ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Κυριακής

Ακτινογραφία κουπονιού Κυριακής

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Κυριακής.

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Κυριακής.

2617. ΣΑΝΓΚΓΙΟΥ ΣΑΝΓΚΜΟΥ - ΙΝΤΣΕΟΝ ΓΙΟΥΝ.

Απογοητευτική εμφάνιση πραγματοποίησε η Σανγκγιού (3-2-4) στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Γκουανγκτζού, γνωρίζοντας δίκαιη ήττα (1-0). Τη μοναδική ομάδα του πρωταθλήματος που αγνοεί ακόμη τη χαρά της νίκης αποτελεί η Ιντσεόν (0-4-5), αν και τουλάχιστον καταφέρνει εσχάτως να αποφεύγει τις ήττες, με τις ισοπαλίες να έχουν γίνει συνήθεια (0-4-1). Εξ ολοκλήρου στη δύναμη της έδρας τους βασίζονται οι γηπεδούχοι (2-2-0), έχουν τον πρώτο λόγο.

2630. ΓΙΕΓΙΟΥ ΓΙΟΥΝ. – ΓΕΟΝΑΜ

Μέχρι να πάρει μπρος ήταν η Γιεγιού (4-2-3), η οποία άφησε για τα καλά πίσω της το μουδιασμένο ξεκίνημα απέναντι στη Σουόν Σίτι, κάνοντας εμφανή με κάθε τρόπο την ανωτερότητα της στον αγωνιστικό χώρο (2-5). Με στόχο να διατηρήσει το μηδέν παρατάχθηκε στην έδρα της ανταγωνίστριας Ιντσεόν η Γεονάμ (1-4-4), πέτυχε το σκοπό της χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία (0-0), όμως δεν μπόρεσε να κάνει το βήμα παραπάνω. 6/9 και 5/8GGμετρούν στα τελευταία παιχνίδια τους οι δύο ομάδες αντίστοιχα, ενώ οι 5/6 πιο πρόσφατες συναντήσεις τους είχαν εκατέρωθεν σκοράρισμα. 1,80 πληρώνει το ενδεχόμενο να δούμε ακόμα ένα αμφίσκορο ( Stoiximan ).

2632. ΓΙΑΝΜΠΙΑΝ - ΤΣΟΝΓΚΙΝΓΚ ΛΙΦΑΝ

Δεν εντυπωσίασε σε καμία περίπτωση με την εμφάνιση της κόντρα στη Γιατάι η Γιανμπιάν (2-2-4), όμως σε αυτή τη φάση το ζητούμενο είναι οι βαθμοί (2-0). Έβαλε έτσι τέλος στο αρνητικό σερί τεσσάρων αγωνιστικών χωρίς νίκη (0-1-3). Δεν ισχύει το ίδιο βέβαια για τη Λιφάν (1-5-2), η οποία αγνοεί το «τρίποντο» εδώ κι επτά ματς (0-5-2), με πιο πρόσφατη την ήττα στην έδρα της Κουανγκτσόου ΡΦ (2-0). «Βασίλισσα» τωνunder2,5 η φιλοξενούμενη (7/8), πιο αμυντική στάση υιοθετεί στο σπίτι της η Γιανμπιάν (2/3under2,5). Αναμενόμενα χαμηλά η εν λόγω επιλογή, αν και η μεταξύ τους παράδοση αποτελεί από μόνη της αποτρεπτικό παράγοντα (9/10GG&over2,5 στα τελευταία). Πάσο.

2742. ΜΑΛΑΓΑ - ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ

Δεν έβαλε τα πόδια της στη φωτιά η Μάλαγα στο Βίγκο και κάπως έτσι ηττήθηκε με 1-0 από τη Θέλτα που ήταν και η μοναδική ομάδα με βαθμολογικό ενδιαφέρον. Ισόπαλη χωρίς τέρματα αναδείχθηκε η Λας Πάλμας την περασμένη εβδομάδα κόντρα στη Μπιλμπάο σε ένα ματς που αποθεώθηκε ο Βαλερόν (ξεκίνησε βασικός και βγήκε αλλαγή στο 73’), ο οποίος έκανε την τελευταία του εμφάνιση μπροστά στο κοινό της Γκραν Κανάρια. Δεν υπάρχει κανένας λόγος ενασχόλησης με τη συγκεκριμένη αδιάφορη αναμέτρηση. Δεν εμπνέει και η Μάλαγα για να ψάξουμε τα πολλά γκολ ενώ και η Λας Πάλμας έχει το μυαλό της ήδη στις διακοπές.

2633. ΤΑΡΑΓΟΝΑ – ΛΕΓΚΑΝΕΣ

Μονομαχία στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας, με τις δυο ομάδες να διεκδικούν ακόμα και την απευθείας άνοδο. Από δυο σερί νίκες έρχεται η Ταραγόνα, η οποία μάλιστα στις 17 τελευταίες αγωνιστικές ηττήθηκε μόλις μια φορά (7-9-1), στο γήπεδό της έχει αποδειχθεί ιδιαίτερα αποτελεσματική σε όλη τη διάρκεια της σεζόν (10-6-2 εντός). Η Λεγανές έμεινε στο 2-2 υποδεχόμενη τη Νουμάνθια, εξακολουθεί να οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος και να είναι εκ των φαβορί για την κατάληψη μιας εκ των δυο πρώτων θέσεων, μεγάλο της όπλο η άμυνα (με 31 τέρματα παθητικό έχει τη δεύτερη καλύτερη επίδοση της κατηγορίας). Σπουδαίο ματς μεταξύ δυο καλών ομάδων, πρακτικά είναι τριπλή στα μάτια μας για αυτό και θα αποφύγουμε να πάρουμε θέση.

----. ΟΥΤΡΕΧΤΗ – ΤΣΒΟΛΕ

Επαναληπτικός για την ημιτελική φάση των πλέι-οφ Ευρώπης, ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ.Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η πρώτη αναμέτρηση μεταξύ των δυο ομάδων (0-0), τα πάντα θα κριθούν στη ρεβάνς. Μόνο ένα από τα πιο πρόσφατα πέντε παιχνίδια της κέρδισε η Ουτρέχτη (1-2-2), είναι πάντως μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις της σεζόν, αφού κανείς δεν περίμενε ότι θα μπορούσε να φτάσει μέχρι αυτό το σημείο. Η Τσβόλε ταλαιπωρήθηκε από πολλά προβλήματα τραυματισμών σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς, όταν αυτά ελαττώθηκαν ανέβασε στροφές και κατάφερε να μείνει στη διεκδίκηση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Θεωρούμε ότι η Ουτρέχτη είναι ελαφρώς ανώτερη και με τη δύναμη της έδρας (9-4-4 εντός) μπορεί να κάμψει την αντίσταση της Τσβόλε που αποδυναμώνεται μακριά από το σπίτι της (4-4-9 εκτός), δεν αποτελεί ωστόσο ευκαιρία το 1,75 του άσου.

2640. ΕΡΓΚΡΙΤΕ – ΣΙΡΙΟΥΣ

Σε πολύ καλή κατάσταση η Εργκρίτε, συμπλήρωσε πέντε ματς χωρίς ήττα (3-2-0) με το 2-2 απέναντι στην Τρέλεμποργκ, η νεοφώτιστη δείχνει ικανή για μεγάλα πράγματα στο φετινό πρωτάθλημα. Επιστροφή στις νίκες έπειτα από τέσσερις αγωνιστικές για τη Σίριους (0-3-1), με το άνετο 3-1 επί της Σιριάνσκα, πρόκειται για ένα από τα μεγάλα φαβορί για την άνοδο, που όμως δείχνει να ψάχνεται ακόμα στην αρχή της σεζόν. Πολύ αμφίρροπο ματς μεταξύ δυο ανταγωνιστικών ομάδων, δεν θα πάρουμε θέση.

2915. ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ – ΜΙΛΓΟΥΟΛ

Διπλοί ημιτελικοί, που δεν ισχύει το εκτός έδρας γκολ.Η Μπράντφορντ (14-5-4 εντός) πήρε δίκαια τη θέση στα πλέι-οφ χωρίς ιδιαίτερο άγχος, αφού έκανε καλό τελείωμα στη σεζόν. Έχει αρκετά καλή ομάδα και μπορεί και φέτος να πάρει την πολυπόθητη άνοδο στην Τσάμπιονσιπ και να επιστρέψει εκεί που ανήκει το όνομά της και η φανέλα της. Η Μίλγουολ (11-6-6 εκτός) είναι επίσης πολύ μεγάλη ομάδα για την κατηγορία και θέλει να επιστρέψει άμεσα στην Τσάμπιονσιπ. Στη χρονιά μόλις βρήκε τα πατήματα της και τη συνήθισε έπαιξε αρκετά καλά και μπόρεσε να μπει στα πλέι-οφ χωρίς ουσιαστική δυσκολία. Δύσκολο ζευγάρι ανάμεσα σε δύο μεγάλες φανέλες, δίνουμε ένα μικρό προβάδισμα στη Μίλγουολ, αλλά δεν θα προχωρήσουμε αυτό τη σκέψη σε στοιχηματικό επίπεδο.

2643. ΣΕΛΤΙΚ – ΜΑΔΕΡΓΟΥΕΛ

Την ήττα γνώρισε στην έδρα της Σεντ Τζόνστον (2-1) η Σέλτικ, όμως μικρή σημασία έχει το εν λόγω αποτέλεσμα, καθώς ο πέμπτος διαδοχικός τίτλος των «καθολικών» ήταν ήδη γεγονός. Έτσι η επερχόμενη αναμέτρηση αποκτά αυτομάτως εορταστικό χαρακτήρα, ενώ θα σημάνει και το τέλος της θητείας του Ντέιλα στον πάγκο της ομάδας. Χωρίς βαθμολογικό κίνητρο και η Μάδεργουελ, η οποία στο τελευταίο πήρε σπουδαίο διπλό επί της Ρος Κάουντι (1-3). Αναμενόμενα πετσοκομμένες οι αποδόσεις του άσσου, παρότι αναμένεται να χρησιμοποιηθούν αρκετοί αναπληρωματικοί, διέξοδο μπορεί να αποτελέσει σε λογική ρίσκου το combo1 &GG(2,50 /Bet365).

2642. ΑΜΠΕΡΝΤΙΝ - ΡΟΣ ΚΑΟΥΝΤΙ

Με το μυαλό στις διακοπές βρίσκεται η Αμπερντίν μετά την καταδικαστική ήττα από τη Σέλτικ (3-2), η οποία έβαλε τέλος στις λιγοστές ελπίδες της για κατάκτηση του τίτλου. Εμφανώς αποδιοργανωμένη, έδωσε συνέχεια στο αρνητικό σερί, γνωρίζοντας ακόμα μια αποτυχία, αυτή τη φορά απέναντι στη Χαρτς (0-1). Δε βρίσκεται σε καλό φεγγάρι η Ρος Κάουντι, αγνοεί τη νίκη εδώ και τέσσερις αγωνιστικές (0-2-2), έχοντας συμβιβαστεί με την τελευταία θέση των πλέι-οφ ανόδου. Ο ορισμός της αδιάφορης αναμέτρησης, προφανής σκέψη αποτελεί το εκατέρωθεν σκοράρισμα (1,70), όμως πραγματικά δεν υπάρχει κανένας λόγος να μπλέξουμε.

2644. ΧΑΡΤΣ - ΣΕΝΤ ΤΖΟΝΣΤΟΝ

«Τρίποντο» έπειτα από τέσσερις αγωνιστικές (0-2-2) πήρε η Χαρτς, φεύγοντας με το διπλό από την έδρα της απογοητευμένης Αμπερντίν (0-1). Εκ διαμέτρου αντίθετη η Σεντ Τζόνστον, η οποία διαγράφει εξαιρετική πορεία στα πλέι-οφ, μετρώντας τέσσερις διαδοχικές επιτυχίες, πιο πρόσφατο θύμα της την πρωταθλήτρια Σέλτικ (2-1). Στην κατάσταση που βρίσκονται οι δύο ομάδες κι αν συνυπολογίσουμε πως οι γηπεδούχοι κέρδισαν μόλις ένα από τα τέσσερα τελευταία εντός (1-1-2), τότε μόνο προς την κόντρα μπορούμε να στραφούμε, χωρίς προφανώς να είμαστε ζεστοί, μιας και δε διακυβεύεται απολύτως τίποτα.

2641. ΚΡΙΛΙΑ - ΡΟΥΜΠΙΝ ΚΑΖΑΝ

Προτελευταία αγωνιστική στην Πρέμιερ της Ρωσίας. Χωρίς άγχος αλλά και διάθεση να παλέψει το παιχνίδι με την Κράσνονταρ, η Κρίλια (3-4-6 εντός) ηττήθηκε με κάτω τα χέρια (3-0), όμως ουδεμία σημασία έχει αυτό, καθώς είχε εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή της. Η εντός έδρας ήττα από την Ανζί με 1-2 δε χάλασε ιδιαίτερα τη Ρούμπιν (4-2-8 εκτός), καθώς τα υπόλοιπα αποτελέσματα ευνόησαν ώστε να σφραγίσει τη σωτηρία της. Παντελώς αδιάφορο το ματς, οι γηπεδούχοι έδειξαν πως χωρίς κίνητρο παίζουν ανοικτά, τρία σερίGGμετράνε οι φιλοξενούμενοι, τα πολλά γκολ έχουν περισσότερες πιθανότητες επιβεβαίωσης απ’ ότι δείχνουν οι αποδόσεις.

2645. ΣΑΝΓΚΑΗ ΣΕΝΧΟΥΑ - ΚΟΥΑΝΓΚΤΣΟΟΥ ΡΦ

Θετική εμφάνιση πραγματοποίησε η Σανγκάη (2-4-2) κόντρα στη Λιαονίνγκ (0-0 εκτός), προσέγγισε σωστά την αναμέτρηση, δεν έδωσε δικαιώματα, έφτασε κοντά στο γκολ, όμως αυτό που μένει είναι πως δεν κατάφερε να ολοκληρώσει με επιτυχία την αποστολή της. Τη δεύτερη διαδοχική επικράτηση πέτυχε η Κουανγκτσόου ΡΦ (3-2-3) απέναντι στη Λιφάν (2-0), νίκη η οποία ήταν η πρώτη φετινή στο σπίτι της (1-2-1). Σε πρώτο πλάνο ο άσσος, αλλά η ψυχολογία των φιλοξενούμενων μπορεί να παίξει το ρόλο της, πάμε παρακάτω.

2646. ΧΑΝΓΚΤΣΟΟΥ ΓΚΡΙΝ. – ΛΙΑΟΝΙΝΓΚ

Περίοδο ντεφορμαρίσματος διανύει η Χανγκτσόου (2-1-5), αγνοώντας τη νίκη εδώ και πέντε αγωνιστικές (0-1-4), στο τελευταίο πλήρωσε το κακό πρώτο μέρος, μην μπορώντας να εκμεταλλευθεί τη θετική εικόνα που έβγαλε στην επανάληψη (1-2 από την Κουανγκτσόου Εβεργκράντε). Σε παρόμοια κατάσταση βρίσκεται η Λιαονίνγκ (1-4-3), η οποία διαγράφει κατακόρυφη πτώση μετά το νικηφόρο ξεκίνημα στη σεζόν (0-4-3). Αμφότερες δεν πατάνε καλά, δίνουμε μεγαλύτερη τύχη στους γηπεδούχους, αλλά ως εκεί.

