ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Κυριακής

Ακτινογραφία κουπονιού Κυριακής

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Κυριακής σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ (29/5) Πηγή: betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Κυριακής σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ.

2207. ΦΟΥΚΟΥΟΚΑ – ΧΙΡΟΣΙΜΑ

Εκτός Λιγκ Καπ η Φουκουόκα (1-1-3 εντός) με το 1-1 με την Τοσού, έπαιξε με τα δεύτερα όπως περιμέναμε αφού βασικός στόχος είναι η παραμονή. Στο πρωτάθλημα πέρα από τη νίκη της επί της Σόναν είναι κακή και φαίνεται να μην μπορεί να ανακάμψει. Η Χιροσίμα (2-1-2 εκτός) με την κακή της εικόνα μέχρι τώρα έχει χάσει τις ελπίδες της για κάποια καλή θέση στον πρώτο γύρο. Όμως πιστεύουμε ότι είναι ανώτερη και έχει τον πρώτο λόγο. Διαβασμένες όμως οι τιμές.

2208. ΣΕΝΤΑΪ – NΙΪΓΚΑΤΑ

Η Σεντάι (2-0-4 εντός) στο Λιγκ Καπ έβαλε κυρίως αναπληρωματικούς και έχασε με 2-1 από την Καβασάκι και πλέον ανησυχεί για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Στο πρωτάθλημα κατάφερε να κερδίσει με 2-1 τη Σοναν χωρίς να εντυπωσιάσει και ουσιαστικά συνέχισε με τις μέτριες εμφανίσεις της. Η Νιιγκάτα (2-1-4 εκτός) έφερε ισοπαλία και στο Λιγκ Καπ (1-1 με τη Γιοκοχάμα) που έπαιξε με βασικούς, αλλά έχασε την πρόκριση. Στο πρωτάθλημα έχει τρεις σερί ισοπαλίες και φαίνεται ότι το βάρος που δίνει στην άμυνα την κάνει ακίνδυνη. Αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο ομάδες ντεφορμέ, πάσο.

2209. ΣΕΟΥΛ – ΓΕΟΝΑΜ

H Σεούλ (3-0-1 εντός) μετά από δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα (0-1-1) επέτρεψε στις νίκες η πρωτοπόρος με το 3-2 επί της Σεονγκνάμ. Στο Ασιατικό Τσάμπιονς Λιγκ προκρίθηκε στα προημιτελικά μετά από τρομερά ματς με την Ουράβα με πολύ άγχος. Η Γεονάμ (1-3-2 εκτός) έχασε και από τη Γιέονμπουκ με 1-2 και συνεχίζει να βρίσκεται σε κακή κατάσταση. Έχει τέσσερα ματς δίχως νίκη (0-1-3) και έχει προβληματίσει έντονα τους ανθρώπους της. Ο άσος του 1,50 είναι δίκαιος.

2216. ΚΑΣΙΜΑ - ΒΕΝΤΦΟΡΕΤ ΚΟΦΟΥ

Η Κασίμα (5-0-1 εντός) ντούμπλαρε τις νίκες της με το 3-2 επί της Ναγκόγια με ανατροπή και μάλιστα εκτός έδρας. Παίζει εξαιρετικά και δίκαια είναι τόσο ψηλά, αν συνεχίσει έτσι δεν βλέπουμε να βγαίνει εκτός τριάδας εύκολα. Η Κόφου (1-4-2 εκτός) ηττήθηκε με 1-3 από την Ιβάτα αρκετά εύκολα και συνεχίζει την κακή της πορεία και στο πρωτάθλημα αλλά και στο Λιγκ Καπ που αποκλείστηκε. Ο άσος περιμένουμε να επιβεβαιωθεί, όμως στο 1,35 δεν έχει αξία.

2218. ΤΟΣΟΥ – ΟΥΡΑΒΑ

Η Τόσου (1-2-3 εντός) παρότι ουσιαστικά αδιάφορη, έπαιξε με βασικούς απέναντι στη Φουκουόκα για το Λιγκ Καπ και έμεινε στο 0-0, ενώ στο πρωτάθλημα βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Έχει συμπληρώσει τέσσερα ματς χωρίς νίκη (0-1-3) και είναι αρκετά μέτρια. Η Ουράβα (4-1-0 εκτός) είχε υποχρεώσεις για το Τσάμπιονς Λιγκ όμως η Σεούλ την απέκλεισε στα πέναλτι. Στο πρωτάθλημα μετά από τέσσερις σερί νίκες έμεινε στο 0-0 με τη Νιιγκάτα. Της δίνουμε τον πρώτο λόγο, αν και ο αποκλεισμός μπορεί να την έχει καταβάλει ψυχολογικά.

2217. ΟΜΙΓΙΑ - ΒΙΣΣΕΛ ΚΟΜΠΕ

Η Ομίγια (1-3-2 εντός) κέρδισε και την Τόσου με το ίδιο σκορ που είχε επικρατήσει και επί της Σεντάι, δηλαδή 1-0. Παίζει τα περισσότερα παιχνίδια της στο όριο, κάτι που γίνεται φανερό από τα αποτελέσματα της. Η Βίσσελ Κόμπε (2-0-3 εκτός) συνεχίζει να δίνει το βάρος της στο Λιγκ Καπ, όπου και προκρίθηκε, ενώ στο πρωτάθλημα είναι αρκετά μέτρια. Περιμένουμε ακόμα ένα οριακό παιχνίδι, με λίγα γκολ.

2219. ΓΙΕΟΝΜΠΟΥΚ - ΣΑΝΓΚΓΙΟΥ ΣΑΝΓΚΜΟΥ

Η Γιέονμπουκ (4-1-0 εντός) προκρίθηκε στα προημιτελικά του Ασιατικού Τσάμπιονς Λιγκ εν μέσω ψιθύρους για στημένα ματς πριν λίγα χρόνια. Στο πρωτάθλημα συνεχίζει την εξαιρετική της πορεία με νίκες και καλές εμφανίσεις και κρατιέται σχετικά εύκολα ψηλά στη βαθμολογία. Η Σανγκγιού (1-0-4 εκτός) έχασε με 2-3 από τη Σεονγκνάμ σε ένα παιχνίδι που βρέθηκε στην αρχή μπροστά στο σκορ. Έκανε αρκετά λάθη στην άμυνα, πιστεύουμε ότι με στη δυνατή έδρα της Γιέονμπουκ αν κάνει έστω τα μισά από αυτά τα λάθη θα χάσει αρκετά εύκολα. Βέβαια ο άσος του 1,60 είναι δίκαιος, στο live μπορεί να μας δώσει κάποια ευκαιρία, ο Betol επέλεξε το over 2,75.

2220. ΤΣΑΝΓΚΤΣΟΥΝ ΓΙΑΤΑΪ – ΣΙΓΙΑΖΟΥΑΝΓΚ

Η Τσανγκτσούν (0-2-2 εντός) κέρδισε με 1-0 την Κουανγκτσόου Ρ&Φ, δεν έπαιξε ιδιαίτερα καλά, αλλά με τη βοήθεια της τύχης και της ανικανότητας της αντιπάλου της πήρε το πρώτο τρίποντο στη σεζόν της. Η Σιγιαζουάνγκ (0-2-2 εκτός) έμεινε για δεύτερο σερί παιχνίδι στην ισοπαλία, αυτή τη φορά με 1-1 με την Γκουοάν Πεκίνου. Δεν άξιζε το βαθμό, αφού ήταν εμφανώς κατώτερη, αλλά η τύχη της χαμογέλασε για μία ακόμη φορά. Οι δύο ομάδες δείχνουν τυχερές, δεν σκοράρουν εύκολα και περιμένουμε να αντιμετωπίσουν πολύ σφιχτά το παιχνίδι, περιμένουμε λίγα γκολ.

2224. ΤΟΚΥΟ - ΓΚΑΜΠΑ ΟΣΑΚΑ

Η Τόκυο (2-1-3 εντός) δέχθηκε γκολ στο 90’ από τη Σανγκάη ΣΙΠΓ και έμεινε εκτός συνέχειας του Ασιατικού Τσάμπιονς Λιγκ. Σίγουρα θα έχει επηρεαστεί η ψυχολογία της για τη συνέχεια και περιμένουμε ότι μπορεί να αντιμετωπίσει προβλήματα στα επόμενα ματς. Η Γκάμπα Οσάκα (4-1-1 εκτός) ντούμπλαρε τις νίκες της στο πρωτάθλημα με το 3-1 επί της Χιροσίμα, βρίσκεται σε αρκετά καλή κατάσταση και έχει την ευκαιρία να πάρει θετικό αποτέλεσμα στην έδρα της Τόκυο, υποψιασμένες οι αποδόσεις.

2225. ΠΟΧΑΝΓΚ – ΣΟΥΓΟΝ

Η Ποχάνγκ (1-2-2 εντός) έχασε από την κατώτερη της Σουόν Σίτι, δεν έπαιξε άσχημα όμως δεν κατάφερε να διασπάσει την άμυνα της αντιπάλου της και σε μία κόντρα δέχτηκε το γκολ που της έφερε την ήττα. Έφερε πάλι προβληματισμό, αφού επέστρεψε στη μετριότητα. Η Σουγόν (1-3-1 εκτός) έχασε από την Ουλσάν σε ένα ματς ροντέο με 2-4. Είχε αρκετά προβλήματα στην άμυνα, καθώς είχε την πρωτοβουλία αλλά άφηνε αρκετά κενά. Αμφότερες οι ομάδες θέλουν να ανακάμψουν, κάτι που θεωρούμε ότι για καμία δεν θα είναι εύκολο. Πάσο.

2226. ΣΟΝΑΝ – ΝΑΓΚΟΓΙΑ

Η Σόναν (0-0-7 εντός) έχασε στο Λιγκ Καπ και αποκλείστηκε, λογικό αφού δεν αποτελεί από τους πρώτους της στόχους και επίσης επειδή είναι κακή ομάδα. Κάτι που το δείχνει και στο πρωτάθλημα που είναι ουραγός και περιμένουμε ότι δεν θα μπορέσει να αντιδράσει εύκολα. Η Ναγκόγια (1-1-3 εκτός) έμεινε εκτός Λιγκ Καπ, στο πρωτάθλημα έχασε από την Κασίμα με 2-3 εντός έδρας, παρότι είχε προηγηθεί, δεν μπόρεσε να ακολουθήσει το ρυθμό της αντιπάλου και την αγωνιστική της ποιότητα. Το DNB έχει αξία για τη Ναγκόγια.

2231. ΚΑΒΑΣΑΚΙ - ΓΙΟΥΜΠΙΛΟ ΙΒΑΤΑ

Η Καβασάκι (3-3-1 εντός) μετά τη λευκή ισοπαλία στο πρωτάθλημα με τη Νιιγκάτα έπαιξε χωρίς κίνητρο για το Λιγκ Καπ και κέρδισε με 2-1 τη Σεντάι ανεβάζοντας την ψυχολογία της για τη δύσκολη συνέχεια. Η Γιουμπίλο Ιβάτα (3-2-2 εκτός) με τα δεύτερα έμεινε στο 1-1 με την Κασίμα για το Λιγκ Καπ. Στο πρωτάθλημα μετά από τρία ματς δίχως νίκη (0-1-2) κέρδισε με 3-1 την Κόφου. Ο άσος στο 1,50 δεν είναι ούτε δίκαιος.

2238. ΤΣΟΝΓΚΙΝΓΚ ΛΙΦΑΝ - ΧΕΜΠΕΪ ΖΧΟΝΓΚΖΙ

Η Τσονγκίνγκ Λιφάν (1-3-2 εκτός) έχασε από τη Σανγκάη Σενχούα και παραμένει εννέα ματς δίχως νίκη. Για μία ακόμη φορά δεν έπαιξε καλά και δεν άξιζε τίποτα παραπάνω από το ματς. Είναι αρκετά ντεφορμέ και δεν δείχνει κανένα σημάδι βελτίωσης. Σε αντίθετη κατάσταση η Χεμπέι (4-0-2 εκτός) κέρδισε με 1-0 τη Γιανμπιάν, δυσκολεύτηκε να διασπάσει την αντίπαλη άμυνα όμως τα κατάφερε και πήρε δίκαια το τρίποντο που την κρατάει ψηλά (μόλις ένα βαθμό πίσω από τη δεύτερη θέση). Η φιλοξενούμενη είναι ανώτερη και της δίνουμε τον πρώτο λόγο. Περιμένουμε τις αποδόσεις της Bet365 και αν δούμε κάποιο λάθος θα είναι στις επιλογές μας η φιλοξενούμενη με κάποιο ασιατικό χάντικαπ.

2239. ΚΟΥΑΝΓΚΤΣΟΟΥ ΕΒ. - ΣΑΝΓΚΑΗ ΣΙΠΓ

Η Κουανγκτσόου Εβεργκράντε (5-0-0 εντός) συνεχίζει την εξαιρετική της πορεία, κέρδισε με 3-0 τη Λιαονίνγκ εύκολα και θα μπορούσε να είχε πετύχει κι άλλα γκολ, αφού μετά από κάποιο σημείο άφησε το πόδι από το γκάζι. Η Σανγκάη ΣΙΠΓ (2-1-2 εκτός) είναι σε πελάγη ευτυχία αφού βρίσκεται στα προημιτελικά του Ασιατικού Τσάμπιονς Λιγκ μετά τη πρόκριση της επί της Τόκυο. To over 2,75 δείχνει απλά δίκαιο line και δεν αποτελεί ευκαιρία για ποντάρισμα.

