ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Κυριακής

Ακτινογραφία κουπονιού Κυριακής

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Κυριακής σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ (10/4) Πηγή: betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Κυριακής σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ.

2437. ΒΙΣΣΕΛ ΚΟΜΠΕ – ΦΟΥΚΟΥΟΚΑ

Την τρίτη της νίκη στα τέσσερα τελευταία πέτυχε η Κόμπε (ρεκόρ 3-0-2) κόντρα στη Σονάν (1-2), παραμένοντας έτσι κοντά στην κορυφή. Το άλλο άκρο η Φουκουόκα (ρεκόρ 0-2-3) η οποία αγνοεί το «τρίποντο» έως τώρα ενώ στο τελευταίο ηττήθηκε στο σπίτι της από τη Νιιγκάτα (0-1). Μεγάλη η διαφορά των δύο ομάδων, δύσκολα θα κάνουν την έκπληξη οι φιλοξενούμενοι όμως δε θα αγοράσουμε τον άσσο στο χαμηλό 1,65.

2439. ΝΑΓΚΟΓΙΑ – ΟΜΙΓΙΑ

Την προσοχή της στο πρωτάθλημα στρέφει εξ ολοκλήρου η Ναγκόγια (ρεκόρ 2-1-2) μιας και ουσιαστικά γνώρισε τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Λιγκ Καπ. Δεν είχε ανάλογη συνέχεια το εξαιρετικό ξεκίνημα της Ομίγια (ρεκόρ 2-1-2) στη σεζόν, καθώς έκτοτε αγνοεί τη νίκη έχοντας ηττηθεί δύο φορές. Στο τελευταίο κατάφερε να αποσπάσει εντός έδρας το βαθμό της ισοπαλίας από την Ιβάτα (1-1). Με δεδομένο πως οι δύο ομάδες έχουν βγάλει τέσσερα και τρία σερί GG αντίστοιχα, τότε δε θα μπορούσε να πληρώνει παραπάνω από 1,70 (Bet365) το αμφίσκορο.

2438. ΓΙΟΚΟΧΑΜΑ ΜΑΡΙΝΟΣ – ΟΥΡΑΒΑ

Τα πατήματά της φαίνεται πως βρίσκει η Γιοκοχάμα Μαρίνος (ρεκόρ 3-1-1) έχοντας πετύχει τρεις σερί νίκες μετά το μουδιασμένο ξεκίνημα. Στο τελευταίο έφυγε με σπουδαίο διπλό από την έδρα της Γκάμπα (1-2), ενώ μεσοβδόμαδα επέλεξε να ξεκουράσει βασικούς γνωρίζοντας δίκαιη ήττα από την Κασίβα (1-3) στα πλαίσια του Λιγκ Καπ. Μόνη πρώτη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα βρίσκεται η Ουράβα (ρεκόρ 4-0-1) ενώ τα πράγματα πηγαίνουν εξίσου καλά στο Τσάμπιονς Λιγκ, εκεί όπου η πρόκριση στην επόμενη φάση πολύ δύσκολα θα χαθεί. Ντέρμπυ μίσους, αμφότερες βρίσκονται σε καλό φεγγάρι, γεγονός που καθιστά την οποιαδήποτε επιλογή σημείου παρακινδυνευμένη. Δεν αποκλείεται να δούμε ένα ανοιχτό παιχνίδι με αρκετά τέρματα και το over 2,5 να πληρώνει 2,05 (Bet365) αλλά ως εκεί.

2449. ΟΥΕΛΙΝΓΚΤΟΝ ΦΟΙΝΙΞ - ΣΙΔΝΕΪ ΓΟΥΟΝΤΕΡΕΡΣ

Τελευταία αγωνιστική για την κανονική διάρκεια της σεζόν στο πρωτάθλημα της Αυστραλίας, το μόνο ανοικτό θέμα είναι ποιες δύο ομάδες θα είναι στην πρώτη δυάδα και όχι στα πλέι-οφ. Το Φοίνιξ (4-2-6 εντός) είναι μία από τις κακές ομάδες της κατηγορίας και δίκαια τερμάτισε στις τελευταίες θέσεις του πρωταθλήματος. Όπως είναι φυσικό στις τελευταίες αγωνιστικές παρουσιάζει εικόνα αποσύνθεσης. Οι Γουόντερερς (5-4-4 εκτός) για να μπουν στην πρώτη δυάδα χρειάζονται δική τους νίκη και μη νίκη μίας εκ των Αδελαΐδα ή Μπρίσμπεϊν. Αμφότερες παίζουν το Σάββατο και έτσι την Κυριακή το πρωί οι Γουόντερερς θα ξέρουν αν έχουν ελπίδες για να μπουν στην πρώτη δυάδα. Στην περίπτωση αυτή το 1,70-1,80 του διπλού αποκτά αξία, όπως και το late goal σε περίπτωση ισοπαλίας στο τέλος.

2450. ΒΕΝΤΦΟΡΕΤ ΚΟΦΟΥ – ΣΟΝΑΝ

Δεν είχε ανάλογη συνέχεια η νίκη της πρεμιέρας για την Κόφου (ρεκόρ 1-1-3) η οποία έκτοτε αγνοεί τη νίκη με τις ήττες να έχουν την τιμητική τους. Ξεκούρασε παίκτες στη μεσοβδόμαδη αναμέτρηση με την Ιβάτα (1-0) για το Λιγκ Καπ ώστε να επιστήσει την προσοχή της στο ερχόμενο παιχνίδι. Δεν έπραξε αναλόγως η Σονάν (ρεκόρ 0-2-3) που γνώρισε κιόλας την ήττα μεσοβδόμαδα από την Ομίγια (0-1). Αμφότερες βρίσκονται σε κακή κατάσταση, αμφίρροπη αναμέτρηση δίνουμε μεν προβάδισμα στην έδρα αλλά το ενδεχόμενο της ισοπαλίας συγκεντρώνει εξίσου πολλές πιθανότητες.

2451. ΣΕΝΤΑΪ - ΓΚΑΜΠΑ ΟΣΑΚΑ

Πληγωμένη από τις σοβαρές απουσίες εμφανίζεται μέχρι στιγμής η Σεντάι (ρεκόρ 2-0-3), εξού και η ξεκούραση βασικών μεσοβδόμαδα κόντρα στην Τόσου (1-1) για το Λιγκ Καπ. Δεν μπορεί με τίποτα να ορθοποδήσει η Γκάμπα (ρεκόρ 2-0-3) φτάνοντας αισίως τις τέσσερις διαδοχικές ήττες σε πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ, πιο πρόσφατος θύτης εντός των συνόρων η Γιοκοχάμα Μαρίνος (1-2). Καμία εκ των δύο δεν αξίζει την εμπιστοσύνη μας τη δεδομένη χρονική στιγμή, ίσως δίναμε μια τελευταία ευκαιρία στους φιλοξενούμενους αλλά θα απέχουμε.

2454. ΠΟΧΑΝΓΚ – ΓΙΕΟΝΜΠΟΥΚ

Την πρώτη της ήττα γνώρισε η Ποχάνγκ (ρεκόρ 1-1-1) στην έδρα της Σεονγκνάμ (1-0) ενώ μεσοβδόμαδα ηττήθηκε και στο Σίδνεϋ (1-0) στα πλαίσια του Τσάμπιονς Λιγκ. Χωρίς ήττα τις τρις πρώτες αγωνιστικές η Γιεονμπούκ (ρεκόρ 2-1-0) η οποία ταξίδεψε με πολλές αλλαγές στο Βιετνάμ γνωρίζοντας την αποτυχία απέναντι στην ερασιτεχνική Μπιν Ντουόνγκ (3-2). Προβάδισμα η έδρα.

2453. ΓΕΟΝΑΜ – ΣΕΟΥΛ

Ούτε απέναντι στην Ουλσάν κατάφερε να κάνει την παρθενική της νίκη στη φετινή σεζόν η Γεονάμ (ρεκόρ 0-2-1) γνωρίζοντας δίκαιη ήττα (2-1). Επιβλητική για ακόμα μία φορά η Σεούλ (ρεκόρ 2-0-1) φρόντισε να δείξει από νωρίς στην ουραγό Ιντσεόν ποιος έχει το πάνω χέρι, με τους φιλοξενούμενους απλώς να πετυχαίνουν το γκολ της τιμής διαμορφώνοντας το τελικό 3-1. Σαφώς ανώτερη Σεούλ, δε θα μπορούσε να δίνεται υψηλότερα το διπλό (1,88) όμως δεν τρελαινόμαστε ιδιαίτερα.

2463. ΚΑΒΑΣΑΚΙ – ΤΟΣΟΥ

Με φόρα έκανε ποδαρικό στη νέα σεζόν η Καβασάκι (ρεκόρ 3-2-0) όντας η μοναδική ομάδα της κατηγορίας που αγνοεί την ήττα. Για το Λιγκ Καπ φιλοδώρησε με πέντε γκολ τη Νιιγκάτα (0-5) αγωνιζόμενη μάλιστα με αρκετές αλλαγές. Πολύ κοντά στη νίκη έφτασε η Τόσου (ρεκόρ 1-2-2) κόντρα στη Σεντάι για τον ίδιο θεσμό αλλά προδόθηκε από την άμυνα της λίγο πριν τη λήξη (1-1). Ανώτερο σύνολο οι γηπεδούχοι με το 1,65 του άσσου να δικαιολογείται, πιθανό το εκατέρωθεν σκοράρισμα (1,75 / Βet365) δεδομένου πως έχουν βγάλει 3/5 και 4/5 GG έως τώρα στο πρωτάθλημα.

2465. ΣΙΔΝΕΪ - ΠΕΡΘ ΓΚΛΟΡΙ

Τελευταία αγωνιστική για την κανονική διάρκεια της σεζόν στο πρωτάθλημα της Αυστραλίας, το μόνο ανοικτό θέμα είναι ποιες δύο ομάδες θα είναι στην πρώτη δυάδα και όχι στα πλέι-οφ. Αδιάφορο και απογοητευμένο το Σίδνεϊ (4-4-5 εντός) αφού δεν θα βρίσκεται στα πλέι-οφ και η φετινή χρονιά κρίνεται ως αποτυχημένη. Το Περθ (5-1-7 εκτός) για το μόνο που μπορεί να παλέψει είναι για ένα καλύτερο πλασάρισμα στα πλέι-οφ, ώστε να διαλέξει τον αντίπαλο της, αφού παίζει τελευταία και θα ξέρει τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων. Παιχνίδι που μόνο στο live μπορεί να μας απασχολήσει και αυτό μόνο με την βοήθεια της εικόνας.

2467. ΚΑΣΙΜΑ – ΧΙΡΟΣΙΜΑ

Αρκετά καλά τα πηγαίνει μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα η Κασίμα (ρεκόρ 3-1-1), σημάδια ανάκαμψης παρά το νωθρό της ξεκίνημα εμφάνισε στα δύο τελευταία η Χιροσίμα (ρεκόρ 2-2-1) πετυχαίνοντας ισάριθμες νίκες. Σωστά μοιρασμένο το σετ, δεν αποκλείουμε κανένα αποτέλεσμα ενώ εντύπωση κάνουν οι τιμές του under 2,5 (2,02) δεδομένου πως η γηπεδούχος μετράει μόνο under στο πρωτάθλημα μέχρι στιγμής.

2466. NΙΪΓΚΑΤΑ - ΓΙΟΥΜΠΙΛΟ ΙΒΑΤΑ

Εντελώς απρόβλεπτη ομάδα η Νιιγκάτα (ρεκόρ 2-1-2) μεσοβδόμαδα γνώρισε διασυρμό με 0-5 από την Καβασάκι στα πλαίσια του Λιγκ Καπ. Από τρεις διαδοχικές ισοπαλίες προέρχεται η Ιβάτα (ρεκόρ 1-3-1) με κοινό χαρακτηριστικό όλων το εκατέρωθεν σκοράρισμα. Πολύ πιθανό το GG (1,80 / Bet365) αρκεί να σκεφτεί κανείς πως αμφότερες έβγαλαν 4/5 ως τώρα.

2468. ΓΙΕΓΙΟΥ ΓΙΟΥΝ. – ΣΟΥΓΟΝ

Δύο πολύ γρήγορα γκολ δέχθηκε η Γιεγιού (ρεκόρ 1-0-2) από τη Γιεονμπούκ γνωρίζοντας αναπόφευκτα την ήττα με σκορ 2-1. Ανεβασμένη μοιάζει η Σουγόν (1-1-1) που εκτός από την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα (2-1 τη Σανγκμιού) λίγο έλειψε να επικρατήσει και της Μέλμπουρν Βίκτορι (1-1) για το Τσάμπιονς Λιγκ. Δε θα κακίσουμε όποιον ταχθεί υπέρ της φόρμας των φιλοξενούμενων.

2471. ΤΣΑΝΓΚΤΣΟΥΝ ΓΙΑΤΑΪ - ΧΕΜΠΕΪ ΖΧΟΝΓΚΖΙ

Πολλά τα αμυντικά προβλήματα της Τσανγκτσούν (ρεκόρ 0-1-2) η οποία παρόλο που βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 84’, τελικά κατάφερε τουλάχιστον να κλέψει το βαθμό από την Τιαντζίν Τέντα (4-4 εντός). Τα βρήκε σκούρα απέναντι στη Γιανγκσού η Χεμπέι (ρεκόρ 1-1-0) αλλά τελικά απέσπασε εντός έδρας ισοπαλία (1-1). Αμφότερες έχουν θέματα στα μετόπισθεν, τίμιο το GG (1,80), ανεξήγητα υψηλό το over 2,5 (2,05).

2470. ΤΙΑΝΤΖΙΝ ΤΕΝΤΑ - ΧΑΝΓΚΤΣΟΟΥ ΓΚΡΙΝ.

Την πρώτη φετινή της νίκη θα ψάξει στην επερχόμενη αναμέτρηση η Τιαντζίν Τέντα (ρεκόρ 0-2-1) η οποία προέρχεται από ένα ματς-διαγωνισμό γκολ κόντρα στην Τσανγκτσούν με το δείκτη του σκορ να σταματάει τελικά στο 4-4. Κανένα απολύτως πρόβλημα δεν αντιμετώπισε η Χανγκτσόου (ρεκόρ 2-0-1) υποδεχόμενη τη Σαντόνγκ επικρατώντας πιο άνετα απ’ ότι δείχνει το τελικό 2-0. Ανώτερο σύνολο οι φιλοξενούμενοι κι έχουν τον πρώτο λόγο.

2469. ΣΑΝΓΚΑΗ ΣΙΠΓ – ΛΙΑΟΝΙΝΓΚ

Απέτυχε να φύγει με το διπλό από την έδρα της Λιφάν (1-1) η Σανγκάη ΣΙΠΓ (ρεκόρ 0-2-1) αλλά αυτό λίγο μετράει μπροστά στη μεγάλη εκτός έδρας επικράτηση επί της Γκάμπα Οσάκα (0-2) για το Τσάμπιονς Λιγκ. Βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ με αντίπαλο τη Χενάν η Λιαονίνγκ (ρεκόρ 1-1-1) όμως κατάφερε να απαντήσει κι έκτοτε αμφότερες οι επιθέσεις σίγησαν (1-1). Με φόρα από την πρόσφατη επιτυχία που συνοδεύτηκε με εξαιρετική εμφάνιση προέρχεται η γηπεδούχος και θεωρούμε πως δε θα αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα, με τους μπουκ να έχουν βέβαια την ίδια άποψη πετσοκόβοντας τις αποδόσεις του άσσου.

2475. ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ – ΘΕΛΤΑ

Τα δίνει όλα για τη σωτηρία η Σπόρτινγκ Χιχόν που απέσπασε ισοπαλία στο εξάποντο με τη Λεβάντε ενώ στο προηγούμενο εντός έδρας με την Ατλέτικο έδειξε περίσσιο θάρρος ολοκληρώνοντας την έκπληξη με ανατροπή στα τελευταία λεπτά. Η Θέλτα είναι από τις αγαπημένες μας ομάδες στοιχηματικά αλλά όχι σε τιμές φαβορί ειδικά εκτός έδρας και απέναντι σε μία ομάδα που παίζει τη ζωή της. Θα στηρίξουμε τους Αστουριάνους αφού πιστεύουμε πως θα πάρουν κάτι από το ματς, στο 1,825 βρίσκουμε τον ασιατικό άσο +0,25 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2476. ΣΑΡΑΓΟΣΑ – ΜΑΓΙΟΡΚΑ

Από δυο συνεχόμενες ήττες έρχεται η Σαραγόσα, υποχώρησε έτσι στη βαθμολογία και θα επιδιώξει να επιστρέψει άμεσα στις νίκες για να μην απομακρυνθεί και άλλο από την προνομιούχο οκτάδα. Η Μαγιόρκα τρέχει αήττητο σερί τεσσάρων αγωνιστικών (2-2-0) και έχει μόλις μια ήττα στα πιο πρόσφατα επτά παιχνίδια της (3-3-1), πήρε έτσι αποστάσεις από την επικίνδυνη ζώνη. Πιο δύσκολη αποστολή από ότι υποδηλώνει το 1,90 του άσου θα έχουν οι γηπεδούχοι, καλύτερα να μείνουμε μακριά από την εν λόγω αναμέτρηση.

2474. ΚΑΣΙΒΑ – ΤΟΚΥΟ

Χωρίς νίκη ακόμα στο πρωτάθλημα η Κασίβα (ρεκόρ 0-3-2) έχοντας φέρει τρεις ισοπαλίες στα ισάριθμα με κοινό παρανομαστή όλων το εκατέρωθεν σκοράρισμα. Την τρίτη της νίκη στα τέσσερα τελευταία πέτυχε η Τόκυο (ρεκόρ 3-0-2) κάμπτοντας την αντίσταση της Ναγκόγια σε ένα ματς με ανατροπές επί ανατροπών (3-2). Το GG τον πρώτο λόγο αλλά ως εκεί.

