ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Κυριακής

Ακτινογραφία κουπονιού Κυριακής

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Κυριακής (19/6). Πηγή: Betblog.gr.

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Κυριακής.

1721. ΚΟΥΑΝΓΚΤΣΟΟΥ ΡΦ - ΓΚΟΥΟΑΝ ΠΕΚΙΝΟΥ

Η Κουανγκτσόου Ρ&Φ (1-2-2 εντός) παραμένει για δύο ματς αήττητη, μετά το 0-1 επί της Χανγκζού έμεινε στο 1-1 με τη Γιανγκσού. Δεν έπαιξε ιδιαίτερα καλά, όμως ο πόντος θεωρείται δίκαιος. Η Γκουοάν Πεκίνου (2-3-1 εκτός) κέρδισε πάλι με 2-0, αυτή τη φορά εντός έδρας τη Γιατάι. Αρκετά καλή εμφάνιση, είχε τον έλεγχο του αγώνα σε κάθε στιγμή και κέρδισε απόλυτα δίκαια. Το DNB της φιλοξενούμενης στο 2,00+ έχει αξία και είναι στις σκέψεις μας.

1724. ΟΥΛΣΑΝ - ΣΟΥΟΝ ΣΙΤΙ

Η Ουλσάν (2-2-3 εντός) μετά από τρεις σερί νίκες έχασε με 3-1 από τη Γεονάμ που δεν έπαιξε ιδιαίτερα καλά και δίκαια δεν κατάφερε να πάρει ούτε ένα πόντο από το ματς. Η Σουόν (1-2-4 εκτός) μετά τις τρεις σερί ήττες (σε καμία δεν κατάφερε να σκοράρει) έπιασε πάτο, αφού είναι πλέον ουραγός της βαθμολογίας. O άσος στο 1,60 δεν είναι ούτε δίκαιος και δεν μας απασχολεί ιδιαίτερα.

1738. ΣΑΝΤΟΝΓΚ ΛΟΥΝΕΓΚ - ΣΑΝΓΚΑΗ ΣΙΠΓ

Η Σαντόνγκ Λουνένγκ (2-1-3 εντός) βρίσκεται σταθερά σε κακή κατάσταση και δικαίως είναι ουραγός στη βαθμολογία. Στα τελευταία δύο ματς έχει ηττηθεί σχετικά εύκολα από τη Χεμπέι (1-2) και τη Γκουοάν (0-2). Επτά δίχως νίκη πλέον (0-2-5) και πλέον θέλει ραγδαία αντίδραση για να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις. Η Σανγκάη ΣΙΠΓ (2-2-2 εκτός) έφτασε τα τρία σερί ματς χωρίς νίκη (0-2-1), σε κάθε της ματς έχει τον έλεγχο του αγώνα, την κατοχή και δημιουργεί κάποιες περιπτώσεις κινδύνου μπροστά στην αντίπαλη εστία, όμως τα τελειώματα της δεν είναι καθόλου καλά και δεν καταφέρνει να πάρει τις νίκες που δικαιούται. Αν αυτό αλλάξει με τη Λουνένγκ τότε θα καταφέρει να κερδίσει, το DNB πάντως για τη ΣΙΠΓ έχει αξία.

1748. ΓΚΟΥΑΝΓΚΤΖΟΥ – ΣΕΟΝΓΚΝΑΜ

Η Γκουανγκζού (3-2-2 εντός) έχασε από τη Σεούλ με 3-2, παρότι ισοφάρισε από το 2-0 που είχε βρεθεί πίσω, αλλά στο 70’ δέχτηκε το γκολ της ήττας. Με το ίδιο σκορ είχε ηττηθεί και από τη Γιεγιού στο προηγούμενο ματς. Η Σεονγκνάμ (3-2-2 εκτός) έρχεται από το ματς με την Ποχάνγκ εκτός έδρας με 3-1, δεν έπαιξε καλά και ηττήθηκε εύκολα και άκρως δικαίως. Σε αρκετά μέτρια κατάσταση εδώ και καιρό, προβληματίζει τους ανθρώπους της με την εικόνα της. Αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο προβληματικές ομάδες, το σετ είναι δίκαιο και δεν θα μας απασχολήσει το ματς.

