ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Κυριακής

Ακτινογραφία κουπονιού Κυριακής

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Κυριακής σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο (27/3) Πηγή: betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Κυριακής σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο.

3153. ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΕΣ – ΤΕΝΕΡΙΦΗ

Τεράστια νίκη πέτυχε η Εστουδιάντες την περασμένη Κυριακή αφού έκλεισε το σπίτι της μέχρι πρότινος πρωτοπόρου Βαλένθια (62-68) παίζοντας εξαιρετική άμυνα. Στα ύψη η ψυχολογία της μετά από αυτό το αποτέλεσμα ενώ προέρχονταν από την επίσης πολύτιμη νίκη εντός με τη Μπιλμπάο φτάνοντας τις δύο σερί επιτυχίες για πρώτη φορά μέσα στη σεζόν. Μια ανάσα (1 νίκη μακριά) πλέον από τη σωτηρία της που δείχνει απόλυτα εφικτή σύμφωνα με τον χαρακτήρα που δείχνει στα τελευταία της ματς. Από μεγάλη έκπληξη έρχεται όμως και η Τενερίφη που υποχρέωσε σε ήττα τη Ρεάλ (93-94) στην 4η νίκη της στα πέντε τελευταία ματς (4-1) που την φέρνει πολύ κοντά από την είσοδο της στην 8αδα. Νίκες ψυχολογίες πέτυχαν αμφότερες την περασμένη εβδομάδα, δεν θα μπλεχτούμε αν και θέλουμε κατά βάθος να στηρίξουμε την προσπάθεια που κάνει η Εστουδιάντες για να αποφύγει τον υποβιβασμό. Δεν μας το επιτρέπει όμως η αντίπαλος αφού η Τενερίφη και σε καλή κατάσταση είναι και με σπουδαία αποτελέσματα εκτός έδρας (6-6 ρεκόρ).

3154. ΧΙΠΟΥΣΚΟΑ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Βυθισμένη στον πάτο της βαθμολογίας η Χιπουσκόα που συμπλήρωσε πέντε σερί ήττες μετά και από αυτήν στο Μπιλμπάο. Χειρότερη εντός έδρας ομάδα με 9/11 ήττες (2-9) ενώ διαθέτει και τη 2η χειρότερη άμυνα με παθητικό 83,8 πόντους μ.ο. Η Μπαρτσελόνα μεσοβδόμαδα ηττήθηκε στη Βασκονία από την Κούτσα Λαμποράλ στην Ευρωλίγκα, ένα αποτέλεσμα που περιέπλεξε αρκετά την κατάσταση στον όμιλο αφού πλέον ισοβαθμεί με άλλες 4 ομάδες έχοντας το ίδιο ρεκόρ. Εντός συνόρων τώρα είναι η πιο αποτελεσματική ομάδα με 11/12 νίκες (11-1), αφού έχασε μόνο από τη Λαμποράλ του Μπουρούση. Παίζεται το -13,5 στο 1,85 τουStoiximanκαθώς περιμένουμε τους «μπλαουγκράνα» να επιβάλλουν το ρυθμό τους και να δείξουν την ανωτερότητα τους. Τις μικρομεσαίες ομάδες άλλωστε συνηθίζουν να τις κερδίζουν πολύ άνετα.

3155. ΟΜΠΡΑΝΤΟΪΡΟ – ΒΑΛΕΝΘΙΑ

Μονίμως σε κακή κατάσταση η Ομπραντόριο που δεν λέει με τίποτα να σηκώσει κεφάλι. Ηττήθηκε και από τη Σαραγόσα και αν συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο δεν αποκλείεται να βρεθεί πολύ σύντομα στις θέσεις υποβιβασμού. Μετράει μόλις μία νίκη στα 10 τελευταία ματς (1-9). Ο Μαρτίνεθ είχε τη φαεινή ιδέα να ξεκουράσει κάποιους από τους βασικούς πρωταγωνιστές της φετινής της πορείας (SanEmeterio,VanRossom,Dublejvic) με αποτέλεσμα η Βαλένθια να πέσει θύμα μεγάλης έκπληξης αφού ηττήθηκε μέσα στο γήπεδο της από την προτελευταία στην κατάταξη Εστουδιάντες. Μετά από αυτή την ήττα παραχώρησε τη μοναξιά της κορυφής στη Μπαρτσελόνα. Δεν περιμένουμε δεύτερη σερί κακή εμφάνιση από τις «νυχτερίδες», εφικτό το -7,5 χάντικαπ στο 1,95 τουStoiximan.

