ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Κυριακής

Ακτινογραφία κουπονιού Κυριακής

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Κυριακής (20/3).Πηγή: betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Κυριακής.

1141. ΟΥΕΛΙΝΓΚΤΟΝ ΦΟΙΝΙΞ - ΠΕΡΘ ΓΚΛΟΡΙ

Τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος και το πρωτάθλημα της Αυστραλίας έχει πάρει φωτιά με τη μάχη των πλέι-οφ αλλά και της πρώτης προνομιούχου δυάδας να κορυφώνεται.Το Φοίνιξ του Γουέλινγκτον (4-2-4 εντός) απέχει οκτώ πόντους από την έκτη θέση και οι ελπίδες του για πλέι-οφ ουσιαστικά είναι μόνο μαθηματικές. Αν ηττηθεί είναι αρκετά πιθανό να μείνει και μαθηματικά εκτός πλέι-οφ, αν και δεν πιστεύουμε ότι κάποιος στην ομάδα πιστεύει ότι μπορεί να τα καταφέρει. Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι του κέρδισε με 1-3 το Σίδνεϊ παίζοντας πίσω από τη μπάλα και χτυπώντας στις αντεπιθέσεις. Συνεχίζει τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση του όπως κάνει εδώ και ένα μήνα. Το Περθ Γκλόρι (3-1-7 εκτός) κέρδισε πανεύκολα τους ουραγούς Μάρινερς με 4-0 και συνεχίζει την τρομερή του πορεία στα τελευταία ματς (7-0-1). Δεν έχει ιδιαίτερη ασφάλεια από τα πλέι-οφ αφού απέχει μόλις τέσσερις πόντους από το Σίδνεϊ που μένει εκτός πλέι-οφ τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Μοιρασμένο το σετ, το διπλό 0:0 στο 1,85 αποτελεί επιλογή του K. Plestis και το σκέτο διπλό στο 2,35-2,40 παίζεται.

1154. ΟΥΛΣΑΝ – ΓΙΕΟΝΜΠΟΥΚ

Άσχημη εμφάνιση και ήττα 2-0 στην έδρα της Σανγκγιού Σανγκμού για την Ουλσάν, η οποία απ’ ότι φαίνεται θα δυσκολευτεί αρκετά φέτος. Τη νίκη 1-0 επί της Σεούλ πανηγύρισε η Ποχάνγκ, η οποία ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο νέο πρωτάθλημα. Σωστά φαβορί οι φιλοξενούμενοι, οι γηπεδούχοι με εμφάνιση ανάλογη με αυτή της πρεμιέρας δεν έχουν καμία τύχη.

1153. ΙΝΤΣΕΟΝ ΓΙΟΥΝ. – ΠΟΧΑΝΓΚ

Δίκαιη ήττα 3-1 στην έδρα της Γιεγιού Γιουνάιτεντ γνώρισε η Ιντσεόν η οποία αν δεν είχε και σε καλή μέρα τον τερματοφύλακα της δεν θα γλίτωνε το διασυρμό. Εντός έδρας ισοπαλία 3-3 στην Γκουανγκτζού παραχώρησε η Ποχάνγκ, η οποία ισοφαρίστηκε με πέναλτι στο 97λεπτό της αναμέτρησης. Δεν βγαίνει άκρη, πάμε παρακάτω.

1152. ΣΕΟΥΛ - ΣΑΝΓΚΓΙΟΥ ΣΑΝΓΚΜΟΥ

Ήττα-σοκ στην πρεμιέρα για τη Σεούλ η οποία έχασε 1-0 στην έδρα της Γιεονμπούκ, παρόλα αυτά για το Τσάμπιονς Λιγκ Ασίας με μια αρκετά πειστική εμφάνιση επικράτησε με 1-4 της Σαντόνγκ πραγματοποιώντας το 3/3 στο θεσμό. Με το δεξί επέστεψε στην πρώτη κατηγορία η Σανγκγιού, η οποία επικράτησε 2-0 εντός έδρας της Ουλσάν. Σωστά φαβορί οι γηπεδούχοι, λογικά θα πετύχουν την πρώτη τους φετινή νίκη.

1156. ΜΕΛΜΠΟΥΡΝ ΒΙΚΤΟΡΙ - ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ ΤΖΕΤΣ

Η Μέλμπουρν Βίκτορι (6-3-1 εντός) είναι στα πλέι-οφ αυτή τη στιγμή, όμως αν η Σίδνεϊ έχει κερδίσει τους Μάρινερς τότε θα είναι στην ισοβαθμία κάτι αρκετά αγχωτικό για την περσινή πρωταθλήτρια. Στο τελευταίο της ματς διαλύθηκε με 5-0 από το Μπρίσμπεϊν και η ψυχολογία της έπεσε, στο Ασιατικό Τσάμπιονς Λιγκ έμεινε στο 0-0 εντός έδρας με τη Σουγόν παρότι είχε τον έλεγχο του αγώνα καθ’ όλη τη διάρκεια του. Οι Νιουκάστλ Τζετς (3-2-5 εκτός) απέχουν επτά πόντους από τα πλέι-οφ και συγκεκριμένα από τη σημερινή τους αντίπαλο και αν θέλουν να έχουν ουσιαστικές ελπίδες για την κατάληψη της έκτης θέσης θα πρέπει να κερδίσουν στη Μελβούρνη. Τεράστιο το -1,5 για τους γηπεδούχους, ματς που ανάλογα με τα υπόλοιπα αποτελέσματα αλλά και την εικόνα ίσως είναι για κάποιο ποντάρισμα στο late goal αν είναι ισόπαλο στο 70’.

1163. ΣΟΥΓΟΝ – ΓΕΟΝΑΜ

Δεν πατάει καλά το τελευταίο διάστημα η Σουγόν η οποία σε τέσσερα επίσημα παιχνίδια έχει πετύχει μόλις ένα τέρμα, για το πρωτάθλημα την περασμένη βδομάδα γνώρισε δίκαιη ήττα με 2-0 στην έδρα της Σεονγκνάμ, παράλληλα για το Τσάμπιονς Λιγκ έμεινε στο 0-0 κόντρα στη Μέλμπουρν Βίκτορι. Από εντός έδρας λευκή ισοπαλία με αντίπαλο την Σουόν Σίτι προέρχεται η Γεονάμ, η οποία παρουσιάστηκε αρκετά κατώτερη των περιστάσεων. Αμφίρροπη αναμέτρηση παρά τον έντονο φαβοριτισμό των γηπεδούχων, πάσο.

1158. ΣΟΝΑΝ – ΟΥΡΑΒΑ

Δεν κατάφερε ούτε τώρα να πάρει την παρθενική της νίκη στη σεζόν η Σονάν (ρεκόρ 0-2-1), μένοντας ισόπαλη κόντρα στη Χιροσίμα (2-2 εκτός) σε ακόμα ένα παιχνίδι - φεστιβάλ γκολ μετά το 4-4 στην έδρα της Καβασάκι. Σε σαφώς καλύτερη κατάσταση η Ουράβα (ρεκόρ 2-0-1), έδειξε να ξεπερνάει γρήγορα την ήττα από την Ιβάτα (1-2) επικρατώντας χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα της Φουκουόκα (2-0). Αν μη τι άλλο παίζεται το GG (1,70 / Bet365).

1157. ΟΜΙΓΙΑ – ΧΙΡΟΣΙΜΑ

Την πρώτη της ήττα στη νέα σεζόν γνώρισε η Ομίγια (ρεκόρ 2-0-1) κόντρα στην Γκάμπα (2-1), καταφέρνοντας απλά να μειώσει στις καθυστερήσεις. Χωρίς «τρίποντο» για ακόμα μία αγωνιστική παρέμεινε η Χιροσίμα (ρεκόρ 0-2-1) αφού δεν μπόρεσε να κάμψει την αντίσταση της Σονάν (2-2), ενώ θα πρέπει να αισθάνεται ικανοποιημένη με το βαθμό της ισοπαλίας καθώς ήρθε στις καθυστερήσεις χάρις σε αυτογκόλ των αντιπάλων. Βέβαια, μεσοβδόμαδα δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα να λυγίσει την Μπουριράμ (3-0) για το Τσάμπιονς Λιγκ, αν και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί ανταγωνιστικός ο συγκεκριμένος αντίπαλος. Έχει το γκολ η Χιροσίμα, όπως και προβλήματα στα μετόπισθεν, αν έπρεπε να επιλέξουμε κάτι αυτό θα ήταν το αμφίσκορο (1,70 / Bet365).

1172. ΕΣΠΑΝΙΟΛ - ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ

Και όμως η Μπιλμπάο έχει να κερδίσει στο πρωτάθλημα εκτός έδρας την Εσπανιόλ από το 1997-1998. Ανεπιτυχείς οι 17 προηγούμενες της απόπειρες (0-5-12) για τους Βάσκους που πέρσι έβγαλαν διπλό αλλά στο θεσμό του κυπέλλου. Η Εσπανιόλ την προηγούμενη εβδομάδα δεν έπαιξε καλά και σε μεγάλο βαθμό δεν δικαιούταν ούτε το βαθμό παίζοντας επί 70 λεπτά με παίκτη παραπάνω από τη Γρανάδα. Πρέπει να δούμε την ενδεκάδα που θα κατεβάσει στο γήπεδο ο Βαλβέρδε. Με την ελπίδα να συνεχιστεί η τάση για κόντρα των Βάσκων θα περιμένουμε καλύτερη απόδοση στο ασιατικό διπλό 0:0 ήDrawNoBet, στο 2,025 προσφέρει πάντως η Bet365το ασιατικό διπλό -0,25. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1168. ΣΟΝΤΕΡΙΣΚΕ – ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ

Ντέρμπι πρώτης τριάδας η συγκεκριμένη αναμέτρηση με τις δύο ομάδες να παλεύουν για ένα Ευρωπαϊκό εισιτήριο. Οι γηπεδούχοι (5-0-4) προέρχονται από λευκή ισοπαλία στην έδρα της Βίμποργκ πραγματοποιώντας παράλληλα αρκετά καλή εμφάνιση. Επέστρεψε στις νίκες ύστερα από πέντε αγωνιστικές η Μίντιλαντ (3-3-3) η οποία επικράτησε εύκολα με 3-0 εντός έδρας της Χόμπρο, στον πόντο πλέον η διαφορά από τη σημερινή της αντίπαλο. Αρκετά αμφίρροπη αναμέτρηση, η σκοπιμότητα αναμένεται να παίξει σημαντικό ρόλο, τα λίγα γκολ έχουν τον πρώτο λόγο.

1173. ΤΕΝΕΡΙΦΗ – ΣΑΡΑΓΟΣΑ

Τέσσερα ματς χωρίς ήττα συμπλήρωσε η Τενερίφη (3-1-0), στο πιο πρόσφατο από αυτά μάλιστα έσπασε το εντός έδρας αήττητο της Λεγανές. Σε καλή κατάσταση βρίσκεται όμως και η Σαραγόσα, μετράει 4-2-0 στα τελευταία έξι, πλασαρίστηκε έτσι μετά από καιρό εντός της εξάδας. Πολύ απρόβλεπτο παιχνίδι, κάτι που αποτυπώνεται και από τα πολύ σφιχτά σετ που κυκλοφορούν, δεν θα πάρουμε θέση.

1175. ΑΤΑΛΑΝΤΑ – ΜΠΟΛΟΝΙΑ

Δυσκοίλια στην επίθεση η Αταλάντα (2η χειρότερη με 26 γκολ) που αγνοεί τη νίκη εδώ και 14 αγωνιστικές (0-6-8) με αποτέλεσμα να βρεθεί στο +4 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Η Μπολόνια είναι από τις πιο σκληροτράχηλες ομάδες στην Ιταλία και δεν χαρίζεται μέχρι στιγμής σε κανέναν. Από τη στιγμή που θα στερηθεί τον πιο αξιόπιστο σκόρερ της, Ντέστρο (8 γκολ) βλέπουμε να δυσκολεύεται ακόμα περισσότερο να σκοράρει. Ματς τακτικής περιμένουμε και από τις δύο πλευρές με τοNGνα πληρώνει 1,73 στον Stoiximan, ο οποίος επανέφερε πρόσφατα τις καταθέσεις μεpaysafe . Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1174. ΤΒΕΝΤΕ – ΑΛΚΜΑΑΡ

Η ξέφρενη πορεία της Τβέντε στο δεύτερο γύρο συνεχίζεται, μετράει πια έξι τρίποντα στα πιο πρόσφατα επτά παιχνίδια της (6-0-1), ενώ μπροστά στο κοινό της συμπλήρωσε έξι συνεχόμενες νίκες (5/6 over 2,5) και εφόσον συνεχίσει έτσι μπορεί και να προλάβει το τρένο των πλέι-οφ. Αν υπάρχει μια ομάδα που μπορεί να συναγωνιστεί την Τβέντε από άποψης φόρμας αυτή σίγουρα είναι η Άλκμααρ, στο 9-0-1 ο απολογισμός της στο δεύτερο γύρο (6/9 over 2,5), έχει νικήσει στις 4/6 πιο πρόσφατες εξόδους της (4/6 over 2,5). Δεν βγαίνει εύκολα άκρη με τον τελικό νικητή, αμφότερες διανύουν εξαιρετική περίοδο και το μεταξύ τους σταύρωμα είναι κακό, αφού δεν έχουμε διάθεση να κοντράρουμε καμία από τις δυο, μόνο προς τα πολλά τέρματα μπορούμε να στραφούμε εδώ, ικανοποιητικό το 1,80 της Bet365 για το συνδυαστικό GG & over 2,5 που αποτελεί επιλογή του Betol.

1176. ΚΡΙΛΙΑ – ΖΕΝΙΤ

Στο ουδέτερο «Σταρτ» του Σαράνσκ θα διεξαχθεί το ματς. Εμφανές πρόβλημα στο γκολ εμφανίζει η Κρίλια (2-2-5 εντός), σκόραρε μόνο σε ένα από τα τελευταία εννέα παιχνίδια της, έχει τη χειρότερη επίθεση της κατηγορίας και στο ματς με την Κούμπαν συμπλήρωσε τρεις διαδοχικές ήττες, χάνοντας με 2-0. Άφησε πίσω την αποκλεισμό από το Τσάμπιονς Λιγκ η Ζενίτ (3-4-2 εκτός) επικρατώντας με 4-2 της Ρούμπιν Καζάν και εκμεταλλευόμενη την ήττα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, πλησίασε στους έξι βαθμούς την κορυφή της βαθμολογίας. Εννοείται πως αν η ομάδα του Βίλας Μπόας θέλει να παραμείνει ζωντανή στο κυνήγι του τίτλου, πρέπει να παίρνει τέτοια ματς. Η πιθανή επιστροφή του Γκαράι στο κέντρο άμυνας των φιλοξενούμενων, σε συνδυασμό με την κάκιστη επιθετική λειτουργία των γηπεδούχων, μας οδηγούν στην επιλογή του διπλού με NG.

