ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Κυριακής

Ακτινογραφία κουπονιού Κυριακής

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Κυριακής (6/3). Πηγή: betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Κυριακής.

1463. ΒΕΝΤΦΟΡΕΤ ΚΟΦΟΥ - ΓΚΑΜΠΑ ΟΣΑΚΑ

Με τον μεσοεπιθετικό Κριστιάνο να βρίσκεται σε εξαιρετική ημέρα σημειώνοντας και τα δύο γκολ της ομάδας του, η Κόφου ξεκίνησε νικηφόρα κόντρα στην Κόμπε (0-2) τις υποχρεώσεις της για τη νέα σεζόν. Μαύρα εγκαίνια έκανε στο νέο της γήπεδο η Γκάμπα, γνωρίζοντας την ήττα από την Κασίμα (0-1), ενώ ούτε μεσοβδόμαδα κατάφερε να σπάσει το ρόδι, αυτή τη φορά για το Τσάμπιονς Λιγκ (1-1 με τη Μέλμπουρν Βίκτορι). Δεν πείθουν σε καμία περίπτωση οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι έχουν ήδη δώσει τέσσερα επίσημα παιχνίδια χωρίς να πάρουν ακόμα νίκη (0-2-2). Ως εκ τούτου, απορρίπτεται το 1,95 του διπλού, πόσο μάλλον όταν καλούνται να αντιμετωπίσουν μία ομάδα που εμφάνισε αρκετά καλό πρόσωπο στην πρεμιέρα. Αν έπρεπε οπωσδήποτε να επιλέξουμε κάτι αυτό θα ήταν το αμφίσκορο (2,02 / Stoiximan ), χωρίς να είμαστε βέβαια ιδιαίτερα ζεστοί.

1468. ΟΥΡΑΒΑ - ΓΙΟΥΜΠΙΛΟ ΙΒΑΤΑ

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στη νέα αγωνιστική χρονιά η Ουράβα, στην έδρα της Κασίβα δεν είχε ιδιαίτερα δύσκολο έργο (1-2), ενώ το σκορ θα μπορούσε να είχε πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις. Το άλλο άκρο η νεοφώτιστη Ιβάτα, η οποία ηττήθηκε εντός έδρας από τη Ναγκόγια (0-1), αντίπαλο που σίγουρα δεν τρομάζει. Λογικά θα το πάρει το παιχνίδι η Ουράβα εκμεταλλευόμενη την αμυντική αστάθεια των φιλοξενούμενων, όμως το 1,45 του άσσου δεν παίζεται σε καμία περίπτωση. Προτιμότερος ο συνδυασμός του με GG (2,95 / Stoiximan ), καθώς παραδοσιακά τα ματς μεταξύ των δύο ομάδων έχουν τέρματα κι από τις δύο πλευρές (4/5 GG στα πιο πρόσφατα).

1471. ΣΕΝΤΡΑΛ ΚΟΑΣΤ ΜΑΡΙΝΕΡΣ - ΜΕΛΜΠΟΥΡΝ ΒΙΚΤΟΡΙ

Οι Μάρινερς του Σέντραλ Κοστ (2-2-7 εντός) έχουν τέσσερις σερί ήττες και βγάζουν πολλά αγωνιστικά προβλήματα. Η ποιότητα του ρόστερ και το ποδόσφαιρο που παίζουν είναι χαμηλού επιπέδου. Η Μέλμπουρν Βίκτορι (2-3-6 εκτός) έμεινε στο 1-1 με το Σίδνεϊ και πλέον δεν έχει εξασφαλισμένη θέση στα πλέι-οφ, αφού τα αρνητικά αποτελέσματα την έχουν βυθίσει στη βαθμολογία. Είναι σαφώς καλύτερη ομάδα από τους Μάρινερς, βέβαια το διπλό είναι χαμηλά και δεν μας απασχολεί.

1473. ΝΑΓΚΟΓΙΑ – ΧΙΡΟΣΙΜΑ

Χωρίς να ζοριστεί πέρασε από την έδρα της Ιβάτα η Ναγκόγια (0-1), αν ήταν πιο προσεκτική στην τελική προσπάθεια θα μπορούσε να έχει πετύχει περισσότερα γκολ. Δεν πατάει καθόλου καλά η πρωταθλήτρια Χιροσίμα, η οποία μετά την κατάκτηση του Σούπερ Καπ μετράει τρεις σερί ήττες με πιο πρόσφατη αυτή στην έδρα της Σεούλ (4-1) για το Τσάμπιονς Λιγκ, αν και αγωνίστηκε με αναπληρωματικούς. Στο πρωτάθλημα έκανε πρεμιέρα με εντός έδρας ήττα από την Καβασάκι (0-1). Θεωρούμε πως ήρθε η ώρα οι κάτοχοι του τίτλου να πανηγυρίσουν την πρώτη τους νίκη στην J1, ευνοϊκό το γεγονός πως ξεκούρασαν βασικούς με τη Σεούλ ώστε να είναι ετοιμοπόλεμοι σε αυτό το παιχνίδι. Στο 2,22 ( Stoiximan) έχει αξία το διπλό.

1475. ΣΕΝΤΑΪ – ΤΟΚΥΟ

Με όπλο την εξαιρετική της άμυνα απέδρασε με το διπλό από την έδρα της Γιοκοχάμα Μαρίνος η Σεντάι (0-1), παίζοντας πολύ οργανωμένα και με προσήλωση στα μετόπισθεν. Θύμα της Ομίγια (0-1) έπεσε η Τόκυο στην εναρκτήρια αγωνιστική του πρωταθλήματος, όμως μεσοβδόμαδα πήρε τα πάνω της κερδίζοντας με ανατροπή την αδύναμη Μπιν (3-1) για το Τσάμπιονς Λιγκ. Αμφίρροπη αναμέτρηση, όπως άλλωστε δηλώνει και το σωστά μοιρασμένο σετ, ενώ ούτε με τα γκολ βγαίνει άκρη. Πάσο.

1481. ΤΣΟΝΓΚΙΝΓΚ ΛΙΦΑΝ - ΚΟΥΑΝΓΚΤΣΟΟΥ ΕΒ.

Σέντρα στο πρωτάθλημα της Κίνας. Αποδυναμωμένη μοιάζει στα χαρτιά η Τσονγκίνγκ Λιφάν, καθώς έχασε κάποιους σημαντικούς της παίκτες, ενώ παρά τη σχετικά άνετη παραμονή πέρυσι, προχώρησε σε αλλαγή προπονητή. Το μεγάλο φαβορί και για το φετινό τίτλο είναι αναμφίβολα η Γκουανγκζού Εβεργκράντε, η οποία στοχεύει στο έκτο διαδοχικό της πρωτάθλημα. Παρόλα αυτά, η σεζόν δεν ξεκίνησε καλά, αφού με ρεκόρ 0-1-1 στις δύο πρώτες αγωνιστικές του Τσάμπιονς Λιγκ Ασίας βλέπει την πρόκριση να δυσκολεύει. Η ομάδα του Λουίς Φελίπε Σκολάρι απέκτησε το Τζάκσον Μαρτίνεζ από την Ατλέτικο έναντι 42 εκατομμυρίων ευρώ, αλλά η έως τώρα παρουσία του Κολομβιανού στράικερ είναι απογοητευτική. Σαφής η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες, οποιοδήποτε αποτέλεσμα πλην του διπλού θα μας κάνει μεγάλη αίσθηση.

1480 ΣΙΓΙΑΖΟΥΑΝΓΚ – ΛΙΑΟΝΙΝΓΚ

Ένα πολύ αξιόμαχο σύνολο παρουσίασε ο Πετρόφ κατά την περσινή σεζόν και η Σιγιαζουάνγκ εξασφάλισε άνετα την παραμονή της, χάνοντας χάρις στην εξαιρετική της έδρα (6-7-2). Παρά την αποχώρηση 23 ποδοσφαιριστών, η Λιαονίνγκ μοιάζει ενισχυμένη, τουλάχιστον θεωρητικά, αποκτώντας έμπειρους και ικανούς ξένους, όπως οι Λουκμίγια (από Βέρντερ Βρέμης), Τροΐζι (από Γιουβέντους) και Ιμπραχίμα Τουρέ, ο οποίος είχε 43 γκολ σε 34 ματς με την Αλ Νασρ. Το θέμα είναι πόσο γρήγορα θα δέσουν όλοι οι νέοι παίκτες της. Δυνατή αμυντικά η γηπεδούχος ομάδα, θα αργήσει να βρει ρυθμό στην επίθεση η φιλοξενούμενη. Λογική σκέψη τα λίγα γκολ.

1484. ΜΠΕΤΙΣ – ΓΡΑΝΑΔΑ

Κλασικό εξάποντο για τη μάχη της σωτηρίας το Μπέτις-Γρανάδα που βρίσκει και τις δύο ομάδες εσχάτως σε καλό φεγγάρι. Κάπως πιο σταθερή η εικόνα της Μπέτις που συμπλήρωσε πέντε αγωνιστικές αήττητη (2-3-0) και δεν έχει ηττηθεί ακόμα μπροστά στον κόσμο της με τον Μερίνο (1-3-0). Η Γρανάδα φαίνεται πως ανακάμπτει με τον Χοσέ Γκονζάλεθ στο τιμόνι της αφού με τον νέο προπονητή έχει κάνει το 2/2 με Λα Κορούνια και Σπ. Χιχόν κρατώντας και στα δύο το μηδέν παθητικό. Δίνουμε ένα κλικ παραπάνω στους «βερδιμπλάνκος», στο 1,825 προσφέρεται ο ασιατικός άσος -0,25 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1485. ΑΛΑΒΕΣ – ΣΑΡΑΓΟΣΑ

Υποχώρησε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας η Αλαβές έπειτα από την ήττα από τη Λεγανές στο ντέρμπι κορυφής, τον τελευταίο καιρό δεν αποδίδει και τόσο καλά με αποτέλεσμα να μετράει μόλις μια νίκη στα πιο πρόσφατα πέντε παιχνίδια της (1-3-1). Η Σαραγόσα τρέχει αήττητο σερί τεσσάρων αγωνιστικών (3-1-0) στην προσπάθεια που κάνει να επανακάμψει εντός της ζώνης των πλέι-οφ, μακριά από το σπίτι της δεν χάνει εύκολα, αλλά συνήθως παίζει κλειστά για την ισοπαλία (3-6-4 εκτός). Αποτελεσματική η Αλαβές εντός ωστόσο οι περισσότερες νίκες της είναι στο όριο (8-4-2 εντός, οι 5/8 νίκες στο γκολ), επιπλέον θα έχει τρεις βασικές της μονάδες εκτός (πρόκειται για τον μπακ Κάρπιο, τον στόπερ Πελεγκρίν και τον μέσο Μόρα) ενώ αμφίβολος εξακολουθεί να δίνεται ο τοπ σκόρερ Τοκέρο (25 συμ./8 γκολ), θεωρούμε ότι η γραμμή στην Ασία θα έπρεπε να βρίσκεται στο 0,25 και όχι στο 0,5, έστω και οριακά το ασιατικό διπλό +0,5 (Χ2) στο 1,80 της Bet365 μπορεί να αποτελέσει επιλογή, ενώ για όσους θέλουν να ρισκάρουν λίγο περισσότερο το ξερό Χ δεν είναι κακή ιδέα.

1486. ΤΟΡΙΝΟ – ΛΑΤΣΙΟ

Το πάλεψε στο «Σαν Σίρο» κόντρα στη φορμαρισμένη εσχάτως Μίλαν η Τορίνο, όμως πληγώθηκε από τον Αντονέλι λίγο πριν τη λήξη του πρώτου μέρους, χωρίς να καταφέρει να βρει απαντήσεις στην επανάληψη. Έτσι, παρέμεινε για ακόμα μία αγωνιστική χωρίς νίκη, τρέχει ρεκόρ 1-4-3, ενώ έχασε και τις τελευταίες ελπίδες για να πετύχει κάτι αξιόλογο αυτή τη σεζόν. Δεν πάνε καλύτερα τα πράγματα εντός έδρας όπου έχει κερδίσει μόλις μία φορά στα επτά τελευταία (1-3-3). Ως πισωγύρισμα μπορεί να χαρακτηριστεί η ήττα της Λάτσιο στο «Ολίμπικο» από τη Σασουόλο, καθώς έσπασε ένα αήττητο σερί πέντε αγώνων ανεξαρτήτως διοργάνωσης (2-3-0). Οι «λατσιάλι» είναι αρκετά αναποτελεσματικοί μακριά από το σπίτι τους (3-4-6), ενώ ενδέχεται να επηρεαστούν από το γεγονός πως ταξιδεύουν στην Πράγα μεσοβδόμαδα για να αντιμετωπίσουν τη Σπάρτα στον πρώτο επαναληπτικό της φάσης των «16» του Γιουρόπα, μία διοργάνωση που όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα μπορεί να αποτελέσει μέσο κάποιας διάκρισης για τους Ιταλούς. Δεν βγαίνει κάτι ξεκάθαρο από την αναμέτρηση, η Τορίνο παραδοσιακά τα βρίσκει σκούρα εντός κόντρα στη Λάτσιο (3-1-6), ενώ οι φιλοξενούμενοι εμφανίζονται αρκετά ασταθείς φέτος στις εξόδους τους. Αν έπρεπε να επιλέξουμε σημείο τότε αυτό θα ήταν η ισοπαλία (3,25).

1488. ΟΥΦΑ - Μ.ΣΑΡΑΝΣΚ

Επανέναρξη στην Πρέμιερ της Ρωσίας μετά από τρεις μήνες. Η δεδομένη διαφορά δυναμικότητας με την ΤΣΣΚΑ έπαιξε το ρόλο της και η Ούφα (2-2-4 εντός) γνώρισε τον αποκλεισμό από το κύπελλο χάνοντας με 0-2. Άκρως ενθαρρυντικά τα δείγματα της κατά την προετοιμασία, με τον κορμό να παραμένει στο ρόστερ και τη μάχη της παραμονής να συνεχίζεται. Τρεις κομβικοί παίκτες αποτέλεσαν παρελθόν από τη Μορντόβια (0-4-4 εκτός) κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο και κανείς από αυτούς δεν αντικαταστάθηκε. Κάκιστη η οικονομική κατάσταση της ομάδας, όπως και η βαθμολογική, αφού παραμένει κολλημένη στον πάτο της ρώσικης Πρέμιερ. Πιο έτοιμη και με ίδιο ρόστερ η Ούφα, αποδυναμωμένη και με μεγάλα προβλήματα η Μορντόβια. Αν δεν υπήρχε η διακοπή, θα στηρίζαμε έμπρακτα τον άσο, τώρα απλώς τον καλοβλέπουμε.

1489. ΚΑΣΙΜΠΑΣΑ – ΑΝΤΑΛΙΑΣΠΟΡ

Το πάλεψε στο Ρίζε η Κασίμπασα (ρεκόρ 9-7-7) όμως δέχθηκε δύο γκολ στην αρχή κάθε ημιχρόνου και τελικά ηττήθηκε (2-0). Αυτή ήταν η τρίτη της ήττα στα τέσσερα τελευταία, γεγονός που την έχει αφήσει πίσω στη μάχη για είσοδο στην τετράδα. Για δεύτερη φορά εκτός έδρας φέτος κράτησε ανέπαφη την εστία της η Ανταλιασπόρ (ρεκόρ 7-7-9) και κατάφερε να φύγει με το βαθμό τις ισοπαλίας από την έδρα της Σιβασπόρ (0-0). Χάρη στα δύο πρόσφατα τρίποντα στο σπίτι της κόντρα σε Φενέρ (4-2) και Ριζεσπόρ (2-1) απομακρύνθηκε από την επικίνδυνη ζώνη. Δεδομένου πως οι φιλοξενούμενοι έχουν βγάλει τα περισσότερα over 2,5 στο πρωτάθλημα (14/23) μετά τη Γαλατά και στις εξόδους τους παίζουν ακόμα πιο ανοιχτά (8/11 over 2,5), ενώ οι γηπεδούχοι έχουν βγάλει 2/3 στα τελευταία τους, τύχη έχει η επιλογή του over 2,5 (1,80 / Stoiximan).

1487. ΝΑΪΜΕΓΚΕΝ – ΧΕΡΑΚΛΕΣ

Δυο από τις ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος, που όμως διανύουν μέτριο φεγγάρι συγκρούονται εδώ, 0-3-2 στα τελευταία πέντε η Ναϊμέγκεν (ως αποτέλεσμα ήρθε η έκρηξη του προπονητή Φαμπέρ που τα έχωσε στους παίχτες), τρεις σερί ήττες με παθητικό 13 τερμάτων η Χέρακλες. Καθαρό πάσο για εμάς, απλά να σημειώσουμε ότι συμφωνούμε σε γενικές γραμμές με τον φαβοριτισμό των γηπεδούχων (8-2-3 εντός), απέναντι σε μια ομάδα που δεν έχει σκοράρει σε καμία από τις πιο πρόσφατες πέντε εξόδους της (3-3-6 εκτός), απαραίτητη προϋπόθεση βέβαια είναι να δικαιωθούν στην έφεση που έχουν καταθέσει για τον φορ Σάντος (24 συμ./13 γκολ) και να έχουν διαθέσιμο τον πρώτο σκόρερ τους.