3305. ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ – ΛΑΜΠΟΡΑΛ

Μικρό το κακό για τη Γκραν Κανάρια που ηττήθηκε στον επαναληπτικό από τη Ζιελόνα Γκόρα αλλά χάρη στη μεγαλύτερη σε έκταση νίκη της στην Πολωνία πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Γιούροκαπ. Στο δρόμο της θα βρεθεί το άλλο μεγάλο φαβορί για κατάκτηση του τροπαίου, η Γαλατάσαραϊ, με την πρώτη αναμέτρηση να διεξάγεται την Τετάρτη στην Τουρκία. Στο πρωτάθλημα έρχεται από τον διασυρμό στη Σεβίλλη (97-72) αλλά εξακολουθεί να βρίσκεται άνετα εντός 8αδας. Το βάρος στην Ευρωλίγκα έχει ρίξει η Λαμποράλ που μπορεί να υπέστη δύο ήττες -εκτός προγράμματος στηνACB- από Σεβίλλη και Μάλαγα αλλά την Τετάρτη έκανε το χρέος της κερδίζοντας ξανά τη Μπαρτσελόνα με ηγέτη τον συνήθη ύποπτο, Μπορούση. Σχεδόν εξασφαλισμένη η πρόκριση στα προημιτελικά, πρέπει να γίνουν πράγματα και θαύματα για να μην μπει με το πλεονέκτημα έδρας αφού είναι στην κορυφή του ομίλου με την ΤΣΣΚΑ και με +2 νίκες πάνω από τις υπόλοιπες που θα «σκοτωθούν» μεταξύ τους. Ενεργοποιείται οPlaninicμετά τον τραυματισμό τουCauseur. Δεν θα μπλέξουμε με το νικητή, μόνο τοover160,5 κρατάμε με τη Γκραν Κανάρια να σκοράρει εντός έδρας 88,5 πόντους μ.ο. και τη Λαμποράλ να διαθέτει συνολικά τη 2ηπιο παραγωγική επίθεση με 86,1 πόντους μ.ο.

3161. ΚΑΒΑΛΑ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δεν κατάφερε να ντουμπλάρει τις νίκες της η Καβάλα (ρεκόρ 5-18) μετά την επικράτηση επί του Ρεθύμνου (103-102) γνωρίζοντας άνετη ήττα από το φορμαρισμένο Κολοσσό (98-79). Έτσι, σε συνδυασμό με τη νίκη του επίσης μαχόμενου για παραμονή Αρκαδικού έμεινε μόνη πρώτη στον πάτο της βαθμολογίας με την υπόθεση-παραμονή να δυσκολεύει αρκετά. Δεν πάτησε ιδιαίτερα το γκάζι με αντίπαλο τον Κόροιβο (88-76) ο Παναθηναϊκός (ρεκόρ 22-1) φτάνοντας σε ακόμα μία νίκη, ενώ μεσοβδόμαδα παρόλο που τα χρειάστηκε τελικά επικράτησε εκτός έδρας της Νταρουσάφακα (84-86) στα πλαίσια του «Top-16» της Ευρωλίγκας. Όσο και να χρειάζεται τη νίκη η Καβάλα κακά τα ψέματα οι πιθανότητες να κερδίσει τους «πράσινους» είναι απειροελάχιστες με δεδομένη τη διαφορά ποιότητας μεταξύ των δύο ομάδων. Αποκλειστικά στο χέρι του Παναθηναϊκού η έκταση της διαφοράς, πιθανόν να υπάρχει κούραση από τη μεσοβδόμαδη ευρωπαϊκή αναμέτρηση όμως ακόμα κι έτσι μπορεί να βγει το διπλό με -24,5 χάντικαπ (1,91 /Stoiximan).

