ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Κυριακής

Ακτινογραφία κουπονιού Κυριακής

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Κυριακής (1/11). Πηγή: Betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Κυριακής.

1462. ΣΙΔΝΕΪ ΓΟΥΟΝΤΕΡΕΡΣ - ΠΕΡΘ ΓΚΛΟΡΙ

Σε πολύ άσχημη αγωνιστική κατάσταση βρίσκονται στο ξεκίνημα της σεζόν οι Γουόντερερς (0-1-2), έχοντας πανηγυρίσει μόλις ένα βαθμό σε τρεις αγωνιστικές. Με δύο ήττες ξεκίνησε η Περθ Γκλόρι (1-0-2), όμως η νίκη στο κύπελλο επί της Μέλμπουρν Βίκτορι και αυτή κόντρα στην Αδελαΐδα για το πρωτάθλημα (3-1 αμφότερες) εκτόξευσαν στα ύψη το ηθικό της. Δεν υπάρχει λογική στο να δίνεται τόσο ξεκάθαρο φαβορί ο άσος, με το +0,75 ασιατικό διπλό να είναι πολύ ελκυστικό. Από κοντά και τα πολλά γκολ, καθώς η Περθ μετράει 3/3 GG και over 2,5.

1480. ΕΪΜΠΑΡ – ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ

Περίπου ισοδύναμες Εϊμπάρ και Βαγιεκάνο, θα κρατήσουμε αρχικά τοGG(1,80/Bet365) αφού αμφότερες δείχνουν να έχουν το γκολ ενώ υπάρχουν και ενδιαφέρουσα στατιστικά και για άλλες αγορές που μας προσφέρουν οι εταιρίες. Πιο συγκεκριμένα καλή σκέψη για όσους αρέσκονται στα πιο ειδικά στοιχήματα είναι να σκοράρει πρώτος στον αγώνα ο Χάβι Γκέρα (σκόρερ των 6/11 τερμάτων της Ράγιο) με 7,00 απόδοση στονStoiximanαλλά και ο Μπόρχα Μπαστόν (σκόρερ των 6/7 τελευταία γκολ της Εϊμπάρ στα πέντε τελευταία ματς) με 7,50 απόδοση στηνBet365, συνδυαστικά βγάζουν 3,61 απόδοση στις εν λόγω εταιρίες. Συνεχίζοντας τα ειδικά στοιχήματα μπορούμε να σταθούμε στο over7 κάρτες (1,90/Bet365)με την Εϊμπάρ να είναι η ομάδα με τις περισσότερες (3,7 μ.ο.) ενώ στο 2,75 παίζεται η αποβολή στον Stoiximan . Η Βαγιεκάνο έχει ήδη 4 αποβολές ενώ στα 6/9 παιχνίδια της βγήκε κόκκινη κάρτα, επίσης ο διαιτητής Αλφόνσο Άλβαρεζ έχει βγάλει από το τσεπάκι του την κόκκινη κάρτα στα 4/5 φετινά παιχνίδια του. Συγκεκριμένα σε αυτά τα ματς έδωσε 12, 11, 5, 10 και 9 κάρτες (9,4 μ.ο. κάρτες). Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1483. ΚΡΙΛΙΑ – ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ

Πέμπτο σερί παιχνίδι χωρίς νίκη για την Κρίλια (0-2-3) η οποία πρόσφατα έχασε και στην έδρα της Ούφα 1-0, under 2,5 τα 6 τελευταία της ανεξαρτήτως έδρας, τα 5 no goal. Μετά από 3 συνεχόμενες ισοπαλίες η Κράσνονταρ (2-3-2 εκτός) τελικά επέστρεψε στις νίκες καθώς επικράτησε εντός έδρας της Ρούμπιν με 2-1, over 2,5 τα 4 από τα 6 τελευταία της. Οι φιλοξενούμενοι την Πέμπτη έχουν αγώνα για το Γιουρόπα Λιγκ, ίσως παίξουν πιο συντηρητικά στο πρωτάθλημα, πάμε παρακάτω.

1481. ΣΑΡΑΓΟΣΑ – ΕΛΤΣΕ

Στα πέντε παιχνίδια επέκτεινε το αήττητο σερί της η Σαραγόσα (3-2-0) με το 0-0 στην έδρα της Χιρόνα, σε ένα ματς που ενδιαφέρθηκε μόνο για να διαφυλάξει τα μετόπισθεν. Η Έλτσε έμεινε στο 0-0 με τη Λεγανές, συμπληρώνοντας πλέον πέντε αγώνες με μόνο ένα τρίποντο (1-2-2). Φαβορί της αναμέτρησης η Σαραγόσα, το 1,95 πάντως του άσου είναι μια οριακή τιμή.

1485. ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ – ΦΡΟΖΙΝΟΝΕ

Επαγγελματική νίκη χωρίς καν να ιδρώσει για την Φιορεντίνα που εκμεταλλεύτηκε πλήρως την απογοήτευση της Βερόνα η οποία έχει αποκτήσει κόμπλεξ από τα 10 ματς χωρίς νίκη. Η Φροζινόνε έχει πιάσει το νόημα της κατηγορίας κάνοντας το 3/3 στο γήπεδό της και μάλιστα σε νέο εξάποντο ματς κόντρα στην Κάρπι παίζοντας με παίκτη λιγότερο. Εκτός έδρας όμως μετράει 0-1-4 έχοντας σκοράρει ένα μόλις γκολ και αυτό στις καθυστερήσεις στο 1-1 στην έδρα της Γιουβέντους. Θα πάμε με τη νίκη των Βιόλα χωρίς να δεχτούν γκολ στο 1,83.

1486. ΝΤΕΝ ΧΑΑΓΚ – ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ

Δεν βλέπεται στην έδρα της η Ντεν Χάαγκ η οποία δεν έχει πάρει ακόμα τρίποντο μέσα σε αυτή καθώς μετράει 0-4-1, πρόσφατα απέσπασε 2 σερί ισοπαλία καθώς έμεινε στο 1-1 στην έδρα της Καμπούρ. Χωρίς να εντυπωσιάσει με την εμφάνιση της η Φέγενορντ κέρδισε και την Άλκμααρ μέσα στο Ρότερνταμ 3-1, τέταρτη συνεχόμενη νίκη και τρίτη συνοδευμένη με over 2,5 για τους φιλοξενούμενους. Χωρίς πολλά-πολλά η Φέγενορντ είναι το απόλυτο φαβορί και μάλιστα σε αρκετά ανεκτές αποδόσεις.

1514. ΓΙΕΡΒ – ΦΟΛΟ

Τελευταία αγωνιστική στη Β’ κατηγορία της Νορβηγίας. Στην πέμπτη θέση η Γιέρβ (7-5-2 εντός), εντός των πλέι-οφ ανόδου αλλά σε θέση που δεν της δίνει πλεονέκτημα έδρας. Η παρουσία της στην εξάδα απειλείται από τις Χοντ (στο -1) και Σάντνες (στο -2) που ακολουθούν, με την Γιέρβ πάντως να υπερτερεί στις ισοβαθμίες με αυτές λόγω καλύτερης διαφοράς τερμάτων. Με νίκη ή ισοπαλία διατηρείται στα πλέι-οφ, ενώ αν χάσει θα υποχωρήσει 7η αν την ίδια ώρα τόσο η Σάντνες όσο και η Χοντ κερδίζουν.

Η Φόλο (3-4-7 εκτός) βρίσκεται σε θέση υποβιβασμού, στο -1 από τη σωτηρία, έχοντας στα υπέρ της την καλύτερη διαφορά τερμάτων σε σχέση με τους ανταγωνιστές της (πλην της Ασάνε). Με ήττα αποχαιρετά σίγουρα την κατηγορία, με Χ σώζεται μόνο στην περίπτωση που ηττηθούν τόσο η Μπρίνε όσο και η Λέβανγκερ, ενώ με νίκη σώζεται εκτός και αν κερδίσουν και οι πέντε ομάδες που βρίσκονται πάνω από αυτήν και καταλαμβάνουν τις θέσεις από 8-12 (δηλαδή Ασάνε, Στρόμεν, Φρέντρικσταντ, Λέβανγκερ και Μπρίνε).

Εκ διαμέτρου αντίθετη η φόρμα των δυο ομάδων, 6-1-2 στα τελευταία εννέα η Γιέρβ, 2-2-5 αντίστοιχα η Φόλο, η οποία μάλιστα δεν κερδίζει και στις πιο πρόσφατες επτά εξόδους της (0-2-5), η Γιέρβ είναι πολύ ισχυρή στην έδρα της και μας φαίνεται σωστό φαβορί, έστω και στο 1,75.

