ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Κυριακής

Ακτινογραφία κουπονιού Κυριακής

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Κυριακής. Πηγή: betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Κυριακής.

1174. ΠΟΧΑΝΓΚ - ΣΟΥΟΝ ΣΙΤΙ

Η Ποχάνγκ (1-2-1 εντός) έφτασε τα τρία ματς χωρίς ήττα, μετά τις δύο σερί νίκες έμεινε στο 0-0 με την Ουλσάν, δεν εντυπωσίασε όμως δεν έπαιξε και άσχημα. Δίκαιο σχετικά το αποτέλεσμα. Η Σουόν Σίτι (0-2-2 εκτός) έχασε στο ντέρμπι από τη Σουγόν με 1-2 και έφτασε τις τρεις σερί ήττες. Δεν φαίνεται ότι μπορεί να παίξει αρκετά καλύτερα. Ο άσος στο 1,70-1,75 είναι απλά δίκαιος.

1186. ΙΝΤΣΕΟΝ ΓΙΟΥΝ. – ΓΚΟΥΑΝΓΚΤΖΟΥ

Η Ιντσεόν (0-2-3 εντός) είναι στον πάτο της βαθμολογίας και ακόμα δεν έχει νίκη στο πρωτάθλημα (0-4-6). Η εικόνα της είναι κάκιστη και δεν φαίνεται πως μπορεί εύκολα να γυρίσει. Η άμυνα της πολλές φορές είναι αστεία και τα λάθη ατελείωτα. Η Γκουανγκζού (1-1-2 εκτός) κέρδισε με 1-0 τη Σανγκσού, έπειτα δεν είχε παιχνίδι αφού το ματς με τη Γιέονμπουκ αναβλήθηκε. Δεν πιστεύουμε ότι θα κάνει την πρώτη της νίκη η Ιντσεόν.

1187. ΚΟΥΑΝΓΚΤΣΟΟΥ ΡΦ - ΤΣΑΝΓΚΤΣΟΥΝ ΓΙΑΤΑΪ

Η Γκουανγκζού Ρ&Φ (1-2-1 εντός) έχασε με 1-5 από τη Σανγκάη Σενχούα και αυτό το αποτέλεσμα ήταν ένα ηχηρό χαστούκι γι’ αυτή. Ελπίζει να βρει τα ψυχικά αποθέματα και να βγάλει αντίδραση στα επόμενα ματς. Η Τσανγκτσούν (0-1-4 εκτός) είναι η ουραγός της βαθμολογίας και ακόμα δεν έχει νίκη στο πρωτάθλημα (0-3-6). Είναι κακή σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια της. Δεν θα είχε καλύτερη ευκαιρία για αντίδραση η γηπεδούχος, οι αποδόσεις όμως δεν μας βοηθούν για στοίχημα.

1194. ΣΑΡΑΓΟΣΑ – ΤΑΡΑΓΟΝΑ

Σαραγόσα και Ταραγόνα βρίσκονται στο -5 και -4 αντίστοιχα από την απευθείας άνοδο. Με 4 αγωνιστικές να απομένουν για την ολοκλήρωση της Σεγούντα, γίνεται εύκολα αντιληπτό πως το μεταξύ τους παιχνίδι αποκτά ιδιαίτερη σημασία, αφού πιθανότατα η ισοπαλία δε θα είναι αρκετή σε καμία από τις δύο ομάδες. Περιμένουμε να αγωνιστούν ανοιχτά προκειμένου να έρθει η νίκη, επιβεβαιώνοντας το αμφίσκορο, το οποίο βρίσκουμε στο 1,75 στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

----. ΝΤΕ ΓΚΡΑΑΦΣΤΣΑΠ - ΓΚΟΟΥ ΑΧΕΝΤ ΙΓΚΛΣ

Επαναληπτικός των μπαράζ ανόδου/παραμονής, σε ισχύ ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Πολύ κοντά στην επιστροφή της στη μεγάλη κατηγορία βρίσκεται η Γκόου Αχέντ Ιγκλς έπειτα από τη νίκη της με 4-1 την Πέμπτη, έπιασε φόρμα στο κατάλληλο σημείο της χρονιάς (8-5-0 στα πιο πρόσφατα 13 παιχνίδια της). Η Ντε Γκράαφστσαπ θα προσπαθήσει για τη μεγάλη ανατροπή, αν και φαίνεται σχεδόν απίθανο να τα καταφέρει, ωστόσο η απόφαση της ομοσπονδίας της χώρας για υποβιβασμό της Τβέντε (εκκρεμεί έφεση) τις δίνει επιπλέον ελπίδες για να συνεχίσει στη μεγάλη κατηγορία. Δύσκολο για εκτίμηση ματς, ενώ και τα εξωαγωνιστικά νέα είναι αμφίβολο πως θα επηρεάσουν τις δυο ομάδες, δεν θα μπλέξουμε εδώ.

1198. ΡΑΝΤΕΡΣ – ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ

Να κλείσει τη σεζόν με όσο το δυνατόν καλύτερο πλασάρισμα προσπαθεί η Ράντερς κι εν προκειμένω, στην πρώτη εξάδα, για να εξασφαλίσει ένα παραπάνω εντός έδρας ματς την επερχόμενη σεζόν, όμως το κίνητρο της Μίντιλαντ σαφώς υπερισχύει. Η ομάδα του Γες Τόρουπ χρειάζεται πάση θυσία τους βαθμούς ώστε να διατηρηθεί στο παιχνίδι για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, με τις πρόσφατες εμφανίσεις της να δημιουργούν προσδοκίες. Δίνουμε προβάδισμα στους φιλοξενούμενους, οι οποίοι έχουν μάλιστα αναπτύξει πελατειακές σχέσεις με τη Ράντερς (10-1-0), με τα διπλά στη συγκεκριμένη έδρα να αποτελούν πλέον ρουτίνα (τέσσερα σερί). Λαμβάνοντας υπόψιν όλα τα παραπάνω, επιλογή μπορεί να αποτελέσει το 0:0 ασιατικό διπλό σε απόδοση 1,85 στηνBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1201. ΣΙΓΙΑΖΟΥΑΝΓΚ - ΓΚΟΥΟΑΝ ΠΕΚΙΝΟΥ

Η Σιγιαζουάνγκ (2-1-2 εντός) έμεινε στο 0-0 με τη Γιανγκσού και παρέμεινε σε τρία ματς δίχως νίκη. Παίζει όπως πάντα μέτρια, πιστεύουμε ότι ούτε φέτος θα ξεφύγει από τη μέση της βαθμολογίας. Η Γκουοάν (1-2-1 εκτός) έχασε με 0-2 από τη Χεμπέι και δείχνει ότι η νίκη επί της Σανγκάη ΣΙΠΓ ήταν μόνο μία καλή παρένθεση. Δεν έπαιξε καθόλου καλά και δεν άξιζε κάτι παραπάνω. Αναμέτρηση με αρκετή ισοπαλία στα μάτια μας.

1202. ΤΣΟΝΓΚΙΝΓΚ ΛΙΦΑΝ - ΣΑΝΓΚΑΗ ΣΕΝΧΟΥΑ

Η Τσονγκίνγκ Λιφάν (1-3-1 εντός) επέστρεψε στις ισοπαλίες μετά από μία ήττα, δείχνει ότι αγαπάει αρκετά τις ισοπαλίες. Έπαιξε αρκετά καλά και θα μπορούσε να πάρει ακόμα και τη νίκη. Η Σανγκάη Σενχούα (0-2-2 εκτός) διέλυσε την Γκουανγκού Ρ&Φ με 5-1 και η ψυχολογία της ανέβηκε αρκετά και έδειξε ότι βρίσκεται σε αρκετά καλή κατάσταση. Η Σενχούα έχει τον πρώτο λόγο, οι τιμές είναι δίκαιες και πιστεύουμε ότι στο live μπορεί να αποτελέσει επιλογή μας.

1203. ΧΕΜΠΕΪ ΖΧΟΝΓΚΖΙ – ΓΙΑΝΜΠΙΑΝ

Η Χεμπέι (1-2-0 εντός) κέρδισε με 2-0 τη Γκουάν με εκπληκτική εμφάνιση που πραγματικά τρόμαξε. Πήρε δικαιότατα το τρίποντο και συνεχίζει να εντυπωσιάζει. Βρίσκεται δίκαια ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα και πιστεύουμε ότι αν και νεοφώτιστη μπορεί να παραμείνει ψηλά. Η Γιανμπάν (0-2-3 εκτός) έφερε 1-1 με τη Λιφάν, προηγήθηκε αλλά δεν άντεξε την πίεση της αντιπάλου της και δέχτηκε την ισοφάριση. Η γηπεδούχος είναι εμφανώς ανώτερη, όμως οι τιμές του άσου είναι χαμηλές και δεν θα μας απασχολήσουν πριν την έναρξη.

1217. ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ – ΟΣΤΑΝΔΗ

Χαρές και πανηγύρια στο στρατόπεδο της Μπριζ, η οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα έπειτα από έντεκα χρόνια και τώρα, έχει την ευκαιρία να το γιορτάσει για μια τελευταία φορά μπροστά στο κοινό της. Ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις της Οστάνδης, αν κι εν τέλει δεν ολοκλήρωσε την έκπληξη, ούτως ή άλλως η σεζόν κρίνεται κάτι παραπάνω από επιτυχημένη για την ίδια. Περιμένουμε ένα ανοιχτό παιχνίδι χωρίς σκοπιμότητες, με τους γηπεδούχους να προσπαθούν να συνδυάσουν ουσία και θέαμα, ώστε να ευχαριστήσουν τον κόσμο τους. Δεδομένου πως η άμυνα των φιλοξενούμενων κάθε άλλο παρά υπόδειγμα αποτελεί, καθώς και το ότι οι 4/5 τελευταίες νίκες των πρωταθλητών συνδυάστηκαν μεover2,5, τότε αξιόλογη επιλογή φαντάζει τοcombo1 &over2,5, το οποίο πληρώνει 1,75 στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1216. ΓΑΝΔΗ – ΓΚΕΝΚ

Η Γάνδη (1-2-1 εντός) μέχρι τώρα βρίσκεται στην τρίτη θέση, ο στόχος της δυάδας είναι αρκετά δύσκολος και δεν εξαρτάται από εκείνη. Oι τρεις σερί ήττες της στα τελευταία ματς έχου προβληματίσει και πλέον θέλει απλά να μην χάσει από την Γκενκ (1-0-3 εκτός) που κέρδισε με 5-2 την Άντερλεχτ και έχει ελπίδες για να περάσει την αντίπαλο της στη βαθμολογία, βέβαια για να έχει το προβάδισμα θα πρέπει να κερδίσει. Αναμένουμε μάχη, το σετ δεν κρύβει καμία αξία.

1215. ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ - ΖΟΥΛΤΕ ΒΑΡΕΓΚΕΜ

Η Άντερλεχτ (4-0-0 εντός) έχασε με 5-2 από τη Γκενκ, βέβαια έχει τη δικαιολογία ότι αγωνιζόταν από πολύ νωρίς με δέκα παίκτες. Στάθηκε καλά μέχρι λίγο πριν το τέλος που έγινε το 3-2 και κάπου εκεί όλα τελείωσαν. Δεν πιστεύουμε ότι θα χάσει τη δεύτερη θέση, το ματς με την αδιάφορη Ζούλτε (0-2-2 εκτός) της δίνει την ευκαιρία για μία εύκολη νίκη. Ο άσος είναι χαμηλά και δεν υπάρχει λόγος ενασχόλησης μας.

