ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Κυριακής

Ακτινογραφία κουπονιού Κυριακής

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Κυριακής (12/6). Πηγή: betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Κυριακής.

1036. ΣΕΟΝΓΚΝΑΜ – ΓΙΕΟΝΜΠΟΥΚ

Η Σεονγκνάμ (3-1-2 εντός) έχασε από την ουραγό και χειρότερη ομάδα της κατηγορίας μέχρι τώρα Ιντσεόν με 0-1, έπαιξε πρώτη φορά τόσο άσχημα και δίκαια ηττήθηκε. Προβλημάτισε αρκετά με την εμφάνιση της και η διακοπή μόνο καλό μπορεί να της έκανε. Η Γιεονμπούκ (2-4-0 εκτός) μετά από τέσσερις σερί νίκες έμεινε στο 1-1 με την Γκουανγκτζού, έπαιξε μέτρια και δεν δικαιούταν κάτι παραπάνω. Δίκαια είναι φαβορί η φιλοξενούμενη, όμως μετά τη διακοπή δεν θα μπλέξουμε στο ματς.

1035. ΓΕΟΝΑΜ – ΠΟΧΑΝΓΚ

H Γεονάμ (0-1-4 εντός) πήρε ισοπαλία με 1-1 με την πρωτοπόρο Σεούλ, αρκετά θετικό αποτέλεσμα για εκείνη η ισοπαλία, πάντως ήταν άδικη αφού και από τύχη βρέθηκε μπροστά (αυτογκόλ) και από τύχη και αστοχία της αντιπάλου δεν δέχθηκε την ολοκληρωμένη ανατροπή. Η Ποχάνγκ (2-2-2 εκτός) έμεινε στο 2-2 με τη Σουγόν, τον πόντο τον πήρε με γκολ στο 95’. Συμπλήρωσε τρία ματς δίχως νίκη. Δίκαιο το σετ, μπερδεμένο ματς, δεν θα μπλέξουμε.

1037. ΣΟΥΟΝ ΣΙΤΙ – ΣΕΟΥΛ

Η Σουόν Σίτι (1-3-2 εντός) έχασε με 0-1 από την Γκουανγκτζού, δίκαιη ήττα πήγε στο τέλος να κλέψει το βαθμό αλλά κάποιες φάσεις της δεν έγιναν γκολ. Έχει κάποιες απουσίες που την επηρεάζουν και θα συνεχίσουν να την ταλαιπωρούν και αυτή την αγωνιστική. Η Σέουλ (4-1-1 εκτός) έχασε από τη Γιεγιού και δεν κατάφερε να πιάσει τη Γιέονμπουκ στην κορυφή. Ματς ροντέο, περίεργο παιχνίδι, αφού στο πρώτο ημίχρονο ήταν κακή αλλά έχανε με μόλις 0-1, έκανε την ανατροπή με 3-1 και θεώρησε ότι τελείωσε το ματς, όμως στο τέλος έχασε αφού η άμυνα της ήταν σε άλλο γήπεδο. Το διπλό είναι χαμηλά και δεν θα μας απασχολήσει.

701. ΙΛΒ – ΒΑΑΣΑ

Σε καλή φόρμα η Ίλβες τον τελευταίο μήνα, 4-0-1 ο απολογισμός της στα πέντε τελευταία ματς, όπου στα 4/5 κράτησε και ανέπαφη την εστία της. Η ομάδα από το Τάμπερε έχει εμφανίσει σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια της (9/10) τοNG, το οποίο δεν επαληθεύτηκε μόνο κόντρα στην πρωτοπόρο Ελσίνκι. Στα ύψη το ηθικό της Βάασα μετά τον θρίαμβο της Πέμπτης απέναντι στην Ελσίνκι (3-0), εκτός έδρας πάντως παρουσιάζεται αποδυναμωμένη (1-1-4). Πιθανό το ενδεχόμενο να μην σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Στο 1,75 βρίσκουμε στον Stoiximanτον συνδυασμόNG&under3,5, που επαληθεύτηκε στα 9/10 ματς της Ίλβες. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

702. ΕΛΣΙΝΚΙ – ΡΟΒΑΝΙΕΜΙ

Την ισοπαλία κόντρα στην Κουόπιο (0-0 εκτός) ακολούθησε ο διασυρμός από τη Βάασα (3-0) για την Ελσίνκι, η οποία βέβαια παρουσιάζει τελείως διαφορετικό πρόσωπο στο σπίτι της (6-0-0), συνδυάζοντας μάλιστα με over 2,5 τις 5/6 επιτυχίες. Περίοδο ντεφορμαρίσματος διανύει η Ροβανιέμι, παραμένει χωρίς νίκη εδώ κι έξι αγωνιστικές (0-3-3), ενώ σαν να μην έφτανε αυτό, διατηρεί τραγική παράδοση ως φιλοξενούμενη απέναντι στην επερχόμενη αντίπαλο της (1-1-12). Όλα τα παραπάνω συνηγορούν στην επιλογή του combo 1 & over 2,5, το οποίο πληρώνει 2,75 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

