ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Κυριακής

Ακτινογραφία κουπονιού Κυριακής

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Κυριακής. Πηγή: betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Κυριακής.

2249. ΑΔΕΛΑΪΔΑ Γ. - ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ ΤΖΕΤΣ

Τέταρτη συνεχόμενη ήττα για την Αδελαΐδα (0-2-4) που πραγματικά παρουσιάζει κάκιστη εικόνα και δίκαια βρίσκεται στην τελευταία θέση. Η τελευταία ήττα ήταν από την Ουέλινγκτον με 2-4, παρότι προηγήθηκε. Οι Τζετς του Νιούκαστλ (3-1-2) έμειναν στο 1-1 με τους Μάρινερς και δεν παρουσίασαν καλό πρόσωπο για ακόμη ένα παιχνίδι. Περίεργο ματς, θέλουμε να κοντράρουμε την Αδελαΐδα, αλλά στα τελευταία δύο ματς η Νιούκαστλ απογοητεύει, πάσο.

2254. ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ - ΟΣΑΣΟΥΝΑ

Η Βαγιαδολίδ διατηρείται αήττητη από τη στιγμή που ανέλαβε την τεχνική της ηγεσία ο Πορτουγάλ (2-2-0), στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της μάλιστα πήρε σπουδαίο διπλό στη Σαραγόσα με 2-0, χωρίς πάντως να θέλξει με την εμφάνισή της. Η Οσασούνα επανήλθε στην κορυφή της βαθμολογίας, χάρη στο, σε γενικές γραμμές δίκαιο, 2-1 επί της Μαγιόρκα, αλλά μακριά από το σπίτι της δεν παρουσιάζεται τόσο αποτελεσματική όσο στο γήπεδό της (2-1-3 εκτός). Σωστό φαβορί της αναμέτρησης οι γηπεδούχοι, αν και το παιχνίδι έχει και πολύ Χ μέσα.

2253. ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ - ΛΕΒΑΝΤΕ

Την μπουκιά από το στόμα της πήρε η Ατλέτικο πριν τη διακοπή με τη Σπόρτινγκ Χιχόν να μην αξίζει σε καμία περίπτωση την ήττα (με γκολ στο 92') στο «Βιθέντε Καλντερόν». Δεν είναι στα φόρτε της το ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας ενώ εντός έδρας μετράει μόλις μία νίκη σε πέντε αναμετρήσεις (1-2-2). Η Λεβάντε το πιθανότερο να παρουσιαστεί βελτιωμένη μετά τη διακοπή αφού ο Ρούμπι είχε τον απαραίτητο χρόνο για να δουλέψει στις προπονήσεις. Εκτός έδρας μετράει 4/5 ήττες (0-1-4) με μόλις ένα γκολ ενεργητικό αλλά είχε δύσκολες εξόδους με Μπαρτσελόνα, Ρεάλ και Βαλένθια. Με το πιστόλι στον κρόταφο θα παίζαμε το Χ2 στο 1,73 τουStoiximan.

2269. ΧΕΡΑΚΛΕΣ - ΕΞΕΛΣΙΟΡ

Πέρα από κάθε προσδοκία η μέχρι στιγμής πορεία της Χέρακλες στο πρώτο κομμάτι της σεζόν, καταλαμβάνει την τέταρτη θέση της βαθμολογίας με συνολικό απολογισμό 8-1-3, ενώ μπροστά στο κοινό της, πλην μιας ήττας (από τον Άγιαξ), μετράει μόνο νίκες, έχοντας σκοράρει σε καθεμία από αυτές από τουλάχιστον δυο φορές (5-0-1 εντός). Η Εξέλσιορ παρουσιάζει βελτίωση εσχάτως, αφού μετράει τρεις νίκες στα πιο πρόσφατα πέντε ματς πρωταθλήματος (3-1-1), ενώ στις δυο τελευταίες εξόδους της πέτυχε και τις δυο εκτός έδρας νίκες της (2-2-3 εκτός). Σταθερότατοι παρουσιάζονται οι γηπεδούχοι, αυτό βέβαια δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι μπορούν να σηκώσουν τιμές της τάξης του 1,65, ειδικά απέναντι σε έναν αντίπαλο που βρίσκεται σε ανοδική τροχιά.

2270. Μ.ΣΑΡΑΝΣΚ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΜΟΣΧΑΣ

Από το δεύτερο της τρίποντο στο πρωτάθλημα προέρχεται η Μορντόβια (2-2-4 εντός) η οποία επικράτησε στο ντέρμπι των ουραγών 4-0 της Ανζί, κατακτώντας παράλληλα την ιστορικότερη νίκη της στη μεγάλη κατηγορία. Νίκη από τα τέλη καλοκαιριού για τη Ντιναμό Μόσχας η οποία επικράτησε εντός έδρας της Κούμπαν με 2-1, 1-4-3 ο εκτός έδρας απολογισμός της, στα 5 από τα 8 επιβεβαιώθηκε το under 2,5. Καμία από τις δύο ομάδες δεν εμπνέει εμπιστοσύνη, πάμε παρακάτω.

2268. ΒΕΡΟΝΑ - ΝΑΠΟΛΙ

Δώδεκα ματς αισίως στο πρωτάθλημα και η Βερόνα δεν έχει καν σημειώσει τρίποντο, η Νάπολι δεν είναι ο καταλληλότερος αντίπαλος για μετά τη διακοπή με τον πρόεδρο να κρατάει στον πάγκο προς έκπληξη πολλών τον Μαντορλίνι. Η Νάπολι μετράει 15 ματς χωρίς ήττα σε όλες τις διοργανώσεις έχοντας ρεκόρ 11-4-0 και 5 ματς στα οποία δεν δέχεται καν γκολ (2η καλύτερη άμυνα της Serie A μετά την Ίντερ). Προφανής η αξία στο ρίσκο του διπλού χωρίς να δεχτεί γκολ η Νάπολι στο 2,40.

2281. ΚΟΝΙΑΣΠΟΡ - ΕΣΚΙΣΕΧΙΡΣΠΟΡ

Μπορεί η Κονιασπόρ να πήγε στη διακοπή έχοντας μείνει τρία ματς μακριά από τις νίκες (0-1-2), αλλά αυτό δεν αλλάζει την πολύ καλή πορεία της στο πρωτάθλημα, που την έχει φέρει στην 7η θέση της κατάταξης, με την έδρα να αποτελεί το κύριο όπλο της, μιας και μπροστά στο κοινό της έχει ηττηθεί μόνο από την Γαλατά (2-2-1 εντός). Η Εσκισεχιρσπόρ πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο, έχει πλέον οχτώ σερί ήττες στο πρωτάθλημα και όπως είναι φυσικό βρίσκεται κολλημένη στην ουρά της βαθμολογίας. Με νέο προπονητή τον Αϊμπαμπά θα παραταχθούν οι φιλοξενούμενοι (τρίτος που αναλαμβάνει φέτος μετά τους Σκίμπε και Καρτάλ), με τα όσα έχουμε δει μέχρι στιγμής από τις δυο ομάδες , ο άσος του 2,08 στον Stoiximan δείχνει ελκυστικός, μοναδικός μας ενδοιασμός το ότι η αλλαγή προπονητή πιθανόν να λειτουργήσει ως ηλεκτροσόκ για την Εσκισεχιρσπόρ.

2282. ΟΣΜΑΝΛΙΣΠΟΡ - ΡΙΖΕΣΠΟΡ

Με νίκη πήγε στη διακοπή η Οσμανλισπόρ (2-0 την Εσκισεχιρσπόρ), στο αμέσως προηγούμενο διάστημα μετρούσε τέσσερις συνεχόμενες ήττες, οι οποίες την έφεραν στο κάτω μισό της βαθμολογίας. Η Ριζεσπόρ πέτυχε σπουδαία ανατροπή απέναντι στη Γαλατασαράι, με δυο γκολ στις καθυστερήσεις κατάφερε να πάρει το τρίποντο με σκορ 4-3, δίνοντας έτσι τέλος σε αρνητικό σερί πέντε αγώνων χωρίς τρίποντο (0-2-3). Δυσκολοκατάβλητη μακριά από το γήπεδό της η Ριζεσπόρ (1-3-1 εκτός), η Οσμανλισπόρ δεν μας έχει πείσει ότι αξίζει να προσφέρεται σε αποδόσεις καθαρού φαβορί.

2288. ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ - ΣΑΡΠΣΜΠΟΡΓΚ 08

Τελικός κυπέλλου Νορβηγίας, νοκ-άουτ ματς με παράταση και πέναλτι σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος. Άνετα στέφθηκε πρωταθλήτρια η Ρόζενμποργκ (+12 από τη δεύτερη θέση), ήταν τουλάχιστον μια κλάση ανώτερη από τους ανταγωνιστές της και θα επιδιώξει να κλείσει με ιδανικό τρόπο τη σεζόν με την κατάκτηση του νταμπλ. Η Σάρπσμποργκ έκανε την έκπληξη και έφτασε μέχρι τον τελικό του κυπέλλου, αλλά απέναντι στους πρωταθλητές οι ελπίδες της για το τρόπαιο είναι λιγοστές. Δυο νίκες πέτυχε η Ρόζενμποργκ στις φετινές συναντήσεις τους στο πρωτάθλημα (3-2 εντός, 2-0 εκτός), η διαφορά δυναμικότητας είναι μεγάλη και αποτυπώνεται στα σετ που κυκλοφορούν, δεν υπάρχει ωστόσο ο παραμικρός λόγος να μπλέξουμε με τέτοιες τιμές σε ένα παιχνίδι τόσο μεγάλης σημασίας.

2295. ΕΣΜΠΙΕΡΓΚ - ΧΟΜΠΡΟ

Κόντρα στην πρώην ομάδα του, την οποία ξέρει απ’ έξω κι ανακατωτά, ο Γιόνας Νταλ έχει πλεονέκτημα. Η Έσμπιεργκ δεν πρέπει να χάσει την ευκαιρία, αφού μπορεί να αφήσει πολύ πίσω της τη Χόμπρο και να κάνει από νωρίς άλμα για τη σωτηρία. Με τρεις νίκες σε 15 ματς δεν μπορεί κανείς να πει ότι κάνει «εντυπωσιακή» πορεία, αλλά έχει εξαιρετική επίθεση και δεν παίζει ποτέ κλειστά. Όχι ότι μπορεί να παίξει κιόλας άμυνα, γι’ αυτό η Χόμπρο θα προσπαθήσει να την κτυπήσει εκεί. Είναι, όμως, η χειρότερη ομάδα της κατηγορίας και παρότι μερικές φορές κάνει υπερβάσεις, δεν μπορεί να είναι απόλυτα ανταγωνιστική. Προφανώς υπάρχει κίνητρο αφού με ήττα θα δει το τρένο της σωτηρίας να απομακρύνεται, αλλά είναι άγνωστο αν μπορεί να κάνει ζημιά. Ο ασιατικός άσσος -0,75 κοντράρεται, στο 1,925 της Bet365 δεν φαίνεται να υπάρχει μεγάλη αξία και προσπερνάμε παρότι μπορεί να έρθει.

2290. ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ - ΠΑΝΤΕΡΜΠΟΡΝ

Δύσκολο τεστ για την πρωτοπόρο Φράιμπουργκ (7-5-2, 4-2-1 εντός με 6/7 over 3,5 και GG), η Πάντερμπορν (4-3-7, 2-0-4 εκτός) επί Έφενμπεργκ δείχνει αναγεννημένη, τρέχοντας 2-2-0. Στα γκολ θα πάμε, περιμένοντας σκορ εκατέρωθεν.

2291. ΧΑΪΝΤΕΝΧΑΪΜ - ΓΚΡΟΪΤΕΡ ΦΙΡΤ

Σε κακή κατάσταση αμφότερες πριν τη διακοπή, σκοράρουν με δυσκολία, θα κοιτάξουν σε πρώτο βαθμό να διαφυλάξουν τα νώτα τους. Under 2,25.