----. ΟΥΤΡΕΧΤΗ – ΧΕΡΑΚΛΕΣ

Ουτρέχτη και Χέρακλες έμειναν στο 1-1 στο Αλμέλο και θα λύσουν τις διαφορές τους στη ρεβάνς του «Γκάλγκενβαρντ». Οι γηπεδούχοι έχουν το προβάδισμα χάρις στο εκτός έδρας γκολ που σημείωσαν, αλλά οι φιλοξενούμενοι δε θα πέσουν αμαχητί, έχοντας μάθει να παλεύουν όλα τα παιχνίδια τους. Καλύτερη ήταν η Χέρακλες στο πρώτο ματς, αυτό σε συνδυασμό με το σετ αποδόσεων, μας ωθούν στο +1 ασιατικό διπλό, επιλογή που βρίσκουμε σε απόδοση 1,775 στηνBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1231. ΚΑΛΜΑΡ – ΧΑΚΕΝ

Σπουδαίο διπλό πέτυχε η Κάλμαρ την Πέμπτη, καθώς άλωσε την έδρα της Τζουργκάρντεν (0-3), επιστρέφει τώρα στην έδρα της, εκεί όπου μετράει 2-1-2, έχοντας δει την εστία της να παραβιάζεται από τουλάχιστον μια φορά σε όλα τα παιχνίδια της (3/5 over 2,5, 4/5 GG). Η Χάκεν αρχίζει να ανεβάζει στροφές, έρχεται από δυο κολλητές νίκες επί της Φάλκενμπεργκ (1-4 εκτός) και της Γιόνσεπινγκ (3-1 εντός), στην προσπάθεια που καταβάλει να καλύψει το χαμένο έδαφος, μακριά από το σπίτι της πάντως μετρούσε μόνο ήττες πριν από την τελευταία της έξοδο (1-0-3 εκτός, 3/4 over 2,5, 2/4 GG). Ακριβώς στη μέση τα σετ, το πλεονέκτημα της έδρας για την Κάλμαρ εξισορροπείται από την μια μέρα παραπάνω ξεκούρασης που είχε μεσοβδόμαδα η Χάκεν, αρκετά δύσκολο για εκτίμηση ματς.

1230. ΕΡΕΜΠΡΟ – ΝΟΡΚΕΠΙΝΓΚ

Εξαιρετικό το ξεκίνημα της Έρεμπρο στο φετινό πρωτάθλημα, πετάει φωτιές έχοντας ως μεγάλο όπλο την επιθετική της γραμμή. Ικανή να υπερασπιστεί τον τίτλο της δείχνει η Νόρκεπινγκ, η οποία σκοράρει κατά ριπάς και την τρέχουσα σεζόν. Φυσιολογικά στα ύψη οι γραμμές στα γκολ, αναμένουμε ματς με θέαμα, όπου η όποια αξία βρίσκεται στοcomboGGκαιover2,5, επιλογή που προσφέρει σε απόδοση 1,75 ο Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1232. ΓΚΑΪΣ – ΑΝΓΚΕΛΧΟΛΜΣ

Την τέταρτη ισοπαλία της στις πιο πρόσφατες έξι αγωνιστικές έφερε η ΓΚΑΪΣ στο ματς με τη Βέρναμο (1-1), βασίζεται κατά κύριο λόγο ως τώρα στην έδρα της, εκεί όπου μετράει 2-2-0 με 4/4 under 2,5 και 3/4 NG. Η Άνγκελχολμς έρχεται από τέσσερις κολλητές ήττες στις οποίες δέχθηκε συνολικά 12 τέρματα (4/4 over 2,5), δεν είχε συνέχεια η πολύ καλή εκκίνηση που πραγματοποίησε στο πρωτάθλημα. Σε κάμψη οι φιλοξενούμενοι, μας φαίνεται πως η ΓΚΑΪΣ έχει μπροστά της μια πολύ καλή ευκαιρία για μια νίκη, αλλά το 1,75 στον άσο δεν μας καλύπτει, αφού δεν είναι η ομάδα με το εύκολο γκολ.

1226. ΜΠΟΝΤΟ ΓΚΛΙΜΤ – ΑΑΛΕΣΟΥΝΤ

Σπουδαίο διπλό στην έδρα της Τρόμσο πανηγύρισε η Μπόντο την προηγούμενη αγωνιστική, βάζοντας τέλος σε ένα σερί επτά αγωνιστικών χωρίς νίκη και το κλίμα άρχισε να φτιάχνει ξανά στο εσωτερικό της. Στα χαμένα η Άαλεσουντ, δε νίκησε ούτε την παραπαίουσα Σταρτ, με αποτέλεσμα να συμπληρώσει τέσσερα ματς δίχως τρίποντο και το κλίμα για τον τεχνικό Φρέντρικσεν να είναι πολύ βαρύ. Η ψυχολογία των γηπεδούχων και η κάκιστη εικόνα των φιλοξενούμενων μας ωθούν στον -0,5 ασιατικό άσο, επιλογή που προσφέρεται σε απόδοση 2,05 στηνBet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1237. ΑΣΑΝΕ – ΦΡΕΝΤΡΙΚΣΤΑΝΤ

Ήττα μετά από τέσσερις αγωνιστικές για την Ασάνε (2-2-0), εντός προγράμματος πάντως το 0-2 από τη Σάντεφιορντ, δεν αλλάζει σε τίποτα την πολύ καλή παρουσία που έχει μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα (4-2-2). Αντιθέτως, η Φρέντρικσταντ απογοητεύει, έχει μόλις μια νίκη έπειτα από οχτώ αγωνιστικές (1-2-5), στην τελευταία της έξοδο μάλιστα έχασε με κάτω τα χέρια από τη Μιοντάλεν (0-4). Με βάση τα όσα μας έχουν παρουσιάσει ως τώρα οι δυο ομάδες, η Ασάνε είναι το φαβορί για τη νίκη, δεν είναι ευκαιρία αλλά κρίνεται δίκαιο το 1,85 στον άσο.

1239. ΣΑΝΤΟΣ – ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ

Κατώτερη του αναμενόμενου η Σάντος στην πρεμιέρα, δε μπόρεσε να πάρει θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην Ατλέτικο Μινέιρο η οποία αγωνίστηκε με αλλαγές. Με το δεξί άρχισε στο πρωτάθλημα η Κοριτίμπα, νίκη 1-0 εντός έδρας κόντρα στην Κρουζέιρο. Ο άσος έχει τον πρώτο λόγο.

1238. ΑΤΛ.ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝΕΪΡΟ

Βαριά ήττα για τους γηπεδούχους την πρώτη αγωνιστική, 4-0 κόντρα στην Παλμέιρας εκτός έδρας. Νίκη και για τη Μινέιρο στην πρεμιέρα, παρότι αγωνίστηκε με πολλές αλλαγές λόγω Λιμπερταδόρες. Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από το μεσοβδόμαδο ματς κόντρα στη Σάο Πάολο, με την κούραση να είναι δεδομένη, θα πάμε με τον άσο.

1251. ΓΚΡΑΣΧΟΠΕΡΣ – ΤΟΥΝ

Η Γκρασχόπερς (9-2-6 εντός) έχει δύο σερί ήττες και πλέον κινδυνεύει αρκετά να χάσει την τέταρτη θέση, αφού η Σιόν απέχει μόλις έναν πόντο. Αδιάφορη η Τουν που παίζει μέτρια και στα τελευταία της ματς φέρνει αρκετές ισοπαλίες σε μοιρασμένα ματς. Ο άσος στο 1,60 δεν έχει ιδιαίτερη αξία.

1253. ΣΙΟΝ – ΖΥΡΙΧΗ

Η Σιόν (11-1-5 εντός) βρίσκεται μόλις έναν πόντο από την τέταρτη θέση και θέλει να κάνει ότι μπορεί στα δύο τελευταία ματς ώστε να εκμεταλλευτεί κάποιο στραβοπάτημα της Γκρασχόπερς και να βγει τελικά εκείνη στην τέταρτη θέση. Η Ζυρίχη (3-5-9 εκτός) είναι στον πάτο της βαθμολογίας με έναν βαθμό διαφορά και θέλει άμεσα βαθμούς. Αμφότερες βρίσκονται σε άσχημη αγωνιστική κατάσταση και δεν γίνεται να εμπιστευτούμε καμία.

1252. ΣΕΝ ΓΚΑΛΕΝ – ΛΟΥΚΕΡΝΗ

Το άνετο 3-0 επί της Ζυρίχης σφράγισε και μαθηματικά την παραμονή για τη Σεν Γκάλεν, με αποτέλεσμα στις δύο τελευταίες στροφές της ελβετικής Σούπερ Λιγκ να είναι παντελώς αδιάφορη. Αντίθετα, η Λουκέρνη αφού σκαρφάλωσε στην τρίτη θέση, θέλει να μείνει εκεί μέχρι το φινάλε του πρωταθλήματος. Σε εξαιρετική κατάσταση οι φιλοξενούμενοι, αγνοούν την ήττα εδώ και πέντε αγωνιστικές (4-1-0), βελτιώθηκαν πολύ εκτός έδρας και είναι η ομάδα με το κίνητρο. Ως εκ τούτου, το -0,5 ασιατικό διπλό στηνBet365 έχει το προβάδισμα σε απόδοση 1,925. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1249. ΒΑΝΤΟΥΖ – ΛΟΥΓΚΑΝΟ

Πρωτελευταία αγωνιστική για το πρωτάθλημα της Ελβετίας. Η Βαντούζ (3-10-4 εντός) πρακτικά χρειάζεται έναν πόντο για να σωθεί και μαθηματικά αλλά πολύ πιθανό σενάριο είναι να μην τον χρειαστεί. Έρχεται από δύο πολύ σημαντικές και κρίσιμες νίκες που ουσιαστικά την ώθησαν στη σωτηρία. Η Λουγκάνο (3-3-11 εκτός) απέχει μόλις έναν βαθμό από τη Ζυρίχη που τη στιγμή αυτή υποβιβάζεται. Δεν παίζει άσχημα στατελευταία ματς, αλλά η αφέλεια που τη διακρίνει της στοιχίζει αρκετά. Δύσκολη αναμέτρηση, ο άσος φαίνεται οριακά δίκαιος, αφού Λουγκάνο θα ανοιχθεί και δύσκολα να καταφέρει να μην δεχτεί γκολ.

1250. ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ – ΒΑΣΙΛΕΙΑ

Ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στις δύο κορυφαίες ομάδες της χώρας, όμως πλέον αμφότερες είναι αδιάφορες, αφού η Γιουνγκ Μπόις έχουν εξασφαλίσει τη δεύτερη θέση και η Βασιλεία είναι ήδη πρωταθλήτρια. Η φόρμα, η έδρα και κάποιες απουσίες που έχει η Βασιλεία μας οδηγούν στον άσο, όμως το ίδιο έχουν κάνει και οι μπουκ. Δεν θα κακίσουμε όποιον ασχοληθεί με τα γκολ, εμείς πάσο.

1248. ΧΟΜΠΡΟ – ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ

Τελευταία και υποβιβασμένη η Χόμπρο, δεν πιστεύουμε ότι θα φέρει ιδιαίτερη αντίσταση στην πρωταθλητρια πλέον Κοπεγχάγη. Αδιάφορο ματς δεν θα μας απασχολήσει.

----. ΟΥΝ. ΚΡΑΪΟΒΑ - ΚΣΜΣ ΙΑΣΙ

Η Κραϊόβα (4-1-0 εντός) χρειάζεται οπωσδήποτε τη νίκη για να ξεπεράσει το Ιάσι (2-3-0 εκτός) που βρίσκεται στην πρώτη θέση του γκρουπ και να είναι στη θέση που οδηγεί σε ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο για τη νέα σεζόν. Ο στόχος σίγουρα δεν είναι εύκολος, όμως η έδρα της αναμένεται να της δώσει δύναμη. Η φιλοξενούμενη ουσιαστικά αγωνίζεται για δύο αποτελέσματα, αφού αυτό που θέλει είναι να κρατήσει τη θέση της. Η Κλουζ που είναι από κάτω της δεν είναι αντίπαλος της αφού δεν έχει άδεια για να παίξει στην Ευρώπη. Δύσκολο ματς, στοιχηματικά δεν θα μπλέξουμε.

----. ΒΙΛΕΜ – ΜΠΡΕΝΤΑ

Επαναληπτικός των μπαράζ ανόδου/παραμονής, σε ισχύ ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Ελαφρύ προβάδισμα πρόκρισης πήρε η Μπρέντα χάρη στο 2-1 του πρώτου αγώνα, τα κατάφερε μάλιστα ανατρέποντας το εις βάρος της σκορ. Η Βίλεμ θα επιδιώξει να γυρίσει την κατάσταση στην έδρα της, ωστόσο έχει ελπίδες να παραμείνει στην κατηγορία ακόμα και αν αποκλειστεί από την Μπρέντα, εφόσον τελεσιδικήσει η απόφαση της ομοσπονδίας της χώρας για υποβιβασμό της Τβέντε (εκκρεμεί έφεση). Το ματς είναι γειτονικό ντέρμπι με μεγάλη αντιπαλότητα, μας φαίνεται εξαιρετικά αμφίρροπο και περιμένουμε να κριθεί στις λεπτομέρειες, γι αυτό και δεν θα πάρουμε θέση.