1515. ΛΕΒΑΝΓΚΕΡ – ΣΟΓΚΝΤΑΛ

Στο +1 από την επικίνδυνη ζώνη η Λέβανγκερ ( 5-4-5 εντός), βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση λόγω των τριών συνεχόμενων νικών που έκανε στα τελευταία παιχνίδια της. Αδιάφορη βαθμολογικά η Σόγκνταλ (7-5-2 εκτός), είναι σίγουρα πρώτη και καταστρώνει ήδη τα πλάνα της για την επόμενη χρονιά που θα τη βρει στη μεγάλη κατηγορία. Οι γηπεδούχοι με νίκη είναι 100% εξασφαλισμένοι, με Χ πέφτουν αν την ίδια ώρα κερδίζει η Φόλο και η Μπρίνε και παράλληλα δεν χάνουν η Φρέντρικσταντ και η Στρόμεν, ενώ με ήττα υποβιβάζονται σε περίπτωση μη ήττας της Φόλο. Μονόπλευρο το βαθμολογικό ενδιαφέρον, οι μπουκ πάντως δεν αμελούν τη δυναμική της Σόγκνταλ, που απέδειξε ότι βρίσκεται τουλάχιστον ένα σκαλί πάνω από τις υπόλοιπες ομάδες του πρωταθλήματος, και έχουν ανοίξει σε αποδόσεις καθαρού φαβορί το διπλό, εμείς πάντως θεωρούμε ότι οι αποδόσεις αουτσάιντερ των γηπεδούχων έχουν το ενδιαφέρον τους.

1516. ΜΠΡΑΝ – ΧΟΝΤ

Αδιάφορη βαθμολογικά η Μπραν (9-4-1 εντός), έχει εξασφαλίσει και μαθηματικά την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία, με αποτέλεσμα να παρουσιαστεί χαλαρή στο τελευταίο παιχνίδι της (ήττα 1-2 από τη Νεστ-Σότρα), χάνοντας για πρώτη φορά μετά από 15 ματς (9-6-0). Η Χοντ (6-2-6 εκτός) καταλαμβάνει την 6η θέση της βαθμολογίας, που είναι και η τελευταία που δίνει εισιτήριο για τα πλέι-οφ ανόδου, και απειλείται από τη Σάντνες που ακολουθεί σε απόσταση ενός βαθμού. Αν νικήσει θα τερματίσει σίγουρα στην εξάδα, αν όχι θα θέλει η Σάντνες να μην φέρει καλύτερο αποτέλεσμα από εκείνη (με Χ δικό της και νίκη της Σάντνες ή με ήττα δική της και Χ της Σάντνες μένει εκτός πλέι-οφ). Μονόπλευρο το κίνητρο, μεγάλα φαντάζουν τα 5,00 του διπλού, ωστόσο η Χοντ μετράει μόνο μια νίκη στα πιο πρόσφατα πέντε (1-2-2) και δεν δείχνει να βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση στο κλείσιμο της σεζόν, πολλά θα εξαρτηθούν από τη διάθεση που θα επιδείξουν οι γηπεδούχοι.

1517. ΜΠΡΙΝΕ – ΜΠΑΕΡΟΥΜ

Εξάποντο παραμονής, στο +1 από τη γραμμή του υποβιβασμού η Μπρίνε (6-3-5 εντός), εντός ζώνης και στο -2 από την παραμονή η Μπάερουμ (2-5-7 εκτός). Σε κακή κατάσταση οι γηπεδούχοι (1-0-5 στα τελευταία έξι), οι φιλοξενούμενοι ηττήθηκαν στο πιο πρόσφατο παιχνίδι τους μετά από αήττητο σερί τεσσάρων παιχνιδιών (2-2-0). Όποιος χάσει υποβιβάζεται, η Μπρίνε να σώζεται σίγουρα αν κερδίσει, ενώ για τη Μπάερουμ η νίκη μπορεί και να μην είναι αρκετή, αναλόγως των αποτελεσμάτων των ανταγωνιστριών της, ενώ η ισοπαλία μπορεί να ευνοήσει τους γηπεδούχους υπό προϋποθέσεις και αναλόγως με τα αποτελέσματα των Φόλο, Λέβανγκερ, Φρέντρικσταντ και Στρόμεν. Ξεκάθαρα ματς για live, αν βολέψουν και τα υπόλοιπα παιχνίδια στη μάχη της ουράς μπορεί να προκύψει καλό μπετ.

1518. ΣΑΝΤΝΕΣ – ΡΑΝΧΑΪΜ

Στο -1 από τα πλέι-οφ ανόδου η Σάντνες (8-2-4 εντός), θέλει νίκη για να βρεθεί εντός της προνομιούχου εξάδας, με την ισοπαλία να την ευνοεί μόνο σε περίπτωση ήττας της Χοντ. Η Ρανχάιμ ( 4-5-5 εκτός) είναι 4η και για να χάσει τα πλέι-οφ θα πρέπει παράλληλα να μην χάσει η Γιέρβ, να κερδίσει η Χοντ και η ίδια να ηττηθεί με τρία τέρματα διαφορά και πάνω. Ταυτόχρονα η Ρανχάιμ θα επιδιώξει να τερματίσει στην 3η ή 4η θέση που θα της εξασφαλίζει πλεονέκτημα έδρας στα πλέι-οφ, επομένως δεν πρόκειται αν παραταχθεί με αποκλειστικό σκοπό την αποφυγή της μεγάλης σε έκταση ήττας. Από τρεις σερί ήττες έρχεται η Σάντνες ενώ έχει χάσει και στα τρία από τα πιο πρόσφατα τέσσερα μπροστά στο κοινό της, τέσσερις κολλητές νίκες (4/4over2,5) μετράει η Ρανχάιμ που δείχνει καυτή στο φινάλε της σεζόν, διαφωνούμε με τον καθαρό φαβοριτισμό της έδρας, με την αξία να βρίσκεται στο Χ2 στο 1,73 του Stoiximan .

1519. ΣΤΡΟΜΕΝ – ΚΡΙΣΤΙΑΝΣΟΥΝΤ

Δυο πόντους πάνω από την επικίνδυνη ζώνη βρίσκεται η Στρόμεν (5-2-7 εντός), έχει κάκιστο σερί εσχάτως (0-1-5 στα τελευταία έξι), γι αυτό και έφτασε να παίζει την παραμονή της στην κατηγορία στην τελευταία αγωνιστική. Με νίκη σώζεται σίγουρα, με ισοπαλία θα κινδυνέψει αν κερδίσουν ταυτόχρονα Φρέντρικσταντ, Λέβανγκερ, Μπρίνε και Φόλο και δεν χάνει η Ασάνε, ενώ με ήττα θα υποβιβαστεί σε περίπτωση που την ίδια ώρα κερδίζει η Φόλο και δεν χάνουν Μπρίνε, Λέβανγκερ και Φρέντρικσταντ.

Η Κρίστιανσουντ (8-1-5 εκτός) έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στα πλέι-οφ ανόδου αλλά θέλει βαθμό ή βαθμούς για να παραμείνει στην τρίτη θέση που θα της εξασφαλίσει το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας σε αυτή τη διαδικασία. Με νίκη παραμένει σίγουρα τρίτη, με ισοπαλία θα υποχωρήσει τέταρτη αν παράλληλα κερδίσει η Ρανχάιμ, ενώ με ήττα μπορεί να πέσει μέχρι και πέμπτη αν κερδίσουν τόσο η Ρανχάιμ όσο και η Γιέρβ. Πέντε σερί εντός έδρας ήττες έχει συμπληρώσει η Στρόμεν, η Κρίστιανσουντ αν και δεν βρίσκεται στο πικ της φόρμας της εξακολουθεί να είναι η ομάδα με τις περισσότερες εκτός έδρας νίκες στην κατηγορία, αυτομάτως το μάτι πέφτει στις τιμές αουτσάιντερ του διπλού.

1520. ΦΡΕΝΤΡΙΚΣΤΑΝΤ - ΝΕΣΤ ΣΟΤΡΑ

Ακόμα ένα εξάποντο παραμονής, δυο βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη η Φρέντρικσταντ (4-8-2 εντός), με νίκη σώζεται 100%, με Χ μπορεί να κινδυνέψει μόνο αν την ίδια ώρα κερδίζουν Φόλο, Μπρίνε, Λέβανγκερ και δεν χάνουν Ασάνε και Στρόμεν, ενώ αν ηττηθεί θα πέσει στην περίπτωση ταυτόχρονης νίκης της Φόλο και μη ήττας των Μπρίνε και Λέβανγκερ. Στην προτελευταία θέση της κατάταξης βρίσκεται η Νεστ Σότρα (2-4-8 εκτός), παρά το ντεμαράζ των τελευταίων αγωνιστικών (3-0-1 στα πιο πρόσφατα τέσσερα), θέλει πλέον νίκη και μόνο για να διατηρήσει ελπίδες σωτηρίας, με το μοναδικό σενάριο που την κρατάει στην κατηγορία να είναι παράλληλα με τη δική της νίκη να χάσουν Φόλο και Λέβανγκερ(από τη δεύτερη μάλιστα πρέπει να καλύψει και διαφορά δύο τερμάτων), ενώ στην περίπτωση που και η Μπρίνε ηττηθεί από τη Μπάερουμ θα μπορεί να την περάσει και εκείνη αν καλύψει τη διαφορά των δυο τερμάτων που την χωρίζει από αυτή. Μεγάλο μπέρδεμαpregame, το τι θα θέλουν οι δυο ομάδες εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το τι θα συμβαίνει την ίδια ώρα στα παιχνίδια των ανταγωνιστών τους, αναμονή για τοliveθα κάνουμε.