2241. ΣΑΝΤΟΝΓΚ ΛΟΥΝΕΓΚ - ΓΚΟΥΟΑΝ ΠΕΚΙΝΟΥ

Η Σαντόνγκ Λουνένγκ (2-1-2 εντός) έμεινε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι στο 0-0, αυτή τη φορά με αντίπαλο τη Χενάν. Στο Ασιατικό Τσάμπιονς Λιγκ προκρίθηκε στα προημιτελικά με αρκετό άγχος στα ματς με τη Σίδνεϊ. Ο σταρ Ταρντέλι δείχνει κουρασμένος και ντεφορμέ, πρόβλημα αυτό για την επιθετική της λειτουργία. Η Γκουοάν Πεκίνου (1-3-1 εκτός) παρότι άλλαξε προπονητή δεν κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες, έμεινε στο 1-1 με τη Σιγιαζουάνγκ αν και φαινόταν ότι ήταν καλύτερη ομάδα δεν μπόρεσε να πάρει το τρίποντο. Ψάχνει σημείο εκκίνησης της αντίδρασης της, κάτι που δεν φαίνεται εύκολο. Ο άσος του 2,00 είναι οριακά αποδεκτός.

2246. ΓΚΕΝΚ – ΣΑΡΛΕΡΟΥΑ

Επαναληπτικός του 2-0 που κέρδισε η Σαρλερουά στην έδρα της, αφού ήταν καλύτερη και έχει πάρει το προβάδισμα για το τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο που είναι αρκετά σημαντικό και για τις δύο ομάδες. Η Γκενκ έχει τον πρώτο λόγο στην έδρα της και θα είναι κρίμα γι’ αυτήν αν δεν βγει Ευρώπη, αφού το αξίζει φέτος. Περιμένουμε να παίξει σχετικά ανοικτά από νωρίς και να ψάξει το γρήγορο γκολ, όμως οι αποδόσεις δεν μας ικανοποιουν.

2261. ΦΑΛΚΕΝΜΠΕΡΓΚ – ΚΑΛΜΑΡ

Δε βρίσκει με τίποτα τον καλό της εαυτό η Φάλκενμπεργκ, πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο, μετρώντας πέντε διαδοχικές ήττες και φυσιολογικά βρίσκεται στον πάτο της Άλσβενσκαν. Η Κάλμαρ δεν εντυπωσιάζει, αλλά εμφανίζεται όλο και πιο βελτιωμένη, είναι αήττητη στα τελευταία τρία ματς πρωταθλήματος και δειλά-δειλά σκαρφαλώνει στο βαθμολογικό πίνακα. Όλα τα στοιχεία του αγώνα μας οδηγούν στο διπλό, επιλογή που βρίσκουμε σε απόδοση 2,00 στηνBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2262. ΧΑΜΑΡΜΠΙ – ΓΚΕΦΛΕ

Επτά αγωνιστικές χωρίς τρίποντο συμπλήρωσε η Χάμαρμπι (0-3-4, 4/7 over 2,5, 7/7 GG), έπειτα και από την ήττα με 1-2 από τη Γκέτεμποργκ, αδυνατεί να ξεκολλήσει από τα χαμηλά στρώματα της βαθμολογία, αφού στην -κατά τα άλλα- ισχυρή έδρα της, έχει πανηγυρίσει μόλις μια φορά (1-3-1 εντός, 2/5 over 2,5, 5/5 GG). Η Γκέφλε γνώρισε την έκτη συνεχόμενη ήττα της με το 0-1 από την ΑΪΚ, στα εννέα πλέον παιχνίδια το σερί της χωρίς τρίποντο (0-1-8), πρέπει να συνέλθει γρήγορα για να μην χάσει πρόωρα το τρένο της παραμονής. Ποιοτικότερη η Χάμαρμπι, αλλά το 1,40 στον άσο δεν το συζητάμε καν, μόνο προς το GG στο 1,80 του Stoiximan μπορεί να κοιτάξει κανείς, με τη Χάμαρμπι να επιβεβαιώνει διαρκώς το αμφίσκορο και τη Γκέφλε να οφείλει να ψάξει για βαθμούς ώστε να βγει από τη δύσκολη θέση, βέβαια θα πρέπει να περιμένουμε τα τελευταία νέα για την κατάσταση των φορ Όρεμο (10 συμ.) και Γουίλιαμς (9 συμ./3 γκολ) που δίνονται αμφίβολοι για τους φιλοξενούμενους.

2263. ΧΕΛΣΙΝΓΚΜΠΟΡΓΚ – ΓΚΕΤΕΜΠΟΡΓΚ

Σε ακόμα ένα παιχνίδι πρωταθλήματος, η Χέλσινγκμποργκ φανέρωσε τις πολλές αμυντικές της αδυναμίες, χάνοντας με 3-0 από την Τζουργκάρντεν, εξακολουθώντας να δέχεται γκολ σε όλα τα ματς που έδωσε έως τώρα. Στον αντίποδα, η Γκέτεμποργκ προέρχεται από νίκη, αλλά και η δική της ανασταλτική λειτουργία προβληματίζει, καθώς η εστία της παραβιάστηκε στους εννέα πιο πρόσφατους αγώνες της για το πρωτάθλημα. Φυσιολογικά, με τις άμυνες που έχουν οι δύο ομάδες, το over2,5 μοιάζει μονόδρομος, επιλογή που βρίσκουμε στο 1,75 του Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2250. ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ – ΕΣΘΟΝΙΑ

Ματς στα πλαίσια του Κυπέλλου της Βαλτικής, με τις δυο ομάδες να προετοιμάζονται για τις επερχόμενες υποχρεώσεις τους το Σεπτέμβριο για τα προκριματικά του Μουντιάλ. Δυο ήττες γνώρισε η Λιθουανία στα φιλικά παιχνίδια της το Μάρτιο, αρκετά νέα πρόσωπα συμπεριλήφθηκαν τώρα στην αποστολή, υπάρχει διάθεση για δοκιμές από τον προπονητή της ομάδας. Να βελτιώσει την εικόνα της σε σχέση με τα φιλικά του Μαρτίου θέλει και η Εσθονία (0-0 με Νορβηγία, ήττα με 0-1 από Σερβία), αναμένονται αρκετές δοκιμές νέων προσώπων. Φιλικού χαρακτήρα περισσότερο οι αναμετρήσεις του εν λόγω τουρνουά, δεν υπάρχει λόγος να μπλέξουμε.

2267. ΟΝΤ – ΣΤΡΟΜΣΓΚΟΝΤΣΕΤ

Η εβδομάδα που πέρασε δεν ήταν και η καλύτερη δυνατή για την Οντ, ωστόσο ανήκει στο παρελθόν, αφού αυτό που προέχει τώρα είναι η άμεση επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα. Η έδρα δίνει πολύτιμη βοήθεια στην ομάδα του Φάγκερμο και αναμένεται να της προσφέρει την απαραίτητη ώθηση, ώστε να επικρατήσει ενός ακόμα αντιπάλου, της Στρόμσγκοντσετ. Οι φιλοξενούμενοι μπορεί να είναι ανεβασμένοι τελευταία, αλλά μακριά από το σπίτι τους απογοητεύουν στο ξεκίνημα της σεζόν, ενώ θα στερηθούν και των υπηρεσιών του πρώτου τους σκόρερ, Πέντερσεν. Σε απόδοση 2,05 ο -0,5 ασιατικός άσος στηνBet365, έχει το προβάδισμα. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2268. ΣΟΓΚΝΤΑΛ – ΛΙΛΕΣΤΡΟΜ

Τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες συμπλήρωσε στο πρωτάθλημα η Σόγκνταλ με το 2-2 απέναντι στη Σταρτ, μπορεί να μην χάνει εδώ και πέντε αγωνιστικές (1-4-0), αλλά χρειάζεται να πάρει περισσότερες νίκες, ειδικά στην έδρα της (2-3-1 εντός). Η Λίλεστρομ γνώρισε την τρίτη της ήττα στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές (1-0-3) με το εντός έδρας 1-2 από τη Βίκινγκ, γκρίνια προκάλεσε η απόφαση του προπονητή Κρίστινσον, που έλειψε για πέντε ημέρες στην Ισλανδία λόγω οικογενειακού προβλήματος, επιστρέφοντας στη βάση του ανήμερα του αγώνα. Υπερβολικός μας φαίνεται ο φαβοριτισμός των γηπεδούχων, αν έπειθε περισσότερο η Λίλεστρομ θα σκεφτόμασταν την κόντρα, τώρα όμως δεν θα το κάνουμε, αφού μπορεί να σκοράρει με ευκολία μακριά από το σπίτι της, αλλά η αμυντική της γραμμή είναι μονίμως πηγή κινδύνων (1-2-3 εκτός, 5/6 over 2,5, 6/6 GG).

2272. ΜΠΑΡΝΣΛΕΪ – ΜΙΛΓΟΥΟΛ

Ενθουσιασμός εναντίον κυνικότητας στο «Γουέμπλεϊ» για τον τελικό της Λιγκ 1, ή αλλιώς Μπάρνσλεϊ εναντίον Μίλγουολ για μια θέση στην Τσάμπιονσιπ. Κανένα πρόβλημα δεν αντιμετώπισε η Μπάρνσλεϊ στα ημιτελικά με αντίπαλο τη Γουόλσολ, μάλιστα τη φιλοδώρησε με δύο τριάρες και πέρασε πανηγυρικά στον τελικό. Εξαιρετική από το Φεβρουάριο και μετά υπό τις οδηγίες του τεχνικού Χέκινγκμποτομ. Χωρίς να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης, η Μίλγουολ καθάρισε εύκολα την Μπράντφορντ (1-3 εκτός, 1-1 εντός) και μετακομίζει στο γειτονικό «Γουέμπλεϊ» για να ολοκληρώσει το φετινό της στόχο που δεν είναι άλλος από την άμεση επάνοδο στην Τσάμπιονσιπ. Σωστά μοιρασμένες οι αποδόσεις για το νικητή, κρίνουμε όμως λίγο τσιμπημένο το 1,90 του GG στην Bet365 για δύο ομάδες που έχουν το εύκολο γκολ. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2278. ΜΠΟΕΜΙΑΝ - ΣΕΝΤ ΠΑΤΡΙΚΣ

Ντέρμπι του Δουβλίνου. Από νίκη στο κύπελλο έρχεται η Μποέμιαν (2-0 τη Γκάλγουεϊ), στο πρωτάθλημα πάντως έχει συμπληρώσει έξι ματς χωρίς να βρει δίχτυα (0-1-5, 5/6 under 2,5, 6/6 NG). Η Σεντ Πάτρικς δεν είχε πρόβλημα απέναντι στην ερασιτεχνική Πίκε Ρόβερς στο κύπελλο (8-0), έρχεται από ευρεία νίκη και στο πρωτάθλημα (4-0 τη Φιν Χαρπς). Έχει αρκετά προβλήματα μαζεμένα η φιλοξενούμενη, μεταξύ των απόντων και ο τοπ σκόρερ Φάγκαν (9 συμ./6 γκολ), δεν θα μπλέξουμε εδώ.

2279. ΓΚΑΛΓΟΥΕΪ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ - ΣΛΙΓΚΟ ΡΟΒΕΡΣ

Ντέρμπι του Κόναχτ, καλές οι σχέσεις των δυο ομάδων. Ήττα στο κύπελλο για τη Γκάλγουεϊ (0-2 από Μποέμιαν), στο πρωτάθλημα πάντως έρχεται από σπουδαίο διπλό επί της Μπρέι. Εύκολη πρόκριση στο κύπελλο για τη Σλίγκο (3-0 την Κάμπιντλι), στο πρωτάθλημα μετράει τέσσερις νίκες στα πιο πρόσφατα πέντε παιχνίδια της (4-0-1). Σωστά στη μέση τα σετ, σε καλύτερη φόρμα η Σλίγκο, εξισορροπείται η κατάσταση από τον παράγοντα έδρα. No Bet.

2280. ΛΟΝΓΚΦΟΡΝΤ - ΚΟΡΚ ΣΙΤΙ

Νίκη στο κύπελλο για τη Λόνγκφορντ (2-0 τη Γουότερφορντ) , στο πρωτάθλημα πάντως έχει μείνει στον πάτο της βαθμολογίας, αφού δεν κερδίζει εδώ και 12 αγωνιστικές (0-4-8). Η Κορκ έρχεται από τέσσερις κολλητές νίκες σε πρωτάθλημα και κύπελλο και βρίσκεται πάντα στο κυνήγι της πρωτοπόρου Ντάνταλκ. Λίγο πάνω από 1,30 το διπλό, δεν παίζεται αλλά δεν κοντράρεται κιόλας.

2281. ΣΑΜΡΟΚ ΡΟΒΕΡΣ - ΦΙΝ ΧΑΡΠΣ

Άνετη νίκη για τη Σάμροκ στο κύπελλο (4-0 τη Μίντλετον), στο πρωτάθλημα γνώρισε την πρώτη της ήττα (0-2 από Γουέξφορντ) έπειτα από τρεις κολλητές νίκες. Η Φιν Χαρπς έρχεται από τρεις κολλητές ήττες και οχτώ ματς χωρίς τρίποντο σε όλες τις διοργανώσεις (0-4-4), διανύει εμφανώς περίοδο ντεφορμαρίσματος. Φαβορί για τη νίκη η Σάμροκ, άνευ αξίας το 1,35 στον άσο.

2271. ΣΠΟΡΤ ΡΕΣΙΦΕ – ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ

Επιτέλους νίκη για τους περσινούς πρωταθλητές και μάλιστα με εμφατικό τρόπο, 3-0 εντός έδρας την Πόντε Πρέτα. Τις καλές εμφανίσεις θέλει να συνεχίσει η Κορίνθιανς, το έργο της όμως δε θα είναι καθόλου εύκολο κόντρα στη Σπορτ Ρεσίφε, η οποία διαθέτει μία από τις πιο καυτές έδρες στην κατηγορία. Τα αποτελέσματα για τους γηπεδούχους μέχρι τώρα δεν είναι τα επιθυμητά, μετρώντας δύο ήττες και μία ισοπαλία. Δύσκολο ματς, προβάδισμα στο διπλό αλλά μέχρι εκεί.