3163. ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ – ΦΟΙΝΙΞ ΧΑΓΚΕΝ

Κατώτερη των περιστάσεων για ακόμα μια φορά στην έδρα της παρουσιάστηκε η Άλμπα Βερολίνου (ρεκόρ 17-9) γνωρίζοντας ήττα στην παράταση από την πάντα δυνατή Όλντενμπουργκ (93-95). Οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα οκτώ πόντων στην τέταρτη περίοδο (76-68), όμως έκτοτε μπλόκαραν πετυχαίνοντας μόλις τρειςμε αποτέλεσμα να ηττηθούν στον έξτρα χρόνο από τους πιο ψύχραιμους φιλοξενούμενους. Ηττών συνέχεια για τη Φοίνιξ Χάγκεν (ρεκόρ 11-15) η οποία δεν τα κατάφερε στην έδρα της απέναντι στην Μπρέμερχαβεν (82-86) γνωρίζοντας την τέταρτη διαδοχική αποτυχία στο πρωτάθλημα. Σίγουρα η Άλμπα είναι το φαβορί του ματς όμως έχει αποδείξει φέτος πως δε χρήζει ιδιαίτερης εμπιστοσύνης στο σπίτι της (7-5) όπου δέχεται 75,3 πόντους κατά μ.ο. Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη διαθέτουν τη δεύτερη χειρότερη εκτός έδρας άμυνα της Μπουντεσλίγκα (δέχονται 90,5 πόντους μ.ο.), γεγονός που δημιουργεί σκέψεις γιαoverόμως το όριο των 168,5 κρίνεται αρκετά υψηλό.

3164. ΜΠΑΪΡΟΪΤ – ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ

Η αποστολή της Μπαϊρόιτ (ρεκόρ 10-16) ήταν ούτως ή άλλως δύσκολη κόντρα στην Μπάγερν, κάτι που άλλωστε αποδεικνύει ξεκάθαρα το τελικό 69-92. Απίστευτα πράγματα κάνει η φετινή Μπάμπεργκ (ρεκόρ 24-2), προφανώς αναφερόμαστε όχι τόσο στην άνετη νίκη επί της Λούντβιγκσμπουργκ (79-64) αλλά στην τρομερή επικράτηση επί της πανίσχυρης ΤΣΣΚΑ Μόσχας (91-83) στα πλαίσια του «Top-16» της Ευρωλίγκας. Έτσι, η ομάδα του Αντρέα Τρινκιέρι διατήρησε ζωντανές της ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση, αν και η αλήθεια είναι πως το πρόγραμμα που ακολουθεί μόνο εύκολο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Το παλεύει η Μπαϊρόιτ στο σπίτι της (7-6) όπου σφίγγει την άμυνά της (δέχεται 78,6 πόντους έναντι των 81,9 στα εκτός), με όπλο την άμυνα και μακριά από τη βάση της η Μπάμπεργκ (επιτρέπει 71,4 π.). Ξεκάθαρο προβάδισμα οι φιλοξενούμενοι, όμως μετά την υπερπροσπάθεια απέναντι στην ΤΣΣΚΑ η κόπωση θα περισσεύει, ενώ ας μην ξεχνάμε πως μεσοβδόμαδα ακολουθεί ματς-φωτιά στο «ΠαλαούΜπλαουγκράνα» με αντίπαλο την Μπαρτσελόνα. Θεωρούμε πως ο Νίκος Ζήσης και η παρέα του ναι μεν θα προσθέσουν ακόμα μια νίκη στη συλλογή τους, όμως οι γηπεδούχοι είναι σε θέση να υπερασπιστούν το +17,5 χάντικαπ (1,88 /Stoiximan), ενώ τύχη έχει τοunder153,5 (1,90 /Bet365).

