ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Κυριακής

Ακτινογραφία κουπονιού Κυριακής

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Κυριακής. Πηγή: betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Κυριακής.

1002. ΠΟΧΑΝΓΚ – ΣΕΟΥΛ

Η Ποχάνγκ θέλει τη νίκη για να μην παίξει πλέι-οφ στο Τσάμπιονς Λιγκ, αφού η δεύτερη θέση οδηγεί απευθείας στους ομίλου. Αδιάφορη η Σεούλ αφού μέσω του κυπέλλου έχει εξασφαλίσει τη θέση της στο Ασιατικό Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενη περιόδου. Μονόπλευρο ενδιαφέρον, ματς που εξαρτάται από το αποτέλεσμα της Σουγόν.

1003. ΣΕΟΝΓΚΝΑΜ - ΓΙΕΓΙΟΥ ΓΙΟΥΝ.

Αμφότερες δεν έχουν κανένα στόχο πλέον στο πρωτάθλημα και παίζουν αναγκαστικά για να τελειώσει η σεζόν. Δεν θα πάρουμε θέση, πάμε στο επόμενο.

1004. ΣΟΥΓΟΝ – ΓΙΕΟΝΜΠΟΥΚ

Η Σουγόν θέλει ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα από την Ποχάνγκ για να κατακτήσει τη δεύτερη θέση που οδηγεί απευθείας στους ομίλους του Ασιατικού Τσάμπιονς Λιγκ. Πρωταθλήτρια η Γιέονμπουκ, πανηγυρίζει τον τίτλο. Ματς που συνδέεται με το παιχνίδι της Ποχάνγκ με τη Σεούλ.

1005. ΣΕΝΤΡΑΛ ΚΟΑΣΤ ΜΑΡΙΝΕΡΣ - ΣΙΔΝΕΪ ΓΟΥΟΝΤΕΡΕΡΣ

Με 1-2 έχασαν από τη Μέλμπουρν Βίκτορι οι Μάρινερς (1-2-4), έχασε πολύ πιο εύκολα απ’ ότι δέιχνει το τελικό σκορ. Τέταρτη σερί νίκη για τους Γουόντερερς του Σίδνεϊ (2-1-1 εκτός), 2-1 την Ουέλινγκτον με γκολ στο 85’. Αμφότερες σκοράρουν εύκολα και δέχονται ακόμα πιο εύκολα γκολ, το over 2,5 στο 1,80 είναι κάτι παραπάνω από δίκαιο και μπορεί να αποτελέσει επιλογή.

1008. ΣΑΝΓΚΑΗ ΣΕΝΧΟΥΑ - ΓΙΑΝΓΚΣΟΥ Σ.

Επαναληπτικός τελικός κυπέλλου, 0-0 το πρώτο ματς, ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Το κύπελλο αποτελεί το μεγάλο στόχο των γηπεδούχων, που θα επιδιώξουν να εκμεταλλευτούν για ακόμα μια φορά την έδρα τους (9-3-3 στο πρωτάθλημα). Οι φιλοξενούμενοι απέτυχαν να πάρουν προβάδισμα στο πρώτο μεταξύ τους ματς και μακριά από το σπίτι τους εμφάνισαν πολλές αδυναμίες κατά τη διάρκεια της σεζόν (4-2-9 εκτός). Σωστό φαβορί οι γηπεδούχοι, είναι όμως τέτοια η σημασία του παιχνιδιού που δεν βλέπουμε να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος να μπλέξουμε.

1015. ΧΕΤΑΦΕ – ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ

Προβλημάτισε ξανά με την απόδοση της η Βιγιαρεάλ στο 1-1 της περασμένης εβδομάδας με την Εϊμπάρ στο Μαδριγάλ. Σίγουρα όχι στην καλύτερη δυνατή αγωνιστική κατάσταση το κίτρινο υποβρύχιο που κέρδισε μόλις μια φορά στις έξι τελευταίες αγωνιστικές (1-2-3). Επιπλέον στην επίσκεψη της στη Μαδρίτη για να παίξει με τη Χετάφε που δεν κερδίζει στα τέσσερα πιο πρόσφατα (0-1-3) δεν θα έχει στη διάθεση της λόγω τιμωρίας τον Σολδάδο (11συμ-2γκολ), πράγμα που σημαίνει πως μοναδικός καθαρόαιμος φορ είναι ο Μπακαμπού αφού απόντες συνεχίζουν να είναι και οι Αντριάν (3συμ) και Λέο Μπαπτιστάο (6συμ-2γκολ). Προς αποφυγή το διπλό που προσφέρεται σε δελεαστική απόδοση είναι η αλήθεια. Ίσως με ρίσκο αξίζει ένα ποντάρισμα στο να σκοράρει πρώτος για τη Βιγιαρεάλ ο Μπακαμπούπου πληρώνει 4,00 στην Bet365.

1016. ΛΟΥΓΚΟ – ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ

Έφυγε με το βαθμό από την έδρα της Μαγιόρκα η Λούγκο, διατηρήθηκε έτσι για τέταρτο ματς αήττητη (2-2-0) και επιστρέφει τώρα στην αποτελεσματική της έδρα (4-2-1 εντός, 6/7 under 2,5, 5/7 NG) με σκοπό να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα. Η Βαγιαδολίδ γνώρισε την πρώτη της ήττα με τον Πορτουγάλ στο πάγκο έπειτα από πέντε ματς (2-2-1), καθώς εγκλωβίστηκε στην καλοστημένη άμυνα της πρωτοπόρου Οσασούνα, ενώ στις ως τώρα εξόδους της μπορεί να έχει αρνητικό απολογισμό (1-3-3) ωστόσο στο πιο πρόσφατο από αυτά έπιασε καλή απόδοση και πήρε το μοναδικό της τρίποντο στη δύσκολη έδρα της Σαραγόσα. Δεν πιάνεται εύκολα το συγκεκριμένο παιχνίδι, σωστά δείχνουν τα σετ που κυκλοφορούν.

1037. ΦΙΤΕΣΕ – ΝΑΪΜΕΓΚΕΝ

Γειτονικό ντέρμπι μίσους. Στραβοπάτησε στην έδρα της Ντεν Χάαγκ η Φίτεσε, το τελικό 2-2 την αφήνει δυσαρεστημένη αφού έχασε έδαφος βαθμολογικά υποχωρώντας στην έκτη θέση της κατάταξης. Στο γήπεδό της ξεκίνησε εντυπωσιακά με τέσσερις κολλητές νίκες, όμως στα δυο πιο πρόσφατα γνώρισε ισάριθμες ήττες από Άγιαξ και Άλκμααρ (4-0-2 συνολικά εντός). Η Ναϊμέγκεν συνεχίζει να εντυπωσιάζει, αν και νεοφώτιστη έχει βρεθεί στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ έρχεται από τρία κολλητά τρίποντα μέσα στο Νοέμβρη. Υπερβολικές κρίνονται οι αποδόσεις φαβορί για τη Φίτεσε, η Ναϊμέγκεν βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, ενώ και ο ειδικός χαρακτήρας του παιχνιδιού θα έπρεπε να αποτυπωθεί σε πιο ισορροπημένα σετ, υπάρχει αξία στις τιμές των φιλοξενούμενων, με τον Betol να επιλέγει το διπλό στο 5,75 της Bet365, σαφώς υπάρχει αξία και στο Χ2 ή το +1 ασιατικό διπλό.

1050. ΑΝΖΙ ΜΑΧΑΤΣΚΑΛΑ - ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ

Από σπουδαία νίκη προέρχεται η ουραγός του πρωταθλήματος Ανζί η οποία επικράτησε 0-2 εκτός έδρας της Λοκομοτίβ Μόσχας, 0-3-5 εντός ο απολογισμός των γηπεδούχων, over 2,5 τα 4 από τα 5 τελευταία τους παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας. Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η ΤΣΣΚΑ η οποία προέρχεται από 2 σερί νίκες, μάλιστα τη Τρίτη ηττήθηκε 0-2 εντός έδρας και από τη Βόλφσμπουργκ στο πλαίσιο του Τσάμπιονς Λιγκ. Η διαφορά από τη δεύτερη Ροστόφ έχει φτάσει πλέον στου2 5 βαθμούς, η ΤΣΣΚΑ είναι αναγκασμένη να κερδίσει και να διατηρήσει απόσταση ασφαλείας, διπλό σε αρκετά ανεκτές τιμές.

1052. ΓΚΕΝΤΣΛΕΡΜΠΙΡΛΙΓΚΙ – ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΠΣΠΟΡ

Με ήττα επέστρεψε από τη διακοπή η Γκεντσλέρ (0-1 από την Τραμπζονσπόρ εκτός, το γκολ στις καθυστερήσεις), ούτως ή άλλως στην έδρα της βασίζεται κατά κύριο λόγο φέτος, αφού εκεί έχει συγκεντρώσει τους 11/12 βαθμούς της μετρώντας για την ώρα 3-2-1 (5/6 under 2,5). Η Γκαζιαντέπ δεν τα κατάφερε απέναντι στη φορμαρισμένη Μπασακσεχίρ, γνώρισε την ήττα με 0-1 και παρέμεινε χαμηλά στην κατάταξη, ενώ έχει ηττηθεί και στις τρεις από τις πιο πρόσφατες τέσσερις εξόδους της (1-2-3 συνολικά εκτός). Παιχνίδι στο οποίο θεωρούμε ότι η έδρα θα παίξει καθοριστικό ρόλο, στο 1,80 βρίσκουμε τον άσο στον Stoiximan , οριακά αποδεκτή πάντως η τιμή αυτή.

1041. ΤΟΤΕΝΑΜ – ΤΣΕΛΣΙ

Συνεχίζει να εντυπωσιάζει η Τότεναμ, παραμένοντας αήττητη από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος και σκοράροντας κατά ριπάς το τελευταίο διάστημα, με το Χάρι Κέιν να έχει πάρει το όπλο του και να πυροβολεί ασυστόλως. Δείχνει να συνέρχεται σιγά-σιγά η Τσέλσι, αλλά η άμυνα της παραμένει αναξιόπιστη και δύσκολα θα μπορέσει να αντέξει κόντρα στην ποιότητα των «πετεινών». Ποιότητα όμως διαθέτει και η ίδια, ειδικά στο μεσοεπιθετικό κομμάτι και θεωρούμε πως το παιχνίδι ξεκινάει από το 1-1. Χαμηλό το αμφίσκορο, προτιμότερο τοover2,5 σε απόδοση 1,925 στηνBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1059. ΙΝΒΕΡΝΕΣ – ΣΕΛΤΙΚ

Τρίτη ήττα στα τελευταία πέντε (1-1-3) για την Ινβερνές το 1-2 στην έδρα της Πάτρικ, σε ματς που προηγήθηκε αλλά δεν κατάφερε να διαχειριστεί σωστά. Η Σέλτικ έμεινε εκτός συνέχειας Γιουρόπα Λιγκ εξαιτίας της εντός έδρας ήττας από τον Άγιαξ, είχε προηγηθεί το 0-0 με την Κιλμάρνοκ και ήδη υπάρχει γκρίνια στις τάξεις της. Απορρίπτεται προφανώς το τοκογλυφικό διπλό, ούτε στην κόντρα πάντως θα πηγαίναμε, αφού η Ινβερνές δεν μας ψήνει ιδιαίτερα, ειδικά από τη στιγμή που θα απουσιάσει ο σταρ-χα Κρίστι (13 συμ./3 γκολ).

1062. ΦΣΒ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ - ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣ.

Η ΦΣΒ Φρανκφούρτης (3-0-5 εντός) έμεινε στο 1-1 με την «Κάιζερ» στο τελευταίο ματς, απόλυτα δίκαιο αποτέλεσμα αφού οι δύο ομάδες δεν άξιζαν τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο από το συγκεκριμένο παιχνίδι. Η Φορτούνα (0-3-5 μακριά από το σπίτι της) έμεινε στο 1-1 με την ουραγό Ντούισμπουργκ και έδειξε ότι βρίσκεται σε κάκιστη κατάσταση. Πιο χαμηλά έπρεπε να είναι οι τιμές της ΦΣΒ, όμως δεν θα μπλέξουμε πριν την έναρξη.

1061. ΣΑΝ ΠΑΟΥΛΙ – ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ

Ήττα με 0-2 η Σαν Πάουλι (5-1-1 εντός) από τη Μόναχο 1860 χωρίς να κατέβει ουσιαστικά στο γήπεδο. Ήταν η πρώτη φορά που παρουσιάστηκε κακή στα τελευταία παιχνίδια. Η Νυρεμβέργη (1-2-4 εκτός) κέρδισε μετά από έξι αγωνιστικές, με 2-1 τη Μπράουνσβάιγκ με τη βοήθεια της τύχης με γκολ στο 84’. Έχει αρκετές κομβικές απουσίες που αναμένεται να την επηρεάσουν. Δύσκολο παιχνίδι, θα απέχουμε.

1060. ΝΤΟΥΙΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΣΑΝΤΧΑΟΥΖΕΝ

Δεύτερο συνεχόμενο 1-1 για τη Ντούισμπουργκ (1-4-3 εντός), αυτή τη φορά απέναντι στη Φορτούνα εκτός έδρας, παίζοντας καλά. Υπάρχει βελτίωση με τον νέο προπονητή, όμως ακόμα είναι κολλημένη στον πάτο της βαθμολογίας. Η Σαντχάουζεν (5-1-2 εκτός) κέρδισε σχετικά εύκολα με 3-1 την Καρλσρούη και έτσι ντούμπλαρε τις νίκες της. Φαίνεται ότι όταν βρίσκει ρυθμό δεν μπορεί να τη σταματήσει κανείς εύκολα. Το διπλό DNB στο 1,90 έχει αξία και βρίσκεται στις επιλογές των Young Guns .

1068. ΣΟΝΤΕΡΙΣΚΕ – ΧΟΜΠΡΟ

Η Σοντέρισκε προτιμά να βρίσκει χώρους για να παίζει στην κόντρα. Με τη Χόμπρο κάτι τέτοιο θα είναι υπερβολικά δύσκολο. Η γηπεδούχος έρχεται από σπουδαία νίκη στο Φάρουμ και κοιτάζει συνεχώς τις θέσεις της Ευρώπης. Προβλήματα δεν έχει, άγχος δεν έχει, μπάλα καλή παίζει, πρέπει λοιπόν να βρει τρόπο να σπάσει την άμυνα της αντιπάλου. Ακούγεται εύκολο, αλλά η Χόμπρο μόλις συμφώνησε με τον Όβε Πέντερσεν για τον πάγκο της κι ο νέος τεχνικός ντεμπουτάρει. Είναι πολύπειρος, με αμυντική φιλοσοφία, προπονητής που έχει σώσει πολλές ομάδες και σίγουρα θα βοηθήσει. Όμως, το βασικό πρόβλημα της ομάδας του τώρα είναι η ψυχολογία, αφού από 0-3 και 1-4 στο Έσμπιεργκ, τελείωσε το ματς με 4-4. Αυτοκτονία στη μάχη της σωτηρίας, μία ήττα θα τη βυθίσει περισσότερο κι έχει νέες απουσίες. Η Χόμπρο δε δείχνει ικανή να πάρει βαθμό στο Χάντερσλεβ, αλλά η αλλαγή προπονητή μας κρατάει μακριά. No bet.

1071. ΒΑΣΙΛΕΙΑ – ΛΟΥΚΕΡΝΗ

Στο «Σεντ Γιάκομπς Παρκ» η Βασιλεία κερδίζει δύναμη σε μεγάλο ποσοστό. Παρ’ όλα αυτά, το γήπεδό της δεν είναι απόρθητο κάστρο κι αντιμετωπίζει μία ομάδα που εκτός έδρας είναι πραγματικά δυνατή. Η γηπεδούχος πάει στο ματς με άμυνα ανάγκης, αφού οι Ντέγκεν, Χογκ, Ακάνζι είναι νέοι τραυματίες και προστέθηκαν στη λίστα με τους Σάμουελ, Ιβάνοφ που είναι καιρό νοκ άουτ. Η Λουκέρνη έκανε σημαντική νίκη κόντρα στην Τουν, ιδιαίτερα εμφατική παρά το φτωχό σκορ. Έχασε πολλές ευκαιρίες κι είναι από τις ομάδες που προτιμούν να παίζουν εκτός έδρας εξαιτίας του συντηρητικού στιλ παιχνιδιού τους. Θα προσπαθήσει να κλείσει τους διαδρόμους προς την εστία της και θεωρούμε ότι θα δυσκολέψει την πρωταθλήτρια, ειδικά αν βρει τρόπο να σκοράρει με τους πολύ αξιόλογους στράικερ που έχει. Η απόδοση του άσσου δεν μας ελκύει καθόλου, πιθανότερο είναι να δούμε λίγα γκολ αλλά δεν παίρνουμε κάποιο μπετ σε αυτό το ματς.

1072. ΣΙΟΝ – ΤΟΥΝ

Έρχεται από την ήττα στο Γιουρόπα Λιγκ η Σιόν και πρέπει να βρει ανάσες και κίνητρο για το ματς με την Τουν. Τα 3000 χλμ. που κάλυψε για το ταξίδι στο Καζακστάν σίγουρα θα αφήσουν τα σημάδια τους στους ποδοσφαιριστές, ειδικά από τη στιγμή που υπάρχουν και οι γνωστές απουσίες των Κονατέ (ε), Κουασί (μ), Εμπόγιο (μ). Η Τουν έρχεται από δύο ματς με αρνητικά αποτελέσματα, αλλά δεν παίζει άσχημα. Το θέμα είναι ότι μετά την ώθηση που έδωσε η αλλαγή προπονητή, δείχνει να ρίχνει λίγο ρυθμούς. Μπορεί, πάντως, να σκοράρει σε μία σχετικά δύσκολη έδρα αλλά η Σιόν δεν έχει υλικό για να αντέξει τα σερί παιχνίδια. Το ασιατικό διπλό +0,5 στο 1,825 της Bet365 είναι αυτό που προτιμά η αγορά και είναι απόλυτα φυσιολογικό. Ομοίως και το under 2,5 που έχασε μισό line και στο 1,90 της ίδιας εταιρείας είναι ακόμα σε καλή απόδοση.

1076. ΑΟΥΕ - ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΚΟΛΩΝΙΑΣ

Πήρε τον πόντο από τη Δρέσδη η Άουε (3-6-0 εντός) με 1-1 στην έδρα της που δεν δείχνει ότι θα χάσει εύκολα το αήττητο της. Σκληρή και συμπαγής στην άμυνα όπως πάντα, αλλά και ορεξάτη στην επίθεση με αποτέλεσμα να ψάξει τη νίκη προς το τέλος. Η Φορτούνα (1-2-6 εκτός) έχασε εύκολα με 3-1 από την Τσεμνίτσερ, παίζοντας άσχημα, απόλυτα δίκαιη η ήττα της. Ο άσος του 1,80 είναι δίκαιος.

---. ΑΕΚ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Η ΑΕΚ πήρε την πρώτη της νίκη με τον Πογέτ στον πάγκο, αλλά η εικόνα της κόντρα στον ουραγό Πανθρακικό δεν ήταν ιδιαίτερα ελκυστική. Ο Παναιτωλικός δείχνει σαφή σημάδια αγωνιστικής βελτίωσης και λίγο έλειψε να φύγει νικητής από την Τούμπα, όπου έμεινε στο 0-0 με τον ΠΑΟΚ, στο πρώτο του φετινό εκτός έδρας ματς όπου δεν κατάφερε να σκοράρει. Δε μας πείθει η Ένωση το τελευταίο διάστημα και θεωρούμε πως η ομάδα του Αγρινίου αν χάσει, αυτό δε θα συμβεί με διαφορά μεγαλύτερη του ενός γκολ. Πηγαίνουμε στο +1,25 ασιατικό διπλό σε απόδοση 2,00 στηνBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1073. ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ – ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ

Το 1-1 στη Νορβηγία ήταν αρκετό για τη Σεντ Ετιέν προκειμένου να κλειδώσει η παρουσία της στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ, ένα θεσμό στον οποίο δίνουν βάρος οι «Στεφανουά». Στο πρωτάθλημα έρχονται από δυο κολλητές ήττες από Λυών (0-3 εκτός) και Μαρσέιγ (0-2 εντός), πληρώνοντας σε μεγάλο βαθμό τα σημαντικά προβλήματα τραυματισμών που έχουν προκύψει τις τελευταίες εβδομάδες. Η Γκινγκάμπ πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Λιγκ Καπ, καθώς στο εξ αναβολής παιχνίδι με τη Γκαζελέκ έφτασε στη νίκη με 1-0 στην παράταση, με τον Γκουβερνέκ να δείχνει ότι και φέτος τον απασχολούν τα κύπελλα. Στο πρωτάθλημα επέστρεψε στις νίκες χάρη στο κυνικό 2-0 επί της Τουλούζ, με τη συνολική της βελτίωση να αποτυπώνεται στο γεγονός ότι στα πιο πρόσφατα έντεκα ματς πρωταθλήματος ηττήθηκε μόλις δυο φορές (5-4-2). Μόνο η κόντρα του άσου υπάρχει στη σκέψη μας στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, οριακό κρίνεται ωστόσο το 2,00 του +0,5 διπλού, ενώ και το γεγονός ότι η Γκινγκάμπ έπαιξε την Τετάρτη παράταση, εξαλείφει στην ουσία το πλεονέκτημα που θα είχε έναντι των προερχόμενων από ταξίδι στη Νορβηγία γηπεδούχων.

1087. ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ – ΚΑΛΛΙΘΕΑ

Για το μηδέν κατέβηκε στην έδρα του Αγροτικού ο Παναιγιάλειος (2-2-1 εντός) και το πέτυχε (0-0). Δεν εντυπωσίασε ούτε αμυντικά, αλλά πήρε αυτό που ήθελε κάτι που αφήνει ικανοποιημένους τους ανθρώπους της ομάδας. Η Καλλιθέα (1-1-3 εκτός) έχασε δύσκολα με 0-1 από την πρωτοπόρο ΑΕΛ. Πάλεψε το παιχνίδι και θα μπορούσε να είχε κερδίσει το βαθμό της ισοπαλίας. Κρίνουμε λίγο υπερβολικό το άνοιγμα του σετ, αλλά δεν διαφωνούμε ιδιαίτερα.

1086. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ 1932

Σε ένα παιχνίδι διαφήμιση του πρωταθλήματος και του ποδοσφαίρου έχασε με 2-1 από τον Κισσαμικό ο Εργοτέλης, παρότι είχε προηγηθεί πριν το ημίχρονο. Φοβερή η εικόνα του στο πρώτο μισό, όπου έχασε αρκετές ευκαιρίες, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο έμεινε στα αποδυτήρια με αποτέλεσμα να χάσει εύκολα. Ο Αγροτικός Αστέρας (1-1-3 εκτός) έμεινε στο 0-0 με τον Παναιγιάλειο εντός έδρας, ενώ θα μπορούσε να είχε πάρει τη νίκη, έστω οριακά. Περίεργο παιχνίδι, το Χ βλέπουμε σαν πρώτο σημείο.

1088. ΤΡΙΚΑΛΑ - ΧΑΝΙΑ Α.Ο.

Τα Τρίκαλα (3-1-0 εντός) έχασαν με 0-1 από τη Ζάκυνθο και υπάρχουν κάποιοι μικροί τριγμοί στις σχέσεις του προέδρου με κάποιους συγκεκριμένους παίκτες. Τα Χανιά (1-1-2 εκτός) κέρδισαν εντός με 2-0 την ανύπαρκτη εκτός έδρας Καρδίτσα και μεγάλωσαν το αήττητο ρεκόρ του στα τρία παιχνίδια. Μικρός ο άσος στο 1,60, θα τον προσπεράσουμε, αν και τα Τρίκαλα είναι ξεκάθαρα το φαβορί του αγώνα.

1096. ΤΣΒΟΛΕ – ΑΓΙΑΞ

Ευεργετική αποδείχθηκε η διακοπή για την Τσβόλε, ανασυντάχθηκε επέστρεψε με ένα μεγάλο διπλό με 5-0 στην έδρα της Ρόντα, αποτέλεσμα που την ανέβασε στην έβδομη θέση της βαθμολογίας. Τέσσερα ματς χωρίς νίκη είχε πριν από το ματς αυτό (0-1-3), ενώ και μπροστά στο κοινό της δεν κερδίζει στα πιο πρόσφατα τρία (3-2-2 συνολικά εντός, 6/7 over 2,5, 6/7 GG). Ο Άγιαξ έμεινε ζωντανός στο κυνήγι της πρόκρισης για της φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ, χάρη στο 2-1 στην έδρα της Σέλτικ, με το τελικό αποτέλεσμα να διαμορφώνεται λίγο πριν τη λήξη. Οδηγεί την κούρσα εντός των συνόρων, μετρώντας συνολικά 10-2-1, με την καλύτερη επίθεση (36 γκολ υπέρ) και άμυνα (7 γκολ κατά) της κατηγορίας και διατηρείται αήττητος στις εξόδους του (5-2-0 εκτός). Απουσίες μεσοεπιθετικά θα έχει ο «Αίαντας» (ξεχωρίζει εκείνη του τοπ σκόρερ Ελ Γκαζί), κακός του δαίμονας αποδεικνύεται εσχάτως η Τσβόλε (δεν την κερδίζει στα πιο πρόσφατα πέντε), αν ληφθεί υπόψη και η έξτρα κόπωση που θα κουβαλάει από το μεσοβδόμαδο, μαζεύονται αρκετοί παράγοντες που συνηγορούν υπέρ της αξίας της κόντρας του φαβορί, στο 1,85 ο ασιατικός άσος +0,75 στην Bet365.

