ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Κυριακής

Ακτινογραφία κουπονιού Κυριακής

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Κυριακής (3/4) Πηγή: betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Κυριακής.

1137. ΣΟΥΟΝ ΣΙΤΙ – ΓΚΟΥΑΝΓΚΤΖΟΥ

Ιδιαίτερα ενθουσιώδης και μαχητική παρουσιάστηκε στο εντός έδρας ντεμπούτο της στα μεγάλα σαλόνια η Σουόν Σίτι (ρεκόρ 0-2-0) αποσπώντας ισοπαλία με σκορ 1-1 από τη Σεονγκνάμ. Για το μόνο που δεν μπορούν να κατηγορηθούν οι γηπεδούχοι είναι πως δεν προσπάθησαν καθώς κατάφεραν να παίξουν στα ίσια τους ποιοτικά ανώτερους αντιπάλους τους. Μπορεί να δυσκολεύτηκε η Γκουανγκτζού (ρεκόρ 1-1-0) όμως αυτό που μετράει είναι ότι πήρε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς κόντρα στη Γιεγιού (1-0). Αμφίρροπη αναμέτρηση, οι γηπεδούχοι προσπαθούν να αντισταθμίσουν την έλλειψη ποιοτικού ρόστερ με την όρεξη και τη μαχητικότητά τους, όμως ενδεχομένως κάτι τέτοιο να μην τους εξασφαλίσει θετικό αποτέλεσμα απέναντι σε ένα σύνολο όπως οι φιλοξενούμενοι. Κλίνουμε προς τα δεξιά.

1142. ΜΠΡΙΣΜΠΕΪΝ ΡΟΑΡ - ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ ΤΖΕΤΣ

Δύο αγωνιστικές απέμειναν στο πρωτάθλημα της Αυστραλίας για τη λήξη της κανονικής περιόδου, όπου θα κριθεί ποιες ομάδες θα πάρουν τις δύο πρώτες προνομιούχες θέσεις αλλά και ποιες τέσσερις θα μπουν στη μάχη των πλέι-οφ. Το Μπρίσμπεϊν (10-2-1 εντός) βρίσκεται στη δεύτερη θέση και θέλει να κρατήσει το πλεονέκτημα που έχει, έρχεται από τη νίκη με 3-2 επί του Σίδνεϊ, δυσκολεύτηκε αλλά στο τέλος πήρε το πολύτιμο τρίποντο. Εντός έδρας είναι η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος και δεν πιστεύουμε ότι θα αντιμετωπίσει ιδιαίτερο πρόβλημα απέναντι στους Τζετς του Νιουκάστλ (3-3-5 εκτός) που είναι αδιάφοροι και αυτό γίνεται φανερό στον αγωνιστικό χώρο, αφού έχουν συμπληρώσει τέσσερα ματς δίχως νίκη (0-1-3). Ο άσος στο 1,40 είναι οριακός, το -1,25 δεν έχει αξία.

1147. ΟΥΛΣΑΝ – ΓΕΟΝΑΜ

Αρνητικά τα πρώτα δύο δείγματα για την Ουλσάν (ρεκόρ 0-1-1) δείχνοντας πως έχει ακόμα πολλή δουλειά μπροστά της. Μπορεί στο τελευταίο να απέσπασε λευκή ισοπαλία από τη Γιεονμπούκ (0-0 εντός) όμως η εικόνα της χρήζει σίγουρα βελτίωσης. Με δύο ισοπαλίες ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της για τη φετινή σεζόν η Γεονάμ (ρεκόρ 0-2-0) που στο τελευταίο έδειξε χαρακτήρα φέρνοντας το ματς στα ίσια με δύο τέρματα στο τελευταίο δεκάλεπτο (81’, 83’). Δε βλέπουμε κάτι ξεκάθαρο σε αυτή την αναμέτρηση, προβάδισμα οι άμυνες όμως οι μπουκ είναι διαβασμένοι.

1148. ΤΣΑΝΓΚΤΣΟΥΝ ΓΙΑΤΑΪ - ΤΙΑΝΤΖΙΝ ΤΕΝΤΑ

Προβληματίζει με την έως τώρα εικόνα της η Τσανγκτσούν (ρεκόρ 0-0-2) όντας η μοναδική ομάδα του πρωταθλήματος με δύο ήττες σε ισάριθμα ματς. Μία από τα ίδια η Τιαντζίν Τέντα (ρεκόρ 0-1-1) με τη διαφορά πως στο τελευταίο απέσπασε εντός έδρας λευκή ισοπαλία απέναντι στην Γκουοάν (0-0). Αμφότερες αντιμετωπίζουν σημαντικό επιθετικό πρόβλημα με τους γηπεδούχους να έχουν σκοράρει ένα τέρμα μέχρι στιγμής την ώρα που οι φιλοξενούμενοι παραμένουν «άσφαιροι». Με αυτά τα δεδομένα δε θα μπορούσε να δίνεται υψηλότερα το under 2,5 (1,60 / Stoiximan).

1150. ΠΕΡΘ ΓΚΛΟΡΙ - ΜΕΛΜΠΟΥΡΝ ΣΙΤΙ

Το Περθ Γκλόρι (7-3-2 εντός) έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στα πλέι-οφ και πλέον θέλει να κυνηγήσει χωρίς άγχος την πρώτη δυάδα, αν και οι πιθανότητες του είναι πολύ λίγες έως ελάχιστες. Έρχεται από τέσσερις σερί νίκες, βέβαια όλες ήταν με κατώτερες ομάδες που θεωρούνται βατοί αντίπαλοι για σχεδόν όλες τις ομάδες της πρώτης εξάδας. Η πρωτοπόρος Μέλμπουρν Σίτι (4-3-5 εκτός) προέρχεται επίσης από τέσσερις συνεχόμενες νίκες, παίζει καλά και δίκαια βρίσκεται στην πρώτη θέση. Αμφότερες έρχονται από 5/6 over 2,5 στα πιο πρόσφατα παιχνίδια τους, το line στο 3,25 είναι πάρα πολύ ψηλό, δεν βρίσκουμε καμία αξία στην αναμέτρηση.

1154. ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ – ΓΡΑΝΑΔΑ

Επιτακτική ανάγκη ήταν η διακοπή για τη Μπιλμπάο, αφού έδειχνε να «χωλαίνει» στα τελευταία της παιχνίδια, βγάζοντας κούραση και το όχι ιδιαίτερα βαθύ της ρόστερ δεν έμοιαζε να αντέχει. Βελτίωσε την εικόνα της η Γρανάδα με το Χοσέ Γκονζάλες στον πάγκο, αλλά ακόμα έχει πολύ δρόμο για να αποφύγει τον υποβιβασμό, αφού ακολουθεί και αρκετά δύσκολο πρόγραμμα. Ξεκουράστηκε η Αθλέτικ, χρειάζεται το τρίποντο για να μείνει ζωντανή στη μάχη ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου και με δεδομένο πως όλες οι εντός έδρας νίκες της συνδυάστηκαν μεover1,5, θεωρούμε καλή επιλογή τοcomboάσου καιover1,5 σε απόδοση 1,80 στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1155. ΤΑΡΑΓΟΝΑ – ΚΟΡΔΟΒΑ

Από δυο συνεχόμενες νίκες έρχεται η Ταραγόνα, παράλληλα επέκτεινε το αήττητο σερί της στα 11 ματς (5-6-0) και συνεχίζει την τρελή πορεία της προς την άνοδο. Η Κόρδοβα αντιθέτως γνώρισε την πέμπτη κολλητή εντός έδρας ήττα της (1-2 από την Αλαβές), δεν έχει πάντως χάσει σε καμία από τις πιο πρόσφατες τέσσερις εξόδους της (2-2-0). Αμφίρροπο ματς, ένα κλικ θα δώσουμε στην έδρα, αλλά το 2,10 του άσου δεν αντικατοπτρίζει τις πραγματικές δυσκολίες της αναμέτρησης για τους γηπεδούχους που θα στερηθούν τον πρώτο τους σκόρερ Ναράνχο (24 συμ./9 γκολ).

1162. ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ – ΝΑΠΟΛΙ

Την επιθετική της δυστοκία και την κακή εντός έδρας παρουσία της πληρώνει η Ουντινέζε, η οποία πάντως εμφανίστηκε σαφώς βελτιωμένη στο ντεμπούτο του Λουίτζι Ντε Κάνιο στον πάγκο της, αποσπώντας την ισοπαλία στο σπίτι της Σασουόλο. Μόνιμα στο -3 από την πρωτοπόρο Γιουβέντους βρίσκεται η Νάπολι, μιας και οι «μπιανκονέρι» δε λένε με τίποτα να στραβοπατήσουν, ενώ η ίδια τελευταία παίζει περισσότερο για το αποτέλεσμα και λιγότερο για το θέαμα. Λίγα γκολ είχαν οι τέσσερις τελευταίες έξοδοι των «παρτενοπέι», ζορίζονται πολύ στο σκοράρισμα οι «ζέβρες» και τοunder2,75 αποτελεί επιλογή σε απόδοση 1,90 στηνBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1161. ΝΑΪΜΕΓΚΕΝ – ΦΙΤΕΣΕ

Γειτονικό ντέρμπι είναι το ματς, τεράστια η έχθρα ανάμεσα στους οπαδούς των δυο ομάδων, πέρα από αυτό όμως οι δυο σύλλογοι δίνουν μάχη για ένα πλασάρισμα εντός της πρώτης επτάδας. Η Ναϊμέγκεν φάνηκε να ξεφουσκώνει εντός του 2016, στα πιο πρόσφατα οχτώ παιχνίδια της κέρδισε μόλις μια φορά (1-3-4), η έδρα της πάντως εξακολουθεί να είναι μια από τις πιο αξιόπιστες της κατηγορίας (9-2-3 εντός). Η Φίτεσε πραγματοποιεί επίσης μέτριο δεύτερο γύρο (4-3-4), τουλάχιστον κατάφερε να φύγει νικήτρια και στις πιο πρόσφατες δυο εξόδους της (απέναντι σε Ρόντα και Γκρόνινγκεν). Χωρίς τον κορυφαίο της παίχτη/τοπ σκόρερ Σάντος (26 συμ./15 γκολ) που είναι τιμωρημένος θα παραταχθεί η Ναϊμέγκεν, δεν καλύπτεται το κενό του, γι αυτό και ο άσος προσφέρεται σε τιμές αουτσάιντερ, θα αποφύγουμε πάντως τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, αφού δεν εμπιστευόμαστε σε καμία περίπτωση την ασταθέστατη Φίτεσε του δεύτερου γύρου.

1164. ΣΙΒΑΣΠΟΡ – ΜΠΟΥΡΣΑΣΠΟΡ

Εντός της επικίνδυνης ζώνης σταθερά η Σιβασπόρ, λογικό από τη στιγμή που είναι η ομάδα με τις λιγότερες νίκες στο πρωτάθλημα (μόλις τέσσερις σε 26 αγωνιστικές), τουλάχιστον κατακτά βαθμούς μπροστά στο κοινό της (3-3-1 στα πιο πρόσφατα επτά). Η Μπουρσασπόρ πήρε τρία τρίποντα στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της (3-0-1) και θα κοιτάξει να εξαντλήσει τις ελπίδες της για κάποιο ευρωπαϊκό εισιτήριο, είναι η μοναδική ομάδα της κατηγορίας χωρίς ισοπαλία μακριά από το γήπεδό της (4-0-8 εκτός). Δύσκολο για εκτίμηση ματς, καλά ζυγισμένα τα σετ, δεν θα πάρουμε θέση.

1163. Ι.ΜΠΑΣΑΚΣΕΧΙΡ - ΜΕΡΣΙΝ ΙΝΤ.ΓΙΟΥ.

Έξι ισοπαλίες στα εννέα παιχνίδια της εντός του 2016 μετράει η Μπασακσεχίρ (2-6-1, 5/9 over 2,5, 7/9 GG), παρόλα αυτά εξακολουθεί να βρίσκεται στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας και να είναι από τα βασικά φαβορί για να πάρει ένα εισιτήριο για το ερχόμενο Γιουρόπα Λιγκ. Η Μερσίν παλεύει για την αποφυγή του υποβιβασμού, 3-2-4 ο απολογισμός της στα τελευταία εννέα, σε καμία περίπτωση δεν παρατάει τη μάχη, αν και ταλαιπωρείται διαρκώς από εξωαγωνιστικά προβλήματα (οι ποδοσφαιριστές παραμένουν απλήρωτοι, δεν προπονήθηκαν την περασμένη Πέμπτη σε ένδειξη διαμαρτυρίας). Αξιόμαχοι οι φιλοξενούμενοι, μακριά από το σπίτι τους πάντως εμφανίζουν πολλές αδυναμίες (1-3-9 εκτός) και δύσκολα θα φύγουν με θετικό αποτέλεσμα από την έδρα της ανώτερης Μπασακσεχίρ, να σημειωθεί τέλος ότι οι δυο ομάδες θα έχουν από μια σημαντική απουσία στη γραμμή κρούσης, ο Μπατντάλ (24 συμ./8 γκολ) θα λείψει από τους γηπεδούχους και ο Ουέλιτον (19 συμ./6 γκολ) από τους φιλοξενούμενους.

1167. ΟΝΤΕΝΣΕ – ΡΑΝΤΕΡΣ

Σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση η Οντένσε (5-3-3) η οποία προέρχεται από τρεις σερί νίκες ούσα παράλληλα αήττητη τις τέσσερις πιο πρόσφατες αγωνιστικές (3-1-0). Από το κακό στο χειρότερο βαδίζει η Ράντερς (3-1-7) η οποία προέρχεται από τρεις σερί νίκες συμπληρώνοντος μάλιστα πέντε παιχνίδια χωρίς νίκη. Σε καλό φεγγάρι οι γηπεδούχοι μπορούν να εκμεταλλευτούν το παρατεταμένο ντεφορμάρισμα των φιλοξενούμενων οι οποίοι μακριά από το σπίτι τους παίρνουν αποτελέσματα με το σταγονόμετρο. Επιλογή του Betol αποτελεί ο ασιατικός άσος 0:0 (ισοπαλία όχι στοίχημα) στην απόδοση 1,775 της Bet365.

1168. ΝΤΕΓΚΕΡΦΟΡΣ - ΑΦΚ ΓΙΟΥΝ.

Σέντρα στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Σουηδίας. Από μέτρια χρονιά έρχεται η Ντέγκερφορς, ακόμα δυσκολότερη αναμένεται να είναι η φετινή, καθώς έχασε αρκετές βασικές της μονάδες. Συμπαθητική η πορεία της ΑΦΚ στο προηγούμενο πρωτάθλημα, έγιναν πάντως αρκετές αλλαγές στο ρόστερ της (12 αποχωρήσεις, 11 τα νέα αποκτήματα). Χτίζονται ακόμα αμφότερες, δεν υπάρχει λόγος να μπλέξουμε χωρίς πρώτα να έχουμε ασφαλές δείγμα από τις δυο ομάδες.

1170. ΚΑΪΖΕΡΣΛΑΟΥΤΕΡΝ – ΣΑΝΤΧΑΟΥΖΕΝ

Η Καϊζερσλάουτερν (3-4-6 εντός) έρχεται από πέντε σερί ήττες, η τελευταία με 4-3 από τη Φορτούνα εκτός και πλέον έχει καταφέρει να απέχει μόλις έξι βαθμούς από τα μπαράζ παραμονής. Το υλικό της είναι για πολύ πιο πάνω, κάτι που δεν γίνεται φανερό στον αγωνιστικό χώρο. Η Ζαντχάουζεν (5-2-6 εκτός) βρίσκεται σε παρόμοια κατάσταση με την αντίπαλο της, στη βαθμολογία έχει δύο βαθμούς παραπάνω και απλά περιμένει να εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή της. 1-0-5 πριν τη διακοπή και δείχνει ότι ούτε εκείνη είναι σε καλή κατάσταση. Φαβορί του 1,80 η γηπεδούχος, αστείες τιμές που βγαίνουν μόνο από τη φανέλα, σκεφτήκαμε την κόντρα (+0,75) αλλά λογικά θα μείνουμε στη σκέψη πριν την αρχή του αγώνα.

