ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Κυριακής

Ακτινογραφία κουπονιού Κυριακής

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Κυριακής (8/5) Πηγή: betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Κυριακής.

920. ΝΑΓΚΟΓΙΑ - ΒΙΣΣΕΛ ΚΟΜΠΕ

Νίκη που συνοδεύτηκε από ικανοποιητική εμφάνιση πέτυχε η Ναγκόγια (4-1-4) απέναντι στη Γιοκοχάμα Μαρίνος (3-1), αφήνοντας θετικές εντυπώσεις με το παιχνίδι της έπειτα από καιρό. «Τρίποντο» μετά από τρεις αποτυχημένες προσπάθειες πήρε η Κόμπε (4-2-3) με αντίπαλο την Ιβάτα (4-1), δίνοντας έτσι συνέχεια στο σερί που τη θέλει να κρατάει το μηδέν μόνο σε ένα φετινό ματς πρωταθλήματος. Αμφότερες έχουν θέματα στα μετόπισθεν, ενώ επιθετικά στέκονται αξιοπρεπέστατα, τρανό παράδειγμα οι γηπεδούχοι των 7/9over2,5. Αναμενόμενα πετσοκομμένες οι τιμές τουGG(1,60), πληρώνει καλύτερα το over2,5 (1,70 / Stoiximan ) , το οποίο αποτελεί επιλογή του Betol .

919. ΚΑΣΙΒΑ – ΚΑΒΑΣΑΚΙ

Με σπασμένα τα φρένα προελαύνει η Κασίβα (5-3-2), η οποία με την επικράτηση επί της Κόφου (0-2) διεύρυνε στις επτά τις συνεχόμενες νίκες σε όλες τις διοργανώσεις. Κατώτερη των περιστάσεων παρουσιάστηκε εντός έδρας κόντρα στη Σεντάι η Καβασάκι (6-3-1), στο 70’ βρέθηκε πίσω στο σκορ, όμως έβγαλε αμέσως αντίδραση, με το 1-1 να παραμένει ως το τέλος. Ομάδα τωνunder2,5 οι γηπεδούχοι (7/10) μετρώντας έξι σερί, από κοντά οι φιλοξενούμενοι (6/10) με 5/6 στα πιο πρόσφατα. Σε αποδόσεις διπλασιασμού έβαλε στο πινακάκι του το καλοπληρωμένο under2,5ο Betol (Bet365).

928. ΓΙΟΚΟΧΑΜΑ ΜΑΡΙΝΟΣ - ΒΕΝΤΦΟΡΕΤ ΚΟΦΟΥ

Τρεις διαδοχικές αποτυχίες συμπλήρωσε η Γιοκοχάμα Μαρίνος (4-2-4) με την ήττα από τη Ναγκόγια (3-1), επιβεβαιώνοντας έτσι πως διανύει περίοδο ντεφορμαρίσματος. Στην άμυνα εντοπίζεται το μεγαλύτερο πρόβλημα, ενδεικτικό το ότι δέχθηκε έξι γκολ στα τρία τελευταία. Την ήττα έπειτα από τρεις σερί ισοπαλίες γνώρισε η Κόφου (2-4-4) με αντίπαλο τη δαιμονισμένη Κασίβα (0-2), μην μπορώντας σε κανένα σημείο του παιχνιδιού να κοιτάξει κατάματα την αντίπαλο της. Σκέψεις για λίγα γκολ, όμως οι αποδόσεις είναι σωστά διαβασμένες, πάμε παρακάτω.

929. ΣΕΟΥΛ – ΠΟΧΑΝΓΚ

Παρότι συνολικά ήταν καλύτερη, η Σεούλ (6-1-1) απέτυχε να δώσει συνέχεια στο σερί πέντε νικών, παραχωρώντας ισοπαλία στην έδρα της Σουγόν (1-1). Επιτέλους νίκη για την Ποχάνγκ (2-3-3), η οποία εμφάνισε σημάδια ζωής έπειτα από καιρό. Μπορεί οι φιλοξενούμενοι να παρουσίασαν βελτίωση στο τελευταίο, αλλά κακά τα ψέματα, ο άσσος έχει τον πρώτο λόγο.

935. ΣΕΝΤΑΪ – ΦΟΥΚΟΥΟΚΑ

Σε κάκιστη κατάσταση βρίσκεται τον τελευταίο καιρό η Σεντάι (2-2-6), αγνοώντας μάλιστα τη νίκη εδώ κι επτά αγωνιστικές (0-2-5), αν και σίγουρα η πρόσφατη ισοπαλία στην έδρα της δυνατής Κασίμα (1-1) μπορεί να θεωρηθεί επιτυχία. Δεν κατάφερε να χτίσει πάνω στην επικράτηση επί της Τόκιο (0-1) η Φουκουόκα (1-3-5), η οποία ηττήθηκε δίκαια από την Ομίγια (1-2), για να παραμείνει έτσι στον πάτο της βαθμολογίας. Αμφότερες απογοητεύουν, σωστός ο φαβοριτισμός των γηπεδούχων (2,00), όμως τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν μπορούμε να εμπιστευτούμε καμία.

940. ΧΙΡΟΣΙΜΑ – ΤΟΣΟΥ

Δεν κατάφερε να πετύχει την τρίτη νίκη στη σειρά η Χιροσίμα (4-2-3) απέναντι στην Ιβάτα (1-0), ενώ μεσοβδόμαδα επικράτησε της Σεούλ για το Τσάμπιονς Λιγκ (2-1). Μετά την εκτός έδρας επικράτηση επί της Σεντάι (0-2), όλοι περίμεναν από την Τόσου (2-2-5) να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις υποδεχόμενη τη Σονάν, όμως κάτι τέτοιο ουδέποτε συνέβη, με το τελικό 0-1 να αποτελεί πισωγύρισμα. Τον πρώτο λόγο η έδρα, πολύ χαμηλό για να μπλέξουμε το 1,65 του άσσου.

938. ΟΜΙΓΙΑ – ΟΥΡΑΒΑ

Ξεκίνημα πέρα από κάθε προσδοκία πραγματοποιεί στα μεγάλα σαλόνια η Ομίγια (5-3-2), η οποία έφυγε με το διπλό από την έδρα της ουραγού Φουκουόκα (1-2), με την κορυφή να απέχει μόλις τέσσερις βαθμούς. Άξιο αναφοράς το γεγονός πως έφτασε αισίως τις δέκα αγωνιστικές χωρίς ήττα για όλες τις διοργανώσεις. Συνεχίζει ακάθεκτη να οδηγεί την κούρσα στο πρωτάθλημα η Ουράβα (7-1-1), με πιο πρόσφατο θύμα της τη Ναγκόγια (4-1). Σε εξαιρετική κατάσταση αμφότερες, σίγουρα οι φιλοξενούμενοι έχουν προβάδισμα, όμως αρνούμαστε να ταχθούμε υπέρ του χαμηλού διπλού (1,55), λαμβάνοντας υπόψιν φυσικά τη φόρμα της νεοφώτιστης. Όποιος έχει διάθεση για ρίσκο μπορεί να δοκιμάσει την τύχη του στο καλοπληρωμένο 1Χ (2,60 / Bet365),αλλά ως εκεί.

937. NΙΪΓΚΑΤΑ - ΓΚΑΜΠΑ ΟΣΑΚΑ

Δεν μπορεί με τίποτα να ορθοποδήσει η Νιιγκάτα (2-2-6), η οποία γνώρισε την τέταρτη της ήττα στα πέντε τελευταία (0-1-4), αυτή τη φορά με αντίπαλο την Κασίμα (2-1). Από αποτυχία προέρχεται και η Γκάμπα (4-0-5), θύτης αυτή τη φορά η Καβασάκι (0-1). Σκέψεις για αμφίσκορο, με το 1,65 να μην αφήνει όμως πολλά περιθώρια.

939. ΣΟΝΑΝ – ΤΟΚΥΟ

Σημάδια ζωής εμφανίζει εσχάτως η Σονάν (2-2-6), με τις απανωτές εκτός έδρας νίκες επί των Γιοκοχάμα Μαρίνος (0-1) και Τόσου (0-1) να έχουν αλλάξει άρδην το κλίμα στις τάξεις της. Μπορεί στο πρωτάθλημα να τα βρίσκει σκούρα, με την πρόσφατη εντός έδρας ήττα από την ουραγό Φουκουόκα να αποτελεί ταρακούνημα (0-1), όμως τα πράγματα είναι καλύτερα στο Τσάμπιονς Λιγκ για την Τόκιο (3-1-5), η οποία εξασφάλισε την πρόκριση στην επόμενη φάση. Προκαλεί το 3,50 του άσσου, αλλά αδυνατούμε να εμπιστευτούμε τους γηπεδούχους προς στιγμήν.

941. ΓΙΑΝΜΠΙΑΝ - ΤΣΑΝΓΚΤΣΟΥΝ ΓΙΑΤΑΪ

Τα βρίσκει σκούρα στα μεγάλα σαλόνια η Γιανμπιάν (1-2-4), με την προτελευταία θέση να αρμόζει στην έως τώρα πορεία της. Στο τελευταίο θα μπορούσε να είχε διασυρθεί, όμως ευτύχησε να δει τη Σανγκάη ΣΙΠΓ να κατεβάζει ταχύτητες (3-0). Ακόμα χειρότερη η κατάσταση στο στρατόπεδο της Γιατάι (0-2-5), η οποία αποτελεί τη μοναδική ομάδα του πρωταθλήματος που συνεχίζει να αγνοεί το «τρίποντο» έπειτα από επτά αγωνιστικές. Δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να μπλέξουμε, πάσο.

946. ΣΟΥΓΟΝ – ΓΙΕΟΝΜΠΟΥΚ

Λατρεία με τις ισοπαλίες έχει η Σουγόν (1-6-1), η οποία έχει βγάλει μακράν τις περισσότερες στο πρωτάθλημα, με την πρόσφατη κόντρα στην πρωτοπόρο Σεούλ (1-1 εντός) να αποτελεί την πέμπτη στη σειρά, αξίζει να σημειωθεί πως όλες συνδυάστηκαν με αμφίσκορο. Μεσοβδόμαδα πραγματοποίησε ίσως την καλύτερη φετινή της εμφάνιση, κάμπτοντας χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία το εμπόδιο της Σανγκάη ΣΙΠΓ (3-0) για το Τσάμπιονς Λιγκ. Συνέχεια στο σερί που τη θέλει ως τη μοναδική ομάδα του πρωταθλήματος που αγνοεί την ήττα έδωσε η Γιεονμπούκ (4-4-0) απέναντι στη Σουόν Σίτι (3-1), αν κι απέτυχε να λυγίσει τη Γιανγκσού (2-2 εντός) για το Τσάμπιονς Λιγκ. Επτά και έξι σερίGGμετρούν αντίστοιχα οι δύο ομάδες, πολύ πιθανό να φέρουν ακόμα ένα, με το αμφίσκορο (1,80 / Stoiximan ) τάχθηκε ο Betol .

948. ΓΙΟΥΜΠΙΛΟ ΙΒΑΤΑ – ΚΑΣΙΜΑ

Απογοητευτική εμφάνιση πραγματοποίησε η Ιβάτα (4-3-3) στην έδρα της Κόμπε, με αποτέλεσμα να γνωρίσει τη συντριβή (4-1) έπειτα από δύο απανωτές νίκες, επιστροφή στις επιτυχίες για την Κασίμα (6-2-2) με αντίπαλο την αδύναμη Νιιγκάτα (2-1). Τον πρώτο λόγο οι φιλοξενούμενοι, όμως δεν καλυπτόμαστε από το 1,60 του διπλού, έχουν θέματα στα μετόπισθεν οι γηπεδούχοι αλλά επιθετικά στέκονται αξιοπρεπέστατα, παίζει το αμφίσκορο (1,80 /Bet365).

949. ΑΛΑΒΕΣ – ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ

Με το 0-0 έφυγε από την έδρα της Μαγιόρκα η Αλαβές, συμπλήρωσε έτσι 12 ματς με μόλις δυο νίκες (2-7-3), με τη θέση της εντός της δυάδας να απειλείται πλέον σοβαρά, στο γήπεδό της μάλιστα έχει σημειώσει πέντε συνεχόμενες ισοπαλίες. Η Βαγιαδολίδ έμεινε στο 1-1 με τη Λούγκο, στα έξι πλέον ματς το σερί της χωρίς τρίποντο (0-2-4), μακριά από το σπίτι της μάλιστα ηττήθηκε και στα πιο πρόσφατα τρία παιχνίδια της. Καμία από τις δυο δεν πείθει τον τελευταίο καιρό, ποιοτικότερη η Αλαβές είναι το φαβορί για τη νίκη, σε λογικά επίπεδα της τάξης του 2,00 κυκλοφορεί ο άσος.

950. ΑΚΙΣΑΣΠΟΡ – ΚΑΪΣΕΡΙΣΠΟΡ

Μαθηματικές ελπίδες για την Ευρώπη διατηρεί η Ακισαρσπόρ, μετράει πέντε ισοπαλίες στα τελευταία επτά παιχνίδια της (1-5-1), ενώ μπροστά στο κοινό της κέρδισε μόνο ένα από τα πιο πρόσφατα οχτώ (1-4-3). Η Καϊσερισπόρ είναι μπλεγμένη στη μάχη της ουράς, μετρούσε 2-3-0 πριν από την αναμενόμενη ήττα στην έδρα της Μπεσίκτας, με ένα θετικό αποτέλεσμα εδώ θα κάνει σημαντικό βήμα για την επίτευξη του στόχου της παραμονής. Σε αποδόσεις οριακού φαβορί το διπλό, οι μπουκ μετρούν περισσότερο το κίνητρο των φιλοξενούμενων εδώ, αν πάντως μας έπειθε λιγάκι περισσότερο η Ακισαρσπόρ θα πηγαίναμε στην κόντρα, τώρα θα προτιμήσουμε να μείνουμε αμέτοχοι.

952. ΡΟΜΑ – ΚΙΕΒΟ

Ζωντανή στο κυνήγι της Νάπολι έμεινε η Ρόμα με το διπλό που πήρε στη Γένοβα, αλλά για να διατηρηθεί στη μάχη της δεύτερης θέσης, καλείται να επικρατήσει της Κιέβο. Αδιάφοροι οι φιλοξενούμενοι, θα παίξουν ανοικτά και χωρίς κανένα άγχος, κάτι που αναμένεται να ζορίσει την κακή αμυντική λειτουργία των «τζιαλορόσι», οι οποίοι αδυνατούν να κρατήσουν ανέπαφη την εστία τους, έχοντας τα περισσότερα αμφίσκορα στη Σέριε Α. Μπορεί να σκοράρει και η ομάδα του Ρολάντο Μαράν στο «Ολίμπικο», αλλά δύσκολα θα φύγει με θετικό αποτέλεσμα, αφού οι Ρωμαίοι έχουν τον τρόπο παρά τα προβλήματα στα μετόπισθεν, να παίρνουν τέτοιου είδους παιχνίδια . Σε απόδοση 2,625 ο συνδυασμός άσου καιGGστηνBet365, αποτελεί επιλογή του DSuker . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

953. ΒΙΜΠΟΡΓΚ – ΑΑΛΜΠΟΡΓΚ

Αδιάφοροι οι γηπεδούχοι προέρχονται από νίκη 2-1 στην έδρα της Άαρχους παραμένοντας παρόλα αυτά στη μέση του βαθμολογικού πίνακα. Από μεγάλη νίκη 3-0 επί της Μπρόντμπι προέρχεται η Άαλμποργκ (6-2-5) η οποία καταφέρνει και παραμένει με νύχια και με δόντια στην τρίτη έχοντας να παραμονεύει από πίσω της η Μίντιλαντ. Κίνητρο, φόρμα και ποιοτικότερο ρόστερ μας οδηγεί στο διπλό το οποίο αποτελεί επιλογή.

----. ΒΟΛΟΥΝΤΑΡΙ – ΚΣΜΣ ΙΑΣΙ

Η Βολουντάρι (3-7-7 εντός) έφτασε τις τέσσερις συνεχόμενες ήττες, με το πρόσφατο 4-2 από τη Μποτοσάνι να σημαίνει και ντεμπούτο του Ποπέσκου με το αριστερό στον πάγκο της και έχει μπει για τα καλά σε περιπέτειες. Ζορίστηκε, αλλά έκαμψε την αντίσταση της Πετρόλουλ η Ιάσι (4-9-4 εκτός) και παραμένει στο κυνήγι της πρώτης θέσης, η οποία εκτός απροόπτου θα δώσει και ευρωπαϊκό εισιτήριο. Έχουν κίνητρο και οι δύο ομάδες, μεγαλύτερο αυτό των γηπεδούχων, αλλά η εικόνα τους δε μας πείθει για να τους στηρίξουμε. Πάσο.

958. ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ – ΤΣΕΣΤΕΡΦΙΛΝΤ

Τελευταία αγωνιστική στη Λιγκ 1.Σε κλίμα πλέι-οφ έχει ήδη μπει η Μπράντφορντ (22-11-12), η οποία προέρχεται από δύο απανωτές επικρατήσεις επί των Γουόλσολ (4-0) και Σάουθεντ (0-1) κατά σειρά, δηλώνοντας έτσι ετοιμοπόλεμη ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Με εμφατική νίκη κόντρα στην ντεφορμέ Μπέρι (3-0) σφράγισε την παραμονή στην κατηγορία η Τσέστερφιλντ (15-8-22), γεγονός που προσδίδει διαδικαστικό χαρακτήρα στο τελευταίο μας της σεζόν για την ίδια. Μονόπλευρο το βαθμολογικό κίνητρο, μπορεί οι γηπεδούχοι να έχουν εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους στα πλέι-οφ, όμως αν πάρουν το «τρίποντο» και δεν κερδίσει η Μίλγουολ, τότε τερματίζουν στην 4η θέση. Σε μια τέτοια περίπτωση, απλώς θα έχουν την πολυτέλεια να δώσουν στην έδρα τους το δεύτερο παιχνίδι του πρώτου γύρου των πλέι-οφ. Διαβασμένες οι τιμές του άσσου (1,75).

957. ΜΠΕΡΙ – ΣΑΟΥΘΕΝΤ

Έχοντας ξεμείνει νωρίς από στόχους, οι Μπέρι (15-12-18) και Σάουθεντ (16-11-18) αποφάσισαν να πάνε διακοπές πριν την ώρα τους, με τις ήττες να έχουν την τιμητική τους για αμφότερες εσχάτως (προέρχονται από τρεις και τέσσερις σερί αποτυχίες αντίστοιχα). Διαδικαστικού χαρακτήρα η συγκεκριμένη αναμέτρηση, πιθανό να δούμε ένα ανοιχτό παιχνίδι με γκολ εκατέρωθεν (1,75), αλλά ως εκεί.

956. ΚΟΛΤΣΕΣΤΕΡ – ΡΟΤΣΝΤΕΪΛ

Στη Λιγκ 2 έπειτα από 18 χρόνια θα βρει την Κόλτσεστερ (9-13-23) η ερχόμενη σεζόν, γεγονός το οποίο δε μας αφήνει έκπληκτους με βάση την εικόνα που παρουσίασε φέτος, αρκεί κανείς να αναλογιστεί πως διαθέτει μακράν τη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας, με 97 γκολ παθητικό. Κατώτερη των περιστάσεων αποδείχθηκε η Ρότσντεϊλ (18-12-15) στην πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος, μην μπορώντας να κάνει το βήμα παραπάνω για τη συμμετοχή της στα πλέι-οφ. Ενδεικτικό το ότι αγνοεί τη νίκη εδώ και τρεις αγωνιστικές (0-2-1), με πιο πρόσφατη την ισοπαλία κόντρα στη Σουίντον (2-2 εντός). Απογοήτευση επικρατεί και στα δύο στρατόπεδα, για διαφορετικούς λόγους βέβαια, πιθανώς οι γηπεδούχοι να θέλουν να δώσουν με το κεφάλι ψηλά την τελευταία παράσταση στη Λιγκ 1, όμως το σωστά μοιρασμένο σετ και η αφερεγγυότητα τους, μας ωθούν στο πάσο.