2647. ΟΝΤΕΝΣΕ – ΧΟΜΠΡΟ

Σπουδαίο διπλό επί της Νόρντζελαντ (0-1) πανηγύρισε η Οντένσε (13-4-12), ώστε να διατηρήσει έτσι ζωντανές τις ελπίδες για ευρωπαϊκό εισιτήριο, το οποίο φαντάζει πλέον πιο κοντά, λόγω της πόρτας που άνοιξε μέσω της 4θέσης. Παραδομένη στη μοίρα της μοιάζει η Χόμπρο (2-6-21), η οποία ακόμα και μετά από μια σχετικά καλή εμφάνιση, κατέληξε να ηττηθεί με 1-4 από τη Μίντιλαντ. Έχουν ανάγκη τους βαθμούς οι γηπεδούχοι, δε βλέπουμε να στραβοπατούν, αλλά οι τιμές του άσσου είναι πετσοκομμένες. Αν έπρεπε να επιλέξουμε κάτι, τότε θα τον συνδυάζαμε μεover2,5 (1,97 / Stoiximan ).

2650. ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ – ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ

Τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος για τα πλέι-οφ του πρωταθλήματος του Βελγίου.Η Κλαμπ Μπριζ (3-0-0 εντός) μετά την ήττα από την Γκενκ έκανε τρεις εξαιρετικές εμφανίσεις και έχει ισάριθμες εύκολες νίκες και είναι στην κορυφή. Παίζει πολύ καλά και αν συνεχίσει έτσι θα είναι η πρωταθλήτρια. Το ματς με την Άντερλεχτ (1-1-1 εκτός) είναι αρκετά κρίσιμο, αφού την περνάει μόνο τρεις πόντους, αν την κερδίσει λογικά όλα τελειώνουν και μόνο μαθηματικά θα μπορεί να χάσει τον τίτλο. Η ομάδα από τις Βρυξέλλες παίζει καλά, όμως στην φοβερή έδρα της φορμαρισμένης Μπριζ δύσκολα να τα καταφέρει, ο άσος στο 1,85 είναι δίκαιος και είναι στις σκέψεις μας.

----. ΧΕΡΑΚΛΕΣ – ΓΚΡΟΝΙΝΓΚΕΝ

Επαναληπτικός για την ημιτελική φάση των πλέι-οφ Ευρώπης, ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ.Ανοιχτούς λογαριασμούς άφησαν οι δυο ομάδες, με τη Γκρόνινγκεν να παίρνει μικρό προβάδισμα χάρη στη νίκη με 2-1 στο γήπεδό της. Αυτή ήταν η τέταρτη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα και συνολικά η έκτη στις τελευταίες επτά αγωνιστικές (6-1-0), χτύπησε φόρμα ακριβώς τη στιγμή που έπρεπε. Η Χέρακλες έχει ήδη πραγματοποιήσει υπέρβαση με την παρουσία της στα πλέι-οφ, μπορεί να μην κερδίζει στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια της (0-3-2), αλλά διαθέτει μια πολύ δυνατή έδρα (9-5-3 εντός). Δύσκολο για εκτίμηση ματς, σωστά σε γενικές γραμμές τα σετ, θεωρούμε ότι η πρόκριση στον τελικό των πλέι-οφ θα κριθεί στις λεπτομέρειες.

2652. ΕΡΕΜΠΡΟ – ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ

Συνέχεια στα καλά αποτελέσματα για την Έρεμπρο με το 3-2 επί της Χάμαρμπι, τυχερή πάντως η επικράτησή της, με την αντίπαλο να δημιουργεί πολλές καταστάσεις μπροστά από την εστία της, έχει πλέον κερδίσει τα 5/7 πιο πρόσφατα παιχνίδια της (5-0-2), όλα μάλιστα ήταν πλούσια σε γκολ και θέαμα (7/7GG&over2,5, τα 6/7 μάλιστα ήταν καιover3,5). Η Έλφσμποργκ δείχνει σιγά-σιγά να βρίσκει ρυθμό, έρχεται από τρεις σερί νίκες, με αποτέλεσμα να αναρριχηθεί στο μέσο της βαθμολογίας. Υποψιασμένες οι τιμές στα πολλά τέρματα, παίζεται οριακά τοGG&over2,5 στο 1,80 τηςBet365.

2653. ΝΟΡΚΕΠΙΝΓΚ – ΣΟΥΝΤΣΒΑΛ

Την τρίτη συνεχόμενη νίκη της πανηγύρισε η Νόρκεπινγκ με το σημαντικό διπλό στην έδρα της Γιόνσεπινγκ, μόνη πρώτη πια στην κορυφή της βαθμολογίας η πρωταθλήτρια, μπροστά στο κοινό της μετράει 4/4 νίκες με 4/4over2,5 και 3/4GG. Εκπλήσσει ευχάριστα για την ώρα η Σούντσβαλ, στο 4-3-1 ο συνολικός της απολογισμός στο πρωτάθλημα, δεν χάνει εδώ και έξι αγωνιστικές, ενώ μακριά από το σπίτι της είναι αήττητη (2-2-0), βγάζοντας μάλιστα αρκετά δύσκολο πρόγραμμα. Δεν κοντράρεται η Νόρκεπινγκ, παρόλο που το 1,45 στον άσο δείχνει έλλειψη σεβασμό στη Σούντσβαλ, θεωρούμε ότι οι φιλοξενούμενοι μπορούν να βρουν ένα τουλάχιστον γκολ ώστε να επαληθεύσουν το αμφίσκορο (1,70/Bet365),με μεγαλύτερη δόση ρίσκου μπορούμε να πάμε και στο συνδυαστικό 1 &GGστο 2,88 του Stoiximan .

2654. ΝΤΑΛΚΟΥΡΝΤ – ΝΤΕΓΚΕΡΦΟΡΣ

Σημαντικό διπλό με 2-1 για τη Ντάλκουρντ επί της Άνγκελχολμς, ενθαρρυντικά τα πρώτα δείγματα της νεοφώτιστης στο πρωτάθλημα, δείχνει ότι ήρθε για να μείνει. Ξυπνάει η Ντέγκερφορς, πέτυχε δυο κολλητές νίκες την προηγούμενη εβδομάδα, που ήταν και οι πρώτες της στη σεζόν (2-2-3 συνολικά), θα επιδιώξει φυσικά να δώσει συνέχεια στο καλό σερί. Υπερβολικός ο φαβοριτισμός της Ντάλκουρντ στο 1,70, κάνουμε σκέψεις για τοGGστο 1,80 του Stoiximan , με την Ντέγκερφορς να έχει βρει δίχτυα σε όλες τις εξόδους της.

2665. ΧΑΪΝΤΕΝΧΑΪΜ – ΜΠΟΧΟΥΜ

Τελευταία αγωνιστική στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας. Αδιάφορο βαθμολογικά ματς.Αμφότερες τελείωσαν τη χρονιά τους εδώ και κάποιες εβδομάδες αφού οι στόχοι είτε πιάστηκαν (παραμονή για τη γηπεδούχο) είτε χάθηκαν οριστικά (μπαράζ ανόδου για την Μπόχουμ). Γι’ αυτό και στις τελευταίες αγωνιστικές δεν παίζουν καθόλου καλά και απλά περιμένουν να τελειώσει η σεζόν ώστε να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για την επόμενη. Οι τιμές αουτσάιντερ στην Μπόχουμ θα είχαν αξία αν εκείνη δεν είχε παρατήσει το πρωτάθλημα, αφού είναι ανώτερη ομάδα.

2661. ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ – ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ

Αδιάφορο βαθμολογικά ματς.Ούτε φέτος κατάφερε το βήμα παραπάνω η Ουνιόν Βερολίνου και τερμάτισε σε θέση κοντά στη μέση της βαθμολογίας. Κλείνει τη σεζόν αδιάφορα όπως αναμενόταν. Πρωταθλήτρια πριν το τέλος του πρωταθλήματος στέφθηκε η Φράιμπουργκ μετά το 2-0 επί της Χαϊντενχάιμ, δίκαιο πρωτάθλημα αφού ήταν αρκετά καλή και σταθερή σε όλη τη διάρκεια της σεζόν. Δεν ξέρουμε πόση όρεξη θα έχουν οι παίκτες, προχωράμε παρακάτω.

2663. ΣΑΝ ΠΑΟΥΛΙ – ΚΑΪΖΕΡΣΛΑΟΥΤΕΡΝ

Αδιάφορο βαθμολογικά ματς.Δεν κλείνει με τον κατάλληλο τρόπο τη σεζόν της η Σαν Πάουλι, αφού ενώ μέχρι να χάσει τον στόχο της τρίτης θέσης ήταν εξαιρετική και ήταν η έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος σταμάτησε να παίζει καλά και φάνηκε ότι η ομάδα «έσκασε». Όμως αυτό δεν αλλάζει ότι κλείνει μία πολύ θετική σεζόν για εκείνη. Σε αντίθεση με την Καϊζερσλάουτερν που για μία ακόμη χρονιά απογοήτευσε έντονα και προβλημάτισε τους ανθρώπους της. Μέχρι πριν λίγες εβδομάδες δεν είχε εξασφαλίσει τη μαθηματική της σωτηρία. Αν η γηπεδούχος ήταν έστω σε μέτρια κατάσταση ο άσος του 2,40 θα ήταν επιλογή μας, τώρα πάσο.

2657. ΓΚΡΟΪΤΕΡ ΦΙΡΤ – ΣΑΝΤΧΑΟΥΖΕΝ

Αδιάφορο βαθμολογικά ματς.Εδώ και αρκετές μέρες και οι δύο ομάδες έχουν σωθεί και από τη στιγμή αυτή το πρωτάθλημα γι’ αυτές τελείωσε και περιμένουν τις διακοπές. Παίζουν άσχημο ποδόσφαιρο τελευταία, κάτι που φαίνεται και στα αποτελέσματα τους. Δεν περιμένουμε αυτό να αλλάξει την τελευταία αγωνιστική, πάμε στο επόμενο ματς που δεν θα βαριούνται και οι δύο ομάδες να μπουν στον αγωνιστικό χώρο.

2658. ΚΑΡΛΣΡΟΥΗ – ΜΠΙΛΕΦΕΛΝΤ

Αδιάφορο βαθμολογικά ματς.Εδώ και αρκετές αγωνιστικές οι δύο ομάδες είναι αδιάφορες αφού σώθηκαν και δεν είχαν καμία ελπίδα για κάτι παραπάνω. Πάντως προσπαθούν να παίξουν καλά και να αφήσουν ικανοποιημένους τους φιλάθλους τους. Περιμένουμε να κυνηγήσουν τη νίκη αμφότερες, τοover2,5 στο 1,80 είναι η σωστή γραμμή.

2664. ΦΣΒ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ - ΜΟΝΑΧΟ 1860

Σε τρομερά κακή κατάσταση η ΦΣΒ Φρανκφούρτης (3-1-12 εντός) έχει έξι σερί ήττες και γι’ αυτό κινδυνεύει έντονα με απευθείας υποβιβασμό.Για να καταφέρει να σωθεί απευθείας θέλει θαύμα, καθώς πρέπει να κερδίσει η ίδια και να χάσουν όλοι οι αντίπαλοι της και ταυτόχρονα να καλύψει διαφορά δέκα τερμάτων. Για να βρεθεί στη θέση των μπαράζ υποβιβασμού (σαφώς πιο πιθανό και εύκολο σενάριο) πρέπει να κερδίσει και να μην κερδίσουν οι αντίπαλοι της ή να φέρει ισοπαλία και να χάσουν οι άλλες δύο ομάδες που παλεύουν για τον ίδιο στόχο. Το Μόναχο 1860 (2-5-9 εκτός) έχει τρεις καθαρές νίκες στις τελευταίες αγωνιστικές παίζει καλά και δείχνει ότι κλείνει θετικά τη σεζόν του. Αρκετά δύσκολο έργο για την ΦΣΒ. Ματς μόνο γιαliveκαι ανάλογα με τα υπόλοιπα αποτελέσματα που θα υπάρχουν εκείνη την ώρα, αφού μπορεί η γηπεδούχος να μην έχει ελπίδες ούτε για σωτηρία ούτε για τα μπαράζ.

2659. ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΪΓΚ - ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣ.

Αδιάφορη βαθμολογικά η Μπράουνσβαϊγκ(7-6-3 εντός) αλλά παίζει καλά και απελευθερωμένα στα τελευταία παιχνίδια και έχει δύο σερί νίκες με καλές εμφανίσεις και με αγώνες που είχαν καλό ρυθμό και έγιναν ροντέο. Η Φορτούνα (2-5-9 εκτός) ακόμα δεν έχει εξασφαλίσει την παραμονή της. Χρειάζεται να μην χάσει για να σωθεί απευθείαςκαι να μην έχει άγχος, ακόμα και με ήττα μπορεί να σωθεί, όμως υπάρχει κάποιο σενάριο που μπορεί να κινδυνέψει. Πάντως το +0,25 της Φορτούνα θα ήταν επιλογή μας αν δεν ήταν σε καλή κατάσταση η Μπραουνσβάιγκ.

2660. ΝΤΟΥΙΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΛΕΙΨΙΑ

Η Ντούισμπουργκ (5-5-6 εντός) ενώ όλη τη σεζόν έδειχνε καταδικασμένη στον πάτο της βαθμολογίας τους τελευταίους μήνες έχει ανακάμψει και έχει ελπίδες για τη σωτηρία της.Για να συμβεί αυτό χωρίς τα μπαράζ θα πρέπει να κερδίσει η ίδια, να χάσει η Φορτούνα και να καλυφθεί διαφορά (-23 εκείνη, -17 η Φορτούνα), κάτι που δεν είναι εύκολο. Πιο ρεαλιστικό είναι να εξασφαλίσει τα μπαράζ και να παίξει εκεί την παραμονή της στην κατηγορία, για να συμβεί αυτό θα πρέπει να κερδίσει και να μη νικήσει η ΦΣΒ ώστε να εξασφαλίσει τη θέση των μπαράζ, αν η ΦΣΒ κερδίσει θα πρέπει να καλυφθεί η διαφορά τερμάτων για να υποβιβαστεί. Η Λειψία (9-4-3 εκτός) εξασφάλισε την άνοδο της όμως έχασε τον τίτλο. Τις τελευταίες αγωνιστικές δεν ήταν καλή και έχασε την πρώτη θέση δίκαια. Παιχνίδι που πριν την έναρξη δεν έχει κανένα νόημα η ενασχόληση μαζί του, τοliveόμως είναι πιθανό να μας απασχολήσει πιο έντονα.

2662. ΠΑΝΤΕΡΜΠΟΡΝ – ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ

Με τις δύο σερί ήττες η Πάντερμπορν συνεχίζει να βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας και με εξαιρετικά δύσκολο έργο ώστε να γλυτώσει τον απευθείας υποβιβασμό.Για αυτόματη σωτηρία δεν έχει καμία ελπίδα ούτε μαθηματική, αλλά μπορεί με κάποιο συνδυασμό αποτελεσμάτων και δική της νίκη (μπορεί και με ισοπαλία, αλλά θα πρόκειται για τρομερή έκπληξη) να πάρει εκείνη τη θέση που οδηγεί στα μπαράζ. Η εικόνα που παρουσιάζει τους τελευταίους πέντε μήνες δικαιολογούν απόλυτα τη θέση που έχει και το πόσο δύσκολο είναι η σωτηρία για εκείνη. Η αντίπαλος της, Νυρεμβέργη (7-3-6 εκτός), μπορεί φαινομενικά να είναι αδιάφορη, αφού έχει εξασφαλίσει την τρίτη θέση και τα μπαράζ ανόδου, όμως θέλει να κρατηθεί σε καλό επίπεδο για τα κρίσιμα ματς που την περιμένουν για την άνοδο. Αρκετά δύσκολο το έργο της Πάντερμπορν, ειδικά αν στο τέλος πρέπει να ανοιχτεί για να κυνηγήσει νίκη, κάτι που θα μας βολέψει αφού θα πρόκειται γιαmaxbetστοlategoal, όμως αυτό θα το δούμε μόνο στοliveκαι αν συμφέρουν τα υπόλοιπα αποτελέσματα.