1172. ΚΑΡΛΣΡΟΥΗ - ΜΟΝΑΧΟ 1860

Η Καρλσρούη (4-6-3 εντός) βρίσκεται περίπου στη μέση της βαθμολογίας και δεν έχει ελπίδες για να διεκδικήσει κάτι παραπάνω αλλά θεωρούμε σχεδόν απίθανο να κινδυνέψει. Σταθερά σε μέτρια κατάσταση, περιμένουμε έτσι να τελειώσει τη φετινή σεζόν. Το Μόναχο 1860 (1-5-7 εκτός) βρίσκεται στη θέση των μπαράζ παραμονής, εξαιτίας των τριών συνεχόμενων νικών που έκανε λίγο πριν τη διακοπή, αν και στο τελευταίο ματς έμεινε στο 1-1 με την Αρμίνια, σε παιχνίδι που δεν άξιζε κάτι παραπάνω. Σχετικά μονόπλευρο το κίνητρο, αν και δεν πιστεύουμε ότι θα αδιαφορήσει η γηπεδούχος, ματς που δεν βρίσκουμε πουθενά ενδιαφέρον.

1171. ΦΣΒ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ – ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ

Η ΦΣΒ Φρανκφούρτης (3-1-9 εντός) δεν μπορεί να αισθάνεται άνετα, αφού απέχει μόλις τέσσερις πόντους από τα μπαράζ και πέντε από την παραμονή. Πέντε ματς δίχως νίκη (0-3-2) πριν τη διακοπή των εθνικών ομάδων, χρειάζεται άμεσα βελτίωση για να μην κινδυνέψει παραπάνω. Η Νυρεμβέργη (6-3-4 εκτός) συνέχισε το σερί της των πέντε συνεχόμενων νικών και των συνολικών 17 αγώνων (!) δίχως ήττα, με τη μεγάλη της νίκη με 3-1 επί της Λειψίας, παρότι στο 50’ είχε μείνει πίσω στο σκορ και μέχρι το 70’ έχανε. Είναι ανώτερη από την ΦΣΒ και το διπλό της στο 1,90-2,00 θεωρείται δίκαιο.

1173. Μ.ΣΑΡΑΝΣΚ – ΚΡΙΛΙΑ

Με τον πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας απέδρασε από το Καζάν η Μορντόβια (2-4-5 εντός) και πήρε έστω και μικρή ανάσα στη μάχη της παραμονής. Η Κρίλια (3-2-6 εκτός) έχασε δικαίως με 0-2 από τη Ζενίτ την προηγούμενη αγωνιστική, με το επιθετικό της πρόβλημα να είναι ξανά εμφανές (χειρότερη επίθεση της κατηγορίας με μόλις 12 γκολ ενεργητικό). Εξάποντο στην ουρά, στις άμυνες βασίζονται οι δύο ομάδες και όλα αυτά μας οδηγούν σε ένα ματς σκοπιμότητας και τακτικής, όπου όμως η γραμμή του under είναι στο 2 και δεν αξίζει καμία ενασχόληση με το παιχνίδι.

1174. ΑΜΠΕΡΝΤΙΝ – ΧΑΜΙΛΤΟΝ

Δεν κατάφερε να πετύχει την τέταρτη διαδοχική της νίκη η Αμπερντίν (ρεκόρ 20-5-6) στην έδρα της Μάδεργουελ (2-1) με το παιχνίδι να παίρνει εφιαλτική τροπή για την πρώτη, καθώς το 0-1 του πρώτου ημιχρόνου μετατράπηκε σε 2-1 μέσα σε ένα τρίλεπτο της επανάληψης, ενώ λίγο αργότερα αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο χαφ Ρόμπσον που μόλις είχε εισέλθει στο ματς ως αλλαγή. Έτσι, έμεινε πίσω στο κυνήγι του τίτλου με τις πιθανότητες για διάκριση να λιγοστεύουν σημαντικά. Προδόθηκε για ακόμα μία φορά από την άμυνά της η Χάμιλτον (ρεκόρ 8-9-14) γνωρίζοντας την εντός έδρας ήττα από την ανταγωνίστρια Πάρτικ (1-2) σε ένα ματς όπου άξιζε κάτι καλύτερο. Τα πράγματα είναι απλά για τους «Ντονς» οι οποίοι θέλουν μόνο νίκη και τίποτα άλλο για να διατηρήσουν τις όποιες ελπίδες τους για κατάληψη της κορυφής. Την άποψη αυτή συμμερίζονται και οι μπουκ με τον άσσο να προσφέρεται στο 1,50, προτιμότερος ο συνδυασμός του με under 3,5 (2,22 / Stoiximan) μιας και οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν εύκολα το γκολ στις εξόδους τους.

1177. ΣΑΝΓΚΑΗ ΣΕΝΧΟΥΑ – ΣΙΓΙΑΖΟΥΑΝΓΚ

Δύο φορές ισόπαλη με σκορ 1-1 έμεινε στα πρώτα παιχνίδια της σεζόν η Σανγκάη, με πιο πρόσφατη τη μοιρασιά στο ντέρμπυ με τη Σανγκάη ΣΙΠΓ όπου άξιζε κάτι παραπάνω, ενώ θα μπορούσε να είχε φύγει με το διπλό αν ο Ντεμπά Μπα διαμόρφωνε νωρίς το 0-2 από την άσπρη βούλα. Το πρώτο της «τρίποντο» πήρε η Σιγιαζουάνγκ (ρεκόρ 1-1-0) με όπλο την έδρα της κόντρα στη Χανγκτσόου Γκριν (1-0). Καιρός να πετύχουν την παρθενική τους νίκη για φέτος οι γηπεδούχοι, όμως δε θα ασχοληθούμε με το 1,57 του άσσου.

1178. ΛΟΥΓΚΑΝΟ – ΣΙΟΝ

Βαθμολογική ανάσα για τη Λουγκάνο (4-3-4) η μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί της Γκρασχόπερς με 1-0, στο +3 πλέον από την τελευταία θέση οι γηπεδούχοι, over 2,5 και goal-goal τα 4 από τα 6 πιο πρόσφατα παιχνίδια τους. Από δύο σερί ήττες προέρχεται η Σιόν (2-4-6) η οποία παρόλα αυτά παραμένει οριακά εντός τετράδας, over 2,5 τα 3 από τα 5 τελευταία της ανεξαρτήτως έδρας. Μεγάλο το κίνητρο και από τις δύο πλευρές, καλύτερη ομάδα οι φιλοξενούμενοι ωστόσο μακριά από την έδρα τους ζορίζονται αρκετά, πάσο.

1179. ΤΟΥΝ – ΓΚΡΑΣΧΟΠΕΡΣ

Τέσσερις ισοπαλίες και συνολικά πέντε παιχνίδια χωρίς νίκη η Τουν (7-0-5) η οποία παρόλα αυτά συνεχίζει να παραμένει ζωντανή στο κυνήγι της τετράδας απέχοντας μόλις έναν πόντο, under 2,5 τα τέσσερα τελευταία της ανεξαρτήτως έδρας. Απρόσμενη εντός έδρας ήττα 0-1 από τη Λουγκάνο γνώρισε η Γκρασχόπερς (4-4-4) η οποία με μόλις μια νίκη στα τέσσερα τελευταία της παιχνίδια (1-1-2) παραμένει τέσσερις βαθμούς μακριά από τη δεύτερη θέση. Δύσκολη αναμέτρηση για πρόβλεψη, ελαφρύ προβάδισμα δίνουμε στους φιλοξενούμενους, μέχρι εκεί όμως.

1180. ΝΑΝΤ – ΛΙΛ

Το πάλεψε στην έδρα της Λυών η Ναντ, παρόλα αυτά γνώρισε την ήττα με 0-2 με δυο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα. Βρίσκεται πάντως ακόμα στο κυνήγι ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου, κυρίως χάρη στις νίκες που πέτυχε στο γήπεδό της εντός του 2016, μετρώντας 4-2-0 στο διάστημα αυτό και σκοράροντας στα 5/6 από τουλάχιστον δυο φορές (4/6 GG & over 2,5). Η Λιλ βρήκε ρυθμό πριν τη διακοπή, πέτυχε τρεις κολλητές νίκες και έφτασε να μετράει 5-3-1 στις πιο πρόσφατες εννέα αγωνιστικές, μπορεί και εκείνη να λογίζεται πια ως διεκδικήτρια ενός εισιτηρίου για το ερχόμενο Γιουρόπα Λιγκ. Θα παραταχθεί με τρεις βασικές απουσίες, ξεχωρίζει εκείνη του πρώτου της σκόρερ Μπουφάλ (25 συμ./8 γκολ). Φαβορί η Ναντ, χάρη στη δυναμική που έχει αποκτήσει στο δεύτερο μισό της σεζόν, αλλά και η Λιλ δεν πάει πίσω, ανεβαίνει διαρκώς και μακριά από το σπίτι της έχει αποδειχθεί ιδιαίτερα δυσκολοκατάβλητη (2-9-4 εκτός). Προς το 1Χ είμαστε, με τις τιμές όμως που κυκλοφορούν δεν υπάρχουν και ιδιαίτερα περιθώρια για να ασχοληθούμε με το συγκεκριμένο παιχνίδι.

1182. ΛΕΣΤΕΡ – ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ

Δεν χαμπαριάζει από πίεση και άγχος πρωταθλητισμού η Λέστερ, ακόμα μία νίκη στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας έστω και με το οριακό 0-1. Δείχνει χαρακτήρα η ομάδα του Ρανιέρι, ενώ έχει με το μέρος της όποτε χρειάζεται και την απαραίτητη εύνοια της τύχης. Την εξάδα και την ευρωπαϊκή έξοδο κυνηγάει η Σαουθάμπτον που κέρδισε με μεγάλη ανατροπή στο τελευταίο της (3-2 από 0-2 τη Λίβερπουλ), σίγουρα πρόκειται για σοβαρό σύνολο που μπορεί να πάρει αποτέλεσμα οπουδήποτε. Σωστό μοιάζει το σετ αποδόσεων, αρκετά δύσκολο να βρεθεί αξία κάπου. Έστω και έτσι θα στηρίξουμε τις «αλεπούδες» με τον ασιατικό άσο -0,25 με απόδοση 1,925 (Bet365).Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1184. ΡΟΝΤΑ – ΧΕΡΕΝΦΕΝ

Οι προσθήκες της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου βοήθησαν τη Ρόντα να αποκτήσει διαφορά ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη, σε καμία όμως περίπτωση δεν έχει εξασφαλιστεί ακόμα πλήρως. Θα πρέπει να αξιοποιήσει καλύτερα την έδρα της από εδώ και πέρα, αφού έχει φτάσει να μετράει μόλις μια νίκη στα τελευταία 12 παιχνίδια που έδωσε μπροστά στο κοινό της (1-6-5). Η Χέρενφεν είναι μια από τις πιο απρόβλεπτες ομάδες της χώρας, ή του ύψους ή του βάθους οι εμφανίσεις της, είναι ικανή να κόψει βαθμούς από την Αϊντχόφεν εκτός έδρας (1-1) και την αμέσως επόμενη αγωνιστική να ηττηθεί μπροστά στο κοινό της από τη Χέρακλες (0-1). Στα πιο πρόσφατα επτά παιχνίδια της μετράει μόλις ένα τρίποντο (1-2-4), αλλά έχει ηττηθεί μόνο σε μια από τις πιο πρόσφατες πέντε εξόδους της (3-1-1). Δεν πιάνεται από πουθενά το παιχνίδι αυτό, σε κάθε περίπτωση είναι προς αποφυγή ο άσος-φαβορί για μια Ρόντα που δεν αξιοποιεί σχεδόν καθόλου την έδρα της, αν η Χέρενφεν ήταν λίγο πιο σοβαρή θα σκεφτόμασταν σοβαρά να πάμε στην κόντρα, τώρα απλώς θα αρκεστούμε στο πάσο.

1183. ΝΤΕΝ ΧΑΑΓΚ – ΓΚΡΟΝΙΝΓΚΕΝ

Με αήττητο σερί τριών αγώνων πήγε στη διακοπή η Ντεν Χάαγκ (2-1-0), θεωρητικά μπορεί να κυνηγήσει ένα πλασάρισμα στην πρώτη επτάδα, αν και πρωταρχικός της στόχος, δηλαδή η παραμονή στην κατηγορία, έχει ήδη επιτευχθεί, ενώ τα οικονομικά προβλήματα που ταλαιπωρούν το σύλλογο δεν λένε να τελειώσουν. Σε τραγική κατάσταση πριν τη διακοπή η Γκρόνινγκεν, συμπλήρωσε έξι διαδοχικές ήττες που την έριξαν στο κάτω μισό του βαθμολογικού πίνακα, πολύ δύσκολα θα καταφέρει πια να καλύψει το χάντικαπ από τη ζώνη των πλέι-οφ. Μόνο για κόντρα προσφέρονται οι φιλοξενούμενοι, το 1,85 όμως του άσου δεν αξίζει για μια Ντεν Χάαγκ που μετράει μόλις τέσσερις νίκες σε 14 αναμετρήσεις μπροστά στο κοινό της (4-7-3 ο εντός έδρας απολογισμός της).

1195. ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ – ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ

Η «λευκή» ισοπαλία στην έδρα της Φροζινόνε στέρησε από τη Φιορεντίνα (10-3-2 εντός) την ευκαιρία να πλησιάσει την τρίτη θέση μετά το 1-1 στο Ρόμα-Ίντερ. Οι «βιόλα» αγνοούν τη νίκη εδώ και τέσσερις αγωνιστικές (0-3-1), με το όνειρο της επιστροφής στο Τσάμπιονς Λιγκ να απέχει πια έξι βαθμούς και τον Πάολο Σόουζα να δηλώνει αποφασισμένος να μην παρατήσει τη μάχη. Πάνω που έδειχνε να ανεβάζει στροφές η Σαμπντόρια (2-4-9 εκτός), έχοντας ένα σερί τριών αγώνων δίχως ήττα (2-1-0), έχασε με 0-1 από την Κιέβο και είδε τη διαφορά της από την επικίνδυνη ζώνη να μειώνεται στους τέσσερις πόντους. Αν η ομάδα του επί τρία χρόνια προπονητή της Φιορεντίνα, Βιτσέντζο Μοντέλα, ήταν καλύτερη μακριά από το σπίτι της, θα δοκιμάζαμε την κόντρα, τώρα απλώς θα απέχουμε, αφού αναφέρουμε πρώτα πως οι «μπλουτσερκιάτι» έχουν 20/30 αμφίσκορα και οι «βιόλα» έχουν 7/8 τελευταίαGG.

1194. ΚΙΕΒΟ – ΠΑΛΕΡΜΟ

Μεγάλο διπλό έβγαλε στη Γένοβα η Κιέβο (4-6-4 εντός) κόντρα στη Σαμπντόρια την προηγούμενη αγωνιστική, με αποτέλεσμα να αποκτήσει διαφορά δέκα πόντων από την επικίνδυνη ζώνη και τα επόμενα ματς κόντρα σε Κάρπι, Ουντινέζε και Φροζινόνε θα της δώσουν την ευκαιρία να καθαρίσει μία και καλή με την υπόθεση παραμονή. Τις εννέα αγωνιστικές χωρίς νίκη (0-4-5) έφτασε η Παλέρμο (3-4-8 εκτός), η οποία «κόλλησε» στο 0-0 με την Έμπολι και βρέθηκαν εντός επικίνδυνης ζώνης, πληρώνοντας σε μεγάλο βαθμό την τρέλα του προέδρου Τζιαμπαρίν, ο οποίος αλλάζει τους προπονητές σαν τα πουκάμισα. Το καλό για τους «ροζανέρι» είναι πως ακολουθεί αρκετά βατό πρόγραμμα. Αγωνιστικά η Κιέβο έχει το προβάδισμα, αλλά το κίνητρο είναι σαφώς με τους Σικελούς και για το λόγο αυτό θα πάμε με τους φιλοξενούμενους και το Χ2 στο 1,75 του Stoiximan.