3165. ΡΕΑΛ – ΣΑΡΑΓΟΣΑ

Κατώτερη των περιστάσεων εμφανίστηκε η Ρεάλ την Παρασκευή με τον Ολυμπιακό χάνοντας και τη διαφορά για το πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας, κάτι που μοιάζει πολύ χρήσιμο στον όμιλο του «θανάτου» αφού ισοβαθμεί ήδη με άλλες 3 ομάδες. Ότι πρέπει για ξέσπασμα προσφέρεται η Σαραγόσα (2-10 εκτός έδρας ρεκόρ, παθητικό 86,5 πόντοι μ.ο.) με τη Ρεάλ να θέλει να να ανορθώσει το ηθικό της ενόψει της τελική ευθείας στην Ευρωλίγκα όπου θα παίζει την πρόκριση της μέχρι το φινάλε. Μακράν πιο παραγωγική επίθεση στην Ισπανία με 96,3 πόντους μ.ο. όταν παίζει εντός έδρας. Τεράστιο το χάντικαπ των 18,5 πόντων, πιο ασφαλής δείχνει η ενασχόληση κλασικά με τοover(93,5) πόντων της στο 1,83 τουStoiximan.

3166. ΜΟΥΡΘΙΑ – ΣΕΒΙΛΛΗ

Μέχρι το πρώτο ημίχρονο η Μούρθια έδειχνε ικανή να φύγει νικήτρια από το «Παλάου Μπλαουγκράνα». Μπορεί να μην κατάφερε τελικά να ολοκληρώσει την έκπληξη αλλά σίγουρα κέρδισε τις εντυπώσεις αφού έβγαλε το λάδι στη Μπαρτσελόνα. Με τέτοιες εμφανίσεις σίγουρα μπορεί να πιστεύει πως στο τέλος θα καταφέρει να μπει στην 8αδα από την οποία απέχει 1 νίκη. Πολύ αξιόπιστη στο γήπεδο της (8-3 ρεκόρ), νικήτρια αναδείχτηκε και στα έξι προηγούμενα. Μόνο πυροτέχνημα δεν ήταν η νίκη της Σεβίλλης με τη Λαμποράλ (100-92) αφού την περασμένη εβδομάδα ήταν ξανά επιβλητική και διέσυρε εντός έδρας με +25 πόντους διαφορά (97-72) την επίσης ευρωπαία Γκραν Κανάρια. Εκτός έδρας προφανώς χάνει τη δύναμη της αφού μετράει 7 σερί ήττες (2-9 συνολικά το ρεκόρ της). Διαβασμένο το χάντικαπ, η Σεβίλλη παλεύει με όλες τις δυνάμεις της για να εξασφαλίσει τη σωτηρία αλλά μεγάλο βαθμολογικό κίνητρο και ισχυρή έδρα διαθέτει και η Μούρθια.

3167. ΜΑΛΑΓΑ – ΜΠΙΛΜΠΑΟ

Για τουρισμό πήγε στην Τουρκία η Μάλαγα που ηττήθηκε εύκολα από την Εφές (87-67) στην Ευρωλίγκα την οποία έχει αποχαιρετήσει εδώ και πολύ καιρό. Το ενδιαφέρον της στρέφεται αποκλειστικά στην είσοδο της στην 8αδα για να συμμετέχει στα πλέι-οφ. Το εκκωφαντικό διπλό στη Βασκονία με τη Λαμποράλ (56-83) αποδεικνύει αυτές τις προθέσεις της. Η Μπιλμπάο έρχεται από τη νίκη με την ουραγό Χιπουσκόα αλλά εκτός έδρας υπέστη 4 διαδοχικές αποτυχίες έχοντας βέβαια και δύσκολο πρόγραμμα. Λέμε ναι στους Ανδαλουσιάνους αλλά το χάντικαπ των 8 πόντων είναι υποψιασμένο και χωρίς καμία αξία.

