ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Κυριακής

Ακτινογραφία κουπονιού Κυριακής

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Κυριακής (28/2). Πηγή: Betblog.gr.

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Κυριακής.

2232. ΓΚΑΜΠΑ ΟΣΑΚΑ – ΚΑΣΙΜΑ

Μπορεί πέρσι η Γκάμπα να έφτασε στην πηγή χωρίς βέβαια να πιεί νερό, φέτος όμως δηλώνει εκ νέου παρούσα ως μία εκ των διεκδικητών του τίτλου. Πέραν του ότι κράτησε όλα της τα αστέρια κι ενισχύθηκε περαιτέρω με δύο ταλαντούχους παίκτες, θα αγωνίζεται μετά από λίγα χρόνια αναμονής στο ολοκαίνουριο της γήπεδο, τα εγκαίνια του οποίου θα πραγματοποιηθούν στην προσεχή αναμέτρηση κόντρα στην Κασίμα. Η τελευταία έκανε κίνηση-ματ κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου, αποκτώντας τον εξαιρετικό χαφ Ναγκάκι που πέρσι αγωνίστηκε για λογαριασμό της Σονάν. Βέβαια, παραμένει ουσιαστικά «γυμνή» στη θέση του σέντερ φορ, ενώ αναμφίβολα θα της κοστίσει η απουσία του πολυεργαλείου εν ονόματι Σιμπασάκι, ο οποίος τραυματίστηκε κι αναμένεται να επιστρέψει στα μέσα Μαρτίου. Στα υπέρ των γηπεδούχων το γεγονός πως έχουν δώσει ήδη δύο επίσημα ματς σε αντίθεση με τους αντιπάλους τους, μετρώντας μία ήττα στον τελικό του Σούπερ Καπ από τη Χιροσίμα (3-1) και μία ισοπαλία (0-0) με τη Σουβόν για την πρώτη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ. Περιμένουμε από τους γηπεδούχους να δείξουν από νωρίς τις διαθέσεις τους για τη φετινή σεζόν, συνδυάζοντας τα εγκαίνια του γηπέδου με νίκη κόντρα σε μία ομάδα που σίγουρα δεν τρομάζει ενώ παραδοσιακά τα πάνε καλά απέναντί της. Στο 2,50 προσφέρεται ο άσσος ( Stoiximan ).

2233. ΣΕΝΤΡΑΛ ΚΟΑΣΤ ΜΑΡΙΝΕΡΣ - ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ ΤΖΕΤΣ

Οι Μάρινερς του Σέντραλ Κοστ παραμένουν ουραγοί (2-2-6 εντός) μετά την εύκολη ήττα με 4-1 από τη Μέλμπουρν Σίτι παρότι προηγήθηκαν. Συνεχίζουν στον ίδιο ρυθμό και η τελευταία θέση τους ανήκει. Για το ματς με τους Τζετς θα έχουν κάποιες σημαντικές απουσίες για μία ακόμη φορά. Οι Νιουκάστλ Τζετς (2-2-4 εκτός) έκαναν ακόμα μία καλή εμφάνιση, κέρδισαν με 3-2 τους Φοίνιξ του Γουέλινγκτον, παρότι βρέθηκαν δύο φορές πίσω στο σκορ. Τρία ματς αήττητοι μετρούν (2-1-0) και έχουν βρει ρυθμό. Ανώτερη ομάδα οι Τζετς και σε καλύτερη κατάσταση, το 0:0 στο 2,075 έχει αξία και αποτελεί επιλογή μας ( YoungGuns).

2242. ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ – ΛΕΒΑΝΤΕ

Απόλυτα επιτυχημένη μέχρι στιγμής η σεζόν για τη Βιγιαρεάλ που μεσοβδόμαδα προκρίθηκε στους 16 του Γιουρόπα Λιγκ βγάζοντας νοκ-άουτ τη Νάπολι. Στο πρωτάθλημα είναι αήττητη εδώ και 12 αγώνες (8-4-0) και πορεύεται με όπλο την πολύ σφιχτή άμυνα της (2η καλύτερη με 18 γκολ παθητικό). Σπάνια «σκοτώνει» τις αντιπάλους της αφού προτιμάει να «θυσιάζει» διάφορα στοιχεία του παιχνιδιού της για χάρη του αποτελέσματος. Η Λεβάντε στο γήπεδο της είναι ανταγωνιστική αλλά όταν απομακρύνεται από αυτό είναι ακίνδυνη (1-2-9 εκτός έδρας ρεκόρ). Θα στηρίξουμε το «κίτρινο υποβρύχιο» που ακόμα καιrotationνα κάνει έχει την ικανότητα να πάρει μία επαγγελματική νίκη. Τον συνδυασμό 1 &under3,5 στο 2,22του Stoiximan επέλεξαν οι YoungGuns . Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2243. ΛΕΓΚΑΝΕΣ – ΑΛΑΒΕΣ

Ντέρμπι κορυφής μεταξύ των δυο ομάδων που οδηγούν την κούρσα της βαθμολογίας. Καυτή η Λεγανές, μετράει 6-1-1 μετά τη διακοπή και διαθέτει τη μοναδική αήττητη έδρα της κατηγορίας (8-5-0 εντός, 6-1-0 στα πιο πρόσφατα επτά). Η Αλαβές δε χάνει εδώ και πέντε αγωνιστικές αλλά κολλάει συχνά στην ισοπαλία (2-3-0, 5/5 under 2,5), έχει επικρατήσει σε ακριβώς τις μισές από τις ως τώρα εξόδους της (6-2-4 εκτός). Σε αποδόσεις καθαρού φαβορί βρίσκουμε τους γηπεδούχους, η αλήθεια είναι ότι με την εικόνα που παρουσιάζουν δεν θα μπορούσε ο άσος να πληρώνει παραπάνω, ματς με λίγα γκολ περιμένουμε να δούμε σε κάθε περίπτωση, από τη στιγμή που συγκρούονται οι δυο καλύτερες άμυνες της κατηγορίας, ειδικά αν επιβεβαιωθεί η διαφαινόμενη απουσία του αρχισκόρερ των φιλοξενούμενων, Τοκέρο (25 συμ./8 γκολ).

2247. ΠΑΛΕΡΜΟ – ΜΠΟΛΟΝΙΑ

Με 5άρα από την εσχάτως φορμαρισμένη Ρόμα επέστρεψε ο Μπέπε Ιακίνι στον πάγκο της Παλέρμο που τρέχει ένα σερί 0-2-3 στα τελευταία 5 ματς έχοντας δεχτεί 13 τέρματα και μοιραία παραμένει αρκετά χαμηλά, μόλις στο +3 από την 16η Φροζινόνε. Η Μπολόνια είναι πολύ άνετη και μάλιστα μετά και το 0-0 κόντρα στη Γιουβέντους μπορεί ήδη να σκέφτεται τις διπλωματικές της σχέσεις με τις άλλες ομάδες. Καταλυτική η προϊστορία με 14-8-1, παίζεται άνετα το DNB των γηπεδούχων στο 1,93.

2246. ΧΕΡΑΚΛΕΣ – ΡΟΝΤΑ

Από δυο κολλητές ήττες έρχεται η Χέρακλες, είχε βέβαια δύσκολο έργο απέναντι στη φορμαρισμένη Άλκμααρ (έχασε με 3-6) και την πρωτοπόρο PSV (ήττα με 0-2), πάντως οι εμφανίσεις της ήταν συνολικά μετριότατες, σε συνέχεια εκείνων που πραγματοποιεί από το ξεκίνημα του δεύτερου γύρου (2-2-3 εντός του 2016). Η Ρόντα πήρε κάποιας μορφής εκδίκηση από τη Φέγενορντ για τον αποκλεισμό από το κύπελλο, απέσπασε ισοπαλία με 1-1 στο Ρότερνταμ, δίνοντας συνέχεια στην πολύ καλή πορεία που πραγματοποιεί στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος (2-3-2 εντός του 2016). Ισχυρή στην έδρα της η Χέρακλες (8-2-2), υπό άλλες συνθήκες του 2,00+ το άσου θα έμοιαζε με τεράστια ευκαιρία, όμως η φθίνουσα πορεία που διαγράφει, σε συνδυασμό με τη σταθερή βελτίωση που παρουσιάζει η Ρόντα, μας ωθεί στο να μείνουμε μακριά από την εν λόγω αναμέτρηση.

2248. ΣΙΒΑΣΠΟΡ – ΑΝΤΑΛΙΑΣΠΟΡ

Αναθάρρησε με την νίκη επί της Ριζεσπόρ (2-1) η Σιβασπόρ (ρεκόρ 3-8-11), δεν είχε όμως ανάλογη παρουσία στο Ικόνιο κόντρα στην τοπική ομάδα, όπου αν και το πάλεψε τελικά έχασε δίκαια με σκορ 2-1. Αυτή ήταν η πέμπτη της ήττα στα επτά τελευταία (1-1-5) και η τέταρτη σερί εκτός έδρας. Για την Ανταλιασπόρ (ρεκόρ 7-6-9) το θρίαμβο επί της Φενέρ (4-2) ακολούθησε η ήττα στην έδρα της μαχόμενης για παραμονή Εσκισεχιρσπόρ (3-2), έδειξε όμως χαρακτήρα κι επανήλθε αμέσως στις επιτυχίες, λυγίζοντας και μάλιστα με ανατροπή τη Ριζεσπόρ (2-1). Με το μαχαίρι στο λαιμό η γηπεδούχος, η οποία όμως σε περίπτωση νίκης αποκτά μετά από καιρό βάσιμες ελπίδες για την αποφυγή του υποβιβασμού, μιας και θα πλησιάσει στο -3 την Καϊσερισπόρ που ηττήθηκε την Παρασκευή με 1-0 από την Μπασακσεχίρ. Είχαμε διάθεση να στηρίξουμε τους γηπεδούχους, οι οποίοι έδειξαν πως στο σπίτι τους την κρίσιμη στιγμή μπορούν να πάρουν αυτό που θέλουν, όμως θα προτιμούσαμε κάτι καλύτερο από το 1,91 του άσσου για να ασχοληθούμε. Συντριπτικά υπέρ των GG η προϊστορία (9/10 στα τελευταία μεταξύ τους), όμως λίγο η κρισιμότητα της αναμέτρησης για τους γηπεδούχους, λίγο το υποψιασμένο 1,67, μας σπρώχνουν στο πάσο.

2250. ΒΙΜΠΟΡΓΚ – ΝΟΡΝΤΖΕΛΑΝΤ

Η Βίμποργκ και η Νόρντζελαντ είχαν αντίθετες πορείες στη διάρκεια του χειμώνα. Η γηπεδούχος στηρίχθηκε στην άμυνά της στο πρώτο μισό της σεζόν κι όταν στην πορεία συμφώνησε με δύο καλούς ελεύθερους στράικερ, έγινε αποτελεσματική μπροστά στην αντίπαλη εστία. Πλέον θεωρεί ότι έχει σωθεί και δε χρειάστηκε στο παζάρι να μπλέξει με σπουδαίες μεταγραφές, γι’ αυτό αρκέστηκε στο να κρατήσει το υπάρχον σχήμα. Δεν ίσχυσε το ίδιο για τη φιλοξενούμενη, που πούλησε στην Κίνα τον αρχισκόρερ της (Μπρουνίνιο, 9 γκολ). Με την επιστροφή του Κάρστεν Χιούλμαντ στον πάγκο όμως θα επιστρέψει κι ο αέρας της ομάδας που έχει στόχους, όπως συνέβαινε με τον ίδιο τεχνικό πριν από μερικά χρόνια. Είναι ερωτηματικό υπό αυτές τις συνθήκες, περιμένουμε να δούμε το «γκελ» που θα κάνει ο νέος τεχνικός. Λογικά δεν πρέπει να περιμένουμε πολλά γκολ, αλλά και το under 2 που προσφέρει η Bet365 στο 2,00 δεν αξίζει για να σταθείς ούτε δευτερόλεπτο. Να περάσει ο επόμενος.

2251. ΤΣΕΣΤΕΡ – ΤΡΑΝΜΙΡ

Η Τσέστερ (6-6-4 εντός) δεν μπήκε καλά στο πρώτο ημίχρονο και έχανε με 2-0 εκτός έδρας από την Κιντερμίνστερ, όμως στο δεύτερο μέρος βελτιώθηκε αρκετά και ισοφάρισε. Η Τρανμίρ (6-8-3 εκτός) έχασε με 0-1 από την Τσέλτεναμ, οριακή ήττα, ο επαγγελματισμός της αντιπάλου την εμπόδισε από το να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας. Τηλεοπτικό ματς Κυριακής και όχι τυχαία, αφού πρόκειται για σημαντικό ντέρμπι του Τσεσάιρ με έντονη αντιπαλότητα και τον κόσμο των δύο ομάδων να το περιμένει με ανυπομονησία, τα εισιτήρια έχουν εξαντληθεί, λίγα πάνω από 1.000 άτομα θα έχει η Τρανμίρ. Λίγο πιο μοιρασμένο θα θέλαμε το σετ των αποδόσεων.

2256. ΧΑΪΝΤΕΝΧΑΪΜ – ΜΠΙΛΕΦΕΛΝΤ

Η Χαϊντενχάιμ (4-3-4 εντός) πήρε τον βαθμό στην έδρα της Καϊζερσλάουτερν με 2-2, παρότι έχανε με 2-0. Στο 90’ ήρθε η ισοφάρισε, εκμεταλλεύτηκε το κόμπλεξ που έχει η γηπεδούχος στο σπίτι της που δεν μπορεί να κερδίσει καθόλου εύκολα και πήρε τον πόντο. Η Μπίλεφελντ (3-6-2 εκτός) στο ντέρμπι με την Πάντερμπορν πήρε την ισοπαλία με 1-1, στο πρώτο μέρος δεν ήταν καλή και έχανε αλλά στην επανάληψη διόρθωσε πολλά πράγματα και βρήκε το γκολ της ισοφάρισης. Δίκαιη η μοιρασιά. Πάσο.

2257. ΝΤΟΥΙΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΣΑΝ ΠΑΟΥΛΙ

Η ουραγός Ντούισμπουργκ (2-5-4 εντός) δεν έπαιξε καλά αλλά πήρε τον πόντο στο Φιρτ με 1-1. Η εικόνα της δείχνει ομάδα που χρειάζεται το όγδοο θαύμα του κόσμου για να σωθεί. Η Σαν Πάουλι (4-5-2 εκτός) έχασε με 1-3 εντός έδρας από τη ΦΣΒ Φρανκφούρτης και δεν αξιοποίησε τη νίκη επί της Λειψίας όπως έπρεπε. Μάθημα θέλει ο κόουτς να είναι αυτό για τους παίκτες του. Το 2,10-2,20 του διπλού δεν έχει ιδιαίτερη αξία πριν την έναρξη.

