κερδίζοντας με 1-3 την προηγούμενη αγωνιστική. Ακόμα ένα ροντέο για τη Ντόρντρεχτ (5-3-9 εκτός) την περασμένη εβδομάδα, έμεινε στο 3-3 με την Ακίλιζ και περιμένει καρτερικά το φινάλε της αποτυχημένης σεζόν. Με νίκη θέλει να κλείσει τον εφιάλτη της δεύτερης κατηγορίας η Σπάρτα (24/35over2,5), ανοικτά τα ματς των φιλοξενούμενων (23/35over2,5), θεωρούμε πως ο άσος θα συνδυαστεί από υψηλό σκορ.

875.ΤΕΛΣΤΑΡ – ΧΕΛΜΟΝΤ ΣΠΟΡ

Ρεπό είχε την προηγούμενη εβδομάδα η Τέλσταρ (7-6-4 εντός), η οποία με το 3-3 κόντρα στην Ος πριν από δύο εβδομάδες έμεινε οριστικά εκτός πλέι-οφ. Με χαμόγελα αποχαιρέτησε τον κόσμο της σε μία κάκιστη σεζόν η Χέλμοντ (5-5-7 εκτός), επικρατώντας 4-0 της Ος και περιμένει πως και πως το καλοκαίρι, ώστε να ανασυγκροτηθεί. Παντελώς αδιάφορο το παιχνίδι, ομάδες του αμφότερες (27/35 οι γηπεδούχοι, 22/35 οι φιλοξενούμενοι), τα πολλά γκολ έχουν τον πρώτο λόγο.

1105.ΜΠΕΝΦΙΚΑ – ΓΚΙΜΑΡΑΕΣ

Δεν εντυπωσίασε με την απόδοσή της η Μπενφίκα (13-0-2 εντός), αλλά στο σημείο που βρισκόμαστε, αυτό που μετράει είναι μόνο η ουσία και το σημαντικό διπλό επί της Ρίο Άβε, το οποίο την κράτησε στην κορυφή της βαθμολογίας. Τις έντεκα αγωνιστικές χωρίς νίκη έφτασε η Γκιμαράες (4-5-6 εκτός) με το 1-1 κόντρα στην Εστορίλ και στο τέλος της σεζόν ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο θα αποχωρήσει από τον πάγκο της. Να καθαρίσει από νωρίς με τη νίκη θα επιδιώξει η ομάδα του Ρουί Βιτόρια, ο οποίος αντιμετωπίζει το «δημιούργημά» του, καθώς ακολουθεί και ο ημιτελικός του Λιγκ Καπ κόντρα στη Μπράγκα τη Δευτέρα. Σε κακό φεγγάρι οι φιλοξενούμενοι, θεωρούμε πως θα λυγίσουν από νωρίς στο «Ντα Λουζ», με τον άσο από ημίχρονο να είναι ίσως η πιο αξιόλογη επιλογή από το ματς, αν και η απόδοσή του δε θέλγει.

877.ΖΟΥΛΤΕ ΒΑΡΕΓΚΕΜ – ΟΣΤΑΝΔΗ

Πλάκα έκανε η Κλαμπ Μπριζ στη Ζούλτε (7-4-6 εντός) , διαλύοντάς τη με 5-0 και η ομάδα από το Βάρεγκεμ με ρεκόρ 0-2-3 στα πλέι-οφ θα πρέπει να αποχαιρετά το όνειρο της πρώτης τετράδας. Έσπασε το ρόδι η Οστάνδη (4-5-8 εκτός) με το εντυπωσιακό 4-2 επί της Άντερλεχτ και μπήκε ξανά στο κόλπο για την τέταρτη θέση. Όπως κάθε ματς της Ζούλτε (27/35over2,5), έτσι και αυτό με την Οστάνδη (22/35over2,5) θεωρούμε πως θα έχει ξέφρενο ρυθμό, με τα πολλά γκολ να είναι μία καλή επιλογή.