703. ΚΕΜΙ ΚΙΝΓΚΣ – ΛΑΧΤΙ

Από τις ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος η νεοφώτιστη Κέμι, από νωρίς δείχνει πως έχει βλέψεις για κάτι περισσότερο από μία άνετη παραμονή στην κατηγορία. Πορεία πρωταθλητισμού πραγματοποιεί,highlightμέχρι στιγμής στη σεζόν η νίκη επί της μόνιμης πρωταθλήτριας, Ελσίνκι. Η Λάχτι είναι…φάντασμα όταν απομακρύνεται από τη βάση της, 0-2-3 το εκτός έδρας ρεκόρ της, όπου δεν πέτυχε ούτε γκολ στις 4/5 εξόδους της. Θα δώσουμε προβάδισμα στην έδρα και τον ενθουσιασμό της Κέμι, στο 1,85 ο ασιατικός άσος 0:0 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

704. ΜΑΡΙΕΧΑΜΝ – ΣΕΪΝΑΓΙΟΕΝ

Δεν πατάει καλά τον τελευταίο καιρό η Μάριεχαμν (0-2-1), η οποία ούτως η άλλως τα βρίσκει σκούρα εντός έδρας (1-3-1 στα τελευταία). Αντιθέτως η Σεϊναγιόεν παρουσιάζεται πολύ ανεβασμένη, τρέχοντας αήττητο σερί πέντε αγωνιστικών (4-1-0), με την ψυχολογία της να βρίσκεται στα ύψη. Παραδοσιακά τα πηγαίνει εξαιρετικά η τελευταία κόντρα στους γηπεδούχους (4-2-1 συνολικά, 1-2-0 στη συγκεκριμένη έδρα), επιλογή μπορεί να αποτελέσει το +0,25 ασιατικό διπλό, το οποίο πληρώνει 1,70 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

705. ΙΝΤΕΡ ΤΟΥΡΚΟΥ - ΧΕΛΣΙΝΓΚΦΟΡΣ ΙΦΚ

Σε κακό φεγγάρι βρίσκεται η Ίντερ Τούρκου, έρχεται από τρεις διαδοχικές ήττες, αλλά η αλλαγή προπονητή τη βοήθησε, ώστε να βελτιώσει την εικόνα της. Από την άλλη, η Χέλσινγκφορς παραπαίει, έμεινε μόνη της στον βυθό της βαθμολογίας και δε δείχνει επ’ ουδενί πως μπορεί να ανατρέψει την κατάσταση. Στα μάτια μας, οι φιλοξενούμενοι μοιάζουν το κατάλληλο θύμα για την Ίντερ, με τον -0,25 ασιατικό άσο να αποτελεί επιλογή σε απόδοση 1,825 στηνBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

706. ΠΑΛΟΚΕΡΧΟ ΒΑΝΤΑΑ – ΚΟΥΟΠΙΟ

Αναστήθηκε η Βάνταα, όμως βρήκε και τα έκανε την προηγούμενη αγωνιστική, κερδίζοντας στην έδρα της πιο ντεφορμέ ομάδας της κατηγορίας, Χέλσινγκφορς. Από την άλλη, η Κουόπιο μετά από έξι ματς χωρίς ήττα και με «λευκό» παθητικό, έχασε στο Τάμπερε από την Ίλβες, αλλά διαθέτει την ποιότητα για να επιστρέψει άμεσα στον σωστό δρόμο και θεωρούμε πως θα το κάνει στο Ελσίνκι, με το 0:0 ασιατικό διπλό να αποτελεί επιλογή στο 2,10 τηςBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1052. ΣΑΝΤΕΦΙΟΡΝΤ – ΚΡΙΣΤΙΑΝΣΟΥΝΤ

Έπεσε από την κορυφή η Σάντεφιορντ μετά την ήττα της περασμένης εβδομάδας και η Κρίστιανσουντ εκμεταλλεύτηκε το στραβοπάτημά της, απολαμβάνοντας για παρθενική φορά φέτος τη θέα από τα ψηλά της βαθμολογίας. Σε εξαιρετική κατάσταση οι φιλοξενούμενοι, αλλά θα παίξουν χωρίς τον δεύτερο σκόρερ τους, Ντιόπ και αναμένεται να προσέξουν τα νώτα τους, αφού και ο βαθμός θα είναι θετικό αποτέλεσμα για τους ίδιους. Από την άλλη, οι γηπεδούχοι είναι πολύ καλοί μπροστά στο κοινό τους, αλλά δύσκολα θα ρισκάρουν, με την ισοπαλία να μη χαλάει καμία από τις δύο ομάδες και να πληρώνει 3,60 στονStoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1054. ΓΚΟΥΟΑΝ ΠΕΚΙΝΟΥ - ΤΣΑΝΓΚΤΣΟΥΝ ΓΙΑΤΑΪ

Η Γκουοάν Πεκίνου (1-1-3 εντός) μετά από δύο σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα στο πρωτάθλημα επέστρεψε στις νίκες με το 2-0 επί της Σαντόνγκ Λουνένγκ εκτός έδρας. Ήταν αρκετά καλύτερη και δίκαια κέρδισε. Κατάφερε να καθαρίσει το ματς σχετικά νωρίς (59’) και θα μπορούσε ακόμα νωρίτερα. Η Τσανγκτσούν (1-1-4 εκτός) ντούμπλαρε τις νίκες της στο πρωτάθλημα, δεύτερη συνεχόμενη νίκη με 1-0, αυτή τη φορά στην έδρα της με τη Σιγιαζουάνγκ. Δεν εντυπωσιάζει όμως οριακά παίρνει βαθμούς. Χαμηλά ο άσος, αλλά δικαιολογημένα.