2255. ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΪΓΚ - ΦΣΒ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ

Η Μπραουνσβάιγκ (5-3-3 εντός) έμεινε στο 2-2 με την Καρλσρούη, έπαιξε καλά στο πρώτο μέρος και βρέθηκε μπροστά, στο δεύτερο μέρος απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα αλλά όχι μόνο δεν καθάρισε το ματς δέχτηκε και την ισοφάριση. Η ΦΣΒ Φρανκφούρτης (4-5-2 εκτός) κέρδισε εκτός έδρας με 3-1 τη Σαν Πάουλι, ευχάριστη έκπληξη η τόσο καλή εκτός έδρας παρουσία της. Έπαιξε εξαιρετικά και πήρε δίκαια τη μεγάλη νίκη. Εκτός ο φορ Σαχίν (18 συμ./4 γκολ) και ο εξτρέμ Χαλίμι (21 συμ./4 γκολ). Αν δεν είχε τις απουσίες η φιλοξενούμενη το +0,75 θα ήταν στις επιλογές μας. Ακόμα και τώρα πάντως διαφωνούμε με το 1,60-1,65 του άσου.

2260. ΤΟΥΝ – ΒΑΣΙΛΕΙΑ

Η Τουν ελπίζει ότι θα βρει τη Βασιλεία κουρασμένη. Ξέρει, όμως, ότι για να πάρει ένα βαθμό από την πρωταθλήτρια παραδοσιακά φτύνει αίμα, πόσο μάλλον για να την κερδίσει κιόλας. Έχει κακή παράδοση εναντίον της Βασιλείας, νίκησε τελευταία φορά τον Νοέμβριο του 2012. Μετά τις δύο νίκες στις καθυστερήσεις, την προηγούμενη αγωνιστική η Τουν παραδόθηκε στη Γιουνγκ Μπόις. Η Βασιλεία προφανώς ακόμα ζει σε ρυθμούς πρόκρισης στο Γιουρόπα Λιγκ (2-1 τη Σεντ Ετιέν σε ματς-θρίλερ στο φινάλε), σίγουρα ο Ουρς Φίσερ θα κάνει αλλαγές στην ενδεκάδα για να την φρεσκάρει. Άλλωστε, ο τίτλος δεν χάνεται με τίποτα και αντέχει κάποιες γκέλες. Περίμεναν όλοι να είναι λιγότερο αποτελεσματική διότι υπάρχουν ερωτηματικά τόσο για τον προπονητή, όσο και για τις διαθέσεις των παικτών, όμως η Βασιλεία πάει σαν τρένο. Είναι φανερό, λοιπόν, ότι το ασιατικό διπλό -0.75 στο 2,025 της Bet365 μπορεί να σπάσει μόνο αν οι ρεζέρβες δεν δώσουν σημασία στο ματς. Κι αυτό δεν πρόκειται να συμβεί… Καλή επιλογή είναι και το GG & over 2,5 στο 2,00 της ίδιας εταιρείας διότι η Τουν δεν έχει τίποτα να χάσει κι η Βασιλεία δέχεται γκολ εύκολα στο δεύτερο μισό.

2261. ΒΑΝΤΟΥΖ – ΓΚΡΑΣΧΟΠΕΡΣ

Ουραγός παραμένει η Βαντούζ, μετράει 1-1-1 μετά τη διακοπή (2/3 over 2,5, 3/3 GG), τα 10/11 τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα επαλήθευσαν το αμφίσκορο, ενώ στην έδρα της έχει κερδίσει μόνο μια φορά από την αρχή της χρονιάς (1-7-2 εντός, 9/10 GG). Η Γκρασχόπερς νίκησε για πρώτη φορά μετά τις γιορτές (3-0 τη Σιόν), παραμένει δεύτερη στην κατάταξη, στο +4 από τη Γιούνγκ Μπόις. Μετράει 7/9 over 2,5 στα τελευταία της ματς ανεξαρτήτως έδρας και μακριά από το σπίτι της έχει απολογισμό 4-3-3 (8/10 over 2,5, 9/10 GG). Έχουν βρει ρυθμό στην επίθεση οι δυο ομάδες και βρίσκουν εύκολα δίχτυα εσχάτως, το over 2,5 στο 1,72 αλλά και το συνδυαστικό GG & over 2,5 στο 1,95 της Bet365 φαίνεται να έχουν καλές τύχες, με το ασιατικό διπλό -0,25 στο 2,025 της Bet365 πάει ο DSuker βασιζόμενος στην ποιοτική ανωτερότητα των φιλοξενούμενων.

2268. ΝΑΝΤ – ΜΟΝΑΚΟ

Χωρίς παιχνίδι στα πόδια της εδώ και 15 μέρες η Ναντ (το πιο πρόσφατο στην Κορσική με τη Μπαστιά αναβλήθηκε), είναι αήττητη στο δεύτερο γύρο (4-3-0), επεκτείνοντας στο σερί της χωρίς ήττα στις 12 αγωνιστικές (4-8-0). Μπροστά στο κοινό της δείχνει απελευθερωμένη εσχάτως, μετράει 3-2-0 στα πιο πρόσφατα από αυτά με 4/5 over 2,5 και 5/5 GG. Η Μονακό αποκτά αποστάσεις από τους διώκτες της και παγιώνει τη θέση της στη δυάδα, έχει μόλις μια ήττα στα πιο πρόσφατα 14 ματς πρωταθλήματος (8-5-1) και έχει χάσει μόνο σε δυο εξόδους της (6-5-2 εκτός). Σεβόμαστε το ανέβασμα των τελευταίων εβδομάδων της Ναντ, θεωρούμε πάντως ότι ο φαβοριτισμός της είναι υπερβολικός απέναντι στην αξιόπιστη φετινή Μονακό, επιπλέον οι γηπεδούχοι έχουν μπροστά τους αγώνα για τα προημιτελικά του κυπέλλου (εκτός με τη Σοσό), γεγονός που μπορεί να τους αποπροσανατολίσει, η αξία βρίσκεται στις τιμές αουτσάιντερ των φιλοξενούμενων και στο ασιατικό διπλό +0,25 στο 1,85 της Bet365.

2284. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΒΕΡΟΙΑ

Ευρώπη τέλος για τον Ολυμπιακό και πλέον η προσοχή στρέφεται αποκλειστικά στη μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος, κάτι που θα συμβεί εάν επιτευχθεί το τρίποντο κόντρα στη Βέροια. Η ομάδα του Μάρκο Σίλβα δίνει την Τετάρτη σημαντικό ματς για το κύπελλο, καθώς φιλοξενείται στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ, με τον Πορτογάλο τεχνικό να προχωράει σε αρκετές αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Χωρίς άγχος και με πολλές απουσίες ταξιδεύει στο Φάληρο η «βασίλισσα» του βορρά, καθώς ο στόχος της παραμονής έχει ουσιαστικά επιτευχθεί. Δυσκοίλια στο γκολ η ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου, θα ψάξουν μία πειστική νίκη μπροστά στο κοινό τους οι «ερυθρόλευκοι», με το συνδυασμό άσου καιNGνα αποτελεί επιλογή σε απόδοση 1,75 στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2267. ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΝΗΣ – ΓΚΡΟΝΤΙΓΚ

Εφιάλτης αποδείχτηκε για τη Ραπίντ η συμμετοχή στα νοκ-άουτ του Γιουρόπα Λιγκ, έμεινε εκτός συνέχειας με δυο ήττες από τη Βαλένθια και συνολικό σκορ 0-10, καθώς μετά το διασυρμό με 0-6 στην Ισπανία, ακολούθησε το 0-4 στη ρεβάνς στο γήπεδό της. Στο πρωτάθλημα πάντως τα πηγαίνει εξαιρετικά, μετράει 3/3 μετά τη διακοπή με τέρματα 8-0, με αποτέλεσμα να ισοβαθμεί στην κορυφή της βαθμολογίας με τη Σάλτσμπουργκ. Η ήττα της Γκρόντιγκ στο εξάποντο με την ΒΑΚ Πέλετς ήταν η τέταρτη αποτυχία της στα πιο πρόσφατα πέντε ματς πρωταθλήματος (0-1-4), στον πόντο πλέον η διαφορά της από τον υποβιβασμό, έμπλεξε για τα καλά στη μάχη της ουράς. Να ξεπλύνει τη ντροπή θα επιδιώξει η Ραπίντ, δεν υπάρχει λόγος να μπλέξουμε με τον τοκογλυφικό άσο, παρόλο που η Γκρόντιγκ χάνεται μακριά από το σπίτι της (1-2-8 εκτός).

2274. ΑΟΥΕ – ΕΡΦΟΥΡΤ

Η Άουε (6-7-0 εντός, με διαφορά η καλύτερη εντός έδρας άμυνα με μόλις δύο γκολ παθητικό!) κέρδισε με 2-0 τη Χάνσα εκτός χωρίς να βρει μεγάλη αντίδραση και συνεχίζει σε πορεία προς την αυτόματη άνοδο. Κέρδισε με 1-0 τη Βίρτσμπουργκ εντός έδρας η Έρφουρτ (1-4-7 εκτός) και ντούμπλαρε τις νίκες της. Δεν εντυπωσιάζει με την απόδοση της, απλά ξέρει τι πρέπει να κάνει. Όμως πιστεύουμε ότι στην έδρα της Άουε δεν έχει τύχες, ο άσος στο 1,60 δεν κρύβει αξία, είναι οριακά δίκαιος, το 2,30 του να κερδίσει η γηπεδούχος δίχως να δεχτεί τέρμα είναι στις σκέψεις μας.

2273. ΜΑΓΔΕΜΒΟΥΡΓΟ - ΚΙΚΕΡΣ ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗΣ

Το Μαγδεμβούργο (7-4-1 εντός) παραμένει για τέσσερα ματς δίχως νίκη (0-3-1) στο πιο πρόσφατο έχασε με 0-2 από την κυνική και καλή Όσναμπρικ. Έχασε την τρίτη θέση και θα πρέπει να παλέψει και πάλι γι’ αυτήν, απέχει πέντε βαθμούς. Έχει κάποιες απουσίες που επηρεάζουν. Οι Κίκερς της Στουτγκάρδης (3-3-7 εκτός) έμειναν στο 0-0 με τη Χόλσταϊν, κακή εμφάνιση και το Χ είναι κολακευτικό. Το σοβαρό Μαγδεμβούργο θα κερδίσει εύκολα, αν είχαμε έστω κάποια σημάδια στροφής θα επιλέγαμε τον άσο στο 1,90, τώρα μόνο μετά την έναρξη μπορεί να το σκεφτεί/επιλέξει κάποιος.

2285. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΛΑΜΙΑ 1964

Ο Απόλλων (6-2-2 εντός) είναι στην πρώτη θέση σε ισοβαθμία με την Κέρκυρα (δεν υπερτερεί) παρότι παίζει οριακά στα τελευταία παιχνίδια, έχει δύο σερί νίκες με 1-0. Η Λαμία χάνεται όταν φεύγει από την πόλη της (1-4-5 εκτός) και παρότι έχει κάνει κάποιες καλές εμφανίσεις στα τελευταία παιχνίδια μέσα στο 2016 δεν περιμένουμε να αντέξει στη Ριζούπολη απέναντι στον ανώτερο Απόλλωνα που κυνηγάει την πρωτιά. Βέβαια ο άσος στο 1,40 δεν έχει καμία αξία και δεν είναι στις σκέψεις μας για πριν την έναρξη.

2287. ΖΑΚΥΝΘΟΣ - ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ 1932

Η Ζάκυνθος (3-4-2 εντός) έπεσε πάλι στη ζώνη του υποβιβασμού αφού έχασε με 0-1 από τον Κισσαμικό. Δεν έπαιξε άσχημα και ίσως η μοιρασιά να ήταν πιο δίκαιο αποτέλεσμα σε μία δύσκολη έδρα στην Κρήτη. Ο Ζαϊρί (13 συμ./5 γκολ) είναι και πάλι έτοιμος και θα παίξει, λείπουν κάποιοι μακροχρόνιοι. Ο Αγροτικός Αστέρας (2-3-5 εκτός) μπορεί να είναι έξω από την επικίνδυνη ζώνη αλλά αυτό μόνο και μόνο επειδή υπερτερεί στην ισοβαθμία με τη Ζάκυνθο και την Παναχαϊκή. Δεύτερο σερί ματς που έμεινε στο 0-0, αυτή τη φορά τον άξιζε τον πόντο με τον Πανσερραϊκό στον Εύοσμο, αν ήταν και πιο εύστοχος θα μπορούσε ακόμα το τρίποντο που θα του έδινε σημαντική βαθμολογική ανάσα. Η έδρα παίρνει ένα μικρό προβάδισμα, η επιστροφή του Ζαϊρί θα βοηθήσει τους γηπεδούχους, δίκαιο το 2,15 του άσου και το -0,25.

----. ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ – ΚΑΛΛΙΘΕΑ

Ο Πανσερραϊκός (6-0-3 εντός) έμεινε στο 0-0 με τον Αγροτικό Αστέρα, δεν του άξιζε τόσο ο βαθμός, η τύχη και η μη ικανότητα του αντιπάλου να τελειώσει τις φάσεις που δημιούργησε του έδωσαν τον βαθμό. Η Καλλιθέα (3-3-4 εκτός) παίζει αρκετά καλά εδώ και κάποια παιχνίδι, εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις της. Οι αποδόσεις είναι αρκετά διαβασμένες και δεν μας αφήνουν περιθώριο να στηρίξουμε την Καλλιθέα. Αρκετό Χ έχει ο συγκεκριμένος αγώνας.

----. ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ

Για ακόμα ένα ματς του Παναιγιάλειου δεν έχουμε αποδόσεις, δυσκολεύουν τα πράγματα για τους γηπεδούχους, δύσκολα να μπλέξουν οι φιλοξενούμενοι. Πάμε στο επόμενο αφού δεν έχουμε αγορές.

----. ΤΡΙΚΑΛΑ – ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ

Τα Τρίκαλα θα κυνηγήσουν τη νίκη για να βγάλουν αντίδραση μετά τις πέντε σερί ισοπαλίες (μεσολάβησε και η νίκη επί του Ολυμπιακού Βόλου δίχως αγώνα βέβαια), η Παναχαϊκή έβγαλε τεράστια συσπείρωση και πολλά ψυχικά αποθέματα και κέρδισε με 1-0 την Καρδίτσα. Αν είχαμε αποδόσεις θα κρίναμε και στοιχηματικά το παιχνίδι, αλλά λογαριάζαμε δίχως τους ξενοδόχους (μπουκ).