1521. ΧΟΝΕΦΟΣ – ΑΣΑΝΕ

Η μοναδική ομάδα που έχει ήδη υποβιβαστεί είναι η Χόνεφος (4-5-5 εντός), παρόλο που πάλεψε με όλες της τις δυνάμεις το τελευταίο διάστημα, δεν κατάφερε να αποφύγει το μοιραίο. Η Ασάνε (3-5-6 εκτός) βρίσκεται στο +2 από τη γραμμή, με νίκη είναι σίγουρη για τη σωτηρία της, με ισοπαλία μπλέκει μόνο σε περίπτωση που κερδίσουν ταυτόχρονα Στρόμεν, Φρέντρικσταντ, Λέβανγκερ, Μπρίνε και η Φόλο (η τελευταία πρέπει να καλύψει και ένα γκολ διαφορά), ενώ αν ηττηθεί θα πέσει αν την ίδια ώρα δεν χάνουν Στρόμεν και Φρέντρικσταντ και κερδίζουν Λέβανγκερ, Μπρίνε και η Φόλο. Απογοητευμένη και χωρίς κίνητρο η γηπεδούχος, σε καλή κατάσταση στο κλείσιμο της σεζόν η φιλοξενούμενη (3-5-1 στα τελευταία εννέα), θεωρούμε ότι θα πάρει ό,τι χρειάζεται ώστε να μην μπλέξει σε περιπέτειες, στέκεται το ασιατικό διπλό 0:0 στο 1,775 τηςBet365.

1531. ΑΑΛΜΠΟΡΓΚ – ΧΟΜΠΡΟ

Παιδεύτηκε στο μεσοβδόμαδο ματς κυπέλλου η Άαλμποργκ, αλλά πήρε την πρόκριση από τη Λίνγκμπι. Έτσι ξεχάστηκε λίγο μετά το χαστούκι από τη Νόρντζελαντ την προηγούμενη αγωνιστική και έδειξε πολύ καλά στοιχεία. Εντός έδρας είναι πάντα πιο δυνατή, ενώ παράλληλα η επιθετική φιλοσοφία δεν αλλάζει. Κι αν δεν κατάφερε να σκοράρει στο Φάρουμ, θα είναι πιο εύκολα τα πράγματα με τη «μικρή αδερφή» της. Η Χόμπρο έκανε, πάντως, σπουδαία νίκη με την Άαρχους και ηρέμησε μετά την τρικυμία με την αλλαγή προπονητή. Το πρόβλημα είναι ότι η νίκη ήταν πύρρεια, με σημαντικούς παίκτες να χάνουν το ματς με την Άαλμποργκ (ο ηγέτης στο κέντρο, Ντάμποργκ, είναι τιμωρημένος και ο πολύ σημαντικός διεθνής στράικερ, Τζορτζ, είναι εξαιρετικά αμφίβολος). Υπάρχουν ακόμα κάποιοι μακροχρόνια τραυματίες, το έργο της θα είναι πολύ δύσκολο στο Άαλμποργκ και ο ασιατικός άσσος -1,25 στο 1,925 της Bet365 είναι επιλογή.

1532. ΧΙΜΠΕΡΝΙΑΝ – ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ

Ντέρμπι ονομάτων για την Τσάμπιονσιπ της Σκωτίας, αντιμέτωπες οι δύο καλύτερες ομάδες της κατηγορίας, με τη Ρέιντζερς να ξεχωρίζει φυσικά (11-0-0 το ρεκόρ της, 8-1-2 της Χιμπέρνιαν). Αυτός είναι ο λόγος που το διπλό είναι καθαρό φαβορί, κάτι που μας αποτρέπει από κάποιο ποντάρισμα.

1522. ΜΟΝΑΧΟ 1860 – ΝΤΟΥΙΣΜΠΟΥΡΓΚ

Μπορεί στο πρωτάθλημα να τα βρίσκει σκούρα (0-6-6), ωστόσο στο κύπελλο η Μόναχο 1860 έκανε τη μεγάλη έκπληξη, παίρνοντας τη νίκη-πρόκριση με 2-1 μέσα στην έδρα της Μάιντς. Η Ντούισμπουργκ εξακολουθεί να είναι ουραγός της βαθμολογίας και μακριά από το σπίτι της μετράει μόνο ήττες (0-0-5 εκτός). Με ανεβασμένη ψυχολογία οι γηπεδούχοι, δεν μας αρκεί όμως μόνο αυτό για να πάμε στον υποτιμημένο άσο του 1,83.

1523. ΣΑΝΤΧΑΟΥΖΕΝ – ΛΕΙΨΙΑ

Αποκλεισμός από το κύπελλο στα πέναλτι για τη Ζαντχάουζεν μεσοβδόμαδα (0-0 η κανονική διάρκεια με τη Χαϊντενχάιμ), στο πρωτάθλημα πάντως αγνοεί την ήττα εδώ και 5 ματς (3-2-0), ενώ διατηρείται αήττητη και μπροστά στο κοινό της (2-3-0 εντός). Η Λειψία έμεινε εκτός κυπέλλου, γνωρίζοντας βαριά εκτός έδρας ήττα από την Ουντερχάχινγκ, αποτέλεσμα μη ακόλουθο με την εξαιρετική πορεία της στο πρωτάθλημα, όπου μετράει οχτώ παιχνίδια χωρίς ήττα(4-4-0), τα τρία πιο πρόσφατα εκ των οποίων είναι νίκες. Ανάλογη η πορεία των δυο ομάδων, πολύ πιο ισορροπημένο μας φαίνεται το παιχνίδι σε σχέση με αυτό που αποτυπώνεται στις αποδόσεις, διστάζουμε όμως να πάμε στην κόντρα μιας και οι γηπεδούχοι έχουν αμφίβολους κομβικούς παίχτες (Γούτεν (12 συμ./6 γκολ), Γιοβάνοβιτς (10 συμ./4 γκολ), Κοζέτσκι (11 συμ./2 γκολ).

1524. ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ – ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΪΓΚ

Εντός έδρας ήττα από την Άουγκσμπουργκ στο κύπελλο για τη Φράιμπουργκ, η οποία στο αμέσως προηγούμενο παιχνίδι της ηττήθηκε για πρώτη φορά μετά από 8 ματς (5-3-0) και στο πρωτάθλημα. Η Μπραουνσβάιγκ πέρασε εύκολα στην επόμενη φάση του κυπέλλου (4-0 τη Ρόιτλιγκεν) και στα τελευταία οχτώ πρωταθλήματος μετράει 5-1-2. Δυνατή εντός η Φράιμπουργκ (4-1-1, 5/6 GG & over 2,5), ικανή εκτός η Μπραουνσβάιγκ (3-1-1, 5/5 NG, δέχθηκε γκολ μόνο στην ήττα της), πολύ δύσκολα προσεγγίζεται η αναμέτρηση αυτή.

1540. ΛΟΥΓΚΑΝΟ – ΣΙΟΝ

Στα τελευταία οκτώ ματς η Λουγκάνο κέρδισε μόνο μία φορά. Μπορεί ο Ζντένεκ Ζέμαν να λανσάρει επιθετικό ποδόσφαιρο, αλλά με το υλικό που έχει είναι δύσκολο να πάρει αποτελέσματα. Τουλάχιστον έχει χάσει μόνο δύο φορές στα τελευταία πέντε παιχνίδια και υπάρχει κάποια αισιοδοξία στη νεοφώτιστη. Η Σιόν δεν είναι σε καλύτερη κατάσταση, αλλά έσπασε με ανατροπή το αρνητικό σερί των τεσσάρων αγώνων χωρίς νίκη. Η επικράτηση με τη Γκρασχόπερς ήρθε δύσκολα και ίσως με λίγη τύχη, αλλά άλλαξε την ψυχολογία. Στα τέσσερα τελευταία ματς για όλες τις διοργανώσεις δεν έχει χάσει από τη Λουγκάνο, με την οποία δεν έχει μακρά παράδοση αγώνων. Έχει, πάντως, ματς για το Γιουρόπα Λιγκ μεσοβδόμαδα κι αυτό σημαίνει ότι το μυαλό των παικτών ίσως βρίσκεται εκεί. Αν δεν υπήρχε αυτό το παιχνίδι θα παίρναμε με άνεση το διπλό, τώρα απλά στεκόμαστε στο ασιατικό over 2,5 στο 1,750 της Bet365.