2932. ΕΪΡ – ΣΤΡΑΝΡΑΕΡ

Επαναληπτικός των μπαράζ ανόδου στην Τσάμπιονσιπ, 1-1 το πρώτο ματς.Κακή εικόνα παρουσίασε σε γενικές γραμμές η Έιρ στο πρώτο παιχνίδι κόντρα στη Στρανράερ για την άνοδο στην Τσάμπιονσιπ. Η ομάδα του ΜακΚολ περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο, μπορεί να αισθάνεται τυχερή που δέχθηκε μόνο ένα τέρμα, αλλά όλα τα λεφτά ήταν η ισοφάριση της στην τελευταία φάση του παιχνιδιού. Δεν έκανε κάτι διαφορετικό απ’ ότι μας έχει συνηθίσει τον τελευταίο καιρό η Στρανράερ, μόνο που αυτή τη φορά δεν της χαμογέλασε η τύχη, με αποτέλεσμα να μην πετύχει την έβδομη διαδοχική εντός έδρας επικράτηση της. Θα μπορούσε να είχε πάρει μεγαλύτερο προβάδισμα, δεν εκμεταλλεύθηκε τις ευκαιρίες και το πλήρωσε με οδυνηρό τρόπο. Μοιρασμένες οι ισορροπίες, από τη μια οι γηπεδούχοι ηττήθηκαν στα τρία από τα πέντε τελευταία εντός δίχως καν να σκοράρουν, ενώ από την άλλη οι φιλοξενούμενοι χαμογέλασαν μόλις μια φορά στις τρεις φετινές επισκέψεις στη συγκεκριμένη έδρα (1-0-2). Υπερβολικός κρίνεται με μια πρώτη ματιά ο φαβοριτισμός της Έιρ (1,73), θεωρούμε πως η Στράνραερ μπορεί να «χτυπήσει» την άνοδο, αλλά θα προτιμήσουμε να απέχουμε.

2667. ΑΡΣΕΝΑΛ - ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ

Ένα βαθμό θέλουν οι «κανονιέρηδες» στο ματς με τους υποβιβασμένους «χωριάτες» για να εξασφαλίσουν την τρίτη θέση που οδηγεί κατευθείαν στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Αλώβητοι έφυγαν από το Μάντσεστερ και την έδρα της Σίτι, απέσπασαν ισοπαλία με σκορ 2-2 και διατήρησαν το προβάδισμα των τριών πόντων από την τέταρτη θέση. Βαθμολογικά αδιάφορη και υποβιβασμένη εδώ και πολύ καιρό η Άστον Βίλα, αυτό όμως καθόλου δεν την εμπόδισε να κόψει βαθμούς από τη Νιουκάστλ και στην ουσία να την πάρει παρέα μαζί της στην Τσάμπιονσιπ! Θα κερδίσει η Άρσεναλ, πιθανόν και με πολλά γκολ, δεν βρήκαμε όμως κάτι στις αγορές που να αξίζει.

2676. ΤΣΕΛΣΙ – ΛΕΣΤΕΡ

Το πρωτάθλημα κρίθηκε πριν από δύο αγωνιστικές, όπου χάρις στην ισοπαλία της Τσέλσι με την Τότεναμ, η Λέστερ ολοκλήρωσε την τεράστια έκπληξη, κατακτώντας την Πρέμιερ. Οι «μπλε» δεν έχουν κανένα απολύτως κίνητρο, παίζουν πάντα ανοικτά, ενώ και οι «αλεπούδες» μετά τη μαθηματική επιβεβαίωση του πρωταθλήματος, έδειξαν να αφήνονται ελεύθερες, απαλλαγμένες από τακτικές, συστήματα, αλλά και το άγχος της κορυφής. Παιχνίδι για γκολ, με το συνδυασμόGGκαιover2,5 στο 1,83 τηςBet365 να αποτελεί επιλογή. Από κοντά και τοanytimeτου Βάρντι (2,50/ Stoiximan ), ο οποίος κυνηγάει την πρώτη θέση στον πίνακα των σκόρερ, βρισκόμενος μαζί με τον Αγουέρο, ένα γκολ πίσω από τον Κέιν. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2671. ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ. – ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ

Έφτασε στο σημείο να διεκδικεί την έξοδό της στο Τσάμπιονς Λιγκ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όμως τα θαλάσσωσε στο «Μπόλεϊν Γκράουντ» (ήττα 3-2 από τη Γουέστ Χαμ) και τώρα για να τερματίσει τέταρτη θέλει εκτός από δική της νίκη και ήττα της συμπολίτισσας Σίτι στην έδρα της αδιάφορης Σουόνσι. Δύσκολο το εγχείρημά της, ταβάνι λογικά η πέμπτη θέση που χαρίζει έξοδο στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Έχουν γκολ τα παιχνίδια της βαθμολογικά αδιάφορης Μπόρνμουθ, η οποία έρχεται από 5/5 GG και 8/9 over 2,5. Kαθόλου εύκολο το ματς για τους «κόκκινους διαβόλους», θα ρισκάρουμε με το GG στο 1,80 του Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2672. ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ – ΤΟΤΕΝΑΜ

Μνημόσυνο στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ» για τον υποβιβασμό της Νιουκάστλ, δεύτερη φορά που οι «καρακάξες» υποβιβάζονται στην Τσάμπιονσιπ από το 2009 και μετά. Μόνο έναν πόντο χρειάζεται η Τότεναμ για να τερματίσει σίγουρα δεύτερη, λογικά δεν θα αντιμετωπίσει προβλήματα κόντρα σε μία απογοητευμένη ομάδα και θα κερδίσει, βοηθώντας όσο γίνεται και τον Κέιν να βγει πρώτος σκόρερ στην Πρέμιερ. Το anytime του Άγγλου στράικερ τίμησε ο DSuker (2,12 στον Stoiximan , 1,90 τώρα), κάνοντας και ένα βήμα παραπάνω στο εξαιρετικό 6,75 για να σκοράρει δύο και πάνω (5,00 τώρα). Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2670. ΕΒΕΡΤΟΝ – ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ

Πέρασε και δεν ακούμπησε από το «Στάδιο του Φωτός» η Έβερτον, ηττήθηκε με κάτω τα χέρια με σκορ 3-0 από την άμεσα ενδιαφερόμενη Σάντερλαντ. Συνεχίστηκαν οι οικτρές εμφανίσεις, οι διαμαρτυρίες των οπαδών κατά του Μαρτίνεθ κορυφώθηκαν, έτσι η διοίκηση των «ζαχαρωτών» δεν περίμενε καν το φινάλε της σεζόν και απομάκρυνε στον Ισπανό τεχνικό. Με τον προπονητή της U21 στο ματς με την Νόριτς. Με ψηλά το κεφάλι αποχαιρέτησε την κατηγορία η Νόριτς, επικράτησε με 4-2 της Γουότφορντ παρά το γεγονός πως γνώριζε ότι την ίδια ώρα η Σάντερλαντ κέρδιζε και δεν είχε καμία ελπίδα παραμονής. Κακή χρονιά και για τις δύο ομάδες, αδιάφορο το ματς, αδιάφορο και στοιχηματικά, ίσως κάτι προς τα πολλά γκολ (πχ. GG & over 2,5 στο 1,90 της Bet365).

2673. ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ - ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ

Σε τρομερή κατάσταση βρίσκεται η Σαουθάμπτον, έχασε μόνο από τη Λέστερ στις τελευταίες εννέα αγωνιστικές (6-2-1), όπου κάθε νίκη της συνδυάστηκε με πολλά τέρματα και κρατάει την τύχη στα χέρια της όσον αφορά την έβδομη θέση, η οποία δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο αν η Κρίσταλ Πάλας δεν κατακτήσει το κύπελλο την επόμενη εβδομάδα. Θέλει νίκη και συνδυασμό αποτελεσμάτων προκειμένου να παλέψει για την εξάδα και να κλειδώσει τη συμμετοχή στο επόμενο Γιουρόπα Λιγκ. Από την άλλη, η ομάδα του Άλαν Πάρντιου αφού σφράγισε και μαθηματικά την παραμονή της στα μεγάλα σαλόνια, στρέφει το βλέμμα της αποκλειστικά στον τελικό κυπέλλου κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και αναμένεται να παραταχθεί με πολλές αλλαγές στο «Σεντ Μέρις». Πολύ χαμηλά βρίσκεται ο άσος, η αξία βρίσκεται στο συνδυασμό του μεover2,5, επιλογή που προσφέρει σε απόδοση 1,90 η Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2675. ΣΤΟΟΥΚ - ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ

Το φινάλε του πρωταθλήματος περιμένει η Στόουκ, ούσα από τις πιο ντεφορμέ ομάδα της Πρέμιερ με μόλις μία νίκη στις τελευταίες εννέα αγωνιστικές (1-3-5). Στο χέρι της Γουέστ Χαμ η κατάληψη της έκτης θέσης που οδηγεί σε προκριματικά στο επόμενο Γιουρόπα Λιγκ, με διπλό στο «Μπριτάνια» είναι 100% δική της, ενώ με γκέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπορεί να περάσει ακόμα και πέμπτη. Εδώ που έφτασαν τα πράγματα δεν θα αφήσει την ευκαιρία να πάει χαμένη ο Μπίλιτς, άλλωστε αξίζει η ομάδα του να εκπροσωπήσει την Αγγλία σε ευρωπαϊκή διοργάνωση. Στο 2,15 η -εποχιακή- τιμή του διπλού στην Bet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2669. ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ – ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ

Αν και προηγήθηκε η Γουότφορντ στην εκτός έδρας αναμέτρησή της με τη Νόριτς, δεν νοιάστηκε ιδιαίτερα για το ματς στη συνέχεια και δέχτηκε τέσσερα γκολ από τα ενδιαφερόμενα «καραρίνια» που εντέλει έπεσαν κατηγορία. Η είδηση από το στρατόπεδο της Γουότφορντ είναι πως ο Κίκε Φλόρες δεν θα συνεχίσει τον πάγκο της μετά το τέλος της σεζόν, μιας και υπάρχει διάσταση απόψεων με την οικογένεια Πότσο. Ακόμη μία χρονιά που φλέρταρε με τον υποβιβασμό η Σάντερλαντ, ακόμη μία φορά που κατάφερε να σωθεί! Χαρές και πανηγύρια μετά το 3-0 επί της Έβερτον, οριστικοποίησε την παραμονή της, μάλιστα με τη νίκη της έριξε τη μισητή Νιουκάστλ, σκορπίζοντας ενθουσιασμό στους φίλους της. Εντελώς αδιάφορο ματς, καλό δείχνει πάντως το Χ2 (1,90/Bet365).

2674. ΣΟΥΟΝΣΙ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκληρώνει την -περίεργη- χρονιά η Σουόνσι, σκαρφάλωσε στην 11η θέση, ενώ ο Ιταλός τεχνικός Φραντσέσκο Γκουιντολίν επιβραβεύτηκε για την προσπάθειά του και υπέγραψε νέο διετές συμβόλαιο. Η ήττα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τη Γουέστ Χαμ βόλεψε απόλυτα τη Σίτι, η οποία κρατάει την τέταρτη θέση στα χέρια της και με ένα πόντο στο «Λίμπερτι» τερματίζει οριστικά εκεί. Πολλές και σημαντικές απουσίες οι «κύκνοι», περιμένουμε από τους «πολίτες» να καθαρίσουν το ματς βοηθώντας και τον Αγουέρο να σκοράρει για τη μάχη που δίνει στον πίνακα των σκόρερ (επιλογή του DSuke r να βάλει δύο γκολ και άνω, με απόδοση 4,75 στον Stoiximan ), επαληθεύοντας διπλό & οver 1,5 (1,70/ Stoiximan ). Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2668. ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Δεν έχει αγωνιστικό κίνητρο η Γουέστ Μπρομ, αγνοεί τη νίκη στις τελευταίες εννέα αγωνιστικές, ωστόσο έβγαλε το λάδι των Άρσεναλ, Μάντσεστερ Σίτι και Τότεναμ, παραμένοντας το γνωστό σκληρό καρύδι του Τόνι Πιούλις. Η Λίβερπουλ χρειάζεται τη νίκη και συνδυασμό αποτελεσμάτων για να βρεθεί στην εξάδα, αλλά δε φαίνεται να νοιάζεται ιδιαίτερα, αφού ο Κλοπ πραγματοποιεί εκτεταμένο ροτέισον συνεχώς στο πρωτάθλημα, έχοντας στο μυαλό του αποκλειστικά τον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ την ερχόμενη Τετάρτη. Το κίνητρο μπορεί να είναι με τους «κόκκινους», ωστόσο οι πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα και η φανερή αδιαφορία για το αν θα τερματίσουν έκτοι ή έβδομοι, σε συνδυασμό με το γεγονός πως οι «Baggies» τα δίνουν όλα κόντρα στους «μεγάλους», μας ωθούν στον 0:0 ασιατικό άσο σε απόδοση 1,80 στηνBet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2678. ΣΑΝΤΑ ΚΡΟΥΖ - ΒΙΤΟΡΙΑ MΠΑΪΑ

Νεοφώτιστες αμφότερες. Τεράστια επιτυχία για τη Σάντα Κρουζ η άνοδος στην πρώτη κατηγορία, ήταν όμως κάτι που αναζητούσε για χρόνια. Οι γηπεδούχοι διαθέτουν από τους πιο ''τρελούς'' οπαδούς στη χώρα, με προσέλευση στα εντός έδρας παιχνίδια 50.000 κόσμο, ακόμα και όταν η ομάδα αγωνιζόταν στην τέταρτη κατηγορία. Διατήρησε σχεδόν όλο το ρόστερ της ανόδου η Σάντα Κρουζ, σε αντίθεση με τη Βιτόρια που έχασε αρκετούς παίχτες, πήρε όμως ακόμα περισσότερους. Οι πρώτες αγωνιστικές θα δείξουν πως θα κινηθούν οι δύο ομάδες.NoBet.

2677. ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ - ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ

Τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει εδώ και καιρό η Σάο Πάολο, την εμπόδισαν να πραγματοποιήσει μεγάλες μεταγραφές. Δύσκολα θα καταφέρει να πάρει τον τίτλο. Η πρόκριση στους οχτώ του Λιμπερταδόρες είναι επιτυχία. Οικονομικά προβλήματα αντιμετωπίζει και η Μποταφόγκο, δεν αναμένεται να καταφέρει κάτι αξιόλογο φέτος. Δεν κρατάμε κάτι.

2690. ΒΑΡΝΑΜΟ – ΓΚΑΪΣ

Την πρώτη της ήττα έπειτα από τέσσερις αγωνιστικές (3-1-0) γνώρισε η Βέρναμο στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Ντέγκερφορς (1-3), είχε μάλιστα κρατήσει απαραβίαστη την εστία της και στα τέσσερα προηγούμενα ματς, λίγα γκολ έχουν τα παιχνίδια στο σπίτι της, καθώς βγάζει δυσκολίες στη δημιουργία (1-1-1 εντός, 3/3NG&under2,5). Η ΓΚΑΪΣ πανηγύρισε έπειτα από πέντε αγώνες (0-3-2) χάρη στο 1-0 επί της Ατβίνταμπεργκ, βγάζει ωστόσο αμυντικά προβλήματα μακριά από το γήπεδό της (0-1-2 εκτός, σε όλα δέχθηκε από 2+ γκολ). Δύσκολο για εκτίμηση ματς, ούτε η Βέρναμο μας ψήνει ιδιαίτερα όταν έχει το ρόλο του φαβορί, ούτε η ΓΚΑΪΣ εμπνέει για κόντρα, δεν θα μπλέξουμε εδώ.