1196. ΑΤΑΛΑΝΤΑ – ΜΙΛΑΝ

Νίκη-ανάσα μετά από 14 αγωνιστικές πανηγύρισε την προηγούμενη αγωνιστική η Αταλάντα με το τρίποντο κόντρα στη Μπολόνια να τη φέρνει στο +5 από την επικίνδυνη ζώνη και να την ηρεμεί, έστω και προσωρινά. Ψάχνεται τον τελευταίο καιρό η Μίλαν, δεν πατάει καλά, αλλά παραμένει εντός ευρωπαϊκών θέσεων και θέλει να επιστρέψει στις νίκες στο γειτονικό και ιδιαίτερα φιλόξενο Μπέργκαμο. Περιμένουμε να επανέλθουν τα χαμόγελα στους «ροσονέρι», με το -0,25 ασιατικό διπλό να αποτελεί επιλογή σε απόδοση 2,025 στηνBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1198. ΛΑΤΣΙΟ – ΡΟΜΑ

Μία ακόμα σεζόν φτάνει από νωρίς στο τέλος της για τη Λάτσιο, αφού ο ένας στόχος χάνεται μετά τον άλλο και το μοναδικό κίνητρο των «λατσιάλι» ως το τέλος της σεζόν είναι το γόητρο. Κάκιστο το κλίμα στο εσωτερικό της ομάδας, ο Πιόλι θα φύγει το καλοκαίρι, οι οργανωμένοι «τα έχουν» με τον πρόεδρο Λοτίτο και μέσα σε όλα υπάρχουν αρκετές απουσίες, κυρίως στον ανασταλτικό τομέα. Στον αντίποδα, η Ρόμα βρήκε ηρεμία με το Σπαλέτι στον πάγκο, είναι πολύ πιο σοβαρή και απολαμβάνει τη μοναξιά της τρίτης θέσης. Παρόλα αυτά, η άμυνά της χρήζει βελτίωσης, καθώς δέχεται γκολ με την ίδια άνεση που δεχόταν επί Γκαρσιά και εξακολουθεί να έχει τα περισσότερα αμφίσκορα της κατηγορίας. Θεωρούμε πως ταGGθα συνεχιστούν και στοDerbydellaCapitale, κάτι που ευνοείται και από την πρόσφατη παράδοση, με τη συγκεκριμένη επιλογή να βρίσκεται σε απόδοση 1,80 στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1197. ΤΖΕΝΟΑ – ΦΡΟΖΙΝΟΝΕ

Μετά τις δύο «κολλητές» νίκες που πήρε η Τζένοα (8-3-4 εντός) κόντρα σε Έμπολι και Τορίνο, έχασε φυσιολογικά στο «Σαν Πάολο» με 3-1 από τη Νάπολι σε ένα ματς όπου πάντως πάλεψε με όλες τις δυνάμεις της. Μπροστά στο κοινό της είναι αρκετά καλή, έχει τρεις σερί νίκες και χάρις σε αυτές ξέφυγε με έξι βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη. Πολύ μαχητική η Φροζινόνε (1-2-11 εκτός), παρότι στερείται εμπειρίας και ποιότητας, τα δίνει όλα σε κάθε ματς και ελπίζει στην παραμονή, βρισκόμενη στο -1 από τη σωτηρία μετά και το 0-0 κόντρα στη Φιορεντίνα. Ακολουθεί δύσκολο πρόγραμμα για τους νεοφώτιστους, οι οποίοι καλούνται να κυνηγήσουν βαθμούς σε όλα τα παιχνίδια τους. Οι επιδόσεις των δύο ομάδων εντός και εκτός έδρας αντίστοιχα, αλλά και το ειδικό βάρος της φανέλας των Γενοβέζων, μας ωθούν προς τα αριστερά, αλλά οι αποδόσεις του άσου δεν αντικατοπτρίζουν τη δυσκολία της αναμέτρησης.

----. ΑΡΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ

Ισοπαλία με 2-2 με την ΑΕΛ για τον Άρη Λεμεσού (5-5-4 εντός), δεν έπαιξε άσχημα με την ΑΕΛ στο ντέρμπι και άξιζε κάτι παραπάνω. Ο Εθνικός Άχνας (2-2-10 εκτός) έχασε με 1-2 από τη Δόξα, δεν έπαιξε καλά και δίκαια ηττήθηκε. Ο Εθνικός δύσκολο να σωθεί, βγάζει εικόνα απογοητευμένης ομάδας, έχει ισχυρό προβάδισμα ο Άρης.

----. ΕΡΜΗΣ ΑΡΑΔ. – ΔΟΞΑ ΚΑΤΩΚ.

Σε καλή κατάσταση και οι δύο ομάδες, απέχουν αρκετά από τον υποβιβασμό, θεωρούμε πολύ δύσκολο να μπλέξουν. Είναι ελεύθερες αμφότερες και περιμένουμε να παίξουν ωραίο ποδόσφαιρο. Τα γκολ σκεφτόμαστε, αν και ακόμα δεν έχουμε τιμές.

----. ΠΑΦΟΣ – ΑΕ ΛΕΜΕΣΟΥ

Η Πάφος (6-5-3 εντός) έχασε με 0-1 από τον Ερμή και συμπλήρωσε δύο σερί ματς δίχως νίκη, μετά από ένα θετικότατο σερί. Δεν έχει σωθεί ακόμα και θα συνεχίσει τη μάχη για τη σωτηρία. Η ΑΕΛ (5-3-6 εκτός) έμεινε στην ισοπαλία με 2-2 με τον Άρη στο ντέρμπι της Λεμεσού. Καλύτερη ομάδα η ΑΕΛ, σχετικά μοιρασμένο ματς με αρκετό Χ βλέπουμε.

1185. ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΝΗΣ – ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ

Τρία παιχνίδια χωρίς νίκη (0-1-2) οι γηπεδούχοι (10-0-4) με αποτέλεσμα να βρεθούν στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα και τέσσερις πόντους πίσω από τη σημερινή τους αντίπαλο. Στην πρώτη θέση πλέον οι φιλοξενούμενοι (4-7-3) οι οποίοι προέρχονται από εντός έδρας νίκη 2-1 επί της Μάτερσμπουργκ. Σε καλύτερη μοίρα η Σάλτσμπουργκ ωστόσο μακριά από το σπίτι της δεν είναι καθόλου αξιόπιστη, μονόδρομος η νίκη για τη Ραπίντ η οποία με οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα μάλλον χάνει και το πρωτάθλημα, με ρίσκο ο άσος του 2,80 αποτελεί επιλογή.

1187. ΝΤΟΥΚΛΑ ΠΡΑΓΑΣ - ΣΛΑΒΙΑ ΠΡΑΓΑΣ

Σε μία άνετη εξασφάλιση της παραμονής φαίνεται πως θα αρκεστεί η Ντούκλα (5-2-3 εντός), καθώς απέχει οκτώ πόντους από την επικίνδυνη ζώνη, με το μεγάλο στόχο της διάκρισης μέσω κυπέλλου να αποτελεί παρελθόν μετά τον αποκλεισμό από τη Γιάμπλονετς. Την ήττα στο «κλάσικο» γνώρισε η Σλάβια (4-2-5 εκτός) από τη Σπάρτα και έχασε ακόμα περισσότερο έδαφος στη μάχη για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Αν θέλει να παραμείνει ζωντανή, θα πρέπει να βελτιώσει άμεσα τις εκτός έδρας επιδόσεις της και το τοπικό ντέρμπι χωρίς έντονη αντιπαλότητα αποτελεί μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για κάτι τέτοιο. Στηρίζουμε τους φιλοξενούμενους στο 0:0 ασιατικό διπλό.

1207. ΑΪΚ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ – ΣΟΥΝΤΣΒΑΛ

Σέντρα στο πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας της Σουηδίας. Ούτε πέρυσι κατάφερε να φτάσει στην κατάκτηση του πολυπόθητου πρωταθλήματος η ΑΪΚ, θα το επιδιώξει και φέτος, αν και οι οιωνοί δεν είναι καλοί, μιας και αποχώρησαν οι δυο περσινοί πρώτοι σκόρερ της (Γκοϊτόμ και Μπανγκουρά). Σχετικά εύκολα εξασφάλισε την παραμονή στην κατηγορία η Σούντσβαλ, κατάφερε να διατηρήσει το μεγαλύτερο μέρος του ρόστερ της, έχασε βέβαια τον κομβικό στόπερ Νίλσον και ψάχνει ακόμα για τον αντικαταστάτη του. Προς αποφυγή το 1,45 του άσου για μια ομάδα που ξεκινάει υπό πίεση τη χρονιά, η Σούντσβαλ έκανε αρκετές κηδείες πέρυσι μακριά από το σπίτι της και δεν θα εκπλαγούμε αν κατάφερε να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα από τη Στοκχόλμη.

1209. ΓΚΕΦΛΕ – ΧΕΛΣΙΝΓΚΜΠΟΡΓΚ

Στο μέσο της βαθμολογίας κινείται τα τελευταία χρόνια η Γκέφλε, δεν αναμένονται εκπλήξεις στη φετινή πορεία της, πρωταρχικός της στόχος να μην μπει σε μπελάδες. Μέτρια σεζόν πραγματοποίησε πέρυσι η Χέλσινγκμποργκ, οι απαιτήσεις ήταν μεγάλες για το συγκρότημα του Χένρικ Λάρσον και η 8η θέση δεν μπορεί να θεωρηθεί επιτυχία. Δεν φαίνεται πάντως ικανή να κάνει ούτε φέτος το βήμα παραπάνω, έχασε ενδεκαδάτους παίχτες και τους αντικατέστησε με πιτσιρικάδες. Σχεδόν στη μέση τα σετ, με ελαφρύ φαβορί την έδρα, σωστά μας φαίνονται καθώς οι δυο ομάδες είναι περίπου ισοδύναμες.

1208. ΧΑΚΕΝ – ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ

Ιδανικά ξεκίνησε η σεζόν για τη Χάκεν, πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του κυπέλλου, όπου και θα αντιμετωπίσει τη Μάλμε στα τέλη του Μάη, υπάρχει ο κίνδυνος η πρόκληση αυτή να την αποπροσανατολίσει από τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα. Δύσκολη προμηνύεται η σεζόν για την Έλφσμποργκ, αποδυναμώθηκε κατά το μεταγραφικό παζάρι και τα πρώτα ανησυχητικά δείγματα φάνηκαν στο κύπελλο, όπου απέτυχε να προκριθεί από τη φάση των ομίλων. Σε καλύτερο επίπεδο ετοιμότητας δείχνουν οι γηπεδούχοι, θα σκεφτόμασταν να ποντάρουμε υπέρ τους αν βρίσκαμε τον άσο σε καλύτερες τιμές από τα 2,15-2,20 που κυκλοφορούν, με τις υπάρχουσες τιμές όμως δεν θα μπλέξουμε.

1210. ΑΣΙΡΙΣΚΑ – ΝΤΑΛΚΟΥΡΝΤ

Σέντρα στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Σουηδίας. Τέταρτη τερμάτισε στο περσινό πρωτάθλημα η Ασιρίσκα, φέτος απώλεσε κομβικές της μονάδες αλλά προχώρησε σε ενδιαφέρουσες προσθήκες έμπειρων ποδοσφαιριστών. Η Ντάλκουρντ είναι νέο όνομα στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της χώρας, ιδρύθηκε το 2004 από Κούρδους μετανάστες, κρατάει το ρεκόρ ανόδων (πέντε σερί) και αυτή φυσικά είναι η παρθενική της συμμετοχή στην Superettan. Προπονητής της ο 30χρονος Πόγια Ασμπάγκι, οχτώ τα φετινά μεταγραφικά αποκτήματα. Μεγάλο δείχνει το 2,35+ στον άσο, αλλά η Ντάλκουρντ δεν αναμένεται να έχει ρόλο κομπάρσου στο πρωτάθλημα και θα περιμένουμε να δούμε τα πρώτα δείγματα γραφής της, προτού ασχοληθούμε με την περίπτωσή της.

1213. ΑΝΤΑΛΙΑΣΠΟΡ – ΑΚΙΣΑΣΠΟΡ

Με αρκετά σκαμπανεβάσματα η πορεία της Ανταλιασπόρ πριν από τη διακοπή, το ενθαρρυντικό είναι ότι βρήκε τον τρόπο να αξιοποιεί την έδρα της, μετρώντας τρεις συνεχόμενες νίκες μπροστά στο κοινό της. Η Ακισαρσπόρ, παρά το γεγονός πως δεν κερδίζει στα τελευταία πέντε (0-3-2), διεκδικεί ακόμα μια θέση για το ερχόμενο Γιουρόπα Λιγκ, έχει πάντως φύγει νικήτρια μόνο σε μια από τις πιο πρόσφατες έξι εξόδους της (1-2-3, 4/6 GG & over 2,5). Αρκετά απρόβλεπτο ζευγάρι, ένα κλικ θα δώσουμε στην έδρα, αλλά δεν μας πάει το χέρι να εμπιστευτούμε την παρέα του Ετό σε αποδόσεις φαβορί της τάξης του 2,10.

1193. ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1964 – ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ

Ο Πανσερραϊκός (7-1-4 εντός) έχασε με 0-1 από τα Τρίκαλα, σε ένα μέτριο ματς που στο τέλος και οι δύο ομάδες έψαξαν τη νίκη. Η αντίπαλος ήταν ελαφρώς καλύτερη και βρήκε το γκολ που της έδωσε το τρίποντο. Ο Πανελευσινιακός (2-0-10 εκτός) είναι σε πολύ δύσκολη θέση και δεν περιμένουμε να σώσει αγωνιστικά τη σεζόν, ίσως όμως βρει δώρο από την ομάδα των Χανίων και σωθεί εξαιτίας του υποβιβασμού άλλης ομάδας.

----. ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ – ΑΓΡ. ΑΣΤΕΡΑΣ

Ακόμα ένα ματς του Παναιγιάλιου φαίνεται ότι δεν θα το έχουμε στο πρόγραμμά μας για να ποντάρουμε, αφού οι εταιρείες δεν βγάζουν αποδόσεις ως συνήθως. Πάντως αμφότερες δείχνουν να βράζουν στο ίδιο καζάνι, το Χ έχει αυξημένες πιθανότητες.

----. ΑΝ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ – ΧΑΝΙΑ

Παιχνίδι που δεν έχουμε αποδόσεις ως συνήθως στα ματς των Χανίων. Η αγωνιστική κατάσταση των δύο ομάδων μας οδηγεί στη νίκη των γηπεδούχων στην καλή τους έδρα. Επίσης τα Χανιά έχουν αρκετά εξωαγωνιστικά προβλήματα. Βέβαια δεν έχουμε αποδόσεις για τον άσο, άρα δεν μπορούμε να κρίνουμε.