1094. ΓΚΡΟΝΙΝΓΚΕΝ - ΝΤΕΝ ΧΑΑΓΚ

Ήττα για τη Γκρόνινγκεν την Πέμπτη στη Μασσαλία, αν και κρατούσε την ισοπαλία μέχρι και το 88ο λεπτό, τελικά δεν τα κατάφερε μέχρι το τέλος, χάνοντας στο φινάλε με 1-2 και μένοντας και μαθηματικά εκτός συνέχειας στο Γιουρόπα Λιγκ. Εντός συνόρων, είναι αήττητη στα τελευταία πέντε (3-2-0), στο πιο πρόσφατο μάλιστα το πρώτο της φετινό διπλό επί της Ντε Γκράαφστσαπ. Η Ντεν Χάαγκ κράτησε τη Φίτεσε στο 2-2, τέταρτη ισοπαλία στα τελευταία πέντε για τους φιλοξενούμενους (1-4-0), που μακριά από το σπίτι τους δεν κερδίζουν από τον Αύγουστο (1-2-3 εκτός, 4/6 over 2,5, 5/6 GG). Πέντε σερί νίκες μετράει στο γήπεδο της η Γκρόνινγκεν (5-1-0 εντός, σκόραρε 2+ τέρματα στα 5/6), λογικό φαβορί στα επίπεδα του 2,00 ο άσος, αλλά κάτι η απουσία του τοπ σκόρερ Μαχί (10 συμ./5 γκολ), κάτι η επιβάρυνση από το μεσοβδόμαδο, μας κάνουν επιφυλακτικούς.

1095. ΟΥΤΡΕΧΤΗ – ΧΕΡΑΚΛΕΣ

Ηττήθηκε με 0-1 στην έδρα της Ναϊμέγκεν η Ουτρέχτη, αυτή ήταν η δεύτερη κολλητή ήττα της μετά το 1-3 από την Αϊντχόφεν, επιστρέφει τώρα στην έδρα της όπου και διατηρείται αήττητη, με τον απολογισμό της να ανέρχεται σε 3-3-0 (3/6 over 2,5, 5/6 GG) και θα επιδιώξει να επανέλθει στα θετικά αποτελέσματα. Η ξέφρενη πορεία της Χέρακλες συνεχίζεται, με το 0-0 απέναντι στην Εξέλσιορ συμπλήρωσε τέσσερα ματς χωρίς ήττα (2-2-0) και διατηρήθηκε εντός της πρώτης τετράδας. Έχει καταφέρει να σκοράρει σε όλες τις εξόδους της (3-1-2 εκτός, 3/6 over 2,5, 4/6 GG) και έχει δείξει να στέκεται πολύ καλά ως τώρα απέναντι σε ομάδες αντίστοιχης δυναμικής. Σεβόμαστε τη δύναμη της έδρας των γηπεδούχων, αλλά θεωρούμε ότι η ψαλίδα των αποδόσεων είναι μεγαλύτερη από ότι θα έπρεπε, πολύ αμφίρροπο δείχνει στα μάτια μας.

1180. ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ – ΛΕΟΥΒΕΝ

Κεκλεισμένων των θυρών το συγκεκριμένο παιχνίδι, η Άντερλεχτ (5-3-0 εντός) την προηγούμενη αγωνιστική δεν αγωνίστηκε αφού το ματς με τη Λόκερεν αναβλήθηκε για τον φόβο τυχόν τρομοκρατικού χτυπήματος. Την Πέμπτη για το Γιουρόπα Λιγκ κέρδισε με 0-2 τη Μονακό και έχει το πάνω χέρι για την πρόκριση. Η ψυχολογία είναι πλέον στα ύψη. Η Λέουβεν (1-2-5 εκτός) είναι στον πάτο της βαθμολογίας, στο προηγούμενο έχασε με 1-3 από τη Γκενκ. Εύκολα αναμένεται να επικρατήσει η γηπεδούχος, όμως δεν έχει καμία αξία.

1092. ΜΑΛΙΝ - ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ

Κέρδισε με 2-1 την Οστάνδη η Μαλίν (5-1-2 εντός) μετά τη διακοπή, δίκαιη νίκη αφού έκανε αρκετά καλή εμφάνιση και το γκολ στο 81’ δικαίωσε την προσπάθεια της. Ο κόουτς Γιάνκοβιτς τόνισε ότι η ομάδα του βρήκε την ενέργεια που της έλειπε και μπορεί να συνεχίσει στα θετικά αποτελέσματα. Η Κλαμπ Μπριζ (2-1-5 εκτός) κέρδισε πολύ εύκολα με 3-0 τη Βάρεγκεμ στην έδρα της και συμπλήρωσε τέσσερις σερί νίκες χωρίς να δεχτεί ούτε ένα γκολ. Την Πέμπτη για το Γιουρόπα Λιγκ έχασε με 0-1 από τη Νάπολι στο Βέλγιο. Περίεργο παιχνίδι, το 1Χ στο 1,85είναι δίκαιο.

1110. ΦΡΟΖΙΝΟΝΕ – ΒΕΡΟΝΑ

Αυτό που συμβαίνει φέτος με την Βερόνα είναι ανήκουστο, μία ομάδα που πέρυσι σκόραρε για πλάκα σε κάθε ματς μετράει 13 παιχνίδια χωρίς νίκη (0-6-7). Τελικός το παιχνίδι κόντρα στην Φροζινόνε καθώς το όριο ανάμεσα στη ζωή (σωτηρία) και στον θάνατο (υποβιβασμός) πλησιάζει επικίνδυνα. Με την επιστροφή του Λούκα Τόνι θα έχει άλλο αέρα επιθετικά, σίγουρα βέβαια η άμυνα με τα 21 γκολ παθητικό δεν βοηθάει. Εξαιρετικό το GG και over στο 2,25, επιλογή ήδη του Dsuker, πιο ψηλά απ' ότι θα έπρεπε και το διπλό DNB στο 2,05.

1107. ΚΙΕΒΟ – ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ

Έσπασε ένα σερί 7 παιχνιδιών χωρίς νίκη η Κιέβο με τρομερό διπλό μέσα στην Κάρπι, μόλις στο 14ο λεπτό το σκορ ήταν 0-2 με 2/2 αντεπιθέσεις της ομάδας της Βερόνα που και φέτος δείχνει να έχει τεράστιο άστρο. Η Ουντινέζε επικράτησε με 1-0 της Σαμπντόρια αλλά είναι εντελώς αλλοπρόσαλλη τόσο εντός όσο και εκτός έδρας και δεν εμπνέει εμπιστοσύνη ακόμη και στα τεράστια 3,80.

1109. ΤΖΕΝΟΑ - ΚΑΡΠΙ

Επιτέλους έσπασε την κατάρα των ισοπαλιών η Τζένοα, μετά από τρία σερί Χ επικράτησε με 2-1 της Σασσουόλο και ανέβηκε βαθμολογικά. Λιγοστεύουν τα προβλήματα τραυματισμών, η Κάρπι προέρχεται από κάκιστη ήττα σε εξάποντο ματς με την Κιέβο και εύκολα ή δύσκολα θα γονατίσει στο Λουτίτζι Φεράρις. Στο 1,61 ο άσος, στο 2,62 αν συνδυαστεί με over καθώς η Τζένοα κερδίζει με αυτόν τον τρόπο τα 5/7 πιο πρόσφατα εντός έδρας παιχνίδια της από την περυσινή περίοδο.

1108. ΡΟΜΑ -ΑΤΑΛΑΝΤΑ

Οι εμφανίσεις της Ρόμα απέναντι στη Μπολόνια και κυρίως αυτή κόντρα στη Μπαρτσελόνα και τη βαριά ήττα με 6-1, πείσμωσαν τους «τζιαλορόσι», οι οποίοι θα αναζητήσουν το ξέσπασμα κόντρα στην Αταλάντα. Δε σκοράρει εδώ και τέσσερα εκτός έδρας ματς η ομάδα του Μπέργκαμο και στο «Ολίμπικο», όπου έχει δυσμενέστατη παράδοση αναμένεται να αποτελέσει έρμαιο στις ορέξεις των Ρωμαίων. Ξεκάθαρη επιλογή ο -1 ασιατικός άσος, ο οποίος βρίσκεται ήδη στο πινακάκι του DSukerσε απόδοση 1,85 στηνBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1112. ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ - ΕΝ. Ν. ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ

Σε ανοδική πορεία η Ομόνοια (5-4-2), ξεπέρασε το εμπόδιο του Άρη με 1-0 στη Λεμεσό και θέλει να δώσει συνέχεια στις νίκες καθώς βρίσκεται επτά βαθμούς πίσω από τη κορυφή. Επιτέλους νίκη για την Ένωση (3-2-6) με 2-1 κόντρα στον Εθνικό, σπάζοντας ένα αρνητικό σερί έξι αγώνων χωρίς νίκη. Χαμηλός ο άσος στα επίπεδα του 1,25, δεν βλέπουμε λόγο να ασχοληθούμε.

1120. ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ - ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ

Kάκιστη εμφάνιση κόντρα στην Τότεναμ στο Λονδρέζικο ντέρμπι για την Γουέστ Χαμ που θα μπορούσε να δεχτεί περισσότερα από 4 γκολ. Η Γουέστ Μπρομ έκανε τη νίκη της χρονιάς στο 2-1 επί της Άρσεναλ και μάλιστα με ανατροπή, επιτέλους παίζει καλό ποδόσφαιρο έχοντας αποκτήσει αυτοπεποίθηση και το Χ2 στο 1,825, ήδη επιλογή και των Young Guns , μοιάζει πολύ καλό για να μην πονταριστεί.Διαβαστε περισσότερα εδώ.

1124. ΠΟΝΜΠΕΣΚΙΤΖΙΕ - ΛΕΓΚΙΑ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ

Μεγάλη η ποιοτική διαφορά των δύο ομάδων, με τη Λέγκια να ψάχνει να βρει ρυθμό, κερδίζει μεν στα τελευταία αλλά δεν εντυπωσιάζει. Περιμένουμε να πάρει τη νίκη, όμως οι τιμές δεν έχουν καμία αξία και δεν βρίσκουμε λόγο να ασχοληθούμε πριν την έναρξη του αγώνα με το συγκεκριμένο ματς.

1123. ΛΕΧΙΑ ΓΚΝΤΑΝΣΚ - ΛΕΧ ΠΟΖΝΑΝ

Έχασε εύκολα με 0-3 από την Κρακόβια η Λέχια (2-3-2 εντός) και αυτή ήταν η τρίτη σερί ήττα της που δέχεται τρία γκολ. Είναι σε περίοδο κακής φόρμας και δεν φαίνεται ότι θα επανέλθει άμεσα στην κανονική της μέτρια εικόνα. Η Λεχ Πόζναν (2-1-5 εκτός) κέρδισε εκτός έδρας με χαρακτηριστική άνεση με 2-0 την Πογκόν και είναι σε τρομερή κατάσταση. Ειδικά εκτός έδρας με τον νέο προπονητή δείχνει να ξέρει πώς να παίρνει αποτελέσματα. Πιστεύουμε ότι θα κάνει το ίδιο για ακόμη ένα παιχνίδι, το DNB στο 1,90 έχουν επιλέξει Betol και Young Guns .

1121. ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ - ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ

Για τη Ντόρτμουντ η νίκη αποτελεί μονόδρομος καθώς προέρχεται από ήττα αλλά και κακή εμφάνιση. Η Στουτγάρδη συνεχίζει να απογοητεύει, κυρίως στην άμυνα όπου και αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα, λογικά απέναντι στην δεύτερη καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος δεν θα μπορέσει να κάνει και πολλά, στο 1,875 ο ασιατικός άσος -2 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1138. ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ - ΑΚΙΣΑΣΠΟΡ

Νίκη για τη Μπεσίκτας την Πέμπτη επί της Σκεντέρμπεου, ήρθε σε συνέχεια εκείνης επί της Σιβασπόρ για το πρωτάθλημα, στα δέκα παιχνίδια πλέον το αήττητο σερί της εντός των συνόρων (8-2-0). Η Ακισαρσπόρ εκμεταλλεύτηκε για ακόμα μια φορά την έδρα της επικρατώντας με 3-1 της Μπουρσασπόρ με αποτέλεσμα να έχει πλασαριστεί εντός της πρώτης πεντάδας της βαθμολογίας. Κανείς δεν αμφισβητεί την ποιοτική ανωτερότητα των γηπεδούχων, αλλά οι φιλοξενούμενοι των τεσσάρων νικών στα τελευταία πέντε ματς πρωταθλήματος δεν πρόκειται να αποτελέσουν σάκο του μποξ, υπερβολικά χαμηλός ο άσος για τις δυσκολίες της αναμέτρησης.

1126. ΜΠΡΟΝΤΜΠΙ - ΑΑΛΜΠΟΡΓΚ

Ντέρμπι για την Ευρώπη, η Μπρόντμπι δεν «επιτρέπεται» να χάσει μέσα στο γήπεδό της από την Άαλμποργκ. Θέλει, μάλιστα, ρεβάνς για τη συντριβή στο πρώτο ματς μεταξύ των δύο ομάδων (εκτός έδρας) και τη νίκη που θα τη στείλει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Η ομάδα του Τόμας Φρανκ έχει βελτιωθεί πάντως και πλέον έχει ελάχιστες απουσίες που δεν επηρεάζουν. Η Άαλμποργκ είναι, όμως, σε τρομερή φόρμα. Έχει την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος, τον πρώτο σκόρερ της Δανίας (Σπάλβις) και εξαιρετική ψυχολογία. Σε κάποιους τομείς θυμίζει την ομάδα που πριν δύο χρόνια κατέκτησε τον τίτλο και όσο δεν την υπολογίζουν, ίσως κάνει ανάλογη πορεία και φέτος. Αυτό το ματς δεν είναι για ποντάρισμα, αλλά βάσει φόρμας μόνο η κόντρα της Μπρόντμπι θα μπορούσε να μας απασχολήσει.