1254. ΑΟ ΚΑΣΣΙΟΠΗ – ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ

Εύκολα ή δύσκολα η Κέρκυρα θα κερδίσει πιστεύουμε και θα συνεχίσει να βρίσκεται στην κορυφή, είναι αρκετά καλύτερη ομάδα, το κίνητρο είναι μονόπλευρο και η έδρα θα τη βοηθήσει.

1255. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ – ΤΡΙΚΑΛΑ

Η τιμωρία του Απόλλων με -3 τον έριξε στην πέμπτη θέση και πλέον η ψυχολογία της ομάδας και οι ελπίδες για την άνοδο έχουν μετριαστεί αρκετά. Τα Τρίκαλα ευνοήθηκαν από την τιμωρία του Απόλλων και είναι στην τρίτη θέση πλέον. Ο στόχος τους είναι να μην χάσουν στη Ριζούπολη. Ο θανατός σου η ζωή μου είναι το ματς, δεν θα μπλέξουμε.

----. ΛΑΜΙΑ - ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ

Οι τιμωρίες έχουν κάνει τον Αχαρναϊκό να θέλει βαθμούς, κάτι όχι εύκολο στην έδρα της Λαμίας που δεν χαρίζεται. Δύσκολο ματς, αποδόσεις δεν έχουμε, πάμε στο επόμενο.

----. ΛΑΡΙΣΑ – ΧΑΝΙΑ

Πολύ δύσκολα η Λάρισα να μην κερδίσει στην έδρα της, καμία αξία βέβαια στον φτηνο άσο.

----. ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ – ΖΑΚΥΝΘΟΣ

Η Ζάκυθος χρειάζεται βαθμούς και ταξιδεύει στο Αίγιο να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα που είναι αδιάφορη και δεν πάει για τίποτα. Πιστεύουμε ότι εύκολα ή δύσκολα θα πάρει αποτέλεσμα. Προς το παρόν όμως δεν έχουμε σετ αποδοσεων.

----. ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ - ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Αδιάφορο ματς, δεν θα μας απασχολήσει, δεν έχουμε και αποδόσεις.

----. ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ – ΚΑΛΛΙΘΕΑ

Σε δύσκολη κατάσταση η ομάδα της ΕΛευσίνας, αν κερδίσει θα συνεχίσει να έχει κάποιες ελπίδες. Πιστεύουμε ότι μπορεί να κερδίσει, όμως πριν την έναρξη δεν θα μας απασχολήσει.

1279. ΟΣΑΣΟΥΝΑ – ΝΟΥΜΑΝΘΙΑ

Θεωρητικά ελπίζει στα πλέι-οφ ανόδου η Νουμάνθια αλλά οι ελπίδες της δεν είναι και τόσο ρεαλιστικές ούσα στο -7 και με 4 αγωνιστικές να απομένουν για το φινάλε. Η Οσασούνα κατέχει την 6η προνομιούχο θέση αλλά οι πολλές ισοπαλίες που φέρνει (2-6-0 στα οκτώ τελευταία) δεν καθιστούν ασφαλές και σίγουρο πως θα καταφέρει να τερματίσει εντός 6αδας για να διεκδικήσει την άνοδο της στα πλέι-οφ. Οι Βάσκοι εσχάτως στην πλειοψηφία των αγώνων τους διατηρούν ανέπαφη την εστία τους, σωστό φαβορί δίνονται αλλά ο άσος είναι προς αποφυγή αφού και η Νουμάνθια δεν είναι ομάδα που κάμπτεται εύκολα, είναι άλλωστε η βασίλισσα της ισοπαλίας (18/38 Χ). Προφανώς είναι απαραίτητη η κάλυψη στην ισοπαλία, θα στραφούμε στα σκορ 1-0/2-0/2-1 με κάλυψη στο 1-1 που βγάζουν συνδυαστικά απόδοση 2,04 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1277. ΛΟΥΓΚΟ - ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ Β'

Με μόλις μία νίκη στις τελευταίες επτά αγωνιστικές, η Λούγκο λέει αντίο στα πλέι-οφ, αφού οι ελπίδες της για είσοδο στην πρώτη εξάδα είναι πια μόνο μαθηματικές. Υποβιβάστηκε και μαθηματικά η Μπιλμπάο Β’ την προηγούμενη εβδομάδα, με αποτέλεσμα να παίζει χωρίς κίνητρο και άγχος στο φινάλε της σεζόν. Αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι, αναμένουμε το θέαμα να επικρατήσει της ουσίας και να επιβεβαιωθεί τοGGστο 1,87 του Stoiximan, επιλογή που έχει ως σύμμαχο και αρκετά στατιστικά των δύο ομάδων . Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1278. ΜΙΡΑΝΤΕΣ – ΓΙΑΓΚΟΣΤΕΡΑ

Οι παιδικές ασθένειες στην άμυνα της Μιραντές μοιάζουν αδύνατο να ιαθούν και με 50 γκολ παθητικό η ομάδα του Κάρλος Τεράθας βρίσκεται ουσιαστικά εκτός εξάδας, αφού μόνο μαθηματικές είναι οι ελπίδες της για συμμετοχή στα πλέι-οφ. Από την άλλη, η Γιαγκοστέρα διατηρεί ζωντανό το όνειρο της παραμονής χάρις στη δύναμη που αντλεί από το κοινό της, αφού μακριά από το σπίτι της παραπαίει. Ωστόσο, θεωρούμε πως το κίνητρο και η άριστη ψυχολογία των φιλοξενούμενων (3-2-1 στα έξι τελευταία) είναι υπεραρκετά στο δεδομένο χρονικό σημείο της σεζόν, ώστε να τους στηρίξουμε στο +0,5 ασιατικό διπλό (Χ2) σε απόδοση 1,925 στηνBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1276. ΑΛΑΒΕΣ – ΠΟΝΦΕΡΑΝΤΙΝΑ

Με το σπουδαίο διπλό στην έδρα της Αλκορκόν (1-0), η Αλαβές παρέμεινε σε θέση απευθείας ανόδου και πως θα μπορούσε να γίνει άλλωστε διαφορετικά από τη στιγμή που έχει μόλις μια ήττα στα εννέα τελευταία παιχνίδια της (4-4-1). Η Πονφεραντίνα πήρε νίκη-ανάσα με 2-1 επί της Λούγκο και βγήκε εκτός της επικίνδυνης ζώνης, έχει πάντως ζόρικο πρόγραμμα ως το φινάλε γι αυτό και δεν μπορεί να αισθάνεται άνετη. Μια από τις χειρότερες εκτός έδρας ομάδες της κατηγορίας είναι οι φιλοξενούμενοι (1-6-12 εκτός), η Αλαβές είναι σαφώς το μεγάλο φαβορί για τη νίκη, αλλά το 1,60 στον άσο είναι μια απόδοση που, όπως έχουμε πει επανειλημμένως, δεν «στέκεται» στην κατηγορία.

1291. ΒΑΑΣΑ – ΡΟΒΑΝΙΕΜΙ

Από δυο συνεχόμενες ήττες με 0-1 από άμεσους ανταγωνιστές έρχεται η Βάασα (Κουόπιο εκτός και Κέμι εντός), μέτρια η ως τώρα παρουσία της στο πρωτάθλημα, ειδικά επιθετικά έχει δείξει ελάχιστα πράγματα. Η Ροβανιέμι γνώρισε την ήττα έπειτα από πέντε αγωνιστικές (2-3-0), έκπληξη το 0-1 από την Κουόπιο, μακριά από το σπίτι της πάντως τα πηγαίνει αρκετά καλά για την ώρα (2-1-1 εκτός), αποτυγχάνοντας να σκοράρει μόνο απέναντι στη σκληρή άμυνα της Μάριεχαμν. Καλύτερη ομάδα η Ροβανιέμι, πάντως η Βάασα θα προσπαθήσει να μαζέψει όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς στην έδρα της και δεν θα είναι βολικός αντίπαλος, δεν διακρίνουμε κάποια ευκαιρία με τα σετ που κυκλοφορούν γι αυτό και στρεφόμαστε στο πάσο.

1289. ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ – ΓΙΟΝΣΕΠΙΝΓΚ

Με μεγάλο όπλο τη γραμμή κρούσης πορεύεται στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος η Έλφσμποργκ, διαθέτοντας την πέμπτη πιο παραγωγική επίθεση της κατηγορίας. Παραπαίει τελευταία η Γιόνσεπινγκ, συμπλήρωσε έξι αγωνιστικές δίχως νίκη και η άμυνά της πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. Αναμενόμενα χαμηλά κυμαίνεται ο άσος, η αξία βρίσκεται στοcomboτου μεover2,5 σε απόδοση 2,05 στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1290. ΤΖΟΥΡΓΚΑΡΝΤΕΝ – ΧΕΛΣΙΝΓΚΜΠΟΡΓΚ

Την τρίτη συνεχόμενη ήττα της και συνολικά έκτη στις επτά τελευταίες αγωνιστικές (1-0-6) γνώρισε η Τζουργκάρντεν μεσοβδόμαδα, με το ντροπιαστικό 0-3 από την Κάλμαρ, το πολύ καλό ξεκίνημα που πραγματοποίησε στο πρωτάθλημα αποτελεί πια μια μακρινή ανάμνηση, έχει πλέον πλησιάσει την επικίνδυνη ζώνη. Η Χέλσινγκμποργκ έμεινε στο 1-1 κατά την υποδοχή της Έστερσουντ, μπορεί να μην βγάζει μάτια με τις εμφανίσεις της, αλλά έχει φτάσει να μετράει μόλις μια ήττα στα πιο πρόσφατα επτά παιχνίδια της (4-2-1) και να προοδεύει με τον καιρό. Άνευ λογικής στα μάτια μας τα σετ που κυκλοφορούν, η παντελώς ντεφορμέ Τζουργκάρντεν δεν μπορεί να είναι φαβορί του 1,60, η αξία βρίσκεται στα δεξιά του σετ και στο ασιατικό διπλό +0,75 στο 2,05 της Bet365.

1315. ΑΣΙΡΙΣΚΑ – ΒΑΡΜΠΕΡΓΚΣ

Έξι κολλητές ήττες είχε συμπληρώσει η Ασιρίσκα πριν από τη νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής επί της Άνγκελχολμς, πετυχημένη δείχνει σε πρώτη φάση η απόφαση της διοίκησης να απομακρύνει τον Φρεντχάιμ από τον πάγκο, ελπίζει το αποτέλεσμα αυτό να έχει και συνέχεια ώστε να ξεκολλήσει από τον πάτο της βαθμολογίας. Η Βάρμπεργκ αγνοεί τη νίκη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της (0-2-2), μέτρια και η δική της συνολική παρουσία ως τώρα στο πρωτάθλημα. Κοιτάζουμε προς τα αριστερά εδώ, με ανεβασμένη ψυχολογία η Ασιρίσκα, θα βρει απέναντί της μια ομάδα στα μέτρα της και μπορεί να ντουμπλάρει τις επιτυχίες της.

1305. ΧΑΟΥΓΚΕΣΟΥΝΤ – ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ

Μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος είναι η Χάουγκεσουντ, πέρασε με 1-0 από την έδρα της Βαλερένγκα, συμπληρώνοντας επτά ματς με μόλις μια ήττα (4-2-1, 6/7 GG & over 3,5), εντυπωσιάζει για την ώρα με το επιθετικό ποδόσφαιρο που παίζει, μάλιστα στην έδρα της σκόραρε σε όλα της τα παιχνίδια από τουλάχιστον δυο φορές (3-2-0 εντός, 5/5 over 2,5, 4/5 GG). Η Ρόζενμποργκ με το άνετο 2-1επί της Λίλεστρομ πήρε την ένατη νίκη της στις τελευταίες 10 αγωνιστικές (9-1-0) και δείχνει να παίζει χωρίς αντίπαλο για την ώρα, διαθέτει μάλιστα και την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας με μόλις πέντε τέρματα παθητικό. Φαβορί για τη νίκη η Ρόζενμποργκ αλλά το ματς είναι πιο δύσκολο από αυτό που υποδηλώνουν τα 1,65 στο διπλό, λογική επιλογή τα πολλά τέρματα, μιας και η Χάουγκεσουντ δεν έχει δείξει να φοβάται τους μεγάλους.