1177. ΜΕΡΣΙΝ ΙΝΤ.ΓΙΟΥ. – ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΠΣΠΟΡ

Σταθερά εντός της επικίνδυνης ζώνης η Μερσίν, μετράει τέσσερις ήττες στα πιο πρόσφατα πέντε παιχνίδια της (1-0-4), αν και δείχνει διάθεση να παλέψει μέχρι τέλους για την αποφυγή του υποβιβασμού, ειδικά στην έδρα της τα πηγαίνει σχετικά καλά εσχάτως (3-1-2 στα τελευταία έξι). Η Γκαζιαντέπ διατηρεί απόσταση ασφαλείας από τη γραμμή, μπορεί να μην εντυπωσιάζει (2-2-4 μετά τη διακοπή), αλλά φαίνεται πως θα μείνει μακριά από περιπέτειες, ενώ έχασε μόλις σε μια από τις πιο πρόσφατες επτά εξόδους της (2-4-1). Παντού μπορεί να καταλήξει το ματς, δεν έχουμε καμία διάθεση να μπλέξουμε εδώ.

1178. ΚΟΝΙΑΣΠΟΡ - Ι.ΜΠΑΣΑΚΣΕΧΙΡ

Μάχη με άρωμα Ευρώπης αυτή μεταξύ της Κονιασπόρ και τη Μπασακσεχίρ. Οι γηπεδούχοι συνεχίζουν την ξέφρενη πορεία που τους έχει φέρει μόνους τρίτους στη βαθμολογία, έρχονται από τέσσερις συνεχόμενες νίκες και οχτώ ματς χωρίς ήττα (6-2-0), με την εστία τους μάλιστα να παραβιάζεται μόλις δυο φορές στο διάστημα αυτό (7/8 under 2,5, 6/8 NG). Η Μπασακσεχίρ έχασε για πρώτη φορά εντός του 2016 (2-5-1, 5/8 over 2,5, 6/8 GG) από την Οσμανλισπόρ με 2-3, δυσκολεύεται να πάρει νίκες τον τελευταίο καιρό (μόλις μια στα πιο πρόσφατα επτά). Πολύ αμφίρροπο ματς κατά τη γνώμη μας, έχουμε να κάνουμε με δυο πολύ καλές ομάδες που δίκαια βρίσκονται τόσο ψηλά στη βαθμολογία, θα αφήσουμε το παιχνίδι στη ησυχία του, μιας και δεν έχουμε ιδιαίτερες ενστάσεις για τα σετ που κυκλοφορούν.

1182. ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ – ΛΕΙΨΙΑ

Η Νυρεμβέργη (8-5-0 εντός) κέρδισε εύκολα με 4-0 την Αρμίνια και συμπλήρωσε τέσσερις σερί νίκες, βρίσκεται στην τρίτη θέση και θα συνεχίσει να παλεύει για την αυτόματη άνοδο. Βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και πιστεύουμε ότι είναι στο τοπ σημείο φόρμας της. Για εκείνη αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή να αντιμετωπίσει την πρωτοπόρο Λειψία (8-3-2 εκτός), η οποία κέρδισε οριακά με ανατροπή 2-1 το Μόναχο 1860 και επέστρεψε στις νίκες μετά το 1-2 από τη Φράιμπουργκ. Τελευταία δεν είναι σε τόσο καλή κατάσταση όσο ήταν πριν λίγο καιρό. Δύσκολο ματς και για τις δύο ομάδες και πολύ σημαντικό για τη συνέχεια. Το διπλό είναι αρκετά χαμηλά και δεν θα μας απασχολήσει, σκεφτόμαστε την κόντρα.

1183. ΜΟΝΑΧΟ 1860 – ΜΠΙΛΕΦΕΛΝΤ

Το Μόναχο 1860 (4-4-5 εντός) έχασε με 1-2 από την πρωτοπόρο Λειψία, πριν από το συγκεκριμένο ματς είχε τρεις σερί νίκες. Προηγήθηκε με τη Λειψία αλλά δεν τα κατάφερε να κρατήσει ούτε έναν πόντο. Η Μπίλεφελντ (3-7-3 εκτός) έχασε εύκολα με 0-4 από τη Νυρεμβέργη, τα αμυντικά της λάθη της στοίχισαν αρκετά και δείχνει ότι δεν είναι σε καλή κατάσταση. Δύσκολο ματς, δεν μπορούμε να βγάλουμε άκρη. Πάμε στο επόμενο παιχνίδι.

1184. ΜΠΟΧΟΥΜ - ΓΚΡΟΪΤΕΡ ΦΙΡΤ

Η Μπόχουμ (6-5-2 εντός) κέρδισε με 2-0 την Καϊζερσλάουτερν με καλή εμφάνιση και πλέον έφτασε τα δέκα ματς αήττητη (5-5-0) και η τριάδα είναι εφικτός στόχος. Παίζει αρκετά καλά εντός έδρας στα περισσότερα παιχνίδια της και πιστεύουμε ότι θα συνεχίσει έτσι. Η Γκρόιτερ Φιρτ (4-4-5 εκτός) κέρδισε με 3-0 την Μπραουνσβάιγκ και έφτασε τα τρία ματς δίχως ήττα. Το σκορ στο τελευταίο της ματς είναι πλασματικό, δεν κέρδισε τόσο άνετα. Ο άσος κοντά στο 2,00 είναι δίκαιος, μετά την έναρξη ίσως μας απασχολήσει.

1185. ΝΤΑΝΤΙ ΓΙΟΥΝ. – ΝΤΑΝΤΙ

Παρότι προηγήθηκε νωρίς στην έδρα της Μάδεργουελ δεν μπόρεσε να κρατήσει το προβάδισμα η Νταντί Γιουνάιτεντ (ρεκόρ 5-5-19) γνωρίζοντας την ήττα με σκορ 2-1. Έτσι, ο υποβιβασμός είναι πλέον πιο κοντά από ποτέ. Για τέταρτη αγωνιστική μακριά από τις επιτυχίες (0-3-1) έμεινε η Νταντί (ρεκόρ 8-12-9) που δεν μπόρεσε να αποφύγει την ήττα από τη φορμαρισμένη Χαρτς (0-1). Προβληματισμό προκαλεί στις τάξεις της ομάδας το ότι δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα για τρίτη συνεχόμενη φορά συμπεριλαμβανομένης και την αναμέτρησης με τη Ρέιντζερς για το κύπελλο (ήττα με 4-0). Σε τέτοια ντέρμπυ σπάνια παίζει ρόλο η κατάσταση που βρίσκεται μια ομάδα, ενώ το γεγονός πως αμφότερες «καίγονται» για βαθμούς μας προϊδεάζει θετικά για ένα ματς με αρκετά γκολ. Η μεν γηπεδούχος βρίσκεται μόνη στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα και η δε φιλοξενούμενη κυνηγάει την είσοδο στην πρώτη εξάδα. 1,70 πληρώνει το GG στην Bet365, το οποίο ευνοείται κι από την προϊστορία καθώς βγήκε στα 7/9 πιο πρόσφατα μεταξύ των δύο ομάδων. Η συγκεκριμένη αναμέτρηση ενδέχεται να μας απασχολήσει για πιθανό late goal.

1187. ΓΚΡΑΣΧΟΠΕΡΣ – ΛΟΥΓΚΑΝΟ

Από μεγάλη νίκη 4-2 επί της Ζυρίχης προέρχεται η Γκρασχόπερς (8-1-3) η οποία παραμένει ζωντανή στο κυνήγι της 2 θέσης και της Γιούνγκ Μπόις. Ουραγός με 21 πόντους η Λουγκάνο (1-3-8) πολύ δύσκολα θα καταφέρει να πάρει κάτι από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, άσος.

1186. ΒΑΝΤΟΥΖ – ΖΥΡΙΧΗ

Εξάποντο παιχνίδι παραμονής η συγκεκριμένη αναμέτρηση με τις δύο ομάδες να έχουν μπλέξει για τα καλά. Χωρίς νίκη τα πέντε τελευταία της παιχνίδια (0-3-2) η Βαντούζ (1-9-2) η οποία στο πιο πρόσφατο παραχώρησε λευκή εντός έδρας ισοπαλία με αποτέλεσμα να παραμείνει στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα. Από ήττα προέρχεται η Ζυρίχη (2-4-6) η οποία έχασε 4-2 στην έδρα της Γκρασχόπερς, στον έναν πόντο πλέον η διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη. Αρκετά ζόρικο ζευγάρι, δεν θα πάρουμε μέρος.

1189. ΜΠΟΡΝΤΟ – ΜΠΑΣΤΙΑ

Σανιόλ τέλος για τη Μπορντό, το ποτήρι ξεχείλισε μετά από τη συντριβή με 0-4 στο ντέρμπι με την Τουλούζ, με αποτέλεσμα να απομακρυνθεί από τον πάγκο, αντικαταστάτης του, μέχρι νεωτέρας, ο παλιός τερματοφύλακας και αρχηγός της ομάδας, Ραμέ. Οι γηπεδούχοι είναι τέσσερα ματς χωρίς νίκη (0-2-2) και μετρούν μόλις ένα τρίποντο στις τελευταίες επτά αγωνιστικές (1-2-4), πρακτικά η χρονιά είναι χαμένη, αφού δεν μπορούν να διεκδικήσουν τίποτα καλύτερο από ένα απλό πλασάρισμα στο μέσο της βαθμολογίας. Η Μπαστιά γνώρισε την πρώτη της ήττα μετά από πέντε ματς (3-2-0) στο 1-2 από τη Λιλ, διατηρεί, για την ώρα, απόσταση ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη, θα χρειαστεί πάντως 4-5 βαθμούς ακόμη για να εξασφαλιστεί πλήρως. Χωρίς δεύτερη σκέψη απορρίπτεται ο άσος, δεν έχουμε καμία εμπιστοσύνη στη φετινή Μπορντό και ειδικά σε τιμές καυτού φαβορί, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε και ότι η Μπαστιά έφυγε νικήτρια από τις πιο πρόσφατες δυο εξόδους της. Πιο συνετή επιλογή είναι το πάσο, αφού δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι πρόσωπο θα παρουσιάσουν οι γηπεδούχοι στο πρώτο τους ματς χωρίς τον Σανιόλ στην άκρη του πάγκου.

----. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΑΕΚ

Όνειρο ήταν και πάει η πεντάδα για τον Παναιτωλικό, αφού οι Αγρινιώτες απογοητεύουν το τελευταίο διάστημα, χάνοντας με 0-3 στο πιο πρόσφατο ματς από τον ΠΑΟΚ, πραγματοποιώντας τη χειρότερη τους εμφάνιση επί Μαντζουράκη. Με κεκτημένη ταχύτητα η ΑΕΚ, πέρασε ένα ήρεμο απόγευμα κόντρα στον Πανθρακικό και θέλει να περάσει νικηφόρα από το Αγρίνιο, έχοντας ως στόχο τόσο τη δεύτερη θέση, όσο και την αύξηση της διαφοράς της από τον τρίτο Παναθηναϊκό. Κυνική όσο ποτέ άλλοτε η Ένωση, κερδίζει πάντα μεunder3,5 μακριά από το ΟΑΚΑ, κάτι που αναμένουμε να συμβεί και τώρα, με το συγκεκριμένο συνδυασμό να προσφέρεται σε απόδοση 2,20 στον Stoiximan, ο οποίος επανέφερε τις καταθέσεις μεpaysafecard! Διαβάστε περισσότερα εδώ.

----. ΟΥΝ. ΚΡΑΪΟΒΑ – Π. ΤΙΜΙΣΟΑΡΑ

Δεν αγχώνεται ακόμα η Κραϊόβα, διατηρεί απόσταση ασφαλείας από τη γραμμή, παρόλο που έχει κερδίσει μόλις δυο από τα πιο πρόσφατα 10 παιχνίδια της στο πρωτάθλημα (2-2-6). Η Τιμισοάρα βρίσκεται οριακά πάνω από τη ζώνη και ψάχνει ακόμη το παρθενικό της διπλό για φέτος (0-9-5 εκτός). Δεν έχουμε ιδιαίτερες ενστάσεις για τα σετ που κυκλοφορούν, αν έπρεπε οπωσδήποτε να διαλέξουμε θα πηγαίναμε με την ισοπαλία, αποτέλεσμα στο οποίο έχει έφεση η Τιμισοάρα στις εξόδους της και το οποίο δεν θα δυσαρεστήσει ουσιαστικά καμία από τις δυο ομάδες.

1191. ΕΡΦΟΥΡΤ – ΤΣΕΜΝΙΤΣΕΡ

Η Έρφουρτ (7-3-5 εντός) βρήκε πάλι νίκη μετά από τρία ματς, με το 0-1 επί της Βέρντερ Βρέμης Β’, προηγήθηκε νωρίς (13’) και έπειτα απλά έκανε καλή διαχείριση του αποτελέσματος, κατάφερε να δεχτεί ελάχιστες φάσεις στην εστία της, φτάνοντας έτσι στο τρίποντο. Η Τσέμνιτσερ (1-5-8 εκτός) συμπλήρωσε δέκα ματς δίχως νίκη (0-5-5) με πιο πρόσφατο το εντός έδρας 0-1 από τη Βίρτσμπουργκ, είναι φανερό ότι βρίσκεται σε κακή κατάσταση και πρέπει να βελτιωθεί άμεσα αν δεν θέλει να πέσει κατηγορία. Βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού και όπως είναι λογικό το άγχος και η γκρίνια έχουν κάνει έντονη την εμφάνιση τους. Το DNB των γηπεδούχων στο 1,825 είναι στις βασικές μας σκέψεις.

1190. ΜΑΓΔΕΜΒΟΥΡΓΟ - ΧΟΛΣΤΑΪΝ ΚΙΕΛ

Το Μαγδεμβούργο (9-4-1 εντός) έχασε με 2-0 από την Κότμπους εκτός έδρας και σταμάτησε το σερί των τριών ματς δίχως ήττα. Είχε κατοχή σε μεγάλη διάρκεια του αγώνα αλλά δεν έπαιξε τόσο καλά σε κανένα σημείο του αγώνα. Είναι τρεις πόντους πίσω από την τρίτη θέση και θα συνεχίσει τη μάχη μέχρι το τέλος. Η Χόλσταϊν Κίελ (5-4-6 εκτός) δεν έχει ξεμπλέξει από την επικίνδυνη ζώνη, αλλά έχει μία σχετική ασφάλεια μέχρι στιγμής. Στο τελευταίο της ματς κέρδισε με 3-0 την Άουε εντός έδρας παίζοντας αρκετά καλά, δείχνει ότι βρήκε ρυθμό και θέλει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις ώστε να εξασφαλίσει τη σωτηρία της. Δίκαιο το σετ, δεν θα μπλέξουμε

1188. ΡΑΝΤΕΡΣ – ΒΙΜΠΟΡΓΚ

Τέσσερις αγωνιστικές χωρίς νίκη η Ράντερς (5-3-2) η οποία προέρχεται από δύο σερί ήττες, πιο πρόσφατη αυτή με 1-0 στην έδρα της Μπρόντμπι. Λευκή εντός έδρας ισοπαλία με αντίπαλο τη Σοντέρισκε για τη Βίμποργκ (3-2-5) η οποία βρίσκεται αρκετά κοντά στην επικίνδυνη ζώνη. Σε καλύτερο φεγγάρι οι φιλοξενούμενοι οι οποίοι έχουν και ισχυρότερο κίνητρο, εμείς θα πάμε πάσο.