1216. ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ – ΧΕΡΤΑ

Αξιόπιστοι το τελευταίο διάστημα οι γηπεδούχοι μέσα στο σπίτι τους θέλουν να σκαρφαλώσουν ακόμη περισσότερο στο βαθμολογικό πίνακα. Φυσικά το έργο τους δεν πρόκειται να είναι εύκολο απέναντι στη φετινή ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος, ωστόσο διαθέτουν όλα τα εχέγγυα να πάρουν το τρίποντο και να βάλουν βάσεις για μια θέση στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου, 1,83 πληρώνει ο άσος στη Bet365 και αποτελεί επιλογή των Young Guns .Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1215. ΜΠΑΡΝΣΛΕΪ – ΟΞΦΟΡΝΤ

Τελικός του Λιγκ Τρόφι που διεξάγεται στο Γουέμπλεϊ, μεγάλη στιγμή και για τις δύο ομάδες. Η Μπάρνσλεϊ βρίσκεται μέσα στο κόλπο των πλέι-οφ, παίζει εξαιρετικά εδώ και καιρό και δείχνει ότι έχει βρει φόρμα. Έχει επιστροφές από κάποιες απουσίες που την ταλαιπώρησαν. Η Όξφορντ είναι στις θέσεις της αυτόματης ανόδου της Λιγκ 2, στα τελευταία ματς δεν εντυπωσιάζει, αλλά περιμένει σταθερά ψηλά. Έχει και αυτή κάποιες επιστροφές αλλά και κάποιες απουσίες. Βρίσκουμε οριακά αξία στο DNB της Μπάρνσλεϊ.

1217. ΟΝΤ – ΤΡΟΜΣΟ

Δεν έχει δεχθεί ακόμα γκολ η Οντ έπειτα από δυο αγωνιστικές, το 1-0 της πρεμιέρας επί της Ρόζενμποργκ διαδέχθηκε το 0-0 στη δύσκολη έδρα της Μπραν, σε ένα παιχνίδι που διεξήχθη σε αγωνιστικό χώρο-χωράφι. Με 2/2 ισοπαλίες ξεκίνησε η Τρόμσο, επιτυχία το 1-1 στην έδρα τη Μόλντε, όχι όμως και το 0-0 απέναντι σε μια άμεση ανταγωνίστρια για την αποφυγή του υποβιβασμού (Σταρτ), με το ματς να γίνεται σε πολικές θερμοκρασίες και με πολύ χιόνι στο γήπεδό. Σφιχτά και με σκοπό να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα θα παραταχθεί η Τρόμσο, δύσκολα θα τα καταφέρει απέναντι στην ποιοτική Οντ, σωστό το 1,50 του άσου.

1218. ΦΡΕΝΤΡΙΚΣΤΑΝΤ – ΛΕΒΑΝΓΚΕΡ

Σέντρα στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Νορβηγίας. Κακή η περσινή σεζόν για τη Φρέντρικσταντ, σώθηκε την τελευταία αγωνιστική και θα ψάξει για μια νέα αρχή φέτος, με καινούργιο προπονητή και αρκετά πήγαινε-έλα ποδοσφαιριστών. Ικανοποίηση και στο στρατόπεδο της Λέβανγκερ από την εξασφάλιση της παραμονής, συνεχίζει και εκείνη πάντως με νέο κόουτς, αποχώρησαν πάντως αρκετοί βασικοί ποδοσφαιριστές της. Πιο βαριά φανέλα διαθέτουν οι γηπεδούχοι, αυτό όμως δεν αρκεί για να πάμε στον άσο του 1,65. No Bet.

1219. ΖΑΓΚΛΕΜΠΙΕ - ΠΙΑΣΤ ΓΚΛΙΒΙΤΣΕ

Προτελευταία αγωνιστική στην Εξτράκλασα. Με ρεκόρ 4-1-0 στα πέντε τελευταία, η Ζαγκλέμπιε (5-4-5 εντός) κρυφοκοιτάζει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, ούσα πολύ σοβαρή έως τώρα. Ξεφουσκώνει σιγά-σιγά η Πιάστ (5-5-4 εκτός), αφού «κόλλησε» στο 1-1 με την Κορόνα την προηγούμενη αγωνιστική και είδε τη διαφορά της από την πρωτοπόρο Λέγκια να αυξάνεται στους τρεις βαθμούς. Ωστόσο, από το σημείο αυτό, μέχρι το να δίνεται ξεκάθαρο αουτσάιντερ στην έδρα της Ζαγκλέμπιε, υπάρχει σημαντική διαφορά. Προκλητικές οι αποδόσεις για κόντρα των γηπεδούχων, αλλά δε θα μπλέξουμε.

1224. ΜΑΛΑΓΑ – ΕΣΠΑΝΙΟΛ

Με δύο «κολλητές» νίκες επί των Χιχόν και Μπέτις πήγε στη διακοπή η Μάλαγα (6-4-4 εντός) και αύξησε τη διαφορά της από την επικίνδυνη ζώνη στους 11 βαθμούς, παίρνοντας τον τίτλο της αδιάφορης για το υπόλοιπο της σεζόν. Μόλις μία ήττα έχει στις τελευταίες 6 αγωνιστικές (4-1-1) η Εσπανιόλ (3-1-11 εκτός) και αποσπάστηκε κατά 7 πόντους από τη ζώνη του υποβιβασμού, με αποτέλεσμα να χρειάζεται κάποιους ακόμα βαθμούς για να ξεμπερδέψει με τη σωτηρία. Το κίνητρο είναι με τους Καταλανούς, όπως και η παράδοση (τρία σερί διπλά έβγαλαν στο «Ροσαλέδα»), αλλά οι γηπεδούχοι παρότι δεν έχουν να κυνηγήσουν κάτι ως το τέλος της σεζόν, παίζουν με το μαχαίρι στα δόντια σε κάθε τους ματς και αυτός είναι ο λόγος που δε θα μπλέξουμε με το Χ2.

1220. ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ – ΣΟΝΤΕΡΙΣΚΕ

Ήττα ύστερα από αρκετό καιρό για την Κοπεγχάγη (9-3-0) η οποία έχασε 2-0 στην έδρα της Νόρντζελαντ παραμένοντας ωστόσο στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Μεγάλη εντός έδρας νίκη 3-2 και μάλιστα με ανατροπή πέτυχε η Σοντέρισκε (6-3-3) στο τελευταίο της παιχνίδι παραμένοντας στο κυνήγι της πρώτης θέσης απέχοντας πλέον έξι βαθμούς από τη σημερινή της αντίπαλο. Αρκετά δυνατή αναμέτρηση με τεράστια βαθμολογική σημασία, αστείος ο άσος του 1,50, πάμε παρακάτω.

1222. ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΜΟΣΧΑΣ - ΡΟΥΜΠΙΝ ΚΑΖΑΝ

Ζωντανή στη μάχη του τίτλου παραμένει η Λοκομοτίβ Μόσχας (5-3-2 εντός) μετά τη δύσκολη κι αγχωτική επικράτηση επί της Κράσνονταρ την προηγούμενη αγωνιστική. Με στόχο να ξεμπερδέψει όσο πιο γρήγορα γίνεται από την υπόθεση παραμονή, συνεχίζει τη σεζόν η Ρούμπιν Καζάν (3-1-7 εκτός) μετά και το 1-1 με τη Μορντόβια. Κίνητρο, φόρμα και ψυχολογία είναι με τους γηπεδούχους. Ο άσος αποτελεί επιλογή.

1225. ΑΝΓΚΕΛΧΟΛΜΣ – ΣΥΡΙΑΝΣΚΑ

Σέντρα στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Σουηδίας. Με δυνατό φίνις κατάφερε να εξασφαλίσει την παραμονή στην κατηγορία η Άνγκελχολμς πέρυσι, εξακολουθούν πάντως να υπάρχουν οικονομικά προβλήματα στην ομάδα, που πιθανώς να την επηρεάσουν κατά τη διάρκεια της σεζόν, ήδη υπάρχει γκρίνια στο εσωτερικό της από τις μειώσεις μισθών που επέβαλε η διοίκηση. Η Σιριάνσκα είναι μια από τις πιο πολυσυζητημένες ομάδες της κατηγορίας, βρίσκεται σταθερά στο στόχαστρο της ομοσπονδίας για στημένα παιχνίδια, η φετινή πορεία της δεν αναμένεται να προσφέρει πολλές συγκινήσεις στον κόσμο της, έχασε βασικά της στελέχη, τα οποία και αντικατέστησε κυρίως με νεαρούς. Περίεργο το κλίμα στους γηπεδούχους, η Σιριάνσκα είναι ύπουλη ομάδα και μπορεί να αποσπάσει κάποιο θετικό αποτέλεσμα.

1226. ΛΙΟΥΝΓΚΣΚΙΛΕ – ΕΡΓΚΡΙΤΕ

Γειτονική αναμέτρηση η συγκεκριμένη. Αλλαγή σελίδας στην άκρη του πάγκου για τους γηπεδούχους, επιπλέον έγιναν ενδιαφέρουσες προσθήκες ποιοτικών ποδοσφαιριστών, φαίνεται να υπάρχει φιλοδοξία για άνοδο στη μεγάλη κατηγορία. Νεοφώτιστη στην κατηγορία η Εργκρίτε, κέρδισε τη θέση της επικρατώντας της Μιάλμπι στα μπαράζ, ενισχύθηκε με έμπειρους παίχτες που μπορούν να βοηθήσουν άμεσα. Κάπως μεγάλο δείχνει το 2,10 στον άσο, για μια ομάδα που γλυκοκοιτάζει την άνοδο, απέναντι σε έναν αντίπαλο που έχει ως πρωταρχικό στόχο την εξασφάλιση της παραμονής, κρατάμε βέβαια επιφύλαξη λόγω του απρόβλεπτου χαρακτήρα της πρεμιέρας.

1227. ΒΑΣΙΛΕΙΑ - ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ

Μπορεί να είναι ήδη πρωταθλήτρια η Βασιλεία (11-0-1) ωστόσο συνεχίζει να κερδίζει τους αντιπάλους της δίχως ενδοιασμούς, over 2,5 τα 4 από τα 6 πιο πρόσφατα παιχνίδια της ανεξαρτήτως έδρας. Πέντε σερί νίκες συμπλήρωσε η Γιούνγκ Μπόις η οποία έχει καθιερωθεί στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, διαθέτοντας μάλιστα και διαφορά ασφαλείας τεσσάρων πόντων. Σε αποδόσεις άνω του 1,80 η Βασιλεία μέσα στην έδρα της παίζεται άφοβα και χωρίς ιδιαίτερο κίνητρο μπορεί να κερδίσει εύκολα.

1229. ΑΓΙΑΞ – ΤΣΒΟΛΕ

Μπορεί να μην ήταν καλύτερος, παρόλα αυτά ο Άγιαξ κατάφερε να αναδειχθεί νικητής στο ντέρμπι κορυφής απέναντι στην Αϊντχόφεν και να την προσπεράσει στη βαθμολογία (+2), κρατάει πια την τύχη στα χέρια του στις εναπομείνασες έξι αγωνιστικές. Τρέχει αήττητο σερί 12 αγωνιστικών (9-3-0) και μπροστά στο κοινό του μετράει 11-2-1. Η Τσβόλε παρά τα πολλά προβλήματα απουσιών είναι ζωντανή στο κυνήγι μιας θέσης εντός της πρώτης επτάδας, κυρίως πάντως αξιοποιεί την έδρα της, αφού μακριά από αυτήν έχει ηττηθεί στα πέντε από τα επτά πιο πρόσφατα παιχνίδια της (1-1-5). Φαβορί ο «Αίαντας» στο γήπεδό του, δεν βλέπουμε όμως τον παραμικρό λόγο να ασχοληθούμε με τον άσο του 1,25, ειδικά από τη στιγμή που θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον κακό του δαίμονα τα τελευταία χρόνια (η Τσβόλε τον κέρδισε τόσο στον τελικό του κυπέλλου πρόπερσι, όσο και σε εκείνον του Σούπερ Καπ που ακολούθησε, ο Άγιαξ πλέον μετράει μόλις μια νίκη στα πιο πρόσφατα έξι μεταξύ τους παιχνίδια).

1231. ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ. – ΕΒΕΡΤΟΝ

Από σημαντικό διπλό πριν τη διακοπή έρχεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αφεντικό στη πόλη του Μάντσεστερ με το 0-1 επί της Σίτι. Μια ανάσα από την τετράδα η ομάδα του Φαν Χάαλ, που όμως αγνοεί τη λέξη σταθερότητα και είναι ικανή για το καλύτερο αλλά και για το χειρότερο. Εκτός στόχων στο πρωτάθλημα η Έβερτον, η οποία πάντως φέτος εκτός έδρας είναι πολύ σκληρό καρύδι (5-7-1). Δεν είναι απίθανο το GG, στο 1,85 η απόδοσή του στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1232. ΜΠΑΣΤΙΑ – ΜΑΡΣΕΪΓ

Χρειαζόταν οπωσδήποτε τη διακοπή η Μπαστιά, καθώς έβγαλε κούραση στα τελευταία παιχνίδια της, με αποτέλεσμα μείνει χωρίς νίκη στα πιο πρόσφατα τέσσερα (0-3-1), έχει πάντως ήδη πιάσει τους 40 βαθμούς και με 2-3 ακόμα θα κλειδώσει και τυπικά την παραμονή της στην κατηγορία. Η Μαρσέιγ διασύρθηκε από τη Ρεν, γνωρίζοντας βαριά εντός έδρας ήττα με 2-5 και συμπληρώνοντας επτά αγωνιστικές χωρίς τρίποντο (0-5-2, 7/7 GG), η χρονιά είναι ουσιαστικά χαμένη, εκτός και αν καταφέρει να φτάσει στην κατάκτηση του κυπέλλου (στις 20 του μήνα ο ημιτελικός με τη Σοσό). Τελειωμένος θεωρείται στην ουσία ο Μίτσελ από τον πάγκο της, θέμα χρόνου η απομάκρυνση του, αγκάθι η μεγάλη αποζημίωση που θα πρέπει να πληρώσει ο σύλλογος σε περίπτωση απόλυσής του. Πολύ καλές οι επιδόσεις της Μπαστιά στην Κορσική (9-2-5 εντός), η Μαρσέιγ είναι αήττητη στις πιο πρόσφατες 11 εξόδους της (6-5-0, 7/11 GG), δύσκολα γίνεται εκτίμηση για τη συνάντηση αυτή, ενώ και τα σετ που κυκλοφορούν μας φαίνονται σε γενικές γραμμές σωστά. Ανοιχτό σε κάθε αποτέλεσμα μας φαίνεται το παιχνίδι, ενώ όσοι σκέφτονται να πάνε στην κόντρα, θα πρέπει πρώτα να περιμένουν τα νεότερα αναφορικά με τον καλύτερο παίχτη των γηπεδούχων, Αγιτέ (27 συμ./8 γκολ), που δίνεται για την ώρα αμφίβολος.

----. ΚΕΡΚΥΡΑ – ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ

Απλά πράγματα στην συγκεκριμένη αναμέτρηση, η Κέρκυρα (11-1-1 εντός) θέλει τη νίκη, ο Αχαρναϊκός (4-4-5 εκτός) είναι αδιάφορος. Τις δύο ομάδες τις χωρίζει μεγάλη ποιοτική διαφορά, δεν βρίσκουμε πως δεν θα πάρει το τρίποντο η Κέρκυρα.

1233. ΑΣΑΝΕ – ΚΟΝΓΚΣΒΙΝΓΚΕΡ

Σέντρα στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Νορβηγίας. Στις καθυστερήσεις της τελευταίας αγωνιστικής κατάφερε να εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία η Ασάνε, δεν άλλαξαν πολλά πράγματα στο έμψυχο δυναμικό της σε σχέση με πέρυσι. Επιστροφή στη δεύτερη κατηγορία μετά από δυο χρόνια περιπλάνησης στην τρίτη για την Κονγκσβίνγκερ, ήταν ένα σκαλί πάνω από τις αντιπάλους της, δεν ενισχύθηκε ιδιαίτερα εν’ όψει της φετινής χρονιάς. Είναι νωρίς ακόμα για συμπεράσματα για τις συγκεκριμένες ομάδες, δεν θα μπλέξουμε.