1539. ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ – ΖΥΡΙΧΗ

Μετά τον αποκλεισμό από το κύπελλο, μόνο το πρωτάθλημα έμεινε στη Γιουνγκ Μπόις. Θέλει εκδίκηση από τη Ζυρίχη για τη μεσοβδόμαδη ήττα, δύσκολα θα επαναλάβει το ίδιο λάθος. Ο Άντι Χούτερ ακόμα πειραματίζεται στην επίθεση, κάτι απόλυτα λογικό όσο οι βασικοί στράικερ Γκερντ και Οαρό παραμένουν τραυματίες. Το επιθετικό του ποδόσφαιρο έφερε, πάντως, αποτέλεσμα και αργά ή γρήγορα θα φτιάξει ομάδα. Η Ζυρίχη επιτέλους χαμογέλασε με την πρόκριση επί της Γιουνγκ Μπόις, αλλά ακόμα στο πρωτάθλημα μετράει εννέα ματς χωρίς νίκη. Ο Σάμι Χίπια έχει πάλι πολλές απουσίες, τρεις σίγουρους με τραυματισμούς και τιμωρίες (Σονμπάχλερ, Κλάιμπερ, Τσερμίτι), πέντε αμφίβολους (Τσιουμέντο, Κουκέλι, Φαβρ, Μπρούνερ, Κεκόγιεβιτς). Τα γκολ είναι πάλι στο πρόγραμμα, το ασιατικό over 2,75 στο 1,80 της Bet365 είναι πολύ λογικό όπως είδαμε και την Τετάρτη.

1541. ΝΙΣ – ΛΙΛ

Άμεση επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα για τη Νις, έπειτα από την ήττα από τη Γκαζελέκ στο πρωτάθλημα, πέρασε με 2-1 από την έδρα της Καέν, παίρνοντας το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Λιγκ Καπ. Έχει κερδίσει τις εντυπώσεις με την ως τώρα πορεία της (5-2-3 συνολικά), με την επίθεσή της να πετάει φωτιές, αφού έχει ήδη σκοράρει 25 φορές και μετράει 8/10 over 2,5 και 9/10 GG.

Πρόκριση στο Λιγκ Καπ και για τη Λιλ, ανέτρεψε το εις βάρος της σκορ απέναντι στη Τρουά, φτάνοντας στην τελική επικράτηση με 2-1. Στο πρωτάθλημα αντιμετωπίζει επιθετικό πρόβλημα, έχει βρει δίχτυα μόνο 6 φορές (2-5-4 συνολικά, 10/11 under 2,5, 8/11 NG), αλλά διαθέτει εξαιρετική αμυντική οργάνωση, έχοντας δεχθεί μόνο 7 τέρματα ως τώρα.

Δυο αντίθετοι κόσμοι συγκρούονται στο παιχνίδι αυτό, η Νις δεν αλλάζει το αλέγκρο στυλ της, η Λιλ δεν έχει τα όπλα για να κάνει κάτι διαφορετικό από άμυνα πίσω από τη μπάλα και προσπάθεια αξιοποίησης των αντεπιθέσεων, δύσκολα γίνεται εκτίμηση για ένα παιχνίδι σαν και αυτό.

1548. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΠΑΟΚ

Αρχίζει να θυμίζει τον περσινό καλό Αστέρα(1-2-1 εντός) η ομάδα της Τρίπολης. Πέρασε νικηφόρα από τα Γιάννινα με 1-2, ούσα η πρώτη ομάδα που φεύγει με τρίποντο από τους «Ζωσιμάδες», ενώ στο κύπελλο είχε εύκολο έργο, επικρατώντας με 4-0 της Καλλονής την Τετάρτη. Την ερχόμενη Πέμπτη ακολουθεί το δύσκολο και πολύ σημαντικό παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ για τον όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ. Η νίκη με 3-1 επί του Παναθηναϊκού επανέφερε το κλίμα εφορίας στα στρατόπεδο του ΠΑΟΚ(2-1-1 εκτός), ο οποίος μεσοβδόμαδα επικράτησε με 2-0 του Πανθρακικού για το κύπελλο στην Τούμπα, έχοντας αρκετές αλλαγές στη σύνθεση του. 3/4 αμφίσκορα μετράει στο σπίτι του ο Αστέρας και άλλα τόσα μακριά από την έδρα του ο ΠΑΟΚ. Λογική επιλογή τοGG, το οποίο ενισχύεται ακόμα περισσότερο και από την έλλειψη του Κάτσε στη μεσαία γραμμή του «Δικεφάλου», από τον οποίο θα απουσιάσει και ο Μπερμπάτοφ, αλλά σίγουρα μπορεί να αντικατασταθεί επαρκώς από τον Αθανασιάδη. Με το συνδυασμόGGκαι διπλού πήγε ο B66, πιστεύοντας πως οι Θεσσαλονικείς θα συνεχίσουν την ανοδική τους πορεία , πριν το κρίσιμο ματς της Πέμπτης με την Κράσνονταρ στη Ρωσία.

1542. ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ ΙΙ – ΤΣΕΜΝΙΣΤΕΡ

Μετά το διασυρμό με 6-2 από τη Χόλεσκερ, η Βέρντερ (2-2-3 εντός) ξέσπασε στην Άουε, την οποία και συνέθλιψε με 4-0, όμως δε λέει να ξεκολλήσει από τον πάτο της βαθμολογίας. Μετά από τέσσερις διαδοχικές ισοπαλίες, η Τσέμνιστερ (1-1-3 εκτός) πανηγύρισε πολύτιμη νίκη κόντρα στη Χόλεσκερ με 3-1 και παρέμεινε στο μέσο της βαθμολογίας, αγνοώντας την ήττα εδώ και πέντε ματς (2-3-0). Δύσκολο σε οποιαδήποτε πρόβλεψη το παιχνίδι, προτιμότερη η ενασχόληση μας με τα γκολ για δύο ομάδες που σκοράρουν.

1633. ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 2005 – ΖΑΚΥΝΘΟΣ

Η Παναχαϊκή μετά την μέτρια πρεμιέρα στο πρωτάθλημα δείχνει να έχει βρει ρυθμό και τρέχει ένα 2-2-0, με καλές εμφανίσεις απέναντι σε καλές ομάδες. Στο προηγούμενο πήρε μεγάλο διπλό στις Σέρρες με 1-2, ενώ μεσοβδόμαδα για το κύπελλο έφερε 1-1 στην Κέρκυρα. Η Ζάκυνθος (1-1-3) είναι σταθερά μέτρια έως κακή, η θέση του Καραμά τρίζει και είναι αρκετά επίφοβη. Η Παναχαϊκή δεν παίζει στη φυσική της έδρα και αυτό είναι το μόνο που μας προβληματίζει για τον άσο, που στο 1,60-1,65 τον θεωρούμε δίκαιο και ίσως στο live τον ποντάρουμε, καθώς ποιοτικά η ομάδα της Πάτρας είναι ανώτερη.

1629. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ – ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ

Μετά την αλλαγή στον πάγκο ο Εργοτέλης δείχνει να συνέρχεται, κέρδισε με 3-2 τον Παναιγιάλειο και τώρα μπορεί εύκολα να ντουμπλάρει τις εντός έδρας νίκες του με τον Πανελευσινιακό, που πρόκειται για μία αρκετά αδύναμη ομάδα. Μόλις στο 1,15 ο άσος, το over 2,5 στο 1,65 δείχνει δίκαιο, στο live μπορεί να μας απασχολήσει.

1628. ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ ΑΟ - ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ 1932

Πήρε τη δίκαιη ισοπαλία με τον Κισσαμικό την προηγούμενη αγωνιστική ο Αχαρναϊκός. Στο κύπελλο έπαιξε καλά και κέρδισε με 1-0 την Καρδίτσα, ακόμα δεν έχει βρει νίκη στο γήπεδο του στο πρωτάθλημα, κάτι που θέλει να αλλάξει αυτή την αγωνιστική. Ο Αγροτικός Αστέρας (2-1-2) δεν είχε υποχρεώσεις στο κύπελλο, κάτι που θα του δώσει παραπάνω φρεσκάδα και ζωντάνια στο παιχνίδι του, σε σύγκριση με τον αντίπαλο του. Δίνουμε ένα μικρό προβάδισμα στους γηπεδούχους, δίκαιος ο άσος στο 2,00.