1209. ΑΝΑΓ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 1904 - ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1964

Η Αναγέννηση Καρδίτσας είναι αδιάφορη και αυτό γίνεται εύκολο φανερό από τα τελευταία της αποτελέσματα και την συνολική εικόνα που παρουσιάζει. Επίσης έχει μαζέψει κάποιες σοβαρές απουσίες που περιμένουμε να την επηρεάσουν. Ο Πανσερραϊκός έπαιξε εκπληκτικά με την Κέρκυρα και πήρε τον πόντο της ισοπαλίας, άξιζε κάτι παραπάνω αφού ήταν ανώτερος από τους Φαίακες. Το Χ2 έχει μεγάλη αξία και ήδη το πόνταρε ο Ser Sira και ως συνήθως σε bet του Ser μας οι αποδόσεις παίρνουν την κατιούσα.

1210. ΛΑΡΙΣΑ ΑΕΛ – ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ

Η ΑΕΛ είναι αρκετά καλύτερη ομάδα από τον αδιάφορο Κισσαμικό και στη Λάρισα (9-0-2) δεν περιμένουμε η πρωτοπόρος να χάσει βαθμούς. Φυσικά πολύ χαμηλά ο άσος και δεν θα μας απασχολήσει.

---. ΚΑΛΛΙΘΕΑ – ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ

Για μία ακόμη αγωνιστική έχουμε τα γνωστά για τα ματς του Αχαρναϊκού, δηλαδή δεν έχουμε αποδόσεις. Φυσικά το ξέραμε και δεν μας κάνει καμία εντύπωση. Δίνουμε το πλεονέκτημα στην έδρα πάντως, αν ήταν πάνω από το 2,00 θα το κρατούσαμε για μετά την έναρξη.

----. ΤΡΙΚΑΛΑ – ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ

Αρκετά περίεργο παιχνίδι, οι διοικητικές σχέσεις των δύο ομάδων είναι γνωστές και περίπλοκες, αλλά ο Ser Sira στο άρθρο του Made in Greece μας τις εξήγησε και επειδή προσωπικά δεν τις ξέρω τόσο καλά αντιγράφω εδώ τι πιστεύει ο Sira: Τρι-καλές οι σχέσειςανάμεσα σε Τρίκαλα και Ελευσίνα, με τον πρόεδρο των γηπεδούχων αλλά και αρκετούς παίκτες της ομάδας μέχρι το περασμένο καλοκαίρι να βρίσκονται στο αντίπερα στρατόπεδο. Τα Τρίκαλα δηλώνουν ότι θέλουν πάση θυσία την τρίτη θέση στην βαθμολογία ώστε να εκμεταλλευτούν τυχόν κόλλημα στη χαρτούρα από τους δυο πρωτοπόρους και να κλέψουν την άνοδο. Προσωπικά βλέποντας το πρόγραμμα των Τρικάλων και με τα μέχρι σήμερα δεδομένα (καζάνι που βράζει μπορεί να γίνει σε λίγες μέρες ο Απόλλων, αλλά δεν θα γίνω μάντης) θεωρώ πολύ δύσκολο τον στόχο της τρίτης θέσης. Από την άλλη η Ελευσίνα δηλώνει ότι θα παλέψει για την παραμονή της στην κατηγορία.Αν θέλουν να ελπίζουν σε παραμονήτότε θα πρέπει ο Γιαλιάς να τους κάνει το δωράκι. Μύλος το παιχνίδι από ό,τι καταλάβατε. Προσωπικά αν προλάβω το άνοιγμα των αποδόσεων σε 365θα πάρω λίγο διπλό σε απόδοση άνω του 5,00. Γι’ αυτό το ζευγάρι ίσως επανέλθω με σχόλιο, αν έχω κάποιο νέο της τελευταίας στιγμής.

1198. ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ – ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ

Εντός έδρας ντεμπούτο κατευθείαν στα δύσκολα για το Ράφα Μπενίτεθ, ο οποίος ανέλαβε το δύσκολο έργο της σωτηρίας της Νιουκάστλ. Ήττα στο προηγούμενο για τις «καρακάξες», αλλά σημάδια βελτίωσης υπό τις οδηγίες του Ισπανού τεχνικού. Ξεκούραστη θα πάει στο μεγάλο ντέρμπι η Σάντερλαντ, η οποία με το Σαμ Άλαρνταϊς στον πάγκο της είναι ανταγωνιστική, σκοράρει με καλή συχνότητα, όμως έχει μόνιμο πρόβλημα στην άμυνα (χειρότερο εκτός έδρας παθητικό στην Πρέμιερ). Πάντως έχει πάρει τον αέρα της Νιουκάστλ τα τελευταία χρόνια, μετράει τρεις σερί νίκες στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ». Αίμα και άμμος το ματς, δύσκολα βγαίνει άκρη σε σημείο, μέση λύση το GG με απόδοση 1,80 στον Stoiximan, o οποίος επανέφερε τις καταθέσεις με Paysafecard! Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1199. ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Έβγαλε αντίδραση η Σαουθάμπτον μετά τα τρία ανεπιτυχή αποτελέσματα, ο Πελέ πήρε το όπλο του ξανά μετά από καιρό και καθάρισε με 1-2 τη Στόουκ. Φουλ ψυχολογία για τη Λίβερπουλ, πέρασε στα προημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ μετά το 1-1 του «Ολντ Τράφορντ» (σε συνδυασμό με το 2-0 του «Άνφιλντ)», πλέον στρέφει την προσοχή της στη μάχη που δίνει για μπάσιμο στην εξάδα. Ίδιος στόχος και για τους «Αγίους», περιμένουμε «ανοιχτό» ματς με φάσεις και γκολ, αρκετά ψηλά το over 2,5 (2,17) στον Stoiximan, ο οποίος επανέφερε τις καταθέσεις μεpaysafecard!

1201. ΓΚΡΟΝΙΝΓΚΕΝ – ΦΙΤΕΣΕ

Η κατρακύλα της Γκρόνινγκεν συνεχίζεται, με το 1-2 από την Εξέλσιορ συμπλήρωσε πέντε συνεχόμενες ήττες, τα πλέι-οφ απομακρύνονται και η ίδια δείχνει ανήμπορη να αντιδράσει και να αναστρέψει την κατάσταση. Ούτε η Φίτεσε τα πηγαίνει πολύ καλύτερα στο δεύτερο γύρο, 3-3-4 ο απολογισμός της στο διάστημα αυτό, κρατάει οριακά τη θέση της στην πρώτη επτάδα. Δεν έχουμε ιδιαίτερες ενστάσεις για τα σετ που κυκλοφορούν, δεν εμπιστευόμαστε πάντως καμία από τις δυο αυτή την περίοδο, καθαρό πάσο θα πάμε εδώ.

1200. ΝΤΕΝ ΧΑΑΓΚ – ΝΑΪΜΕΓΚΕΝ

Από δυο καλές εμφανίσεις που συνοδεύτηκαν από θετικά αποτελέσματα έρχεται η Ντεν Χάαγκ, το 2-1 επί της φορμαρισμένης Τβέντε διαδέχθηκε το 2-2 στην ισχυρή έδρα της Ουτρέχτης, θα μπορούσε μάλιστα να φύγει και με τη νίκη αν εκμεταλλευόταν κάποια από τις ευκαιρίες που δημιούργησε από τη στιγμή που ισοφάρισε. Δυσκολεύεται πάντως σταθερά να αξιοποιήσει την έδρα της, καθώς μετράει μόλις 3-7-3 μπροστά στο κοινό της. Η Ναϊμέγκεν έρχεται από σπουδαίο αποτέλεσμα, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη με 2-2 στο Άμστερνταμ με τον Άγιαξ, δεν φαίνεται σε καμία περίπτωση διατεθειμένη να παρατήσει τη μάχη για τα πλέι-οφ. Χαμηλό δείχνει το 2,00 του άσου για μια Ντεν Χάαγκ με μόλις 3/13 νίκες στο γήπεδό της, από την άλλη δυσκολευόμαστε να πάμε και στην κόντρα από τη στιγμή που η Ναϊμέγκεν δεν βγάζει μάτια μακριά από το σπίτι της (2-5-6 εκτός) και θα αγωνιστεί χωρίς τον καλύτερό παίχτη και πρώτο της σκόρερ, Σάντος (26 συμ./15 γκολ) που είναι τιμωρημένος, η καλύτερη επιλογή εδώ δείχνει να είναι η αποχή.

1202. ΑΚΙΛΙΖ 29 – ΜΑΑΣΤΡΙΧΤ

Από τρεις συνεχόμενες ήττες έρχονται οι γηπεδούχοι (3/3 GG & over 2,5), η Μάαστριχτ δεν δέχεται γκολ εδώ και τέσσερις αγωνιστικές (2-2-0, 4/4 under 1,5), σε λίγο καλύτερο μομέντουμ δείχνουν οι φιλοξενούμενοι, αλλά το 2,00 του διπλού είναι ανεπαρκές.

1212. ΦΡΟΖΙΝΟΝΕ – ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ

Μόνο τη νίκη για διαφορετικούς λόγους θέλουν Φροζινόνε και Φιορεντίνα. Οι «βιόλα» για να επανέλθουν στις επιτυχίες μετά από τρεις αγωνιστικές (0-2-1) εξαντλώντας παράλληλα και τις πιθανότητες τους να ανεβούν ξανά στην 3η θέση (στο -5 από Ρόμα). Η γηπεδούχος Φροζινόνε βλέπει όλα τα ματς από εδώ και πέρα σαν «τελικούς» παραμονής αλλά δεν βοηθάει και το ζόρικο πρόγραμμα που έχει. Εφικτό το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες με το αμφίσκορο που έχει επιβεβαιώσει και στα επτά προηγούμενα η Φιορεντίνα να πληρώνει 1,75 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1213. ΒΕΡΟΝΑ – ΚΑΡΠΙ

Έχοντας ηττηθεί με το βαρύ 0-3 εντός έδρας από τη Σαμπντόρια όλοι ξέγραψαν και δικαιολογημένα τη Βερόνα (ρεκόρ 2-13-14), όμως η ίδια ήρθε να δώσει παράταση στις όποιες ελπίδες για παραμονή στην κατηγορία αποσπώντας ισοπαλία κόντρα στη Φιορεντίνα (1-1) σε μια από τις πιο σκληρές έδρες του πρωταθλήματος χάρις σε τέρμα στο 86’. Επιτέλους νίκη για την Κάρπι (ρεκόρ 5-10-14) που τη βάζει για τα καλά στη μάχη της αποφυγής του υποβιβασμού καθώς ήρθε απέναντι στην έτερη μαχόμενη, Φροζινόνε (2-1). Οι γηπεδούχοι είδαν τον Ντιονίσι να σκοράρει στο 71’ δίνοντας εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα του με το 2-1 να παραμένει μέχρι τέλους. Έτσι, μείωσαν στους δύο βαθμούς τη διαφορά από τη σωτηρία. Τοπικό ντέρμπυ με χαρακτήρα τελικού, καθώς ο ηττημένος θα έρθει ένα βήμα πιο κοντά στον υποβιβασμό, ειδικά αν αυτός είναι η Βερόνα που παίζει το τελευταίο της χαρτί. Αλλοπρόσαλλη ομάδα η τελευταία, ικανή για το καλύτερο και για το χειρότερο, μπορεί να πάρει τη νίκη ώστε να συνεχίζει να ελπίζει όμως δε θα πληρώσουμε για να το μάθουμε.

1215. ΣΑΣΣΟΥΟΛΟ – ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ

Μετά την αναμενόμενη ήττα στην έδρα της Γιουβέντους, η Σασσουόλο επιθυμεί να επιστρέψει στις επιτυχίες κόντρα στην Ουντινέζε, προκειμένου να μπει ξανά στο κόλπο της Ευρώπης. Έκρυθμο το κλίμα στους «Φριουλάνι», έχουν μόλις μία νίκη εδώ και 11 ματς, με το Στέφανο Κολαντουόνο να αποτελεί –επιτέλους- παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ομάδας και τον Τζίτζι Ντι Κάνιο να τον αντικαθιστά. Δε θεωρούμε πως θα προλάβει τόσο άμεσα να διορθώσει τα κακώς κείμενα ο νέος τεχνικός των «ζέβρων», με τον -0,5 ασιατικό άσο να έχει τον πρώτο λόγο σε απόδοση 1,925 στηνBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1214. ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ – ΚΙΕΒΟ

Σημαντικό βήμα για να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη έκανε η Σαμπντόρια με τις πρόσφατες επιτυχίες της (2-1-0), όμως η αλήθεια είναι πως δεν έχει διαφύγει ολοκληρωτικά τον κίνδυνο. Κάτι τέτοιο φαίνεται πως ισχύει βέβαια για την προσεχή της αντίπαλό, Κιέβο, η οποία βρίσκεται στο +9 από την τελευταία τριάδα και μπορεί σίγουρα να αισθάνεται πιο άνετη. Παρότι οι γηπεδούχοι έχουν μεγαλύτερο κίνητρο τη δεδομένη χρονική στιγμή, δε θα μπλέξουμε με σημείο στρεφόμενοι στην επιλογή του αμφίσκορου, η οποία ευνοείται τόσο από τον τρόπο που αγωνίζονται οι δύο ομάδες εσχάτως (έβγαλαν 9/12 και 4/6 GG στα τελευταία τους) όσο κι από τη μεταξύ τους προϊστορία (GGτα 11/15 πιο πρόσφατα ανεξαρτήτως έδρας). 1,90 πληρώνει στηνBet365 τοGG. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1216. ΤΟΡΙΝΟ – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Μεγάλο ντέρμπι στο Τορίνο με έντονη αντιπαλότητα, γνωστό και ωςDerbydellaMole. Η «Γκρανάτα» δε βρίσκεται σε καλή κατάσταση, μπαίνει σιγά-σιγά σε περιπέτειες και έχει ανάγκη τους βαθμούς κόντρα στη μισητή της αντίπαλο. Κουρασμένη και απογοητευμένη η Γιουβέντους από την υπερπροσπάθεια στο Μόναχο που δεν έφερε την πρόκριση. Κάποτε θα σπάσει το τρομερό σερί δέκα αγωνιστικών της «Μεγάλης Κυρίας» χωρίς να δεχτεί γκολ και οι συγκυρίες φαντάζουν πιο ιδανικές από κάθε άλλη φορά για να συμβεί αυτό στο μεγάλο ντέρμπι της πόλης. Ελκυστικό το 2,10 τουGGστον Stoiximan, ο οποίος επανέφερε τις καταθέσεις μεpaysafecard! Διαβάστε περισσότερα εδώ.