878.ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ – ΡΕΝ

Ακόμα παλεύει για να ξεπεράσει το σοκ του αποκλεισμού από το Τσάμπιονς Λιγκ η Παρί και η κατάκτηση του Λιγκ Καπ ήταν ένα αρκετά καλό φάρμακο για αυτό το σκοπό. Στόχος πλέον η σάρωση όλων των τίτλων στη Γαλλία, με το κύπελλο να είναι αυτό που έχει απομείνει. Πολύτιμο έδαφος χάνει η Ρεν με τις πρόσφατες κακές τις εμφανίσεις, τόσο για την τρίτη θέση, όσο και για την είσοδο στην πρώτη πεντάδα, μετρώντας ρεκόρ 0-1-2 στα τρία τελευταία της παιχνίδια. Ανοικτά παίζουν παντού οι φιλοξενούμενοι, το ίδιο θα κάνουν και στο Παρίσι, καθώς θέλουν πάση θυσία βαθμό ή βαθμούς. Μπορεί να επιβεβαιώσει ακόμα έναGGη ομάδα της Βρετάνης (22/35 έχει έως τώρα) και να βρει δίχτυα στην έδρα των πρωταθλητών, με το αμφίσκορο να πληρώνει 1,83 στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

879.ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΚΟΛΩΝΙΑ

Μία ανάσα από την εξασφάλιση της παραμονής στη Μπουντεσλίγκα βρίσκεται η Άουγκσμπουργκ, αφού απέχει πέντε βαθμούς από τη θέση των πλέι-άουτ και με τις τρεις σερί νίκες που πέτυχε, φαίνεται πως θα γλιτώσει τις περιπέτειες στο φινάλε της σεζόν. Η σωτηρία ήταν ο βασικός στόχος της Κολωνίας και αυτός επετεύχθη με σχετική άνεση, αλλά -ουσιαστικά- σφραγίστηκε με τη νίκη επί της Ντάρμσταντ και ως εκ τούτου λογίζεται αδιάφορη στο φινάλε της σεζόν. Να ξεμπερδεύει θέλει η Άουγκσμπουργκ, σωμένη η Κολωνία, ο -0,25 ασιατικός άσος αποτελεί επιλογή στο 2,025 τηςBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

880.ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ – ΕΪΜΠΑΡ

Ματς ζωής και θανάτου για τη Σπορτινγκ Χιχόν που μόνο με νίκη θα συνεχίσει να ελπίζει στη σωτηρία της, από την οποία απέχει ένα βαθμό τρεις στροφές πριν το φινάλε. Στο γήπεδο της μπορεί να είναι η ομάδα με τη χειρότερη βαθμολογική συγκομιδή (5-4-8) αλλά σε δύο από τα πιο κρίσιμα και δύσκολα ματς που έδωσε (με Ατλέτικο και Σεβίλλη) έδειξε τρομερό πάθος κάνοντας την ανατροπή σε αμφότερα. Απεναντίας έχουμε την Εϊμπάρ που από την προηγούμενη εβδομάδα με την ισοπαλία κόντρα στη Λα Κορούνια εξασφάλισε και μαθηματικά τη σωτηρία της. Όπως είναι φυσιολογικό ο άσος προσφέρεται σε εποχιακές αποδόσεις (1,50-1,55), από νωρίς ανέβηκε στο πινακάκι των YoungGuns ο συνδυασμός 1 &over1,5 στο 1,97 ( Stoiximan) με την απόδοση να έχει υποχωρήσει πλέον στο 1,90. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