959. ΝΤΟΝΚΑΣΤΕΡ – ΜΠΕΡΤΟΝ

Καταδικαστική θα αποβεί εκτός συγκλονιστικού απροόπτου η ήττα που γνώρισε η Ντόνκαστερ (11-12-22) στην έδρα της ουραγού Κρου (3-1), καθώς πλέον για να αποφύγει τον υποβιβασμό, χρειάζεται αποκλειστικά νίκη στην επερχόμενη αναμέτρηση, όπως επίσης και ήττα της Φλίτγουντ, μη νίκη της Μπλάκπουλ, αλλά και να καλύψει την τεράστια διαφορά τερμάτων με την πρώτη (-16/-6 αυτή την ώρα).Εκ διαμέτρου αντίθετη η κατάσταση στο στρατόπεδο της Μπέρτον (25-9-11), η οποία με το βαθμό της ισοπαλίας εξασφαλίζει την απευθείας άνοδο στην Τσάμπιονσιπ, ενώ αυτό μπορεί να συμβεί ακόμα κι αν ηττηθεί, αρκεί να προφυλάξει την υπέρ της διαφορά τερμάτων με την ανταγωνίστρια Γουόλσολ (+20/+17 αυτή την ώρα), εφόσον φυσικά η τελευταία κερδίσει.Να σημειωθεί πως ενδεχόμενη ισοφάριση της εν λόγω διαφοράς θα είναι καταστροφική για τους φιλοξενούμενους, καθώς διαθέτουν χειρότερη επίθεση από την ανταγωνίστρια. Ουσιαστικά ένα θαύμα ψάχνουν οι γηπεδούχοι ώστε να αποφύγουν τον υποβιβασμό στη Λιγκ 2, όπως και να έχει βέβαια, είναι αναγκασμένοι να ανοιχθούν από το πρώτο κιόλας λεπτό απέναντι στην πιο αξιόπιστη άμυνα του πρωταθλήματος, σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι αρκούνται και στη μοιρασιά. Το μόνο σίγουρο είναι πως η Ντόνκαστερ θα αφήσει κενά στα μετόπισθεν, με την Μπέρτον να διαθέτει αν μην τι άλλο την ποιότητα για να τα εκμεταλλευθεί. Αναμενόμενα χαμηλά το διπλό (1,80), όμως με δεδομένο πως η μοιρασιά βολεύει τους φιλοξενούμενους, δε θα κακίσουμε όποιον επιλέξει να ρισκάρει με την καλοπληρωμένη ισοπαλία (3,60).

966. ΦΛΙΤΓΟΥΝΤ ΤΑΟΥΝ – ΚΡΟΥ

Σε μπελάδες βρίσκεται η Φλίτγουντ (11-15-19), η οποία θα μπορούσε να έχει σφραγίσει νωρίτερα την παραμονή στην κατηγορία, όμως με μόλις μια νίκη στα δώδεκα τελευταία (1-6-5), μοιραία αδυνατεί να ησυχάσει. Τέλος λαμβάνει μια τραγική σεζόν για την ουραγό Κρου (7-13-25), με τον υποβιβασμό να έρχεται χωρίς την παραμικρή αντίσταση από πλευράς της. Παρόλα αυτά, στο τελευταίο εμφάνισε σημάδια ζωής, καταδικάζοντας ουσιαστικά την μέχρι πρότινος ανταγωνίστρια, Ντόνκαστερ (3-1). Μονόπλευρο το βαθμολογικό κίνητρο, οι γηπεδούχοι σώζονται με το βαθμό της ισοπαλίας ή ακόμα κι αν ηττηθούν, αρκεί απλώς να μην κερδίσει η Μπλάκπουλ, μιας και ενδεχόμενη επικράτηση της Ντόνκαστερ πολύ δύσκολα θα τους επηρεάσει, δεδομένου πως η διαφορά τερμάτων είναι συντριπτικά υπέρ τους (-6/-16 αυτή την ώρα).Εξευτελιστικές οι αποδόσεις του άσσου (1,38), προφανώς δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να μπλέξουμε, όμως με δεδομένο πως η ισοπαλία αρκεί στους γηπεδούχους, τότε κρίνεται υπερβολικό το 5,00 που πληρώνει το συγκεκριμένο ενδεχόμενο.

965. ΤΖΙΛΙΓΧΑΜ – ΜΙΛΓΟΥΟΛ

Εμφανώς αδύναμη να διαχειριστεί την πίεση για είσοδο στα πλέι-οφ, η Τζίλιγχαμ (19-12-14) αδυνατεί να δώσει τέλος στην καθοδική πορεία που διαγράφει τον τελευταίο μήνα. Με την εντός έδρας ήττα από τη Σριούσμπερι (2-3) έπεσε για πρώτη φορά φέτος εκτός εξάδας, ενώ την κατάσταση χειροτέρεψε η αποτυχία κόντρα στην Μπέρτον (2-1), αποτέλεσμα το οποίο αποδείχθηκε ιδιαίτερα ψυχοφθόρο λόγω του τρόπου με τον οποίο ήρθε (γκολ στις καθυστερήσεις). Σε τροχιά πλέι-οφ έχει μπει η Μίλγουολ (23-9-13), η νίκη επί της Όλνταμ (3-0) ήταν η τρίτη στη σειρά και η πέμπτη στα επτά τελευταία (5-1-1), επίδοση η οποία της επιτρέπει να έχει βλέψεις ακόμα και για την 3η θέση και το απόλυτο πλεονέκτημα στα πλέι-οφ που αυτή συνεπάγεται. Οι μεν γηπεδούχοι χρειάζονται μόνο το «τρίποντο» και ταυτόχρονα να μην κερδίσει καμία εκ των Μπάρνσλεϊ και Σκάνθορπ, ώστε να μπουν στα πλέι-οφ. Οι δε φιλοξενούμενοι σε περίπτωση που κερδίσουν, τότε θα περιμένουν ήττα της Γουόλσολ ώστε να τερματίσουν τρίτοι, ενώ αν δεν πάρουν τους τρεις βαθμούς, τότε ενδεχόμενη επικράτηση της Μπράντφορντ θα τους ρίξει στην 5η θέση.Εκ διαμέτρου αντίθετη η φόρμα των δύο ομάδων, όμως το γεγονός πως η Τζίλιγχαμ «καίγεται» περισσότερο για τη νίκη, καθιστά αυτομάτως την αναμέτρηση ανοιχτή προς όλα τα αποτελέσματα. Πιθανή η ενασχόληση με το παιχνίδι στο live.

960. ΟΛΝΤΑΜ - ΚΟΒΕΝΤΡΙ

Χάρις στην εξαιρετική αντεπίθεση των τελευταίων μηνών, η Όλνταμ (12-18-15) κατάφερε να εξασφαλίσει για 19η διαδοχική χρονιά την παραμονή στη Λιγκ 1, με το μεγαλύτερο μερίδιο της επιτυχίας να πιστώνεται στον τεχνικό Σέρινταν (9-6-6 από τότε που ανέλαβε). Τι κι αν πέτυχε τρεις νίκες στα τέσσερα τελευταία (3-0-1), η ουσία για την Κόβεντρι (18-12-15) είναι πως απέτυχε να εισέλθει στην προνομιούχο πρώτη εξάδα, με την απογοήτευση στις τάξεις της ομάδας να είναι διάχυτη. Αμφότερες στερούνται βαθμολογικού κινήτρου, γεγονός που προσδίδει διαδικαστικό χαρακτήρα στην αναμέτρηση. Διέξοδο μπορεί να αποτελέσει το GG (1,70) λόγω της χαλαρότητας που αναμένεται να επικρατήσει, ευνοϊκό το ότι οι δύο πλευρές μετρούν 5/6 αμφίσκορα στις τελευταίες συναντήσεις τους.

961. ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ – ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ

Θετικό ντεμπούτο πραγματοποίησε ως πρώτος προπονητής στον πάγκο της Πιτέρμπορο (18-6-21) ο υπηρεσιακός ΜακΚαν, ο οποίος είδε την ομάδα του να εμφανίζει αυτοκτονικές τάσεις, αλλά εν τέλει να επικρατεί της Σριούσμπερι (3-4). Την τρίτη της ήττα στα τέσσερα τελευταία (0-1-3) γνώρισε η Μπλάκπουλ (12-10-23), αυτή τη φορά με αντίπαλο τη σαφώς ανώτερη Γουίγκαν (0-4). Τις διακοπές περιμένουν οι γηπεδούχοι, «καίγονται» για τους τρεις βαθμούς οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι ελπίζουν ταυτόχρονα σε ήττα της Φλίτγουντ, ώστε να πανηγυρίσουν την παραμονή στην κατηγορία.Το κίνητρο επιβίωσης «δείχνει» διπλό, όμως δεν είναι απλή υπόθεση να εμπιστευτούμε την ομάδα με την τρίτη χειρότερη εκτός έδρας επίδοση της κατηγορίας (4-5-13). Πιθανή η ενασχόληση με τη συγκεκριμένη αναμέτρηση στο live.

962. ΠΟΡΤ ΒΕΪΛ - ΓΟΥΟΛΣΟΛ

Τέλος στο σερί τριών νικών για την Πορτ Βέιλ (18-11-16), η οποία ηττήθηκε από τη Σκάνθορπ (1-0), αν και μικρό το κακό καθώς δεν κυνηγάει απολύτως τίποτα. Άκρως αντίθετη η κατάσταση στο στρατόπεδο της Γουόλσολ (23-12-10), με την επικράτηση στην επερχόμενη αναμέτρηση να αποτελεί μονόδρομο, εφόσον θέλει να ελπίζει σε απευθείας άνοδο. Για να συμβεί κάτι τέτοιο, εκτός από τους τρεις βαθμούς, θα χρειαστεί όχι μόνο να ηττηθεί η ανταγωνίστρια Μπέρτον, αλλά και να ισοφαρίσει τουλάχιστον τη μεταξύ τους διαφορά τερμάτων (+17/+20 αυτή την ώρα). Σε περίπτωση που ηττηθεί, τότε κινδυνεύει ακόμα και να χάσει το απόλυτο πλεονέκτημα στα πλέι-οφ, εφόσον κερδίσει η Μίλγουολ.Αναμενόμενα εποχιακές οι τιμές του διπλού (1,75).

963. ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝ. – ΣΚΑΝΘΟΡΠ

Απογοήτευση επικρατεί στις τάξεις της Σέφιλντ (18-12-15), λόγω του ότι δεν κατάφερε να προλάβει το τρένο των πλέι-οφ, με την επερχόμενη αναμέτρηση να αποκτά διαδικαστικό χαρακτήρα. Σε καλύτερη μοίρα βρίσκεται η Σκάνθορπ (20-11-14), χωρίς βέβαια να κρατάει την τύχη στα χέρια της, καθώς υπολείπεται στην ισοβαθμία με την Μπάρνσλεϊ, αν κι αυτό μπορεί να αλλάξει. Πιο συγκεκριμένα, θα μπει στα πλέι-οφ αν πάρει τη νίκη και την ίδια ώρα δεν κερδίσει η τελευταία ή ακόμα κι αν κερδίσει, αρκεί να καλύψει τη μεταξύ τους διαφορά τερμάτων (+11/+13 αυτή την ώρα). Το θετικό είναι πως οι ελπίδες εισόδου στην εξάδα δεν περιορίζονται μόνο στη νίκη, καθώς υπό προϋποθέσεις μπορεί να συμμετάσχει στα πλέι-οφ, ακόμα κι αν ηττηθεί.Έντονα επηρεασμένο από τη διαφορά κινήτρου το σετ, στα υπόψιν για live ποντάρισμα το παιχνίδι.

964. ΣΟΥΙΝΤΟΝ – ΣΡΙΟΥΣΜΠΕΡΙ

Έχοντας εξασφαλίσει την παραμονή, η Σουίντον (15-11-19) παρουσιάστηκε χαλαρή στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την απογοητευμένη Ρότσντεϊλ, εξού και το τελικό 2-2. Μπορεί η Σριούσμπερι (13-11-21) να γνώρισε την τρίτη της ήττα στα τέσσερα τελευταία (1-0-3) με αντίπαλο την Πιτέρμπορο (3-4), όμως ευτύχησε να δει τους ανταγωνιστές στην προσπάθεια για αποφυγή του υποβιβασμού να αποτυγχάνουν επίσης, εξασφαλίζοντας έτσι αυτόματα την παραμονή. Απαλλαγμένες από το άγχος θα αγωνιστούν αμφότερες, δεν αποκλείεται να δούμε ένα ανοιχτό παιχνίδι, όμως οι αποδόσεις είναι σωστά διαβασμένες.

55. ΓΟΥΙΓΚΑΝ – ΜΠΑΡΝΣΛΕΪ

Με εμφατικό τρόπο εξασφάλισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος η Γουίγκαν (24-15-6), η οποία υπέταξε τη μαχόμενη για αποφυγή του υποβιβασμού, Μπλάκπουλ (0-4). Αυτοκτονικές τάσεις εμφάνισε η Μπάρνσλεϊ (21-8-16) στην εντός έδρας αναμέτρηση με την υποβιβασμένη Κόλτσεστερ (2-2), με αποτέλεσμα η θέση της στα πλέι-οφ να τίθεται εν αμφιβόλω. Πιο συγκεκριμένα, για να σφραγίσει τη θέση της στην προνομιούχο πρώτη εξάδα, εκτός από το «τρίποντο» χρειάζεται μη νίκη της Σκάνθορπ ή τουλάχιστον να διατηρήσει τη μεταξύ τους διαφορά τερμάτων (+13/+11 αυτή την ώρα), ενώ υπό προϋποθέσεις, μπαίνει στα πλέι-οφ ακόμα και με ήττα. Η προσοχή μας στρέφεται στο live.

967. ΑΜΚΑΡ ΠΕΡΜ – ΟΥΡΑΛ

Για δύο αποτελέσματα έπαιξε στη Μόσχα η Άμκαρ (4-4-5 εντός) κόντρα στη Ντιναμό και φυσικά το 0-0 κρίθηκε θετικό, παρότι η νίκη αγνοείται εδώ και επτά αγωνιστικές (0-4-3). Τα παράτησε εντελώς η Ουράλ (4-5-4 εκτός), αφού είναι η πιο αδιάφορη ομάδα της κατηγορίας και έχει ρεκόρ 0-1-3 στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές, με γκολ 1-11. Το κίνητρο των γηπεδούχων (αποφυγή υποβιβασμού) είναι αρκετό για να τους στηρίξουμε, με τον άσο να αποτελεί επιλογή.

968. ΣΕΛΤΙΚ – ΑΜΠΕΡΝΤΙΝ

Ολοταχώς για να προσθέσει ακόμα έναν τίτλο στην πλούσια συλλογή της οδεύει η Σέλτικ, η οποία ουσιαστικά περιμένει τη μαθηματική επιβεβαίωση της κατάκτησης του πρωταθλήματος, μιας και η επικράτηση επί της Χαρτς (1-3) τη διατήρησε στο +9 από την επερχόμενη αντίπαλο της. Από την πλευρά της η Αμπερντίν ξέσπασε στη Μάδεργουελ (4-1), όμως το κακό έχει ήδη γίνει. Πελατειακές σχέσεις έχουν αναπτύξει οι «καθολικοί» με τους «Ντονς», μετρώντας 21 διαδοχικές νίκες απέναντι τους σε εντός έδρας αγώνες πρωταθλήματος. Οι γηπεδούχοι ακόμα και με ισοπαλία σφραγίζουν τον τίτλο, αλλά σίγουρα δε θα αρκεστούν στο βαθμό, ψάχνοντας τη νίκη για να ευχαριστήσουν τους οπαδούς τους. Απογοήτευση επικρατεί στο στρατόπεδο των φιλοξενούμενων, ακόμα μπορούν να κάνουν τη ζημιά, όμως θεωρούμε πως η έδρα θα έχει τον τελευταίο λόγο, με τις αποδόσεις του άσσου βέβαια να είναι πετσοκομμένες (1,50).

970. ΣΑΝΤΟΝΓΚ ΛΟΥΝΕΓΚ - ΤΙΑΝΤΖΙΝ ΤΕΝΤΑ

Τη δεύτερη διαδοχική της ήττα γνώρισε η Σαντόνγκ (2-1-4) με αντίπαλο την Κουανγκτσόου (2-3), αντίθετη πορεία διαγράφει η Τιαντζίν (2-3-2), η οποία επέστρεψε στις επιτυχίες έπειτα από δύο αγωνιστικές, κάμπτοντας σχετικά εύκολα την αντίσταση της Σιγιαζουάνγκ (2-0). Αμφότερες δεν εμπνέουν εμπιστοσύνη στα μετόπισθεν, τον πρώτο λόγο τα γκολ.

969. ΓΚΟΥΟΑΝ ΠΕΚΙΝΟΥ - ΓΙΑΝΓΚΣΟΥ Σ.

Αήττητη για τρίτη σερί αγωνιστική παρέμεινε η Πεκίνο (1-3-2) με την ισοπαλία που απέσπασε στην έδρα της Λιφάν (1-1), δείχνοντας να ξυπνάει σιγά-σιγά. Δίχως φρένα προελαύνει η Γιανγκσού (5-2-0), συνεχίζοντας να διατηρεί το τίτλο της μοναδικής αήττητης ομάδας του πρωταθλήματος. Προκαλούν οι αποδόσεις του διπλού (3,40), όμως προφανώς οι μπουκ λαμβάνουν υπόψιν τις πρόσφατες εμφανίσεις των γηπεδούχων, καθώς και την προϊστορία μεταξύ των δύο ομάδων (4-3-0 στα τελευταία). Αξίζει να κυνηγήσουμε το αμφίσκορο σε αποδόσεις αουτσάιντερ (1,95 /Bet365).

972. ΧΑΝΓΚΤΣΟΟΥ ΓΚΡΙΝ. - ΚΟΥΑΝΓΚΤΣΟΟΥ ΕΒ.

Σε κακό φεγγάρι βρίσκεται η Χανγκτσόου (2-1-4), η οποία με τις πρόσφατες απογοητευτικές εμφανίσεις έφτασε αισίως στις τέσσερις αγωνιστικές χωρίς νίκη (0-1-3). Καβάλα στ’ άλογο η Κουανγκτσόου Εβεργκράντε (6-0-1), κόντρα στη Σανγκάη πέτυχε την πέμπτη συνεχόμενη επικράτηση της (2-1), ώστε να διατηρηθεί μόνη πρώτη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Ούτε λόγος βέβαια για το 1,40 του διπλού.

971. ΣΙΓΙΑΖΟΥΑΝΓΚ - ΣΑΝΓΚΑΗ ΣΙΠΓ

Ήττα έπειτα από τρεις αγωνιστικές είχε το μενού για τη Σιγιαζουάνγκ (2-2-3), αφού παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων απέναντι στην Τιαντζίν (2-0). Φόρα για τα καλά έχει πάρει η Σανγκάη ΣΙΠΓ (4-2-1), η οποία φιλοδώρησε με τρία τέρματα τη Γιανμπιάν στο ημίχρονο, κατεβάζοντας έκτοτε ταχύτητα (3-0). Αυτή ήταν η τέταρτη σερί νίκη της στο πρωτάθλημα, αν και μεσοβδόμαδα ηττήθηκε εύκολα στην έδρα της Σουγόν (3-0) για το Τσάμπιονς Λιγκ, εξασφαλίζοντας πάραυτα την πρωτιά του ομίλου και την πρόκριση στην επόμενη φάση που αυτή συνεπάγεται. Λογικό φαντάζει το 1,65 του διπλού, όμως δε θα πάρουμε.

979. ΛΟΥΓΚΑΝΟ – ΓΚΡΑΣΧΟΠΕΡΣ

Παρά το πρόσφατο 1-1 με αντίπαλο τη Λουκέρνη η Λουγκάνο δεν παίζει καλά με αποτέλεσμα να βρίσκεται κολλημένη στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα,over2,5 τα πέντε από τα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Εντός έδρας ήττα 2-1 από τη Γιούνγκ Μπόις γνώρισε η Γκρασχόπερς η οποία επέστρεψε άμεσα στα αρνητικά αποτελέσματα μετά και το 2-0 επί της Σεν Γκάλεν. Δεν βρίσκονται στα καλύτερα τους οι δύο ομάδες, ωστόσο η ανάγκη βαθμών από τους γη[γηπεδούχους είναι πολύ μεγάλη.

978. ΒΑΝΤΟΥΖ – ΛΟΥΚΕΡΝΗ

Από σπουδαία νίκη 3-1 στην έδρα της Σεν Γκάλεν προέρχεται η Βαντούζ η οποία παρέμεινε για τρίτη σερί αγωνιστική αήττητη σκαρφαλώνοντας παράλληλα στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Μάχη για την τέταρτη θέση δίνη η Λουκέρνη η οποία προέρχεται από ισοπαλία 1-1 στην έδρα της Λουγκάνο παραμένοντας έτσι τρεις βαθμούς μακριά από την Σιόν. Ισχυρό το κίνητρο από τις δύο πλευρές, καλύτερη ομάδα οι φιλοξενούμενοι ωστόσοpregameκαλύτερα να αποφύγουμε την συγκεκριμένη αναμέτρηση.