2270. ΠΟΝΤΕ ΠΡΕΤΑ – ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ

Πρώτη ήττα στο φετινό πρωτάθλημα για τους γηπεδούχους και μάλιστα με βαρύ σκορ, 3-0 εκτός έδρας κόντρα στην Κορίνθιανς. Σε κανένα σημείο του αγώνα δεν απείλησαν, η ήττα κρίνεται δίκαιη. Τα πράγματα δεν πάνε καλά στους φιλοξενούμενους, εντός και εκτός γηπέδου, καθώς υπάρχει γκρίνια των οπαδών και διοικητική αστάθεια. Την προηγούμενη αγωνιστική δε μπόρεσε να κερδίσει εντός έδρας την Σαπεκοένσε, μένοντας στο 2-2. Μπορεί να εκμεταλλευτεί την κακή κατάσταση της Φλαμένγκο η Πόντε Πρέτα, άσος DNB.

2290. ΛΟΥΓΚΑΝΟ – ΖΥΡΙΧΗ

Τελικός του κυπέλλου ανάμεσα στις δύο ομάδες που έδωσαν μάχη για να μείνουν στην κατηγορία. Η Λουγκάνο με νίκη την τελευταία αγωνιστική το κατάφερε και πέτυχε τον στόχο της για τη σεζόν, ενώ ταυτόχρονα η Ζυρίχη δεν τα κατάφερε, αφού δεν παίζουν μπάλα οι φανέλες και δεν σώθηκε. Λόγω ψυχολογίας θα δίναμε το πλεονέκτημα στη Λουγκάνο, όμως το πληγωμένο θηρίο ίσως μπορέσει να αντιδράσει, πάσο από εμάς στον τελικό.

2291. ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ 1932 - ΑΟ ΚΑΣΣΙΟΠΗ

Μονόπλευρο το κίνητρο στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, η Κέρκυρα ενδιαφέρεται για την πρωτιά και πιστεύουμε ότι θα καταφέρει να την πάρει με μία εύκολη νίκη στο φινάλε του πρωταθλήματος. To διπλό προς το παρόν υπάρχει μόνο στον ΟΠΑΠ προς το παρόν, το 1,55 του διπλού είναι δίκαιο.

2292. ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ - ΑΝΑΓ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 1904

Ακόμα ένα αδιάφορο παιχνίδι, οι γηπεδούχοι αν και νεοφώτιστοι σώθηκαν εύκολα και πραγματοποίησαν εξαιρετική σεζόν, θέλουν να την κλείσουν με νίκη στη δυνατή τους έδρα απέναντι στην αναιμική εκτός έδρας Καρδίτσα. Αν ο άσος δοθεί κάπου πάνω από το 2,00 ίσως σηκώνει κάποιο μικρό ποντάρισμα.

2294. ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1964 - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Παρότι ο Πανσερραϊκός είναι εντελώς αδιάφορος εδώ και αρκετό καιρό δείχνει ότι παίζει για το κοινό του και οι παίκτες για τους ευατούς τους. Έχει δύο σερί νίκες στα τελευταία ματς και θέλει να τις τριτώσει στο φινάλε στην έδρα του. Ο Απόλλων είναι επίσης αδιάφορος και θέλει να κλείσει καλά τη σεζόν του, που δεν ήταν όπως θα την ήθελε αφού δεν ανέβηκε. Δεν θα μπλέξουμε στο τελευταίο τους ματς.

----. ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ – ΛΑΡΙΣΑ

Η Λάρισα θέλει δική της νίκη και γκέλα της Κέρκυρας για να πάρει την πρωτιά, πιστεύουμε ότι στο Μενίδι θα πάρουν τη νίκη, αφού ο Αχαρναϊκός είναι πλέον αδιάφορος. Όμως δεν έχουμε αποδόσεις πουθενά και δύσκολα θα έχουμε.

----. ΚΑΛΛΙΘΕΑ – ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ

Αδιάφορο παιχνίδι, υπάρχουν φήμες ότι η Παναχαϊκή μπορεί και να μην κατέβει να παίξει, όπως και να ‘χει δεν ενδιαφέρει κανέναν το ματς και καμία εταιρεία δεν το προσφέρει και δεν θα το προσφέρει για στοιχηματισμό, άρα δεν μπορούμε να ασχοληθούμε.

----. ΛΑΜΙΑ – ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ

Έναν βαθμό στη δυνατή έδρα της Λαμίας θέλει ο Πανελευσινιακός για να σωθεί, αλλιώς θα υποβιβαστεί. Πιστεύουμε ότι ο άγραφος νόμος της Β’ Εθνικής λέει ότι θα τον πάρει τον πόντο και θα σωθεί, αγορές –ακόμα- δεν έχουμε και δύσκολα θα έχουμε.

----. ΧΑΝΙΑ – ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ

Αδιάφορο ματς που δεν θα απασχολήσει κανέναν, ούτε οι εταιρείες απασχολεί, ούτε τις ομάδες και κατά συνέπεια ούτε και εμάς.

2300. ΡΑΝΤΕΡΣ – ΕΣΜΠΙΕΡΓΚ

Ακόμα ένα αδιάφορο παιχνίδι στο Φινάλε της Δανίας με τις δύο ομάδες να είναι αδιάφορες και χωρίς στόχους εδώ και καιρό. Περιμένουμε η γηπεδούχος να τελειώσει με νίκη τη σεζόν της και ο κόουτς Τοντ να τελειώσει την καριέρα του με νίκη, όμως ο άσος είναι σχετικά χαμηλός.

2296. ΜΠΡΟΝΤΜΠΙ – ΣΟΝΤΕΡΙΣΚΕ

Ένα βαθμό θέλει η Σοντερίσκε για να πάρει τη δεύτερη θέση, αν και υπάρχει σενάριο και με ήττα να βγει δεύτερη. Η Μπρόντμπι θέλει να κλείσει με νίκη τη σεζόν μπροστά στο απαιτητικό κοινό της. Πιστεύουμε ότι η Σοντερίσκε θα πάρει αυτό που θέλει για να βγει στη δεύτερη θέση.

2299. ΟΝΤΕΝΣΕ – ΑΑΛΜΠΟΡΓΚ

Αμφότερες οι ομάδες στις τελευταίες αυτές αγωνιστικές παίζουν ανοιχτά και με αρκετές δοκιμές αφού κάνουν κυρίως δοκιμές οι δύο ομάδες. Θέλουν να κλείσουν με νίκη τη χρονιά τους και θα παίξουν ανοιχτά, εμείς θα μείνουμε αμέτοχοι.

2301. ΒΙΜΠΟΡΓΚ – ΧΟΜΠΡΟ

Αδιάφορο ματς, οι δύο ομάδες θέλουν να τελειώσουν τη σεζόν τους με ένα καλό παιχνίδι και να αφήσουν τη χρονιά με νίκη. Τελευταία παράσταση για τις δυο ομάδες, περιμένουμε καλό ματς με αρκετά γκολ.

2298. ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ – ΝΟΡΝΤΖΕΛΑΝΤ

Έχει ελάχιστες ελπίδες για τη δεύτερη θέση η Μίντιλαντ (10-3-3 εντός), θα εξαντλήσει τις πιθανότητες της βέβαια όμως δεν πιστεύουμε ότι θα τα καταφέρει. Η Νόρτζελαντ είναι αδιάφορη, αν και η όγδοη θέση δίνει περισσότερα λεφτά και αυτό ίσως της δώσει κίνητρο. Βλέπουμε ανοιχτό παιχνίδι με γκολ.

2297. ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ – ΑΑΡΧΟΥΣ

Φιέστα τίτλου για την Κοπεγχάγη που κατέκτησε και το κύπελλο κερδίζοντας μάλιστα στον τελικό την Άαρχους την οποία φιλοξενεί στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος. Η νεοφώτιστη άφησε άριστες εντυπώσεις μέσα στη σεζόν αφού εξασφάλισε άνετα τη σωτηρία της. Εκτός έδρας κυνηγάει πάντα το γκολ και γενικά δείχνει μεγάλη ευχέρεια στο σκοράρισμα. Καλή σκέψη αποτελεί ο συνδυασμός GG&over2,5 (1,90 /Bet365)που επαληθεύτηκε και στις 8/10 προηγούμενες εξόδους της Άαρχους. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2302. ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ – ΠΓΔΜ

Φιλικό ματς που θα διεξαχθεί στην Αυστρία, με τις δυο ομάδες να προετοιμάζονται για τις επερχόμενες υποχρεώσεις τους το Σεπτέμβριο για τα προκριματικά του Μουντιάλ. Πρώτο δείγμα αρνητικό για το Αζερμπαϊτζάν, δεν κατάφερε να επιβληθεί της αδύναμης Ανδόρας στο πρώτο της φιλικό για το καλοκαίρι την Πέμπτη, στην άμυνα ρίχνει το βάρος ο Προσινέτσκι. Η ΠΓΔΜ γνώρισε δυο ήττες σε ισάριθμα φιλικά το Μάρτιο (0-1 από Σλοβενία, 0-2 από Βουλγαρία), αρκετά τα νέα πρόσωπα στην αποστολή της. Δεν υπάρχει ιδιαίτερη ποιότητα στο ρόστερ των δυο ομάδων, γι αυτό και τα λίγα τέρματα φαντάζουν πιθανά, χωρίς πάντως να έχουμε καμία ιδιαίτερη διάθεση να μπλέξουμε σε ένα ματς τέτοιου χαρακτήρα.

----. ΚΟΝΚΟΡΝΤΙΑ – ΒΟΛΟΥΝΤΑΡΙ

Τελευταία αγωνιστική για τα πλέι-οφ της Ρουμανίας. Αδιάφορο ματς, αφού οι δύο ομάδες δεν μπορούν να κάνουν τίποτα για να αλλάξουν κάτι στην τελική τους θέση. Η Βολουντάρι θα δει πιο σοβαρά την αναμέτρηση αφού έχει και τα μπαράζ να ακολουθούν.

----. ΜΠΟΤΟΣΑΝΙ – ΚΛΟΥΖ

Ακόμα ένα αδιάφορο ματς, με τις δύο ομάδες πλέον να περιμένουν τις διακοπές τους, δεν θα ασχοληθούμε.

----. ΟΥΝ. ΚΡΑΪΟΒΑ – ΠΕΤΡΟΛΟΥΛ

Η Κραϊόβα θέλει τη νίκη και συνδυασμό αποτελεσμάτων για να καταφέρει να πάρει την πρωτιά του ομίλου και το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Έχει το πλεονέκτημα για τη νίκη αφού η Πετρολούλ έχει ήδη υποβιβαστεί. Χαμηλά ο άσος, ματς που ίσως μας απασχολήσει στο live..

----. Π. ΤΙΜΙΣΟΑΡΑ - ΚΣΜΣ ΙΑΣΙ

Η Τιμισοάρα υποβιβάστηκε ήδη, ενώ το Ιάσι θέλει νίκη για να πάρει την πρώτη θέση του ομίλου και να βρεθεί στο επόμενο Γιουρόπα Λιγκ. Πιστεύουμε ότι στο τέλος θα τα καταφέρει, ματς που ίσως μας απασχολήσει στο live.

2311. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Ο Παναθηναϊκός μετά την ήττα στο ντέρμπι της Αθήνας κόντρα στην ΑΕΚ, είναι υποχρεωμένος να κερδίσει τον Πανιώνιο, ώστε να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες του για κατάκτηση της πρώτης θέσης. Ωστόσο, το έργο του μόνο εύκολο δε θα είναι, καθώς θα αγωνιστεί χωρίς τον ηγέτη και πρώτο σκόρερ του, Μπεργκ, χάνοντας μεγάλο μέρος της δυναμικής του στην επίθεση. Από την άλλη, οι «κυανέρυθροι» δεν έδειξαν στα πλέι-οφ το καλό τους πρόσωπο, μαζεύοντας μόλις ένα βαθμό έως τώρα. Ζορίζονται έτσι κι αλλιώς στο σκοράρισμα, αλλά τώρα που θα αγωνιστούν χωρίς τους Καραμάνο, Ανσαριφάνρτ και Μπακασέτα, αναμένεται να αντιμετωπίσουν ακόμα μεγαλύτερο πρόβλημα στο γκολ. Οι απουσίες των δύο ομάδων και το αγωνιστικό στυλ των φιλοξενούμενων (26/34under2,5), μας ωθούν στα λίγα γκολ, με τοunder2,5 να αποτελεί επιλογή σε απόδοση 2,02 στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2319. ΝΟΡΚΕΠΙΝΓΚ – ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ

Δυο ισοπαλίες πήρε στις ισάριθμες πιο πρόσφατες εξόδους της η Νόρκεπινγκ, αρχικά έφυγε με το 1-1 από την έδρα της Γκέτεμποργκ και στη συνέχεια με το 2-2 από εκείνη της Έρεμπρο, δίκαιη κρίνεται σε γενικές γραμμές αυτή η συγκομιδή. Στο γήπεδό της πάντως μεταμορφώνεται προς το καλύτερο, μετράει για την ώρα 5/5 νίκες, σκοράροντας σε όλες από τουλάχιστον τρεις φορές (5/5 over 2,5, 4/5 GG), μην αφήνοντας περιθώρια αμφισβήτησης σε καμία από τις ομάδες που την επισκέφτηκαν ως τώρα. Η Έλφσμποργκ παραχώρησε ισοπαλία με σκορ 3-3 στη νεοφώτιστη Γιόνσεπινγκ, παρόλο που προηγήθηκε δις με διαφορές δυο τερμάτων, έχει βελτιώσει τη θέση της στο βαθμολογικό πίνακα τον τελευταίο καιρό, αλλά εξακολουθεί να βγάζει αδυναμίες μακριά από το σπίτι της (2-0-4 εκτός, 5/6 GG & over 2,5). Ιδιαίτερο το ματς για τους γηπεδούχους, θα είναι το τελευταίο του προπονητή Άντερσον στον πάγκο τους (θα αναλάβει την εθνική Σουηδίας μετά το Euro),θεωρούμε ότι οι ποδοσφαιριστές του θα δώσουν το maximum των δυνατοτήτων τους ώστε να τον αποχαιρετήσουν με μια ακόμα νίκη, το 1,70 πάντως στο άσο είναι οριακό , προτιμότερο το συνδυαστικό 1 & over 2,5 στο 2,38 του Stoiximan , μιας και οι δυο ομάδες δεν συνηθίζουν να κλείνονται και εμφανίζουν έφεση στα υψηλά σκορ.