2289. ΚΑΪΖΕΡΣΛΑΟΥΤΕΡΝ - ΦΣΒ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ

Βάλσαμο για την Καϊζερσλάουτερν (5-3-6, 2-1-3 εντός) το 0-2 στη Λειψία, είχαν προηγηθεί τέσσερις σερί ήττες. 2-3-1 με 5-4 γκολ μετράει εκτός η ΦΣΒ Φρανκφούρτης, έχει το κοκαλάκι της νυχτερίδας μέχρις στιγμής, στις παρούσες τιμές δεν κοντράρεται, ειδικά απέναντι σε μια ομάδα τόσο αναποτελεσματική όσο οι γηπεδούχος.

2297. ΧΑΜΙΛΤΟΝ - ΑΜΠΕΡΝΤΙΝ

5-3-6 με 3-2-2 εντός μετράει ως τώρα η Χάμιλτον, η σαφώς ποιοτικότερη Αμπερντίν (9-1-4, 4-0-3 εκτός) έκλεισε τον κύκλος της κοιλία της (0-1-5) με το 2-0 επί της ουραγού Νταντί Γιουνάιτεντ, χρειαζόμαστε περισσότερα δείγματα σίγουρα για να πειστούμε ότι η ομάδα του ΜακΊνες είναι και πάλι καλά και η διακοπή δεν βοηθάει. Διπλό του 2,00, σωστό αλλά όχι καμία στοιχηματική ευκαιρία.

2299. ΣΕΝ ΓΚΑΛΕΝ - ΒΑΣΙΛΕΙΑ

Από τη 12 αγωνιστική είναι αήττητη, αλλά η Σεν Γκάλεν δεν πείθει. Η ομάδα του Τζο Ζινμπάουερ είχε τρομερή ρέντα με την Τουν, αφού κέρδισε ενώ η αντίπαλος είχε τρία δοκάρια. Εντός έδρας είναι πιο σφιχτή, η άμυνα είναι το όπλο της στην πραγματικότητα αφού δεν έχει καλούς επιθετικούς, αλλά με τη Βασιλεία έχει κάνει τα τελευταία 2-3 χρόνια μία ισχυρή κόντρα. Η πρωταθλήτρια εδώ κι ένα μήνα δείχνει εντελώς διαφορετικό πρόσωπο από το συνηθισμένο, είναι λίγο πιο νωθρή. Έχασε βέβαια από τη Γκρασχόπερς εντελώς άδικα (ένα οφσάιντ γκολ, ένα πέναλτι που δεν της έδωσε ο διαιτητής), αλλά δεν πείθει. Επίσης, έχει μεσοβδόμαδο ματς για το Γιουρόπα Λιγκ και μπορεί να κάνει αλλαγές. Το διπλό είναι και πάλι το πιθανότερο σημείο, αλλά σε απόδοση 1,80 στην Bet365 δεν τρελαινόμαστε κιόλας.

2298. ΖΥΡΙΧΗ - ΛΟΥΓΚΑΝΟ

Ψάχνει την πρώτη εντός έδρας νίκη, αλλά δεν θα έχει εύκολο έργο. Η Ζυρίχη παίζει με αντίπαλο κυρίως τον εαυτό της αφού η ομάδα του Σάμι Χίπια έχει πλέον ψυχολογικό πρόβλημα. Επίσης, δεν έχει κερδίσει τη Λουγκάνο από το 2000 (έχουν βέβαια μικρή προϊστορία λόγω της διαφοράς κατηγοριών) και έχει αμυντικά κενά που δεν έχουν καλυφθεί ως τώρα. Η Λουγκάνο έχει αρχίσει να αφομοιώνει τη φιλοσοφία του Ζντένεκ Ζέμαν, που θέλει να παίζει φουλ επίθεση. Έρχεται από μεγάλη νίκη, έχει ψυχολογία, παίζει επιθετικά και διαθέτει παίκτες που σκοράρουν εύκολα. Έχει, όμως, απουσίες σε αυτό το ματς και πιθανώς να την επηρεάσουν. Οι Πανταλίνο (επιθετικός), Τζούριτς (αμυντικοί), Πιτσινότσι (μέσος) είναι νοκ άουτ, αλλά ακόμα κι έτσι είναι εντελώς άκυρος ο φαβοριτισμός στο -0,75. Η κόντρα στο 1,80 του ασιατικού διπλού +0,75 της Bet365 είναι μία επιλογή, το GG και over 2,5 στο 1,90 της ίδιας εταιρείας είναι η άλλη.

2304. ΤΣΕΜΝΙΤΣΕΡ - ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΚΟΛΩΝΙΑΣ

Δεύτερη συνεχόμενη ήττα για την Τσέμνιτσερ (4-2-2 εντός), αυτή τη φορά με 1-2 από την Άουε. Δεν έπαιξε καλά και παρότι προηγήθηκε δεν κατάφερε να αποσπάσει ούτε τον βαθμό. Η Φορτούνα (1-2-5 εκτός) κέρδισε την αδύναμη Βέρντερ Β’ με 2-1 με γκολ στο τέλος του ματς. Τέταρτο ματς δίχως ήττα (3-1-0) και δείχνει σε καλή κατάσταση. Δεν δικαιολογούμε το άνοιγμα του σετ, πιο κλειστό το περιμέναμε.

2316. ΠΑΟΚ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Μετά τα πρόσφατα αρνητικά αποτελέσματα και τη μέτρια πορεία σε Ελλάδα και Ευρώπη, ήρθε και το θέμα με τον Τάσο Κάκο να δημιουργήσει νέα προβλήματα στον ΠΑΟΚ. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» είναι υποχρεωμένος να επιστρέψει στις νίκες, ώστε να επανέλθει η ηρεμία, όμως τα αμυντικά του προβλήματα είναι εμφανή και αναμένεται να γίνουν ακόμα πιο έντονα με τις απουσίες των Κόστα και Τζαβέλλα. Πήρε το τρίποντο που χρειαζόταν όσο τίποτα ο Παναιτωλικός, όμως η ανασταλτική του λειτουργία είναι η χειρότερη στη Σούπερ Λιγκ και ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη χωρίς τον αξιόπιστο στόπερ Παπάζογλου. Θεωρούμε πως οι «ασπρόμαυροι» θα κάνουν το χρέος τους, όμως με την αμυντική συμπεριφορά που δείχνουν οι δύο ομάδες, θα μας κάνει εντύπωση αν ο άσος δε συνδυαστεί με τοover2,5. Σε απόδοση 2,05 προσφέρει τη συγκεκριμένη επιλογή ο Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2317. ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ 1932 - ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ

Έχασε από τη Λαμία ο Αγροτικός Αστέρας (2-2-4 εντός) με 1-2 και γενικά δεν παίζει καθόλου καλά. Ο Παναιγιάλειος (0-0-3 εκτός) κέρδισε τον αήττητο Κισσαμικό με 1-0, σημαντική νίκη που δίνει ψυχολογία στην ομάδα. Περίεργο ματς, το αφήνουμε.

2321. ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1964

Συνεχίζει τις τραγικές εμφανίσεις και τις ήττες ο Πανελευσινιακός (0-0-8). Ευκαιρία για νίκη για τον Πανσερραϊκό που δεν παίζει καλά στα τελευταία ματς. Αν δεν κερδίσει και την Ελευσίνα θα έχει σοβαρό πρόβλημα. Το διπλό στο 1,90 είναι κάτι παραπάνω από δίκαιο.

2319. ΛΑΜΙΑ 1964 - ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 2005

Νίκη με 2-1 επί της Καλλιθέας για τη Λαμία (2-2-0 εντός), παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ. Έπαιξε καλά και έδειξε ότι δεν παρατάει κανένα παιχνίδι, ευχαριστημένος ο Βαζάκας. Η Παναχαϊκή (2-0-2 εκτός) κέρδισε με 1-0 τον Αχαρναϊκό με γκολ με πέναλτι, σε ένα παιχνίδι που ήταν για 0-0, αφού δεν είχε φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Δεν περιμένουμε πολλά γκολ, διαβασμένο το under στο 1,55.

2320. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Ντέρμπι ανάμεσα σε δύο μεγάλα ονόματα της κατηγορίας, δεν πιστεύουμε ότι χωρίζουν πολλά πράγματα τις δύο ομάδες, βλέπουμε αρκετά κλειστό παιχνίδι με πολύ ισοπαλία, ίσως και 0-0.

2318. ΖΑΚΥΝΘΟΣ - ΤΡΙΚΑΛΑ

Η Ζάκυνθος (1-3-4) έχασε και από την Καρδίτσα με 0-2, κακό ματς από τους νησιώτες, δίκαια έχασαν εύκολα. Τα Τρίκαλα (5-2-1) κέρδισαν εύκολα τον Πανσερραϊκό με 3-0 και συνεχίζουν τις υψηλές πτήσεις. Πλέον κυνηγάει τη Λάρισα και την κορυφή. Δίνουμε προβάδισμα στα Τρίκαλα, δίκαιο το διπλό στο 2,00 δεν έχει ιδιαίτερη αξία.

2301. ΚΑΕΝ - ΑΝΖΕ

Εξαιρετική στο πρώτο κομμάτι της σεζόν η Καέν, έχει πλασαριστεί στην πρώτη τριάδα της βαθμολογίας με συνολικό απολογισμό 8-0-5, ενώ στο τελευταίο παιχνίδι της πριν τη διακοπή κέρδισε με 2-1 την Γκινγκάμπ, βάζοντας έτσι τέλος σε μίνι αρνητικό σερί δυο κολλητών ηττών. Η Ανζέ ξεκίνησε εντυπωσιακά το πρωτάθλημα, αλλά στα πιο πρόσφατα τρία παιχνίδια της απέτυχε να σκοράρει (0-1-2, 3/3 NG & under 2,5), χωρίς πάντως τα αποτελέσματα αυτά να τη ρίξουν παρακάτω από την πέμπτη θέση της κατάταξης. Εξαιρετική μπροστά στο κοινό της η Καέν (4-0-2), ιδιαιτέρως επικίνδυνη στις εξόδους της η Ανζέ (4-0-2), καθώς βολεύεται να περιμένει τον αντίπαλο πίσω από τη μπάλα και να χτυπάει στην κόντρα επίθεση, τα σετ που κυκλοφορούν μας φαίνεται πως αποδίδουν σωστά την εν λόγω αναμέτρηση.

2326. ΜΠΕΡΝΛΙ - ΜΠΡΑΪΤΟΝ

Ντέρμπι κορυφής, από τις πλέον αποτελεσματικές ομάδες της Τσάμπιονσιπ Μπράιτον (9-7-0, 6-2-0 εντός) και Μπέρνλι (9-5-2, 3-4-1 εκτός), σε καλό σημείο η διακοπή για την αήττητη ομάδα του Χιούτον, που τον τελευταίο καιρό έδειχνε κουρασμένη και στα πρόθυρα κοιλιάς, από γεμάτο 5-2-0 έρχονται οι φιλοξενούμενοι, 6/9 νίκες τους φέτος στο γκολ (οι άλλες στα δύο), 9/9 για τους γηπεδούχους. Η λογική λέει ότι αμφότερες θα κοιτάξουν κατά κύριο λόγο να μην χάσουν, ενώ έχουν και κάποιες απουσίες μεσοεπιθετικά, δυνατά παίζει το Χ (0-0/1-1), το under δύσκολα θα σπάσει σε κάποιο σκορ πέραν των 2-1/1-2.

2327. ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ - ΚΟΡΤΡΑΪΚ

Κέρδισε με 1-0 την Άντερλεχτ η Σταντάρ (4-1-3 εντός) στην έδρα της και δείχνει αρκετά δυνατή στο γήπεδο της. Στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια έχασε μόνο από τη Σιντ Τρούιντεν με 0-1, στα υπόλοιπα τρία έχει μόνο νίκες. Η Κορτράικ (1-2-4 εκτός) δεν παίζει καλά όμως ξέρει να παίρνει αποτελέσματα, κάτι που έκανε και με τη Μαλίν αφού κέρδισε με 1-0 χωρίς να εντυπωσιάσει. Δείχνει δυνατή στην έδρα της η ομάδα της Λιέγης, καλός ο άσος στο 1,80, αποτελεί επιλογή του Betol.