Ακτινογραφία κουπονιού Κυριακής

2470. ΑΔΕΛΑΪΔΑ Γ. - ΣΕΝΤΡΑΛ ΚΟΑΣΤ ΜΑΡΙΝΕΡΣ

Η Αδελαΐδα (6-4-2 εντός) βρίσκεται μόλις ένα βαθμό από την πρώτη δυάδα και θα συνεχίσει να παλεύει γι’ αυτήν, αν στο πιο πρόσφατο ματς της είχε καταφέρει να κερδίσει τους πρωτοπόρους Γουόντερερς τώρα θα είχε θέση ισχύος. Οι ουραγοί και αδιάφοροι Μάρινερς (1-1-9 εκτός) μετά τις έξι σερί ήττες πήραν τον πόντο εντός έδρας από το Σίδνεϊ με 2-2, παρότι βρισκόταν πίσω στο σκορ με 0-2. Έπαιξαν καλά στο τέλος του αγώνα και εκμεταλλεύτηκαν την κακή εικόνα της αντιπάλου της. Ο άσος μόλις στο 1,30 όπως είναι λογικό, αν κάποιος τον βάλει σαν banker σε κάποια μικρή δυάδα (για όσους αρέσκονται σε τέτοιου είδους παιχνίδι) δεν μπορούμε να διαφωνήσουμε.

2490. ΚΟΡΔΟΒΑ – ΑΛΑΒΕΣ

Σε κακό φεγγάρι τόσο η Κόρδοβα, όσο και η Αλαβές. Οι δύο ομάδες χάνουν διαρκώς έδαφος στη μάχη της απευθείας ανόδου και επ’ ουδενί δε θέλουν να σκέφτονται την ήττα στο μεταξύ τους παιχνίδι. Αρέσκονται σε παιχνίδι τακτικής οι φιλοξενούμενοι, με την κρισιμότητα του ματς να είναι τέτοια που δεν επιτρέπει άλλη επιλογή πλην του under2, το οποίο βρίσκουμε σε απόδοση 2,05 στηνBet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

----. ΤΟΥΡΚΙΑU19 – ΙΣΡΑΗΛU19

Μεγάλη νίκη για την Τουρκία στην πρεμιέρα, διέλυσε με 4-1 την Ελβετία και απέκτησε σοβαρές ελπίδες για να κατακτήσει την πρώτη θέση του ομίλου της. Το Ισραήλ αντιθέτως έχασε με κάτω τα χέρια από την Ιταλία (0-4), ψάχνει πια ένα θαύμα για να προκριθεί. Ξεκάθαρο προβάδισμα για τη νίκη δείχνουν να έχουν οι Τούρκοι, με βάση τα όσα είδαμε στις πρεμιέρες των δυο ομάδων.

----. ΧΑΝΙΑ – ΚΕΡΚΥΡΑ

Ακόμα ένα ματς των Χανίων που οι εταιρείες δεν το έχουν στο πρόγραμμα τους, πιστεύουμε ότι η Κέρκυρα θα δείξει την ανωτερότητα της και θα πάρει το τρίποντο, όμως χωρίς αποδόσεις δεν μπορούμε να κρίνουμε αν έχει αξία.

2476. ΖΑΚΥΝΘΟΣ - ΑΝΑΓ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 1904

Η Ζάκυνθος (5-4-2 εντός) έχασε με 0-4 από την Κέρκυρα αρκετά εύκολα, με το ίδιο σκορ είχε κερδίσει την Παναχαϊκή την προηγούμενη εβδομάδα και ουσιαστικά έχει σωθεί, αφού οι πιθανότητες της να πέσει είναι ελάχιστες. Η Αναγέννηση Καρδίτσας (3-1-7 εκτός) κέρδισε με 1-0 τον Πανσερραϊκό σε ένα άκρως οριακό παιχνίδι. Παίζει καλά τελευταία, κρατάει την άμυνα της στα περισσότερα ματς. Αρκετό Χ έχει το παιχνίδι, θα το αφήσουμε.

----. ΚΑΛΛΙΘΕΑ – ΛΑΜΙΑ

Παιχνίδι που οι εταιρείες δεν μας έκαναν τη χάρη να βγάλουν αποδόσεις, αδιάφορο γι’ εμάς πάμε παρακάτω.

----. ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ – ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ

Όπως και τα ματς των Χανίων και της Καλλιθέας δεν έχουμε αποδόσεις, όπως περιμέναμε. Πάμε στο επόμενο, ο Κισσαμικός πάντως είναι καλύτερη ομάδα.