2485. ΕΜΠΟΛΙ – ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ

Σε πολύ κακή κατάσταση η Έμπολι, έχει πανηγυρίσει μόλις μία νίκη στο 2016 και φαίνεται πως θα σώσει τη χρονιά χάρις στον εντυπωσιακό πρώτο της γύρο, καθώς αγνοεί τη νίκη εδώ και δώδεκα ματς πρωταθλήματος (0-6-6). Σε κακό φεγγάρι βρίσκεται και η Φιορεντίνα, είναι δίχως τρίποντο στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές (0-4-1), είδε τη Ρόμα να ξεφεύγει, κλειδώνοντας την τρίτη θέση ουσιαστικά και θα αρκεστεί ξανά σε ένα εισιτήριο για το Γιουρόπα Λιγκ. Παρότι καμία ομάδα δεν πείθει εδώ και καιρό, θεωρούμε πως οι «βιόλα» λόγω ποιότητας αλλά και μεγαλύτερου κινήτρου (να μείνουν ζωντανοί στη μάχη για το Τσάμπιονς Λιγκ), θα πάρουν το τρίποντο, με το -0,25 ασιατικό διπλό να αποτελεί επιλογή σε απόδοση 2,075 στηνBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2488. ΜΕΡΣΙΝ ΙΝΤ.ΓΙΟΥ. – ΓΚΕΝΤΣΛΕΡΜΠΙΡΛΙΓΚΙ

Καθαρή ήττα για τη Μερσίν στην έδρα της Μπασακσεχίρ (0-3), έμεινε στον πάτο της βαθμολογίας, καθώς έχασε τα πέντε από τα τελευταία επτά παιχνίδια της (1-1-5), χαρακτήρα τελικού έχουν για εκείνη τα παιχνίδια που απομένουν μέχρι την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος. Σταθερά τα οικονομικά προβλήματα στο σύλλογο, η διοίκηση υποσχέθηκε πως θα αποπληρώσει μέρος των χρεών προς τους ποδοσφαιριστές. Ήττα και για τη Γκεντσλέρ, το 0-1 από τη Κονιασπόρ ήταν η δεύτερη συνεχόμενη που γνώρισε, η εξαιρετική πορεία που πραγματοποίησε στο διάστημα Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου την έφερε μακριά από την επικίνδυνη ζώνη και φαίνεται πολύ δύσκολο να μπλέξει σε περιπέτειες. Σχεδόν στη μέση τα σετ, με ελαφρύ φαβορί μάλιστα τους φιλοξενούμενους, μπορεί οι γηπεδούχοι να είναι εκείνοι που καίγονται για τη νίκη, αλλά υστερούν ποιοτικά των αντιπάλων τους, σε κάθε περίπτωση δεν βλέπουμε το λόγο να ασχοληθούμε με την εν λόγω αναμέτρηση.

2486. ΧΕΡΕΝΦΕΝ – ΑΛΚΜΑΑΡ

Με νίκη επέστρεψε από τη διακοπή η Χέρενφεν, πέρασε με 2-1 από την έδρα της Ρόντα, έχει χάσει πάντως πολύ έδαφος από την προνομιούχο επτάδα, μιας και δεν έχει νίκη στα πιο πρόσφατα τέσσερα μπροστά στο κοινό της (0-1-3). Η Άλκμααρ έχασε καθαρά με 2-4 από την Αϊντχόφεν, φαίνεται έτσι να αποχαιρετάει το στόχο της τρίτης θέσης και θα πρέπει να διεκδικήσει την έξοδο στο Γιουρόπα Λιγκ μέσω της διαδικασίας των πλέι-οφ. Δύσκολο για εκτίμηση παιχνίδι, η Χέρενφεν είναι εντελώς αναξιόπιστη, η Άλκμααρ έπαιξε σπουδαία μπάλα στο τρίμηνο Ιανουαρίου-Μαρτίου, αλλά δεν επέστρεψε με καλό αποτέλεσμα από τη διακοπή, θα στραφούμε στα πολλά τέρματα εδώ, 8/14 over 2,5 και 8/14 GG μετράει στο γήπεδό της η Χέρενφεν, 9/14 over 2,5 και 8/14 GG η Άλκμααρ στις εξόδους της, αμφότερες έχουν το νου τους κυρίως στην επίθεση και λιγότερο στα αμυντικά του καθήκοντα, υποψιασμένες πάντως οι τιμές .

2490. ΧΟΜΠΡΟ – ΑΑΛΜΠΟΡΓΚ

Αν και χωρίς βαθμολογικό κίνητρο η πεσμένη ουσιαστικά Χόμπρο κατάφερε να αποσπάσει το βαθμό τις ισοπαλίας από την έδρα της Άαρχους με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1. Σημαντική εντός έδρας νίκη 1-0 επί της Νόρντζελαντ πήρε η Άαλμποργκ η οποία κατάφερε να σκαρφαλώσει στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Μονόπλευρο το βαθμολογικό ενδιαφέρον, διπλό χωρίς όμως καμία απολύτως στοιχηματική αξία.

2491. ΒΑΡΝΑΜΟ – ΛΙΟΥΝΓΚΣΚΙΛΕ

Με στόχο το 0-0 παρατάχθηκε στην πρεμιέρα της στην έδρα της Τρέλεμποργκ η Βέρναμο, χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση με τις δυο ομάδες να δημιουργούν λίγες φάσεις μπροστά από τις δυο εστίες. Ισόπαλη με 1-1 αναδείχθηκε στην πρεμιέρα της η Λιουνγκσκίλε απέναντι στη νεοφώτιστη Εργκρίτε, αγωνίστηκε για σχεδόν ένα ημίχρονο με αριθμητικό μειονέκτημα και επομένως μένει ευχαριστημένη από το αποτέλεσμα αυτό. Είναι νωρίς ακόμα για να μπορούν να βγουν ασφαλή συμπεράσματα για τις δυο ομάδες, τα σφιχτά σετ δεν αφήνουν ούτως ή άλλως ιδιαίτερα περιθώρια ενασχόλησης.

2495. ΟΥΦΑ - ΤΕΡΕΚ ΓΚΡΟΖΝΥ

Χωρίς γκολ για τρίτο ματς έμεινε η Ούφα (2-3-5 εντός), με αποτέλεσμα να γνωρίσει την ήττα για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική, αυτή τη φορά στην έδρα της Ουράλ με 1-0. «Μπαστούνια» τα βρήκε η Τέρεκ (3-6-2 εκτός) κόντρα στην Ανζί, αλλά κατάφερε, δείχνοντας χαρακτήρα, να πάρει τη νίκη με σκορ 3-2 και εξακολουθεί να παραμένει κοντά σε ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Ανώτεροι ποιοτικά οι φιλοξενούμενοι, αλλά δε θα έχουν εύκολο έργο, προς αποφυγή το διπλό.

2493. ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ – ΝΤΟΥΙΣΜΠΟΥΡΓΚ

Η Νυρεμβέργη (9-5-0 εντός) κέρδισε εύκολα με 0-3 την ΦΣΒ Φρανκφούρτης και παραμένει κοντά στην αυτόματη άνοδο και δείχνει να έχει σχεδόν κλειδώσει τα μπαράζ. Τρέχει σερί έξι νικών και συνολικά δεκαοκτώ αγώνων δίχως ήττα (12-6-0). Η ουραγός Ντούισμπουργκ (0-5-9 εκτός) βρίσκεται εννέα πόντους από τα μπαράζ και έχει αρκετά δύσκολο στόχο τη σωτηρία. Στο τελευταίο έχασε με 0-2 από την Χαϊντενχάιμ. Ο άσος στο 1,60 δείχνει δίκαιος, όπως και -0,75 στο 1,75, φυσικά πρόκειται για αγώνα που μπορεί να μας χαρίσει late goal.

2494. ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ - ΣΑΝ ΠΑΟΥΛΙ

Στην ισοβαθμία με τη Λειψία βρίσκεται στην κορυφή η Φράιμπουργκ (10-2-2 εντός) αφού υπερτερεί στη διαφορά των γκολ. Τρέχει ρεκόρ στο πρωτάθλημα με οκτώ σερί νίκες και δείχνει σε δαιμονιώδη φόρμα, στο τελευταίο της ματς κέρδισε με 2-3 την Γκρόιτερ. Η Σαν Πάουλι (6-5-3 εκτός) είναι στο -10 από την τρίτη θέση και αντικειμενικά ο στόχος της πλέον είναι αρκετά δύσκολος, έως ανέφικτος. Έμεινε στο 0-0 με την Ουνιόν στο τελευταίο της ματς, κακό αποτέλεσμα για εκείνη αφού χρειάζεται μόνο νίκες για να φτάσει τη Νυρεμβέργη. Παιχνίδι που το θέλουμε Χ στο 70’ για να ψάξουμε κάποιο late goal, αφού καμία δεν βολεύεται με τον πόντο.

2492. ΚΑΪΖΕΡΣΛΑΟΥΤΕΡΝ – ΚΑΡΛΣΡΟΥΗ

Η Καϊζερσλάουτερν (4-4-6 εντός) κέρδισε με 2-0 την Ζαντχάουζεν και βρήκε τρίποντο μετά από έξι αγωνιστικές. Ξέφυγε με εννέα πόντους από τα μπαράζ και δύσκολα θα μπλέξει, αφού έχει αρκετές ομάδες από κάτω της και το ρόστερ της είναι πολύ ανώτερο από όλες. Η Καρλσρούη (5-2-7 εκτός) κέρδισε με 3-1 το Μόναχο 1860 χωρίς μεγάλη δυσκολία, παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ. Ουσιαστικά με τη νίκη αυτή εξασφάλισε την παραμονή της στην κατηγορία, αφού το +13 πολύ δύσκολα ανατρέπεται. Περίεργο ματς, η Καϊζερσλάουτερν εντός βγάζει κόμπλεξ, όμως δεν πάει εύκολα το χέρι στο Χ2 του 1,80. Πάσο.

2496. ΣΑΝΓΚΑΗ ΣΕΝΧΟΥΑ - ΣΑΝΤΟΝΓΚ ΛΟΥΝΕΓΚ

Τι κι αν αστόχησε για δεύτερο σερί ματς σε εκτέλεση πέναλτι ο Ντεμπά Μπα πήρε για τα καλά το όπλο του πετυχαίνοντας χατ-τρικ για να οδηγήσει έτσι τη Σανγκάη (ρεκόρ 1-2-0) στην παρθενική της νίκη στο πρωτάθλημα (3-1 τη Σιγιαζουάνγκ). Τα βρήκε σκούρα στην έδρα της Χανγκτσόου η Σαντόνγκ (ρεκόρ 1-0-2) με την αποτυχία (2-0) να επέρχεται φυσιολογικά. Ο τρόπος παιχνιδιού των δύο ομάδων δημιουργεί ευνοϊκές προϋποθέσεις για επιβεβαίωση του over 2,5 (1,87 / Stoiximan), πιθανός ο άσσος.

2502. ΒΑΣΙΛΕΙΑ – ΖΥΡΙΧΗ

Αν και η Βασιλεία (12-0-1) έχει ουσιαστικά κατακτήσει τον τίτλο αποδεικνύει σε κάθε αγωνιστική πως δεν πρόκειται να χαριστεί σε καμία ομάδα, τρανό παράδειγμα η πιο πρόσφατη νίκη της με 2-0 επί της Γιούνγκ Μπόις. Η Ζυρίχη (3-4-6) εκτός απροόπτου θα σωθεί, μέσα στη συγκεκριμένη έδρα πάντως δύσκολα να πάρει βαθμό.

2503. ΣΙΟΝ – ΤΟΥΝ

Επέστρεψε στις νίκες και μαζί στην τέταρτη θέση η Σιόν (7-0-5) η οποία ύστερα από δύο σερί ήττες πήρε το τρίποντο απέναντι στη Λουγκάνο επικρατώντας 6-0! Πέντε σερί αγωνιστικές αήττητη (1-4-0) η Τουν (4-4-5) συνεχίζει να καραδοκεί για μια θέση στην πρώτη προνομιούχο τετράδα. Αρκετά αμφίρροπο ζευγάρι ανάμεσα σε δύο αψυχολόγητες ομάδες, πάμε παρακάτω.

2506. ΛΙΛ – ΜΟΝΑΚΟ

Με το διπλό επί της Ναντ (3-0), η Λιλ συμπλήρωσε τέσσερις συνεχόμενες νίκες και στοχεύει πια ανοιχτά σε ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, στο γήπεδό της είναι πολύ αποτελεσματική (8-4-4 εντός), έρχεται μάλιστα από τρία κολλητά τρίποντα με λευκό παθητικό. Η Μονακό κάνει ότι μπορεί για να χάσει τη δεύτερη θέση, ηττήθηκε με 0-2 από τη Μπορντό, με αποτέλεσμα να μετράει μόλις μια νίκη στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές (1-3-1), μακριά από το σπίτι της πάντως είναι σκληρό καρύδι (7-7-2 εκτός). Σωστός βάσει φόρμας ο φαβοριτισμός των γηπεδούχων, η Μονακό πάντως είναι εξπέρ στο να κλέβει ματς στα οποία δεν έχει τον ρόλο του φαβορί, γι αυτό και δεν έχουμε καμία διάθεση να την κοντράρουμε υπό αυτές τις συνθήκες.

2507. ΧΑΛΕΣΚΕΡ – ΤΣΕΜΝΙΤΣΕΡ

Η Χάλεσκερ (7-5-4 εντός) ηττήθηκε και από τη Β’ ομάδα της Βέρντερ με 2-0, μετά την πανεύκολη ήττα με 4-0 από την Άουε. Έξι ματς συμπλήρωσε χωρίς να έχει κερδίσει (0-3-3) και φαίνεται ότι είναι αρκετά ντεφορμέ. Η Τσέμνιτσερ (2-5-8 εκτός) βρίσκεται σε ακριβώς αντίθετη κατάσταση από τη Χάλεσκερ, έχει τρεις σερί νίκες με εκπληκτικές εμφανίσεις (11-1 τα γκολ στα τρία αυτά ματς). Δείχνει ότι αν συνεχίσει έτσι πολύ γρήγορα θα σωθεί και μαθηματικά, στο +5 τώρα. Εκ διαμέτρου αντίθετες οι πορείες των δύο ομάδων στα τελευταία παιχνίδια, το διπλό στο 2,90 θα είχε ενδιαφέρον αν δεν χανόταν εκτός έδρας η Τσέμνιτσερ, τώρα θα περιμένουμε στο live.

2509. ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ – ΛΕΣΤΕΡ

Επειγόντως βαθμούς χρειάζεται η Σάντερλαντ μετά και τη νέα απώλεια στο ματς με τη Γουέστ Μπρομ (εξαιρετική εμφάνιση χωρίς όμως γκολ), μιας και η Νόριτς ξέφυγε με τέσσερις βαθμούς στη μάχη της ουράς. Δεν καταλαβαίνει τίποτα η Λέστερ, έχει βρει τη σωστή συνταγή με τα συνεχόμενα 1-0 και πηγαίνει ολοταχώς προς τη μεγαλύτερο έκπληξη των τελευταίων ετών. Πολύ πολύ δύσκολο ματς για προβλέψεις pregame, στο live ίσως προκύψουν ευκαιρίες ανάλογα με την εικόνα των δύο ομάδων. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2510. ΓΚΡΟΝΙΝΓΚΕΝ - ΝΤΕ ΓΚΡΑΑΦΣΑΠ

Έξι συνεχόμενες ήττες μετρούσε πριν τη διακοπή η Γκρόνινγκεν, έσπασε το αρνητικό σερί με το διπλό με 1-0 επί της Ντεν Χάαγκ, δύσκολο πάντως να προλάβει να πλασαριστεί εντός της ζώνης των πλέι-οφ. Στο +1 από την τελευταία θέση διατηρήθηκε η Ντε Γκράαφστσαπ με το 2-2 απέναντι στην άμεση ανταγωνίστρια Καμπούρ, παρά τη βελτίωση της στο δεύτερο γύρο, παραμένει ευάλωτη στις εξόδους της (1-2-11 εκτός). Φαβορί για την νίκη οι γηπεδούχοι, εντελώς οριακό όμως το 1,75 του άσου για μια ομάδα που δεν έλυσε όλα της τα προβλήματα με μια νίκη και η οποία θα στερηθεί τον υπερπολύτιμο φορ/τοπ σκόρερ Ντε Λέουβ (25 συμ./8 γκολ) που είναι τιμωρημένος (έχει ασκηθεί πάντως έφεση). Καλύτερα να μείνουμε μακριά από την εν λόγω αναμέτρηση.

2511. ΟΥΤΡΕΧΤΗ – ΝΑΪΜΕΓΚΕΝ

Θετικός κρίνεται για την Ουτρέχτη ο βαθμός στην έδρα της Χέρακλες (1-1), διατηρείται εντός της ζώνης των πλέι-οφ, ενώ σιγά-σιγά πλησιάζει και το μεγάλο φετινό της ραντεβού, δηλαδή ο τελικός του κυπέλλου με αντίπαλο τη Φέγενορντ (θα διεξαχθεί στις 24 του μήνα). Σπουδαία επικράτηση για τη Ναϊμέγκεν, ήταν πολύ καλή στο ντέρμπι μίσους με τη Φίτεσε και νίκησε δίκαια (2-1), είναι πάντα ζωντανή στο κυνήγι των πλέι-οφ. Εξαιρετική η Ουτρέχτη μπροστά στο κοινό της (8-4-2 εντός, 8/14 over 2,5, 10/14 GG), νωχελική η Ναϊμέγκεν μακριά από το σπίτι της (2-5-7 εκτός, χειρότερη εκτός έδρας επίθεση της κατηγορίας με μόλις 11 τέρματα ενεργητικό), θα στερηθεί επιπλέον για τρίτο και τελευταίο παιχνίδι τον καλύτερό της παίχτη/τοπ σκόρερ Σάντος (26 συμ./15 γκολ), παρά το γεγονός ότι τις ομάδες χωρίζουν μόλις τρεις βαθμοί στη βαθμολογία, η Ουτρέχτη είναι το φαβορί για τη νίκη, το 1,50 στον άσο όμως παραείναι χαμηλό για να ασχοληθούμε.

2516. ΖΑΚΥΝΘΟΣ - ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1964

Η Ζάκυνθος (6-4-2 εντός) έχασε οριακά με 1-0 από τα Τρίκαλα, δεν δημιούργησε καμία φάση και αρκέστηκε στην άμυνα, σαν να ήθελε να κρατήσει την ήττα με μόλις ένα γκολ. Ουσιαστικά είναι σωσμένη ήδη. Ο Πανσερραϊκός (2-4-7 εκτός) έμεινε στο 2-2 με την Ελευσίνα εντός έδρας και έμεινε για τέταρτο ματς χωρίς νίκη (0-2-2). Ανώτερη ομάδα αυτή των Σερρών όμως εκτός έδρας δεν κάνει καλά παιχνίδια. Πάσο.

----. ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ - ΑΝ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Ακόμα ένα ματς για την ομάδα από το Μενίδι που οι εταιρείες δεν το έχουν στο πρόγραμμα τους, τουλάχιστον μέχρι αυτή τη στιγμή, αλλά όπως έχουν δείξει εδώ και μήνες δεν θα μπει καθόλου. Ματς με αρκετή ισοπαλία μέσα, πάμε στο επόμενο.

----. ΛΑΡΙΣΑ – ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ

Σταθερά στην κορυφή της βαθμολογίας η Λάρισα, έρχεται από έξι σερί νίκες (οι δυο στα χαρτιά), η Παναχαϊκή μάλλον αποχαιρετάει πρόωρα την κατηγορία, της επιβλήθηκε ποινή αφαίρεσης 12 βαθμών, έχει ασκηθεί έφεση από τη διοίκηση. Πολύ μεγάλη η διαφορά δυναμικότητας των δυο ομάδων, ο άσος έχει τον πρώτο λόγο εδώ.