----. ΕΡΜΗΣ ΑΡΑΔ. – ΠΑΦΟΣ

Σε καλή κατάσταση και οι δύο ομάδες, με τον Ερμή να παίζει καλύτερα και να είναι καλύτερη ομάδα από την Πάφο. Αμφότερες δεν καίγονται, αλλά ακόμα δεν είναι εντελώς ασφαλείς. Δίνουμε ένα μικρό πλεονέκτημα στον άσο αλλά και στα γκολ με το βλέμμα στο live.

----. ΑΕ ΛΕΜΕΣΟΥ – ΑΡΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ

Τοπικό ντέρμπι της Λεμεσού, αμφότερες παίζουν καλά στα τελευταία τους ματς, η ΑΕΛ καταφέρνει και παίρνει και αποτελέσματα, σε αντίθεση με τον Άρη. Ο Πάμπος Χριστοδούλου έχει βελτιώσει αρκετά τη γηπεδούχο και της δίνουμε τον πρώτο λόγο.

----. ΕΘΝ. ΑΧΝΑΣ – ΔΟΞΑ ΚΑΤΩΚ.

Ο Εθνικός παρουσιάζεται αρκετά κακή και δεν μπορεί να πάρει βαθμό εύκολα. Σε παρόμοια κατάσταση και η Δόξα, παρότι είναι καλύτερη ομάδα δεν δείχνει ότι μπορεί να παίξει καλά και να πάρει αποτελέσματα στα τελευταία ματς. Δεν βγάζουμε άκρη, πάμε στο επόμενο.

1223. ΡΟΥΜΠΙΝ ΚΑΖΑΝ - Μ.ΣΑΡΑΝΣΚ

Τις αδυναμίες της εμφάνισε μετά από καιρό η Ρούμπιν (4-1-4 εντός), χάνοντας με 4-2 στην Αγία Πετρούπολη από τη Ζενίτ, σε ένα ματς όπου ως το 48’ το σκορ ήταν στο 3-0, με την ομάδα από το Καζάν να γνωρίζει τη δεύτερη ήττα της στις επτά τελευταίες αγωνιστικές (4-1-2). Το πάλεψε με νύχια και με δόντια η Μορντόβια (0-5-4 εκτός) κόντρα στην Κράσνονταρ, ωστόσο ηττήθηκε με 0-1, παρότι έπαιζε με αριθμητικό πλεονέκτημα για 80’ και παραμένει κολλημένη στο βυθό της βαθμολογίας. Θέλει τη νίκη για να ξεμπερδεύει η Ρούμπιν, αλλά η Μορντόβια έβγαλε πάθος στο τελευταίο της ματς και δε θα πέσει αμαχητί. Πάμε πάσο.

1226. ΜΠΟΥΡΣΑΣΠΟΡ – ΚΑΣΙΜΠΑΣΑ

Άσχημη εμφάνιση και ήττα με 0-3 για τη Μπούρσα στην έδρα της Ανταλιασπόρ, δίκαιο το αποτέλεσμα βάσει της εικόνας των δυο ομάδων. Στο γήπεδό της παραμένει αήττητη στα πιο πρόσφατα πέντε (3-2-0) και εκεί στηρίζει την προσπάθειά της για να αναρριχηθεί στη βαθμολογία. Από ήττα έρχεται και η Κασίμπασα (0-1 από τη Σιβασπόρ), αποδίδει μέτρια μετά τη διακοπή και μακριά από το σπίτι της συμπλήρωσε τρεις σερί ήττες. Θα δώσουμε τον πρώτο λόγο για τη νίκη στους γηπεδούχους, δεν έχουμε ιδιαίτερες ενστάσεις για το 2,05 του άσου στην Bet365, το οποίο θα αποκτήσει αξία αν τελικά επιβεβαιωθεί η απουσία του, για την ώρα αμφίβολου, τοπ σκόρερ των φιλοξενούμενων, Ντερντιγιόκ (23 συμ./10 γκολ).

1228. ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ – ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ

Σε σαφέστατα καλύτερη μοίρα η Στουτγάρδη η οποία μέσα στο σπίτι της έχει σοβαρευτεί αρκετά, παρένθεση η ήττα από το Αννόβερο πραγματοποιώντας ωστόσο πολύ καλή εμφάνιση. Στα χειρότερα της η κουρασμένη Λεβερκούζεν η οποία δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι με τη ψυχολογία της παράλληλα να βρίσκεται υπό του μηδενός. Με τον άσο του 2,30 της Βet365 πήγαν οι YoungGuns, η Στουτγάρδη παίζει-ίσως-το τελευταίο της χαρτί για την κατάκτηση ενός Ευρωπαϊκού εισιτήριου. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1230. ΣΟΓΚΝΤΑΛ – ΒΑΛΕΡΕΝΓΚΑ

Με το αριστερό η επιστροφή της Σόγκνταλ στη μεγάλη κατηγορία, αν και δεν υστέρησε ιδιαίτερα της Μπόντο Γκλιμτ, πλήρωσε την απειρία της, χάνοντας τελικά με 0-2. Κακή εκκίνηση και για τη Βαλερένγκα, έχασε το γήπεδό της με 0-2 από τη Βίκινγκ, από τη στιγμή που βρέθηκε να κυνηγάει στο σκορ απείλησε κυρίως με μακρινά σουτ. Είναι νωρίς ακόμα για συμπεράσματα για τις δυο ομάδες, με τα σετ να είναι σχεδόν ισορροπημένα δυσκολευόμαστε να βγάλουμε άκρη. No Bet.

1231. ΓΚΟΡΝΙΚ ΛΕΤΖΝΑ – ΖΑΓΚΛΕΜΠΙΕ

Τρεις στροφές πριν το τέλος του Πολωνικού πρωταθλήματος και η μάχη αναμένεται να κορυφωθεί. Η Γκόρνικ Λέτζνα (6-1-6 εντός) έρχεται από τρεις σερί ήττες, η τελευταία εκτός έδρας με 1-0 από τη Γιαγκελόνια. Έμεινε με δέκα παίκτες στο 66’ και δέχτηκε το γκολ της ήττας στο 84’, δεν έπαιξε ιδιαίτερα καλά, δεν είχε τον έλεγχο του αγώνα και δίκαια ηττήθηκε. Η Ζάγκλεμπιε (5-4-5 εκτός) είναι τέσσερα ματς δίχως ήττα (3-1-0) και δείχνει ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Στο τελευταίο της ματς έμεινε στο 1-1 με την Πογκόν, έπαιξε αρκετά καλά και δημιούργησε πολλές φάσεις αλλά δεν σκόραρε το γκολ της νίκης, παρά μόνο της ισοπαλίας στο 55’ αφού στο 7’ είχε μείνει πίσω στο σκορ. Δίκαιο το line, θα θέλαμε να στηρίξουμε τη φιλοξενούμενη, αλλά μας το απαγορεύουν οι τιμές.

1232. ΛΕΧΙΑ ΓΚΝΤΑΝΣΚ – ΝΙΕΤΣΙΕΤΖΑ

Η Λέχια (7-3-3 εντός) έμεινε εκτός έδρας στο 1-1 με τη Γκόρνικ Ζάμπρζε παρότι προηγήθηκε με 0-1 και η αντίπαλος της έπαιζε με δέκα παίκτες, αλλά δεν κατάφερε να κρατήσει τους τρεις πόντους. Στο προηγούμενο ματς είχε διαλύσει εντός έδρας με 5-1 τη Γιαγκελόνια και είχε εντυπωσιάσει. Η Νιετσιέτζα (3-4-6 εκτός) έχασε με 2-4 από τη Βίσλα στο προηγούμενο ματς καθώς δεν έπαιξε καλά, ερχόταν από τέσσερα αήττητα ματς (2-2-0). Περιμένουμε η Λέχια να είναι βελτιωμένη και αρκετά καλή εντός έδρας ως συνήθως, ο άσος στο 1,75 αξίζει την προσοχή μας είτε pre game είτε μετά την έναρξη του ματς.

1229. ΜΤΚ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗΣ – ΝΤΕΜΠΡΕΤΣΕΝ

Πέντε αγωνιστικές αήττητη η ΜΤΚ (9-1-1 εντός), η οποία μετράει τρεις συνεχόμενες νίκες, με πιο πρόσφατη το άνετο 3-1 επί της Χαλάντας και πάτησε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, παίρνοντας φόρα την πλέον κατάλληλη στιγμή. Η Ντέμπρετσεν (3-6-2 εκτός) κράτησε στο 0-0 τη Φερεντσβάρος μεσοβδόμαδα για το κύπελλο, ενώ στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος έχασε με 0-3 από τη Χόνβεντ και συμπλήρωσε τρία ματς ανεξαρτήτως διοργάνωσης χωρίς γκολ (0-2-1), δείχνοντας σημάδια κόπωσης. Πήρε μπρος η ΜΤΚ και η Ντέμπρετσεν δε μοιάζει ιδιαίτερα ικανή για να της ανακόψει την πορεία. Σωστό φαβορί οι γηπεδούχοι, για μεγαλύτερη ασφάλεια θα προτιμήσουμε τον -0,25 ασιατικό άσο.

1233. ΛΙΜΠΕΡΕΤΣ - ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ

Μεγάλο διπλό στην έδρα της Πρίμπραμ έβγαλε η Λίμπερετς (8-2-0 εντός) την προηγούμενη εβδομάδα και έπιασε στην τρίτη θέση τη Μπόλεσλαβ, τρέχοντας ένα αήττητο σερί πέντε αγώνων ανεξαρτήτως διοργάνωσης (4-1-0). Με σβηστές μηχανές η Βικτόρια Πλζεν (7-1-2 εκτός) επικράτησε της Μποέμιανς (2-0) πριν μία εβδομάδα έφτασε τις δέκα διαδοχικές νίκες και παραμένει στο +6 από τη δεύτερη Σπάρτα, έχοντας κι ένα ματς περισσότερο. Μεσοβδόμαδα έπαιξε με αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα, έμεινε στο 1-1 με τη Σίγκμα Όλομουτς και πήρε ισχνό προβάδισμα πρόκρισης για τα ημιτελικά του κυπέλλου. Αν κάπου μπορεί να χάσει βαθμούς η Πλζεν, αυτό σίγουρα μπορεί να συμβεί στην έδρα της Σλόβαν, αλλά δε θα πληρώσουμε για να μάθουμε.

1237. ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Καλή δοκιμασία το «Ελ Μαδριγάλ» για τη Μπαρτσελόνα που διατηρεί θετικότατη παράδοση τα τελευταία χρόνια απέναντι στη Βιγιαρεάλ. Αήττητη από το 2008 (9-3-0) στο πρωτάθλημα με πέντε διαδοχικές νίκες ανεξαρτήτως έδρας. Σκούρα τα βρίσκει λοιπόν το «κίτρινο υποβρύχιο» με τους «μπλαουγκράνα» με τον Μαρθελίνο επίσης να μην έχει νικήσει ποτέ στην καριέρα του σαν προπονητής τη Μπαρτσελόνα. Οι γηπεδούχοι θα ρίξουν κλασικά το βάρος στην καλή ανασταλτική λειτουργία, θα παίξουν με τακτική και θα ψάξουν κάποιο γκολ σε στημένη φάση ή σε αντεπίθεση. Εκτίμηση μας πως δεν θα δούμε πανδαισία τερμάτων, κάθε άλλο θεωρούμε πως τοunder3 στο 1,875 της Bet365συγκεντρώνει καλέςπιθανότητες επαλήθευσης. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1234. ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ - ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ

Τελικός κυπέλλου του Βελγίου σε ουδέτερο γήπεδο, αν έρθει ισόπαλο ακολουθεί παράταση και –αν χρειαστεί- πέναλτι. Η τυπικά γηπεδούχος Κλαμπ Μπριζ κέρδισε με 0-1 τη Λέουβεν στην τελευταία αγωνιστική και κατέλαβε την πρώτη θέση της κανονικής περιόδου της σεζόν και απέχει τέσσερις πόντους από τη δεύτερη Γάνδη, κάτι που της δίνει μεγάλο πλεονέκτημα για τα πλέι-οφ που έρχονται. Η Σταντάρ Λιέγης αυτοκτόνησε την τελευταία αγωνιστική, έχασε με κάτω τα χέρια από την αδιάφορη Μαλίν με 4-0 και έμεινε στην έβδομη θέση. Υπάρχει δυσαρέσκεια στην ομάδα και δεν ξέρουμε πως θα παρουσιαστεί στον τελικό. Δίνουμε σαφές προβάδισμα στη γηπεδούχο, το ίδιο και οι μπουκ, μόνο στο live θα εμπλακούμε, αν εμπλακούμε.

1235. ΝΟΡΝΤΖΕΛΑΝΤ – ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ

Επέστρεψε στις ήττες η Νόρντζελαντ (4-0-6) η οποία έχασε 3-1 στην έδρα της Οντένσε παραμένοντας μόλις πέντε βαθμούς μακριά από την επικίνδυνη ζώνη. Με το εμφατικό 6-2 επί της Άαλμποργκ επέστρεψε στις επιτυχίες η Κοπεγχάγη (4-3-2) η οποία εκτός απροόπτου θα κατακτήσει και το πρωτάθλημα. Διπλό χωρίς καμία απολύτως στοιχηματική αξία, οι γηπεδούχοι έχουν κίνητρο, το θέμα είναι πως υπολείπονται αρκετά σε ποιότητα ρόστερ των αντίπαλων τους.

1238. ΣΙΟΝ – ΒΑΣΙΛΕΙΑ

Με νύχια και με δόντια κρατιέται στη τέταρτη θέση η Σιόν (7-0-4) η οποία προέρχεται από άδικη ήττα 3-2 στην έδρα της Γιούνγκ Μπόις. Κουρασμένη και απογοητευμένη η πρωταθλήτρια (7-2-2) μετά και τον αποκλεισμό της από τη συνέχεια του Γιουρόπα Λιγκ, στο πιο πρόσφατο παιχνίδι πρωταθλήματος πάντως επικράτησε εύκολα 4-2 εντός έδρα της Σεν Γκάλεν. Με ρίσκο θα πηγαίναμε με το 1Χ το οποίο βρίσκουμε σε αρκετά καλές αποδόσεις.