2475. ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1964 – ΤΡΙΚΑΛΑ

Σε ανοδική πορεία ο Πανσερραϊκός παρά την πρόσφατη ήττα του, έχει αποσπαστεί αρκετούς βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού κάνοντας πολύ καλό δεύτερο γύρο. Στην τέταρτη θέση τα Τρίκαλα που έρχονται από δύο συνεχόμενες νίκες, θέλουν να εξαντλήσουν όσες ελπίδες έχουν και να κυνηγήσουν μέχρι τέλους την άνοδο. Αντιμέτωποι τα δύο «κανόνια» της κατηγορίας, Φουρτάδο και Κουσκουνάς (πρωτιά στον πίνακα των σκόρερ με δώδεκα γκολ έκαστος), αξιόλογο δείχνει το 1,97 του GG στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2497. ΓΙΑΓΚΟΣΤΕΡΑ – ΑΛΚΟΡΚΟΝ

Ποντάρει πολύ στον παράγοντα έδρα η Γιαγκοστέρα προκειμένου να γλιτώσει τον υποβιβασμό. Πολύ δύσκολα τα πράγματα όμως από τη στιγμή που απέχει 8 βαθμούς από την παραμονή της και εκτός έδρας δεν σταυρώνει βαθμό με τίποτα (0-2-14). Στο γήπεδο της είναι ανταγωνιστική, εκεί άλλωστε πήρε τους 23 από τους 25 συνολικά βαθμούς της. Καλύτερη ομάδα η Αλκορκόν αλλά το τελευταίο διάστημα κινείται στη μετριότητα. Ικανοί να μην χάσουν οι γηπεδούχοι, στο 1,825 παίζεται ο ασιατικός άσος +0,25 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2494. ΣΑΡΑΓΟΣΑ – ΧΙΡΟΝΑ

Ματς για τα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας αφού αμφότερες έχουν στόχο την άνοδο. Σε καλύτερη μοίρα και βαθμολογική θέση η Σαραγόσα που είναι αήττητη εδώ και επτά αγωνιστικές (4-3-0). Ανεβασμένη εσχάτως και η Χιρόνα που μετράει μόλις μία ήττα στα 10 τελευταία (5-4-1). Αμφότερες δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα στα αμυντικά τους καθήκοντα, διαθέτουν άλλωστε τη 2η καλύτερη επίδοση με 25 τέρματα παθητικό. Προβάδισμα στα λίγα γκολ και τοunder2,25 στο 1,925 της Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2496. ΑΛΜΕΡΙΑ – ΜΑΓΙΟΡΚΑ

Παιχνίδι-τελικός στη μάχη της παραμονής, με την Αλμερία να φιλοξενεί τη Μαγιόρκα. Οι «ροχιμπλάνκος» βρίσκονται σε καλή κατάσταση, διατηρούν ανέπαφη την εστία τους εδώ και τέσσερα ματς, με αποτέλεσμα να αποκτήσουν σημαντικές ελπίδες σωτηρίας. Πάνω από την επικίνδυνη ζώνη βρίσκονται οι νησιώτες, οι οποίοι δυσκολεύονται αρκετά στο σκοράρισμα και θα αφοσιωθούν ξανά στην άμυνα προκειμένου να πάρουν θετικό αποτέλεσμα. Η κρισιμότητα του ματς, οι εξαιρετικές ανασταλτικές λειτουργίες των δύο ομάδων, αλλά και τα στατιστικά τους (19/30under2,5 οι γηπεδούχοι και 21/30 οι φιλοξενούμενοι), μας οδηγούν στο under2, το οποίου βρίσκουμε σε απόδοση 2,05 στηνBet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2489. ΜΙΡΑΝΤΕΣ – ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ

Ο εξαιρετικός πρώτος γύρος της Μιραντές αποτελεί παρελθόν, αφού στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος η ομάδα του Κάρλος Τεράθας απογοητεύει, συμπληρώνοντας έξι αγωνιστικές χωρίς νίκη (0-3-3). Αντεπίθεση διαρκείας πραγματοποιεί η Βαγιαδολίδ, η οποία έχει μόνο μία ήττα εδώ και έντεκα ματς πρωταθλήματος (5-5-1) και βρίσκεται μια ανάσα από την είσοδο στα πλέι-οφ. Η φόρμα των δύο ομάδων μας οδηγεί δίχως δεύτερη σκέψη στο 0:0 ασιατικό διπλό, επιλογή που βρίσκουμε σε απόδοση 2,00 στηνBet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2488. ΛΟΥΓΚΟ – ΑΛΜΠΑΘΕΤΕ