2291. ΓΚΕΝΚ - ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ

Η Γκενκ (9-1-3 εντός) θέλει πρώτα να εξασφαλίσει τη θέση της στην πρώτη εξάδα και έπειτα να ανέβει όσο γίνεται για τα πλέι-οφ, ώστε να διεκδικήσει κάτι παραπάνω από την πέμπτη θέση. Στο τελευταίο της παιχνίδι έμεινε στο 0-0 με τη Λόκερεν, δεν εντυπωσίασε για ακόμα ένα ματς μακριά από το σπίτι της που σταθερά είναι μέτρια. Ο μέσος Γκόριους (11 συμ./2 γκολ) έφυγε για την Κίνα. Η πρωτοπόρος Κλαμπ Μπριζ (6-1-6 εκτός) απέκτησε παρέα στην κορυφή τη Γάνδη από την Παρασκευή το βράδυ, θέλει τη νίκη για να ξεφύγει όσο περισσότερο γίνεται. Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της συνέχισε να δείχνει ότι στο σπίτι της δεν έχει αντίπαλο και διέλυσε εύκολα με 6-0 τη Βέστερλο. Το άσχημο νέο όμως είναι ότι θα χάσει περίπου ένα μήνα ο πρώτος σκόρερ της ομάδα, Ντιαμπί (24 συμ./12 γκολ), αμφίβολος για ακόμα ένα ο χαφ Βόρμερ (17 συμ./5 γκολ). Φαβορί το διπλό, δεν θα μπλέξουμε, θα περιμένουμε στο live για κάποιο late αν βολεύει η εικόνα.

2295. ΝΤΕ ΓΚΡΑΑΦΣΑΠ – ΧΕΡΕΝΦΕΝ

Αλλαγμένη προς το καλύτερο στο δεύτερο γύρο η Ντε Γκράαφστσαπ, μετράει 2-3-2 στα τελευταία επτά, έχοντας μείνει αήττητη στα πιο πρόσφατα τέσσερα μπροστά στο κοινό της (2-2-0), με αποτέλεσμα να ξεφύγει από την τελευταία θέση της βαθμολογίας και να ατενίζει το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία. Αδυνατεί να βρει σταθερές στο παιχνίδι της η Χέρενφεν, είναι μια από τις πιο αλλοπρόσαλλες ομάδες της κατηγορίας, μετράει 3-1-3 μετά τη διακοπή, ούσα χωρίς τρίποντο στα πιο πρόσφατα τρία από αυτά, ενώ μακριά από το σπίτι της ο απολογισμός της ανέρχεται σε 3-2-7. Δεν μας βρίσκει σύμφωνους ο καθαρός φαβοριτισμός των φιλοξενούμενων, η Ντε Γκράαφστσαπ έχει πάρει τα πάνω της και ειδικά στο γήπεδό της έρχεται από σερί καλών εμφανίσεων, η αξία βρίσκεται στα αριστερά του σετ και στο 1Χ στο 1,75 της Bet365 που επέλεξαν τόσο ο Betol όσο και οι Young Guns.

2296. ΟΥΤΡΕΧΤΗ – ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ

Από δυο σερί νίκες έρχεται η Ουτρέχτη εδραιώνοντας τη θέση της στα πλέι-οφ και μένοντας ζωντανή στο κυνήγι ακόμα και της τρίτης θέσης, επιπλέον μεσοβδόμαδα δίνει το ματς της χρονιάς αφού παίζει ημιτελικό κυπέλλου απέναντι σε ερασιτεχνικό σωματείο, της δίνεται δηλαδή χρυσή ευκαιρία να βρεθεί στον τελικό. Η Φέγενορντ σπάει το ένα αρνητικό ρεκόρ μετά το άλλο, στο 0-1-6 ο απολογισμός της μετά τις γιορτές, κινδυνεύει πλέον η θέση της στα πλέι-οφ και ο μόνος τρόπος να σωθεί η χρονιά είναι μέσω του κυπέλλου, όπου και θα κληθεί την Πέμπτη να περάσει το εμπόδιο της φορμαρισμένης Άλκμααρ προκειμένου να βρεθεί στον τελικό. Δεν έχουμε διάθεση να ψάξουμε για τον τελικό νικητή, αφού και για τις δυο ακολουθούν κρίσιμες αναμετρήσεις μεσοβδόμαδα, η ενασχόληση με τα πολλά τέρματα και συγκεκριμένα με το GG & 2,5 στο 2,00 της Βet365 που επέλεξε ο Betol δείχνει η ενδεδειγμένη επιλογή, με την Ουτρέχτη να αριθμεί 5/11 over 2,5 και 7/11 GG στην έδρα της και τη Φέγενορντ 8/12 over 2,5 και 10/12 GG στις εξόδους της.

2298. ΣΠΑΡΤΑ ΡΟΤΤΕΡΝΤΑΜ - ΓΚΟΟΥ ΑΧΕΝΤ ΙΓΚΛΣ

Η πρωτοπόρος και με διαφορά καλύτερη ομάδα της κατηγορίας Σπάρτα μετράει πέντε σερί νίκες (4/5 over 2,5) και εξακολουθεί να είναι αλάνθαστη μπροστά στο κοινό της (12-0-0, 11/12 over 2,5). Οι φιλοξενούμενοι νίκησαν έπειτα από τέσσερις αγωνιστικές (0-2-2), με το φτωχό πλην δίκαιο 1-0 τη Βααλβάικ, θα ντεμπουτάρει στον πάγκο τους ο πολύπειρος Χανς ντε Κόνινγκ, που γνωρίζει όσο λίγοι την κατηγορία. Με ανεβασμένη ψυχολογία αναμένονται οι φιλοξενούμενοι, δεν ξέρουμε όμως κατά πόσο α καταφέρουν να κοντράρουν την εκπληκτική Σπάρτα, με τις αποδόσεις που κυκλοφορούν δεν βρίσκουμε ιδιαίτερο λόγο να εμπλακούμε στην εν λόγω αναμέτρηση.

2297. ΜΑΑΣΤΡΙΧΤ - ΝΤΕΝ ΜΠΟΣ

Χωρίς νίκη και με μόλις ένα τρίποντο στα τελευταία πέντε η Μάαστριχτ (0-2-3, 4/5 under 2,5, 4/5 NG), έχει αμφίβολο τον πρώτο της σκόρερ Νις (21 συμ./7 γκολ), η Ντεν Μπος έρχεται από νίκη (3-1 την ΦΚ Αϊντχόφεν), μετρούσε 0-5-3 στο αμέσως προηγούμενο διάστημα. Καμία από τις δυο δεν είναι ιδιαίτερα καλά, τα μοιρασμένα σετ μαw διευκολύνουν στο να πάμε πάσο χωρίς πολλά-πολλά.

2306. ΚΑΡΠΙ – ΑΤΑΛΑΝΤΑ

Τελειώνουν τα ψωμιά της Κάρπι, τα τρία επόμενα εντός έδρας ματς με Αταλάντα, Φροζινόνε και Σασσουόλο θα καθορίσουν και την τύχη της στη μεγάλη κατηγορία σε ένα χρονικό σημείο που μετράει 6 ματς χωρίς νίκη (0-3-3) παραμένοντας πάντα από την αρχή της σεζόν μέσα στη γραμμή του υποβιβασμού. Η Αταλάντα έχει τα δικά της θέματα με πρόσφατο ρεκόρ 0-5-6 και 11 ματς χωρίς νίκη αλλά οι εξαιρετικές επιδόσεις της στο Μπέργκαμο στον 1ο γύρο της έχουν δώσει αέρα +6 βαθμών από την ουρά. Δύσκολο ματς για πρόβλεψη καθώς το κίνητρο είναι και με τις δύο, ματς ξεκάθαρα για ενασχόληση μόνο στο live της αναμέτρησης.

2308. ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ – ΒΕΡΟΝΑ

Βίοι αντίθετοι για Ουντινέζε και Βερόνα το τελευταίο διάστημα. Οι «ζέβρες» παραπαίουν, βρίσκονται μόλις στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη και έχουν μπει για τα καλά σε περιπέτειες, αγνοώντας τη νίκη εδώ και οκτώ αγωνιστικές. Βαρύ το κλίμα για το Στέφανο Κολαντουόνο, ο οποίος θα πρέπει να αλλάξει άμεσα την εις βάρος του κατάσταση, προκειμένου να συνεχίσει στο τιμόνι των «μπιανκονέρι». Υπάρχει ζωή στον πλανήτη Βερόνα, καθώς οι «τζιαλομπλού» εδώ και επτά ματς διαγράφουν ανοδική τροχιά και σιγά-σιγά μπαίνουν ξανά στο κόλπο της παραμονής. Το μομέντουμ των δύο ομάδων οδήγησε τον Betolστην επιλογή του 0:0 ασιατικού διπλού, το οποίο βρίσκουμε σε απόδοση 2,675 στηνBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2307. ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ – ΦΡΟΖΙΝΟΝΕ

Δεν υπάρχει ομάδα Σαμπντόρια εδώ και αρκετό καιρό, 8 παιχνίδια χωρίς νίκη με επιμέρους ρεκόρ 0-2-6 και φυσικά ήταν επόμενο να πλησιάσει μόλις στους δύο βαθμούς τη γραμμή του υποβιβασμού και την 16η Φροζινόνε η οποία με νίκη μπορεί να προσπεράσει μάλιστα την αντίπαλό της. Ξεκάθαρο εξάποντο ματς, η αξία προφανώς και δεν είναι σε κανένα άσο με την εικόνα που έχει η Σαμπντόρια εδώ και αρκετό καιρό αλλά την ίδια στιγμή η Φροζινόνε δεν ενθουσιάζει για κόντρα έχοντας απολογισμό 1-2-9 εκτός έδρας φέτος με την χειρότερη βαθμολογική συγκομιδή από όλες τις ομάδες. Σίγουρα παίζεται το +1 των φιλοξενούμενων στο 1,725 πληρώνοντας περισσότερο ακόμη και από τον ξερό άσο.

2305. ΚΙΕΒΟ – ΤΖΕΝΟΑ

Σταθερά μακριά από την επικίνδυνη ζώνη, αλλά όχι και εξασφαλισμένη ακόμα η Κιέβο, διατηρεί μία ασφαλή απόσταση οκτώ βαθμών από τις θέσεις που οδηγούν στη Σέριε Β. Στο +5 από την τελευταία τριάδα της βαθμολογίας βρίσκεται η Τζένοα και με τις εκτός έδρας επιδόσεις της, δε θα πει όχι στο συμβιβασμό στο «Μαρκαντόνιο Μπεντεγκόντι». Πιθανή η αλληλεξουδετέρωση, αφού καμία ομάδα δε θα χαλαστεί με το βαθμό. Σε απόδοση 3,15 πρόλαβε στον Stoiximanτην ισοπαλία ο DSuker , παίζεται και στο 3,05 όπου βρίσκεται αυτή τη στιγμή. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2317. ΓΚΕΝΤΣΛΕΡΜΠΙΡΛΙΓΚΙ – ΑΚΙΣΑΣΠΟΡ

Τέλος στο ιδανικό ξεκίνημα του δεύτερου γύρου (4-0-0) δόθηκε για την Γκεντσλέρ (ρεκόρ 7-4-11) στην έδρα της Μπεσίκτας όπου πάλεψε όσο άντεξε, όμως το τελικό 1-0 δεν μπορούμε να πούμε ότι την αδικεί κιόλας. Αήττητη για τέταρτη σερί αγωνιστική (2-2-0) παρέμεινε η Ακισαρσπόρ (ρεκόρ 10-7-5), αυτή τη φορά απέσπασε εντός έδρας ισοπαλία κόντρα στην Μπασακσεχίρ (0-0) σε μια αναμέτρηση που θα ξεχαστεί γρήγορα. Μπορεί να μην κινδυνεύει άμεσα η Γκεντσλέρ, όμως βλέποντας τις ουραγούς να ανεβάζουν στροφές εσχάτως, σίγουρα δεν μπορεί να νιώθει απολύτως ασφαλής. Δε θα μπορούσε να δίνεται υψηλότερα το under 2,5 (1,57 / Stoiximan) , μιας και πρόκειται για δύο από τις πιο αμυντικογενείς ομάδες του πρωταθλήματος (16/22 under 2,5 η γηπεδούχος, 14/22 η Ακισάρ), ενώ μετρούν 5/7 στα μεταξύ τους. Αν έπρεπε να επιλέξουμε σημείο θα ρίχναμε μια ζαριά στην καλοπληρωμένη ισοπαλία (3,30 / Bet365), όμως θεωρούμε πως παρά το χαμηλό της απόδοσής του, το under 2,5 μπορεί να αποτελέσει στήριγμα.

2302. AEK ΛΑΡΝΑΚΑΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ

Η ΑΕΚ Λάρνακας (9-1-2 εντός) κέρδισε εύκολα την Αγία Νάπα παρότι έμεινε πίσω στο σκορ νωρίς. Κυνηγάει το ΑΠΟΕΛ που έχει ξεφύγει με τέσσερις βαθμούς (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου δηλαδή, αφού θεωρούμε δεδομένο ότι κέρδισε την Αγία Νάπα). Ο Απόλλων (5-4-3 εκτός) κυνηγάει ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ για να μειώσει τη διαφορά πριν τα πλέι-οφ. Έχει φτάσεις τις τέσσερις συνεχόμενες νίκες και συνεχίζει. Ματς για line και late goal.

2304. ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ - ΔΟΞΑ ΚΑΤΩΚΟΠΙΑΣ

Η Νέα Σαλαμίνα (3-5-4 εντός) θέλει να βρίσκεται στην εξάδα και το ματς με τη Δόξα είναι σημαντικότατο για τον στόχο αυτό που πιστεύουμε στο τέλος θα τον πετύχει. Η αντίπαλος της κέρδισε τον Ερμή και έχει πάλι ελπίδες, αλλά πιστεύουμε ότι για τους γηπεδούχους είναι πιο σημαντικό να βρίσκονται στην έκτη θέση. Ο άσος είναι δίκαιος στο 2,00, στο live ίσως μας απασχολήσει.