2689. ΑΦΚ ΓΙΟΥΝ. – ΒΑΡΜΠΕΡΓΚΣ

Συνεχίζει να εκπλήσσει ευχάριστα η ΑΦΚ, με το 2-0 στην έδρα της Ασιρίσκα παρέμεινε στην κορυφή της κατάταξης, καθώς μετράει πέντε νίκες στις πρώτες επτά αγωνιστικές (5-1-1). Η Βάρμπεργκ ηττήθηκε για τρίτη φορά στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές (1-1-3) και υποχώρησε στη βαθμολογία, με αρκετές μεταπτώσεις η ως τώρα παρουσία της. Το απόλυτο με 3/3 νίκες μετράει μπροστά στο κοινό της η ΑΦΚ, το 1,83 του άσου στηνBet365 μπορεί να μην είναι ευκαιρία, αλλά φαντάζει δίκαιο.

2691. ΦΡΕΪ – ΤΡΕΛΕΜΠΟΡΓΚ

Από τρεις σερί ισοπαλίες έρχεται η Φρέι, σε όλες μάλιστα το τελικό σκορ ήταν 2-2, έμεινε έτσι για πέμπτο ματς χωρίς τρίποντο (0-4-1), ενώ από την αρχή του πρωταθλήματος δέχεται από ακριβώς δυο τέρματα στα 6/7 παιχνίδια της (1-4-2, 6/7GG&over2,5), με την ίδια επίσης να σκοράρει από ακριβώς δυο φορές στα 5/7. Η Τρέλεμποργκ έμεινε στο 2-2 με την Εργκρίτε, μετράει μόλις μια νίκη από την αρχή της χρονιάς (1-3-3), ενώ μακριά από το σπίτι της αριθμεί 3/3 ήττες χωρίς να σκοράρει σε καμία από αυτές. Κακό σταύρωμα, αλλοπρόσαλλη η Φρέι δεν την εμπιστευόμαστε σε τιμές φαβορί, ούτε σκέψεις για κόντρα υπάρχουν αφού η Τρέλεμποργκ εμφανίζεται ψαρωμένη στις ως τώρα εξόδους της, το πάσο είναι μονόδρομος για εμάς εδώ.

2682. ΑΝΖΙ ΜΑΧΑΤΣΚΑΛΑ - Μ.ΣΑΡΑΝΣΚ

Προτελευταία αγωνιστική στην Πρέμιερ της Ρωσίας. Πολύ μεγάλο διπλό πανηγύρισε η Ανζί (1-5-8 εντός) την Τετάρτη στο Καζάν, επικρατώντας με 1-2 της Ρούμπιν, κάνοντας την ολική ανατροπή. Παρόλα αυτά, δεν αποσπάστηκε από την τελευταία θέση της βαθμολογίας. Εντός προγράμματος ήττα γνώρισε η Μορντόβια (1-5-8 εκτός) από τη Ζενίτ με το βαρύ 0-3, απέχει ένα βαθμό από τον απευθείας υποβιβασμό, βρισκόμενη εντός των πλέι-άουτ. Ο χαμένος χάνεται εδώ, οι δύο ομάδες θα προσέξουν τα νώτα τους ως κόρες οφθαλμών, αφού καμία δε θα ρισκάρει. Αναμενόμενα στο 2,25 η γραμμή των γκολ, τοunderέχει τον πρώτο λόγο.

2711. ΜΟΡΕΪΡΕΝΣΕ – ΜΑΡΙΤΙΜΟ

Αδιάφορο βαθμολογικά ματς,οι δυο ομάδες θα τερματίσουν στο κάτω μισό της βαθμολογίας, ο βασικός τους στόχος που ήταν η εξασφάλιση της παραμονής επετεύχθη σχετικά άνετα. Να σπάσει την κατάρα των εντός έδρας αγώνων θα επιδιώξει η Μορεϊρένσε, η οποία μετράει 0-2-7 στα πιο πρόσφατα εννέα μπροστά στο κοινό της, μια καλή εμφάνιση ώστε να ανέβει ψυχολογικά εν’ όψει του τελικού του Λιγκ Καπ (την ερχόμενη Παρασκευή με αντίπαλο τη Μπενφίκα) θα ψάξει η Μαρίτιμο, η οποία πάντως έχει ηττηθεί στα 6/8 πιο πρόσφατα παιχνίδια πρωταθλήματος (2-0-6). Έχει λογική να ψάξει κανείς τις αποδόσεις καθαρού αουτσάιντερ των φιλοξενούμενων, στο 1,75 το Χ2 στηνBet365,περιμένουμε να είναι πιο συγκεντρωμένοι από τους αντιπάλους τους, αφού ο επερχόμενος τελικός δεν επιτρέπει περιθώρια χαλάρωσης, ενώ σε κάθε περίπτωση η Μορεϊρένσε των 2/16 εντός έδρας νικών δεν μας κάνει για φαβορί του 2,10.

----. ΑΡΗΣ ΛΕΜ. - ΔΟΞΑ ΚΑΤΩΚ.

Αδιάφορο ματς για τις δύο ομάδες, έχουν σωθεί και πλέον απλά περιμένουν να τελειώσει η σεζόν για να κάνουν προετοιμασίες για την επόμενη και διακοπές. Περιμένουμε ο Άρης να κλείσει θετικά τη σεζόν στην έδρα της και να πάρει την τελευταία του νίκη. Αλλά στοιχηματικά δεν θα ασχοληθούμε.

----. ΕΡΜΗΣ ΑΡΑΔ. - ΑΕ ΛΕΜΕΣΟΥ

Ακόμα ένα ματς χωρίς κανένα ουσιαστικό ενδιαφέρον αφού αμφότερες έχουν σωθεί εδώ και καιρό και πλέον απλά περιμένουν να τελειώσει και τυπικά η σεζόν ώστε να ξεκινήσουν τις διακοπές τους. Παίζουν δίχως άγχος και παίζουν καλά, ελεύθερα και επιθετικά. Πιστεύουμε θα γίνει ακόμα ένα ωραίο ματς, έχουμε σκέψη στα γκολ.

----. ΠΑΦΟΣ - ΕΘΝ. ΑΧΝΑΣ

Εξάποντο ματς ο θάνατος σου η ζωή μου, η Πάφος με νίκη σώζεται ενώ ο Εθνικός με ισοπαλία ή νίκη θα σωθεί εκείνη και η γηπεδούχος θα υποβιβαστεί. Η Πάφο δεν παίζει καθόλου καλά στα τελευταία, ενώ η φιλοξενούμενη έχει βρει ρυθμό και έχει έξι ματς δίχως ήττα. Πιστεύουμε ότι ο Εθνικός θα βρει τον τρόπο να πάρει το Χ2 και να σωθεί.

2916. ΦΟΡΕΣΤ ΓΚΡΙΝ – ΓΚΡΙΜΣΜΠΙ

Ο πρώτος τελικός των Αγγλικών πλέι-οφ για φέτος, φυσικά γίνεται στο Γουέμπλεϊ, μεγάλη στιγμή και για τις δύο ομάδες.Πρόκειται για δύο από τις πιο σταθερές και καλές ομάδες στη σεζόν και δίκαια βρίσκονται εδώ. Η Φόρεστ Γκριν πέρασε από την Ντόβερ, με νίκη στο πρώτο ματς και στον επαναληπτικό στην έδρα της έκανε απλά καλή διαχείριση. Η Γκρίμσμπι με γκολ στην παράταση κατάφερε να βρεθεί στον τελικό και κοντά στη Λιγκ 2. Δύσκολο ματς που δεν χωράει καμία πρόβλεψη.

2709. ΑΠΟΕΛ – ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ

Φιέστα τίτλου για τον ΑΠΟΕΛ στο ματς με την αδιάφορη πλέον Ανόρθωση που δεν κατάφερε να βγει στην Ευρώπη και η χρονιά θεωρείται αποτυχημένη. Πιστεύουμε ότι ο ΑΠΟΕΛ θα κλείσει με νίκη τη χρονιά μπροστά στο κοινό του και θα κάνει φιέστα τίτλου. Ο άσος δεν μας ικανοποιεί και δεν θα μας απασχολήσει.

2698. ΠΟΝΦΕΡΑΝΤΙΝΑ – ΛΟΥΓΚΟ

Δυο σερί ισοπαλίες μετράει μετά την απομάκρυνση του Φάμπρι από το πάγκο της η Πονφεραντίνα, στα πέντε πλέον παιχνίδια το σερί της χωρίς νίκη (0-2-3), υποχώρησε έτσι μετά από καιρό κάτω από τη γραμμή του υποβιβασμού. Η Λούγκο δεν κατάφερε να πλησιάσει και άλλο την εξάδα, αφού έχασε με 1-2 στο γήπεδό της από την Αλκορκόν, μετράει 1-2-3 στις τελευταίες έξι αγωνιστικές και δεν κερδίζει στις πιο πρόσφατες τέσσερις εξόδους της (0-2-2). Κακό σταύρωμα, καθώς καμία από τις δυο δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση, δεν μπορούμε να εμπιστευτούμε ούτε τη μία ούτε την άλλη, γι αυτό και θα απέχουμε.

2798. ΑΛΚΟΡΚΟΝ – ΑΛΑΒΕΣ

Έπειτα από δυο κολλητές ήττες, η Αλκορκόν επέστρεψε στις νίκες με το 2-1 επί της Λούγκο, έμεινε έτσι κοντά στα πλέι-οφ, στο γήπεδό της είναι αποτελεσματικότατη (10-6-2 εντός), αν και μόλις στα 4/18 από αυτά πέτυχε πάνω από ένα γκολ. Η Αλαβές κέρδισε μετά από καιρό στο γήπεδό της (2-1 τη Βαγιαδολίδ), ήταν τέσσερις αγωνιστικές χωρίς νίκη προηγουμένως (0-3-1), αλλά διατηρείται εντός της προνομιούχου δυάδας, ένας από τους λόγους που συμβαίνει αυτό είναι η ευχέρεια της στα διπλά, καθώς μετράει 8-3-7 μακριά από σπίτι της, με καμία άλλη ομάδα της Σεγούντα να μην έχει κερδίσει περισσότερες φορές από ότι εκείνη μακριά από το σπίτι της. Πολύ αμφίρροπη αναμέτρηση, πρακτικά μπορεί να καταλήξει παντού, πιο σφιχτά θα περιμέναμε σε κάθε περίπτωση τα σετ και όχι τον άσο φαβορί του 2,10.

2696. ΕΛΤΣΕ – ΧΙΡΟΝΑ

Από τρεις σερί ισοπαλίες έρχεται η Έλτσε, επέκτεινε έτσι το σερί της χωρίς ήττα στα 10 ματς (3-7-0), χρειάζεται πάντως περισσότερες νίκες αν θέλει να βρεθεί στη ζώνη των πλέι-οφ. Η Χιρόνα γνώρισε μόλις τη δεύτερη ήττα της στις τελευταίες 17 αγωνιστικές (9-6-2), χάνοντας με 0-1 από την Κόρδοβα, με την καλή της παρουσία στο δεύτερο γύρο έχει βρεθεί σε απόσταση βολής από την εξάδα, ικανοποιητική και η εκτός έδρας παρουσία της (7-5-6 εκτός), ενώ είναι η ομάδα με την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας (μόλις 27 τέρματα παθητικό). Δυσκολοκατάβλητη η Έλτσε στο σπίτι της (8-9-2 εντός), ματς αργού ρυθμού με κυρίαρχες τις άμυνες περιμένουμε να δούμε εδώ, με τις τιμές πάντως στα λίγα τέρματα να είναι αναμενόμενα υποψιασμένες, κοιτάμε προς τις αποδόσεις αουτσάιντερ των φιλοξενούμενων, αλλά θα θέλαμε κάτι καλύτερο από το 1,825 του +0,25 διπλού για να ασχοληθούμε.

2720. ΣΥΡΙΑΝΣΚΑ – ΑΤΒΙΝΤΑΜΠΕΡΓΚ

Άμεση επιστροφή στα αρνητικά αποτελέσματα για τη Σιριάνσκα, καθώς έχασε με 1-3 από τη Σίριους, παρέμεινε έτσι με μόλις μια νίκη στο πρωτάθλημα (1-3-3), εκείνη της προηγούμενης αγωνιστικής επί της Λιουνγκσκίλε. Η Ατβίνταμπεργκ πήγε να αντιμετωπίσει τη ΓΚΑΪΣ προερχόμενη από τρεις σερί νίκες, ωστόσο δεν κατάφερε να τις κάνει τέσσερις, καθώς ηττήθηκε με 0-1, έχει πάντως βελτιωθεί αισθητά σε σχέση με την αρχή της χρονιάς. Κολακεύουν τους γηπεδούχους τα 2,00 στον άσο, θεωρούμε ότι η αξία βρίσκεται στο Χ2, αλλά η Ατβίνταμπεργκ μας πλήγωσε μεσοβδόμαδα και δεν έχουμε διάθεση να την στηρίξουμε ξανά μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

2728. ΕΣΤΕΡΣΟΥΝΤ – ΓΚΕΤΕΜΠΟΡΓΚ

Έπειτα από τρία ανεπιτυχή αποτελέσματα (0-1-2), η Έστερσουντ επέστρεψε στις νίκες με το κυνικό 1-0 επί της Κάλμαρ, έβαλε για πρώτη φορά φέτος νερό στο κρασί της, αφήνοντας στην άκρη το αλέγκρο ποδόσφαιρο που της αρέσει και έπαιξε με λίγη παραπάνω σκοπιμότητα, προκειμένου να πάρει το θετικό αποτέλεσμα. Η Γκέτεμποργκ έρχεται από δυο σερί νίκες και προσέγγισε εκ νέου τις κορυφαίες θέσεις της βαθμολογίας, έχει βγάλει πολλά αμυντικά προβλήματα στις εξόδους της (2-1-1 εκτός, 3/4GG&over3,5). Δεν έχουμε κάποια ιδιαίτερη ένσταση για τα σετ, δεν θα μπλέξουμε εδώ.

2729. ΦΑΛΚΕΝΜΠΕΡΓΚ – ΧΑΚΕΝ

Έξι ήττες στις πρώτες οχτώ αγωνιστικές του πρωταθλήματος μετράει η Φάλκενμπεργκ (1-1-6, 6/8over2,5, 6/8GG), αγωνιστική με την αγωνιστική αποδεικνύει ότι είναι ένα από τα μεγάλα φαβορί για τον υποβιβασμό. Στον έβδομο ουρανό βρίσκεται η Χάκεν μετά την κατάκτηση του κυπέλλου προς μιας εβδομάδας, πρέπει όμως σιγά-σιγά να συγκεντρωθεί στο πρωτάθλημα, καθώς έχει ήδη χάσει σημαντικό έδαφος στη βαθμολογία, μόλις στο 2-0-6 ο μέχρι στιγμής απολογισμός της (6/8over2,5, 5/8GG), μάλιστα μακριά από το σπίτι της μετράει 3/3 ήττες. Προς αποφυγή η συγκεκριμένη αναμέτρηση, ούτε τη Χάκεν μπορούμε να εμπιστευτούμε στο 1,85, αλλά ούτε και την αδύναμη Φάλκενμπεργκ.

2730. ΜΑΡΙΕΧΑΜΝ – ΛΑΧΤΙ

Ακόμα μια σπουδαία νίκη πανηγύρισε η Μάριεχαμν, πέρασε με 2-0 από την έδρα της Ίντερ Τούρκου, δεν χάνει από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος (5-2-1 συνολικά), με το μεγάλο της όπλο να είναι η άμυνα, αφού έχει δεχθεί μόλις τρία γκολ (7/8NG&under2,5), με αποτέλεσμα να διαθέτει την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας. Ανεβάζει στροφές με τον καιρό και η Λάχτι, στις πιο πρόσφατες τρεις αγωνιστικές κράτησε απαραβίαστη την εστία της (2-1-0), δεν έχει πανηγυρίσει πάντως ακόμα νίκη μακριά από το σπίτι της (0-2-1, 3/3under2,5, 2/3NG). Παιχνίδι με τις άμυνες να πρωταγωνιστούν περιμένουμε εδώ, αναμενόμενα χαμηλές οι τιμές στα λίγα τέρματα, κάπου γύρω από τα 1-0/2-0/2-1/1-1 δείχνει να κινείται το ματς.