Δύσκολο πρόγραμμα έβγαλε η Λούγκο, κατάφερε να μη χάσει σε κανένα από τα τρία τελευταία της παιχνίδια και ελπίζει βάσιμα πια στην είσοδο στα πλέι-οφ. Παρόλα αυτά, καλείται να βελτιώσει την εντός έδρας συγκομιδή της, αφού στα 9 πιο πρόσφατα ματς που έδωσε μπροστά στο κοινό της πανηγύρισε μόλις 2 φορές (2-4-3). Με το Θέσαρ Φερνάντο στο τιμόνι, η Αλμπαθέτε έδειξε πως διαθέτει την ποιότητα για να παραμείνει στην κατηγορία, επικρατώντας στο ντεμπούτο του της Οσασούνα με 3-1. Πήραν ψυχολογία οι φιλοξενούμενοι και μπορούν να φύγουν με θετικό αποτέλεσμα από το «Άντσο Κάρο», με το Χ2 να πληρώνει 1,85 στηνBet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

----. ΕΛΒΕΤΙΑU19 – ΙΤΑΛΙΑU19

Απογοήτευσε στην πρεμιέρα της η Ελβετία, γνωρίζοντας τη συντριβή από την Τουρκία με 1-4, ελάχιστες πια οι ελπίδες της για πρόκριση από τον όμιλο (ψάχνει 2/2 νίκες και συνδυασμό αποτελεσμάτων). Η Ιταλία έκανε επίδειξη δύναμης απέναντι στο Ισραήλ, έφτασε σε μια άνετη επικράτηση με 4-0 και θέλει να διπλασιάσει τις επιτυχίες της, ώστε να παραμείνει στην πρώτη θέση του γκρουπ. Ποιοτικότερο σύνολο διαθέτουν οι Ιταλοί, εύκολα ή δύσκολα περιμένουμε να κατακτήσουν τους τρεις βαθμούς.

----. ΣΑΝ ΜΑΡΙΝΟU21 – ΣΟΥΗΔΙΑU21

Σάκος του μποξ μέχρι στιγμής στον όμιλο το Σαν Μαρίνο με απολογισμό 0-1-6 και τέρματα 1-19, η Σουηδία μετράει ως τώρα 3-1-0 με τέρματα 10-1 και διεκδικεί ακόμα και την πρωτιά του γκρουπ με αντίπαλους τις Κροατία και Ισπανία. Φιλότιμο το Σαν Μαρίνο, ωστόσο δύσκολα θα προβάλει αντίσταση στους Σουηδούς, κάθε άλλο αποτέλεσμα πλην του διπλού θα είναι μεγάλη έκπληξη.

2524. ΡΟΥΜΑΝΙΑ – ΙΣΠΑΝΙΑ

Κυνική για ακόμα μία φορά η Ρουμανία, έβγαλε πρόβλημα στη δημιουργία φάσεων κόντρα στη Λιθουανία, ωστόσο με την Ισπανία δε θα κάνει αυτή παιχνίδι και θα αρκεστεί στο αγαπημένο της στυλ, να περιμένει τον αντίπαλο. Οι πρωταθλητές Ευρώπης δεν ικανοποίησαν στην Ιταλία, όπου χρειάστηκαν τις πολλές επεμβάσεις του Ντε Χέα για να μη χάσουν και διψούν για απαντήσεις στο Κλουζ. Δυσκολοκατάβλητη η ομάδα του Άνχελ Ιορντανέσκου, δέχεται γκολ με δυσκολία, αλλά θεωρούμε πως οι «φούριος ρόχας» θα ξεδιπλώσουν την ποιότητα τους στο χορτάρι και θα περάσουν νικηφόρα, με το συνδυασμό διπλού καιunder3,5 να αποτελεί επιλογή σε απόδοση 2,15 στον Stoiximan, ο οποίος επανέφερε τις καταθέσεις μεpaysafecard! Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2534. ΟΛΙΜΠΙΑ ΑΣΟΥΝΣΙΟΝ - ΚΑΜΠΑΛΕΡΟ ΝΤΕ ΖΕΜΠΑΛΟΣ