2517. ΝΑΠΟΛΙ – ΒΕΡΟΝΑ

Απομακρύνθηκε ακόμα περισσότερο ο τίτλος για τη Νάπολι μετά την ήττα στο Ούντινε όπου συν τοις άλλοις έχασε και τον Ιγκουαΐν για τα επόμενα τέσσερα ματς μετά την τραβηγμένη είναι η αλήθεια τιμωρία του από την ομοσπονδία. Παρόλα αυτά περιμένουμε να επιβάλλει το ρυθμό της στο «Σαν Πάολο» και να βρει λύσεις παρά την κομβική απουσία του 1ου σκόρερ της. Η Βερόνα έρχεται από την πρώτη εκτός έδρας νίκη της μέσα στη σεζόν αλλά εξακολουθεί να θεωρείται και όχι άδικα ως πρώτο φαβορί για υποβιβασμό ούσα στο -6 από την παραμονή της. Χαμηλό αλλά πιθανό το1 & over 2,5στο 1,65 του Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2519. ΤΟΡΙΝΟ – ΑΤΑΛΑΝΤΑ

Τις νίκες της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στις ομάδες του Μιλάνου πέτυχαν οι Τορίνο και Αταλάντα την περασμένη εβδομάδα, με αποτέλεσμα να πάρουν πολύτιμες ανάσες στην υπόθεση παραμονή. Οι δύο ομάδες απέχουν 8 βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη και 7 αγωνιστικές να απομένουν, καμία δε θα πει όχι στο βαθμό, με την ισοπαλία να αποτελεί επιλογή σε απόδοση 3,50 στηνBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2518. ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ – ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ

Μετά την ήττα-σοκ με 0-1 από την Κιέβο, η Σαμπντόρια (6-4-5 εντός) έδειξε χαρακτήρα και απέσπασε σημαντικό βαθμό στη Φλωρεντία με το 1-1 κόντρα στη Φιορεντίνα. Ωστόσο, παρότι το αποτέλεσμα αυτό κρίθηκε θετικό, το σερί δίχως νίκη διευρύνθηκε στα τρία ματς (0-2-1), με την απόσταση από την επικίνδυνη ζώνη να βρίσκεται στους πέντε βαθμούς. Η Ουντινέζε (4-4-8 εκτός) μετά το θετικό ντεμπούτο του Ντε Κάνιο στο 1-1 με τη Σασσουόλο, έδειξε ακόμα μεγαλύτερη βελτίωση στο δεύτερο ματς με τον 58χρονο τεχνικό στο τιμόνι, πετυχαίνοντας τη νίκη της αγωνιστικής με το 3-1 επί της Νάπολι, αποκτώντας διαφορά έξι πόντων από την τελευταία τριάδα της βαθμολογίας. Οι δύο ομάδες τα δίνουν όλα στη μάχη της παραμονής και φαίνεται πως έχουν αρκετές πιθανότητες να πετύχουν το στόχο τους. Θεωρούμε πως η ισοπαλία δε θα κακοπέσει ούτε στους μεν, ούτε στους δε και αποτελεί επιλογή από το συγκεκριμένο ματς.

2487. ΚΑΪΣΕΡΙΣΠΟΡ – ΑΝΤΑΛΙΑΣΠΟΡ

Εδώ και εννέα αγωνιστικές αγνοεί τη νίκη η Καϊσερισπόρ (0-3-6), στα πιο πρόσφατα πέντε μάλιστα δεν βρήκε καν δίχτυα (0-2-3, 5/5 NG & under 2,5), είναι παράλληλα η ομάδα με τις χειρότερες εντός έδρας επιδόσεις στην κατηγορία (2-6-6 εντός). Η Ανταλιασπόρ έρχεται από το 2-2 στο γήπεδό της απέναντι στην Ακισάρ, βρίσκεται σταθερά στα μεσαία στρώματα της βαθμολογίας, μακριά από κινδύνους, παρόλο που μακριά από το σπίτι της πραγματοποιεί μέτριες εμφανίσεις (2-2-9 εκτός). Μπορεί η Καϊσερισπόρ να καίγεται για τη νίκη, αλλά ο άσος σε καμία περίπτωση δεν είναι για 2,00, καθώς πρόκειται για μια ντεφορμέ ομάδα με πολλά αγωνιστικά θέματα, κυρίως στο δημιουργικό και εκτελεστικό κομμάτι, αν η Ανταλιασπόρ ήταν λιγάκι πιο αξιόπιστη θα πηγαίναμε στην κόντρα, όμως η παρέα του Ετό δεν μας πείθει, γι αυτό και θα αρκεστούμε στο πάσο.

2529. ΓΚΕΦΛΕ – ΤΖΟΥΡΓΚΑΡΝΤΕΝ

Σπουδαίο διπλό πήρε η Γκέφλε στην έδρα της Σούντσβαλ μεσοβδόμαδα, έφτασε στο 2-1 ανατρέποντας το εις βάρος της 0-1 που είχε διαμορφωθεί από νωρίς (8’), σημαντικό ρόλο έπαιξε το γεγονός ότι απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα στις αρχές της επανάληψης. Με 2/2 νίκες και τέρματα 7-0 έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα η Τζουργκάρντεν, στο τελευταίο δεν δυσκολεύτηκε να επικρατήσει με 5-0 της αδύναμης Φάλκενμπεργκ. Εξαιρετικά τα πρώτα δείγματα γραφής των φιλοξενούμενων, όμως το διπλό κάτω από 2,00 δεν έχει αξία.

2530. ΧΑΜΑΡΜΠΙ – ΧΕΛΣΙΝΓΚΜΠΟΡΓΚ

Απογοητεύει για την ώρα η Χάμαρμπι, κακή στο 1-1 με την Έστερσουντ στο γήπεδό της στην πρεμιέρα, ακόμα χειρότερη στην ήττα με 1-4 από την Έλφσμποργκ μεσοβδόμαδα, καθόλου καλό το κλίμα στα αποδυτήρια της ομάδας. Χάλασε τις καλές εντυπώσεις της πρώτης αγωνιστικής (1-1 με τη Γκέφλε εκτός) η Χέλσινγκμποργκ, χάνοντας στο σπίτι της από την Έρεμπρο με 1-3, θα χρειαστεί πολύ δουλειά για να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο. Προβληματίζουν αμφότερες για την ώρα, δεν υπάρχει λόγος να μπλέξουμε εδώ, παρόλο που οι αποδόσεις στα δεξιά του σετ κρίνονται υπερβολικές.

2531. ΑΤΒΙΝΤΑΜΠΕΡΓΚ – ΣΙΡΙΟΥΣ

Θα χρειαστεί χρόνο για να βρει τα πατήματά της η Ατβίνταμπεργκ, 19 παίχτες αποτελούν παρελθόν από το περσινό ρόστερ, η απόφαση της διοίκησης να προβεί σε ριζική ανανέωση θα κριθεί στο άμεσο μέλλον. Στην πρεμιέρα της ηττήθηκε με 1-2 από τη Βάρμπεργκ, σε ένα παιχνίδι που ο δυνατός άνεμος επηρέασε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών. Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η Σίριους, επικράτησε με 2-1 της Χάλμσταντ, ανατρέποντας το εις βάρος της 0-1 από το 2ο λεπτό, δίκαιη σε γενικές γραμμές η νίκη της. Η Σίριους θεωρείται μια από τις βασικές υποψήφιες για άνοδο, το ρόστερ της δεν διαφέρει σημαντικά σε σχέση με πέρυσι και στην παρούσα στιγμή δείχνει να πλεονεκτεί της ανέτοιμης Ατβίνταμπεργκ, δίκαιο το 2,25 του διπλού στην Bet365.

2534. ΣΑΛΚΕ – ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ

Το περιβόητο ντέρμπι της κοιλάδας του Ρουρ αυτό ανάμεσα στη Σάλκε και τη Ντόρτμουντ. Οι γηπεδούχοι δεν πατάνε καλά ωστόσο βρίσκονται ακόμα ζωντανοί στο παιχνίδι της πρώτης τετράδας, κουρασμένοι και με το μυαλό στον επαναληπτικό του Λίβερπουλ οι φιλοξενούμενοι πρόκειται να δυσκολευτούν αρκετά μέσα στο «Γκελσενκίρχεν». Παρά το γεγονός πως οι «βασιλικοί μπλε» δεν πείθουν με τις εμφανίσεις τους μπορούν να δυσκολέψουν αρκετά τους «κιτρινόμαυρους» και ο ασιατικός άσος +0,75 στην απόδοση 1,95 κρίνεται απολύτως προκλητικός. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2535. ΜΠΡΑΝ - ΜΠΟΝΤΟ ΓΚΛΙΜΤ

Με φόρα επέστρεψε στην πρώτη κατηγορία η Μπραν (1-2-0), πήρε την παρθενική της νίκη με το 2-1 στην έδρα της Άαλεσουντ, παίζοντας μάλιστα ωραίο ποδόσφαιρο, μπροστά στο παθιασμένο κοινό της θα επιδιώξει να ζευγαρώσει τις νίκες της. Αήττητη συνεχίζει και η Μπόντο, με απολογισμό 2-1-0 βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας, μπορεί να μην εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις της, είναι όμως πολύ αποτελεσματική για την ώρα. Σεβόμαστε τη Μπραν, αλλά το 1,75 του άσου είναι πολύ χαμηλό για τα δεδομένα του αγώνα, η Μπόντο είναι ικανή για τη ζημιά και αδικείται από τα σετ, προτιμότερη επιλογή πάντως είναι η αποχή, ειδικά αν αναλογιστούμε ότι βρισκόμαστε ακόμα σε πρώιμο στάδιο στη σεζόν, με τις ομάδες ακόμα να χτίζονται.

2536. ΣΤΡΟΜΕΝ – ΦΡΕΝΤΡΙΚΣΤΑΝΤ

Με το αριστερό μπήκε στο νέο πρωτάθλημα η Στρόμεν, είχε δύσκολη αποστολή στην έδρα της Σάντεφιορντ, που θεωρείται εκ των φαβορί για την άνοδο, έχασε χωρίς να προβάλλει ιδιαίτερη αντίσταση με 1-4. Με ήττα το ντεμπούτο και της Φρέντρικσταντ, 2-3 στο γήπεδό της από τη Λέβανγκερ, χρειάζεται πολύ δουλειά αν θέλει να διεκδικήσει την άνοδο. Ανέτοιμες έδειξαν αμφότερες, δεν υπάρχει λόγος να μπλέξουμε εδώ.

2541. ΒΑΛΕΝΘΙΑ – ΣΕΒΙΛΛΗ

Kλίμα συσπείρωσης επικρατεί στη Βαλένθια, μεσοβδόμαδα την προπόνηση της ομάδας παρακολούθησαν αρκετοί φίλοι της που προσπάθησαν να εμψυχώσουν τους ποδοσφαιριστές της ομάδας με διάφορα συνθήματα. Στένεψαν τα περιθώρια για τις «νυχτερίδες» (στο +6 από τον υποβιβασμό) που ηττήθηκαν την περασμένη εβδομάδα και από τη Λας Πάλμας (4 σερί ήττες) στο ντεμπούτο του Πάκο Αγεσταράν. Η Σεβίλλη θέλοντας και μη σκέφτεται τη ρεβάνς της Πέμπτης με τη Μπιλμπάο προκειμένου να ολοκληρώσει τη δουλειά και να βρεθεί στα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ. Δεν αποκλείεται ο Έμερι να παρατάξει εναλλακτική ενδεκάδα με τη Σεβίλλη να ψάχνει ακόμα το πρώτο της διπλό στο πρωτάθλημα (0-9-6). Ίσως βρεθεί στις τελικές μας επιλογές ο ασιατικός άσος 0:0 στο 1,825 της Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2540. ΒΑΝΤΟΥΖ - ΣΕΝ ΓΚΑΛΕΝ

Δεν έχει τελειωμό ο κατήφορος για τη Βαντούζ (1-9-3) η οποία στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της γνώρισε ακόμα μια ήττα, αυτή τη φορά έχασε 5-1 στην έδρα της Λουκέρνης με αποτέλεσμα το όνειρο της παραμονής να απομακρυνθεί ακόμα περισσότερο. Σε απόσταση ασφαλείας οι φιλοξενούμενοι (3-2-7) οι οποίοι αν και προέρχονται από τρεις σερί νίκες διατηρούν ακόμα ελπίδες για την τετράδα, καλοπληρωμένο το διπλό, καλύτερα όμως να απέχουμε.

2545. ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ – ΟΥΡΑΛ

Έκανε το τέλειο ματς η Κράσνονταρ (4-4-2 εντός), διαλύοντας με 1-4 τη Ντιναμό στη Μόσχα και έδειξε πως διαθέτει όλα τα στοιχεία για να βγει ξανά στην Ευρώπη. Παρότι γνωρίζει πως έχει ελάχιστες ελπίδες για την πεντάδα, η Ουράλ (4-4-3 εκτός) εξακολουθεί να παλεύει κάθε της παιχνίδι, κερδίζοντας στο τελευταίο με 1-0 την Ούφα. Σκόραραν σε όλα τα ματς του νέου έτους οι φιλοξενούμενοι, στα 3/4 βρήκαν δίχτυα οι γηπεδούχοι, το αμφίσκορο έχει τύχες.

2538. ΡΑΝΤΕΡΣ – ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ

Νίκη ύστερα από καιρό για τη Ράντερς η οποία επικράτησε 1-0 στην έδρα της Οντένσε παίρνοντας έτσι βαθιά βαθμολογική ανάσα. Άμεση η επιστροφή στις νίκες για τους πρωτοπόρους (4-3-3) οι οποίοι κέρδισαν 1-0 εντός έδρας της Σοντέρισκε αυξάνοντας τη διαφορά από τη δεύτερη θέση στους εννιά πλέον βαθμούς. Οι γηπεδούχοι χρειάζονται μερικού βαθμούς ακόμη έτσι ώστε να εξασφαλίσουν την παραμονή τους, όπως και οι φιλοξενούμενοι τον τίτλο, διπλό.

2547. ΣΥΡΙΑΝΣΚΑ – ΝΤΕΓΚΕΡΦΟΡΣ

Με ήττα που συνοδεύτηκε από κακή εμφάνιση το ντεμπούτο της Σιριάνσκα στο πρωτάθλημα, 0-1 από την Άνγκελχολμς, έδειξε να έχει πρόβλημα στο δημιουργικό κομμάτι. Απογοήτευσε και η Ντέγκερφορς κατά την υποδοχή της ΑΦΚ (ήττα με 0-2), μέτρια η παρουσία της και από τη στιγμή που βρέθηκε πίσω στο σκορ δεν μπόρεσε να αντιδράσει καθόλου. Αμφότερες απογοήτευσαν στην πρώτη αγωνιστική, θα περιμένουμε να δούμε πως θα αντιδράσουν στη συνέχεια προτού ασχοληθούμε με τις περιπτώσεις τους.

2548. ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΤΡΕΝΚΒΑΛΝΤΕΡ ΑΝΤ.

Σημαντική ισοπαλία 1-1 στην έδρα της Ραπίντ απέσπασε η Σάλτσμπουργκ (11-2-1) η οποία διατήρησε την διαφορά από τη δεύτερη θέση στους πέντε βαθμούς και με νίκη απέναντι στη Αντμίρα θα πραγματοποιήσει ακόμα ένα βήμα για την κατάκτηση του τίτλου. Σε καλή αγωνιστική κατάσταση οι φιλοξενούμενοι (6-5-3) καθώς προέρχονται από τρεις σερί νίκες και διεκδικούν με αξιώσεις ένα Ευρωπαϊκό εισιτήριο, ωστόσο δεν βλέπουμε να κάνουν κάποια έκπληξη, άσος χωρίς καμία στοιχηματική αξία.

2549. ΤΒΕΝΤΕ – ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ

Επική ανατροπή πέτυχε η Τβέντε στο εκτός έδρας ματς με την Βίλεμ, πήγε με 0-2 στα αποδυτήρια αλλά κατάφερε να γυρίσει τούμπα στο παιχνίδι και να πάρει τη νίκη με 3-2. Έχει ανεβάσει κατακόρυφα την απόδοσή της τον τελευταίο καιρό, στα πιο πρόσφατα εννέα ανεξαρτήτως έδρας μετράει 7-1-1 (7/9 over 2,5, 6/9 GG), ενώ και μπροστά στο κοινό της έχει συμπληρώσει έξι νίκες στα τελευταία επτά (6-1-0, 6/7 over 2,5, 4/7 GG), με το συνολικό εντός έδρας απολογισμό της ανέρχεται πια σε 8-2-4 (12/14 over 2,5, 10/14 GG). Τη Δευτέρα της επιβλήθηκε ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών από την ομοσπονδία, υπάρχει πάντα ο φόβος της χρεοκοπίας, με την ομάδα να ταλαιπωρείται διαρκώς από οικονομικά προβλήματα. Ανεβασμένη όμως είναι και η Φέγενορντ, με πέντε σερί νίκες στο πρωτάθλημα (4/5 over 2,5, 3/5 GG) φαίνεται να καπαρώνει την τρίτη θέση, μακριά από το σπίτι της έρχεται από δυο συνεχόμενα διπλά και μετράει συνολικά 6-2-6 από την αρχή της σεζόν (9/14 over 2,5, 11/14 GG). Κακό σταύρωμα έχουμε εδώ, αμφότερες είναι φορμαρισμένες και δεν κοντράρονται τη συγκεκριμένη περίοδο, οι πρόσφατες επιδόσεις τους αλλά και τρόπος με τον οποίο αγωνίζονται μας στρέφουν αυτόματα προς τα πολλά τέρματα, στο 1,83 το συνδυαστικό GG & over 2,5 στον Stoiximan .

2550. ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΣΤΟΟΥΚ

Όρθια στάθηκε στο «Βεστφάλεν» η Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ, έμεινε στο 1-1 με τη Ντόρτμουντ και πήρε προβάδισμα πρόκρισης. Προηγουμένως στην Πρέμιερ είχε παραχωρήσει πάλι 1-1 στην Τότεναμ, μένοντας μακριά από την εξάδα. Ωστόσο έχει δύο ματς λιγότερα από την έκτη Γουέστ Χαμ και έχει ελπίδες για να καλύψει το -7, αρκεί να υποτάξει τη Στόουκ. Και οι «Potters» διεκδικούν θέση στην εξάδα, αυτοκτόνησαν στο τελευταίο τους ματς (2-2 εντός με τη Σουόνσι) σπαταλώντας προβάδισμα δύο τερμάτων. Από 3/3 GG στην Πρέμιερ έρχεται η Λίβερπουλ, από 4/4 η Στόουκ, 1,95 πληρώνει στην Bet365 ακόμη ένα αμφίσκορο.

2551. ΤΟΤΕΝΑΜ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ.