1749. ΣΑΝΓΚΓΙΟΥ ΣΑΝΓΚΜΟΥ – ΓΕΟΝΑΜ

Η Σανγκγιού (4-2-1 εντός) μετά από τρεις σερί ήττες έκανε την έκπληξη και έπαιξε αρκετά καλά με τη Γιεγιού και τη διέλυσε με 4-0. Εξαιρετική εμφάνιση, ήταν άκρως σοβαρή κάτι που της έλειπε για καιρό από το παιχνίδι της. Η Γεονάμ (1-4-2 εκτός) μετά από έξι ματς δίχως νίκη (0-3-3) κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι στην ανώτερη της γενικά Ουλσάν με 3-1, έπαιξε αρκετά καλά και δίκαια κέρδισε. Πλέον θέλουμε να δούμε αν θα συνεχίσει με τις καλές τις εμφανίσεις ή αν αυτή η νίκη ήταν απλά μία παρένθεση. Δίκαιο δείχνει το σετ, θα περιμένουμε να δούμε τις ομάδες, ιδιαίτερα περίεργη αναμέτρηση στα μάτια μας.

1757. ΣΙΓΙΑΖΟΥΑΝΓΚ - ΧΕΝΑΝ ΤΖΙΑΝΙΕ

Η Σιγιαζουάνγκ (2-2-2 εντός) πήρε πόντο στην έδρα της πρωτοπόρου Εβεργκράντε με το 0-0 που κατάφερε να κρατήσει. Πόντος σαν νίκη βέβαια, όμως συμπλήρωσε έξι ματς χωρίς νίκη (0-3-3) και αυτό φαίνεται στη φτωχή βαθμολογική συγκομιδή της. Η Χενάν (2-2-2 εκτός) πήρε οριακή νίκη με 1-0 επί της Γιανμπιάν και παραμένει πέντε ματς χωρίς ήττα (2-3-0). Όλα της τα παιχνίδια κρίνονται στο όριο και συνήθως με λίγα γκολ, αφού παίζει αρκετά προσεχτικά. Περιμένουμε ακόμα ένα οριακό ματς, που θα κριθεί στο νήμα. Το under βρίσκεται στο χαμηλό 1,50 όπως ήταν φυσικό και δεν έχει αξία.

1591. ΓΙΑΝΓΚΣΟΥ Σ. - ΤΣΟΝΓΚΙΝΓΚ ΛΙΦΑΝ

Η Γιανγκσού (4-3-0 εντός) αν και καλύτερη έμεινε στο 1-1 με την Κουανγκτσόου Ρ&Φ, της άξιζε η νίκη όμως έχασε τις ευκαιρίες που δημιούργησε. Έμεινε πίσω στο σκορ, όμως άμεσα ισοφάρισε και πήρε τουλάχιστον το βαθμό. Καλή σε γενικές γραμμές εδώ και καιρό, όμως έχει αρκετά περιθώρια βελτίωσης. Η Λιφάν (0-3-2 εκτός) μετά από τρεις σερί ήττες κέρδισε με 1-0 τη Χανγκζού, οριακή νίκη, χρειαζόταν αρκετά ένα καλό αποτέλεσμα και για ψυχολογικούς και για βαθμολογικούς κυρίως λόγους. Ο άσος έχει σίγουρα τον πρώτο λόγο, όμως το 1,40 δεν έχει καμία αξία.

1758. ΤΣΑΝΓΚΤΣΟΥΝ ΓΙΑΤΑΪ – ΛΙΑΟΝΙΝΓΚ

Η Γιατάι (1-2-2 εντός) έρχεται από το αρκετά τυχερό και σίγουρα άδικο 1-1 με τη Σανγκάη ΣΙΠΓ, θα έπρεπε να χάσει εύκολα όπως και με τη Γκουοάν, αλλά η τύχη και η αστοχία των αντιπάλων της χάρισαν τον πόντο. Η Λιαονίνγκ (1-2-3 εκτός) μετά από δέκα ματς χωρίς νίκη (0-5-5) κέρδισε με 3-2 τη Λιφάν, σε έναν αγώνα που είχε δύο ανατροπές, αφού προηγήθηκε η ίδια νωρίς, όμως βρέθηκε πίσω μέχρι το 53’ και έπειτα έκανε την τελική ανατροπή. Θέλει να χτίσει πάνω στο συγκεκριμένο αποτέλεσμα. Δίκαιο μας φαίνεται το σετ.

1756. ΣΑΝΓΚΑΗ ΣΕΝΧΟΥΑ - ΧΑΝΓΚΤΣΟΟΥ ΓΚΡΙΝ.