1127. ΓΚΡΑΣΧΟΠΕΡΣ - ΖΥΡΙΧΗ

Ντέρμπι της πόλης στο Γκρασχόπερς-Ζυρίχη. Η γηπεδούχος μπορεί να έχει ξεφουσκώσει λίγο τελευταία, αλλά έχει τρομερή επίθεση και κερδίζει ακόμα και στις κακές μέρες της. Είναι τρομερά σημαντικές οι επιστροφές των Κάλστρομ (μέσος, 15/0), Νταμπούρ (αρχισκόρερ, επιθετικός, 15/10), Μπαρτέ (αμυντικός, 9/0), Μπάουερ (αμυντικός, 13/0), Πνίσι (αμυντικός, 13/1) από τις τιμωρίες τους, αφού όλοι είναι βασικοί και λογικά θα μπουν απευθείας στην ενδεκάδα. Η Ζυρίχη πέτυχε την πρώτη της νίκη με τον Σάμι Χίπια στον πάγκο και την πρώτη εντός έδρας στη νίκη επί της Λουγκάνο. Τα αμυντικά κενά της είναι, όμως, τεράστια κι αν η Λουγκάνο πέτυχε τρία γκολ, τότε η Ζυρίχη με πέντε σκόρερ στην πρώτη εξάδα μπορεί να κάνει πάρτι. Το over 3 στο 1,925 της Bet365 δε συμβαδίζει με τον ασιατικό άσσο -0,25 στο 2,00 της ίδιας εταιρείας, αφού η αγορά τον κοντράρει. Για να μην πάμε κόντρα στην αγορά διότι πρόκειται για κλασικό τοπικό ντέρμπι (παρότι θεωρούμε ότι η Γκρασχόπερς είναι σαφώς ανώτερη), επιλέγουμε το GG και over 2,5 στο 1,80. Άλλωστε 11/16 GG και over 2,5 μετράει η Γκρασχόπερς (4/8 εντός), 10/16 έχει η Ζυρίχη (4/8 εκτός).

1128. ΕΪΜΠΑΡ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Να συνέλθει από το σοκ της βαριάς ήττας στο ντέρμπι με τη Μπαρτσελόνα ψάχνει η Ρεάλ που τα έκανε σαλάτα και μεσοβδόμαδα όταν μέσα σε εννέα λεπτά δέχτηκε τρία τέρματα και κέρδισε τελικά με μπόλικο άγχος τη Σαχτάρ (3-4) ένα ματς στο οποίο προηγούνταν με 0-4 στο 70’. Στο «Ιπουρούα» επιπλέον θα έχει 3 βασικές απουσίες (Βαράν, Μαρσέλο, Ράμος) στην άμυνα με τον Μπενίτεθ αναγκαστικά να κάνει αλχημείες (ο Νάτσο παρτενέρ του Πέπε). Η Είμπάρ έρχεται από βαθμό χρυσάφι στο «Μαδριγάλ» με τη Βιγιαρεάλ όπου θα μπορούσε να πάρει και τη νίκη αν στο 43’ ευστοχούσε στο πέναλτι. Γενικά βγάζει εικόνα πειθαρχημένης ομάδας που παλεύει όλα τα παιχνίδια της. Αρχικά θέλαμε να ποντάρουμε στοGGλόγω και των σημαντικών απουσιών που έχει στην άμυνα η Ρεάλ αλλά η χαμηλή απόδοση (1,62 μόλις) δεν μας επιτρέπει να ασχοληθούμε, στο 1,95 παίζεται επίσης ο ασιατικός άσος +1,25 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1129. ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ - AE ΛΕΜΕΣΟΥ

Σε κακές πορείες αμφότερες, ο Εθνικός (2-2-7) έχει πάρει όλους τους βαθμούς του στην έδρα του (2-2-2) και με την αλλαγή προπονητή δεν μπορεί να σκέφτεται οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης. Η ΑΕΛ (2-2-7) παρουσιάστηκε και πάλι χωρίς ψυχολογία στον τελευταίο αγώνα με τη Σαλαμίνα και ηττήθηκε με 2-0, εκτός έδρας δεν έχει πάρει νίκη ακόμα(0-2-4) και θα χρειαστεί να δώσει τον καλύτερο της εαυτό για να τα καταφέρει. Δύσκολη περίπτωση για να ασχοληθούμε στοιχηματικά, θεωρούμε όμως ότι η έδρα θα παίξει ρόλο.

1140. ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΞΑΝΘΗ

Το εξαιρετικό ξεκίνημα του Λεβαδειακού αποτελεί πλέον μία ευχάριστη ανάμνηση, καθώς η πορεία του το τελευταίο διάστημα είναι πτωτική, αγνοώντας τη νίκη εδώ και πέντε αγωνιστικές. Στον ίδιο αριθμό αγώνων, η Ξάνθη παραμένει αήττητη και συνεχίζει την αναρρίχηση στο βαθμολογικό πίνακα, αλλά θα έχει σημαντικές απουσίες στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας. Πιθανό φαντάζει το ενδεχόμενο να δούμε ακόμα μία ισοπαλία σε αγώνα των «Ακριτών», με το Χ να πληρώνει 3,20 στηνBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1141. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΒΕΡΟΙΑ

Δε θα ήταν υπερβολή να πούμε πως ο Πλατανιάς πραγματοποιεί πορεία πρωταθλητισμού στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές, όπου μετράει ρεκόρ 4-0-1, ξεφεύγοντας για τα καλά από τις επικίνδυνες θέσεις της βαθμολογίας. Ότι χάνει στο σπίτι της η Βέροια, το κερδίζει μακριά από αυτό, παραμένοντας αήττητη στις πέντε φετινές τις εξόδους (3-2-0 εκτός). Θεωρούμε πως οι Κρητικοί θα έχουν τον έλεγχο της αναμέτρησης και θα δώσουν χώρο στη «Βασίλισσα του Βορρά», η οποία έχει αποδείξει σε κάθε της αναμέτρηση μακριά από την Ημαθία πως μπορεί να εκμεταλλευτεί τα κενά στις αντίπαλες άμυνες. Θα στηρίξουμε την ομάδα του Γιώργου Γεωργιάδη, με το Χ2 να αποτελεί επιλογή σε απόδοση 1,90 στηνBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1142. ΡΙΝΤ - ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ

Πολύτιμη νίκη με 1-0 πήρε η Ριντ απέναντι στη Γκρόντιγκ, διέκοψε έτσι αρνητικό σερί έξι παιχνιδιών χωρίς τρίποντο (0-2-4) και βγήκε από την επικίνδυνη ζώνη. Η Αούστρια αυτοκτόνησε κατά την υποδοχή της Αντμίρα, καθώς δέχθηκε την ισοφάριση τις καθυστερήσεις του αγώνα, με αποτέλεσμα η απόστασή της από τους διώκτες της να μειωθεί στον πόντο. Σφικτή τακτική ακολουθεί η Ριντ στο γήπεδό της (3-2-3 εντός, 7/8 under 2,5, 6/8 NG), η Αούστρια έχει βρει τον τρόπο για να παίρνει αποτελέσματα μακριά από το σπίτι της (5-2-1 εκτός, 5/8 over 2,5 & GG), σωστά μας μοιάζουν τα σετ με το διπλό γύρω στο 2,00, κοιτάμε και προς τα λίγα γκολ (under 2,75 στο 1,80 στην Bet365) τα οποία εμφανίζονται συχνά στα ματς των γηπεδούχων.

1148. ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ - ΑΛΚΜΑΑΡ

Στόχος επετεύχθη για την PSV την Τετάρτη, χάρη στο 0-0 που απέσπασε από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατάφερε να κρατάει την τύχη στα χέρια της αναφορικά με την πρόκριση τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, αφού αν κερδίσει την ΤΣΣΚΑ την τελευταία αγωνιστική θα βρεθεί σίγουρα στην επόμενη φάση. Στο πρωτάθλημα, στραβοπάτησε στην έδρα της Βίλεμ, το τελικό 2-2 την έριξε στο -4 από την κορυφή της βαθμολογίας και θα επιδιώξει να επιστρέψει στις νίκες μπροστά στο κοινό της (4-1-0 εντός, 3/5 over 2,5, 4/5 GG). Η Άλκμααρ δεν θα συνεχίσει στην Ευρώπη, το εντός έδρας 1-2 από την Παρτιζάν την Πέμπτη σήμανε τον αποκλεισμό της από τα νοκ-άουτ του Γιουρόπα Λιγκ, θα μπορέσει έτσι να επικεντρωθεί στις εγχώριες υποχρεώσεις της. Στο πρωτάθλημα, έρχεται από δυο σερί νίκες, απέναντι σε Φίτεσε και Χέρενφεν, ενώ μακριά από το σπίτι της μετράει για την ώρα 2-2-2 (3/6 over 2,5, 4/6 GG). Με καλύτερη ψυχολογία και μια μέρα παραπάνω ξεκούραση οι γηπεδούχοι είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για τη νίκη, αρκετά χαμηλά πάντως ο άσος για να ασχοληθούμε, έχουν τύχη και τα πολλά τέρματα.

1165. ΑΚΑΔΕΜΙΚΑ - ΑΡΟΥΚΑ

Πρόκριση στα πέναλτι για την Ακαδέμικα επί της Τροφένσε για το κύπελλο, στο πρωτάθλημα έμεινε αήττητη τον Οκτώβρη και συγκέντρωσε τους πρώτους της βαθμούς (1-3-0 στο διάστημα αυτό) και θέλει να συνεχίσει στο ίδιο τέμπο για να βγει από την επικίνδυνη ζώνη. Η Αρούκα χρειάστηκε επίσης τα πέναλτι για να περάσει στην επόμενη φάση του κυπέλλου, ενώ στο πρωτάθλημα παρόλο που έχει ηττηθεί μόλις δυο φορές, έχει να γευτεί τη χαρά της νίκης από τον Αύγουστο (2-6-2 ο συνολικός απολογισμός της). Μόλις ένα γκολ παθητικό στις εξόδους τους οι φιλοξενούμενοι (1-4-0 εκτός, 5/5 under 2,5, 4/5 NG, οι τελευταία τρεις έληξαν με 0-0), το παιχνίδι δείχνει να έχει πολύ ισοπαλία και ίσως κριθεί στο γκολ.

1166. ΡΙΟ ΑΒΕ - ΜΟΡΕΪΡΕΝΣΕ

Πέρασε με 2-1 από την έδρα της Πάκος η Ρίο Άβε για το κύπελλο, συνεχίζει να εντυπωσιάζει με την πολύ καλή πορεία της τη φετινή χρονιά, αφού και στο πρωτάθλημα τα πηγαίνει εξαιρετικά, μετρώντας συνολικά 5-3-2 και αξιοποιώντας σχεδόν στο απόλυτο την έδρα της, όπου και έχει ηττηθεί μόνο από τη Σπόρτινγκ και έχει σημειώσει 4 νίκες (4-0-1 εντός), όλες με 1-0. Η Μορεϊρένσε χρειάστηκε δέκα αγωνιστικές για να πετύχει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα (2-0 εντός την Πάκος), παραμένει ακόμα χαμηλά στην κατάταξη και μακριά από το σπίτι της μετράει 0-2-3. Πολύ καλύτερο το μέχρι στιγμής δείγμα γραφής των γηπεδούχων, έχουν τον πρώτο λόγο για ακόμα μια νίκη μπροστά στο κοινό τους, 1,95 αποδίδουν τα σκοράκια 1-0/2-0/2-1 με κάλυψη το 1-1 που επέλεξαν οι Young Guns .

1167. ΚΣΜ ΣΤΟΥΝ. ΙΑΣΙ - ΜΠΟΤΟΣΑΝΙ

Θετικός ο βαθμός που απέσπασε η Ιάσι στην έδρα της Κλουζ, συμπλήρωσε έτσι πέντε ματς πρωταθλήματος με μόλις μια ήττα (3-1-1), η Μποτοσάνι έμεινε στο 2-2 κατά την υποδοχή της Βολουντάρι και μακριά από το σπίτι της αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα για την ώρα (0-3-6 εκτός). Μέτρια η Ιάσι στο γήπεδό της (4-2-3) σε κάθε περίπτωση πάντως είναι πιο αξιόπιστη από τους αντιπάλους της, δίκαιος δείχνει ο άσος στο 2,12 του Stoiximan .