980. ΣΥΡΙΑΝΣΚΑ – ΛΙΟΥΝΓΚΣΚΙΛΕ

Απογοητεύει στο ξεκίνημα της χρονιάς η Σιριάνσκα, είναι χωρίς νίκη έπειτα από πέντε αγωνιστικές (0-3-2) και διαθέτει τη δεύτερη χειρότερη επίθεση της κατηγορίας, αφού βρήκε δίχτυα μόλις δυο φορές ως τώρα (5/5under2,5, 3/5NG). Η Λιουνγκσκίλε έρχεται από τη δεύτερη φετινή της νίκη (2-2-1) επικρατώντας με 1-0 της Ντάλκουρντ, μετράει μια νίκη (2-0 τη Βέρναμο) και μια ήττα (0-1 από ΑΦΚ) μακριά από το σπίτι της. Διαφωνούμε με τον καθαρό φαβοριτισμό της Σιριάνσκα, το 2,00 στον άσο δεν ανταποκρίνεται στη μέχρι στιγμής εικόνα της, η αξία βρίσκεται στα δεξιά του σετ και στο 1,83 του Χ2 στηνBet365.

996. ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ – ΟΣΤΑΝΔΗ

Ξέσπασμα για τη βαριά ήττα από την Οστάνδη (4-2) έψαχνε η Άντερλεχτ και το βρήκε απέναντι στη Γάνδη (2-0), παραμένοντας έτσι στο -3 από την πρωτοπόρο, Μπριζ. Τα πάνω της έχει πάρει η Οστάνδη, η οποία μετά το επιβλητικό 4-2 επί της επερχόμενης αντιπάλου, έκαμψε και την αντίσταση της Ζούλτε Βάρεγκεμ (1-2), μπαίνοντας έτσι ξανά στο κόλπο της 4θέσης. Υπερβολικός ο φαβοριτισμός των γηπεδούχων (1,44), διέξοδο μπορεί να αποτελέσει το GG(1,70 / Stoiximan ), το οποίο βγήκε στα τρία τελευταία μεταξύ των δύο ομάδων.

998. ΚΑΜΠΟΥΡ – ΕΞΕΛΣΙΟΡ

Τελευταία αγωνιστική στην πρώτη κατηγορία της Ολλανδίας. Αποχαιρέτησε και μαθηματικά την κατηγορία η Καμπούρέπειτα από την ήττα με 2-6 από την Αϊντχόφεν, ετοιμάζει ήδη τα πλάνα της για τη νέα σεζόν, με στόχο την άμεση επάνοδο στηνEredivisie. Πραγματοποίησε κάκιστο δεύτερο γύρο, χάνοντας τα 13/16 παιχνίδια της (1-2-13) και δεν θα μπορούσε να έχει καλύτερη τύχη με τις εμφανίσεις αυτές. Η Εξέλσιορ χάρη στο 2-2 με την Τσβόλε απέκτησε πλεονέκτημα στη μάχη για την αποφυγή των μπαράζ υποβιβασμού, με ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα από τη Βίλεμ θα παραμείνει στην κατηγορία.Πολύ κακή η συνολική της παρουσία στο δεύτερο γύρο (2-4-10), μάλλον πρέπει να αισθάνεται τυχερή που βρίσκεται ακόμα σε θέση ισχύος. Λογικά πιέζεται το διπλό,κάτω από 2,00 πια η απόδοσή του, σε αυτά τα επίπεδα πάντως δεν έχουμε διάθεση να μπλέξουμε, παρόλο που η Καμπούρ είναι παντελώς αδιάφορη αδυνατούμε να ποντάρουμε σε αποδόσεις φαβορί μια ομάδα που μετράει 0-2-7 στις πιο πρόσφατες εννέα εξόδους της, το ματς προσφέρεται αποκλειστικά για ενασχόληση στοlive,σε συνδυασμό με την εξέλιξη του παιχνιδιού της Βίλεμ.

1005. ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ – ΝΑΪΜΕΓΚΕΝ

Αδιάφορη βρίσκει το φινάλε της σεζόν τη Φέγενορντ,με την κατάκτηση του κυπέλλου εξασφάλισε το «καλό» εισιτήριο για το Γιουρόπα Λιγκ (πέρασε απευθείας στη φάση των ομίλων), ενώ με τη νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής επί της Βίλεμ, κλείδωσε οριστικά και την τρίτη θέση της βαθμολογίας. Η Ναϊμέγκενβρέθηκε εκτός της προνομιούχου οκτάδας έπειτα από την εντός έδρας ήττα από τη Ρόντα, για να έχει ρεαλιστικές ελπίδες να συμμετάσχει στα πλέι-οφ θα χρειαστεί μόνο νίκη, με ήττα μένει σίγουρα εκτός, με ισοπαλία θα χρειαστεί συνδυασμό αποτελεσμάτων. Αν και νεοφώτιστη, η Ναϊμέγκεν κέρδισε τις εντυπώσεις φέτος, μπορεί μακριά από το σπίτι της να μην τα πήγε και τόσο καλά (2-5-9 εκτός) ωστόσο τώρα θα βρει μπροστά της μια ομάδα με το μυαλό στις διακοπές και οφείλει να τα δώσει όλα για να πετύχει το θαύμα, αξίζει μια πιστολιά στο διπλό στο 6,50 τηςBet365 όπως έπραξε ήδη ο Betol, τα υπόλοιπα θα τα δούμε στοlive, αναλόγως και της εξέλιξης των παιχνιδιών των υπόλοιπων διεκδικητών των πλέι-οφ.

1001. ΟΥΤΡΕΧΤΗ – ΑΛΚΜΑΑΡ

Σαν τελικός το παιχνίδι για τις δυο ομάδες, μια από τις δυο θα καταλάβει την τέταρτη προνομιούχο θέση που δίνει απευθείας το εισιτήριο για το Γιουρόπα Λιγκ, ενώ η άλλη θα υποχρεωθεί να αγωνιστεί στα πλέι-οφγια να διεκδικήσει την ευρωπαϊκή έξοδο. Σε θέση ισχύος η Άλκμααρ, παίζει στην ουσία για τρία αποτελέσματα (νίκη, ισοπαλία, ήττα μέχρι και δυο γκολ διαφορά),έρχεται από 3/3 νίκες (3/3GG&over2,5) και δείχνει να έχει το μομέντουμ για να επιτύχει το στόχο της. Δύσκολη η αποστολή της Ουτρέχτης, χρειάζεται νίκη με τουλάχιστον τρία γκολ διαφορά για να κλέψει την τέταρτη θέση, εξαιρετική η παρουσία της σε όλο το πρωτάθλημα, πληρώνει ουσιαστικά την μοναδική της ήττα εδώ και οχτώ αγωνιστικές (4-3-1, 6/8over2,5, 6/8GG), όταν και έχασε στο σπίτι της από τη Ντε Γκράαφστσαπ, σε ένα ματς που φάνηκε αποπροσανατολισμένη λόγω της συμμετοχής της στον τελικό του κυπέλλου. Δύσκολα γίνεται εκτίμηση για τον τελικό νικητή εδώ, σε κάθε περίπτωση περιμένουμε ματς με πολλά τέρματα,τόσο τοDNAτων δυο αντιπάλων όσο και η ανάγκη της Ουτρέχτης για πολλά γκολ μας οδηγούν προς την επιλογή αυτή, οι τιμές βέβαια είναι πετσοκομμένες, θα περιμένουμε τοliveγια να πάρουμε κάποιο καλύτεροline.

1004. ΤΣΒΟΛΕ – ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ

Σε πλεονεκτική θέση βρίσκεται η Τσβόλε, αναφορικά με την εξασφάλιση μιας θέσης εντός της προνομιούχου οκτάδας, σε περίπτωση νίκης θα είναι σίγουρα στα πλέι-οφ, ενώ και με ισοπαλία το πιο πιθανό είναι πως θα τα καταφέρει, μόνο αν ηττηθεί μπλέκει σε περιπέτειες. Έχει μετατρέψει την έδρα της σε φρούριο εσχάτως, συμπλήρωσε πέντε σερί νίκες μπροστά στο κοινό της (4/5GG&over2,5) και επτά στα πιο πρόσφατα οχτώ από αυτά τα παιχνίδια της (7-0-1, 7/8GG&over2,5). Η Αϊντχόφεν έχει πια λιγοστές ελπίδες για να στεφθεί πρωταθλήτρια, ουσιαστικά περιμένει γκέλα του Άγιαξ στην έδρα της αδιάφορης Ντε Γκράαφστσαπ, ενώ σε περίπτωση νίκης του Αίαντα θα πρέπει η ίδια να κερδίσει και παράλληλα να καλύψει τη διαφορά τερμάτων που χωρίζει αυτή τη στιγμή τις δυο ομάδες (+60 ο Άγιαξ, +54 η ίδια). Ήταν εξαιρετικά αποτελεσματική στις φετινές εξόδους της στο πρωτάθλημα (12-3-1 εκτός), έχει μάλιστα συμπληρώσει οχτώ σερί διπλά, σκοράροντας από τουλάχιστον δυο φορές στα 7/8 από αυτά. Δεν αξίζει να κυνηγήσει κανείς τις τιμές καυτού φαβορί τηςPSV, αφού αν τα νέα από το ματς του Άγιαξ δεν την ευνοούν θα καταστεί αδιάφορη, μόνο με τα πολλά τέρματα θα μπορούσαμε να ασχοληθούμε, αλλά οι τιμές είναι για γέλια, κρατάμε το ματς για τοlive.

1002. ΡΟΝΤΑ – ΒΙΛΕΜ

Κλείδωσε και μαθηματικά την παραμονή της στην κατηγορία η Ρόνταμε το διπλό επί της Ναϊμέγκεν, ήταν η πρώτη της επιτυχία έπειτα από τέσσερις σερί ήττες, στην έδρα της πάντως έχει κερδίσει μόνο ένα από τα τελευταία 14 παιχνίδια της (1-6-7). Η Βίλεμβρίσκεται πια σε δυσχερή θέση, χρειάζεται καλύτερο αποτέλεσμα από την Εξέλσιορ για να αποφύγει τα μπαράζ υποβιβασμού, σε κάθε περίπτωση δεν κρατάει την τύχη στα χέρια της. Μετράει επτά ήττες στα πιο πρόσφατα οχτώ παιχνίδια της (0-1-7), ενώ κέρδισε μόλις μια φορά σε ολόκληρο το δεύτερο γύρο (1-5-10). Τα αρχικά 2,50+ του διπλού έγιναν 2,20 και αναμένεται περαιτέρω πτώση, το μονόπλευρο κίνητρο καθορίζει τα σετ. Η γνώμη μας είναι ότι δεν αξίζει να στηρίξουμε μια ομάδα που παίζει άσχημα εδώ και πέντε μήνες, ειδικά σε αποδόσεις φαβορί, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μπορεί η νίκη να μην της είναι καν αρκετή για να επιτύχει το στόχο της (σε περίπτωση που κερδίζει παράλληλα και η Εξέλσιορ). Προτιμότερη επιλογή εδώ είναι η αναμονή για τοlive, εκεί όπου αναλόγως της εικόνας και των υπόλοιπων αποτελεσμάτων, πιθανώς να προκύψει κάποια ευκαιρία για ποντάρισμα.

997. ΓΚΡΟΝΙΝΓΚΕΝ – ΧΕΡΑΚΛΕΣ

Την τύχη στα χέρια της κρατάει η Γκρόνινγκεναναφορικά με την εξασφάλιση μιας θέσης εντός της πρώτης οχτάδας, αν κερδίσει είναι σίγουρα στα πλέι-οφ, αν δεν τα καταφέρει θα περιμένει τα αποτελέσματα των Ναϊμέγκεν και Φίτεσε. Με το διπλό στην έδρα της Χέρενφεν πέτυχε την τέταρτη νίκη της στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές (4-1-0), ξύπνησε την κατάλληλη στιγμή, αφήνοντας πίσω της την κακή περίοδο Φεβρουαρίου-Μαρτίου. Η Χέρακλες έχει εξασφαλίσει την παρουσία της στα πλέι-οφ,το μόνο που δεν έχει κριθεί είναι ποια ακριβώς θέση θα καταλάβει (μπορεί να πάει από 5η-7η). Δεν χάνει εδώ και επτά αγωνιστικές (3-4-0) και δείχνει και εκείνη σε καλή κατάσταση εν όψει της τελικής ευθείας της χρονιάς. Πιέζεται ο άσος υποχωρώντας στα επίπεδα το 1,80, εκεί δεν αξίζει να πονταριστεί, η Χέρακλες δεν πρόκειται να παρουσιαστεί αδιάφορη αφού όσο πιο ψηλά τερματίσει τόσο πιο εύκολο έργο -θεωρητικά- θα έχει στα πλέι-οφ, ενώ και η Γκρόνινγκεν δεν αποκλείεται να βρεθεί στα πλέι-οφ ακόμα και σε περίπτωση που δεν καταφέρει να κερδίσει. Αποκλειστικά για ενασχόληση στοliveπροσφέρεται και αυτό το ματς.

1000. ΝΤΕΝ ΧΑΑΓΚ – ΧΕΡΕΝΦΕΝ

Αδιάφορο βαθμολογικά το ματς, οι δυο ομάδες θα τερματίσουν μεταξύ της 11ης και της 13ης θέσης. Για κόντρα είναι το 2,00 του άσου, για μια Ντεν Χάαγκ που δεν είναι καθόλου αποτελεσματική στο σπίτι της (4-7-5 εντός), βέβαια μας είναι δύσκολο να εμπιστευτούμε την παντελώς αλλοπρόσαλλη Χέρενφεν (5-4-7 εκτός). Δεν υπάρχει λόγος για σκοπιμότητες στο ματς αυτό, ελεύθερο παιχνίδι περιμένουμε, πιθανό τοGG&over2,5 στο 1,80 τηςBet365.

1003. ΤΒΕΝΤΕ – ΦΙΤΕΣΕ

Αδιάφορη βαθμολογικά η Τβέντε, θα τερματίσει μεταξύ της 12ης και της 13ης θέσης, εδώ και καιρό το μυαλό όλων στο σύλλογο βρίσκεται στα εξωαγωνιστικά ζητήματα και στο κατά πόσο θα πάρει άδεια συμμετοχής για το νέο πρωτάθλημα. Η Φίτεσεσυμπλήρωσε πέντε ματς χωρίς νίκη (0-2-3) και βρέθηκε εκτός της προνομιούχου οκτάδας, θέλει μόνο νίκη για να έχει ελπίδες συμμετοχής στα πλέι-οφ και θα περιμένει παράλληλα να την ευνοήσουν τα αποτελέσματα των ανταγωνιστών της. Δεν θα μπλέξουμε σε καμία περίπτωση με το διπλό-φαβορί του 2,05 για μια ομάδα που βρίσκεται σε κακή κατάσταση σε όλο το δεύτερο γύρο, η Τβέντε μετράει επτά νίκες στα τελευταία εννέα παιχνίδια στο γήπεδό της, σκοράροντας στα 8/9 από τουλάχιστον δυο φορές (7-1-1, 6/9over2,5), υπάρχουν σκέψεις κόντρας, αφού η Φίτεσε μπορεί να καταστεί αδιάφορη αν την ίδια ώρα δεν την ευνοούν τα αποτελέσματα των ομάδων που προηγούνται , καλή περίπτωση δείχνει και τοGG&over2,5 στο 1,73 του Stoiximan , αφού οι δυο ομάδες δεν έχουν λόγο να παίξουν κλειστά.

999. ΝΤΕ ΓΚΡΑΑΦΣΑΠ – ΑΓΙΑΞ

Απέφυγε τον απευθείας υποβιβασμό οριστικά η Ντε Γκράαφστσαπ, έκανε πολύ καλό δεύτερο γύρο και κατόρθωσε να ξεκολλήσει από την τελευταία θέση, ετοιμάζεται τώρα για τα μπαράζ, εκεί όπου θα έχει την ευκαιρία να ολοκληρώσει τη δουλειά και να επικυρώσει την παραμονή της στην κατηγορία. Ο Άγιαξκράτησε το προβάδισμα του από την Αϊντχόφεν, με το 4-0 επί της Τβέντε μάλιστα διατήρησε και τη διαφορά τερμάτων που χώριζε τις δυο ομάδες πριν την 33η αγωνιστική, με νίκη ουσιαστικά κλειδώνει τον τίτλο, αφού έχει αρκετά καλύτερη διαφορά τερμάτων από τηνPSV(+6),με την Αϊντχόφεν μάλιστα να έχει και πιο δύσκολη αποστολή την τελευταία αγωνιστική (παίζει εκτός με την Τσβόλε). Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, μόνο αν αυτοκτονήσει θα χάσει την κούπα ο Άγιαξ, βρίσκει απέναντι του μια αδιάφορη βαθμολογικά ομάδα, η οποία έχει το μυαλό της στα επερχόμενα μπαράζ υποβιβασμού και η οποία είναι και ποιοτικά κατώτερη, δεν θα ασχοληθούμε βέβαια με το διπλό του 1,15, το οποίο βέβαια είναι το επικρατέστερο σημείο της αναμέτρησης.

1006. ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ – ΡΙΖΕΣΠΟΡ

Κεκλεισμένων των θυρών το ματς. Αδιάφορη βαθμολογικά η Τραμπζονσπόρ, συμπλήρωσε τρεις σερί ήττες και περιμένει απλά να τελειώσει μια απογοητευτική σεζόν, αναμένονται μεγάλες αλλαγές εν’ όψει της νέας χρονιάς. Η Ριζεσπόρ αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα στον επαναληπτικό ημιτελικό με τη Γαλατασαράι, έμεινε έτσι εκτός τελικού αφού είχε χάσει στο πρώτο ματς με 1-3. Στο πρωτάθλημα έρχεται από το 2-0 επί της Μερσίν βάζοντας στοπ σε αρνητικό σερί επτά αγώνων χωρίς νίκη (0-3-4) και έκανε αποφασιστικό βήμα για την εξασφάλιση της παραμονής. Σε μέτρια κατάσταση οι δυο ομάδες, καθαρό πάσο θα πάμε εδώ, σε κάθε περίπτωση δεν αξίζουν οι τιμές φαβορί των φιλοξενούμενων (2-5-8 εκτός), τα σετάκια που κυκλοφορούν φαίνεται να λαμβάνουν αποκλειστικά υπόψη το μονόπλευρο κίνητρο της Ριζεσπόρ και όχι τις αγωνιστικές δυνατότητες των δυο ομάδων.

995. ΤΟΤΕΝΑΜ – ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ

Η σεζόν της Τότεναμ είναι επιτυχημένη, αν αναλογιστεί κανείς πως είναι η κορυφαία μετά το 1961, ωστόσο, υπάρχει έντονη απογοήτευση από την απώλεια του πρωταθλήματος, αφού η ίδια δεν κατάφερε να κερδίσει Γουέστ Μπρομ και Τσέλσι, μένοντας οριστικά εκτός διεκδίκησης του τίτλου και θα αρκεστεί στην επιστροφή στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν το βάζει κάτω η Σαουθάμπτον, κυνηγάει την έκτη θέση, βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση (5-2-1 στα οκτώ τελευταία) και θα τα δώσει όλα για το θετικό αποτέλεσμα στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν», με το +0,5 ασιατικό διπλό (Χ2) να αποτελεί επιλογή στο 1,875 τηςBet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1027. ΝΤΑΛΚΟΥΡΝΤ – ΓΚΑΪΣ

Την πρώτη της ήττα μετά την πρεμιέρα γνώρισε η Ντάλκουρντ με το 0-1στη έδρα της Λιουνγκσκίλε, στο 2-1-2 πια ο απολογισμός της στο πρωτάθλημα, έχοντας αφήσει αρκετά καλές εντυπώσεις με τη συνολική της παρουσία. Η ΓΚΑΪΣ δεν κέρδισε για τέταρτο ματς μετά την πρώτη αγωνιστική (1-2-2) καθώς έμεινε στο 0-0 υποδεχόμενη την Εργκρίτε, έχει ηττηθεί και στις δυο εξόδους της, χωρίς μάλιστα να βρει δίχτυα. Πιο κοντά στη νίκη θεωρούμε ότι βρίσκονται οι γηπεδούχοι, ανάξιο ενασχόλησης όμως το 1,65 του άσου.