1241. ΠΑΟΚ - ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

Κάτι αλλάζει στον ΠΑΟΚ μετά την απομάκρυνση του Ιγκόρ Τούντορ και αυτό φάνηκε ξεκάθαρα στο Αγρίνιο, όταν η ομάδα με το Βλάνταν Ίβιτς στο τιμόνι έδωσε απαντήσεις στους επικριτές της, διαλύοντας με 0-3 τον Παναιτωλικό. Επόμενος στόχος η νίκη κόντρα στην ουραγό και καταδικασμένη Καλλονή, η οποία εκτός απροόπτου το βράδυ θα αποχαιρετήσει και μαθηματικά τη μεγάλη κατηγορία αυτή την αγωνιστική. Κάκιστες οι εκτός έδρας επιδόσεις των «σαρδέλων», δεν έχουν να χάσουν απολύτως τίποτα στην Τούμπα, με αποτέλεσμα να παίξουν ελεύθερα και χωρίς άγχος. Θα κυνηγήσει νίκη με πολλά γκολ ο «Δικέφαλος», προκειμένου να ικανοποιήσει το απαιτητικό κοινό του. Σε απόδοση 2,25 προσφέρει το συνδυασμό άσου καιover3,5 οStoiximan, ο οποίος επανέφερε τις καταθέσεις μεpaysafecard! Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1240. ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ήταν στραβό το κλίμα, το έφαγε και ο γάιδαρος. Αυτή η φράση ταιριάζει γάντι στον Πανθρακικό, ο οποίος εκτός του ότι υποβιβάζεται στη Φούτμπολ Λιγκ, άλλαξε προπονητή μετά την παραίτηση του Χατζηνικολάου, όμως το χειρότερο είναι πως οι παίκτες του έχουν ξεχάσει το χρώμα του χρήματος, με αποτέλεσμα να καταφεύγουν σε αποχή από την προπόνηση της Πέμπτης και να είναι έτοιμοι για προσφυγές. Βρήκε ηρεμία ο Ατρόμητος, πήρε μεγάλη νίκη με εντυπωσιακή ανατροπή επί του Αστέρα την προηγούμενη αγωνιστική και θα κυνηγήσει την έκτη θέση προκειμένου να ελπίζει σε είσοδο στα πλέι-οφ λόγω μη αδειοδότησης κάποιων ομάδων. Νωρίς-νωρίς πρόλαβαν το συνδυασμό διπλού καιover1,5 οι YoungGunsστο 2,10 του Stoiximan, ο οποίος επανέφερε τις καταθέσεις μεpaysafecard και πλέον το παιχνίδι είναι αποκλειστικά γιαliveστοιχηματισμό. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1242. ΡΙΝΤ - ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΝΗΣ

Πέντε αγωνιστικές χωρίς νίκη είναι πλέον η Ριντ (0-2-3) έπειτα από την εντός έδρας ήττα με 0-2στο εξάποντο με την Άλταχ (είχε πάντως τρία δοκάρια στο παιχνίδι αυτό), κρατιέται πάντως ακόμη στο +3 από την τελευταία Γκρόντιγκ, στο γήπεδό της έτρεχε σερί 4-1-0, προτού υποστεί δυο κολλητές ήττες στα πιο πρόσφατα δυο που έδωσε μπροστά στο κοινό της (έχασε και από τη Στουρμ πριν από το ματς με την Άλταχ). Η Ραπίντ ταπεινώθηκε από την Αντμίρα την προηγούμενη αγωνιστική, έχασε με 4-0 στην έδρα της και έμεινε στο -1 από την πρωτοπόρο Σάλτσμπουργκ, αυτό ήταν το δεύτερο κολλητό ματς που δεν βρήκε δίχτυα (προηγήθηκε το 0-0 με την Άλταχ), στο αμέσως προηγούμενο διάστημα μετρούσε πέντε συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα. Καμιά από τις δυο δεν βρίσκεται στο πικ της φόρμας της, ενώ αμφότερες καίγονται για τους βαθμούς και από τη στιγμή που δεν βρίσκουμε κάποιο λάθος στα σετ που κυκλοφορούν, δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθούμε περισσότερο.

1243. ΟΥΝ.ΤΣΙΛΕ - ΚΟΛΟ ΚΟΛΟ

Το μεγαλύτερο ντέρμπι της χώρας. Σε καλύτερη κατάσταση οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι προέρχονται από το δύσκολο μεσοβδόμαδο παιχνίδι κόντρα στην Ατλέτικο Μινέιρο. Ή του ύψους ή του βάθους η ''Ου'', η οποία πληρώνει τις πολλές αλχημείες του προπονητή της. Προέρχεται από την ντροπιαστική ήττα εντός έδρας κόντρα στην Κονσεπσιόν με 3-1. Δε θα κρατήσουμε κάτι.

1244. ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ – ΑΓΙΑΞ

Το σπουδαιότερο παιχνίδι της αγωνιστικής, είναι ένα από τα μεγαλύτερα ντέρμπι της χώρας και παράλληλα αποτελεί μια καθοριστική αναμέτρηση στη μάχη που δίνουν οι δυο ομάδες για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η Αϊντχόφεν έρχεται από την υπερπροσπάθεια της Τρίτης στη Μαδρίτη, έφτασε μέχρι τη διαδικασία των πέναλτι απέναντι στην Ατλέτικο, μένοντας όμως τελικά εκτός συνέχειας του Τσάμπιονς Λιγκ. Στο πρωτάθλημα δεν κέρδισε έπειτα από 10 συνεχόμενες νίκες, καθώς κόλλησε στο 1-1 με τη Χέρενφεν, απώλεια που όμως δεν της στοίχισε την πρωτιά, αφού και ο Άγιαξ παραχώρησε 2-2 στη Ναϊμέγκεν, με αποτέλεσμα να διατηρείται στο -1 από την κορυφή. Ο «Αίαντας» μετρούσε πέντε σερί τρίποντα προηγουμένως και πλεονεκτεί ως προς το ότι δεν έχει εδώ και καιρό μεσοβδόμαδες υποχρεώσεις. Ματς για μάτι και όχι για στοίχημα το συγκεκριμένο, η PSV δείχνει λιγάκι πιο αξιόπιστη αλλά θα είναι καταπονημένη και απογοητευμένη από το μεσοβδόμαδα αποκλεισμό, ο Άγιαξ αναμένεται να είναι πιο ξεκούραστος αλλά μειονεκτεί λόγω έδρας. Δεν θα πάρουμε θέση, ειδικά από τη στιγμή που τα σετ μας φαίνονται σε γενικές γραμμές σωστά.

1246. ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ.

Καμία από τις δύο ομάδες του Μάντσεστερ δεν βρίσκεται σε ιδανική κατάσταση, από τη μία η Σίτι που προβλημάτισε στο 0-0 με τη Ντιναμό Κιέβου (που πάντως δεν της στοίχησε), αλλά και στην επίσης «λευκή ισοπαλία» με τη Νόριτς στο πρωτάθλημα, και από την άλλη η Γιουνάιτεντ που αποκλείστηκε από το Γιουρόπα και παραλίγο να κάνει το ίδιο και στο κύπελλο (θα δώσει επαναληπτικό με τη Γουέστ Χαμ). Τη νίκη θέλουν και οι δύο, γιατί όχι το GG στο 1,90 της Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1247. ΤΟΤΕΝΑΜ – ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ

Απόλυτη αφοσίωση στην Πρέμιερ πλέον για την Τότεναμ, νίκη και μόνο νίκη είναι το σύνθημα για το επικείμενο ματς με την Μπόρνμουθ, ώστε να μη χάσει επαφή με τη Λέστερ. Μια χαρά τα πηγαίνει τον τελευταίο καιρό η Μπόρνμουθ, άνετη πλέον με +13 από την επικίνδυνη ζώνη. Δεν θα είναι εύκολο το ματς για την ομάδα του Μαουρίτσιο Ποκετίνο, όμως ο τρόπος που αγωνίζεται η Μπόρνμουθ, θα κάνει τους «πετεινούς» να βρουν πολλούς χώρους για να κάνουν το παιχνίδι τους. Στο 1,80 βρίσκουμε το συνδυασμό άσου & over 1,5 στον Stoiximan, o οποίος επανέφερε τις καταθέσεις με Paysafecard! Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1248. ΝΙΣ – ΓΚΑΖΕΛΕΚ

Ζωντανή στην μάχη της τριάδας παρέμεινε η Νις, χάρη σε 2/2 νίκες στα τελευταία παιχνίδια της, αρχικά με το 2-1 επί της Τρουά και στη συνέχεια με το 2-0 στο Μονπελιέ, η επιστροφή του Μπεν Αρφά από τον τραυματισμό του την ωφέλησε τόσο ψυχολογικά όσο και αγωνιστικά. Από τα πιο πρόσφατα επτά μπροστά στο κοινό της κέρδισε τα πέντε (5-1-1) και τα πέντε αυτά τρίποντα πάντως ήρθαν στο όριο, με ακριβώς ένα γκολ διαφορά. Η Γκαζελέκ πήρε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα εντός του 2016 (0-6-4 μέχρι τότε) με το 1-0 επί της Καέν, παραμένει βέβαια κάτω από τη γραμμή του υποβιβασμού, αλλά δείχνει ότι δεν πρόκειται να παρατήσει τη μάχη. Δεν έχει νίκη στις πιο πρόσφατες έξι εξόδους της (0-4-2), αλλά παράλληλα μετράει μόλις δυο ήττες στις τελευταίες εννέα, δηλαδή από τις αρχές Νοεμβρίου και έπειτα (3-4-2, 7/9 GG). Σωστά μας φαίνονται τα σετ, λογικό φαβορί η Νις, καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τις δυο ομάδες χωρίζουν 14 βαθμοί και 14 θέσεις στη βαθμολογία, ωστόσο δεν ψηνόμαστε ιδιαίτερα να ποντάρουμε τον άσο του 1,80, για μια Νις που όταν κερδίζει το κάνει με κόπο και ειδικά απέναντι σε έναν αντίπαλο που από εδώ και πέρα παίζει την ύπαρξη του στην κατηγορία.

1267. ΜΑΓΙΟΡΚΑ – ΜΙΡΑΝΤΕΣ

Βαθμολογική ανάσα πήρε η Μαγιόρκα, κερδίζοντας στο εξ αναβολής ματς της Τετάρτης την Ουέσκα με 2-1, απέκτησε έτσι μαξιλαράκι τριών βαθμών από τη γραμμή. Η Μιραντές βρίσκεται σε κάμψη, μετράει τρεις συνεχόμενες ήττες και πέντε αγωνιστικές χωρίς τρίποντο (0-2-3), δείχνει να έχει χάσει τη φρεσκάδα της. Υπό άλλες συνθήκες τα 4,00+ του διπλού θα μας φαινόντουσαν ελκυστικά, στην κατάσταση όμως που βρίσκεται η Μιραντές δεν θα την εμπιστευτούμε, ούτε πάντως στη νίκη της Μαγιόρκα πηγαίνει εύκολα το χέρι σε αποδόσεις φαβορί της τάξης του 2,00. No Bet.

1268. ΠΟΝΦΕΡΑΝΤΙΝΑ – ΟΥΕΣΚΑ

Βελτιωμένη παρουσιάζεται η Πονφεραντίνα εσχάτως, με τον Φάμπρι στον πάγκο έχει ανεβάσει στροφές, στο 1-1 στην έδρα της Ταραγόνα είχε ευκαιρίες ακόμα και για τη νίκη. Η Ουέσκα μετρούσε δυο σερί νίκες πριν από τη μεσοβδόμαδη υποδοχή της Μαγιόρκα, από την οποία και ηττήθηκε με 1-2, χάνοντας σημαντική ευκαιρία να αποσπαστεί κι άλλο από την επικίνδυνη ζώνη. Δύσκολο για εκτίμηση ματς, η Ουέσκα είναι δυσκολοκατάβλητη μακριά από το σπίτι της (4-8-3 εκτός), αλλά είναι πιο επιβαρυμένη αγωνιστικά, δεν βγαίνει εύκολα άκρη, ενώ και η μεγάλη κρισιμότητα του παιχνιδιού (αμφότερες βρίσκονται οριακά εκτός της επικίνδυνης ζώνης), είναι ακόμη ένας παράγοντας που μας σπρώχνει προς το πάσο.

1266. ΧΙΡΟΝΑ – ΛΕΓΚΑΝΕΣ

Αήττητο οχτώ αγωνιστικών (5-3-0) έτρεχε η Χιρόνα προτού χάσει με 0-1 από την Αλμερία, δείχνει να ξεφεύγει οριστικά από την επικίνδυνη ζώνη και φαίνεται ικανή να διεκδικήσει ένα πλασάρισμα στην πρώτη εξάδα. Η Λεγανές υπέστη ήττα-σοκ στο γήπεδό της από την Τενερίφη (πρώτη φετινή στο γήπεδό της), μετρούσε τέσσερα κολλητά τρίποντα προηγουμένως και είναι συνολικά εντυπωσιακή εντός του 2016 (8-1-2 στο διάστημα αυτό). Ξενίζουν οι αποδόσεις αουτσάιντερ στα δεξιά του σετ για μια ομάδα με μόλις μια ήττα στις πιο πρόσφατες επτά εξόδους της (5-1-1), ωστόσο η Χιρόνα βρίσκεται επίσης σε ανοδική τροχιά και το παιχνίδι προμηνύεται αμφίρροπο. Μένουμε μακριά.

1265. ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ Β' – ΤΑΡΑΓΟΝΑ

Σε δυσχερή θέση βρίσκεται η Μπιλμπάο Β, απέχει 11 βαθμούς από τη σωτηρία, χρειάζεται απαραιτήτως νίκες από εδώ και στο εξής. Μετράει τέσσερις ήττες στα τελευταία πέντε παιχνίδια της (1-0-4), ενώ στο γήπεδό της έχει μόλις μια νίκη στα πιο πρόσφατα οχτώ (1-2-5). Η Ταραγόνα έρχεται από τέσσερις σερί ισοπαλίες (4/4 GG), είναι πάντα ζωντανή στη μάχη των πλέι-οφ αφού δεν χάνει εδώ και εννέα αγωνιστικές (3-6-0, 8/9 GG), ενώ έχει ηττηθεί και μόνο σε μια από τις πιο πρόσφατες οχτώ εξόδους της (2-5-1, τα έξι τελευταία ήταν GG). Αδυνατούμε να καταλάβουμε από πού και ως που οι φιλοξενούμενοι προσφέρονται σε αποδόσεις αουτσάιντερ, η αξία βρίσκεται ξεκάθαρα στο ασιατικό διπλό +0,25 στο 1,85 της Bet365, ενώ και το over 2 στο 1,80 φαίνεται να έχει ενδιαφέρον, με την Ταραγόνα να έχει έφεση στα μεγάλα σκορ εσχάτως και τη Μπιλμπάο να είναι αναγκασμένη να επιτεθεί.