Η Σανγκάη Σενχούα (3-3-0 εντός) έχει τρία σερί ισόπαλα αποτελέσματα, έφτασε τα έξι σερί αποτελέσματα χωρίς ήττα (2-4-0) και θέλει να διευρύνει το σερί της, όμως με περισσότερες νίκες. Παίζει συνήθως στο όριο τα πιο πολλά παιχνίδια της και γι’ αυτό έχει αρκετές ισοπαλίες. Η Χανγκζού (0-1-5 εκτός) έφτασε τα δέκα ματς χωρίς νίκη (0-3-7) και είναι πραγματικά σε άθλια κατάσταση. Απόλυτα δίκαια βρίσκεται τόσο χαμηλά και δεν βλέπουμε πως θα γυρίσει όλη αυτή την κατάσταση . Πολύ χαμηλά ο άσος (1,30-1,40) δεν θα μας απασχολήσει πριν την έναρξη. Μία σκέψη είναι να κερδίσει η γηπεδούχος δίχως να δεχτεί γκολ στο που βρίσκεται στο 2,00.

1776. ΜΠΡΙΝΕ – ΣΑΝΤΕΦΙΟΡΝΤ

Ως πισωγύρισμα μπορεί να χαρακτηριστεί για την Μπρίνε η πρόσφατη ήττα στο «εξάποντο» με τη Φρέντρικσταντ (2-1), αποτέλεσμα το οποίο την άφησε με μόλις μια επιτυχία στις οκτώ τελευταίες αγωνιστικές (1-3-4). Δύο παιχνίδια χωρίς νίκη συμπλήρωσε η Σάντεφιορντ με την ισοπαλία στο ντέρμπυ κορυφής απέναντι στην Κρίστιανσουντ (0-0 εντός), θεωρούμε πως ήρθε η ώρα να βγάλει αντίδραση, έχοντας μάλιστα σύμμαχο της την προϊστορία (11-2-2 συνολικά, 5-1-1 στη συγκεκριμένη έδρα). Επιλογή μπορεί να αποτελέσει το -0,25 ασιατικό διπλό στο 1,825 της Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1783. ΣΙΡΙΟΥΣ – ΛΙΟΥΝΓΚΣΚΙΛΕ

Δεν έπεισε στο τελευταίο η Σίριους, με το βαθμό της ισοπαλίας που απέσπασε κόντρα στην ΓΚΑΪΣ (0-0 εκτός) να θεωρείται ικανοποιητικός βάσει της απόδοσης της. Το ίδιο μονοπάτι ακολούθησε και η Λιουνγκσκίλε, η οποία έμεινε εντός έδρας στο 1-1 με την Ασιρίσκα. Όπως και να έχει, στην αναμέτρηση υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί κι αυτό δεν είναι άλλο πέρα από τους γηπεδούχους, όμως με τις αποδόσεις του άσου δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να στραφούμε στο GG, το οποίο ευνοείται συντριπτικά από την προϊστορία (μετρούν 7/9 στα τελευταία μεταξύ τους) και πληρώνει 1,80 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1777. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝΕΪΡΟ - ΠΟΝΤΕ ΠΡΕΤΑ

Από την πρεμιέρα έχει να γευτεί τη χαρά της νίκης η Ατλέτικο Μινέιρο, επτά ματς αισίως χωρίς νίκη (0-4-3), με τον Μαρσέλο Ολιβέιρα να μην δικαιολογεί μέχρι στιγμής τον ντόρο που έγινε γύρω από το όνομα του όταν ήρθε στην ομάδα. Η Πόντε Πρέτα δεν συνηθίζει να παίζει με σκοπιμότητα όποια ομάδα και αν έχει απέναντι της. Έρχεται από δύο απανωτές νίκες, στο γήπεδο της, αλλά στις δύο πιο δύσκολες εξόδους της (με Γκρέμιο και Κορίνθιανς) δεν κατάφερε να αποσπάσει κάποιο θετικό αποτέλεσμα. Κάποια στιγμή θα ξυπνήσει και θα ορθοποδήσει η «γκάλο», αλλά δεν γίνεται να παραγνωρίσουμε πως δεδομένου της φόρμας των δύο ομάδων, μεγαλύτερη αξία υπάρχει στο ασιατικό διπλό +1 στο 1,80 της Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1778. ΒΙΤΟΡΙΑ MΠΑΪΑ – ΣΑΠΕΚΟΕΝΣΕ

Έχασε σημαντικές ευκαιρίες στο «Μορουμπί» η Βιτόρια Μπαΐα, αποδεικνύοντας πως της λείπει το εύκολο γκολ, κάτι που δεν απουσιάζει από τη Σαπεκοένσε. Ωστόσο, οι άμυνες των δύο ομάδων είναι μετριότατες, αμφότερες δυσκολεύονται να κρατήσουν το μηδέν και με τις ευκαιρίες που δημιουργούν, θεωρούμε πως τοover2,25 έχει αρκετές πιθανότητες επιβεβαίωσης στο 2,00 τηςBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1796. ΚΟΥΟΠΙΟ - ΙΝΤΕΡ ΤΟΥΡΚΟΥ