1026. ΧΕΛΣΙΝΓΚΜΠΟΡΓΚ – ΜΑΛΜΕ

Ντέρμπι μίσους. Έπειτα από τρεις συνεχόμενες νίκες, η Χέλσινγκμποργκ υπέστη βαριά ήττα στην έδρα της πρωταθλήτριας Νόρκεπινγκ (0-3), με αρκετά σκαμπανεβάσματα η ως τώρα παρουσία της στο πρωτάθλημα (3-1-3, 6/7over2,5, 6/7GG). Καταστροφή για τη Μάλμε, έχασε το κύπελλο στα πέναλτι από τη Χάκεν την Πέμπτη (2-2 η κανονική διάρκεια και η παράταση) και θα μείνει εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων, κάθε γκέλα από εδώ και πέρα στο πρωτάθλημα θα αυξάνει κατά πολύ την πίεση για τον κόουτς Κουν και τους ποδοσφαιριστές του. Στο πρωτάθλημα, είναι ισόβαθμη με τη Νόρκεπινγκ στην κορυφή της βαθμολογίας με απολογισμό 5-0-2 (5/7over2,5), ενώ έχει συμπληρώσει τέσσερις κολλητές νίκες. Προς αποφυγή το 1,75 του διπλού για μια Μάλμε που είναι αμφίβολο πως θα αντιδράσει από την απώλεια του κυπέλλου, δεν θα κακίσουμε όσους επιλέξουν να πάνε στην κόντρα.

1025. ΓΙΟΝΣΕΠΙΝΓΚ – ΝΟΡΚΕΠΙΝΓΚ

Από τρεις σερί ισοπαλίες έρχεται η Γιόνσεπινγκ, καλό αποτέλεσμα ο βαθμός στην έδρα της ΑΪΚ (0-0), εντυπωσιάζει στο ξεκίνημα της σεζόν η νεοφώτιστη, έχοντας ηττηθεί μόλις μια φορά από την αρχή της σεζόν (3-3-1). Η Νόρκεπινγκ βρέθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας από την προηγούμενη εβδομάδα, το άνετο 3-0 επί της Χέλσινγκμποργκ ήταν η πέμπτη φετινή της νίκη (5-0-2, 7/7over2,5, 6/7GG), μακριά από το σπίτι της πάντως υπέστη και τις δυο φετινές της ήττες. Υπερβολικός μας φαίνεται ο φαβοριτισμός των φιλοξενούμενων στο 1,95, η Γιόνσεπινγκ έχει εκπλήξει ευχάριστα στο ξεκίνημα της σεζόν και είναι ικανή για ένα θετικό αποτέλεσμα, στο 1,90 ο ασιατικός άσος +0,5 (1Χ) στηνBet365.

1013. ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ – ΠΑΛΕΡΜΟ

Σε πολύ κακή κατάσταση βρίσκεται η Φιορεντίνα, έχει ρεκόρ 1-5-4 στις τελευταίες δέκα αγωνιστικές και δε δείχνει να βελτιώνεται σε καμία περίπτωση, μη έχοντας εξασφαλίσει ακόμα την ευρωπαϊκή έξοδο και μαθηματικά, αλλά πιθανότατα δε θα κινδυνεύσει. Η Παλέρμο φαίνεται να ξεπερνά τα προβλήματα και την αγωνιστική κρίση, είναι ολοζώντανη στη μάχη της παραμονής και καλείται να πάρει θετικό αποτέλεσμα στο «Αρτέμιο Φράνκι» προκειμένου να κάνει άλμα σωτηρίας, μιας και στο φινάλε υποδέχεται την υποβιβασμένη Βερόνα. Καλές σχέσεις διατηρούν οι δύο ομάδες, οι «ροζανέρι» βρίσκονται σε πολύ καλύτερη κατάσταση, το +0,5 ασιατικό διπλό (Χ2) στο 1,95 τηςBet365 μοιάζει η μόνη επιλογή στο ματς.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1011. ΚΑΡΠΙ – ΛΑΤΣΙΟ

Ένα από τα πιο κρίσιμα παιχνίδια της αγωνιστικής διεξάγεται στο «Αλμπέρτο Μπράλια». Η Κάρπι βρίσκεται εκτός επικίνδυνης ζώνης χάρις στο γεγονός πως υπερτερεί στην ισοβαθμία με την Παλέρμο, ενώ η Λάτσιο διατηρεί κάποιες μαθηματικές ελπίδες για την κατάληψη της έκτης θέσης. Οι Ρωμαίοι, θα γνωρίζουν πριν την έναρξη του ματς αν θα έχουν κίνητρο ή όχι (η Μίλαν παίζει το βράδυ του Σαββάτου), ενώ ταυτόχρονα με αυτούς αγωνίζεται και η Σασουόλο. Δεν περιμένουμε ρίσκα από τις δύο ομάδες, τουλάχιστον στο πρώτο μέρος, με αμφότερες να έχουν το αυτί τους στο ακουστικό, αναμένοντας νέα από τα υπόλοιπα γήπεδα. Σε απόδοση 2,10 βρίσκουμε στηνBet365 την ισοπαλία στο ημίχρονο.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1014. ΦΡΟΖΙΝΟΝΕ – ΣΑΣΣΟΥΟΛΟ

Οποιαδήποτε άλλη στιγμή κατά τη διάρκεια της σεζόν η Φροζινόνε έπαιρνε ισοπαλία στην έδρα της Μίλαν, θα θεωρούταν επιτυχία, αλλά πλέον το γεγονός πως δεν κέρδισε την αφήνει στο -4 από τις θέσεις της παραμονής, με το μέλλον της στη Σέριε Α να είναι δυσοίωνο, δύο στροφές πριν από το τέλος. Καπέλωσε τη Μίλαν και οδεύει ολοταχώς για την κατάληψη της έκτης θέσης η Σασουόλο, η οποία όμως είναι υποχρεωμένη να περάσει νικηφόρα από το «Ματούσα», ειδικά στην περίπτωση που οι «ροσονέρι» κερδίσουν τη Μπολόνια το βράδυ του Σαββάτου. Σε απόδοση 1,925 προσφέρει το -0,5 ασιατικό διπλό ηBet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1012. ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ – ΤΖΕΝΟΑ

Η Γένοβα χωρίζεται στα δύο για το μεγάλο ντέρμπι της πόλης, γνωστό και ωςDerbyDellaLanterna. Το κίνητρο μπορεί να το έχει μόνο η Σαμπντόρια στο ματς, αφού ακόμα μάχεται για την αποφυγή του υποβιβασμού, ωστόσο είναι δεδομένο πως η Τζένοα δε θα αδιαφορήσει και θα τα δώσει όλα για να φέρει σε ακόμα πιο δύσκολη θέση τη μισητή της συμπολίτισσα. Οι «μπλουτσερκιάτι» πηγαίνουν τα παιχνίδια τους σε πιο αργό τέμπο τελευταία, μετρώντας 7/8 πιο πρόσφαταunder2,5 και οι «ροσομπλού» αναμένεται να ασχοληθούν πολύ με την τακτική, καθώς το άγχος και η πίεση πάντα υπάρχουν σε ένα τέτοιο σπουδαίο παιχνίδι. Λίγα γκολ αναμένουμε, κάτι που ευνοείται και από την προϊστορία, με τοunder2,5 στο 2,025 τηςBet365 να έχει το προβάδισμα.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1010. ΑΤΑΛΑΝΤΑ – ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ

Στο πρώτο της παιχνίδι ως αδιάφορη, η Αταλάντα έπαιξε χωρίς άγχος κόντρα στη Νάπολι, αλλά η εμφάνισή της ήταν πολύ κακή και είναι τυχερή που γλίτωσε το διασυρμό. Δεν τον απέφυγε η Ουντινέζε, η οποία έχασε με 1-5 από την Τορίνο και στο στρατόπεδό της επικρατεί ένα κλίμα συσπείρωσης, με τον πρόεδρο Πότσο να καλύπτει τα έξοδα του κόσμου των «φριουλάνι» που θα βρεθεί στο Μπέργκαμο για να στηρίξει την αγαπημένου του ομάδα στο πιο κρίσιμο ματς της σεζόν στη μάχη της παραμονής. Το κίνητρο είναι ο καθοριστικότερος παράγοντας αυτή την εποχή ανά την υφήλιο και φυσικά, η Ιταλία δε θα μπορούσε να απέχει. Πτωτικές τάσεις έχει το διπλό, το οποίο βρίσκεται στο πινακάκι του DSuker σε απόδοση 2,05 στηνBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

----. ΚΑΛΛΙΘΕΑ – ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ

Αδιάφορη η Καλλιθέα (7-4-4 εντός), βρίσκεται έξι πόντους πίσω από τον επίσης αδιάφορο Κισσαμικό (6-5-4 εκτός). Οι φιλοξενούμενοι πάντως είναι σε καλύτερη κατάσταση, έχοντας ρεκόρ 4-2-0 στις έξι τελευταίες αγωνιστικές, με τους γηπεδούχους να μετρούν 2-1-3 στο διάστημα αυτό, όπου οι δύο νίκες τους ήταν άνευ αγώνα. Κανένας λόγος ενασχόλησης με το παιχνίδι.

----. ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ – ΤΡΙΚΑΛΑ

Η παραμονή κλείδωσε εδώ και καιρό για τον Παναιγιάλειο (5-5-5 εντός), ο οποίος εδώ και τρεις αγωνιστικές κάνει διακοπές (0-0-3). Τη δεύτερη θέση διεκδικούν θεωρητικά τα Τρίκαλα (5-5-4 εκτός), τα οποία όμως ρεαλιστικά θέλουν να μείνουν τρίτα, ελπίζοντας σε μη αδειοδότηση της Λάρισας. Μονόδρομος το διπλό για τους φιλοξενούμενους, θα έχουν τη στήριξή μας.

1046. ΣΛΑΒΙΑ ΠΡΑΓΑΣ – ΣΛΟΒΑΤΣΚΟ

Ξανά ισοπαλία για τη Σλάβια (6-6-1 εντός), τέταρτη διαδοχική, αυτή τη φορά κόντρα στη Μποέμιανς, με την πέμπτη θέση να έχει μπει σε μεγάλο κίνδυνο, αφού η Μπρνο την καταδιώκει. Αδιάφορη εδώ και πολύ καιρό η Σλοβάτσκο (2-2-9 εκτός), μετράει ρεκόρ 0-1-3 στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές και θεωρούμε πως επιτέλους ήρθε η ώρα των πρωτευουσιάνων για επιστροφή στις νίκες, αλλά ο άσος είναι ιδιαίτερα χαμηλός για να μας απασχολήσει.

1029. ΚΑΪΖΕΡΣΛΑΟΥΤΕΡΝ - ΓΚΡΟΪΤΕΡ ΦΙΡΤ

Προτελευταία αγωνιστική στην Τσβάιτε Λίγκα.Αδιάφορη η Καϊζερσλάουτερν (4-6-6 εντός), αλλά όπως έδειξε και στη Φρανκφούρτη δε θα κάνει χάρη σε καμία ομάδα. Επικράτησε με 1-4 της καιγόμενης ΦΣΒ και συμπλήρωσε πέντε αγωνιστικές χωρίς ήττα (3-2-0), κάνοντας ένα εντυπωσιακό φίνις στη σεζόν. Χωρίς κίνητρο είναι και η Γκρόιτερ Φιρτ (5-5-6 εκτός), η οποία όμως το δείχνει και στον αγωνιστικό χώρο, ερχόμενη από δύο συνεχόμενες ήττες. Η φόρμα των δύο ομάδων μας ωθεί στον άσο.

1037. ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ – ΧΑΪΝΤΕΝΧΑΪΜ

Με ένα τρομερό σερί 11 αγωνιστικών χωρίς ήττα (10-1-0), η Φράιμπουργκ (12-2-2 εντός) επιστρέφει στη Μπουντεσλίγκα και θέλει να το κάνει ως πρωταθλήτρια, κάτι που θα συμβεί πιθανότατα, αφού απέχει 4 πόντους από τη δεύτερη Λειψία. Κανένα αγωνιστικό κίνητρο δεν έχει η Χαϊντενχάιμ (5-6-5 εκτός), αλλά σίγουρα θα θέλει να χαλάσει τη γιορτή της αντιπάλου, κάτι που όμως φαντάζει πολύ δύσκολο. Σε καλή κατάσταση είναι οι φιλοξενούμενοι (3-4-1 στα οκτώ τελευταία), ωστόσο στο «Σβάρτσλαντ Στάντιον» αναμένεται να αποτελέσουν απλά τον επίσημο καλεσμένο στη γιορτή της Φράιμπουργκ. Το άγχος θα λείπει, ανοικτό ματς περιμένουμε, παίζεται ο συνδυασμός άσου καιover2,5.

1033. ΜΠΟΧΟΥΜ – ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΪΓΚ

Δεν έδειξε απολύτως τίποτα στο Βερολίνο η Μπόχουμ (7-7-2 εντός), χάνοντας δικαίως με 1-0 από την Ουνιόν, φτάνοντας τις τρεις αγωνιστικές δίχως νίκη (0-1-2). Επέστρεψε στις νίκες η Μπραουνσβάιγκ (4-4-8 εκτός) με το εντυπωσιακό 3-1 κόντρα στην τρίτη Νυρεμβέργη και το μοναδικό της κίνητρο είναι η συνέχεια του εντός έδρας σερί της (11 αγωνιστικές χωρίς ήττα, 6-5-0). Μακριά από το σπίτι τους απογοητεύουν οι φιλοξενούμενοι (0-2-5 στις επτά τελευταίες εξόδους τους), ο άσος έχει τον πρώτο λόγο, όπως και τα πολλά γκολ, λόγω έλλειψης βαθμολογικού κινήτρου.

1030. ΛΕΙΨΙΑ – ΚΑΡΛΣΡΟΥΗ

Πνιγμένη στο άγχος είναι η Λειψία (10-3-3 εντός) τελευταία, αφού έχει απολογισμό 0-2-1 στις τρεις πιο πρόσφατες αγωνιστικές, αλλά είναι τυχερή γιατί και η Νυρεμβέργη της κάνει δώρα, με αποτέλεσμα να βρίσκεται μία ανάσα από την άνοδο. Η Καρλσρούη (5-4-7 εκτός) είναι βαθμολογικά αδιάφορη εδώ και καιρό, ωστόσο στις τελευταίες εννέα αγωνιστικές έχει μόλις μία ήττα (4-4-1) και δε δείχνει διατεθειμένη να κάνει τη χάρη στη Ρεντ Μπουλ. Λογικό φαβορί ο άσος, αλλά εκτός του ότι κινείται πολύ χαμηλά, το άγχος της Λειψίας και η μαχητικότητα της Καρλσρούης είναι αποτρεπτικοί παράγοντες.

1032. ΜΠΙΛΕΦΕΛΝΤ - ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ

Έχοντας ως σύμμαχο και την τύχη, η Μπίλεφελντ (3-8-5 εντός) έμεινε όρθια στη Λειψία, παίρνοντας το βαθμό της ισοπαλίας με 1-1. Χωρίς να εντυπωσιάσει ιδιαίτερα, η Ουνιόν (4-4-8 εκτός) επικράτησε της Μπόχουμ με 1-0 και συνέχισε να εντυπωσιάζει μπροστά στο κοινό της. Αδιάφορο το παιχνίδι, τα 20/32over2,5 της Ουνιόν και το γεγονός πως θα λείπει η σκοπιμότητα, κάνουν τοover2,5 αξιόλογο.

1034. ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ - ΣΑΝ ΠΑΟΥΛΙ

Με μόλις μία νίκη στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές (1-0-3), η Νυρεμβέργη (10-5-1 εντός) αυτοκτονεί, αφού δε μπορεί να εκμεταλλευτεί κανένα δώρο της Λειψίας, μένοντας πια στο -4 από τη δεύτερη θέση και την απευθείας άνοδο. Δεν άντεξε ως το τέλος στη μάχη της τριάδας η Σαν Πάουλι (6-6-4 εκτός), αφού κατέρρευσε με απολογισμό 2-2-4 στα οκτώ πιο πρόσφατα ματς πρωταθλήματος. Πολύ χαμηλά ο άσος, άλλωστε η νίκη μπορεί να μην αρκεί στη Νυρεμβέργη για να μείνει ζωντανή, καθώς αν την ίδια ώρα κερδίζει η Λειψία, ότι κι αν κάνει η ίδια, θα τερματίσει τρίτη και θα σκέφτεται τα μπαράζ ανόδου. Το αφήνουμε για τοlive.

1031. ΜΟΝΑΧΟ 1860 – ΠΑΝΤΕΡΜΠΟΡΝ

Εξάποντο παραμονής. Το Μόναχο 1860 (5-5-6 εντός) έχει σφυγμό τελευταία, προέρχεται από δύο μεγάλες νίκες κόντρα σε Μπραουνσβάιγκ και Σαν Πάουλι, με αποτέλεσμα να βρεθεί στο +2 από την επικίνδυνη ζώνη. Από την άλλη, η Πάντερμπορν (4-3-9 εκτός) μετά από δύο θετικά αποτελέσματα κόντρα σε ΦΣΒ και Χαϊντενχάιμ, ηττήθηκε από την πρωτοπόρο Φράιμπουργκ και βρίσκεται σταθερά στο βυθό της βαθμολογίας, με το θετικό αποτέλεσμα να είναι υπεραπαραίτητο στην «Αλιάνζ Αρένα». Οι γηπεδούχοι είναι σε καλή κατάσταση, πήραν ψυχολογία και έχουν την ευκαιρία να κάνουν το πλέον αποφασιστικό βήμα για την παραμονή τους στην Τσβάιτε Λίγκα, με τον άσο να έχει τον πρώτο λόγο, αλλά φυσικά το ενδιαφέρον στρέφεται στοlive.

1036. ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣ. - ΦΣΒ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ

Το απόλυτο εξάποντο παραμονής. Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στη 15θέση με 29 βαθμούς, απέχοντας μόλις έναν πόντο από τον απευθείας υποβιβασμό. Αμφότερες βρίσκονται σε πολύ κακή κατάσταση, με τη Φορτούνα (5-3-8 εντός) να έχει ρεκόρ 1-3-7 στις 11 τελευταίες αγωνιστικές και τη ΦΣΒ (4-7-5 εκτός) να μετράει 0-3-7 στα 10 πιο πρόσφατα ματς πρωταθλήματος. Παιχνίδι που θα κρίνει πολλά στη μάχη της ουράς. Αδύνατο να διαλέξει πλευρά κανείς, ενώ μιλάμε και για δύο από τις χειρότερες άμυνες της κατηγορίας, οπότε το ενδιαφέρον και εδώ στρέφεται στοlive.

1035. ΣΑΝΤΧΑΟΥΖΕΝ – ΝΤΟΥΙΣΜΠΟΥΡΓΚ

Δεν πείραξε κανέναν στη Ζαντχάουζεν (6-4-6 εντός) η ήττα με 3-0 από την Καρλσρούη, αφού η παραμονή ήταν εξασφαλισμένη. Ξυπνάει τελευταία η Ντούισμπουργκ (1-5-10 εκτός), έχει απολογισμό 3-0-1 στις τέσσερις πιο πρόσφατες αγωνιστικές και ελπίζει βάσιμα πια στη σωτηρία της. Όσο και αν είναι μονόπλευρο το κίνητρο, δε γίνεται να εμπιστευθούμε μία ομάδα με μόλις ένα διπλό φέτος. Μπαίνει και αυτό το ματς στο σακούλι τουlive.

1038. ΟΝΤ - ΜΠΟΝΤΟ ΓΚΛΙΜΤ

Άμεση επιστροφή στις νίκες για την Οντ, πέρασε με 2-1 από την έδρα της Στάμπαεκ και σημείωσε την πέμπτη της νίκη στο πρωτάθλημα (5-2-1), δείχνει ικανή για μεγάλα πράγματα φέτος. Η Μπόντο υπέστη την πέμπτη διαδοχική της ήττα με το 0-2 από τη Σάρπσμποργκ, ενώ έχει αποδειχθεί ανεπαρκής μακριά από το σπίτι της από την αρχή της χρονιάς (0-1-2 εκτός). Φαβορί για τη νίκη η Οντ, δεν θα μπορούσε να πληρώνει παραπάνω από 1,35 ο άσος, δεν θα μπλέξουμε όμως με τέτοιες τιμές.