2303. AE ΛΕΜΕΣΟΥ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ

Με τον νέο κόουτς η ΑΕΛ (4-1-7 εντός) έχει μεγάλη βελτίωση και μετράει δύο συνεχόμενες νίκες με καλές εμφανίσεις, αν θέλει την εξάδα πρέπει να κερδίσει τον Εθνικό (2-2-8 εκτός) που ακόμα δεν έχει ξεμπερδέψει με την παραμονή του. Ο άσος στο 1,80 είναι απλά δίκαιος, όμως θα περιμένουμε την έναρξη του αγώνα να δούμε την εικόνα του παιχνιδιού.

2319. ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ. – ΑΡΣΕΝΑΛ

Ηρέμησαν κάπως τα πράγματα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά τις δύο συνεχόμενες προκρίσεις σε κύπελλο και Γιουρόπα Λιγκ, ωστόσο δεν παύει να είναι μια αλλοπρόσαλλη ομάδα που δεν έχει καθόλου διάρκεια στην απόδοσή της. Μια ανάσα από την κορυφή της Πρέμιερ βρίσκεται η Άρσεναλ, καλείται να δείξει χαρακτήρα και να μην λιποψυχήσει ως συνήθως. Φαβορί οι «κανονιέρηδες» στις αποδόσεις, σωστά μπορούμε να πούμε, αρκετά πιο σοβαροί από τη φετινή Γιουνάιτεντ, οι απουσίες της οποίας μάλλον έχουν επηρεάσει και τις τιμές του over 2,5 που προσφέρεται αρκετά ψηλά (2,25/ Stoiximan) για τέτοιο ματς. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2320. ΤΟΤΕΝΑΜ – ΣΟΥΟΝΣΙ

Χρυσή ευκαιρία παρουσιάζεται στη Τότεναμ για να συνεχίζει να θεωρείται διεκδικήτρια του τίτλου της Πρέμιερ, δεν μπορεί να την τρομάξει η μετριότατη φετινή Σουόνσι. Μοναδικό πρόβλημα για τους Λονδρέζους η κούραση από τα συνεχόμενα ματς σε πρωτάθλημα, κύπελλο και Ευρώπη, οι Ουαλοί από την άλλη γέμισαν τις μπαταρίες τους. Όπως και να ‘χει η ποιοτικά ανώτερη και σοβαρή Τότεναμ έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο για τη νίκη, απλά θεωρούμε πως το σκορ της νίκης της δεν θα ξεφύγει. Επιλογή το συνδυαστικό στοίχημα για νίκη των «πετεινών» με under 3,5 γκολ στην αναμέτρηση (2,05/ Stoiximan). Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2321. ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ

Προβληματίζει αρκετά στην έδρα της η Άουγκσμπουργκ η οποία μέσα σε αυτή φέτος έχει πετύχει μόλις δύο νίκες, επιπλέον κόντρα στη Γκλάντμπαχ έχει να αντιμετωπίσει και τους αρνητικούς παράγοντες των απουσιών αλλά και της κούρασης μετά και το παιχνίδι στο «Άνφιλντ» κόντρα στη Λίβερπουλ για τον θεσμό του Γιουρόπα Λιγκ. Με ψυχολογία τα «πουλάρια» μετά και την πρόσφατη νίκη τους στο ντέρμπι του Ρήνου έχουν την ευκαιρία -μετά από καιρό- να επιστρέψουν στις εκτός έδρας επιτυχίες. Με το ασιατικό διπλό 0:0 (ισοπαλία όχι στοίχημα) στην απόδοση 1,825 της Bet365 πήγε ο Betol.

2323. ΠΟΓΚΟΝ ΣΤΣΖΕΤΣΙΝ – ΝΙΕΤΣΙΕΤΖΑ

Η Πογκόν (5-5-1 εντός) έμεινε στο 0-0 στην έδρα της Πιάστ, θετικό αποτέλεσμα, δεν έπαιξε ιδιαίτερα καλά και φάνηκε ότι το μηδέν στην άμυνα ήταν ο μοναδικός της στόχος και τον κατάφερε. Η Νιετσιέτζα (2-3-6 εκτός, με την χειρότερη εκτός έδρας επίθεση (μόλις 8 γκολ ενεργητικό) σε ένα μοιρασμένο ματς πήρε την ισοπαλία με 1-1 με την Κρακόβια. Ανώτερη ομάδα η γηπεδούχος, η δύναμη της έδρας και η αδυναμία της Νιετσιέτζα εκτός της δίνουν το προβάδισμα, το -0,25 στο 1,75 έχει αξία, αφού πολύ δύσκολα να χάσει ολόκληρο.

2322. ΛΕΧ ΠΟΖΝΑΝ – ΓΙΑΓΚΕΛΟΝΙΑ

Η Λεχ (5-3-3 εντός) έχασε με 4-1 εκτός έδρας από την Ποντμπεσκίτζιε, έκπληξη αποτελεί το εύρος του σκορ που βέβαια ήρθε μετά το 80’ όταν η Λεχ ανοίχτηκε πάρα πολύ για να ισοφαρίσει. Δεν έπαιξε πολύ καλά και δεν άξιζε κάτι από το ματς. Η Γιαγκελόνια (3-2-6 εκτός) κέρδισε με 2-1 τη Σλασκ παρότι στο 17’ ήταν πίσω στο σκορ. Δεν είχε την κατοχή μετά την ισοφάριση και αυτό φάνηκε να την βοηθάει. Περίεργο ματς, η Λεχ είναι δυνατή εντός, αλλά στο πιο πρόσφατο της ματς η Γιαγκελόνια έδειξε να βολεύεται σε ματς που βρίσκεται πίσω από τη μπάλα και δεν έχει την κατοχή. Το σετ δεν έχει αξία πριν την έναρξη του αγώνα.

2330. ΒΑΛΕΝΘΙΑ - ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ

Ενδιαφέρουσα μονομαχία το Βαλένθια-Μπιλμπάο την οποία θα δούμε και στους 16 του Γιουρόπα Λιγκ. Οι «νυχτερίδες» μετά τις δύο διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα όπου επικράτησαν με το ίδιο σκορ (2-1) των Εσπανιόλ και Γρανάδα και τις ισάριθμες συντριβές που επιφύλαξε στη Ραπίντ (6-0, 0-4) έχουν πάρει τα πάνω τους και αισιοδοξούν για ακόμα καλύτερη πορεία τόσο στην Ευρώπη όσο και στη Λα Λίγκα. Η Μπιλμπάο γλίτωσε την Πέμπτη από έναν ενδεχόμενο αποκλεισμό που θα της άλλαζε τα πλάνα με γκολ στα τελευταία λεπτά και στόχος της είναι να επιστρέψουν τα χαμόγελα και στο πρωτάθλημα όπου αγνοεί τη νίκη στα τρία τελευταία (0-1-2). Θα στηρίξουμε τους Βάσκους με το ασιατικό διπλό +0,25 στο 1,95 (Bet365). Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2327. ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ – ΕΣΜΠΙΕΡΓΚ

Ένα πρόβλημα έχει η Κοπεγχάγη, το γκολ. Δεν το έλυσε τον χειμώνα, κόντρα στην Έσμπιεργκ θα δώσει το πρώτο σημαντικό τεστ. Έκανε, πάντως, κινήσεις στο μεταγραφικό παζάρι που ενίσχυσαν το ρόστερ, δείγμα του πόσο πολύ θέλει τον τίτλο. Και θα τον πάρει αν συνεχίσει με την ίδια εικόνα του πρώτου μισού, ειδάλλως ο Στάλε Σολμπάκεν θα μαζέψει βαλίτσες το καλοκαίρι. Είναι το φαβορί για τον τίτλο δικαίως, έχει εξαιρετική άμυνα και δεν φοβάται να μη δεχτεί γκολ. Αν ξεκινάει από το μηδέν, θα φτάσει εύκολα ή δύσκολα στη νίκη. Η Έσμπιεργκ άλλαξε όλη την άμυνά της και τον τερματοφύλακα. Είναι ομάδα που σκοράρει, ωστόσο πούλησε τον Μπίλι Νίλσεν (επιθετικός) και πήρε τον Σβαρτς (επιθετικός), οπότε θα χρειαστεί χρόνο ώστε να προσαρμοστούν όλα τα νέα πρόσωπα που απέκτησε το χειμώνα. Ίσως βάλει γκολ στην πρωτοπόρο, όμως μάλλον θα πρέπει να κοιτάξει άλλο παιχνίδι. Η νίκη της Κοπεγχάγης με μηδέν παθητικό προσφέρεται στο 2,20 στη Bet365 και είναι πολύ καλή επιλογή, όσο και το να μη δεχτεί γκολ, που η ίδια εταιρεία προσφέρει στο 1,90.

2331. ΣΕΝ ΓΚΑΛΕΝ – ΛΟΥΓΚΑΝΟ

Πέρασε με 1-0 από την έδρα της Λουκέρνης η Σεν Γκάλεν, διορθώνοντας με τον τρόπο αυτό την ήττα στο γήπεδό της από την Τουν, βρέθηκε έτσι στην πρώτη τετράδα όπου και θα επιδιώξει να παραμείνει. Η Λουγκάνο μετράει 0-1-2 μετά τις γιορτές, βρίσκεται μόλις στο +1 από τη γραμμή αφού η κάκιστη ανασταλτική λειτουργία της (41 τέρματα παθητικό, δεύτερη χειρότερη επίδοση της κατηγορίας) της στερεί πολύτιμους βαθμούς. Μεγάλες οι αδυναμίες των φιλοξενούμενων στις εξόδους τους (1-2-7 εκτός), ο άσος φαίνεται να είναι το πρώτο σημείο της αναμέτρησης, αν και οι γηπεδούχοι θα έχουν μια πολύ σημαντική απουσία, εκείνη του επιθετικού Ταφέρ (16 συμ./5 γκολ) που τους αφαιρεί ποιότητα από τη γραμμή κρούσης.

2334. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Σπάει τα ρεκόρ οφετινός ο Πανιώνιος, καθώς ισοφάρισε το αήττητο έντεκα αγώνων που κρατούσε από τη σεζόν 1986-87 και κόντρα στο Λεβαδειακό φιλοδοξεί να το καταρρίψει, κάνοντας ακόμα ένα βήμα προς την είσοδο στα πλέι-οφ. Δεν εξελίσσεται καλά το 2016 για τους Βοιωτούς, μόλις την προηγούμενη αγωνιστική πήραν την πρώτη τους νίκη κόντρα στην ουραγό Καλλονή, πραγματοποιώντας ακόμα μία μέτρια εμφάνιση. Διψασμένοι για διάκριση οι «κυανέρυθροι», έχουν όλα τα φόντα να διατηρήσουν ζωντανό το ευρωπαϊκό όνειρο. Σε απόδοση 1,67 βρίσκουμε τον άσο στον Stoiximan, προτιμότερος ο συνδυασμός του μεunder3,5 στο 2,02. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2335. ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Με επτά αγωνιστικές να απομένουν και τη διαφορά από τις θέσεις της παραμονής να είναι διψήφια, ο Πανθρακικός μάλλον θα πρέπει να ετοιμάζει βαλίτσες για τη Φούτμπολ Λιγκ. Η ομάδα της Κομοτηνής παλεύει τα παιχνίδια της, όμως η επιθετική δυστοκία της στερεί τις όποιες ελπίδες για αποφυγή του υποβιβασμού. Στον αντίποδα, ο ΠΑΣ δεν είναι σε καλύτερη κατάσταση, καθώς δε σκόραρε στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές, όμως παραμένει αρκετά ασφαλής στο βαθμολογικό πίνακα. Παιχνίδι με λίγα τέρματα περιμένουμε, καθώς οι δύο ομάδες αντιμετωπίζουν μεγάλο πρόβλημα στο γκολ και τοNGαποτελεί τη μοναδική διέξοδο στο ματς, επιλογή που προσφέρεται σε απόδοση 1,75 στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2336. ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ

Το μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής, με τις δυο ομάδες να δίνουν μάχη για τον τίτλο, μαζί με την άλλη ομάδα της Βιέννης, Ραπίντ. Χωρίς τον ηγέτη της Σοριάνο (17 συμ./15 γκολ) στο προηγούμενο, η Σάλτσμπουργκ επιβλήθηκε με 2-0 της Άλταχ, τώρα όμως τόσο αυτός όσο και ο επίσης σημαντικός χαφ Κεϊτά (19 συμ./8 γκολ) επιστρέφουν, δυναμώνοντας έτσι τη γραμμή κρούσης της. Η Αούστρια έρχεται από δυο κολλητές σφαλιάρες, πρώτα το 0-3 από τη Ραπίντ στο ντέρμπι της πόλης και στη συνέχεια το 2-2 απέναντι στη Μάτερσμπουργκ, σε ένα παιχνίδι που απέτυχε να πάρει παρόλο που ευνοήθηκε εξόφθαλμα από τη διαιτησία. Βρέθηκε έτσι τέσσερις βαθμούς μακριά από την κορυφή, αφού από τα πιο πρόσφατα εννέα ματς πρωταθλήματος κέρδισε μόνο τα δυο (2-3-4). Η Σάλτσμπουργκ διαθέτει την καλύτερη έδρα της κατηγορίας (8-2-1 εντός) και πετυχαίνει την Αούστρια σε μέτριο φεγγάρι, θεωρούμε πως εύκολα ή δύσκολα θα φτάσει στη νίκη, αλλά με τον άσο στα επίπεδα του 1,55 δεν μπορεί να γίνει σοβαρή κουβέντα .

2337. ΑΓΙΑΞ – ΑΛΚΜΑΑΡ

Το μεγάλο ματς της αγωνιστικής είναι το γειτονικό ντέρμπι μίσους της Βόρειας Ολλανδίας μεταξύ του Άγιαξ και της Άλκμααρ. Ο «Αίαντας» έρχεται από τρεις συνεχόμενες νίκες και παραμένει διαρκώς στο κυνήγι (-1) της πρωτοπόρου Αϊντχόφεν, στην έδρα του έχει τον τρόπο να επιβάλλει το ρυθμό του και να φέρνει τα παιχνίδια στα μέτρα του (10-1-1 εντός). Η Άλκμααρ είναι η πιο καυτή ομάδα της κατηγορίας, μετράει 7/7 νίκες μετά τη διακοπή (οχτώ αν συνυπολογιστεί και το κύπελλο), με αποτέλεσμα να αναρριχηθεί στην τρίτη θέση της κατάταξης, μάλιστα στην πιο πρόσφατή της έξοδο ήταν απλά απολαυστική (6-3 την ισχυρή εντός Χέρακλες). Οι μπουκ έχουν πάρει τα μέτρα τους και προσφέρουν τον άσο στα επίπεδα του 1,70-1,75, δείχνουν δηλαδή το σεβασμό που πρέπει στους φιλοξενούμενους, και πάλι δεν θα κακίσουμε όποιον πάει στην κόντρα στηρίζοντας την πιο φορμαρισμένη ομάδα της χώρας σε αποδόσεις του 4,50-4,75, το μόνο που μας φοβίζει είναι πως η Άλκμααρ έχει μπροστά της το κρισιμότερο ραντεβού της σεζόν (την Πέμπτη δίνει ματς για τα ημιτελικά του κυπέλλου με αντίπαλο τη Φέγενορντ), κάτι που δεν αποκλείεται να την αποπροσανατολίσει.