2318. ΧΑΚΕΝ – ΤΖΟΥΡΓΚΑΡΝΤΕΝ

Χωρίς να τον αξίζει απόλυτα, η Χάκεν έφυγε με το βαθμό της ισοπαλίας από την έδρα της Κάλμαρ (1-1), επέκτεινε έτσι το αήττητο σερί της στα τρία παιχνίδια (2-1-0) και θέλει να δώσει συνέχεια στη βαθμολογική της αναρρίχηση. Η Τζουργκάρντεν έκανε καλή εμφάνιση μετά από καιρό, φτάνοντας στο δίκαιο 3-0 επί της Χέλσινγκμποργκ, είχαν προηγηθεί τρεις κολλητές ήττες που έφεραν γκρίνια στο στρατόπεδό της, μακριά από το σπίτι της πάντως έχει συμπληρώσει τέσσερις συνεχόμενες ήττες. Αρκετά απρόβλεπτο το παιχνίδι στα μάτια μας, η Χάκεν είναι το φαβορί λόγω έδρας αλλά δεν μας έχει πείσει με τη σταθερότητα της, η Τζουργκάρντεν είναι επίσης μια πολύ απρόβλεπτη ομάδα, από τη στιγμή που δεν βρίσκουμε κάποιο εξόφθαλμο λάθος στα σετ, θα επιλέξουμε να μην μπλέξουμε εδώ.

2312. ΧΕΛΣΙΝΓΚΦΟΡΣ ΙΦΚ – ΙΛΒ

Η ήττα στο ντέρμπι με την Ελσίνκι την Πέμπτη (1-2) ήταν για την Χέλσινγκφορς η τρίτη συνεχόμενη και η τέταρτη στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές (0-1-4), υποχώρησε έτσι για πρώτη φορά φέτος εντός της επικίνδυνης ζώνης. Η Ίλβες έρχεται από το δίκαιο 2-0 επί της Λάχτι, μακριά από το σπίτι της μετράει 2-0-3 με τρεις κολλητές ήττες, αν και δεν άξιζε σε καμία περίπτωση την τελευταία από την Ίντερ Τούρκου. Λίγο καλύτερο φαντάζει το μομέντουμ για τους φιλοξενούμενους, σε κάθε περίπτωση πρόκειται για μια πολύ αμφίρροπη αναμέτρηση που αναμένεται να κριθεί στις λεπτομέρειες. No Bet.

2313. ΜΑΡΙΕΧΑΜΝ – ΒΑΑΣΑ

Όσα γκολ είχε δεχθεί σε όλο το πρωτάθλημα (3) δέχθηκε στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Κουόπιο η Μάριεχαμν, με το τελικό 0-3 να είναι η πρώτη της ήττα έπειτα από εννέα αγωνιστικές (7-2-0, 7/9 under 2,5, 8/9 NG), παράλληλα αυτό ήταν και το πρώτο φετινό ματς μπροστά στο κοινό της που είδε την εστία της να παραβιάζεται (2-2-1 εντός, 3/5 under 2,5, 5/5 NG). Η Βάασα έρχεται από την ήττα με 0-1 στο ντέρμπι με τη Σεϊναγιόεν, στο 2-0-4 ο απολογισμός της στα πιο πρόσφατα έξι (τα τέσσερα τελευταία under 1,5), δεν βρίσκει δίχτυα στις τελευταίες τρεις εξόδους της (1-0-3 εκτός, 3/4 under 2,5, 4/4 NG). Δεν αξίζουν οι αποδόσεις φαβορί των γηπεδούχων, κακή η εικόνα τους μεσοβδόμαδα, με την απουσία του τοπ σκόρερ Ορτζίλ (10 συμ./6 γκολ) να την επηρεάζει (θα λείψει καιρό λόγω της συμμετοχής του στο Κόπα Αμέρικα), αν ήταν άλλη ομάδα στα δεξιά του σετ θα σκεφτόμασταν την κόντρα, τώρα μπορούμε να κοιτάξουμε μονάχα προς τα λίγα τέρματα.

2314. ΚΟΥΟΠΙΟ – ΕΛΣΙΝΚΙ

Από τεράστια επικράτηση επί της Μάριεχαμν προέρχεται η Κουόπιο (0-3), η οποία φιλοδώρησε με τρία τέρματα την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας, επιβεβαιώνοντας έτσι πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση (4-1-0), κάτι το οποίο ισχύει βέβαια και για την πρωτοπόρο Ελσίνκι. Η τελευταία βασίζεται πολύ στην επιθετική της δεινότητα, μιας και αμυντικά αντιμετωπίζει προβλήματα, όμως απέναντι σε μια ομάδα η οποία κράτησε ανέπαφη την εστία της στα πέντε τελευταία, σίγουρα θα τα βρει σκούρα. Συνεπώς, επιλέγουμε να στηρίξουμε τη φόρμα και τον ενθουσιασμό των γηπεδούχων, με τον +0,5 ασιατικό άσο να πληρώνει 1,80 στηνBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2317. ΑΛΒΑΝΙΑ – ΚΑΤΑΡ

Φιλικό ματς προετοιμασίας που θα διεξαχθεί στην Αυστρία. Το πρώτο από τα δυο της τεστ εν’ όψει Euro δίνει η Αλβανία, δεν δείχνει διάθεση να πάει για τουρισμό στα γήπεδα της Γαλλίας, πρόθεση όλων είναι να ψάξει για ακόμα μια υπέρβαση. Τα επόμενα επίσημα ματς για το Κατάρ είναι το Σεπτέμβρη για τα προκριματικά του Μουντιάλ, όταν και θα μπει στον 3ο γύρο της ζώνης της Ασίας μόνο φιλικά θα δώσει ως τότε. Δεν θα βάλουμε τα χρήματά μας σε μια τέτοια αναμέτρηση, το αποτέλεσμα ελάχιστα ενδιαφέρει τις δυο ομάδες, προχωράμε παρακάτω.

2320. ΓΕΡΜΑΝΙΑ – ΣΛΟΒΑΚΙΑ

Καλή αρχή στις φιλικές της αναμετρήσεις θέλει να κάνει η Γερμανία, με τον Γιόακιμ Λεβ να δοκιμάσει παίκτες και συστήματα για να παρατάξει όσο το δυνατόν καλύτερα την ομάδα του στα τελικά τουEURO. Για πρώτη φορά προκρίθηκε σε τελική φάση ευρωπαϊκής διοργάνωσης η Σλοβακία και θέλει να αποδείξει την αξία της κόντρα στους παγκόσμιους πρωταθλητές. Άκρως επιθετικές οι δύο ομάδες, θα δοκιμάσουν φρέσκα πρόσωπα οι προπονητές, στο 1,97 η επιλογήGG&over2,5 στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2334. ΜΠΡΑΝ – ΧΑΟΥΓΚΕΣΟΥΝΤ

Το πάλεψε απέναντι στη Μόλντε η Μπραν, τελικά όμως υποτάχθηκε στην ανωτερότητα της αντιπάλου (0-2), επιστρέφει τώρα στην ισχυρή της έδρα, εκεί όπου παραμένει αήττητη και εξακολουθεί να διατηρεί την εστία της απαραβίαστη έπειτα από πέντε παιχνίδια (4-1-0 εντός, 5/5 NG & under 2,5). Η Χάουγκεσουντ έμεινε εκτός κυπέλλου στα πέναλτι από τη Μπόντο, στο πρωτάθλημα έχει συμπληρώσει οχτώ ματς με μόλις μια ήττα (4-3-1, 6/8 over 3,5, 7/8 GG), στο τελευταίο μάλιστα από αυτά στρίμωξε στα σχοινιά τη Ρόζενμποργκ, με την περσινή πρωταθλήτρια να είναι εκείνη που έμεινε ευχαριστημένη από το τελικό 1-1. Πολύ κακό το εν λόγω σταύρωμα, καθώς κοντράρονται οι δυο ευχάριστες εκπλήξεις της σεζόν, ούτε με τα γκολ βγαίνει άκρη, το πάσο είναι μονόδρομος εδώ.

2335. ΣΤΑΡΤ – ΣΤΑΜΠΑΕΚ

Με πρόωρο εξάποντο παραμονής μοιάζει το ματς αυτό, οι δυο ομάδες βρίσκονται στον πάτο της βαθμολογίας και μια νέα αποτυχία εδώ θα τις βυθίσει ακόμα περισσότερο. Έβγαλε αντίδραση στα τελευταία δυο παιχνίδια της η Σταρτ, πήρε ισοπαλίες τόσο απέναντι στην Άαλεσουντ (1-1 εκτός), όσο και με τη Σόγκνταλ (2-2 πάλι εκτός), μπορεί να μην έχει ακόμα τρίποντο στο πρωτάθλημα (0-6-6) αλλά φαίνεται πως η στιγμή αυτή δεν θα αργήσει να έρθει. Η Στάμπαεκ έμεινε εκτός κυπέλλου μεσοβδόμαδα (0-1 από τη Στρόμσγκοντσετ), τραγική η εκκίνηση που πραγματοποιεί στο πρωτάθλημα (2-1-9 συνολικά), απαράδεκτη και η εικόνα που παρουσιάζει μακριά από το σπίτι της (0-1-5 εκτός), μετράει μέρες στον πάγκο ΜακΚίνλεϊ, η διοίκηση φαίνεται να περιμένει τη διακοπή για το Euro για να τον απομακρύνει. Πολύ ιδιαίτερο παιχνίδι, θεωρούμε πως το κλίμα είναι καλύτερο στις τάξεις των γηπεδούχων και είναι εκείνοι που έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη, δεν θα κακίσουμε όσους πάνε με το 2,50 του άσου.

2336. ΒΙΚΙΝΓΚ - ΜΠΟΝΤΟ ΓΚΛΙΜΤ

Αρχίζει να ανεβάζει στροφές η Βίκινγκ, επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις και τις νίκες με το διπλό επί της Λίλεστρομ, αλλά ακόμα δε μας έχει πείσει για τη σταθερότητά της. Πήρε ψυχολογία η Μπόντο Γκλιμτ μετά τη μεγάλη πρόκριση με ανατροπή επί της Χάουγκεσουντ και δείχνει έτοιμη να ανακάμψει και στο πρωτάθλημα, όπου βρίσκεται οριακά εκτός επικίνδυνης ζώνης. Λογικό φαβορί οι γηπεδούχοι, αλλά το σετ αποδόσεων αδικεί κατάφορα τους φιλοξενούμενους, με την αξία να βρίσκεται αν μη τι άλλο στο +1 ασιατικό διπλό (1,925/Bet365). Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2345. ΣΥΡΙΑΝΣΚΑ - ΑΦΚ ΓΙΟΥΝ.

Τοπικό ντέρμπι. Μέτρια εμφάνιση και ήττα με 0-1 για τη Σιριάνσκα στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Βέρναμο, μπροστά στο κοινό της πάντως μετράει δυο κολλητές νίκες (1-0 τη Λιουνγκσκίλε, 2-0 την Ατβίνταμπεργκ). Η ΑΦΚ έρχεται από τη χειρότερή της φετινή εμφάνιση στο 0-4 από την Ατβίνταμπεργκ, που ήταν και η πρώτη της ήττα μετά από πέντε αγωνιστικές (3-2-0), στις 3/5 εξόδους της ωστόσο έχει κρατήσει απαραβίαστη την εστία της (2-1-2 εκτός, 4/5 under 2,5, 5/5 NG). Απρόβλεπτη η αναμέτρηση ως προς τον τελικό νικητή, έχουν τύχη τα λίγα τέρματα, με το under 2,5 να πληρώνει 1,725 στην Bet365.

2346. ΤΡΕΛΕΜΠΟΡΓΚ – ΓΚΑΪΣ

Δείχνει να παίρνει τα πάνω της η Τρέλεμποργκ, έρχεται από δυο κολλητές νίκες που συνοδεύτηκαν από γεμάτες εμφανίσεις, ενώ εξακολουθεί να αποτελεί σκληρό καρύδι μπροστά στο κοινό της (2-3-0 εντός, στα 4/5 κράτησε ανέπαφη την εστία της). Η ΓΚΑΪΣ πραγματοποίησε την καλύτερη της φετινή εμφάνιση την προηγούμενη αγωνιστική, σκορπίζοντας την Άνγκελχολμς με 7-0, με το τελικό σκορ να μαρτυρά πλήρως την εικόνα του αγώνα. Είναι αήττητη εδώ και πέντε παιχνίδια (2-3-0), μακριά από το σπίτι της ωστόσο δεν έχει γευτεί ακόμα τη χαρά της νίκης (0-2-2 εκτός). Ανεβασμένες αμφότερες, δύσκολο για εκτίμηση το παιχνίδι, αν έπρεπε οπωσδήποτε να διαλέξουμε θα δίναμε ένα κλικ παραπάνω υπέρ των γηπεδούχων, αλλά σε κάθε περίπτωση το πάσο δείχνει ως η ενδεδειγμένη επιλογή εδώ.