2333. ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ - ΤΒΕΝΤΕ

Η Φέγενορντ έμεινε στο 1-1 στο ντέρμπι με τον Άγιαξ πριν τη διακοπή, με αποτέλεσμα να διατηρηθεί η διαφορά της από την κορυφή της βαθμολογίας στους 3 βαθμούς. Στο γήπεδό της παρουσιάζεται ιδιαιτέρως αποτελεσματική φέτος (5-1-0 εντός) και θα υποδεχθεί τώρα την Τβέντε των τριών σερί ηττών (3/3 GG & over 2,5), η οποία μακριά από το σπίτι της έχει δεχθεί από τουλάχιστον δυο τέρματα στις 4/6 εξόδους της (0-2-4 εκτός, 3/6 over 2,5, 4/6 GG). Κάκιστη η φετινή παρουσία της Τβέντε, δεν δείχνει ικανή για τη ζημιά, εύκολα ή δύσκολα η Φέγενορντ θα φτάσει στη νίκη, χωρίς η τιμές στον άσο να έχουν πάντως κάποια αξία.

2332. ΝΑΪΜΕΓΚΕΝ - ΟΥΤΡΕΧΤΗ

Με δυο συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα πήγε στη διακοπή η Ναϊμέγκεν, παρουσιάζεται αρκετά αξιόπιστη μπροστά στο κοινό της (4-1-1 εντός), με αποτέλεσμα, αν και νεοφώτιστη στην κατηγορία, να βρίσκεται εντός της πρώτης εξάδας της βαθμολογίας. Η Ουτρέχτη είναι σταθερά στο μέσο της κατάταξης, ωστόσο μακριά από το σπίτι της αποδυναμώνεται αισθητά (1-1-4 εκτός). Ικανοποιητική η πορεία των δυο ομάδων στο πρωτάθλημα, στη μεταξύ τους αναμέτρηση περιμένουμε να μιλήσει η δύναμη της έδρας των γηπεδούχων, της ίδιας άποψης είναι και ο Betol που πόνταρε τον ασιατικό άσο -0,25 στο 2,00 της Bet365.

2200. ΦΕΝΙΞ - ΣΕΡΡΟ

Αρκετά καλά πηγαίνουν οι δύο ομάδες στο πρωτάθλημα, με τους γηπεδούχους να βρίσκονται στην τέταρτη θέση τη βαθμολογίας κα τους φιλοξενούμενους στην έκτη. Τρία ματς χωρίς ήττα παραμένει η Φίνιξ, η οποία προέρχεται από τη νίκη 1-0 κόντρα στη Χουβεντούδ. Η ήττα με 3-2 από τη Ντεφενσόρ έβαλε τέλος στο αήττητο σερί των πέντε αγωνιστικών για τη Σέρο. Το over αποτελεί επιλογή, καθώς οι φιλοξενούμενοι παίζουν ανοιχτά ανεξαρτήτου έδρας.

2355. ΚΟΥΜΠΑΝ - ΤΕΡΕΚ ΓΚΡΟΖΝΥ

Ήττα μετά από τέσσερις αγωνιστικές (1-3-0) για την Κούμπαν (2-3-3) η οποία έχασε 2-1 στην έδρα της Ντιναμό Μόσχας, goal-goal τα 6 τελευταία της παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας. Επέστρεψε άμεσα στις επιτυχίες η Τέρεκ (2-4-2 εκτός) η οποία επικράτησε 2-1 εντός έδρας της Σπαρτάκ Μόσχας. Οι φιλοξενούμενοι συμπεριφέρονται με μεγαλύτερη σοβαρότητα μέχρι στιγμής και το κίνητρο της Ευρώπης μπορεί να τους δώσει μεγαλύτερη ώθηση, χ2.

2358. ΛΙΜΠΕΡΕΤΣ - ΣΠΑΡΤΑ ΠΡΑΓΑΣ

Εκτός έδρας ήττα με 1-3 από τη Μπρνο για τη Σλόβαν Λίμπερετς (5-1-0 εντός έδρας), για το κύπελλο κέρδισε με 1-0 τη Ζλιν σχετικά δύσκολα. Γενικά πραγματοποιεί αρκετά καλή πορεία που την έχει οδηγήσει να βρίσκεται ψηλά στη βαθμολογία. Η Σπάρτα (2-2-2 εκτός) κέρδισε εύκολα με 3-1 την Τέπλιτσε στην έδρα της στην προηγούμενη αγωνιστική. Για το κύπελλο δέχτηκε ισχυρό πλήγμα αφού έχασε από την Παρντούμπιτσε με 1-0 και πρέπει να ανατρέψει το σκορ στον επαναληπτικό. Θέλουμε να δούμε πως θα αντιδράσει η Σπάρτα, ο Betol επέλεγε το 1Χ της καλής Σλόβαν.

2349. ΠΑΦΟΣ FC - ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ

Νέος αέρας με Ρόκα στη Πάφο (2-3-5), αρκετά δυνατή στην έδρα της όπου μάζεψε τους περισσότερους βαθμούς (2-1-2). Πολλά προβλήματα απουσιών για τον Απόλλωνα (6-3-1) που τυγχάνει να αγωνιστεί ξανά σε κακό αγωνιστικό χώρο. Αποδυναμωμένος εμφανίζεται γενικά στις εξόδους του καθώς μετράει 1-2-1 με 3-2 γκολ. Δύσκολο τεστ για τους κυανόλευκους, θα προτιμήσουμε τα λίγα γκολ under 2,5 @2,10 ( bet365) ενώ η κόντρα στο 1Χ @2,50 είναι υπό σκέψη. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2345. ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ - ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ

Σε κακή κατάσταση βρίσκεται η Ουντινέζε, η οποία μετράει μόλις μία νίκη στα έξι τελευταία της παιχνίδια και ο Κολαντουόνο είναι υπ’ ατμόν. Ούτε η Σαμπντόρια πηγαίνει καλά εδώ και ένα μήνα, αλλά ο Τζένγκα αποτελεί παρελθόν και τη θέση του πήρε ο Μοντέλα στον πάγκο της ομάδας. Με στόχο το πρώτο διπλό της σεζόν οι «μπλουτσερκιάτι» και με ψυχολογία από την αλλαγή προπονητή, μπορούν τουλάχιστον να μη χάσουν στο «Φρίουλι». Στο 1,75 προσφέρει ο Stoiximanτο Χ2. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2343. ΚΑΡΠΙ - ΚΙΕΒΟ

Πολύ κακό το ξεκίνημα της Κάρπι στη Σέριε Α και για το λόγο αυτό επαναπροσλήφθηκε ο Καστόρι στην τεχνική ηγεσία, με τις ευλογίες τόσο του κόσμου όσο και των ποδοσφαιριστών. Απογοητεύει εδώ και πολύ καιρό η Κιέβο, η οποία συγκέντρωσε μόλις ένα βαθμό στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές. Ιδανικός αντίπαλος φαντάζουν οι «τζιαλομπλού» για τους νεοφώτιστους, προκειμένου να πάρουν τα πάνω τους και να ξεκινήσουν όσο είναι ακόμα νωρίς την αντεπίθεση τους. Στο 2,00 προσφέρεται ο άσοςDNB, αλλά λόγω του ότι η Κάρπι θα ρισκάρει για να πάρει το τρίποντο, θα ρισκάρουμε και εμείς μαζί της με την επιλογή του άσου στο 2,80 του Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2347. ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ - ΕΜΠΟΛΙ

Με ηρεμία έφτασε στη διακοπή η Φιορεντίνα καθώς έκανε το 4/4 σε Ιταλία και Europa League βάζοντας τα πράγματα σε μία σειρά καθώς παραμένει στην κορυφή του πρωταθλήματος ενώ κρατάει και την τύχη στα χέρια της όσον αφορά την πρόκριση στην Ευρώπη. Στα θετικά τα 3/4 μηδέν παθητικά καθώς μετρούσε τρεις σερί ήττες έχοντας δεχτεί από δύο τέρματα. Η Έμπολι έχει βγάλει ήδη δύο διπλά στις πιο βατές έδρες των Ουντινέζε και Παλέρμο, ωστόσο σε αντίστοιχης δυσκολίας ματς έφαγε τρία στη Ρόμα και κάτι παρόμοιο θα γίνει και σε αυτό το παιχνίδι. Άσος χωρίς στοιχηματική αξία για τους Βιόλα.

2342. ΑΤΑΛΑΝΤΑ - ΤΟΡΙΝΟ

Το έχει πιάσει το νόημα και φέτος η Αταλάντα ξέροντας ότι η άνετη σωτηρία περνάει από το Μπέργκαμο, ρεκόρ 4-1-0 με επιμέρους τέρματα 10-3. Η Τορίνο διαθέτει το υλικό, όχι όμως και την σταθερότητα και πλέον θέλει να κάνει ένα νέο ξεκίνημα καθώς πριν τη διακοπή είχε 6 ματς χωρίς νίκη (0-2-4) με 12 γκολ παθητικό (2 ανά ματς). Επιλογή τα σκοράκια 1-0/2-0/2-1 με κάλυψη τα 0-0/1-1 στο συνδυαστικό 2,67 ποντάροντας στη δύναμη της έδρας για τους γηπεδούχους.

2346. ΤΖΕΝΟΑ - ΣΑΣΣΟΥΟΛΟ

Συνέρχεται σιγά-σιγά από τα πολλά προβλήματα τραυματισμών η Τζένοα και πλέον είναι θέμα χρόνου να επιστρέψει στις επιτυχίες. Η Σασσουόλο είναι η μεγάλη έκπληξη της φετινής σεζόν, αλλά εκτός έδρας δεν είναι το ίδιο αποτελεσματική με εντός και στο παραδοσιακά καυτό «Λουίτζι Φεράρις» αναμένεται να περάσει πολλά ζόρια. Πιθανό φαντάζει το ενδεχόμενο οι δύο ομάδες να βολευτούν με το βαθμό της ισοπαλίας, επιλογή που προσφέρεται στο 3,45 στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2344. ΛΑΤΣΙΟ - ΠΑΛΕΡΜΟ

4/5 ήττες η Λάτσιο πριν τη διακοπή στην Ιταλία, έφτασε μέχρι και να χαλάσει το άβατο της έδρας της χάνοντας με το εντυπωσιακό από τη Μίλαν. Ζήτημα να θυμηθεί τον παλιό καλό εντός έδρας εαυτό της που έχει οδηγήσει στον απολογισμό του 5-0-1 με 12 γκολ ενεργητικό και 4/5 νίκες να συνοδεύονται χωρίς να δεχτεί γκολ κόντρα σε μία Παλέρμο που προέρχεται από επεισοδιακή αλλαγή προπονητή με την απόλυση του Ιακίνι και την άφιξη Μπαλαρντίνι με γκρίνια από πολλούς ποδοσφαιριστές. Παίζεται το -1 των γηπεδούχων στο 1,825 της Bet365

2364. ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ - ΓΚΕΝΤΣΛΕΡΜΠΙΡΛΙΓΚΙ

Μετριότατη η πορεία της Τραμπζονσπόρ το τελευταίο διάστημα, στα πιο πρόσφατα επτά παιχνίδια της μετράει μόλις μια νίκη (1-1-5), ενώ και μπροστά στο κοινό της έχει να κερδίσει από την πρεμιέρα (1-2-2 εντός), με αποτέλεσμα να παραιτηθεί ο Αρβελάτζε και τον προπονητή των ακαδημιών να οδηγεί την ομάδα στο προσεχές ματς . Η Γκεντσλέρ τρέχει μίνι αήττητο σερί τριών αγώνων (1-2-0), αλλά μακριά από το σπίτι της έχει κάκιστη συγκομιδή (0-1-4). Κάκιστο το κλίμα στις τάξεις των γηπεδούχων, στην προπόνηση της Τετάρτης ήρθαν στα χέρια οι Μαρίν και Ντεμίρ, ενώ το ματς θα διεξαχθεί και χωρίς οπαδούς λόγω τιμωρίας της έδρας τους, με όλα αυτά τα δεδομένα ο άσος του 1,70 είναι προς αποφυγή.