1055. ΧΕΜΠΕΪ ΖΧΟΝΓΚΖΙ - ΣΑΝΤΟΝΓΚ ΛΟΥΝΕΓΚ

Η Χεμπέι (2-2-0 εντός) έφτασε τις τρεις σερί νίκες, η τελευταία με 3-1 επί της Τσόνγκινγκ εκτός έδρας, δεν ήρθε τόσο εύκολα η νίκη όσο φαίνεται όμως δίκαια πήρε ένα ακόμα τρίποντο. Έχει δύο σημαντικές απουσίες που ίσως την επηρεάσουν. Η Σαντόνγκ Λουνένγκ (0-2-3 εκτός) συμπλήρωσε έξι σερί ματς χωρίς νίκη (0-2-4), δείχνει σε κάκιστη κατάσταση, είναι στην επικίνδυνη ζώνη και πρέπει να ανακάμψει πλήρως άμεσα. Δίκαιος ο άσος στο 2,00-2,10.

504. ΤΟΥΡΚΙΑ – ΚΡΟΑΤΙΑ

Με αρκετές φιλοδοξίες ξεκινάει τις επίσημες υποχρεώσεις της η ταλαντούχα Κροατία, θέλει όσο τίποτα άλλο να επιστρέψει στις διακρίσεις και ξέρει πως μόνο με νίκη επί της Τουρκίας θα έχει καλές πιθανότητες πρόκρισης από τον απαιτητικό όμιλό της. Mε φόρα έρχεται η Τουρκία από το εξαιρετικό φίνις στα προκριματικά και μόνο αμελητέος αντίπαλος δεν είναι, ειδικά με το γνωστό και μη εξαιρετέο Φατίχ Τερίμ στον πάγκο της. Ωστόσο θεωρούμε πως οι Κροάτες έχουν καλύτερο σύνολο και μπορούν να ξεκινήσουν τις υποχρεώσεις τους με τρεις βαθμούς. Στο 2,15 (Stoiximan) το διπλό των τυπικά φιλοξενούμενων. Επίσης δεν μπορούμε να αγνοήσουμε το 2,85 του Stoiximan στο ενδεχόμενο να σκοράρει κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης ο Μάριο Μάντζκουκιτς, ο οποίος είναι καλός στο ψηλό παιχνίδι αλλά και με την μπάλα χαμηλά. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1064. ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ - ΒΙΤΟΡΙΑ MΠΑΪΑ

Ο αγωνιστικός κατήφορος συνεχίζεται για τη Μποταφόγκο, η οποία συμπλήρωσε τρεις σερί αποτυχίες στις οποίες μάλιστα δεν πέτυχε γκολ. Επιπλέον πρόβλημα φέτος αποτελεί και η μετανάστευση της σε άλλα γήπεδα αφού το «Μαρακανά» είναι απασχολημένο ενόψει των Ολυμπιακών αγώνων που θα διεξαχθούν στη χώρα τον Αύγουστο. Η Βιτόρια παίζει άψογα το παιχνίδι των αντεπιθέσεων και αν μη τι άλλο είναι ικανή να μην φύγει με άδεια χέρια. Στα υπόψη το Χ2 στο 1,83 της Bet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1063. ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ - ΣΠΟΡΤ ΡΕΣΙΦΕ

Ιδανική αυτόχειρας η Κοριτίμπα στο Σάο Πάολο με την Κορίνθιανς, ηττήθηκε με 2-1 δεχόμενη δύο γκολ στο 89’ και το 95’. Η «κόσα» επέκτεινε έτσι το αρνητικό σερί της (0-1-4), αφού μόλις μια φορά γλίτωσε την ήττα σε αυτά τα ματς. Ανεβασμένη εσχάτως η Σπορτ Ρεσίφε, έρχεται από την χορταστική ισοπαλία (με 4-4) απέναντι στην Ατλέτικο Μινέιρο ενώ προηγουμένως αναδείχθηκε νικήτρια (εκτός έδρας) στο κλάσικο του Ρεσίφε με τη γειτόνισσα Σάντα Κρουζ. Οι φιλοξενούμενοι που διατηρούν καλή παράδοση με τη συγκεκριμένη αντίπαλο (6-1-0 στα επτά τελευταία από το 2010 και μετά) μπορούν να συνεχίσουν σε θετική τροχιά, στο 1,83 παίζεται το Χ2 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1077. ΛΙΟΥΝΓΚΣΚΙΛΕ – ΑΣΙΡΙΣΚΑ

Ούτε στην έδρα της Ντέγκερφορς έσπασε το αρνητικό σερί της Λιουνγκσκίλε, το οποίο διευρύνθηκε στις έξι αγωνιστικές (0-3-3). Αντίθετα, η Ασιρίσκα, αφού γλίτωσε την ήττα από την ΓΚΑΪΣ, κατάφερε να διατηρήσει το σερί της (2-2-0) και πηγαίνει στην «Ουντεβάλα Αρένα», έχοντας ως στόχο το τρίτο διαδοχικό της διπλό. Αδικούνται από τις αποδόσεις οι φιλοξενούμενοι, με το Χ2 να έχει τον πρώτο λόγο στο 1,83 τηςBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1084. ΜΠΕΝΙΝ - ΙΣΗΜΕΡΙΝΗ ΓΟΥΪΝΕΑ