1234. ΓΙΕΡΒ – ΡΑΝΧΑΪΜ

Έφτασε να διεκδικεί την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία στα μπαράζ με τη Σταρτ η Γιέρβ, τελικά δεν τα κατάφερε και θα πρέπει φέτος να πορευτεί χωρίς τον προπονητή Πέντερσεν που αποχώρησε (με προορισμό τη Σταρτ!), αλλά και τον περσινό τοπ σκόρερ Ομοϊχουάνφο (16 τέρματα). Μέχρι τα πλέι-οφ έφτασε πέρυσι η Ρανχάιμ (αποκλείστηκε στα ημιτελικά), με οικονομικές δυσκολίες ξεκινάει η σεζόν, καθώς αποχώρησαν οι 5/6 χορηγοί του συλλόγου. Δεν έχουμε κάποια ένσταση για τα σετ που κυκλοφορούν, είναι πάντως νωρίς για να εμπλακούμε.

1235. ΡΑΟΥΦΟΣ - ΚΦΟΥΜ ΟΣΛΟ

Νεοφώτιστη στην κατηγορία η Ράουφος, λίγα πράγματα μεταγραφικά για την ώρα, τις τελευταίες μέρες κινείται λίγο πιο έντονα. Η KFUM Όσλο θα πραγματοποιήσει την παρθενική της συμμετοχή στη δεύτερη κατηγορία, δεν έχει ενισχυθεί ιδιαίτερα, ενώ πριν από λίγες ημέρες έχασε και τον περσινό της αρχισκόρερ Αάσε (17 τέρματα) που αποσύρθηκε από την ενεργό δράση στα 24 του χρόνια, λόγω άγχους! Ντέρμπι νεοφώτιστων έχουμε εδώ, εντελώς απρόβλεπτο μας φαίνεται, μένουμε μακριά.

1236. ΟΥΝ. ΜΑΔΕΪΡΑ – ΣΕΤΟΥΜΠΑΛ

Μάχη στην ουρά της βαθμολογίας, οι δυο ομάδες μπορεί να βρίσκονται εκτός της επικίνδυνης ζώνης, αλλά οι διαφορές είναι μικρές και δεν υπάρχουν περιθώρια εφησυχασμού. Χωρίς νίκη εδώ και οχτώ αγωνιστικές η Ουνιάο (0-2-6), στην έδρα της πάντως είναι σκληροτράχηλη, με κύριο όπλο την καλή της άμυνα (5-5-3 εντός, 10/13 under 2,5, 11/13 NG). Σε καθοδική πορεία βρίσκεται και η Σετούμπαλ, πήγε στη διακοπή με τέσσερις σερί ήττες, ενώ εντός του 2016 ο απολογισμός της ανέρχεται σε 1-4-8 και παράλληλα μετράει 0-1-5 στις έξι τελευταίες εξόδους της. Πολύ κακό σταύρωμα μεταξύ δυο ντεφορμέ ομάδων, δεν έχουμε κάποια ιδιαίτερη ένσταση για τα σετ που κυκλοφορούν, προχωράμε στο επόμενο.

1238. ΤΕΝΕΡΙΦΗ – ΛΟΥΓΚΟ

Έξι αγωνιστικές χωρίς ήττα συμπλήρωσε η Τενερίφη (3-3-0), έχει κρατήσει μάλιστα απαραβίαστη την εστία της στα πιο πρόσφατα τέσσερα από αυτά (1-3-0, 4/4 under 1,5), ενώ ισόπαλα ολοκληρώθηκαν τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία μπροστά στο κοινό της (1-4-0, 4/5 under 2,5, 3/5 NG). Η Λούγκο τρέχει αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων (3-1-0), η έλευση του Χοσέ Ντουράν στον πάγκο αποδεικνύεται για την ώρα ευεργετική, καθώς πλησίασε σε απόσταση βολής από τις θέσεις των πλέι-οφ ανόδου. Δεν είναι για 2,00 ο άσος για μια Τενερίφη με μόλις πέντε εντός έδρας νίκες σε 16 παιχνίδια (5-8-3 εντός), η Λούγκο είναι η ομάδα με τις λιγότερες εκτός έδρας ήττες στην κατηγορία (4-8-3 εκτός) και είναι ικανή να πάρει κάποιο θετικό αποτέλεσμα, στο 1,85 το ασιατικό διπλό +0,5 (Χ2) στην Bet365, με περισσότερο ρίσκο παίζεται και το ξερό Χ στο 3,20, το όποιο είναι άλλωστε και το αποτέλεσμα που εμφανίζεται συχνότερα στα ματς της Τενερίφης ως γηπεδούχος και της Λούγκο ως φιλοξενούμενης, απαραίτητη προϋπόθεση βέβαια να τα καταφέρει ο αρχισκόρερ των φιλοξενούμενων, Καμπαγέρο (27 συμ./10 γκολ), που για την ώρα δίνεται αμφίβολος.

1237. ΝΟΥΜΑΝΘΙΑ – ΟΥΕΣΚΑ

Με την ήττα από την Ταραγόνα (0-1), η Νουμάνθια συμπλήρωσε έξι αγωνιστικές με μόλις ένα τρίποντο (1-3-2) και όπως όλα δείχνουν θα πρέπει απλά να αρκεστεί στη γρήγορη εξασφάλιση της παραμονής. Η Ουέσκα έρχεται από τρεις κολλητές ήττες που την κρατούν οριακά εκτός ζώνης (+1), είναι πάντως αρκετά αξιόπιστη μακριά από το σπίτι της (4-8-4 εκτός), αν και είναι αρκετά πιθανό να παραταχθεί χωρίς τον πρώτο της σκόρερ Ματσίς (28 συμ./8 γκολ) που δίνεται αμφίβολος. Καμία από τις δυο δεν βρίσκεται στην καλύτερή της κατάσταση, διαισθητικά και μόνο θεωρούμε πιθανό το ενδεχόμενο της ισοπαλίας που πληρώνει 3,30 στον Stoiximan , με τη Νουμάνθια να μετράει επτά Χ σε 15 ματς στο γήπεδό της και την Ουέσκα να αριθμεί οχτώ ισοπαλίες σε 16 εξόδους.

1239. ΧΙΡΟΝΑ – ΟΣΑΣΟΥΝΑ

Σπουδαίο διπλό για τη Χιρόνα στην έδρα της Σαραγόσα με 3-0, έχει χάσει μόνο ένα από τα πιο πρόσφατα 11 παιχνίδια της (6-4-1) και μπαίνει δυνατά στο κόλπο της ανόδου μέσω των πλέι-οφ. Η Οσασούνα έμεινε στο 0-0 με την Τενερίφη, στο 2-3-4 ο απολογισμός της στα τελευταία εννέα παιχνίδια της, μακριά από το σπίτι της ηττήθηκε στα τέσσερα από τα τελευταία πέντε (1-0-4). Το μομέντουμ δείχνει προς τα αριστερά, απλά δίκαιο πάντως το 1,90 του άσου.

1240. ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ – ΑΛΜΕΡΙΑ

Πήγε στην έδρα της Μιραντές με παρακαταθήκη δυο σερί νικών η Βαγιαδολίδ, παρόλα αυτά πραγματοποίησε κάκιστη εμφάνιση και ηττήθηκε με το βαρύ 1-4, μένοντας για ακόμα μια αγωνιστική εκτός της ζώνης των πλέι-οφ ανόδου. Η Αλμερία κόλλησε στο 1-1 με τη Μαγιόρκα, συμπλήρωσε έξι ματς χωρίς ήττα (2-4-0, 6/6 under 2,5, 4/6 NG), παραμένει όμως εντός της επικίνδυνης ζώνης. Χωρίς εκτός έδρας νίκη, αλλά με ισάριθμα Χ στις πιο πρόσφατες τέσσερις εξόδους τους οι φιλοξενούμενοι (0-9-6 εκτός), η Βαγιαδολίδ δεν εκμεταλλεύεται επαρκώς την έδρα της φέτος (6-5-4 εντός) και θα έχει πιο δύσκολο έργο σε σχέση με αυτό που υποδηλώνει το 1,90 του άσου, γι αυτό και δεν θα μπλέξουμε με την εν λόγω αναμέτρηση.

1230. ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ - AEK ΛΑΡΝΑΚΑΣ

Η Ομόνοια (9-5-0 εντός) κέρδισε με 2-1 τη Νέα Σαλαμίνα, οριακή νίκη ήταν κάπως καλύτερη και την άξιζε. Βρίσκεται σε καλή κατάσταση, όμως έχει κάποιες απουσίες που μπορεί να την επηρεάσουν. Η ανώτερη ΑΕΚ (10-3-1 εκτός) έχασε στο ντέρμπι της κορυφής από τον ΑΠΟΕΛ με 0-3 και έμεινε πίσω στη μάχη του τίτλου, θέλει να αντιδράσει με την Ομόνοια και πιστεύουμε ότι θα τα καταφέρει, το Χ2 στο αρχικό 1,66 είχε αρκετή αξία, αφού η fair τιμή είναι στο 1,40-1,45, ο K. Plestis το πρόλαβε στο 1,66.

---. ΚΣΜΣ ΙΑΣΙ – ΟΥΝ. ΚΡΑΪΟΒΑ

Σημαντικό βαθμό στην έδρα της Κονκόρντια απέσπασε μεσοβδόμαδα η Ιάσι (6-4-5 εντός) και αύξησε τη διαφορά της από την επικίνδυνη ζώνη στους 6 βαθμούς. Δεύτερη συνεχόμενη νίκη πανηγύρισε η Κραϊόβα (4-3-7 εκτός), αυτή τη φορά κόντρα στη Μποτοσάνι και απέχει πλέον 8 πόντους από την επικίνδυνη ζώνη. Δε θα χαλαστεί καμία ομάδα αν πάρει ένα βαθμό στο συγκεκριμένο ματς.

1323. ΤΖΑΓΚΟΥΑΡΕΣ ΝΤΕ ΚΟΡ. - ΛΑ ΕΚΙΔΑΔ

Αδικείται από τη θέση που βρίσκεται η Τζαγκουάρες, καθώς δεν παίζει τόσο άσχημα, τα αποτελέσματα όμως δεν τη δικαιώνουν. Προέρχεται από την εντός έδρας ήττα με 2-0 κόντρα στην Τζούνιορ. Δύο σερί νίκες συμπλήρωσε η Εκιδάδ, με τελευταία αυτή κόντρα στη Φορταλέζα με 1-0 εκτός έδρας. Δύσκολο έργο θα έχει η Εκιδάδ στις δύσκολες καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην Μοντερία, θα πάμε με τον ασιατικό άσο -0,25.

1254. ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ – ΚΟΛΩΝΙΑ

Σε πολύ καλό φεγγάρι η Χόφενχαϊμ προερχόμενη από δύο σερί νίκες πριν και τη διακοπή θέλει να συνεχίσει το καλό σερί έτσι ώστε να ξεκολλήσει για τα καλά από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Με μόλις μια νίκη στα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια της η Κολωνία εν διανύει και την καλύτερη περίοδο έχοντας ξεμείνει πλέον στην ουσία από στόχους. Στην απόδοση 2,40 ο άσος της Χόφενχαϊμ στη Βet365, για τους πιο συντηρητικούς στο 1,725 ο ασιατικός 0:0 (ισοπαλία όχι στοίχημα) στην ίδια εταιρία. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1255. ΝΟΒΑΡΑ - ΟΥΝ. ΣΠ. ΣΑΛΕΡΝΙΤΑΝΑ 1919

Σταθερά σε θέση πλέι-οφ η Νοβάρα, έφυγε με το βαθμό από τη δύσκολη έδρα της Μπρέσια (0-0), είναι δυνατή μπροστά στο κοινό της (9-3-4 εντός) αν και έχει μείνει με μόνο δυο τρίποντα στα πιο πρόσφατα επτά από αυτά τα παιχνίδια (2-2-3). Η Σαλερνιτάνα συμπλήρωσε 10 ματς με μόλις ένα τρίποντο (1-5-4, 7/10 over 2,5, 9/10 GG), πλήρωσε τα αμυντικά της κενά στο 3-4 από τη Μπάρι, μέτρια η συνολική εκτός έδρας παρουσία της (1-8-8 εκτός), αν και με τον Μενικίνι στον πάγκο έχει βελτιωθεί (1-2-1, 2/4 over 2,5, 3/4 GG). Δεν θα εμπιστευτούμε τη Νοβάρα σε τόσο χαμηλές τιμές (κάτω του 1,60) απέναντι σε έναν αντίπαλο που παίζει την ύπαρξή του στην κατηγορία από εδώ και πέρα, κοιτάμε πάντως ζεστά προς το GG στο 2,05 του Stoiximan , με τη Σαλερνιτάνα να έχει ανοίξει πολύ τα παιχνίδια της τον τελευταίο καιρό και τη Νοβάρα να δέχεται γκολ στα 7/9 από τα πιο πρόσφατα μπροστά στο κοινό της.

1259. ΦΑΛΚΕΝΜΠΕΡΓΚ – ΓΚΕΤΕΜΠΟΡΓΚ

Σέντρα στο πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας της Σουηδίας. Στα μπαράζ έσωσε την κατηγορία πέρυσι η Φάλκενμπεργκ, δύσκολα θα καταφέρει κάτι ανάλογο και φέτος αφού τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει είχαν ως αποτέλεσμα να αποδυναμωθεί. Υπό πίεση ήδη η Γκέτεμποργκ, η απώλεια του πρωταθλήματος από τη Νόρκεπινγκ έχει φέρει μουρμούρες, οι οποίες εντάθηκαν από τη στιγμή που απέτυχε να διακριθεί και στο κύπελλο, δεν υπάρχει περιθώριο για νέα αποτυχία φέτος, με την κατάκτηση του τίτλου να είναι μονόδρομος. Υπάρχει διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δυο ομάδων, αλλά η Γκέτεμποργκ δείχνει μαγκωμένη για την ώρα και δεν μπορούμε να την εμπιστευτούμε σε τιμές που δεν ξεπερνούν το 1,60.

1260. ΕΡΕΜΠΡΟ – ΤΖΟΥΡΓΚΑΡΝΤΕΝ

Με ντεμαράζ στο δεύτερο γύρο κατάφερε να παραμείνει στην κατηγορία η Έρεμπρο, θέλει φέτος να μπει δυνατά στο πρωτάθλημα για να μην βρεθεί πάλι να κυνηγάει τους ανταγωνιστές της. Την 6η θέση της βαθμολογίας κατέκτησε πέρυσι η Τζουργκάρντεν, έκανε δυνατό ξεκίνημα αλλά ξεφούσκωσε στη συνέχεια, φαίνεται δύσκολο να κάνει φέτος το βήμα παραπάνω. Δεν φαίνεται να χωρίζουν πολλά τις δυο ομάδες, δεν θα μπλέξουμε στην πρεμιέρα τους στο πρωτάθλημα.

1265. ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Πολύ κακό φίνις στο πρωτάθλημα πραγματοποιεί ο Ηρακλής (4-6-2 εντός), αφού αγνοεί τη νίκη στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές (0-2-2), με πιο πρόσφατο το βαρύ 4-0 στη Λεωφόρο από τον Παναθηναϊκό. Το όνειρο των πλέι-οφ απομακρύνεται όλο και περισσότερο, αφού απέχει πια οκτώ βαθμούς από την πέμπτη θέση, έχοντας και ένα ματς λιγότερο, αυτό με τον πρωταθλητή Ολυμπιακό, το οποίο θα διεξαχθεί την Τετάρτη στο «Καυταντζόγλειο». Στο -4 από την πρώτη πεντάδα βρίσκεται ο Αστέρας (3-3-8 εκτός), ο οποίος ούτε με το Μάκη Χάβο στο τιμόνι βρίσκει ρυθμό και αγνοεί τη νίκη στις επτά τελευταίες αγωνιστικές, απογοητεύοντας κάθε εβδομάδα και περισσότερο. Με σημαντικές απουσίες ταξιδεύει η ομάδα της Τρίπολης στη Θεσσαλονίκη, ενώ έχει να αντιμετωπίσει και την αρνητική παράδοση κόντρα στους «κυανόλευκους», τους οποίους δεν κέρδισε ποτέ σε ματς πρωταθλήματος ανεξαρτήτως έδρας (0-4-5). Είναι δυνατός στο σπίτι του ο Ηρακλής, ο κόσμος του εξακολουθεί να «βράζει» με την ομάδα της Αρκαδίας λόγω του υποβιβασμού της ομάδας πριν λίγα χρόνια και το ματς φαίνεται να γέρνει κάπως προς τα αριστερά, με τον άσοDNBνα αποτελεί επιλογή από το συγκεκριμένο ματς στο 1,70 του Stoiximan.