2363. ΠΟΝΜΠΕΣΚΙΤΖΙΕ - ΖΑΓΚΛΕΜΠΙΕ

Καλή εμφάνιση και εκτός έδρας νίκη για την Ποντμπεσκίτζιε (0-3-3 εντός) με 2-0 επί της Νιετσιέτζα. Εντυπωσιάζει στα τελευταία μακριά από την έδρα της και δείχνει ότι την βολεύει πολύ περισσότερο να παίζει χωρίς να έχει εκείνη την κατοχή. Η Ζάγκλεμπιε (1-3-3 εκτός) έχασε με ευκολία με 1-3 από τη Βίσλα και συνεχίζει να μην παίζει καθόλου καλά. Για το κύπελλο έχασε από τη Λεχ και αποκλείστηκε με γκολ στο 93’ (1-0). Πιστεύουμε ότι ήρθε η ώρα για την πρώτη εντός έδρα νίκη για την Ποντμπεσκίτζιε, το 2,10 του DNB το θεωρούμε δίκαιο, προσωπικά θα περιμένουμε το live για να ποντάρουμε.

2360. ΧΕΡΤΑ - ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ

Αρκετά πονηρή αναμέτρηση, αν δεν υπήρχε η διακοπή ίσως στηρίζαμε τους γηπεδούχους οι οποίοι στην έδρα τους μέχρι στιγμής παρουσιάζονται αρκετά σοβαροί. Για την ομάδα του Στέφενς αυτές οι μέρες ήταν βάλσαμο και περιμένουμε να δράσουν θετικά στη ψυχολογία των ποδοσφαιριστών του, φυσικά οι φιλοξενούμενοι διαθέτουν το ρόστερ για μια πολύ πιο αξιοπρεπέστατη θέση από αυτή του ουραγού. Δίκαια φαβορί οι γηπεδούχοι, η αξία όμως υπάρχει στο Χ2 το οποίο βρίσκεται στην απόδοση 2,00 της Bet365.

2373. ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ - ΒΙΜΠΟΡΓΚ

Έχει κερδίσει τη Βίμποργκ 14 σερί φορές. Γιατί να μην γίνει 15; Η Κοπεγχάγη έχασε στη διάρκεια της διακοπής αρκετούς διεθνείς παίκτες, άρα δεν ξεκουράστηκε. Όμως έκανε γκέλα την προηγούμενη αγωνιστική και δεν υπάρχει περιθώρια απώλειας βαθμών εντός έδρας όπου μετράει έξι σερί νίκες. Μεγάλη είναι η απώλεια του Ντελάνεϊ (μέσος) που τραυματίστηκε, αλλά με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα βρεθεί αντικαταστάτης. Η Βίμποργκ έδειξε στην ήττα από την Οντένσε το πραγματικό της πρόσωπο. Μετά από σερί αγώνων όπου σκόραρε ακατάπαυστα, μπούκωσε πάλι. Έχει σοβαρό επιθετικό πρόβλημα, αλλά ακόμα έχει καλή ψυχολογία παρά την τελευταία γκέλα. Ο πολύ σημαντικός Ντεμπλέ (επιθετικός) εξέτισε, αλλά αποτελεί την μόνη αξιόπιστη λύση στο γκολ. Η Βίμποργκ έχει κρατήσει μηδέν παθητικό δύο φορές φέτος, δεν θα τα καταφέρει στο «Πάρκεν» και ο ασιατικός άσος -1,25 στο 1,975 της Bet365 αξίζει το ποντάρισμα.

2374. ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ - ΣΙΟΝ

Μετράει τέσσερα ματς χωρίς νίκη η Γιουνγκ Μπόις και η διακοπή μόνο καλό μπορεί να της κάνει. Ο Οαρό (βασικός επιθετικός) παραμένει εκτός μάχης και το γκολ έγινε λίγο προβληματική υπόθεση, αλλά επιστρέφει ο Στέφεν από τραυματισμό και μπορεί να καλύψει το κενό εύκολα. Εντός έδρας είναι δυνατή, από το 1998 έχει χάσει μόνο μία φορά στη Βέρνη από τη Σιόν και η φιλοξενούμενη έχει κρίσιμο ματς για το Γιουρόπα Λιγκ να ακολουθεί. Η Σιόν έχει πάρει μόλις τέσσερις βαθμούς σε 21 αγώνες με τη Γιουνγκ Μπόις, ενώ της λείπει ο Κονατέ (αρχισκόρερ, βασικός στράικερ) που είναι τιμωρημένος για δύο ακόμα ματς. Ο άσσος στο 2,00 του Stoiximan που αποτελεί από τις καλύτερες διαθέσιμες τιμές είναι επιλογή μας, όπως και της αγοράς που τον προτιμάει.

2378. AEK ΛΑΡΝΑΚΑΣ - AΓΙΑ ΝΑΠΑ

Σε καλό μομέντουμ η ΑΕΚ (7-2-1), παρουσιάζεται πειθαρχημένη σε όλα τα ματς και θα επιδιώξει να τριτώσει τις νίκες στην έδρα της. Η Αγία Νάπα παραμένει χωρίς νίκη, βρήκε το τρόπο να κλέβει τον βαθμό αφού προέρχεται από τέσσερις ισοπαλίες στα πέντε τελευταία. Ένα και τίποτα ο άσος δεν βλέπουμε λόγο να ασχοληθούμε με τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2375. ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ - ΕΪΜΠΑΡ

Η Βιγιαρεάλ πριν τη διακοπή έδειχνε πως έχει χάσει κάπως τον ενθουσιασμό και τη φρεσκάδα που έδειχνε στην αρχή του πρωταθλήματος, το αποτέλεσμα είναι να έχει μόλις μία νίκη (1-1-3) στα πέντε τελευταία της παιχνίδια. Η Εϊμπάρ έχει σταθερά ανοδική πορεία, δικαίως βρίσκεται τόσο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα (5η θέση) αφού μέχρι στιγμής μόνο δύο ομάδες κατάφεραν να την κερδίσουν (Ατλέτικο, Μπαρτσελόνα). Στα υπόψη των επιλογών μας βρίσκεται το ασιατικό διπλό +1 στο 1,95 της Bet365όπως και το να μην χάνει στο ημίχρονο (Χ2) στο 1,73 του Stoiximan που βγαίνει από τη συμπεριφορά και τα στατιστικά της στο πρώτο 45λεπτο (8-3-0 με 11-2 τέρματα). Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2390. ΞΑΝΘΗ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Η άριστη ανασταλτική λειτουργία της Ξάνθης ανήκει πια στο παρελθόν, καθώς η εστία της παραβιάστηκε στις 6/7 τελευταίες αγωνιστικές, κάτι που δημιουργεί έντονη ανησυχία στο Ρατσβάν Λουτσέσκου. Εξαιρετικός ο Πανιώνιος, συνεχίζει την εντυπωσιακή του πορεία, βρισκόμενος στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και διαθέτοντας την τέταρτη πιο παραγωγική επίθεση της Σούπερ Λιγκ. Ελκυστικό φαίνεται στα μάτια μας το αμφίσκορο, με τον Stoiximan να το προσφέρει σε απόδοση 2,12, ενώ αρκετά καλό φαντάζει και τοover2 στο 1,775 τηςBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2391. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Το σερί θετικών αποτελεσμάτων διακόπηκε στη Νέα Σμύρνη για τον Πλατανιά, ο οποίος και πάλι έδειξε πολύ βελτιωμένος. Σε κακό φεγγάρι ο Λεβαδειακός, καθώς αγνοεί τη νίκη εδώ και πέντε επίσημα παιχνίδια, ενώ στην Κρήτη θα ταξιδέψει χωρίς τους βασικούς Ρομέρου, Γιάχιτς και Μιλιάζες. Το μομέντουμ είναι με την ομάδα του Γιώργου Παράσχου, όμως από τον άσο του 1,93, είναι προτιμότερα τα σκοράκια 1-0/2-0/2-1 (με κάλυψη το 1-1), που δίνουν συνδυαστικά απόδοση 2,01 στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2393. ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΣΤΟΥΡΜ ΓΚΡΑΤΣ

Με πολλά σκαμπανεβάσματα η ως τώρα παρουσία της Σάλτσμπουργκ στο πρωτάθλημα, μπροστά στο κοινό της πάντως είναι κυριαρχική και έρχεται από τέσσερις σερί νίκες, με το συνολικό εντός έδρας απολογισμό της να ανέρχεται σε 5-1-1 (6/7 over 2,5, 5/7 GG). Η Στουρμ παρουσιάζει βελτίωση με τον καιρό, στα τελευταία επτά ματς πρωταθλήματος μετράει πέντε τρίποντα (5-0-2), αλλά μακριά από το γήπεδό της ηττήθηκε στις 4 από τις 5 πιο πρόσφατες εξόδους της (3-0-4 εκτός). Δεν εμπιστευόμαστε τη φετινή Σάλτσμπουργκ σε τόσο χαμηλές τιμές, πάντως δεν βλέπουμε να υπάρχει ούτε και χώρος για κόντρα.

2399. ΝΤΕΝ ΧΑΑΓΚ - ΦΙΤΕΣΕ

Μπορεί η Ντεν Χάαγκ να μετράει μόλις μια ήττα στα πιο πρόσφατα έξι παιχνίδια της, ωστόσο έχει καταφέρει να γευτεί τη χαρά της νίκης μόλις μια φορά στο διάστημα αυτό (1-4-1), ενώ έχει στη συγκομιδή της μόλις δυο τρίποντα σε όλο το πρωτάθλημα (2-6-4 συνολικά). Η Φίτεσε ηττήθηκε δυο φορές στα τελευταία τρία (1-0-2), ενώ και μακριά από το γήπεδό της έχει απολογισμό 2-2-2, αδυνατώντας να σταθεροποιήσει την απόδοσή της. Η ποιοτική διαφορά υπέρ των φιλοξενούμενων δεν αμφισβητείται, αλλά δεν έχουν αποδειχθεί και τόσο αξιόπιστοι στις εξόδους τους, ώστε να επιλέξουμε το διπλό.

2425. ΤΑΡΓΚΟ ΜΟΥΡΕΣ - ΒΙΤ. ΚΟΝΣΤΑΝΤΑ

Ισχυρή εντός έδρας η Τάργκου Μούρες (3-5-0), η Βιτόρουλ πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, ευρισκόμενη στο -4 από την κορυφή της βαθμολογίας, ενώ νίκησε και στις δυο πιο πρόσφατες εξόδους της (3-3-2 εκτός). Σε ουδέτερο γήπεδό θα διεξαχθεί το ματς λόγω ακαταλληλότητας της έδρας των γηπεδούχων, εξαιρετικά αμφίρροπη η αναμέτρηση στα μάτια μας, χαμηλό δείχνει το 2,10 του άσου για τα δεδομένα του αγώνα, ενώ αν δεν υπήρχε η απουσία του αρχισκόρερ Τανάσε (16 συμ./6 γκολ) από τους φιλοξενούμενους θα σκεφτόμασταν σοβαρά την κόντρα.

2405. ΠΟΝΦΕΡΑΝΤΙΝΑ - ΛΕΓΚΑΝΕΣ

Από δυο σερί ισοπαλίες έρχεται η Πονφεραντίνα, η οποία παράλληλα έχει μείνει αήττητη στα πιο πρόσφατα έξι παιχνίδια της (2-4-0), ενώ διατηρεί και το αήττητο της έδρας της, όπου και έχει απολογισμό 4-2-0, σκοράροντας από τουλάχιστον δυο φορές στα 5/6 από αυτά (4/6 over 2,5, 3/6 GG). Η Λεγανές έπειτα από πέντε κολλητές ισοπαλίες κατάφερε να επικρατήσει άνετα της Αλκορκόν με 3-0, επεκτείνοντας το αήττητο σερί της στα 9 ματς (2-7-0), ενώ και στις τέσσερις πιο πρόσφατες εξόδους της πήρε από ένα βαθμό (0-4-2 εκτός). Σε καλή κατάσταση βρίσκονται και οι δυο ομάδες, ωστόσο η Πονφεραντίνα έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη χάρη στη δύναμη της έδρας της, ικανοποιητικός ο ασιατικός άσος 0:0 στο 1,725 της Bet365.