Προτελευταία αγωνιστική για τον τρίτο όμιλο των προκριματικών του Κόπα Άφρικα. Το Μπενίν έχει κάποια προβλήματα με την Ομοσπονδία του και γι’ αυτό το ματς δεν διεξήχθη πριν μία εβδομάδα και ίσως δεν γίνει ακόμα και τώρα. Πάντως το κίνητρο είναι μονόπλευρο, αφού μόνο οι γηπεδούχοι έχουν ελπίδες πρόκρισης και μάλιστα αρκετές αν κερδίσουν. Ο άσος είναι αρκετά μικρός, δικαιολογημένα βέβαια αφού η διαφορά των δύο ομάδων είναι μεγάλη και εμφανέστατη.

505. ΠΟΛΩΝΙΑ - ΒΟΡΕΙΑ ΙΡΛΑΝΔΙΑ

Με θετικό αποτέλεσμα θέλουν να ξεκινήσουν τις υποχρεώσεις τους στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα οι δυο ομάδες, ο υψηλός ανταγωνισμός του τρίτου ομίλου δεν τους αφήνει περιθώρια για λάθη. Εντυπωσίασε η Πολωνία στα προκριματικά, έβγαλε πάντως μέτριο πρόσωπο στα πρόσφατα φιλικά, ενώ προέκυψαν και αγωνιστικά προβλήματα που έφεραν επιπλέον ανησυχία. Η Βόρειος Ιρλανδία κατεβαίνει στο τουρνουά ως το απόλυτο αουτσάιντερ, αφού η παρουσία της και μόνο στοEUROθεωρείται ήδη επιτυχία, με την αυταπάρνηση και την ομαδική δουλειά θα επιδιώξει να καλύψει το έλλειμμα ποιότητας του ρόστερ της. Περιμένουμε να αρκεστεί σε παθητικό ρόλο δίνοντας τη μπάλα στην Πολωνία, η οποία πάντως έχει αποδείξει επανειλημμένως τις ικανότητές της στο σκοράρισμα, γι αυτό και πιστεύουμε ότι θα καταφέρει να σκοράρει και να φτάσει στη νίκη, με τον Kyr_Lim να επιλέγει έγκαιρα τον άσο στο 1,73 τουStoiximan.Φυσικά όταν μιλάμε για Πολωνία, το μυαλό μας πηγαίνει αυτομάτως στον καλύτερό της παίχτη, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, με τον φορ της Μπάγερν να είναι ένας από τους καλύτερους επιθετικούς του κόσμου και να αποτελεί μόνιμη πηγή κινδύνων για τις αντίπαλες εστίες. Το ενδεχόμενο να βρει δίχτυα απέναντι στη Βόρειο Ιρλανδία πληρώνει ένα ωραιότατο 2,00 στονStoiximan, ενώ αν επιλέξουμε να σκοράρει πρώτος ανεβάζουμε την απόδοση στο 3,60 τηςBet365, ίσως μάλιστα και να είναι προτιμότερη η δεύτερη επιλογή, αφού με το ταμπούρι που προτίθεται να παίξει η Βόρειος Ιρλανδία, δεν αποκλείεται να οδηγηθούμε σε ένα κλειστό παιχνίδι που θα κριθεί στο γκολ. Τέλος, από τη στιγμή που η Πολωνία αναμένεται να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και επειδή πρόκειται για μια ομάδα που αρέσκεται να αναπτύσσεται από το πλάι (κυρίως από τα δεξιά από όπου συνδράμει και ο μπακ Πίστσεκ), κρατάμε και το -1,5 χάντικαπ των κόρνερ της στο 1,73 τουStoiximan, ενώ και τοover5,5 ομαδικών κόρνερ των τυπικά γηπεδούχων στο 1,80 τουStoiximanδείχνει αξιόλογο. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1117. ΤΡΕΛΕΜΠΟΡΓΚ – ΑΝΓΚΕΛΧΟΛΜΣ

Δύο αγωνιστικές χωρίς νίκη είναι η Τρέλεμποργκ, διαθέτει εξαιρετική ποιότητα και ακόμα κι όταν δεν παίζει καλά, καταφέρνει να σκοράρει. Κόντρα στην παραπαίουσα Άνγκελχολμς, έχει την ιδανική ευκαιρία να επιστρέψει στα τρίποντα. Παιδική χαρά η άμυνα των φιλοξενούμενων, είναι η χειρότερη της κατηγορίας και δύσκολα θα γλιτώσουν στο «Βανγκαβάλεν», από όπου δεν πέρασε κανείς φέτος. Σε απόδοση 1,66 βρίσκουμε τον άσο, αξίζει ο συνδυασμός του μεover2,5 (2,70/Stoiximan),επιλογή που ευνοείται και από το γεγονός πως οι 5 από τις 6 τελευταίες ήττες της Άνγκελχολμς συνοδεύτηκαν από πολλά τέρματα. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1116. ΣΥΡΙΑΝΣΚΑ – ΝΤΑΛΚΟΥΡΝΤ