2727. ΚΟΜΟ – ΣΠΕΤΣΙΑ

Οι γηπεδούχοι έπεσαν εδώ και μερικές αγωνιστικές, κέρδισαν μόλις μια φορά στις τελευταίες 18 αγωνιστικές (1-10-7), ενώ στο γήπεδό τους πέτυχαν μόλις δυο νίκες από την αρχή της χρονιάς (2-10-8 εντός). Οι φιλοξενούμενοι θέλουν νίκη για να εξασφαλίσουν τα πλέι-οφ ανόδου αλλά και μήπως καταφέρουν να τερματίσουν στην 3η ή 4η θέση και να γλυτώσουν τον 1ο γύρο της διαδικασίας, ενώ την τελευταία αγωνιστική υποδέχονται την Άσκολι που είναι πιθανό να είναι ενδιαφερόμενη. Η παρουσία τους στο δεύτερο μισό της χρονιάς είναι εξαιρετική, ενώ μακριά από το σπίτι τους αγνοούν την ήττα για εννέα παιχνίδια (5-4-0). Το διπλό του 1,50 (@ Stoiximan ) αποτελεί στήριγμα και παρουσιάζει πτωτικές τάσεις, δεν επηρεάζει πια η απουσία του αρχισκόρερ Νενέ (28 συμ./11 γκολ), ο οποίος λείπει εδώ και καιρό .

2723. ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ - ΣΤΟΥΡΜ ΓΚΡΑΤΣ

Αδιάφορη η Αούστρια που έχει εξασφαλίσει την τρίτη θέση και θα βρίσκεται στο Γιουρόπα Λιγκ της νέας σεζόν. Η Στουρμ θέλει να κερδίσει και να μην κερδίσει η Αντμίρα ώστε να πάρει την τέταρτη θέση που ίσως βγάλει στην Ευρώπη. Δύσκολη αναμέτρηση, ίσως μας απασχολήσει στοliveσοβαρά.

2725. ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΒΑΚ ΠΕΛΕΤΣ

Τελευταία αγωνιστική στην Αυστρία χωρίς ιδιαίτερο ενδιαφέρον, δίσεκτο το 2016 όπως βλέπουμε όλοι.Έχει πάρει τον τίτλο η Σάλτσμπουργκ και πλέον την ενδιαφέρει μόνο ο τελικός κυπέλλου σε λίγες μέρες. Σε ματς ροντέο κέρδισε την Γκρόντιγκ μεσοβδόμαδα. Αδιάφορη και η ΒΑΚ που δεν έχει κανένα στόχο στο πρωτάθλημα. Πιστεύουμε ότι θα τα καταφέρει να κλείσει εύκολα με νίκη τη σεζόν η γηπεδούχος.

2726. ΤΡΕΝΚΒΑΛΝΤΕΡ ΑΝΤ. - ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΝΗΣ

Η Αντμίρα χρειάζεται δική της νίκη ή απλά να μην κερδίσει η Στουρμ για να πάρει την τέταρτη θέση και να εξασφαλίσει την Ευρώπη για του χρόνου ότι και αν γίνει στον τελικό του κυπέλλου. Η Ραπίντ έχει εξασφαλίσει τη δεύτερη θέση και είναι εδώ και κάποιες αγωνιστικές αδιάφορη. Δύσκολο ματς, πιστεύουμε ότι μπορεί να μας απασχολήσει έντονα στοlive.

2722. ΑΛΤΑΧ – ΡΙΝΤ

Ακόμα ένα ματς χωρίς κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον στο φινάλε της σεζόν, ανάμεσα σε δύο ομάδες με αρκετά κοινά στοιχεία και σε παρόμοιο επίπεδο, κάτι που γίνεται φανερό και στη βαθμολογική τους συγκομιδή. Δεν θα ασχοληθούμε με ένα τόσο αδιάφορο ματς.

2724. ΜΑΤΕΡΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΓΚΡΟΝΤΙΓΚ

Αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ουραγούς, η Γκρόντιγκ όμως έχει ήδη υποβιβαστεί, οπότε το ματς δεν έχει κανένα ενδιαφέρον και δεν θα μας απασχολήσει ιδιαίτερα.

2775. ΚΙΕΒΟ – ΜΠΟΛΟΝΙΑ

Η εξαιρετική σεζόν της Κιέβολαμβάνει τέλος, Οι «τζιαλομπλού» διεκδικούσαν μέχρι και την έκτη θέση πριν λίγες αγωνιστικές, αλλά στα τρία τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος έχουν απολογισμό 0-1-2, ωστόσο το γεγονός πως θα τερματίσουν στο πρώτο μισό της βαθμολογίας, αποτελεί μεγάλη επιτυχία. Η Μπολόνιακατάφερε με το Ρομπέρτο Ντοναντόνι στον πάγκο να παραμείνει στην κατηγορία, αλλά στις δώδεκα πιο πρόσφατες αγωνιστικές πανηγύρισε μόλις μία νίκη (1-5-6), κάτι που τη γέμισε με άγχος, ώσπου να κλειδώσει και μαθηματικά τη σωτηρία της. Αδιάφορο ματς, θεωρούμε πως οι γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη, αφού θα θέλουν να αποχαιρετήσουν το κοινό τους με μία ακόμα επιτυχία, με τον άσο στο 2,12 του Stoiximan να έχει το προβάδισμα.

2776. ΤΖΕΝΟΑ – ΑΤΑΛΑΝΤΑ

Εντελώς αδιάφορη η Τζένοα, πήρε τις νίκες που χρειαζόταν μπροστά στο κοινό της και χωρίς ιδιαίτερο άγχος εν τέλει έσωσε την κατηγορία. Οι «ροσομπλού» παρότι δεν είχαν κανένα κίνητρο, έκαναν το κομμάτι τους την προηγούμενη αγωνιστική, διαλύοντας τη Σαμπντόρια με 0-3 στο μεγάλο ντέρμπι της Γένοβας, αλλά για κακή τους τύχη η μισητή τους αντίπαλος γλίτωσε τον υποβιβασμό. Η ομάδα του Γκασπερίνι στρέφει πια την προσοχή της στη νέα σεζόν, όπου ο έμπειρος τεχνικός μάλλον δε θα βρίσκεται στον πάγκο της, με το Γιούριτς της Κροτόνε να τον αντικαθιστά εκτός απροόπτου. Χωρίς κίνητρο και η Αταλάντα, μετά την ήττα από τη Νάπολι, έμεινε στο 1-1 με την Ουντινέζε, σε ένα ματς όπου βολεύτηκαν και οι «φριουλάνι», κλειδώνοντας την παραμονή. Παιχνίδι δίχως βαθμολογικό ενδιαφέρον, οι δύο ομάδες δε φημίζονται για τα ανοικτά τους παιχνίδια, αλλά η έλλειψη κινήτρου έχει ρίξει στα τάρταρα τις αποδόσεις σεover2,5 καιGG. Να κλείσει τη σεζόν με χαμόγελα θα προσπαθήσει η Τζένοα, δυνατή στην έδρα της (10-3-5), κακή εκτός η Αταλάντα (2-6-10), ο -0,5 ασιατικός άσος έχει τον πρώτο λόγο στο 1,975 τηςBet365. Το συνδυασμόGGκαιover2,5 επέλεξε ο DSuker σε απόδοση 1,83 στηνBet365.

2774. ΕΜΠΟΛΙ – ΤΟΡΙΝΟ

Χάρις στον εξαιρετικό της πρώτο γύρο, η Έμπολι σφράγισε άνετα την παραμονή στην κατηγορία. Δεν κινδύνεψε ουσιαστικά ποτέ η Τορίνο, όμως με τρεις συνεχόμενες νίκες τον Απρίλιο έβαλε τέλος στους όποιους μπελάδες πήγαν να δημιουργηθούν. Οι φιλοξενούμενοι παίζουν πολύ ανοικτά τελευταία (8/9over2,5) κι αναμένεται σε ένα ματς χωρίς κανένα απολύτως κίνητρο, να μας χαρίσουν ακόμα ένα ματς γεμάτο γκολ, με το συνδυασμόGGκαιover2,5 να βρίσκεται στο 1,80 στηνBet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2734. ΖΟΥΛΤΕ ΒΑΡΕΓΚΕΜ – ΓΑΝΔΗ

Η Ζούλτε Βάρεγκεμ είναι αδιάφορη, τελευταία στα πλέι-οφ του τίτλου και με κανένα κίνητρο. Έχει τρεις σερί ήττες και συνολικά πέντε σε επτά ματς (0-2-5). Η Γάνδη (1-0-2 εκτός) έχασε δύο σερί ματς από τις πρωτοπόρους (Μπριζ και Άντερλεχτ), αλλά ακόμα παραμένει στην τρίτη θέση. Η δεύτερη θέση είναι δύσκολος στόχος αλλά θα τον κυνηγήσει, θέλει να κάνει αρχή από το ματς με την αδιάφορη και αδύναμη Ζούλτε. Το διπλό στο 1,80 είναι λογική τιμή, αλλά χωρίς ενδιαφέρον, ματς μόνο γιαlive.

2784. ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ – ΓΚΕΝΤΣΛΕΡΜΠΙΡΛΙΓΚΙ

Προτελευταία αγωνιστική στην πρώτη κατηγορία της Τουρκίας.Τέλος στα όνειρα τίτλου για τη Φενέρ, η ήττα από τη Μπασακσεχίρ με 1-2 την έφερε στο -6 από τη Μπεσίκτας, θέλει 2/2 νίκες δικές της και 2/2 ήττες της Μπεσίκτας για να πάρει τον τίτλο, στην πράξη θα πρέπει να συμβιβαστεί με την ιδέα της δεύτερης θέσης. Ήττα μετά από τέσσερις αγωνιστικές (3-1-0) για τη Γκεντσλέρ (1-2 από τη Σιβασπόρ), έχει εξασφαλίσει την παραμονή της εδώ και μερικές αγωνιστικές και είναι βαθμολογικά αδιάφορη. Δεν υπάρχει λόγος να μπλέξουμε με σημείο εδώ, ενώ και τα πολλά τέρματα που θα μπορούσαν να αποτελέσουν επιλογή έχουν πετσοκομμένες αποδόσεις.

2523. ΑΚΙΣΑΣΠΟΡ – ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ

Διατηρεί ελπίδες για την πέμπτη θέση η Ακισαρσπόρ, παρόλο που είναι κολλημένη με τις ισοπαλίες εσχάτως (1-6-1 στα τελευταία οχτώ), ενώ μπροστά στο κοινό της έχει αποτύχει να κερδίσει τα πιο πρόσφατα έξι παιχνίδια της (0-4-2) και έχει μόνο μια νίκη στα τελευταία εννέα από αυτά (1-5-3). Η Γαλατά, που ούτως ή άλλως είναι τιμωρημένη από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, έχει πια λιγοστές ελπίδες να προσεγγίσει την πεντάδα (-4 από την Οσμανλισπόρ), θέλει πάντως να βρεθεί εκεί ώστε να εκτίσει άμεσα την ποινή που της έχει επιβληθεί από την ΟΥΕΦΑ, αλλά μετράει μόλις ένα τρίποντο στα πιο πρόσφατα 10 ματς πρωταθλήματος (1-5-4), ενώ μακριά από το σπίτι της δεν κερδίζει από τον Οκτώβριο (0-5-7 έκτοτε). Δεν μπορούμε να εμπιστευτούμε καμία από τις δυο στην κατάσταση που παρουσιάζονται, προς τα πολλά τέρματα μπορούμε να κοιτάξουμε εδώ, αφού το Χ δεν εξυπηρετεί στην ουσία καμία από τις δυο, στο 1,90 το συνδυαστικόGG&over2,5 στηνBet365,στα μείον της επιλογής αυτής η απουσία του τιμωρημένου Ποντόλσκι (29 συμ./12 γκολ) από τους φιλοξενούμενους.

2783. ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ – ΟΣΜΑΝΛΙΣΠΟΡ

Ένα βαθμό απέχει πια από τη μαθηματική εξασφάλιση του τίτλου η Μπεσίκτας, πολύ σημαντική η νίκη με 1-0 στο ντέρμπι με τη Γαλατά, εκμεταλλεύτηκε παράλληλα τη γκέλα της Φενέρ. Η Οσμανλισπόρ είναι πια φαβορί για την έξοδο στο Γιουρόπα Λιγκ, διατηρεί απόσταση τριών βαθμών από τους διώκτες της, ενώ έχει και κάποιες λιγοστές ελπίδες για να προλάβει την τέταρτη θέση. Είναι αήττητη εδώ και 14 αγωνιστικές (8-6-0) και είναι η ομάδα με τις λιγότερες εκτός έδρας ήττες στο πρωτάθλημα (7-6-3 εκτός), πίσω μόνο από τη Μπεσίκτας. Εννέα σερί νίκες μετρούν μπροστά στο κοινό τους οι γηπεδούχοι (13-1-2 εντός), παρόλα αυτά θα αντιμετωπίσουν μια πολύ καλή ομάδα που έχει επίσης κίνητρο, γι αυτό και το 1,50 του άσου δεν αξίζει, οι τολμηροί μπορούν να στραφούν στο Χ στο 4,50 του Stoiximan , καθώς με το αποτέλεσμα αυτό η Μπεσίκτας θα στεφθεί κα μαθηματικά πρωταθλήτρια, ενώ η Οσμανλισπόρ θα εξακολουθήσει να κρατάει την τύχη στα χέρια της αναφορικά με την έξοδο στο Γιουρόπα Λιγκ.

----. ΚΑΣΙΜΠΑΣΑ – ΜΕΡΣΙΝ

Μόνο μαθηματικές η ελπίδες της Κασίμπασα για να προλάβει την πεντάδα (-5 από την Οσμανλισπόρ), ηττήθηκε για τρίτη φορά στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές (0-1-3) από την Κονιασπόρ με 0-2, θα αρκεστεί όπως όλα δείχνουν σε μια θέση στο πάνω μισό της βαθμολογίας. Έχει αποχαιρετήσει την κατηγορία εδώ και μερικές εβδομάδες η Μερσίν, έρχεται από έξι σερί ήττες, ενώ έχει αρχίσει να δοκιμάζει νεαρούς εν’ όψει της νέας χρονιάς. Μας φαίνεται δύσκολο να μην επιβεβαιωθεί ο άσος, αλλά το 1,20 δεν παίζεται σε καμία περίπτωση.

2782. ΖΕΝΙΤ - ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΜΟΣΧΑΣ

Προτελευταία αγωνιστική στην Πρέμιερ της Ρωσίας. Την τρίτη συνεχόμενη νίκη της και την όγδοη στις τελευταίες εννέα αγωνιστικές (8-0-1) πανηγύρισε η Ζενίτ (9-3-2 εντός) κόντρα στη Μορντόβια με 0-3, ωστόσο η ήττα από τη Ροστόφ, η μοναδική στο συγκεκριμένο διάστημα, φαίνεται πως είναι και αυτή που της στερεί το πρωτάθλημα, αφού δύο στροφές πριν το τέλος είναι στο -4 από την πρωτοπόρο ΤΣΣΚΑ και στο -2 από τη δεύτερη Ροστόφ και την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτοκτονικές τάσεις έχει τελευταία η Λοκομοτίβ (7-3-4 εκτός), έφτασε τις τρεις διαδοχικές ήττες με το 0-1 από την Κούμπαν και είδε τη συμπολίτισσα Σπαρτάκ να την πλησιάζει στον πόντο στη μάχη για το τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο. Δαιμονισμένη η Ζενίτ, θα κυνηγήσει όσες ελπίδες έχει τόσο για τον τίτλο, όσο και για τη δεύτερη θέση, ωστόσο το 1,44 του άσου δε μας λέει απολύτως τίποτα. Το αφήνουμε για τοlive.