1492. ΧΑΝΓΚΤΣΟΟΥ ΓΚΡΙΝ. - ΤΣΑΝΓΚΤΣΟΥΝ ΓΙΑΤΑΪ

Με ένα εξαιρετικό φίνις η Χανγκτσόου κατάφερε να παραμείνει στα μεγάλα σαλόνια πέρυσι και φέτος για να αποφύγει τις περιπέτειες προχώρησε σε αλλαγές, αρχής γενομένης από τον πάγκο. Στο τιμόνι της ομάδας ο θρύλος του ασιατικού ποδοσφαίρου Νοτιοκορεάτης Μγιουνγκ-Μπο, με τη μεγάλη μεταγραφή να είναι αυτή του Αυστραλού Κέιχιλ και η αισιοδοξία είναι διάχυτη στο στρατόπεδο της ομάδας. Κακή η περσινή σεζόν για τη Γιατάι, η οποία θα πορευτεί με το Σλοβένο Στογιάνοβιτς στο τιμόνι, διατήρησε το μεγαλύτερο μέρος του ρόστερ της και ελπίζει σε μία καλύτερη πορεία. Παιχνίδι συμπερασμάτων, πάμε παρακάτω.

1493. ΕΣΜΠΙΕΡΓΚ – ΡΑΝΤΕΡΣ

Με την Κοπεγχάγη πάλεψε, αλλά εκτός έδρας η Έσμπιεργκ δεν είχε πολλές ελπίδες. Τώρα με τη Ράντερς και εντός έδρας τα πράγματα θα είναι διαφορετικά ή έτσι ελπίζει. Η γηπεδούχος προσπαθεί να σωθεί, έπαιξε καλά στο πρώτο ματς μετά την επανέναρξη και με δύσκολο αντίπαλο, όμως οι αμυντικές αδυναμίες παραμένουν. Έχει αλλάξει όλη την τελευταία γραμμή, θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής. Η Ράντερς ίσως άξιζε τη νίκη στην ισοπαλία με τη Σοντέρισκε, αλλά πλήρωσε τις κακές επιλογές στις λίγες ευκαιρίες που είχε. Είναι πρόβλημα για μία ομάδα όταν δεν κάνει πολλές φάσεις, κυρίως επειδή δεν διέθετε ταχύτητα και καθαρό μυαλό στην οργάνωση του παιχνιδιού. Έχει άριστη παράδοση τα τελευταία χρόνια κόντρα στην Έσμπιεργκ (έξι νίκες, μία ισοπαλία) και ρεκόρ 11-4-1 στα τελευταία 16. Η Έσμπιεργκ έχει πίεση για βαθμούς, πρέπει να παίξει προσεκτικά και χωρίς τρέλες απέναντι σε μία Ράντερς που έχει καλούς επιθετικούς, αλλά δείχνει λίγο «μπουκωμένη» ακόμα από τη διακοπή. Δεν είναι απίθανο να δούμε αλληλεξουδετέρωση, σίγουρα δεν περιμένουμε να γείρει μονόπλευρα η πλάστιγγα.

----. ΟΥΝ. ΚΡΑΪΟΒΑ – ΒΟΛΟΥΝΤΑΡΙ

Με αβάντζο τεσσάρων βαθμών από την επικίνδυνη ζώνη ξεκινάει τη διαδικασία των πλέι-άουτ η Κραϊόβα, δεν φαίνεται να επέστρεψε στην καλύτερή της κατάσταση από τη διακοπή (1-1-1). Αντιθέτως η Βολουντάρι έκανε το 3/3 στο κλείσιμο της πρώτης φάσης (3/3 GG & over 2,5) και έχει κατορθώσει να μην ηττηθεί σε καμία από τις πιο πρόσφατες πέντε εξόδους της (3-2-0, 4/5 over 2,5, 5/5 GG, συνολικά εκτός 3-3-7 με 10/13 over 2,5, 10/13 GG). Φαίνεται να αδικούνται από τις αποδόσεις καθαρού αουτσάιντερ οι φιλοξενούμενοι, οριακό αλλά αποδεκτό το 1,70 του Χ2 στην Bet365.

----. ΣΕΛΤΙΚ – ΜΟΡΤΟΝ

Αγώνας για τη φάση των «8» του κυπέλλου Σκωτίας, ακολουθεί ρεβάνς σε περίπτωση ισοπαλίας. Προβλημάτισε ιδιαίτερα στις προηγούμενες δύο εμφανίσεις της η Σέλτικ, η οποία «κόλλησε» κόντρα σε Χάμιλτον (1-1 εκτός) και Νταντί (0-0 εντός), βλέποντας την Αμπερντίν να μειώνει ξανά στους τέσσερις βαθμούς τη διαφορά. Τεράστιας σημασίας η ερχόμενη αναμέτρηση για τη Μόρτον, αφού για πρώτη φορά από το μακρινό 1999 φτάνει μέχρι τα προημιτελικά της διοργάνωσης. Βέβαια, δε βρίσκεται και στην καλύτερη φόρμα εσχάτως (1-1-2). Μάλλον οι φιλοξενούμενοι θα πληρώσουν τη νύφη για τις προηγούμενες κακές εμφανίσεις των πρωτοπόρων της Πρέμιερσιπ, όμως ο χαμηλός άσσος συμπαρασύρει όλα τα ειδικά μην αφήνοντας κανένα περιθώριο σοβαρού στοιχηματισμού.

1498. ΧΑΪΝΤΕΝΧΑΪΜ - ΣΑΝ ΠΑΟΥΛΙ

Η Χαϊντενχάιμ (5-3-4 εντός) έχασε από την αρκετά ανώτερη Λειψία με 1-3, ήττα εντός προγράμματος και χωρίς καλή εικόνα. Είχε τέσσερα παιχνίδια χωρίς ήττα πριν από αυτό το ματς. Η Σαν Πάουλι (5-5-2 εκτός) κέρδισε την Μπραουνσβάιγκ με 1-0, δίκαιη νίκη που την κρατάει ψηλά και κοντά στις θέσεις ανόδου, παρότι ξέρει και η ίδια ότι αυτό είναι δύσκολο. Δύσκολο ματς με αρκετή ισοπαλία, θα απέχουμε.

1496. ΜΠΟΧΟΥΜ – ΜΠΙΛΕΦΕΛΝΤ

Η Μπόχουμ (6-4-2 εντός) κέρδισε με 3-1 τη Φορτούνα με καλή παρουσία στο δεύτερο μέρος που πήρε και τη νίκη. Σημαντικό τρίποντο που την κρατάει ψηλά και θέλει να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό και με την κατώτερη Μπίλεφελντ (3-6-3 εκτός), που έχασε αρκετά εύκολα από τη Φράιμπουργκ με 1-4 και έδειξε κακά σημάδια. Ο άσος είναι οριακά αποδεκτός στις τιμές που βρίσκεται, στο live θα το σκεφτούμε πιο σοβαρά.

1497. ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΪΓΚ – ΝΤΟΥΙΣΜΠΟΥΡΓΚ

Η Μπραουνσβάιγκ (5-4-3 εντός) έχασε με 1-0 από τη Σαν Πάουλι, δίκαιη ήττα παρότι το γκολ ήρθε προς το τέλος, είχε την υπεροχή αλλά δεν εντυπωσίασε. Η Ντούισμπουργκ (0-3-9 εκτός) σε ένα ματς σχετικά ροντέο πάλεψε και έπαιξε καλά κατά διαστήματα για την ποιότητα της και πήρε τον πόντο της ισοπαλίας με 3-3. Δίκαιος ο άσος πριν την έναρξη.

1500. ΣΙΟΝ – ΒΑΝΤΟΥΖ

Αυτή τη στιγμή στη Σιόν το ερώτημα είναι πόσο θα αντέξει ο πρόεδρος πριν εκραγεί. Η Βαντούζ αποτελεί σταυροδρόμι για τον Ντιντιέ Τολό, χάθηκε η πρόκριση στο Γιουρόπα Λιγκ και στο κύπελλο Ελβετίας, οπότε ο τεχνικός δεν πρέπει να νιώθει άνετα. Έπαιξε άσχημα μεσοβδόμαδα στην ήττα-αποκλεισμό από τη Ζυρίχη, έχει κάνει μόνο ένα ξέσπασμα (με την Λουκέρνη το προηγούμενο Σάββατο), πλέον απομένει μόνο το πρωτάθλημα για να βγει Ευρώπη. Η Βαντούζ θα της βάλει δύσκολα, πήρε ισοπαλία με τη Γκρασχόπερς και με τη σκληρή της άμυνα δείχνει ότι δεν πρόκειται να παραδώσει εύκολα τα όπλα. Μάχεται για τη σωτηρία της, αλλά έχει τις περισσότερες ισοπαλίες στο πρωτάθλημα (έντεκα) επειδή δυσκολεύεται στο σκοράρισμα. Η Σιόν χωρίς τον τραυματία αρχισκόρερ Κονατέ πρέπει να παιδευτεί πολύ για να βρει δίχτυα, είναι εντελώς παράλογος ο φαβοριτισμός της, γι’ αυτό είναι επιλογή του Betol το Draw No Bet στο 3,50 της Bet365 που δικαίως υποχώρησε κιόλας ελαφρά.

1499. ΛΟΥΓΚΑΝΟ – ΒΑΣΙΛΕΙΑ

Πήγε στον τελικό του κυπέλλου με ένα εντυπωσιακό ματς στην έδρα της Λουκέρνη μεσοβδόμαδα, οπότε πλέον ως τον Μάιο κοιτάζει μόνο το πρωτάθλημα. Περιμένει όμως κουρασμένη τη Βασιλεία σε ένα παιχνίδι όπου όλοι οι παίκτες πρέπει να είναι ετοιμοπόλεμοι. Και καθώς δεν ξέρει να παίζει άμυνα, πρέπει να σκοράρει πολλές φορές κόντρα στην καλύτερη ομάδα της χώρας. Δύσκολα τα πράγματα, μόνος σύμμαχος είναι η πιθανότητα να παίξει με αλλαγές η πρωτοπόρος και πρωταθλήτρια αφού ακολουθεί ματς για το Γιουρόπα Λιγκ μεσοβδόμαδα. Έχει, όμως, τέτοιο υλικό που δεν αφήνει πολλά περιθώρια για ελπίδες σε κανέναν αντίπαλο. Πάντως, άφησε βαθμούς στο Τουν την προηγούμενη αγωνιστική και φαίνεται ότι η διαφορά που έχει πάρει από τους διώκτες της κάνει τους παίκτες πιο χαλαρούς. Η φιλοξενούμενη είναι, φυσικά, απόλυτο φαβορί στο ματς χωρίς όμως να μας δελεάζουν οι τιμές του διπλού ή του over 3.

1501. ΜΑΡΣΕΪΓ – ΤΟΥΛΟΥΖ

Δυσκολεύτηκε, αλλά τελικά τα κατάφερε η Μαρσέιγ, ξεπέρασε το εμπόδιο της Γκρανβίλ (πέμπτης κατηγορίας) με 1-0 εκτός έδρας και πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά του κυπέλλου, είχε μάλιστα την καλύτερη δυνατή κλήρωση (θα αντιμετωπίσει τη Σοσό της Ligue 2). Στο πρωτάθλημα βρίσκεται πίσω από τις θέσεις που δίνουν ευρωπαϊκή έξοδο, αφού κολλάει συχνά στην ισοπαλία (2-5-1 στα πιο πρόσφατα οχτώ), ενώ στο γήπεδό της έχει να κερδίσει από το Σεπτέμβρη (0-8-3 έκτοτε). Αριμπαζέ τέλος από την Τουλούζ, η κάκιστη πορεία της ομάδας και το -10 που υπολείπεται από τη σωτηρία τον οδήγησαν στην παραίτηση, ανέλαβε στη θέση του ο Ντυπρά (πρώην της Εβιάν) που έχει εμπειρία από ανάλογες καταστάσεις. Οι φιλοξενούμενοι είναι χωρίς νίκη εδώ και οχτώ αγωνιστικές (0-2-6) και μακριά από το σπίτι τους είναι απογοητευτικοί (2-3-9 εκτός). Ο ορισμός του No Bet το παιχνίδι στα μάτια μας, προφανώς και δεν εμπιστευόμαστε τη -χωρίς νίκη μπροστά στο κοινό της εδώ και πέντε μήνες- Μαρσέιγ σε αποδόσεις της τάξης του 1,70, ούτε όμως θα πάμε στη κόντρα, στηρίζοντας μια ομάδα που είναι αμφίβολο σε τί κατάσταση θα παρουσιαστεί μετά τις τελευταίες εξελίξεις.

1506. ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ – ΠΑΟΚ

Συμβιβασμένος με τον υποβιβασμό μοιάζει ο Πανθρακικός, αφού η ομάδα της Κομοτηνής φαίνεται να το έχει παρατήσει τελείως. Αγνοεί τη νίκη στο 2016, σκοράρει με το σταγονόμετρο και η γενικότερη εικόνα της είναι αποκαρδιωτική στα περισσότερα ματς του νέου έτους. Ο ΠΑΟΚ μετά τα όσα έγιναν το βράδυ της Τετάρτης στην Τούμπα διψάει για αποδείξεις και θέλει όχι απλώς να αλώσει την Κομοτηνή, αλλά να το κάνει και όσο γίνεται πιο εντυπωσιακά. Εξαιρετικές σχέσεις έχουν οι δύο ομάδες, με το «Δικέφαλο» να έχει χτίσει πολύ καλή παράδοση στην πρωτεύουσα της Ροδόπης. Σε απόδοση 1,925 πρόλαβαν το -1,25 ασιατικό διπλό στηνBet365 οι YoungGunsκαι στο 1,97 το συνδυασμό διπλού καιover2,5 στον Stoiximanο DSuker, με τις αποδόσεις να έχουν πάρει τον κατήφορο. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1504. ΠΡ. ΜΟΥΝΣΤΕΡ – ΟΣΝΑΜΠΡΙΚ

Η Πρέουσσεν Μούνστερ (6-4-4 εντός) έρχεται στο ντέρμπι από την ήττα με 1-2 από τη Φορτούνα Κολωνίας. Δεν μπόρεσε να φανεί ανταγωνιστική, έδειξε σημάδια κόπωσης και αποσύνθεσης στο ματς. Θέλει στο ντέρμπι να φανεί ανταγωνιστική βέβαια και ίσως αλλάξει η εικόνα της. Η Όσναμπρικ (5-5-4 εκτός) έχασε εύκολα με 0-3 από την αρκετά ανώτερη Δρέσδη, πριν από αυτό το ματς είχε τρεις σερί νίκες χωρίς να δεχθεί γκολ. Δύσκολο ματς, ντέρμπι με αντιπαλότητα, έχει αρκετή ισοπαλία και θα μείνουμε αμέτοχοι.

1505. ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ (ΕΡ.) – ΤΣΕΜΝΙΤΣΕΡ

Η Β’ ομάδα της Στουτγκάρδης (3-4-7 εντός) παραμένει ουραγός της κατηγορίας και μετά τη νίκη της επί της Βέρντερ Βρέμης, σημαντική νίκη εκτός έδρας και θέλει να χτίσει πάνω σε αυτή για να παλέψει για τη σωτηρία. Η Τσέμνιτσερ (1-4-8 εκτός) έχασε με 0-2 από τη Σόνενχοφ και ντούμπλαρε τις ήττες της με μετριότατες εμφανίσεις και έχει μπλέξει στη μάχη της σωτηρίας για τα καλά. Σημαντικό ματς, μοιρασμένο ακριβώς στη μέση θα θέλαμε το σετ για να πούμε ότι είναι δίκαιο, μικρή η διαφωνία μας με τους μπουκ, θα περιμένουμε την έναρξη.

1503. ΝΤΙΝΑΜΟ ΔΡΕΣΔΗΣ - ΚΙΚΕΡΣ ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗΣ

Για ακόμα ένα ματς πιστεύουμε ότι αν η Δρέσδη είναι απόλυτα σοβαρή θα πάρει το τρίποντο, όμως η διαφορά της από τις θέσεις των μπαράζ είναι μεγάλη και συχνά βγάζει χαλάρωση (όχι στα τελευταία ματς) οπότε είναι καλύτερη η αναμονή στο live.

1502. ΑΟΥΕ - ΜΑΪΝΤΖ (ΕΡ.)

Δεύτερη σερί ισοπαλία για την Άουε (6-8-0 εντός) αυτή τη φορά χωρίς τέρματα με αντίπαλο την Κότμπους. Αρκετά κλειστό ματς, όπως τα περισσότερα της. Συνεχίζει να βρίσκεται ψηλά και να παλεύει για την αυτόματη άνοδο. Η Μάιντζ Β’ (4-2-7 εκτός) κέρδισε με 1-0 την Έρφουρτ, έπαιξε ιδιαίτερα καλά και πήρε δίκαια το τρίποντο, απέναντι σε μία μέτρια αντίπαλο. Θέλουμε να την δούμε και σε μία πολύ δύσκολη έδρα τώρα, ο άσος δεν έχει αξία, αφού η γηπεδούχος δεν έχει την εύκολη νίκη, βέβαια δεν χάνει κιόλας, ιδιαίτερα εντός έδρας που έχει μηδέν ήττες.