2340. ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ – ΚΑΕΝ

Ευρώπη τέλος για τη Σεντ Ετιέν, έπειτα από ένα συγκλονιστικό σε εξέλιξη παιχνίδι, έμεινε εκτός συνέχειας από τη Βασιλεία, με ένα γκολ που δέχθηκε στις καθυστερήσεις (η ίδια είχε ισοφαρίσει ένα λεπτό πριν) και με το οποίο διαμορφώθηκε το εις βάρος της 1-2 (είχε κερδίσει στο πρώτο μεταξύ τους ματς με 3-2). Στο πρωτάθλημα έχει ανεβάσει στροφές τον τελευταίο καιρό, μετράει 2-2-0 στα πιο πρόσφατο τέσσερα και κάνει όνειρα ακόμα και για το βάθρο, της έχουν προσδώσει φρεσκάδα επιθετικά τα αποκτήματα του Ιανουαρίου. Η Καέν επέστρεψε στις νίκες έπειτα από τρεις σερί ήττες με κακές εμφανίσεις, δεν έβγαλε μάτια αλλά ήταν αρκετά καλή στο 1-0 επί της Ρεν, χωρίς άγχη θα πορευτεί στο υπόλοιπο της χρονιάς. Ύπουλο ματς, η Σεντ Ετιέν δείχνει σε καλύτερη κατάσταση και είναι το φαβορί για τη νίκη, αλλά και είναι πιο επιβαρυμένη και έχει να σκέφτεται τον σπουδαίο προημιτελικό για το κύπελλο που ακολουθεί με την Παρί, βάζοντας όλα τα δεδομένα στη ζυγαριά θεωρούμε πως δεν αξίζει να ασχοληθούμε με το 1,75 του άσου και πως καλύτερα είναι να πάμε πάσο.

2339. ΓΚΑΖΕΛΕΚ – ΜΑΡΣΕΪΓ

Βαθμό χρυσάφι απέσπασε η Γκαζελέκ στην έδρα της Τουλούζ, μπορεί να μην βγήκε από την επικίνδυνη ζώνη αλλά διατηρήθηκε σε απόσταση βολής από τις ομάδες που βρίσκονται από πάνω της. Πραγματοποιεί κακό δεύτερο γύρο (0-4-4) και δεν κερδίζει στα πιο πρόσφατα τέσσερα στο γήπεδό της. Η Μαρσέιγ το πάλεψε με τη Μπιλμπάο, αλλά έμεινε εκτός συνέχειας του Γιουρόπα Λιγκ (ήττα με 0-1 εντός, 1-1 εκτός), θα επικεντρωθεί πλέον στις εγχώριες διοργανώσεις. Στο πρωτάθλημα, απέχει αρκετά από τα ευρωπαϊκά εισιτήρια, αφού δυσκολεύεται να πάρει νίκες (2-5-1 στα τελευταία οχτώ), τουλάχιστον μακριά από το σπίτι της είναι αρκετά αποτελεσματική αφού αγνοεί την ήττα στις πιο πρόσφατες εννέα εξόδους της (6-3-0). Καμία από τις δυο δεν διανύει τις καλύτερες μέρες της, το διπλό στα επίπεδα του 2,20 φαίνεται σωστό, αλλά δεν πρέπει να παραβλέψουμε τον παράγοντα κούραση που θα κουβαλάει η Μαρσέιγ από το μεσοβδόμαδο παιχνίδι της, κάνουμε σκέψεις για το GG στο 1,95 του Stoiximan καθώς έχουν προκύψει απουσίες στην άμυνα και για τις δυο ομάδες, ενώ η επιλογή προκύπτει και από τα στατιστικά (8/13 GG εντός η Γκαζελέκ, 7/13 GG η Μαρσέιγ).

2342. ΜΟΡΕΪΡΕΝΣΕ – ΤΟΝΤΕΛΑ

Από το κακό στο χειρότερο η Μορεϊρένσε (ρεκόρ 6-5-12), προφανώς δεν περιμέναμε την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Πόρτο (3-2) για να εξάγουμε αυτό το συμπέρασμα, ενδεικτικό είναι το γεγονός πως μετράει έξι ήττες στα τελευταία οκτώ παιχνίδια πρωταθλήματος (2-0-6) και συνολικά πέντε ήττες στα έξι τελευταία ανεξαρτήτως διοργάνωσης (1-0-5). Μάλλον υποβιβασμένη θα πρέπει να θεωρείται η Τόντελα (ρεκόρ 2-4-17) μετά την εντός έδρας ήττα από τη Μαρίτιμο (3-4), σε ένα παιχνίδι που προηγούνταν μέχρι το 90’, όμως στις καθυστερήσεις δέχθηκε δύο απανωτά γκολ. Νίκη πάση θυσία θέλει η γηπεδούχος για να πάρει διαφορά ασφαλείας από την προτελευταία, Ακαδέμικα, σίγουρα ο αντίπαλος προσφέρεται για κάτι τέτοιο, πόσο μάλλον εκτός έδρας (1-2-8). Δε θα μπορούσε να δίνεται παραπάνω από 1,87 ( Stoiximan ) ο άσσος κόντρα σε μία ομάδα που όπως όλα δείχνουν έχει αποδεχθεί τη μοίρα της, ενώ σίγουρα θα είναι επηρεασμένη από το σοκ της προηγούμενης αγωνιστικής. Στο 1,80 (Bet365) επέλεξαν το over 2,25 οι Young Guns.

2341. ΜΑΡΙΤΙΜΟ – ΑΚΑΔΕΜΙΚΑ

Πιο ήρεμη μπορεί να αισθάνεται από εδώ και πέρα η Μαρίτιμο (ρεκόρ 7-4-12) έπειτα από το διπλό και την ανατροπή-έπος στην έδρα της παραπαίουσας Τόντελα (3-4), αν και σαφώς δεν έχει αποκτήσει τέτοια διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη ώστε να είναι σίγουρη η αποφυγή του υποβιβασμού. Αυτή ήταν η πρώτη νίκη της στο πρωτάθλημα έπειτα από πέντε αγωνιστικές (0-1-4). Σε χειρότερη μοίρα η Ακαδέμικα (ρεκόρ 4-7-12) που δεν κρατάει την τύχη στα χέρια της όσον αφορά την παραμονή στην κατηγορία, δε θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά άλλωστε με μόλις μία νίκη στα οκτώ πιο πρόσφατα (1-3-4). Στο τελευταίο ηττήθηκε εντός έδρας εύκολα από τη Ρίο Άβε (0-2), παραμένοντας έτσι χωρίς νίκη τον τελευταίο ενάμιση μήνα (0-3-3). Ανάξια εμπιστοσύνης εντός έδρας η Μαρίτιμο (4-2-5), πόσο μάλλον τώρα που θα στερηθεί τις υπηρεσίες του πρώτου σκόρερ Σόουζα (21/10) και του σημαντικού εξτρέμ Κόστα. Δε θα ψάξουμε για σημείο, επιλογή μας θα αποτελέσει το under 2,5 (1,75 / Stoiximan) , η εμφάνιση του οποίου ευνοείται τόσο από την κρισιμότητα της αναμέτρησης όσο κι από τις σημαντικές απουσίες των γηπεδούχων στην επίθεση.

2346. ΣΑΡΑΓΟΣΑ – ΛΟΥΓΚΟ

Σαν να ανεβάζει στροφές η Σαραγόσα, 2-1-0 ο πρόσφατος απολογισμός της, είναι πάντως αρκετά απρόβλεπτη ομάδα και δεν έχει κατορθώσει ακόμα να βρει σταθερές στο παιχνίδι της. Η Λούγκο συμπλήρωσε έξι αγωνιστικές με μόλις ένα τρίποντο (1-3-2), διατηρείται όμως αήττητη στις πιο πρόσφατες επτά εξόδους της (3-4-0) ενώ είναι η ομάδα με τις λιγότερες εκτός έδρας ήττες στην κατηγορία (3-7-2 εκτός). Χωρίς κανείς να το περιμένει, ο κόουτς Μιγιά υπέβαλε την παραίτησή του την Τετάρτη, αντικαταστάτης του ο Χοσέ Αντόνιο Ντουράν, που προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου. Παραείναι χαμηλό το 1,85 του άσου για μια ομάδα με πολλές μεταπτώσεις στην απόδοσή της όπως η Σαραγόσα, ειδικά από τη στιγμή που η Λούγκο έχει βρει τη συνταγή να φεύγει αλώβητη από τα ταξίδια της. Μένουμε μακριά, μιας και η αλλαγές στην τεχνική ηγεσία των φιλοξενούμενων θολώνουν ακόμα περισσότερο το τοπίο.

2344. ΜΙΡΑΝΤΕΣ – ΤΕΝΕΡΙΦΗ

Από δυο κολλητές ισοπαλίες και πέντε ματς χωρίς ήττα (3-2-0) έρχεται η Μιραντές που δείχνει πολύ φρέσκια αυτή την περίοδο, αν και διαθέτει την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας, δυσκολεύεται όταν παίζει μπροστά στο κοινό της και καλείται να διασπάσει κλειστές άμυνες (4-6-2 εντός, μια νίκη στα τελευταία πέντε από αυτά). Η Τενερίφη νίκησε μετά από τέσσερις αγωνιστικές (0-2-2), δεν φαίνεται ικανή να διεκδικήσει κάτι καλύτερο από μια άνετη παραμονή στην κατηγορία. Σωστό δείχνει το 2,00 του άσου, επειδή όμως η Μιραντές συχνά κολλάει στο Χ στην έδρα της και θα παραταχθεί χωρίς τον πρώτο της σκόρερ Σαλίνας (25 συμ./6 γκολ) και από τη στιγμή που αναμένουμε την Τενερίφη να κατέβει στο γήπεδό για να κάνει παιχνίδι αναχαίτισης, θα προτιμήσουμε τα σκοράκια 1-0/2-0/2-1 με κάλυψη το 1-1 που αποδίδουν συνδυαστικά 2,25 στον Stoiximan.

2345. ΤΑΡΑΓΟΝΑ – ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ

Αήττητη εδώ και έξι αγωνιστικές η Ταραγόνα (3-3-0), σταθερή καλή στην έδρα της (8-2-2 εντός), βρίσκεται σε θέση πλέι-οφ και γλυκοκοιτάζει προς την πρώτη δυάδα. Η Βαγιαδολίδ έμεινε στο 2-2 με τη Νουμάνθια, αυτό ήταν το πρώτο ματς που δέχθηκε γκολ έπειτα από πέντε (3-2-0, 5/5 NG & under 2,5), αποδίδει εξαιρετικά μακριά από το σπίτι της εδώ και καιρό, μετρώντας μόλις μια ήττα στα πιο πρόσφατα οχτώ από αυτά (4-3-1, 8/8 under 2,5, 6/8 NG). Καλά ζυγισμένα μας φαίνονται τα σετ, μόνο προς τα λίγα τέρματα μπορούμε να κοιτάξουμε εδώ, οριακά αποδεκτό το under 2,25 στο 1,825 της Bet365.

2347. ΑΛΜΕΡΙΑ – ΑΛΜΠΑΘΕΤΕ

Εξάποντο παραμονής μεταξύ δυο ομάδων που βρίσκονται εντός της επικίνδυνης ζώνης. Η Αλμερία μετράει 2-3-3 μετά τη διακοπή, ως τώρα πληρώνει την αμυντική της αφέλεια (4-4-5 εντός, 7/13 over 2,5, 10/13 GG,έχει δεχθεί γκολ σε όλα). Η Αλμπαθέτε είναι έξι αγωνιστικές μακριά από τις νίκες (0-3-3) και παρουσιάζεται αρκετά αδύναμη μακριά από το σπίτι της (1-3-8 εκτός, μόλις ένα λευκό παθητικό). Φαβορί στα μάτια μας οι γηπεδούχοι, το 2,00 του άσου είναι όμως οριακό για μια τόσο κρίσιμη αναμέτρηση, κάνουμε σκέψεις για κάποιο στοίχημα με τα γκολ από τη στιγμή που συγκρούονται οι δυο από τις τρεις χειρότερες άμυνες της κατηγορίας, αλλά σε τέτοια εξάποντα πολλές φορές επικρατεί η σκοπιμότητα, ενώ η απουσία του τοπ σκόρερ των γηπεδούχων Κίκε (25 συμ./7 γκολ) αποτελεί έναν επιπλέον ανασταλτικό παράγοντα για ενασχόληση με τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

----. ΚΟΝΚΟΡΝΤΙΑ – ΒΟΛΟΥΝΤΑΡΙ

Τελευταία αγωνιστική για την πρώτη φάση του πρωταθλήματος Ρουμανίας. Οι δυο ομάδες θα συνεχίσουν στα πλέι-άουτ και όπως όλα δείχνουν θα δώσουν μέχρι το φινάλε μάχη για να παραμείνουν στην κατηγορία. Η Κονκόρντια γνώρισε δυο ήττες μετά τη διακοπή, από Στεάουα και Ντιναμό, αγνοεί πια τη νίκη για 10 αγωνιστικές (0-4-6), ενώ δεν κερδίζει στην έδρα της από τον Αύγουστο (0-3-5, συνολικά εντός 2-4-6). Η Βολουντάρι από την άλλη εντυπωσιάζει μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος, πέτυχε 2/2 νίκες απέναντι σε Τιμισοάρα και Στεάουα και φαίνεται να ξυπνάει στο κρισιμότερο σημείο της σεζόν, επιπλέον δεν έχει χάσει σε καμία από τις πιο πρόσφατες τέσσερις εξόδους της (2-2-0, συνολικά εκτός 2-3-7). Μοιρασμένα τα σετ με ελαφρύ φαβορί μάλιστα τους φιλοξενούμενους, προς το Χ2 είμαστε αλλά τα σετ είναι υποψιασμένα και δεν μας αφήνουν περιθώριο για παιχνίδι.