1304. ΣΤΡΟΜΣΓΚΟΝΤΣΕΤ – ΒΑΛΕΡΕΝΓΚΑ

Για ακόμα μια φορά στην έδρα της ήταν καταιγιστική η Στρόμσγκοντσετ, φτάνοντας στο άνετο 4-0 επί της Σάρπσμποργκ, συμπλήρωσε έτσι πέντε σερί τρίποντα μπροστά στο κοινό της (5-1-0 εντός), σκοράροντας μάλιστα σε όλα από τουλάχιστον δυο φορές. Πισωγύρισμα για τη Βαλερένγκα η εντός έδρας ήττα με 0-1 από τη Χάουγκεσουντ, το αποτέλεσμα αυτό έφερε μάλιστα αναστάτωση στο εσωτερικό της ομάδας, με τον στόπερ Βέχλερ να κατηγορεί ανοιχτά τον προπονητή Ρέκνταλ, πρέπει να αναπληρώσει τους χαμένους βαθμούς μακριά από το σπίτι της, αν και οι μέχρι τώρα επιδόσεις της εκτός Όσλο είναι απογοητευτικές (0-1-4 εκτός, μόλις ένα γκολ ενεργητικό). Υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί στο ματς και αυτό είναι η Στρόμσγκοντσετ, βέβαια το 1,50 στον άσο δεν αποτελεί καμία σπουδαία ευκαιρία, θα μπορούσε βέβαια να μπει σε κάποια δυάδα.

1303. ΣΟΓΚΝΤΑΛ – ΣΤΑΡΤ

Θετικό αποτέλεσμα για τη Σόγκνταλ το 0-0 που απέσπασε στην έδρα της Βίκινγκ, αν και βάσει εμφάνισης θα μπορούσε να φτάσει ακόμα και στη νίκη, θετική η εκκίνηση της νεοφώτιστης στο πρωτάθλημα με όπλο την καλή άμυνα (μόλις 9 τέρματα παθητικό – τέταρτη καλύτερη επίδοση) και αδύναμο σημείο την επίθεση (8 γκολ υπέρ – τρίτη χειρότερη επίδοση), στο γήπεδο της μετράει 2-2-1 με 5/5 under 2,5 και 4/5 NG. Η Σταρτ εξακολουθεί να μην έχει νίκη στο πρωτάθλημα (0-5-6), αν και έφτασε κοντά στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Άαλεσουντ (1-1), αυτή μάλιστα ήταν και η μοναδική της έξοδος στην οποία βρήκε δίχτυα (0-1-4 εκτός, 4/5 under 2,5, 4/5 NG). Από καλές εμφανίσεις έρχονται αμφότερες, πιο ποιοτική ομάδα η Σόγκνταλ είναι το φαβορί για την νίκη, αλλά το 1,60 του άσου παραείναι χαμηλό για τα δεδομένα του αγώνα, προτιμότερη επιλογή τα γνωστά σκορ 1-0/2-0/2-1 με κάλυψη το 1-1 (και το 0-0 λόγω της προσφοράς σε Bet365 και Stoiximan) που δίνουν μέση απόδοση 2,00, καθώς έχουμε να κάνουμε με δυο από τις λιγότερο παραγωγικές επιθέσεις του πρωταθλήματος.

1310. ΡΑΟΥΦΟΣ – ΣΑΝΤΕΦΙΟΡΝΤ

Με το βαθμό της ισοπαλίας έφυγε από την έδρα της Φρέντρικσταντ η Ράουφος, έμεινε έτσι για τρίτη αγωνιστική χωρίς τρίποντο (0-1-2), αν και στο γήπεδό της παρουσιάζεται αρκετά καλή για την ώρα (2-1-1 εντός, 3/4 GG & over 2,5). Η Σάντεφιορντ έχει πάρει μπρος για τα καλά, συμπλήρωσε πέντε συνεχόμενες νίκες με το 2-0 επί της Ασάνε και όπως είναι φυσικό πέρασε στην κορυφή της βαθμολογίας, μετράει τρία κολλητά διπλά (3-0-1 εκτός), ενώ δέχθηκε από ένα γκολ σε όλες τις εξόδους της (3/4 GG & over 2,5). Λογικό φαβορί της αναμέτρησης η φορμαρισμένη Σάντεφιορντ, δεν περιμένουμε πάντως από τη Ράουφος να πέσει αμαχητί, έχουν τύχη και τα πολλά τέρματα αφού οι γηπεδούχοι συνηθίζουν να παίζουν επιθετικά μπροστά στο κοινό τους.

1307. ΚΦΟΥΜ ΟΣΛΟ – ΛΕΒΑΝΓΚΕΡ

Τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα και πρώτη εκτός έδρας πανηγύρισε η KFUM Όσλο απέναντι στη Μπρίνε, πλασματικό πάντως το 1-0 βάσει της εικόνας του αγώνα, με τον τερματοφύλακά της να πιάνει τα πάντα και την ίδια να σκοράρει σε μια από τις λιγοστές ευκαιρίες που δημιούργησε, εξακολουθεί πάντως να διαθέτει τη χειρότερη επίθεση της κατηγορίας, βρίσκοντας δίχτυα μόλις έξι φορές στις πρώτες οχτώ αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα για τη Λέβανγκερ (6-1-1), καθώς έχασε με 1-2 από τη Ρανχάιμ μπροστά στο κοινό της, στις 3/4 εξόδους της πάντως σκόραρε από τουλάχιστον δυο φορές (3-1-0, 3/4 GG & over 3,5). Δικαίως φαβορί του αγώνα οι φιλοξενούμενοι, καθώς μακριά από το σπίτι τους δείχνουν πιο απελευθερωμένοι, η KFUM Όσλο δεν ενθουσιάζει και έχει πολλά ακόμα να βελτιώσει αν θέλει να σταθεί επάξια στην κατηγορία.

1306. ΚΟΝΓΚΣΒΙΝΓΚΕΡ – ΣΑΝΤΝΕΣ

Ισάριθμες ήττες γνώρισε στα δυο παιχνίδια που έδωσε την προηγούμενη εβδομάδα η Κονγκσβίνγκερ (1-3 εντός από Κρίστιανσουντ, 1-2 εκτός από Στρόμεν), έτρεχε πάντως αήττητο σερί πέντε αγωνιστικών προηγουμένως (4-1-0, 4/5 over 2,5) που την κρατάει ακόμα ψηλά στη βαθμολογία. Η Σάντνες γνώρισε την τρίτη της ήττα στα πιο πρόσφατα τέσσερα παιχνίδια της (1-0-3), καθώς εγκλωβίστηκε στις αμυντικές τακτικές της Γιέρβ (0-1), πλήρωσε βέβαια το γεγονός ότι αναγκάστηκε να αγωνιστεί με αριθμητικό μειονέκτημα για πάνω από μισή ώρα αγώνα. Αμφίρροπο ματς, πρόκειται για δυο καλές ομάδες, που όμως δεν βρίσκονται στο πικ της φόρμας τους, τα πολλά τέρματα μπορούν να αποτελέσουν επιλογή εδώ, λόγω του φρενήρη ρυθμού που αρέσκεται να δίνει στο γήπεδό της η Κονγκσβίνγκερ (3/4 over 3,5).

1308. ΜΠΡΙΝΕ – ΚΡΙΣΤΙΑΝΣΟΥΝΤ

Από τρεις κολλητές ήττες με 0-1 έρχεται η Μπρίνε, εντελώς άδικη πάντως η τελευταία από την KFUM Όσλο, στο ντεμπούτο του νέου της προπονητή, έχει κρατήσει μόλις μια φορά απαραβίαστη την εστία της από το ξεκίνημα (1-3-4). Η Κρίστιανσουντ δεν χάνει μετά την πρεμιέρα, μετράει 6-1-0 έκτοτε και δείχνει πως και φέτος είναι ικανή να πρωταγωνιστήσει, δεν προκαλεί έκπληξη το ότι διαθέτει την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας με μόλις έξι τέρματα παθητικό, αφού είναι μια ομάδα που δίνει έμφαση στην ανασταλτική λειτουργία. Σωστές οι αποδόσεις με ελαφρύ φαβορί τους φιλοξενούμενους, το timing πάντως δεν δείχνει κατάλληλο για να κοντράρουμε τη Μπρίνε, η έλευση του καινούργιου προπονητή έφερε βελτίωση στο προηγούμενο ματς και περιμένουμε να είναι ανταγωνιστική και τώρα.

1311. ΧΟΝΤ – ΟΥΛΕΝΣΑΚΕΡ

Απογοητευτική για ακόμα μια φορά μακριά από το σπίτι της η Χοντ (4/4 ήττες), έχασε καθαρά με 0-2 από την Κρίστιανσουντ, συμπληρώνοντας έτσι τρεις κολλητές ήττες ανεξαρτήτως έδρας. Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε η νεοφώτιστη Ουλενσάκερ (1-2-5), έκανε μάλιστα θόρυβο αφού διέλυσε με 5-1 τη Μιοντάλεν, σταθερά πολλά γκολ σημειώνονται στα παιχνίδια της (6/8 over 2,5, 8/8 GG). Πιο έμπειρη και πιο ποιοτική η Χοντ, όμως βγάζει προβλήματα στην αρχή της σεζόν και δεν μπορούμε να την εμπιστευτούμε στο 1,75, το αλέγκρο στυλ της Ουλενσάκερ μας στρέφει προς τα πολλά τέρματα, μια χαρά το 1,80 της Bet365 για το over 2,5, από κοντά και το GG στο 1,72.

1309. ΡΑΝΧΑΪΜ – ΣΤΡΟΜΕΝ

Έπειτα από τρεις κολλητές ήττες, η Ρανχάιμ επέστρεψε στις επιτυχίες με δυο κολλητές νίκες απέναντι σε Μπρίνε (1-0 εντός) και Λέβανγκερ (2-1 εκτός) την προηγούμενη εβδομάδα, βρέθηκε έτσι εκ νέου σε απόσταση βολής από την πρώτη εξάδα. Η Στρόμεν έχει συμπληρώσει τρεις συνεχόμενες νίκες και αήττητο σερί επτά αγωνιστικών (3-4-0) και είναι μια από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες της κατηγορίας, έχουν γκολ ως τώρα τα εκτός έδρας παιχνίδια της (1-2-1 εκτός, 3/4 over 2,5, 4/4 GG). Από καλά αποτελέσματα έρχονται αμφότερες, αδικαιολόγητος πάντως μας φαίνεται ο τόσο έντονος φαβοριτισμός της Ρανχάιμ στο 1,65, δεν είναι τόσο μεγάλες οι διαφορές των δυο ομάδων, κάτι που αποτυπώνεται και στη βαθμολογία, η αξία βρίσκεται εμφανώς στα δεξιά του σετ και στο ασιατικό διπλό +0,75 στο 1,925 της Bet365.

1292. ΑΑΛΜΠΟΡΓΚ – ΕΣΜΠΙΕΡΓΚ

H Άαλμποργκ (8-2-5 εντός) κυνηγάει την τέταρτη θέση που δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο, απέχει δύο πόντους από την Μπρόντμπι. Θέλει μόνο νίκη κόντρα στην αδιάφορη Έσμπιεργκ (1-7-7 εκτός) που παίζει άθλια από τη στιγμή που σώθηκε (0-1-5 στα τελευταία έξι) με αρκετά άσχημα σκορ. Δείχνει ότι κάνει δοκιμές και δεν της βγαίνουν αφού παίζει πραγματικά άθλια. Χαμηλά ο άσος που δεν θα μας απασχολήσει, αν στο τέλος δεν κερδίζει η γηπεδούχος θα πάρουμε late εκτός απροόπτου.