Εκτός κυπέλλου έμεινε η Κουόπιο, έπειτα από την ήττα της Τετάρτης με 1-4 από την Ελσίνκι, επικεντρώνεται πλέον στο πρωτάθλημα, εκεί όπου έχει βρεθεί στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας, αν και έχει μείνει με μόνο ένα τρίποντο στα πιο πρόσφατα πέντε παιχνίδια της (1-3-1). Βαθιά βαθμολογική ανάσα πήρε η Ίντερ Τούρκου με το 1-0 επί της Χέλσινγκφορς, ήταν μόλις η δεύτερη νίκη της στις τελευταίες 10 αγωνιστικές (2-1-7), με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ξεκολλήσει από τα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας. Δεν τρώει γκολ στα πιο πρόσφατα πέντε ματς στο γήπεδό της η Κουόπιο (3-2-0, 5/5 NG & under 2,5), η Ίντερ Τούρκου σκόραρε μόνο στις 2/5 τελευταίες εξόδους της (0-1-4, 3/5 NG & under 2,5), λογικό φαβορί ο άσος, αν και η κόπωση από το μεσοβδόμαδο ματς δεν αποκλείεται να βαρύνει τα πόδια των γηπεδούχων, σε κάθε περίπτωση τα λίγα τέρματα δείχνουν πιθανά.

1797. ΜΑΡΙΕΧΑΜΝ - ΚΕΜΙ ΚΙΝΓΚΣ

Αναμέτρηση μεταξύ δυο ομάδων που αποτελούν τις ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος, με τη Μάριεχαμν να φιγουράρει στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με την πανίσχυρη Ελσίνκι και την Κέμι να βρίσκεται σταθερά στο πάνω μισό της κατάταξης, αν και νεοφώτιστη. Στις άμυνες βασίζουν και οι δυο τις πορείες τους, αμφότερες έχουν δεχθεί από μόλις οχτώ τέρματα μέχρι στιγμής και δεν έχουν κανένα λόγο να αλλάξουν προσέγγιση, αφού η συνταγή αποδεικνύεται ως τώρα επιτυχημένη. Ματς με λίγα τέρματα περιμένουμε εδώ, τοNG&under2,5 στο 1,95 τηςBet365 μας καλύπτει πλήρως, επιλογή που ενισχύεται ακόμα περισσότερο από την απουσία του τοπ σκόρερ των φιλοξενούμενων, Άιονς, λόγω τιμωρίας, ενώ κατά πάσα πιθανότητα δεν θα αγωνιστεί ούτε ο μπόμπερ των γηπεδούχων, Ορτζίλ, ο οποίος προέρχεται από κοπιαστικό ταξίδι. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1827. ΑΣΙΡΙΣΚΑ – ΣΥΡΙΑΝΣΚΑ

Σε καλό φεγγάρι βρίσκεται η Ασιρίσκα, η οποία συμπλήρωσε πέντε αγωνιστικές χωρίς ήττα (2-3-0), την ώρα που η Σιριάνσκα γνώριζε την τέταρτη αποτυχία στη σειρά, αν και παρουσιάστηκε αρκετά βελτιωμένη. Λίγο ο φτωχός απολογισμός των γηπεδούχων στην έδρα τους (1-2-3), λίγο ο χαρακτήρας ντέρμπυ της αναμέτρησης, μας ωθούν στην αποφυγή επιλογής σημείου, με τοunder2,5 να φαντάζει ως η ιδανικότερη λύση. Δεδομένου πως οι δύο ομάδες μετρούν 4/6 και 5/6under2,5 εντός κι εκτός έδρας αντίστοιχα, ενώ παραδοσιακά τα μεταξύ τους έχουν λίγα γκολ (8/10under2,5 και τέσσερα σερί στη συγκεκριμένη έδρα), τότε το 1,75 που πληρώνει το εν λόγω ενδεχόμενο στηνBet365 κρίνεται αποδεκτό. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1820. ΡΑΝΧΑΪΜ – ΟΥΛΕΝΣΑΚΕΡ

Σε κακό φεγγάρι βρίσκεται η Ρανχάιμ, αγνοεί τη νίκη στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές, ενώ από την άλλη, η Ουλενσάκερ δείχνει να το παλεύει, ωστόσο ακόμα δεν έχει καταφέρει να σπάσει το ρόδι εκτός έδρας. Ανοικτά και με κύριο μέλημα την επίθεση αγωνίζονται οι δύο ομάδες, με αποτέλεσμα να έχουν πολύ καλά στατιστικά για να επιβεβαιώσουν τον συνδυασμόover2,5 καιGG, επιλογή που βρίσκουμε σε απόδοση 2,00 στηνBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1815. ΑΣΑΝΕ – ΡΑΟΥΦΟΣ