881.ΜΟΝΤΕΝΑ – ΚΡΟΤΟΝΕ

Δεύτερη συνεχόμενη πολύ καλή εμφάνιση για τη Μόντενα (10-3-6 εντός), άξιζε τη νίκη στο Μπάρι, αλλά έμεινε στο 1-1 και σε συνδυασμό με το επιβλητικό 3-0 επί της Περούτζια που προηγήθηκε, δείχνει πως την κατάλληλη στιγμή φορμαρίζεται για τη μάχη της παραμονής. Για δύο αποτελέσματα θα παίξει η Κροτόνε (8-7-4 εκτός) προκειμένου να κλειδώσει από τώρα την παρθενική της άνοδο στη Σέριε Α, αφού την προηγούμενη αγωνιστική δεν ευνόησαν τα άλλα ματς για να πανηγυρίσει. Το κίνητρο είναι ουσιαστικά με τους γηπεδούχους, αφού οι φιλοξενούμενοι θα βρουν κι άλλες ευκαιρίες για να σφραγίσουν την άνοδο. Πάντως μας ξενίζουν οι αποδόσεις φαβορί, οπότε δε μπλέκουμε πριν την έναρξη του ματς.

883.ΡΟΥΧ ΧΟΡΖΟΦ – ΚΡΑΚΟΒΙΑ

Άλλη μία κακή εμφάνιση πρόσθεσε στο ενεργητικό της η Ρουχ (6-3-7 εντός), γνωρίζοντας το διασυρμό με 4-1 από τη Ζαγκλέμπιε, χάνοντας ακόμα περισσότερο έδαφος στη μάχη για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Αντίθετα, παρά το βαρύ 4-0 από την πρωτοπόρο Λέγκια, η Κρακόβια (5-6-6 εκτός) έχει σαφώς περισσότερες τύχες όσον αφορά την κατάληψη μίας θέσης στην πρώτη τριάδα της βαθμολογίας. Ορισμός τουover2,5 είναι οι φιλοξενούμενοι (23/33), ανοικτά θα παίξουν οι γηπεδούχοι, αφού λογικά δε θα τους κάνει ούτε η ισοπαλία, με τα πολλά γκολ να έχουν το προβάδισμα.

885.ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ – ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ

Συναρπαστικό αναμένεται το φινάλε στην κορυφή της Τσάμπιονσιπ μετά την πρόσφατη γκέλα της Μίντλεσμπρο (0-0 εντός με την Ίπσουιτς), τρεις ομάδες στους 87 βαθμούς ερίζουν για τις δύο θέσεις απευθείας ανόδου. Η διαφορά τερμάτων προς το παρόν έχει την Μπόρο στη δεύτερη θέση, αλλά τα πράγματα είναι τόσο οριακά που νέα απώλεια βαθμών στο εκτός έδρας με την αδιάφορη Μπέρμιγχαμ είναι απλά απαγορευτική, ενώ ακολουθεί την τελευταία αγωνιστική ντέρμπι με την Μπράιτον εντός έδρας. Δεν θα πετάξει στο κάλαθο των αχρήστων τους κόπους μιας χρονιάς η Μπόρο, θέλει και μπορεί το τρίποντο στο «Σεντ Άντριους», ενώ αν της δοθεί η δυνατότητα δεν θα πει όχι σε νίκη με παραπάνω του ενός γκολ διαφορά, με σκοπό να αυξήσει τo goal average. 1,87 ( Stoiximan) πληρώνει το ενδεχόμενο να σκοράρει πρώτη δύο τέρματα, άλλωστε το έχει καταφέρει σε 9/10 εκτός έδρας νίκες της.Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1106.ΜΠΡΑΓΚΑ – ΣΕΤΟΥΜΠΑΛ