Δεν τα κατάφερε η Τότεναμ στη δύσκολη έξοδο στο «Άνφιλντ», άφησε δύο βαθμούς (1-1) και είδε τη Λέστερ να μεγαλώνει τη μεταξύ τους διαφορά στους επτά πόντους. Έξι αγωνιστικές απομένουν για τα «σπιρούνια», που πλέον θέλουν συνεχόμενες νίκες αλλά και τρεις τουλάχιστον γκέλες της Λέστερ. Κερδίζει χωρίς να πείθει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον τελευταίο καιρό, και παραμένει κοντά στην τετράδα, με το κύπελλο πάντως που ακολουθεί να είναι ο μεγάλος της φετινός στόχος. Καλύτερο το σύνολο του Ποκετίνο τη φετινή σεζόν και με τον Κέιν σε μεγάλα κέφια, οριακά αποδεκτό το 1,95 του άσου στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2552. ΝΙΣ – ΡΕΝ

Αυξημένες ελπίδες για έξοδο στην Ευρώπη διατηρούν οι δυο ομάδες, κρίσιμη για τη μετέπειτα πορεία τους η μεταξύ τους συνάντηση. Η Νις γνώρισε εντός προγράμματος ήττα από την Παρί (1-4), μετρούσε τρεις σερί νίκες προηγουμένως, ενώ και στην έδρα της έχει κερδίσει τα 6/8 τελευταία (6-1-1). Η φόρμα της Ρεν έχει χτυπήσει κόκκινο, μετράει 4-1-0 στα πιο πρόσφατα πέντε σκοράροντας 16 φορές στο διάστημα αυτό (5/5 GG & over 2,5), με το θαυματουργό πιτσιρικά Ντεμπελέ να έχει πετύχει τα 7/16 από αυτά. Μακριά από το σπίτι της είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική, καθώς είναι η ομάδα με τις λιγότερες εκτός έδρας ήττες στο πρωτάθλημα, πίσω μόνο από τις Παρί και Μονακό (7-6-3 εκτός). Πολύ απρόβλεπτο ζευγάρι, αμφότερες βρίσκονται σε καλή κατάσταση και δεν είναι εύκολο να τις κοντράρει κανείς, αν έπρεπε οπωσδήποτε να διαλέξουμε θα πηγαίναμε με τους φιλοξενούμενους, αν και το 1,90 για το +0,25 διπλό δεν είναι και καμία τεράστια ευκαιρία, καλή περίπτωση δείχνει το over 2,5 στο 2,025 της Bet365, που βρίσκεται μεταξύ των επιλογών των Young Guns , για τη Ρεν δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις, ενώ και η Νις έχει τον Μπεν Αρφά να ανεβάζει στροφές και δεν υπάρχει κάποιος λόγος να παίξει με σκοπιμότητα.

2556. ΟΥΕΣΚΑ – ΤΑΡΑΓΟΝΑ

Βουλιάζει η Ουέσκα, συμπλήρωσε τέσσερις συνεχόμενες ήττες (4/4 GG & over 2,5) που την κρατούν κοντά στην επικίνδυνη ζώνη, γνωστή πια η αδυναμία της να αξιοποιήσει την έδρα της, είναι η ομάδα με τις λιγότερες εντός έδρας νίκες στην κατηγορία (3-4-8 εντός). Η Ταραγόνα δεν σταματάει με τίποτα, το εντυπωσιακό 4-4 με την Κόρδοβα ήταν το 12ο παιχνίδι της χωρίς ήττα (5-7-0), δείχνει πλέον ικανή ακόμα και για την απευθείας άνοδο, εφόσον συνεχίσει με αυτούς του ρυθμούς. Χωρίς ήττα στις εξόδους της εντός του 2016 η φιλοξενούμενη (2-5-0, 6/7 GG), σε καμία περίπτωση δεν θα έπρεπε το διπλό να προσφέρεται σε αποδόσεις αουτσάιντερ απέναντι στην προβληματική Ουέσκα, το ασιατικό διπλό +0,25 στο 1,80 της Bet35 έχει αξία, ειδικά από τη στιγμή που οι γηπεδούχοι θα στερηθούν των υπηρεσιών των δυο βασικών τους στόπερ Λόπεθ (24 συμ.) και Νταβίντ (30 συμ.).

2555. ΟΒΙΕΔΟ – ΝΟΥΜΑΝΘΙΑ

Την τέταρτη ήττα της στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές γνώρισε η Οβιέδο από τη Μπιλμπάο Β (1-0-4), η μοναδική της νίκη ήρθε στο πιο πρόσφατο στο γήπεδό της, όταν και κέρδισε έπειτα από πολύ καλή εμφάνιση την Πονφεραντίνα με 3-0. Η Νουμάνθια φαίνεται να ξεμπλέκει οριστικά με την υπόθεση παραμονή έπειτα από το 3-2 επί της Ουέσκα, δύσκολα πάντως θα διεκδικήσει κάτι παραπάνω από μια θέση στο μέσο της βαθμολογίας, ειδικά αν συνεχίσει τις παθητικές εμφανίσεις μακριά από το σπίτι της (0-3-2 στα τελευταία πέντε, στα 4/5 δεν σκόραρε). Δυνατή η Οβιέδο στην έδρα της (9-4-2 εντός), αλλά το 1,85 του άσου δεν μας κάνει σε καμία περίπτωση από τη στιγμή που βρίσκεται σε μεταβατική φάση και εμφανίζει πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της, ούτε η Νουμάνθια (με αρκετά μαζεμένα προβλήματα απουσιών) μας ψήνει για κόντρα, μονόδρομος το πάσο εδώ.

2553. ΑΛΑΒΕΣ – ΤΕΝΕΡΙΦΗ

Επέστρεψε στο δρόμο των επιτυχιών η Αλαβές, με δυο κολλητές νίκες ξαναπέρασε στην κορυφή της βαθμολογίας, στο γήπεδό της πάντως έχει να κερδίσει εδώ και δυο μήνες, έκτοτε μετράει 3/3 ισοπαλίες. Η Τενερίφη συμπλήρωσε επτά ματς χωρίς ήττα (4-3-0) με το δίκαιο 1-0 επί τη Λούγκο, έχει μάλιστα κρατήσει απαραβίαστη την εστία της στα πιο πρόσφατα πέντε από αυτά (2-3-0, 5/5 under 1,5). Σε καλό φεγγάρι βρίσκονται αμφότερες, λιγάκι χαμηλό μας φαίνεται το 2,00 στον άσο, δεδομένης της καλής κατάστασης των φιλοξενούμενων, η κόντρα πάντως της πρωτοπόρου δεν είναι εύκολη υπόθεση σε καμία περίπτωση. Ματς που θα κριθεί στο γκολ περιμένουμε να δούμε, με τα λίγα τέρματα να έχουν τον πρώτο λόγο, το ίδιο όμως περιμένουν κα οι μπουκ, προσφέροντας το under σε πολύ χαμηλές τιμές.

2554. ΚΟΡΔΟΒΑ – ΑΛΜΠΑΘΕΤΕ

Από το γεμάτο 4-4 στην έδρα της Ταραγόνα έρχεται η Κόρδοβα, μπορεί να μην κερδίζει εδώ και τέσσερις αγωνιστικές (0-2-2, 3/4 over 2,5, 4/4 GG), αλλά διατηρείται στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας, άκρως εντυπωσιακό το γεγονός αυτό για μια ομάδα που μετράει πέντε συνεχόμενες ήττες μπροστά στο κοινό της. Η Αλμπαθέτε παραμένει κολλημένη εντός της επικίνδυνης ζώνης, 1-0-2 ο απολογισμός της με τον Θέσαρ Φεράντο στον πάγκο, έχει ηττηθεί και στις πέντε τελευταίες εξόδους της. Ελκυστικό δείχνει το 2,00 του άσου στον Stoiximan για μια ομάδα που διεκδικεί άνοδο απέναντι σε μια από τις χειρότερες εκτός έδρας ομάδες της κατηγορίας (1-3-11 συνολικά εκτός η Αλμπαθέτε), βέβαια οι πέντε κολλητές ήττες των γηπεδούχων στην έδρα τους είναι ένας παράγοντας που δεν γίνεται να αγνοηθεί, γι αυτό και αντιμετωπίζουμε με επιφυλακτικότητα τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

2580. ΤΟΝΤΕΛΑ - ΟΥΝ. ΜΑΔΕΪΡΑ

Πέτυχε το θαύμα η Τόντελα, νίκησε εκτός έδρας την Πόρτο με 1-0 και παρέμεινε ζωντανή στο κυνήγι της παραμονής, για να τα καταφέρει θα πρέπει οπωσδήποτε να βελτιώσει τις τραγικές εντός έδρας επιδόσεις της (1-3-10 εντός). Η Ουνιάο δεν κερδίζει εδώ και εννέα αγωνιστικές (0-3-6), πλησιάζει επικίνδυνα τη γραμμή και εκτός νησιού έχει αποδειχθεί ιδιαίτερα ευάλωτη (1-2-11 εκτός). Καθαρό εξάποντο παραμονής είναι το ματς, διαισθητικά και μόνο λέμε ότι η Τόντελα έχει παραπάνω πιθανότητες για να φτάσει στην πολυπόθητη νίκη, θεμελιώνοντας έτσι το σπουδαίο διπλό που πήρε στο προηγούμενο ματς με την Πόρτο, αλλά σε τέτοιου είδους αναμετρήσεις η ενδεδειγμένη επιλογή είναι το πάσο.

2578. ΝΑΣΙΟΝΑΛ ΜΑΔΕΪΡΑ – ΕΣΤΟΡΙΛ

Με ήττα επέστρεψε από τη διακοπή η Νασιονάλ, 0-2 από τη Μαρίτιμο στο τοπικό ντέρμπι της Μαδέιρα, παρά το γεγονός ότι είχε αριθμητικό πλεονέκτημα από το 18’. Μετρούσε τέσσερις σερί νίκες πριν τη διακοπή, ενώ έχει και τρία συνεχόμενα τρίποντα μπροστά στο κοινό της. Σε ανοδική πορεία βρίσκεται όμως και η Εστορίλ, στα πιο πρόσφατα επτά παιχνίδια της αριθμεί πέντε τρίποντα (5-1-1), ενώ αναδείχθηκε νικήτρια και στις τελευταίες δυο εξόδους της. Κακό σταύρωμα, καθώς και οι δυο έχουν πιάσει καλή φόρμα, καλά ζυγισμένα τα σετ, δεν πιάνεται από πουθενά η εν λόγω αναμέτρηση.

2579. ΣΕΤΟΥΜΠΑΛ – ΜΠΕΛΕΝΕΝΣΕΣ

Με το 2-2 στην έδρα της Ουνιάο, η Σετούμπαλ έμεινε για ένατη αγωνιστική χωρίς τρίποντο (0-4-5), δεν έχει ξεμπλέξει ακόμα με την παραμονή. Η Μπελενένσες έχασε με το βαρύ 2-5 από τη Σπόρτινγκ, μετράει μόλις ένα τρίποντο στα πιο πρόσφατα έξι παιχνίδια της (1-2-3), αλλά διατηρείται σταθερά στα μεσαία στρώματα της βαθμολογίας, μακριά από κινδύνους. Μετριότατες οι εντός έδρας επιδόσεις των γηπεδούχων (2-8-4 εντός), οι φιλοξενούμενοι είναι αήττητοι στις τελευταίες πέντε εξόδους τους (3-2-0), δεν καταλαβαίνουμε το λόγο να προσφέρεται σε αποδόσεις αουτσάιντερ το διπλό, η αξία βρίσκεται στο ασιατικό διπλό +0,25 στο 1,80 της Bet365.

2568. ΛΕΒΑΝΓΚΕΡ – ΣΑΝΤΕΦΙΟΡΝΤ

Έκανε την έκπληξη η Λέβανγκερ, περνώντας με 3-2 από την έδρα της φιλόδοξης Φρέντρικσταντ, αρκετά επιθετική η τακτική που ακολούθησε. Επιβλητική στην πρεμιέρα της η Σάντεφιορντ, συνέτριψε με 4-1 της Στρόμεν, αν συνεχίσει έτσι θα δικαιώσει όσους τη θεωρούν ως το μεγάλο φαβορί για την άνοδο. Σε καλή κατάσταση έδειξαν οι δυο ομάδες, δεν θα μπλέξουμε με σημείο, θα κρατήσουμε όμως το over 2,5 στο 1,825 της Bet365, για δυο ομάδες που έδειξαν επιθετικές διαθέσεις και δεν νομίζουμε ότι έχουν λόγο να αλλάξουν την τακτική που τις οδήγησε σε καλά αποτελέσματα στην πρώτη αγωνιστική.

2566. ΚΡΙΣΤΙΑΝΣΟΥΝΤ – ΓΙΕΡΒ

Με 1-3 ηττήθηκε στην έδρα της ισχυρής Μιοντάλεν η Κρίστιανσουντ, το πάλεψε όσο μπορούσε, έμεινε από δυνάμεις στο δεύτερο μισό, όταν και δέχθηκε και τα τρία τέρματα. Νίκη με ανατροπή για τη Γιέρβ, 2-1 τη Ρανχάιμ, με το νικητήριο γκολ να επιτυγχάνεται στις καθυστερήσεις, ενθαρρυντικά τα μηνύματα που άφησαν οι πιτσιρικάδες της. Ομάδες που μπορούν να πρωταγωνιστήσουν στο φετινό πρωτάθλημα συγκρούονται εδώ, δεν υπάρχει κάποια ένσταση για τα σετ, προχωράμε παρακάτω.

2567. ΚΦΟΥΜ ΟΣΛΟ – ΑΣΑΝΕ

Με 0-0 ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση της KFUM Όσλο στην έδρα της Ράουφος, έχει κάθε λόγο να αισθάνεται αδικημένη από το τελικό σκορ, καθώς ήταν η καλύτερη ομάδα στον αγωνιστικό χώρο. Με καλή εμφάνιση και νίκη το ντεμπούτο της Ασάνε, 3-0 τη νεοφώτιστη Κονγκσβίνγκερ, υπερβολικό σε έκταση το σκορ, δίκαιη όμως η επικράτηση της. Καλά τα πρώτα δείγματα γραφής που άφησαν αμφότερες, θέλουμε όμως να δούμε και άλλα πράγματα από αυτές προτού ασχοληθούμε μαζί τους.

2581. ΚΟΛΩΝΙΑ – ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ

Να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις έτσι ώστε καταλάβει μια θέση στην πρώτη τετράδα θέλει η Λεβερκούζεν η οποία φιλοξενείται από την Κολωνία σε ένα από τα μεγαλύτερα ντέρμπι μίσους της Χώρας. Οι γηπεδούχοι θα χρειαστούν μερικούς ακόμα βαθμούς έτσι ώστε να εξασφαλίσουν και μαθηματικά την παραμονή τους ωστόσο αυτό μπορούν να το πετύχουν απέναντι σε πιο βατούς αντιπάλους. Οι «ασπιρίνες» καίγονται για τη νίκη μετά και την ήττα της Χέρτα, παίζουν καλά τελευταία και σίγουρα μπορούν να αποδράσουν με τους τρεις βαθμούς, 2,025 πληρώνει το ασιατικό διπλό -0,25 στην Βet365 και αποτελεί επιλογή των Young Guns. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2582. ΚΟΜΟ - ΠΡΟ ΒΕΡΤΣΕΛΙ

Κρίσιμο ματς και για τις δυο ομάδες, στην προσπάθεια που κάνουν για την αποφυγή του υποβιβασμού. Με την ήττα στην έδρα της Πεσκάρα (1-2), η Κόμο παρέμεινε στον πάτο της βαθμολογίας, χρειάζεται απαραίτητα νίκες στις επόμενες αγωνιστικές για να μείνει ζωντανή. Μετράει 11/13 αμφίσκορα εντός του 2016, στο 2-4-1 ο εντός έδρας απολογισμός της στα πιο πρόσφατα επτά (6/7 GG). Η Βερτσέλι έμεινε στο 1-1 με τη Μόντενα, έχασε μόνο ένα από τα τελευταία επτά παιχνίδια της (2-4-1, 6/7 GG), ενώ είναι και πιο αποτελεσματική εσχάτως στις εξόδους της (1-3-1 στις πιο πρόσφατες πέντε, 4/5 GG). Δεν πιάνεται από πουθενά το παιχνίδι, αμφότερες θα έχουν από ορισμένες απουσίες βασικών, τα σετ μας φαίνονται σε γενικές γραμμές σωστά γι αυτό και θα αποφύγουμε να μπλέξουμε με σημείο, μόνο προς το GG στο 1,95 της Bet365 μπορούμε να κοιτάξουμε, επιλογή που προκύπτει από τις πρόσφατες επιδόσεις των δυο ομάδων.

2589. Ο ΧΙΓΚΙΝΣ - ΚΟΛΟ ΚΟΛΟ

Δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία για την Κόλο Κόλο (1-1 εντός κόντρα στην Ουατσιπάτο), δίνοντας έτσι την ευκαιρία στην Κατόλικα να την προσπεράσει στη βαθμολογία. Από το μεσοβδόμαδο ματς κόντρα στη Μελγκάρ για το Λιμπερταδόρες προέρχεται η Κόλο Κόλο, με τη φυσική κατάσταση να μην είναι η καλύτερη δυνατή. Σπουδαία νίκη την προηγούμενη αγωνιστική για τους γηπεδούχους, 2-0 την Αντοφαγκάστα εκτός έδρας, παραμένοντας έτσι σε τροχιά τίτλου. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί εύκολος αντίπαλος η Ο’ Χίγκινς για την Κόλο Κόλο, το μόνο που μπορούμε να κρατήσουμε είναι τα πολλά γκολ.

2588. ΦΑΛΚΕΝΜΠΕΡΓΚ – ΕΣΤΕΡΣΟΥΝΤ

Δύσκολη αναμένεται να είναι η φετινή χρονιά για τη Φάλκενμπεργκ, μετράει ήδη 2/2 ήττες με τέρματα 0-7, δείχνοντας να μην έχει τα όπλα για να σταθεί επάξια στο επίπεδο της κατηγορίας. Η Έστερσουντ δεν τα κατάφερε στην υποδοχή της ΑΪΚ (ήττα με 0-2 εντός), στην πρεμιέρα της άφησε άριστες εντυπώσεις με το 1-1 στην έδρα της Χάμαρμπι. Ανέτοιμοι δείχνουν οι γηπεδούχοι, προσφέρονται για κόντρα, έχει πέσει όμως η απόδοση του διπλού, οριακό το 2,40, σίγουρα δεν αποτελεί ευκαιρία στα επίπεδα αυτά.

2587. ΚΑΛΜΑΡ – ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ

Στον πάτο της βαθμολογία έπειτα από δυο αγωνιστικές η Κάλμαρ, μετράει 2/2 ήττες που συνοδεύτηκαν από κακές εμφανίσεις, ο προπονητής της βρίσκεται ήδη υπό πίεση. Ελπιδοφόρο το ξεκίνημα της Έλφσμποργκ, άδικη ήττα στην πρεμιέρα (1-2 από τη Χάκεν), καλή εμφάνιση και νίκη με 4-1 μπροστά στο κοινό της επί της Χάμαρμπι μεσοβδόμαδα. Σε καλύτερο επίπεδο ετοιμότητας βρίσκονται οι φιλοξενούμενοι, πάντως σε αποδόσεις καθαρού φαβορί δεν υπάρχει μεγάλη αξία στο διπλό.

2595. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στο Περιστέρι έσβησε το ευρωπαϊκό όνειρο του Παναιτωλικού (7-3-4 εντός), ο οποίος παρότι ήταν καλός, απέτυχε να φύγει με κάποιο θετικό αποτέλεσμα, χάνοντας με 1-0 από τον Ατρόμητο και πλέον ο Γιάννης Ματζουράκης θα δώσει ευκαιρίες σε νεαρούς παίκτες στις δύο τελευταίες αγωνιστικές. Ο Ολυμπιακός (12-1-1 εκτός) μετά το άνετο 4-0 επί του Πανθρακικού, πέρασε νικηφόρα και από το «Καυταντζόγλειο», επικρατώντας με 0-2 του Ηρακλή σε εξ’ αναβολής παιχνίδι. Αδιάφορο το ματς, με τον κόσμο του Παναιτωλικού να γεμίζει ασφυκτικά το γήπεδο για την τελευταία παράσταση των Αγρινιωτών εντός έδρας. Ακόμα ένα ματς για γκολ, με τις δύο ομάδες να έχουν διάθεση για ποδόσφαιρο και τα πολλά γκολ να έχουν το προβάδισμα.