1627. ΑΟ ΚΑΣΣΙΟΠΗ - ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1964

Ντέρμπι ομάδων που είχαν ως αρχικό στόχο την άνοδο, όμως μόνο η Κέρκυρα έχει δείξει ως τώρα να μπορεί να πετύχει κάτι τέτοιο. Έχει 3-0-1 και έχει δείξει αρκετά καλά σημάδια, ιδιαίτερα με αντιπάλους κατώτερους από αυτή (όπως είναι οι περισσότερες ομάδες της κατηγορίας δηλαδή). Στο προηγούμενο έχασε με 2-3 από τα Τρίκαλα, δίκαιη ήττα από μία πιο καλοδουλεμένη ομάδα. Στο κύπελλο έμεινε στο 1-1 με την Παναχαϊκή. Ο Πανσερραϊκός (1-1-2) έχει ξεκινήσει άσχημα και αυτό έφερε την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, με τον Μάκη Κατσαβάκη να αναλαμβάνει την ομάδα. Στο 0-0 κόλλησε με τον Κισσαμικό στο κύπελλο, σε παιχνίδι που ήταν ελαφρώς καλύτερος. Πολύ χαμηλός ο άσος (1,50) αν και πιστεύουμε ότι θα επιβεβαιωθεί.

1630. ΛΑΜΙΑ 1964 – ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ

Η Λαμία δείχνει να μην πατάει καλά στα τελευταία, καθώς εκτός από την ήττα από τον Ολυμπιακό Βόλου με 0-1 για το πρωτάθλημα, έχασε και στο κύπελλο με 2-1 στην Καλλιθέα. Θέλει να ανακάμψει με μία εντός έδρας νίκη απέναντι στον δυνατό –μέχρι στιγμής- εκτός έδρας Κισσαμικό (1-2-0 εκτός). Ο οποίος μεσοβδόμαδα πήρε το 0-0 στις Σέρρες και συνέχισε με όπλο την ανασταλτική του λειτουργία να μην χάνει. Ο άσος στο 1,75 δεν έχει αξία πριν την έναρξη, δίκαια χαμηλά το under (1,55) που περιμένουμε να επιβεβαιωθεί (4/5 μέχρι τώρα η Λαμία και 3/4 ο Κισσαμμικός).

1632. ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν την Τρίτη για το κύπελλο στην έδρα του Απόλλωνα, με το σκορ να λήγει 3-1, δίκαιη η επικράτηση του Απόλλωνα. Ο Παναιγιάλειος άλλαξε προπονητή, με τον Τζαναβάρα να φεύγει και τον Μαραντά να συνεχίζει, απρόσμενη μπορούμε να χαρακτηρίσουμε τη συγκεκριμένη αλλαγή. Ο Απόλλων (1-4-1) δείχνει πιο έμπειρη ομάδα και πιστεύουμε μπορεί να κερδίσει για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες τον Παναγιάλειο που ψάχνεται, το DNB στο 1,70+ δείχνει δίκαιο.

1553. ΕΒΕΡΤΟΝ – ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ

Περίεργη ομάδα η Έβερτον, δείχνει να μην είναι και στην καλύτερή της κατάσταση, καθώς αγνοεί τη νίκη για τρεις αγώνες στην Πρέμιερ (0-1-2), ενώ εντός έδρας έχει μόνο μία νίκη (1-3-2) σε πρωτάθλημα και Λιγκ Καπ. Επιπλέον επιβαρύνθηκε με 120’ μεσοβδόμαδα, αγωνίστηκε με βασικούς στο Λιγκ Καπ (πρόκριση στα πέναλτι επί της Νόριτς, 1-1 η κανονική διάρκεια και η παράταση). Μεγάλη νίκη για τη Σάντερλαντ στο μεγάλο ντέρμπι του Βορρά με τη Νιουκάστλ, με σκορ 3-0. Βοηθήθηκε από την εξέλιξη του αγώνα, ενώ ήταν άκρως αποτελεσματική. Δεν είναι για 1,50 ο άσος, άλλωστε η Έβερτον έπαιξε 120’ μεσοβδόμαδα, ενώ η Σάντερλαντ και ξεκούραστη είναι αλλά και κυρίως με καλό πλέον κλίμα. Σύμμαχός της και η προϊστορία, 2/2 νίκες τα τελευταία χρόνια χωρίς μάλιστα να δεχτεί γκολ. Θα προτιμήσουμε το ασιατικό +1 των «μαυρόγατων» (2,10/Βet365), μοιάζει κάπως υπερβολικό. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1561. ΑΝΖΙ ΜΑΧΑΤΣΚΑΛΑ - ΡΟΥΜΠΙΝ ΚΑΖΑΝ

Σε άσχημη αγωνιστική κατάσταση Ανζί (0-3-4 εντός) και Ρούμπιν (1-1-5 εκτός). Οι γηπεδούχοι αγνοούν τη νίκη για έξι σερί αγωνιστικές (0-3-3), πρόσφατα έχασαν εύκολα και από τη Ζενίτ 5-1. Μια από τα ίδια και η Ρούμπιν η οποία μετράει μόλις μια νίκη στα τελευταία 5 παιχνίδια της (1-1-3), πρόσφατα έχασε και στην έδρα της Κράσνονταρ 2-1. Αψυχολόγητες και πολύ κακές ταυτόχρονα ομάδες, δεν θα μπλέξουμε.

1560. ΕΜΕΝ - ΣΠΑΡΤΑ ΡΟΤΤΕΡΝΤΑΜ

Το μεγάλο μπαμ της προηγούμενης αγωνιστικής πραγματοποίησε η Έμεν (3-1-1 εντός), περνώντας νικηφόρα από την έδρα της πρωτοπόρου Φόλενταμ με 0-2. Ωστόσο, μεσοβδόμαδα επανήλθε στα αρνητικά αποτελέσματα, γνωρίζοντας τον αποκλεισμό από την ερασιτεχνική WSB με 3-1 για το κύπελλο. Δύο κολλητές βαριές ήττες σε πρωτάθλημα και κύπελλο γνώρισε η Σπάρτα (1-2-2 εκτός) με 4-0 στις έδρες των Μπρέντα και Ναϊμέγκεν αντίστοιχα. Προκαλούν οι αποδόσεις του άσου, όμως καλύτερα να απέχουμε, καθώς και η Έμεν είναι ομάδα ή του ύψους ή του βάθους.

1558. ΟΥΤΡΕΧΤΗ – ΤΒΕΝΤΕ

Από σπουδαία νίκη 0-1 στην έδρα της Τσβόλε προέρχεται η Ουτρέχτη (2-3-0 εντός) παραμένοντας έτσι για δεύτερο σερί παιχνίδι αήττητη (1-1-0). Αναμενόμενη ήττα 1-3 από την Αϊντχόφεν για την Τβέντε η οποία μακριά από την έδρα της δεν έχει σημειώσει ακόμα νίκη έχοντας απολογισμό 0-2-3. Αρκετά πονηρή αναμέτρηση, οι γηπεδούχοι είναι καλοί στο σπίτι τους, παρόλα αυτά οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν τόσο κακιά ομάδα, πάσο.

1559. ΧΕΡΕΝΦΕΝ – ΚΑΜΠΟΥΡ

Ευκαιρία να πάρει νίκη απέναντι σε έναν αρκετά αδύναμο αντίπαλο έχει η Χέρενφεν (1-3-1 εντός) η οποία προέρχεται από ισοπαλία 2-2 στην έδρα της Βίλεμ. Χωρίς τρίποντο ακόμα στο πρωτάθλημα οι φιλοξενούμενοι. Η αναμέτρηση αποτελεί τοπικό ντέρμπι με τους γηπεδούχους να έχουν το προβάδισμα νίκης.

1554. ΣΕΝΤ ΤΡΟΥΙΝΤΕΝ - ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ

Μετά τη νίκη κόντρα στη Κορτράικ, ακολούθησε ακόμα μία ήττα για τη Σεντ Τρούιντεν (3-2-1 εντός), αυτή τη φορά από τη Ζούλτε με το βαρύ 4-0. Ήταν η τέταρτη ήττα στην τελευταία πεντάδα αγώνων (1-0-4). Βρίσκει σιγά-σιγά τα πατήματα της η Σταντάρ Λιέγης (1-1-4 εκτός), η οποία μετά το διπλό στο Σαρλερουά, επικράτησε και της Μαλίν εντός έδρας με 2-1. Προπονητής των φιλοξενούμενων είναι ο Φερέρα, ο οποίος μέχρι το Σεπτέμβριο καθόταν στον πάγκο της Σεντ Τρούιντεν για περίπου δύο χρόνια. Σαφώς καλύτερη η εικόνα της Σταντάρ το τελευταίο διάστημα, αλλά ακόμα δεν μπορούμε να την εμπιστευθούμε σε αποδόσεις φαβορί μακριά από τη Λιέγη.