Η Ευρώπη είναι εξασφαλισμένη για τη Μπράγκα, η οποία στο φινάλε της σεζόν θα έχει να ασχολείται με τον τελικό κυπέλλου και τον ημιτελικό του Λιγκ Καπ. Ο δεύτερος είναι κόντρα στη Μπενφίκα την ερχόμενη Δευτέρα και παρότι ο θεσμός δε διαθέτει κάποια λάμψη, η ομάδα του Πάουλο Φονσέκα ούσα αδιάφορη στο πρωτάθλημα, θα τον κυνηγήσει, παίζοντας με αρκετές αλλαγές κόντρα στη Σετούμπαλ. Η Βιτόρια πάει από το κακό στο χειρότερο, αγνοεί τη νίκη εδώ και δώδεκα αγωνιστικές (0-4-8), με αποτέλεσμα να κινδυνεύει η παραμονή της στα μεγάλα σαλόνια, αλλά τελευταία δείχνει σαφώς καλύτερα σημάδια εντός αγωνιστικού χώρου. Το κίνητρο των φιλοξενούμενων και το πιθανό ροτέισον των γηπεδούχων, μας ωθούν στο +1 ασιατικό διπλό, το οποίο βρίσκουμε σε απόδοση 2,025 στηνBet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

897.ΑΛΝΤΟΣΙΒΙ – ΟΥΝΙΟΝ ΣΑΝΤΑ ΦΕ

Από δύο σερί ήττες προέρχεται η Αλντοσίβι η οποία στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της έχασε 2-1 στην έδρα της Ολίμπο,over2,5 καιgoal-goalτα τρία πιο πρόσφατα ανεξαρτήτως έδρας. Σε καλό φεγγάρι οι φιλοξενούμενοι οι οποίοι προέρχονται από δύο σερί νίκες παραμένοντας παράλληλα τρεις συνεχόμενες αγωνιστικές αήττητοι (2-1-0). Δεν είναι καλά οι γηπεδούχοι, σε φόρμα οι φιλοξενούμενοι, μονάχα προς τα δεξιά μπορούμε να κοιτάξουμε.

898.ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΕΣ – ΝΙΟΥΕΛΣ ΟΛΝΤ ΜΠΟΪΣ

Λευκή ισοπαλία στην έδρα της Χιμνάσια Λα Πλάτα ύστερα από πέντε σερί νίκες απέσπασε η Εστουδιάντες η οποία ωστόσο απομακρύνθηκε ακόμα περισσότερο από την πρώτη Λανούς. Την Πέμπτη της ισοπαλία στα έξι τελευταία της παιχνίδια (1-5-0) απέσπασε η Νιούελς η οποία έμεινε στο 0-0 απέναντι στη Σεντράλ στο ντέρμπι του Ροσάριο. Σε καλύτερη κατάσταση οι γηπεδούχοι οι οποίοι θέλουν να επιστρέψουν άμεσα στις επιτυχίες, άσος.

904.ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ – ΝΤΑΛΑΣ

Επέστρεψεστις νίκες ύστερα από τέσσερις σερί ήττες η νέα Υόρκη η οποία επικράτησε 3-2 του Ορλάντο. Βαριά ήττα 3-0 στο Βανκούβερ για τι Ντάλας το οποίο επέστρεψε στα άσχημα αποτελέσματα ύστερα από αρκετό καιρό,over2,5 τα πέντε από τα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια του ανεξαρτήτως έδρας. Ανεβάζει στροφές η Νέα Υόρκη η οποία μπορεί να πετύχει ακόμα μια νίκη, φυσικά και τα πολλά γκολ παίζουν δυνατά.

900.ΚΟΛΟΝ ΣΑΝΤΑ ΦΕ – ΟΛΙΜΠΟ

Τα πέντε παιχνίδια χωρίς τρίποντο (0-2-3) συμπλήρωσε η Κολόν η οποία ηττήθηκε 1-0 και στην έδρα της Ουνιόν με αποτέλεσμα να παραμείνει στις χαμηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Πρώτη νίκη ύστερα από τέσσερις αγωνιστικές (0-2-2)για την Ολίμπο η οποία επικράτησε 2-1 της Αλντοσίβι. Αρκετά αμφίρροπη αναμέτρηση, ανεξήγητα προσφέρονται φαβορί οι γηπεδούχοι, πάσο.