2325. ΝΤΑΝΤΑΛΚ - ΓΟΥΕΞΦΟΡΝΤ ΓΙΟΥΘΣ

Έξι σερί τρίποντα σε πρωτάθλημα και κύπελλο μετράει η Ντάνταλκ, στην Πρέμιερ είδε την εστία της να παραβιάζεται μόλις μια φορά στις τελευταίες επτά αγωνιστικές (7-0-0, 6/7 NG). Ανεβασμένη δείχνει η Γουέξφορντ, έρχεται από σερί καλών αποτελεσμάτων, μετράει μάλιστα και δυο κολλητές νίκες στο πρωτάθλημα οι οποίες συνδυάστηκαν με γεμάτες εμφανίσεις. Αδιαφιλονίκητο φαβορί για τη νίκη η Ντάνταλκ, δεν θα μπορούσε να δίνει παραπάνω από 1,20 ο άσος, δεν θα ασχοληθούμε όμως με τέτοια τοκογλυφικά σημεία.

2324. ΝΤΕΡΙ – ΜΠΡΕΪ

Χρειάστηκε τον επαναληπτικό της Τρίτης για να πάρει την πρόκριση για τους «16» του κυπέλλου η Ντέρι απέναντι στη Ντρόχεντα, εσχάτως έχει χάσει έδαφος στο πρωτάθλημα, αφού κέρδισε μόνο τα δυο από τα τελευταία έξι παιχνίδια της (2-2-2). Η Μπρέι συμπλήρωσε επτά σερί ήττες έπειτα και από το 3-4 από τη Γιου Σι Ντι για το κύπελλο, συνεχίζει με υπηρεσιακό στον πάγκο. Ποιοτικότερη αλλά πιο επιβαρυμένη η Ντέρι, δεν αξίζει το 1,50 του άσου, αν ήταν άλλη ομάδα στα δεξιά του σετ θα σκεφτόμασταν να πάμε στην κόντρα, τώρα θα αρκεστούμε στο πάσο.

2337. ΚΡΙΣΤΙΑΝΣΟΥΝΤ – ΑΣΑΝΕ

Κακή εμφάνιση πραγματοποίησε η Κρίστιανσουντ στην έδρα της Μπρίνε, τουλάχιστον κατάφερε να αποφύγει την ήττα (2-2) επεκτείνοντας έτσι το αήττητο σερί της στα οχτώ ματς (6-2-0). Άμεση επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα για την Ασάνε με το 3-0 επί της Φρέντρικσταντ, εξαιρετική η ως τώρα παρουσία της μακριά από το σπίτι της, καθώς στις 3/4 εξόδους της κράτησε απαραβίαστη την εστία της (2-1-1 εκτός, 4/4 NG & under 2,5). Η Κρίστιανσουντ έχει το απόλυτο στο γήπεδό της (4/4 νίκες) και είναι το λογικό φαβορί για τη νίκη, κοιτάμε με ενδιαφέρον και το under 2,75 στο 1,80 της Bet365, καθώς αναμετρώνται δυο από τις καλύτερες άμυνες της κατηγορίας.

2340. ΣΑΝΤΝΕΣ - ΚΦΟΥΜ ΟΣΛΟ

Εκτός κυπέλλου έμεινε η Σάντνες την Τετάρτη, χάνοντας με 1-2 από τη φορμαρισμένη Σάντεφιορντ, στο πρωτάθλημα έρχεται από σπουδαίο διπλό με ανατροπή επί της Κονγκσβίνγκερ, μετράει ωστόσο δυο συνεχόμενες ήττες μπροστά στο κοινό της. Η KFUM Όσλο πραγματοποίησε την καλύτερή της εμφάνιση την προηγούμενη αγωνιστική, συντρίβοντας με 5-0 τη Λέβανγκερ, αυτό μάλιστα ήταν το δεύτερο κολλητό της τρίποντο μετά το εκτός έδρας 1-0 επί της Μπρίνε. Σαφώς ποιοτικότερη η Σάντνες, δεν αξίζει όμως με τίποτα το 1,65 του άσου μιας και θα κουβαλάει έξτρα κόπωση από το μεσοβδόμαδο ματς, ενώ και η KFUM Όσλο έρχεται από θετικά αποτελέσματα και η ψυχολογία στο στρατόπεδό της βρίσκεται στα ύψη.

2338. ΛΕΒΑΝΓΚΕΡ – ΚΟΝΓΚΣΒΙΝΓΚΕΡ

Από δυο κολλητές ήττες έρχεται η Λέβανγκερ, στην τελευταία μάλιστα γνώρισε τη συντριβή από τη νεοφώτιστη KFUM Όσλο (0-5), αυτές μάλιστα ήταν οι πρώτες δυο ήττες της στο πρωτάθλημα και μένει να δούμε πως θα διαχειριστεί την κατάσταση αυτή. Η Κονγκσβίνγκερ πήρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά του κυπέλλου μεσοβδόμαδα, στο πρωτάθλημα ωστόσο συμπλήρωσε τρεις σερί ήττες (3/3 GG & over 2,5) υποχωρώντας εκτός της εξάδας. Δύσκολο για εκτίμηση ματς, η Λέβανγκερ απογοήτευσε στα τελευταία δυο, η Κονγκσβίνγκερ θα κουβαλάει σίγουρα κούραση από το μεσοβδόμαδο, μόνο με τα πολλά τέρματα μπορεί να ασχοληθεί κανείς εδώ.

2341. ΣΤΡΟΜΕΝ – ΜΠΡΙΝΕ

Η Στρόμεν πήγε να αντιμετωπίσει τη Ρανχάιμ με παρακαταθήκη τριών συνεχόμενων νικών και επτά αγωνιστικών χωρίς ήττα (3-4-0), έφυγε όμως με μια ξεγυρισμένη 4αρα στο κεφάλι που την προσγείωσε στην πραγματικότητα και την έριξε εκτός της πρώτης εξάδας. Η Μπρίνε έβαλε στοπ στο αρνητικό σερί των τριών κολλητών ηττών με το 2-2 απέναντι στην Κρίστιανσουντ, συμπλήρωσε όμως πέντε ματς μακριά από τις νίκες (0-2-3). Περίεργο σταύρωμα, η Στρόμεν μπορεί να έχει καλό σερί αλλά τα δείγματα από την τελευταία της εμφάνιση ήταν ανησυχητικά, η Μπρίνε άξιζε περισσότερους βαθμούς βάσει των εμφανίσεων που πραγματοποίησε το τελευταίο διάστημα, δεν θα πάρουμε θέση εδώ.

2342. ΟΥΛΕΝΣΑΚΕΡ – ΓΙΕΡΒ

Παρένθεση αποδείχθηκε για την Ουλενσάκερ η νίκη επί της Μιοντάλεν, απέναντι στη Χοντ έχασε με 0-1, ήττα που ήταν η έκτη στα επτά τελευταία παιχνίδια της (1-0-6, 6/7 GG & over 2,5). Η Γιέρβ δικαιούταν κάτι καλύτερο από το 1-1 με αντίπαλο τη Μιοντάλεν, συνεχίζει την πορεία της στο μέσο της βαθμολογίας, έφυγε πάντως νικήτρια και από τις πιο πρόσφατες δυο εξόδους της (2-0-2 εκτός). Δεν πιάνεται από πουθενά το παιχνίδι, ακριβώς στη μέση και τα σετ, μας στρέφουν αναγκαστικά στο πάσο.

2339. ΣΑΝΤΕΦΙΟΡΝΤ – ΡΑΝΧΑΪΜ

Την πρόκριση για τους «8» του κυπέλλου πανηγύρισε μεσοβδόμαδα η Σάντεφιορντ με το δύσκολο 2-1 επί της Σάντνες, στο πρωτάθλημα έχει βρεθεί μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας, αφού συμπλήρωσε έξι σερί νίκες ανεξαρτήτως έδρας, σκοράροντας σε όλες από τουλάχιστον δυο φορές. Σε φόρμα όμως βρίσκεται και η Ρανχάιμ, έρχεται από τρία συνεχόμενα τρίποντα τα οποία συνοδεύτηκαν και από πολύ καλές εμφανίσεις, έχει βρει δίχτυα και στις πέντε μέχρι στιγμής εξόδους της (2-0-3 εκτός, 4/5 GG 7 over 2,5). Χαμηλά τα 1,70 για νίκη της Σάντεφιορντ, απέναντι της βρίσκεται μια φορμαρισμένη ομάδα ενώ η ίδια θα κουβαλάει έξτρα κόπωση από το μεσοβδόμαδο παιχνίδι, είναι όμως και τέτοια η εικόνα της που δεν μπορούμε να την κοντράρουμε. Μονόδρομος μοιάζει η ενασχόληση με τα πολλά τέρματα εδώ, στο 2,00 το συνδυαστικό GG & over 2,5 στην Bet365.

2323. ΙΣΠΑΝΙΑ - ΒΟΣΝΙΑ-ΕΡΖΕΓΟΒΙΝΗ

Προετοιμάζεται για το Euro η Ισπανία, που δεν είναι πλέον το μεγάλο φαβορί, όπως είχε συνηθίσει. Είναι σε μία νέα εποχή αφού αρκετοί παίκτες που ήταν βασικοί στις μεγάλες επιτυχίες έχουν σταματήσει. Ο όμιλος της δεν είναι εύκολος, δεν πιστεύουμε όμως ότι θα έχει πραγματικό πρόβλημα. Η Βοσνία είναι απογοητευμένη που δεν θα είναι στα γήπεδα της Γαλλίας, απόλυτα λογικό. Δεν βρίσκουμε αξία σε κανένα στοίχηα.

2348. ΟΥΝΙΟΝ ΚΟΜΕΡΣΙΟ - ΝΤΕΦΕΝΣΟΡ ΛΑ ΜΠΟΚΑΝΑ

Τεράστια νίκη για την Κομέρσιο την προηγούμενη αγωνιστική, 1-0 εκτός έδρας κόντρα στην Αλιάνσα Λίμα. Θέλουν να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις οι γηπεδούχοι, κόντρα σε μία ομάδα που εκτός έδρας χάνει τη δυναμική της, προερχόμενη από την εντός έδρας ισοπαλία 2-2 κόντρα στην Ουνιβερσιτάριο. Ο άσος αποτελεί επιλογή.

2410. ΝΟΒΑΡΑ – ΠΕΣΚΑΡΑ

Ημιτελική φάση των πλέι-οφ ανόδου. Τα παιχνίδια είναι διπλά, δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας μετά το τέλος και των δυο αναμετρήσεων δεν ακολουθεί παράταση, αλλά προκρίνεται η ομάδα που τερμάτισε ψηλότερα στο βαθμολογικό πίνακα, δηλαδή η Πεσκάρα. Ηρωική πρόκριση για τα ημιτελικά πήρε η Νοβάρα, έπαιξε εκτός έδρας με τη Μπάρι και ενώ προηγήθηκε με 3-0 στο 48’ ισοφαρίστηκε σε 3-3 με το ματς να οδηγείται στην παράταση, Εκεί έμεινε με παίχτη λιγότερο από το 107’, αλλά βρήκε το γκολ της νίκης στο 114’, παίρνοντας μια πρόκριση που εκτοξεύει την ψυχολογία της. Η Πεσκάρα βρέθηκε απευθείας στα ημιτελικά ως η τέταρτη ομάδα της κανονικής περιόδου, έκλεισε με αήττητο σερί εννέα αγώνων τις υποχρεώσεις της στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος (7-2-0) και δείχνει σε πολύ καλή κατάσταση στο κρισιμότερο σημείο της σεζόν. Αμφίρροπο ματς, δεν θα ψάξουμε για τον τελικό νικητή, οι δυο ομάδες διαθέτουν μεσοεπιθετική ποιότητα και θα ψάξουν το γκολ ώστε να αποκτήσουν το πάνω χέρι εν’ όψει της ρεβάνς, ικανοποιητικό το 1,95 για το GG στην Bet365, στα υπ’ όψιν και το over 2 στο 1,725 της ίδιας εταιρίας.

----. ΑΕΚ – ΠΑΟΚ

Ντέρμπι «Δικεφάλων» με φόντο την πρώτη θέση των πλέι-οφ. Η ΑΕΚ πήρε ψυχολογία μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού και πλέον αν θέλει να αποκτήσει το προβάδισμα στη μάχη της κορυφής, καλείται να επικρατήσει του ΠΑΟΚ. Η ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς είναι πολύ σοβαρή υπό τις οδηγίες του Σέρβου, έφερε τούμπα τη βαθμολογία και πλέον, δύο στροφές πριν το φινάλε, είναι αυτή που κρατάει την τύχη στα χέρια της αναφορικά με την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Το γεγονός αυτό, δίνει τη δυνατότητα στους «ασπρόμαυρους» να παίξουν για δύο αποτελέσματα στο ΟΑΚΑ, κάτι που σημαίνει πως δε θα ρισκάρουν ιδιαίτερα, ενώ και η Ένωση δύσκολα θα τα δώσει όλα, τουλάχιστον στο πρώτο ημίχρονο, αφού θα ήταν καταστροφικό για την ίδια το να βρεθεί πίσω στο σκορ. Συντηρητικό ματς αναμένουμε για τα πρώτα 45’, όπου η τακτική θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο και η ισοπαλία στο ημίχρονο αποτελεί επιλογή στο 2,02 του Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2350. ΡΟΥΜΑΝΙΑ – ΟΥΚΡΑΝΙΑ

Αμφότερες βρίσκονται στα τελικά του Euro και παρότι δεν θα έχουν εύκολο έργο θα κυνηγήσουν την πρόκριση από τον όμιλο, ειδικά μέσω της τρίτης θέση που τους δίνει μεγαλύτερες ελπίδες. Πάντως αμφότερες έχουν κάποια αγωνιστικά προβλήματα που τους δυσκολεύουν στο πρώτο τους φιλικό, δεν θα μπλέξουμε σε ματς που θα δούμε τις ομάδες να κάνουν μόνο δοκιμές.

2351. ΤΟΥΡΚΙΑ – ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ

Η Τουρκία θα είναι στη Γαλλία σε λίγες μέρες, αλλά δεν ξεκίνησε καλά τα φιλικά της αφού έχασε με 1-2 από την Αγγλία στο Γουέμπλεϊ, χωρίς να δείξει πολλά πράγματα. Βέβαια ήταν το πρώτο της φιλικό οπότε ήταν λογικό. Περιμένουμε να τη δούμε αρκετά βελτιωμένη με το αδύναμο σχετικά Μαυροβούνιο, θα περιμένουμε να βγάλουμε πιο σοβαρά συμπεράσματα μετά από αυτό το ματς.