1262. ΤΟΝΤΕΛΑ – ΜΠΕΛΕΝΕΝΣΕΣ

Με μόλις μια νίκη στα πιο πρόσφατα 11 παιχνίδια της έχει μείνει η Τόντελα (1-2-8, 8/11 over 2,5, 9/11 GG), ολοένα και λιγοστεύουν πλέον οι ελπίδες της για παραμονή. Η Μπελενένσες θριάμβευσε απέναντι στη Μπράγκα (3-0), επέστρεψε έτσι στα τρίποντα μετά από τρεις αγωνιστικές (0-1-2), απέχει πια το ίδιο από την επικίνδυνη ζώνη και από τα ευρωπαϊκά εισιτήρια. Μόλις ένα τρίποντο έχει πανηγυρίσει στην έδρα της η Τόντελα (1-2-10 εντός, στα 12/13 δέχθηκε γκολ), γι αυτό και δικαιολογούνται οι αποδόσεις αουτσάιντερ στα αριστερά του σετ, θα κρατήσουμε το over 2,25 στο 1,825 της Bet365, με τη Μπελενένσες να παίζει σταθερά πιο επιθετικά υπό τις οδηγίες του Χούλιο Βελάσκεθ (9/13 over 2,5 από όταν ανέλαβε) και την Τόντελα να οφείλει να ρισκάρει, αφού χρειάζεται απαραιτήτως νίκες, αν θέλει να μείνει ζωντανή στο κυνήγι της παραμονής.

1264. ΝΑΣΙΟΝΑΛ ΜΑΔΕΪΡΑ – ΓΚΙΜΑΡΑΕΣ

Βρίσκει τα πατήματά της σιγά-σιγά η Νασιονάλ, έρχεται από τρία σερί τρίποντα, χωρίς μάλιστα να δεχθεί γκολ σε κανένα από αυτά, ενώ στα πιο πρόσφατα επτά ματς ηττήθηκε μόνο από τη Σπόρτινγκ (4-2-1). Περίοδο κάμψης περνάει αντιθέτως η Γκιμαράες, μετράει δυο συνεχόμενες ήττες και έξι αγωνιστικές χωρίς νίκη (0-4-2), συμπλήρωσε παράλληλα τρία ενενηντάλεπτα χωρίς να βρει δίχτυα. Δεν υπάρχουν ιδιαίτερες ενστάσεις για τα σετ με φαβορί του 2,30 τους γηπεδούχους, δεν θα κοντράρουμε όμως έτσι εύκολα το συγκρότημα του Σέρτζιο Κονσεϊσάο με τις μόλις τρεις εκτός έδρας ήττες στο πρωτάθλημα (4-5-3 εκτός).

1261. ΑΚΑΔΕΜΙΚΑ – ΕΣΤΟΡΙΛ

Με την ισοπαλία έφυγε από την έδρα της Μορεϊρένσε η Ακαδέμικα (2-2), στο γήπεδο της, όπου και έχει μαζέψει τους 19/23 βαθμούς της, στηρίζει την προσπάθεια παραμονής στην κατηγορία (5-4-4 εντός). Η Εστορίλ ήταν αήττητη για τέσσερα παιχνίδια (3-1-0, 3/4 over 2,5, 3/4 GG), προτού χάσει από τη Σπόρτινγκ με 1-2, δείχνει πάντως σε καλό μομέντουμ, αφού στα πιο πρόσφατα 10 ηττήθηκε μόνο από τις τέσσερις πρώτες της βαθμολογίας (5-1-4). Ματς-γρίφος, λογικά μας φαίνονται σε γενικές γραμμές τα σετ, δεν θα πάρουμε θέση.

1263. ΠΑΚΟΣ ΦΕΡΕΪΡΑ – ΜΟΡΕΪΡΕΝΣΕ

Επιτέλους νίκη για την Πάκος, με το 1-0 στην έδρα της Γκιμαράες έβαλε τέλος σε αρνητικό σερί οχτώ αγωνιστικών χωρίς τρίποντο (0-4-4), στο γήπεδό της μετράει πλέον 1-2-3 στα τελευταία έξι. Η Μορεϊρένσε για ακόμα μια φορά απέτυχε να κερδίσει στην έδρα της (2-2 με την Ακαδέμικα), είναι πολύ πιο αποτελεσματική όταν αγωνίζεται μακριά από αυτήν, με τέσσερις νίκες στις πιο πρόσφατες έξι εξόδους της (4-0-2) και συνολικό εκτός έδρας απολογισμό 5-2-6. Δεν μας κάνει για φαβορί του 2,00 η Πάκος, η Μορεϊρένσε ειδικεύεται στο παιχνίδι των αντεπιθέσεων και έχει καλές πιθανότητες να φύγει με κάποιο θετικό αποτέλεσμα, το μόνο που μας κρατάει μακριά από το Χ2 είναι η απουσία του αρχισκόρερ των φιλοξενούμενων, Ράφαελ Μάρτινς (20 συμ./14 γκολ), που αποβλήθηκε στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης με την Ακαδέμικα.

1245. AEK ΛΑΡΝΑΚΑΣ – ΑΠΟΕΛ

Το μεγάλο ντέρμπι των πλέι-οφ που ίσως κρίνει πολλά πράγματα για τον τίτλο. Θεωρούμε την ΑΕΚ ελαφρώς καλύτερη ομάδα αγωνιστικά, όμως η εμπειρία του ΑΠΟΕΛ και η εξωαγωνιστική βοήθεια που ίσως έχει κάποιες στιγμές ισοσκελίζουν την ανωτερότητα αυτή. Δεν θα μπλέξουμε στο ντέρμπι πριν τη σέντρα, αν και θεωρούμε το σετ ελαφρώς λανθασμένο.

1279. ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ

Βγάζει κόμπλεξ μέσα στο σπίτι της η Άουγκσμπουργκ της οποίας οι εμφανίσεις το τελευταίο διάστημα δεν ήταν καθόλου πειστικές. Οι φιλοξενούμενοι θέλουν να παραμείνουν στο παιχνίδι του τίτλου, βρίσκονται σε τρομερή αγωνιστική κατάσταση και σίγουρα μπορούν να κατακτήσουν ακόμα ένα σχετικά εύκολο τρίποντο, στην απόδοση 1,90 το ασιατικό διπλό -1 τηςBet365 αποτελεί επιλογή. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1383. ΚΡΟΤΟΝΕ – ΠΕΣΚΑΡΑ

Παρά τη βαριά ήττα από τη Μπρέσια (0-3), η Κροτόνε εξακολουθεί να αισθάνεται άνετη στα ψηλά στρώματα της βαθμολογίας, σε μεγάλο της όπλο αναδεικνύεται η ισχυρή της έδρα (11-3-1 εντός). Σε ελεύθερη πτώση βρίσκεται αντιθέτως η Πεσκάρα, έρχεται από τρεις σερί ήττες και επτά ματς χωρίς τρίποντο (0-3-4, 6/7 over 2,5, 7/7 GG), με την άμυνα της να μπάζει από παντού και την εστία της να έχει παραβιαστεί 16 φορές στο διάστημα αυτό. Βάσει των πρόσφατων επιδόσεων της Πεσκάρα, δείχνει καλός ο άσος στο 2,22 του Stoiximan , για τα πολλά τέρματα είμαστε κάπως πιο επιφυλακτικοί, μιας και αφενός η Κροτόνε διαθέτει την καλύτερη εντός έδρας άμυνα της κατηγορίας (έχει δεχθεί μόλις 8 τέρματα σε 15 αναμετρήσεις στο γήπεδό της) και αφετέρου δίνονται αμφίβολοι οι αρχισκόρερ των δυο ομάδων, δηλαδή ο Μπούντιμιρ (30 συμ./13 γκολ) για τους γηπεδούχους και ο Λαπαντούλα (29 συμ./17 γκολ) για τους φιλοξενούμενους.

1284. ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ - ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΜΟΣΧΑΣ

Από το 11’ με δέκα παίκτες έπαιζε στην έδρα της Μορντόβια η Κράσνονταρ (4-4-1 εντός), ωστόσο ήταν άψογα στημένη στον αγωνιστικό χώρο και πέρασε νικηφόρα, δεχόμενη πάντως αρκετές απειλές προς την εστία της. Με το τρίποντο αυτό πλησίασε την κορυφή στους έξι βαθμούς και έφτασε τις τέσσερις αγωνιστικές χωρίς ήττα (3-1-0). Είχε μεγάλη ανάγκη τη νίκη η Λοκομοτίβ (5-2-3 εκτός) και την κατέκτησε κόντρα στην Ουράλ, επικρατώντας με 2-0, επιστρέφοντας έτσι στις επιτυχίες μετά από τέσσερις αγωνιστικές (0-2-2). Μεγάλη μάχη ανάμεσα σε δύο ομάδες που κυνηγούν ακόμα και τον τίτλο, με τους γηπεδούχους να βγάζουν καλύτερα στοιχεία και μεγαλύτερη σταθερότητα. Η έδρα έχει τον πρώτο λόγο.

1288. ΝΑΠΟΛΙ – ΤΖΕΝΟΑ

Η Νάπολι βγάζει κούραση το τελευταίο διάστημα, αλλά έδειξε στο Παλέρμο πως έχει τον τρόπο ακόμα και όταν δεν παίζει ιδιαίτερα καλά να παίρνει το αποτέλεσμα που επιθυμεί. Η Τζένοα πήρε δύο «κολλητές» νίκες και πλέον ανασαίνει πιο ελεύθερα, ξεφεύγοντας από την επικίνδυνη ζώνη με 8 βαθμούς. Κάκιστες οι εκτός έδρας επιδόσεις της, σκοράρει με το σταγονόμετρο και οι 8/9 ήττες της μακριά από τη Γένοβα ήρθαν χωρίς να βρει δίχτυα. Το ίδιο περιμένουμε να συμβεί και τώρα, με το συνδυασμό άσου καιNGνα αποτελεί επιλογή σε απόδοση 2,05 στηνBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1286. ΜΠΡΟΝΤΜΠΙ – ΕΣΜΠΙΕΡΓΚ

Επέστρεψε στις νίκες η Μπρόντμπι η οποία με νέο προπονητή στον πάγκο της πραγματοποίησε αρκετά καλή εμφάνιση. Δύο σερί νίκες έδωσαν νέες ελπίδες παραμονής στην ομάδα της Έσμπιεργκ η οποία στο πιο πρόσφατο επικράτησε 2-1 εντός έδρας της Άαρχους μειώνοντας έτσι την απόσταση από τη 10 θέση στον πόντο. Εξάποντο παιχνίδι, οι γηπεδούχοι παλεύουν για μια θέση στην πρώτη τριάδα ενώ οι φιλοξενούμενοι για τη σωτηρία τους, λογικά η ισοπαλία δεν βολεύει κανέναν από τους δύο.

1291. ΒΙΚΙΝΓΚ - ΣΑΡΠΣΜΠΟΡΓΚ 08

Σπουδαία νίκη πήρε η Βίκινγκ στην έδρα της Βαλερένγκα στο εναρκτήριο φετινό παιχνίδι της, σκόραρε δυο φορές με τρεις συνολικά τελικές προσπάθειες και διαχειρίστηκε καλά το υπέρ της αποτέλεσμα. Με ήττα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η Σάρπσμποργκ, παρουσιάστηκε ασύνδετη κατά την υποδοχή της Χάουγκεσουντ, χάνοντας τελικά με 0-1, θα χρειαστεί χρόνο για να αποκτήσει την απαιτούμενη ομοιογένεια, αφού το ρόστερ άλλαξε ριζικά σε σχέση με πέρυσι. Οι γηπεδούχοι φαίνεται να είναι πιο κοντά στη νίκη, αλλά ο άσος κάτω από το 1,60 δεν έχει αξία σε τόσο πρώιμο στάδιο της σεζόν.

1290. ΛΙΛΕΣΤΡΟΜ - ΜΠΟΝΤΟ ΓΚΛΙΜΤ

Με το 1-1 στην έδρα της Σταρτ μπήκε στη νέα σεζόν η Λίλεστρομ, έγινε ανοιχτό παιχνίδι και η νίκη θα μπορούσε να καταλήξει είτε στη μία πλευρά είτε στην άλλη. Πνέει αέρας αισιοδοξίας στις τάξεις της ομάδας, αφού βρέθηκε νέος χορηγός, κάτι που αναμένεται να φέρει οικονομική ανάσα στο σύλλογο. Καλό ντεμπούτο πραγματοποίησε η Μπόντο Γκλιμτ, κέρδισε με 2-0 τη νεοφώτιστη Σόγκνταλ, με καλή παρουσία σε γενικές γραμμές, παρά το γεγονός ότι έχασε στη μεταγραφική περίοδο σημαντικές της μονάδες. Θετικές εντυπώσεις άφησαν αμφότερες την πρώτη αγωνιστική, δίνουμε τον πρώτο λόγο για τη νίκη στους γηπεδούχους, αλλά το 1,70 δεν μας ικανοποιεί.

1289. ΜΠΡΑΝ – ΟΝΤ

Ελπιδοφόρο το ξεκίνημα της Μπραν στην επιστροφή της στη μεγάλη κατηγορία, απέσπασε 2-2 από την πανίσχυρη Στρόμσγκοντσετ, εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι η αντίπαλος έμεινε με παίχτη λιγότερο σε κομβικό σημείο του αγώνα. Μια από τα ίδια και για την Οντ, δεν μάσησε απέναντι στην πρωταθλήτρια Ρόζενμποργκ, φτάνοντας στη νίκη με 1-0, δίκαιη σε γενικές γραμμές η επικράτησή της, αν και πιέστηκε στα τελευταία λεπτά του αγώνα. Κακό σταύρωμα, καθώς αμφότερες έρχονται από θετικά αποτελέσματα, η Μπραν στην καυτή έδρα της αναμένεται να είναι πολύ ανταγωνιστική φέτος, αλλά η Οντ διαθέτει εξαιρετικό σύνολο και δύσκολα κοντράρεται.

1292. ΠΟΓΚΟΝ ΣΤΣΖΕΤΣΙΝ – ΚΡΑΚΟΒΙΑ

Η Πογκόν (5-6-2 εντός) έφερε ισοπαλία για ακόμα ένα ματς (0-4-2 στα έξι πιο πρόσφατα) αλλά συνεχίζει να βρίσκεται αρκετά ψηλά. Πριν από το συγκεκριμένο ματς είχε χάσει με 2-3 εντός από τη Ρουχ χωρίς να παίξει καλά. Η Κρακόβια (5-4-4 εκτός) έχασε με 1-2 από τη Λέγκια και έφερε πέμπτο συνεχόμενο goal/goal. Επίσης παίζει καλά και διατηρείται ψηλά γενικά, οι δύο ομάδες θα δώσουν μάχη, η ισοπαλία και το goal/goal φαντάζουν αρκετά πιθανά.