1039. ΟΥΛΕΝΣΑΚΕΡ – ΦΡΕΝΤΡΙΚΣΤΑΝΤ

Τρεις συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα συμπλήρωσε η νεοφώτιστη Ουλενσάκερ με το 1-2 στην έδρα της Ράουφος, παρέμεινε έτσι χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα (0-2-3), σε όλα της τα παιχνίδια σκόραρε από ακριβώς μια φορά (3/5over2,5, 5/5GG). Συνεχίζει να απογοητεύει στην αρχή της σεζόν η Φρέντρικσταντ, υπέστη την τέταρτη ήττα της (0-1-4, 3/5GG&over2,5) στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Σάντεφιορντ (1-2) ,παρέμεινε έτσι για ακόμα μια αγωνιστική στον πάτο της βαθμολογίας. Δεν μπορούμε να εμπιστευτούμε καμία από τις δυο, δεν έχουμε διάθεση να μπλέξουμε εδώ.

1041. ΠΟΓΚΟΝ ΣΤΣΖΕΤΣΙΝ – ΖΑΓΚΛΕΜΠΙΕ

Πάλεψε κόντρα στην Πιάστ, αλλά έφυγε με άδεια χέρια η Πογκόν (5-9-2 εντός) και έπεσε από την προνομιούχο -πλέον- τέταρτη θέση. Πολύ μεγάλη νίκη επί της πρωτοπόρου Λέγκια πανηγύρισε την προηγούμενη αγωνιστική η Ζαγκλέμπιε (6-5-5 εκτός) και σκαρφάλωσε στην τέταρτη θέση, κυνηγώντας και την τρίτη Κρακόβια. Πήραν ψυχολογία οι φιλοξενούμενοι και για το λόγο αυτό τους δίνουμε ένα κλικ παραπάνω.

1040. ΚΡΑΚΟΒΙΑ - ΛΕΧ ΠΟΖΝΑΝ

Ξανά στην τρίτη θέση σκαρφάλωσε η Κρακόβια (8-4-4 εντός) μετά και το σπουδαίο διπλό στην έδρα της Ρουχ με 0-1. Έχασε το κύπελλο η Λεχ (7-1-9 εκτός) από τη Λέγκια και πλέον το ευρωπαϊκό εισιτήριο απομακρύνεται, ενώ παράλληλα περιμένει και τη βαριά τιμωρία από την ομοσπονδία για τα επεισόδια που έκαναν οι οπαδοί της στον τελικό. Δείχνει καλύτερη εικόνα η Κρακόβια έως τώρα, στα χαμένα η ομάδα από το Πόζναν, πάμε με την έδρα.

1059. ΓΙΑΜΠΛΟΝΕΤΣ – ΤΕΠΛΙΤΣΕ

Για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν θα δώσει το παρών στον τελικό του κυπέλλου η Γιάμπλονετς (5-6-2 εντός), η οποία απέκλεισε μεσοβδόμαδα τη Σπάρτα Πράγας και πλέον σκέφτεται μόνο το πώς θα κατακτήσει το τρόπαιο. Στο +5 από την επικίνδυνη ζώνη βρίσκεται η Τέπλιτσε (3-2-8 εκτός), η οποία συμπλήρωσε πέντε αγωνιστικές χωρίς νίκη (0-3-2) και χρειάζεται λίγους πόντους ακόμα για να σωθεί. Αλλού το μυαλό των γηπεδούχων, έχουν κίνητρο οι φιλοξενούμενοι, το Χ2 αποτελεί επιλογή.

1048. ΟΝΤΕΝΣΕ – ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ

Άμεση επιστροφή στις νίκες για την Οντένσε η οποία επικράτησε 2-0 στην έδρα της Εσμπιεργκ διατηρώντας ζωντανές τις λιγοστές ελπίδες για την κατάκτηση της τρίτης θέση. Έτοιμη για το Νταμπλ η Κοπεγχάγη καθώς πριν λίγες μέρες κατέκτησε το κύπελλο επικρατώντας 2-1 της Άαρχους, για το πρωτάθλημα προέρχεται από μεγάλη νίκη με 5-3 επί της Μίντιλαντ πλησιάζοντας ακόμη περισσότερο την μαθηματική κατάκτηση του τίτλου. Έχουν απουσίες οι γηπεδούχοι αλλά η κούραση των φιλοξενούμενων μας αποτρέπει από το να τους στηρίξουμε, πάσο.

1054. ΒΑΡΝΑΜΟ – ΑΣΙΡΙΣΚΑ

Ωραία εμφάνιση και διπλό με εντυπωσιακό σκορ για τη Βέρναμο στην έδρα της Άνγκελχολμς (0-4), διατηρείται αήττητη μακριά από το σπίτι της (2-1-0) χωρίς μάλιστα να έχει δεχθεί ούτε ένα τέρμα, αλλά μπροστά στο κοινό της αγνοεί όχι μόνο τη νίκη αλλά και τα γκολ (0-2 από Λιουνγκσκίλε, 0-0 με Σίριους). Η Ασιρίσκα δεν πατάει καθόλου καλά, συμπλήρωσε τέσσερις σερί ήττες με το 0-2 από τη Χάλμσταντ, αναμενόμενη η υποχώρησή της εντός της επικίνδυνης ζώνης. Προς αποφυγή το ματς αυτό, ζορίζεται η Βέρναμο όταν καλείται να αναλάβει το ρόλο του φαβορί, δεν εμπνέει η Ασιρίσκα για κόντρα, μένουμε μακριά.

1049. ΣΙΟΝ - ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ

Επέστρεψε στις ήττες η Σιόν η οποία έχασε 2-1 στην έδρα της Βασιλείας παραμένοντας ωστόσο στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα,over2,5 τα πέντε από τα έξι τελευταία της παιχνίδια. Την πέμπτη σερί νίκη της πέτυχε η Γιούνγκ Μπόις η οποία επικράτησε 2-1 εκτός έδρας της Γκρασχόπερς,over2,5 τα πέντε πιο πρόσφατα ματς της ανεξαρτήτως έδρας. Ισχυρό το κίνητρο των γηπεδούχων με τα πολλά γκολ όμως να αποτελούν σαφέστατα καλύτερη επιλογή.

2179. MΠΡΕΪΝΤΡΙ ΤΑΟΥΝ – ΓΚΡΙΜΣΜΠΙ

Σπουδαίο βήμα πρόκρισης στον τελικό των πλέι-οφ πραγματοποίησε η Μπρέιντρι, φεύγοντας με το πολύτιμό διπλό από την έδρα της Γκρίμσμπι (0-1). Πλέον οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο, καθώς καλούνται να ανασυνταχθούν άμεσα και να απαντήσουν με το ίδιο νόμισμα, όμως το μόνο σίγουρο είναι πως θα τα βρουν σκούρα απέναντι στην εξαιρετική ανασταλτική λειτουργία των γηπεδούχων. Παρά τον ιδιαίτερο χαρακτήρα της αναμέτρησης, τύχη έχει το under2,5 (1,70 /Bet365).

----. ΑΕ ΛΕΜΕΣΟΥ – ΠΑΦΟΣ

Ξένοιασε η ΑΕΛ έπειτα από τη νίκη στο ντέρμπι της Λεμεσού επί του Άρη, σώθηκε και μαθηματικά και μπορεί πλέον να σκέφτεται στις διακοπές της. Στην ισοβαθμία βρίσκεται εκτός επικίνδυνης ζώνης η Πάφος, μετράει 2-2-4 στα πλέι-άουτ και θα ψάξει για ένα θετικό αποτέλεσμα εδώ προκειμένου να πάει από θέση ισχύος στον τελικό της τελευταίας αγωνιστικής απέναντι στον Εθνικό Άχνας. Μόνο η Πάφος έχει στην ουσία ενδιαφέρον για το παιχνίδι αυτό, θα περιμένουμε να δούμε τα σετ που θα βγουν για να πράξουμε αναλόγως.

----. ΔΟΞΑ ΚΑΤΩΚ. – ΕΡΜΗΣ ΑΡΑΔ.

Σωσμένες οι δυο ομάδες, η συγκομιδή των 40 βαθμών τους είναι αρκετή αφού την τελευταία αγωνιστική παίζουν μεταξύ τους οι δυο ομάδες που έχουν από 35 (Εθνικός Άχνας και Πάφος), δεν βλέπουμε το λόγο να μπλέξουμε σε ένα ουσιαστικά αδιάφορο ματς.

----. ΕΘΝ. ΑΧΝΑΣ – ΑΡΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ

Πολύ κρίσιμο ματς στην ουρά, σε θέση υποβιβασμού ο Εθνικός, στο +3 από τη γραμμή ο Άρης. Οι γηπεδούχοι είναι αήττητοι στα πέντε τελευταία παιχνίδια τους (3-2-0) και έρχονται από σπουδαίο διπλό επί της Δόξας (2-1). Ο Άρης έχασε το ντέρμπι με την ΑΕΛ και έχει μείνει με μόλις ένα τρίποντο στα πλέι-άουτ (1-4-3). Βάσει φόρμας ένα κλικ δίνουμε στον Εθνικό, αλλά πρόκειται για ιδιαίτερο ματς μεγάλης κρισιμότητας που μπορεί να πάει παντού.

1060. ΜΑΤΕΡΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΝΗΣ

Από την τρίτη της σερί ήττα προέρχεται η Μάτερσμπουργκ η οποία αγνοεί το τρίποντο εδώ και αρκετές αγωνιστικές με αποτέλεσμα να έχει πλησιάσει επικίνδυνα στην ζώνη του υποβιβασμού. Μη αναμενόμενη ήττα 2-0 στην έδρα της Γκρόντιγκ για τη Ραπίντ η οποία διατηρεί μονάχα μαθηματικές ελπίδες για την κατάκτηση του τίτλου, μάλιστα με τέτοιες εμφανίσεις πολύ πιθανόν να χάσει ακόμη και τη δεύτερη θέση από την Αούστρια. Χρειάζονται βαθμούς οι γηπεδούχοι, αψυχολόγητοι οι φιλοξενούμενοι, πάσο.

1084. ΝΑΣΙΟΝΑΛ ΜΑΔΕΪΡΑ – ΜΠΕΛΕΝΕΝΣΕΣ

Αδιάφορο βαθμολογικά ματς, οι δυο ομάδες μπορούν απλά να ψάξουν για ένα πλασάρισμα στο επάνω μισό της βαθμολογίας. Από τρεις σερί ήττες έρχεται η Νασιονάλ χωρίς μάλιστα να σκοράρει σε καμία από αυτές, από τη στιγμή που εξασφάλισε την παραμονή χαλάρωσε απότομα. Μόλις μια νίκη στα τελευταία έξι παιχνίδια της έχει και η Μπελενένσες (1-2-3), με πολλά σκαμπανεβάσματα η φετινή πορεία της. Μόνο με τα πολλά τέρματα θα μπορούσαμε να ασχοληθούμε εδώ, αλλά οι τιμές είναι πετσοκομμένες, γι αυτό και θα απέχουμε.

1083. ΜΠΟΑΒΙΣΤΑ -ΟΥΝ. ΜΑΔΕΪΡΑ

Κλείδωσε την παραμονή η Μποαβίστα με την ισοπαλία που απέσπασε στην έδρα της Μορεϊρένσε, η συγκομιδή των 30 βαθμών της είναι αρκετή αφού υπερτερεί στις ισοβαθμίες. Πολύ μεγάλης σημασίας νίκη πήρε η Ουνιάο στο εξάποντο με την Ακαδέμικα, το τελικό 3-1 την έφερε στους 29 βαθμούς, αν πάει στους 30 ουσιαστικά κλειδώνει την παραμονή. Μονόπλευρο το κίνητρο εδώ, αδιάφορη η Μποαβίστα, καίγεται η Ουνιάο, το Χ στο 3,15 του Stoiximan πρόλαβε με γρήγορα αντανακλαστικά ο Betol , θεωρούμε ότι οι φιλοξενούμενοι θα πάρουν αυτό που θέλουν από την αναμέτρηση αυτή, αλλά δεν τους έχουμε και ικανούς να φτάσουν μέχρι τη νίκη, οι φετινές εκτός έδρας επιδόσεις τους είναι τέτοιες που τους βλέπουμε το πολύ να παίρνουν την ισοπαλία (1-2-13 εκτός).

1062. ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ – ΑΡΣΕΝΑΛ

Το παιχνίδι της αγωνιστικής όχι μόνο λόγω ονομάτων ή ρόστερ, αλλά και λόγω του ότι κρίνει εν πολλοίς την τρίτη θέση. Η Μάντσεστερ Σίτι κουβαλάει απογοήτευση και κούραση λόγω του αποκλεισμού από το Τσάμπιονς Λιγκ και είναι πια αναγκασμένη να στραφεί στο πρωτάθλημα και στο πως θα παίξει του χρόνου στα «αστέρια». Η Άρσεναλ έχει το πάνω χέρι, αφού διατηρεί την τρίτη θέση και θεωρητικά θα παίξει για δύο αποτελέσματα στο «Έτιχαντ». Οι απουσίες στην άμυνα των «πολιτών» και τα εκπληκτικά τους στατιστικά (24/36over2,5) καθιστούν το συνδυασμόGGκαιover2,5 μονόδρομο, επιλογή που βρίσκουμε σε απόδοση 1,95 στηνBet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1061. ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ

Με την ψυχολογία στο ζενίθ έπειτα από την πανηγυρική πρόκριση στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ θα αγωνιστεί η Λίβερπουλ, η οποία καίγεται για τη νίκη ώστε να βρεθεί εντός των θέσεων που δίνουν ευρωπαϊκό εισιτήριο την επόμενη σεζόν. Στον αντίποδα, η Γουότφορντ δεν έχει κάτι να κυνηγήσει, παρά να αγωνιστεί για την τιμή των όπλων. Περιμένουμε ένα ανοιχτό παιχνίδι, με τους φορμαρισμένους γηπεδούχους να παίρνουν στο τέλος αυτό που θέλουν. 2,10 πληρώνει το combo 1 & over 2,5 στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1063. ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ - ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ

Τέλος η σεζόν για τη Βιγιαρεάλ που αποκλείστηκε στον ημιτελικό του Γιουρόπα Λιγκ από τη Λίβερπουλ μετά την 3αρα που δέχτηκε στο «Άνφιλντ». Στο πρωτάθλημα ότι και να γίνει δεν χάνει την 4η θέση σε αντίθεση με τη Λα Κορούνια που ψάχνει βαθμούς για να μην μπει σε κίνδυνο η θέση της στην κατηγορία. Εκτίμηση μας πως θα φανεί ρεαλίστρια και θα παίξει αποκλειστικά για τον βαθμό αφού ξέρει πως αν το ματς παιχτεί στα ίσια ίσως να μην πάρει και τίποτα. Επιλογή των YoungGuns και του Dsuker η ισοπαλία στο δελεαστικό 3,35 του Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1064. ΕΪΜΠΑΡ – ΜΠΕΤΙΣ

Ξέγνοιασε η Εϊμπάρ που θα παίξει και του χρόνου -για 3η σερί σεζόν- στη μεγάλη κατηγορία της Ισπανίας. Στο «Ιπουρούα» παίζει πιο απελευθερωμένα και κάτι τέτοιο αναμένεται να γίνει και στο τελευταίο φετινό ματς μπροστά στον κόσμο της. Η Μπέτις το πιθανότερο να μην χρειαστεί καν τον βαθμό που εξασφαλίζει 100% το μέλλον της στην κατηγορία. Περιμένουμε ανοιχτό παιχνίδι, κυρίως από την Εϊμπάρ που όταν σκοράρει συνήθως το κάνει από το πρώτο 45λεπτο. Πολύ ευνοϊκά στατιστικά για να επιβεβαιωθεί το over0,5 γκολ των Βάσκων στο πρώτο ημίχρονο ( Stoiximan ) . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1065. ΘΕΛΤΑ – ΜΑΛΑΓΑ

Οδυνηρή η ήττα που γνώρισε στο «Σαν Μαμές» από τη Μπιλμπάο η Θέλτα αφού υποχώρησε έτσι στην 6η θέση. Φυσικά δεν άξιζε τέτοιας τύχης με τον διαιτητή να είναι αρκετά αυστηρός σε δύο αποφάσεις που ξεκάθαρα καθόρισαν το αποτέλεσμα του αγώνα. Η Μάλαγα δεν πηγαίνει για τίποτα και περιμένουμε τους Γαλιθιάνους εύκολα ή δύσκολα να επιστρέψουν στις επιτυχίες. Χαμηλός και χωρίς καμία αξία ο άσος στο 1,50, το συνδυαστικό ποντάρισμα στη νίκη της όμως με 1 ή 2 γκολ διαφορά δίνει μέση απόδοση 2,00 στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1066. ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ - ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ

Χαίρεσαι να την βλέπεις να παίζει τη Λας Πάλμας στις τελευταίες αγωνιστικές. Ειδικά από τη στιγμή που απαλλάχτηκε από το άγχος του υποβιβασμού παίζει ακόμα πιο απελευθερωμένα και μας χαρίζει αρκετάover. Η Μπιλμπάο είναι η μοναδική ομάδα του ζευγαριού που έχει βαθμολογικό κίνητρο αφού με την προηγούμενη νίκη επί της Θέλτα έγινε το αφεντικό για την 5η θέση που δίνει απευθείας συμμετοχή στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Η Λας Πάλμας αναμένεται να παίξει πάλι με ενθουσιασμό και δίχως σκοπιμότητες. Ικανή να σκοράρει τουλάχιστον μια φορά όπως και η Μπιλμπάο που βρήκε δίχτυα και στις επτά προηγούμενες εξόδους της. Μπορεί να αποτελέσει επιλογή το GG&over2,5στο 2,05 του Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1067. ΛΕΒΑΝΤΕ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Εκ διαμέτρου αντίθετη η ψυχολογία των δύο ομάδων, η μεν Λεβάντε μετά την ήττα από τη Μάλαγα υποβιβάστηκε και επιστρέφει μετά από έξι χρόνια στη Σεγούντα. Η δε Ατλέτικο μεσοβδόμαδα γιόρτασε την πρόκριση της στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ και ενώ συνεχίζει να παλεύει για τον τίτλο στην Ισπανία. Οι «ροχιμπλάνκος» θα κάνουν το αυτονόητο αλλά οι χαμηλές αποδόσεις σε όλες τις αγορές δεν μας αφήνουν και πολλές επιλογές. Εφικτό δείχνει το 2 &under3,5στο 1,80 του Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1068. ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΕΣΠΑΝΙΟΛ

Τοπικό ντέρμπι της πόλης της Βαρκελώνης με ξεκάθαρο φαβορί. Σε ρόλο φτωχού συγγενή η Εσπανιόλ που με τη νίκη επί της Σεβίλλης την περασμένη εβδομάδα εξασφάλισε κατά ένα μεγάλο ποσοστό την παραμονή της στην κατηγορία. Η Μπαρτσελόνα θα κάνει το καθήκον της όμως δεν μας έχουν μείνει πολλές επιλογές όταν ο άσος προσφέρεται σε τοκογλυφικές αποδόσεις (1,04) και το όριο των γκολ δίνεται επίσης ψηλά. Παίζεται το 1,73 στον Stoiximan για να έρθει η νίκη της με μηδέν παθητικό αν και θα θέλαμε τον Μπράβο (και όχι τον Τερ-Στέγκεν που θα παίξει) κάτω από τα γκολπόστ. Προκλητικό θεωρούμε επίσης το 1,80 για να μην σημειωθεί τέρμα μέχρι το 15’ (under 0,5 00:00'-14.59'). Ικανή να σταθεί όρθια στο πρώτο 15λεπτο η Εσπανιόλ, μην ξεχνάμε επίσης πως μόλις το 37,5% των τερμάτων των «μπλαουγκράνα» σημειώθηκαν στο πρώτο 45λεπτο. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1069. ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΒΑΛΕΝΘΙΑ

Μοναδικός χειροπιαστός στόχος της Βαλένθια να τερματίσει στην πρώτη 8αδα του πρωταθλήματος για να αποφύγει να καταγράψει την χειρότερη πορεία της από το 2007-2008. Στο «Μπερναμπέου» πάντως δεν έφυγε με άδεια χέρια (0-4-0) και τις τέσσερις τελευταίες φορές που το επισκέφτηκε ενώ αήττητη είναι και στα τέσσερα προηγούμενα ανεξαρτήτως διοργάνωσης απέναντι στη Ρεάλ (1-3-0). Η Ρεάλ θα πρέπει να αφήσει για την ώρα ην προετοιμασία της για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ αφού είναι αναγκασμένη να εξαντλήσει τις όποιες πιθανότητες έχει για τον τίτλο περιμένοντας φυσικά και ευχάριστα νέα από τα άλλα γήπεδα. Ευνοϊκή η παράδοση για να ψάξουμε τα πολλά γκολ, στο 2,02 προσφέρει ο Stoiximan τον συνδυασμόGG&over3,5. Καλή σκέψη να κυνηγήσουμε και τα γκολ του Ρονάλντο (3,10 γιαfirstscorerστηνBet365) που λογικά θα κυνηγήσει όσες πιθανότητες του αναλογούν (4 γκολ λιγότερο από τον Σουάρες) για το βραβείο του 1ου σκόρερ στη Λα Λίγκα. Βοηθάει και η απουσία του Μπέιλ ενώ και η συμμετοχή του Μπενζεμά δεν είναι σίγουρη. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1070. ΣΕΒΙΛΛΗ – ΓΡΑΝΑΔΑ