1149. ΜΠΟΡΝΤΟ - ΚΑΕΝ

Ήττα με 1-2 για τη Μπορντό από τη Λίβερπουλ, το αποτέλεσμα αυτό την άφησε εκτός Ευρώπης, μάλλον με πολυτέλεια έμοιαζε το Γιουρόπα Λιγκ φέτος για την ομάδα του Σανιόλ, αφού τα πολλά προβλήματα απουσιών που έχουν προκύψει το τελευταίο διάστημα την έχουν αφήσει πίσω και στο πρωτάθλημα. Με 2-2 ολοκληρώθηκε το πιο πρόσφατο παιχνίδι της εντός των συνόρων, μετράει πια 2-2-2 στα τελευταία έξι, ενώ μπροστά στο κοινό της δεν χάνει μετά την πρεμιέρα (4-2-1 εντός). Πέρα από κάθε προσδοκία η ως τώρα πορεία της Καέν, φιγουράρει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, με συνολικό απολογισμό 8-1-5, ενώ και μακριά από το σπίτι της έχει αποδειχθεί ικανή για ζημιές (3-0-3 εκτός). Δείχνει να υπάρχει χώρος για κόντρα εδώ, καλή συγκυρία για τους φιλοξενούμενους η έξτρα κόπωση των γηπεδούχων από το μεσοβδόμαδο παιχνίδι, ωστόσο με τη γραμμή στο +0,5 δεν νομίζουμε ότι μας παρουσιάζεται και καμία μεγάλη ευκαιρία.

1150. ΑΛΜΠΑΘΕΤΕ - ΕΛΤΣΕ

Από δυο κολλητές ήττες από Τενερίφη εντός και Χιρόνα εκτός έρχεται η Αλμπαθέτε, μόνο ένα τρίποντο στα τελευταία πέντε έχει πετύχει η Έλτσε (1-2-2), έχει τον πρώτο λόγο λόγω της έδρας η γηπεδούχος (4-1-2 εντός), αλλά με τις αποδόσεις που κυκλοφορούν δεν βρίσκουμε κάποια ευκαιρία ώστε να εμπλακούμε.

1151. ΜΙΡΑΝΤΕΣ - ΤΑΡΑΓΟΝΑ

Δεύτερο σερί εκτός έδρας ματς που προηγείται και αδυνατεί να κλειδώσει τη νίκη η Μιραντές, στο πιο πρόσφατο μάλιστα στην έδρα της Νουμάνθια απώλεσε διαφορά δυο τερμάτων και αρκέστηκε στην ισοπαλία. Δείχνει σε σταθερά καλή κατάσταση, έχοντας συμπληρώσει οχτώ παιχνίδια με μόλις μια ήττα (4-3-1), ενώ στο γήπεδό της διατηρείται αήττητη (3-4-0) με τα δυο πιο πρόσφατα από αυτά να είναι ισάριθμες νίκες, στις οποίες μάλιστα σημείωσε από τρία τέρματα. Η Ταραγόνα επικράτησε στο γειτονικό ντέρμπι της Γιαγκοστέρα με 2-0, καθώς εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι η αντίπαλος αναγκάστηκε να αγωνιστεί για περίπου μια ώρα αγώνα με παίχτη λιγότερο. Πραγματοποιεί πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα, ωστόσο παρουσιάζει αδυναμίες στις εξόδους της, καθώς στις τελευταίες έξι από αυτές απέτυχε να κερδίσει έχοντας μάλιστα ισάριθμες ήττες στις πιο πρόσφατες δυο. Σκοράρει εύκολα τον τελευταίο καιρό η Μιραντές, μπροστά στο κοινό της θα της δώσουμε τον πρώτο λόγο για τη νίκη, μας κάνει ο ασιατικός άσος -0,25 στο 1,825 της Bet365.

1153. ΤΕΝΕΡΙΦΗ - ΧΙΡΟΝΑ

Με 1-1 ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση της Τενερίφης με την Κόρδοβα, με τους γηπεδούχους να μένουν ευχαριστημένοι αφού επέκτειναν το αήττητο σερί τους στα τρία ματς (2-1-0), ενώ έχει συμπληρώσει πια και πέντε παιχνίδια χωρίς ήττα μπροστά στο κοινό τους (2-3-2 συνολικά εντός). Η Χιρόνα χρειάστηκε επτά προσπάθειες για να πάρει το πρώτο φετινό εντός έδρας τρίποντο, χάρη στο άνετο 3-0 επί της Αλμπαθέτε και έχει ως τώρα παρουσιαστεί περισσότερο αποτελεσματική στις εξόδους της (3-1-3 εκτός). Πολύ αμφίρροπη αναμέτρηση, μπορεί να πάει παντού, δεν θα μπλέξουμε.

1152. ΣΑΡΑΓΟΣΑ - ΠΟΝΦΕΡΑΝΤΙΝΑ

Από δυο σερί ήττες έρχεται η Σαραγόσα, αρχικά έχασε με 0-2 εντός από τη Βαγιαδολίδ, χωρίς πάντως να αξίζει αυτό το αποτέλεσμα, και στη συνέχεια δεν τα κατάφερε ούτε στο γήπεδό της Αλκορκόν, με το κατά της 0-1 να κρίνεται δίκαιο. Έχει συμπληρώσει έξι σερί NG & under 2,5, διαθέτει την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας (μόλις 10 γκολ παθητικό), αλλά η φτωχή της παραγωγικότητα την κρατάει μακριά από τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Η Πονφεραντίνα βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, επτά πλέον τα παιχνίδια της χωρίς ήττα (3-4-0), ενώ και μακριά από το σπίτι της μπορεί να ξεκίνησε με 4/4 ήττες, έχει όμως από τότε κατορθώσει να πάρει τρία κολλητά θετικά αποτελέσματα (1-2-4 εκτός, 7/7 under 2,5, 5/7 NG). Μονόδρομος τα λίγα γκολ στην αναμέτρηση αυτή, υποψιασμένες βέβαια οι τιμές που κυκλοφορούν, σε κάθε περίπτωση το NG & under 2,5 στο 1,95 του Stoiximan μπορεί να αποτελέσει επιλογή.

1160. ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ - ΑΡΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ

Σε καλό φεγγάρι η Ανόρθωση (7-3-1), πέτυχε σπουδαία νίκη στο ΓΣΠ κόντρα στο ΑΠΟΕΛ με 0-2 και θέλει να ξεπεράσει το εμπόδιο του Άρη για να διατηρηθεί κοντά στη κορυφή. Ο Άρης (4-1-6) πρόκειται για την πιο φορμαρισμένη ομάδα στο πρωτάθλημα ενώ στο τελευταίο ματς έχασε με 1-0 κάνοντας καλή εμφάνιση. Σαφώς ανώτερη ομάδα η Ανόρθωση και δεν μπορεί να σκέφτεται οποιαδήποτε απώλεια βαθμών στην έδρα της, ο άσος σε χαμηλά επίπεδα του 1,25 δεν μπορεί να μας απασχολήσει.

1168. ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ - ΣΟΥΟΝΣΙ

Έκανε το 2/2 μετά τη διακοπή η Λίβερπουλ, το εντυπωσιακό 4-1 στο Μάντσεστερ επί της Σίτι διαδέχθηκε το 2-1 επί της Μπορντό, αποτέλεσμα που την στέλνει και μαθηματικά στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ. Στα ύψη η ψυχολογία στην ομάδα, μετά την έλευση του Κλοπ, πρέπει πάντως να αρχίσει να αξιοποιεί το «Άνφιλντ», μόλις 2-2-2 ο φετινός απολογισμός της εκεί. Η Σουόνσι παραχώρησε ισοπαλία με 2-2 στη Μπόρνμουθ, μόνο μια νίκη στα πιο πρόσφατα εννέα πρωταθλήματος πια για τους «Κύκνους» (1-3-5), με την πίεση προς το Μονκ να αυξάνει επικίνδυνα. Η φόρμα δείχνει αριστερά εδώ, δεν υπάρχει πάντως ο παραμικρός λόγος να μπλέξουμε με τον άσο του 1,50, για μια Λίβερπουλ που παρά την εμφανή της βελτίωση, παραμένει ασταθέστατη.

1169. ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ - ΑΡΣΕΝΑΛ

Δίκαιη ήττα για τη Νόριτς στην έδρα της Τσέλσι, κολακευτικό το 0-1, αφού δεν μπόρεσε στην ουσία να φανεί απειλητική κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Συμπλήρωσε έτσι πέντε ήττες στα τελευταία έξι πρωταθλήματος (1-0-5) και είδε την απόστασή της από την επικίνδυνη ζώνη να μειώνεται σε απόσταση βολής. Η Άρσεναλ έκανε το καθήκον της απέναντι στη Ντιναμό, πήρε τους βαθμούς και της νίκης και θα παίξει τα ρέστα της για την πρόκριση στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στον Ολυμπιακό. Στην Πρέμιερ, έρχεται από την εκτός έδρας ήττα από τη Γουέστ Μπρομ, δεύτερη φετινή απώλεια μακριά από το σπίτι της (5-0-2 εκτός). Δεν υπάρχει αξία στο διπλό του 1,60, ούτε για την κόντρα ψηνόμαστε από τη στιγμή που η Νόριτς βρίσκεται στα κάτω της.

1174. ΑΣΚΟΛΙ - ΤΡΑΠΑΝΙ

Δεν είχε ιδιαίτερες απαιτήσεις από το ταξίδι στην έδρα της Κάλιαρι η Άσκολι, ηττήθηκε καθαρά με 0-3, επιστρέφοντας άμεσα στις ήττες (1-0-6 στα τελευταία επτά) έπειτα από τη νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής με 1-0 επί της Περούτζια. Η Τράπανι, παρά τα πολλά προβλήματα απουσιών, επικράτησε με 2-1 της Μόντενα, παίρνοντας βαθειά βαθμολογική ανάσα, αλλά στις τελευταίες τρεις εξόδους της ηττήθηκε ισάριθμες φορές (1-2-3 εκτός). Αμφίρροπη η αναμέτρηση στα μάτια μας, δεν θα πάρουμε θέση.

1171. ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ - ΣΑΛΚΕ

Οι αποδόσεις που κυκλοφορούν δεν αντικατοπτρίζουν σε καμία περίπτωση στη δυσκολία της συγκεκριμένης αναμέτρησης. Μπορεί η Λεβερκούζεν να αποτελεί το φαβορί όμως δεν είναι και για 1,60. Αξιόλογο το ρόστερ της Σάλκε η οποία μάλιστα κάποια στιγμή πρέπει να αρχίσει να παίρνει αποτελέσματα. Καμία απολύτως στοιχηματική αξία στον άσο, προτιμότερο να κινηθούμε προς τη κόντρα, στο 2,075 το ασιατικό διπλό +0,75 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1170. ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ

Από σπουδαία νίκη 0-4 στην έδρα της Στουτγάρδης προέρχεται η Άουγκσμπουργκ η οποία μετά τη διακοπή έβγαλε φρεσκάδα, για το Γιουρόπα Λιγκ την Πέμπτη η ομάδα της Βαυαρίας έπεσε ηρωικά καθώς ηττήθηκε 2-3 εντός έδρας από την Μπιλμπάο. Εντός έδρας για το εγχώριο πρωτάθλημα οι γηπεδούχοι μετράνε 1-1-5 (7-12 γκολ), 4/7 under 2,5 και 4 no goal, στα 4 τελευταία τους παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας επιβεβαιώθηκε το over 2,5.

Πήρε τα πάνω της η Βόλφσμπουργκ η οποία μετά τη διακοπή επέστρεψε με εμφατική εντός έδρας νίκη 6-0 επί της Βέρντερ, για το Τσάμπιονς Λιγκ πανηγύρισε σπουδαία νίκη καθώς επικράτησε 0-2 της ΤΣΣΚΑ στη Ρωσία. Μακριά από την έδρα τους οι «λύκοι» μετράνε 1-2-3 (3-10 γκολ), 5/6 under 2,5 και 4/6 no goal.

Αρκετά αμφίρροπη αναμέτρηση καθώς οι δύο ομάδες προέρχονται από καλά αποτελέσματα, ελαφρύ προβάδισμα δίνουμε στους φιλοξενούμενου αν και μακριά από την έδρα τους μέχρι στιγμής δεν πείθουν.

1197. ΒΙΣΛΑ ΚΡΑΚΟΒΙΑΣ - ΚΡΑΚΟΒΙΑ

Στο 1-1 έμεινε με τη Γκόρνικ Ζάμπρζε η Βίσλα (2-5-0 εντός) και παρέμεινε αήττητη για πέμπτο σερί ματς. Μόνο για νίκη πάει η γηπεδούχος στο ντέρμπι με την Κρακόβια (3-1-3 εκτός), η οποία έπαιξε αρκετά καλά και κέρδισε με 3-0 τη Λέχια. Δεν θα μπλέξουμε στο κλάσικο της Κρακοβίας, δίκαιες οι τιμές.