1325. ΠΟΡΤΟ – ΜΠΡΑΓΚΑ

Ευκαιρία να σώσει τη χρονιά έχει η Πόρτο αφού με πιθανή κατάκτηση του κυπέλλου θα γιατρέψει όλες τις πληγές που της άφησε η πορεία της στο πρωτάθλημα και θα δώσει χαρά στους φιλάθλους της. Μια από τα ίδια και για τη Μπράγκα που έχει να κατακτήσει κάποιο τρόπαιο από το 2013 (το ανούσιο Λιγκ Καπ) και το κύπελλο συγκεκριμένα από το μακρινό 1966! Δεν φημίζεται για την ικανότητα της στους τελικούς καθώς μετράει 7/9 χαμένα κύπελλα σε όλες τις διοργανώσεις. Δεν θα διαλέξουμε πλευρά αφού οι τιμές της Πόρτο είναι χαμηλές και υποψιασμένες. Θα στραφούμε στη λύση των γκολ με το αμφίσκορο να πληρώνει 2,00 και τοover2,25 να προσφέρεται επίσης στην Bet365στο 1,775. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1430. ΣΠΟΡΤ ΧΟΥΑΝΚΑΓΙΟ - ΧΟΥΑΝ ΑΟΥΡΙΤΣ

Δε μπόρεσε να πάρει τη νίκη η Χουανκάγιο στην έδρα της Καχαμάρκα, μένοντας στο 0-0, σε ένα ματς το οποίο θα ξεχαστεί σύντομα. Σπουδαία νίκη για τους φιλοξενούμενους την προηγούμενη αγωνιστική, 2-0 εντός έδρας την Ουνιβερσιτάριο. Με αρκετές απουσίες θα παραταχθεί η Άουριτς, καθώς θα απουσιάσουν οι διεθνείς. Ο ασιατικός άσος -0,75 αποτελεί επιλογή.

----. Π. ΤΙΜΙΣΟΑΡΑ – ΜΠΟΤΟΣΑΝΙ

Η Τιμισοάρα (1-2-2 εντός) πλέον έχει μόνο ελπίδες για τα μπαράζ και όχι για την απευθείας παραμονή. Δεν παίζει καλά και δεν μπορεί να βρει βαθμούς. Σταθερά μέτρια σε όλη τη σεζόν και δίκαια παλεύει για την παραμονή της. Η Μποτοσάνι (1-2-2 εκτός) αφού έχει σωθεί θέλει να κάνει το βήμα παραπάνω και να βγει στην Ευρώπη, βέβαια χρειάζεται αρκετούς συνδυασμούς αποτελεσμάτων που δεν είναι εύκολο να συμβεί. Παιχνίδι εξαιρετικό για late goal στο τέλος αν είναι ισόπαλο.

1328. ΑΛΜΕΡΙΑ – ΟΒΙΕΔΟ

Έπεσε ξανά εντός της επικίνδυνης ζώνης η Αλμερία, αφού γνώρισε την τρίτη διαδοχική ήττα της με το 1-2 στο εξάποντο με την Ουέσκα, η διοίκηση σε μια προσπάθεια να αφυπνίσει τους ποδοσφαιριστές απομάκρυνε τον Νέστορ Γκοροσίτο από τον πάγκο, με τον επιθετικό της, Φερνάντο Σοριάνο (23 συμ.), να χρήζεται χεντ κόουτς για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος. Η Οβιέδο εκμεταλλεύτηκε για ακόμα μια φορά την έδρα της (4-1 τη Μιραντές) και παρέμεινε εντός της εξάδας, αγνοεί ωστόσο το τρίποντο στις πιο πρόσφατες 10 εξόδους της (0-6-4). Κρίσιμο το ματς και για τις δυο, ερωτηματικό στο μάτια μας η αντίδραση της Αλμερία μετά την αλλαγή στον πάγκο, σε κάθε περίπτωση το 2,15 στον άσο μας φαίνεται κάπως πετσοκομμένο, τα σετ θα έπρεπε να είναι πιο ισορροπημένα.

1336. ΛΙΛΕΣΤΡΟΜ – ΒΙΚΙΝΓΚ

Είχε δύσκολο έργο απέναντι στη Ρόζενμποργκ η Λίλεστρομ και δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα (1-2), αυτή πάντως ήταν μόλις η δεύτερη φορά που έχασε στις τελευταίες οχτώ αγωνιστικές (4-2-2), ενώ και μπροστά στο κοινό της παραμένει αήττητη (3-2-0). Η Βίκινγκ κόλλησε στο 0-0 υποδεχόμενη τη Σόγκνταλ, φανερώνοντας για ακόμα μια φορά προβλήματα στη δημιουργία και τον κόσμο να την αποδοκιμάζει για την κάκιστη εμφάνιση, είχε ξεκινήσει με 3/3 διπλά το πρωτάθλημα, πλέον μετράει 3-0-2 εκτός έδρας. Πιο καλοί δείχνουν οι οιωνοί για τη Λίλεστρομ, για το 2,30 που άνοιξε ο άσος θα μπορούσαμε να κάνουμε κουβέντα, τώρα όμως βρίσκεται στο 2,10 και η αξία έχει χαθεί.

1431. ΝΤΕΦΕΝΣΟΡ ΛΑ ΜΠΟΚΑΝΑ – ΟΥΝΙΒΕΡΣΙΤΑΡΙΟ

Πλήρωσε τις πολλές απουσίες λόγω της εθνικής ομάδας η Ουνιβερσιτάριο, χάνοντας από την Άουριτς με 2-0 εκτός έδρας. Χωρίς νίκη ακόμα στο Κλαουσούρα οι πρωταθλητές του Απερτούρα. Από βαριά ήττα προέρχεται η Μποκάνα, 3-0 εκτός έδρας κόντρα στην Αγιακούτσο, δείχνοντας για ακόμη μία φορά ότι δε μπορεί να πάρει βαθμούς εκτός έδρας. Δεν κρατάμε κάτι στο ματς.

1341. ΣΑΠΕΚΟΕΝΣΕ - ΑΜΕΡΙΚΑ ΜΙΝΕΪΡΟ

Παλιά της τέχνη κόσκινο να «τσιμπάει» βαθμούς η Σαπεκοένσε από δύσκολες έδρες και με καλύτερες ομάδες από αυτήν. Απέναντι στην Αμέρικα Μινέιρο όμως προφανώς θα πρέπει να πάρει περισσότερες πρωτοβουλίες στην επίθεση, να έχει υπομονή και παράλληλα να διαφυλάξει σωστά τα νώτα της για να μην βρεθεί σε δυσάρεστη θέση. Κλειστό και σφιχτό ματς βλέπουμε να είναι το μεταξύ τους, καλύτερη επιλογή που προκύπτει είναι ο συνδυασμόςNG&under3,5 στο 1,73 στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1338. ΒΙΤΟΡΙΑ MΠΑΪΑ – ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ

Με μια ξεγυρισμένη 4αρα συνοδεύτηκε η επιστροφή της Βιτόρια Μπαΐα στηνSerieA. Βαριά ήττα λοιπόν γνώρισε στο Ρεσίφε από την επίσης νεοφώτιστη Σάντα Κρουζ, μεσοβδόμαδα πάντως στο κύπελλο πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση. Η Κορίνθιανς προσπαθεί να ξεπεράσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα τον αποκλεισμό στο Λιμπερταδόρες που έχει επηρεάσει αρνητικά την ψυχολογία της. Με σύμμαχο την παράδοση η «τιμάο» μπορεί να πάρει το επιθυμητό αποτέλεσμα από το Σαλβαδόρ, στο 1,925 βρίσκουμε το ασιατικό διπλό -0,25 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1340. ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ – ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Πλέει σε πελάγη ευτυχίας η Σάο Πάολο, καθώς μεσοβδόμαδα πανηγύρισε μία τεράστια πρόκριση στα ημιτελικά του Λιμπερταδόρες, αποκλείοντας την Ατλέτικο Μινέιρο. Με το δεξί άρχισαν τις υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα οι γηπεδούχοι, κερδίζοντας 1-0 εκτός έδρας τη Μποταφόγκο. Έχασε αμέτρητες ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ η Ιντερνασιονάλ, έχασε πέναλτι, το 0-0 όμως έμεινε ως το τέλος, χαρίζοντας ουσιαστικά το βαθμό της ισοπαλίας στη Σαπεκοένσε. Με κεκτημένη ταχύτητα έρχεται η Σάο Πάολο, άσος.

1339. ΓΚΡΕΜΙΟ – ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ

Με τη γνωστή περσινή στρατηγική η Γκρέμιο κατάφερε να πάρει ένα σημαντικό βαθμό κόντρα σε μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος Κορίνθιανς. Εντός έδρας παραδοσιακά δυνατοί οι γηπεδούχοι. Νίκη με το ζόρι για τη Φλαμένγκο την πρώτη αγωνιστική, 1-0 εντός έδρας κόντρα στη Σπορτ Ρεσίφε. Θα δώσουμε το προβάδισμα στην έδρα.

1357. ΣΑΝ ΜΑΡΤΙΝ ΣΧ - ΓΟΔΟΪ ΚΡΟΥΖ

Τελευταία αγωνιστική στην πρώτη κατηγορία της Αργεντινής. Το τέλος του πρωταθλήματος περιμένει η Σαν Μαρτίν, δεν έχει κάποιο χειροπιαστό στόχο ενώ αποκλείστηκε και στο κύπελλο. Το πιο κρίσιμο ματς της σεζόν δίνει η Γοδόι Κρουζ, με νίκη εξασφαλίζει την πρωτιά κατά 99,9% (μηδαμινές οι πιθανότητες να κερδίσει η Σαν Λορέντζο με οκτώ γκολ διαφορά) και πηγαίνει στον τελικό με τη Λανούς για να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος η Σαν Μαρτίν, άλλωστε μιλάμε για τοπικό ντέρμπι, όμως περιμένουμε εδώ που έφτασε η Γοδόι να μην τα θαλασσώσει. Στο 1,93 το διπλό στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1356. ΣΑΝ ΛΟΡΕΝΤΖΟ – ΜΠΑΝΦΙΛΝΤ

Σε πολύ καλό μομέντουμ βρίσκεται η Σαν Λορέντζο ερχόμενη από επτά σερί νίκες, ενώ γενικά πραγματοποιεί εξαιρετικό πρωτάθλημα. Ωστόσο βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας καθώς υστερεί στη διαφορά τερμάτων με τη Γοδόι (+7 έναντι +15). Για να τερματίσει πρώτη χρειάζεται δική της νίκη αλλά και γκέλα της Γοδόι (αγωνίζεται στην έδρα της Σαν Μαρτίν). Αδιάφορη βαθμολογικά η Μπάνφιλντ στο φινάλε. Περιμένουμε τη Σαν Λορέντζο να κάνει το χρέος της και να κερδίσει, περιμένοντας τα ευχάριστα νέα από το Σαν Χουάν. Λογικό φαντάζει το ειδικό στοίχημα του να πετύχει πρώτη δύο γκολ η «σανλορέ» (1,75/ Stoiximan). Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1344. ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΣΕΒΙΛΛΗ

Ήταν μάλλον της μοίρας γραφτό Μπαρτσελόνα και Σεβίλλη να ξεκινήσουν και να κλείσουν τη σεζόν με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, να αναμετρηθούν δηλαδή σε τελικό κυπέλλου (Ισπανίας τώρα, Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ τον Αύγουστο). Αμφότερες στοχεύουν στο νταμπλ αφού ως γνωστόν η Μπαρτσελόνα στέφθηκε πρωταθλήτρια για 6η φορά την τελευταία 8ετια ενώ και η Σεβίλλη κατάντησε γραφική κατακτώντας για τρίτη διαδοχική φορά το τρόπαιο του Γιουρόπα Λιγκ. 5-4 στην παράταση έληξε υπέρ των «μπλαουγκράνα» ο τελικός του Σούπερ Καπ στην Τιφλίδα τον Αύγουστο, από μία νίκη με 2-1 στην έδρα τους πήραν οι δύο ομάδες στο πρωτάθλημα. Γενικά γκολ και από τις δύο πλευρές σε συνδυασμό με τοoverείδαμε και στα έξι προηγούμενα μεταξύ τους (9 συνεχόμενα). Μονόδρομο αποτελεί η συνδυαστική επιλογήGG&over2,5 στο 1,83 ( Stoiximan ) ενώ δεν υπάρχουν ενστάσεις για το ασιατικό διπλό +1,75 στο 1,95 (Bet365) που αδικεί κατάφορα και υποτιμάει την ομάδα της Σεβίλλης. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1370. ΤΣΙΚΟ - ΙΝΤΕΠ. ΜΕΝΤΕΓΙΝ

Συνεχίζουν τις καλές εμφανίσεις οι φιλοξενούμενοι, προέρχονται από νέα νίκη αυτή τη φορά κόντρα στην Όνσε Κάλντας εντός έδρας. Έχει ήδη εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στα πλέι-οφ η Μεντεγίν, αναζητά όμως καλύτερο πλασάρισμα στη βαθμολογία. Βαθμούς για την αποφυγή του υποβιβασμού αναζητά η Μπογιακά Τσικό, βασιζόμενη κυρίως στην έδρας της. Οι φιλοξενούμενοι είναι αδιάφοροι και ίσως προφυλάξουν κάποιους βασικούς, θα πάμε με την κόντρα, κρατώντας το 1Χ.