Σε απόδοση «καυτού» φαβορί (2,20 πληρώνει το διπλό στηνBet365) μας προσφέρεται η Γρανάδα. Αυτό γιατί υπάρχει έντονο παρασκήνιο στην αναμέτρηση καθώς αποτελεί τοπικό ντέρμπι χωρίς όμως να υπάρχει αντιπαλότητα ανάμεσα στις δύο ομάδες και με τη Σεβίλλη να έχει αλλού το μυαλό της (τελικό Γιουρόπα Λιγκ και Ισπανικού κυπέλλου). Το πιο πιθανό σενάριο λέει πως θα κάνει τα στραβά μάτια η Σεβίλλη με...δικαιολογία την κούραση και την αδιαφορία της στο πρωτάθλημα. Η Γρανάδα μόνο με νίκη θα παραμείνει ζωντανή στην υπόθεση σωτηρία, μην ξεχνάμε πως στο φινάλε υποδέχεται τη Μπαρτσελόνα που κατά πάσα πιθανότητα θα παίζει για τον τίτλο. Δεν θα γίνουμε κτήμα όλης αυτής της παραφιλολογίας που επικρατεί και τουλάχιστονpregameθα απέχουμε. Το ματς ενδείκνυται γιαliveαφού δούμε και την 11αδα που θα παρατάξει ο Έμερι αλλά και τη γενικότερη στάση των γηπεδούχων. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1071. ΣΟΣΙΕΔΑΔ – ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ

Μας έχει δώσει δικαιώματα η Σοσιεδάδ με την αδιαφορία της, ήττα από την ντεφορμέ Εϊμπάρ (με ανατροπή), εντός έδρας ήττες από Χετάφε και Ρεάλ. Στην πρώτη περίπτωση έχασε ενώ βρέθηκε πάλι μπροστά στο σκορ και στη δεύτερη δεν έφτιαξε ούτε μία καθαρή ευκαιρία. Η Ράγιο αν φύγει νικήτρια από το Σαν Σεμπαστιάν μάλλον θα «κλειδώσει» την παραμονή της αφού στο φινάλε υποδέχεται την υποβιβασμένη Λεβάντε και υπερτερεί και στην ισοβαθμία με Σπ. Χιχόν και Χετάφε. Δεν σκοπεύουμε να πέσουμε στην παγίδα των εποχιακών αποδόσεων και να προτείνουμε ή να ποντάρουμε το διπλό σε απόδοση κοντά στο 2,00. Εναλλακτικό ποντάρισμα μπορεί να αποτελέσει το να σκοράρει η Ράγιο πριν το 42’ στο 1,83της Bet365ή το πιο ασφαλές να πετύχει το πρώτο γκολ της αναμέτρησης με απόδοση 1,75 στον Stoiximan . Ξεκινάει άλλωστε πάντα δυνατά, έχει και ευνοϊκά στατιστικά αφού η συμπαθής ομάδα από το Βαγιέκας έχει σκοράρει τα περισσότερα γκολ (15) από οποιαδήποτε άλλη στο πρώτο 15λεπτο (1’-15’) των αγώνων της. Με περισσότερη διάθεση ρίσκου παίζεται και το να κερδίσει η Ράγιο αφού βρεθεί πίσω στο σκορ, το έχει κάνει ουκ ολίγες φορές, μια από τα ίδια και για τη Σοσιεδάδ που πρόσφατα ηττήθηκε με αυτόν τον τρόπο από Εϊμπάρ και Χετάφε, επίσης ομάδες που «καίγονταν» για νίκη. Στο 9,75 βρίσκουμε στον Stoiximan το ενδεχόμενο να σκοράρει πρώτη η Σοσιεδάδ και να χάσει το ματς. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1072. ΧΕΤΑΦΕ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ

Τελικός παραμονής και για τις δύο ομάδες που βρίσκονται εντός επικίνδυνης ζώνης. Ισοβαθμούν στους 35 βαθμούς, όσους ακριβώς έχει και η Βαγιεκάνο και με έναν λιγότερο από τη Γρανάδα που είναι η άλλη ομάδα που κινδυνεύει βάσιμα με υποβιβασμό. Δεν υπάρχει ισοπαλία στο ματς αφού έτσι κινδυνεύουν να πέσουν χέρι-χέρι στη Σεγούντα. Μόνο τη νίκη θα ψάξουν με τη Χετάφε να είναι ελαφρώς σε καλύτερη φόρμα και με πιο ανεβασμένο το ηθικό μετά τα δύο σερί διπλά με Λα Κορούνια και Σοσιεδάδ και την ισοπαλία με τη Βαλένθια (2-1-0). Δεν πιάνεται από πουθενά, μοναδικό στοίχημα που έχει βάση και λογική είναι το ενδεχόμενο να σημειωθούν περισσότερα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο (2,05) στηνBet365. Εννοείται πως σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος στο 70’+ και ειδικά αν την ίδια ώρα κερδίζει η Βαγιεκάνο θα μιλάμε για ένα πολύ δυνατόlategoalστοlive.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1087. ΠΕΣΚΑΡΑ - ΒΙΡΤΟΥΣ ΛΑΝΤΣΙΑΝΟ

Ντέρμπι στην επαρχία Αμπρούτσο με αντιπαλότητα. Κλειδώνει σιγά-σιγά την παρουσία της στα πλέι-οφ η Πεσκάρα, απέτυχε πάντως να κερδίσει έπειτα από πέντε σερί νίκες, μένοντας στο 0-0 με την Εντέλα. Ζόρισε η κατάσταση για τη Λαντσιάνο έπειτα και από την ήττα με 1-2 από την Αβελίνο, βρίσκεται πια στο -2 από τα μπαράζ υποβιβασμού, χρειάζεται απαραιτήτως κάποιο θετικό αποτέλεσμα εδώ αν θέλει να διατηρήσει ρεαλιστικές τις ελπίδες της για αποφυγή του απευθείας υποβιβασμού. Φαβορί για τη νίκη η Πεσκάρα, αλλά το 1,60 του άσου δεν λέει και πολλά, καλύτερα να στραφούμε στα πολλά τέρματα και στο 1,80 τουover2,5 στηνBet365, καθώς η Πεσκάρα αναμένεται να βρει χώρους απέναντι στη Λαντσιάνο που δεν έχει περιθώρια να παίξει μόνο άμυνα.

1089. ΧΑΚΕΝ - ΑΪΚ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ

Τον πρώτο τίτλο της ιστορίας της πανηγυρίζει από την Πέμπτη η Χάκεν, κατέκτησε το κύπελλο επικρατώντας στα πέναλτι της Μάλμε, γύρισε μάλιστα το ματς από το 0-2, σκορ που διαμορφώθηκε με την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου. Έχει μείνει πίσω στο πρωτάθλημα, καθώς μετράει μόλις 2-0-5 (5/7Over2,5, 4/7GG), με ανεβασμένη ψυχολογία πια θα επιδιώξει την αντεπίθεσή της και εκεί. Η ΑΪΚ κόλλησε στο 0-0 κατά την υποδοχή της Γιόνσεπινγκ, παρέμεινε με μόλις δυο νίκες στο πρωτάθλημα (2-3-2, 4/7over2,5, 5/7GG) και υπάρχει ήδη γκρίνια στον κόσμο της για την εικόνα που παρουσιάζει. Σωστό φαβορί μας φαίνεται η Χάκεν, θα αποφύγουμε πάντως τον άσο αφού δεν ξέρουμε πως θα της βγει ο ενθουσιασμός από την κατάκτηση του κυπέλλου, σε κάθε περίπτωση τα πολλά τέρματα φαντάζουν πιθανά, στο 1,85 τοover2,5 στηνBet365.

1094. ΓΑΝΔΗ - ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ

Την απόσταση από την κορυφή να αυξάνεται στους τέσσερις βαθμούς είδε η Γάνδη μετά την ήττα από την Άντερλεχτ (2-0), όπως επίσης και την Γκενκ να την πλησιάζει στους δύο. Δε συνάντησε ιδιαίτερα προβλήματα απέναντι στην τελευταία η πρωτοπόρος Μπριζ, κάνοντας ακόμα ένα βήμα για την κατάκτηση του τίτλου (3-1). Αμφίρροπη αναμέτρηση, δε βλέπουμε κάτι ξεκάθαρο, πάσο.

1095. ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ – ΑΑΡΧΟΥΣ

Από βαριά ήττα 5-3 στην έδρα της Κοπεγχάγης προέρχεται η Μίντιλαντ η οποία ωστόσο παραμένει σε απόσταση αναπνοής από την τρίτη θέση. Αδιάφορη βαθμολογικά και απογοητευμένη παράλληλα από το χαμένο τελικό κυπέλλου η Άαρχους λογικά δεν θα φέρει καμία αντίσταση, άσος χωρίς όμως καμία στοιχηματική αξία.

1117. ΒΑΛΕΡΕΝΓΚΑ - ΣΑΡΠΣΜΠΟΡΓΚ 08

Ακόμα μια εκτός έδρας ήττα για τη Βαλερένγκα, έχασε με κάτω τα χέρια από τη Λίλεστρομ με 0-2, οι μοναδικές της νίκες στο πρωτάθλημα (2-0-6) ήρθαν στα δυο βατά ματς που έδωσε μπροστά στο κοινό της (4-0 την Τρόμσο, 2-0 τη Σταρτ). Η Σάρπσμποργκ έχει χτυπήσει φόρμα, έρχεται από τρεις σερί νίκες, κάτι που πετυχαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία της στην πρώτη κατηγορία, σκοράροντας μάλιστα 10 φορές στα παιχνίδια αυτά. Προφανώς μόνο κόντρα υπάρχει στην αναμέτρηση αυτή, τα σετ πάντως είναι αρκετά καλά διαβασμένα, οριακή η αξία που βρίσκουμε στο ασιατικό διπλό +0,5 (Χ2) στο 1,875 τηςBet365.

1118. ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ – ΣΤΑΜΠΑΕΚ

Σκόνταψε στην έδρα της Σόγκνταλ η Ρόζενμποργκ (1-1), μετρούσε έξι σερί νίκες προηγουμένως, μάλιστα στην έδρα της έχει κάνει το 4/4 χωρίς να δεχθεί ούτε ένα τέρμα. Την έκτη της ήττα σε οχτώ αγωνιστικές γνώρισε η Στάμπαεκ (1-1-6) με το 1-2 από την Οντ, δεν θυμίζει σε τίποτα την περσινή εντυπωσιακή ομάδα και η σεζόν αναμένεται δύσκολη. Αναμενόμενο το 1,25 στον άσο, κοιτάμε προς το 1 &NGστο 2,20 τηςBet365, θεωρούμε πως για ακόμα μια φορά η Ρόζενμποργκ θα κρατήσει απαραβίαστη την εστία της και θα φτάσει σε μια εύκολη νίκη.

1116. ΑΑΛΕΣΟΥΝΤ – ΣΟΓΚΝΤΑΛ

Άμεση επιστροφή στα αρνητικά αποτελέσματα για την Άαλεσουντ, το 6-0 επί της Τρόμσο δεν είχε συνέχεια, με συνέπεια να χάσει από τη Μόλντε, έστω και με το οριακό 0-1, αυτή ήταν η πέμπτη της ήττα στις οχτώ πρώτες αγωνιστικές (2-1-5). Επιτυχία για τη Σόγκνταλ το 1-1 απέναντι στην πρωταθλήτρια Ρόζενμποργκ, διέκοψε παράλληλα σερί τριών κολλητών ηττών, καλή η παρουσία της στο πρωτάθλημα αν και θα πρέπει να διορθώσει την παραγωγικότητά της, αφού τα μόλις τέσσερα γκολ ενεργητικό την καθιστούν ως τη χειρότερη επίθεση του πρωταθλήματος. Δεν θα έχει εύκολο απόγευμα η Άαλεσουντ απέναντι σε μια πολύ αξιόλογη ομάδα, δεν θα μπλέξουμε εδώ.

1121. ΛΕΒΑΝΓΚΕΡ – ΡΑΟΥΦΟΣ

Την πρώτη της απώλεια βαθμών είχε στο πρωτάθλημα η Λέβανγκερ (4-1-0), πολύ καλό αποτέλεσμα πάντως ο βαθμός στην ισχυρή έδρα της Μιοντάλεν, παρέμεινε έτσι μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας. Η Ράουφος (2-1-2, 4/5GG&over2,5) πέτυχε τη δεύτερη φετινή της νίκη με το 2-1 επί της Ουλενσάκερ, μετράει ωστόσο δυο ήττες σε ισάριθμες εξόδους. Φαβορί για τη νίκη οι γηπεδούχοι, αλλά το 1,70 στον άσο δεν μας καλύπτει, προτιμότερη δείχνει η ενασχόληση με τα πολλά τέρματα.

1122. ΜΠΡΙΝΕ – ΓΙΕΡΒ

Την τρίτη της ισοπαλία στις πέντε πρώτες αγωνιστικές απέσπασε η Μπρίνε με το 2-2 απέναντι στην Ασάνε, έχουν γκολ τα ως τώρα παιχνίδια της στο πρωτάθλημα (1-3-1, 3/5over2,5, 4/5GG). Η Γιέρβ αγνοεί τη νίκη μετά την πρεμιέρα (1-2-2), μακριά από το σπίτι της μάλιστα μετράει 2/2 ήττες με τέρματα 0-7. Κακό σταύρωμα αφού δεν είμαστε διατεθειμένοι να βάλουμε τα λεφτά μας σε καμία από τις δυο, μόνο προς τα πολλά τέρματα μπορούμε να κοιτάξουμε εδώ.

1119. ΚΟΝΓΚΣΒΙΝΓΚΕΡ - ΚΦΟΥΜ ΟΣΛΟ

Εντυπωσιακή η ως τώρα παρουσία της νεοφώτιστης Κονγκσβίνγκερ, δεν χάνει μετά την πρεμιέρα του πρωταθλήματος (3-1-1, 5/5over2,5), με αποτέλεσμα να βρεθεί στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, σκοράρει 2+ γκολ στα πιο πρόσφατα τέσσερα παιχνίδια της. ΗKFUMΌσλο έχει ως τώρα απολογισμό 1-3-1, ωστόσο κατάφερε να βρει δίχτυα μόλις στα 2/5 από αυτά, βασίζεται κυρίως στην άμυνα. Μετά βίας ξεπερνά το 1,65 ο άσος των εντυπωσιακών γηπεδούχων, σε αυτά τα επίπεδα όμως δεν υπάρχει η παραμικρή αξία, παρά τις ελκυστικές τιμές στα δεξιά του σετ δεν υπάρχουν σκέψεις κόντρας.

1123. ΣΑΝΤΝΕΣ – ΑΣΑΝΕ

Την πρώτη της ήττα στο φετινό πρωτάθλημα υπέστη η Σάντνες στην έδρα της Χοντ (0-2), στο 2-2-1 πια ο συνολικός της απολογισμός, μπροστά στο κοινό της πάντως μετράει 2/2 νίκες με τέρματα 8-1. Η Ασάνε έμεινε στο 2-2 με τη Μπρίνε, συμπλήρωσε έτσι τρία ματς χωρίς νίκη (0-2-1), έπειτα από το απολύτως επιτυχημένο 2/2 στις πρώτες δυο αγωνιστικές. Δυνατή η Σάντνες στην έδρα της, θωρούμε πως είναι το φαβορί για τη νίκη, αλλά το 1,60 στον άσο είναι απαγορευτικό για να ασχοληθούμε.

1120. ΚΡΙΣΤΙΑΝΣΟΥΝΤ – ΡΑΝΧΑΪΜ

Με το 0-0 έφυγε από την έδρα τηςKFUMΌσλο η Κρίστιανσουντ, δείχνει ότι και φέτος θα βασιστεί στην καλή της ανασταλτική λειτουργία, μετά την πρεμιέρα δέχθηκε μόλις ένα γκολ (3-1-1, 3/5NG&under2,5). Η Ρανχάιμ έρχεται από δυο κολλητές ήττες, σε αμφότερες δέχθηκε από τρία τέρματα από τις νεοφώτιστεςKFUMΌσλο (2-3 εκτός) και Κονγκσβίνγκερ (0-3 εντός). Μπορεί η Κρίστιανσουντ να μην εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις της, αλλά στο γήπεδό της μετράει ήδη 2/2 νίκες και απέναντι στην Ρανχάιμ είναι δικαίως το φαβορί για τη νίκη, δίκαιος ο άσος στο 2,12 του Stoiximan .

1124. ΣΤΡΟΜΕΝ – ΧΟΝΤ

Χωρίς νίκη ακόμα στο πρωτάθλημα η Στρόμεν, έρχεται πάντως από τέσσερις ισοπαλίες, στο γήπεδό της μετράει για την ώρα 2/2 λευκές ισοπαλίες απέναντι σε Φρέντρικσταντ και Ασάνε. Ούτε η Χοντ ενθουσιάζει ως τώρα, μόλις στο 1-2-2 ο απολογισμός της, τουλάχιστον κέρδισε το πιο πρόσφατο από αυτά (2-0 τη Σάντνες) και ευελπιστεί να πάρει τα πάνω της. Δυο ήττες γνώρισαν σε ισάριθμες εξόδους οι φιλοξενούμενοι, παρόλα αυτά δυσκολευόμαστε να εμπιστευτούμε τη Στρόμεν που βγάζει δυσκολίες στη δημιουργία, το πάσο είναι μονόδρομος εδώ.

1126. ΛΕΓΚΙΑ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ - ΠΙΑΣΤ ΓΚΛΙΒΙΤΣΕ

Ντέρμπι κορυφής, με τις δύο ομάδες να ισοβαθμούν στους 37 βαθμούς και την τρίτη θέση να είναι στους 31. Η Λέγκια (10-5-2 εντός) πανηγύρισε την κατάκτηση του κυπέλλου την προηγούμενη εβδομάδα κόντρα στη Λεχ, ωστόσο στο πρωτάθλημα έχασε από τη Ζαγκλέμπιε και είδε την Πιάστ (5-6-5 εκτός) να την πιάνει στην κορυφή της βαθμολογίας. Οι φιλοξενούμενοι έκαναν το 2/2 εντός έδρας κόντρα σε Λέχια και Πογκόν, με αποτέλεσμα να ονειρεύονται τον τίτλο. Ποιοτικότερο και πιο έμπειρο το σύνολο της Λέγκια, αλλά οι αποδόσεις αδικούν κατάφορα την Πιάστ, με το +1 ασιατικό διπλό να αποτελεί επιλογή.

1128. ΜΕΡΣΙΝ ΙΝΤ.ΓΙΟΥ. – ΑΝΤΑΛΙΑΣΠΟΡ

Επικυρώθηκε και μαθηματικά ο υποβιβασμός της Μερσίν από την προηγούμενη αγωνιστική, συμπλήρωσε πέντε σερί ήττες και ουσιαστικά το μόνο που θα κάνει από εδώ και πέρα είναι να δοκιμάζει σχήματα και πρόσωπα για τη νέα χρονιά. Η Ανταλιασπόρ εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή έπειτα από το 1-0 επί της Κονιασπόρ, θα κοιτάξει να απολαύσει τα εναπομείναντα παιχνίδια της. Δεν έχουμε διάθεση να μπλέξουμε σε ένα παντελώς αδιάφορο παιχνίδι, άγνωστες οι προθέσεις των δυο ομάδων, οι γηπεδούχοι πάντως αναμένεται να αγωνιστούν με αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές, ενώ κατά πάσα πιθανότητα ο κόουτς Οζάτ δεν θα καθίσει στον πάγκο.