1187. ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ - ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ

Το Μίντιλαντ-Κοπεγχάγη δεν κρίνει τίτλο, αλλά σίγουρα είναι ενδεικτικό της πορείας που θα έχει το πρωτάθλημα φέτος. Η γηπεδούχος έρχεται από μεσοβδόμαδο ματς για το Γιουρόπα Λιγκ και παρά την ήττα της έχει ακόμα την τύχη της στα χέρια της. Τεράστια σημασία έχει για τον Γες Θόρουπ το γεγονός ότι έχουν μειωθεί στο ελάχιστο δυνατό οι απουσίες, καθώς τον προηγούμενο μήνα σε αυτές οφείλονταν τα αρνητικά αποτελέσματα. Η κούραση θα είναι, ωστόσο, αντίπαλος και αναμένεται κάποιου είδους rotation παρότι έχει μεγάλο ντέρμπι μπροστά της. Η Κοπεγχάγη απογοητεύει κι αυτή τελευταία αφού δεν έχει άλλες υποχρεώσεις, αλλά και πάλι δεν κερδίζει τα παιχνίδια της. Σε αυτήν υπάρχει, ωστόσο, θέμα με τους τραυματισμούς αφού η μεσαία γραμμή αποδεκατίστηκε μετά το τελευταίο κτύπημα (τραυματισμός του Ντελάνεϊ). Προσπαθεί, λοιπόν, να θωρακίσει την άμυνα για να είναι σίγουρη για το μηδέν και δεν υπάρχει καλή ανάπτυξη. Η ισοπαλία δείχνει να έχει τον πρώτο λόγο και σε αυτό το ματς, εμείς πάμε όμως με το under 2,25 στο 1.750 της Bet365.

1195. ΕΜΠΟΛΙ - ΛΑΤΣΙΟ

Δικαίως μπορεί να γκρινιάζει για το 2-2 κόντρα στην Φιορεντίνα η Έμπολι, προηγήθηκε με 2-0, έχασε ευκαιρίες και για τρίτο γκολ αλλά όταν οι Βιόλα ξεκίνησαν την αντεπίθεσή τους πέτυχαν δύο γκολ σε 6 λεπτά. Επόμενος αντίπαλος η Λάτσιο που μετράει 4 ματς χωρίς νίκη (0-1-3), βρίσκεται σε ξεκάθαρη αγωνιστική κοιλιά και εκτός των άλλων έχει τεράστιες αδυναμίες εκτός Ρώμης έχοντας ρεκόρ 1-0-5 με τέρματα 16-4 έχοντας δεχτεί τουλάχιστον δύο τέρματα στα 5/6 αυτά ματς. Προς αποφυγή το διπλό, πιο χαμηλά οι αποδόσεις του 1Χ για να ποντάρουμε σοβαρά (1,55).

1206. ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ - ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ

Να ρεφάρει την ανέλπιστη και εκτός προγράμματος ήττα με τη Γρανάδα επιθυμεί η Μπιλμπάο που μεσοβδόμαδα επέστρεψε στις επιτυχίες με το διπλό στη Γερμανία επί της Άουγκσμπουργκ. Η Βαγιεκάνο προσφέρεται σαν αντίπαλος, το μόνο σίγουρο πως θα προσεγγίσει επιθετικά το παιχνίδι και δεν πρόκειται να παίξει με σκοπιμότητα. Καλή περίπτωση δείχνει το over2,5 στο 1,90 (Bet365)αφού μπορούν να βοηθήσουν και οι δύο ομάδες με τον τρόπο που αγωνίζονται. Επίσης εξωπραγματική απόδοση ήταν το 30,00 της Μπιλμπάο για να πετύχει τα περισσότερα γκολ της 13ης αγωνιστικής το οποίο και τίμησαν (από την Παρασκευή το πρωί) οι YoungGuns με την απόδοση στη συνέχεια να υποχωρεί σε πιο νορμάλ επίπεδα (20,00). Άλλωστε η Βαγιεκάνο ως γνωστόν παίζει επιθετικά συνέχεια και έχει τεράστια προβλήματα και κενά στην άμυνα, πέρσι ήταν η ομάδα με τη χειρότερη άμυνα στην Ισπανία ενώ και φέτος έχει δεχτεί 20 γκολ σε 12 αγωνιστικές. Για τους λάτρεις των στατιστικών αναφέρουμε και το 3,30 για να υπάρξει αποβολή αφού στα πέντε τελευταία ματς της Ράγιο στο Βαγιέκας έχουν βγει 5 κόκκινες κάρτες. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1209. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Μετά τη ματαίωση του ντέρμπι με τον αιώνιο Παναθηναϊκό και την τεσσάρα από τη Μπάγερν, ο Ολυμπιακός καλείται να επιστρέψει στις νίκες και να διευρύνει το απόλυτο των νικών στο ελληνικό πρωτάθλημα. Απέναντι του η αμέσως πιο φορμαρισμένη ομάδα της Σούπερ Λιγκ, ο Αστέρας. Οι «Αρκάδες» αποκλείστηκαν από το Γιουρόπα Λιγκ την Πέμπτη, αλλά εμφανίζονται σαφώς βελτιωμένοι και μπορούν να βάλουν δύσκολα στους «ερυθρόλευκους», σκοράροντας και στο κεκλεισμένων των θυρών «Γ. Καραϊσκάκης». Στο 2,20 βρίσκουμε το αμφίσκορο, όμως επειδή θεωρούμε πως οι Πειραιώτες θα πάρουν το τρίποντο, η απόδοση ανεβαίνει στο 3,15 στον Stoiximan, με το συνδυασμό άσου καιGG. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1211. ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΝΗΣ - ΑΛΤΑΧ

Ήττα για τη Ραπίντ τη Πέμπτη από τη Βιγιαρεάλ στα πλαίσια του Γιουρόπα Λιγκ, το αποτέλεσμα αυτό την αφήνει στη δεύτερη θέση του ομίλους χωρίς φυσικά να απειλείται η παρουσία της στους «32» της διοργάνωσης. Στο πρωτάθλημα έρχεται από το εμφατικό 6-1 επί της Μάτερσμπουργκ μειώνοντας την απόσταση της από την κορυφή στους τέσσερις βαθμούς. Η Άλταχ αξιοποίησε την έδρα της απέναντι στη ΒΑΚ Πέλετς, αλλά μακριά από το σπίτι της έχει συνήθως ρόλο κομπάρσου (1-1-6 εκτός). Αναμενόμενα χαμηλά ο άσος, χωρίς στοιχηματική αξία.

1097. ΜΟΝΤ. ΓΟΥΟΝΤΕΡΕΡΣ - ΝΤΑΝΟΥΜΠΙΟ

Τέσσερεις συνεχόμενες νίκες για τη Ντανούμπιο, τελευταία αυτή κόντρα στη Νασιονάλ με 2-0. Τα πράγματα δεν πάνε τόσο καλά για τους γηπεδούχους, οι οποίοι μετά το καλό ξεκίνημα αγνοούν τη νίκη για τέσσερα ματς. Δύσκολο ματς για να διαλέξουμε πλευρά, θα κρατήσουμε όμως το GG, καθώς οι δύο ομάδες έχουν επιθετικές αρετές.

1213. ΚΑΣΙΜΠΑΣΑ - ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ

Με όπλο την καλή της άμυνα η Κασίμπασα πήρε το 0-0 στην έδρα της Καϊσερισπόρ, στα πιο πρόσφατα οχτώ παιχνίδια της έχει ηττηθεί μόνο μια φορά (3-4-1) και μπροστά στο κοινό της μετράει 3-1-2. Η Γαλατασαράι έρχεται από ήττα στη Μαδρίτη, το 0-2 από την Ατλέτικο την άφησε εκτός συνέχειας Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ το παιχνίδι αυτό θα αποτελέσει το ντεμπούτο του Ντενιζλί στον πάγκο της. Έχει μόνο μια νίκη στα τελευταία τέσσερα πρωταθλήματος (1-2-1), ενώ απέτυχε να κερδίσει και στις πιο πρόσφατες δυο εξόδους της (3-2-1 συνολικά εκτός). Δεν θα μπλέξουμε εδώ, η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία των φιλοξενούμενων μπερδεύει το σκηνικό, προχωράμε παρακάτω.

1212. ΚΟΡΔΟΒΑ - ΟΒΙΕΔΟ

Έπεσε από την κορυφή της βαθμολογίας η Κόρδοβα εξαιτίας των δυο σερί ισοπαλιών που έφερε με Ουέσκα και Τενερίφη κατά σειρά, στην έδρα της πάντως έχει αποδειχθεί αρκετά αξιόπιστη για την ώρα με τον εντός έδρας απολογισμό της να ανέρχεται σε 5-1-1. Η Οβιέδο έρχεται από δυο σερί νίκες, στις οποίες μάλιστα κράτησε λευκό παθητικό, δίνοντας έτσι συνέχεια στην πολύ καλή πορεία της στο πρωτάθλημα, ενώ μακριά από το σπίτι της έχει αποδειχθεί ικανή για ζημιές (3-1-3 εκτός). Σεβόμαστε τη δυναμική της Κόρδοβα, όμως οι γηπεδούχοι δεν δείχνουν στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και θα βρουν απέναντί τους μια πολύ επικίνδυνη ομάδα, καθαρή τριπλή μοιάζει το συγκεκριμένο παιχνίδι στα μάτια μας.

1216. ΣΤΕΑΟΥΑ - ΑΣΤΡΑ ΓΚΙΟΥΡΓΚΙΟΥ

Στο Πιτέστι, 115 χιλιόμετρα από το Βουκουρέστι θα διεξαχθεί το ματς, λόγω ακαταλληλότητας του «Αρένα Νασιονάλα». Ήττα από τη Ντιναμό στο ντέρμπι της πόλης για τη Στεάουα, συνεχίζει να μην ικανοποιεί με τις εμφανίσεις της, έχοντας καταφέρει να πάρει μόλις ένα τρίποντο στην τελευταία πεντάδα αγώνων της (1-2-2), με την απόστασή της από την κορυφή της βαθμολογίας να έχει ανοίξει στους επτά βαθμούς. Η Άστρα εξακολουθεί να οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος, παρά το 2-2 που παραχώρησε στην Τιμισοάρα διατηρεί ένα +4 από τη δεύτερη θέση, με αυτό που την ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες ομάδες να είναι οι εκπληκτικές εκτός έδρας επιδόσεις της, καθώς έχει επτά νίκες σε εννέα εξόδους (7-1-1 εκτός). Μέτριος ο εντός έδρας απολογισμός της Στεάουα (4-5-0), απορρίπτουμε τις αποδόσεις φαβορί του άσου και είτε πηγαίνουμε στην κόντρα είτε μένουμε μακριά.

1218. ΒΕΣΤΕΡΛΟ - ΟΣΤΑΝΔΗ

H Bέστερλο (1-2-4 εντός) βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας και μετά το 0-5 από τη Γάνδη μετά τη διακοπή είναι με υπηρεσιακό προπονητή. Δύσκολα πάντως να αλλάξουν άμεσα τα πράγματα, αφού η αγωνιστική ποιότητα της ομάδας είναι χαμηλή. Η Οστάνδη (2-4-2 εκτός) έχασε με 1-2 από τη Μαλίν μετά τη διακοπή με γκολ στο 81’. Δίκαιη ήττα, αφού δεν έπαιξε τόσο καλά όσο θα έπρεπε για να κρατήσει το βαθμό. Το -0,25 είναι δίκαιο για την Οστάνδη, αλλά θα θέλαμε πρώτα να δούμε τη Βέστερλο με άλλον προπονητή.

1225. ΣΠΟΡΤ ΡΕΣΙΦΕ - ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ

Αναμέτρηση με μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον, καθώς η Κορίνθιανς έχει ήδη κατακτήσει το πρωτάθλημα, ενώ η Σπορτ Ρεσίφε θέλει μόνο νίκη για να έχει ελπίδες πρόκρισης στο επόμενο Κόπα Λιμπερταδόρες, βρισκόμενη στο -3 από την προνομιούχο τέταρτη θέση. Δυνατή εντός η Ρεσίφε, έχοντας ρεκόρ 12-5-1. Θα επιλέξουμε τον άσο.

1224. ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ - ΤΖΟΪΝΒΙΛ

Δύο στροφές πριν το τέλος του πρωταθλήματος, παιχνίδι ουσιαστικά αδιάφορο βαθμολογικά καθώς η Τζόινβιλ έχει ήδη υποβιβαστεί, ενώ η Κρουζέιρο μόνο με θαύμα ια καταφέρει να πάρει το εισιτήριο για το Λιμπερταδόρες βρισκόμενη στο -4 από την τέταρτη θέση, όμως με πολλές ομάδες πάνω από αυτή. Ο άσος θα επιβεβαιωθεί.

1222. ΒΑΣΚΟ ΝΤΑ ΓΚΑΜΑ - ΣΑΝΤΟΣ

Ματς με τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον και για τις δύο ομάδες. Η Βάσκο αναζητά τη νίκη για την αποφυγή του υποβιβασμού, βρισκόμενη στο -3 από τη σωτηρία. Την προηγούμενη αγωνιστική κέρδισε την Τζόινβιλ με 2-1 εκτός έδρας. Βαθμούς για την έξοδο στο Λιμπερταδόρες αναζητά η Σάντος, βρισκόμενη στο -1 από την τέταρτη θέση. Εκτός έδρας χάνουν τη δυναμική τους οι φιλοξενούμενοι, θα δώσουμε ελαφρύ προβάδισμα στον άσο, ενώ το ματς θα μας απασχολήσει και στο live.