1270. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ – ΞΑΝΘΗ

Σε εξαιρετική κατάσταση ο Πλατανιάς, προέρχεται από δύο συνεχόμενα διπλά και μετά την αφαίρεση βαθμών από τον ΠΑΟΚ απέκτησε ελπίδες εισόδου στα πλέι-οφ. Για να τις διατηρήσει ζωντανές, καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της «πελάτισσας» Ξάνθης. Οι «Ακρίτες» είναι ή του ύψους ή του βάθους τη φετινή σεζόν και τελικά έμειναν εκτός στόχων, αφού δε μπορούν να διεκδικήσουν την πέμπτη θέση. Η προϊστορία, το κίνητρο και η φόρμα των δύο ομάδων ώθησαν τους Young Gunsστην επιλογή του -0,5 ασιατικού άσου στο 2,30 τηςBet365 , απόδοση που πλέον βρίσκεται στο 2,20. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1268. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΒΕΡΟΙΑ

Στο κυνήγι της ΑΕΚ παραμένει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος μείωσε την απόστασή του από τη δεύτερη θέση την προηγούμενη αγωνιστική και θέλει να συνεχίσει την ανοδική του πορεία μετά το εντυπωσιακό 4-0 επί του Ηρακλή. Η Βέροια εξασφάλισε την παραμονή της στην κατηγορία και δεν έχει κανένα απολύτως άγχος στο φινάλε της σεζόν, αλλά δε θα αλλάξει στυλ παιχνιδιού, με την άμυνα να αποτελεί το δυνατό της σημείο. Οι «πράσινοι» θα αγωνιστούν χωρίς τον πρώτο τους σκόρερ, Μπεργκ, κάτι που τους στερεί το εύκολο γκολ, ενώ και η «βασίλισσα» του Βορρά δυσκολεύεται χαρακτηριστικά στο σκοράρισμα, έχοντας τη χειρότερη επίθεση της κατηγορίας. Σε απόδοση 1,85 προσφέρει το συνδυασμό άσου καιunder3,5 ο Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1264. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Ατρόμητος και Παναιτωλικός κυνηγούν αν όχι τα πλέι-οφ, τουλάχιστον την έκτη θέση, ώστε να εκμεταλλευτούν πιθανή μη αδειοδότηση του Πανιωνίου και να πάρουν το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Οι Περιστεριώτες πάνε να φέρουν τούμπα μία σεζόν που έμοιαζε χαμένη από το ξεκίνημά της, παίρνουν τα επιθυμητά αποτελέσματα τελευταία και διατηρούν ζωντανές τις ελπίδες τους χάρη και στο βατό τους πρόγραμμα. Οι Αγρινιώτες από την άλλη έχουν δύσκολα ματς στο φινάλε της σεζόν, δεν πείθουν με την εικόνα τους -με εξαίρεση την ιστορική νίκη επί της ΑΕΚ- και μακριά από το σπίτι τους είναι σαφώς πιο αποδυναμωμένοι. Θεωρούμε πως το «αστέρι έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη, με τον άσο στο 1,70 του Stoiximan να κρίνεται οριακά αποδεκτός. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1267. ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Τα πλάνα για τη νέα σεζόν ήδη καταστρώνει ο Λεβαδειακός (8-9-10), ο οποίος έφτασε σε μια άνετη παραμονή στην κατηγορία, ενώ η αλήθεια είναι πως ποτέ δεν θεωρήθηκε σοβαρός μνηστήρας των πλεί-οφ. Θεαματικό το τελευταίο του παιχνίδι, αναδείχθηκε ισόπαλος (2-2) με την Ξάνθη στα «Πηγάδια», αξιοσημείωτο πως σκόραρε και τα δύο τέρματά του όσο έπαιζε με δέκα παίκτες. Σε καλή σχετικά κατάσταση ο ΠΑΣ Γιάννινα (10-5-12 συνολικά, 3-2-0 στα τελευταία πέντε), έμεινε στο 1-1 με τον Πανιώνιο στο ματς πριν τη διακοπή, ενώ μέχρι το 84’ προηγούταν στο σκορ. Θεωρητικά βρίσκεται στο κόλπο για τα πλέι-οφ, όμως πρέπει πρώτα να πάρει αδειοδότηση (τον φάκελο της οποίας κατέθεσε ήδη και περιμένει απάντηση). Αδιάφορα σφυρίζει ο Λεβαδειακός, θα αγωνιστεί ελεύθερα και επιθετικά έχει τα όπλα να σκοράρει, νίκη θέλει ο ΠΑΣ που και αυτός έχει το γκολ με ευκολία (έστω και χωρίς τον Μανιά), πιο νορμάλ το GG (2,00/Βet365), θα ρισκάρουμε όμως με το GG & over 2,5 στο 2,75 της ίδια εταιρείας. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1269. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΠΑΟΚ

Ο μεγαλύτερος εχθρός του Πανιωνίου δεν είναι οι συνδιεκδικητές μίας θέσης στα πλέι-οφ, αλλά το φάντασμα της αδειοδότησης. Οι Νεοσμυρνιώτες παλεύουν εδώ και καιρό για να πάρουν το πολυπόθητο χαρτί και να δώσουν το παρών στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης σεζόν (αν δεν υπάρξει το λεγόμενοGrexit), με την –αγωνιστική- είσοδο στην πρώτη πεντάδα να χάνεται μόνο αν αυτοκτονήσουν. Ο ΠΑΟΚ μετά την εξοντωτική ποινή για τα όσα συνέβησαν στην Τούμπα στον ημιτελικό κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, καλείται να ανακάμψει και να καλύψει το χαμένο έδαφος των πέντε βαθμών που του αφαιρέθηκαν. Πατάει καλύτερα τελευταία ο «Δικέφαλος», έχει βελτιωθεί σημαντικά με τον Ίβιτς στο τιμόνι και το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με τις κομβικές απουσίες των Τζανδάρη και Ρισβάνη από τον «Ιστορικό», οδήγησαν τους YoungGunsστο 0:0 ασιατικό διπλό, το οποίο βρίσκουμε σε απόδοση 1,70 στηνBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

----. ΚΑΛΛΟΝΗ – ΑΕΚ

Όπως ο Πανθρακικός, έτσι και η Καλλονή (3-4-6 εντός) από του χρόνου θα βρίσκεται στη Φούτμπολ Λιγκ και θα προσπαθήσει στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές να σώσει την τιμή της και να μη βγει τελευταία. Μετά την ήττα στο Αγρίνιο, η ΑΕΚ (4-5-4 εκτός) είδε τον Παναθηναϊκό να την πλησιάζει σε απόσταση πέντε βαθμών και πλέον η λέξη γκέλα είναι απαγορευτική στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο ως το φινάλε της κανονικής διάρκειας. Η Ένωση αγνοεί τη νίκη στις τέσσερις τελευταίες εξόδους της (0-2-2) αλλά αν δεν κερδίσει στην έδρα της ουραγού Καλλονής, θα πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις της χρονιάς στη Σούπερ Λιγκ. Διπλό, το οποίο δεν αποκλείεται να συνοδευτεί και με πολλά τέρματα, ένεκα της έλλειψης άγχους στους γηπεδούχους. Σε απόδοση 2,08 προσφέρει το συγκεκριμένο συνδυασμό ο Stoiximan .

1262. ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ – ΓΚΕΝΚ

Η Άντερλεχτ (10-5-0 εντός) τερμάτισε στην τρίτη θέση στο πρωτάθλημα και είναι σχεδόν αδύνατο να κατακτήσει τον τίτλο, αφού δεν έδειξε ότι είναι ανώτερη από Γάνδη και Μπριζ. Η ομάδα των Βρυξελλών έκλεισε άσχημα τη σεζόν και αποκλείστηκε από το Γιουρόπα Λιγκ από τη Σαχτάρ. Η Γκενκ (3-5-7 εκτός) δείχνει φοβερό πρόσωπο στο σπίτι της, παίζοντας άκρως επιθετικό και ωραίο ποδόσφαιρο, ενώ μακριά από την έδρα της χωλαίνει. Περιμένουμε να δυσκολευτεί αρκετά στην καλή έδρα της Άντερλεχτ, που είναι η μοναδική αήττητη στο πρωτάθλημα. Ο άσος στο 1,80 δεν έχει ιδιαίτερη αξία, ειδικά με την απουσία του Ντεφούρ (26 συμ./1 γκολ) για τους γηπεδούχους.

1263. ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ – ΜΠΡΟΝΤΜΠΙ

Άμεση η επιστροφή στις ήττες για τη Μίντιλαντ (5-4-3) η οποία αν και κατάφερε να προηγηθεί 2-0 στην έδρα της Σοντέρισκε κατάφερε να χάσει 3-2, over 2,5 τα τρία τελευταία παιχνίδια της, μόλις μια νίκη (1-1-4) στα έξι πιο πρόσφατα. Από λευκή ισοπαλία στην έδρα της Έσμπιεργκ προέρχεται η Μπρόντμπι (5-2-3) η οποία ωστόσο παρέμεινε ζωντανή στο κυνήγι της πρώτης τριάδας ούσα ισόβαθμη με την τρίτη Άαλμποργκ. Ισχυρό κίνητρο και από τις δύο πλευρές, οι φιλοξενούμενοι μακριά από την έδρα τους μέχρι στιγμής έχουν δώσει καλύτερα δείγματα σε αντίθεση με τους γηπεδούχους οι οποίοι μέσα στο σπίτι τους δεν παρουσιάζονται σταθεροί, Χ2.

1272. ΑΑΛΕΣΟΥΝΤ – ΜΠΡΑΝ

Καθαρή ήττα γνώρισε η Άαλεσουντ από τη Χάουγκεσουντ (0-3), στο γήπεδό της είναι παραδοσιακά πιο δυνατή, εκεί μάλιστα κέρδισε τη Στάμπαεκ στην πρεμιέρα. Δυο ισοπαλίες μετράει για την ώρα η Μπραν, απέναντι μάλιστα σε πιθανές διεκδικήτριες του τίτλου (2-2 εκτός με τη Στρόμσγκοντσετ, 0-0 εντός με την Οντ). Σωστό το 2,10 του άσου για μια ομάδα που μεταμορφώνεται προς το καλύτερο στην έδρα της, αλλά διστάζουμε να κοντράρουμε τη φιλόδοξη Μπραν που έχει μπει με τσαμπουκά στο πρωτάθλημα.

1274. ΣΑΡΠΣΜΠΟΡΓΚ 08 – ΣΟΓΚΝΤΑΛ

Δεν έχει βρει ακόμα δίχτυα η Σάρπσμποργκ, έχασε στο γήπεδό της με 0-1 από τη Χάουγκεσουντ και πήρε 0-0 από τη Βίκινγκ (αν και δεν το άξιζε), ευελπιστεί να εμφανιστεί βελτιωμένη μετά τη διακοπή. Σπουδαία νίκη για τη Σόγκνταλ επί της Βαλερένγκα με 1-0, δεν ήταν πολύ καλύτερη από την αντίπαλο, αποδείχθηκε όμως πιο αποτελεσματική. Γρίφος το ματς, ψάχνονται ακόμα οι γηπεδούχοι, άπειροι αλλά ενθουσιώδεις οι φιλοξενούμενοι, προχωράμε παρακάτω.

1273. ΜΠΟΝΤΟ ΓΚΛΙΜΤ – ΣΤΑΜΠΑΕΚ

Θετικός κρίνεται ο βαθμός που απέσπασε η Μπόντο Γκλιμτ στην έδρα της Λίλεστρομ (1-1), παρόλο που προηγήθηκε, πιέστηκε αρκετά στη συνέχεια, με την αντίπαλο να είναι καλύτερη και να σπαταλάει αρκετές ευκαιρίες. Με 2/2 ήττες η εκκίνηση της Στάμπαεκ, δεν ήταν καθόλου κακή όμως στο τελευταίο απέναντι στη Μόλντε, άξιζε καλύτερης τύχης από την ήττα με 1-2. Δύσκολο για εκτίμηση ματς, ασταθής ομάδα η γηπεδούχος, ψάχνει αντίδραση η φιλοξενούμενη, δεν θα πάρουμε θέση.

1277. ΟΥΛΕΝΣΑΚΕΡ – ΣΑΝΤΝΕΣ

Σέντρα στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Νορβηγίας. Νεοφώτιστη στην κατηγορία η Ουλενσάκερ, μπαίνει με φιλοδοξίες στο πρωτάθλημα, κάτι που φαίνεται από την κινητικότητα που επέδειξε στο μεταγραφικό παζάρι και την πρόσληψη του έμπειρου Στογκχάιμ για τον πάγκο. Αποτυχημένη η περσινή σεζόν για τη Σάντνες, είχε ως στόχο την άνοδο, αλλά τελικά έμεινε εκτός των πλέι-οφ, δεν άλλαξαν πάντως πολλά πράγματα στην ομάδα, υπάρχει πίστη ότι φέτος θα είναι η χρονιά της. Φιλόδοξες αμφότερες, η διαφορά εμπειρίας αποτυπώνεται στις αποδόσεις φαβορί για τους φιλοξενούμενους.

1275. ΧΟΝΤ – ΜΠΡΙΝΕ

Μέχρι τα πλέι-οφ έφτασε πέρυσι η Χοντ, θέλει φέτος να κάνει το βήμα παραπάνω, έντονο το νεανικό στοιχείο στην ομάδα, με τη διοίκηση να δίνει τα ηνία στον 38χρονο Χανς-Έρικ Έρικσεν. Με στόχο τη γρήγορη εξασφάλιση της παραμονής μπαίνει στο πρωτάθλημα η Μπρίνε, το ρόστερ της δεν φαίνεται να μπορεί να την οδηγήσει στην υπέρβαση. Καλύτεροι οι οιωνοί για τους γηπεδούχους, δεν είναι κακό το 2,20 του άσου.

1276. ΣΑΝΤΕΦΙΟΡΝΤ – ΣΤΡΟΜΕΝ

Την τελευταία θέση στην περσινή Τιπελίγκεν κατέκτησε η Σάντεφιορντ, με αποτέλεσμα να επιστρέψει άμεσα στη δεύτερη κατηγορία. Έχει καλό υλικό για τα δεδομένα της κατηγορίας και ο στόχος είναι η άμεση επάνοδος στα σαλόνια. Αποδυναμωμένη δείχνει η Στρόμεν, έχασε το πρώτο της σκόρερ Ράμσλαντ (13 τέρματα) και κάποιους ακόμα βασικούς, η αποφυγή του υποβιβασμού είναι ο βασικός της στόχος. Φαβορί της αναμέτρησης η Σάντεφιορντ, χαμηλό όμως το 1,60 του άσου για πρεμιέρα.