1371. ΠΟΡΤΛΑΝΤ ΤΑΪΜΠΕΡΣ - ΒΑΝΚΟΥΒΕΡ ΓΟΥΑΪΤΚΑΠΣ

Το Πόρτλαντ (3-1-2 εντός) έφτασε την τρίτη σερί της ήττα, όλες με το ίδιο σκορ (1-2), τελευταία από τη NYC, δεν έπαιξε καλά και δίκαια ηττήθηκε. Συνεχίζει τις μετριότατες εμφανίσεις της και είναι επόμενο να φαίνεται και στη βαθμολογία αυτό. Το Βανκούβερ (2-0-4 εκτός) συμπλήρωσε τρεις σερί νίκες, η πιο πρόσφατη με 4-3 επί του Τορόντο στο ντέρμπι του Καναδά. Ματς-ροντέο, η επίθεση της πέταγε φωτιές και θα μπορούσε να είχε σκοράρει κι άλλο γκολ. Το Χ2 στο 1,80+ έχει αξία.

1366. ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΚΑΠΙΑΤΑ - ΣΠΟΡΤΙΒΟ ΛΟΥΚΕΝΙΟ

Αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι. Από την ήττα 3-2 προέρχεται η Καπιατά κόντρα στη Σέρο Πορτένιο, από τη νίκη 3-2 εντός έδρας κόντρα στη Νασιονάλ η Λουκένιο. Ματς χωρίς σκοπιμότητες αναμένεται, τα πολλά γκολ αποτελούν επιλογή.

1365. ΝΑΣΙΟΝΑΛ ΑΣΟΥΝΣΙΟΝ - ΚΑΜΠΑΛΕΡΟ ΝΤΕ ΖΕΜΠΑΛΟΣ

Αδιάφορο βαθμολογικά ματς, ανάμεσα σε δύο ομάδες με πολλά αμυντικά προβλήματα. Δεν υπάρχει λόγος να μπλέξουμε με πλευρά, κρατάμε τα πολλά γκολ.

1432. ΑΛΙΑΝΣΑ ΛΙΜΑ - ΟΥΝΙΟΝ ΚΟΜΕΡΣΙΟ

Σκόνταψε η Αλιάνσα Λίμα την προηγούμενη αγωνιστική, παραχωρώντας την ισοπαλία 1-1 στη Μουνισιπάλ. Αν θέλει να πάρει το πρωτάθλημα η Αλιάνσα Λίμα, τέτοια ματς θα πρέπει να τα κερδίζει εύκολα. Δε μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την έδρα της η Κομέρσιο, μένοντας στο 2-2 κόντρα στη σκληροτράχηλη Αλιάνσα Ατλέτικο. Καμία ελπίδα δεν έχουν οι φιλοξενούμενοι στην καυτή έδρα της Αλιάνσα Λίμα, ασιατικός άσος -1.

1373. ΣΠΟΡΤ ΡΕΣΙΦΕ – ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ

Ομάδα έδρας η Σπορτ Ρεσίφε στη Βραζιλία, πέρσι γνώρισε μόλις μία ήττα σε 19 αγώνες και είχε το 5ο καλύτερο ρεκόρ στην κατηγορία (13-5-1). Εκεί περιμένουμε να στηριχτεί και φέτος με τη Μποταφόγκο να ξεκινάει πολύ νωθρά το πρωτάθλημα στην εντός έδρας ήττα από τα «δεύτερα» της Σάο Πάολο. Τίμιος μπορεί να αποδειχτεί ο άσος στο 2,08 του Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1352. ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ - ΝΤΕΦΕΝΣΑ ΧΟΥΣΤΙΣΙΑ

Τελευταία αγωνιστική στην πρώτη κατηγορία της Αργεντινής. Μετά το 1-1 του πρώτου αγώνα κόντρα στη Νασιονάλ Μοντεβιδέο στην Ουρουγουάη, η Μπόκα αναδείχθηκε ισόπαλη με το ίδιο σκορ στη ρεβάνς της Πέμπτης και μέσω της διαδικασίας των πέναλτι, πανηγύρισε την πρόκριση στα ημιτελικά του Κόπα Λιμπερταδόρες. Το πρωτάθλημα ήταν έτσι κι αλλιώς σε δεύτερη μοίρα, τώρα είναι δεδομένο πως θα χρησιμοποιηθούν πολλές αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Η Ντεφένσαβρίσκεται σε αρκετά καλή κατάσταση, αφού αγνοεί την ήττα στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές (2-2-0), ερχόμενη κι από δύο «κολλητές» νίκες, διανύοντας μία εξαιρετική σεζόν. Ουσιαστικό κίνητρο δεν υπάρχει, αλλά το μυαλό της Μπόκα ταξιδεύει στο Λιμπερταδόρες, ενώ η Ντεφένσα θα ψάξει τους βαθμούς για να βελτιώσει το μέσο όρο της στη βαθμολογία του υποβιβασμού, κοιτάζοντας το μέλλον. Μόνη λύση στο ματς το Χ2 στο 2,10 τηςBet365.

1353. ΝΙΟΥΕΛΣ ΟΛΝΤ ΜΠΟΪΣ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΤΟΥΚΟΥΜΑΝ

Τα μαύρα της τα χάλια έχει η Νιούελς, αφού σκόραρε μόλις μία φορά στις τελευταίες έξι αγωνιστικές, ενώ κλείνει τη σεζόν παίζοντας πολύ κακό ποδόσφαιρο και κοιτάζει μόνο το μέλλον, το οποίο μόνο ευοίωνο δε μπορεί να είναι. Από την άλλη, επικρατεί άκρατος ενθουσιασμός στο στρατόπεδο της Τουκουμάν, η οποία αφού υπερκέρασε και το εμπόδιο της Σαν Μαρτίν, καλείται να περάσει νικηφόρα από το Ροζάριο, ελπίζοντας παράλληλα σε γκέλα της Εστουδιάντες κόντρα στην Ουνιόν. Οι γηπεδούχοι λύγισαν από το κίνητρο της κατώτερης Τέμπερλεϊ την προηγούμενη εβδομάδα και θεωρούμε πως το ίδιο θα συμβεί κόντρα στην ψυχωμένη και σαφώς ανώτερη Τουκουμάν, με το διπλό στο 2,55 του Stoiximan να αποτελεί πρόκληση. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1354. ΟΥΝΙΟΝ ΣΑΝΤΑ ΦΕ – ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΕΣ

Παρότι στερείται βαθμολογικού ενδιαφέροντος, η Ουνιόν δεν παρατάει κανένα της παιχνίδι, κάτι που φαίνεται και στα αποτελέσματα της, αφού αγνοεί την ήττα στα 6 τελευταία της ματς (3-3-0), μετρώντας μόνο νίκες μπροστά στο κοινό της στις 3 πιο πρόσφατες εντός έδρας αναμετρήσεις της. Μάχεται για τη δεύτερη θέση η Εστουδιάντες, χρειάζεται ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα από την Ατλέτικο Τουκουμάν για να πετύχει το στόχο της και να βρεθεί στο επόμενο Κόπα Λιμπερταδόρες. Το κίνητρο δείχνει διπλό, αλλά οι γηπεδούχοι ζορίζουν κάθε αντίπαλο στο σπίτι τους και θεωρούμε πως θα παλέψουν με όλες τις δυνάμεις τους κόντρα στην ομάδα της Λα Πλάτα. Για το λόγο αυτό, δε θα στηρίξουμε την Εστουδιάντες, τουλάχιστονpregameκαι θα πάμε με την ισοπαλία στο ημίχρονο, επιλογή που βρίσκεται σε απόδοση 2,05 στηνBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1374. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΝΑΣΙΟΝΑΛ - ΙΝΤΕΠ. ΣΑΝΤΑ ΦΕ

Μεγάλο ματς ανάμεσα σε δύο ομάδες που θα παλέψουν για τον τίτλο. Έχει ήδη εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στα πλέι-οφ η Νασιονάλ, ενώ η Σάντα Φε αναζητά βαθμούς για να σφραγίσει τη συμμετοχή της. Οι αποδόσεις αδικούν τους φιλοξενούμενους, το Χ2 αποτελεί επιλογή.

1376. ΟΝΣΕ ΚΑΛΝΤΑΣ – ΠΑΤΡΙΟΤΑΣ

Ματς με μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον, καθώς οι γηπεδούχοι μετά την ήττα 2-1 από τη Μεντεγίν έχασαν τις όποιες ελπίδες είχαν για τα πλέι-οφ. Αντίθετα οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι βρίσκονται στο -2 από την όγδοη θέση, αναζητούν τη νίκη για να προσπεράσουν τη Ντεπορτίβο Κάλι στη βαθμολογία. Το Χ2 αποτελεί επιλογή.

1377. ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ - ΣΑΝ ΧOΣΕ

Το Λος Άντζελες (4-1-0 εντός) συνεχίζει να εντυπωσιάζει στην έδρα της, όμως μακριά από αυτήν δεν είναι εξίσου καλά. Στη Φιλαδέλφεια έμεινε 2-2, δεν έπαιξε το ίδιο καλά και στα δύο ημίχρονα, αφού στην επανάληψη έδειξε ότι συμβιβάζεται με τον πόντο της ισοπαλίας. Το Σαν Χοσέ (0-2-3 εκτός) κέρδισε με 3-1 το Χιούστον, με τη δύναμη που το δίνει η έδρα του να το ωθεί στη νίκη. Αλλά μακριά από αυτήν χάνεται και δεν είναι τόσο δυνατό. Ο άσος έχει το πλεονέκτημα, αλλά οι τιμές είναι πολύ χαμηλές.

1433. ΜΕΛΓΚΑΡ - ΙΝΤΙ ΓΚΑΣ ΑΓΙΑΚΟΥΚΟ

Άσος χωρίς στοιχηματική αξία.

1350. ΛΑΝΟΥΣ – ΟΥΡΑΚΑΝ

Το απόλυτο αφεντικό στη Ζώνη Β είναι η Λανούς. Κατέκτησε με χαρακτηριστική άνεση την πρώτη θέση, κλειδώνοντας τη συμμετοχή της στο δεύτερο γύρο του Κόπα Λιμπερταδόρες. Γνώρισε μόλις μία ήττα, με 2-1 από τη Ράσινγκ και με ένα τρομερό σερί 7-1-0 δείχνει πανέτοιμη για το μεγάλο τελικό του πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί στις 29 Μαΐου, αναμένοντας απλώς την αντίπαλό της. Τα εννέα ματς δίχως νίκη (0-5-4) συμπλήρωσε η Ουρακάνσε πρωτάθλημα και Κόπα Λιμπερταδόρες, απογοητεύοντας και στις 2 διοργανώσεις, σκοράροντας μόλις 3 τέρματα στο διάστημα αυτό. Πιθανό το ροτέισον από τους γηπεδούχους, αυτός είναι και ο μόνος αποτρεπτικός παράγοντας για τον άσο.

1379. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΠΟΥΚΑΡΑΜΑΝΓΚΑ - ΛΑ ΕΚΙΔΑΔ

Άλλη μία ισοπαλία για τη Μπουκαραμάνγκα, 0-0 εκτός έδρας κόντρα στην Κορτουλουά. Το θετικό σερί της Εκιδάδ έλαβε τέλος την προηγούμενη αγωνιστική με την ήττα 3-0 από τη Μιγιονάριος. Οι γηπεδούχοι έχουν μία πρώτης τάξεως να πάρουν τη νίκη στην έδρα τους, κόντρα σε μία ομάδα στα μέτρα τους, άσος.