2406. ΤΑΡΑΓΟΝΑ - ΓΙΑΓΚΟΣΤΕΡΑ

Τοπικό ντέρμπι της Καταλονίας. Υποχωρεί στη βαθμολογία η Ταραγόνα, έχει μόλις δυο νίκες στα πιο πρόσφατα οχτώ ματς πρωταθλήματος (2-3-3), τουλάχιστον μπροστά στο κοινό της βρίσκει τον τρόπο για να συλλέγει βαθμούς (4-1-1 εντός). Η Γιαγκοστέρα έπειτα από τρεις σερί ήττες, νίκησε στο γήπεδό της τη Νουμάνθια, παίρνοντας βαθειά βαθμολογική ανάσα, αλλά μακριά από το σπίτι της είναι αισθητά πιο αδύναμη (0-1-5 εκτός), ενώ έχει αμφίβολους και τους δυο πρώτους σκόρερ της (Ιμάθ και Χουάντο). Προβάδισμα νίκης έχουν οι γηπεδούχοι, ωστόσο το 1,75 στον άσο κρίνεται ανεπαρκές, από τη στιγμή που δεν φαίνεται να διανύουν την καλύτερή τους περίοδο.

2407. ΤΕΝΕΡΙΦΗ - ΚΟΡΔΟΒΑ

Από δυο σερί νίκες έρχεται η Τενερίφη, η πρόσληψη του Μαρτί στον πάγκο της φέρνει για την ώρα ευεργετικά αποτελέσματα, κατάφερε έτσι, έστω και προσωρινά, να βγει εκτός της επικίνδυνης ζώνης. Η Κόρδοβα έμεινε στο 1-1 με την Ουέσκα και απέκτησε πλέον συγκάτοικο στην κορυφή της βαθμολογίας, σε ένα ματς που παρά τις απουσίες άξιζε τη νίκη. Δεν είναι τόσο πειστική η Κόρδοβα στα παιχνίδια μακριά από το σπίτι της, για αυτό και ο φαβοριτισμός της έδρας, οι γηπεδούχοι έχουν ανεβασμένη ψυχολογία και φαίνονται ένα κλικ πιο κοντά στη νίκη.

2408. ΧΙΡΟΝΑ - ΑΛΜΠΑΘΕΤΕ

Δε λέει να ξεφύγει από τη μετριότητα η Χιρόνα, έκανε δυο σερί ήττες από Λούγκο (εντός) και Αλαβές (εκτός), με αποτέλεσμα να χάσει έδαφος βαθμολογικά, ενώ παραμένει και η μοναδική ομάδα της κατηγορίας χωρίς εντός έδρας νίκη (0-4-2 εντός). Η Αλμπαθέτε έχασε από την Τενερίφη στο πιο πρόσφατο παιχνίδια της, με αποτέλεσμα να διακοπεί το μίνι σερί των τριών αγώνων χωρίς ήττα που έτρεχε προηγουμένως, αλλά μακριά από το σπίτι της δεν έχει κατορθώσει να κερδίσει (0-3-3 εκτός). Μέχρι το 1,85 φτάνει ο άσος, απορρίπτεται ωστόσο από τη στιγμή που οι γηπεδούχοι δεν δείχνουν να μπορούν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους.

2423. ΑΡΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ - ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ

Τρομερά φορμαρισμένος ο Άρης (4-1-5) καθώς έκανε το 4/4 πρόσφατα, το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό. Η Ομόνοια (4-4-2) θα παραταχθεί με νέο τεχνικό και χρειάζεται τη νίκη που αγνοεί εδώ και δυο αγωνιστικές. Ανώτερη ομάδα η Ομόνοια, αν το δείξει και στο γήπεδο θα πάρει το ζητούμενο. Το @1,57 του διπλού δεν μας κάνει αίσθηση, αναμονή στο live. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2400. ΤΟΤΕΝΑΜ - ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ

Σε πολύ καλή κατάσταση η ομάδα της Τότεναμ, αήττητη από την πρεμιέρα, μετράει έντεκα συνεχόμενους αγώνες αήττητη (5-6-0). Ταιριάζουν τα εκτός έδρας παιχνίδια στη Γουέστ Χαμ (4-1-1, δεύτερο καλύτερο εκτός έδρας ρεκόρ της Πρέμιερ), παραδόξως όταν αγωνίζεται σε έδρα δυνατού αντιπάλου τότε είναι που κερδίζει (η μοναδική ήττα από Γουότφορντ, η μοναδική ισοπαλία από Σάντερλαντ). Ξεκάθαρα άδικες οι τιμές για τα «σφυριά», όσο καλή και να είναι φέτος η Τότεναμ, δεν δικαιολογείται τέτοια τιμή στον άσο. Παίζεται άνετα το ασιατικό διπλό +1 (1,975/Bet365), μοναδικό ψεγάδι η απουσία του χρησιμότατου Παγιέ, αλλά ούτως ή άλλως η Γουέστ Χαμ πρέπει να μάθει πια να ζει με αυτή. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2427. ΡΕΑΛ ΓΚΑΡΚΙΛΑΣΟ - ΟΥΝΙΟΝ ΚΟΜΕΡΣΙΟ

Ένα από τα τελευταία της χαρτιά για τον τίτλο παίζει η Γκαρσιλάσο, βρισκόμενη στο -2 από την κορυφή, με τρία ματς να μένουν. Το παιχνίδι κόντρα στην Κομέρσιο είναι στη θεωρία το πιο εύκολο καθώς ακολουθούν δύο εκτός έδρας ματς κόντρα στην Άουριτς και την Αλιάνσα Ατλέτικο. Βαμούς για την έξοδο στο Σουνταμερικάνα αναζητά η Κομέρσιο, η οποία προέρχεται από τη μεγάλη νίκη με 2-0 κόντρα στη Χουανκάγιο εντός έδρας. Αδικαιολόγητες οι τόσο χαμηλές τιμές για τους γηπεδούχους, κρατάμε την κόντρα και το ασιατικό διπλό +1,25.

2404. ΚΑΛΛΙΘΕΑ - ΛΑΡΙΣΑ ΑΕΛ

Έχασε από τη Λαμία η Καλλιθέα με 1-2 και σταμάτησε το καλό σερί της. Η Λάρισα (6-2-0) κέρδισε με 2-1 τον Αγροτικό Αστέρα και συνεχίζει να είναι στην κορυφή, μάλιστα χωρίς μεγάλη δυσκολία. Περιμένουμε να κερδίσει ακόμα ένα ματς, αλλά δεν έχει αξία στις τιμές του 2,00.

2402. ΡΕΝ - ΜΠΟΡΝΤΟ

Με νίκη, που επανέφερε την ηρεμία στο εσωτερικό της, πήγε στη διακοπή η Ρεν (2-0 στην Ανζέ), χρειαζόταν επειγόντως το αποτέλεσμα αυτό αφού τα επτά ματς μακριά από τις επιτυχίες (0-5-2) έφεραν γκρίνια προς τον Μοντανιέ και τους παίχτες. Η Μπορντό διόρθωσε κάπως τις κακές εντυπώσεις χάρη στο εντός έδρας 3-1 επί της Μονακό, εξακολουθεί πάντως να αντιμετωπίζει δυσκολίες στο να ανταποκριθεί στις διπλές υποχρεώσεις της σε Γαλλία και Ευρώπη, με το πρόβλημα να οξύνεται από τα προβλήματα τραυματισμών που έχουν προκύψει μέσα στη σεζόν. Τέσσερα ματς μακριά από τις νίκες μπροστά στο κοινό της η Ρεν (2-2-2 εντός), τρεις ήττες στις ισάριθμες τελευταίες εξόδους της η Μπορντό (0-3-3 εκτός), παντού μπορεί να πάει το ματς, γι αυτό και δεν βλέπουμε το λόγο να ασχοληθούμε.

2432. ΜΠΑΡΙ - ΛΙΒΟΡΝΟ

Καλή περίοδο διανύει η Μπάρι, είναι πέντε ματς χωρίς ήττα (3-2-0), με την ψυχολογία να βρίσκεται στα ύψη έπειτα από το διπλό με 2-0 στην, μέχρι τότε, αήττητη έδρα της Τσεζένα. Η Λιβόρνο έμεινε στο 2-2 απέναντι στη Βιτσέντζα, αποτέλεσμα που έφερε την έκρηξη του προέδρου Σπινέλι σε βάρος του κόουτς Πανούτσι, ενώ και μακριά από το σπίτι της δεν έχει κερδίσει και ούτε καν σκοράρει στα πιο πρόσφατα τέσσερα παιχνίδια της (2-1-3 συνολικά εκτός). Το μομέντουμ δείχνει να ευνοεί τους γηπεδούχους, ικανοποιητικό του 1,80 της Bet365 για τον ασιατικό άσο -0,25.

2439. ΣΠΑΡΤΑΚ ΜΟΣΧΑΣ - ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ

Δεν πατάει καλά το τελευταίο διάστημα η Σπαρτάκ Μόσχας (2-2-4 εντός) η οποία προέρχεται από δύο σερί ήττες, πιο πρόσφατη αυτή στην έδρα της Τέρεκ με 2-1, goal-goal τα 4 από τα 6 τελευταία της παιχνίδι ανεξαρτήτως έδρας. Σε τρομερή κατάσταση η Κράσνονταρ (3-3-2 εκτός) η οποία προέρχεται από τρεις σερί νίκες συνοδευόμενες μάλιστα με over 2,5, τελευταίο θύμα της η… ΤΣΣΚΑ την οποία κέρδισε εντός έδρας 2-1. Αρκετά αμφίρροπη αναμέτρηση, ίσως η ισοπαλία αφήσει ικανοποιημένες και τις δύο ομάδες.

2428. ΙΝΓΚΟΛΣΤΑΝΤ - ΝΤΑΡΜΣΤΑΝΤ

Μονομαχία νεοφώτιστων έχουμε στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, ομάδες οι οποίες τα πηγαίνουν περίφημα μέχρι στιγμής στη μεγάλη κατηγορία. Οι γηπεδούχοι ζορίζονται αρκετά στο σπίτι τους καθώς διαθέτουν τη χειρότερη εντός έδρας επίθεση, οι φιλοξενούμενοι από την άλλη διαθέτουν τη δεύτερη πιο σφιχτή εκτός έδρας άμυνα, στοιχεία που μας οδηγούν στην επιλογή του under 2,5 το οποίο αξίζει να συνδυάσουμε με το no goal στην απόδοση 1,90 της Bet365.

2442. ΜΟΥΣΚΡΟΝ ΠΕΡ. - ΣΑΡΛΕΡΟΥΑ

Τρίτο ματς δίχως νίκη για τη Μουσκρόν (1-4-3 εντός) το 2-2 με τη Ζούλτε, με τη βοήθεια της τύχης δεν έχασε αφού δεν ήταν καθόλου καλή. Αρκετά καλή εμφάνιση και νίκη της Σαρλερουά (3-2-3 εκτός) με 3-1 επί της Γάνδης και μάλιστα εκτός έδρας. Έπαιξε όπως έπρεπε και αμυντικά και επιθετικά, ήταν στοχευμένες οι επιθέσεις της. Μοιρασμένο δίκαια το σετ, δίνουμε ένα μικρό προβάδισμα στη Σαρλερουά, αλλά μέχρι εκεί.