2597. ΠΑΟΚ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Εκεί που πάνε να στραβώσουν για τα καλά τα πράγματα στον ΠΑΟΚ, η μη αδειοδότηση του Πανιωνίου φέρνει και πάλι την αισιοδοξία στο στρατόπεδο του «Δικεφάλου», αφού ουσιαστικά τα πλέι-οφ έχουν σφραγιστεί, αλλά για να είναι απόλυτα σίγουρο αυτό, θα πρέπει να κερδίσει το παιχνίδι με το Λεβαδειακό. Οι Βοιωτοί τυπικά δεν κυνηγούν κάτι στο φινάλε του πρωταθλήματος και αναμένεται να παρουσιαστούν αδιάφοροι στην άδεια λόγω τιμωρίας Τούμπα. Ένα ξέσπασμα θα ψάξει η ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς, ώστε να μπει με ψυχολογία στα πλέι-οφ. Σε απόδοση 1,83 βρίσκουμε το συνδυασμό άσου καιover2,5 στηνBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2593. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Επιστροφή στις νίκες έπειτα από επτά αγωνιστικές (0-3-4) για τον Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος παραμένει για τα καλά στο παιχνίδι για την κατάκτηση της -προνομιούχου όπως όλα δείχνουν- 6θέσης. Από την άλλη ο Παναθηναϊκός έχει αρχίσει ήδη να μπαίνει σε κλίμα πλέι-οφ και το απόλυτο στις εναπομείναντες δύο αναμετρήσεις θα ήταν ο ιδανικός τρόπος για να εκμεταλλευθεί τη διαφαινόμενη αφαίρεση βαθμών της ανταγωνίστριας ΑΕΚ. Θεωρούμε πως οι «πράσινοι» θα παρουσιαστούν σοβαροί στην Τρίπολη τεστάροντας τις δυνάμεις τους ενόψει πλέι-οφ, με το 0:0 ασιατικό διπλό να αποτελεί επιλογή και να πληρώνει 1,85 στηνBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2596. ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ 1908

Με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα θέλει να συνδυάσει την τελευταία παράσταση μπροστά στο κοινό του για τη Σούπερ Λιγκ ο Πανθρακικός, ο οποίος εκτός από την αποφυγή της τελευταίας θέσης στοχεύει στο να φτάσει τους 18 βαθμούς ώστε να πάρει 150.000€, όπως άλλωστε ορίζει η προκήρυξη του πρωταθλήματος. Με ανυπομονησία φαίνεται πως περιμένουν στον Ηρακλή το πέσιμο της αυλαίας της κανονικής περιόδου σε μια χρονιά που κλείνει αρνητικά για το «Γηραιό» ο οποίος ελλείψει κινήτρου τρέχει ρεκόρ 0-2-4 εσχάτως. Ψήφο εμπιστοσύνης στους «Θρακιώτες» έδωσε ο DSukerβάζοντας στο πινακάκι του τον +1 ασιατικό άσσο που πληρώνει 1,95 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2592. ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Υποβιβασμένη εδώ και καιρό η Καλλονή, αλλά είναι αποφασισμένη να πέσει με ψηλά το κεφάλι, παλεύοντας κάθε της παιχνίδι, ειδικά στη Μυτιλήνη, όπου θέλει να κλείσει την απογοητευτική σεζόν μεhappyend. Ο Ατρόμητος μετά την ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών είδε τις ελπίδες του για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο να εξανεμίζονται και θα περιμένει την έφεση για να δει αν θα μπορεί να ελπίζει στη συνέχεια σε μείωση της τιμωρίας. Πολύ καλό για να είναι αληθινό το 1,80 του διπλού στον ΟΠΑΠ, πολύ χαμηλότερα προσφέρεται στο ίντερνετ, με τους YoungGunsν α το τιμούν δεόντως, αλλά μετά την απόφαση για μείωση βαθμών στους Περιστεριώτες προέβησαν σε μερική κάλυψη. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2594. ΒΕΡΟΙΑ – ΞΑΝΘΗ

Παρά τις πολλές απουσίες που είχε, η Βέροια (2-5-7 εντός) κατάφερε να είναι πολύ ανταγωνιστική στη Λεωφόρο, χάνοντας στο φινάλε με 3-2 από τον Παναθηναϊκό. Πλέον, συμπλήρωσε επτά αγωνιστικές χωρίς νίκη (0-4-3), αλλά ως γνωστόν έχει εξασφαλίσει την παραμονή της εδώ και αρκετό καιρό. Σε καλοκαιρινόmoodκαι η Ξάνθη (2-7-5 εκτός), πήγε για διακοπές στην Κρήτη, χάνοντας δίκαια με 3-1 από τον Πλατανιά και συμπλήρωσε πέντε αγωνιστικές χωρίς τρίποντο. Με πολλές απουσίες θα παραταχθούν και πάλι οι γηπεδούχοι, αλλά το γεγονός πως πρόκειται για αδιάφορο ματς, δε μας επιτρέπει να ασχοληθούμε. Πιθανό το ενδεχόμενο να δούμε παιχνίδι χωρίς σκοπιμότητες, με τις δύο ομάδες να προσφέρουν θέαμα από τότε που ξέμειναν από στόχους.

2598. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Μετά τη νέα τροπή που πήραν τα πράγματα στη Σούπερ Λιγκ, όλα δείχνουν πως η έκτη θέση θα οδηγήσει στα πλέι-οφ, οπότε το ενδιαφέρον στο ΠΑΣ-Πλατανιάς συγκεντρώνει όλα τα βλέμματα στην 29αγωνιστική του πρωταθλήματος. Οι δύο ομάδες θα έχουν ακόμα μεγαλύτερο κίνητρο και η τακτική των εξαιρετικών προπονητών τους αναμένεται να παίξει κομβικό ρόλο στο παιχνίδι. Σε απόδοση 1,775 προσφέρει τοunder2,25 ηBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

----. ΑΕΚ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Βάσει ονομάτων και ιστορίας, πρόκειται για το παιχνίδι της αγωνιστικής. Ωστόσο, η ΑΕΚ (12-0-2 εντός) και ο Πανιώνιος (4-5-5 εκτός) δεν έχουν κάποιο μεγάλο κίνητρο για το συγκεκριμένο ματς. Οι δύο ομάδες πέρασαν μία πολύ δύσκολη εβδομάδα. Ο «Δικέφαλος» μετά τη «γκέλα» στη Μυτιλήνη (0-0 με την Καλλονή), έχασε και τρεις βαθμούς για τα όσα συνέβησαν στο ματς πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο και πλέον συγκατοικεί στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας με τον Παναθηναϊκό. Οι «κυανέρυθροι» μπορεί να επικράτησαν του ΠΑΟΚ με 3-1 και να σφράγισαν τη συμμετοχή τους στα πλέι-οφ, αλλά όλα συνηγορούν στο ότι δε θα πάρουν την πολυπόθητη άδεια για να παίξουν στα ευρωπαϊκά κύπελλα τη νέα σεζόν και πιθανότατα πάει στράφι η εξαιρετική τους πορεία. Παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες με σαφής ποιότητα στην επίθεση, το άγχος θα λείπει και τα πολλά γκολ έχουν αρκετές πιθανότητες επιβεβαίωσης.

2532. ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ - Ι.ΜΠΑΣΑΚΣΕΧΙΡ

Με το διπλό στην έδρα της Γκαζιαντέπ (0-1), η Τραμπζονσπόρ πέτυχε την τρίτη της νίκη στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές (3-0-1) και σταθεροποιήθηκε στα μεσαία στρώματα της βαθμολογίας, οδεύει προς ένα αδιάφορο φινάλε στη σεζόν. Στο κόλπο για ένα εισιτήριο για το Γιουρόπα Λιγκ βρίσκεται σταθερά η Μπασακσεχίρ, άνετη επικράτηση το 3-0 απέναντι στη Μερσίν, μετράει ισάριθμες ισοπαλίες στις τελευταίες τέσσερις εξόδους της. Ανώτερο σύνολο διαθέτουν οι φιλοξενούμενοι, είναι παράλληλα και η ομάδα με το ισχυρότερο κίνητρο, δεν αξίζει όμως το διπλό σε αποδόσεις φαβορί, η Τραμπζονσπόρ θα θελήσει να γλυκάνει τον κόσμο της για τη συνολικά μέτρια φετινή παρουσία της και δεν αμελητέα δύναμη στο γήπεδό της. Καλύτερα να μείνουμε μακριά από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

2629. ΣΤΑΡΤ – ΜΟΛΝΤΕ

Πρώτη ήττα για τη Σταρτ στο πρωτάθλημα (0-2-1) το 0-1 από την ανώτερη Βίκινγκ, το πάλεψε αλλά η διαφορά ποιότητας ήταν εμφανής. Νίκη με 4-2 για τη Μόλντε κατά την υποδοχή της Λίλεστρομ, ενθαρρυντική η παρουσία της από τη μέση και μπροστά, υπάρχουν θέματα όμως στην άμυνα, δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι η εστία της παραβιάστηκε και στις τρεις πρώτες αγωνιστικές (2-1-0, 2/3 over 2,5, 3/3 GG). Ανώτερη ποιοτικά η Μόλντε, περιμένουμε εύκολα ή δύσκολα να φτάσει στη νίκη, ανεπαρκές το 1,50 του διπλού, αν αυτό συνδυαστεί με το GG η απόδοσή του ανεβαίνει στο 3,30 στον Stoiximan , επιλογή ρισκαδόρικη αλλά όχι κακή ως σκέψη, στην ίδια λογική υπάρχει και το 2 & over 2,5 στο 2,25.

2630. ΤΡΟΜΣΟ – ΣΤΡΟΜΣΓΚΟΝΤΣΕΤ

Το απόλυτο σε ισοπαλίες έχει για την ώρα η Τρόμσο (0-3-0, 3/3 under2,5), με όπλο την άμυνα κράτησε στο μηδέν την Οντ, αναμένεται να ρίξει το βάρος στα μετόπισθεν και απέναντι στη Στρόμσγκοντσετ. Οι φιλοξενούμενοι έρχονται από την πρώτη του φετινή νίκη (1-1-1), με το 2-0 επί της Χάουγκεσουντ, παιχνίδι στο οποίο εκμεταλλεύτηκαν πλήρως το αριθμητικό πλεονέκτημα που απέκτησαν από το 28’. Σφικτά τα σετ, φαβορί του 2,35 η Στρόμσγκοντσετ, σωστή δείχνει η προσέγγιση αυτή, η Τρόμσο θα παίξει κλειστά για να κρατήσει το μηδέν πίσω και όσο περνάει η ώρα θα αγχώνει την αντίπαλο, δεν έχουμε διάθεση να μπλέξουμε σε ένα τέτοιο παιχνίδι, που αναμένεται να κριθεί στις λεπτομέρειες.

2628. ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ – ΑΑΛΕΣΟΥΝΤ

Δεύτερη σερί νίκη για τη Ρόζενμποργκ, πέρασε με επιβλητική εμφάνιση από την έδρα της Βαλερένγκα με 2-0, σκοράροντας δυο φορές στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα, μετράει 3/3 NG & under 2,5 για την ώρα, παρόλο που στα δυο τελευταία δημιούργησε πολλές ευκαιρίες. Η Άαλεσουντ υπέστη ήττα-σοκ με 1-2 στο σπίτι της από τη νεοφώτιστη Μπραν, πραγματοποιώντας κάκιστη εμφάνιση, ενώ και στη μοναδική της έξοδο έχασε χωρίς να προβάλλει ιδιαίτερη αντίσταση από τη Χάουγκεσουντ με 0-3. Εύκολα ή δύσκολα περιμένουμε από τους πρωταθλητές να τριπλασιάσουν τις επιτυχίες τους, αναμενόμενα χαμηλό το 1,20 του άσου, δεν αξίζει να ασχοληθούμε.

2590. ΖΟΥΛΤΕ ΒΑΡΕΓΚΕΜ – ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ

Από το 1-1 στην έδρα της Γάνδης έρχεται η Ζούλτε, βρίσκεται στην τελευταία θέση των πλέι-οφ τίτλου και θα θέλει να εξαντλήσει τις πιθανότητές της για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Η Άντερλεχτ επικράτησε με 1-0 της Γκενκ, παρόλο που δεν έπαιξε καλά, βρίσκεται πάντα στο κυνήγι της πρωτοπόρου Κλαμπ Μπριζ. Αρκετά αγωνιστικά προβλήματα έχουν προκύψει για τους φιλοξενούμενους, δεν αξίζει το διπλό-φαβορί.

2591. ΜΠΡΟΝΤΜΠΙ – ΟΝΤΕΝΣΕ

Δίκαιη ήττα με 1-0 στην έδρα της Μίντιλαντ γνώρισε η Μπρόντμπι (5-4-3) η οποία παρόλα αυτά παρέμεινε μόλις 3 βαθμούς μακριά από την πρώτη τριάδα. Δύσκολα να προλάβει η Οντένσε καθώς απέχει ήδη πέντε βαθμούς από την τρίτη θέση, στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της γνώρισε την ήττα ύστερα από τρεις σερί νίκες καθώς έχασε 0-1 εντός έδρας από τη Ράντερς. Δίκαια φαβορί οι γηπεδούχοι οι οποίοι με νίκη έχουν την ευκαιρία να σκαρφαλώσουν ακόμα και στη δεύτερη θέση.

2632. ΜΠΡΙΝΕ – ΟΥΛΕΝΣΑΚΕΡ

Καλή εμφάνιση σε μια δύσκολη έδρα τη Μπρίνε, μένει ευχαριστημένη από το 1-1 με τη Χοντ, αν και βάσει ευκαιριών θα μπορούσε να φτάσει ακόμα και στη νίκη. Θετικά τα πρώτα μηνύματα και για την Ουλενσάκερ, απέναντι σε ένα από τα μεγάλα ονόματα της κατηγορίας στάθηκε επάξια και θα μπορούσε ακόμα και τη νίκη, όχι ότι τη χαλάει βέβαια το τελικό 1-1 απέναντι στη Σάντνες. Καλές εντυπώσεις άφησαν και οι δυο στις πρεμιέρες τους, οι μπουκ φαβοριτίζουν έντονα τη Μπρίνε λόγω της διαφοράς εμπειρίας μεταξύ των δυο ομάδων, είμαστε λιγάκι επιφυλακτικοί απέναντι στην προσέγγιση αυτή, θα προτιμήσουμε να απέχουμε σε πρώτη φάση.

2631. ΚΟΝΓΚΣΒΙΝΓΚΕΡ – ΡΑΟΥΦΟΣ

Σφαλιάρα για τη νεοφώτιστη Κονγκσβίνγκερ, βαριά ήττα από την Ασάνε με 0-3 στην πρώτη αγωνιστική, ίσως και να της κάνει καλό το στραπάτσο αυτό, καθώς έχει το χρόνο για να διορθώσει τα κακώς κείμενα. Παρά το 0-0 απέναντι στη KFUM Όσλο, η Ράουφος απογοήτευσε με την εικόνα της, το Χ ήταν το περισσότερο που δικαιούταν από την αναμέτρηση αυτή. Οι δυο ομάδες έδειξαν ότι χρειάζονται χρόνο, δεν υπάρχει λόγος να μπλέξουμε εδώ.

2633. ΡΑΝΧΑΪΜ – ΧΟΝΤ

Ένα γκολ στις καθυστερήσεις στην έδρα της Γιέρβ, υποχρέωσε τη Ρανχάιμ σε ήττα με 1-2, υπάρχει αγωνία γύρω από το μέλλον του περσινού τοπ σκόρερ της, Στένε και για το κατά πόσο θα συνεχίσει στο σύλλογο ή θα πάρει μεταγραφή σε ομάδα της Κίνας. Το περισσότερο που δικαιούταν η Χοντ από την εντός έδρας αναμέτρηση με τη Μπρίνε ήταν η ισοπαλία και πολύ της είναι το 1-1 καθώς η αντίπαλος παρουσίασε καλύτερο πρόσωπο στον αγωνιστικό χώρο. Οι δυο ομάδες έδειξαν ότι θέλουν ακόμα δουλειά, αρκετά ισορροπημένο μας φαίνεται, δεν θα πάρουμε θέση.

2635. ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ – ΧΕΤΑΦΕ

Ακόμα και οι ρεζέρβες της Βιγιαρεάλ σε αυτή τη φάση είναι πολύ ποιοτικότερες από την ομάδα της Χετάφε που δεν κερδίζει εδώ και 11 αγωνιστικές (0-2-9). Επιπλέον στα 8/11 τελευταία παιχνίδια της δεν βρήκε το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα ενώ αποτελεί και τη χειρότερη ομάδα μακριά από το γήπεδο της με 12/15 ήττες (1-2-12, 9-42 τέρματα). Την Βιγιαρεάλ την έχουμε στηρίξει ουκ ολίγες φορές μέχρι στιγμής, το ίδιο θα κάνουμε και τώρα με τον αγαπημένο συνδυασμό νίκης της (1 &under3,5) που πληρώνει 2,08 στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2638. ΣΠΑΡΤΑΚ ΜΟΣΧΑΣ – ΚΟΥΜΠΑΝ

Άτυχη και αδικημένη από τη διαιτησία η Σπαρτάκ (5-2-4 εντός), έχασε με 2-0 από τη Ροστόφ την προηγούμενη αγωνιστική και έμεινε πίσω στη μάχη για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Ανώτερη της Άμκαρ η Κούμπαν (0-5-5 εκτός), αλλά και πάλι δεν ήρθε η νίκη, με το τελικό 1-1 να αφήνει απογοητευμένους τους ανθρώπους της ομάδας, καθώς συνεχίζεται ο κατήφορος, βρισκόμενη εντός πλέι-άουτ. Θέλουν πολύ τη νίκη οι δύο ομάδες, αλλά αυτή που έχει σαφές προβάδισμα είναι η Σπαρτάκ, με την απόδοση του άσου πάντως να μην είναι τίποτα το ιδιαίτερο.

2640. ΠΟΥΜΑΣ – ΛΕΟΝ

Αναμέτρηση με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον και για τις δύο ομάδες καθώς καμία από τις δύο δεν έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στα πλέι-οφ. Οι παράλληλες υποχρεώσεις στο Λιμπερταδόρες έχουν κοστίσει στους γηπεδούχους, οι οποίοι βρίσκονται στη δωδέκατη θέση της βαθμολογίας, προερχόμενοι από τη βαριά ήττα με 4-0 εκτός έδρας κόντρα στην Τσίβας. Μεσοβδόμαδα αντιμετώπισαν εντός έδρας την Ολίμπια για το Λιμπερταδόρες. Δύο σερί ήττες για τη Λεόν κόντρα σε ομάδες που διεκδικούν τον τίτλο (Μοντερέι και Κλαμπ Αμέρικα), δείχνοντας ότι δεν είναι έτοιμη για την κατάκτηση του τίτλου. Δε θα κρατήσουμε κάτι στο ματς.