2713. ΜΠΕΝΦΙΚΑ - ΝΑΣΙΟΝΑΛ ΜΑΔΕΪΡΑ

Φινάλε στην πρώτη κατηγορία της Πορτογαλίας. Ένα ακόμα βήμα απέμεινε για τη Μπενφίκα προκειμένου να στεφθεί πρωταθλήτρια, εφόσον κερδίσει την αδιάφορη Νασιονάλ θα κατακτήσει τον τίτλο. Ζαλίζουν οι αριθμοί της στο δεύτερο μισό της χρονιάς, έχει συμπληρώσει 11 συνεχόμενες νίκες, ενώ κέρδισε συνολικά τα 24/26 πιο πρόσφατα παιχνίδια της στο πρωτάθλημα (24-1-1), παράλληλα στην έδρα της έχει μόλις δυο απώλειες βαθμών, στις ήττες από Σπόρτινγκ και Πόρτο (14-0-2 εντός). Αδιάφορη βαθμολογικά η Νασιονάλ, θα τερματίσει κάπου στο μέσο της βαθμολογίας, χωρίς ιδιαίτερες συγκινήσεις η φετινή της πορεία, για ακόμα μια σεζόν πάντως έβγαλε αδυναμίες μακριά από το σπίτι της (2-4-10 εκτός). Μπορεί στη φετινή χρονιά να έχουμε δει τα πάντα, αλλά σε περίπτωση που η Μπενφίκα δεν καταφέρει να κερδίσει θα μιλάμε για μια έκπληξη μεγατόνων, η μεγάλη διαφορά δυναμικότητας των δυο ομάδων σε συνδυασμό με το μονόπλευρο κίνητρο των γηπεδούχων καθιστούν τον άσο ως το πρώτο σημείο της αναμέτρησης, φυσικά οι αποδόσεις που κυκλοφορούν είναι τοκογλυφικές και δεν αξίζουν σε καμία περίπτωση. Μόνο στοliveίσως προκύψει ενδιαφέρον εδώ.

2714. ΜΠΡΑΓΚΑ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣ.

Χωρίς βαθμολογικό κίνητρο στο πρωτάθλημα η Μπράγκα, θα τερματίσει σίγουρα στην τέταρτη θέση,η σεζόν πάντως γι αυτήν δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί, αφού σε μια εβδομάδα ακολουθεί ο τελικός του κυπέλλου με αντίπαλο την Πόρτο, με μια ενδεχόμενη κατάκτηση του τροπαίου να ολοκληρώνει ιδανικά μια πολύ καλή σεζόν. Η Σπόρτινγκ έμεινε στη διεκδίκηση του τίτλου ως το φινάλε, συμπλήρωσε οχτώ σερί νίκες, αλλά η Μπενφίκα δεν της έκανε -τουλάχιστον ως τώρα- το χατίρι να γκελάρει, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να την προσπεράσει. Θα κοιτάξει να εξαντλήσει τις πιθανότητές της, περιμένοντας κάποιο δώρο από τη Νασιονάλ, απαραίτητη προϋπόθεση για να έχει ελπίδες για τον τίτλο είναι η ίδια να μην χάσει βαθμούς στην τελευταία αγωνιστική. Εξαιρετική η Μπράγκα στην έδρα της σε όλο το πρωτάθλημα (11-4-1 εντός), έχασε μόνο από τη Μπενφίκα, δεν περιμένουμε να παρουσιαστεί αδιάφορη, αφού για εκείνη το παιχνίδι έχει χαρακτήρα κρας-τεστ εν’ όψει Πόρτο. Θεωρούμε ότι δεν πρέπει να μπλέξουμε με σημείο εδώ, αφού η Σπόρτινγκ μπορεί να καταστεί αδιάφορη αν την ίδια ώρα η Μπενφίκα κερδίζει με διαφορά τη Νασιονάλ, προτιμότερη δείχνει η ενασχόληση με τα πολλά τέρματα, μιας και περιμένουμε και από τις δυο ομάδες να παίξουν αποκλειστικά για τη νίκη, αρκετά υποψιασμένες πάντως οι τιμές, μόνο το συνδυαστικόGG&over2,5 στο 2,00 του Stoiximan δείχνει κάπως αξιοπρεπές .

2781. ΠΙΑΣΤ ΓΚΛΙΒΙΤΣΕ – ΖΑΓΚΛΕΜΠΙΕ

Φινάλε στην πρώτη κατηγορίας της Πολωνίας.Το απόλυτο αουτσάιντερ για το πρωτάθλημα ήταν με την έναρξη των πλέι-οφ η Πιαστ(14-3-1 εντός) και έγινε ακόμα μεγαλύτερο μετά το βαρύ 4-0 από τη Λέγκια, αλλά έφτασε στην τελευταία αγωνιστική να ισοβαθμεί με την ομάδα της Βαρσοβίας. Για να κατακτήσει τον τίτλο, χρειάζεται καλύτερο αποτέλεσμα από τη Λέγκια, η οποία παίζει με την αδιάφορη Πογκόν.Σε τρομερή κατάσταση βρίσκεται η Ζαγκλέμπιε(7-5-5 εκτός), έφτασε τις τέσσερις συνεχόμενες νίκες και κλείδωσε μαθηματικά την ευρωπαϊκή έξοδο με το επιβλητικό 3-0 επί της Λεχ. Τη νίκη που θα τη διατηρήσει στο κόλπο του πρωταθλήματος θέλει η Πιαστ, αδιάφορη η Ζαγκλέμπιε, ο άσος στο 2,30 τηςBet365 δε γίνεται να αγνοηθεί. Τον κρατάμεpregameκαι στρεφόμαστε στοlive.

2778. ΛΕΓΚΙΑ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ - ΠΟΓΚΟΝ ΣΤΣΖΕΤΣΙΝ

Με νίκη κόντρα στη Λέχια, η Λέγκια(11-5-2 εντός) θα κλείδωνε τον τίτλο, αλλά έχασε με 2-0 και πλέον είναι σίγουρα πρωταθλήτρια μόνο αν κερδίσει. Γενικά, χρειάζεται ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα από την Πιαστ για να επιστρέψει στο θρόνο της. Επιβλήθηκε με 3-2 η Πογκόν(5-8-4 εκτός) της Κρακόβια, ωστόσο δε μπαίνει με ελπίδες για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο στην τελευταία στροφή της Εξτράκλασα. Εδώ που έφτασε η Λέγκια, θα μας προκαλέσει μεγάλη αίσθηση αν χύσει την καρδάρα με το γάλα, αλλά ο άσος είναι πολύ χαμηλά και δεν έχει καμία απολύτως αξία. Εν αναμονή για τοlive, περιμένοντας να προκύψει κάποια ευκαιρία.

2777. ΚΡΑΚΟΒΙΑ - ΛΕΧΙΑ ΓΚΝΤΑΝΣΚ

Η ήττα από την Πογκόν με 3-2 έβαλε σε μπελάδες την ευρωπαϊκή έξοδο για την Κρακόβια(9-4-4 εντός), αφού πλέον χρειάζεται νίκη ή ισοπαλία προκειμένου να διατηρηθεί στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας. Με ρεκόρ 4-1-1 στα πλέι-οφ η Λέχια(3-6-9 εκτός) κάλυψε εν πολλοίς το χαμένο έδαφος από την κανονική διάρκεια και τώρα πια χρειάζεται μόνο τη νίκη για να κερδίσει την έξοδο στο Γιουρόπα Λιγκ. Το απόλυτο εξάποντο της τελευταίας αγωνιστικής, θα κρίνει ποια ομάδα θα συμπληρώσει την πρώτη τετράδα. Λόγω ψυχολογίας και μόνο θα ρισκάραμε στο διπλό, αλλά θα προτιμήσουμε να απέχουμε, τουλάχιστον πριν την έναρξη του ματς.

2780. ΛΕΧ ΠΟΖΝΑΝ - ΡΟΥΧ ΧΟΡΖΟΦ

Παιχνίδι ανάμεσα σε δύο αδιάφορες και φανερά απογοητευμένες ομάδες. Η Λεχ(6-5-6 εντός) συμπλήρωσε επτά ματς ανεξαρτήτως διοργάνωσης χωρίς νίκη (0-2-5), σκόραρε μόνο στη δεύτερη αγωνιστική των πλέι-οφ και ειδικά μετά την απώλεια του κυπέλλου, μετράει δύο «κολλητές» ήττες. Βαρύ το 0-3 από την Πιαστ για τη Ρουχ(5-5-8 εκτός), έφτασε τα δέκα ματς πρωταθλήματος χωρίς νίκη (0-3-7) και φυσιολογικά βρίσκεται στην τελευταία θέση των πλέι-οφ. Κανένα κίνητρο για τις δύο ομάδες, δεν υπάρχει ο παραμικρός λόγος να πλέξουμε με το ματς.

2740. ΕΣΠΑΝΙΟΛ – ΕΪΜΠΑΡ

Με μια ξεγυρισμένη 5αρα έφυγε από το «Καμπ Νου» η Εσπανιόλ που μέχρι το ημίχρονο έχανε μόνο με 1-0. Από την περασμένη εβδομάδα πάντως είναι σωμένη και μαθηματικά οπότε και στο φινάλε απλά θα επιδιώξει τη νίκη για να κλείσει θετικά τη σεζόν μπροστά στον κόσμο της. Επιτυχημένη κρίνεται η σεζόν και για την Εϊμπάρ που φέτος συγκέντρωσε τους απαιτούμενους βαθμούς που την κράτησαν στην κατηγορία. Ελεύθερα και χωρίς άγχος και πίεση θα παίξουν αμφότερες, λογική σκέψη τοover2,5 στο 1,75 ( Bet365).

2917. ΠΛΙΜΟΥΘ – ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ

Επαναληπτικός του πρώτο ημιτελικού, που ήρθε 2-2 ανάμεσα στις δύο ομάδες που έπαιξαν καλά στο πρώτο ματς. Δεν μετράν τα εκτός έδρας γκολ.Η Πλίμουθ (12-3-8 εντός) στάθηκε πολύ καλά στο δύσκολο Φράτον Παρκ και τώρα έχει το πλεονέκτημα αφού παίζει στην έδρα της. Έπαιξε καλά πίσω από την μπάλα και στις αντεπιθέσεις ήταν εξαιρετική. Η Πόρτσμουθ (12-6-5 εκτός) είχε την κατοχή αλλά δεν μπόρεσε να κερδίσει αφού άφησε κάποιους ανοικτούς χώρους στην άμυνα και δεν τα κατάφερε. Έχει πλεονέκτημα η γηπεδούχος Πλίμουθ, βέβαια πιστεύουμε ότι έχει αρκετή ισοπαλία ο αγώνας. Πάμε πάσο στοιχηματικά, όχι και ποδοσφαιρικά.

2697. ΟΥΕΣΚΑ – ΑΛΜΕΡΙΑ

Έπειτα από δυο σερί νίκες, η Ουέσκα επέστρεψε στις ήττες με το 0-1 στην έδρα της Μιραντές, έχει μια μικρή διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη, αλλά δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να αισθάνεται ακόμα εξασφαλισμένη. Πισωγύρισμα για την Αλμερία οι δυο κολλητές ήττες από Νουμάνθια (0-2 εκτός) και Ταραγόνα (1-2 εντός), ήταν αήττητη για 10 ματς προηγουμένως (4-6-0), θα δώσει και αυτή μέχρι τέλους της μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού. Ιδιαίτερα σημαντικό το ματς για τις δυο ομάδες, σωστά σε γενικές γραμμές τα σετ, δεν υπάρχει λόγος να μπλέξουμε εδώ.

2695. ΓΙΑΓΚΟΣΤΕΡΑ – ΚΟΡΔΟΒΑ

Αξιοποίησε για ακόμα μια φορά την έδρα της φέτος η Γιαγκοστέρα (10-3-5 εντός) και χάρη στο 2-0 επί της Οβιέδο μείωσε την απόσταση της από τη σωτηρία, θέλει να μαζέψει όσο πιο πολλούς βαθμούς γίνεται στα υπόλοιπα τρία ματς στο γήπεδό της για να έχει ρεαλιστικές ελπίδες παραμονής. Επιτέλους εντός έδρας νίκη για την Κόρδοβα, το 1-0 επί της Χιρόνα ήταν η πρώτη φορά που πανηγύρισε μπροστά στο κοινό της από τον Ιανουάριο, μακριά από το σπίτι της πάντως έχασε μόνο στην τελευταία από τις πιο πρόσφατες επτά εξόδους της (3-3-1). Πολύ αμφίρροπη αναμέτρηση, αμφότερες ψάχνουν για βαθμούς, η μεν Γιαγκοστέρα για τη σωτηρία, η δε Κόρδοβα για τα πλέι-οφ, σωστά τα σφιχτά σετ με ελαφρύ φαβορί τους γηπεδούχους, θα απέχουμε από το ματς αυτό.

2908. ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ Β' – ΟΣΑΣΟΥΝΑ

Τοπική μονομαχία στη Χώρα των Βάσκων. Έχει αποχαιρετήσει ουσιαστικά την κατηγορία η Μπιλμπάο Β, οι 12 βαθμοί που υπολείπεται από την επικίνδυνη ζώνη δεν καλύπτονται στις εναπομείνασες πέντε αγωνιστικές, θα κοιτάξει απλά να χαρεί την παρουσία της στη Σεγούντα από εδώ και πέρα. Μετράει τέσσερις ήττες στα τελευταία πέντε παιχνίδια της (0-1-4, 4/5GG&over2,5), στο γήπεδο της το παλεύει αρκετά (5-5-8 εντός), αλλά η απειρία των ποδοσφαιριστών της στοιχίζει. Πέμπτη ισοπαλία σε επτά αγωνιστικές (2-5-0, 7/7under2,5, 6/7NG) για την Οσασούνα το 0-0 με την Πονφεραντίνα, εξακολουθεί να δίνει τη μάχη για τα πλέι-οφ, μακριά από το σπίτι της έχει κάνει αρκετές ζημιές φέτος (7-3-8 εκτός). Το γεγονός ότι η Μπιλμπάο Β’ ουσιαστικά έπεσε, κάνει τους μπουκ να φαβοριτίζουν έντονα την Οσασούνα, το 1,65 στο διπλό είναι μια απόδοση που σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να σταθεί στην κατηγορία, οι τιμές αυτές ουσιαστικά προκαλούν για κόντρα, αν και η αφέλεια των μικρών Βάσκων μας φτάνει και μας περισσεύει για να επιλέξουμε να μην τους στηρίξουμε.