2445. ΑΑΡΧΟΥΣ - ΜΠΡΟΝΤΜΠΙ

Μία νίκη σε επτά ματς δεν είναι απολογισμός ομάδας που θέλει να σωθεί. Είναι τυχερή που έχει χειρότερες αντιπάλους στο πρωτάθλημα η Άαρχους, κόντρα στη Μπρόντμπι θα έχει πολύ κόσμο στο πλευρό της, αλλά κι αρκετή πίεση. Στα δέκα από τα 15 ματς που έχει δώσει, δέχεται πάνω από δύο γκολ και αυτό δείχνει πόσο κακή άμυνα έχει. Η Μπρόντμπι μετά το κακό ξεκίνημα έχει βελτιωθεί πολύ. Με την επάνοδο του Κάλενμπεργκ (μεσοεπιθετικός) από τραυματισμό ανέβηκε επίπεδο όλη η επίθεση, με τον Άγκερ (αρχηγός, αμυντικός) να παίρνει διαρκώς παιχνίδια έδεσε η άμυνα. Έχει αποκτήσει σταθερότητα, δεν έχει νέες απουσίες και το ασιατικό διπλό -0,25 έχει δοθεί σωστά στο 1,850 της Bet365.

2450. ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ - ΣΙΒΑΣΠΟΡ

Πρωτοπόρος της βαθμολογίας η Μπεσίκτας, έχει συμπληρώσει εννέα παιχνίδια χωρίς ήττα (7-2-0) και διακρίνεται για τη σταθερότητά που της επιτρέπει να καθαρίζει τα παιχνίδια της. Η Σιβασπόρ χρειάστηκε να περιμένει έντεκα παιχνίδια προκειμένου να πανηγυρίσει την παρθενική της νίκη στο πρωτάθλημα (1-6-4 συνολικά) και ευελπιστεί σε μια καλύτερη συνέχεια από εδώ και στο εξής. Φαβορί της αναμέτρησης οι γηπεδούχοι, αναμενόμενα χαμηλά οι τιμές του άσου.

2449. ΠΟΓΚΟΝ ΣΤΣΖΕΤΣΙΝ - ΛΕΧ ΠΟΖΝΑΝ

Σταθερά μετριότατη η Πογκόν (2-5-0 εντός) αλλά κρατιέται σχετικά ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα και αήττητη στο γήπεδό της. Έχασε με 0-1 εύκολα από τη Λέγκια, μικρό το σκορ, αφού θα μπορούσε να είχε χάσει με περισσότερα γκολ. Η Λεχ Πόζναν (1-1-5 εκτός) κέρδισε τη Λέτζνα εύκολα με 3-1 και συνεχίζει να έχει ανοδική πορεία σε κάθε αγώνα της με τον νέο προπονητή. Έχει αλλάξει τελείως η Λεχ και πλέον θυμίζει την ομάδα που περιμέναμε φέτος,. Για το κύπελλο κέρδισε με 1-0 τη Ζάγκλεμπιε και προκρίθηκε με γκολ στο 93’. Πιστεύουμε ότι θα συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις και τα θετικά αποτελέσματα η Λεχ, το 1,72 του Draw No Bet μας φαίνεται λάθος και βρίσκεται ήδη στα πονταρίσματα των Young Guns για την Κυριακή.

2452. ΓΡΑΝΑΔΑ - ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ

Πολύ φορμαρισμένη πριν τη διακοπή η Μπιλμπάο με πέντε συνεχόμενες νίκες σε όλες τις διοργανώσεις (5-0-0) και το αήττητο της στο πρωτάθλημα να επεκτείνεται στις έξι αγωνιστικές (4-2-0). Ωστόσο έχει πολύ δυσμενή παράδοση στο «Νουέβο Λος Κάρμενες» με μία νίκη στις 16 τελευταίες επισκέψεις της στην Ανδαλουσία (1-7-8). Η Γρανάδα αγνοεί τη νίκη εδώ και εννέα αγωνιστικές (0-4-5) και δικαίως βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας. Πολύ ανώτερη ομάδα οι Βάσκοι, μπορούν να επιβεβαιώσουν την επιλογή των YoungGuns για να σκοράρουν πρώτοι δύο γκολ (2,45/Stoiximan)ενώ με περισσότερο ρίσκο αξίζει και το να σκοράρουν τα περισσότερα γκολ της 12ης αγωνιστικήςστη Λα Λίγκα που επίσης οι YoungGuns πόνταραν στο 18,00 του Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ.

---. ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ – ΑΕΚ

Παρά τα τρία γκολ που πέτυχε στην Τούμπα ο Πανθρακικός, δε μας έχει πείσει για την επιθετική του βελτίωση, αφού σκόραρε κυρίως χάρη στα πολλά λάθη της άμυνας του ΠΑΟΚ. Εξακολουθεί να διαθέτει τη χειρότερη επίθεση της κατηγορίας, σκοράροντας μόλις μία φορά στην έδρα του. Η ΑΕΚ δεν έχει βρει δίχτυα ακόμα με τον Πογέτ στον πάγκο και στο παιχνίδι της Κομοτηνής η νίκη είναι μονόδρομος, προκειμένου να ξεκινήσει η προσπάθεια κάλυψης του χαμένου εδάφους. Θεωρούμε πως η Ένωση θα φύγει με το τρίποντο από τη Θράκη, όμως από το 1,50 του διπλού είναι σαφώς προτιμότερο το ρίσκο στο 2,20 του συνδυασμού του μεNGστον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2454. ΤΕΠΛΙΤΣΕ - ΓΙΑΜΠΛΟΝΕΤΣ

Ακόμη μία ήττα για την Τέπλιτσε (3-2-2 εντός), αυτή τη φορά στην Πράγα από τη Σπάρτα με 3-1. Στο προηγούμενο είχε ηττηθεί με 0-1 από τη Σλάβια, σταθερά δεν παίζει καλά. Νίκη με 4-0 επί της Όλομουτς για τη Γιάμπλονετς (3-2-1 εκτός), την βοήθησε ότι από νωρίς (17’) έπαιζε με παίκτη παραπάνω. Δύσκολο παιχνίδι, αν δεν ήταν φαβορί η φιλοξενούμενη θα σκεφτόμασταν το DNB της, τώρα πάμε πάσο.

2457. ΤΟΛΟΥΚΑ - ΜΟΝΤΕΡΕΪ

Τελευταία αγωνιστική στη μεξικανική Απερτούρα, το πώς θα πέσουν τα ντόμινο της προηγούμενης νύχτας θα διαμορφώσει εν πολλοίς τα στοιχηματικά χαρακτηριστικά της συγκεκριμένης αναμέτρησης. Αυτή που καίγεται –και έχεις τις περισσότερες πιθανότητες να είναι βαθμολογικά ενδιαφερόμενη- είναι ηΜοντερέι(2-1-5 εκτός), που βρίσκεται αυτή την ώρα ένα πόντο κάτω από τη Λιγκίγια.Μόνο νίκητην εξυπηρετεί, θα πρέπει όμως προηγουμένως να έχει συμβεί ένα από τα παρακάτω: Να μην έχει κερδίσει η Βερακρούζ, να έχει χάσει η Πουέμπλα ή να έχει χάσει η Τσιάπας.

Η Τολούκα (4-1-3 εντός) κρατάει το εισιτήριο για το Κόπα Λιμπερταδόρες, θα το χάσει μόνο αν έχει κερδίσει η Λεόν ή η Τσιάπας (καλύπτοντας η δεύτερη και τη μεταξύ τους διαφορά τερμάτων) κα η ίδια ηττηθεί. Ίσως κοιτάξει και το καλύτερο πλασάρισμα, και πάλι θα γνωρίζει πριν τη σέντρα τι ακριβώς χρειάζεται για να διατηρήσει τη 2θέση της βαθμολογίας.

Λογικό αυτή την ώρα το σετ (2,25-3,40-3,10), αλλά μέχρι την έναρξη του παιχνιδιού οι συνισταμένες μπορεί να έχουν αλλάξει άρδην. Σε απόλυτους αριθμούς το κίνητρο των φιλοξενούμενων είναι μεγαλύτερο, ενώ είναι και περισσότερα τα σενάρια που μπορούν να γείρουν την πλάστιγγα προς τα δεξιά. Αν γίνει κάτι τέτοιο, αυτό το 3,10 του διπλού δε θα αντέξει μέχρι το βράδυ της Κυριακής…

2461. ΧΟΥΑΝ ΑΟΥΡΙΤΣ - ΣΙΕΝΣΙΑΝΟ

Ματς δίχως αύριο για τη Σιενσιάνο, καθώς σε περίπτωση ήττας θα είναι με το ένα πόδι στη δέυτερη κατηγορία για πρώτη φορά στην ιστορία της. Την προηγούμενη αγωνιστική δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την έδρα της, μένοντας στο 1-1 κόντρα στην Αγιακούτσο. Μάχη για τις θέσεις που οδηγούν στο Σουνταμερικάνα δίνει η Άουριτς, βρισκόμενη στο -1 από αυτές. Προέρχεται από την ήττα 2-1 εκτός έδρας κόντρα στην Αγιακούτσο. Άσος.

2459. ΑΛΚΟΡΚΟΝ - ΣΑΡΑΓΟΣΑ

Σε άσχημη κατάσταση το τελευταίο διάστημα η Αλκορκόν, στα πιο πρόσφατα έξι παιχνίδια της έχει μόλις ένα τρίποντο (1-1-4), η Σαραγόσα έπειτα από επτά ματς χωρίς ήττα (4-3-0) έχασε εντός έδρας από τη Βαγιαδολίδ και θα επιδιώξει να αποσπάσει ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα μακριά από το σπίτι της (1-5-0 εκτός). Μεγάλη μας φαίνεται η ψαλίδα των αποδόσεων, ή κόντρα ή πάσο υπάρχει εδώ.

2462. ΝΤΙΝΑΜΟ ΒΟΥΚΟΥΡ. - ΣΤΕΑΟΥΑ

Το μεγάλο ντέρμπι του Βουκουρεστίου δεν βρίσκει καμία από τις δυο ομάδες στην καλύτερη δυνατή περίοδο, πιο ισορροπημένα περιμέναμε τα σετ, καθώς η φετινή Στεάουα δεν παρουσιάζει καμία σταθερότητα. Δεν βλέπουμε το λόγο να εμπλακούμε στοιχηματικά με τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, προχωράμε το επόμενο.

2464. ΜΑΛΙΝ - ΟΣΤΑΝΔΗ

Έχασε από την Κορτράικ η Μαλίν (4-1-2 εντός) με 0-1, παρότι δεν ήταν κακή και θα μπορούσε να φύγει τουλάχιστον με τον βαθμό. Βελτιώνεται κάθε εβδομάδα η Μαλίν και μπορεί να αρχίσει να παίρνει περισσότερες νίκες. Η Οστάνδη (2-4-1 εκτός) είναι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας κέρδισε πολύ εύκολα με 3-0 τη Λέουβεν και έδειξε ότι πλέον ξέρει να παίρνει εύκολα τέτοια παιχνίδια. Το +0,25 της Οστάνδης αποτελεί επιλογή ( Young Guns ), καθώς η πρωτοπόρος ξέρει να μην χάνει.

2473. ΟΥΝ.ΤΣΙΛΕ - ΟΥΝ. ΚΑΤΟΛΙΚΑ

Κλασικό ντέρμπι των πανεπιστημίων της πόλης του Σαντιάγο. Όλο το βάρος στο κύπελλο έχει δώσει η Ουνιβερσιδάδ ντε Τσίλε, μεσοβδόμαδα προκρίθηκε στον τελικό που πλέον είναι ο βασικός της στόχος. Στη φετινή Απερτούρα δεν έχει να κυνηγήσει κάτι, γενικά δεν έκανε καθόλου καλές εμφανίσεις (3-4-5, 2-3-1 εντός). Ζωντανή στη μάχη του τίτλου παραμένει η Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα (9-1-2, 3-1-2 εκτός), διέσυρε με 5-1 την προηγούμενη αγωνιστική την Αρίκα και έμεινε στο -2 από την πρωτοπόρο Κόλο Κόλο, μονόδρομος το 3/3 στους εναπομείναντες αγώνες, της δίνεται η ευκαιρία να περάσει από τώρα πρώτη. Όλο το κίνητρο στην Κατόλικα που θέλει τη νίκη, δύσκολα θα δούμε την αδιάφορη Ουν. ντε Τσίλε να «σκίζεται» για να χαρίσει το πρωτάθλημα στη μισητή Κόλο Κόλο. Τη νίκη των φιλοξενούμενων στο 2,00 της Bet365 τίμησε από νωρίς ο Kyr_Lim (στο 2,125 τώρα).