2642. ΟΣΑΣΟΥΝΑ – ΕΛΤΣΕ

Από δυο σερί 0-0 έρχεται η Οσασούνα (με Τενερίφη εντός και Χιρόνα εκτός) βρίσκεται σταθερά μέσα ή γύρω από τη ζώνη των πλέι-οφ, ενώ από τα πιο πρόσφατα οχτώ στην έδρα της, τα έξι έληξαν ισόπαλα (2-6-0). Η Έλτσε τρέχει αήττητο σερί πέντε αγώνων (2-3-0) και βρίσκεται και αυτή κοντά στην προνομιούχο οκτάδα, αρκετά συντηρητική η προσέγγιση που ακολουθεί στα εκτός έδρας παιχνίδια της. Ματς που θα κριθεί στις λεπτομέρειες περιμένουμε να δούμε εδώ, μόνο προς τα λίγα τέρματα θα μπορούσαμε να κοιτάξουμε, αλλά οι τιμές είναι υποψιασμένες και δεν υπάρχει περιθώριο ενασχόλησης.

2643. ΠΑΚΟΣ ΦΕΡΕΪΡΑ – ΠΟΡΤΟ

Με την ήττα από την Εστορίλ με 0-1, η Πάκος συμπλήρωσε 11 ματς με μόλις μια νίκη (1-5-5), δεν έχει μάλιστα πανηγυρίσει σε κανένα από τα πιο πρόσφατα πέντε μπροστά στο κοινό της (0-2-3). Η Πόρτο κατάφερε να χάσει στο «Ντραγκάο» από την ουραγό Τόντελα με 0-1, φυσικά δεν μπορεί να μιλάει πλέον για πρωτάθλημα και θα πρέπει όπως όλα δείχνουν να αρκεστεί με την τρίτη θέση. Ανοιχτά τα εκτός έδρας ματς των φιλοξενούμενων με τον Πεσέιρο στον πάγκο (4-0-1, 4/5 GG & over 2,5), η Πάκος (που θα έχει αρκετές επιστροφές σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι της) δεν έχει λόγο να κλειστεί, αξιοπρεπές το over 2,5 στο 1,925 της Bet365, για το διπλό του 1,40 φυσικά ούτε λόγος, η φετινή Πόρτο δεν μπορεί να υποστηρίξει τέτοιες τιμές.

2646. ΣΠΑΡΤΑ ΠΡΑΓΑΣ – ΠΡΙΜΠΡΑΜ

Ήττα που ισοδυναμεί με απώλεια του τίτλου γνώρισε η Σπάρτα (11-0-0 εντός) την προηγούμενη εβδομάδα από τη Σλοβάτσκο, αφού η διαφορά από την πρωτοπόρο Πλζεν αυξήθηκε στους εννέα βαθμούς, με την ίδια να έχει ένα παιχνίδι λιγότερο. Την Πέμπτη έχασε με 3-1 από τη Βιγιαρεάλ στην Ισπανία για τον πρώτο προημιτελικό του Γιουρόπα Λιγκ, με τη ρεβάνς να διεξάγεται στην Πράγα την ερχόμενη εβδομάδα. Πάλεψε με τη Μπόλεσλαβ η Πρίμπραμ (3-0-9 εκτός), αλλά δεν κατάφερε να αποσπάσει κάποιο θετικό αποτέλεσμα, χάνοντας με 2-3 και η διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη μειώθηκε στους τέσσερις βαθμούς. Λογικά δε θα δούμε κάποια έκπληξη εδώ, ωστόσο, το γεγονός πως η Σπάρτα παίζει τη ρεβάνς για το Γιουρόπα Λιγκ την Πέμπτη, ίσως την αποσυντονίσει λίγο. Δε θα μπλέξουμε.

2647. ΣΑΝ ΛΟΥΙΣ - ΟΥΝΙΟΝ ΛΑ ΚΑΛΕΡΑ

Εξάποντο παραμονής. Αμφότερες βρίσκονται σε δύσκολη θέση στην ειδική βαθμολογία του υποβιβασμού, με μία ενδεχόμενη ήττα στην συγκεκριμένη αναμέτρηση να είναι καταστροφική. Από την εκτός έδρας ισοπαλία 3-3 κόντρα στην Ουατσιπάτο προέρχεται η Σαν Λουίς, από την εντός έδρας ισοπαλία 1-1 κόντρα στην Παλεστίνο η Καλέρα. Λόγω της κρισιμότητας της αναμέτρησης θα πάμε με το under.

2650. ΒΙΚΙΝΓΚ – ΟΝΤ

Αήττητες και χωρίς να έχουν δεχθεί γκολ οι δυο ομάδες, 2-1-0 η Βίκινγκ (3/3 NG & under 2,5), θα έπρεπε να έχει 3/3 νίκες αλλά η ατυχία της στέρησε το τρίποντο στο μοναδικό ματς που έδωσε μπροστά στο κοινό της (0-0 με τη Σάρπσμποργκ). Στο 1-2-0 η Οντ (3/3 under 1,5), έρχεται από δυο κολλητά 0-0 απέναντι σε Μπραν και Τρόμσο, φανερώνοντας πρόβλημα στη διάσπαση κλειστών αμυντικών γραμμών. Αμφίρροπη αναμέτρηση, μικρό προβάδισμα θα δώσουμε στην έδρα, αλλά τα σετ που κυκλοφορούν είναι καλά προσαρμοσμένα, θα σκεφτόμασταν σοβαρά να ασχοληθούμε με τα λίγα τέρματα, αλλά οι τιμές είναι αρκετά υποψιασμένες για τα δεδομένα της κατηγορίας.

2648. ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ – ΚΟΡΤΡΑΪΚ

Χωρίς να εντυπωσιάσει, η Σταντάρ πέρασε από την έδρα της Μπέβερεν με 0-1, δεν έχει ουσιαστικό κίνητρο, αφού έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στην Ευρώπη ως κάτοχος του κυπέλλου. Η Κορτράικ έμεινε στο 0-0 με τη Μουσκρόν, αν και έχασε σπουδαίες ευκαιρίες για να φτάσει στη νίκη, θα κάτσει για πρώτη φορά στον πάγκο ο νέος της προπονητής, ντε Βίλντε. Στο Χ2 η αξία, αδιάφορη η γηπεδούχος, με τον προπονητή της να δείχνει διάθεση για δοκιμές σε πρόσωπα και σχήματα, η Κορτράικ έδειξε καλά στοιχεία την προηγούμενη εβδομάδα.

2651. ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ – ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ

Με το μυαλό της να ταξιδεύει στο ματς της Πέμπτης στην Ανδαλουσία με την Σεβίλλη η Μπιλμπάο υποδέχεται τη Βαγιεκάνο στην προσπάθεια που κάνει να κρατηθεί εντός 6αδας. Φρεσκάρισμα στην ενδεκάδα περιμένουμε από τον Βαλβέρδε που συνήθως όταν υπάρχει ευρωπαϊκό ματς ανακατεύει την τράπουλα ξεκουράζοντας βασικούς παίκτες. Η Βαγιεκάνο ψάχνει βαθμούς σε κάθε γήπεδο αφού είναι στο +3 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Ανοιχτά αναμένεται να παίξει και στο «Σαν Μαμές», σημαντικό στοιχείο πως πέτυχε γκολ και στα 14 προηγούμενα της ματς. Ο συνδυασμόςGG&over2,5 στο 2,05 του Stoiximan δείχνει ιδανική επιλογή. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2652. ΠΑΛΕΡΜΟ – ΛΑΤΣΙΟ

Σε μπελάδες έχει μπει η Παλέρμο και καλείται να αντιδράσει άμεσα με μόλις επτά στροφές να απομένουν για το τέλος της σεζόν. Σίγουρα οι «Σικελοί» δεν αποτελούν υπόδειγμα αξιοπιστίας αλλά θεωρούμε πως είναι η κατάλληλη στιγμή για να βγάλουν αντίδραση απέναντι στην απογοητευτική Λάτσιο. Οι τελευταία θα αγωνιστεί υπό τις οδηγίες του Σιμόνε Ιντσάγκι έπειτα από το διασυρμό στο ντέρμπυ κόντρα στη Ρόμα (1-4) και την απόλυση του Στέφανο Πιόλι., ενώ ταλαιπωρείται για ακόμα μία φορά από αναρίθμητους τραυματισμούς . Δίνουμε προβάδισμα στο κίνητρο επιβίωσης των γηπεδούχων επιλέγοντας το 1Χ, το οποίο πληρώνει 1,73 στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2664. ΜΠΑΝΦΙΛΝΤ – ΛΑΝΟΥΣ

Οκτώ ματς χωρίς νίκη (0-5-3) συμπλήρωσε η Μπάνφιλντ (1-2-2 εντός) με το 1-1 κόντρα στην Κολόν, φέρνοντας παράλληλα το πέμπτο διαδοχικό της αμφίσκορο . Σαρωτική στο Σάντα Φε η Λανούς (3-1-1 εκτός), διέλυσε με 0-4 την Ουνιόν και εξακολουθεί να εντυπωσιάζει με τις φετινές της επιδόσεις. Εξαιρετικό σύνολο διαθέτουν οι φιλοξενούμενοι, βγάζουν φωτιές έως τώρα και σκοράρουν με χαρακτηριστική συνέπεια, κάτι που πετυχαίνουν και οι γηπεδούχοι όμως. Προς το GG στρεφόμαστε και μετά στο διπλό, παρότι πρόκειται για τοπικό ντέρμπι.

2653. ΜΑΡΣΕΪΓ – ΜΠΟΡΝΤΟ

Ακόμα μια ήττα για τη Μαρσέιγ του Μίτσελ, χωρίς αρχή, μέση και τέλος η παρουσία της στην Κορσική, το 1-2 από τη Μπαστιά ήταν το όγδοο παιχνίδι της χωρίς νίκη (0-5-3, 8/8 GG), βρίσκεται πλέον πιο κοντά στη γραμμή του υποβιβασμού παρά στις ευρωπαϊκές θέσεις. Η Μπορντό επέστεψε στις νίκες με το 2-0 επί της Μονακό στο δεύτερο παιχνίδι με τον Ραμέ στην άκρη του πάγκου της, είχε μείνει για πέντε χωρίς τρίποντο (0-3-2) με αποτέλεσμα να έχει ουσιαστικά ξεμείνει πρόωρα από στόχους. Μπορεί η Μπορντό να μην έχει κάτι να διεκδικήσει, αλλά η δίψα των ποδοσφαιριστών της για να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του νέου τους προπονητή είναι δεδομένη, από την άλλη στη Μαρσέιγ ο Μίτσελ θεωρείται τελειωμένος (λογικά πάντως θα μείνει στον πάγκο μέχρι τη λήξη της σεζόν) και τα ρεπορτάζ μιλούν για κακές σχέσεις μεταξύ του Ισπανού και των ποδοσφαιριστών του, ενώ και ο κόσμος αναμένεται να υποδεχθεί την ομάδα με άγριες διαθέσεις. Μόνο κόντρα υπάρχει στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, αστείο το 1,90 του άσου για μια ομάδα που αγνοεί τη νίκη στην έδρα της από το Σεπτέμβριο (2-9-5 εντός), η αξία βρίσκεται εμφανώς στο ασιατικό διπλό +0,5 (Χ2) στο 2,025 της Bet365, που βρίσκεται από νωρίς στις επιλογές του Betol , παρόλο που με τη Μπορντό δεν μπορείς ποτέ να είναι σίγουρος τι θα αντικρίσεις.

2654. ΜΠΡΑΓΚΑ – ΜΟΡΕΪΡΕΝΣΕ

Δυσκόλεψε κατά πολύ η υπόθεση πρόκριση στα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ για την Μπράγκα έπειτα από την εντός έδρας ήττα με 1-2 από τη Σαχτάρ την Πέμπτη, θα πάει στην Ουκρανία με σκοπό να σκοράρει τουλάχιστον δυο φορές για να κρατήσει ζωντανές τις ελπίδες της. Στο πρωτάθλημα έρχεται από βαριά ήττα από τη Μπενφίκα (1-5), υπερβολική η έκταση του σκορ, δεν ήταν τόσο κακή, ίσα-ίσα που απείλησε κιόλας στο ξεκίνημα του αγώνα και γενικά ήταν πολύ ανταγωνιστική. Η Μορεϊρένσε αδυνατεί να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη, 1-2-4 ο απολογισμός της στα τελευταία επτά, μακριά από το σπίτι της πάντως είναι πολύ αποτελεσματική (4-1-2 στις πιο πρόσφατες επτά εξόδους). Ισχυρή στην έδρα της η Μπράγκα (9-3-1 εντός), είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα γίνουν αλλαγές, αλλά διαθέτει ποιοτικές λύσεις στον πάγκο και η ενδεκάδα θα είναι σίγουρα ανταγωνιστική, δεν μπλέκουμε με σημείο, ενδιαφέρον παρουσιάζει το GG στο 1,95 του Stoiximan , με τους φιλοξενούμενους να βρίσκουν δίχτυα στις 10/11 τελευταίες εξόδους τους.

2655. ΧΙΟΥΣΤΟΝ – ΣΙΑΤΛ

Από δύο απανωτές ήττες προέρχεται το Χιούστον (1-1-2) το οποίο στο πιο πρόσφατο παιχνίδι του έχασε 1-0 στην έδρα του Βανκούβερ σε ένα ματς στο οποίο βάσει εικόνας των δύο ομάδων το πιο δίκαιο αποτέλεσμα ήταν η ισοπαλία. Από την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα προέρχεται το Σιάτλ (1-0-3) το οποίο επικράτησε 1-0 εντός έδρας του Μόντρεαλ. Καμία από τις δύο ομάδες δεν εμπνέει εμπιστοσύνη, πάμε παρακάτω.

2681. ΑΟΥΝΤΑΞ ΙΤΑΛΙΑΝΟ - ΟΥΝΙΟΝ ΕΣΠΑΝΙΟΛΑ

Θετικό αποτέλεσμα για την Άουνταξ την προηγούμενη αγωνιστική (2-2 κόντρα στη Σαντιάγο Γουόντερερς), αν και έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς θα μπορούσε να φύγει με τους τρεις βαθμούς. Για άλλη μία φορά απογοητευτική η Εσπανιόλα, η οποία ήδη σκέφτεται την επόμενη χρονιά. Άσος.

2657. ΑΡΧΕΝΤΙΝΟΣ ΤΖΟΥΝ. - ΝΙΟΥΕΛΣ ΟΛΝΤ ΜΠΟΪΣ

Δε βρίσκει με τίποτα γιατρικό η Αρχεντίνος (0-2-3 εντός), έχασε με 2-0 στην έδρα της Σαν Μαρτίν, δε σκόραρε για τέταρτο σερί ματς και παραμένει χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα (0-3-6). «Κόλλησε» και με την Αλντοσίβι η Νιούελς (0-1-4 εκτός), μετρώντας έξι ματς δίχως τρίποντο (0-4-2). Παίζουν καλύτερα τελευταία οι φιλοξενούμενοι, αλλά δεν τους βγαίνουν τα ματς. Κόντρα στην Αρχεντίνος έχουν την ευκαιρία να επιστρέψουν στις νίκες, αλλά δε μπορούμε να στηρίξουμε μία ομάδα χωρίς ψυχολογία.

2656. ΑΛΝΤΟΣΙΒΙ - ΡΑΣΙΝΓΚ ΚΛΟΥΜΠ

Επτά ματς χωρίς νίκη (0-4-3) συμπλήρωσε η Αλντοσίβι (2-2-1 εντός), αλλά το τελευταίο 1-1 στην έδρα της Νιούελς κρίνεται θετικό. Στο τέλος έσωσε το βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στην Τίγκρε η Ράσινγκ (2-1-2 εκτός), ενώ μεσοβδόμαδα επικράτησε με 4-2 της Ντεπορτίβο Κάλι για το Κόπα Λιμπερταδόρες. Αήττητη στα τελευταία εννέα ματς ανεξαρτήτως διοργάνωσης η φιλοξενούμενη (6-3-0), έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη, με το διπλό να αποτελεί επιλογή.

2669. ΡΟΖΑΡΙΟ ΣΕΝΤΡΑΛ - ΒΕΛΕΖ ΣΑΡΣΦΙΛΝΤ

Με αριθμητικό πλεονέκτημα έπαιζε για 75’ η Ροζάριο (3-2-0 εντός), αλλά «γκέλαρε» κόντρα στην Ολίμπο, μένοντας στο 1-1 και μεσοβδόμαδα σε ένα συναρπαστικό ματς μοιράστηκε βαθμούς κι εντυπώσει με το 3-3 κόντρα στην Παλμέιρας. Δεύτερη διαδοχική εντός έδρας ήττα γνώρισε η Βελέζ (2-0-3 εκτός) και μάλιστα με το βαρύ 1-4 από τη Γοδόι, δείχνοντας ξανά το κακό της πρόσωπο. Ευκαιρία επιστροφής στις νίκες έχουν οι γηπεδούχοι, με τον άσο να κρίνεται πάντως χαμηλός.

2691. ΠΟΥΕΜΠΛΑ – ΓΟΥΑΔΑΛΑΧΑΡΑ

Ματς εξάποντο με φόντο τα πλέι-οφ. Από σπουδαία νίκη προέρχεται η Τσίβας, συντρίβοντας με 4-0 εντός έδρας την Πούμας. Ντεφορμέ παρουσιάζεται η Πουέμπλα τις τελευταίες αγωνιστικές, αγνοώντας τη νίκη για πέντε ματς, προερχόμενη από την ήττα με 2-0 εκτός έδρας κόντρα στη Μονάρκας. Δύσκολο ματς για να κρατήσουμε σημείο, πάσο.

2695. ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΣΙΤΙ – ΣΙΚΑΓΟ

Άτυχη σε ακόμα ένα παιχνίδι η Σίτι (1-2-1) η οποία παρά το πολύ καλό ποδόσφαιρο μέσα στην έδρα της απέναντι στη Νιού Ίνγκλαντ δεν κατάφερε να πάρει το τρίποντο (1-1) παραμένοντας χωρίς νίκη από την πρεμιέρα. Από την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα προέρχεται το Σικάγο (1-2-1) το οποίο επικράτησε 1-0 εντός έδρας της Φιλαδέλφεια. Ώρα να αποδοθεί δικαιοσύνη για τους γηπεδούχους οι οποίοι έχουν τον πρώτο λόγο για το τρίποντο, άσος.

2697. ΑΡΙΚΑ - ΟΥΝ. ΚΑΤΟΛΙΚΑ

Αναμέτρηση με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον και για τις δύο ομάδες. Μάχη για την παραμονή δίνει η Σαν Μάρκος, οι οποία τρέχει ένα σερί τεσσάρων αγώνων χωρίς ήττα, προερχόμενη από την εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 κόντρα στην Εσπανιόλα. Πρωτοπόρος η Κατόλικα, θέλει να εκμεταλλευτεί τις υποχρεώσεις της Κόλο Κόλο στο Λιμπερταδόρες και να στεφτεί πρωταθλήτρια. Προέρχεται από την εντός έδρας νίκη με 1-0 κόντρα στην Κομπρεσάλ. Δύσκολο ματς για προβλέψεις, καλύτερη ομάδα οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι όμως είναι ασταθής εκτός έδρας.