Κάκιστο το κλίμα στο στρατόπεδο της Σιριάνσκα έπειτα από τις τέσσερις ήττες στα πέντε τελευταία (1-0-4), επίδοση η οποία την έφερε στον πάτο της βαθμολογίας. Στον αντίποδα, η Ντάλκουρντ τα πηγαίνει εξαιρετικά, τρέχοντας αήττητο σερί έξι αγωνιστικών (3-3-0), με την πρόσφατη επιβλητική επικράτηση επί της Ατβίνταμπεργκ (5-0) να έχει εκτοξεύσει στα ύψη την ψυχολογία των παικτών. Ένα επίπεδο πάνω βρίσκονται οι φορμαρισμένοι φιλοξενούμενοι, περιμένουμε να κάνουν εμφανή την ανωτερότητα τους, επιβεβαιώνοντας το -0,25 ασιατικό διπλό, το οποίο πρόλαβαν στο 1,825 τηςBet365 οι Young Guns. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1108. ΡΑΟΥΦΟΣ – ΓΙΕΡΒ

Σε κακό φεγγάρι βρίσκεται η Ράουφος (0-2-4), όμως στο τελευταίο το πάλεψε αρκετά παρά την ήττα, αντίθετη πορεία διαγράφει η Γιερβ, η οποία τρέχει αήττητο σερί τεσσάρων αγωνιστικών (2-2-0), με την εξαιρετική ανασταλτική της λειτουργία να αποτελεί το μεγάλο όπλο. Τέσσερα σερί και 7/8under2,5 μετρούν οι δύο ομάδες εσχάτως, ενώ επιπλέον οι φιλοξενούμενοι έβγαλαν 4/5 στις φετινές εξόδους τους. 1,825 πληρώνει στηνBet365 τοunder2,75. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1106. ΛΕΒΑΝΓΚΕΡ – ΣΤΡΟΜΕΝ

Λεβάνγκερ και Στρόμεν δε διανύουν την καλύτερη αγωνιστική τους περίοδο. Οι γηπεδούχοι αγνοούν τη νίκη εδώ και τέσσερα ματς πρωταθλήματος (0-2-2), παίζοντας πολύ ανοιχτά στο διάστημα αυτό, ενώ οι φιλοξενούμενοι είναι δίχως τρίποντο στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές (0-1-2), με την άμυνά τους να αποτελεί και το ευαίσθητο σημείο τους, καθώς είναι η χειρότερη της κατηγορίας. Ακόμα ένα ματς γεμάτο γκολ αναμένουμε, τα στατιστικά αποτελούν ισχυρό σύμμαχο στην επιλογή του GGκαιover2,5 στο 2,05 τηςBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1111. ΧΟΝΤ - ΚΦΟΥΜ ΟΣΛΟ

Έστω και χωρίς να εντυπωσιάσει, η Χοντ κατάφερε να πάρει το «τρίποντο» κόντρα στη Ράουφος (1-0), εκμεταλλευόμενη για ακόμα μια φορά τη δύναμη της έδρα της (3-2-1). Στον αντίποδα, η προερχόμενη από διασυρμό, KFUM, δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ουλενσάκερ (0-0 εντός), δείχνοντας αρκετά επηρεασμένη. Χαρακτήρα «must-win» έχει αποκτήσει η επερχόμενη αναμέτρηση για τους γηπεδούχους, οι οποίοι θεωρούμε πως θα βρουν εκ νέου τον τρόπο να πάρουν τους τρεις βαθμούς, με τον άσο να πληρώνει 1,83 στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1107. ΟΥΛΕΝΣΑΚΕΡ – ΚΟΝΓΚΣΒΙΝΓΚΕΡ

Προσπαθεί να βελτιώσει την εικόνα της η ουραγός της δεύτερης κατηγορία του νορβηγικού πρωταθλήματος, Ουλενσάκερ, έρχεται από δύο συνεχόμενα «Χ», ενώ έχει ηττηθεί μόνο μία φορά στα τελευταία τέσσερα (1-2-1). Αρκετά καλύτερη η εικόνα της Κόνγκσβινγκερ μετά από έντεκα αγωνιστικές, ήδη έχει φιγουράρει εντός εξάδας στη βαθμολογία. Πολλά γκολ στα εντός της Ουλενσάκερ (6/6 GG, 4/6 GG & over 2,5), μια από τα ίδια και στις επισκέψεις της Κόνγκσβινγκερ (5/5 over 2,5, 3/5 GG & over 2,5), αξίζει το 1,93 του GG & over 2,5 στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1110. ΦΡΕΝΤΡΙΚΣΤΑΝΤ – ΜΠΡΙΝΕ