2470. ΦΙΓΚΕΪΡΕΝΣΕ - ΣΑΠΕΚΟΕΝΣΕ

Μονόπλευρο το κίνητρο στην αναμέτρηση καθώς οι γηπεδούχοι αναζητούν βαθμούς για την αποφυγή του υποβιβασμού, βρισκόμενοι στο +2 από την επικίνδυνη ζώνη. Σημαντική νίκη την προηγούμενη αγωνιστική, 1-0 εκτός έδρας την Πόντε Πρέτα. Αδιάφορη βαθμολογικά η Τσαπεκοένσε, θα περιοριστεί στο μέσο της βαθμολογίας. Άσος.

2469. ΤΖΟΪΝΒΙΛ - ΒΑΣΚΟ ΝΤΑ ΓΚΑΜΑ

Ματς εξάποντο για την παραμονή τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος. Σε δυσκολότερη θέση οι γηπεδούχοι, καθώς βρίσκονται στο -7 από τη σωτηρία και με ενδεχόμενη ήττα κόντρα στη Βάσκο αποχαιρετούν και μαθηματικά τη μεγάλη κατηγορία. Στο -4 από τη σωτηρία η Βάσκο, αυτοκτονώντας την προηγούμενη αγωνιστική, καθώς δεν μπόρεσε να κρατήσει το υπέρ της 1-0 κόντρα στην Κορίνθιανς μένοντας τελικά στο 1-1. Την καλύτερη ομάδα θα στηρίξουμε, κρατώντας το διπλό, ενώ η αναμέτρηση θα μας απασχολήσει και στο live με πιθανό late goal.

2467. ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ - ΓΚΡΕΜΙΟ

Ντέρμπι του Πόρτο Αλέγκρε. Για άλλη μία φορά η Ιντερνασιονάλ έδειξε την ανικανότητά της στο να παίρνει βαθμούς εκτός έδρας, χάνοντας με 1-0 κόντρα στη Τσαπεκοένσε, μένοντας έτσι πίσω στη μάχη του Λιμπερταδόρες. Για τη δεύτερη θέση παλεύει η Γκρέμιο, βρισκόμενη στο -3 από αυτή. Την προηγούμενη αγωνιστική κέρδισε δύσκολα εντός έδρας με 1-0 τη Φλουμινένσε. Δεν προκύπτει επιλογή.

2468. ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ - ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ

Δίκαια πρωταθλήτρια η Κορίνθιανς, ήταν η πιο σταθερή ομάδα στο μαραθώνιο του πρωταθλήματος. Την προηγούμενη αγωνιστική έμεινε στο 1-1 εκτός έδρας κόντρα στη Βάσκο. Νίκη μεγάλης βαθμολογικής σημασίας για τη Σάο Πάολο (μάχεται για την έξοδο στο Λιμπερταδόρες) την προηγούμενη αγωνιστική, 4-2 την Ατλέτικο Μινέιρο. Οι γηπεδούχοι έχουν δείξει ότι δεν κάνουν χάρες, προβάδισμα στον άσο.

2466. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝΕΪΡΟ - ΓΚΟΪΑΣ

Τρεις στροφές πριν το τέλος του πρωταθλήματος και το ενδιαφέρον στο ματς είναι μονόπλευρο. Η Ατλέτικο Μινέιρο θα περιοριστεί στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, εξασφαλίζοντας όμως τη συμμετοχή της στο επόμενο Κόπα Λιμπερταδόρες. Η Γκοϊάς βρίσκεται εντός ζώνης υποβιβασμού, στο -4 από τη σωτηρία. Προέρχεται από την ήττα με 3-1 εντός έδρας κόντρα στην Κοριτίμπα. Το κίνητρο είναι με τους φιλοξενούμενους, όμως δε δείχνουν ικανοί να πάρουν θετικό αποτέλεσμα στην καυτή έδρα των γηπεδούχων. Το παιχνίδι θα μας απασχολήσει στο live.

2199. ΡΑΣΙΝΓΚ ΚΛΟΥΜΠ ΜΟΝΤΕΒΙΔΕΟ - ΠΛΑΖΑ ΚΟΛΟΝΙΑ

Στο μέσο της βαθμολογίας περιορίζεται η Ράσιγνκ, πληρώνοντας τα αμυντικά της κενά, καθώς αδυνατεί να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα. Προέρχεται από την ισοπαλία 2-2 εκτός έδρας κόντρα στη Μοντεβιδέο Γουόντερερς. Από ισοπαλία προέρχεται και η Πλάσα Κολόνια (τρίτη συνεχόμενη), 1-1 εντός έδρας κόντρα στη Σουντ Αμέρικα. Καλύτερη ομάδα οι γηπεδούχοι, εύκολα ή δύσκολα αναμένεται να πάρουν τους τρεις βαθμούς.

2465. ΡΕΑΛ ΠΟΤΟΣΙ - ΠΕΤΡΟΛΕΡΟ

Τεράστια οικονομικά προβλήματα για τους γηπεδούχους, οι οποίοι έχασαν πολλούς παίχτες από την περσινή χρονιά. Στην τελευταία θέση της βαθμολογίας η Ρεάλ Ποτοσί, προερχόμενη από την ήττα 2-0 κόντρα στη Σικλόν. Μέτριο υλικό διαθέτουν οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι περιορίζονται στο μέσο τη βαθμολογίας. Προέρχονται από σπουδαία νίκη την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στη Στρόνγκεστ με 2-1 εντός έδρας, βάζοντας τέλος στο σερί των τεσσάρων συνεχόμενων ηττών. Παραδοσιακά δυσκολεύονται στο υψόμετρο οι φιλοξενούμενοι, θα δώσουμε προβάδισμα στον άσο.

2474. ΜΠΕΤΙΣ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Η Μπέτις βολεύεται περισσότερο εκτός έδρας όταν δεν παίρνει πρωτοβουλίες και περιμένει τον αντίπαλο να κάνει παιχνίδι. Τραγική η προϊστορία της απέναντι στην Ατλέτικο με 5/6 ήττες (0-1-5) τις έξι τελευταίες φορές που φιλοξένησε στη Σεβίλλη τους «ροχιμπλάνκος». Η Ατλέτικο μέχρι στιγμής παίζει στο 60%-70% των δυνατοτήτων της, παρόλα αυτά ακόμα και έτσι έχει την ποιότητα να περάσει νικηφόρα. Καμία αξία στο διπλό στο 1,65, καλύτερη περίπτωση το συνδυαστικό ποντάρισμα στη νίκη της με 1ή 2 γκολ διαφορά που δίνει μέση απόδοση 2,00 στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2475. ΙΝΤΕΡ - ΦΡΟΖΙΝΟΝΕ

Έχει καταντήσει γραφικός ο Μαντσίνι και η φετινή Ίντερ, 9 νίκες στο πρωτάθλημα εκ των οποίων οι 8 με σκορ 1-0 και η άλλη με σκορ 2-1 με πέναλτι του Γιόβετιτς στο 89ο λεπτό κόντρα στην Κάρπι. Προφανώς διαθέτει την καλύτερη άμυνα της Serie A, δεν βλέπουμε πως αυτό θα αλλάξει κόντρα σε μία Φροζινόνε που εκτός έδρας μετράει 0-1-4 με μόλις 2 γκολ ενεργητικό σε 5 ματς. Στο 1,80 η νίκη με μηδέν παθητικό, ακόμη καλύτερα τα σκοράκια 1-0/2-0 που πληρώνουν 3,12 και προσφέρουν επιστροφή πονταρίσματος σε πιθανό 0-0.

2476. ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ - ΠΟΝΤΕ ΠΡΕΤΑ

Ματς αδιάφορο βαθμολογικά, οι δύο ομάδες θα περιοριστούν στο πρώτο μισό της βαθμολογίας. Από τη λευκή ισοπαλία κόντρα στη Σάντος έρχεται η Φλαμένγκο, ενώ από την ήττα 1-0 εντός έδρας κόντρα στη Φιγκεϊρένσε έρχεται η Πόντε Πρέτα. Το αφήνουμε στην άκρη.

2477. ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ - ΜΑΡΣΕΪΓ

Βαρύ το 0-3 στο ντέρμπι με τη Λυών για τη Σεντ Ετιέν, η κούραση από τα συνεχή παιχνίδια εντός και εκτός συνόρων την επηρέασε εμφανώς. Η Μαρσέιγ πλήρωσε τις απουσίες της στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Νις, χάνοντας τελικά με 0-1 και αδυνατεί για την ώρα να σταθεροποιήσει την απόδοση της και να αναρριχηθεί βαθμολογικά. Ισχυρή μπροστά στον κόσμο της η Σεντ Ετιέν (4-1-1 εντός), η Μαρσέιγ κέρδισε και στις δυο πιο πρόσφατες εξόδους της (2-1-3 εκτός), το ματς μας φαίνεται αρκετά μπερδεμένο, επιπλέον οι δυο ομάδες θα έχουν αρκετές απουσίες βασικών (Πογκμπά, Σαλ, Λεμουάν, Μπέριτς εκτός για τους γηπεδούχους, Αλεσαντρινί, Μεντί και ίσως Ντιαρά για τους φιλοξενούμενους), καθαρή τριπλή στα μάτια μας.

2489. ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΜΟΥΝ. - ΑΛΙΑΝΣΑ ΛΙΜΑ

Τελευταίο ματς της σεζόν για τους γηπεδούχους, οι οποίοι αναζητούν βαθμούς για την έξοδο στο επόμενο Σουνταμερικάνα. Τον ίδιο στόχο έχει και η Αλιάνσα Λίμα, η οποία έμεινε από νωρίς εκτός μάχης τίτλου. Στο -2 από τις θέσεις του Σουνταμερικάνα η Αλιάνσα Λίμα, με τρία ματς να μένουν. Η αστάθεια που έχουν δείξει οι φιλοξενούμενοι σε όλη τη διάρκεια της σεζόν μας κάνει να μην μπορούμε να τους εμπιστευτούμε, ασιατικός άσος 0:0.

2198. ΠΕΝΙΑΡΟΛ - ΜΟΝΤ. ΓΟΥΟΝΤΕΡΕΡΣ

Την κούρσα του πρωταθλήματος οδηγεί η Πενιαρόλ, τρέχοντας ένα αήττητο σερί πέντε αγωνιστικών. Την προηγούμενη αγωνιστική έμεινε στο 1-1 κόντρα στη Νασιονάλ, σε ένα ματς που άξιζε τη νίκη. Δεν μπόρεσαν να συνεχίσουν το φανταστικό ξεκίνημα οι φιλοξενούμενοι, αγνοώντας τη χαρά της νίκης για τρεις αγωνιστικές. Προέρχονται από την εντός έδρα ισοπαλία 2-2 κόντρα στη Ράσινγκ. Άσος.

2488. ΣΠΟΡΤΙΒΟ ΛΟΥΚΕΝΙΟ - ΡΟΥΜΠΙΟ ΝΟΥ

Τρεις φορές βρέθηκε πίσω στο σκορ η Λουκένιο κόντρα στη Σέρο Πορτένιο, μόνο τις δύο κατάφερε να απαντήσει, χάνοντας τελικά με 3-2 εντός έδρας. Βαθμούς για την έξοδο στο επόμενο Σουνταμερικάνα αναζητούν οι γηπεδούχοι, οι οποίοι όμως θα παραταχθούν με αλλαγές επειδή ακολουθεί ο ημιτελικός του Σουνταμερικάνα κόντρα στη Σάντα Φε. Σε αναζήτηση βαθμών και οι φιλοξενούμενοι καθώς δεν έχουν εξασφαλίσει μαθηματικά την παραμονή τους. Κρυφοκοιτάμε την κόντρα.