1507. ΑΝΑΓ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 1904 – ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ

Ο Πανελευσινιακός κέρδισε με 1-4 στην Πάτρα, αλλά για να λέμε την αλήθεια δεν μετράμε σοβαρά αυτή τη νίκη για διάφορους λόγους. Η Αναγέννηση Καρδίτσας έχασε από την Κέρκυρα με 1-2, παρότι το πάλεψε. Δίκαιες οι τιμές του άσου.

1508. ΑΟ ΚΑΣΣΙΟΠΗ – ΤΡΙΚΑΛΑ

Τρίτη συνεχόμενη νίκη για την Κέρκυρα (9-1-1 εντός) με 2-1 κόντρα στην Καρδίτσα που την κρατάει στην πρώτη θέση. Θέλει να συνεχίσει σε ανάλογο σερί, όμως ο αγώνας με τα Τρίκαλα (3-4-3 εκτός) δεν θα είναι τόσο εύκολος, αφού πρόκειται για σχετικά καλή ομάδα. Δίνουμε σαφές προβάδισμα στους γηπεδούχους, το 1,72 στον άσο είναι δίκαιο.

----. ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ – ΧΑΝΙΑ

Ο Αγροτικός Αστέρας (2-5-3 εντός) έχει καλή ομάδα για να βρίσκεται τόσο χαμηλά και να έχει μπλέξει με τη μάχη της παραμονής, πιστεύουμε ότι θα βρει τα ψυχικά αποθέματα στον Εύοσμο και θα αντιδράσει μετά την ήττα από τη Ζάκυνθο. Τα Χανιά χάνονται εκτός έδρας (1-4-6) και δεν πιστεύουμε ότι θα πάρουν κάτι. Κλειστό ματς περιμένουμε, ο Ser Sira έχει επιλέξει τον άσο και εμείς απλά τον ακολουθούμε.

----. ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ – ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ

Η ομάδα της Πάτρας ήταν για τα καρναβάλια… με τον Πανελευσινιακό και έχασε με 1-4, δεν χωράει ιδιαίτερη ανάλυση της ήττας και του αγώνα γενικότερα. Ο Πανσερραϊκός έχει την ευκαιρία να κερδίσει εκτός έδρας και να ανέβει βαθμολογικά. Ακόμα δεν έχουμε τιμές για να κρίνουμε και να ποντάρουμε κάτι αν έχει αξία.

1518. ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Βελτιωμένη στο τελευταίο της παιχνίδι η Κρίσταλ Πάλας, όμως και πάλι δεν πήρε τη νίκη (2-2 εκτός έδρας με τη Σάντερλαντ). Αρκετά γκολ τον τελευταίο καιρό για τους «αετούς» στο πρωτάθλημα, έρχονται από 6/7 οver 2,5. Πήρε ψυχολογία η Λίβερπουλ μετά το χαμένο τελικό του Λιγκ Καπ, εκδικήθηκε τη Μαν. Σίτι με 3-0 πραγματοποιώντας εντυπωσιακή εμφάνιση. Χαμηλά η γραμμή στο ασιατικό over, άνετα παίζεται το over 2,25 με απόδοση 1,875 στην Bet365, το ίδιο πιστεύει και ο Betolπου το πρόσθεσε στο πινακάκι του. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1522. ΦΟΛΕΝΤΑΜ – ΜΑΑΣΤΡΙΧΤ

Την τέταρτη ισοπαλία της στις τελευταίες επτά αγωνιστικές (2-4-1) έφερε η Φόλενταμ στην έδρα της Άλμερε, στο γήπεδό της πάντως μετράει δυο κολλητές νίκες. Η Μάαστριχτ με το 1-0 επί της Ντεν Μπος διέκοψε το αρνητικό σερί των πέντε αγώνων χωρίς τρίποντο (0-2-3), μακριά από το σπίτι της πάντως έχασε τα τέσσερα από τα πιο πρόσφατα πέντε παιχνίδια της (0-1-4). Δίνουμε τον πρώτο λόγο στους γηπεδούχους, τίποτα το ιδιαίτερο πάντως το 1,70 του άσου.

1519. ΑΛΚΜΑΑΡ – ΕΞΕΛΣΙΟΡ

Εκτός τελικού κυπέλλου έμεινε η Άλκμααρ, καθώς δεν τα κατάφερε στον ημιτελικό της Πέμπτης με τη Φέγενορντ (1-3), αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη ήττα της μέσα στο 2016 μετά το 1-4 στο Άμστερνταμ από τον Άγιαξ, είχαν προηγηθεί οχτώ συνεχόμενες νίκες που συνοδεύτηκαν από πολύ ωραίο ποδόσφαιρο. Η Εξέλσιορ πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα με το 2-0 επί της Ναϊμέγκεν, αυτό μάλιστα ήταν το πρώτο της τρίποντο έπειτα από 12 αγωνιστικές (0-4-8). Παρά τις δυο κολλητές ήττες, η Άλκμααρ παραμένει ένα σκαλί πάνω από την Εξέλσιορ, δεν αξίζει ο άσος του 1,35, είναι όμως το επικρατέστερο σημείο της αναμέτρησης.

1520. ΒΙΛΕΜ – ΑΓΙΑΞ

Τεράστιας σημασίας διπλό πήρε η Βίλεμ στην έδρα της Φίτεσε, έβαλε έτσι στοπ σε ανομβρία επτά αγωνιστικών (0-4-3) και εξακολουθεί να βρίσκεται, έστω και οριακά, πάνω από τη γραμμή. Ο Άγιαξ διέλυσε τη φορμαρισμένη Άλκμααρ στο ντέρμπι με 4-1, συμπλήρωσε τέσσερις σερί νίκες και βρίσκεται πάντα στο κατόπι της Αϊντχόφεν (-1). Φαβορί του 1,80 ο «Αίαντας», σωστές μας φαίνονται οι τιμές αυτές, αν και θα στερηθεί τον πολύτιμο εξτρέμ/φορ Ελ Γκαζί (21 συμ./10 γκολ), πάντως η Βίλεμ είναι σκληρό καρύδι μπροστά στο κοινό της (3-6-3 συνολικά εντός, 3-3-0 στα πιο πρόσφατα έξι από αυτά) και δεν πρόκειται να παραδοθεί αμαχητί.

1521. ΡΟΝΤΑ – ΦΙΤΕΣΕ

Πέρασε αέρας από την, κατά τα άλλα, ισχυρή έδρα της Χέρακλες η Ρόντα, πλήρης η κυριαρχία της στον αγωνιστικό χώρο, αποτυπώθηκε με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται στο 5-0. Είναι μεταμορφωμένη προς το καλύτερο στο δεύτερο γύρο, μετράει 3-3-2 στο διάστημα αυτό, δημιουργώντας διαφορά έξι πόντων από την επικίνδυνη ζώνη. Η Φίτεσε δεν πατάει καθόλου καλά μέσα στο 2016, 2-3-3 ο απολογισμός της στα τελευταία οχτώ, επιπλέον νίκησε μόνο σε μια από τις πιο πρόσφατες έξι εξόδους της (1-3-2). Δεν είναι για 2,25 το διπλό, οι αποδόσεις αυτές θα στέκονταν αν μιλούσαμε για την προ διακοπής Φίτεσε, δεν μπορούμε να κλείσουμε τα μάτια από τη στιγμή που βρίσκουμε τη φορμαρισμένη Ρόντα να προσφέρεται σε αποδόσεις αουτσάιντερ, στο 1,90 ο ασιατικός άσος +0,25 στην Bet365.

1531. ΣΑΣΣΟΥΟΛΟ – ΜΙΛΑΝ

Σε ανοδική τροχιά βρίσκεται η Σασουόλο, καθώς με το μεγάλο διπλό επί της Λάτσιο ελπίζει –θεωρητικά- και πάλι στην ευρωπαϊκή έξοδο, παραμένοντας αήττητη εδώ και τέσσερις αγωνιστικές. Η πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου και μόλις δύο ήττες στα τελευταία 26 παιχνίδια ανεξαρτήτως διοργάνωσης είναι αρκετά για να πούμε πως η Μίλαν αρχίζει να θυμίζει έστω και λίγο την ομάδα που μεγαλούργησε πριν λίγα χρόνια στο ευρωπαϊκό στερέωμα. Στόχος των «ροσονέρι» η επιστροφή στις διοργανώσεις της ΟΥΕΦΑ, κάτι που φαίνεται πως φέτος θα πραγματοποιηθεί. Δύσκολα θα της ανακόψει την πορεία η Σασουόλο, η οποία αγωνιστικά μπορεί να τη ζορίσει, αλλά ο πρόεδρος Σκουίζι είναι ένας από τους πιο πλούσιους Ιταλούς επιχειρηματίες (έμπορος των βιομηχάνων στη χώρα), κολλητός του Μπερλουσκόνι και φανατικός οπαδός των Μιλανέζων, ενώ έχει ως όνειρο κάποια στιγμή να αναλάβει την αγαπημένη του ομάδα. Με τα δεδομένα αυτά, το -0,25 αποτελεί επιλογή του DSukerστο 1,925 στηνBet365, με την απόδοση να ανεβαίνει στο 2,10 στην ίδια εταιρεία. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1533. ΦΡΟΖΙΝΟΝΕ – ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ

Με την ήττα από τη Σαμπντόρια μειώθηκαν αισθητά οι ελπίδες της Φροζινόνε για παραμονή στην κατηγορία κυρίως όχι τόσο λόγω της διαφοράς από την επόμενη, Παλέρμο, αλλά λόγω του δύσκολου προγράμματος που ακολουθεί. Κόντρα στη Βερόνα η τύχη χαμογέλασε στην Ουντινέζε, η οποία προηγήθηκε με γκολ από θέση οφσάιντ, στην επανάληψη είδε την αντίπαλό της να χάνει τεράστια ευκαιρία για να φέρει το ματς στα ίσια και τελικά ανακουφίστηκε με το γκολ του Τερό που διαμόρφωσε το τελικό 2-0. Οι «φριουλάνι» πανηγύρισαν έπειτα από οκτώ ολόκληρες αγωνιστικές (0-3-5). Κομβικής σημασίας αναμέτρηση για τους γηπεδούχους οι οποίοι γνωρίζουν πως αν δεν πάρουν τους τρεις πολύτιμους βαθμούς τότε οι ελπίδες τους για αποφυγή του υποβιβασμού μειώνονται δραματικά. Στον αντίποδα η Ούντινε με δεδομένο πως δε θα ήθελε με τίποτα να δει την απόσταση από την επικίνδυνη ζώνη να μειώνεται στους τέσσερις βαθμούς, ίσως στο τέλος της ημέρας να είναι ευχαριστημένη με τη μοιρασιά. Αμφίρροπη αναμέτρηση, δίνουμε προβάδισμα στην έδρα και το κίνητρο με το 1Χ να πληρώνει 1,70 ( Stoiximan) , ενώ για μεγαλύτερο ρίσκο η ισοπαλία πληρώνει 3,50.

1529. ΑΤΑΛΑΝΤΑ – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Θορυβημένη αναμένεται να παρουσιαστεί η Γιουβέντους έπειτα από το 3-0 και τον παραλίγο αποκλεισμό στην έδρα της Ίντερ. Από την άλλη η Αταλάντα διανύει μακρά περίοδο ντεφορμαρίσματος αγνοώντας εδώ και δώδεκα αγωνιστικές τη νίκη, ενώ κόντρα στη «Μεγάλη Κυρία» διατηρεί κάκιστη παράδοση (2-2-21). Θεωρούμε ότι όπως στις 7/9 πιο πρόσφατες νίκες των φιλοξενούμενων στο πρωτάθλημα αλλά και στα 8/10 τελευταία μεταξύ των δύο ομάδων, η επικράτηση της ομάδας του Αλέγκρι θα συνδυαστεί μεunder3,5, ενδεχόμενο το οποίο πληρώνει 1,95 στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1532. ΤΖΕΝΟΑ – ΕΜΠΟΛΙ

Δεν μπόρεσε να κρατηθεί στο ίδιο μοτίβο έπειτα από την εντός έδρας επικράτηση επί της Ουντινέζε (2-1) η Τζένοα, η οποία πήρε επιτέλους «τρίποντο» έπειτα από πέντε αγωνιστικές (0-3-2). Αν και άξιζε το βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στην Κιέβο (1-0) η απάντηση στο γκολ του Κάστρο δεν ήρθε ποτέ. Ακολουθούν τέσσερις αναμετρήσεις τεράστιας σημασίας για τους Γενοβέζους, οι οποίοι θα υποδεχθούν Έμπολι, Τορίνο και Φροζινόνε κατά σειρά, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως στο «Λουίτζι Φεράρις» έχουν να ηττηθούν εδώ και τέσσερα ματς (2-2-0). Τρίτη διαδοχική ήττα γνώρισε η Έμπολι με αντίπαλο τη Ρόμα (1-3), παραμένοντας έτσι χωρίς νίκη για όγδοη συνεχόμενη αναμέτρηση (0-4-4). Μακριά από το σπίτι της απέτυχε να κερδίσει στα τέσσερα τελευταία (0-2-2). Αμφότερες βρίσκονται σε κακή κατάσταση εσχάτως, δίνουμε ελαφρύ προβάδισμα προς τα αριστερά όμως ενδιαφέρον παρουσιάζει το ότι τα 12/13 τελευταία μεταξύ τους βγήκαν όλα under 2,5. Δεν αποκλείεται να βγει ακόμα ένα, όμως το 1,65 δε μας τρελαίνει.

1530. ΜΠΟΛΟΝΙΑ – ΚΑΡΠΙ

Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται η Μπολόνια, έχει βρει ρυθμό με το Ρομπέρτο Ντοναντόνι στον πάγκο και με όπλο τη σταθερή της αμυντική λειτουργία ξέφυγε για τα καλά από την επικίνδυνη ζώνη. Εκεί όμως παραμένει κολλημένη η Κάρπι και θα πρέπει να βρει άμεσα θετικά αποτελέσματα αν θέλει να ελπίζει σε αποφυγή του υποβιβασμού. Ωστόσο, δύσκολα θα πετύχει κάτι καλό στο «Ρενάτο Νταλ’ Άρα», άλλωστε διαθέτει τη χειρότερη επίθεση της Σέριε Α και παίζει κόντρα σε μία ομάδα που δε δέχεται γκολ εδώ και τρεις αγωνιστικές. Σε απόδοση 1,975 επέλεξε τον -0,5 ασιατικό άσο ο DSukerστηνBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1545. ΣΠΑΡΤΑ ΠΡΑΓΑΣ – ΓΙΑΜΠΛΟΝΕΤΣ

Το παιχνίδι της Σπάρτα (9-0-0 εντός) με τη Ντούκλα δε διεξήχθη τη Δευτέρα λόγω χιονιού, όμως η ομάδα του Σκάζνι δεν πήρε ανάσες, καθώς ακολουθούσε το παιχνίδι κυπέλλου με τη Λίμπερετς, όπου έχασε με 2-1 στο πρώτο ματς. Εκμεταλλεύτηκε τη δυναμική της έδρας της και πανηγύρισε σπουδαία νίκη η Γιάμπλονετς (3-3-3 εκτός) κόντρα στη Μπρνο με το άνετο 3-0. Παρόλα αυτά, η Σπάρτα είναι η μοναδική ομάδα που έχει το απόλυτο μπροστά στο κοινό της και θεωρούμε πως ο άσος εύκολα ή δύσκολα θα επιβεβαιωθεί.

1544. ΜΠΑΝΙΚ ΟΣΤΡΑΒΑ - ΝΤΟΥΚΛΑ ΠΡΑΓΑΣ

Η Μπάνικ (2-1-6 εντός) παρά την ήττα με 3-1 από τη Σλάβια, απέδειξε για ακόμα μία φορά πως μπορεί να πληγώσει όποιον την υποτιμήσει. Παρά το πολύ νεανικό της ρόστερ, την απειρία και το γεγονός πως βρίσκεται στο -10 από την παραμονή, δείχνει ότι μπορεί να ελπίζει στη σωτηρία. Λόγω έντονης χιονόπτωσης το παιχνίδι της Ντούκλα (0-5-4 εκτός) κόντρα στη Σπάρτα δε διεξήχθη και έτσι η ομάδα της Πράγας πήρε ανάσες ενόψει της συνέχειας. Υπάρχει ζωή στον πλανήτη Μπάνικ και το 1Χ αποτελεί επιλογή στο συγκεκριμένο ματς.

1543. ΛΙΜΠΕΡΕΤΣ – ΣΛΟΒΑΤΣΚΟ

Δύο σερί νίκες στο πρωτάθλημα και μία στο κύπελλο επί της Σπάρτα Πράγας, έφτιαξαν για τα καλά το κλίμα στη Λίμπερετς (8-1-0 εντός), η οποία φαίνεται να βρίσκει ρυθμό την πλέον κατάλληλη στιγμή στη μάχη που δίνει για την ευρωπαϊκή έξοδο. Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τη Σλοβάτσκο (2-1-6 εκτός), αυτή τη φορά κόντρα στη Ζιχλάβα και μάλλον οι μαύρες σκέψεις περί της μάχης του υποβιβασμού φεύγουν σιγά-σιγά από το μυαλό της. Οι γηπεδούχοι έχουν 11/19 over 2,5 και οι φιλοξενούμενοι 12/19, με τα πολλά τέρματα να αποτελούν τη λύση στο συγκεκριμένο ματς.