Ανεβάζει στροφές η Ολίμπια, τρέχοντας ένα σερί τριών νικών, με τελευταία αυτή κόντρα στη Ρίβερ (3-0 εκτός). Σε αντίθετη τροχιά η Καμπαγιέρο, αγνοεί τη νίκη για τέσσερα ματς, προερχόμενη από την εντός έδρας ήττα με 3-1 κόντρα στη Νασιονάλ. Άσος.

2726. ΡΙΟΝΕΓΚΡΟ ΑΓΚΟΥΙΛΑΣ - ΟΝΣΕ ΚΑΛΝΤΑΣ

Ξεφούσκωσαν οι φιλοξενούμενοι, έπειτα από το φανταστικό ξεκίνημα, αγνοώντας τη νίκη για πέντε αγωνιστικές. Κακή εμφάνιση και ήττα με 1-0 κόντρα στην Πάστο εκτός έδρας για την Όνσε Κάλντας την προηγούμενη αγωνιστική. Σε αντίθετη τροχιά η Ριονέγρο, η οποία βρίσκεται στη δεύτερη θέση τους βαθμολογικού πίνακα, προερχόμενη από τη νίκη με 3-2 εντός έδρας κόντρα στη Φορταλέζα. Δεύτερο ματς μέσα σε πέντε μέρες για τους γηπεδούχους, ίσως βγάλουν κούραση.NoBet.

2728. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΝΑΣΙΟΝΑΛ - ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΚΑΛΙ

Αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας. Καμία από τις δύο δεν δείχνει να επηρεάζεται από τη συμμετοχή στο Λιμπερταδόρες, με τα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα να είναι εξαιρετικά. Στην τρίτη θέση της βαθμολογίας η Κάλι, προερχόμενη από τη δύσκολη νίκη με 3-2 εντός έδρας κόντρα στην αξιόμαχη Κορτουλούα. Από το 1-1 κόντρα στη Μεντεγίν προέρχεται η Νασιονάλ, σε ένα ματς που ήταν καλύτερη και άξιζε τους τρεις βαθμούς. Ποιοτικότερη ομάδα η Νασιονάλ, ενώ και η προϊστορία είναι με το μέρος της. Άσος.

2727. ΙΝΤΕΠ. ΣΑΝΤΑ ΦΕ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΟΥΙΛΑ

Θετικά λειτούργησε η αλλαγή προπονητή για τη Σάντα Φε, η οποία νίκησε στο ντέρμπι κόντρα στη Τζούνιορ με 3-2 εντός έδρας. Άλλη μία φορά παρουσιάστηκε κάτω του μετρίου η Ουίλα σε αγώνα εκτός έδρας, χάνοντας από την κακή φέτος Τολίμα με 1-0. Δύσκολο έργο θα έχουν οι φιλοξενούμενοι στο υψόμετρο, ο άσος θα κάνει την εμφάνισή του.

2529. ΒΕΛΕΖ ΣΑΡΣΦΙΛΝΤ – ΚΙΛΜΕΣ

Ευκαιρία για την Κίλμες να πλησιάζει την κορυφή του Α’ Γκρουπ, με νίκη από της Κίλμες πιάνει την τρίτη θέση της βαθμολογίας. GG & over 2,5 έληξαν τα δύο ματς που έχει δώσει στην έδρας της (με το ίδιο σκορ μάλιστα, 2-1). Σεφτέ στις νίκες έκανε η Κίλμες, 3-0 τη Σαν Λορέντζο μετά από τέσσερα συνεχόμενα «Χ». Σχεδόν τέσσερα γκολ κατά μ.ο. σημειώνονται στις αναμετρήσεις της ανεξαρτήτως έδρας (6/7 GG και 5/7 over 2,5). Mε αυτά τα δεδομένα μεγάλο κρίνεται το 2,05 στο over 2,5 του Stoiximan , το οποίο αποτελεί και επιλογή των Young Guns . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