2737. ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ – ΛΕΒΑΝΤΕ

Με ψηλά το κεφάλι και με νίκη επί της Ατλέτικο υποβιβάστηκε η Λεβάντε, βαθμολογικά αδιάφορη θα εμφανιστεί και στο Βαγιέκας όπου η Ράγιο θέλει συνδυασμό αποτελεσμάτων (να μην κερδίσουν Χετάφε και Χιχόν) για να γλιτώσει τον υποβιβασμό με δική της νίκη. Περίεργο το κλίμα στο στρατόπεδο της όμως μετά τα δημοσιεύματα πως έχει ξεκινήσει έρευνα η ομοσπονδία για να διαπιστωθεί κατά πόσο ευσταθούν οι φήμες περί χειραγώγησης του αγώνα με τη Σοσιεδάδ. Ούτε λίγο ούτε πολύ κάποιοι συγκεκριμένοι παίκτες έχουν κατηγορηθεί πως δελεάστηκαν από χρηματικά ανταλλάγματα και είχαν επίτηδες μειωμένη απόδοση. Συνήθως μετά από κάτι τέτοιο οι… κατηγορούμενοι είναι αποφασισμένοι να διώξουν μακριά όλες τις φήμες. Περιμένουμε δυνατό ξεκίνημα, παίζεται ο συνδυασμός 1 &over2,5 στο 1,73 του Stoiximan , βοηθούν και τα στατιστικά της Λεβάντε που έρχεται από 5 σερίGG&over2,5. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2743. ΜΠΕΤΙΣ – ΧΕΤΑΦΕ

Για 4η φορά στην ιστορία της η Χετάφε βρίσκεται στα… σχοινιά στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος. Τις τρεις προηγούμενες πάντως κατάφερε στο τέλος να αποφύγει τον υποβιβασμό και γενικά είναι μία από τις 5 ομάδες που δεν έχουν υποβιβαστεί ποτέ από την Πριμέρα στη Σεγούντα. Δεν μπορεί να μην γίνει αναφορά στις άψογες σχέσεις τόσο σε διοικητικό επίπεδο αλλά και στο οπαδικό κομμάτι ανάμεσα στη Μπέτις και τη Σπ. Χιχόν παρότι οι μεν είναι Ανδαλουσιάνοι και οι δε, Αστουριάνοι. Οι οπαδοί των δύο ομάδων είναι αδελφοποιημένοι και γενικά ουκ ολίγες φορές όταν χρειάστηκε η μια την ανάγκη της άλλης την είχε και με το παραπάνω. Από νωρίς πόνταραν στο 1Χ στο 2,25 της Bet365οι Young Guns που ακολουθούν το σενάριο πως η Μπέτις θα «χτυπήσει» στα ίσια το ματς για να βοηθήσει τη φιλενάδα της Χιχόν. Εναλλακτική πρόταση το 1Χ/1Χ, να μην χάνει στο ημίχρονο αλλά ούτε και στο τέλος, που πληρώνει 2,55 στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2744. ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ – ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ

Έντονο το παρασκήνιο και σε αυτή την αναμέτρηση αφού έχουμε ενδιαφερόμενο (Χιχόν) με αδιάφορο (Βιγιαρεάλ). Οι παίκτες της Βιγιαρεάλ είχαν ρεπό μέχρι και την Τετάρτη και επέστρεψαν σε ρυθμούς προπονήσεων την Πέμπτη. Την Κυριακή να θυμήσουμε πως γνώρισαν εντός έδρας ήττα από άλλη μία ενδιαφερόμενη ομάδα, τη Λα Κορουνια. Ενδιαφέρον στοιχείο το γεγονός πως ο νυν τεχνικός της, Μαρθελίνο, είναι γέννημα θρέμμα Αστουριάνος και η ομάδα της καρδιάς του είναι η Χιχόν για την οποία δήλωσε πως θα ήθελε να σωθεί. Εκτίμηση μας πως η Σπ. Χιχόν θα την βρει την άκρη και θα πάρει το πολύτιμο τρίποντο. Δεν αποκλείεται και να σωθεί κάτι το οποίο μπορεί να γίνει σε συνδυασμό με τη μη νίκη της Χετάφε στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν». Άλλωστε τα έφερε έτσι η μοίρα ώστε η βασική ανταγωνίστρια της (Χετάφε) να παίζει με τη Μπέτις με την οποία η ίδια διατηρεί πολύ φιλικές σχέσεις και στο παρελθόν ουκ ολίγες φορές η μία βοήθησε την άλλη με τα αποτελέσματα της. Επιλογή των YoungGuns ο συνδυασμός 1 &under3,5 με απόδοση 2,05 (στο 2,12 πλέον) στον Stoiximan ενώ με περισσότερο ρίσκο επιλέχτηκε και τοX/1 στο 4,00. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2082. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΟΚ

Προβλημάτισε πολύ με την εικόνα του στο παιχνίδι κόντρα στον Πανιώνιο ο Παναθηναϊκός, με το τελικό 1-1 να τον αφήνει άκρως ικανοποιημένο, αφού πιθανότατα δεν άξιζε ούτε την ισοπαλία. Πολύ καλό το κλίμα στον ΠΑΟΚ μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ στην πρεμιέρα των πλέι-οφ, ωστόσο η άμυνά του δεν εμπνέει καμία εμπιστοσύνη, άλλωστε ήταν η χειρότερη της πρώτης πεντάδας στην κανονική διάρκεια της Σούπερ Λιγκ. Πολλά κενά έχουν στα μετόπισθεν οι «πράσινοι», το αμφίσκορο στο 2,02 του Stoiximan κρίνεται μεγάλο και βρίσκεται στο πινακάκι των YoungGuns . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

----. ΚΣΜΣ ΙΑΣΙ – ΚΟΝΚΟΡΝΤΙΑ

Με τις δύο «κολλητές» νίκες κόντρα σε Πετρόλουλ και Βολουντάρι, η Ιάσι (8-5-5 εντός) σκαρφάλωσε στην κορυφή της βαθμολογίας και ευελπιστεί να παραμείνει εκεί προκειμένου να πάρει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Έμεινε στο 1-1 με τη Μποτοσάνι η Κονκόρντια και βρίσκεται στο +3 από την τελευταία τριάδα, με αποτέλεσμα να έχει το πάνω χέρι στη μάχη της παραμονής. Κυνηγάει την πρωτιά η Ιάσι, είναι σε καλή κατάσταση, παίζει -ίσως- το καλύτερο ποδόσφαιρο από τις ομάδες των πλέι-άουτ και φυσιολογικά ο άσος έχει το προβάδισμα.

2807. ΑΡΧΕΝΤΙΝΟΣ ΤΖΟΥΝ. – ΛΑΝΟΥΣ

Προτελευταία αγωνιστική στην Πριμέρα της Αργεντινής. Μετά τη νίκη επί της Μπόκα, πολλοί πίστεψαν πως η Αρχεντίνος (1-3-3 εντός) θα πάρει μπρος έστω και αργά, αλλά το βαρύ 4-0 από την Ουνιόν, επιβεβαίωσε πως η ομάδα είναι άρρωστη, επιστρέφοντας στην τελευταία θέση της βαθμολογίας υποβιβασμού. Δεν πατάει φρένο για κανένα λόγο η Λανούς (5-1-1 εκτός), με το 2-0 επί της Αλντοσίβι έφτασε τις 7 σερί νίκες, με τις 6 να συνοδεύονται από ανέπαφη εστία. Πλέον, η πρώτη θέση του ομίλου εξασφαλίστηκε και το μυαλό είναι στον τελικό του πρωταθλήματος, με το ροτέισον να είναι πολύ πιθανό στις δύο τελευταίες αγωνιστικές. Μέχρι να δούμε την ενδεκάδα των φιλοξενούμενων, δε μπορούμε να μπλέξουμε με τίποτα. Πάντως, το κίνητρο είναι με τους γηπεδούχους, αλλά η εικόνα τους δεν εμπνέει καθόλου.

2820. ΣΑΡΜΙΕΝΤΟ – ΤΙΓΚΡΕ

Με το 1-0 επί της Πατρονάτο, η Σαρμιέντο (3-3-1 εντός) έκανε τεράστιο βήμα για τη σωτηρία, αφού προσπέρασε και την Τέμπερλεϊ στη βαθμολογία υποβιβασμού, έχοντας πια το πάνω χέρι στη μάχη της παραμονής. Τίποτα δεν κυνηγάει η Τίγκρε (0-4-3 εκτός), έμεινε για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική στο μηδέν επιθετικά, παρότι κόντρα στη Ραφαέλα δημιούργησε ευκαιρίες (0-0). Ακόμα και ο βαθμός της ισοπαλίας ενδέχεται να είναι αρκετός στη Σαρμιέντο, αν χάσει η Αρχεντίνος, οπότε θα ρισκάρουμε με την αλληλεξουδετέρωση πριν το ματς και στρέφουμε την προσοχή μας στοlive.

2808. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΤΕΜΠΕΡΛΕΪ - ΝΙΟΥΕΛΣ ΟΛΝΤ ΜΠΟΪΣ

Αρκετά άτυχη ήταν η Τέμπερλεϊ (2-3-2 εντός) στο παιχνίδι με την Εστουδιάντες, όπου έχασε με 1-2 και ακόμα δεν έχει ξεμπερδέψει με την υπόθεση παραμονή, βλέποντας τη Σαρμιέντο να την προσπερνάει στη βαθμολογία υποβιβασμού. Στα χαμένα η Νιούελς (0-3-4 εκτός), ηττήθηκε και από τη Ντεφένσα με 0-1 την προηγούμενη αγωνιστική, με την αντίπαλό της να κλειδώνει την παραμονή. Το έκανε την περασμένη εβδομάδα, μπορεί και τώρα η Νιούελς. Έχει το κίνητρο και την έδρα η Τέμπερλεϊ, μπορεί να φτάσει στη νίκη και να κάνει άλμα σωτηρίας.

2800. ΛΑΤΣΙΟ – ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ

Ο Σιμόνε Ιντσάγκι έχει αναμορφώσει την εικόνα της Λάτσιο, ωστόσο ήταν αδύνατο οι Ρωμαίοι να προλάβουν την έκτη θέση, μένοντας εκτός Ευρώπης και έχοντας στραμμένο το μέλλον τους στην επόμενη σεζόν, όπου πρώτο μέλημα είναι η εύρεση προπονητή ή η διατήρηση του άλλοτε άσου τους. Η Φιορεντίνα κλείνει με ρεκόρ 1-5-4 τη σεζόν, σφράγισε την προηγούμενη αγωνιστική την πέμπτη θέση και πηγαίνει παντελώς αδιάφορη στο «Ολίμπικο». Χωρίς σκοπιμότητες θα αγωνιστούν οι δύο ομάδες, αναμένουμε ελεύθερο παιχνίδι, με το συνδυασμόGGκαιover2,5 να αποτελεί επιλογή στο 2,00 τηςBet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2802. ΠΑΛΕΡΜΟ – ΒΕΡΟΝΑ

Σε μία σεζόν που έδειχνε να εξελίσσεται με το χειρότερο δυνατό τρόπο, η Παλέρμο έφερε τούμπα την κατάσταση και έφτασε στην τελευταία αγωνιστική να έχει αυτή το πάνω χέρι στη μάχη της παραμονής, αφού χρειάζεται ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα από την Κάρπι για να διατηρήσει τη θέση της στη Σέριε Α. Η Βερόνα είναι παντελώς αδιάφορη βαθμολογικά, υποβιβασμένη ουσιαστικά εδώ και καιρό, έκανε το κομμάτι της την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στη Γιουβέντους και μπορεί πλέον να συνεχίσει το φτιάξιμο της βαλίτσας για τη Σέριε Β. Παράλληλα, είναι δεδομένο πως αν πάρει μαζί της την Κάρπι και όχι την Παλέρμο, θα καρπωθεί 15 εκατομμύρια ευρώ από την ιταλική ομοσπονδία. Εδώ που έφτασε η Παλέρμο, θα είναι μεγάλη έκπληξη αν δε σωθεί, διαθέτει την εμπειρία από τέτοιες καταστάσεις και θεωρούμε πως θα πραγματοποιήσει ένα δυναμικό ξεκίνημα, καθαρίζοντας από το πρώτο ημίχρονο τη νίκη (1,75/ Stoiximan ). Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2801. ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ – ΚΑΡΠΙ

Μία κακή σεζόν, που λίγο έλειψε να γίνει κάκιστη ολοκληρώνει η Ουντινέζε, ευελπιστώντας πως θα αποχαιρετήσει με χαμόγελα τόσο τον κόσμο της, όσο και τον εμβληματικό της αρχηγό, Ντι Νατάλε, ο οποίος παίζει το τελευταίο παιχνίδι του παιχνίδι με τη φανέλα της. Με το ένα πόδι στη Σέριε Β είναι η Κάρπι, η οποία για να παραμείνει στα μεγάλα σαλόνια χρειάζεται καλύτερο αποτέλεσμα από την Παλέρμο, η οποία την ίδια ώρα φιλοξενεί την υποβιβασμένη Βερόνα. Παρότι οι ελπίδες των φιλοξενούμενων είναι λίγες, υποχρεούνται να κυνηγήσουν μέχρι τέλους τη σωτηρία τους και για το λόγο αυτό θα ψάξουν τη νίκη. Παρότι το 3,20 του διπλού κρίνεται υπερβολικό, θεωρούμε πως η Κάρπι μπορεί να αδιαφορήσει αν η Παλέρμο την ίδια ώρα νικάει, οπότε βρίσκουμε πιο αξιόλογο το ενδεχόμενο να σημειωθεί το πρώτο γκολ στο ματς μετά το 28’, επιλογή που προσφέρει σε απόδοση 2,17 ο Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2562. ΑΜΕΡΙΚΑ ΜΙΝΕΪΡΟ – ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ

Ολοκλήρωσε την έκπληξη πέρσι η Αμέρικα, καταφέρνοντας τελικά να πάρει την πολυπόθητη άνοδο. Βγήκε ενισχυμένη από τις μεταγραφές, ενώ παράλληλα διαθέτει οικονομική σταθερότητα. Διατήρησε σχεδόν όλο το περσινό ρόστερ η Φλου, χωρίς ωστόσο να κάνει το μεταγραφικό ''μπαμ'', με τα οικονομικά να μην είναι τα καλύτερα. Λόγω των Ολυμπιακών αγώνων δε θα αγωνίζεται στο Μαρακανά. Επιθετικά παίζουν αμφότερες, κρατάμε τα πολλά γκολ.

2804. ΦΙΓΚΕΪΡΕΝΣΕ - ΠΟΝΤΕ ΠΡΕΤΑ

Αποδυναμωμένη βγαίνει η Φιγκεϊρένσε από το μεταγραφικό παζάρι, χάνοντας αρκετούς βασικούς παίχτες. Χρειάζεται ενίσχυση για να παραμείνει στην κατηγορία. Στους ίδιους ρυθμούς και η Πόντε Πρέτα, η οποία δε μπόρεσε να αντικαταστήσει επαρκώς τους παίχτες που έχασε. Δεν υπάρχει λόγος να μπλέξουμε.

2821. ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ – ΓΚΡΕΜΙΟ

Άξια πρωταθλήτρια η Κορίνθιανς την περσινή χρονιά, ήταν κατά γενική ομολογία η πιο σταθερή ομάδα στο πρωτάθλημα. Έχασε αρκετούς παίχτες στο μεταγραφικό παζάρι, τους αντικατέστησε όμως με το παραπάνω. Στις πρώτες θέσεις τις βαθμολογίας αναμένεται φέτος η Γκρέμιο, διαθέτοντας αξιόλογο υλικό και καλό προπονητή. Το μόνο αρνητικό τα εκτός έδρας ματς. Θα δώσουμε προβάδισμα στον άσο.

----. Ο ΧΙΓΚΙΝΣ - ΣΑΝΤΙΑΓΟ ΓΟΥΟΝΤΕΡΕΡΣ

Τελικός της Λιγκίγια Σουνταμερικάνα, ο νικητής παίρνει το τελευταίο εισιτήριο για το θεσμό, 0-0 το πρώτο ματς. Καλύτερη η Ο’ Χίγκινς στο πρώτο ματς, η κόκκινη όμως που δέχτηκε στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, της στέρησε τη δυνατότητα να ψάξει για τη νίκη. Σε αγωνιστική καθίζηση εδώ και καιρό οι φιλοξενούμενοι. Ο άσος αποτελεί επιλογή.

2805. ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΚΑΝΣΑΣ ΣΙΤΙ - ΟΡΛΑΝΤΟ ΣΙΤΙ

Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνει το Κάνσας (4-2-6) έπειτα από το δυνατό του ξεκίνημα, αγνοεί τη νίκη εδώ κι επτά αγωνιστικές (0-2-5), με την τελευταία ήττα να έρχεται απέναντι στο Κολοράντο (1-0). Μια από τα ίδια το Ορλάντο (2-5-2), του οποίου η πιο πρόσφατη επιτυχία σημειώθηκε πριν από πέντε παιχνίδια (0-3-2 έκτοτε). Αδύνατο να εμπιστευτούμε κάποια από τις δύο τη δεδομένη χρονική στιγμή, λαμβάνοντας υπόψιν πως μετρούν 4/7 και 8/9GGστα τελευταία τους, τότε επιλογή μπορεί να αποτελέσει το αμφίσκορο (1,75 /Bet365).