1132. ΣΠΑΡΤΑΚ ΜΟΣΧΑΣ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΜΟΣΧΑΣ

Μετά από καιρό η Σπαρτάκ (5-4-4 εντός) ήταν σοβαρή στα μετόπισθεν και κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες έπειτα από τέσσερις αγωνιστικές (0-2-2), επικρατώντας με 0-2 της Λοκομοτίβ στο ντέρμπι της πρωτεύουσας. Η Ντιναμό (2-6-5 εκτός) είναι πια ξεκάθαρα αντιμέτωπη με το φάσμα του υποβιβασμού, τρέχει σερί 5 αγώνων χωρίς νίκη (0-1-4), αδυνατώντας να σκοράρει στα 3 τελευταία και απέχει μόλις ένα βαθμό από τα πλέι-άουτ. Λογικά δε θα αλλάξουν τακτική οι γηπεδούχοι στο δεύτερο συνεχόμενο ντέρμπι της Μόσχας που δίνουν, θα κοιτάξουν ξανά την άμυνα τους και κόντρα στην προβληματική επιθετικά Ντιναμό, μπορούν να πάρουν τη νίκη. Ωστόσο, προτιμότερο θεωρούμε τοunder2,75, με τη γραμμή των γκολ να βρίσκεται αρκετά ψηλά για τα δεδομένα του ματς.

1137. ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ – ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ

Παραδοσιακό ντέρμπι της Κωνσταντινούπολης. Στόχος επετεύχθη για τη Γαλατά, με το 0-0 στον επαναληπτικό απέναντι στη Ριζεσπόρ, πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του κυπέλλου, όπου και θα αντιμετωπίσει τη Φενέρ στις 26 Μαΐου. Στο πρωτάθλημα μετράει μόλις μια νίκη στα τελευταία εννέα παιχνίδια της (1-5-3), στην έδρα της πάντως έχει χάσει μόλις μια φορά από την αρχή της χρονιάς (8-6-1 εντός). Η Μπεσίκτας παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας έπειτα από το άνετο 4-0 επί της Καϊσερισπόρ, στο +3 η διαφορά της από τη Φενέρ, χωρίς πάντως να έχει περιθώρια για ήττα (υστερεί σε πιθανή ισοβαθμία). Οι φιλοξενούμενοι μετρούν 10 διπλά σε 15 εξόδους (10-3-2 εκτός) και αν κερδίσουν εδώ θα κάνουν το πιο μεγάλο βήμα για την εξασφάλιση του τίτλου, το διπλό στο 1,80 του Stoiximan πρόλαβαν οι YoungGuns , με το σημείο να βρίσκεται αυτή την ώρα στα επίπεδα του 1,75, θεωρούμε ότι η Μπεσίκτας είναι ανώτερη από την απογοητευτική Γαλατασαράι και μπορεί να φτάσει στη νίκη.

1133. ΑΡΣΕΝΑΛ ΣΑΡΑΝΤΙ - ΡΟΖΑΡΙΟ ΣΕΝΤΡΑΛ

Τρεις αγωνιστικές χωρίς νίκη (0-2-1) συμπλήρωσε η Άρσεναλ Σαραντί (3-2-1 εντός) και φυσιολογικά πλέον βλέπει την πρώτη θέση να απομακρύνεται. Σαρωτική στο παιχνίδι με τη Γκρέμιο η Ροζάριο (2-2-2 εκτός), τη διέλυσε με 3-0 και συνεχίζει στα προημιτελικά του Κόπα Λιμπερταδόρες, κάτι που σημαίνει πως λογικά θα εξακολουθεί να παρατάσσει αναπληρωματικούς στο πρωτάθλημα. Θα παλέψει όσο μπορεί τουλάχιστον για τη δεύτερη θέση η Άρσεναλ και κόντρα στις αλλαγές της Ροζάριο, μπορεί να φτάσει στο τρίποντο.

1136. ΠΟΥΜΑΣ - ΚΛΑΜΠ ΑΜΕΡΙΚΑ

Φινάλε στο Κλαουσούρα του Μεξικού. «Κλάσικο Καπιταλίνο».Η Πούμας (3-3-2 εντός) προέρχεται από τη μεγάλη νίκη-πρόκριση επί της Ντεπορτίβο Τάτσιρα για το Κόπα Λιμπερταδόρες, όπου θα δώσει το παρών στα προημιτελικά. Όσον αφορά το πρωτάθλημα, φαίνεται πως τα ματς με τους Βενεζουελάνους στοίχισαν, αφού ήρθε η ήττα από την Κερετάρο, βρισκόμενη πια σε πολύ δύσκολη θέση. Για να βρεθεί στη Λιγκίγια, χρειάζεται οπωσδήποτε τη νίκη, αρκεί προηγουμένως να έχει λήξει ισόπαλο το Κρουζ Αζούλ-Τίγκρες. Αν νικήσει η Κρουζ Αζούλ, η Πούμας μένει και μαθηματικά εκτός, ενώ αν επικρατήσει η Τίγκρες, τότε είναι αναγκασμένη να κερδίσει καλύπτοντας και τη διαφορά τερμάτων (-1 έναντι +7 αυτή την ώρα). Παρά το 0-1-2 των τριών τελευταίων αγωνιστικών, η Κλαμπ Αμέρικα (4-1-2 εκτός) παραμένει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, όπου και θέλει να παραμείνει για να βρει θεωρητικά πιο εύκολο αντίπαλο στα πλέι-οφ. Όλα θα εξαρτηθούν από το τι θα συμβεί στο Κρουζ Αζούλ-Τίγκρες, αφού ουσιαστικά η Πούμας θα ελπίζει μόνο αν λήξει ισόπαλο το συγκεκριμένο ματς. Παρόλα αυτά, ακόμα κι αν έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα από το «Εστάντιο Αζούλ», η Κλαμπ Αμέρικα δε θα αδιαφορήσει στο μεγάλο ντέρμπι της Πόλης του Μεξικούκαι θα προσπαθήσει να αφήσει εκτός οκτάδας τη μισητή της αντίπαλο. Δε μπορούμε να μπλέξουμε πριν μάθουμε το αποτέλεσμα του αγώνα της Κρουζ Αζούλ με την Τίγκρες. Φυσικά, αν τα νέα είναι ευχάριστα από εκεί, στρέφουμε αυτόματα την προσοχή μας στο live, αφού οι γηπεδούχοι θα χρειάζονται μόνο νίκη.

1138. ΓΚΙΜΑΡΑΕΣ – ΜΟΡΕΪΡΕΝΣΕ

Αδιάφορο βαθμολογικά ματς, για την επόμενη χρονιά προετοιμάζονται οι δυο ομάδες. Δώδεκα αγωνιστικές χωρίς τρίποντο έχει μείνει η Γκιμαράες (0-6-6), η Μορεϊρένσε μετράει μόλις δυο νίκες στα πιο πρόσφατα 11 (2-4-5), αλλά μετράει και πέντε διπλά στις τελευταίες εννέα εξόδους της (5-2-2). Δεν υπάρχει λόγος να μπλέξουμε εδώ, να επισημάνουμε απλά ότι ο προπονητής των φιλοξενούμενων προτίθεται να χρησιμοποιήσει ποδοσφαιριστές που είχαν μικρό χρόνο συμμετοχής στη φετινή σεζόν.

1146. ΧΑΟΥΓΚΕΣΟΥΝΤ – ΜΟΛΝΤΕ

Έπειτα από δυο σερί νίκες, η Χάουγκεσουντ δεν τα κατάφερε στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Βίκινγκ χάνοντας τελικά με 2-3, πραγματοποιεί πάντως πολύ καλή εκκίνηση στο πρωτάθλημα, με τον απολογισμό της να ανέρχεται σε 4-1-3 και την ίδια να έχει σκοράρει 15 φορές, επίδοση που είναι η δεύτερη καλύτερη της κατηγορίας (5/8over2,5, 4/8GG). Η Μόλντε επέστρεψε στις νίκες έστω και με το οριακό 1-0 επί της Άαλεσουντ, ψάχνεται ακόμα το συγκρότημα του Σόλσκιερ, ειδικά στην άμυνα έχει αρκετά θέματα, αφού είδε την εστία του να παραβιάζεται και στις τέσσερις εξόδους του (2-1-1 εκτός, 3/4over2,5, 3/4GG). Μεσοβδόμαδα μάλιστα υπέστη ντροπιαστικό αποκλεισμό από το κύπελλο από ερασιτεχνικό σωματείο, με τον Νορβηγό προπονητή να αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου την ευθύνη. Δεν θα εμπιστευτούμε τη Μόλντε σε αποδόσεις φαβορί απέναντι σε μια ομάδα που είναι σε καλή κατάσταση, θα κρατήσουμε πάντως τοover2,5 στο 1,75 του Stoiximan , καθώς έχουμε να κάνουμε με δυο ομάδες που βάζουν αλλά και δέχονται γκολ με μεγάλη ευκολία.

1150. ΤΑΡΓΚΟ ΜΟΥΡΕΣ – ΣΤΕΑΟΥΑ

Τελευταία αγωνιστική στα πλέι-οφ της Ρουμανίας. Παιχνίδι ανάμεσα σε δύο απογοητευμένες ομάδες. Η Τάργκου Μούρες (4-10-3 εντός) έχασε με το βαρύ 6-1 από τη Βιτόρουλ και περιμένει απλώς να τελειώσει η σεζόν, αφού δεν υπάρχει ούτε ελπίδα, αλλά ούτε και δικαίωμα για ευρωπαϊκή έξοδο. Έχασε τον τίτλο και μαθηματικά η Στεάουα (8-3-6 εκτός), μένοντας στο 1-1 με την Παντούρι και θα αρκεστεί στην κατάληψη της δεύτερης θέσης. Αδιάφορο παιχνίδι, οι άμυνες των δύο ομάδων έτσι κι αλλιώς δεν εμπνέουν καμία εμπιστοσύνη, μόνο τα πολλά γκολ κοιτάμε.

1144. ΜΙΡΑΝΤΕΣ – ΟΥΕΣΚΑ

Με τις δυο κολλητές ήττες που γνώρισε από Νουμάνθια (0-2 εντός) και Ταραγόνα (2-3 εκτός), η Μιραντές φαίνεται να ξεμένει πρόωρα από στόχους, δύσκολα θα κινδυνέψει και ακόμα πιο δύσκολα θα μπορέσει να διεκδικήσει μια θέση εντός της πρώτης εξάδας. Η Ουέσκα έρχεται από δυο σερί νίκες και συνολικά τρεις στις πιο πρόσφατες τέσσερις αγωνιστικές (3-0-1), πήρε έτσι ανάσα από την επικίνδυνη ζώνη, δεν έχει πάντως ξεμπλέξει οριστικά σε καμία περίπτωση. Υπάρχουν σκέψεις κόντρας εδώ, η Μιραντές ούτως ή άλλως δεν τα πηγαίνει και πολύ καλά στην έδρα της (6-6-5 εντός), ενώ η Ουέσκα χάνει δύσκολα μακριά από το σπίτι της (5-8-5 εκτός), οριακό πάντως το 1,85 του +0,25 ασιατικού διπλού στηνBet365.

1143. ΛΕΓΚΑΝΕΣ – ΝΟΥΜΑΝΘΙΑ

Με το διπλό στην έδρα της Μπιλμπάο Β, η Λεγανές εδραιώθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας, διατηρεί απόσταση ασφαλείας από την τρίτη θέση και η απευθείας άνοδος δείχνει πιο εφικτή από ποτέ. Η Νουμάνθια έρχεται από δυο σερί νίκες απέναντι σε Μιραντές (2-0 εκτός) και Αλμερία (2-0 εντός), έχει σταθεροποιηθεί εδώ και καιρό στα μεσαία στρώματα της βαθμολογίας και δείχνει δύσκολο να διεκδικήσει κάτι καλύτερο. Φαβορί για τη νίκη οι γηπεδούχοι, αλλά το 1,55 του άσου δεν ανταποκρίνεται στις δυσκολίες του αγώνα, δεν θα μπλέξουμε εδώ.

1141. ΑΛΜΠΑΘΕΤΕ – ΜΑΓΙΟΡΚΑ

Στο -7 από την παραμονή βρίσκεται η Αλμπαθέτε, στις τελευταίες 16 αγωνιστικές έχει καταφέρει να πάρει μόλις δυο νίκες (2-4-10), ενώ και στο γήπεδό της κέρδισε μόνο ένα από τα πιο πρόσφατα 10 παιχνίδια της (1-4-5), πρέπει να βελτιωθεί άμεσα αν θέλει να μείνει ζωντανή. Η Μαγιόρκα βρίσκεται οριακά εκτός της επικίνδυνης ζώνης (+1), είναι τέσσερα ματς χωρίς τρίποντο (0-2-2) και μακριά από το σπίτι της αντιμετωπίζει προβλήματα σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς (2-5-11 εκτός). Κρίσιμη αναμέτρηση στη μάχη της ουράς, καμία από τις δυο δεν μας πείθει ώστε να την εμπιστευτούμε, μένουμε μακριά.

1142. ΚΟΡΔΟΒΑ – ΧΙΡΟΝΑ

Οχτώ αγωνιστικές με μόλις ένα τρίποντο συμπλήρωσε η Κόρδοβα (1-3-4), στην έδρα της μάλιστα έχει να κερδίσει από τον Ιανουάριο, μετρώντας έκτοτε 0-1-6. Η Χιρόνα βρέθηκε σε απόσταση βολής από τα πλέι-οφ, καθώς συμπλήρωσε τρεις σερί νίκες και 16 ματς με μόλις μια ήττα (9-6-1), δείχνει πια αποφασισμένη να μπει γερά στο κόλπο της ανόδου. Τέσσερις νίκες στις πιο πρόσφατες έξι εξόδους τους μετρούν οι φιλοξενούμενοι (4-1-1), λογικά προσφέρεται το διπλό σε αποδόσεις, έστω και οριακού, φαβορί, δεν θα κακίσουμε όσους πάνε με το 2DrawNoBet.

1145. ΣΑΡΑΓΟΣΑ - ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ Β'

Εντός της ζώνης των πλέι-οφ παρέμεινε η Σαραγόσα έπειτα από την ισοπαλία στην έδρα της Πονφεραντίνα, μετρούσε τρεις συνεχόμενες νίκες προηγουμένως (3/3GG&over2,5), ενώ έχει φτάσει να μετράει 13 ματς με μόνο δυο ήττες (7-4-2). Στενεύουν επικίνδυνα τα περιθώρια για τη Μπιλμπάο Β, απέχει 12 πόντους από τη σωτηρία και με μόλις έξι αγωνιστικές να απομένουν για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος χρειάζεται ένα μικρό θαύμα για να τα καταφέρει, έχουν γκολ τα τελευταία παιχνίδια της, μετράει 3-1-6 ανεξαρτήτως έδρας με 9/10over2,5 και 9/10GG, ενώ και μακριά από το σπίτι της βρήκε δίχτυα στις 6/7 πιο πρόσφατες εξόδους της (2-0-5, 6/7GG&over2,5). Μόνο για τη νίκη περιμένουμε να παίξουν οι δυο ομάδες, το 1,55 στον άσο είναι μικρό και δεν αξίζει, προτιμότερη επιλογή το να φτάσουν οι γηπεδούχοι πρώτοι στα δυο τέρματα στο 1,85 του Stoiximan , αφού δεν περιμένουμε από τους μικρούς Βάσκους να αγωνιστούν με κλειστά.

1152. ΒΕΡΟΝΑ – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Υποβιβασμένη εδώ και καιρό η Βερόνα, ετοιμάζει βαλίτσες για τη Σέριε Β, αλλά το γεγονός της εβδομάδας ήταν η ανακοίνωση του Λούκα Τόνι πως σταματάει το ποδόσφαιρο, με το παιχνίδι κόντρα στη Γιουβέντους να είναι το τελευταίο του μπροστά στο κοινό των «τζιαλομπλού». Η «Μεγάλη Κυρία» προετοιμάζεται για τον τελικό κυπέλλου στις 21 Μαΐου κόντρα στη Μίλαν και παρά τις πολλές απουσίες που έχει, δε θα χαριστεί στην ουραγό, με το διπλό καιover1,5 να αποτελεί επιλογή στο 1,85 του Stoiximan . Παράλληλα, στο φινάλε του Τόνι θεωρούμε πως οι συμπαίκτες του θα προσπαθήσουν να τον βοηθήσουν ώστε να κλείσει με γκολ τη λαμπρή καριέρα του, με τοanytimeτου να προσφέρεται στο 2,75 στηνBet365, ωστόσο το γεγονός πως απέναντί του θα έχει την καλύτερη άμυνα της Σέριε Α, μας κάνει αρκετά πιο επιφυλακτικούς στη συγκεκριμένη επιλογή. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1153. ΤΟΡΙΝΟ – ΝΑΠΟΛΙ

Αδιάφορη βαθμολογικά η Τορίνο, όμως κάτι τέτοιο δε φαίνεται στον αγωνιστικό χώρο, αφού παίζει για την τιμή και της και συνεχίζει να παλεύει όλα τα παιχνίδια της. Να παραμείνει στη δεύτερη θέση επιθυμεί η Νάπολι, η οποία καλείται να περάσει νικηφόρα από το σπίτι της «γκρανάτα». Δυσκολεύονται μακριά από το σπίτι τους οι «παρτενοπέι», ωστόσο θεωρούμε πως το κίνητρο θα παίξει το ρόλο του. Από το χαμηλό διπλό είναι προτιμότερη επιλογή η νίκη της ομάδας του Μαουρίτσιο Σάρι με ένα ή δύο γκολ διαφορά, που δίνει συνδυαστικά απόδοση 2,05 στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

----. ΣΑΝΤΙΑΓΚΟ ΓΟΥΟΝΤΕΡΕΡΣ – ΑΝΤΟΦΑΓΚΑΣΤΑ

Ημιτελικός της Λιγκίγια για έξοδο στο Σουνταμερικάνα, δεν ισχύει το εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας ακολουθούν πέναλτι (πρώτο ματς 0-0). Ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του πρώτου αγώνα η Αντοφαγκάστα, δεν κατάφερε όμως να πάρει την πολυπόθητη νίκη. Κάτω του μετρίου εμφανίστηκαν οι Γουόντερερς στο πρώτο ματς, οι οποίοι θέλουν να κλείσουν τη χρονιά βγαίνοντας στο Σουνταμερικάνα. Η έδρα αναμένεται να παίξει σημαντικό ρόλο στην αναμέτρηση, ο άσος έχει τον πρώτο λόγο.

----. ΤΣΙΚΟ – ΕΚΙΔΑΔ

Σημαντική ισοπαλία απέσπασε η Τσικό την προηγούμενη αγωνιστική σε μία δύσκολη έδρα όπως αυτή της Κορτουλούα (2-2). Την έδρα τους θέλουν να εκμεταλλευτούν οι γηπεδούχοι για την αποφυγή του υποβιβασμού. Νίκη μετά από καιρό για την Εκιδάδ, 3-2 εντός έδρας κόντρα στην Όνσε Κάλντας. Δύσκολο ματς, πάμε παρακάτω.

1155. ΛΑΝΟΥΣ – ΑΛΝΤΟΣΙΒΙ

Χωρίς φρένα συνεχίζει η Λανούς (6-0-0 εντός), συμπλήρωσε έξι διαδοχικές νίκες και είναι αγκαλιά με το πρωτάθλημα στη δεύτερη ζώνη. Κατάφερε να αποσπάσει το βαθμό της ισοπαλίας η Αλντοσίβι (0-2-4 εκτός) κόντρα στην Ουνιόν, αλλά συνεχίζει χωρίς τρίποντο εδώ και τρεις αγωνιστικές (0-1-2). Δε σταματάει πουθενά η Λανούς, τα δίνει όλα για τον τίτλο και αναμένεται εύκολα ή δύσκολα να φτάσει στη νίκη, με το χαμηλό άσο πάντως να μη μας λέει τίποτα.

1156. ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ - ΝΙΟΥ ΙΝΓΚΛΑΝΤ

Αήττητο για ακόμα ένα παιχνίδι το Λος Άντζελες (3-1-0) το οποίο απέσπασε το βαθμό της ισοπαλίας από την έδρα του Κάνσας με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1. Πέμπτο παιχνίδι χωρίς νίκη (0-4-1) για τη Νιού Ίνγκλαντ η οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 εντός έδρας με το Ορλάντο, χωρίς νίκη ακόμα μακριά από το σπίτι τους οι φιλοξενούμενοι διατηρώντας ρεκόρ 0-3-2. Λογικό φαβορί ο άσος, η τιμή του όμως μας αφήνει αδιάφορους.