2670. ΤΙΓΚΡΕ - ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ

Πάλι έφτασε μία ανάσα από τη νίκη η Τίγκρε (1-1-2 εντός), αλλά και πάλι αρκέστηκε στο βαθμό της ισοπαλίας, φέρνοντας για δεύτερη συνεχόμενη φορά το εντυπωσιακό 3-3 και συμπλήρωσε τέσσερις αγωνιστικές χωρίς νίκη (0-2-2). Κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ατλέτικο Ραφαέλα η Μπόκα (3-0-1 εντός) με το επιβλητικό 3-0, ενώ μεσοβδόμαδα επικράτησε με 3-1 της Μπολιβάρ για το Κόπα Λιμπερταδόρες. Βελτιωμένη εσχάτως η Τίγκρε, δεν πείθει παρά τις δύο τελευταίες νίκες της, αλλά έχει το «ειδικό βάρος» η Μπόκα. Πάμε παρακάτω.

2665. ΜΠΕΛΓΡΑΝΟ - ΧΙΜΝΑΣΙΑ ΛΑ ΠΛΑΤΑ

Σε κακό φεγγάρι βρίσκεται η Μπελγράνο (2-1-1 εντός), έφτασε τις τρεις συνεχόμενες ήττες με το 3-2 από τη Σαν Λορέντζο και παραμένει στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας. Μετά το διπλό στην έδρα της Άρσεναλ Σαραντί, η Χιμνάσια (2-0-3 εκτός) έκαμψε και την αντίσταση της Κίλμες με 1-0, δείχνοντας πως σιγά-σιγά βρίσκεται τα πατήματά της. Σε αποδόσεις αουτσάιντερ, αξίζει να στηρίξουμε τους φιλοξενούμενους.

2700. ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ - ΠΟΡΤΛΑΝΤ ΤΑΪΜΠΕΡΣ

Ισοπαλία 1-1 στην έδρα του Βανκούβερ για το Λος Άντζελες (2-1-1) το οποίο αν και παρατάχθηκε με πολλές απουσίες κατάφερε να παρουσιαστεί αξιόμαχο και να πάρει το βαθμό. Από δίκαιη ήττα με 4-1 στο Ορλάντο από την ομώνυμη ομάδα προέρχεται το Πόρτλαντ το οποίο αγνοεί τη νίκη από τη πρεμιέρα, έκτοτε μετράει 0-1-2. Σωστά φαβορί οι γηπεδούχοι οι οποίοι αναμένεται να παραταχθούν πλήρεις, άσος.

----. ΑΕ ΛΕΜΕΣΟΥ – ΕΡΜΗΣ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ

Ικανοποιημένη μπορεί να αισθάνεται η ΑΕΛ με την εκτός έδρας ισοπαλία κόντρα στην Πάφο (1-1) σε ένα ματς που καμία εκ των δύο δεν ξεχώρισε τόσο ώστε να δικαιούται τη νίκη. Την τέταρτη σερί επιτυχία του σημείωσε ο Ερμής επικρατώντας της Δόξας Κατωκοπιάς (3-1), όμως από τις τάξεις της ομάδας βγαίνει προς τα έξω πως η θα παλέψει σε όλα τα εναπομείναντα ματς με στόχο την πρωτιά των πλέι-άουτ. Περιμένουμε ένα ανοικτό ματς με γρήγορο ρυθμό, γεγονός που φέρνει σε πρώτο πλάνο το over 2,5.

----. ΔΟΞΑ ΚΑΤΩΚΟΠΙΑΣ – ΑΡΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ

Μπορεί να ηττήθηκε από την Ερμή η Δόξα Κατωκοπιάς (3-1) όμως τα υπόλοιπα αποτελέσματα ήρθαν έτσι ώστε να μπορεί να αισθάνεται ασφαλής, αν και η αλήθεια είναι πως απογοητεύει με τη μέχρι τώρα πορεία της στα πλέι-άουτ. Θα μπορούσε κάλλιστα να είχε ηττηθεί από τον Εθνικό ο Άρης Λεμεσού όμως τελικά κατάφερε να «κλέψει» το βαθμό της ισοπαλίας (2-2). Αμφότερες δεν έχουν λόγο να αγχώνονται, πιθανό το ενδεχόμενο των πολλών τερμάτων αλλά ως εκεί.

----. ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ – ΠΑΦΟΣ FC

Θετικά σημάδια εμφάνισε στο παιχνίδι κόντρα στον Άρη Λεμεσού ο Εθνικός και θα μπορούσε να είχε φύγει μάλιστα με το διπλό αν δε δεχόταν την ισοφάριση των γηπεδούχων στις καθυστερήσεις (2-2). Όπως και να έχει το έργο του είναι υπερβολικά δύσκολο. Ισοπαλία απέσπασε και η Πάφος απέναντι στην ΑΕΛ (1-1 εντός) για να διατηρηθεί σε απόσταση ασφαλείας από τον προσεχή της αντίπαλο. Τις τελευταία τους ελπίδες θα παίξουν οι γηπεδούχοι στην επερχόμενη αναμέτρηση, σημάδια ζωής έδειξαν στο τελευταίο και ίσως αξίζει να τους δώσουμε μια τελευταία ευκαιρία.

----. ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ – ΠΙΤΕΡΧΕΝΤ

Τελικός του Τσάλεντζ Καπ Σκωτίας σε ουδέτερο γήπεδο, σε περίπτωση ισοπαλίας στην κανονική διάρκεια τότε ακολουθεί ημίωρη παράταση κι εφόσον χρειαστεί, πέναλτι. Κι επίσημα σφραγίστηκε η επιστροφή της Ρέιντζερς στα μεγάλα σαλόνια και τελευταίος στόχος για φέτος είναι η κατάκτηση του Τσάλεντζ Καπ ώστε να ολοκληρωθεί περίφημα η σεζόν. Σίγουρα εμφανής η διαφορά ποιότητας συγκριτικά με την Πίτερχεντ, η οποία όμως τα πηγαίνει αρκετά καλά φέτος. Στα τάρταρα οι αποδόσεις του άσσου συμπαρασύροντας όλα τα ειδικά.

---. ΦΕΡΕΝΤΣΒΑΡΟΣ – ΧΟΝΒΕΝΤ

Πρωταθλήτρια για 29 φορά στην ιστορία της αναδείχθηκε η Φερεντσβάρος (12-1-1 εντός), η οποία κόντρα στην Πάξι είχε φιέστα τίτλου μεσοβδόμαδα, επικρατώντας με 5-2 της αντιπάλου της. Ουσιαστικά αδιάφορη η Χόνβεντ (3-3-4 εκτός), ειδικά μετά την ήττα με 2-0 από την Ούιπεστ, λογικά θα ψάξει ένα καλό φίνις στο πρωτάθλημα. Το μυαλό των γηπεδούχων είναι στο κύπελλο, όπου την Τετάρτη φιλοξενούν τη Ντέμπρετσεν για τα ημιτελικά και καλούνται να ανατρέψουν το εις βάρος τους 1-0 του πρώτου ματς. Ακόμα και με αλλαγές ή χωρίς κίνητρο, ο άσος μπορεί να επιβεβαιωθεί, αλλά φυσικά δεν αξίζει να ασχοληθεί κανείς με αυτό το ματς.

---. ΠΟΛΙ ΤΙΜΙΣΟΑΡΑ – ΒΟΛΟΥΝΤΑΡΙ

Τραγικό ντεμπούτο στον πάγκο της Τιμισοάρα (0-1-1 εντός) πραγματοποίησε ο Γκριγκοράς, ο οποίος είδε τη νέα του ομάδα να διασύρεται με 6-1 από τη Μποτοσάνι και την υπόθεση παραμονή να ζορίζει επικίνδυνα. Αντίθετα, η Βολουντάρι (2-0-1 εκτός) πέτυχε την τρίτη συνεχόμενη νίκη της με το 1-2 κόντρα στην Πετρόλουλ και ξέφυγε για τα καλά από την επικίνδυνη ζώνη, κυνηγώντας μέχρι και την πρωτιά στα πλέι-άουτ. Το κίνητρο είναι με τους γηπεδούχους, η φόρμα με τους φιλοξενούμενους και εμείς θα τηρήσουμε σιγή ιχθύος για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

---. ΣΤΕΑΟΥΑ – ΝΤΙΝΑΜΟ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙΟΥ

Σε τροχιά τίτλου παρέμεινε η Στεάουα (2-0-0 εντός) μετά το δύσκολο 2-1 επί της Τάργκου, μειώνοντας στον ένα βαθμό τη διαφορά της από την κορυφή. Μεγάλο διπλό στην έδρα της Βιτόρουλ έβγαλε η Ντιναμό (1-1-0 εκτός) και βρίσκεται ακόμα πιο κοντά στην εξασφάλιση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Σπουδαίο ντέρμπι στο Βουκουρέστι, με τους γηπεδούχους πάντως να έχουν ξεκάθαρο προβάδισμα.

----. ΣΙΚΛΟΝ – ΡΕΑΛ ΠΟΤΟΣΙ

Αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο ομάδες που παλεύουν για την παραμονή. Από τρεις σερί ήττες έρχεται η Σικλόν, με τελευταία αυτή εκτός έδρας κόντρα στη Γουίλστερμαν με 4-3. Ήττα σοκ και για τη Ρεάλ την προηγούμενη αγωνιστική, 2-1 εντός έδρας κόντρα στην Πετρολέρο Γιακουίμπα. Μάχη μεταξύ τυφλού και μονόφθαλμου, δεν κρατάμε κάτι.

----. ΟΥΝΙΒΕΡΣΙΤΑΡΙΟ ΝΤΕ ΣΟΥΚΡΕ – ΟΡΙΕΝΤΕ ΠΕΤΡΟΛΕΡΟ

Χωρίς στόχους έμειναν αμφότερες στο πρωτάθλημα, καθώς βρίσκονται πολύ μακριά από τις πρώτες θέσεις, ενώ παράλληλα έχουν σχεδόν εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους στο επόμενο Κόπα Σουνταμερικάνα. Από την ήττα στο ντέρμπι με τη Μπλούμινγκ προέρχεται η Οριέντε, από τη λευκή ισοπαλία κόντρα στη Σπορτ Μπόιζ η Σούκρε, no bet.

----. ΜΠΟΛΙΒΑΡ – ΣΑΝ ΧΟΣΕ

Τρεις σερί αγωνιστικές χωρίς νίκη παραμένει η Μπολίβαρ, με τη νίκη να είναι αναγκαία κόντρα στη Σαν Χοσέ αν θέλει να παραμείνει σε τροχιά τίτλου. Μάχη για ένα εισιτήριο στο επόμενη Κόπα Σουνταμερικάνα δίνει η Σαν Χοσέ, η οποία προέρχεται από την εντός έδρας νίκη με 3-2 κόντρα στη Στρόνγκεστ. Άσος.

----. ΜΠΛΟΥΜΙΝΓΚ – ΧΟΡΧΕ ΓΟΥΙΛΣΤΕΡΜΑΝ

Νίκη έστω και δύσκολα για τους φιλοξενούμενους την προηγούμενη αγωνιστική, 4-3 την Σικλόν, παραμένοντας έτσι στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Από μεγάλη νίκη προέρχεται και η Μπλούμινγκ, κερδίζοντας με 2-0 εκτός έδρας στο ντέρμπι με την Οριέντε. Κακή παράδοση για τη Γουίλστερμαν στην έδρα της Μπλούμινγκ, ο άσος έχει τον πρώτο λόγο.

----. ΝΤΕΠ. ΟΥΪΛΑ – ΤΖΑΓΚΟΥΑΡΕΣ

Για μία ακόμα φορά αυτοκτόνησε η Τζαγκουάρες, μη μπορώντας να κρατήσει το υπέρ της σκορ στο ματς κόντρα στην Εκιδάδ, δεχόμενη το γκολ της ισοφάρισης στο τελευταίο λεπτό του αγώνα. Θετικό αποτέλεσμα για την Ουΐλα την προηγούμενη αγωνιστική, απέσπασε λευκή ισοπαλία κόντρα στην Πετρολέρα εκτός έδρας. Καλύτερη ομάδα οι γηπεδούχοι, εύκολα ή δύσκολα θα πάρουν τη νίκη.

----. ΛΑ ΕΚΙΔΑΔ – ΡΙΟΝΕΓΡΟ

Τρίτο ματς χωρίς ήττα παραμένει η Εκιδάδ, αποσπώντας την προηγούμενη αγωνιστική ισοπαλία κόντρα στην Τζαγκουάρες εκτός έδρας. Δυνατή για άλλη μία χρονιά η Ριονέγρο, βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας με τους στόχους να είναι υψηλοί. Από τη νίκη με 2-1 εντός κόντρα στην Κορτουλούα προέρχεται η Ριονέγρο. Αμφίρροπη αναμέτρηση, ελαφρύ προβάδισμα στον άσο λόγω έδρας.

----. ΕΝΒΙΓΚΑΔΟ – ΦΟΡΤΑΛΕΖΑ

Δε μπόρεσε να κρατήσει το υπέρ της 1-0 η Ενβιγκάδο, γνωρίζοντας τελικά την ήττα με 2-1 από την Τολίμα εκτός έδρας. Στην τελευταία θέση της βαθμολογίας οι γηπεδούχοι. Από ήττα προέρχεται και η Φορταλέζα, 2-1 εντός έδρας κόντρα στην Τζούνιορ. Δεν κρατάμε κάτι.

----. ΜΠΟΥΚΑΡΑΜΑΝΓΚΑ – ΟΝΣΕ ΚΑΛΝΤΑΣ

Πρώτη ήττα στο φετινό πρωτάθλημα για τους γηπεδούχους, με το βαρύ 7-0 κόντρα στη Νασιονάλ. Δεν έχει εκμεταλλευτεί την έδρα της η ''Μπούκα'', έχοντας πέντε ισοπαλίες σε ισάριθμα ματς. Οδυνηρή ήττα στο τελευταίο λεπτό για την Όνσε Κάλντας, με 1-0 κόντρα στη Μιγιονάριος. Εφτά ματς χωρίς νίκη παραμένουν οι φιλοξενούμενοι. No Bet.

----. ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΚΑΛΙ – ΣΑΝΤΑ ΦΕ

Καλύτερη ομάδα η Σάντα Φε, όμως η Ντεπορτίβο Κάλι διαθέτοντας ένα νεανικό σύνολο με μεγάλες προοπτικές για το μέλλον, είναι πάντα επικίνδυνη, ειδικά όταν αγωνίζεται εντός. Σωστά μοιρασμένες οι αποδόσεις, δε θα κρατήσουμε κάτι.

----. ΟΛΙΜΠΙΑ – ΝΑΣΙΟΝΑΛ

Οδυνηρός αποκλεισμός από το Κόπα Λιμπερταδόρες για την Ολίμπια με βαριά ήττα εκτός έδρας κόντρα στην Πούμας. Πλέον οι γηπεδούχοι όλο το βάρος θα το ρίξουν στο πρωτάθλημα, στο οποίο τρέχουν ένα σερί πέντε συνεχόμενων νικών. Επιτέλους εκμεταλλεύτηκε την έδρα της η Νασιονάλ κερδίζοντας σχετικά εύκολα με 3-1 τη Ρούμπιο Νιου. Μία κλάση πάνω η Ολίμπια, άσος.

----. ΡΟΥΜΠΙΟ ΝΟΥ – ΚΑΠΙΑΤΑ

Δε μπόρεσε να εκμεταλλευτή την απώλεια βαθμών της Σολ η Ρούμπιο Νου και να περάσει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, καθώς ηττήθηκε εκτός έδρας με 3-1 από τη Νασιονάλ. Δεν έχει εκμεταλλευτεί όσο θα έπρεπε την έδρα της η Ρούμπιο Νου, έχοντας ρεκόρ 2-2-2. Από ήττα προέρχεται και η Καπιατά την προηγούμενη αγωνιστική, 2-0 εντός έδρας κόντρα στη Γκουαρανί. Δεν πατάνε καλά το τελευταίο διάστημα οι φιλοξενούμενοι, θα δώσουμε προβάδισμα στον άσο.

---. ΛΟΥΚΕΝΙΟ – ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΪΤ

Τέλος στο αήττητο σερί των τριών αγωνιστικών έβαλε η Λουκένιο, καθώς την προηγούμενη αγωνιστική δε μπόρεσε να κρατήσει το υπέρ της σκορ, χάνοντας τελικά με 2-1 από τη Σέρο Πορτένιο. Στην τελευταία θέση της βαθμολογίας η Ρίβερ, η οποία απέσπασε σημαντική ισοπαλία 1-1 κόντρα στην πρωτοπόρο Σολ την προηγούμενη αγωνιστική. Άσος.

----. ΓΚΟΥΑΡΑΝΙ – ΧΕΝΕΡΑΛ ΝΤΙΑΖ

Σημάδια ανάκαμψης δείχνει η Γκουαρανί τις τελευταίες αγωνιστικές, καθώς τρέχει ένα σερί δύο συνεχόμενων νικών, με τελευταία αυτή κόντρα στην Καπιατά με 2-0 εκτός έδρας. Σε αντίθετη τροχιά η Χενεράλ Ντίαζ, μετράει δύο συνεχόμενες ήττες, με πιο πρόσφατη αυτή κόντρα στη Χενεράλ Καμπαγιέρο εντός έδρας. Αντίπαλος στα μέτρα της Γκουαρανί η Χενεράλ Ντίαζ, εύκολα ή δύσκολα θα πάρει τη νίκη.

Ακτινογραφία κουπονιού Κυριακής

3364. ΑΒΕΛΙΝΟ – ΚΡΕΜΟΝΑ

Κόντρα στην ουραγό Τορίνο έσπασε το απίστευτο σερί 12 νικών της Αβελίνο η οποία συνεχίζει να κυνηγάει την τωρινή αντίπαλο της, Κρεμόνα, στην 3η θέση από την οποία απέχει δύο νίκες. Η Κρεμόνα την περασμένη εβδομάδα χρειάστηκε την παράταση για να κάμψει την αντίσταση της μαχητικής Καντού (95-85). Όπως προείπαμε φιγουράρει στην 3η θέση της βαθμολογίας ενώ απέχει δύο νίκες από τη 2η θέση και την Ρέτζιο Εμίλια. Θέλουμε να στηρίξουμε την Αβελίνο αλλά το χάντικαπ (-5,5) κάθε άλλο παρά βοηθάει.