1278. ΡΟΥΧ ΧΟΡΖΟΦ - ΒΙΣΛΑ ΚΡΑΚΟΒΙΑΣ

Προτελευταία αγωνιστική στην Εξτράκλασα. Με στόχο να παραμείνει στην κατηγορία ξεκίνησε τη σεζόν η Ρουχ (6-2-6 εντός), αλλά χρειάζεται ακόμα μία νίκη στις δύο τελευταίες αγωνιστικές (ίσως και καμία), προκειμένου να διατηρήσει τη θέση της στην πρώτη οκτάδα. Άργησε, αλλά φαίνεται πως πήρε μπρος η Βίσλα (4-5-5 εκτός) και με δύο σερί νίκες έφτασε στο -3 από την πρώτη οκτάδα, οφείλοντας πολλά στον τεχνικό Βντόβτσικ, ο οποίος άλλαξε το κλίμα στην ομάδα. Τρελό ρυθμό είχαν αυτά τα ματς της Βίσλα (2-4 τη Νιετσιέτζα και 5-1 τη Γιαγκελόνια). Λογικά δε θα αλλάξουν στυλ οι φιλοξενούμενοι, με το over 2,5 να αποτελεί επιλογή.

1279. ΕΣΤΟΡΙΛ - ΠΑΚΟΣ ΦΕΡΕΪΡΑ

Αμφότερες μπορούν να κυνηγήσουν την πέμπτη ή την έκτη θέση, η Εστορίλ είναι σε άνοδο, καθώς μετράει τέσσερις νίκες στα τελευταία έξι παιχνίδια της (4-1-1, 5/6 over 2,5, 4/6 GG), η Πάκος αντιθέτως είναι με μόλις ένα τρίποντο στις πιο πρόσφατες δέκα αγωνιστικές (1-5-4), αλλά έχει ηττηθεί μόνο σε μια από τις τελευταίες επτά εξόδους της (2-4-1 εκτός). Πολλά προβλήματα τραυματισμών έχουν να αντιμετωπίσουν οι φιλοξενούμενοι, γι αυτό και μας φαίνεται λογικός ο φαβοριτισμός των γηπεδούχων, χωρίς πάντως οι τιμές στον άσο να αποτελούν και καμία μεγάλη ευκαιρία.

1301. ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ – ΟΣΜΑΝΛΙΣΠΟΡ

Στο -4 από την πρωτοπόρο Μπεσίκτας βρίσκεται πλέον η Φενέρ, το τελευταίο παιχνίδι της πάντως με τη Γαλατά αναβλήθηκε λόγω τρομοκρατικής απειλής, σε κάθε περίπτωση δεν υπάρχουν περιθώρια για γκέλες, ειδικά στο γήπεδό της. Το συγκρότημα του Περέιρα μετράει 6-1-1 εντός του 2016 και μπροστά στο κοινό του έρχεται από οχτώ σερί νίκες (11-2-0 εντός). Η Οσμανλισπόρ βρέθηκε σε οργιώδη κατάσταση πριν από τη διακοπή για τα ματς των εθνικών ομάδων, με σερί 6-2-0 (6/8 over 2,5, 7/8 GG) πλησίασε σε απόσταση βολής από τα ευρωπαϊκά εισιτήρια και είναι σταθερά μια από τις πιο αξιόπιστες ομάδες της κατηγορίας όταν αγωνίζεται μακριά από το σπίτι της (6-4-3 εκτός, μόνο οι Μπεσίκτας και Φενέρ μετρούν λιγότερες ήττες). Δεν αμφισβητείται η ποιοτική ανωτερότητα της Φενέρ, ωστόσο σεβόμαστε τη δυναμική των φιλοξενούμενων, γι αυτό και δεν υπάρχει η παραμικρή σκέψη ενασχόλησης με τον άσο του 1,45.

1266. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Πρωταθλητής εδώ και καιρό ο Ολυμπιακός (13-0-0 εντός), η Ευρώπη αποτελεί παρελθόν από το Φεβρουάριο και ο Μάρκο Σίλβα προσπαθεί να κρατήσει ζωντανό το ενδιαφέρον των παικτών του, με την ελπίδα πως θα ξεκινήσει και πάλι το κύπελλο. Την Τετάρτη ακολουθεί το εκτός έδρας εξ’ αναβολής παιχνίδι με τον Ηρακλή, ενώ κόντρα στον Πανθρακικό (1-5-7 εκτός) θα παίξει κεκλεισμένων των θυρών, λόγω του αναπτήρα που βρήκε τον Κουλιμπαλί στο ματς με τον Πλατανιά. Την προηγούμενη αγωνιστική σφραγίστηκε και τυπικά ο υποβιβασμός του Πανθρακικού στη δεύτερη κατηγορία, με το μοναδικό εναπομείναντα στόχο να είναι η αποφυγή της τελευταίας θέσης. Η ομάδα της Κομοτηνής έχει ήδη στραμμένο το βλέμμα της στη Φούτμπολ Λιγκ, όπου θα διεκδικήσει την απευθείας επιστροφή στα μεγάλα σαλόνια, με πολλούς παίκτες της πάντως να δηλώνουν ήδη πως θα αποχωρήσουν στο τέλος της σεζόν. Δεν περιμένουμε εκπλήξεις στο ματς, ότι ενδεκάδα και αν κατεβάσουν οι «ερυθρόλευκοι», αναμένουμε να πάρουν τη νίκη με άνεση. Μόνο στο εύρος τερμάτων 4-6 μπορούμε να κοιτάξουμε, επιλογή που βρίσκεται σε απόδοση 1,93 στον Stoiximan.

1302. ΕΪΜΠΑΡ – ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ

Με τη διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη να είναι στους 10 βαθμούς, η Εϊμπάρ έχει ήδη το μυαλό της στην επόμενη σεζόν, αφού θα χρειαστούν λίγοι πόντοι ακόμα για να πετύχει το βασικό στόχο, που δεν είναι άλλος από την παραμονή. Σταθερά στην τέταρτη θέση βρίσκεται η Βιγιαρεάλ, αλλά δεν είναι σε ιδιαίτερα καλή κατάσταση και η διακοπή μόνο καλό μπορεί να της έκανε. Το κίνητρο και η ποιότητα των φιλοξενούμενων μας οδηγούν στην επιλογή του 0:0 ασιατικού διπλού σε απόδοση 1,80 στηνBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

761. ΟΥΝΙΟΝ ΚΟΜΕΡΣΙΟ - ΧΟΥΑΝ ΑΟΥΡΙΤΣ

Κακό ξεκίνημα στη σεζόν για την Κομέρσιο, βρισκόμενη στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, προερχόμενη από την ήττα με 2-1 κόντρα στην Αγιακούτσο εκτός έδρας. Τα άσχημα αποτελέσματα οδήγησαν τη διοίκηση να κάνει κάποιες μεταγραφές κατά τη διάρκεια της διακοπής, κάτι που σίγουρα θα βοηθήσει την ομάδα. Δε μπόρεσε να συνεχίσει το καλό ξεκίνημα η Άουριτς, αγνοώντας τη νίκη για πέντε αγωνιστικές, πληρώνοντας τα πολλά αμυντικά της λάθη. Ποιότητα στην ομάδα υπάρχει και η διακοπή σίγουρα λειτούργησε υπέρ. Κρατάμε το ασιατικό διπλό +0,25.

1303. ΖΕΝΙΤ - ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ

Μετά τον αποκλεισμό από το Τσάμπιονς Λιγκ, η Ζενίτ (6-3-2 εντός) έκανε το 2/2 στο πρωτάθλημα και θέλει οπωσδήποτε τη νίκη στο ντέρμπι για να παραμείνει σε τροχιά τίτλου. Μετά την ήττα στο Ροστόφ, η ΤΣΣΚΑ (5-2-3 εκτός) επέστρεψε στα τρίποντα κόντρα στην Κούμπαν Κράσνονταρ και εκμεταλλευόμενη τη γκέλα της Ροστόφ ανέβηκε ξανά στην κορυφή της βαθμολογίας. Βρήκε ρυθμό η ομάδα του Βίλας-Μπόας, για την ισοπαλία θα παίξουν σε ακόμα μία δύσκολο εκτός έδρας αναμέτρηση οι Μοσχοβίτες, κάτι που θεωρούμε πως θα το πληρώσουν. Προβάδισμα στην έδρα.

1304. ΝΙΟΥΕΛΣ ΟΛΝΤ ΜΠΟΪΣ – ΑΛΝΤΟΣΙΒΙ

Όταν χάνεις με 3-0 και τελικά παίρνεις την ισοπαλία με 3-3, τότε μάλλον πρέπει να είσαι ευχαριστημένος. Έτσι και η Νιούελς (1-2-0 εντός) μετά το βαθμό που απέσπασε στην έδρα της Τίγκρε πήρε τα πάνω της ψυχολογικά ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Από νωρίς έχασε το ματς στην έδρα της Ουρακάν η Αλντοσίβι (0-1-2 εκτός) και συμπλήρωσε έξι αγωνιστικές χωρίς νίκη (0-3-3). Δεν πείθει καμία εκ των δύο, αλλά μετά τον ανέλπιστο –όπως εξελίχθηκε- βαθμό που απέσπασε η Νιούελς στην έδρα της Τίγκρε, θεωρούμε πως έχει τον πρώτο λόγο για την νίκη.

1321. ΦΟΡΤΑΛΕΖΑ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΤΖΟΥΝΙΟΡ

Δύο σερί ήττες για τη Φορταλέζα, με τελευταία αυτή κόντρα στη Ριονέγρο με 3-2. Σκληροτράχηλη ομάδα η Φορταλέζα, θα δώσει σκληρή μάχη για την παραμονή. Δεύτερη ήττα στο πρωτάθλημα για την Τζούνιορ, 3-2 εκτός έδρας κόντρα στη Σάντα Φε. Παραδοσιακά δυσκολεύεται στη Μπογκοτά η Τζούνιορ, δε θα έχει εύκολο έργο απέναντι στους γηπεδούχους, no bet.

1306. ΑΛΜΠΑΘΕΤΕ – ΑΛΑΒΕΣ

Άμεση επιστροφή στα αρνητικά αποτελέσματα για την Αλμπαθέτε, η νίκη στο ντεμπούτο του Σέζαρ Φερνάντο στον πάγκο της (3-1 την Οσασούνα) δεν είχε συνέχεια (1-2 εκτός από τη Λούγκο), παρέμεινε έτσι εντός της επικίνδυνης ζώνης, με μόλις ένα τρίποντο στις τελευταίες 11 αγωνιστικές (1-3-7). Η Αλαβές πανηγύρισε νίκη μετά από έξι ματς (0-4-2), χάρη στο 2-1 στην έδρα της Κόρδοβα και είναι η ομάδα με τα περισσότερα διπλά στην κατηγορία (7-2-6 εκτός). Πολύ αμφίρροπη η αναμέτρηση στα μάτια μας, η Αλμπαθέτε ήταν εξαιρετική στο πρώτο ματς μπροστά στο κοινό της με τον καινούργιο προπονητή και εκεί θα βασιστεί στην προσπάθεια που καταβάλει για να βγει από την επικίνδυνη ζώνη, η Αλαβές επίσης δείχνει να συνέρχεται, τα ισορροπημένα σετ που κυκλοφορούν μπερδεύουν ακόμα περισσότερο την κατάσταση, γι αυτό και θα επιλέξουμε να μην εμπλακούμε εδώ.

---. ΣΤΕΑΟΥΑ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙΟΥ – ΤΑΡΓΚΟΥ ΜΟΥΡΕΣ

Τρίτη διαδοχική νίκη για τη Στεάουα (7-6-1 εντός) στα πλέι-οφ το 0-1 επί της Παντούρι και οι ελπίδες για κατάκτηση του πρωταθλήματος αναπτερώθηκαν. Στα χαμένα η Τάργκου (5-4-6 εκτός), έμεινε στο 1-1 κόντρα στη Βιτόρουλ μεσοβδόμαδα και δε λέει να ξεφύγει από την τελευταία θέση των πλέι-οφ. Πάντως, θυμίζουμε πως δεν έχει ελπίδες για ευρωπαϊκή έξοδο, διότι αντιμετωπίζει πολλά οικονομικά προβλήματα. Εύκολα ή δύσκολα ο άσος θα κάνει την εμφάνιση του.

1308. ΒΑΑΣΛΑΝΤ ΜΠΕΒΕΡΕΝ - ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ

Η Μπέβερεν (4-5-6 εντός) έχει ήδη πετύχει το στόχο της, αφού σώθηκε, οτιδήποτε παραπάνω ευπρόσδεκτο αλλά όχι αναγκαίο. Παίζει χωρίς άγχος στα πλέι-οφ. Η Σταντάρ Λιέγης (4-3-8 εκτός) απέτυχε να μπει στα πλέι-οφ της πρώτης εξάδας, αφού στο τελευταίο της ματς έχασε με 0-3 από τη Μαλίν. Πήρε το κύπελλο στον τελικό με την Μπριζ με 2-1 και έσωσε κάπως τη σεζόν, όπως δήλωσε και ο προπονητής της. Ανώτερη ομάδα η Σταντάρ και το κύπελλο της δίνει ψυχολογία, όμως καθαρό φαβορί δεν είναι και δεν την ποντάρουμε.

619. ΑΝΤΟΦΑΓΑΣΤΑ - Ο ΧΙΓΚΙΝΣ

Τα μεγάλα αμυντικά κενά κόστισαν στους γηπεδούχους στις τελευταίες αγωνιστικές, έχοντας συμπληρώσει δύο σερί ήττες με τελευταία αυτή κόντρα στην Ικίκε με 3-2 εντός έδρας. Μάχη για μία θέση στη Λιγκίγια δίνει η Ο’ Χίγκινς, η οποία προέρχεται από την ισοπαλία χωρίς τέρματα κόντρα στην Εσπανιόλα εντός έδρας. Δεν υπάρχει φαβορί στην αναμέτρηση, θα κρατήσουμε τον ασιατικό άσο +0,25.

1309. ΣΤΡΟΜΣΓΚΟΝΤΣΕΤ – ΧΑΟΥΓΚΕΣΟΥΝΤ

Δεν μπόρεσε να φανεί ανταγωνιστική απέναντι στη Ρόζενμποργκ η Στρόμσγκοντσετ, την κολακεύει το σκορ της ήττα της (0-1). Ανέλπιστη η εκκίνηση της Χάουγκεσουντ στο πρωτάθλημα, μετράει 2/2 νίκες με τέρματα 4-0, στο τελευταίο νίκησε άνετα την Άαλεσουντ με 3-0. Βάσει ονομάτων έχουν βγει οι αποδόσεις που καθιστούν τους γηπεδούχους φαβορί του 1,50, δεν υπάρχει αξία σε τέτοιες τιμές απέναντι σε μια ομάδα όπως η Χάουγκεσουντ που, με άγνοια κινδύνου, αποδεικνύεται εξαιρετικά αποτελεσματική ως τώρα

1310. ΜΟΡΕΪΡΕΝΣΕ - ΡΙΟ ΑΒΕ

Πάντα κοντά στην επικίνδυνη ζώνη η Μορεϊρένσε, μετράει μόλις μια νίκη στα πιο πρόσφατα έξι παιχνίδια της (1-2-3, 4/6 GG & over 2,5), ενώ στο γήπεδό της είναι χωρίς νίκη στα έξι τελευταία (0-1-5, 6/6 GG & over 2,5). Η Ρίο Άβε βρίσκεται σε ευρωπαϊκή τροχιά, έχασε μόνο δυο από τα πιο πρόσφατα οχτώ παιχνίδια της (4-2-2), πολύ καλή και η εκτός έδρας παρουσία της, με την ίδια να βρίσκει δίχτυα στις 11/13 εξόδους της (3-5-5 εκτός, 9/13 over 2,5, 9/13 GG). Απολύτως λογικές οι αποδόσεις οριακού φαβορί για τους φιλοξενούμενους, τα χαρακτηριστικά των δυο ομάδων μας κάνουν να στρεφόμαστε προς κάποιο στοίχημα με τα γκολ, στο 1,80 το GG και στο 1,90 το over 2,25 στην Bet365.