Δεν τα κατάφερε στην έδρα της Μιοντάλεν η Ασάνε, χάνοντας τελικά με 0-2, στο γήπεδό της πάντως είναι δυνατή (3-2-1 εντός) και αυτός είναι ένας από τους λόγους που διατηρείται στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας. Η Ράουφος συμπλήρωσε επτά ματς χωρίς νίκη (0-2-5) και παρέμεινε εντός της επικίνδυνης ζώνης, κάτω του μετρίου η μέχρι στιγμής εκτός έδρας παρουσία της (0-2-4 εκτός). Φαβορί για τη νίκη η Ασάνε, αλλά με τον άσο στο 1,65 δεν υπάρχει κανένας λόγος να ασχοληθούμε.

1817. ΚΟΝΓΚΣΒΙΝΓΚΕΡ – ΦΡΕΝΤΡΙΚΣΤΑΝΤ

Με 2-2 ολοκληρώθηκε η μάχη της Κονγκσβίνγκερ με την επίσης νεοφώτιστη Ουλενσάκερ, έμεινε έτσι αήττητη για τρίτη αγωνιστική (1-2-0) και πλησίασε εκ νέου την εξάδα. Η Φρέντρικσταντ πήρε το ματς με την άμεση ανταγωνίστρια Μπρίνε με 2-1, όμως οι απογοητευτικές εκτός έδρας επιδόσεις της, δεν της επιτρέπουν να βγει από την επικίνδυνη ζώνη (1-1-4 εκτός, 4/6 over 2,5). Τέσσερις νίκες σε έξι εντός έδρας αναμετρήσεις μετράει η Κονγκσβίνγκερ (4-0-2 εντός, 4/6 over 2,5) και όσο και αν πιστεύουμε ότι έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη, δεν μπορούμε σε καμία περίπτωση να την εμπιστευτούμε στο 1,65 που βρίσκουμε στον άσο. Καθαρό πάσο εδώ.

1818. ΚΡΙΣΤΙΑΝΣΟΥΝΤ – ΛΕΒΑΝΓΚΕΡ

Αναμέτρηση μεταξύ δυο ομάδων που φιγουράρουν στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας, με την πρωτοπόρο Κρίστιανσουντ να τρέχει αήττητο σερί 11 αγωνιστικών και τη Λέβανγκερ να βρίσκεται σε πτώση, αφού δεν κερδίζει εδώ και πέντε εβδομάδες. Αξιόμαχοι οι φιλοξενούμενοι, η Κρίστιανσουντ όμως δεν αστειεύεται φέτος, έχει το απόλυτο μπροστά στο κοινό της με 5/5 νίκες και είναι δικαίως το φαβορί για τη νίκη, με το 1,83 του άσου στηνBet365 να κρίνεται ως απολύτως ικανοποιητικό. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1821. ΣΤΡΟΜΕΝ – ΣΑΝΤΝΕΣ

Μπορεί η Στρόμεν να έμεινε για τέταρτο ματς χωρίς νίκη (0-2-2, 4/4 GG & over 2,5), ωστόσο το 2-2 στην έδρα της Λέβανγκερ της αφήνει γλυκιά γεύση, αφού βρέθηκε να χάνει με 0-2 στο ημίχρονο. Συμπλήρωσε έτσι οχτώ συνεχόμενα ματς με πολλά τέρματα (3-3-2, 8/8 GG & over2,5), ενώ μπροστά στο κοινό της μετράει 2-3-1 με τα πιο πρόσφατα τέσσερα από αυτά να επαληθεύουν επίσης το GG & over2,5. Η Σάντνες επέστρεψε στις νίκες με το 2-0 επί της Ρανχάιμ, στο 4-0-2 ο απολογισμός της τον τελευταίο μήνα (3/6 GG & over 2,5), μακριά από το σπίτι της μετράει 2-2-2 με 3/6 over 2,5 και 4/6 GG. Καμία από τις δυο ομάδες δεν διακρίνεται για τη σταθερότητα της στο φετινό πρωτάθλημα, γι αυτό και δεν μπορούμε να τις εμπιστευτούμε, κοιτάμε όμως ζεστά προς τα πολλά τέρματα, τα οποία αμφότερες επιβεβαιώνουν συχνά εσχάτως, στο 1,90 το συνδυαστικό GG & over 2,5 στην Bet365.