1332. ΒΑΛΕΝΘΙΑ – ΘΕΛΤΑ

Οι αποτυχίες συνεχίζονται για τη Βαλένθια με τον Γκάρι Νέβιλ. Πλησιάζουν σε εμπάθεια τα σχόλια μας για το συγκεκριμένο πρόσωπο αλλά και τα αποτελέσματα κάθε άλλο παρά μας διαψεύδουν. Σχεδόν χαμένη λοιπόν η σεζόν για τη Βαλένθια, μοναδικός ορατός στόχος η 7η θέση από την οποία όμως απέχει 9 βαθμούς. Η Θέλτα έχει αποκτήσει σαφές προβάδισμα για την 7η προνομιούχο θέση και περιμένουμε και στο «Μεστάγια» παρά την εφιαλτική παράδοση που διατηρεί (1-6-14) να κυνηγήσει με όλες τις δυνάμεις της το τρίποντο. Αμφότερες θα ψάξουν το γκολ από την αρχή με τοover2,5 να πληρώνει 1,925 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1333. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αντί να βελτιώνεται χειροτερεύει η εικόνα του Αστέρα, αφού ούτε με το Μάκη Χάβο φαίνεται να αλλάζει κάτι και οι «Αρκάδες» μένουν όλο και πιο πίσω στη μάχη των πλέι-οφ. Πρωταθλητής εδώ και πολύ καιρό ο Ολυμπιακός, όμως ο τίτλος δε θα κατακτηθεί όντας αήττητος και το μοναδικό του κίνητρο ως το τέλος της σεζόν είναι να διατηρηθεί το απόλυτο των νικών στο «Γ. Καραϊσκάκης». Ως εκ τούτου, στο συγκεκριμένο παιχνίδι αυτός που καίγεται για βαθμούς είναι ο Αστέρας, ο οποίος παρά τη μέτρια πορεία του, παραμένει δυνατός στην Τρίπολη και μπορεί να πάρει κάποιο θετικό αποτέλεσμα, με το 1Χ να αποτελεί επιλογή στο 2,05 τηςBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1336. ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ – ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Το απόλυτο ντέρμπι της Πόλης. Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνει η Γαλατασαράι, στις πιο πρόσφατες επτά αγωνιστικές στο πρωτάθλημα έχει πανηγυρίσει μόλις ένα τρίποντο (1-3-3) και έχει τεθεί ουσιαστικά εκτός στόχων, αφού δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, λόγω της τιμωρίας που της επιβλήθηκε. Με λύση ανάγκης στον πάγκο θα πορευτεί ως το φινάλε της -ουσιαστικά χαμένης- χρονιάς, ο Ριεκερίνκ είναι ο τρίτος προπονητής που αναλαμβάνει για φέτος. Εκτός των προημιτελικών του Γιουρόπα Λιγκ έμεινε η Φενέρ, εξαιτίας της ήττας με 1-4 στην Πορτογαλία από τη Μπράγκα, πολλά τα νεύρα από τον αποκλεισμό, ολοκλήρωσε τον αγώνα με οχτώ παίχτες. Στο πρωτάθλημα πάντως έρχεται από τρεις σερί νίκες και μετράει 6-1-1 εντός του 2016, κονταροχτυπιέται με τη Μπεσίκτας για τον τίτλο. Βάσει της συνολικής παρουσίας των δυο ομάδων, θα έπρεπε να πάμε ασυζητητί στο διπλό, ωστόσο αυτό προσφέρεται σε τιμές κάτω του 2,00, οι οποίες είναι απαγορευτικές για τέτοιου χαρακτήρα παιχνίδια, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε και την επιβάρυνση της Φενέρ από το μεσοβδόμαδο παιχνίδι στην Πορτογαλία.

1335. ΠΟΥΜΑΣ – ΜΟΝΑΡΚΑΣ

Ματς δίχως αύριο για την Πούμας, καθώς σε περίπτωση που δεν κερδίσει θα μείνει αρκετά πίσω από τις οχτώ πρώτες θέσεις που δίνουν το εισιτήριο για τα πλέι-οφ. Την προηγούμενη αγωνιστική για το πρωτάθλημα, έμεινε στο 0-0 εκτός έδρας κόντρα στην Τίγκρες. Τέσσερα ματς χωρίς νίκη συμπλήρωσε η Μονάρκας, η οποία έρχεται από την ήττα με 3-1 κόντρα στη Μοντερέι εντός έδρας. Ο άσος αποτελεί επιλογή.

605. ΧΑΜΑΡΜΠΙ – ΧΑΚΕΝ

Νοκ-άουτ ματς για τα ημιτελικά του κυπέλλου Σουηδίας. Ξεπέρασε το εμπόδιο και της δεύτερης μισητής συμπολίτισσας, ΑΪΚ (είχε προηγηθεί η Τζουργκάρντεν) η Χάμαρμπι στον προημιτελικό, αναδείχθηκε νικήτρια στη διαδικασία των πέναλτι (1-1 η κανονική διάρκεια και η παράταση). Διψάει για την κατάκτηση του τροπαίου, με την ψυχολογία στο στρατόπεδο της ομάδας να βρίσκεται στα ύψη. Η Χάκεν τα βρήκε σκούρα απέναντι στη Χάλμσταντ (δεύτερης κατηγορίας), χρειάστηκε ένα τέρμα στις καθυστερήσεις για να πάρει το εισιτήριο για τα ημιτελικά, φυσικά θα τα δώσει όλα για να φτάσει στον τελικό. Αμφίρροπο ματς, θα δώσουμε ένα κλικ στη Χάμαρμπι λόγω έδρας αλλά και καλύτερου μομέντουμ, οι προκρίσεις που πέτυχε απέναντι στις μισητές αντιπάλους της στους προηγούμενους γύρους της έχουν ανεβάσει την αυτοπεποίθηση.

1302. ΝΟΥΜΑΝΘΙΑ – ΚΟΡΔΟΒΑ

Στο μέσο της βαθμολογίας η Νουμάνθια, μακριά από κινδύνους αλλά και από τη διεκδίκηση της ανόδου, μετράει μόλις μια ήττα στα τελευταία εννέα παιχνίδια της στο πρωτάθλημα (3-5-1). Η Κόρδοβα έρχεται από ακόμα μια εντός έδρας ήττα (1-2 από τη Λούγκο), αυτό που την κρατάει ζωντανή στη μάχη της ανόδου είναι η βελτίωση που επιδεικνύει μακριά από το σπίτι της (4-1-2 στα πιο πρόσφατα επτά). Δεν μας κάνει για φαβορί του 1,90 η Νουμάνθια, που δυσκολεύεται σταθερά να κερδίσει στο γήπεδό της (5-6-3 εντός), αν μάλιστα επιβεβαιωθεί η απουσία του, για την ώρα αμφίβολου, φορ/το σκόρερ της Αλεγρία (29 συμ./9 γκολ), θα παίζεται άνετα το Χ2 στο 1,90 της Bet365.

1337. ΜΠΟΑΒΙΣΤΑ – ΜΠΕΝΦΙΚΑ

Σπουδαίο διπλό πήρε η Μποαβίστα στην έδρα της Μαρίτιμο με 3-0, έβαλε έτσι τέλος σε αρνητικό σερί τριών κολλητών ηττών, εξακολουθεί πάντως να μην μπορεί να αξιοποιήσει επαρκώς την έδρα της (2-4-7 εντός, σκόραρε μόνο στα 5/13 από αυτά). Η Μπενφίκα εδώ και δυο αγωνιστικές βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας, έρχεται από τέσσερις σερί νίκες και μετράει 7/7 διπλά στις τελευταίες εξόδους της. Θα το παλέψουν οι γηπεδούχοι, αλλά κάθε άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης των φιλοξενούμενων θα αποτελέσει τεράστια έκπληξη, παρά τις φρέσκιες απουσίες των Μήτρογλου (25 συμ./16 γκολ) και Ζαρντέλ (23 συμ.) που είναι τιμωρημένοι και με τον ηγέτη χαφ Γκαϊτάν (19 συμ./2 γκολ) να δίνεται αμφίβολος.

1341. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΓΙΟΥΝ. - ΝΙΟΥ ΙΝΓΚΛΑΝΤ

Έκανε την έκπληξη η Φιλαδέλφεια φεύγοντας νικήτρια από την έδρα του Κολόμπους με 2-1, πρωταγωνιστής και πάλι ο κίπερ Μπλέικ με τις επεμβάσεις του. Η Νιου Ίνγκλαντ μετράει 2/2 ισοπαλίες για την ώρα, το 3-3 της πρεμιέρας με το Χιούστον διαδέχθηκε το 0-0 απέναντι στην Ουάσινγκτον. Σε φάση χτισίματος ακόμη η Φιλαδέλφεια, καθώς πρόκειται για νέα ομάδα, η Νιού Ίνγκλαντ δείχνει αρκετά καλά στοιχεία για την ώρα, το ασιατικό διπλό 0:0 στο 2,025 της Bet365 δείχνει ικανοποιητικό.

1339. ΣΠΑΡΤΑ ΠΡΑΓΑΣ - ΣΛΑΒΙΑ ΠΡΑΓΑΣ

Ντέρμπι αιωνίων στην Πράγα. Η Σπάρτα (10-0-0 εντός) πετάει τόσο εντός, όσο κι εκτός συνόρων, αφού πέρασε με το επιβλητικό 0-3 από την έδρα της Λάτσιο την Πέμπτη και πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ. Σπουδαία νίκη με 1-0 για τη Σλάβια (4-2-4 εκτός) κόντρα στη Ζλιν και παρέμεινε ζωντανή στο ευρωπαϊκό όνειρο. Παρόλα αυτά, μεσοβδόμαδα χτύπησε γρίπη την ομάδα, πολλοί παίκτες, αλλά και μέλη του τεχνικού επιτελείου αντιμετώπισαν προβλήματα για αρκετές μέρες, όμως το αίτημα για αναβολή του ντέρμπι απορρίφθηκε και έτσι δεν αποκλείεται να παραταχθεί με αλλαγές στην ενδεκάδα. Όπως και να χει, οι γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο λόγο, με τον άσο όμως να κινείται σε χαμηλά επίπεδα.

1338. ΚΙΛΜΕΣ - ΣΑΝ ΛΟΡΕΝΤΖΟ

Δύο εβδομάδες χωρίς ματς είχε η Κίλμες (0-4-2), η οποία στο τελευταίο της παιχνίδι έμεινε στο 1-1 με την Ολίμπο, παραμένοντας χωρίς νίκη στις πρώτες έξι αγωνιστικές. Με αλλαγές παρατάχθηκε κόντρα στην Άρσεναλ Σαραντί η Σαν Λορέντζο (3-3-1), γνωρίζοντας την πρώτη της ήττα (0-2) στο πρωτάθλημα, ενώ μεσοβδόμαδα έδινε κρίσιμο ματς κόντρα στη Γκρέμιο, όπου απέσπασε το βαθμό της ισοπαλίας (1-1) για το Κόπα Λιμπερταδόρες. Είχαμε διάθεση να στηρίξουμε τους φιλοξενούμενους, αλλά τα συνεχή παιχνίδια και το γεγονός πως η Κίλμες είχε δύο εβδομάδες να προετοιμαστεί για το συγκεκριμένο ματς, μας αποτρέπουν από την ενασχόληση με το διπλό.

1428. ΝΤΙΝΑΜΟ ΒΟΥΚΟΥΡ. – ΠΑΝΤΟΥΡΙ

Από τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες έρχεται η Ντιναμό, είναι ακόμα μέσα στη διεκδίκηση της πρωτιάς, καθώς δεν χάνει από τις αρχές Νοεμβρίου (7-5-0 έκτοτε). Η Παντούρι τρέχει αήττητο έξι αγωνιστικών (3-3-0) με αποτέλεσμα να διατηρείται και εκείνη στο κόλπο του τίτλου, παρά τα οικονομικά προβλήματα που ταλαιπωρούν το σύλλογο, μακριά από το σπίτι της μάλιστα μετράει τρία κολλητά τρίποντα. Καλές ομάδες και οι δυο , αμφότερες διανύουν καλή περίοδο, δεν βγαίνει εύκολα άκρη στη μεταξύ τους αναμέτρηση.

1343. ΣΤΑΜΠΑΕΚ – ΜΟΛΝΤΕ

Κακή εμφάνιση και ήττα για τη Στάμπαεκ στην πρεμιέρα της στο πρωτάθλημα (0-1 από την Άαλεσουντ), αναμένεται δύσκολη χρονιά αφού έχασε σημαντικούς παίχτες από το περσινό ρόστερ και έχει και καινούργιο προπονητή. Η Μόλντε στραβοπάτησε στην πρεμιέρα, έμεινε στο 1-1 με την Τρόμσο, παρόλο που κυριάρχησε στα πρώτα 60 λεπτά του αγώνα, από τη στιγμή πάντως που ισοφαρίστηκε αντέδρασε σπασμωδικά. Πιο έτοιμη δείχνει να είναι αυτή την περίοδο η Μόλντε, ο Σόλσκιερ δουλεύει από πέρυσι την ομάδα, ενώ έχει ήδη και τρία επίσημα παιχνίδια στα πόδια της (έπαιξε με τη Σεβίλλη στο Γιουρόπα Λιγκ το Φεβρουάριο), η Στάμπαεκ έχει αποδυναμωθεί και θα χρειαστεί χρόνο για να αποκτήσει την απαιτούμενη ομοιογένεια, μια χαρά μας φαίνεται το διπλό στο 1,95 της Bet365.