2358. ΟΥΝΙΟΝ ΚΟΜΕΡΣΙΟ - ΝΤΕΠ. ΣΑΝ ΜΑΡΤΙΝ

Αμύνθηκε μαζικά η Κομέρσιο κόντρα στη Σέσαρ Βαγιέχο καταφέρνοντας να πάρει έναν πολύτιμο βαθμό. Δεν εντυπωσιάζουν με τις εμφανίσεις τους ως τώρα οι γηπεδούχοι. Πιο ξεκούραστοι αναμένονται οι φιλοξενούμενοι καθώς ο μεσοβδόμαδος αγώνας κόντρα στην Αλιάνσα Λίμα αναβλήθηκε. Θα πάμε με την κόντρα, Χ2.

2361. ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ – ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ

Ασταμάτητη μοιάζει το σε Γερμανία και Ευρώπη το τελευταίο διάστημα η Ντόρτμουντ η οποία κερδίζει τους πάντες (7-1-0 στα πρόσφατα παιχνίδια της ανεξαρτήτως έδρας), πιο πρόσφατο θύμα της η Πόρτο για το Γιουρόπα Λιγκ την οποία «λύγισε» με 0-1 μέσα στη Πορτογαλία. Για τη Μπουντεσλίγκα οι Βεστφαλοί προέρχονται από τεράστια νίκη στο Λεβερκούζεν με 0-1 επί της ομώνυμης ομάδας παραμένοντας έτσι στο κυνήγι της Μπάγερν Μονάχου, 9-1-0 (31-8 γκολ) το εντός έδρας ρεκόρ τους, στα 8 από τα 10 έκανε την εμφάνιση του το over 2,5 και στα 6 το goal-goal.

Από τη δεύτερη φετινή εντός έδρα νίκη προέρχεται η Χόφενχαϊμ η οποία έστω και… επεισοδιακά επικράτησε 3-2 της Μάιντζ αποκτώντας και πάλι σοβαρές ελπίδες για την παραμονή. Μακριά από την έδρα τους οι φιλοξενούμενοι τα πηγαίνουν εξίσου… χάλια έχοντας απολογισμό 1-4-6 (9-16 γκολ) διαθέτοντας παράλληλα μια από τις πιο δυσκοίλιες επιθέσεις του πρωταθλήματος, στα 6 από τα 11 έκανε την εμφάνιση του το over 2,5 και στα 6 το no goal.

Σε καμία περίπτωση δεν περιμένουμε εύκολη επικράτηση της Ντόρτμουντ καθώς οι φιλοξενούμενοι αντιμετωπίζουν από εδώ και πέρα κάθε αναμέτρηση σαν τελικό, ακόμα και ο βαθμός μπορεί να αποδεχθεί χρυσός, μοναδικό σημείο άξιο ενασχόλησης το αμφίσκορο μιας και αμυντικά η ομάδα του Τούχελ υποπίπτει πολλές φορές σε μοιραία λάθη.

2362. ΜΑΪΝΤΖ – ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ

Σε σχετικά καλή αγωνιστική κατάσταση Μάιντζ και Λεβερκούζεν παρά τις ήττες που γνώρισαν την περασμένη αγωνιστική. Οι γηπεδούχοι στα τελευταία εντός έδρα παιχνίδια τους με όπλο την καλή αμυντική λειτουργία κατάφεραν και πήραν αποτελέσματα ωστόσο έχουν δεχθεί γκολ στα 7 από τα συνολικά 11 έχοντας σκοράρει παράλληλα επίσης στα 7. Βρίσκει δίχτυα σχεδόν σε κάθε της έξοδο η Λεβερκούζεν η οποία μάλιστα αν δεν είχε να αντιμετωπίσει και τη κούραση η νίκη της θα αποτελούσε επιλογή. Όλη η αξία βρίσκεται στα γκολ εκατέρωθεν καθώς προσφέρονται σε τιμές outsider κάτι το οποίο δεν περνάει απαρατήρητο και αξίζει την προσοχή μας, στην απόδοση 1,80 της Bet365 το goal-goal αποτελεί επιλογή.

2359. ΣΛΑΒΙΑ ΠΡΑΓΑΣ - ΜΠΑΝΙΚ ΟΣΤΡΑΒΑ

Σκόνταψε στην έδρα της Ζιχλάβα η Σλάβια (4-4-1 εντός), μένοντας στο 0-0, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός τετράδας. Σημεία ζωής έδωσε η Μπάνικ Οστράβα (0-0-9 εκτός) κόντρα στη Ζλιν, πανηγυρίζοντας τη δεύτερη φετινή της νίκη, όμως απέχει πολύ ακόμα από το θαύμα της παραμονής. Ανοικτά θα παίξουν οι φιλοξενούμενοι για να σκοράρουν, μετρούν 13/18 over 2,5, όμως με την επιθετική ποιότητα που διαθέτουν οι γηπεδούχοι, δύσκολα θα γλιτώσουν την ήττα. Λογική σκέψη ο συνδυασμός άσου και over 2,5.

2360. ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Πρώτη μονομαχία για Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι (αγωνίζονται την ερχόμενη Τετάρτη και στο πρωτάθλημα), βέβαια η διαφορά των δύο αναμετρήσεων πως εδώ μιλάμε για έναν τελικό που θα κρίνει το νικητή του Λιγκ Καπ. Δεν περισσεύουν οι κούπες στη Λίβερπουλ τα τελευταία χρόνια, ίσως να εμφανιστεί λίγο περισσότερο παθιασμένη από τη Σίτι. Ποιοτικά ανώτεροι οι «πολίτες», όμως δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως στην τελευταία μεταξύ τους αναμέτρηση, ο Κλοπ πήρε την ταυτότητα του Πελεγκρίνι (1-4 μέσα στο «Έτιχαντ»). Δύσκολα βγαίνει άκρη με τις αποδόσεις γύρω από τον τελικό νικητή, θα προτιμήσουμε τα πολλά γκολ, ευνοϊκότατη η πρόσφατη προϊστορία για επαλήθευση του οver 2,5 (1,90/Bet365). Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2367. ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ - ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ

Η Άντερλεχτ (9-4-0 εντός) κέρδισε στην παράταση τον Ολυμπιακό και πήρε τη δίκαιη πρόκριση, δεν έγινε ξαφνικά καλή ομάδα για το επίπεδο αυτό του Γιουρόπα, απλά οι ερυθρόλευκοι ήταν αρκετά κακοί. Στο πρωτάθλημα έρχεται από ήττα-σοκ με 0-1 από την Μπέβερεν. Ο Ντεφούρ (μέσος, 21 συμ./1 γκολ) επιστρέφει, ο χαφ Πρατ (25 συμ./4 γκολ) λείπει και η απουσία του είναι σημαντική. Η Σταντάρ Λιέγης (4-2-7 εκτός) έρχεται από την νίκη με 3-0 επί της Σαρλερουά αλλά παραμένει εκτός της εξάδας για ένα βαθμό. Χρειάζεται τη νίκη, αφού η Σαρλερουά που είναι από πάνω της και παίζει μετά έχει εύκολο ματς. Δύσκολος αγώνας, μόνο για live θα ασχοληθούμε για κάποιο late goal.

2368. ΜΠΡΟΝΤΜΠΙ – ΧΟΜΠΡΟ

Οι διαφορές δείχνουν τεράστιες, όμως η Χόμπρο αποτελεί κακό δαίμονα της Μπρόντμπι. Η γηπεδούχος απέκτησε τον Βίλτσεκ (επιθετικός) από την Κάπρι για να βρει επιτέλους δίχτυα ευκολότερα, αλλά έχει προβλήματα στην άμυνα λόγω τραυματισμών. Ο Τόμας Φρανκ δε θα αντέξει πολύ στον πάγκο αν η ομάδα του δεν βρεθεί τουλάχιστον στην τρίτη θέση, οπότε υπάρχει πίεση. Η Χόμπρο έχει πια στον πάγκο της τον Όβε Πέντερσεν, έναν τεχνικό που ξέρει να σώζει ομάδες κι είναι πολύ έμπειρος. Αυτός είναι η καλύτερη κίνηση που έκανε τον χειμώνα (για την ακρίβεια, λίγο πριν τη διακοπή) κι όχι οι αρκετοί παίκτες που πήρε, αλλά οι οποίοι δε δείχνουν ικανοί να βοηθήσουν πολύ. Στη διάρκεια της διακοπής δούλεψε στην άμυνα, αγαπημένη τακτική του Πέντερσεν, όμως αντικειμενικά δεν μπορούν οι παίκτες της να ανταπεξέλθουν. Αν δεν υπήρχε η πολύ κακή παράδοση της Μπρόντμπι με τη Χόμπρο, θα παιζόταν χωρίς δισταγμό ο ασιατικός άσσος -1 στο 1,75 της Bet365. Ακόμα και έτσι πάντως, δείχνει ασφαλής για όποιον αποφασίσει να τον αγοράσει.

2371. ΛΕΓΚΙΑ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ - ΡΟΥΧ ΧΟΡΖΟΦ

Η Λέγκια (6-4-2 εντός) πλησίασε κι άλλο την Πιάστ με τη νίκη με 1-2 επί της Ζάγκλεμπιε, στον ένα πόντο. Έπαιξε για ακόμα ένα παιχνίδι αρκετά καλά και πήρε δίκαια το τρίποντο με περισσότερη ευκολία απ’ ότι δείχνει το σκορ. Η Ρουχ Χορζόφ (4-3-4 εκτός) κέρδισε την ουραγό Γκόρνικ Ζάμπρζε με 0-2 παίζοντας καλύτερα και όπως έπρεπε για έναν τέτοιο ντέρμπι. Ο άσος είναι το φυσιολογικό αποτέλεσμα, όμως στο 1,30 δεν έχει αξία.

2328. ΖΕΝΙΤ – ΚΟΥΜΠΑΝ

Νοκ-άουτ παιχνίδι για το κύπελλο Ρωσίας. Η Ζενίτ επέστρεψε από την αγωνιστική απραξία για να αγωνιστεί για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Μπενφίκα, γνωρίζοντας την ήττα με 0-1 στην Πορτογαλία, φυσικά και διατηρεί ελπίδες πρόκρισης τις οποίες θα κοιτάξει να εξαντλήσει στη ρεβάνς που θα διεξαχθεί στην έδρα της σε 10 περίπου μέρες. Η Κούμπαν δεν έχει αγωνιστεί σε επίσημο ματς από τις 4 Δεκεμβρίου και προετοιμάζεται για την επανέναρξη του πρωταθλήματος, εκεί όπου είναι μπλεγμένη στη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού. Δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος να ασχοληθούμε με την εν λόγω αναμέτρηση από τη στιγμή που ο άσος βρίσκεται στα επίπεδα του 1,30, προχωράμε παρακάτω.

2372. ΜΠΕΝΦΙΚΑ - ΟΥΝ. ΜΑΔΕΪΡΑ

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα πέρασε από την έδρα της Πάκος Φερέιρα (1-3) η Μπενφίκα (ρεκόρ 18-1-4), παραμένοντας έτσι στο -3 από την πρωτοπόρο Σπόρτινγκ. Βαθμό έπειτα από τρεις αγωνιστικές και ισάριθμες ήττες απέσπασε η Ουνιάο Μαδέιρα (ρεκόρ 6-6-11) κόντρα στην Εστορίλ (1-1 εντός), ανεβάζοντας τη διαφορά στο +5 από την προτελευταία, Ακαδέμικα. Αδιάφορη στοιχηματικά αναμέτρηση, η έκταση του σκορ θα κριθεί αποκλειστικά από τις διαθέσεις των γηπεδούχων, αναμενόμενα πετσοκομμένος ο άσσος συμπαρασύροντας όλα τα ειδικά, χωρίς αξία το combo 1+over 2,5 (1,50), παιχνίδι μπορεί να γίνει με το -2 χάντικαπ (2,02 / Stoiximan ) χωρίς να είμαστε όμως ιδιαίτερα ζεστοί.

2400. ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΠΣΠΟΡ – ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ

Παρότι βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ κόντρα στην Καϊσερισπόρ, κατάφερε να απαντήσει η Γκαζιαντέπ (ρεκόρ 7-6-9) αποφεύγοντας τελικά την ήττα (2-2). Σε κάκιστη κατάσταση συνεχίζει να βρίσκεται η Γαλατασαράι (ρεκόρ 10-7-5), μπορεί να κέρδισε στο πρωτάθλημα έπειτα από τρεις αγωνιστικές (0-1-2) όμως χρειάστηκε να γίνουν διαιτητικά όργια και να μείνει με επτά παίκτες η Τραμπζονσπόρ για να συμβεί αυτό. Μεσοβδόμαδα επιβεβαίωσε για ακόμα μία φορά το αγωνιστικό της ντεφορμάρισμα, αυτή τη φορά απέναντι στη Λάτσιο (3-1) για τη «φάση των 32» του Γιουρόπα Λιγκ, γνωρίζοντας τον αποκλεισμό. Δε βρίσκεται στα καλύτερά της η γηπεδούχος (0-1-3), το ίδιο ισχύει καιρό τώρα για την «Τσιμ-Μπομ». Μπερδεμένο, υποψιασμένες οι αποδόσεις, δε γνωρίζουμε πως θα επηρεάσει ο ευρωπαϊκός αποκλεισμός τα «λιοντάρια», τα οποία δε θα μας παραξενέψουν με νέα γκέλα τους πόσο μάλλον τώρα που θα αγωνιστούν χωρίς τους τιμωρημένους Σνάιντερ και Ποντόλσκι, ενώ οποιαδήποτε σκέψη για αμφίσκορο σταματάει στο χαμηλό 1,62. Πάμε παρακάτω.