1519.ΠΑΤΡΟΝΑΤΟ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΡΑΦΑΕΛΑ

Από δύο σερί ήττες προέρχεται η Πατρονάτο η οποία στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της έχασε 3-1 στην έδρα της σημερινής της αντιπάλου, οver2,5 καιgoal-goalτα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια της.Νίκη ύστερα από καιρό για την Ατλέτικο η οποία επικράτησε 3-1 της Πατρονάτο,over2,5 τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια της ανεξαρτήτως έδρας. Αυτή τη φορά βλέπουμε την Πατρονάτο να παίρνει το τρίποντο ωστόσο και τα πολλά γκολ σε τιμές αουτσάιντερ αποτελούν επιλογή.

908.ΚΕΡΕΤΑΡΟ – ΠΟΥΜΑΣ

Ήττα 3-2 στην έδρα της Μόντερεϊ για την Κερέταρο η οποία επέστρεψε στις ήττες ύστερα από τέσσερα παιχνίδια στα οποία μετρούσε 2-2-0. Δύο σερί νίκες μετράει πλέον η Πούμας η οποία μεσοβδόμαδα ηττήθηκε 1-0 στην έδρα της Τατσίρα για το θεσμό του Κόπα Λιμπερταδόρες,over2,5 τα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια πρωταθλήματος ανεξαρτήτως έδρας. Οι φιλοξενούμενοι για ευνόητους λόγους πολύ πιθανόν να παραταχθούν με αρκετές αλλαγές στην αρχική τους σύνθεση ωστόσο ακόμα και έτσι μπορούν να μετατρέψουν ακόμα ένα παιχνίδι σε ροντέο.

910.ΤΙΧΟΥΑΝΑ – ΠΟΥΕΜΠΛΑ

Τις τέσσερις σερί ήττες συμπλήρωσε η Τιχουάνα η οποία στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της έχασε 3-1 στην έδρα της πούμας παραμένοντας χωρίς νίκη για πέμπτο διαδοχικό παιχνίδι (0-1-4), οver2,5 καιgoal-goalτα πέντε από τα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Νίκη υστέρα από καιρό για την Πουέμπλα η οποία επικράτησε 2-1 εντός έδρας της Τσιάπας,over2,5 τα τρία τελευταία παιχνίδια της. Ικανές επιθετικά οι δύο ομάδες, με τις άμυνες τους παράλληλα να αντιμετωπίζουν αρκετά προβλήματα, ο συνδυασμός τουover2,5 με τοgoal-goalαποτελεί επιλογή.

---.ΟΥΝΙΟΝ ΛΑ ΚΑΛΕΡΑ – ΝΤΕΠΟΡΤΕΣ ΙΚΙΚΕ

Τελευταία αγωνιστική στην Κλαουσούρα της Χιλής. Μετά το 2-2 κόντρα στην Ουνιβερσιτάδ ντε Τσίλε, η Ουνιόν Λα Καλέρα (1-2-4 εντός) θέλει ένα θαύμα για να παραμείνει στη μεγάλη κατηγορία. Πιο συγκεκριμένα, χρειάζεται μόνο νίκη, ήττα της Σαν Μάρκος Αρίκα (καλύπτοντας και τη διαφορά τερμάτων, -26 έναντι -8 αυτή τη στιγμή) και της Σαν Λουίς (με ισοπαλία, θα πρέπει η ίδια να κερδίσει με 18 γκολ διαφορά). Η ήττα από την Ουνιόν Εσπανιόλα στέρησε στην Ικίκε (2-3-2 εκτός) την ευκαιρία να έχει το πάνω χέρι αναφορικά με την είσοδό της στη Λιγκίγια. Πλέον χρειάζεται μόνο νίκη σε συνδυασμό με ισοπαλία στο Ουατσιπάτο-Ουνιβερσιτάδ ντε Τσίλε. Αν υπάρξει νικητής στο ματς αυτό, τότε θα πρέπει να καλυφθεί η διαφορά τερμάτων με το νικητή (-1 έναντι -3 της Ουατσιπάτο και +6 της Ουνιβερσιτάδ ντε Τσίλε αυτή τη στιγμή). Επίσης, θα πρέπει να μην κερδίσει η Αουντάξ Ιταλιάνο καλύπτοντας τη διαφορά τερμάτων (-1 έναντι -2 αυτή τη στιγμή). Λογικό φαβορί οι φιλοξενούμενοι, έχουν το κίνητρο και παίζουν κόντρα στην -ουσιαστικά- υποβιβασμένη και απογοητευμένη Λα Καλέρα. Μόνο νίκη θα ψάξει η Ικίκε, το διπλό φυσιολογικά πέφτει συνεχώς.