1563. ΑΦΚ ΓΙΟΥΝ. – ΣΥΡΙΑΝΣΚΑ

Τελευταία αγωνιστική στη Β’ κατηγορία της Σουηδίας. Αδιάφορο βαθμολογικά ματς.Στο μέσο της βαθμολογίας θα καταλήξουν οι δυο ομάδες, η ΑΦΚ (5-4-5 εντός) κλείνει τη σεζόν ευρισκόμενη σε καλή κατάσταση, καθώς έχει τρεις νίκες στα ισάριθμα τελευταία παιχνίδια της, αντιθέτως η Σιριάνσκα (4-2-8 εκτός) μετράει μόλις ένα τρίποντο στα πιο πρόσφατα εννέα (1-5-3), ολοκληρώνοντας αδιάφορα τη χρονιά. Προβάδισμα έχουν οι γηπεδούχοι που δείχνουν να βρίσκονται σε καλύτερη κατάσταση, σωστό δείχνει το 2,10 στον άσο.

1567. ΕΣΤΕΡΣΟΥΝΤ – ΛΙΟΥΝΓΚΣΚΙΛΕ

Στη μεγάλη κατηγορία θα αγωνίζεται του χρόνου η Έστερσουντ (11-3-0), με τον πόντο που απέσπασε στην έδρα της Σιριάνσκα την Τρίτη κλείδωσε και μαθηματικά την απευθείας άνοδο και στην τελευταία αγωνιστική θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει τον τίτλο τηςSuperettan. Για να τα καταφέρει πρέπει να φέρει καλύτερο αποτέλεσμα από τη Γιόνσεπινγκ (δηλαδή να κερδίσει και η Γιόνσεπινγκ να φέρει Χ ή η ίδια να φέρει Χ και η Γιόνσεπινγκ να χάσει), μιας και υπερτερεί στη μεταξύ τους ισοβαθμία, λόγω καλύτερης διαφοράς τερμάτων. Η Λιουνγκσκίλε (4-6-4 εκτός) είναι αδιάφορη βαθμολογικά αλλά δείχνει σε φόρμα στο κλείσιμο της σεζόν, καθώς έχει μόνο μια ήττα εδώ και 12 ματς (5-6-1) ενώ αγνοεί την ήττα στις πιο πρόσφατες εννέα εξόδους της (4-5-0). Δυνατή εντός η Έστερσουντ, διαθέτει την καλύτερη εντός έδρας επίθεση της κατηγορίας (38 γκολ υπέρ), αναμένουμε ότι θα γίνει ανοιχτό ματς χωρίς σκοπιμότητες, με τα πολλά γκολ να φαντάζουν πιθανά.

1565. ΓΙΟΝΣΕΠΙΝΓΚ – ΟΥΤΣΙΚΤΕΝΣ

Έχει ήδη κερδίσει την άνοδο στην πρώτη κατηγορία η Γιόνσεπινγκ (11-1-2 εντός), με το στόχο της εν’ όψει της τελευταίας αγωνιστικής να είναι η διατήρησή της στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, ώστε να στεφθεί πρωταθλήτρια. Για να τα καταφέρει πρέπει να φέρει ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα από την Έστερσουντ, αφού υστερεί στη μεταξύ τους ισοβαθμία.

Η Ούτσικτενς (2-2-10 εκτός) έμεινε ζωντανή στη μάχη της αποφυγής του απευθείας υποβιβασμού, χάρη στο εντός έδρας 1-0 επί της Φρέι, με το οποίο έσπασε αρνητικό σερί τεσσάρων συνεχόμενων ηττών. Αν χάσει πέφτει απευθείας, εκτός και αν η Φρέι ηττηθεί από την αδιάφορη Βέρναμο με διαφορά τριών τερμάτων και πάνω και παράλληλα δεν κερδίσει η Μπρομαποϊκάρνα. Αν φέρει ισοπαλία μπορεί να πάει στα μπαράζ σε περίπτωση ήττας της Φρέι ή ήττας της Μιάλμπι από την Μπρομαποϊκάρνα με τέσσαρα γκολ διαφορά ή περισσότερα. Αν κερδίσει πηγαίνει στα μπαράζ εκτός και αν κερδίσουν ταυτόχρονα τόσο η Φρέι όσο και η Μιάλμπι, οπότε και θα υποβιβαστεί απευθείας.

Όσο και αν το κίνητρο της Ούτσικτενς είναι πιο ισχυρό, δεν μπορούμε να παραβλέψουμε τη μεγάλη διαφορά δυναμικότητας των δυο ομάδων, θεωρούμε ότι η Γιόνσεπινγκ θα φτάσει στη νίκη, η οποία είναι πολύ πιθανό να συνοδευτεί και από πολλά τέρματα, από τη στιγμή που η Ούτσικτενς θα πρέπει να κυνηγήσει κάποιο θετικό αποτέλεσμα.

1564. ΒΑΡΜΠΕΡΓΚΣ – ΑΝΓΚΕΛΧΟΛΜΣ

Αδιάφορο βαθμολογικά ματς.Πολύ καλή η φετινή παρουσία της Βάρμπεργκ, θα τερματίσει κάπου μεταξύ της 4ης και της 6ης θέσης, με πολύ καλή παρουσία στο γήπεδό της (7-5-2 εντός, καλύτερη εντός έδρας άμυνα της κατηγορίας με μόλις 9 γκολ παθητικό). Η Άνγκελχολμς (5-5-4 εκτός) κατάφερε να εξασφαλίσει την παραμονή της χάρη στην εξαιρετική της πορεία από τα τέλη Ιουλίου και έπειτα, όταν και μέτρησε συνολικό απολογισμό 7-5-2 στο πρωτάθλημα. Δεν θα μπλέξουμε εδώ, μπορεί η Βάρμπεργκ να θέλει τη νίκη για να πλασαριστεί στην τιμητική 4η θέση, ωστόσο το 1,45 στον άσο κρίνεται ασύμφορο από τη στιγμή που η Άνγκελχολμς δεν έχει χάσει στις πιο πρόσφατες επτά εξόδους της (5-2-0).

1562. ΑΣΙΡΙΣΚΑ – ΝΤΕΓΚΕΡΦΟΡΣ

Αδιάφορο βαθμολογικά ματς.Στην τέταρτη θέση η Ασιρίσκα (7-4-3 εντός), δεν μπορεί να τερματίσει χαμηλότερα από την έκτη, δεν κατάφερε να διεκδικήσει με ιδιαίτερες αξιώσεις την άνοδο στην πρώτη κατηγορία. Η Ντέγκερφορς (5-2-7 εκτός) θα τερματίσει κάπου στο μέσο του βαθμολογικού πίνακα, ενώ κλείνει τη χρονιά απογοητευτικά με απολογισμό 1-2-6 στα τελευταία εννέα παιχνίδια της. Σωστό το προβάδισμα στον άσο του 2,00, κυρίως λόγω της πρόσφατης εικόνας των φιλοξενούμενων, οι οποίοι επιπλέον έχουν ηττηθεί και στις τελευταίες τέσσερις εξόδους τους.

1566. ΓΚΑΪΣ – ΣΙΡΙΟΥΣ

Αδιάφορο βαθμολογικά ματς.Η ΓΚΑΪΣ (5-5-4 εντός) προχώρησε σε αλλαγή προπονητή τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε, έκανε έκτοτε δυο νίκες και εξασφάλισε χωρίς άγχος την παραμονή της στην κατηγορία. Η Σίριους (3-9-2 εκτός) θα τερματίσει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας και θα δώσει αγώνα μπαράζ με την 14η ομάδα της πρώτης κατηγορίας, με έπαθλο μια θέση στηνAllsvenskanτης επόμενης χρονιάς. Τις διακοπές τους σκέφτονται οι γηπεδούχοι, σαν ματς προετοιμασίας εν’ όψει των μπαράζ θα αντιμετωπίσουν το ματς οι φιλοξενούμενοι, περιμένουμε να είναι πιο συγκεντρωμένοι και να φτάσουν εύκολα ή δύσκολα στη νίκη, οριακά αποδεκτά τα 1,90 στο διπλό.

1568. ΜΙΑΛΜΠΙ – ΜΠΡΟΜΑΠΟΪΚΑΡΝΑ

Εξάποντο παραμονής.Σε καλύτερη θέση η Μιάλμπι (4-2-8 εντός) προκειμένου να αποφύγει τον απευθείας υποβιβασμό, με νίκη τα καταφέρνει σίγουρα, με ισοπαλία θα μπλέξει μόνο στην περίπτωση που ταυτόχρονα κερδίσουν τόσο η Φρέι όσο και η Ούτσικτενς, ενώ αν χάσει θα υποβιβαστεί απευθείας είτε σε περίπτωση παράλληλης νίκης των Φρέι και Ούτσικτενς, είτε αν εκείνες δεν ηττηθούν και εκείνη χάσει με διαφορά τεσσάρων τερμάτων και πάνω.