2401. ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ – ΓΡΑΝΑΔΑ

Με νέο προπονητή θα παρουσιαστεί η Γρανάδα προκειμένου να ξεφύγει από την δεινή βαθμολογική θέση που έχει περιέλθει 13 αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος (ουραγός και στο -4 από τη σωτηρία). Η Λα Κορούνια κινείται στη μετριότητα εδώ και πολύ καιρό, χαρακτηριστικά στα 15 τελευταία της ματς σε όλες τις διοργανώσεις μετράει μόλις μία νίκη (1-10-4) ενώ παραμένει εννέα αγωνιστικές χωρίς τρίποντο στη Λα Λίγκα (0-6-3). Στο «Ριαθόρ» δημιουργεί αρκετές φάσεις και σκοράρει με ευχέρεια, άγνωστες οι προθέσεις του Χοσέ Γκονζάλεθ στη Γρανάδα αλλά εδώ που έχει φτάσει μάλλον δεν μπορεί να κυνηγήσει κάτι άλλο πέραν της νίκης. Δίνουμε προβάδισμα στοover 2,25που πληρώνει 1,85 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2404. ΟΒΙΕΔΟ – ΕΛΤΣΕ

Αήττητη, αλλά με πολλές ισοπαλίες, μετά τη διακοπή η Οβιέδο (2-6-0), στο γήπεδό της πάντως μετράει 5-1-0 στα τελευταία έξι και είναι αήττητη εδώ και εννέα ματς (6-3-0). Η Έλτσε είναι σταθερά καλή εδώ και καιρό, έχει ηττηθεί μόλις μια φορά στα πιο πρόσφατα 11 παιχνίδια της (5-5-1, 10/11 under 2,5) με αποτέλεσμα να πλησιάσει σε απόσταση βολής από τα πλέι-οφ ανόδου. Είναι φαβορί για τη νίκη η Οβιέδο, αλλά το 1,90 παραείναι χαμηλό απέναντι σε μια Έλτσε που δεν φαίνεται να μασάει , ματς με λίγα τέρματα περιμένουμε και εδώ, με τις τιμές πάντως να είναι υποψιασμένες.

----. ΑΕΚ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σπουδαίο ντέρμπι στο ΟΑΚΑ με φόντο τη δεύτερη θέση της κανονικής διάρκειας. Η ΑΕΚ υπερέχει στο βαθμολογικό πίνακα, απέχοντας τέσσερις βαθμούς από τον τρίτο Παναθηναϊκό και το μεταξύ τους παιχνίδι αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον. Σε καλή κατάσταση βρίσκεται η Ένωση στο 2016, όμως αντιμετωπίζει προβλήματα στη μεσαία γραμμή, με τον Πογιέτ να σκέφτεται ακόμα και αλλαγή συστήματος. Δε λέει να σταθεροποιήσει την απόδοσή του το «τριφύλλι», καθώς εκεί που φαίνεται να παίρνει μπρος, τα γκρεμίζει όλα, όμως εκτός έδρας είναι σαφώς πιο σοβαρός, μετρώντας τέσσερα διαδοχικά διπλά. Το ματς είναι πιο ισορροπημένο απ’ ότι φανερώνουν οι αποδόσεις, με την αξία να βρίσκεται αναμφίβολα στο +0,5 ασιατικό διπλό (Χ2), το οποίο επέλεξαν οι YoungGuns σε απόδοση 1,775 στηνBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2405. ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡ. – ΣΑΛΚΕ

Από τις πιο αμφίρροπες αναμετρήσεις της 23 αγωνιστικής αυτή ανάμεσα στην Άιντραχτ και τη Σάλκε. Οι δύο ομάδες επιθετικά τα πηγαίνουν περίφημα ωστόσο η αμυντική γύμνια στα τελευταία παιχνίδια τους έχει κοστίσει αρκετά με αποτέλεσμα να έχουν χάσει αρκετό έδαφος στο βαθμολογικό πίνακα . Στην απόδοση 1,90 ο συνδυασμός του over 2,5 με το goal-goal στην Bet365 αποτελεί επιλογή.

----. ΑΣΤΡΑ – ΝΤΙΝΑΜΟ

Τελευταία αγωνιστική για την πρώτη φάση του πρωταθλήματος Ρουμανίας. Συνάντηση κορυφής το εν λόγω ματς, η πρωτοπόρος Άστρα διατηρεί προβάδισμα τριών πόντων από τη Ντιναμό. Οι γηπεδούχοι είναι δέκα ματς χωρίς ήττα (5-5-0), στην έδρα τους πάντως δεν έχουν κερδίσει ούτε τα μισά παιχνίδια τους (5-5-2 εντός). Η Ντιναμό τρέχει επίσης μεγάλο αήττητο σερί εννέα αγώνων (7-2-0) και μετράει μόλις μια ήττα μακριά από το σπίτι της (4-7-1 εκτός). Δεν φαίνεται να χωρίζουν πολλά τις δυο ομάδες, ελαφρύ φαβορί η Άστρα λόγω έδρας, στα μάτια μας πάντως το ματς είναι τριπλή.

2406. ΣΠΟΡΤ ΧΟΥΑΝΚΑΓΙΟ - ΣΕΖΑΡ ΒΑΓΙΕΧΟ

Επιτέλους νίκη για τη Χουανκάγιο στην έδρα της νεοφώτιστης Κομερσιάντες Ουνίδος με 2-1. Εντός έδρας είναι παραδοσιακά δυνατή η Χουανκάγιο, χωρίς ωστόσο να έχει πανηγυρίσει νίκη φέτος μπροστά στο κοινό της. Η απογοήτευση του πρωταθλήματος μέχρι στιγμής η Βαγιέχο, στην οποία από ότι φαίνεται κόστισε ο αποκλεισμός από το Λιμπερταδόρες. Μεσοβδόμαδα αν και ήταν καλύτερη, δεν μπόρεσε να κερδίσει εντός τη μέτρια Κομέρσιο, μένοντας στο 0-0. Άσος.

2409. ΣΑΡΛΕΡΟΥΑ - ΒΑΑΣΛΑΝΤ ΜΠΕΒΕΡΕΝ

Η Σαρλερουά (5-6-2 εντός) έχασε από τη Σταντάρ με 3-0 εκτός έδρας, δίκαιη ήττα αλλά το εύρος της είναι πλασματικό, είχε και λάθος ακυρωμένο γκολ προς το τέλος ενώ το σκορ ήταν ήδη στην τελική του μορφή. Το παιχνίδι της εξαρτάτε από το ματς της Σταντάρ Λιέγης λίγο πριν, αφού τώρα την περνάει μόλις ένα βαθμό και πρέπει να κρατήσει το συγκεκριμένο προβάδισμα. Η Μπέβερεν (4-1-8 εκτός) δεν έχει καθαρίσει με την υπόθεση παραμονή, μετά την ήττα με 1-6 από τη Γκενκ έκανε τη μεγάλη έκπληξη με την Άντερλεχτ και την κέρδισε με 1-0. Λείπει για ακόμα ένα ο μέσος/αρχηγός Μάριτς (22 συμ./2 γκολ). Αν η Σταντάρ έχει κερδίσει τότε το ματς αυτό μπορεί να βγάλει καλό late goal, αλλά και πάλι η εικόνα θα είναι σημαντικός παράγοντας.

2412. ΜΠΕΛΕΝΕΝΣΕΣ – ΠΟΡΤΟ

Αμαύρωσε την καλή εικόνα που είχε χτίσει τον προηγούμενο μήνα (3-1-1) η Μπελενένσες (ρεκόρ 7-7-9) κόντρα στη φορμαρισμένη εσχάτως Αρούκα (0-2), άξιο αναφοράς το γεγονός πως κατάφερε να ηττηθεί έχοντας αριθμητικό πλεονέκτημα. Τα χρειάστηκε στην εντός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο τη Μορεϊρένσε η Πόρτο (ρεκόρ 16-4-3), καθώς μόλις στο 28’ έμεινε πίσω στο σκορ με 0-2. Παρόλα αυτά αντέδρασε κάνοντας σπουδαία ανατροπή (3-2), κάτι που δεν κατάφερε μεσοβδόμαδα κόντρα στην Ντόρτμουντ (0-1) για τη «φάση των 32» του Γιουρόπα Λιγκ όπου και αποκλείστηκε. Δεν έχουν περιθώρια για βαθμολογικές απώλειες οι «δράκοι», οι οποίοι βρίσκονται στο -6 από την κορυφή και τη Σπόρτινγκ. Σε χαμηλά επίπεδα κινείται το διπλό (1,33), έχει αξία σε τέτοιες τιμές το GG (2,22 / Stoiximan) , το οποίο βγήκε στα 5/6 πιο πρόσφατα μεταξύ των δύο ομάδων και με γηπεδούχο την Μπελενένσες, ενώ ενισχύεται κι από τον τρόπο που προσεγγίζει τελευταία τα παιχνίδια της η Πόρτο.

2413. ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΣΕΒΙΛΛΗ

Χωρίς τον οργανωτή της (Μπανέγα) θα παραταχθεί η Σεβίλλη με το έργο της ούτως η άλλως να είναι δύσκολο. Η ομάδα του Έμερι παρά την ήττα στη Νορβηγία από τη Μόλντε πήρε την πολυπόθητη πρόκριση στους 16 του Γιουρόπα Λιγκ ενώ στο πρωτάθλημα είναι πλέον η μοναδική ομάδα χωρίς εκτός έδρας νίκη (0-4-8). Με τακτική και φουλ σκοπιμότητα αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του ο Έμερι και ίσως η Μπαρτσελόνα ζοριστεί να διασπάσει την άμυνα των Ανδαλουσιάνων στα πρώτα λεπτά. Έχει λογική το στοίχημα για να μην σημειωθεί γκολ μέχρι το 20’ που προσφέρεται στην Bet365με απόδοση 1,83. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2414. ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ – ΙΝΤΕΡ

Το μεγαλύτερο ντέρμπι της Ιταλίας ανάμεσα σε ομάδες διαφορετικών πόλεων δεσπόζει στο πρόγραμμα της 27αγωνιστικής στη Σέριε Α. Το γνωστό «Derby D'Italia» κρίνει πολλά τόσο στη μάχη του τίτλου, όσο και σε αυτή για την τρίτη θέση. Ξεκάθαρο φαβορί η Γιουβέντους, αγνοεί την ήττα εδώ και 16 αγωνιστικές (15-1-0), διατηρεί ανέπαφη την εστία της στις 7 τελευταίες και έχει σούπερ ψυχολογία μετά την κατάληψη της κορυφής στη βαθμολογία και το μεγάλοcomebackκόντρα στη Μπάγερν το βράδυ της Τρίτης για το Τσάμπιονς Λιγκ. Εδώ και καιρό δεν πείθει με τις εμφανίσεις της η Ίντερ, η οποία ακόμα και όταν κερδίζει το κάνει φτύνοντας αίμα και παρά τη νίκη επί της Σαμπντόρια την προηγούμενη αγωνιστική, το κλίμα στην ομάδα δεν είναι το καλύτερο δυνατό, ειδικά μετά τα σενάρια περί αναζήτησης νέου αγοραστή από τον Έρικ Τοχίρ. Πολύ χαμηλά ο άσος για ένα τέτοιο ματς, προτιμότερος ο συνδυασμός του μεunder3,5, που επιβεβαιώθηκε στις 7/9 εντός έδρας νίκες των «μπιανκονέρι» και σε όλες τις εκτός έδρας ήττες των «νερατζούρι». Σε απόδοση 2,05 προσφέρει ο Stoiximanτη συγκεκριμένη επιλογή. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2419. ΛΥΩΝ - ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Πισωγύρισμα για τη Λυών η ήττα από τη Λιλ, με την ομάδα του Μπρούνο Ζενεσιό να χάνει και δύο ακόμα βασικούς παίκτες. Τα προβλήματα απουσιών πληθαίνουν και στο παιχνίδι με την Παρί τα πράγματα αναμένεται να είναι πολύ δύσκολα. Οι πρωταθλητές δεν πατάνε φρένο με τίποτα, συνεχίζουν αήττητοι εντός των συνόρων και κόντρα στους «λυωνέ» μετρούν ήδη 4/4 νίκες. Μπορούν να πανηγυρίσουν ακόμα μία, με το διπλό να βρίσκεται σε απόδοση 1,80 στον Stoiximanκαι να αποτελεί επιλογή των YoungGuns. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2416. ΚΟΜΠΡΕΣΑΛ - ΟΥΝ.ΤΣΙΛΕ

Απογοητεύουν αμφότερες. Νίκη ψυχολογίας έψαχνε η Ουνιβερσιδάδ ντε Τσίλε την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στη μισητή αντίπαλο Άουνταξ Ιταλιάνο, όμως τα αμυντικά της λάθη κόστισαν για άλλη μία φορά, μένοντας τελικά στο 2-2. Άκρως ικανοποιημένη θα πρέπει να αισθάνεται η Κομπρεσάλ με το βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στην Ικίκε, καθώς μετέτρεψε σε γκολ τη μοναδική της ευκαιρία στο ματς. Η κούραση των γηπεδούχων είναι δεδομένη καθώς προέρχονται από το μεσοβδόμαδο ματς κόντρα στη Σέρο Πορτένιο για το Λιμπερταδόρες. Χρωστάει μία καλή εμφάνιση η ''Ου'', θα πάμε με το διπλό.

2415. ΚΟΛΟΝ ΣΑΝΤΑ ΦΕ - ΡΟΖΑΡΙΟ ΣΕΝΤΡΑΛ

Ανώμαλη προσγείωση για την Κολόν Σάντα Φε (3-0-1) στη Μεντόζα, όπου διασύρθηκε με 4-1 από τη Γοδόι Κρουζ, παρότι ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ. Ήταν η πρώτη ήττα της μετά από το εντυπωσιακό ξεκίνημα των τριών διαδοχικών νικών. Την παρθενική της απώλεια βαθμών είχε η Ροζάριο (3-1-0) την προηγούμενη αγωνιστική, όπου σε ένα εξαιρετικό ματς έμεινε στο 3-3 με τη Ρίβερ Πλέιτ. Μεσοβδόμαδα αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τη Νασιονάλ Μεντεγίν για το Κόπα Λιμπερταδόρες. Με 4/4 over 2,5 πορεύονται οι γηπεδούχοι, μπορούν να ακολουθήσουν το ρυθμό τους οι φιλοξενούμενοι.

896. ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΜΟΥΝ. – ΟΥΝΙΒΕΡΣΙΤΑΡΙΟ

Ντέρμπι της Λίμα. Σε καλή κατάσταση δείχνουν αμφότερες, με τους στόχους να είναι υψηλοί. Τεράστια νίκη για τη Μουνισιπάλ την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στην Άουριτς, σε μία έδρα που λίγοι θα περάσουν. Δεν μπόρεσε να περάσει νικηφόρα από την έδρα της Χουανκάγιο η «Ούνι», μένοντας στο 0-0. Καλά νέα για τους φιλοξενούμενους, καθώς η μεταγραφή του καλύτερου παίχτη της ομάδας, Ρουιδίαζ, σε ομάδα της Ταϊλάνδης χάλασε, με τον τελευταίο να δίνει το παρών στο ντέρμπι της Κυριακής. Δε θα διαλέξουμε πλευρά, θα επιλέξουμε τα πολλά γκολ, καθώς αμφότερες δε φημίζονται για τις αμυντικές τους αρετές, ενώ παράλληλα βρίσκουν εύκολα το δρόμο προς τα δίχτυα.