1819. ΚΦΟΥΜ ΟΣΛΟ – ΜΙΟΝΤΑΛΕΝ

Από σπουδαίο διπλό έρχεται η KFUM Όσλο, καθώς πέρασε με 2-1 από την έδρα της Χοντ, μετράει πια τρία τρίποντα στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές (3-1-1). Επιτέλους νίκη για τη Μιοντάλεν έπειτα από τέσσερα ματς (0-3-1, 4/4 GG), χάρη στο δίκαιο 2-0 επί της Ασάνε, τραγική πάντως η ως τώρα εκτός έδρας παρουσία της στο πρωτάθλημα (0-2-4 εκτός, 4/6 over 2,5, 3/6 GG). Μπορεί η KFUM Όσλο να μην είναι κανένα μεγαθήριο, αλλά σε καμία περίπτωση η νίκη της Μιοντάλεν δεν θα έπρεπε να προσφέρεται σε αποδόσεις φαβορί της τάξης του 2,15, 1Χ ή πάσο υπάρχει μόνο εδώ.

1816. ΓΙΕΡΒ – ΧΟΝΤ

Με το διπλό στην έδρα της Ράουφος, η Γιέρβ συμπλήρωσε πέντε ματς χωρίς ήττα (3-2-0), με το πρόβλημα στην επίθεση να παραμένει, αφού σε κανένα από αυτά δεν σκόραρε πάνω από μια φορά (5/5 under 2,5, 3/5 NG). Η Χοντ υπέστη ήττα-σοκ στο γήπεδο της από την KFUM Όσλο με 1-2 και υποχώρησε εκ νέου εντός της επικίνδυνης ζώνης, παράλληλα μετράει το απόλυτο σε ήττες μακριά από το σπίτι της (0-0-5 εκτός). Φαβορί για τη νίκη η Γιέρβ, οριακό πάντως το 1,80 του άσου για μια ομάδα που μετράει μόλις 2-3-1 στο γήπεδό της και έχει σκοράρει πάνω από μια φορά μόνο στα 2/6 από αυτά, προτιμότερη επιλογή τα σκοράκια 1-0/2-0/2-1 με κάλυψη το 1-1 που βγάζουν μέση απόδοση 2,25, με τα εν λόγω σκορ να κάνουν την εμφάνισή τους στα 4/6 εντός έδρας ματς της Γιέρβ και σε όλα τα εκτός έδρας της Χοντ.

524. ΕΛΒΕΤΙΑ – ΓΑΛΛΙΑ

Σχεδόν αγκαλιά με την πρόκριση είναι η Ελβετία, αφού ακόμα και αν χάσει, δύσκολα θα μείνει εκτός συνέχειας. Από την άλλη, η οικοδέσποινα Γαλλία κλείδωσε την παρουσία της στους «16», αλλά θέλει αφενός να ανεβάσει στροφές στην απόδοσή της και αφετέρου να τερματίσει στην πρώτη θέση του ομίλου, προκειμένου να έχει θεωρητικά ευκολότερο δρόμο ως τον τελικό. Το παιχνίδι δεν είναι από τα κρίσιμα τουEURO, αφού το κίνητρο των δύο ομάδων δεν είναι μεγάλο, κάτι που φαίνεται και από το γεγονός πως οι δύο προπονητές σκέφτονται σοβαρά να προβούν σε ανακατατάξεις στο αρχικό σχήμα. Για τον λόγο αυτόν, προβλέπουμε ένα σαφώς πιο ανοιχτό ματς από τα περισσότερα του θεσμού, με τοGGνα αποτελεί επιλογή στο υψηλό 2,12 τουStoiximan. Με δεδομένο πως στην κορυφή της επίθεσης για τους «τρικολόρ» θα βρεθεί πιθανότατα ο Ζινιάκ, το 2,90 τουStoiximanγια να βρει δίχτυα μας κλείνει το μάτι, όπως φυσικά και το 3,35 του κορυφαίου παίκτη των «τρικολόρ» στο ξεκίνημα, Παγιέ. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