1223. ΓΚΡΕΜΙΟ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝΕΪΡΟ

Ματς αδιάφορο βαθμολογικά καθώς οι δύο ομάδες έχουν ήδη εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους στο Κόπα Λιμπερταδόρες. Από την ήττα με 1-0 στο ντέρμπι κόντρα στην Ιντερνασιονάλ προέρχεται η Γκρέμιο, από την ισοπαλία 2-2 εντός έδρας κόντρα στη Γκοϊάς έρχεται η Ατλέτικο Μινέιρο. Θα δώσουμε ελαφρύ προβάδισμα στον άσο, καθώς η Γκρέμιο είναι πανίσχυρη εντός.

1226. ΚΟΛΟ ΚΟΛΟ - ΟΥΝ. ΚΟΝΣΕΠΣΙΟΝ

Άσος.

1227. ΟΥΝ. ΚΑΤΟΛΙΚΑ - ΣΑΝ ΛΟΥΙΣ

Δύο ματς πριν το τέλος του Απερτούρα το ενδιαφέρον στην αναμέτρηση είναι μονόπλευρο, καθώς οι γηπεδούχοι αναζητούν βαθμούς για την κατάκτηση του τίτλου, ενώ οι φιλοξενούμενοι είναι αδιάφοροι. Η διαφορά κλάσης μεταξύ των ομάδων είναι τεράστια, ο άσος θα επιβεβαιωθεί.

978. ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΔ - ΡΑΣΙΝΓΚ ΚΛΟΥΜΠ ΜΟΝΤΕΒΙΔΕΟ

Ούτε τώρα νίκη για τη Χουβεντούδ, καθώς έμεινε στο 1-1 κόντρα στη Σουντ Αμέρικα εκτός έδρας, αποτέλεσμα όμως που θεωρείται επιτυχημένο. Από ισοπαλία προέρχεται και η Ράσιγνκ, 2-2 κόντρα στην Πλάσα Κολόνια, με την αμυντική της λειτουργία να είναι για άλλη μία φορά ο αδύναμος κρίκος. Προβάδισμα στο ασιατικό διπλό -0,25.

977. ΒΙΛΑ ΤΕΡΕΖΑ - ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΜΟΝΤΕΒΙΔΕΟΥ

Ντέρμπι νεοφώτιστων, αμφότερες βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, με τη Βίγια Τερέσα να είναι σε χειρότερη κατάσταση, καθώς σε δεκατρία ματς έχει μόλις πέντε βαθμούς. No Bet.

1228. ΠΑΚΟΣ ΦΕΡΕΪΡΑ - ΕΣΤΟΡΙΛ

Τρεις σερί ήττες μετράει πια σε πρωτάθλημα και κύπελλο η Πάκος, με αρκετά σκαμπανεβάσματα η ως τώρα παρουσία της τη φετινή χρονιά. Η Εστορίλ ξεπέρασε το εμπόδιο της Κάλντας για το κύπελλο, αλλά στο πρωτάθλημα δεν κερδίζει στα πιο πρόσφατα τέσσερα (0-2-2), ενώ έχει πανηγυρίσει και μόνο σε μια από τις πέντε εξόδους της ως τώρα (1-0-4 εκτός, 4/5 under 2,5, 5/5 NG). Δεν βγαίνει εύκολα άκρη εδώ, δεν θα μπλέξουμε.

1229. ΣΕΒΙΛΛΗ - ΒΑΛΕΝΘΙΑ

Ηττήθηκαν μεσοβδόμαδα στο Τσάμπιονς Λιγκ αμφότερες ενώ έρχονται και από γκέλα στο πρωτάθλημα. Η Βαλένθια ήταν επιεικώς απαράδεκτη στο 1-1 με τη Λας Πάλμας όπου θα πρέπει να αισθάνεται τυχερή με τον βαθμό. Δύσκολα θα αντέξει έτσι πως παίζει σε μία έδρα όπως το «Σάντσεθ Πιθχουάν» που έχει να κερδίσει από το 2004 και με τη Σεβίλλη να μετράει εκεί 4 σερί νίκες όπου λύγισε μεταξύ άλλων Μπαρτσελόνα και Ρεάλ. Δίκαια προσφέρεται ως φαβορί η Σεβίλλη αλλά δεν υπάρχει καμία αξία στο 1,75 του άσου, το ματς δεν παύει να είναι ζόρικο παρά το παρατεταμένο ντεφορμάρισμα της Βαλένθια. Καλύτερη λύση το να κερδίσουν οι Ανδαλουσιάνοι με 1 ή 2 γκολ διαφορά με τη συνδυαστική αυτή επιλογή να βγάζει μέση απόδοση 2,16 στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1230. ΠΑΛΕΡΜΟ - ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Βρήκε γιατρειά στην τακτική της Ίντερ η Γιουβέντους, δύσκολο 1-0 επί της Μίλαν για το πρωτάθλημα, επαγγελματικό 1-0 επί της Σίτι για το Τσάμπιονς Λιγκ πανηγυρίζοντας την πρόκρισή της στους 16 του θεσμού. Πλέον μετράει 5 ματς αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις (4-1-0) ωστόσο κάποια στιγμή θα πρέπει να κάνει και μία πειστική εκτός έδρας νίκη στην Ιταλία καθώς εκτός από το 1-3 στην Έμπολι έχει δύο ήττες σε Νάπολι, Σασσουόλο και μία λευκή ισοπαλία στην Ίντερ. Αδιανόητα χαμηλό το 1,57 του διπλού παρά τον τραγικό εντός έδρας απολογισμό των γηπεδούχων (2-2-3).

1231. ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ - ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ

Αδιάφορη βαθμολογικά η Παλμέιρας, θα περιοριστεί σε μία θέση στο μέσο της βαθμολογίας. Σε αναζήτηση βαθμών η Κοριτίμπα, καθώς βρίσκεται μόλις στο +2 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Από τη σπουδαία εντός έδρας νίκη με 1-0 κόντρα στη Σάντος προέρχεται η Κοριτίμπα. Με αλλαγές αναμένεται να παραταχθούν οι γηπεδούχοι, το ασιατικό διπλό +0,25 αποτελεί επιλογή.

1232. ΣΑΠΕΚΟΕΝΣΕ - ΓΚΟΪΑΣ

Με το ένα πόδι στη δεύτερη κατηγορία οι φιλοξενούμενοι, καθώς για να παραμείνουν στην πρώτη κατηγορία χρειάζεται να κάνουν το 2/2 και συγχρόνως να μην κερδίσουν οι ομάδες που βρίσκονται από πάνω τους (στο -5 από τη σωτηρία η Γκοϊάς). Αδιάφορη η Τσαπεκοένσε, έχει ήδη εξασφαλίσει την παραμονή της. Το ματς θα μας απασχολήσει στο live με πιθανό late goal.

1233. ΜΑΡΣΕΪΓ - ΜΟΝΑΚΟ

Από ματς για το Γιουρόπα έρχονται αμφότερες, νίκη με 2-1 για τη Μαρσέιγ επί της Γκρόνινγκεν, αποτέλεσμα που τη φέρνει σε θέση ισχύος για την πρόκριση στους «32», ήττα με 0-2 για τη Μονακό από την Άντερλεχτ, πλέον δεν εξαρτάται από την ίδια η παρουσία της στην επόμενη φάση.

Στο πρωτάθλημα, η Μαρσέιγ έχει πετύχει τρεις νίκες στα πιο πρόσφατα τέσσερα παιχνίδια της (3-0-1), αλλά στο γήπεδό της έχει αποτύχει να κερδίσει τις τέσσερις τελευταίες φορές (2-2-3 εντός). Η Μονακό έχει επίσης 3/4 νίκες εντός των συνόρων (3-0-1), άλλα οι εμφανίσεις της είναι μετριότατες, ενώ παρά την αποτελεσματικότητα που παρουσιάζει μακριά από το σπίτι της φέτος (4-2-1 εκτός), στην πιο πρόσφατή της έξοδο ηττήθηκε με κάτω τα χέρια από τη Μπορντό. Μεγάλο μπέρδεμα το συγκεκριμένο ματς, θεωρητικά η Μονακό βολεύεται σε τέτοιου είδους παιχνίδια, αλλά η παρουσία της εσχάτως μας αποτρέπει από το να τη στηρίξουμε, η Μαρσέιγ δείχνει σε άνοδο αλλά είναι πάντα ικανή για το χειρότερο εκεί που δεν το περιμένεις, διέξοδο θα μπορούσε να αποτελέσει το GG στο 1,90 της Bet365 από τη στιγμή που και οι δυο έχουν το γκολ, χωρίς ωστόσο να πετάμε και τη σκούφια μας.

1238. ΜΕΛΓΚΑΡ - ΧΟΥΑΝ ΑΟΥΡΙΤΣ

Τελευταία αγωνιστική, πρώτο κριτήριο σε περίπτωση ισοβαθμίας η διαφορά τερμάτων, δεύτερο τα γκολ υπέρ. Μόνο νίκη θέλει η Μελγκάρ για να έχει ελπίδες για την κατάκτηση του Κλαουσούρα αλλά μπορεί η νίκη να μη φανεί αρκετή, καθώς θα περιμένει συνδυασμό αποτελεσμάτων (να χάσει η Γκαρσιλάσο και να μην κερδίσουν Χουανκάγιο, Κριστάλ). Η Μελγκάρ έχει εξασφαλίσει σε κάθε περίπτωση τη συμμετοχή της στον ημιτελικό καθώς αν δεν καταφέρει να πάρει το Κλαουσούρα θα πάρει το εισιτήριο ως καλύτερη ομάδα της συνολικής βαθμολογίας. Βαθμούς αναζητά και η Άουριτς για την έξοδο στο Σουνταμερικάνα, βρισκόμενη στο -1 από την Αλιάνσα Λίμα, τελευταία ομάδα που παίρνει το εισιτήριο για το θεσμό. Με νίκη προκρίνεται στην περίπτωση που δεν κερδίσει η Αλιάνσα Λίμα, ενώ σε περίπτωση ισοπαλίας μόνο αν χάσει η Αλιάνσα Λίμα και συγχρόνως δεν κερδίσουν οι Κομέρσιο και Ουνιβερσιτάριο. Το ματς θα μας απασχολήσει στο live.

1234. ΑΛΙΑΝΣΑ ΑΤΛΕΤΙΚΟ - ΡΕΑΛ ΓΚΑΡΚΙΛΑΣΟ

Ένα βήμα πριν την κατάκτηση του Κλαουσούρα είναι η Γκαρσιλάσο, η οποία εξαρτάται μόνο από τον εαυτό της. Με νίκη κατακτά τον τίτλο σίγουρα. Σε περίπτωση ισοπαλίας ή ήττας παίρνει τον τίτλο αν δεν κερδίσουν οι Χουανκάγιο, Κριστάλ και Μελγκάρ. Αδιάφορη η Αλιάνσα Ατλέτικο, το διπλό αποτελεί επιλογή, με την αρχική απόδοση να έχει γκρεμιστεί.

1235. ΑΛΙΑΝΣΑ ΛΙΜΑ - ΣΕΖΑΡ ΒΑΓΙΕΧΟ

Ματς με μονόπλευρο ενδιαφέρον καθώς η Σέσαρ Βαγιέχο έχει ήδη εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στον ημιτελικό, ενώ η Αλιάνσα Λίμα αναζητά βαθμούς για την έξοδο στο Σουνταμερικάνα. Αυτή τη στιγμή η Αλιάνσα Λίμα είναι η τελευταία ομάδα που παίρνει το εισιτήριο για το θεσμό, βρισκόμενη στο +1 από τους διώκτες της. Σε περίπτωση νίκης παίρνει το εισιτήριο σίγουρα. Σε περίπτωση ισοπαλίας προκρίνεται αν δεν κερδίσουν οι Κομέρσιο, Ουνιβερσιτάριο και Άουριτς, ενώ σε περίπτωση ήττας θα πρέπει να μην κερδίσουν οι Κομέρσιο και Ουνιβερσιτάριο, αλλά και να χάσει η Άουριτς καθώς σε ισοβαθμία χάνει λόγω χειρότερης διαφοράς τερμάτων. Άσος.

1239. ΟΥΝΙΟΝ ΚΟΜΕΡΣΙΟ - ΣΠΟΡΤ ΛΟΡΕΤΟ

Και οι δύο ομάδες αναζητούν βαθμούς για διαφορετικούς λόγους. Η Κομέρσιο αναζητά μόνο τη νίκη για να έχει ελπίδες πρόκρισης στο Σουνταμερικάνα, καθώς σε περίπτωση που κερδίσει παίρνει το εισιτήριο μόνο αν δεν κερδίσουν οι Αλιάνσα Λίμα, Άουριτς και Ουνιβερσιτάριο. Σε περίπτωση ήττας ή ισοπαλίας μένει σίγουρα εκτός. Εντός ζώνης υποβιβασμού η Λορέτο, στο -1 από τη σωτηρία. Με νίκη παραμένει στην κατηγορία αν δεν κερδίσει η Αγιακούτσο. Σε περίπτωση ισοπαλίας ή ήττας αποχαιρετά. Το ματς θα μας απασχολήσει στο live.