1157. ΜΑΡΙΤΙΜΟ – ΜΠΕΝΦΙΚΑ

Αδιάφορη βαθμολογικά εδώ και καιρό στο πρωτάθλημα η Μαρίτιμο, η προσοχή της έχει στραφεί αποκλειστικά στον τελικό του Λιγκ Καπ που θα διεξαχθεί στις 20 Μαΐου (αντίπαλος της και πάλι η Μπενφίκα). Οι φιλοξενούμενοι κρατούν το προβάδισμα των δυο βαθμών από τη Σπόρτινγκ και αν κάνουν το 2/2 στις δυο τελευταίες αγωνιστικές θα στεφθούν πρωταθλητές. Έχουν συμπληρώσει 10 σερί νίκες στο πρωτάθλημα, ενώ έχουν και 10 κολλητά διπλά από τον Ιανουάριο και έπειτα. Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, δεν βλέπουμε τη Μπενφίκα να γκελάρει, βρίσκεται σε καλή κατάσταση και θα αντιμετωπίσει μια ομάδα χωρίς ιδιαίτερο κίνητρο, δεν θα μπορούσε να πληρώνει πάνω από 1,35 το διπλό.

1162. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΤΟΥΚΟΥΜΑΝ – ΜΠΕΛΓΡΑΝΟ

Παρά τις δύο ισοπαλίες κόντρα σε Μπελγράνο και Τέμπερλεϊ, τα όνειρα εξόδου στο Κόπα Λιμπερταδόρες συνεχίζονται για την Τουκουμάν (5-1-0 εντός), αφού η απόστασή της από τη δεύτερη θέση είναι μόλις τρεις βαθμοί. Αήττητη για τέταρτο συνεχόμενο ματς έμεινε η Μπελγράνο (0-1-5 εκτός) με το 2-2 κόντρα στην Κίλμες. «Κάστρο» είναι το «Χοσέ Φιέρο» και η κάκιστη εκτός έδρας Μπελγράνο δε δείχνει ικανή να αλώσει μία από τις δυσκολότερες έδρες της κατηγορίας. Ο άσος αποτελεί επιλογή.

----. ΡΙΟΝΕΓΚΡΟ – ΝΤΕΠ. ΠΑΣΤΟ

Τρεις σερί ήττες συμπλήρωσε η Ριονέγρο, πληρώνοντας τις απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών. Από τις καλύτερες ομάδες εντός έδρας είναι οι γηπεδούχοι. Ήττα σοκ για την Πάστο την προηγούμενη αγωνιστική, 1-0 εντός έδρας κόντρα στην Τζαγκουάρες. Μάχη για μία θέση στα πλέι-οφ θα δώσουν οι φιλοξενούμενοι, η αγωνιστική τους κατάσταση όμως δεν είναι καλή. Αναμένουμε τη Ριονέγρο να επιστρέψει στις νίκες, άσος.

1167. ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ – ΟΥΡΑΚΑΝ

Με πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα, η Μπόκα (4-1-1 εντός) ηττήθηκε από την Αρχεντίνος για το πρωτάθλημα, αλλά μεσοβδόμαδα πανηγύρισε δεύτερη νίκη κόντρα στη Σέρο Πορτένιο και πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά του Κόπα Λιμπερταδόρες. Στο θεσμό αυτό δε συνεχίζει η Ουρακάν (2-1-3 εκτός), καθώς έχασε με 4-2 από τη Νασιονάλ Μεντεγίν, ενώ στο πρωτάθλημα μετράει τρεις συνεχόμενες ήττες. Με την ομάδα από την Κολομβία θα παίξει η Μπόκα μεσοβδόμαδα, οπότε αναμένεται να παρατάξει ξανά αναπληρωματικούς, ενώ η Ουρακάν θα ψάξει την ανάκαμψη στο πρωτάθλημα, διεκδικώντας μέχρι τέλους μία εκ των δύο πρώτων θέσεων. Δικαιολογημένα κοντράρεται συνεχώς ο άσος.

1168. ΠΟΥΕΜΠΛΑ – ΚΕΡΕΤΑΡΟ

Φινάλε στο Κλαουσούρα του Μεξικού. Ισόβαθμες στην ενδέκατη θέση της βαθμολογίας βρίσκονται οι δύο ομάδες. Αμφότερες έχουν χάσει κάθε ελπίδα για είσοδο στη Λιγκίγια και αναμένεται να παίξουν δίχως άγχος. Η Πουέμπλα (3-2-2 εντός) έχει μόλις μία νίκη στις εννέα τελευταίες αγωνιστικές (1-3-5), με την εστία της να παραβιάζεται στα 12 από τα 16 ματς πρωταθλήματος. Ούτε η Κερετάρο (1-1-5 εκτός) πείθει ιδιαίτερα με την εικόνα της, δεχόμενη γκολ στα 13 από τα 16 παιχνίδια του Κλαουσούρα. Στο 1,70 προσφέρει το αμφίσκορο ηBet365, ο συνδυασμός του μεover2,5 βρίσκεται σε απόδοση 2,20 στην ίδια εταιρία και κρίνεται αρκετά ικανοποιητικόςγια δύο ομάδες χωρίς κανένα απολύτως κίνητρο.

----. Ο’ ΧΙΓΚΙΝΣ – ΝΤΕΠ. ΙΚΙΚΕ

Πρώτο ματς 1-3 υπέρ της Ο’ Χίγκινς. Ξεπέρασε γρήγορα το κάζο του χαμένου πρωταθλήματος η Ο’ Χίγκινς, παίρνοντας μία σημαντική νίκη στην έδρα της Ικίκε. Θέλουν να χρυσώσουν το χάπι οι γηπεδούχοι με έξοδο στο Σουνταμερικάνα. Πρώτο μέλημα της Ικίκε ήταν η αποφυγή του υποβιβασμού, ενώ λόγω συγκυριών αγωνίζεται στη Λιγκίγια. Άσος.

----. ΤΟΛΙΜΑ – ΣΑΝΤΑ ΦΕ

Δύο σερί ήττες συμπλήρωσε στο πρωτάθλημα η Τολίμα, με τελευταία αυτή εκτός έδρας με 2-1 κόντρα στην Πατριότας. Μεσοβδόμαδα αγωνίστηκε με σχετικά καλή ενδεκάδα κόντρα στην Περέιρα για το θεσμό του κυπέλλου, καταφέρνοντας να πάρει τη νίκη-πρόκριση. Σημαντική νίκη για τη Σάντα Φε την προηγούμενη αγωνιστική, 1-0 εντός έδρας κόντρα στη Ριονέγρο. Δεν έχουν εξασφαλίσει ακόμα τη συμμετοχή τους στα πλέι-οφ οι φιλοξενούμενοι. Η Σάντα Φε είναι μία κλάση πιο πάνω από την Τολίμα, το διπλόDNBέχει τον πρώτο λόγο.

----. ΜΠΟΥΚΑΡΑΜΑΝΓΚΑ – ΕΝΒΙΓΚΑΔΟ

Μία ακόμα ισοπαλία για τη Μπουκαραμάνγκα, 1-1 στην έδρα της Τζούνιορ, αποτέλεσμα όμως που κρίνεται επιτυχημένο, καθώς η Τζούνιορ είναι από τις καλύτερες ομάδες της χώρας. Από σπουδαία νίκη προέρχονται οι φιλοξενούμενοι, 2-0 εντός έδρας κόντρα στη Μιγιονάριος. Μεσοβδόμαδα η Ενβιγκάδο αγωνίστηκε με αρκετά καλή ενδεκάδα κόντρα στη Ριονέγρο για το κύπελλο, παίρνοντας τη νίκη και παράλληλα την πρόκριση. Η έδρα και η κούραση της Ενβιγκάδο αναμένεται να παίξουν σημαντικό ρόλο στο ματς, άσος.

1170. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΡΑΦΑΕΛΑ – ΤΙΓΚΡΕ

Ο κίνδυνος του υποβιβασμού παραμένει ορατός για την Ατλέτικο Ραφαέλα (1-1-4 εντός), μετά και την ήττα με 2-1 από την Πατρονάτο την προηγούμενη αγωνιστική. Φυσιολογική ήττα γνώρισε η Τίγκρε (0-3-3 εντός ) από το «τρένο» της Λανούς και συνεχίζει τη μετριότατη πορεία της. Δίνουμε προβάδισμα στους γηπεδούχους λόγω έδρας και κινήτρου, αλλά η εικόνα τους δεν είναι τέτοια που θα μας κάνει να τους στηρίξουμε.

1173. OΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ - ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΣΙΤΙ

Το βαθμό της ισοπαλίας στην έδρα του Σικάγο απέσπασε η Ουάσινγκτον η οποία παρέμεινε για δεύτερο σερί παιχνίδι αήττητη μετά και το εντός έδρας 3-0 επί της Νιού Ίνγκλαντ. Από την πρώτη της φετινή εντός έδρας νίκη προέρχεται η Νέα Υόρκη Σίτι η οποία επικράτησε 3-2 εντός έδρας του Βανκούβερ πανηγυρίζοντας παράλληλα τρίποντο ύστερα από πολύ καιρό. Ανεβασμένοι οι γηπεδούχοι, από νίκη προέρχονται και οι φιλοξενούμενοι, διαθέτουν ικανές επιθέσεις αμφότεροι με το αμφίσκορο να αποτελεί επιλογή.

1174. ΧΙΜΝΑΣΙΑ ΛΑ ΠΛΑΤΑ – ΙΝΤΕΠΕΝΤΙΕΝΤΕ

Εκμεταλλευόμενη τις πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα της Ροζάριο, η Χιμνάσια (3-3-0 εντός) κέρδισε με 0-1 και παρέμεινε ζωντανή στη μάχη για ένα εισιτήριο στο Κόπα Λιμπερταδόρες. Μετά από επτά αγωνιστικές χωρίς ήττα (4-3-0), η Ιντεπεντιέντε (2-3-1 εκτός) έχασε από τη Σαν Λορέντζο, λέγοντας ουσιαστικά αντίο στη μάχη του τίτλου, ενώ μεσοβδόμαδα επικράτησε της αδύναμης Σαν Τέλμο για το κύπελλο με 2-1. Το θέλει περισσότερο η Χιμνάσια και κόντρα στην καταρρακωμένη Ιντεπεντιέντε, μπορεί να φτάσει στη νίκη.

----. ΟΝΣΕ ΚΑΛΝΤΑΣ – ΑΤΛ. ΟΥΙΛΑ

Δεύτερη συνεχόμενη ήττα για την Όνσε Κάλντας, 3-2 εκτός κόντρα στην Εκιδάδ. Μαντάρα τα κάνουν πάντα την τελευταία στιγμή οι γηπεδούχοι, οι οποίοι πλέον έχουν μείνει πέντε βαθμούς πίσω από την όγδοη θέση, με τη νίκη κόντρα στην Ουΐλα να είναι μονόδρομος. Αδιάφοροι παρουσιάζονται οι φιλοξενούμενοι, καθώς δεν έχουν ελπίδες εισόδου στα πλέι-οφ. Ο ασιατικός άσος -0,75 αποτελεί επιλογή.

----. ΡΟΥΜΙΟ ΝΙΟΥ – ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΪΤ

Δε μπόρεσε να κοιτάξει στα μάτια το τρένο που λέγεται Γκουαρανί η Ρούμπιο Νιου, γνωρίζοντας έτσι την ήττα με 3-1 εκτός έδρας, η οποία ήταν η δεύτερη συνεχόμενη. Σημαντική ισοπαλία για τη Ρίβερ την προηγούμενη αγωνιστική, 1-1 εντός έδρας κόντρα στην Καπιατά. Οι γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο λόγο στο ματς.

----. ΝΑΣΙΟΝΑΛ ΑΣΟΥΝΣΙΟΝ – ΣΕΡΟ ΠΟΡΤΕΝΙΟ

Έπειτα από μία πρωτοφανή απόφαση της ομοσπονδίας να μην αναβάλει το μεσοβδόμαδο παιχνίδι με τη Λιμπερτάδ, η Σέρο Πορτένιο παρέταξε την τρίτη ομάδα (ήττα 1-0 εντός έδρας), καθώς η πρώτη είχε ήδη φύγει για την Αργεντινή για το ματς κόντρα στη Μπόκα. Ασταθής για ακόμα μία φορά η Νασιονάλ, δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα στη μέτρια Χενεράλ Ντίαζ, μένοντας στο 1-1 εκτός έδρας. Η κούραση της Σέρο Πορτένιο από το μεσοβδόμαδο ματς κόντρα στη Μπόκα θα παίξει καθοριστικό ρόλο στο ματς, όμως δε μπορούμε να εμπιστευτούμε τους γηπεδούχους,nobet.

----. ΣΟΛ – ΚΑΜΠΑΓΕΡΟ

Έσωσε την παρτίδα στο τελευταίο λεπτό του αγώνα η Σολ, ισοφαρίζοντας σε 2-2 τη Λουκένιο, παίρνοντας έτσι το βαθμό της ισοπαλίας. Τρία ματς χωρίς νίκη συμπλήρωσαν οι γηπεδούχοι. Τεράστια νίκη για τη Χενεράλ Καμπαγιέρο την προηγούμενη αγωνιστική, κόντρα σε μία από τις καλύτερες ομάδες της χώρας, την Ολίμπια, με 2-1 εντός έδρας. Δύσκολα θα κάνουν δεύτερο συνεχόμενο θαύμα οι φιλοξενούμενοι, άσος.

----. ΛΙΜΠΕΡΤΑΔ – ΣΠΟΡΤΙΒΟ ΛΟΥΚΕΝΙΟ

Πρωτοπόρος πλέον στη βαθμολογία η Λιμπερτάδ, έπειτα από την εκτός έδρας νίκη με 1-0 κόντρα στη Σέρο Πορτένιο. Αυτοκτόνησαν οι φιλοξενούμενοι την προηγούμενη αγωνιστική, καθώς δέχτηκαν την ισοφάριση από τη Σολ στο τελευταίο λεπτό του αγώνα, μένοντας έτσι στο 2-2. Άσος.

----. ΧΟΡΧΕ ΓΟΥΙΛΣΤΕΡΜΑΝ – ΡΕΑΛ ΠΟΤΟΣΙ

Δύο αγωνιστικές χωρίς νίκη συμπλήρωσε η πρωτοπόρος Γουίλστερμαν, καθώς σκόνταψε στο προηγούμενο ματς, μένοντας στο 2-2 εντός έδρας κόντρα στη Σαν Χοσέ. Δε μπόρεσε να κοιτάξει στα μάτια την ανώτερη Οριέντε Πετρολέρο η Ρεάλ Ποτοσί, γνωρίζοντας την ήττα με 2-0 εκτός έδρας, σε μία έδρα αφιλόξενη για αυτή. Οι γηπεδούχοι είναι μία κλάση ανώτεροι και θα πάρουν τη νίκη.

----. ΣΠΟΡΤ ΜΠΟΪΣ – ΠΕΤΡΟΛΕΡΟ ΓΙΑΚΟΥΙΜΠΑ

Τεράστια νίκη για την Πετρολέρο την προηγούμενη αγωνιστική, 4-1 εντός έδρας τη Μπολίβαρ, νίκη που της δίνει ελπίδες για παραμονή στην κατηγορία. Οι γηπεδούχοι εμφανίζονται εδώ και καιρό αδιάφοροι βαθμολογικά, με το ρόστερ να έχει αποδυναμωθεί αισθητά. Η αξία βρίσκεται στο Χ2, καθώς το βαθμολογικό κίνητρο είναι μονόπλευρο.

----. ΜΠΟΛΙΒΑΡ – ΣΙΚΛΟΝ

Άλλη μία τραγική εμφάνιση για τη Μπολίβαρ, πληρώνοντας τα αμέτρητα λάθη του τερματοφύλακά της, γνωρίζοντας τη βαριά ήττα με 4-1 κόντρα στην Πετρολέρο. Το κλίμα στις τάξεις της ομάδας δεν είναι το καλύτερο δυνατό. Θύμα έκπληξης έπεσε η Σικλόν την προηγούμενη αγωνιστική, καθώς η Νασιονάλ Ποτοσί, κατέφερε να πάρει σπουδαίο διπλό (1-2). Παραδοσιακά κακοί εκτός έδρας οι φιλοξενούμενοι. Άσος χωρίς αξία.

----. ΟΡΙΕΝΤΕ ΠΕΤΡΟΛΕΡΟ – ΔΕ ΣΤΡΟΝΓΚΕΣΤ

Ένα από τα μεγαλύτερα ντέρμπι της χώρας. Εκμεταλλεύτηκε την έδρα της η Οριέντε Πετρολέρο την προηγούμενη αγωνιστική, κερδίζοντας σχετικά εύκολα με 2-0 τη Ρεάλ Ποτοσί. Μάχη για ένα εισιτήριο στο επόμενο Λιμπερταδόρες δίνουν οι γηπεδούχοι. Από νίκη προέρχεται και η Στρόνγκεστ, 4-0 εντός κόντρα στη Σπορτ Μπόις. Στόχος και για τους φιλοξενούμενους η έξοδος στο Λιμπερταδόρες, καθώς οι ελπίδες για τον τίτλο είναι ελάχιστες. Ελαφρύ προβάδισμα στον άσο, καθώς παραδοσιακά η Στρόνγκεστ δυσκολεύεται στις πόλεις που βρίσκονται στο επίπεδο της θάλασσας.

----. ΡΕΑΛ ΓΚΑΡΣΙΛΑΣΟ – ΑΛΙΑΝΣΑ ΑΤΛΕΤΙΚΟ

Περίοδο ντεφορμαρίσματος διανύει η Γκαρσιλάσο, αγνοώντας τη νίκη για πέντε σερί ματς, προερχόμενη από την ήττα με 2-1 κόντρα στην Αλιάνσα Λίμα. Εκμεταλλεύτηκε για άλλη μία φορά την έδρα της η Αλιάνσα Ατλέτικο, παίρνοντας τη νίκη με 2-1 κόντρα στην Κομερσιάντες. Το υψόμετρο αναμένεται να παίξει καθοριστικό ρόλο στο ματς, όμως οι αποδόσεις του άσου δεν ικανοποιούν.

----. ΝΤΕΦΕΝΣΟΡ ΛΑ ΜΠΟΚΑΝΑ – ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΚΡΙΣΤΑΛ

Παρότι αγωνίστηκε με πολλές απουσίες, η Κριστάλ κατάφερε να πάρει το τρίποντο κόντρα στη δυσάρεστη έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος Σέσαρ Βαγιέχο. Στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας βρίσκονται οι φιλοξενούμενοι, χωρίς όμως να έχουν ελπίδες για τον τίτλο. Άλλο ένα φεστιβάλ γκολ από τη Μποκάνα, η οποία όμως αν και σκόραρε δύο φορές στην έδρα της αντιπάλου της δεν κατάφερε να πάρει θετικό αποτέλεσμα, γνωρίζοντας την ήττα με 4-2 από τη Σαν Μαρτίν. Τα πολλά γκολ είναι μονόδρομος στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

----. ΜΕΛΓΚΑΡ – ΟΥΝΙΟΝ ΚΟΜΕΡΣΙΟ

Άσος χωρίς στοιχηματική αξία.

----. ΚΟΜΕΡΣΙΑΝΤΕΣ ΟΥΝΙΔΟΣ – ΑΛΙΑΝΣΑ ΛΙΜΑ

Νίκη στο μίνι ντέρμπι της πρωτεύουσας για την Αλιάνσα Λίμα, 2-1 τη Σαν Μαρτίν. Αναζητούν βαθμούς για την ειδική βαθμολογία οι φιλοξενούμενοι, η οποία θα τους δώσει το εισιτήριο για τα πλέι-οφ. Στάθηκε αξιοπρεπώς στην έδρα της Αλιάνσα Ατλέτικο η Κομερσιάντες, δεν κατάφερε όμως να πάρει θετικό αποτέλεσμα, γνωρίζοντας την ήττα με 2-1. Από τις καλύτερες ομάδες εντός έδρας είναι Κομερσιάντες, έχοντας ρεκόρ 4-1-1. Κρατάμε τον άσοDNB.

----. ΟΥΝΙΒΕΡΣΙΤΑΡΙΟ – ΚΑΧΑΜΑΡΚΑ

Φιέστα τίτλου για τους γηπεδούχους, καθώς έχουν ήδη κατακτήσει το Απερτούρα εδώ και μία εβδομάδα. Μεσοβδόμαδα σε εξ αναβολής παιχνίδι γνώρισαν την ήττα εντός έδρας με 3-1 κόντρα στη Μελκγάρ. Δε μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την έδρα της η Καχαμάρκα την προηγούμενη αγωνιστική, μένοντας στο 2-2 κόντρα στην Άουριτς. Ο άσος έχει τον πρώτο λόγο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