1540. ΧΙΜΠΕΡΝΙΑΝ – ΙΝΒΕΡΝΕΣ

Αγώνας για τη φάση των «8» του κυπέλλου Σκωτίας, ακολουθεί ρεβάνς σε περίπτωση ισοπαλίας. Περίοδο αγωνιστικής κρίσης διανύει η Χιμπέρνιαν, η ήττα στην έδρα της Κουίν Οφ Σάουθ (1-0) ήταν η τρίτη στη σειρά και πλέον, νιώθει όσο ποτέ άλλοτε την ανάσα της Φολκέρκ που υπολείπεται μόλις ένα βαθμό. Ούτε η Ινβερνές βρίσκεται στα καλύτερά της, προσπάθησε αλλά δεν τα κατάφερε με αντίπαλο τη Χαρτς (2-0), μένοντας έτσι για τρίτη διαδοχική αγωνιστική δίχως νίκη (0-1-2). Ιδιαίτερα αμφίρροπη αναμέτρηση, αμφότερες μπορούν να διεκδικήσουν τη νίκη αφήνοντας όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.

1539. ΤΕΡΕΚ ΓΚΡΟΖΝΥ - ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΜΟΣΧΑΣ

Επανέναρξη στην Πρέμιερ της Ρωσίας μετά από τρεις μήνες. Καλή προετοιμασία πραγματοποίησε η Τέρεκ (4-4- εντός), όμως στο πρώτο της επίσημο ματς λύγισε στην παράταση κόντρα στην Κράσνονταρ για το κύπελλο. Η απώλεια του φορ Νιάς και η μεγάλη διακοπή στέρησαν από τη Λοκομοτίβ (5-2-2 εκτός) την ευκαιρία να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ κόντρα στη Φενέρ, με το 2-0 της Τουρκίας να μην της αφήνει περιθώρια και παρά τη βελτίωση στο ματς της Μόσχας, το 1-1 την άφησε εκτός συνέχειας. Ομάδες που παίζουν επιθετικά (10/18 GG αμφότερες), μπορούν να μας χαρίσουν ακόμα ένα αμφίσκορο.

1541. ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ - Ι.ΜΠΑΣΑΚΣΕΧΙΡ

Δεν έχει τέλος η κατρακύλα της Γαλατασαράι (ρεκόρ 10-7-6), μπορεί με τα χίλια ζόρια να πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση του κυπέλλου απέναντι στην Ακισαρσπόρ (3-2 συνολικό σκορ), όμως για ακόμα μία φορά απογοήτευσε με την εμφάνιση της. Είχε προηγηθεί η ήττα στο Γκαζιαντέπ από την τοπική ομάδα (2-0), η οποία δρομολόγησε εξελίξεις καθώς ο κόουτς Ντενιζλί υπέβαλλε την παραίτησή του. Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, η ΟΥΕΦΑ τιμώρησε τα «λιοντάρια» με απαγόρευση συμμετοχής στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για ένα χρόνο. Τέλος στο σερί τριών σερί ισοπαλιών έβαλε η Μπασακσεχίρ (ρεκόρ 11-6-6) με την επικράτηση επί της Καϊσερισπόρ (1-0), ενώ μεσοβδόμαδα ηττήθηκε για δεύτερη φορά από τη Ριζεσπόρ για το κύπελλο (3-0 συνολικό σκορ) γνωρίζοντας τον αποκλεισμό. Τραγική η κατάσταση στο στρατόπεδο της «τσιμ-μπομ», γι αυτό και το 2,22 του άσσου που υπό φυσιολογικές συνθήκες θα δινόταν αρκετά πιο χαμηλά. Λογικά τον πρώτο λόγο θα έχουν οι άμυνες σε αυτή την αναμέτρηση με το καλοπληρωμένο under 2,5 (1,97 / Stoiximan) να αποτελεί επιλογή, ενώ σκέψεις για κόντρα των γηπεδούχων σταματάνε στο διαβασμένο σετ αποδόσεων.

1546. ΜΑΪΝΤΖ – ΝΤΑΡΜΑΣΤΑΝΤ

Σε πανηγυρικούς ρυθμούς παραμένει η Μάιντζ μετά και τον πρόσφατο θρίαμβο μέσα στο Μόναχο γεγονός το οποίο αποτελεί δίκοπο μαχαίρι ενόψει της πολύ δύσκολης αναμέτρησης κόντρα στη Ντάρμσταντ. «Μανούλες» σε τέτοιου είδους παιχνίδια οι νεοφώτιστοι έχουν καταφέρει μάλιστα να περάσουν αλώβητοι από εξίσου δύσκολες έδρες. Προκλητικές οι τιμές του διπλού με τον Βetolνα επιλέγει το ασιατικό +0,75 το οποίο βρίσκουμε στην απόδοση 1,875 στηνBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1547. ΛΕΧΙΑ ΓΚΝΤΑΝΣΚ – ΓΙΑΓΚΕΛΟΝΙΑ

H Λέχια (6-3-3 εντός) έχασε από την ανώτερη Ζάγκλεμπιε με 0-1 και έπεσε πάλι στα πλέι-άουτ. Δεν εντυπωσιάζει εδώ και καιρό και δεν πιστεύουμε ότι στο τέλος θα καταφέρει να ανέβει στο πρώτου μισού του βαθμολογικού πίνακα. Η Γιαγκελόνια (4-2-6 εκτός) έχει τον ίδιο στόχο με τη Λέχια. Στο τελευταίο της ματς έμεινε στο 0-0 με την Πογκόν παρότι ήταν ανώτερη και θα έπρεπε να πάρει οριακά τη νίκη. Το Χ2 έχει οριακά αξία και είναι αποδεκτό.

1550. ΕΪΜΠΑΡ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Η Εϊμπάρ δεν θα φοβηθεί το ματς με τη Μπαρτσελόνα, γενικά παίζει ακομπλεξάριστα με όλες τις μεγάλες ομάδες της χώρας και διεκδικεί τις πιθανότητες που της αναλογούν. Βρίσκει δίχτυα σχετικά εύκολα (4η καλύτερη επίθεση με 40 γκολ) και περιμένουμε να φτιάξει ευκαιρίες και απέναντι στην άμυνα της Μπαρτσελόνα που δέχεται συχνά γκολ. Αξίζει ο συνδυασμός της νίκης της Μπαρτσελόνα μεGGπου πληρώνει 2,63 στον Stoiximan . Αυτή η επιλογή άλλωστε επιβεβαιώθηκε και στα πέντε προηγούμενα της ματς και γενικά στις 7/8 τελευταίες νίκες της. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1549. ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ – ΛΟΥΚΕΡΝΗ

Αγώνα με τον αγώνα η Γιουνγκ Μπόις δείχνει καλά στοιχεία, όμως ακόμα δεν έχει εφαρμόσει απόλυτα την τακτική που επιθυμεί ο Άντι Χούτερ. Κόντρα στη Λουκέρνη θα έχει, πάντως, ευκολότερο έργο αφού η έδρα και η καλή ψυχολογία από το αήττητο που διατηρεί στο πρωτάθλημα μετά την επανέναρξη θέτουν στέρεες βάσεις. Η Λουκέρνη σπάνια κερδίζει στη Βέρνη, μόλις τρεις φορές στα τελευταία 24 ματς έφυγε από την πρωτεύουσα με τους τρεις βαθμούς. Μέσα στην ομάδα τα πράγματα δεν πάνε καλά, ο πρόεδρος έχει μπει στο στόχαστρο εξαιτίας των επιλογών που κάνει (μόλις την προηγούμενη εβδομάδα απέλυσε έναν εξαιρετικό συνεργάτη του Μάρκους Μπάμπελ), οι παίκτες κι ο τεχνικός δεν δείχνουν να μπορούν να χειριστούν την τρικυμία. Σκοράρουν δύσκολα, δεν έχουν φαντασία στο παιχνίδι τους, δέχονται εύκολα γκολ. Το 1,75 της Bet365 και του Stoiximan για τον άσσο της Γιουνγκ Μπόις δεν θεωρείται ευκαιρία, αλλά εύκολα παίρνει ποντάρισμα.

1548. ΣΟΝΤΕΡΙΣΚΕ – ΜΠΡΟΝΤΜΠΙ

Γλίτωσε την ήττα στην πρεμιέρα της επανέναρξης η Σοντέρισκε, τώρα πρέπει να δείξει κόντρα στη Μπρόντμπι ότι έχει ακόμα τη φλόγα του πρώτου μισού. Έπαιξε άσχημα με τη Ράντερς, παρότι πήρε το βαθμό, έπαιξε χειρότερα με την Άαρχους μεσοβδόμαδα όταν έχασε και το εισιτήριο στα ημιτελικά του κυπέλλου. Ουσιαστικά δεν έχει να χάσει τίποτα πλέον, έχει σωθεί και απλά κοιτάζει πόσο ψηλά μπορεί να πάει. Δεν είναι απίθανο λοιπόν να δούμε ένα σχήμα με δύο επιθετικούς από τον τεχνικό της, ειδικά αν η Μπρόντμπι δεν έχει πάλι τον τραυματία Άγκερ στην άμυνα (είναι αμφίβολος, αλλά ίσως προλάβει). Γλίτωσε κι αυτή τη γκέλα την προηγούμενη Κυριακή, όταν κέρδισε δίκαια αλλά πολύ δύσκολα τη Χόμπρο με 1-0. Έδωσε επίσης μεσοβδόμαδο ματς κυπέλλου στην έδρα της Σκίβε, όμως αυτή πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Προβλημάτισε ωστόσο διότι όχι μόνο δεν κυριάρχησε, αλλά η Σκίβε έκανε πολλές ευκαιρίες. Η Σοντέρισκε είναι, πάντως, καλύτερη όταν παίζει εκτός έδρας διότι βρίσκει χώρους, η Μπρόντμπι δεν είναι τρελή να ανοιχτεί από νωρίς και το ενδεχόμενο μίας νίκης της φιλοξενούμενης είναι πιθανό. Σίγουρα όμως περιμένουμε χαμηλό σκορ και το under 2,25 στο 1,850 από τη Bet365 αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα.

1555. ΞΑΝΘΗ - ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

Σε καλό φεγγάρι βρίσκεται η Ξάνθη, η οποία συμπλήρωσε πέντε αγωνιστικές δίχως ήττα, με την εστία της να παραβιάζεται μόνο σε ένα από αυτά τα ματς και κρυφοκοιτάζει την ευρωπαϊκή έξοδο, βρίσκοντας με σχετική ευκολία το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα. Μαχόμενη φαίνεται πως θα αποχαιρετήσει τη μεγάλη κατηγορία η Καλλονή, η οποία παλεύει σε όλα τα παιχνίδια της, όμως μακριά από τη Μυτιλήνη έχει συγκεντρώσει μόλις ένα βαθμό στις 12 εξόδους της, σκοράροντας μονάχα 3 φορές εκτός έδρας. Δύσκολα θα καταφέρει κάτι καλό στη Θράκη, με το συνδυασμό άσου και over 2,5να αποτελεί επιλογή του DSukerσε απόδοση 2,05 στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1554. ΒΕΡΟΙΑ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Ακόμα δεν έχει οριστικοποιήσει και μαθηματικά την παραμονή της η Βέροια, η οποία απέχει δέκα βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη και θα χρειαστεί λίγους πόντους ακόμα για να ξεμπερδεύει μια και καλή και για φέτος. Στον αντίποδα, ο Λεβαδειακός θα μπορούσε να πει κανείς πως χτυπάει πλέι-οφ, όμως ο στόχος από την έναρξη της σεζόν ήταν η αποφυγή του υποβιβασμού, κάτι που έχει επιτευχθεί προ πολλού. Δε θα χαλαστεί καμία από τις δύο ομάδες αν μοιραστούν τους βαθμούς, με την ισοπαλία να αποτελεί επιλογή σε απόδοση 3,20 στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1556. ΑΛΤΑΧ - ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΝΗΣ

Έμπλεξε για τα καλά η Άλταχ, συμπλήρωσε τέσσερις κολλητές ήττες εντός του 2016 με αποτέλεσμα να βρίσκεται πια οριακά εκτός της επικίνδυνης ζώνης (+1), μετράει επιπλέον 0-1-3 (4/4 GG & over 2,5) στα πιο πρόσφατα τέσσερα μπροστά στο κοινό της (5-1-6 συνολικά εντός, 8/12 over 2,5, 8/12 GG). Η Ραπίντ κέρδισε με 3-0 τη Μάτερσμπουργκ την Τετάρτη και εκμεταλλεύτηκε τη γκέλα της Σάλτσμπουργκ, μένοντας μόνη πρώτη στην κορυφή. Έχει κάνει το 5/5 στο πρωτάθλημα μετά τη διακοπή (14-2 τα τέρματα στο διάστημα αυτό), ενώ διαθέτει και την καλύτερη εκτός έδρας επίθεση του πρωταθλήματος (6-1-5 εκτός, 8/12 over 2.5, 7/12 GG). Σωστό φαβορί του 1,90 οι φορμαρισμένοι φιλοξενούμενοι, καλό δείχνει και το over 2,5 στα επίπεδα του 1,80, αφού η Άλταχ έχει θέματα στην άμυνα και απουσίες από το κέντρο και πίσω τον τελευταίο καιρό.

1557. ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ – ΚΑΜΠΟΥΡ

Από δυο κολλητές νίκες έρχεται η Φέγενορντ, το 2-1 στην έδρα της Ουτρέχτης στο πρωτάθλημα διαδέχθηκε το 3-1 επί της Άλκμααρ για το κύπελλο, νίκη που της έδωσε την πρόκριση για τον τελικό και έδωσε νόημα σε μια χαμένη κατά τα άλλα χρονιά. Πραγματοποίησε εφιαλτική εκκίνηση στο δεύτερο γύρο (0-1-6) και δεν μπορεί πια να διεκδικήσει τίποτα καλύτερο από την τρίτη θέση. Η Καμπούρ πήγε στο ματς με τη Τσβόλε με επτά συνεχόμενες ήττες στην πλάτη, κατάφερε όμως να αντιδράσει και να πάρει τους πρώτους της βαθμούς για το 2016 (1-0 το τελικό σκορ), ξεκόλλησε παράλληλα από την τελευταία θέση και επανήλθε στη ζώνη των μπαράζ. Μεγάλη η διαφορά δυναμικότητας των δυο ομάδων, η Φέγενορντ είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για τη νίκη, ειδικά από τη στιγμή που το κλίμα στο στρατόπεδό της έχει βελτιωθεί από τα τελευταία θετικά αποτελέσματα, όμως το 1,35 του άσου δεν έχει την παραμικρή αξία και δεν θα μας απασχολήσει.

1559. ΡΕΝ – ΝΑΝΤ

Μεγάλο ντέρμπι στη Βρετάνη, το οποίο πιθανότατα θα παίξει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της σεζόν τόσο για τη Ρεν, όσο και για τη Ναντ. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται έναν πόντο ψηλότερα από την αντίπαλό τους και ένα βαθμό μακριά από την πρώτη τετράδα της βαθμολογίας. Σίγουρα δεν αποτελεί υπόδειγμα σταθερότητας η ομάδα του Ρολάν Κουρμπίς, όπως είναι αυτή του Μισέλ Ζακαριάν, αλλά τα «καναρίνια» κουβαλούν στις πλάτες τους την κούραση και την απογοήτευση από τον αποκλεισμό-σοκ που γνώρισαν στο θεσμό του κυπέλλου μεσοβδόμαδα από τη Σοσό. Δίνουμε το προβάδισμα στην έδρα και ο -0,25 ασιατικός άσος αποτελεί επιλογή σε απόδοση 1,975 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1558. ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ.

Από θετικό αποτέλεσμα στην έδρα της πρωτοπόρου Λέστερ έρχεται η Γουέστ Μπρομ (2-2), οι τελευταίες της επιτυχίας την έχουν φέρει στο ασφαλές +12 από την επικίνδυνη ζώνη. Δεν άρεσε η -νεανική- Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο 1-0 επί της Γουότφορντ, νίκησε χάρη στην κλάση του Μάτα. Αήττητη για πέντε εντός η «Άλμπιον» (3-2-0), μόλις μία νίκη εκτός έδρας η Γιουνάιτεντ στα πρόσφατα επτά (1-3-3). Έχει τύχες η σκληροτράχηλη ομάδα του Πιούλις, στο 1,875 βρίσκουμε το 1Χ στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1560. ΑΛΚΟΡΚΟΝ – ΤΑΡΑΓΟΝΑ

Το 1-1 που πήρε η Αλκορκόν στην έδρα της Νουμάνθια σηματοδότησε την τέταρτη ισοπαλία της στα τελευταία πέντε παιχνίδια της, έχει μόλις ένα τρίποντο στα πιο πρόσφατα επτά (1-4-2), παρόλα αυτά διατηρείται σε απόσταση βολής από τη ζώνη των πλέι-οφ. Η Ταραγόνα δεν χάνει εδώ και επτά αγωνιστικές (3-4-0), έχει 9/10 GG ανεξαρτήτως έδρας στα τελευταία παιχνίδια της, ενώ δεν έχει ηττηθεί και σε καμία από τις πιο πρόσφατες πέντε εξόδους της (1-4-0, 5/5 GG). Μπορεί η Αλκορκόν να μην χάνει στο γήπεδό της αλλά συχνά κολλάει στο Χ (7-5-1 εκτός, 11/13 under 2,5, 9/13 NG), το 1,75 του άσου μάλλον την κολακεύει απέναντι στην σταθερότατη Ταραγόνα (3-7-4 εκτός), το Χ2 στο 2,10 της Bet365 δείχνει υπερβολικό με βάση τα δεδομένα που έχουμε στα χέρια μας.