----. ΠΑΤΣΟΥΚΑ – ΛΕΟΝ

Δεύτερος ημιτελικός, το πρώτο ματς έληξε 1-1 στην έδρα της Λεόν. Το πάλεψε όσο μπορούσε η Λεόν, προσπαθώντας να πάρει τη νίκη, έμεινε όμως στην ισοπαλία και πλέον το έργο της είναι εξαιρετικά δύσκολο, καθώς η Πατσούκα έχει δείξει ότι είναι πανίσχυρη εντός έδρας, κερδίζοντας εύκολα μεγάλες ομάδες. Τον πρώτο λόγο τον έχει η Πατσούκα.

----. ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΡΙΒΕΡ

Σπουδαία νίκη για τη Λίβερπουλ την προηγούμενη αγωνιστική, 1-0 εκτός έδρας κόντρα στη Ρεντίστας. Σε μεγάλη ανάγκη βαθμών οι γηπεδούχοι στη μάχη που δίνουν για τη σωτηρία. Σε αναζήτηση βαθμών και η Ρίβερ, καθώς μπορεί το πρωτάθλημα να έχει χαθεί, όχι όμως και το εισιτήριο για το Κόπα Λιμπερταδόρες. Δε θα πλέξουμε pregame, το ματς θα μας απασχολήσει με πιθανό late goal.

----. ΒΙΓΙΑ ΤΕΡΕΣΑ – ΡΕΝΤΙΣΤΑΣ

Ήττα σοκ για τους φιλοξενούμενους την προηγούμενη αγωνιστική από τη Λίβερπουλ, έμπλεξαν ακόμα περισσότερο με τον υποβιβασμό. Ήδη υποβιβασμένη η Βίγια Τερέσα, καταστρώνει τα σχέδια της για την επόμενη χρονιά. Θα πάμε με το κίνητρο, διπλό.

----. ΣΕΡΟ – ΦΕΝΙΞ

Ήττα για τη Σέρο την προηγούμενη αγωνιστική εκτός έδρας με 1-0 από τη Ντεφενσόρ, έχασε έτσι την ευκαιρία να βρεθεί πιο κοντά στη συμμετοχή της στο Κόπα Λιμπερταδόρες. Δεν εκμεταλλεύτηκε τη δυνατή της έδρα η Φένιξ, παραχωρώντας την ισοπαλία 2-2 στη Χουβεντούδ. Δύσκολο ματς, δε θα μπλέξουμε.

----. ΕΛ ΤΑΝΚΕ ΣΙΣΛΕΪ – ΝΤΕΦΕΝΣΟΡ

Σε ανάγκη βαθμών αμφότερες. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε εξαιρετικά δύσκολη θέση στη βαθμολογία του υποβιβασμού, με την ανάγκη βαθμών να είναι μεγάλη. Μάχη για ένα εισιτήριο για το Κόπα Σουνταμερικάνα δίνει η Ντεφενσόρ, η οποία την προηγούμενη αγωνιστική κέρδισε 1-0 εντός έδρας της Σέρο. το Ματς θα μας απασχολήσει με πιθανό late goal.

----. ΝΑΣΙΟΝΑΛ – ΝΤΑΝΟΥΜΠΙΟ

Δύο φορές προηγήθηκε στο κλάσικο η Νασιονάλ, δεν κατάφερε όμως να κρατήσει τη νίκη, μένοντας στο 2-2. Σε ελεύθερη πτώση η Ντανούμπιο στο Κλαουσούρα, δε μπόρεσε να κερδίσει την προηγούμενη αγωνιστική την ήδη υποβιβασμένη Βίγια Τερέσα. Άσος.

----. ΟΡΙΕΝΤΕ ΠΕΤΡΟΛΕΡΟ – ΣΙΚΛΟΝ

Δύο στροφές πριν τη λήξη του πρωταθλήματος, οι γηπεδούχοι παρουσιάζονται αδιάφοροι, καθώς απέτυχαν να βγουν στο Λιμπερταδόρες. Καίγονται για βαθμούς οι φιλοξενούμενοι, καθώς βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις στην ειδική βαθμολογία του υποβιβασμού. Η Οριέντε δε θα κάνει χάρες, δε θα κρατήσουμε κάτι pregame, το ματς θα μας απασχολήσει με πιθανό late goal.

----. ΧΟΡΧΕ ΓΟΥΪΛΣΤΕΡΜΑΝ-ΠΕΤΡΟΛΕΡΟ ΓΙΑΚΟΥΙΜΠΑ

Ένα βαθμό ψάχνει η Γουίλστερμαν στα δύο ματς που απομένουν για να σφραγίσει τον τίτλο, καθώς βρίσκεται στο +6 από τη δεύτερη Δε Στρόνγκεστ. Σε εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση η Πετρολέρο, αναζητά βαθμούς για την αποφυγή του υποβιβασμού. Κλάσεις ανώτερη ομάδα οι γηπεδούχοι, ενώ και το υψόμετρο αναμένεται να παίξει σημαντικό ρόλο στο ματς. Άσος.

----. ΡΕΑΛ ΠΟΤΟΣΙ – ΔΕ ΣΤΡΟΝΓΚΕΣΤ

Ματς με τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον και για τις δύο ομάδες. Οι γηπεδούχοι, προερχόμενοι από την ήττα 2-0 κόντρα στην Πετρολέρο, αναζητούν βαθμούς για την αποφυγή του υποβιβασμού, ενώ οι φιλοξενούμενοι, προερχόμενοι από την εντός έδρας νίκη 4-1 κόντρα στη Σαν Χοσέ, αναζητούν μόνο τη νίκη για να μείνουν στην κούρσα του τίτλου. Πιθανό late goal στο live.

----. ΣΑΝ ΧΟΣΕ – ΝΑΣΙΟΝΑΛ ΠΟΤΟΣΙ

Ματς εξάποντο. Οι γηπεδούχοι αναζητούν τη νίκη για να πλησιάσουν τις θέσεις που οδηγούν στο Κόπα Σουνταμερικάνα, ενώ οι φιλοξενούμενοι τη νίκη για την αποφυγή του υποβιβασμού. Καλύτερη ομάδα η Σαν Χοσέ, όμως δε θα μπλέξουμε σε ένα τέτοιο ματς pregame.

----. ΣΠΟΡΤ ΜΠΟΪΣ – ΜΠΛΟΥΜΙΝΓΚ

Εδώ και καιρό είναι αδιάφοροι οι γηπεδούχοι, έχουν ήδη εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους στο Κόπα Λιμπερταδόρες. Μόνο τη νίκη αναζητά στην ουσία η Μπλούμινγκ για να έχει ελπίδες εξόδου στο Σουνταμερικάνα. Θα πάμε με το κίνητρο επιλέγοντας το διπλό.

Ακτινογραφία Μπάσκετ Κυριακής

Διαβάστε αναλύσεις και προγνωστικά από όλα τα ματς του μπασκετικού κουπονιού της Κυριακής από την τελευταία αγωνιστική στην Ισπανία και τα πλέι-οφ σε Γερμανία, Ελλάδα και Ιταλία.

3113. ΣΕΒΙΛΛΗ – ΡΕΑΛ

Κομμένο και ραμμένο για υψηλό σκορ και over (175) η συγκεκριμένη αναμέτρηση. Βαθμολογικά αδιάφορη η Σεβίλλη αλλά στα πέντε τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της φέρνει υψηλά σκορ αφού η ίδια σκοράρει 90,6 πόντους μ.ο. Για τη Ρεάλ δε χρειάζεται να πούμε και πολλά όσον αφορά τα νούμερα της στην επίθεση (πιο παραγωγική επίθεση με 94,9 πόντους μ.ο., εκτός έδρας πετυχαίνει 90,6 πόντους μ.ο.). Μεσοβδόμαδα με τη νίκη επί της Λαμποράλ (93-88) επιβεβαίωσε άλλη μία φορά το over και προσπέρασε τη Βαλένθια στη 2η θέση. Προφανώς χρειάζεται νίκη για να διατηρηθεί εκεί ή να τερματίσει και στην κορυφή αν την ίδια ώρα γίνει η έκπληξη και ηττηθεί εντός η Μπαρτσελόνα από την Τενερίφη.

3114. ΜΠΙΛΜΠΑΟ – ΣΑΡΑΓΟΣΑ

Καθοριστική μπορεί να αποδειχτεί η ήττα που γνώρισε η Μπιλμπάο στα Κανάρια νησιά από την Τενερίφη (77-71) αν και υπάρχουν ακόμα ελπίδες για να «κλέψει» την 8η θέση και το τελευταίο εισιτήριο των πλέι-οφ. Μόνο ένα σενάριο της αρκεί, δική της νίκη, ήττα της Τενερίφη στο «Παλάου Μπλαουγκράνα» και νίκη της Μούρθια στη Φουενλαμπράδα για να ισοβαθμήσει στους 51 βαθμούς στην 8η θέση με τη Φουενλαμπράδα με την οποία υπερτερεί στην ισοβαθμία (κέρδισε με +15 πόντους, έχασε με -4). Βαθμολογικά αδιάφορη η Σαραγόσα που αποτελεί και την πιο αδύναμη ομάδα μακριά από το γήπεδο της με ρεκόρ 3-13. Μπορεί να αποτελέσει επιλογή το -7,5 των Βάσκων στο 1,83 του Stoiximan .

3115. ΜΠΑΝΤΑΛΟΝΑ – ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ

Βαθμολογικά αδιάφορο παιχνίδι αφού η Μπανταλόνα ότι και να γίνει θα τερματίσει κάπου ανάμεσα στη 12η με 14η θέση. Αν και χωρίς βαθμολογικό κίνητρο την περασμένη εβδομάδα ηττήθηκε εκτός έδρας (80-78) από την άμεσα ενδιαφερόμενη Μούρθια με καλάθι στην εκπνοή του αγώνα. Η Γκραν Κανάρια κάνει πρόβες για τα πλέι-οφ όπου θα κληθεί να αντιμετωπίσει στον πρώτο γύρο με μειονέκτημα έδρας την Λαμποράλ Κούτσα. Την περασμένη Κυριακή πάντως επιβλήθηκε άνετα με +21 πόντους διαφορά της Φουενλαμπράδα (109-88). Καλύτερη ομάδα οι νησιώτες, στέκεται το -3,5 χάντικαπ αλλά από τη στιγμή που δεν υπάρχει βαθμολογικό κίνητρο δεν υπάρχει λόγος ενασχόλησης.

3116. ΛΑΜΠΟΡΑΛ – ΜΑΝΡΕΣΑ

Ήταν εμφανής η κούραση της Λαμποράλ καθώς και η απογοήτευση από την πορεία της και την 4η θέση που κατέλαβε στο Final-4 της Ευρωλίγκα στο εξ’ αναβολής ματς της Τετάρτης. Ηττήθηκε πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό σκορ (93-88) αφού η διαφορά ροκανίστηκε στην 4η περίοδο όταν οι Βάσκοι έτρεξαν ένα επιμέρους σκορ 19-28. Όπως και η προσεχής αντίπαλος της στην πρώτη φάση των πλέι-οφ, Γκραν Καναρία, περιμένει με ανυπομονησία την έναρξη των πλέι-οφ αφού θα τερματίσει σίγουρα στην 4η θέση της κατάταξης. Η Μανρέσα «αυτοκτόνησε» την περασμένη Κυριακή μιας και κατόρθωσε να χάσει εντός έδρας στον τελικό παραμονής με την χειρότερη ομάδα στην Ισπανία και ήδη υποβιβασμένη Χιπουσκόα. Από τη στιγμή που υστερεί στην ισοβαθμία με την Εστουδιάντες (κέρδισε με +18, έχασε με -29 πόντους) μπορεί να υποβιβαστεί αν ηττηθεί στη Βιτόρια και παράλληλα η Εστουδιάντες νικήσει εκτός έδρας την Χιπουσκόα. Στους 11,5 πόντους το χάντικαπ, το κίνητρο μας δείχνει δεξιά αλλά δεν ξέρουμε κατά πόσο χαλαρή θα εμφανιστεί η Λαμποράλ που αν παίξει όπως πάντα στη «Buesa Arena» μπορεί να «καταπιεί» την αντίπαλο της.