Η Μπρομαποϊκάρνα (1-3-10 εκτός) δύσκολα θα αποφύγει το μοιραίο, το μοναδικό σενάριο που της δίνει δεύτερη ευκαιρία μέσω των μπαράζ είναι η ίδια να κερδίσει και ταυτόχρονα να ηττηθούν τόσο η Φρέι όσο και η Ούτσικτενς. Από δυο σερί ήττες έρχονται οι γηπεδούχοι, από τρεις οι φιλοξενούμενοι, λίγο καλύτερη πάντως η παρουσία των πρώτων το τελευταίο διάστημα, δίνουμε το ελαφρύ προβάδισμα στην έδρα, μιας και για αυτό συνηγορούν και οι κακές εκτός έδρας επιδόσεις των φιλοξενούμενων (1-3-10 εκτός). Σε κάθε περίπτωση θα έχουμε το νου μας στοlive, αφού σε συνδυασμό και με τα αποτελέσματα των υπόλοιπων ομάδων της ουράς μπορεί να προκύψει ευκαιρία για ποντάρισμα.

1569. ΦΡΕΪ – ΒΑΡΝΑΜΟ

Στη θέση των μπαράζ η Φρέι (4-5-5 εντός), βρέθηκε εκεί εξαιτίας της κάκιστης πορείας της το τελευταίο διάστημα όταν και έφτασε να μετράει 1-2-6, με τα τρία τελευταία εξ αυτών να είναι μάλιστα ισάριθμες ήττες. Η Βέρναμο (2-6-6 εκτός) έρχεται από τέσσερις σερί νίκες, με αποτέλεσμα να ξεμπλέξει πρόωρα από περιπέτειες υποβιβασμού και είναι αδιάφορη βαθμολογικά στην τελευταία αγωνιστική.

Οι γηπεδούχοι με νίκη μένουν στις θέσεις των μπαράζ, πλην της περίπτωσης που κερδίσουν ταυτόχρονα η Μιάλμπι και η Ούτσικτενς (με διαφορά τριών τερμάτων και πάνω η δεύτερη), με ισοπαλία πέφτουν απευθείας εφόσον κερδίσει η Ούτσικτενς και παράλληλα η Μιάλμπι δεν ηττηθεί με δυο γκολ διαφορά και πάνω, ενώ σε περίπτωση ήττας θα υποβιβαστεί απευθείας είτε σε μη ήττα της Ούτσικτενς είτε σε περίπτωση που κερδίσει η Μπρομαποϊκάρνα.

Μπορεί το κίνητρο να είναι μονόπλευρο, ωστόσο η Φρέι δεν δείχνει ικανή να πάρει αυτό που θέλει τον τελευταίο καιρό, σε αντίθεση με τη Βέρναμο που πηγαίνει από το ένα καλό αποτέλεσμα στο άλλο. Εκτιμούμε ότι οι γηπεδούχοι θα αντιμετωπίσουν συντηρητικά το παιχνίδι, καθώς κατά πάσα πιθανότητα η ισοπαλία θα τους είναι αρκετή για να αποφύγουν τον απευθείας υποβιβασμό, από τη στιγμή που η άμεση ανταγωνίστρια Ούτσικτενς έχει δύσκολη αποστολή στην έδρα της πρωτοπόρου Γιόνσεπινγκ.

1586. ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ – ΣΑΣΣΟΥΟΛΟ

Έπεσε θύμα της τρελής Ρόμα η Ουντινέζε δεχόμενη δύο τέρματα στο πρώτο δεκάλεπτο και φυσικά η σεμνή τελετή έλαβε τέλος. Όλα τα φώτα πάντως έπεσαν στην Σασσουόλο που συνεχίζει να παίζει τρομερό ποδόσφαιρο με νέο της θύμα τη Γιουβέντους επικρατώντας με 1-0 σε ένα ματς που χαρακτηρίστηκε από αρκετή βροχή, ξύλο και γκρίνια για την διαιτησία. Δεν θα είναι εύκολο ματς για τους γηπεδούχους, καθώς η Σασσουόλο παλεύει όλα τα παιχνίδια της. Αν έπρεπε να πάρουμε κάτι αυτό θα ήταν το +0,25 των φιλοξενούμενων.

1584. ΚΑΡΠΙ – ΒΕΡΟΝΑ

Εντελώς απογοητευμένες και οι δύο ομάδες, η μεν Κάρπι έχασε στο 92 με 3-2 στην έδρα της επίσης νεοφώτιστης Φροζινόνε παρά το γεγονός ότι έπαιζε με παίκτη λιγότερο ενώ η δε Βερόνα με το 0-2 από τη Φιορεντίνα συμπλήρωσε 10 ματς χωρίς νίκη. Δεν πιάνεται από πουθενά η αναμέτρηση και φυσικά δεν αξίζει οποιοδήποτε ποντάρισμα.

1587. ΤΖΕΝΟΑ – ΝΑΠΟΛΙ

Το πιο ενδιαφέρον ματς από τα μεσημεριανά, η Τζένοα έδωσε τη δική της παράσταση στο 3-3 με την Τορίνο απαντώντας στο γκολ του 90ού λεπτού με ένα ακόμη τέρμα δευτερόλεπτα πριν το τελευταίο σφύριγμα, παρόλα αυτά παραμένει χωρίς νίκη σε 6 εξόδους της φετινή σεζόν. Από την άλλη η Νάπολι αποτελεί μακράν την πιο καυτή ομάδα στην Ιταλία με 10 ματς χωρίς ήττα σε όλες τις διοργανώσεις (8-2-0) έχοντας σκοράρει 27 τέρματα (2,7 ανά ματς). Το ματς ξεκινά από το GG του 1,72, ελκυστικότατος ο συνδυασμός με το over που ανεβάζει την απόδοση στο 2,20.

1585. ΜΠΟΛΟΝΙΑ – ΑΤΑΛΑΝΤΑ

Η νίκη επί Κάρπι ήταν πυροτέχνημα για την Μπολόνια που έπεσε και αυτή θύμα της κυνικότητας της Ίντερ χάνοντας με 0-1 και παρά το γεγονός ότι αγωνίστηκε για μεγάλο διάστημα του δευτέρου ημιχρόνου με παίκτη παραπάνω. Η Αταλάντα συνεχίζει να παίρνει αυτό που θέλει στο Μπέργκαμο (4-1-0) μετά και το 2-1 επί της Λάτσιο ωστόσο μακριά από αυτό έχει μία νίκη στην Έμπολι και 0-1-3 στα άλλα ματς. Κάποια στιγμή πρέπει να εκμεταλλευτεί την έδρα η Μπολόνια και η αδύναμη Αταλάντα εκτός έδρας προσφέρεται ως αντίπαλος, δεν είναι κακό το DNB του άσου στο 2,025.

1571. ΝΤΑΓΚΕΝΑΜ & ΡΕΝΤ – ΛΟΥΤΟΝ

H Ντάγκεναμ (0-3-4 εντός) παραμένει ουραγός της κατηγορίας και με εμφανίσεις όπως η προηγούμενη με την Άκρινγκτον (ήττα με 1-3) θα παραμείνει για καιρό στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα. Η Λούτον (3-1-3 εκτός) δεν είναι σε καλύτερη κατάσταση, καθώς έχει τέσσερα ματς να κερδίσει και προβληματίζει έντονα. Ο Τζον Στιλ, προπονητής της Λούτον είναι σύμβολο για την Ντάγκεναμ αφού ήταν προπονητής της για πολλά χρονιά, ο νυν προπονητής των γηπεδούχων είναι μαθητής. Μάχη ανάμεσα σε ντεφορμέ ομάδες, η Λούτον είναι ανώτερη και έχει τον πρώτο λόγο, αλλά ως εκεί.

1608. ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ - ΣΠΑΡΤΑ ΠΡΑΓΑΣ

Άλλη μία κακή εμφάνιση και ήττα για τη Βικτόρια Πλζεν (4-1-0 εντός), αυτή τη φορά στο Μπρνο με 1-0. Οι περσινοί πρωταθλητές δεν πείθουν έως τώρα και το παιχνίδι κόντρα στην πρωτοπόρο Σπάρτα Πράγας (2-2-1 εκτός) θεωρείται κομβικό για τη συνέχεια της σεζόν. Επιβλητική σε ακόμα ένα παιχνίδι πρωταθλήματος η ομάδα της πρωτεύουσας, διέλυσε με 3-0 την Μποέμιανς και εκμεταλλεύτηκε την γκέλα της Πλζεν, ξεφεύγοντας με τρεις βαθμούς στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Ακολουθεί κρίσιμο ευρωπαϊκό ματς και για τις δύο ομάδες. Μας ξενίζει κάπως ο έντονος φαβοριτισμός των γηπεδούχων, αλλά επειδή πρόκειται για ντέρμπι, δε θα αναμιχθούμε. Πάσο ή κόντρα.