2353. ΑΑΛΕΣΟΥΝΤ – ΒΑΛΕΡΕΝΓΚΑ

Νίκη έπειτα από τέσσερις αγωνιστικές πανηγύρισε η Άαλεσουντ (0-1-3), καθώς πέρασε με 1-0 από την έδρα της Μπόντο, πραγματοποίησε καλή εμφάνιση μετά από καιρό, θέλει τώρα να βελτιώσει και τις επιδόσεις της μπροστά στο κοινό της (2-1-3 εντός). Η Βαλερένγκα πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση του κυπέλλου, ξεπερνώντας το χαμηλό εμπόδιο της Βίνταρ την Τετάρτη (3-1), ως τώρα έχει βγάλει πολλές αδυναμίες όταν αγωνίζεται μακριά από το σπίτι της στο πρωτάθλημα (0-1-5 εκτός). Δεν βγαίνει εύκολα άκρη στην εν λόγω συνάντηση, πρακτικά δεν μπορούμε να εμπιστευτούμε καμία από τις δυο, ενώ και τα σετ είναι απολύτως μοιρασμένα και μπερδεύουν ακόμα περισσότερο την κατάσταση, το πάσο είναι μονόδρομος για εμάς εδώ.

2365. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΪΤ - ΝΤΙΦ. ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ

Μάχη για μία θέση στο Σουνταμερικάνα δίνει η Ρίβερ, η οποία την προηγούμενη αγωνιστική έχασε πολύτιμους βαθμούς στην ήττα με 1-0 από τη Λίβερπουλ εκτός έδρας. Στο -1 από τη Γουόντερερς (τελευταία ομάδα που παίρνει βγαίνει στο Σουνταμερικάνα), η Ρίβερ, με τη νίκη κόντρα στη Ντεφενσόρ να αποτελεί μονόδρομο. Αδιάφοροι ουσιαστικά οι φιλοξενούμενοι, καθώς βρίσκονται στο -6 από τη Γουόντερερς, έχοντας όμως πολλές ομάδες από πάνω τους. Άσος.

2360. ΧΙΡΟΝΑ – ΑΛΚΟΡΚΟΝ

Οδυνηρό αποτέλεσμα αποδείχτηκε η λευκή ισοπαλία με τη Βαγιαδολίδ για τη Χιρόνα που «γκρεμίστηκε» από την 6αδα και υποχώρησε στην 8η θέση. Απέχει βέβαια μόλις έναν βαθμό από την 4η Οσασούνα οπότε με νίκη πιθανότητα θα πλασαριστεί ξανά στις θέσεις των πλέι-οφ. Η Αλκορκόν βρίσκεται εντός της προνομιούχος 6αδας (5η) αλλά από τη στιγμή που καραδοκούν τόσες ομάδες πίσω της είτε σε ισοβαθμία είτε με διαφορά ενός βαθμού δεν μπορεί να κοιμάται ήσυχη. Ελαφρύ προβάδισμα λόγω φόρμας και έδρας δίνουμε στη Χιρόνα, προς αποφυγή ο ξερός άσος, καλύτερη η ενασχόληση με τα σκοράκια 1-0/2-0/2-1 με κάλυψη στο 1-1 που δίνουν συνδυαστική απόδοση 2,10 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2364. ΑΛΜΕΡΙΑ – ΜΙΡΑΝΤΕΣ

Σφυρίζει αδιάφορα η Μιραντές το τελευταίο διάστημα, πολύ χαλαρή εμφανίστηκε και μεσοβδόμαδα όπου υπέστη εύκολη ήττα (εντός έδρας) από την Κόρδοβα. Η Αλμερία κάνει αγώνα δρόμου για να αποφύγει τον υποβιβασμό, τίποτα δεν εξαρτάται όμως από την ίδια μετά την ισοπαλία με την Γιαγκοστέρα και τη νίκη της Πονφεραντίνα αφού βρίσκεται πλέον στο -2 από την σωτηρία της. Αυτονόητο πως η αναμέτρηση με τη Μιραντές αποκτάει χαρακτήρα τελικού αφού μόνο με νίκη μπορεί να ελπίζει πως στην τελευταία αγωνιστική θα ανατρέψει τα δεδομένα. Καμία αξία προφανώς στον άσο σε τόσο χαμηλή απόδοση (1,33), συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις αποδεικνύεται καλή περίπτωση το συνδυαστικό ποντάρισμα στη νίκη του φαβορί με 1 ή 2 γκολ διαφορά που βγάζει μέση απόδοση 1,91 στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2355. ΑΛΑΒΕΣ – ΝΟΥΜΑΝΘΙΑ

Άλλο ένα λιθαράκι πρέπει να βάλει η Αλαβές για να οριστικοποιήσει και μαθηματικά την άνοδο της στην Πριμέρα. Το πιθανότερο να γίνει από τώρα, μια στροφή πριν το φινάλε, αφού υποδέχεται τη βαθμολογικά αδιάφορη Νουμάνθια. Το ηθικό της άλλωστε είναι στα ύψη με τον τρόπο που ήρθε το διπλό στο Μπαρακάλδο με τη Μπιλμπάο Β’. Καλή περίπτωση φαίνεται η νίκη της πρωτοπόρου με μηδέν παθητικό, το συνηθίζει άλλωστε μπροστά στο κοινό της, έτσι ήρθαν οι 8/10 νίκες της στο «Μεντιθορόθα». Στο 1,95 παίζεται η συγκεκριμένη επιλογή (wintonil) στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2362. ΜΑΓΙΟΡΚΑ – ΚΟΡΔΟΒΑ

Σε ανοδική τροχιά βρίσκονται Μαγιόρκα και Κόρδοβα, αμφότερες «καίγονται» για βαθμούς, δύο στροφές πριν το τέλος της Σεγούντα. Οι γηπεδούχοι χρειάζονται το θετικό αποτέλεσμα για τη μάχη της παραμονής, όπου για την ώρα έχουν το πάνω χέρι, ενώ οι φιλοξενούμενοι παλεύουν για την είσοδο στην πρώτη εξάδα και τη συμμετοχή στα πλέι-οφ ανόδου. Πολύ κρίσιμο το ματς, αναμένουμε συντηρητική προσέγγιση από τους δύο προπονητές, τουλάχιστον για ένα ημίχρονο, με την ισοπαλία στα πρώτα 45’ να πληρώνει 2,10 στηνBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2363. ΣΑΡΑΓΟΣΑ – ΟΒΙΕΔΟ

Εξάποντο για την είσοδο στα πλέι-οφ είναι στην ουσία το ματς. Η Σαραγόσα ισοβαθμεί με άλλες τρεις ομάδες στους 61 βαθμούς έπειτα από το 1-1 της Πέμπτης με την Ουέσκα, μόνο αν κάνει το 2/2 θα μπορεί να αισθάνεται ασφαλής ότι θα βρεθεί στα πλέι-οφ. Η Οβιέδο βρίσκεται πια στο -2 από την εξάδα αφού έχασε σημαντικό έδαφος στη βαθμολογία από τις δυο κολλητές ήττες της προηγούμενης εβδομάδας (1-3 από Αλμερία εκτός, 0-1 από Λεγανές εντός). Χωρίς εκτός έδρας νίκη από το Δεκέμβρη οι φιλοξενούμενοι (0-6-5 έκτοτε), δείχνουν να έχουν πιάσει το ταβάνι τους, δίνουμε τον πρώτο λόγο για τη νίκη στη Σαραγόσα, αλλά το 1,70 στον άσο είναι χαμηλότερο του αποδεκτού, το ματς πιθανότατα θα μας απασχολήσει και στο live, ειδικά σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος προς το τέλος του.

2358 ΤΕΝΕΡΙΦΗ – ΠΟΝΦΕΡΑΝΤΙΝΑ

Μονόπλευρο το κίνητρο καθώς η Τενερίφη έχασε κάθε ουσιαστική ελπίδα για να προλάβει το τρένο των πλέι-οφ. Υπάρχουν όμως κάποια στοιχεία που μας κάνουν να πιστεύουμε πως δεν θα παρουσιαστεί χαλαρή. Η διοίκηση έβαλε γενική είσοδο 5 ευρώ για να γεμίσει το γήπεδο ο κόσμος της που θα την δει να αγωνίζεται για τελευταία φορά φέτος. Η Πονφεραντίνα είναι στο +2 από τη ζώνη του υποβιβασμού και την Αλμερία αλλά χρειάζεται τη νίκη αφού στο φινάλε παίζει με την πιθανότατα ενδιαφερόμενη Χιρόνα. Δεν μπορεί να σηκώσει αποδόσεις φαβορί η Πονφεραντίνα για να πληρώνει μόλις 1,83 η νίκη της στην Τενερίφη. Μην ξεχνάμε πως εκτός έδρας «εξαφανίζεται» και μετράει μόλις ένα διπλό (1-6-13) ενώ στις 8/10 πρόσφατες εξόδους της δεν βρήκε καν δίχτυα. Αν υπάρχει αξία σίγουρα είναι στα αριστερά και τον ασιατικό άσο +0,5 (1Χ) που πληρώνει 1,90 στην Bet365το οποίο αποτελεί και επιλογή των YoungGuns . Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2357. ΛΟΥΓΚΟ – ΤΑΡΑΓΟΝΑ

Αδιάφορη βαθμολογικά στις δύο τελευταίες αγωνιστικές της Σεγούντα η ντεφορμέ Λούγκο (2-2-5 στα τελευταία εννέα), δεν προλαβαίνει με τίποτα τα πλέι-οφ. Συνέχεια στην εκπληκτική πορεία της έδωσε η Ταραγόνα με το 1-0 επί της Οσασούνα, μόλις ένας πόντος τη χωρίζει από τις θέσεις απευθείας ανόδου. Δεν χωράνε απώλειες βαθμών εδώ που έφτασε αν θέλει να διεκδικήσει μέχρι τέλους τον απευθείας προβιβασμό της, στο χέρι της να περάσει με διπλό από την έδρα της αδιάφορης Λούγκο. Φυσικά χωρίς καμία αξία οι τιμές του εποχιακού διπλού, καλύτερο το 2,10 του συνδυασμού του με under 3,5 γκολ στον Stoiximan , περιμένοντας μια επαγγελματική νίκη από τους Καταλανούς. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2359. ΕΛΤΣΕ – ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ

Μόνο με θαύμα προλαβαίνει τα πλέι-οφ της Σεγούντα η ντεφορμέ τον τελευταίο καιρό Έλτσε, σχεδόν αδύνατον να καλυφτεί απόσταση πέντε πόντων από την έκτη θέση με δύο αγωνιστικές να απομένουν. Ούτε η Βαγιαδολίδ πείθει με την αγωνιστική της εικόνα εδώ και δύο μήνες, γι’ αυτό και βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία, όμως μικρή σημασία έχει η φόρμα της από τη στιγμή που με έναν πόντο εξασφαλίζει και μαθηματικά την παραμονή της στην κατηγορία. Καθόλου εύκολη η έδρα της Έλτσε, όμως δεν νομίζουμε να κάνει χαλάστρα ο προπονητής των γηπεδούχων, Ρούμπεν Μπαράχα, στην ομάδα της γενέτειράς του αλλά και σ' αυτήν που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά. Στο 3,20 η απόδοση μιας πιθανής ισοπαλίας στον Stoiximan, ήδη βρίσκεται στο πινακάκι του Betol. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2356. ΛΕΓΚΑΝΕΣ – ΓΙΑΓΚΟΣΤΕΡΑ

Με το σπουδαίο διπλό στην έδρα της Οβιέδο (1-0), η Λεγανές παρέμεινε σε θέση ισχύος αναφορικά με την απευθείας άνοδο, βρίσκεται στο +1 από την Ταραγόνα και εφόσον πετύχει το 2/2 στις δυο τελευταίες αγωνιστικές θα πανηγυρίσει άμεσα την άνοδο στην Πριμέρα. Με το ενάμιση πόδι στην τρίτη κατηγορία βρίσκεται από την Τετάρτη η Γιαγκοστέρα, το 0-0 με την Αλμερία δεν της προσφέρει και πολλά, αφού είδε την απόσταση της από τη σωτηρία να αυξάνει στους πέντε βαθμούς, κατά συνέπεια για να σωθεί χρειάζεται αποκλειστικά και μόνο 2/2 νίκες ως το φινάλε και παράλληλα να την ευνοήσουν τα αποτελέσματα των ανταγωνιστριών της. Μια από τις καλύτερες έδρες της κατηγορίας διαθέτει η Λεγανές (11-7-2 εντός), η μοναδική ομάδα χωρίς διπλό είναι η Γιαγκοστέρα (0-4-16 εκτός), με το 1,25 στον άσο δεν πρόκειται να μπλέξουμε αλλά είναι σαφώς το πρώτο σημείο της αναμέτρησης, ίσως να προκύψει κάποια ευκαιρία για ποντάρισμα και στο live, αν έχουμε ισοπαλία προς το τέλος του αγώνα, σε συνδυασμό πάντα με τα υπόλοιπα παιχνίδια της αγωνιστικής.