2806. ΑΛΝΤΟΣΙΒΙ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΡΑΦΑΕΛΑ

Προτελευταία αγωνιστική στην Πριμέρα της Αργεντινής. Πάλεψε με νύχια και δόντια για να κόψει βαθμούς από τη Λανούς η Αλντοσίβι (3-3- 1 εντός), ωστόσο ηττήθηκε με 2-0, μένοντας για τέταρτη συνεχόμενη αγωνιστική χωρίς νίκη (0-1-3). Το εντός έδρας 0-0 με την Τίγκρε κλείδωσε την παραμονή για τη Ραφαέλα (1-1-5 εκτός), καθιστώντας την αδιάφορη στο φινάλε του πρωταθλήματος. Μοναδικός στόχος των γηπεδούχων είναι το σπάσιμο του αρνητικού τους σερί και κόντρα σε μία ομάδα χωρίς κανένα κίνητρο, μπορεί να το πετύχει, με τον άσο να έχει το προβάδισμα.

2819. ΡΟΖΑΡΙΟ ΣΕΝΤΡΑΛ – ΚΙΛΜΕΣ

Κλασικά με πολλές αλλαγές παρατάχθηκε σε ακόμα ένα ματς πρωταθλήματος η Ροζάριο (3-2-2 εντός), χάνοντας με 1-0 από την Άρσεναλ Σαραντί. Το μυαλό της βρίσκεται αποκλειστικά στο Κόπα Λιμπερταδόρες, όπου κέρδισε με 1-0 τη Νασιονάλ Μεντεγίν και πήρε προβάδισμα πρόκρισης στα ημιτελικά του θεσμού, με τη ρεβάνς να είναι την ερχόμενη εβδομάδα. Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε η Κίλμες (1-3-3 εκτός), αλλά έχασε από τη Γοδόι με 1-3 την προηγούμενη αγωνιστική. Σημαντικές απουσίες έχουν οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι είναι και αδιάφοροι βαθμολογικά, δε νοιάζονται για το πρωτάθλημα οι γηπεδούχοι. Κανένας λόγος να μπλέξουμε.

1909. ΠΑΤΡΙΟΤΑΣ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΝΑΣΙΟΝΑΛ

Το θετικό σερί των γηπεδούχων έλαβε τέλος την προηγούμενη αγωνιστική με την ήττα 3-2 εκτός έδρας κόντρα στη Φορταλέζα, η ήττα αυτή όμως προήλθε διότι η Πατριότας αναγκάστηκε για παραπάνω από είκοσι λεπτά να αγωνιστεί με παίχτη στο τέρμα. Δεν το βάζουν κάτω οι γηπεδούχοι, παλεύουν για μία θέση στα πλέι-οφ. Η Νασιονάλ έχει ήδη προκριθεί στα πλέι-οφ, ρίχνοντας το βάρος στο Λιμπερταδόρες. Μεσοβδόμαδα αντιμετώπισε τη Ροσάριο στην Αργεντινή, αναμένεται να ξεκουράσει αρκετούς βασικούς. Θα πάμε με την κόντρα και τον άσοDNB.

----. ΚΑΜΠΑΓΕΡΟ – ΛΙΜΠΕΡΤΑΔ

Βαθμός χρυσάφι για τη Χενεράλ Καμπαγιέρο την προηγούμενη αγωνιστική, 3-3 στην έδρα της Σολ. Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ δεν το έβαλε κάτω η Καμπαγιέρο, παίρνοντας τελικά δίκαια το βαθμό της ισοπαλίας. Από νίκη προέρχεται η Λιμπερτάδ, 1-0 εντός κόντρα στη Λουκένιο. Οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος η Λιμπερτάδ. Οι φιλοξενούμενοι είναι ένα βήμα πριν την κατάκτηση του τίτλου, έχουν πάρει φόρα και μόνο αν αυτοκτονήσουν θα τον χάσουν, διπλό.

----. ΡΟΥΜΠΙΟ ΝΙΟΥ – ΟΛΙΜΠΙΑ

Δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε του Απερτούρα, με τους φιλοξενούμενους να αναζητούν μόνο τη νίκη για να έχουν ελπίδες κατάκτησης του πρωταθλήματος. Στη δεύτερη θέση η Ολίμπια, με τρεις βαθμούς λιγότερους από την πρωτοπόρο Λιμπερτάδ. Βαθμολογικά αδιάφορη η Ρούμπιο Νιού, προέρχεται από την εντός έδρας νίκη με 1-0 κόντρα στη Σέρο Πορτένιο. Διπλό.

2834. ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ – ΣΑΠΕΚΟΕΝΣΕ

Διατήρησε σχεδόν όλο το βασικό κορμό η Τσαπεκοένσε, προχωρώντας σε καλές κινήσεις κατά τη μεταγραφική περίοδο. Στόχος η παραμονή. Μία σημαντική απώλεια για την Ίντερ, καθώς έχασε ένα από τους καλύτερους παίχτες, τον Αργεντινό Ντ' Αλεσάντρο. Κινήθηκε μεταγραφικά, χωρίς να παίρνει κάποιο μεγάλο όνομα. Αναμένεται στις πρώτες θέσεις. Άσος.

1906. ΛΑ ΕΚΙΔΑΔ - ΛΟΣ ΜΙΓΙΟΝΑΡΙΟΣ

Δύο σερί ήττες συμπλήρωσε η Μιγιονάριος, χάνοντας έτσι την ευκαιρία να παραμείνει στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Σπουδαία νίκη για την Εκιδάδ την προηγούμενη αγωνιστική, 4-3 κόντρα στη Μπογιακά Τσικό εκτός έδρας. Ξεκάθαρο φαβορί οι φιλοξενούμενοι, το διπλό αποτελεί επιλογή.

1907. ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΚΑΛΙ - ΤΖΑΓΚΟΥΑΡΕΣ ΝΤΕ ΚΟΡ.

Για άλλη μία φορά η Κάλι εμφανίστηκε κατώτερη του αναμενόμενου σε εκτός έδρας ματς, γνωρίζοντας την ήττα με 2-0 από την Τζούνιορ. Βαθμούς αναζητούν οι γηπεδούχοι για την είσοδο στα πλέι-οφ. Θέλει να κάνει την έκπληξη η Τζαγκουάρες, κερδίζοντας τη συμμετοχή της στα πλέι-οφ. Προέρχεται από συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα, με τελευταίο τη νίκη κόντρα στην Πετρολέρα εντός έδρας. Η Κάλι είναι πανίσχυρη εντός, σε αντίθεση με την Τζαγκουάρες η οποία ''χάνεται'' στα εκτός έδρας ματς. Άσος.

----. ΑΜΕΡΙΚΑ – ΓΟΥΑΔΑΛΑΧΑΡΑ

Μεγάλο ντέρμπι της πρωτεύουσας, επαναληπτικός του 0-0. Κόκκινες και πολλά νεύρα είχε το πρώτο ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες, δεν αναμένουμε κάτι διαφορετικό στο δεύτερο ματς. Ελαφρώς καλύτερη σαν ομάδα οι γηπεδούχοι, αλλά σε καμία περίπτωση δε μπορούμε να ποντάρουμε τα λεφτά σε ένα τέτοιο ματς.

2811. ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΕΣ - ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ

Προτελευταία αγωνιστική στην Πριμέρα της Αργεντινής. Την τρίτη της συνεχόμενη «λευκή» ισοπαλία πήρε η Εστουδιάντες κόντρα στη Ράσινγκ, με αποτέλεσμα η Τουκουμάν να μειώσει στον πόντο και πλέον η δεύτερη θέση έχει μπει σε κίνδυνο. Με πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα παρατάχθηκε η Μπόκα (1-2-4 εκτός) κόντρα στην Ουρακάν, έμεινε στο 0-0, αλλά ούτε που ασχολείται με το πρωτάθλημα, αφού το μυαλό της ταξιδεύει στο Κόπα Λιμπερταδόρες. Εκεί έμεινε στο 1-1 κόντρα στη Νασιονάλ στο Μοντεβίδεο και στη Λα Πλάτα θα παραταχθεί ξανά με αλλαγές, προκειμένου να διατηρήσει φρέσκο τον κορμό της ενόψει της ρεβάνς που ακολουθεί μεσοβδόμαδα. Υπερβολικά χαμηλά ο άσος, αλλά δε βγαίνει και κάτι άλλο.

2837. ΠΟΡΤΛΑΝΤ ΤΑΪΜΠΕΡΣ - ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΣΙΤΙ

Τη δεύτερη διαδοχική του ήττα γνώρισε το Πόρτλαντ (3-3-5) έπειτα από τρεις αγωνιστικές χωρίς αποτυχία (2-1-0), μιας και παρουσιάστηκε κατώτερο των περιστάσεων απέναντι στο Ντάλας (2-1), με την άμυνα να αποτελεί για πολλοστή φορά βραχνά. Αντίθετη πορεία διαγράφει η Νέα Υόρκη (3-4-3), η οποία με αντίπαλο την Ουάσινγκτον (0-2) πήρε το δεύτερο «τρίποντο» στη σειρά. ΜόνοGGμετρούν οι γηπεδούχοι μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα (11/11), 6/10 οι φιλοξενούμενοι, προφανής επιλογή μοιάζει το αμφίσκορο, αλλά δε βρίσκουμε αξία στο 1,66, 2,00 πληρώνει ο συνδυασμός του μεover2,5 (Bet365).

1905. ΚΟΡΤΟΥΛΟΥΑ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΠΟΥΚΑΡΑΜΑΝΓΚΑ

Από τις ευχάριστες εκπλήξεις του φετινού πρωταθλήματος η Κορτουλουά, προέρχεται από τη σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 2-1 κόντρα στη Μιγιονάριος. Εντός έδρας παραδοσιακά δυνατή. Για άλλη μία φορά απέτυχε να πάρει τη νίκη εντός έδρας η Μπουκαραμάνγκα, γνωρίζοντας την ήττα σοκ με 1-0 από την Ενβιγκάδο. Δεν έχουν καμία τύχη οι φιλοξενούμενοι, άσος.

----. ΠΑΤΣΟΥΚΑ - ΣΑΝΤΟΣ ΛΑΓΚΟΥΝΑ

Η διαφορά κλάσης φάνηκε στο πρώτο ματς, με την Πατσούκα να παίρνει σχετικά άνετα το βαθμό της ισοπαλίας. Σε δύσκολη κατάσταση οι φιλοξενούμενοι, είναι σε θέση να αναζητήσουν τη νίκη εκτός έδρας. Η Πατσούκα είναι πανίσχυρη εντός και εύκολα ή δύσκολα θα πάρει τη νίκη.

----. ΣΙΚΛΟΝ – ΧΟΡΧΕ ΓΟΥΪΛΣΤΕΡΜΑΝ

Τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος του Κλαουσούρακαι οι μάχες για τίτλο, Σουνταμερικάνα, Λιμπερταδόρες και υποβιβασμό μαίνονται. Σημαντική νίκη για τη Σικλόν την προηγούμενη αγωνιστική, 1-0 εντός έδρας κόντρα στη Σπορτ Μπόις, νίκη που την έβγαλε προσωρινά από τη ζώνη του υποβιβασμού. Ήττα στο ντέρμπι τίτλου για τη Γουίλστερμαν με 2-0 από τη Στρόνγκεστ, στους έξι βαθμούς πλέον η διαφορά. Καλύτερη ομάδα οι φιλοξενούμενοι, όμως η Σικλόν είναι δυνατή εντός,nobet.

----. ΝΑΣΙΟΝΑΛ ΠΟΤΟΣΙ – ΜΠΟΛΙΒΑΡ

Η Νασιονάλ τρέχει ένα αήττητο σερί τεσσάρων αγωνιστικών, προερχόμενη από την εκτός έδρας ισοπαλία 3-3 κόντρα στη Σούκρε. Μάχη για την παραμονή δίνουν οι γηπεδούχοι. καταστροφική χρονιά για τη Μπολίβαρ, η οποία θα μείνει χωρίς τίτλο αλλά και κατά πάσα πιθανότητα χωρίς Λιμπερταδόρες, καθώς πολύ δύσκολα θα καλύψει τη διαφορά από τη Στρόνγκεστ. Δεν κρατάμε κάτι.

----. ΟΥΝΙΒΕΡΣΙΤΑΡΙΟ ΝΤΕ ΣΟΥΚΡΕ – ΣΠΟΡΤ ΜΠΟΪΣ

Ουσιαστικά αδιάφορες και οι δύο ομάδες, καθώς η Σούκρε δεν προλαβαίνει τις θέσεις του Λιμπερταδόρες, ενώ η Σπορτ Μπόις κάνει εδώ και καιρό τουρισμό. Τα πολλά γκολ αποτελούν επιλογή.

----. ΔΕ ΣΤΡΟΝΓΚΕΣΤ – ΣΑΝ ΧΟΣΕ

Ματς με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον και για τις δύο ομάδες. Οι γηπεδούχοι, προερχόμενοι από τη μεγάλη νίκη εντός έδρας με 2-0 κόντρα στη Γουίλστερμαν αναζητούν οπωσδήποτε τη νίκη για να έχουν ελπίδες τίτλου, ενώ οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι προέρχονται από την εκτός έδρας ήττα με 2-1 κόντρα στη Ρεάλ Ποτοσί, αναζητούν βαθμούς για την έξοδο στο Σουνταμερικάνα. Κλάσεις ανώτερη η Στρόνγκεστ, έχει τον πρώτο λόγο, οι αποδόσεις όμως είναι χαμηλές.

----. ΜΠΛΟΥΜΙΝΓΚ – ΟΡΙΕΝΤΕ ΠΕΤΡΟΛΕΡΟ

Ντέρμπι της Σάντα Κρουζ. Βαθμολογικό κίνητρο έχουν μόνο οι γηπεδούχοι, αναζητώντας βαθμούς για το Σουνταμερικάνα, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν ήδη εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους. Σε καμία περίπτωση η Οριέντε δε θα χαριστεί στη μισητή αντίπαλο. Δεν υπάρχει λόγος να μπλέξουμε.

----. ΣΠΟΡΤ ΧΟΥΑΝΚΑΓΙΟ – ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΚΡΙΣΤΑΛ

Οι παράλληλες υποχρεώσεις στο Λιμπερταδόρες κόστισαν στην Κριστάλ, η οποία δεν κατάφερε να πάρει τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή Απερτούρα, ο οποίος κατέληξε στην Ουνιβερσιτάριο. Σε μέτριους ρυθμούς κινήθηκε η Χουανκάγιο, αντιμετωπίζοντας μεγάλο πρόβλημα στο δημιουργικό κομμάτι. Θα πάμε με το ασιατικό διπλό +0,25.

----. ΑΛΙΑΝΣΑ ΑΤΛΕΤΙΚΟ – ΑΛΙΑΝΣΑ ΛΙΜΑ

Αρνητικά έκλεισαν τον Απερτούρα αμφότερες, ήττα 3-1 από τη Γκαρσιλάσο για την Αλιάνσα Ατλέτικο, ήττα 2-1 από την Κομερσιάντες για την Αλιάνσα Λίμα. Η πίεση για τον τίτλο στους φιλοξενούμενους είναι μεγάλη, σε κάθε ήττα υπάρχει γκρίνια. Πανίσχυρη εντός η Αλιάνσα Ατλέτικο, εκμεταλλευόμενη τις υψηλές θερμοκρασίες της περιοχής. ΆσοςDNB.

----. ΟΥΝΙΒΕΡΣΙΤΑΡΙΟ-ΑΓΙΑΚΟΥΤΣΟ

Άσος χωρίς στοιχηματική αξία.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