2490. ΔΕ ΣΤΡΟΝΓΚΕΣΤ - ΜΠΟΛΙΒΑΡ

Το μεγαλύτερο ντέρμπι της χώρας. Στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας η Στρόνγκεστ, η οποία προέρχεται από την ήττα 2-1 κόντρα στη Γιαουίμπα εκτός έδρας. Ανέβασε στροφές η Μπολίβαρ μετά το νωθρό ξεκίνημα, προερχόμενη από τη νίκη 5-2 κόντρα στη Σούκρε εντός έδρας. No Bet.

2493. ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ -ΑΒΑΪ

Καμία από τις δύο ομάδες δεν έχει εξασφαλίσει μαθηματικά την παραμονή της, με τους γηπεδούχους να είναι σε καλύτερη θέση, βρισκόμενοι στο +6 από τη ζώνη του υποβιβασμού, ενώ οι φιλοξενούμενοι μόλις στο +1. Η διαφορά κλάσης μεταξύ των δύο ομάδων είναι δεδομένη, όμως δεν μπορούμε να εμπιστευτούμε τη Φλουμινένσε. Η αναμέτρηση ενδέχεται να μας απασχολήσει στο live.

2492. ΣΠΟΡΤ ΡΕΣΙΦΕ - ΑΤΛ.ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ

Μονόπλευρο το κίνητρο στο ματς, καθώς η Ρεσίφε αναζητά βαθμούς για να πλησιάσει τις θέσεις που οδηγούν στο επόμενο Λιμπερταδόρες. Βαριά ήττα γνώρισαν οι γηπεδούχοι την προηγούμενη αγωνιστική, 3-0 εκτός κόντρα στην Κρουζέιρο. Τρεις στροφές πριν το τέλος, αδιάφοροι εμφανίζονται οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι θα περιοριστούν στο μέσο της βαθμολογίας. Άσος.

2491. ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ - ΣΑΝΤΟΣ

Αναμέτρηση με τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον και για τις δύο ομάδες. Η Σάντος, προερχόμενη από τη λευκή ισοπαλία εντός έδρας κόντρα στη Φλαμένγκο, αναζητά βαθμούς για να εξασφαλίσει η συμμετοχή της στο Λιμπερταδόρες, ενώ η Κοριτίμπα αναζητά βαθμούς για να παραμείνει στην κατηγορία, βρισκόμενη εντός ζώνης υποβιβασμού, στο -1 από τη σωτηρία. Θα δώσουμε ελαφρύ προβάδισμα στον άσο, καθώς οι φιλοξενούμενοι χάνουν τη δυναμική τους εκτός έδρας.

2514. ΙΚΙΚΕ - ΑΡΙΚΑ

Ένα αήττητο σερί τεσσάρων αγωνιστικών τρέχουν οι γηπεδούχοι (1-3-0), οι οποίοι ξεκόλλησαν από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Την προηγούμενη αγωνιστική σε κέρδισαν εντός έδρας την Ουν. Ντε Τσίλε με 5-3. Ντεφορμέ η Αρίκα, η οποία αγνοεί τη νίκη για τρεις αγωνιστικές, προερχόμενη από τη βαριά ήττα με 5-1 κόντρα στην Κατόλικα. Άσος.

2496. ΚΟΛΟΜΠΟΥΣ - ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ

Πρώτος τελικός για την Ανατολική περιφέρεια του MLS, οι τελικοί είναι διπλοί και ισχύει το εκτός έδρας γκολ, όχι όμως και κατά τη διάρκεια της παράτασης. Αντιμέτωπες στην Ανατολή οι δύο καλύτερες ομάδες, που τερμάτισαν στην πρώτη δυάδα του βαθμολογικού πίνακα. Δύσκολο παιχνίδι αφού δεν χωρίζουν πολλά τις δύο ομάδες. Αρκετό Χ βλέπουμε.

2507. ΙΝΤΕΠ. ΜΕΝΤΕΓΙΝ - ΕΝΒΙΓΚΑΔΟ

Τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος (πρώτο κριτήριο η διαφορά τερμάτων). Ένα βαθμό θέλει η Μεντεγίν για να πάρει και μαθηματικά το εισιτήριο για τα πλέι-οφ. Σε περίπτωση ήττας μένει εκτός μόνο αν κερδίσουν οι Σαντα Φε, Πάστο και Κάλι. Οι φιλοξενούμενοι εμφανίζονται αδιάφοροι βαθμολογικά. Ο άσος εύκολα ή δύσκολα θα επιβεβαιωθεί.

2511. ΠΑΤΡΙΟΤΑΣ - ΑΛΙΑΝΖΑ ΠΕΤΡΟΛΕΡΑ

Μόνο τη νίκη αναζητά η Πατριότας αν θέλει να έχει ελπίδες πρόκρισης στα πλέι-οφ. Στη δέκατη θέση του βαθμολογικού πίνακα η Πατριότας, στο -2 από την όγδοη θέση. Το μοναδικό σενάριο που δίνει την πρόκριση στην Πατριότας είναι η νίκη κόντρα στην Αλιάνσα Πετρολέρα και συγχρόνως να μην κερδίσουν οι Πάστο και Κάλι. Οι φιλοξενούμενοι έχουν εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους στα πλέι-οφ. Ο άσος αποτελεί επιλογή.

2509. ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΠΑΣΤΟ - ΑΓΚΟΥΙΛΑΣ ΝΤΟΡΑΝΤΑΣ

Από τον εαυτό της εξαρτάται η Πάστο για την πρόκριση στα πλέι-οφ καθώς σε περίπτωση νίκης είναι σίγουρα μέσα. Σε περίπτωση ισοπαλίας, περνάει μόνο αν δεν κερδίσουν οι Κάλι και Πατριότας, καθώς σε πιθανή ισοβαθμία χάνει και από τις δύο λόγω χειρότερης διαφοράς τερμάτων. Σε περίπτωση που ηττηθεί, ελπίζει μόνο σε ήττες των Κάλι/ Πατριότας. Άσος.

2512. ΤΖΑΓΚΟΥΑΡΕΣ ΝΤΕ ΚΟΡ. - ΝΤΕΠΟΡΤΕΣ ΤΟΛΙΜΑ

Σχεδόν με τα δύο πόδια εντός πλέι-οφ η Τολίμα, καθώς μένει εκτός μόνο στο σενάριο της ήττας από την Τζαγκουάρες, απλής νίκης των Μεντεγίν, Σάντα Φε, Πάστο και νίκης της Ντεπορτίβο Κάλι με 5+ γκολ (η Κάλι χάνει στην ισοβαθμία λόγω χειρότερης διαφοράς τερμάτων). Για να εξασφαλίσει και μαθηματικά τη συμμετοχή της στα πλέι-οφ χρειάζεται ένα βαθμό, τον οποίο μπορεί να πάρει κόντρα στην αδιάφορη Τζαγκουάρες.

2506. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΤΖΟΥΝΙΟΡ - ΤΣΙΚΟ

Αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι, καθώς οι γηπεδούχοι έχουν ήδη πάρει το εισιτήριο για τα πλέι-οφ, έχοντας 33 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν σωθεί και μαθηματικά. Το παιχνίδι δε θα μας απασχολήσει στοιχηματικά, καθώς η Τζούνιορ ενδέχεται να παραταχθεί με αλλαγές λόγω της συμμετοχής της στον τελικό του κυπέλλου.

2508. ΛΟΣ ΜΙΓΙΟΝΑΡΙΟΣ - ΙΝΤΕΠ. ΣΑΝΤΑ ΦΕ

Μία στροφή πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και οι γηπεδούχοι έχουν μείνει εκτός πλέι-οφ, μένοντας για άλλη μία χρονιά χωρίς τίτλο. Αντίθετα οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην έβδομη θέση της βαθμολογίας, αναζητώντας ένα βαθμό για να σφραγίσουν τη συμμετοχή τους στα πλέι-οφ. Σε περίπτωση ήττας μένουν εκτός μόνο αν κερδίσουν οι Πάστο και Κάλι.

2510. ΟΝΣΕ ΚΑΛΝΤΑΣ - ΟΥΝΙΑΟΤΟΝΟΜΑ

Αδιάφορο βαθμολογικά ματς καθώς οι γηπεδούχοι έχουν σφραγίσει τη συμμετοχή τους στα πλέι-οφ, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν υποβιβαστεί. Ο άσος θα επιβεβαιωθεί.

2505. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΟΥΙΛΑ - ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΚΑΛΙ

Ματς με μονόπλευρο ενδιαφέρον καθώς οι γηπεδούχοι έχουν τεθεί ήδη εκτός πρώτης οχτάδας που δίνει το εισιτήριο για τα πλέι-οφ, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στο -1 από αυτή. Με νίκη η Ντεπορτίβο Κάλι παίρνει το εισιτήριο για τα πλέι-οφ σε περίπτωση που δεν κερδίσει η Πάστο η σε περίπτωση ήττας μίας εκ των Σάντα Φε/ Μεντεγίν. Με ισοπαλία ελπίζει μόνο σε περίπτωση ήττας της Πάστο. Προβάδισμα στο διπλό, ενώ το ματς θα μας απασχολήσει και στο live.

2516. ΓΟΥΑΔΑΛΑΧΑΡΑ - ΣΑΝΤΟΣ ΛΑΓΚΟΥΝΑ

Με εντελώς αδιάφορο ματς κλείνει η αυλαία της κανονικής διάρκειας της Απερτούρα, Γουαδαλαχάρα (4-2-1 εντός) και Σάντος Λαγκούνα (3-3-1 εκτός) κάνουν ήδη σχέδια για την επόμενη χρονιά. Μόλις μια ήττα αμφότερες εντός/εκτός, δεν συντρέχει κανένας λόγος να εμπλακούμε στοιχηματικά.

2517. ΓΚΟΥΑΡΑΝΙ ΑΣΟΥΝΣΙΟΝ - ΣΕΡΟ ΠΟΡΤΕΝΙΟ

Ένα από τα μεγαλύτερα ντέρμπι της χώρας. Με τρία ματς να απομένουν η νίκη είναι μονόδρομος για τους γηπεδούχους αν θέλουν να παραμείνουν εντός τροχιάς τίτλου, βρισκόμενοι αυτή τη στιγμή στο -5 από την κορυφή. Σπουδαία νίκη την προηγούμενη αγωνιστική για τη Σέρο Πορτένιο, 3-2 εκτός έδρας κόντρα στη Λουκένιο. Δε θα επιλέξουμε πλευρά, θα παμε με τα πολλά γκολ.

2518. ΜΠΛΟΥΜΙΝΓΚ Σ.ΚΡ - ΣΙΚΛΟΝ

Άσος, χωρίς στοιχηματική αξία.

2520. ΣΑΝ ΛΟΥΙΣ - Ο ΧΙΓΚΙΝΣ

Δείχνουν να βρίσκουν τα πατήματά τους οι γηπεδούχοι στη μεγάλη κατηγορία, έχοντας ένα σερί 3-0-2 στα πέντε τελευταία. Προέρχονται από τη σπουδαία νίκη με 2-0 εκτός έδρας κόντρα στην Ουνιόν λα Καλέρα. Κοίταξε στα μάτια τη Κόλο Κόλο η Οχίγκινς, δεν κατάφερε όμως να πάρει θετικό αποτέλεσμα, γνωρίζοντας την ήττα με 2-1. Θα δώσουμε ελαφρύ προβάδισμα στην έδρα πηγαίνοντας με τον ασιατικό ασο 0:0.

2519. ΠΟΡΤΛΑΝΤ ΤΑΪΜΠΕΡΣ - ΝΤΑΛΑΣ

Αρκετά καλή η παρουσία του Πόρτλαντ στα πλέι-οφ και δείχνει να είναι σε φόρμα στο πιο κρίσιμο σημείο της σεζόν. Πέρασε το Βανκούβερ χωρίς μεγάλη δυσκολία, αφού έπαιξε πολύ καλά. Το Ντάλας δεν βρίσκεται σε τόσο καλή κατάσταση, αλλά πρόκειται για μία καλή ομάδα. Αμφίρροπο παιχνίδι, με αρκετή ισοπαλία και under.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