---. ΟΥΑΤΣΙΠΑΤΟ – ΟΥΝΙΒΕΡΣΙΤΑΔ ΝΤΕ ΤΣΙΛΕ

Τις εννέα αγωνιστικές χωρίς νίκη (0-5-4) συμπλήρωσε η Ουατσιπάτο (2-3-2 εντός) με το 1-1 κόντρα στην Παλεστίνο και πλέον ελπίζει σε είσοδο στη Λιγκίγια μόνο αν κερδίσει την Ουνιβερσιτάδ ντε Τσίλε και παράλληλα δε νικήσει η Ικίκε και η Αουντάξ Ιταλιάνο. Αν κερδίσει μία εκ των δύο, τότε δε θα πρέπει να καλυφθεί η διαφορά τερμάτων(-3 η ίδια, -1 η Ικίκε, -2 η Αουντάξ). Θεωρητικά έχει το πάνω χέρι στη μάχη για τη Λιγκίγια η Ουνιβερσιτάδ ντε Τσίλε (1-3-3 εκτός), αφού διαθέτει την καλύτερη διαφορά τερμάτων (+6) από τις ομάδες που μάχονται για την όγδοη θέση. Με νίκη θα είναι στη Λιγκίγια, εκτός αν κερδίσει και τουλάχιστον μία εκ των Ικίκε, Αουντάξ Ιταλιάνο, ενώ με ισοπαλία θα περιμένει να μην κερδίσει καμία από τις δύο, αλλά και η Σαν Λουίς, αν γλιτώσει τον υποβιβασμό. Παιχνίδι αποκλειστικά γιαlive, αφού η ισοπαλία ενδέχεται να μην είναι αρκετή σε καμία από τις δύο ομάδες.

---.ΑΝΤΟΦΑΓΚΑΣΤΑ – ΣΑΝ ΛΟΥΙΣ

Στο 85’ δέχτηκε την ισοφάριση από τους Γουόντερερς η Αντοφαγκάστα (3-1-3 εντός), αλλά η παρουσία της στη Λιγκίγια είναι εξασφαλισμένη και μαθηματικά. Παρόλα αυτά, για να παίξει εκεί, θα πρέπει να παραμείνει στην κατηγορία, κάτι που πετυχαίνει με νίκη ή ισοπαλία σίγουρα. Αν χάσει, θα ελπίζει σε ήττα της Κομπρεσάλ, ισοπαλία ή ήττα της Αρίκα ή να μην κερδίσει η Σαν Λουίς καλύπτοντας τη διαφορά τερμάτων(-7 έναντι -9 αυτή τη στιγμή). Μεγάλη νίκη πανηγύρισε η Σαν Λουίς (0-2-5 εκτός) με σκορ 1-0 και πλέον χρειάζεται καλύτερο αποτέλεσμα από τη Σαν Μάρκος Αρίκα ή ήττα μίας εκ των Κομπρεσάλ ή Αντοφαγκάστα, καλύπτοντας τη διαφορά τερμάτων (-9 έχει η ίδια, -12 η Κομπρεσάλ και -7 η Αντοφαγκάστα αυτή τη στιγμή), προκειμένου να γλιτώσει τον υποβιβασμό. Παράλληλα, αν σωθεί, θα κυνηγήσει και τη Λιγκίγια, όμως για να μπει στην οκτάδα θα πρέπει να κερδίσει και να περιμένει ισοπαλία στο Ουατσιπάτο-Ουνιβερσιτάδ ντε Τσίλε, όπως και να μην κερδίσουν οι Ικίκε, Αουντάξ Ιταλιάνο. Το κίνητρο είναι με τους φιλοξενούμενους, αλλά οι αποδόσεις δε μπορούμε να τους στηρίξουμεpregame, από τη στιγμή που ακόμα και η νίκη μπορεί να μην τους είναι αρκετή.