Άμεση επιστροφή στα αρνητικά αποτελέσματα για τη Φρέντρικσταντ, ηττήθηκε με 0-1 από τη Γιέρβ, στην έδρα της (1-1-3 εντός) πέτυχε την πρώτη της νίκη για φέτος μόλις την προηγούμενη αγωνιστική, με το 1-0 επί της Χοντ. Η Μπρίνε πανηγύρισε νίκη έπειτα από έξι αγωνιστικές (0-3-3) χάρη στο 1-0 στο ντέρμπι με τη Σάντνες, φαινόταν ότι θα έρθει το αποτέλεσμα αυτό, αφού από τη στιγμή που άλλαξε προπονητή βελτιώθηκε η εικόνα της (1-2-1 πια με τον Μπέρντσεν στον πάγκο). Must win το παιχνίδι για τη Φρέντρικσταντ, που έχει μείνει πολύ χαμηλά στη βαθμολογία, παρόλα αυτά δεν μπορούμε να την εμπιστευτούμε απέναντι σε μια ομάδα που δείχνει σε ανοδική τροχιά, ασταθείς και οι φιλοξενούμενοι για να σκεφτούμε την κόντρα, θα απέχουμε από την εν λόγω αναμέτρηση.

1109. ΣΑΝΤΝΕΣ – ΡΑΝΧΑΪΜ

Η ήττα στο τοπικό ντέρμπι από τη Μπρίνε επηρέασε ψυχολογικά τη Σάντνες, η οποία δε βρίσκει με τίποτα ρυθμό και απέδειξε ξανά πως στερείται σταθερότητας. Δεν αποτελεί και την πιο σοβαρή ομάδα της κατηγορίας η Ράνχαϊμ, αλλά έχει προκαλέσει αρκετές ζημιές έως τώρα και μπορεί να μείνει όρθια σε μία δύσκολη έδρα. Προκλητικές οι αποδόσεις για την κόντρα του άσου , το +0,75 ασιατικό διπλό αποτελεί επιλογή σε απόδοση 1,825 στηνBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

-----. ΧΙΡΟΝΑ – ΚΟΡΔΟΒΑ

Προβάδισμα πρόκρισης στον πρώτο ημιτελικό των πλέι-οφ της Σεγούντα απέκτησε η Κόρδοβα, μετά τη νίκη της με 2-1 επί της Χιρόνα. Εξαιρετική εκτός έδρας στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, κατάφερε να μην ηττηθεί σε 15/21 (8-7-6) αναμετρήσεις της. Το εκτός έδρας γκολ που σημείωσε η Χιρόνα της δίνει αρκετές ελπίδες στον επαναληπτικό στην έδρα της, εκεί όπου διαθέτει ένα από τα καλύτερα παθητικά της Σεγούντα, χωρίς φαινομενικά να τρομάζει με τις συνολικές επιδόσεις της (9-8-4), ωστόσο διατηρεί αήττητο δώδεκα αγώνων στο σπίτι της (8-4-0). Δεν είναι αμελητέα ποσότητα εκτός έδρας η Κόρδοβα, παρά την πολύ καλή παρουσία της Χιρόνα στην έδρα της εδώ και καιρό, εξάλλου τρεις φορές βρέθηκαν φέτος αντιμέτωπες οι δύο ομάδες, σε όλες κέρδισαν οι Ανδαλουσιανοί. Αξίζει το 2,05 του Χ2 στην Βet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

506. ΓΕΡΜΑΝΙΑ – ΟΥΚΡΑΝΙΑ

Ως παγκόσμια πρωταθλήτρια εμφανίζεται στοEUROη Γερμανία, η οποία μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ θέλει να σκορπίσει τον τρόμο και στο ευρωπαϊκό στερέωμα. Παρόλα αυτά, η εικόνα της μετά το καλοκαίρι του 2014, δεν είναι ιδιαίτερα καλή. Δυσκολεύτηκε αρκετά στον προκριματικό όμιλο, ενώ και στα φιλικά αντιμετώπισε προβλήματα, ειδικά στην άμυνα, με τις απουσίες των Ρούντιγκερ (χάνει τη διοργάνωση) και Χούμελς (πιθανότατα χάνει την πρεμιέρα) να κρίνονται κομβικές για τη σωστή λειτουργία των μετόπισθεν. Αντίπαλος των «πάντσερ» στην πρεμιέρα είναι η Ουκρανία, η οποία απέδειξε πως διαθέτει ένα πολύ δυσκολοκατάβλητο σύνολο υπό τις οδηγίες του Μιχάιλο Φομένκο και θεωρούμε πως θα βάλει δύσκολα στην ομάδα του Γιόακιμ Λεβ. Παρόλα αυτά, το χέρι δεν πάει εύκολα στην κόντρα και προτιμότερη επιλογή είναι το αμφίσκορο (2,00/Bet365), αφού οι απουσίες στην άμυνα της Γερμανίας είναι πολύ σημαντικές. Τέλος, θεωρούμε πως το γκολ των Ουκρανών έχουν πολλές πιθανότητες να σημειώσει ένας εκ των Γιαρμολένγκο ή Κονοπλιάνκα, με τις αποδόσεις τους γιαanytimeσκόρερ να προκαλούν (4,25 και 5,00 αντίστοιχα στονStoiximan), καθώς είναι ότι καλύτερο διαθέτουν οι Ουκρανοί στο ρόστερ τους και βρίσκονται σε άριστη κατάσταση. Αντίστοιχα, στη συγκεκριμένη αγορά όσον αφορά τα «πάντσερ», καταλήγουμε στον Μάριο Γκέτσε (3,15/Stoiximan),ο οποίος σύμφωνα με τα τελευταία νέα θα βρεθεί στην κορυφή της επίθεσης, ως το γνωστό «false9» του Λεβ. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1121. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝΕΪΡΟ – ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ

Στο χειρότερο τάιμινγκ έρχεται και για τις δύο ομάδες το κλάσικο μίσους του Μινέιρο. Η Ατλέτικο Μινέιρο που πρόσφατα ανακοίνωσε την μεταγραφή του Φρεντ (ίσως κάνει το ντεμπούτο του την Κυριακή) θα έχει τη στήριξη των οπαδών της, που σε τέτοια ματς μπορεί να κάνει τη διαφορά. Ψάχνεται ακόμα η Κρουζέιρο, η οποία έρχεται από (εντός έδρας) ήττα πισωγύρισμα με τη Σάο Πάολο και γενικά δεν πείθει με την εικόνα της μέσα στο γήπεδο. Θα χρίσουμε φαβορί τη «γκάλο», ικανοποιητικός ο άσος στο 2,12 του Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1122. ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ – ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ

Στα ουράνια η Κορίνθιανς μετά την 4η συνεχόμενη νίκη της και κυρίως λόγω του τρόπου με τον οποίο ήρθε, καθώς έστειλε αδιάβαστη την Κοριτίμπα με δύο γκολ στο 89’ και το 95’. Με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία πηγαίνει στο «Άλιανζ Πάρκε» για το τοπικό ντέρμπι με την Παλμέιρας. Η «βερντάο» δεν κοντράρεται εύκολα στο γήπεδο της, αφού σχεδόν πάντα βγάζει τον καλύτερο της εαυτό. Θα στηρίξουμε όμως την «τιμάο» που διαθέτει την ικανότητα να συνεχίσει την προέλαση της. Στο 1,90 βρίσκουμε στην Bet365 το ασιατικό διπλό +0,25. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1123. ΦΙΓΚΕΪΡΕΝΣΕ – ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ

Δεν κατάφερε να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από το Μπέλο Οριζόντε η Φιγκεϊρένσε. Παρότι δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες για γκολ, έμεινε στο μηδέν επιθετικά, ενώ η εστία της παραβιάστηκε για τέταρτη φορά στα τελευταία πέντε παιχνίδια. Μετά από δύο σερί νίκες, η Φλαμένγκο επέστρεψε στις ήττες, αλλά συνεχίζει με υπηρεσιακό προπονητή στον πάγκο και θα πρέπει να βελτιώσει την εικόνα της άμυνάς της, αφού κι αυτή μόλις μία φορά στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές διατήρησε ανέπαφη την εστία της. Παιχνίδι που προσφέρεται για γκολ, αναμένουμε όμορφο ματς, με το αμφίσκορο να αποτελεί επιλογή στο 1,93 τουStoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

707. ΠΕΝΙΑΡΟΛ - ΠΛΑΖΑ ΚΟΛΟΝΙΑ

Ημιτελικός του πρωταθλήματος ανάμεσα στη νικήτρια του Απερτούρα (Πενιαρόλ) και στη νικήτρια του Κλαουσούρα (Πλάσα Κολονία). Σε ουδέτερο γήπεδό γίνεται το ματς, παράταση και πέναλτι σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος. Αν η Πενιαρόλ κερδίσει βγαίνει από τώρα πρωταθλήτρια (ως καλύτερη ομάδα της συνολικής βαθμολογίας έχει ήδη εξασφαλισμένη θέση για τον τελικό), αλλιώς θα οδηγηθούμε σε διπλούς τελικούς Πενιαρόλ-Πλάσα Κολονία για την ανάδειξη του υπερπρωταθλητή. Στόχος επετεύχθη για την Πενιαρόλ, με το 1-1 απέναντι στη Χουβεντούδ, στο φινάλε της κανονική περιόδου, κράτησε την πρώτη θέση της συνολικής βαθμολογίας και έχει τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Συμπλήρωσε βέβαια τέσσερα ματς χωρίς νίκη (0-2-2, 3/4 over 2,5, 4/4 GG), αφού δείχνει ιδιαίτερα καταβεβλημένη στο κλείσιμο της αγωνιστικής περιόδου. Από το 0-0 με τη Ντανούμπιο έρχεται η Πλάσα Κολονία, η κατάκτηση του Κλαουσούρα είναι η μεγαλύτερη επιτυχία της ιστορίας της, καλείται τώρα να επαναλάβει την εμφάνιση που της χάρισε τη νίκη με 2-1 απέναντι στην Πενιαρόλ προ δυο εβδομάδων, ώστε να πάρει το εισιτήριο για τους διπλούς τελικούς. Χωρίς ήττα εδώ και οχτώ ματς οι τυπικά φιλοξενούμενοι (4-4-0), έχουν αποδείξει ότι δεν φοβούνται την Πενιαρόλ και μπορούν να την κοντράρουν στα ίσα, από τη στιγμή μάλιστα που το ματς γίνεται σε ουδέτερο γήπεδό, θεωρούμε ότι τα σετ θα έπρεπε να είναι πιο σφιχτά, γι αυτό και βρίσκουμε αξία στο Χ2 στο 2,05 του Stoiximan.