3365. ΛΑΜΠΟΡΑΛ – ΣΑΡΑΓΟΣΑ

Έχει ρίξει ταχύτητα η Λαμποράλ στο πρωτάθλημα (4 σερί ήττες με άθλιες επιδόσεις στην άμυνα, 92,2 πόντοι μ.ο. παθητικό) στο βωμό της προοπτικής της να συμμετέχει στο Final-4 της Ευρωλίγκα. Μεσοβδόμαδα πάντως γνώρισε βαριά ήττα στη Γερμανία από τη Μπάμπεργκ (89-69) ενώ την ερχόμενη εβδομάδα (Τετάρτη, Παρασκευή) θα δώσει στην έδρα της τα δύο πρώτα ματς με τον Παναθηναϊκό για τα προημιτελικά της Ευρωλίγκα. Εκεί έχει ρίξει βαρύτητα και η Σαραγόσα δείχνει ικανή να εκμεταλλευτεί αυτή τη συγκυρία και να υπερασπιστεί τουλάχιστον το +10,5 χάντικαπ. Αποτρεπτικός παράγοντας μόνο η εκτός έδρας συμπεριφορά της αφού μακριά από την Αραγονία μετράει πέντε συνεχόμενες ήττες και συνολικό ρεκόρ 2-9. Απόντες παραμένουν για τους Βάσκους οι Shengelia (9,1 πόντοι μ.ο.) και Causeur (10,8 πόντοι μ.ο.).

3366. ΜΠΑΝΤΑΛΟΝΑ – ΟΜΠΡΑΝΤΟΪΡΟ

Με το ρεκόρ που τρέχει (2-6) το τελευταίο 2μηνο η Μπανταλόνα δεν μπορεί να κοιτάξει και ψηλότερα. Δεν βοηθούν και οι επιδόσεις της στο γήπεδο της όπου μετράει μόλις τρεις νίκες στα 10 τελευταία παιχνίδια της στην Καταλονία (3-7). Η Ομπραντόιρο παλεύει αλλά κακά τα ψέματα έχει έλλειψη ποιότητας και θεωρούμε πως αποτελεί μία από τις πιο αδύναμες ομάδες της κατηγορίας που ίσως αξίζει και να πέσει. Πανηγύρισε μόλις μια φορά στα 12 τελευταία (1-11) ενώ εκτός έδρας έχει το χειρότερο ρεκόρ (1-11). Ενισχύθηκε πάντως στη front line με την απόκτηση του έμπειρου Αυστραλού Άλεξ Μάριτς που είχε 9 πόντους, 7 ριμπάουντ και 1 τάπα μ.ο. στην ABA με τη φανέλα της Μπούντουσνοστ. Αν έπρεπε να διαλέξουμε κάτι αυτό θα ήταν το -7 χάντικαπ.

3367. ΣΕΒΙΛΛΗ – ΧΙΠΟΥΣΚΟΑ

Μεταμορφωμένη παρουσιάζεται το τελευταίο διάστημα η Σεβίλλη που έχει αποφύγει τον κίνδυνο του υποβιβασμού λόγω αυτού του ντεμαράζ νικών της. Την περασμένη εβδομάδα πέτυχε άλλη μία σπουδαία νίκη κερδίζοντας εκτός έδρας τη Βαλένθια (82-92) ενώ και οι δύο προηγούμενες επιτυχίες της ήρθαν σε βάρος των Γκραν Κανάρια (97-72) και Λαμποράλ (100-92), ομάδων δηλαδή που πρωταγωνιστούν στην Ευρώπη. Η Χιπουσκόα παρά τη νίκη της με την Ανδόρρα εξακολουθεί να βρίσκεται στην τελευταία θέση έχοντας μάλιστα τη χειρότερη άμυνα με παθητικό 83,6 πόντους μ.ο. Αντί του -9,5 χάντικαπ που θεωρούμε επίσης πιθανό θα προτιμήσουμε το over 84,5 πόντων των γηπεδούχων (1,83 / Stoiximan), 80,8 πόντους μ.ο. πετυχαίνουν στο άντρο τους. Επιπλέον 92, 97 και 100 πόντους σκόραραν στα πιο πρόσφατα με Βαλένθια, Γκραν Κανάρια και Λαμποράλ.

3368. ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΕΣ – ΜΑΛΑΓΑ

Μάχη για την παραμονή της δίνει η Εστουδιάντες που είναι μια νίκη μακριά από τη σωτηρία της. Η Μάλαγα παρότι βαθμολογικά αδιάφορη έκλεισε με το δεξί της υποχρεώσεις της στην Ευρωλίγκα την Παρασκευή αφού επικράτησε της Φενέρμπαχτσε. Στο πρωτάθλημα έρχεται από τέσσερις απανωτές νίκες, βρίσκεται στην 7η θέση αλλά θέλει να τερματίσει όσο το δυνατόν ψηλότερα για να έχει ευνοϊκότερο αντίπαλο στον πρώτο γύρο των πλέι-οφ. Αμφότερες με μεγάλο βαθμολογικό κίνητρο, καλύτερη ομάδα η Μάλαγα αλλά δεν θα επιχειρήσουμε το -4,5.

3370. ΑΝΔΟΡΡΑ – ΜΟΥΡΘΙΑ

Αμφότερες προσπαθούν να πλασαριστούν στην 8αδα, η Ανδόρρα (-2 νίκες από την 8η θέση) ηττήθηκε την περασμένη εβδομάδα στην έδρα της ουραγού Χιπουσκόα ενώ η Μούρθια (-1 νίκη από την 8η θέση) έβγαλε το λάδι στη Ρεάλ μέχρι να πέσει ηρωικά στην παράταση. Νοκ άουτ ο Faverani (10,4 πόντοι μ.ο.), αμφίβολος ο Lishchuk (5,1 πόντοι μ.ο.) για τους φιλοξενούμενους. Πάνω κάτω στο ίδιο καζάνι βράζουν οι δύο ομάδες, σχεδόν ισοδύναμες τις θεωρούμε, με το πιστόλι στον κρόταφο θα παίζαμε το +5 της Μούρθια.

3372. ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ – ΟΥΛΜ

Επιβλητική για ακόμα μία φορά η Μπάμπεργκ (ρεκόρ 26-2) δε συνάντησε το παραμικρό πρόβλημα στη Βόννη (65-85) ενώ μεσοβδόμαδα δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στη Λαμποράλ Κούτσα (89-69) χωρίς όμως να πάρει την πρόκριση στο «Top-8» της Ευρωλίγκας μιας και δεν ευνοήθηκε από την τετραπλή ισοβαθμία. Τα πάνω της έχει πάρει η Ουλμ (ρεκόρ 18-10) η οποία κόντρα στην Άλμπα Βερολίνου (78-68) πήρε την τρίτη διαδοχική νίκη «πιάνοντας» την αντίπαλο της στην 6 θέση. Σπάνε πλάκα οι γηπεδούχοι στο πρωτάθλημα αλλά αναμφίβολα θα τους έχει μείνει πικρή γεύση από τον αποκλεισμό παρά την υπερπροσπάθεια που κατέβαλαν. Μεγάλο φαίνεται με μια πρώτη ματιά το +15,5 των φορμαρισμένων φιλοξενούμενων (1,90 / Bet365).

3376. ΓΚΕΤΙΝΓΚΕΝ – ΟΛΝΤΕΝΜΠΟΥΡΓΚ

Νίκη επιτέλους μετά από έξι διαδοχικές αποτυχίες για την Γκέτινγκεν (ρεκόρ 7-21), η οποία πήρε τεράστιο διπλό στην έδρα της επίσης μαχόμενης για αποφυγή του υποβιβασμού, Μπρέμερχαβεν (81-90), βγαίνοντας έτσι έπειτα από καιρό από την επικίνδυνη ζώνη. Δίχως φρένα προελαύνει η Όλντενμπουργκ (ρεκόρ 22-6) που σημείωσε τη δέκατη σερί της νίκη, αυτή τη φορά κάμπτοντας έστω και μετά κόπων και βασάνων την αντίσταση της Γκίσεν (76-75). Σίγουρα οι φιλοξενούμενοι έχουν προβάδισμα αλλά ίσως η πρόσφατη επιτυχία των γηπεδούχων να τους ξύπνησε. Διαβασμένο το line στους 161,5 πόντους.

3381. ΜΠΑΓΕΡΝ – ΤΟΥΜΠΙΝΓΚΕΝ

Ξέσπασε στη Χάγκεν η Μπάγερν (ρεκόρ 22-6) επικρατώντας με το επιβλητικό 113-80 για να διατηρηθεί στη 2 θέση, εκεί όπου ισοβαθμεί με τη Λούντβιγκσμπουργκ και τη Φρανκφούρτη. Το πάλεψε μέχρι τέλους όμως λύγισε στο σπίτι της κόντρα στη δαιμονισμένη εσχάτως Μίτελντοϊτσερ (75-76) η Τούμπινγκεν (ρεκόρ 8-21) με αποτέλεσμα να παραμείνει σε απόσταση μιας νίκης από την επικίνδυνη ζώνη. Μεγάλη η διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων, αν έπρεπε οπωσδήποτε να επιλέξουμε κάτι αυτό θα ήταν το over 165,5 αλλά θα προτιμήσουμε να απέχουμε.

3384. ΡΕΑΛ – ΜΠΙΛΜΠΑΟ

Έστω και στο παρά πέντε η Ρεάλ με τη νίκη επί της Κίμκι έβαλε τα πράγματα στη θέση τους και προκρίθηκε στα προημιτελικά της Ευρωλίγκα όπου θα αντιμετωπίσει τη Φενέρμπαχτσε με μειονέκτημα έδρας. Την περασμένη Κυριακή έφυγε νικήτρια από την έδρα της Μούρθια χάρη στο έξτρα 5λεπτο της παράτασης. 9-1 το ρεκόρ της στα 10 τελευταία, 95,6 πόντους μ.ο. πετυχαίνει σε αυτό το διάστημα. Μπορεί να συνεισφέρει σε υψηλό σκορ και η Μπιλμπάο οπότε στα υπόψη μας είναι το over 171,5. Οι Βάσκοι πρόσφατα συμφώνησαν με τον Τοντόροβιτς που δεν είχε θέση στο ρόστερ της Κίμκι.

3385. ΤΡΕΝΤΟ – ΚΑΝΤΟΥ

Και μόνο που έφτασε τόσο κοντά στο να αγωνιστεί στον τελικό του Γιούροκαπ η Τρέντο μπορεί να θεωρηθεί επιτυχία. Μένει με την πικρία όμως της ήττας από το Στρασβούργο που σήμανε τον αποκλεισμό της αφού ηττήθηκε με 8 πόντους διαφορά, δύο περισσότερους από ότι είχε κερδίσει στη Γαλλία. Στο πρωτάθλημα βρίσκεται σταθερά εντός 8αδας θέλοντας όσο το δυνατόν καλύτερο πλασάρισμα ενόψει των πλέι-οφ. Η Καντού παλεύει με νύχια και με δόντια προκειμένου να μην κινδυνεύει η θέση της στην κατηγορία, έχει +2 νίκες περισσότερες από την ουραγό Τορίνο αλλά ισοβαθμεί στους 20 βαθμούς με άλλες τρεις ομάδες, απομένουν όμως ακόμα 4 αγωνιστικές οπότε δύσκολα θα την δούμε να κινδυνεύει. Η Τρέντο πιθανόν να είναι επηρεασμένη από το γεγονός πως έφτασε στην πηγή αλλά νερό δεν ήπιε με την πορεία της στο Γιούροκαπ. Η εύθραυστη ψυχολογία που μπορεί να έχει μας αποτρέπει από το να ασχοληθούμε με το -6,5.

3386. ΒΑΡΕΖΕ – ΒΕΝΕΤΣΙΑ

Στα ημιτελικά του Europe Cup προκρίθηκε η Βαρέζε μετά και τη δεύτερη νίκη της επί της Βελγικής Αντβέρπ. Βαθμολογικά αδιάφορη είναι στο πρωτάθλημα αφού 4 αγωνιστικές πριν το φινάλε απέχει 4 νίκες από την είσοδο της στην 8αδα ενώ ακριβώς την ίδια διαφορά (4 νίκες) έχει από την τελευταία θέση που οδηγεί στην 2η κατηγορία. Στο γήπεδο της στηρίζεται εξ’ ολοκλήρου (8-5 ρεκόρ) ερχόμενη από τρεις διαδοχικές επιτυχίες με Τρέντο, Μπρίντιζι και Πιστόια. Η Βενέτσια δεν φημίζεται για τις εκτός έδρας επιδόσεις της (4-9 ρεκόρ) αλλά στα δύο πιο πρόσφατα κέρδισε Καζέρτα και Καντού. Πολύ αμφίρροπο, δεν θα μας προξενήσει κανένα αποτέλεσμα εντύπωση.

3387. ΚΑΖΕΡΤΑ – ΡΕΤΖΙΑΝΑ ΕΜΙΛΙΑ

Πυροτέχνημα αποδείχτηκε η νίκη της Καζέρτα με την Πεζάρο (71-72) αφού την περασμένη εβδομάδα με τη Σάσαρι επέστρεψε στα αρνητικά αποτελέσματα γνωρίζοντας την 6η ήττα στα επτά τελευταία ματς (1-6). Μάλλον θα πρέπει να συμβιβαστεί με τη 2η θέση η Εμίλια αφού οι δύο νίκες διαφορά από την Αρμάνι Μιλάνο είναι σχεδόν απίθανο να καλυφτούν στις τέσσερις εναπομείναντες αγωνιστικές. Στα έξι τελευταία ηττήθηκε μόνο από την πρωτοπόρο (5-1) και απέναντι την ντεφορμέ Καζέρτα μπορεί να συνεχίσει σε θετική τροχιά καλύπτοντας και το (-4,5) χάντικαπ.

3388. ΠΕΖΑΡΟ – ΟΡΛΑΝΤΟ

Τέσσερις «τελικοί» για την παραμονή έμειναν στην Πεζάρο που έχει +2 νίκες παραπάνω από την ουραγό Τορίνο με την οποία θα αναμετρηθεί στο φινάλε του πρωταθλήματος. Εκτός από την Ορλάντο θα φιλοξενήσει και την Καζέρτα ενώ το άλλο εκτός έδρας θα είναι με την Αρμάνι στο Μιλάνο. Η Ορλάντο έκανε την έκπληξη της αγωνιστικής την περασμένη εβδομάδα αφού υποχρέωσε σε ήττα την πρωτοπόρο και επίδοξη πρωταθλήτρια Αρμάνι Μιλάνο. Τρέχει καλό σερί (7-3) στα 10 τελευταία με αποτέλεσμα να εξασφαλίσει σε ένα πολύ μεγάλο βαθμό τη σωτηρία της. Μεγαλύτερο το κίνητρο της Πεζάρο που μετράει 4/5 νίκες στα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της, σε κάθε περίπτωση παίζεται το -2,5 παρότι η φόρμα είναι με το μέρος των φιλοξενούμενων.

3389.ΠΙΣΤΟΪΑ – ΜΠΟΛΟΝΙΑ

Παρά το παρατεταμένο ντεφορμάρισμα της, μία νίκη στα εννέα τελευταία (1-8) η Πιστόια θέλει άλλη μία στα τέσσερα τελευταία για να «κλειδώσει» την παρουσία της στα πλέι-οφ. Μάχη για τη σωτηρία της δίνει η Βίρτους Μπολόνια που είναι +2 νίκες πάνω από την τελευταία θέση. Σαφώς μεγαλύτερο το κίνητρο των φιλοξενούμενων αλλά δεν γίνεται να εμπιστευτούμε τη χειρότερη εκτός έδρας ομάδα της κατηγορίας με 11/12 ήττες (1-11 ρεκόρ).

3413. ΣΑΣΑΡΙ – ΤΟΡΙΝΟ

Σχεδόν σίγουρη θεωρούμε την παρουσία της Σάσαρι στην 8αδα αφού έχει +4 νίκες από την 9η θέση και με 4 αγώνες ακόμα να υπολείπονται. Αξιοσημείωτο στατιστικό πως η Σάσαρι διαθέτει την 2η πιο παραγωγική επίθεση αλλά και τη 2η χειρότερη άμυνα με 82,4 και 80,2 πόντους μ.ο. αντίστοιχα. Οι τρεις τελευταίες νίκες της Τορίνο της έχουν δώσει παράταση ζωής. Στο πιο πρόσφατο επιβλήθηκε της πιο φορμαρισμένης ομάδας της κατηγορίας, Αβελίνο, ενώ στα άλλα δύο επικράτησε της Τρέντο (εντός) και της Πιστόια (εκτός). Θα πάμε με το κίνητρο των φιλοξενούμενων και το +7,5 χάντικαπ.

3391. ΜΑΝΡΕΣΑ – ΤΕΝΕΡΙΦΗ

Εντός προγράμματος η βαριά ήττα στην Βαρκελώνη από τη Μπαρτσελόνα (84-57) για τη Μανρέσα που μετράει 12 ήττες στα 14 τελευταία παιχνίδια της (2-12) και δεν μπορεί να ξεμπλέξει από τις τελευταίες θέσεις (+2 νίκες από υποβιβασμό). Δεν είπε την τελευταία της λέξη όσον αφορά τη συμμετοχή της στα πλέι-οφ η Τενερίφη που νίκησε μετά τη Ρεάλ και τη Λαμποράλ με 93-80 στο γήπεδο της συμπληρώνοντας έτσι 4 σερί επιτυχίες. Ισοβαθμεί στην 8η θέση της κατάταξης μαζί με τη Μπιλμπάο και χρειάζεται επίσης τη νίκη για να πλησιάσει το στόχο της. Θα πάμε με την καλύτερη ομάδα του ζευγαριού και το -4,5 χάντικαπ που ίσως κριθεί οριακά.

3392. ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ – ΒΑΛΕΝΘΙΑ

Πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση, η Γκραν Κανάρια έκανε κατάθεση ψυχής στον επαναληπτικό της Τετάρτης με τη Γαλατάσαραϊ στέλνοντας το ματς στην παράταση αφού νίκησε με την ίδια διαφορά που ηττήθηκε στο πρώτο ματς στην Τουρκία. Στο έξτρα 5λεπτο όμως δεν τα κατάφερε και έτσι έχασε την ευκαιρία να βρεθεί για δεύτερη σερί χρονιά στον τελικό του Γιούροκαπ. Άλλη μία εντός έδρας ήττα σοκ για τη Βαλένθια που μετά από την Εστουδιάντες ηττήθηκε και από την Σεβίλλη (82-92). Άδειασε ψυχικά και σωματικά η Γκραν Κανάρια την Τετάρτη, στο γήπεδο της δεν κοντράρεται εύκολα με τη Βαλένθια να μην μας τα λέει καλά το τελευταίο διάστημα. Εκτός έδρας πάντως οι «νυχτερίδες» έχουν ρεκόρ 11-1 αφού μέχρι στιγμής έχασαν μόνο στην έδρα της Λαμποράλ. Απρόβλεπτο και πολύ αμφίρροπο, θα το αφήσουμε στην ησυχία του.

3393. ΜΠΡΙΝΤΙΖΙ – ΜΙΛΑΝΟ

Την πρώτη ήττα μετά από δύο μήνες (7-0) γνώρισε η Μιλάνο εκτός έδρας από την αξιόμαχη Ορλάντο. Δεν θέλει να αφήσει άλλα περιθώρια στην Εμίλια ώστε να ελπίζει στην 2η θέση της κανονικής περιόδου. Η Μπρίντιζι εκτός από βαθμολογικά αδιάφορη (4 νίκες μακριά από την 8η θέση) είναι και ντεφορμέ με πέντε ήττες στα έξι τελευταία παιχνίδια της (1-5). Παίζεται το -5,5 χάντικαπ για την καλύτερη ομάδα της χώρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