1344. ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΣΕΒΙΛΛΗ

Το πρόγραμμα της 30ης αγωνιστικής κλείνει με μια πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση. Η Ρεάλ που εκτός έδρας χωλαίνει αλλά μπροστά στο κοινό της είναι πολύ αποδοτική και παραγωγική, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, φιλοξενεί τη Σεβίλλη που είχε αγώνα μεσοβδόμαδα και θα παραταχθεί με τέσσερις κομβικές απώλειες στο χώρο του κέντρου (Μπανέγα, Ενζονζί, Κονοπλιάνκα, Βιτόλο). Πολύ χαμηλές οι αποδόσεις σχεδόν σε όλες τις αγορές των γκολ, αυτή που έχουμε ξεχωρίσει και μας αρέσει περισσότερο είναι το over1,5 ημίχρονο στο 1,825 (Bet365).Η Ρεάλ άλλωστε την έχει επιβεβαιώσει στα 10/15 εντός έδρας παιχνίδια της αφού η ίδια σκοράρει 2 τέρματα μ.ο. στο πρώτο 45λεπτο των αγώνων της στο «Μπερναμπέου». Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1347. ΜΙΛΑΝ – ΛΑΤΣΙΟ

Να επιστρέψει στις νίκες έπειτα από δύο αγωνιστικές εκμεταλλευόμενη την «ηλεκτρισμένη» κατάσταση που επικρατεί στο στρατόπεδο της Λάτσιο θα προσπαθήσει η Μίλαν, ενώ ενδεχόμενο στραβοπάτημα της Ίντερ στη Ρώμη θα της δώσει ακόμα μεγαλύτερο κίνητρο. Πέραν της κάκιστης ψυχολογίας που κουβαλούν οι φιλοξενούμενοι από την ήττα-σοκ και τον αποκλεισμό απέναντι στη Σπάρτα Πράγας, καλούνται να βρουν λύσεις για τις αναρίθμητες απουσίες. Με το μέρος των «ροσονέρι» οι συγκυρίες, ενώ παραδοσιακά έχουν τον τρόπο να αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά τους «λατσιάλι» στο σπίτι τους. Ξεκάθαρη επιλογή αποτελεί ο άσσος που πληρώνει 2,00 στηνBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1349. ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ – ΜΟΝΑΚΟ

Εξαιρετικό το κλίμα στην Παρί, αφού μετά την πρόκριση στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, ήρθε και η μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος για την ομάδα του Λοράν Μπλαν. Αήττητη στο σπίτι της, όπου μετράει 10/14over2,5, υποδέχεται τη Μονακό σε ένα ματς που υπό άλλες συνθήκες θα ήταν ντέρμπι κορυφής. Οι Μονεγάσκοι παλεύουν να διατηρηθούν στη δεύτερη θέση, αλλά τελευταία κάνουν νερά, καθώς γκελάρουν συχνά-πυκνά, με την άμυνα τους να μην αποτελεί εγγύηση όπως άλλες χρονιές, όμως η επίθεση είναι αρκετά αξιόπιστη. Σε φιέστα θα μετατραπεί το ματς για τους πρωταθλητές, να τη χαλάσουν θα προσπαθήσουν οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι μπορούν να συνεισφέρουν ώστε να δούμε ένα ματς με γκολ και θέαμα. Σε απόδοση 1,825 προσφέρει τοover 2,5ηBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1348. ΣΑΝ ΛΟΥΙΣ – ΑΡΙΚΑ

Ματς με φόντο την παραμονή, καθώς και οι δύο ομάδες μάχονται για την παραμονή στην κατηγορία. Σπουδαία ισοπαλία για τη Σαν Λουίς την προηγούμενη αγωνιστική, 2-2 κόντρα στην Παλεστίνο εκτός. Τεράστια νίκη για την Σαν Μάρκος την περασμένη εβδομάδα, εκμεταλλεύτηκε τις απουσίες της Κόλο Κόλο, κερδίζοντάς την με 1-0 εντός έδρας. Καλύτερη ομάδα οι γηπεδούχοι, έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη.

1350. ΙΝΤΕΠ. ΜΕΝΤΕΓΙΝ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΝΑΣΙΟΝΑΛ

Σπουδαίο ντέρμπι ανάμεσα σε δύο ομάδες που θα παλέψουν για τον τίτλο. Από νίκες έρχονται αμφότερες, 2-1 κόντρα στη Σάντα Φε η Μεντεγίν, 2-0 κόντρα στην Μπογιακά Τσικό η Νασιονάλ. Οι φιλοξενούμενοι αγωνίστηκαν μεσοβδόμαδα εκτός έδρας κόντρα στην Πενιαρόλ για το Λιμπερταδόρες, με τη φυσική κατάσταση των παιχτών να αποτελεί ερωτηματικό. Δε βγαίνει κάτι από το ματς.

1351. ΜΠΡΑΓΚΑ - ΟΥΝ. ΜΑΔΕΪΡΑ

Την πρόκρισή της στους «8» του Γιουρόπα Λιγκ πανηγυρίζει από την Πέμπτη η Μπράγκα, ανέτρεψε το εις βάρος της 0-1 από το ματς της Πόλης και έφτασε σε μεγάλη νίκη στο γήπεδό της με 4-1, επιβεβαίωσε για ακόμα μια φορά φέτος ότι είναι φτιαγμένη για μεγάλα πράγματα. Στο πρωτάθλημα μπορεί να έρχεται από βαριά ήττα (0-3 από τη Μπελενένσες εκτός), ωστόσο δεν κυνηγάει κάτι εκεί, ουσιαστικά είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί σε οποιαδήποτε άλλη, πλην της τέταρτης, θέση της βαθμολογίας. Η Ουνιάο είναι χωρίς τρίποντο εδώ και επτά αγωνιστικές (0-2-5), στο τελευταίο παιχνίδι της ζόρισε την Πόρτο στο «Ντραγκάο», λύγισε τελικά στο 87’, χάνοντας με 2-3. Αδύναμοι μακριά από το σπίτι τους οι φιλοξενούμενοι (1-2-10 εκτός), η Μπράγκα έχει βάθος στο ρόστερ ώστε να ανταποκριθεί στα συνεχόμενα παιχνίδια και είναι το φαβορί για την κατάκτηση των τριών βαθμών, το 1,35 όμως του άσου δεν είναι άξιο ενασχόλησης.

1352. ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΪΤ – ΜΠΑΝΦΙΛΝΤ

Με αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα, η Ρίβερ (2-2-3) διασύρθηκε στο Σάντα Φε, χάνοντας με 4-1 από την Κολόν, ενώ μεσοβδόμαδα έδινε παιχνίδι για το Λιμπερταδόρες, μένοντας στο 1-1 στην έδρα της Δε Στρόνγκεστ. Έξι αγωνιστικές χωρίς νίκη συμπλήρωσε η Μπάνφιλντ (1-3-3) με την ήττα από την Ιντεπεντιέντε (1-3), οι οπαδοί τα έβαλαν με τους πάντες και ο προπονητής Βίβα ενημερώθηκε από τη διοίκηση πως θα κάτσει στον πάγκο της ομάδας για τελευταία φορά. Όλα οδηγούν στον άσο, όσο και αν δεν πείθει ιδιαίτερα η Ρίβερ, αλλά οι αποδόσεις δε βοηθούν για να ασχοληθούμε.

1353. OΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ – ΚΟΛΟΡΑΝΤΟ

Το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της θα δώσει η Ουάσινγκτον, μια ήττα (1-4 από τους Γκάλαξι) και μια ισοπαλία (0-0 με τη Νιου Ίνγκλαντ) ο μέχρι στιγμής απολογισμός της. Το Κολοράντο αφήνει αισιόδοξα μηνύματα στο ξεκίνημα της χρονιάς, έστω και στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων βρήκε το γκολ της νίκης απέναντι στο Λος Άντζελες (1-0). Είναι ακόμα πολύ νωρίς για συμπεράσματα για τις δυο ομάδες, δεν θα πάρουμε θέση.

1356. ΛΟΣ ΜΙΓΙΟΝΑΡΙΟΣ - ΙΝΤΕΠ. ΣΑΝΤΑ ΦΕ

Ντέρμπι της Μπογκοτά. Ήττα σοκ για τη Μιγιονάριος την προηγούμενη αγωνιστική, 2-0 κόντρα στη νεοφώτιστη Φορταλέζα. Από μεσοβδόμαδο ματς για το Κόπα Λιμπερταδόρες έρχονται οι φιλοξενούμενοι, ενώ στο πρωτάθλημα έχουν μείνει αρκετά πίσω στη βαθμολογία, έχοντας μόλις εννιά βαθμούς σε εφτά αγώνες. Αδικαιολόγητες οι τόσο χαμηλές τιμές για τους γηπεδούχους, θα πάμε με την κόντρα, Χ2.

1357. ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΚΑΛΙ – ΚΟΡΤΟΥΛΟΥΑ

Αγωνίστηκε με αρκετές αλλαγές η Κάλι κόντρα στην Πατριότας την προηγούμενη αγωνιστική, γνωρίζοντας έτσι την ήττα με 2-1. Η φυσικά κατάσταση των παιχτών δεν είναι η καλύτερη δυνατή, καθώς προηγήθηκε ο αγώνας κόντρα στη Ράσινγκ για το Λιμπερταδόρες. Εκμεταλλεύτηκε για άλλη μία φορά την έδρας της η Κορτουλούα, κερδίζοντας σχετικά εύκολα με 2-0 την Τζαγκουάρες. Η διαφορά κλάσης είναι μεγάλη, οι γηπεδούχοι μπορούν να πάρουν τη νίκη έστω και αν αγωνιστούν με αλλαγές.

1359. ΟΥΡΑΚΑΝ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΤΕΜΠΕΡΛΕΪ

Τρίτη σερί νίκη στο πρωτάθλημα για την Ουρακάν (3-1-1) το 1-2 επί της Τίγκρε μεσοβδόμαδα και φαίνεται πως έχει αφήσει για τα καλά πίσω της το γνωστό τροχαίο. «Κόλλησε» στο 0-0 με την Αρχεντίνος η Τέμπερλεϊ (2-3-2) και παρέμεινε αήττητη για τέταρτη συνεχόμενη αγωνιστική (2-2-0). Ανώτερη ομάδα η Ουρακάν, μπορεί να κερδίσει μία ομάδα στα μέτρα της όπως η Τέμπερλεϊ και να της σπάσει το σερί.

1361. ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΚΑΝΣΑΣ ΣΙΤΙ – ΤΟΡΟΝΤΟ

Ιδανική εκκίνηση πραγματοποιεί το Κάνσας με 2/2 νίκες απέναντι σε Σιάτλ και Βανκούβερ, και στα δυο παιχνίδια πάντως απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα κατά τη διάρκεια του ενενηντάλεπτου. Το Τορόντο συνεχίζει να αγωνίζεται στο δρόμο (γίνονται εργασίες στο γήπεδό του και θα αργήσει να δώσει ματς μπροστά στο κοινό του), έρχεται από το 2-2 απέναντι στη Σίτι, με τον Τζιοβίνκο πρωταγωνιστή (ασίστ και γκολ) κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος του 0-2 που είχε διαμορφωθεί από το 28’. Παρά τα δυο τρίποντα που έχει πάρει το Κάνσας δεν είμαστε και τόσο πεπεισμένοι ότι ο άσος θα έπρεπε να προσφέρεται στα επίπεδα του 1,90-2,00, το Τορόντο έχει δείξει εξαιρετικά στοιχεία και αδικείται από τα σετ, η αξία βρίσκεται στο Χ2 στο 1,90 της Bet365.

1360. ΠΟΥΕΜΠΛΑ – ΤΙΓΚΡΕΣ

Σημαντική ισοπαλία απέσπασε η Πουέμπλα κόντρα στην Κρουζ Αζούλ την προηγούμενη αγωνιστική, μένοντας κοντά στις θέσεις που οδηγούν στα πλέι-οφ. Από ισοπαλία προέρχεται και η Τίγκρες στο ντέρμπι κόντρα στην Πούμας. Δεδομένη η ποιότητα των φιλοξενούμενων, οι οποίοι ίσως βγάλουν κούραση από το μεσοβδόμαδο ματς για το Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στην Κερέταρο. No Bet.

1358. ΛΑΝΟΥΣ - ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ

Πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα για τη Λανούς (5-1-1) το 2-1 από τη Ράσινγκ, σε ένα ματς όπου υστέρησε σημαντικά, αλλά σίγουρα κάποτε θα ερχόταν και μία κακή εμφάνιση. Βυθισμένη στη μετριότητα η Μπόκα (3-2-2), ωστόσο αυτή τη φορά επικράτησε με 2-1 της Ουνιόν Σάντα Φε και έσπασε το ρόδι με το Σελότο στον πάγκο. Σαφώς καλύτερα τα δείγματα της Λανούς, αλλά το γεγονός πως έκανε την πρώτη της ήττα και η Μπόκα επέστρεψε στις νίκες, ακόμα και αν δεν ήταν καλή, μας αποθαρρύνει από τον άσο.

1363. ΝΤΕΠΟΡΤΕΣ ΤΟΛΙΜΑ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΟΥΙΛΑ

Από το κακό στο χειρότερο η Τολίμα, προέρχεται από άλλη μία ήττα, 2-1 εκτός έδρας κόντρα στην Τζούνιορ. Η αποδυνάμωση του ρόστερ είναι εμφανής για τους γηπεδούχους. Εκμεταλλεύτηκε τη δυνατή της έδρα η Ουίλα, κερδίζοντας εύκολα με 4-0 την Πάστο. Ψάχνει απεγνωσμένα μία καλή εμφάνιση η Τολίμα, δε μπορούμε όμως να εμπιστευτούμε τα λεφτά μας σε μία ομάδα που παραπαίει, no bet.

1364. ΚΟΜΠΡΕΣΑΛ - ΟΥΝΙΟΝ ΛΑ ΚΑΛΕΡΑ

Από το μεσοβδόμαδο ματς κόντρα στη Σάντα Φε για το Λιμπερταδόρες προέρχεται η Κομπρεσάλ, σε ένα ματς όμως που αγωνίστηκε με αλλαγές. Στο πρωτάθλημα δεν τα πηγαίνει καλά, περιορίζεται στο μέσο της βαθμολογίας, σημειώνοντας ωστόσο σπουδαία νίκη κόντρα στην Άουνταξ την προηγούμενη εβδομάδα. Μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας η Καλέρα, της οποίας η παρουσία στο πρωτάθλημα περνά απαρατήρητη. Προέρχεται από τη νίκη 2-1 εντός έδρας κόντρα στην Εσπανιόλα. Ο άσος έχει την πρώτο λόγο.

----. ΧΕΝΕΡΑΛ ΚΑΜΠΑΓΙΕΡΟ – ΝΑΣΙΟΝΑΛ

Σπουδαία ισοπαλία απέσπασε η Χενεράλ Καμπαγιέρο την προηγούμενη αγωνιστική, ισοφαρίζοντας στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων τη Λιμπερτάδ. Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία για τους γηπεδούχους. Από ισοπαλία έρχεται και η Νασιονάλ, 1-1 εντός κόντρα στη Λουκένιο, μη μπορώντας να αξιοποιήσει για μία ακόμα φορά την έδρας της. Αρέσκεται να παίζει εκτός η Νασιονάλ, θα πάμε με το διπλό DNB.

----. ΓΚΟΥΑΡΑΝΙ – ΛΙΜΠΕΡΤΑΔ

Ντέρμπι της πρωτεύουσας. Απογοητεύουν οι γηπεδούχοι, οι οποίοι αποκλείστηκαν από τα προκριματικά του Λιμπερταδόρες, ενώ στο πρωτάθλημα βρίσκονται στην τελευταία θέση μαζί με τη νεοφώτιστη Ρίβερ. Σε αντίθετη τροχιά η Λιμπερτάδ, η οποία σκόνταψε την προηγούμενη αγωνιστική μένοντας στο 2-2 κόντρα στη Χενεράλ Καμπαγιέρο. Δε μπορούμε να εμπιστευτούμε τους γηπεδούχους, θα πάμε με το διπλό DNB.

----. ΣΕΡΟ ΠΟΡΤΕΝΙΟ – ΧΕΝΕΡΑΛ ΝΤΙΑΖ

Ο άσος εύκολα ή δύσκολα αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