2354. ΑΛΜΠΑΘΕΤΕ - ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ Β'

Αδιάφορο βαθμολογικά ματς, με τις δυο ομάδες να έχουν ήδη υποβιβαστεί και μαθηματικά. Έπαιξε τα ρέστα της στο εξάποντο με την Πονφεραντίνα η Αλμπαθέτε, βγήκε όλη μπροστά για το γκολ της νίκης στα τελευταία λεπτά, αλλά τελικά δέχθηκε το τέρμα που την στέλνει πρόωρα στην τρίτη κατηγορία, δίκαιη εξέλιξη βάσει της εικόνας που παρουσίασε στο δεύτερο μισό της σεζόν. Εδώ και καιρό έχει αποχαιρετήσει τη Σεγούντα η Μπιλμπάο Β, παρά το γεγονός ότι δεν κερδίζει εδώ και οχτώ αγωνιστικές (0-2-6) δεν βγάζει εικόνα παρατημένης ομάδας, παλεύει ακόμα όλα τα παιχνίδια της. Χωρίς σκοπιμότητες περιμένουμε να αγωνιστούν αμφότερες, γι αυτό και δίνουμε τον πρώτο λόγο στα πολλά τέρματα, υπάρχει ενδιαφέρον και στις αποδόσεις αουτσάιντερ στα δεξιά του σετ, περιμένουμε να βγάλει απογοήτευση και ψυχολογικό άδειασμα η Αλμπαθέτε, σε σχέση με της Μπιλμπάο Β’ που έχει συμβιβαστεί εδώ και καιρό με την ιδέα του υποβιβασμού.

2361. ΟΣΑΣΟΥΝΑ – ΟΥΕΣΚΑ

Βαθμούς για διαφορετικούς λόγους ψάχνουν οι δυο ομάδες, να κλειδώσει την παρουσία της στα πλέι-οφ ανόδου θέλει η Οσασούνα, να τελειώνει μια ώρα αρχύτερα με την παραμονή επιθυμεί η Ουέσκα. Από ήττα έπειτα από εννέα ματς (3-6-0) έρχεται η Οσασούνα, δεν μπορεί πια οριστικά να διεκδικήσει την απευθείας άνοδο έπειτα από το 0-1 από την άμεση ανταγωνίστρια Τενερίφη. Η Ουέσκα βρέθηκε στο +5 από την επικίνδυνη ζώνη έπειτα από το 1-1 με τη Σαραγόσα, σώζεται οριστικά αν κατακτήσει ένα βαθμό στις δυο τελευταίες αγωνιστικές. Σε καλό φεγγάρι οι φιλοξενούμενοι, δυνατοί εντός έδρας οι γηπεδούχοι (9-9-2 εντός), στα μάτια μας το κίνητρο για βαθμούς της Οσασούνα είναι ισχυρότερο, αφού η Ουέσκα θα έχει την ευκαιρία να πάρει αυτό που χρειάζεται απέναντι στην αδιάφορη Λούγκο την τελευταία αγωνιστική, πάντως ο άσος στα επίπεδα του 1,60 δεν παίζεται, το 1 & under 3,5 στο 2,15 του Stoiximan δεν είναι πάντως κακή ιδέα, από τη στιγμή που η Οσασούνα είναι μια ομάδα που δεν σκοράρει και με τόσο μεγάλη ευχέρεια.

2366. ΙΝΤΙ ΓΚΑΣ ΑΓΙΑΚΟΥΚΟ - ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΜΟΥΝ.

Πρώτη ήττα για τους γηπεδούχους στο Κλαουσούρα, 2-0 εκτός έδρας κόντρα στην περσινή πρωταθλήτρια Μελγκάρ. Εντός έδρας παραδοσιακά είναι δυνατή η Αγιακούτσο, εκμεταλλευόμενη το υψόμετρο και τον κακό αγωνιστικό χώρο. «Κόλλησε» στο 0-0 η Μουνισιπάλ την προηγούμενη αγωνιστική, δείχνοντας για άλλη μία φορά ότι δεν αρέσκεται στα εντός έδρας ματς, που πρέπει να έχει αυτή την πρωτοβουλία των κινήσεων. Δύσκολο ματς, δε βγαίνει κάτι.

2367. ΙΤΑΛΙΑ – ΣΚΩΤΙΑ

Πιο πολύ ως αγώνα για δοκιμές και αλλαγές στην ομάδα χρησιμοποιεί το ματς με την Ιταλία η Σκωτία, αφού για τους περισσότερους παίκτες είναι αγγαρεία ο αγώνας. Η Ιταλία δίνει το πρώτο της φιλικό πριν τα ματς στα γήπεδα της Γαλλίας. Ακόμα δεν έχει ανακοινώσει ο Κόντε την τελική αποστολή, κάτι που θα κάνει σε λίγες μέρες. Ευκαιρία για τους παίκτες να δείξουν πράγματα στον τεχνικό τους. Περιμένουμε οριακή επικράτηση των γηπεδούχων.

2369. ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ – ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ

Επιστροφή στις νίκες για την Παλμέιρας, 2-0 εντός έδρας τη Φιγκεϊρένσε, δείχνοντας ότι φέτος δύσκολα θα χάνει βαθμούς εντός. Αν φανεί ανταγωνιστική και στα εκτός έδρας ματς, θα είναι ένα από τα πρώτα φαβορί για τον τίτλο. Δεν τα κατάφερε στη δύσκολη έδρα της Κοριτίμπα η Σάο Πάουλο, μένοντας τελικά στο 1-1. Μεγάλο ματς αναμένεται, οι δύο ομάδες θα παίξουν ανοιχτά για τη νίκη, κρατάμε τα πολλά γκολ.

2368. ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ – ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ

Δε μπόρεσε να κοιτάξει στα μάτια την καλύτερη Παλμέιρας η Φλουμινένσε, γνωρίζοντας δίκαια την ήττα με 2-0. Μέτριο ξεκίνημα για τους γηπεδούχους, μετρώντας μία νίκη, μία ισοπαλία και μία ήττα. Δύσκολη νίκη πήρε η Μποταφόγκο την προηγούμενη, κερδίζοντας 2-1 εντός έδρας την Παραναένσε. Ισορροπημένο ματς αναμένεται, δε βγαίνει κάτι.

2370. ΒΙΤΟΡΙΑ MΠΑΪΑ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝΕΪΡΟ

Προσπαθεί να βρει τα πατήματά της ακόμα η Βιτόρια, αντιμετωπίζοντας κυρίως αμυντικά προβλήματα, μη μπορώντας σε τρεις αναμετρήσεις να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα. Προέρχεται από την ισοπαλία 1-1 εκτός έδρας κόντρα στην Αμέρικα. Βαριά ήττα για την Ατλέτικο Μινέιρο την προηγούμενη αγωνιστική, 3-0 εντός έδρας κόντρα στη Γκρέμιο. Η ποιότητα είναι δεδομένη για τους φιλοξενούμενους, αν αποβάλλουν το εκτός έδρας κόμπλεξ, μπορούν να πάρουν θετικό αποτέλεσμα στην έδρα της Βιτόρια.

2166. ΠΕΝΙΑΡΟΛ - ΠΛΑΖΑ ΚΟΛΟΝΙΑ

Προτελευταία αγωνιστική στην πρώτη κατηγορία της Ουρουγουάης. Ντέρμπι τίτλου. Την κούρσα του πρωταθλήματος έπειτα από δεκατρείς αγωνιστικές οδηγά η «Λέστερ» της Ουρουγουάης, Πλάσα Κολόνια, βρισκόμενη στο +2 από τη δεύτερη Πενιαρόλ, αναζητώντας τουλάχιστον την ισοπαλία, καθώς την τελευταία αγωνιστική υποδέχεται την αδιάφορη Ντανούμπιο. Με νίκη κόντρα στην Πενιαρόλ κατακτά και μαθηματικά το Κλαουσούρα. Ήττα σοκ την προηγούμενη αγωνιστική για την Πενιαρόλ (4-1 κόντρα στη Γουόντερερς), η οποία θέλει να κατακτήσει και το Κλαουσούρα και να στεφθεί από τώρα πρωταθλήτρια. No Bet.

2164. ΣΟΥΝΤ ΑΜΕΡΙΚΑ – ΣΕΡΡΟ

Ματς με βαθμολογικό ενδιαφέρον και για τις δύο ομάδες, καθώς η Σουντ Αμέρικα, η οποία προέρχεται από τη σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 1-0 κόντρα στη Χουβεντούδ, αναζητά βαθμούς για την έξοδο στο Σουνταμερικάνα, ενώ η Σέρο, προερχόμενη από την εντός έδρας νίκη με 2-1 κόντρα στη Φένιξ, χρειάζεται βαθμούς για τη μάχη του Λιμπερταδόρες. Δεν μπορούμε να κρατήσουμε κάτι pregame, το ματς θα μας απασχολήσει στο live.

1533. ΣΑΝ ΛΟΡΕΝΤΖΟ – ΛΑΝΟΥΣ

Σαν Λορέντζο και Λανούς έφτασαν ως την πηγή και το μόνο που απομένει πια ώστε να κλείσει ευχάριστα η σεζόν, είναι να πιουν νερό. Η «Σικλόν» ζορίστηκε πολύ περισσότερο στη μάχη της κορυφής στην Α’ Ζώνη, αλλά κατάφερε έστω και στο τέλος να τερματίσει στην πρώτη θέση. Αντίθετα, η Λανούς ξέφυγε από πολύ νωρίς, τερματίζοντας με άνεση πρώτη στη Β’ Ζώνη, έχοντας την ευχέρεια να ξεκουράσει αρκετά βασικά της στελέχη στο φινάλε του πρωταθλήματος. Οι «άγιοι» έστρωσαν κατά πολύ την άμυνά τους το τελευταίο διάστημα, ενώ η «Γκρανάτε» είχε την καλύτερη της Αργεντίνικης Πριμέρα, με μόλις 10 γκολ παθητικό. Η κρισιμότητα του αγώνα είναι τέτοια που καθιστά σαφές πως η τακτική θα κρίνει τον πρωταθλητή, με τοunder2 να αποτελεί επιλογή στο 2,00 τηςBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2373. ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ – ΝΟΡΒΗΓΙΑ

Ψάχνει να βρει ρυθμό ενόψει της τελικής φάση τουEUROη Πορτογαλία, η οποία προέρχεται από εξαιρετικές εμφανίσεις στα προκριματικά με απολογισμό 7-0-1. Σε κατάσταση ανασυγκρότησης βρίσκεται η Νορβηγία μετά την αποτυχημένη προσπάθεια της να εξασφαλίσει ένα εισιτήριο για τα γήπεδα της Γαλλίας. Πιο ποιοτικό ρόστερ έχει στη διάθεση του ο Φερνάντο Σάντος, γνωστή η αμυντικογενής τακτική του, με σημαντικές απουσίες οι Σκανδιναβοί, στο 2,20 η νίκη της Πορτογαλίας χωρίς να δεχτεί γκολ στηBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2378. ΤΖΑΓΚΟΥΑΡΕΣ ΝΤΕ ΚΟΡ. - ΝΤΕΠΟΡΤΕΣ ΤΟΛΙΜΑ

Τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του Απερτούρα στην Κολομβία. Κακή εμφάνιση παρά τη νίκη για την Τολίμα την προηγούμενη αγωνιστική (2-1 εντός κόντρα στην Αλιάνσα Πετρολέρα). Ασταθείς σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς οι φιλοξενούμενοι, η μη συμμετοχή στα πλέι-οφ κρίνεται σαν αποτυχία. Αρκετά καλές εμφανίσεις έκανε η Τζαγκουάρες στο Απερτούρα, βασιζόμενη κυρίως στην έδρα της. Στηρίζουμε τους γηπεδούχους, οι οποίοι έχουν δείξει σοβαρότητα στα ματς εντός έδρας, ενώ παράλληλα χρειάζονται βαθμούς για την ειδική βαθμολογία.

2377. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΟΥΙΛΑ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΠΟΥΚΑΡΑΜΑΝΓΚΑ

Αναμέτρηση που είναι αδιάφορη βαθμολογικά. Επιτέλους εκμεταλλεύτηκε την έδρα της η Μπουκαραμάνγκα, κερδίζοντας με 2-1 την Εκιδάδ. Κοίταξε στα μάτια τη Μιγιονάριος η Ουΐλα την προηγούμενη αγωνιστική, δεν κατάφερε όμως να πάρει θετικό αποτέλεσμα, γνωρίζοντας την ήττα με 2-1. Καλύτερη ομάδα οι φιλοξενούμενοι, ασιατικό διπλό +0,25.

2376. ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΣΙΤΙ - ΟΡΛΑΝΤΟ ΣΙΤΙ

Η ΝYC (1-4-2 εντός) ηττήθηκε στο ντέρμπι της Νέας Υόρκης από τους Ρέντμπουλς με το εξευτελιστικό 7-0 και κατάφερε μέσα σε 90’ να χαλάσει όλη την καλή της εικόνα που είχε χτίσει μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα. Θέλει να ανακάμψει άμεσα, κάτι που είναι το κλειδί μετά από τέτοιες ήττες. Κομβικό θεωρείται το ματς με το Ορλάντο (1-1-3 εκτός) που παίζει μέτρια και είναι μέσα στις δυνάμεις της. Ο άσος 1,75 είναι δίκαιος, όμως δεν θα μπλέξουμε με κανένα σημείο σε τόσο περίεργη αναμέτρηση, θα επιλέγαμε τα πολλά γκολ αν δεν ήταν διαβασμένες οι εταιρείες και δεν τα προσέχαν τόσο πολύ. Ματς μόνο για live παιχνίδι.

2381. ΟΥΝΙΒΕΡΣΙΤΑΡΙΟ - ΣΠΟΡΤ ΧΟΥΑΝΚΑΓΙΟ

Παρότι αγωνίστηκε με πολλές απουσίες και στην ουσία με τη δεύτερη ομάδα, η Ουνιβερσιτάριο κατάφερε να πάρει έναν πολύτιμο βαθμό στη δύσκολη έδρα της Λα Μποκάνα. Οι απουσίες αυτές (διεθνείς ποδοσφαιριστές) παραμένουν και για το ματς κόντρα στη Χουανκάγιο. Άνετη νίκη μετά από καιρό για τη Χουανκάγιο, 3-1 εντός έδρας κόντρα στην Χουάν Άουριτς. No Bet.