1563. ΤΕΝΕΡΙΦΗ – ΑΛΜΕΡΙΑ

Από δυο σερί νίκες έρχεται η Τενερίφη, έχει μόλις μια ήττα στα πιο πρόσφατα 12 μπροστά στο κοινό της (5-6-1 εντός) και διατηρεί τη θέση της στο μέσο της βαθμολογίας, μακριά και από την επικίνδυνη ζώνη αλλά και από τις θέσεις των πλέι-οφ. Η Αλμερία πήρε το εξάποντο με την Αλμπαθέτε και μείωσε στον πόντο τη διαφορά της από τη γραμμή, βραχνάς τα εκτός έδρας παιχνίδια, καθώς δεν έχει πανηγυρίσει ακόμα τρίποντο μακριά από το σπίτι της (0-7-6), από τα πιο πρόσφατα οχτώ πάντως έχασε μόνο τα δυο (0-6-2). ΟΚ μας φαίνονται τα σετ με φαβορί τους γηπεδούχους, ωστόσο πολλές φορές κολλάνε στην ισοπαλία και δεν αποκλείουμε κάτι τέτοιο να συμβεί και απέναντι στην Αλμερία που φέρνει συχνά Χ εκτός έδρας.

1562. ΠΟΝΦΕΡΑΝΤΙΝΑ – ΝΟΥΜΑΝΘΙΑ

Τοπικό ντέρμπι. Αποτυχημένο το ντεμπούτο του Φάμπρι στον πάγκο της Πονφεραντίνα, έχασε με 2-4 από την Μπιλμπάο Β’ και πλησιάζει όλο και περισσότερο στην επικίνδυνη ζώνη, εξέλιξη λογική από τη στιγμή που αγνοεί τη νίκη εδώ και 11 αγωνιστικές (0-3-8). Η Νουμάνθια συμπλήρωσε πέντε ισοπαλίες στις επτά τελευταίες αγωνιστικές (2-5-0) και είναι πολύ πιο αποτελεσματική μακριά από το σπίτι της καθώς δεν έχασε σε καμία από τις πιο πρόσφατες επτά εξόδους της (2-5-0, συνολικά εκτός 3-8-3). Τέσσερις ήττες στα τελευταία πέντε μπροστά στο κοινό της μετράει η Πονφεραντίνα (0-1-4, συνολικά εντός, 6-3-4), δεν έχει περιθώρια για νέες απώλειες, θα βρει ωστόσο μπροστά της μια ομάδα που είναι μανούλα στην κόντρα, η αρχική σκέψη μας ήταν να στηρίξουμε τους φιλοξενούμενους, ανασταλτικοί παράγοντες ωστόσο είναι αφενός οι υποψιασμένες τιμές (κάτω από 3,00 το διπλό, στο level η γραμμή) και αφετέρου το γεγονός ότι αυτό θα είναι το πρώτο ματς των γηπεδούχων στην έδρα τους με τον νέο προπονητή, γεγονός που είναι απρόβλεπτο στο πώς μπορεί να επιδράσει στην ψυχολογία τους.

1561. ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ – ΟΥΕΣΚΑ

Μπορεί η Βαγιαδολίδ να είναι αήττητη εδώ και οχτώ αγωνιστικές (3-5-0, 7/8 under 2,5, 5/8 NG), μετράει όμως τέσσερα Χ στα πιο πρόσφατα πέντε παιχνίδια της, με αυτό το ρυθμό δύσκολα θα πλησιάσει την πρώτη εξάδα. Το ματς της Ουέσκα με τη Μαγιόρκα αναβλήθηκε την προηγούμενη αγωνιστική, στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της πήρε 1-1 στην έδρα της Έλτσε, γενικά μακριά από το σπίτι της είναι πολύ δυσκολοκατάβλητη (3-8-3 εκτός). Για το βαθμό θα παίξουν οι φιλοξενούμενοι, η Βαγιαδολίδ διαθέτει ανώτερο σύνολο και είναι το φαβορί για τη νίκη, το 1,90 του άσου πάντως μας φαίνεται οριακό για μια ομάδα που όταν βρίσκει μπροστά της κλειστές άμυνες αντιμετωπίζει δυσκολίες.

1577. ΤΟΝΤΕΛΑ – ΑΡΟΥΚΑ

Έμεινε ζωντανή στο κυνήγι της παραμονής η Τόντελα, πέρασε με 2-1 από την έδρα της Μορεϊρένσε έχοντας ως σύμμαχο και την τύχη (αστόχησε σε πέναλτι η αντίπαλος στο 1-1). Εντός του 2016 μετράει 2-2-6 ( 8/10 over 2,5, 9/10 GG), στο γήπεδό της όμως οι επιδόσεις της είναι απογοητευτικές ( 1-2-9 εντός, δέχθηκε γκολ στα 11/12). Η Αρούκα είναι αήττητη εδώ και πέντε αγωνιστικές (3-2-0), στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της έμεινε στο 0-0 με τη Μπράγκα, παρόλο που είχε αριθμητικό πλεονέκτημα (11 έναντι 9) και μετράει μόλις δυο ήττες συνολικά μακριά από το σπίτι της (3-7-2 εκτός). Καλύτερη ομάδα η Αρούκα αλλά με το διπλό σε αποδόσεις φαβορί δεν βρίσκουμε αξία, προτιμότερη δείχνει η ενασχόληση με τα γκολ, με την Τόντελα να έχει ανοίξει τα τελευταία παιχνίδια της, ενώ και η Αρούκα μετράει 6/7 GG στις πιο πρόσφατες εξόδους της (5/7 ήταν και over 2,5) , καλές επιλογές και το over 2,25 στο 2,00 και το GG στο 1,90 της Bet365.

1574. ΜΠΟΑΒΙΣΤΑ - ΝΑΣΙΟΝΑΛ ΜΑΔΕΪΡΑ

Οι πέντε αγωνιστικές χωρίς ήττα (3-2-0) αποτελούν παρελθόν για τη Μποαβίστα, μετράει δυο ήττες στα ισάριθμα τελευταία παιχνίδια της και βρίσκεται πάντα μπλεγμένη στη μάχη της ουράς (+2 από τη γραμμή για την ώρα), της στοιχίζει η αδυναμία να εκμεταλλευτεί την έδρα της (2-4-6 εντός). Η Νασιονάλ έρχεται από 3-0 επί της Πάκος, αυτό ήταν μόλις το δεύτερό της τρίποντο από το Δεκέμβρη και έπειτα, κάτω του μετρίου οι επιδόσεις της εκτός νησιού (1-4-7 εκτός). Κρίσιμο το παιχνίδι και για τις δυο, σφιχτά τα σετ, στρεφόμαστε προς την αποχή αφού δεν διακρίνουμε να υπάρχει φαβορί μεταξύ τους.

1575. ΟΥΝ. ΜΑΔΕΪΡΑ – ΜΠΕΛΕΝΕΝΣΕΣ

Πέντε ματς χωρίς νίκη είναι η Ουνιάο (0-1-4), διατηρεί πάντως απόσταση πέντε βαθμών από τη γραμμή, φυσικά δεν μπορεί να αισθάνεται ακόμα άνετη. Η Μπελενένσες έρχεται από δυο σερί εντός έδρας ήττες από Αρούκα και Πόρτο, τα καταφέρνει καλύτερα για την ώρα στις εξόδους της, έχοντας πετύχει τρεις συνεχόμενες νίκες στις πιο πρόσφατες από αυτές. Σε αποδόσεις φαβορί κυκλοφορεί το διπλό, δεν βρίσκουμε αξία στα επίπεδα αυτά, απλώς δίκαια τα σετ κατά τη γνώμη μας.

1576. ΣΕΤΟΥΜΠΑΛ – ΜΟΡΕΪΡΕΝΣΕ

Δεν βρίσκονται σε καλή κατάσταση Σετούμπαλ & Μορεϊρένσε, αμφότερες προέρχονται από ήττες. Αδύναμες αμυντικές γραμμές και για τις δύο, από τις χειρότερες επιδόσεις της κατηγορίας (44 γκολ παθητικό η Σετούμπαλ, 43 η Μορεϊρένσε, σε 24 αγωνιστικές). Λογικό δείχνει το GG (1,80/Stoiximan) που προτίμησε ο Betol, ενώ το επίσης αξιόλογο 1,85 του over 2,25 (Βet365) διάλεξαν οι Young Guns. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1578. ΙΝΤΙ ΓΚΑΣ ΑΓΙΑΚΟΥΚΟ - ΑΛΙΑΝΣΑ ΑΤΛΕΤΙΚΟ

Την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος αποτελεί η Αλιάνσα Ατλέτικο, η οποία οδηγεί την κούρσα του τίτλου μαζί με την Σπόρτινγκ Κριστάλ. Με όπλο τη δυνατή της έδρα, μετράει τέσσερεις νίκες και δύο ήττες σε έξι αγώνες, προερχόμενη από τη νίκη με 2-0 εντός έδρας κόντρα στη Καχαμάρκα. Μάχη για την παραμονή θα δώσει η Αγιακούτσο, με το ρόστερ να είναι για άλλη μία χρονιά φτωχό. Στην έδρα τους θα στηριχτούν οι γηπεδούχοι, ειδικότερα κόντρα σε ομάδες που δεν εδρεύουν σε υψόμετρο. Ιδιαίτερων συνθηκών παιχνίδι όπου η έδρα θα παίξει καθοριστικό ρόλο, προβάδισμα στον άσο.

1580. ΑΜΒΟΥΡΓΟ – ΧΕΡΤΑ

Αρκετά μέτριες οι επιδόσεις του Αμβούργου μέσα στην έδρα του, βέβαια παρά την πρόσφατη ήττα του στο «Γκελσενκίρχεν» παρουσιάστηκε άκρως ανταγωνιστικό. Ανεβασμένη για τα καλά η Χέρτα η οποία έχει αποκτήσει και πάλι ρυθμό, φυσικά παραμένει αρκετά επικίνδυνη μακριά από το σπίτι της. Αρκετά αμφίρροπη αναμέτρηση με την ισοπαλία και τα λίγα γκολ να έχουν τον πρώτο λόγο.

1587. ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ - ΣΠΑΡΤΑΚ ΜΟΣΧΑΣ

Επανέναρξη στην Πρέμιερ της Ρωσίας μετά από τρεις μήνες. Σημαντική ενίσχυση στο μεταγραφικό κομμάτι για την ΤΣΣΚΑ (6-2-1 εντός), όμως το κενό του Ντουμπιά στην επίθεση είναι δύσκολο να καλυφθεί. Εξαιρετική στην προετοιμασία της, κάτι που φάνηκε και στο κύπελλο, όπου επικράτησε άνετα με 0-2 της Ούφα. Εξόντωσε την ομάδα του ο Αλένιτσεφ, αποδυναμώνοντας τη Σπαρτάκ (5-1-2 εκτός) στα μετόπισθεν, όμως επιθετικά παραμένει μία πολύ ικανή ομάδα. Ο άσος έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στο ματς, αλλά η ιδιαιτερότητα του ντέρμπι και η τρίμηνη διακοπή, δε μας επιτρέπουν να ασχοληθούμε pregame.

1581. ΜΟΝΤΕΝΑ – ΛΙΒΟΡΝΟ

Ήττα για τη Μόντενα στο εξάποντο με την Άσκολι (1-2), είχαν ωστόσο προηγηθεί δυο σερί νίκες που έφεραν ηρεμία στο εσωτερικό της, επιστρέφει τώρα στην ισχυρή έδρα της (8-3-3 εντός, 4-2-0 στα πιο πρόσφατα έξι) με στόχο τη νίκη που θα την απομακρύνει από την επικίνδυνη ζώνη. Η Λιβόρνο αγνοεί το τρίποντο στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές, (0-2-2), μετράει πλέον 2-2-2 από τη στιγμή που επέστρεψε ο Κρίστιαν Πανούτσι στον πάγκο της, αλλά μακριά από το σπίτι της τα αποτελέσματα είναι αποκαρδιωτικά (3-1-10 εκτός, 1-0-8 στις πιο πρόσφατες εννέα εξόδους). Χαρακτήρα εξάποντου έχει το παιχνίδι, σωστά φαβορί του 2,30 κατά τη γνώμη μας η Μόντενα, χρειάζεται όμως απαραίτητα και κάλυψη στην ισοπαλία για όσους αποφασίσουν να ασχοληθούν.

1590. ΑΑΡΧΟΥΣ – ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ

Εντυπωσιακό ξεκίνημα για την Άαρχους, με ισοπαλία στο πρωτάθλημα και πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου. Καλά ήταν, όμως, ως εδώ αφού τώρα αντιμετωπίζει την Κοπεγχάγη και ο πήχης των προσδοκιών ανεβαίνει. Με την Οντένσε στο πρώτο ματς του πρωταθλήματος για το 2016 (2-2) είχε ένα καλό κι ένα κακό ημίχρονο, ενώ μεσοβδόμαδα με τη Σοντέρισκε στο κύπελλο (3-0) έδειξε πόσο αποτελεσματική έχει γίνει στην κόντρα υπό τις οδηγίες του νέου της τεχνικού. Ο Γκλεν Ρίντερσχολμ δεν έχει τελειοποιήσει, όμως, ακόμα την τακτική του ούτε οι παίκτες έχουν προλάβει να μπουν απόλυτα στη φιλοσοφία του. Η Κοπεγχάγη δεν προσφέρεται για πειραματισμούς, αν και άνοιξε ήδη την ψαλίδα οπότε ίσως χαλαρώσει λίγο. Κέρδισε την Έσμπιεργκ στο πρώτο ματς, νίκησε και την πρωταθλήτρια Μίντιλαντ μεσοβδόμαδα σε εξ’ αναβολής, ενώ δείχνει ότι έχει εντυπωσιακή άμυνα. Οι παίκτες γνωρίζονται καλά μεταξύ τους αφού δεν έγιναν ριζικές αλλαγές τον χειμώνα, ίσως υπάρχει ένα επιθετικό πρόβλημα, όμως δεν είναι έντονο αυτή τη στιγμή. Ο Στάλε Σολμπάκεν έχει ήδη ανακοινώσει ότι θα κάνει αλλαγές στην ενδεκάδα, όμως διαθέτει τόσο καλό υλικό που δεν έχει καμία διαφορά. Το διπλό στο 1,85 της Bet365 μπορεί να μεταβληθεί λίγο προς τα πάνω ή κάτω, αλλά είναι σημείο αναφοράς και καλή επιλογή.

1620. ΛΕΧ ΠΟΖΝΑΝ – ΚΡΑΚΟΒΙΑ

H Λεχ Πόζναν (5-3-4 εντός) κέρδισε την ουραγό Γκόρνικ Ζάμπρζε και επέστρεψε στις νίκες μετά από δύο σερί ήττες, έπαιξε καλά σε ένα εύκολο ματς και θέλει να χτίσει πάνω στη νίκη αυτή. Η Κρακόβια (5-4-3 εκτός) κέρδισε με 3-2 τη Ρουχ Χορζόφ, αμυντικά δεν ήταν καθόλου καλή αλλά η επίθεση της μπόρεσε να της δώσει το πολύτιμο τρίποντο. Το Χ2 είναι στις σκέψεις μας.

1621. ΑΚΙΣΑΣΠΟΡ – ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Ήττα με ανατροπή γνώρισε η Ακισαρσπόρ (ρεκόρ 10-7-6) στην έδρα της Γκεντσλέρ (3-1), όπου βρέθηκε να προηγείται στο ημίχρονο με 0-1, όμως στην επανάληψη προδόθηκε από την κακή αμυντική λειτουργία της. Βήμα τίτλου έκανε η Φενέρμπαχτσε (ρεκόρ 16-5-2) στο εντός έδρας ντέρμπυ κορυφής με την Μπεσίκτας (2-0) όπου κυριάρχησε ξεκάθαρα. Μεσοβδόμαδα δε δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα να κάμψει την αντίσταση της Αμέντ και να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου. Σε καμία περίπτωση το 1,75 του διπλού δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική δυσκολία της αναμέτρησης, ας μην ξεχνάμε άλλωστε πως οι γηπεδούχοι έχουν ρεκόρ 7-3-1 στο σπίτι τους, ενώ από την άλλη η Φενέρ δεν είναι και η πιο αξιόπιστη ομάδα στις εξόδους της (6-3-2). Παρόλα αυτά, θεωρούμε πως εύκολα ή δύσκολα τα «κίτρινα καναρίνια» θα φύγουν με τους τρεις πολύτιμους βαθμούς από τη συγκεκριμένη έδρα, έχει αξία το combo 2 & under 3,5 (2,40 / Stoiximan) που έβαλε στο πινακάκι του ο DSuker.