525. ΡΟΥΜΑΝΙΑ – ΑΛΒΑΝΙΑ

Τελικός πρόκρισης έφτασε να είναι για τη Ρουμανία και την Αλβανία η μεταξύ τους συνάντηση, αμφότερες οφείλουν να παίξουν αποκλειστικά για τη νίκη για να διατηρήσουν ζωντανές τις ελπίδες τους για πρόκριση στη φάση των «16». Οι δυο ομάδες παρατάχθηκαν με αμυντικούς προσανατολισμούς απέναντι σε Γαλλία και Ελβετία, τώρα όμως δεν υπάρχουν περιθώρια για συντηρητική προσέγγιση, αφού μοναδικός στόχος και για τις δυο είναι οι τρεις βαθμοί της νίκης. Δεν φαίνεται να είναι μεγάλες οι αγωνιστικές διαφορές των δυο αντιπάλων, η αναμέτρηση προμηνύεται αμφίρροπη και αναμένεται να κρατήσει τους φιλάθλους σε αγωνία μέχρι το φινάλε, με το ενδεχόμενο να σημειωθεί γκολ μετά το 70:59 στο 1,83 τηςBet365 να δείχνει πολύ πιθανό,αφού όπως αναλύσαμε αμφότερες θα πρέπει να ψάξουν μέχρι τέλους τη νίκη. Στην ίδια λογική, μπορούμε να κοιτάξουμε προς το ενδεχόμενο να είναι το δεύτερο ημίχρονο του αγώνα αυτό στο οποίο θα επιτευχθούν τα περισσότερα τέρματα (2,10/Bet365),αφού οι δυο αντίπαλοι θα πάρουν τα ρίσκα που θα απαιτηθούν όσο θα πλησιάζουμε προς το τέλος της αναμέτρησης. Τέλος, δεν θα πούμε όχι σε όσους στραφούν προς τοover2 στο 1,725 τηςBet365, αφού οι δυο ομάδες δεν πρόκειται να αρκεστούν σε παιχνίδι ανάσχεσης αλλά θα επιτεθούν προκειμένου να φτάσουν στο τρίποντο. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1831. ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ – ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ

Μία νίκη (επί της ουραγού Αμέρικα Μινέιρο μάλιστα) δεν μπορεί να φέρει την… άνοιξη στη Μποταφόγκο. Αξιοσημείωτη βέβαια η παράδοση της στο συγκεκριμένο γήπεδο, μιας και κόντρα στην «τιμάο» είναι αήττητη από το 2007 και μετά (3-4-0). Η Κορίνθιανς, που καλείται να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα χωρίς τον Τίτε στον πάγκο της, μπορεί να επιστρέψει στις επιτυχίες, μετά τις δύο απανωτές αποτυχίες με Παλμέιρας και Φλουμινένσε, αμφότερες εκτός έδρας. Δεν βλέπουμε όμως πολλά γκολ στην αναμέτρηση και έτσι υπάρχει λογική στον συνδυασμό 1 &under3,5 (2,02) στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1833. ΦΙΓΚΕΪΡΕΝΣΕ – ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Εκμεταλλευόμενη και την αστάθεια πολλών ομάδων, η Ιντερνασιονάλ βρίσκεται στην κορυφή του πρωταθλήματος με ρεκόρ 6-1-1. Έρχεται από νίκη με πειστική εμφάνιση κόντρα στην Ατλέτικο Μινέιρο, όμως το καμπανάκι κινδύνου ηχεί στην επίσκεψη της στη Φλοριανάπολις. Μόνο εύκολη έδρα δεν θεωρείται το «Ορλάντο Σκαρπέλι», με τη Φιγκεϊρένσε μέχρι στιγμής εκεί να είναι αήττητη (2-2-0) παίζοντας μεταξύ άλλων με Σάο Πάολο, Σάντος και Φλαμένγκο. Δεν θεωρούμε τόσο εύκολο το έργο της «κολοράντο» για να βγάλει διπλό, υπάρχει σκέψη για κόντρα με τον ασιατικό άσο +0,25 στο 1,85 της Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1832. ΣΠΟΡΤ ΡΕΣΙΦΕ – ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ

Σε μεγαλύτερη απογοήτευση της σεζόν -τουλάχιστον με την πορεία της ως τώρα- εξελίσσεται η Σπορτ Ρεσίφε. Ουραγός του πρωταθλήματος, με μόλις μία νίκη σε οκτώ αγώνες (1-2-5), στα τρία πιο πρόσφατα μάλιστα η άμυνα της έμοιαζε με ελβετικό τυρί (9 γκολ παθητικό). Η Φλουμινένσε κάνει σταθερά βήματα ανόδου. Μεσοβδόμαδα επιβλήθηκε της Κορίνθιανς (1-0), συμπληρώνοντας έτσι αήττητο πέντε αγωνιστικών (2-3-0). Σύμμαχος μας η φόρμα στο ασιατικό διπλό +0,25 που πληρώνει 1,85 στην Bet365 και μας προσφέρει (μισό κέρδος) και στο ενδεχόμενο της ισοπαλίας. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1834. ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ - ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ

Φλαμένγκο και Σάο Πάολο συγκρούονται στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής. Οι γηπεδούχοι χάνουν το αβαντάζ της έδρας, αφού το «Μαρακανά» ανακαινίζεται για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο και το νέο σπίτι τους είναι πια στη Μπραζίλια. Οι δύο ομάδες διαφέρουν σε ελάχιστα πράγματα όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, κάτι που φαίνεται και από το γεγονός πως έχουν το ίδιο ρεκόρ έως τώρα στο πρωτάθλημα. Ματς με μπόλικη ισοπαλία, πιθανή μοιάζει η αλληλεξουδετέρωση, η οποία πληρώνει 3,20 στηνBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1835. ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΚΑΝΣΑΣ ΣΙΤΙ – ΝΤΑΛΑΣ

Δεν πείθει το Κάνσας με την έως τώρα παρουσία του στη Λίγκα. Αντιμετωπίζει προβλήματα στο σκοράρισμα, ενώ και οι εντός έδρας επιδόσεις του δεν είναι καλές. Από την άλλη, το Ντάλας παλεύει να παραμείνει στην κορυφή της Δυτικής περιφέρειας και φαίνεται ένα κλικ πιο έτοιμο από το Κάνσας. Σημαντικές απουσίες ελέω Κόπα Αμέρικα έχουν οι γηπεδούχοι, μπορούν να αποσπάσουν θετικό αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι, με το +0,25 ασιατικό διπλό να αποτελεί επιλογή σε απόδοση 1,925 στηνBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1839. ΓΚΡΕΜΙΟ – ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ

Εμπνέει σεβασμό στο γήπεδο της η Γκρέμιο, 3/3 νίκες με μηδέν παθητικό (1-0/2-0 σκορ) μετράει μέχρι στιγμής. Η Κρουζέιρο είναι αρκετά αλλοπρόσαλλη και δεν δείχνει τόσο ικανή να φύγει με βαθμούς από το Πόρτο Αλέγκρε. Σωστό φαβορί η «ιμορτάλ», αλλά δεν υπάρχει αξία στο 1,75 του ξερού άσου, πιο φρόνιμη επιλογή τα κλασικά σκοράκια νίκης της (1-0/2-0/2-1) μαζί με την κάλυψη στο 1-1, που δίνουν συνδυαστικά 2,02 απόδοση στονStoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1836. ΙΝΤΕΠ. ΜΕΝΤΕΓΙΝ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΤΖΟΥΝΙΟΡ

Επαναληπτικός τελικός του πρωταθλήματος Απερτούρα, δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας με το πέρας των δυο αναμετρήσεων ακολουθεί απευθείας η διαδικασία των πέναλτι. Ισόπαλο με σκορ 1-1 ολοκληρώθηκε το πρώτο ματς μεταξύ των δυο ομάδων, με τη Τζούνιορ να είναι εκείνη που έφτασε πιο κοντά σε ένα δεύτερο τέρμα. Πανίσχυρη στην έδρα της η Μεντεγίν στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος (7-2-1 εντός), παράλληλα στα 14 τελευταία παιχνίδια της έχει γνωρίσει μόλις δυο ήττες (9-3-2). Καλό σερί έχει όμως και Τζούνιορ, μετρώντας μόνο μια ήττα στα πιο πρόσφατα 10 παιχνίδια της (3-6-1), γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι το ματς θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Αμφίβολοι οι επιθετικοί Άριας (20 συμ./3 γκολ) και Καϊσέδο (18 συμ./6 γκολ) για τους γηπεδούχους, το ίδιο και φορ Οβελάρ (22 συμ./5 γκολ) για τους φιλοξενούμενους, ένα κλικ θα δώσουμε στην έδρα, αλλά με τον άσο στα επίπεδα του 1,65 δεν βρίσκουμε την παραμικρή αξία, γι αυτό και μένουμε μακριά από την εν λόγω αναμέτρηση.

1840. ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ – ΣΙΑΤΛ

Η διακοπή του πρωταθλήματος, θεωρητικά έκοψε τη φόρα των Ρεντ Μπουλς, οι οποίοι έρχονταν από τρεις συνεχόμενες νίκες, όλες με ανέπαφη εστία. Από την άλλη, το Σιάτλ έσπασε το ρόδι μακριά από το σπίτι του, ωστόσο δεν πείθει ακόμα με την εικόνα του και χωρίς τον ηγέτη Κλιντ Ντέμπσι, θα αντιμετωπίσουν προβλήματα στο σκοράρισμα. Αξίζει το ρίσκο στη νίκη των Νεοϋορκέζων χωρίς να δεχτούν γκολ, επιλογή που βρίσκεται σε απόδοση 2,90 στονStoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