2464. ΡΑΣΙΝΓΚ ΚΛΟΥΜΠ - ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ

Μετριότατο το ξεκίνημα της Ράσινγκ (0-2-2) στο πρωτάθλημα, στο τελευταίο της ματς κόλλησε στο 1-1 με την Ιντεπεντιέντε, όμως ξέσπασε στη Μπολιβάρ για το Κόπα Λιμπερταδόρες, διαλύοντάς τη με 4-1. Στην ίδια διοργάνωση, η Μπόκα (2-1-1) έμεινε στο 0-0 με τη Ντεπορτίβο Κάλι. Στο πρωτάθλημα παίρνει μπρος, καθώς πανηγύρισε δύο κολλητές νίκες κόντρα σε Σαν Μαρτίν και Νιούελς, με την τελευταία να είναι επιβλητική (4-1). Σημάδια ανάκαμψης δείχνουν οι δύο ομάδες, αρκετά δύσκολο για πρόβλεψη το παιχνίδι.

2461. OΛΙΜΠΟ - ΑΡΣΕΝΑΛ ΣΑΡΑΝΤΙ

Η κατηφόρα συνεχίζεται για την Ολίμπο (0-0-4), καθώς μετά από τέσσερις αγωνιστικές δεν έχει ούτε βαθμό, χάνοντας στο τελευταίο ματς με 1-0 από τη Χιμνάσια, παίζοντας με παίκτη παραπάνω από το 42’, για να δεχθεί το γκολ στο φινάλε. Το παιχνίδι αυτό ήταν και το τελευταίο του Ντιέγκο Οσέγια στον πάγκο της, με τον Κρίστιαν Ντίας να τον αντικαθιστά. Πολύ σοβαρή μπροστά στο κοινό της η Άρσεναλ Σαραντί (2-1-1), επικράτησε και της Σαρμιέντο με 2-0, κάνοντας το 2/2 εντός έδρας. Αν δεν υπήρχε η αλλαγή προπονητή στους γηπεδούχους, θα κοιτούσαμε προς τα δεξιά, τώρα απλώς θα απέχουμε.

2458. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΤΟΥΚΟΥΜΑΝ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΡΑΦΑΕΛΑ

Το εντυπωσιακό νικηφόρο ξεκίνημα της Τουκουμάν (3-0-1) έλαβε τέλος στο μεσοβδόμαδο παιχνίδι με τη Λανούς, όπου έχασε με 1-0. Τρίτη σερί ήττα για τη Ραφαέλα (1-0-3), αυτή τη φορά με 0-2 από την Τέμπερλεϊ, η οποία πήρε το πρώτο της φετινό τρίποντο. Φαβορί ο άσος, δε θα διαφωνήσουμε, καθώς δείχνουν καλύτερα στοιχεία οι γηπεδούχοι στην έναρξη της σεζόν.

2462. ΟΥΝ. ΚΑΤΟΛΙΚΑ – ΟΥΑΤΣΙΠΑΤΟ

Από ήττες προέρχονται αμφότερες, πληρώνοντας τα μεγάλα αμυντικά τους λάθη, 4-3 κόντρα στην Ο’ Χίγκινς η Κατόλικα, 3-0 κόντρα στην Αντοφαγκάστα η Ουατσιπάτο. Καλύτερη ομάδα η Κατόλικα, η οποία έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη, όμως εμείς θα πάμε με την ασφαλέστερη επιλογή των πολλών τερμάτων, αναμένοντας άλλο ένα φεστιβάλ γκολ από τις δύο ομάδες.

2465. ΓΟΥΑΔΑΛΑΧΑΡΑ – ΤΙΧΟΥΑΝΑ

Παραπαίουν οι γηπεδούχοι, μη έχοντας κάνει ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα, με την πίεση ολοένα να μεγαλώνει, καθώς βρίσκονται σε δύσκολη θέση στη βαθμολογία του υποβιβασμού, ενώ ταυτόχρονα βλέπουν τους αντιπάλους τους να μαζεύουν βαθμούς. Την προηγούμενη αγωνιστική Η Τσίβας απέσπασε ισοπαλία στην έδρα της Τσιάπας. Μέτρια τα πράγματα για την Τιχουάνα, η οποία αδυνατεί να πάρει εύκολους βαθμούς και περιορίζεται στο μέσο της βαθμολογίας. Η ανάγκη βαθμών είναι τεράστια για την Τσίβας, θα πάμε για άλλη μία φορά μαζί της, ελπίζοντας να κάνει την πρώτη της νίκη.

2466. ΣΑΝ ΜΑΡΤΙΝ ΣΧ – ΛΑΝΟΥΣ

Μετά τη νίκη της πρεμιέρας, η Σαν Μαρτίν (1-2-1) δεν πείθει με τις εμφανίσεις της, μένοντας στο 1-1 κόντρα στην Ουνιόν στο τελευταίο της παιχνίδι. Τρένο η Λανούς (4-0-0), κέρδισε και την Ατλέτικο Τουκουμάν, κάνοντας το 4/4 στο πρωτάθλημα, δεχόμενη μόλις ένα γκολ στο ξεκίνημα της σεζόν. Κάπου θα γκελάρουν οι φιλοξενούμενοι και η έδρα της Σαν Μαρτίν προσφέρεται για αυτό. Καλύτερα να μείνουμε αμέτοχοι.

2505. ΑΟΥΝΤΑΞ ΙΤΑΛΙΑΝΟ - Ο ΧΙΓΚΙΝΣ

Από δυο κολλητές ισοπαλίες και τέσσερα ματς χωρίς ήττα έρχονται οι γηπεδούχοι (2-2-0), βρίσκεται σε καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα. Η Ο’ Χίγκινς επίσης ανεβάζει στροφές, έκανε δυο κολλητά τρίποντα απέναντι σε Αρίκα και Κατόλικα, διορθώνει σιγά-σιγά τις κακές εντυπώσεις που άφησε στο ξεκίνημα του Κλαουσούρα. Δύσκολο σταύρωμα, δεν βγαίνει εύκολα άκρη, απλά να σημειωθεί ότι για τους γηπεδούχους είναι αμφίβολος ο φορ/τοπ σκόρερ Μόρα (19 συμ./8 γκολ).

----. ΣΙΚΛΟΝ – ΜΠΟΛΙΒΑΡ

Κακή για άλλο ένα παιχνίδι εκτός έδρας εμφανίστηκε η Σικλόν, γνωρίζοντας δίκαιη την ήττα με 4-2 από την Πετρολέρο Γιακουίμπα. Η Σικλόν εκτός από την κακή της αγωνιστική παρουσία έχει να αντιμετωπίσει και τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα, τα οποία φέρνουν τριγμούς στην ομάδα. Επαγγελματική νίκη για την Μπολίβαρ την προηγούμενη αγωνιστική με 2-0 κόντρα στην Πετρολέρο Γιακουίμπα. Μεσοβδόμαδα αντιμετώπισε τη Ράσινγκ Κλουμπ για το Κόπα Λιμπερταδόρες, ενώ ακολουθεί αμέσως μετά το ματς με τη Σικλόν η αναμέτρηση κόντρα στη Ντεπορτίβο Κάλι. Οι αλλαγές στην ενδεκάδα θα πρέπει να θεωρούνται δεδομένες. No Bet.

----. ΟΥΝΙΒΕΡΣΙΤΑΡΙΟ ΝΤΕ ΣΟΥΚΡΕ – ΣΑΝ ΧΟΣΕ

Επιτέλους νίκη μετά από τέσσερεις αγωνιστικές για τη Σούκρε, 2-0 εντός έδρας κόντρα στη Μπλούμινγκ. Αδυνατεί να βρει σταθερότητα στην απόδοσή της η Σούκρε, κάτι που της κοστίζει εύκολους βαθμούς. Από το κακό στο χειρότερο οδεύει η Σαν Χοσέ, βρισκόμενη στον πάτο της βαθμολογίας, συμπληρώνοντας τέσσερεις συνεχόμενες ήττες, με τελευταία αυτή κόντρα στην Οριέντε Πετρολέρο εντός έδρας. Εύκολα η δύσκολα η Σούκρε θα πάρει τη νίκη, άσος.

----. ΡΕΑΛ ΠΟΤΟΣΙ – ΧΟΡΧΕ ΓΟΥΙΛΣΤΕΡΜΑΝ

Αναζητά επειγόντως πόντους η Ρεάλ, διότι βρίσκεται σε δύσκολη θέση στη βαθμολογία του υποβιβασμού. Αυτό φυσικά δεν είναι εύκολο καθώς οι δυνατότητες της ομάδας είναι περιορισμένες και τα οικονομικά προβλήματα μεγάλα. Την προηγούμενη αγωνιστική εκμεταλλεύτηκε την έδρα της και το ότι αντιμετώπιζε μία επίσης κακή ομάδα, παίρνοντας τη νίκη με 3-1 κόντρα στην Οριέντε Πετρολέρο. Παρά τα οικονομικά προβλήματα το ρόστερ της Γουίλστερμαν έχει ποιότητα, κάτι που αποτυπώνεται στη βαθμολογία, με τους φιλοξενούμενους να οδηγούν την κούρσα του πρωταθλήματος, προερχόμενοι από την εκτός έδρας νίκη κόντρα στη Σαν Χοσέ. Διπλό.

----. ΣΕΡΟ ΠΟΡΤΕΝΙΟ – ΣΟΛ ΝΤΕ ΑΜΕΡΙΚΑ

Ντέρμπι ανάμεσα σε δύο από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Παρά τις πολλές αλλαγές που έκανε η Σολ κατά τη διάρκεια των μεταγραφών, παρουσιάζεται το ίδιο δυνατή όπως την περσινή χρονιά, δείχνοντας έτοιμη για το βήμα παραπάνω. Μεγάλη νίκη ψυχολογίας για τη Σέρο Πορτένιο στο ντέρμπι της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στην Ολίμπια, νέα νίκη μεσοβδόμαδα κόντρα στην Κομπρεσάλ για το Λιμπερταδόρες. Πιθανόν να παραταχθούν με αρκετές αλλαγές οι γηπεδούχοι, δε θα διαλέξουμε πλευρά, θα επιλέξουμε τα πολλά γκολ.

----. ΤΖΟΥΝΙΟΡ – ΤΖΑΓΚΟΥΑΡΕΣ

Άσος χωρίς στοιχηματική αξία.

----. ΕΝΒΙΓΚΑΔΟ – ΑΛΙΑΝΣΑ ΠΕΤΡΟΛΕΡΑ

Ομάδα χωρίς αρχή μέση και τέλος φέτος η Πετρολέρα, δικαίως βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας μόλις με δύο βαθμούς σε έξι ματς. Προέρχεται από την ήττα με 2-1 εντός έδρας κόντρα στην Τζούνιορ. Σε μέτρια κατάσταση και η Ενβιγκάδο, η οποία επιχείρησε να δώσει χώρο σε νέους παίχτες, κάτι που ως τώρα δεν αποδίδει. Προέρχεται από την ισοπαλία σε μία δύσκολη έδρα όπως αυτή της Πάστο (2-2). Προβάδισμα στον άσο.

----. ΑΤΛ. ΟΥΙΛΑ – ΠΑΤΡΙΟΤΑΣ

Μία από τις ομάδες που θα παλέψουν για την παραμονή είναι η Πατριότας. Το ρόστερ της ομάδας δεν είναι κάτι σπουδαίο, με την Πατριότας να αδυνατεί να πάρει εύκολους πόντους μέχρι και εντός έδρας. Προέρχεται από τη λευκή ισοπαλία κόντρα στην Εκιδάδ εντός. Δύο σερί ήττες για την Ουΐλα, κόντρα όμως σε δύο από τα φαβορί για τον τίτλο. Εύκολα ή δύσκολα οι γηπεδούχοι θα πάρουν τη νίκη, ο άσος αποτελεί επιλογή.

----. ΜΙΓΙΟΝΑΡΙΟΣ – ΤΟΛΙΜΑ

Πρώτη ήττα για τη Μιγιονάριος στο πρωτάθλημα, κόντρα σε μία αξιόλογη ομάδα την Ριονέγρο, με 2-1 εκτός έδρας. Παραδοσιακά πολύ δυνατοί εντός οι γηπεδούχοι, ξέρουν να παίρνουν εύκολους βαθμούς στην Μπογκοτά. Κάτω του μετρίου η Τολίμα ως τώρα, με την αμυντική λειτουργία να αποτελεί το μεγαλύτερο πρόβλημα. Προέρχεται από τη δύσκολη νίκη-ανατροπή κόντρα σε μία από τις χειρότερες ομάδες του πρωταθλήματος, Μπογιακά Τσικό. Ο άσος έχει τον πρώτο λόγο στην αναμέτρηση.

----. ΜΕΝΤΕΓΙΝ – ΝΤΕΠ. ΚΑΛΙ

Αν θέλαμε να χαρακτηρίσουμε μία ομάδα κυνική αυτή θα ήταν η Μεντεγίν. Χωρίς να εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις της ως τώρα, βρίσκεται στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Προέρχεται από τη νίκη με 3-0 εκτός έδρας κόντρα στην Ουΐλα, σε ένα ματς που δεν ήταν καλύτερη, ευτύχησε όμως να σκοράρει πρώτη, διαλύοντας τη ψυχολογία της Ουΐλα, η οποία είχε τον πρώτο λόγο στο ματς, δεχόμενη στη συνέχεια άλλα δύο τέρματα. Από τον αγώνα κόντρα στη Μπόκα για το Λιμπερταδόρες προέρχεται η Κάλι, ενώ ακολουθεί το παιχνίδι εκτός έδρας κόντρα στη Μπολίβαρ για την ίδια διοργάνωση. Εκεί θα δώσει προτεραιότητα ο προπονητής, ο οποίος θα παρατάξει την ομάδα με αρκετές αλλαγές. Ο άσος αποτελεί επιλογή.

----. ΚΟΡΤΟΥΛΟΥΑ – ΝΤΕΠ. ΠΑΣΤΟ

Τεράστια ισοπαλία την προηγούμενη αγωνιστική για την Κορτουλουά, κόντρα σε ένα από τα φαβορί για τον τίτλο, Σάντα Φε (1-1 εκτός). Από ισοπαλία προέρχεται και η Πάστο, η οποία δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τη δυνατή της έδρα, μένοντας στο 2-2 με την Ενβιγκάδο. Δύσκολο ματς, δε θα κρατήσουμε κάτι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