1622. ΚΟΝΙΑΣΠΟΡ – ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ

Συνέχεια στην εκπληκτική φετινή της πορεία έδωσε η Κονιασπόρ (ρεκόρ 11-7-5) με την εντός έδρας νίκη κόντρα στην Μπεσίκτας (1-0) για το κύπελλο την οποία απέκλεισε με συνολικό σκορ 3-1. Παρέμεινε έτσι αήττητη για 13ο σερί παιχνίδι σε όλες τις διοργανώσεις (10-3-0). Στο πρωτάθλημα επιβλήθηκε το περασμένο Σάββατο της μαχόμενης για παραμονή Μερσίν (0-2). Από το κακό στο χειρότερο η Τραμπζονσπόρ (ρεκόρ 8-3-11), πληγωμένη από τις αμέτρητες απουσίες της στο ματς με την Οσμανλισπόρ μοιραία γνώρισε την ήττα (1-2). Αυτή ήταν η πέμπτη στα τελευταία έξι ανεξαρτήτως διοργάνωσης. Εκ διαμέτρου αντίθετη η κατάσταση στις δύο ομάδες, από τη μία η Κονιασπόρ σκοπεύει με τη φόρα που έχει πάρει να εδραιωθεί στην τρίτη θέση, από την άλλη η φιλοξενούμενη συνεχίζει να ταλαιπωρείται από τις απουσίες βασικών, ενώ η ψυχολογία έχει φτάσει στο ναδίρ. Ξεκάθαρη επιλογή ο άσσος (2,15 / Bet365).

1624. ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ - ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ

Μετά την ήττα στο εξάποντο από τη Γρανάδα η Σπόρτινγκ Χιχόν μπήκε σε ακόμα μεγαλύτερες περιπέτειες αφού υποχώρησε στην προτελευταία θέση. Αγνοεί τη νίκη στα έξι τελευταία (0-3-3) και ψάχνει ένα θετικό αποτέλεσμα στο «Ελ Μολινόν» στο οποίο θα υποδεχτεί, αρχής γενομένης από την Κυριακή, μέχρι το τέλος δυνατές ομάδες. Η Μπιλμπάο με τον Αντούριθ να σκοράρει ανελλιπώς έρχεται από δύο κολλητές νίκες στις οποίες πέτυχε 7 γκολ. Δεν έχουμε διαφωνία για όποιον ποντάρει στη νίκη των Βάσκων. Τέτοια κακοπληρωμένα (μόλις 1,93) και εμπορικά διπλά όμως στην Ισπανία δεν είναι η σπεσιαλιτέ μας οπότε θα στραφούμε στοGGστο 1,83 του Stoiximan που ευνοείται από τα στατιστικά των Αστουριάνων που το εμφάνισαν και στα οκτώ τελευταία εντός έδρας παιχνίδια τους. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1623. ΣΟΣΙΕΔΑΔ – ΛΕΒΑΝΤΕ

Άμεσα στις επιτυχίες θέλει να επανέλθει η Σοσιεδάδ προκειμένου να κρατηθεί ζωντανή στη μάχη της Ευρώπης. Αξιοποιεί σχεδόν στο έπακρο το «Ανοέτα» από τη στιγμή της έλευσης του Εουσέμπιο Σακριστάν (5-2-1). Περιμένουμε εύκολα ή δύσκολα να κάμψει και την αντίσταση της ουραγού Λεβάντε η οποία εκτός έδρας ούτος ή άλλως είναι πολύ αδύναμη (1-2-10). Στο 2,25 πηγαίνει η απόδοση στον Stoiximan αν επιλέξουμε τον συνδυασμό 1 &under3,5 που επιβεβαίωσε η Σοσιεδάδ και στις πέντε φετινές νίκες της στο Σαν Σεμπαστιάν. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1625. ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ – ΠΡΙΜΠΡΑΜ

Σταθερά στην κορυφή της βαθμολογίας η Βικτόρια Πλζεν (8-1-0 εντός), μετράει μόνο νίκες στο 2016 (3-0-0), ενώ μεσοβδόμαδα επικράτησε για το κύπελλο με 4-2 της Σίγκμα Όλομουτς, αποκτώντα σαφές προβάδισμα πρόκρισης. Καθόλου καλά δεν πατάει στο νέο έτος η Πρίμπραμ (3-1-5 εκτός), η οποία ακόμα δεν κατάφερε να σκοράρει στα τρία ματς του 2016, όπου έχει ρεκόρ 0-1-2, μένοντας στο 0-0 με τη Μποέμιανς στο τελευταίο της παιχνίδι. Λογική επιλογή ο συνδυασμός άσου και NG.

1376. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Σε καμία περίπτωση δεν πείθει με τις εμφανίσεις του ο Παναθηναϊκός, ο οποίος έχει γευτεί μόλις μία φορά τη χαρά της νίκης στα τελευταία πέντε παιχνίδια του ανεξαρτήτως διοργάνωσης. Κακό το κλίμα στο εσωτερικό του, με το Στραματσόνι να μοιράζει πρόστιμα σε ορισμένους παίκτες του λόγω κάποιων ανόητων καρτών που δέχονται. Ο Ατρόμητος αποχαιρέτησε –θέλοντας και μη- το κύπελλο, καθώς ο θεσμός διακόπηκε οριστικά και πλέον αναμένει υπομονετικά την ολοκλήρωση της σεζόν, καθώς δεν έχει κανέναν άγχος όσον αφορά το φινάλε της Σούπερ Λιγκ. Με αυτά τα δεδομένα, μπορεί να πάρει ξανά αποτέλεσμα στη Λεωφόρο, όπως έπραξε και στο κύπελλο πριν από σχεδόν ένα μήνα, όταν και άφησε το «τριφύλλι» εκτός συνέχειας. Σε απόδοση 1,80 προσφέρει ηBet365 το +1 ασιατικό διπλό. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1626. ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αναβολή.

1629. ΠΟΥΜΑΣ - ΚΡΟΥΖ ΑΖΟΥΛ

Μεγάλη εμφάνιση για την Κρουζ Αζούλ την προηγούμενη αγωνιστική, διαλύοντας ένα από τα φαβορί για τον τίτλο Μοντερέι με 4-0 εντός έδρας. Το βάρος στο Λιμπερταδόρες έχει ρίξει η Πούμας, η οποία αγωνίζεται με πολλές αλλαγές στο πρωτάθλημα. Προέρχεται από το μεσοβδόμαδο ματς κόντρα στην Ολίμπια, ενώ ακολουθεί το ταξίδι στη Βενεζουέλα για το ματς κόντρα στη Ντεπορτίβο Τάτσιρα. Το ροτέισον πρέπει να θεωρείται βέβαιο για τους γηπεδούχους, θα πάμε με το ασιατικό διπλό 0:0.

1630. ΑΛΜΠΑΘΕΤΕ – ΛΕΓΚΑΝΕΣ

Ήττα για την Αλμπαθέτε στο εξάποντο με την Αλμερία, συμπλήρωσε επτά αγωνιστικές χωρίς τρίποντο (0-3-4) με αποτέλεσμα να υποχωρήσει εντός της επικίνδυνης ζώνης. Η Λεγανές τρελαίνει κόσμο με τις εμφανίσεις της εντός του 2016, στο 7-1-1 ο απολογισμός της στο διάστημα αυτό, πέρασε έτσι μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας. Μόνο μια νίκη στα πιο πρόσφατα οχτώ στο γήπεδό της έχει η Αλμπαθέτε (1-4-3, 5/8 GG), τέσσερα τρίποντα στις τελευταίες έξι εξόδους τους μετρούν οι φιλοξενούμενοι (4-1-1), οι επιδόσεις των δυο ομάδων δικαιολογούν απόλυτα το φαβοριτισμό των πρωτοπόρων, παρόλα αυτά δεν αποτελούν και ευκαιρία για ποντάρισμα τα 2,20-2,25 στο διπλό σε μια κατηγορία σαν τη Σεγούντα, ειδικά από τη στιγμή που οι γηπεδούχοι αναμένεται να παραταχθούν με το μαχαίρι στα δόντια, προκειμένου να ξεκολλήσουν από την ουρά.

1631. ΑΚΑΔΕΜΙΚΑ – ΓΚΙΜΑΡΑΕΣ

Κάτω από τη γραμμή παραμένει η Ακαδέμικα, λογικό από τη στιγμή που δεν κερδίζει εδώ και επτά αγωνιστικές (0-3-4), στο γήπεδό της τουλάχιστον ήταν αήττητη σε οχτώ ματς πριν από το τελευταίο το οποίο και έχασε από τη Ρίο Άβε (4-4-0, 4/8 over 2,5, 7/8 GG). Η Γκιμαράες κράτησε στο μηδέν την πρωτοπόρο Σπόρτινγκ και πήρε το βαθμό, αυτή ήταν η τέταρτη συνεχόμενη ισοπαλία της, επέκτεινε στα εννέα παιχνίδια το αήττητο σερί της (3-6-0), μακριά από το σπίτι της έχασε μόνο από Πόρτο και Σπόρτινγκ (4-5-2 εκτός, 7/11 over 2,5, 7/11 GG). Φαβορί στα μάτια μας οι φιλοξενούμενοι, χαμηλά όμως τα 2,30 του διπλού, θεωρούμε ότι αμφότερες έχουν τα όπλα για να βρουν δίχτυα, ενώ δεν έχουν και λόγο για να αγωνιστούν συντηρητικά, το GG στο 1,80 του Stoiximan είναι αξιοπρεπέστατο.

----. ΝΤΙΝΑΜΟ ΒΟΥΚΟΥΡ. – ΣΤΕΑΟΥΑ

Το αιώνιο ντέρμπι της πόλης του Βουκουρεστίου. Οι δυο ομάδες αγωνίστηκαν ξανά την Πέμπτη στο ίδιο γήπεδο για τα ημιτελικά του κυπέλλου (0-0), στη ρεβάνς θα κριθεί η πρόκριση στον τελικό. Στο πρωτάθλημα η Ντιναμό είναι αήττητη εδώ και 10 αγωνιστικές (7-3-0) και κάνει όνειρα τίτλου, η Στεάουα έπειτα από τέσσερις συνεχόμενες νίκες, απέτυχε κερδίσει στα πιο πρόσφατα δυο (ήττα 1-3 από τη Βολουντάρι, 1-1 με την Ιάσι) και ξεκινάει τα πλέι-οφ στο -4 από την πρωτοπόρο Άστρα. Στη μέση τα σετ, συμφωνούμε ότι πρόκειται για αμφίρροπη αναμέτρηση που θα κριθεί στις λεπτομέρειες, μένουμε μακριά.

1632. ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ – ΤΟΡΟΝΤΟ

Εξαιρετική στην κανονική περίοδο πέρυσι η Νέα Υόρκη, τερμάτισε πρώτη με όπλο την καλή της επίθεση (καλύτερη επίδοση της κατηγορίας), κατέκτησε το Supporters Shield, στα πλέι-οφ όμως αποκλείστηκε από το Κολόμπους, ένα βήμα πριν τον τελικό. Ομοιογένεια χαρακτηρίζει το ρόστερ, προσεγμένες οι προσθήκες, αναμένεται και φέτος να πρωταγωνιστήσει. Το Τορόντο έρχεται από την πρώτη συμμετοχή της ιστορίας του στα πλέι-οφ, με τον Τζιοβίνκο να κάνει όργια (πρώτος σκόρερ αλλά και σε ασίστ), ροντέο τα περισσότερα παιχνίδια του, με αποτέλεσμα στο κλείσιμο της κανονικής περιόδου να διαθέτει τη δεύτερη καλύτερη επίθεση και τη χειρότερη άμυνα. Σε καλό επίπεδο διατηρείται το ρόστερ, λίγα αλλά ποιοτικά τα νέα αποκτήματα. Φαβορί στα μάτια μας η Νέα Υόρκη, αλλά όχι και για 1,70 στην πρεμιέρα, στα γκολ θα στραφούμε αφού αναμετρώνται οι δυο παραγωγικότερες ομάδες της προηγούμενης χρονιάς, στο 1,70 το over 2,5 στον Stoiximan, στο 2,02 αν συνδυαστεί με το αμφίσκορο.

1633. ΣΠΟΡΤ ΧΟΥΑΝΚΑΓΙΟ – ΜΕΛΓΚΑΡ

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τη Χουανκάγιο, 2-0 εντός κόντρα στη Σέσαρ Βαγιέχο, χωρίς ωστόσο να εντυπωσιάσει. Πρόβλημα στη δημιουργία φάσεων αντιμετωπίζουν οι γηπεδούχοι. Οι παράλληλες υποχρεώσεις στο Λιμπερταδόρες έχουν κοστίσει εύκολους βαθμούς για τη Μελγκάρ, η οποία προέρχεται από την εντός έδρας ισοπαλία κόντρα στη Λα Μποκάνα. Οι αποδόσεις αδικούν τους πρωταθλητές, θα πάμε με το Χ2.

1748. ΣΙΚΑΓΟ - ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΣΙΤΙ

Ολικό λίφτινγκ έγινε στο Σικάγο, νέος προπονητής, νέος τεχνικός διευθυντής, 15 αποχωρήσεις και 13 προσθήκες συνθέτουν την εικόνα για την ομάδα που τερμάτισε τελευταία στο περσινό πρωτάθλημα, επιβεβλημένες κρίθηκαν οι αλλαγές αυτές για να γίνει και πάλι ανταγωνιστικό. Η Σίτι παρά τη λάμψη του ρόστερ της (Πίρλο, Λάμπαρντ, Βίγια) έμεινε εκτός πλέι-οφ, πλήρωσε τις τραγικές αμυντικές της επιδόσεις, στα μετόπισθεν έγιναν οι περισσότερες μεταγραφικές κινήσεις προκειμένου να θωρακιστεί. Προπονητής ανέλαβε ο Πατρίκ Βιεϊρά, χωρίς εμπειρία από πάγκο πρώτης ομάδας, αποτελεί στοίχημα για τη διοίκηση. Εντελώς απρόβλεπτο το εν λόγω παιχνίδι κατά τη γνώμη μας, αμφότερες με νέους προπονητές και αρκετές αλλαγές, δεν πιάνεται από πουθενά. No Bet.

1634. ΟΡΛΑΝΤΟ ΣΙΤΙ - ΣΟΛΤ ΛΕΪΚ

Θετικά τα πρώτα δείγματα γραφής του Ορλάντο, έφτασε να διεκδικεί μέχρι το φινάλε την είσοδό του στα πλέι-οφ, πολύ καλή η γενικότερη παρουσία του αν και με πολλά σκαμπανεβάσματα σε όλη τη διάρκεια της σεζόν. Ο ηγέτης Κακά παρέμεινε στη θέση του (απέρριψε πρόταση από την Κίνα), το κέντρο δυνάμωσε με τον χαφ Νοτσερίνο, ξεκινάει δηλαδή με καλές προδιαγραφές για το βήμα παραπάνω. Κακή χρονιά για το Σολτ Λέικ η περσινή, έμεινε εκτός πλέι-οφ για πρώτη φορά μετά από επτά χρόνια, έβγαλε πολλά προβλήματα στη δημιουργία (δεύτερη χειρότερη επίθεση της κατηγορίας), ενώ είναι αμφίβολο το κατά πόσο βγαίνει κερδισμένο από το μεταγραφικό παζάρι. Δεν ικανοποιεί το 2,00 στον άσο, δεν θεωρούμε ακόμα τόσο αξιόπιστη την ομάδα του Ορλάντο απέναντι σε έναν έμπειρο αντίπαλο, επιπλέον οι φιλοξενούμενοι είναι πιο έτοιμοι μιας και έχουν ήδη δυο επίσημα παιχνίδια στα πόδια τους (ήττα με 0-2 εκτός και ισοπαλία 1-1 εντός με την Τίγκρες για τους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ). Δεν θα μπλέξουμε εδώ, πιο πολύ για εξαγωγή συμπερασμάτων προσφέρεται το ματς.

1654. ΡΙΟΝΕΓΚΡΟ ΑΓΚΟΥΙΛΑΣ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΤΖΟΥΝΙΟΡ

Πορεία πρωταθλητισμού και οι δύο ομάδες. Την κούρσα οδηγεί η Τζούνιορ, η οποία παραμένει αήττητη μετά από έξι ματς. Την προηγούμενη αγωνιστική κέρδισε δύσκολα εντός έδρας με 1-0 την Τζαγκουάρες. Από τη λευκή ισοπαλία εκτός έδρας κόντρα στη Μπουκαραμάνγκα προέρχεται η Ριονέγρο, συμπληρώνοντας τρία παιχνίδια χωρίς ήττα. Δεν θα έχει εύκολο έργο η Τζούνιορ στην έδρα της Ριονέγρο, λάθος μοιρασμένο το σετ των αποδόσεων, θα πάμε με τον ασιατικό άσο 0:0.