---.ΟΥΝΙΟΝ ΕΣΠΑΝΙΟΛΑ – ΚΟΜΠΕΡΣΑΛ

Το διπλό επί της Ικίκε με 2-3 κράτησε ζωντανές τις μαθηματικές ελπίδες της Ουνιόν Εσπανιόλα (1-4-1 εντός) για είσοδο στη Λιγκίγια. Πλέον μόνο με νίκη θα μπορεί να ελπίζει στην κατάληψη της όγδοης θέσης, περιμένοντας παράλληλα ήττα των Ικίκε, Αουντάξ ή ισοπαλία τους, αρκεί να καλύψει τη διαφορά τερμάτων (-4 η ίδια, -1 η Ικίκε και -2 η Αουντάξ) και ισοπαλία στο Ουατσιπάτο-Ουνιβερσιτάδ ντε Τσίλε (καλύπτοντας τη διαφορά τερμάτων, +6 έχει η Ουνιβερσιτάδ ντε Τσίλε). Η Κομπρεσάλ (1-2-4 εκτός) μπορεί να έρχεται από τρεις συνεχόμενες ήττες, ωστόσο κρατάει την τύχη στα χέρια της αναφορικά με την παραμονή στην κατηγορία. Πιο συγκεκριμένα, με νίκη ή ισοπαλία θα εξασφαλίσει τη σωτηρία της, ενώ αν χάσει θα ελπίζει σε απώλεια βαθμών της Σαν Μάρκος Αρίκα ή της Σαν Λουίς(ή σε νίκη της τελευταίας χωρίς να καλυφθεί η διαφορά τερμάτων, -12 έναντι -9 αυτή τη στιγμή). Μόνο με νίκη θα διατηρήσει ζωντανό το όνειρο της οκτάδας η Εσπανιόλα, για δύο αποτελέσματα θα παίξει η Κομπρεσάλ. Παιχνίδι αποκλειστικά για ενασχόληση με τοlive.

---.ΣΑΝ ΜΑΡΚΟΣ ΑΡΙΚΑ – ΠΑΛΕΣΤΙΝΟ

Σημαντικό βαθμό στην έδρα της Αουντάξ Ιταλιάνο απέσπασε η Σαν Μάρκος Αρίκα (2-0-5 εντός) την προηγούμενη αγωνιστική και πλέον με νίκη κλειδώνει την παραμονή στην κατηγορία. Αν δεν κερδίσει, θα χρειαστεί ήττα ή ισοπαλία της Σαν Λουίς. Δεν κατάφερε να επικρατήσει της Ουατσιπάτο η Παλεστίνο (2-4-0 εκτός), μένοντας στο 1-1, αλλά έχει το πάνω χέρι στη μάχη για την εξασφάλιση του εισιτηρίου για το Κόπα Σουνταμερικάνα. Πιο συγκεκριμένα, θέλει ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα από την Ουνιβερσιτάδ ντε Κονσεπσιόν προκειμένου να πετύχει το στόχο της. Ακόμα ένα παιχνίδι όπου το ενδιαφέρον στρέφεται στοlive.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