2380. ΚΟΛΟΜΒΙΑ – ΑΪΤΗ

Αμφότερες ετοιμάζονται για το Κόπα Αμέρικα που ξεκινάει σε λίγες μέρες. Η Κολομβία έχει συνηθίσει σε τέτοιες διοργανώσεις, η Αϊτή όμως όχι και υπάρχει ανυπομονησία στους παίκτες. Βέβαια η δυναμική των ομάδων είναι σε εντελώς άλλα επίπεδα και περιμένουμε οι Κολομβιάνοι να κερδίσουν άνετα.

2383. ΣΑΝΤΟΣ – ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Άλλη μία επαγγελματική νίκη την προηγούμενη αγωνιστική για την Ίντερ, 1-0 εντός έδρας τη Σπορτ Ρεσίφε. Αήττητοι παραμένουν μετά από τρία ματς οι φιλοξενούμενοι. Πολλά αμυντικά κενά παρουσίασε η Σάντος στο προηγούμενο παιχνίδι, κάτι που τελικά που πλήρωσε, μένοντας στο 2-2 εκτός έδρας με το Φιγκεϊρένσε. Δύσκολα παίρνεις αποτέλεσμα στην έδρα της Σάντος, όμως η Ιντερνασιονάλ δε θα πει όχι στην ισοπαλία. Κρατάμε το under.

2382. ΓΚΡΕΜΙΟ – ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ

Με όπλο την άμυνα τα πηγαίνει εξαιρετικά μέχρι τώρα η Γκρέμιο, βρισκόμενη στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, ενώ προέρχεται από τη μεγάλη εκτός έδρας νίκη με 3-0 κόντρα στην Ατλέτικο Μινέιρο. Δε μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τη δυνατή της έδρα η Κοριτίμπα, μένοντας στο 1-1 με τη Σάο Πάουλο, αποτέλεσμα όμως που κρίνεται θετικό. Εκτός έδρας οι φιλοξενούμενοι χάνουν τη δυναμική τους, αναμένουμε νέα νίκη της Γκρέμιο.

----. ΜΟΝΤΕΡΕΪ – ΠΑΤΣΟΥΚΑ

Δεύτερος τελικός για την ανάδειξη του πρωταθλητή Κλαουσούρα, 1-0 υπέρ της Πατσούκα το πρώτο ματς. Κατάφερε να πάρει μία σημαντική νίκη η Πατσούκα στο πρώτο ματς, εκμεταλλευόμενη την έδρα της, όπου φέτος της έχει δώσει μεγάλη ώθηση. Το ίδιο ισχύει και για τη Μοντερέι, που με όπλο την καυτή έδρα της θέλει να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ, παίρνοντας τον πολυπόθητο τίτλο. Η σκοπιμότητα θα παίξει μεγάλο ρόλο στο ματς, υπερβολικές οι τιμές για το under, το οποίο αποτελεί επιλογή.

2388. ΒΡΑΖΙΛΙΑ – ΠΑΝΑΜΑΣ

Φιλική αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στο Ντένβερ των ΗΠΑ. Το τελευταίο της τεστ πριν το Κόπα Αμέρικα δίνει η Βραζιλία, χωρίς το αστέρι της, Νεϊμάρ θα παραταχθεί στη διοργάνωση, αφού προτίμησε να συμμετάσχει στην ομάδα που θα πάρει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Κρίσιμο το τεστ και για τον Παναμά καθώς θέλει να εμφανιστεί έτοιμος στην πρεμιέρα του στο Κόπα Αμέρικα, υπάρχει προβληματισμός για τη μικρή του παραγωγικότητα, στηρίζεται σχεδόν αποκλειστικά στην άμυνα. Προφανώς και η Βραζιλία είναι το φαβορί για τη νίκη, αλλά 1,25 σε φιλικά δεν παίζουν ούτε οι απελπισμένοι, δεν θα μας κάνει εντύπωση αν το σκορ μείνει σε χαμηλά επίπεδα.

Ακτινογραφία κουπονιού Κυριακής

3114. ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ – ΛΑΜΠΟΡΑΛ ΚΟΥΤΣΑ (1-0)

Χάρη στη νέα «καυτή» εμφάνιση του Darius Adams (24 πόντοι) και την ψυχραιμία που επέδειξε από τη γραμμή των ελεύθερων βολών ο Μπουρούσης (10 πόντοι, 12 ριμπάουντ) στα τελευταία δευτερόλεπτα η Σάσκι Μπασκόνια (άλλαξε το όνομα της από Λαμποράλ με σήμα πλέον ένα κριάρι) αναδείχθηκε νικήτρια με 81-76 στο πρώτο ματς στη Βιτόρια. Στην 3η περίοδο που έτρεξε επιμέρους σκορ 27-16 ήρθε η μέγιστη διαφορά των 10 πόντων για τους Βάσκους με τους νησιώτες να κάνουν την αντεπίθεση τους και 12’’ πριν το τέλος να μειώνουν στους 3. Έτσι η Μπασκονία με άλλη μία νίκη προκρίνεται στα ημιτελικά των πλέι-οφ.Η Γκραν Κανάρια έδειξε ικανή να κοντράρει την ομάδα του Περάσοβιτς, μην ξεχνάμε πως στην κανονική περίοδο την κέρδισε με 93-90 και γενικά στη Λας Πάλμας είχε ρεκόρ 14-3. Βλέπουμε τους νησιώτες να ισοφαρίζουν τη σειρά, 1,88 πληρώνει η νίκη τους στον Stoiximan.

3116. ΜΑΛΑΓΑ – ΒΑΛΕΝΘΙΑ (0-1)

Στις λεπτομέρειες επικράτησε στο πρώτο ματς η Βαλένθια σε ένα ματς με πολύ συναρπαστική εξέλιξη στο φινάλε. Άνθρωπος του αγώνα για τις «νυχτερίδες» ο Αμερικάνος Shurna (16 πόντοι) που σκόραρε 10 σερί πόντους στα τελευταία λεπτά. Η Μάλαγα στάθηκε εξαιρετικά και μπορεί να αισθάνεται αδικημένη που δεν πέτυχε το «break» αφού σε όλο το πρώτο μέρος και λίγα δευτερόλεπτα πριν το σφύριγμα της λήξης προηγούνταν με 74-75. Σε εκείνο το σημείο δέχτηκε ένα τρίποντο από τον Shurna, στο καπάκι αστόχησε στην επίθεση της ο Nedovic (22 πόντοι) και στη συνέχεια ο Hamilton διαμόρφωσε το τελικό σκορ (79-75). Πολύ ισορροπημένο βλέπουμε να είναι και το δεύτερο παιχνίδι τους αυτή τη φορά στην Ανδαλουσία. Θα δώσουμε προβάδισμα στην Ουνικάχα αλλά αντί του (-2,5) χάντικαπ θα προτιμήσουμε την έκταση της νίκης της με 1-5 και 6-10 πόντους με τη συνδυαστική αυτή επιλογή να δίνει μέση απόδοση 2,22 στον Stoiximan. Στα υπόψη επίσης και το under 151,5 που πληρώνει 1,85 επίσης στον Stoiximan.

3117. ΦΟΥΕΝΛΑΜΠΡΑΔΑ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (0-1)

Περίπατο έκανε η Μπαρτσελόνα στο πρώτο ματς, δεν συνάντησε καμία απολύτως δυσκολία με αποτέλεσμα να συντρίψει με 99-65 τη Φουενλαμπράδα. Αριθμός ρεκόρ σε ματς πλέι-οφ οι 29 ασίστ που μοίρασαν οι παίκτες του Πασκουάλ. Από νωρίς ξεμπέρδεψαν οι «μπλαουγκράνα» που έκλεισαν την 1η περίοδο μπροστά στο σκορ με 31-15 και προηγήθηκαν με +22 πόντους διαφορά στο ημίχρονο. Δεν έπαιξαν στο προηγούμενο οι Ribas και Lawal, άγνωστο αν είσαι σε θέση να βοηθήσουν την ομάδα τους στην αναμέτρηση της Κυριακής. Επίδειξη δύναμης έκανε η Μπαρτσελόνα στο πρώτο ματς, δεν φαίνεται να έχει όρεξη για αστεία οπότε θεωρούμε πιθανό να κερδίσει και πάλι καλύπτοντας και το -11,5 χάντικαπ. Εναλλακτική πρόταση το under 74,5 πόντων της Φουενλαμπράδα στο 1,95 του Stoiximan. Η Μπαρτσελόνα μην ξεχνάμε πως διαθέτει την καλύτερη άμυνα στην Ισπανία με παθητικό 70,7 πόντους μ.ο. (στην κανονική περίοδο) όταν αγωνίζεται εκτός έδρας.

3118. ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ – ΜΠΑΓΕΡΝ (2-0)

Δεν φεύγει με τίποτα το τρένο της Μπάμπεργκ από τις ράγες της. Η επίδοξη πρωταθλήτρια πέρασε νικηφόρα και από το Μόναχο (76-90) και βρίσκεται μία ανάσα από τον μεγάλο τελικό του πρωταθλήματος. Πολλά ζόρια μέχρι το ημίχρονο για την ομάδα του Τρινκιέρι αφού έχανε με 9 πόντους διαφορά. Έφερε τούμπα το ματς όμως στην επανάληψη κάνοντας την ολική αντεπίθεση της στην 4η περίοδο την οποία και κέρδισε με επιμέρους σκορ 14-30. Συνολικά πέτυχε 56 πόντους στις δύο τελευταίες περιόδους ενώ μέχρι την ανάπαυλα είχε σκοράρει μόλις 34. Wanamaker με 28 και Ζήσης με 22 πόντους ήταν οι παίκτες που έκαναν τη μεγαλύτερη ζημιά στους Βαυαρούς. Λείπουν πολύ από τον Πέσιτς οι Savanovic και Dean Thompson που δεν αναμένεται να αγωνιστούν ούτε στο τρίτο παιχνίδι της σειράς. Εδώ που έφτασε η Μπάμπεργκ και από τη στιγμή που έκανε την ανατροπή στο Μόναχο τίποτα δεν πρόκειται να την σταματήσει από μία ακόμα «σκούπα» ώστε να αρχίσει να προετοιμάζεται για τον τελικό. Παίζεται το over 86,5 πόντων με απόδοση 1,95 στον Stoiximan, με ακόμα μεγαλύτερο ρίσκο και υψηλότερη απόδοση (3,64) υπάρχει και ο συνδυασμός -10,5 χάντικαπ & over 162 στην Bet365.

3119. ΜΟΥΡΘΙΑ – ΡΕΑΛ (0-1)

Αν μία ομάδα «έκλεψε» την παράσταση στους πρώτους αγώνες των προημιτελικών των πλέι-οφ στην Ισπανία αυτή είναι η Μούρθια του Φώτη Κατσικάρη. Αυτό γιατί έβγαλε το λάδι στη Ρεάλ μέχρι να πέσει ηρωικά και να ηττηθεί με 107-103 με το συγκεκριμένο σκορ (210 πόντων) να είναι το μεγαλύτερο που έχει εμφανιστεί ποτέ σε αγώνα πλέι-οφ εδώ και 26 χρόνια! Η Μούρθια βρέθηκε λοιπόν πολύ κοντά στη μεγάλη έκπληξη αφού έφτασε σε σημείο να προηγείται μέχρι και με 15 πόντους διαφορά στην 2η περίοδο. Χαρακτήρα έδειξε και στα τελευταία λεπτά όμως αφού το έκανε ξανά ντέρμπι παρότι βρέθηκε στο -15 στις αρχές της 4ης περιόδου. Το σύνθημα για το comeback των Μαδριλένων το έδωσε ο Llul που πέτυχε 26 πόντους, 17 εκ των οποίων σημείωσε στην 3η περίοδο ενώ εξαιρετική ήταν και η παρουσία των Sergi Rodriguez (22 πόντοι, 10 ασίστ) και Carroll (20 πόντοι). Από το στρατόπεδο των ηττημένων μαγική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Campazzo που τελείωσε τον αγώνα με 25 πόντους και 9 ασίστ ενώ πρώτος σκόρερ αναδείχθηκε ο Antelo με 27 πόντους και 5/6 εύστοχα τρίποντα. Πιο αξιόμαχη και ανταγωνιστική από ότι περίμεναν όλοι στάθηκε η Μούρθια στη Μαδρίτη. Προφανώς και πρόκειται να το παλέψει περισσότερο στο γήπεδο της που και στην κανονική περίοδο έφερε στα όρια της τη Ρεάλ χάνοντας στην παράταση με 99-104. Στα υπόψη το +8,5 χάντικαπ στο 1,97 του Stoiximan, υποψιασμένο το όριο των συνολικών πόντων στο 179,5.

3316. ΒΕΝΕΤΣΙΑ – ΜΙΛΑΝΟ (2-3)

Μπορεί να βρέθηκε δύο φορές με την πλάτη στο τοίχο και πίσω στο σκορ στη σειρά (1-0 και 2-1) αλλά η Αρμάνι Μιλάνο μετά το «break» στη Βενετία νίκησε δεύτερη διαδοχική φορά τη Βενέτσια (78-67) και αισθάνεται πιο άνετη αφού απέχει μία νίκη από τη συμμετοχή της στον τελικό. Σημαντικός παράγοντας ο επιθετικός πλουραλισμός της αφού οι 7/9 παίκτες που χρησιμοποιήθηκαν από τον Ρέπεσα πέτυχαν 9 πόντους και άνω. Στο τέλος κατάφεραν να ξεφύγουν χάρις στο επιμέρους σερί 18-9 που έτρεξαν στην 4η περίοδο. Η Βενέτσια είναι ικανή για νίκη ώστε να στείλει τη σειρά σε 7ο ματς, 2,15 πληρώνει η νίκη της στην Bet365, πιο φρόνιμη επιλογή η νίκη της με 1- 5 (5,00 / Stoiximan) και 6-10 πόντους (6,50 / Bet365) που δίνει μέση απόδοση 2,82.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