1636. ΒΑΛΕΝΘΙΑ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Δεν βάζει φρένο στην πορεία της η Ατλέτικο που θεωρητικά -και όχι πρακτικά- ελπίζει ακόμα στον τίτλο. Στα πέντε τελευταία είναι αήττητη, στα τέσσερα από αυτά κράτησε και το μηδέν παθητικό (4-1-0, 8-1 τέρματα). Η σφιχτή άμυνα της άλλωστε είναι και το βασικό όπλο και συστατικό της επιτυχίας της και φέτος. Η Βαλένθια είναι επιπόλαιη τις περισσότερες φορές και στην επίθεση όπου σπαταλάει πολλές ευκαιρίες αλλά και στην άμυνα όπου δεν αποφεύγει τα λάθη. Δίκαιο το ασιατικό διπλό -0,5 των «ροχιμπλάνκος στο 2,025 (Bet365) που μπορούν να συνεχίσουν σε θετική τροχιά. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1639. ΙΝΤΕΡ – ΠΑΛΕΡΜΟ

Η Ίντερ παρά τον αποκλεισμό από τη Γιουβέντους στο κύπελλο, πήρε ψυχολογία καθώς έφτασε κοντά στην επική ανατροπή και ο Μαντσίνι ηρέμησε λιγάκι από τις φήμες που τον ήθελαν να αποτελεί παρελθόν στο επόμενο χρονικό διάστημα. Η Παλέρμο πάει από το κακό στο χειρότερο, ο Ιακίνι παλεύει να σώσει την ομάδα, αλλά οι εμφανίσεις της δεν είναι καθόλου καλές. Εμφανές πρόβλημα στο γκολ αντιμετωπίζουν οι «νερατζούρι», ενώ πηγαίνουν όλα τα παιχνίδια τους σε χαμηλό τέμπο, όπως συνηθίζει να κάνει εδώ και χρόνια ο Ρομπέρτο Μαντσίνι. Μία από τα ίδια και οι «ροζανέρι», δε σκοράρουν καθόλου εύκολα και ξέρουν πως αν θέλουν να φύγουμε με θετικό αποτέλεσμα από το Μιλάνο θα πρέπει να βασιστούν στην ανασταλτική τους λειτουργία. Υπερβολικά ψηλά η γραμμή των γκολ, με τοunder3 να αποτελεί επιλογή του DSukerσε απόδοση 2,025 στηνBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1644. ΛΥΩΝ – ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ

Με την ψυχολογία στα ύψη η Λυών, κέρδισε με 2-1 την Παρί και έσπασε το φετινό αήττητό της εντός των συνόρων, σκαρφάλωσε έτσι στο βάθρο με τέσσερις νίκες στα πέντε τελευταία (4-0-1, 4/5 over 2,5) και θέλει να συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς. Η Γκινγκάμπ είναι τέσσερα ματς χωρίς νίκη (0-2-2, 3/4 GG & over 2,5), στο πιο πρόσφατο μάλιστα αυτοκτόνησε αφού απέτυχε να διαφυλάξει το προβάδισμα που είχε απέναντι στην Ανζέ των 10 παιχτών, μόλις στο +4 η διαφορά της από τη γραμμή. Φαίνεται να έχει πιάσει φόρμα η Λυών και είναι το φαβορί για τη νίκη, δεν λέει τίποτα όμως το 1,50 του άσου, ούτε τα πολλά τέρματα πληρώνουν ιδιαίτερα καλά για να στραφούμε προς τα εκεί.

1643. ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΪΤ - ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ

Αρκετά μέτριο το ξεκίνημα των δύο ομάδων στο νέο πρωτάθλημα της Αργεντινής. Η Ρίβερ Πλέιτ (2-0-1) κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες ύστερα από τρεις αγωνιστικές (0-1-2) επικρατώντας 1-0 εντός έδρας της Ιντεπεντιέντε, είχε προηγηθεί η άνετη επικράτηση με 4-0 επί της Τρουχιγιάνος για τον θεσμό του Λιμερταδόρες, over 2,5 και goal-goal τα τέσσερα από τα πέντε φετινά παιχνίδια πρωταθλήματος ανεξαρτήτως έδρας. Αλλαγή προπονητή είχαμε στη Μπόκα (1-1-1) μετά και την ήττα με 1-0 από τη Ρασίνγκ, αντικαταστάτης του Αρουαμπαρένα ο Σκελότο, για το Λιμερταδόρες με αντίπαλο και πάλι τη Ρασίνγκ παραχώρησε λευκή ισοπαλία σε ένα παιχνίδι που διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών. Εκτός μάχης για τους γηπεδούχους οι Ντ’Αλεσάντρο, Πισκουλίνι, Βιούδες και Μπαλάντα, όλοι τους βασικοί, αμφίβολος ο φορ Οσβάλντο για τους φιλοξενούμενους. Δεν βγαίνει άκρη καθώς ακόμα καμία από τις δύο ομάδες δεν έχει… «στρώσει», μερική αξία-παρόλα αυτά-υπάρχει στο over 2 το οποίο προσφέρεται σε τιμές outsider.

1641. ΣΑΝ ΧOΣΕ – ΚΟΛΟΡΑΝΤΟ

Μπορεί να μην κατάφερε να μπει στα πλέι-οφ πέρυσι το Σαν Χοσέ, ωστόσο πραγματοποίησε πολύ καλό δεύτερο μισό στο πρωτάθλημα και φαίνεται να έχουν μπει οι βάσεις για το βήμα παραπάνω φέτος, δεν έχασε κανένα βασικό του παίχτη ενώ ενισχύθηκε στην άμυνα και στο κέντρο, στα μείον ότι πλην του Γουοντολόφκσι δεν υπάρχει άλλος αξιόπιστος γκολτζής. Το Κολοράντο ήταν μια από τις χειρότερες ομάδες της περσινής χρονιάς, πολλές οι αλλαγές σε πρόσωπα κατά τις μεταγραφές, μάλλον αρνητικό το πρόσημο από τα πήγαινε-έλα. Από διαφορετική αφετηρία μας φαίνεται πως ξεκινούν οι δυο ομάδες, το Σαν Χοσέ έβαλε τις βάσεις πέρυσι και αναμένεται να πρωταγωνιστήσει φέτος, το Κολοράντο δείχνει σε φάση χτισίματος, ο άσος στο 1,90 του Stoiximan μας φαίνεται δίκαιος, παρόλο που σε κάθε πρεμιέρα υπάρχει ο κίνδυνος να δούμε άλλα από αυτά που περιμένουμε.

1642. ΧΙΟΥΣΤΟΝ - ΝΙΟΥ ΙΝΓΚΛΑΝΤ

Μέτρια σεζόν η περσινή για το Χιούστον, έμεινε για δεύτερη συνεχόμενη φορά εκτός πλέι-οφ, πρόκειται για ομάδα που έχει μάθει να πρωταγωνιστεί και επομένως δεν υπάρχουν περιθώρια για νέα αποτυχία φέτος. Αρκετά τα πήγαινε-έλα στις μεταγραφές, το συνολικό πρόσημο πάντως δεν είναι ξεκάθαρα ούτε θετικό αλλά ούτε και αρνητικό. Μέτρια πράγματα και το Νιου Ίνγκλαντ πέρυσι, μπήκε με το ζορί στα πλέι-οφ και αποκλείστηκε στο νοκ-άουτ παιχνίδι, πλην του κομβικού μέσου Ζερμέν Τζόουνς που αποχώρησε, ο κορμός του παρέμεινε αναλλοίωτος. Αρκετά αμφίρροπο δείχνει το μεταξύ τους σταύρωμα, συμφωνούμε σε γενικές γραμμές με τα σετ, αν και σε μια πρεμιέρα δεν ξέρει κανείς τι μπορεί να αντικρίσει, δεν θα πάρουμε θέση εδώ.

1640. ΝΤΑΛΑΣ - ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΓΙΟΥΝ.

Κάθε χρόνο και καλύτερο εμφανίζεται το Ντάλας, πέρυσι κατέλαβε την πρώτη θέση στη Δύση στην κανονική περίοδο και αποκλείστηκε στον τελικό της περιφέρειας από τους μετέπειτα πρωταθλητές του Πόρτλαντ. Είχε την καλύτερη έδρα της κατηγορίας, ενώ από το μεταγραφικό παζάρι φαίνεται να βγαίνει ενισχυμένο, υπάρχει αισιοδοξία ότι φέτος μπορεί να φτάσει ακόμα πιο μακριά. Τη χαμηλότερη θέση της ιστορίας της κατέλαβε πέρυσι η Φιλαδέλφεια, μεγάλες οι αλλαγές στο ρόστερ (12 τα νέα αποκτήματα, 15 οι αποχωρήσεις), ο υπό αμφισβήτηση Τζιμ Κέρτεν παρέμεινε στο πόστο του αλλά θα έχει δύσκολο έργο να δέσει την ομάδα. Τσίμπησε λίγο προς τα πάνω ο άσος, από 1,45 τώρα κινείται στο 1,60, νομίζουμε ότι είναι δίκαιος, αλλά δεν θα ασχοληθούμε με τόσο χαμηλές τιμές σε πρεμιέρα.

1765. ΚΟΛΟ ΚΟΛΟ - ΟΥΝ. ΚΑΤΟΛΙΚΑ

Ματς με φόντο τον τίτλο του πρωταθλητή. Την κούρσα του πρωταθλήματος οδηγεί η Κόλο Κόλο, η οποία παρά τις παράλληλες υποχρεώσεις στο Λιμπερταδόρες, έχει μεγάλο βάθος πάγκου και δεν σκορπά βαθμούς στο εγχώριο πρωτάθλημα. Συμπλήρωσε τρεις σερί νίκες, με τελευταία αυτή κόντρα στη Σαν Λουίς εντός έδρας. Σκόνταψε η Κατόλικα την προηγούμενη αγωνιστική, καθώς έμεινε στο 2-2 εντός έδρας κόντρα στην Ουατσιπάτο, συμπληρώνοντας δύο αγώνες χωρίς νίκη. Καλή παράδοση έχουν οι φιλοξενούμενοι στην έδρα της Κόλο Κόλο, με τελευταία νίκη των γηπεδούχων το 2010. Το ματς είναι τριπλή, θα προτιμήσουμε να πάμε με τα πολλά γκολ.

1646. ΜΠΡΑΓΚΑ – ΠΟΡΤΟ

Η Μπράγκα πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του κυπέλλου χάρη στο 0-0 απέναντι στη Ρίο Άβε (είχε κερδίσει με 1-0 στην πρώτη μεταξύ τους συνάντηση), βρίσκεται μέσα σε όλα τα ταμπλό (πρωτάθλημα, κύπελλο, Λιγκ Καπ και Γιουρόπα Λιγκ), παρόλα αυτά ανταποκρίνεται εξαιρετικά. Είναι 14 ματς χωρίς ήττα (8-6-0) τα τέσσερα πιο πρόσφατα έληξαν ισόπαλα. Η Πόρτο θα είναι η αντίπαλος της Μπράγκα στον τελικό του κυπέλλου, είχε σαφώς πιο εύκολο έργο απέναντι στη Ζιλ Βιθέντε της δεύτερης κατηγορίας (προκρίθηκε με δυο νίκες, 3-0 εκτός, 2-0 εντός). Στο πρωτάθλημα βρίσκεται στο κυνήγι των Σπόρτινγκ και Μπενφίκα, μετράει 5-0-1 με το Ζοσέ Πεσέιρο στον πάγκο, τα πέντε τελευταία ήταν GG & over 2,5. Αδικείται η Μπράγκα από την ψαλίδα των αποδόσεων, η φετινή Πόρτο δεν τρομάζει, αν οι γηπεδούχοι δεν ήταν τόσο επιβαρυμένοι από τα αλλεπάλληλα ματς θα σκεφτόμασταν το 1Χ, υπό τις υπάρχουσες συνθήκες όμως είμαστε επιφυλακτικοί.

1660. ΚΑΧΑΜΑΡΚΑ - ΑΛΙΑΝΣΑ ΛΙΜΑ

Πρώτη ήττα για την Αλιάνσα Λίμα τη φετινή χρονιά, 4-2 εντός έδρας στο ντέρμπι με τη Σπόρτινγκ Κριστάλ. Ποδόσφαιρο αλάνας παίζουν οι φιλοξενούμενοι, κάτι το οποίο θα πληρώσουν με ομάδες όπως η Κριστάλ. Στην τελευταία θέση της βαθμολογίας βρίσκεται η Καχαμάρκα, μην έχοντας σημειώσει ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα, ωστόσο βάσει των εμφανίσεων άξιζε κάτι παραπάνω. Το over αποτελεί επιλογή, καθώς αναμένουμε τις δύο ομάδες να παίξουν επιθετικά, όπως άλλωστε συνηθίζουν μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα.

1647. ΑΛΙΑΝΖΑ ΠΕΤΡΟΛΕΡΑ – ΚΟΡΤΟΥΛΟΥΑ

Χρειάστηκε να περάσουν εφτά αγωνιστικές για να πάρει την πρώτη της νίκη η Αλιάνσα Πετρολέρα, κερδίζοντας με 1-0 εκτός έδρας την Ενβιγκάδο. Δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τη δυνατή της έδρα η Κορτουλούα, μένοντας στο 1-1 κόντρα στην Πάστο. Χάνουν τη δυναμική τους εκτός έδρας οι φιλοξενούμενοι, μπορεί να το εκμεταλλευτεί η Πετρολέρα και να πάρει τη νίκη, άσος.

1658. ΚΑΜΠΑΛΕΡΟ ΝΤΕ ΖΕΜΠΑΛΟΣ - ΣΟΛ ΝΤΕ ΑΜΕΡΙΚΑ

Δεν κατάφερε να κερδίσει την αξιόμαχη Λουκένιο η Σολ, σε ένα παιχνίδι γεμάτο φάσεις και γκολ, το οποίο έληξε τελικά 3-3. Παραμένουν πρωτοπόροι οι φιλοξενούμενοι μετά από οχτώ αγωνιστικές. Μέτρια τα πράγματα για τη Χενεράλ Καμπαγιέρο, η οποία θα δώσει σκληρή μάχη για την παραμονή. Δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ των δύο ομάδων, η Σολ είναι μία κλάση ανώτερη, το διπλό έχει προβάδισμα, όπως και τα πολλά γκολ.

1659. ΧΕΝΕΡΑΛ ΝΤΙΑΖ - ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΚΑΠΙΑΤΑ

Ντεφορμέ εμφανίζεται το τελευταίο διάστημα η Καπιατά, καθώς αγνοεί τη νίκη για τέσσερεις αγωνιστικές, προερχόμενη από την ισοπαλία 1-1 εντός έδρας κόντρα στη νεοφώτιστη Ρίβερ. Τεράστια νίκη για τη Χενεράλ Ντίαζ με 3-1 στην έδρα της Νασιονάλ. Το 2/2 έκαναν οι γηπεδούχοι, οι οποίοι στοχεύουν ακόμα ψηλότερα στη βαθμολογία. Το μομέντουμ λέει άσο, θα το αφήσουμε όμως στην άκρη καθώς η Καπιατά είναι ικανή παρά το ντεφορμάρισμα να πάρει κάτι θετικό από το ματς.

1661. ΠΟΡΤΛΑΝΤ ΤΑΪΜΠΕΡΣ – ΚΟΛΟΜΠΟΥΣ

Επανάληψη του περσινού τελικού έχουμε εδώ, το Πόρτλαντ με νίκη στην έδρα του Κολόμπους με 2-1 κατέκτησε τον περσινό τίτλο. Φορμαρίστηκε στο κατάλληλο σημείο της σεζόν, δηλαδή στα πλέι-οφ και έφτασε στο πρώτο δαχτυλίδι της ιστορίας του, ο κορμός της ομάδας παρέμεινε φυσικά αναλλοίωτος. Το Κολόμπους έφτασε ως την πηγή αλλά δεν ήπιε νερό, έκανε πάντως σημαντικά βήματα προόδου και η επιτυχημένη περσινή συνταγή δεν πειράχθηκε, κανένας βασικός δεν αποχώρησε, ενώ επιπλέον ενισχύθηκε και με παίχτες με προοπτικές. Λίγο μεγάλη μας φαίνεται η ψαλίδα των σετ, το 2,00 του άσου μάλλον κολακεύει τους πρωταθλητές, απέναντι σε μια ομάδα που περιμένουμε να είναι καλύτερη φέτος και η οποία θα έχει και στην άκρη του μυαλού της να πάρει μιας μορφής εκδίκηση για τον χαμένο τίτλο. Χ2.

1656. ΦΟΡΤΑΛΕΖΑ - ΛΟΣ ΜΙΓΙΟΝΑΡΙΟΣ

Τελείως αντίθετες οι πορείες των δύο ομάδων, καθώς η Μιγιονάριος βρίσκεται στις πρώτες θέσεις, παλεύοντας για τον τίτλο, ενώ αντίθετα η Φορταλέζα αναμένεται να δώσει μάχη για την παραμονή. Και οι δύο ομάδες είναι από την Μπογκοτά, στο γήπεδο αναμένονται περισσότεροι οπαδοί της Μιγιονάριος, καθώς η Φορταλέζα δεν έχει μεγάλη οπαδική βάση. Διπλό.

1664. ΡΟΖΑΡΙΟ ΣΕΝΤΡΑΛ – ΜΠΑΝΦΙΛΝΤ

Ακόμα μία εύκολη νίκη πανηγύρισε η Ροζάριο (4-1-0) στο πρωτάθλημα, επικρατώντας με 0-3 της Κολόν και διατηρείται στην κορυφή του πρώτου ομίλου. Μεσοβδόμαδα έχασε με 2-0 από την Παλμέιρας για το Κόπα Λιμπερταδόρες και την ερχόμενη Πέμπτη θα τα δώσει όλα για τη νίκη κόντρα στη Ρίβερ από την Ουρουγουάη. Η νίκη επί της Χιμνάσια στην πρεμιέρα ήταν ότι καλύτερο έχει πετύχει έως τώρα η Μπάνφιλντ (1-2-2), με το τελευταίο της ματς να είναι η ήττα με 2-3 από τη Γοδόι. Ίσως η καλύτερη ομάδα της κατηγορίας είναι η Ροζάριο και ο τίτλος είναι ο μεγάλος φετινός της στόχος. Τέτοια ματς οφείλει να τα καθαρίζει μπροστά στο κοινό της, με το χαμηλό άσο να έχει τον πρώτο λόγο.