1124. ΟΥΝΙΒΕΡΣΙΤΑΡΙΟ - ΣΠΟΡΤ ΧΟΥΑΝΚΑΓΙΟ

Τρία ματς χωρίς νίκη συμπλήρωσε η Ουνιβερσιτάριο (0-1-2) με το 2-2 απέναντι στη Λα Μποκάνα, αναζητεί ακόμα την παρθενική της νίκη στο Κλαουσούρα. Η Χουανκάγιο έρχεται από το 3-1 επί της Χουάν Άουριτς, κάνοντας το 2/2 στο γήπεδό της στο Κλαουσούρα, μακριά από το σπίτι της πάντως αποδυναμώνεται αισθητά (1-4-3 εκτός). Δυνατή η Ουνιβερσιτάριο μπροστά στο κοινό της (6-1-1 εντός στο Απερτούρα), είναι δικαίως φαβορί της τάξης του 1,90.

-----. ΜΕΝΤΕΓΙΝ – ΚΟΡΤΟΥΛΟΥΑ

Δεύτερος ημιτελικός για την ανάδειξη του πρωταθλητή. Πήρε το αποτέλεσμα που ήθελε η Μεντεγίν στο πρώτο ματς, κερδίζοντας στη δύσκολη έδρα της Κορτουλουά και πλέον κρατάει την τύχη στα χέρια της, καθώς προκρίνεται και με ισοπαλία. Το πάλεψε όσο μπορούσε η Κορτουλουά, υποτάχθηκε όμως στην ανωτερότητα της αντιπάλου, με τις ελπίδες της για πρόκριση στον τελικό να ελαττώνονται, καθώς είναι αναγκασμένη να ψάξει τη νίκη. Μία κλάση ανώτερη η Μεντεγίν, αναμένουμε να κάνει το 2/2 και να πάρει την πρόκριση στον τελικό.

1127. ΣΑΝΤΑ ΚΡΟΥΖ – ΣΑΝΤΟΣ

Τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα της γνώρισε η Σάντα Κρουζ την προηγούμενη αγωνιστική, αυτή τη φορά στην έδρα της Ατλέτικο Παραναένσε, παλεύοντας μέχρι τέλους το παιχνίδι. Από την άλλη, η Σάντος ξεσπάθωσε κόντρα στη Μποταφόγκο, πανηγύρισε μία νίκη υψίστης σημασίας και το κλίμα αρχίζει να αλλάζει στην ομάδα του Ντοριβάλ Τζούνιορ. Θα πάμε με την ψυχολογία των φιλοξενούμενων και το Χ2, το οποίο προσφέρεται σε απόδοση 1,70 στηνBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

568. ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΣ – ΑΪΤΗ

Από το Περού ηττήθηκε με το μίνιμουμ σκορ (1-0), αλλά κόντρα στη Βραζιλία φάνηκε το έλλειμμα ποιότητας που διακατέχει την Εθνική ομάδα της Αϊτής. Μόνο και μόνο η παρουσία της στο επετειακό Κόπα Αμέρικα στις ΗΠΑ αποτελεί εμπειρία, όπως και το παρθενικό της γκολ (κόντρα στη Βραζιλία μάλιστα) θεωρείται υπέρβαση. Ο Ισημερινός κρατάει την τύχη στα χέρια του, απλά θέλει νίκη με 2+ γκολ διαφορά για να πάρει το εισιτήριο για τα προημιτελικά. Εφικτό να το καταφέρει, αλλά ο ασιατικός άσος -2 πληρώνει ελάχιστα. Γρήγορα αντανακλαστικά έδειξε ο Kyr_Lim , που πόνταρε από νωρίς τοwin tonil(νίκη με μηδέν παθητικό) του Ισημερινού στο 1,80 της Bet365, το οποίο πλέον προσφέρεται στο 1,61. Καλή περίπτωση και η (συνδυαστική) επιλογή των YoungGuns με τα σκορ 2-0/3-0/4-0/5-0 να βγάζουν μέση απόδοση 1,91 στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

569. ΒΡΑΖΙΛΙΑ – ΠΕΡΟΥ

Θολό το τοπίο στον 2ο όμιλο αφού πέραν της Αϊτής, οι τρεις υπόλοιπες ομάδες έχουν βάσιμες ελπίδες για πρόκριση στη νοκ-άουτ φάση. Το πάνω χέρι ανήκει στη Βραζιλία που διέσυρε με 7-1 την Αϊτή και έχει μακράν τον καλύτερο συντελεστή τερμάτων (+6), που αποτελεί και το πρώτο κριτήριο ισοβαθμίας στο Κόπα Αμέρικα. Μόνο για τη νίκη θα παίξει το Περού που κινδυνεύει να αποκλειστεί από τη φάση των ομίλων ακόμα και με ισοπαλία κόντρα στη «σελεσάο». Το καλό για αυτήν πως αυτό θα το γνωρίζει νωρίτερα, αφού το Ισημερινός-Αϊτή θα προηγηθεί της δικής της αναμέτρησης. Εκτίμηση μας πως αμφότερες θα τα δώσουν όλα για τη νίκη, ικανές να σκοράρουν τουλάχιστον μια φορά, με τοover2,5 να δείχνει εφικτό στο 1,80 της Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