1312. ΣΕΒΙΛΛΗ – ΣΟΣΙΕΔΑΔ

Ότι χάνει εκτός έδρας, το κερδίζει εντός η Σεβίλλη, η οποία χάρις στην εξαιρετική παρουσία της στο «Σάντσες Πιθχουάν», όπου μετράει 17 διαδοχικές νίκες ανεξαρτήτως διοργάνωσης, μένει ζωντανή στη μάχη για την τέταρτη θέση. Από το κακό στο χειρότερο πάει η Σοσιεδάδ τελευταία, αφού η πιο πρόσφατη νίκη της ήταν στο ντέρμπι με τη Μπιλμπάο, έχοντας έκτοτε ρεκόρ 0-2-3 και τα μαύρα σύννεφα απλώνονται ξανά πάνω από το «Ανοέτα», αφού η αποφυγή του υποβιβασμού δε θα πρέπει πια να θεωρείται δεδομένη. Έχει κερδίσει πολύ καλύτερους αντιπάλους στο «κάστρο» της η Σεβίλλη, μπορεί να διευρύνει το σερί νικών της, με τον -0,75 ασιατικό άσο να αποτελεί επιλογή σε απόδοση 1,80 στηνBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

759. ΡΕΑΛ ΓΚΑΡΚΙΛΑΣΟ - ΣΠΟΡΤ ΧΟΥΑΝΚΑΓΙΟ

Αναμέτρηση κόντρα σε δύο κλασικές ομάδες έδρας. Ανέβασε στροφές μετά το νωθρό ξεκίνημα η Χουανκάγιο, βρισκόμενη πλέον στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, το ποδόσφαιρο όμως που παίζει δεν είναι καλό. Ή του ύψους ή του βάθους η Γκαρσιλάσο, αδυνατεί να βρει σταθερότητα στα παιχνίδια της. Δύσκολο ματς, θα δώσουμε ελαφρύ προβάδισμα στον άσο.

1313. ΙΝΤΕΡ – ΤΟΡΙΝΟ

Δεν πετάει λευκή πετσέτα η Ίντερ στη μάχη για την τρίτη θέση, καθώς δείχνει πως έχει ακόμα σφυγμό και θα παλέψει μέχρι τέλους για να καλύψει τη διαφορά των πέντε βαθμών που τη χωρίζουν από τη Ρόμα. Οι «νερατζούρι» μετά την παραλίγο ανατροπή-πρόκριση κόντρα στη Γιουβέντους έχουν βρει ξανά τα πατήματά τους, παίζουν όλο και καλύτερα και παίρνουν ψυχολογία για τη συνέχεια. Η Τορίνο παραπατάει στο 2016, έχει γευτεί μόλις δύο φορές τη χαρά της νίκης και μοιραία αρχίζει να αγχώνεται όσον αφορά την υπόθεση παραμονή. Επιστρέφουν τα επιθετικά όπλα των Μιλανέζων, χωρίς τους δύο καλύτερους παίκτες της η «γκρανάτα», αφού Γκλικ και Ιμόμπιλε δεν ακολούθησαν την αποστολή. Ελκυστικός ο άσος σε απόδοση 1,80 στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1314. ΛΟΡΙΑΝ – ΛΥΩΝ

Πονηρή έξοδος για τη Λυών σε μια δύσκολη έδρα, η Λοριάν με όπλο τον συνθετικό χλοοτάπητα είναι πολύ αποτελεσματική μπροστά στο κοινό της και θέλει τη νίκη για να ξεμπλέξει οριστικά με την υπόθεση παραμονή. Η Λυών βρίσκεται στο κυνήγι της τριάδας, έχει λυθεί επιθετικά εσχάτως, πετυχαίνοντας 21 τέρματα στα πιο πρόσφατα οχτώ παιχνίδια της, ωστόσο μακριά από το σπίτι της δυσκολεύεται να φτάσει σε νίκες. Δεν θα μπλέξουμε με σημείο στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, αντιθέτως το εν λόγω σταύρωμα δείχνει ιδανικό για να πάμε με τα πολλά γκολ, με τοover2,5 στο 1,85 τηςBet365 να βρίσκεται από νωρίς στις επιλογές του Betol, καθώς έχουμε να κάνουμε με δυο επιθετικές ομάδεςπου δεν είναι στοDNAτους να κάνουν παιχνίδι ανάσχεσης. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1324. ΟΝΣΕ ΚΑΛΝΤΑΣ - ΛΟΣ ΜΙΓΙΟΝΑΡΙΟΣ

Σημάδια ανάκαμψης έδειξε η Όνσε Κάλντας στο ματς με τη Ριονέγρο, όπου απέσπασε το βαθμό της ισοπαλίας. Έξι ματς χωρίς νίκη παραμένουν οι γηπεδούχοι. Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε τις υποχρεώσεις της πριν τη διακοπή η Μιγιονάριος, κερδίζοντας με 2-0 στο ντέρμπι με τη Σάντα Φε. Δύσκολο ματς, δε βγαίνει κάτι.

1315. ΣΑΝ ΛΟΡΕΝΤΖΟ – ΜΠΕΛΓΡΑΝΟ

Αναγκαία ήταν η ξεκούραση για τη Σαν Λορέντζο (2-0-1 εντός), καθώς μετά το βαρύ 3-0 από την Κίλμες και το σερί τεσσάρων αγωνιστικών χωρίς νίκη (0-2-2), η ομάδα έμοιαζε «μπουκωμένη». Πρώτη εντός έδρας ήττα για τη Μπελγράνο (0-0-4 εκτός) το 2-3 από τη Βελέζ και συνεχίζει με μόλις μία νίκη στην τελευταία εξάδα αγώνων της (1-1-4). Χρυσή ευκαιρία για επιστροφή στις νίκες έχουν οι γηπεδούχοι και ο άσος έχει το προβάδισμα.

1311. ΣΑΝ ΜΑΡΤΙΝ ΣΧ - ΑΡΧΕΝΤΙΝΟΣ ΤΖΟΥΝ.

Εξαιρετικά τα πηγαίνει η Σαν Μαρτίν (2-1-1 εντός), η οποία με το 2-2 κόντρα στην Αλντοσίβι συμπλήρωσε πέντε αγωνιστικές χωρίς ήττα (2-3-0). Η μοναδική ομάδα δίχως νίκη παραμένει η Αρχεντίνος (0-1-2 εκτός), καθώς μετράει ρεκόρ 0-3-5, έχοντας τη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας με 19 γκολ παθητικό, ενώ δε σκόραρε στα τρία τελευταία της παιχνίδια. Η σταθερή Σαν Μαρτίν θεωρούμε πως θα κάμψει την αντίσταση της μέτριας έως κακής Αρχεντίνος.

1332. ΝΤΕΦΕΝΣΑ ΧΟΥΣΤΙΣΙΑ - ΑΡΣΕΝΑΛ ΣΑΡΑΝΤΙ

Δεύτερη συνεχόμενη ήττα για τη Ντεφένσα (2-1-1 εντός), αυτή τη φορά στην έδρα της Εστουδιάντες με 2-1,όμως επέστρεψε στα αγαπημένα της over 2,5 (6/8). Τέλος στο εντός έδρας αήττητο της Άρσεναλ (1-1-2 εκτός) μπήκε την προηγούμενη αγωνιστική, με τη Χιμνάσια να την κερδίζει 0-1. Με το over 2,25 πήγε ο Betol , αφού οι γηπεδούχοι δίνουν τρελό ρυθμό στα παιχνίδια τους, ενώ και οι φιλοξενούμενοι είναι ικανοί να συνεισφέρουν στο σκοράρισμα.

1317. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΝΑΣΙΟΝΑΛ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΠΟΥΚΑΡΑΜΑΝΓΚΑ

Έφτασε η ώρα για την πρώτη ήττα της ''Μπούκα'', άσος.

1316. ΑΛΙΑΝΖΑ ΠΕΤΡΟΛΕΡΑ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΟΥΙΛΑ

Ίσως η χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος η Πετρολέρα, βρίσκεται δίκαια στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, προερχόμενη από τη συντριβή με 6-3 εντός έδρας κόντρα στη Μπουκαραμάνγκα. Δύο σερί ήττες για την Ουϊλα, με τελευταία αυτή κόντρα στη Σάντα Φε με 1-0 εκτός. Σε καμία περίπτωση δε μπορούμε να εμπιστευτούμε τους γηπεδούχους, θα πάμε με το ασιατικό διπλό +0,25.

758. ΝΤΕΠ. ΣΑΝ ΜΑΡΤΙΝ – ΚΑΧΑΜΑΡΚΑ

Αποδυναμώθηκε αισθητά η Σαν Μαρτίν κατά τη διάρκεια των μεταγραφών, κάτι που φάνηκε στα πρώτα παιχνίδια, όπου πήγαινε από ήττα σε ήττα. Τα πράγματα δείχνουν τώρα σε καλύτερη κατάσταση, με την ομάδα να έχει ''δέσει'', τρέχοντας ένα σερί τριών αγώνων χωρίς ήττα. Στροφές ανέβασε και η Καχαμάρκα, όπου μετά το κακό ξεκίνημα τρέχει ένα σερί τριών αγωνιστικών χωρίς ήττα, προερχόμενη από τη νίκη με 3-1 κόντρα στη Σέσαρ Βαγιέχο εντός έδρας. Κάκιστη η παράδοση της Καχαμάρκα στη Λίμα, 0-2-3 τα πέντε τελευταία. Ο ασιατικός άσος -0,75 αποτελεί επιλογή.

592. ΡΟΥΜΠΙΟ ΝΟΥ – ΛΙΜΠΕΡΤΑΔ

Από τις ευχάριστες εκπλήξεις του φετινού πρωταθλήματος η Ρούμπιο Νιου, βρισκόμενη στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Στην έδρα της Λιμπερτάδ αγωνίστηκε την προηγούμενη αγωνιστική η Ρούμπιο Νιου, παίρνοντας σπουδαία νίκη με 1-0. Σοκ η ήττα από τη Ρούμπιο Νιου για τη Λιμπερτάδ, βάζοντας έτσι τέλος στο αήττητο σερί. Καλύτερη ομάδα οι φιλοξενούμενοι, αναμένεται αυτή τη φορά να πάρουν τους τρεις βαθμούς. Τα πολλά γκολ επίσης αποτελούν επιλογή.

1333. ΒΕΛΕΖ ΣΑΡΣΦΙΛΝΤ - ΓΟΔΟΪ ΚΡΟΥΖ

Δεν άντεξε για πολύ το εντός έδρας αήττητο της Βελέζ (2-0-1 εντός), αφού έσπασε από την Κίλμες την προηγούμενη αγωνιστική, όταν και έχασε με 1-2. Μόνο στην πρεμιέρα ηττήθηκε η Γοδόι (2-1-1 εκτός), η οποία έκτοτε μετράει ρεκόρ 5-2-0, έχοντας ως πιο πρόσφατο θύμα της την Ολίμπο Μπλάνκα, της οποίας επικράτησε με 1-0. Η φόρμα, αλλά και η ειδησεογραφία (αρκετοί απόντες στη Βελέζ), μας οδηγούν προς τα δεξιά του σετ.

1335. ΟΥΝ. ΚΑΤΟΛΙΚΑ – ΚΟΜΠΡΕΣΑΛ

Άσος χωρίς αξία.

1334. ΣΑΡΜΙΕΝΤΟ – ΙΝΤΕΠΕΝΤΙΕΝΤΕ

Δεν είναι καλό το κλίμα στη Σαρμιέντο (1-2-1 εντός), ειδικότερα μετά τη νέα ήττα, αυτή τη φορά από τη Ροζάριο με 1-0. Ο κόσμος τα έχει με τον προπονητή, καθώς η εικόνα της ομάδας μετά την πρεμιέρα είναι κακή (0-2-5 έκτοτε), χωρίς μάλιστα να σκοράρει στις τρεις τελευταίες της αναμετρήσεις. Με ανατροπή συνέχισε το νικηφόρο της σερί η Ιντεπεντιέντε (1-1-1 εκτός), επικρατώντας με 2-1 της Πατρονάτο και φαίνεται πως βρίσκει σιγά-σιγά τα πατήματά της, έχοντας πάντως πολλά περιθώρια βελτίωσης ακόμα. Βίοι αντίθετοι για τις δύο ομάδες, σωστό φαβορί οι φιλοξενούμενοι, αλλά το διπλό του 1,80 δεν αποτελεί καμιά στοιχηματική ευκαιρία.

1337. ΟΡΛΑΝΤΟ ΣΙΤΙ - ΠΟΡΤΛΑΝΤ ΤΑΪΜΠΕΡΣ

Αήττητο με απολογισμό 1-2-0 (4-3 γκολ) το Ορλάντο στο νέο πρωτάθλημα, στο πιο πρόσφατο παιχνίδι του πέτυχε την πρώτη του νίκη επικρατώντας 0-1 της Νέας Υόρκης Σίτι. Δεύτερο παιχνίδι χωρίς νίκη το Πόρτλαντ (1-1-1) το οποίο παραχώρησε εντός έδρας ισοπαλία 2-2 στη Σολτ Λέικ, over 2,5 και goal-goal όλα του τα φετινά παιχνίδια. Σωστά μοιρασμένο το σετ, οι γηπεδούχοι όμως θα έχουν για πρώτη φορά φέτος στην αρχική τους σύνθεση τον Κακά, άσος.

1336. ΓΟΥΑΔΑΛΑΧΑΡΑ – ΠΟΥΜΑΣ

Σημαντική νίκη για την Τσίβας στη μάχη που δίνει για την παραμονή, 3-1 κόντρα στη Μοντερέι εκτός έδρας. Επιτέλους νίκη για την Πούμας μετά από τέσσερεις σερί ισοπαλίες, 4-2 εντός κόντρα στη Μονάρκας. Αναμέτρηση κόντρα σε δύο ομάδες οι οποίες αναζητούν απεγνωσμένα τη νίκη για διαφορετικούς στόχους, δε θα μπλέξουμε.

----. ΣΑΝ ΧΟΣΕ – ΔΕ ΣΤΡΟΝΓΚΕΣΤ

Στην τελευταία θέση της βαθμολογίας οι γηπεδούχοι, οι οποίοι βρίσκονται σε δύσκολη θέση στη μάχη της παραμονής. Προέρχονται από την εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 κόντρα στη Νασιονάλ. Δεν αντιμετώπισε πρόβλημα η Στρόνγκεστ κόντρα στη Ρεάλ Ποτοσί, κερδίζοντας με 3-1 εντός έδρας. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί φόβητρο η Σαν Χοσέ, οι τιμές για το διπλό είναι υπερβολικές, θα πάμε με το διπλό DNB.

----. ΡΕΑΛ ΠΟΤΟΣΙ – ΠΕΤΡΟΛΕΡΟ ΓΙΑΚΟΥΪΜΠΑ

Για άλλο ένα ματς εκτός έδρας εμφανίστηκε κατώτερη του αναμενόμενου η Ρεάλ, γνωρίζοντας την ήττα με 3-1 από τη Στρόνγκεστ. Πορεία τίτλου κάνει η Πετρολέρο, η οποία εκμεταλλευόμενη τη δυνατή της έδρα βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Οι τιμές του άσου είναι υπερβολικά χαμηλές και μας αφήνουν αδιάφορους, δε θα κρατήσουμε κάτι στο ματς.

----. ΟΡΙΕΝΤΕ ΠΕΤΡΟΛΕΡΟ – ΜΠΛΟΥΜΙΝΓΚ

Νέα νίκη για την Οριέντε στο ντεμπούτο του Όγιος, 3-2 εντός έδρας κόντρα στη Μπολίβαρ. 3-2-0 στα τελευταία πέντε έχουν οι γηπεδούχοι, οι οποίοι μπήκαν στη μάχη του τίτλου. Επιτέλους νίκη μετά από τέσσερεις σερί ήττες για τη Μπλούμινγκ, 2-0 εντός κόντρα στη Σπορτ Μπόιζ. Καλύτερη ομάδα η Οριέντε, κρατάμε τον άσο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