1663. ΑΛΝΤΟΣΙΒΙ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΤΕΜΠΕΡΛΕΪ

Ακόμα ένα over 2,5 πρόσθεσε στο ενεργητικό της η Αλντοσίβι (2-0-2), η οποία έχασε με το βαρύ 4-0 από τη Ντεφένσα στο τελευταίο της ματς. Δεύτερη «κολλητή» νίκη με σκορ 2-0 για την Τέμπερλεϊ (2-1-2) κόντρα στην Τίγκρε και το κλίμα αρχίζει ξανά να φτιάχνει στην ομάδα. Δεν είναι ομάδα που προσφέρεται για over η φιλοξενούμενη και για αυτό το λόγο θα απέχουμε από τα πολλά γκολ σε αυτό το ματς της Αλντοσίβι. Δύσκολα βγαίνει άκρη και με σημείο, όμως το ένστικτο μας οδηγεί στην έδρα.

1666. ΒΑΝΚΟΥΒΕΡ ΓΟΥΑΪΤΚΑΠΣ – ΜΟΝΤΡΕΑΛ

Από την καλύτερη σεζόν της ιστορίας του έρχεται το Βανκούβερ, στηρίχθηκε στην άμυνα (καλύτερη επίδοση της κατηγορίας μαζί με το Σιάτλ) και είχε τα περισσότερα clean sheets του πρωταθλήματος, δεν άλλαξε πολλά σε ό,τι έχει να κάνει με το ρόστερ και αναμένεται να παρουσιαστεί σε καλό επίπεδο από άποψη ομοιογένειας στο ξεκίνημα. Για το Μόντρεαλ ο διακόπτης γύρισε από τη στιγμή που εντάχθηκε στο ρόστερ ο Ντιντιέ Ντρογκμπά, ο Ιβοριανός πέτυχε 11 γκολ σε 11 ματς και το οδήγησε στα πλέι-οφ, πλην αυτού όμως δεν φαίνεται να υπάρχει κάποιος άλλος που να μπορεί να πάρει την ομάδα στις πλάτες του. Ο σούπερ-σταρ των φιλοξενούμενων δίνεται αμφίβολος για την πρεμιέρα, γι αυτό και ο άσος βρίσκεται σε χαμηλά επίπεδα, δεν βλέπουμε ιδιαίτερο λόγο να μπλέξουμε εδώ.

1766. ΙΚΙΚΕ - ΑΟΥΝΤΑΞ ΙΤΑΛΙΑΝΟ

Στο μέσο της βαθμολογίας αμφότερες. Δεν εντυπωσιάζει η Άουνταξ στο Κλαουσούρα, με το επιθετικό πρόβλημα να είναι μεγάλο, έχοντας σκοράρει μόλις οχτώ γκολ σε εφτά ματς (τα τελευταία τέσσερα γκολ ήταν στα προηγούμενα δύο ματς). Μάχη για την παραμονή δίνει η Ικίκε, η οποία εμφανίζεται σοβαρή στο Κλαουσούρα. Αυτοκτόνησε την προηγούμενη αγωνιστική, καθώς δεν μπόρεσε να κρατήσει το υπέρ της 2-0 κόντρα στην Παλεστίνο, μένοντας τελικά στο 2-2. Δύσκολο έργο θα έχουν οι φιλοξενούμενοι στην έδρα της σκληροτράχηλης Ικίκε, θα πάμε με τον ασιατικό άσο 0:0.

1669. ΠΟΥΕΜΠΛΑ – ΒΕΡΑΚΡΟΥΖ

Σε διαφορετική τροχιά οι δύο ομάδες, καθώς οι γηπεδούχοι βρίσκονται στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, στοχεύοντας την είσοδο στην πρώτη οχτάδα, ενώ οι φιλοξενούμενοι περιορίζονται στις τελευταίες θέσεις, αντιμετωπίζοντας σοβαρό επιθετικό πρόβλημα. Από την ισοπαλία 1-1 εκτός έδρας κόντρα στη Σάντος προέρχεται η Πουέμπλα, ενώ η Βερακρούζ, η οποία αγνοεί τη νίκη στο Κλαουσούρα, προέρχεται από τη λευκή ισοπαλία εντός έδρας κόντρα στην Πούμας. Ο άσος αποτελεί επιλογή.

1653. ΠΑΤΡΙΟΤΑΣ - ΙΝΤΕΠ. ΜΕΝΤΕΓΙΝ

Αυτοκτόνησε η Μεντεγίν την προηγούμενη αγωνιστική, καθώς υπέπεσε σε ένα ανόητο πέναλτι, δεχόμενη την ισοφάριση από τη Ντεπορτίβο Κάλι. Παραμένουν στις πρώτες θέσεις οι γηπεδούχοι, οι οποίοι έχουν μόλις μία ήττα σε εφτά αγώνες. Δεύτερη σερί λευκή ισοπαλία για την Πατριότας, κόντρα στην Ουΐλα εκτός έδρας. Μάχη για την παραμονή θα δώσουν οι γηπεδούχοι. Κακή η παράδοση για την Μεντεγίν στην έδρα της Πατριότας, μετρώντας τρεις ήττες και μια ισοπαλία στα τέσσερα τελευταία. No Bet.

1671. ΣΠΟΡΤΙΒΟ ΛΟΥΚΕΝΙΟ – ΛΙΜΠΕΡΤΑΔ

Σπουδαία αναμέτρηση κόντρα σε δύο από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες της κατηγορίας. Από την ισοπαλία 3-3 στη δύσκολη έδρα της Σολ προέρχεται η Λουκένιο, ενώ η Λιμπερτάδ από τη νίκη στο ντέρμπι με τη Σέρο Πορτένιο. Δεν υπάρχει λόγος να μπλέξουμε με πλευρά, τα πολλά γκολ είναι μονόδρομος.

1672. ΣΙΑΤΛ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΚΑΝΣΑΣ ΣΙΤΙ

Αποκλεισμός για το Σιάτλ από τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, έχασε με 1-3 στο Μεξικό από την Αμέρικα και σε συνδυασμό με το 2-2 του πρώτου παιχνιδιού έμεινε εκτός συνέχειας. Σε υψηλά επίπεδα διατηρήθηκε το ρόστερ, θα πορευτεί βέβαια στο εξής χωρίς τον υπερπολύτιμο φορ Μάρτινς, που αποχώρησε για την Κίνα, αντικαταστάτης του ο νεαρός φορ Μόρις, για τον οποίο ακούγονται τα καλύτερα. Από καλή σεζόν έρχεται το Κάνσας, μπήκε στα πλέι-οφ χάνοντας στο νοκ-άουτ ματς στα πέναλτι από το Πόρτλαντ αλά κατέκτησε το κύπελλο, διαθέτει έμπειρες μονάδες, ξεχωρίζει ωστόσο η απώλεια του φορ Νέμεθ, το κενό του δεν φαίνεται να έχει αναπληρωθεί. Σε καλό επίπεδο βρίσκονται αμφότερες, παρόλο που έχασαν από ένα βασικό επιθετικό ατού, δίνουμε τον πρώτο λόγο για τη νίκη στο δυνατό στην έδρα του Σιάτλ, που έχει και δυο παιχνίδια στα πόδια του, ικανοποιητικός ο άσος στο 2,00 της Bet365.

1674. ΟΥΝΙΟΝ ΣΑΝΤΑ ΦΕ - ΡΑΣΙΝΓΚ ΚΛΟΥΜΠ

Πήρε το βαθμό της ισοπαλίας στην έδρα της Νιούελς η Ουνιόν (1-3-1), όμως για ένα ακόμα παιχνίδι δεν έδειξε ικανή να απειλήσει ουσιαστικά την αντίπαλη ομάδα, αλλά είναι φανερό πως έχει το εύκολο γκολ, παρά τις λίγες τελικές που δημιουργεί. Μεγάλη νίκη πανηγύρισε η Ράσινγκ (1-2-2) στο ντέρμπι της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στη Μπόκα, σπάζοντας το ρόδι για φέτος, ενώ μεσοβδόμαδα αναδείχθηκε ισόπαλη με την ίδια για το Κόπα Λιμπερταδόρες. Έχουν σκοράρει στα 4/5 παιχνίδια πρωταθλήματος οι δύο ομάδες, με το αμφίσκορο να αποτελεί τη μοναδική λύση στο ματς.

1651. ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΚΑΛΙ - ΟΝΣΕ ΚΑΛΝΤΑΣ

Αγωνίστηκε με πολλές αλλαγές στον αγώνα κόντρα στη Μεντεγίν η Κάλι λόγω του Λιμπερταδόρες, κατάφερε όμως να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας, διευρύνοντας το αήττητο σερί της για πέντε ματς. Προέρχεται από το δύσκολο εκτός έδρας αγώνα κόντρα στη Μπολίβαρ, με τις αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα να είναι σχεδόν σίγουρες. Πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα για την Όνσε Κάλντας, 3-0 εντός έδρας κόντρα στην υπερδύναμη Ατλέτικο Νασιονάλ. Δύσκολο ματς, το αφήνουμε στην άκρη.

1675. ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ – OΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ

Με φιλοδοξίες ξεκινάει η χρονιά για το Λος Άντζελες, γεμάτο αστέρια το ρόστερ (στους Τζέραρντ, Κιν, Ντος Σάντος προστέθηκαν οι Άσλεϊ Κόουλ και Ντε Γιονγκ), φάνηκε πάντως ασύνδετο στα ματς με τη Σάντος Λαγκούνα για τους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ (0-0 εντός, 0-4 εκτός) μένοντας εκτός συνέχειας. Η Ουάσιγκτον έμεινε επίσης εκτός συνέχειας Τσάμπιονς Λιγκ από την Κερετάρο (ήττα με 0-2 στο Μεξικό, 1-1 η ρεβάνς). Ανανέωσε το ρόστερ από τη μέση και μπροστά προκειμένου να γίνει πιο δημιουργική, για τους επόμενους μήνες θα στερηθεί τον εξαιρετικό κίπερ Χαμίντ που χειρουργήθηκε. Βάσει ονομάτων φαίνεται να έχουν βγάλει αποδόσεις οι μπουκ, η Ουάσιγκτον έδειξε πιο έτοιμη από το Λος Άντζελες στα ματς του Τσάμπιονς Λιγκ και αδικείται ξεκάθαρα από τις τιμές, το ασιατικό διπλό +1 στο 2,025 στην Bet365 βρίσκεται στα υπ’ όψιν αν και το τοπίο είναι αρκετά θολό ακόμα, όπως και σε κάθε πρεμιέρα.

----. ΝΑΣΙΟΝΑΛ ΠΟΤΟΣΙ – ΟΥΝΙΒΕΡΣΙΤΑΡΙΟ ΝΤΕ ΣΟΥΚΡΕ

Πορεία πρωταθλητισμού κάνει στο Κλαουσούρα η Νασιονάλ, βρισκόμενη στο -3 από την κορυφή. Προέρχεται από τη σπουδαία εκτός έδρας νίκη κόντρα στη Μπλούμινγκ με 2-1. Μέτρια τα πράγματα φέτος για τη Σούκρε, η οποία δεν έχει το απαραίτητο υλικό για κάτι παραπάνω από το μέσο της βαθμολογίας. Από την εντός έδρας ήττα κόντρα στη Σαν Χοσέ έρχονται οι φιλοξενούμενοι. Προβάδισμα στον άσο ενώ επιλογή αποτελούν τα πολλά γκολ.

----. ΣΑΝ ΧΟΣΕ – ΡΕΑΛ ΠΟΤΟΣΙ

Ματς με φόντο την παραμονή. Τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δύο ομάδες είναι μεγάλα κάτι που έχει αντίκτυπο στο αγωνιστικό κομμάτι. Σπουδαία νίκη-ανάσα για τη Σαν Χοσέ στην έδρα της Σούκρε, ενώ η Ρεάλ δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την έδρα της, γνωρίζοντας την ήττα με 2-0 από την πρωτοπόρο Χόρχε Γουίλστερμαν. Δε θα μπλέξουμε.

----. ΜΠΟΛΙΒΑΡ – ΜΠΛΟΥΜΙΝΓΚ

Άσος χωρίς καμία στοιχηματική αξία.

----. ΧΟΡΧΕ ΓΟΥΪΛΣΤΕΡΜΑΝ – ΔΕ ΣΤΡΟΝΓΚΕΣΤ

Μεγάλο ντέρμπι με φόντο τον τίτλο. Τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι γηπεδούχοι, δεν τους εμποδίζει να παλεύουν στα ίσια για τον τίτλο του Κλαουσούρα, παραμένοντας χωρίς ήττα μετά από εφτά ματς. Προέρχονται από την εκτός έδρας νίκη κόντρα στη Ρεάλ Ποτοσί. Παράλληλες υποχρεώσεις για το Λιμπερταδόρες έχει η Στρόνγκεστ, κάτι που κοστίζει βαθμούς στο πρωτάθλημα. Την προηγούμενη αγωνιστική δεν κατάφερε να κερδίσει την Οριέντε Πετρολέρο εντός έδρας, μένοντας στο 0-0. Επιθετικές ομάδες αμφότερες, δε θα μπλέξουμε με πλευρά, θα πάμε με το over.

----. ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ

Εξαιρετική η ΑΕΚ στην κανονική περίοδο, τερμάτισε μόλις ένα βαθμό κάτω από τον ΑΠΟΕΛ, δείχνει ικανή να διεκδικήσει μέχρι τέλους τον τίτλο, με όπλο την ισχυρή της έδρα (10-1-2 εντός). Ο Απόλλων θέλει να διεκδικήσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, έρχεται πάντως από δυο κολλητές ήττες, υπάρχει γκρίνια για τον κόουτς Πέδρο Εμάνουελ. Σε καλύτερη κατάσταση οι γηπεδούχοι, είναι το φαβορί για τη νίκη, άνευ αξίας όμως ο άσος του 1,35.

----. ΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΝΟΡΘΩΣΗ

Φουριόζα μπαίνει στην τελική ευθεία της σεζόν η Ομόνοια, έρχεται από τέσσερις σερί νίκες σε πρωτάθλημα και κύπελλο (4/4 over 2,5), στο γήπεδό της παραμένει αήττητη και μετράει έξι κολλητά τρίποντα (8-5-0 εντός). Η Ανόρθωση πανηγύρισε νίκη έπειτα από τέσσερα ματς (0-2-2) με το 2-0 απέναντι στο Παραλίμνι, ευελπιστεί αυτή να είναι η αρχή για ένα καλό σερί θετικών αποτελεσμάτων. Φαβορί στο ντέρμπι κατά τη γνώμη μας η Ομόνοια, όχι όμως στο 1,55, παρά το προβλήματα των φιλοξενούμενων (τιμωρημένο ο Κάλβο, αμφίβολοι οι Πελέ, Μαρτίνες και Ντλόβου) δεν είναι για τόσο χαμηλά ο άσος.

----. ΕΡΜΗΣ ΑΡΑΔ. – ΑΡΗΣ ΛΕΜ.

Πολλά ακούγονται για την συγκεκριμένη αναμέτρηση, το μόνο σίγουρο είναι ότι αν ο Ερμής δεν το πάρει θα έχει δύσκολο έργο στη συνέχεια, αύτη είναι η άποψη μας. Ο άσος του 2,10 που άνοιξε είχε αξία αλλά πλέον έπεσε στο 1,44, ο καθένας κρίνει τι θα κάνει, σίγουρα θα έχει ενδιαφέρον το live.

----. ΠΑΦΟΣ – ΔΟΞΑ ΚΑΤΩΚΟΠΙΑΣ

Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν στο τελευταίο ματς της κανονικής διάρκειας με την Πάφο να κάνει την έκπληξη και να κερδίζει με 1-3 εκτός έδρας, παρότι η Δόξα είναι καλύτερη ομάδα και μπορεί να πάρει αποτέλεσμα. Ίσως το αποτέλεσμα της Τετάρτης να ώθησε το αρχικό 2,10 στο 1,66 και τώρα να ισορρόπησε στο 1,80. Παράξενη βέβαια αυτή η πτώση. Η κόντρα είναι στις σκέψεις μας αλλά μετά την έναρξη του αγώνα.

----. ΑΕ ΛΕΜΕΣΟΥ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ

Η ΑΕΛ τελικά έμεινε στα πλέι-άουτ και δεν μπόρεσε να ανέβει στην πρώτη εξάδα, αφού έχασε από την Ομόνοια στο τελευταίο της ματς. Πάντως δεν περιμένουμε να κινδυνέψει, έχει καλή ομάδα και καλό προπονητή, σε αντίθεση με τον Εθνικό Άχνας. Ο άσος στο 1,57 δεν έχει αξία πριν την έναρξη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