3117. ΟΜΠΡΑΝΤΟΪΡΟ – ΜΑΛΑΓΑ

Από τη στιγμή που υπερτερεί και στις δύο ισοβαθμίες με Εστουδιάντες και Μανρέσα η Ομπραντόιρο οριστικοποίησε την παραμονή της με τη νίκη της περασμένης αγωνιστικής στην Ανδόρρα (74-84). Από την άλλη η Μάλαγα πέτυχε με ένα σμπάρο δύο τρυγόνια αφού χάρις στη νίκη επί της Βαλένθια (77-65) θα βρει κατά πάσα πιθανότητα μπροστά της στον πρώτο γύρο των πλέι-οφ –με μειονέκτημα έδρας- τις «νυχτερίδες» και όχι τη Ρεάλ που θεωρητικά τουλάχιστον είναι πιο δύσκολος αντίπαλος. Αδιάφορο ματς καθώς η Μάλαγα δεν μπορεί να τερματίσει ούτε ψηλότερα ούτε χαμηλότερα από την 6η θέση. Σε καλή φόρμα οι Ανδαλουσιάνοι το τελευταίο 2μηνο όπου τρέχουν ρεκόρ 9-2. Στα υπόψη το -3.5 χάντικαπ στο 1,90 στη Bet365.

3118. ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΤΕΝΕΡΙΦΗ

Ήττα-σοκ υπέστη από την Εστουδιάντες (74-69) η Μπαρτσελόνα, οι «μπλαουγκράνα» εξακολουθούν βέβαια να κρατούν την τύχη στα χέρια τους πάντως αφού υπερτερούν στην ισοβαθμία με τη Ρεάλ οπότε με νίκη επί της Τενερίφης θα μπουν στα πλέι-οφ με το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας. Χάνει τη χρονιά ο Dorsey (5,3π. μ.ο.), απών και ο Ribas (12π. μ.ο.), αμφίβολη η συμμετοχή του Navarro (9π. μ.ο.). Η Τενερίφη μόνο αν κάνει την υπέρβαση και νικήσει μέσα στο «Παλάου Μπλαουγκράνα» και την ίδια στιγμή κερδίσει και η Μπιλμπάο (για να υπάρξει τριπλή ισοβαθμία) μπορεί να τερματίσει 8η και να παίξει στα πλέι-οφ. Αμφίβολοι για τους νησιώτες είναι οι Richotti (13π. μ.ο.) και Blanco (2,5π μ.ο.) ενοχλήσεις στο γόνατο είχε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας ο Αμερικάνος White (8,5π μ.ο.) ενώ και ο O’ Leary (4,5π. μ.ο.) θα αγωνιστεί μάλλον με προστατευτική μάσκα. Ακραίο σενάριο να «αυτοκτονήσει» εκ νέου η Μπαρτσελόνα, αν υπάρχει κάπου αξία όμως είναι στο +14,5 χάντικαπ.

3119. ΦΟΥΕΝΛΑΜΠΡΑΔΑ – ΜΟΥΡΘΙΑ

Το πιο ενδιαφέρον ζευγάρι της τελευταίας αγωνιστικής στην Endesa αφού ο χαμένος ίσως μείνει εκτός πλέι-οφ. Προφανώς θα επιδιώξουν τη νίκη και οι δύο ομάδες όμως η Φουενλαμπράδα έχει έναν λόγο παραπάνω να το κυνηγήσει αρχικά για να τερματίσει 7η και να παίξει με την ομάδα που θα καταλήξει στην 2η θέση (μάλλον Ρεάλ). Με ήττα μπορεί να μείνει εκτός 8αδας αν την ίδια ώρα η Μπιλμπάο κερδίσει την βαθμολογικά αδιάφορη Σαραγόσα. Στην αντίπερα όχθη η Μούρθια του Φώτη Κατσικάρη δίνει ραντεβού με την ιστορία αφού διεκδικεί για πρώτη φορά στην ιστορία της τη συμμετοχή της στα πλέι-οφ. Αν επικρατήσει της Φουενλαμπράδα θα τερματίσει στην 7η θέση, αν δε τα καταφέρει θα περιμένει η Μπαρτσελόνα να κάνει το αυτονόητο για να μπει στα πλέι-οφ σαν 8η. Εκτός πλέι-οφ μένει μόνο σε τριπλή ισοβαθμία με Τενερίφη (αν κερδίσει εκτός έδρας τη Μπαρτσελόνα) και Μπιλμπάο (αν νικήσει τη Σαραγόσα). Δύσκολα χωρούν προγνωστικά σε τόσο κομβικό ματς και για τις δύο ομάδες. Καλή επιλογή μπορεί να αποδειχτεί το over 165,5 αφού περιμένουμε ματς με καλό και γρήγορο ρυθμό.

3120. ΧΙΠΟΥΣΚΟΑ – ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΕΣ

Αν και πεσμένη η Χιπουσκόα έκανε τη ζημιά στη Μανρέσα (78-80) την οποία πολύ πιθανό πλέον να πάρει μαζί της στη 2η κατηγορία. Στην αντίπερα όχθη η Εστουδιάντες έκανε τη νίκη της χρονιάς εις βάρος της Μπαρτσελόνα (74-69) και παρέμεινε ζωντανή όσον αφορά τη σωτηρία της. Φυσικά δεν εξαρτάται μόνο από το δικό της αποτέλεσμα, πρέπει να νικήσει τη Χιπουσκόα και την ίδια στιγμή να ηττηθεί η Μανρέσα στη Βιτόρια από τη Λαμποράλ Κούτσα. Αυτό γιατί υπερτερεί στο ενδεχόμενο ισοβαθμίας αφού κέρδισε τη Μανρέσα με +29 πόντους και ηττήθηκε με -18. Μπορεί να αποτελέσει επιλογή το -4,5 των «φοιτητών» στο 1,90 του Stoiximan όπως και το 2/2 στο 2,02 που έχει ανέβει ήδη στο πινακάκι των Daggers .

3121. ΒΑΛΕΝΘΙΑ – ΑΝΔΟΡΡΑ

Οδυνηρή η ήττα που γνώρισε στην Ανδαλουσία με τη Μάλαγα (77-65) η Βαλένθια αφού έχασε τη 2η θέση από τη Ρεάλ. Έτσι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα τερματίσει 3η και θα αναμετρηθεί με τη Μάλαγα στον πρώτο γύρο των πλέι-οφ. Για να βρεθεί πάλι στη 2η θέση πρέπει η Ρεάλ να ηττηθεί από τη Σεβίλλη και η ίδια να κερδίσει την Ανδόρρα που είναι μία από τις λίγες αδιάφορες ομάδες στην τελευταία αγωνιστική. Αξίζει να αναφέρουμε πως ενισχύθηκε στη front line -μετά και τον τραυματισμό του Sikma (5,8π. μ.ο.)- με την απόκτηση του Travis Patterson που φέτος με τη φανέλα της Άβτοντορ σε 16 αγώνες στο Γιούροκαπ είχε 18 πόντους και 6,6 ριμπάουντ μ.ο. Η Ανδόρρα βρίσκεται ήδη σε διακοπές και αυτό φαίνεται από τα αποτελέσματα της τον τελευταίο καιρό, 1-8 το ρεκόρ της στα εννέα τελευταία (1-8). Εφικτό το -12,5 χάντικαπ αλλά μέχρι εκεί.

3312. ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ – ΜΠΑΓΕΡΝ

Όποια ομάδα φτάσει πρώτη στις 3 νίκες θα προκριθεί στον τελικό. Η έδρα αλλάζει από παιχνίδι σε παιχνίδι, το πλεονέκτημα το έχει η Φρανκφούρτη γιατί τερμάτισε ψηλότερα στην κανονική περίοδο. Αναβιώνει ο περσινός τελικός στην ημιτελική φάση φέτος με τη Μπάμπεργκ πέρσι να αναδεικνύεται πρωταθλήτρια στο 5ο και τελευταίο παιχνίδι (3-2). Δεν υπάρχει πιο υπερηχητική και πειστική ομάδα στη Γερμανική Μπουντεσλίγκα από τη Μπάμπεργκ. Περίπατο έκανε στην πρώτη φάση με τη Βούρτσμπουργκ την οποία διέλυσε και στα τρία ματς με +39, +37 και +35 πόντους διαφορά πετυχαίνοντας 95, 108 και 93 πόντους. Φέτος η ομάδα του Τρινκιέρι κέρδισε τους Βαυαρούς και στα δύο ματς στο πρωτάθλημα (100-87 εντός, 90-97 στην παράταση εκτός), έχασε όμως στα ημιτελικά του κυπέλλου (79-86) και μαζί την ευκαιρία να διεκδικήσει άλλο ένα τρόπαιο εκτός από το πρωτάθλημα που με τις μέχρι τώρα εμφανίσεις της φαίνεται πως το έχει στο τσεπάκι. Η Μπάγερν ζορίστηκε υπερβολικά με την Λούντβιγκσμπουργκ την οποία απέκλεισε σε σειρά 5 αγώνων (3-2). Δεν βλέπουμε να την βγάζουν καθαρή οι Βαυαροί στο πρώτο ματς, μην ξεχνάμε πως είναι και πιο καταπονημένοι αφού έπαιζαν την Παρασκευή ενώ η επίδοξη πρωταθλήτρια ξεμπέρδεψε γρήγορα και είχε μία ολόκληρη εβδομάδα για να προετοιμαστεί κατάλληλα για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Θα αφήσουμε σε δεύτερη μοίρα το -8 χάντικαπ όμως και θα προτιμήσουμε το over 163,5. Στα τρία φετινά μεταξύ τους σημειώθηκαν 187 στο πιο πρόσφατο αλλά με παράταση και 165 και 187 πόντοι στα άλλα δύο.

3122. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σημαντικό βήμα στην προσπάθεια του να επιστρέψει στην κορυφή πραγματοποίησε ο Παναθηναϊκός, παίρνοντας στα χέρια του το πλεονέκτημα έδρας χάρις στη δίκαιη επικράτηση επί του Ολυμπιακού (81-83) και πλέον, καλείται να υπερασπιστεί την έδρα του. Από την πλευρά τους, οι «ερυθρόλευκοι» είναι αναγκασμένοι να βρουν άμεσα απαντήσεις, όμως για να συμβεί κάτι τέτοιο, πρέπει σε πρώτη φάση να εμφανίσουν απόλυτη προσήλωση στα αμυντικά τους καθήκοντα. Αν μη τι άλλο εμπεριέχει ρίσκο η επιλογή του under 146,5 (1,95 / Stoiximan), όμως θεωρούμε πως λίγο ο αμυντικός προσανατολισμός που αναμένεται να υιοθετήσουν οι δύο ομάδες και κυρίως ο Ολυμπιακός, λίγο η προϊστορία (9/11 under 146,5 στα τελευταία με γηπεδούχο τον Παναθηναϊκό), δημιουργούν ευνοϊκές προϋποθέσεις για την επιβεβαίωση του. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

3124. ΑΒΕΛΙΝΟ – ΡΕΤΖΙΑΝΑ ΕΜΙΛΙΑ (0-2)

Με ομαδική δουλειά και επιθετικό πλουραλισμό (6 παίκτες με 9+ πόντους εκ των οποίων κανένας δεν ξεπέρασε τους 13) η Ρέτζιο Εμίλια έβαλε άλλο ένα λιθαράκι για την πορεία της προς τον μεγάλο τελικό. Της αρκεί πλέον μία νίκη στα τρία επόμενα εκ των οποίων τα δύο πρώτα θα τα δώσει στην έδρα της αντιπάλου της. Αρκετά ισορροπημένο το παιχνίδι σε όλη τη διάρκεια εκτός της 3ης περιόδου όπου η Εμίλια κέρδισε με επιμέρους σκορ 25-18. Η Αβελίνο θα προσπαθήσει να μπει στο κόλπο της διεκδίκησης της θέσης στον τελικό με τη δύναμη της έδρας της. Μετράει 10 συνεχόμενες νίκες μπροστά στο κοινό της όπου μεταξύ άλλων στην κανονική διάρκεια επικράτησε και της Ρέτζιο Εμίλια με 75-67. Καλή περίπτωση θεωρούμε το over 79,5 πόντων των γηπεδούχων (1,83 / Stoiximan) που ξεπέρασαν τους 80 πόντους στα 9/10 τελευταία παιχνίδια τους, βέβαια μοναδική ομάδα που τους κράτησε πιο χαμηλά ήταν η Εμίλια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