1240. ΣΙΕΝΣΙΑΝΟ - ΝΤΕΠ. ΣΑΝ ΜΑΡΤΙΝ

Ματς με μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Τελευταία στην ειδική βαθμολογία η Σιενσιάνο, που ελπίζει σε θαύμα για την παραμονή. Πρέπει να κερδίσει η ίδια την αδιάφορη Σαν Μαρτίν και συγχρόνως να μην κερδίσει η Λορέτο αλλά και να μην υπάρξει νικητής στο Αγιακούτσο-Λεόν Χουάνουκο. Ο άσος θα επιβεβαιωθεί ενώ το παιχνίδι θα μας απασχολήσει και στο live με πιθανό late goal.

1237. ΚΑΖΑΜΑΡΚΑ - ΣΠΟΡΤ ΧΟΥΑΝΚΑΓΙΟ

Μονόπλευρο το ενδιαφέρον στο ματς καθώς οι γηπεδούχοι είναι αδιάφοροι, ενώ οι φιλοξενούμενοι μάχονται για την κατάκτηση του Κλαουσούρα. Μόνο νίκη θέλει η Χουανκάγιο για να πάρει τον τίτλο και συχρόνως να μην κερδίσει η Γκαρσιλάσο. Σε περίπτωση ισοβαθμίας με την Γκαρσιλάσο χάνει λόγω χειρότερης διαφοράς τερμάτων. Το διπλό αποτελεί επιλογή.

1241. ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΚΡΙΣΤΑΛ - ΟΥΝΙΒΕΡΣΙΤΑΡΙΟ

Ένα από τα μεγαλύτερα ντέρμπι της χώρας, μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον και για τις δύο ομάδες. Η Κριστάλ θέλει μόνο νίκη σε συνδυασμό με ήττα της Γκαρσιλάσο και μη νίκης της Χουανκάγιο για να είναι αυτή που θα κατακτήσει το Κλαουσούρα και αν προκριθεί απευθείας στον τελικό. Η Ουνιβερσιτάριο αναζητά βαθμούς για την έξοδο στο Σουνταμερικάνα με τη νίκη να είναι μονόδρομος καθώς είναι στο -1 από την Αλιάνσα Λίμα. Σε περίπτωση ισοπαλίας ή ήττας μένει σίγουρα εκτός. Η αναμέτρηση θα μας απασχολήσει στο live.

1236. ΙΝΤΙ ΓΚΑΣ ΑΓΙΑΚΟΥΚΟ - ΛΕΟΝ ΧΟΥΑΝΟΥΚΟ

Ματς εξάποντο για την παραμονή. Εντός ζώνης υποβιβασμού η Λεόν με 29 βαθμούς, στο +1 η Αγιακούτσο με 30. Με ισοπαλία μπορεί να υποβιβαστούν και οι δύο σε περίπτωση που η Σιενσιάνο και Λορέτο κερδίσουν. Η Αγιακούτσο με νίκη μένει σίγουρα, ενώ η Λεόν με νίκη παραμένει μόνο αν δεν κερδίσει η Λορέτο. Το ματς θα μας απασχολήσει στο live με πιθανό late goal.

980. ΝΑΣΙΟΝΑΛ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΡΕΝΤΙΣΤΑΣ

Άσος χωρίς στοιχηματική αξία.

1336. ΣΕΡΟ ΠΟΡΤΕΝΙΟ - ΝΑΣΙΟΝΑΛ ΑΣΟΥΝΣΙΟΝ

Αδιάφοροι εμφανίζονται οι φιλοξενούμενοι δύο στροφές πριν τη λήξη του πρωταθλήματος, μένοντας εκτός θέσεων που οδηγούν στο Σουνταμερικάνα. Μόνο νίκη θέλουν οι γηπεδούχοι για να έχουν ελπίδες κατάκτησης και του Κλαουσούρα, κάτι το οποίο φαντάζει έτσι και αλλιώς εξαιρετικά δύσκολο, αφού βρίσκονται στο -5 από την πρώτη θέση. Άσος χωρίς αξία.

1244. ΑΤΛ.ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ - ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ

Στο μέσο της βαθμολογίας αμφότερες, αδιάφορες βαθμολογικά. No Bet.

1246. ΝΤΑΛΑΣ - ΠΟΡΤΛΑΝΤ ΤΑΪΜΠΕΡΣ

Στον πρώτο τελικό το Πόρτλαντ κέρδισε με 3-1 το Ντάλας με απόλυτη κυριαρχία και πήρε μεγάλο προβάδισμα. Στο δεύτερο παιχνίδι το Πόρτλαντ θέλει να κρατήσει το πλεονέκτημά του, ενώ το Ντάλας θα μπει επιθετικά για να καταφέρει να κάνει την ανατροπή. Η δυνατή έδρα των γηπεδούχων (13-2-2) αποτελεί το μοναδικό όπλο του Ντάλας. Το over στο 1,75 μπορεί να αποτελέσει επιλογή.

1247. ΟΥΝΙΟΝ ΛΑ ΚΑΛΕΡΑ - ΟΥΝ.ΤΣΙΛΕ

Παιχνίδι χωρίς βαθμολογικό κίνητρο, καθώς οι δύο ομάδες βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Καμία από τις δύο δε φημίζεται για τις αμυντικές αρετές της, το over 3 αποτελεί επιλογή.

1315. ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΚΑΠΙΑΤΑ - ΓΚΟΥΑΡΑΝΙ ΑΣΟΥΝΣΙΟΝ

Τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον στην αναμέτρηση καθώς οι δύο ομάδες θέλουν μόνο νίκη. Η Γκουαρανί, η οποία προέρχεται από τέσσερεις συνεχόμενες νίκες, χρειάζεται μόνο νίκη για να έχει ελπίδες κατάκτησης του Κλαουσούρα, σε συνδυασμό βέβαια με τη μη νίκη της Ολίμπια. Μόνο νίκη θέλουν οι γηπεδούχοι για να έχουν ρεαλιστικές ελπίδες εξόδου στο Σουνταμερικάνα, καθώς είναι στο -3 από την τελευταία ομάδα που παίρνει το εισιτήριο (Λουκένιο), όμως χάνουν στην ισοβαθμία λόγω χειρότερης διαφοράς τερμάτων. Δύσκολο ματς για να διαλέξουμε πλευρά, θα μας απασχολήσει στο live, με πιθανό late goal.

1250. ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ - ΚΟΛΟΜΠΟΥΣ

Το Κολόμπους κέρδισε με 2-0 στον πρώτο τελικό και πήρε καθαρό προβάδισμα για την εκτός έδρας επανάληψη. Ανώτερο το Κολόμπους, κατάφερε να προηγηθεί με την έναρξη του αγώνα και έπειτα διαχειρίστηκε άψογα αυτό το πλεονέκτημα. Πιστεύουμε ότι η Νέα Υόρκη είναι καλύτερη ομάδα και έχει τις δυνατότητες να παλέψει για την κατάκτηση της πρώτης θέσης της Ανατολής, αλλά ο άσος στο 1,65 δεν έχει καμία αξία.

1251. ΟΥΝΙΟΝ ΕΣΠΑΝΙΟΛΑ - ΙΚΙΚΕ

Τη νίκη είναι αναγκασμένοι να ψάξουν οι γηπεδούχοι, αν θέλουν να έχουν ελπίδες εισόδου στη Λιγκίγια για το Σουνταμερικάνα. Από δύο σερί νίκες προέρχεται η Εσπανιόλα, με τελευταία αυτή κόντρα στη Σαντιάγο Γουόντερερς 2-1 εκτός έδρας. Αδιάφοροι εμφανίζονται οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι βρίσκονται στο μέσο της βαθμολογίας. Ο ασιατικός άσος -0,75 αποτελεί επιλογή.

---. ΠΟΥΜΑΣ - ΒΕΡΑΚΡΟΥΖ

Επαναληπτικός προημιτελικός για τη μεξικανική Λιγκίγια της Απερτούρα, 1-0 κέρδισε το πρώτο ματς η Βερακρούζ, σαφώς ποιοτικότερη η πρωτοπόρος της κανονικής διάρκειας Πούμας, με 7-0-1 αι 19-4 γκολ εντός περιμένουμε να φτάσει σε νίκη-πρόκριση (με 1-0 προκρίνεται η γηπεδούχος επειδή έχει τερματίσει ψηλότερα στη βαθμολογία). Άσος.

---. ΤΟΛΟΥΚΑ - ΠΟΥΕΜΠΛΑ

Επαναληπτικός προημιτελικός για τη μεξικανική Λιγκίγια της Απερτούρα, 2-2 το πρώτο παιχνίδι με τους γηπεδούχους να είναι ανώτεροι αλλά να ισοφαρίζονται από 0-2. Δεν θα χάσει την ευκαιρία η Τολούκα, αδύναμη μακριά απ’ το σπίτι της η Πουέμπλα (1-3-4).

---. ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΚΑΛΙ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΝΑΣΙΟΝΑΛ

Την τελευταία αγωνιστική κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για τα πλέι-οφ η πρωταθλήτρια του Απερτούρα Ντεπορτίβο Κάλι, κερδίζοντας την Ουΐλα με 1-0 εκτός έδρας. Η καλύτερη ομάδα του Κλαουσούρα η Νασιονάλ, πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Το διπλό έχει τον πρώτο λόγο.

---. ΑΛΙΑΝΖΑ ΠΕΤΡΟΛΕΡΑ - ΜΕΝΤΕΓΙΝ

Μετρία ομάδα η Πετρολέρα, κέρδισε τη συμμετοχή της στα πλέι-οφ κυρίως λόγω της καλής αμυντικής λειτουργίας της. Καλύτερη ομάδα η Μεντεγίν, βασικός στόχος της ομάδας η κατάκτηση του Κλαουσούρα. Κλειστό παιχνίδι αναμένεται, το under 2 αποτελεί επιλογή.

---. ΣΙΚΛΟΝ - ΓΙΑΚΟΥΙΜΠΑ

Τρείς συνεχόμενες νίκες για τη Σικλόν η οποία δείχνει να βρίσκει τα πατήματά της. Την προηγούμενη αγωνιστική κέρδισε εντός έδρας τη Γουίλστερμαν με 2-0. Μέτρια πράγματα για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι έχουν στόχο την παραμονή στην κατηγορία. Προέρχονται από την εντός έδρας ισοπαλία 1-1 κόντρα στη Μπλούμινγκ. Άσος.

---. ΡΕΑΛ ΠΟΤΟΣΙ - ΣΑΝ ΧΟΣΕ

Πάρε τον έναν χτύπα τον άλλο. Δύο ομάδες με τεράστια οικονομικά προβλήματα, οι οποίες βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Μακριά και αγαπημένοι.

---. ΣΟΥΚΡΕ - ΟΡΙΕΝΤΕ ΠΕΤΡΟΛΕΡΟ

Βρήκε τα πατήματα της η Σούκρε μετά από το νωθρό ξεκίνημα και πλέον βρίσκεται στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, προερχόμενη από τη νίκη με 1-0 κόντρα στη Σαν Χοσέ εντός έδρας. Έχασε την περσινή δυναμική της η Οριέντε, η οποία περιορίζεται στο μέσο της βαθμολογίας. Προέρχεται από τη νίκη με 1-0 εντός έδρας κόντρα στη Σπορτ Μπόις. Άσος.

---. ΜΠΛΟΥΜΙΝΓΚ - ΜΠΟΛΙΒΑΡ

Ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού κόντρα στη Γιακουίμπα η Μπλούμινγκ, δεν κατάφερε όμως να πάρει τη νίκη, μένοντας στο 1-1. Από μεγάλη νίκη προέρχεται η Μπολίβαρ, 5-2 εκτός έδρας τη Ρεάλ Ποτοσί, πλησιάζοντας την πρωτοπόρο Σπορτ Μπόις στους δύο βαθμούς. Παραδοσιακά δυσκολεύεται η Μπολίβαρ στη δύσκολη έδρα της Μπλούμινγκ, θα το αφήσουμε στην άκρη.

---. ΔΕ ΣΤΡΟΝΓΚΕΣΤ - ΝΑΣΙΟΝΑΛ ΠΟΤΟΣΙ

Άσος χωρίς στοιχηματική αξία.

---. ΙΝΤΕΠΕΝΤΙΕΝΤΕ - ΡΑΣΙΝΓΚ ΚΛΟΥΜΠ

Από σπουδαία εμφάνιση και νίκη 4-1 επί της Μπελγράνο προέρχεται η Ιντεπεντιέντε η οποία μάλιστα είχε βρεθεί πίσω στο σκορ αρκετά νωρίς, πλέον σε διπλό αγώνα θα αντιμετωπίσει τη Ρασίνγκ. Οι φιλοξενούμενοι μακριά από την έδρα τους φέτος δεν έπεισαν με τις εμφανίσεις τους, γνωστό σε όλους πως η δυνατή τους έδρα αποτελεί το βασικό τους όπλο, στον προηγούμενο γύρο απέκλεισαν την Εστουδιάντες την οποία κέρδισαν εντός έδρας 2-1. Δίνουμε προβάδισμα στον άσο, οι γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο λόγο, τουλάχιστον για την πρώτη αναμέτρηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