1588. ΠΑΦΟΣ FC – ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ

Η Πάφος προέρχεται από μεγάλη ήττα 6-0 κόντρα στην Ομόνοια ενώ οι πρόσφατες επιδόσεις της έλεγαν ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Μετράει 2/2/4 ενώ στηρίζεται κυρίως στην έδρα της όπου μάζεψε τους επτά από τους οκτώ βαθμούς. Η Ανόρθωση (5/2/1) παρουσιάζεται πολύ σοβαρή σε κάθε αγώνα και δεν θέλει να σκέφτεται οποιοδήποτε αποτέλεσμα πλην της νίκης αφού βρίσκεται πέντε βαθμούς πίσω από την κορυφή. Πιστεύουμε στην ανωτερότητα της Ανόρθωσης που έστω οριακά θα φύγει με το διπλό από το Παφιακό. Οι αποδόσεις του 1,45 δεν μας εμπνέουν να πάρουμε κάποιο μπετ, αναμονή στο live.

1610. ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ – ΝΤΑΡΜΣΤΑΝΤ

Οι γηπεδούχοι έχουν ανάγκη από βαθμούς στην έδρα τους, όμως η κακή τους άμυνα δεν τους επιτρέπει να κάνουν και πολλά όνειρα. Οι φιλοξενούμενοι μέχρι στιγμής έχουν δείξει πως ξέρουν να παίρνουν αποτελέσματα, ειδικά μακριά από την έδρα τους οπού εφαρμόζουν την τακτική της σκοπιμότητας με μεγάλο ποσοστό επιτυχίας μέχρι στιγμής. Αρκετά ελκυστικό το +0,75 ασιατικό διπλό, για τους πιο συντηρητικούς το +1 στο 1,70 της Bet365 έχει βάση.

1634. ΕΣΠΑΝΙΟΛ – ΓΡΑΝΑΔΑ

Παρά την αστάθεια της (4-0-5) και την κάκιστη άμυνα (χειρότερη στην κατηγορία με 20 γκολ παθητικό) θεωρούμε πως η Εσπανιόλ είναι δικαιολογημένα φαβορί στην αναμέτρηση με τη Γρανάδα που δεν κερδίζει στα επτά τελευταία (0-3-4) και μοιράζεται την τελευταία θέση της βαθμολογίας με άλλες δύο ομάδες. Δίκαιος ο ασιατικός -0,5 άσος στο 2,05 της Bet365αφού η Εσπανιόλ μας έχει αποδείξει ουκ ολίγες φορές πως τέτοια ματς με θεωρητικά χειρότερες ομάδες από την ίδια τα έχει. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1625. ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ – ΡΑΝΤΕΡΣ

Πόσο βαριά θα είναι τα πόδια της Κοπεγχάγης μετά από 120 λεπτά κυπέλλου μεσοβδόμαδα; Η Φρεντερίτσια ήταν σκληρό καρύδι και η ομάδα του Στάλε Σολμπάκεν πρέπει να φρεσκαριστεί. Έχει, πάντως, μεγάλο ρόστερ και αν ψάξει λύσεις από τον πάγκο δε θα έχει πρόβλημα να τις βρει, παρά τις απουσίες που υπάρχουν. Σημαντική η επιστροφή του Γιόργκενσεν (μεσοεπιθετικός) από τραυματισμό, πιθανώς να συμβεί το ίδιο και με τον Αμάρτεϊ στην άμυνα. Η Ράντερς είναι ξεκούραστη, το ηθικό είναι ακμαίο αφού υπάρχουν προχωρημένες συζητήσεις για να αγοράσει την ομάδα ξένος επιχειρηματικός όμιλος, υπάρχει ενθουσιασμός παρά τη γκέλα με την Οντένσε κι ο Κόλιν Τοντ θα έχει ξανά τον αρχισκόρερ Λούντμπεργκ που αποθεραπεύτηκε. Αν δεν υπήρχε η κούραση, ο ασιατικός άσσος -0,75 στο 1,90 της Bet365 θα ήταν καλή περίπτωση, αλλά προσπερνάμε μέχρι να δούμε τις ενδεκάδες.

1626. ΣΕΝ ΓΚΑΛΕΝ – ΛΟΥΚΕΡΝΗ

Αποκλείστηκε στο κύπελλο από την ίδια αντίπαλο, δεν θέλει να την πάθει και στο πρωτάθλημα. Η Σεν Γκάλεν έδειξε αδύναμη κόντρα στη Λουκέρνη την Τετάρτη και πρέπει να αλλάξει πολλά σε αυτό το ματς. Μετράει πέντε ματς χωρίς νίκη παρότι εντός έδρας είναι πάντα πιο δυνατή, ενώ το μεγάλο της πρόβλημα είναι η επίθεση. Έχει την χειρότερη συγκομιδή με 11 γκολ σε 13 αγώνες, όμως στο γήπεδό της είναι καλή αμυντικά και έχει καλή παράδοση με τη Λουκέρνη (11-6-4 στα τελευταία 21 παιχνίδια εντός μαζί της). Η φιλοξενούμενη είναι πολύ καλύτερη φέτος εκτός έδρας, εκεί όπου βρίσκει κενούς χώρους. Κυριάρχησε την Τετάρτη στο κύπελλο κι αν είχε τον Λεσκάνο (παραμένει τιμωρημένος ως το τέλος του έτους) θα διεκδικούσε ακόμα και τη δεύτερη θέση. Η εικόνα των δύο ομάδων δείχνει ότι πρέπει να πάμε με το ασιατικό 0:0 της Bet365, αλλά οι αποδόσεις δεν είναι κάτι ιδιαίτερο στο 1,725 για να γίνει επιλογή μας.

1637. ΠΑΛΕΣΤΙΝΟ - ΟΥΝΙΟΝ ΛΑ ΚΑΛΕΡΑ

Δεύτερη συνεχόμενη ήττα για την Παλεστίνο, αυτή τη φορά κόντρα στην Κατόλικα με 2-0 εκτός έδρας. Απογοητεύει η Ουνιόν, έχοντας συγκεντρώσει μόλις εφτά βαθμούς σε δέκα παιχνίδια, προερχόμενη από την ήττα με 2-0 εντός έδρας κόντρα στην Κομπρεσάλ. Ο άσος εύκολα ή δύσκολα θα επιβεβαιωθεί, ενώ επιλογή αποτελεί το over.

1638. ΞΑΝΘΗ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Χωρίς νίκη για έξι διαδοχικά παιχνίδια είναι η Ξάνθη(0-1-2 εντός), η οποία ηττήθηκε από την ΑΕΚ στα «Πηγάδια» την Τετάρτη για το κύπελλο με 0-1. Είχε προηγηθεί η λευκή ισοπαλία στην Κομοτηνή με τον Πανθρακικό στο ντέρμπι της Θράκης, με την ομάδα του Λουτσέσκου να αντιμετωπίζει προφανές πρόβλημα στο γκολ, διαθέτοντας τη δεύτερη χειρότερη επίθεση της κατηγορίας μετά τον ουραγό Πανθρακικό. Ούτε με το Μαντζουράκη στο τιμόνι φαίνεται να αλλάζει κάτι στον Παναιτωλικό(1-1-1 εκτός). Παρότι το ντεμπούτο του συνοδεύτηκε από θετικό αποτέλεσμα (2-2 στη Λιβαδειά), ακολούθησαν δύο εντός έδρας ήττες με 1-2 από Πλατανιά και Πανιώνιο σε πρωτάθλημα και κύπελλο αντίστοιχα. Η ομάδα του Αγρινίιου διαθέτει τη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας με 17 τέρματα παθητικό. Κακή επίθεση, εναντίον κακής άμυνας, λογικά η Σκόντα θα πάει το ματς σε χαμηλό τέμπο. Πιο πολύ κλείνουμε προς το under2 στο 1,925 τηςBet365. Αξίζει να αναφερθεί η επιστροφή του Γιάννη Μαντζουράκη ως αντίπαλος στην Ξάνθη, όπου διετέλεσε τέσσερις φορές προπονητής.

1639. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Την Πέμπτη ο ΠΑΣ(2-1-1 εντός) υποδέχτηκε τον Ηρακλή για το κύπελλο Ελλάδος, μένοντας στο 1-1, με τα γκολ να σημειώνονται στο τελευταίο τέταρτο της αναμέτρησης. Ήταν το πέμπτο διαδοχικό παιχνίδι στο οποίο οι Γιαννιώτες απέτυχαν να πανηγυρίσουν τη νίκη, καθώς μετρούν ρεκόρ 0-2-3 σε αυτό το διάστημα. Παρόλα αυτά, εξακολουθούν να σκοράρουν συνεχώς, καθώς βρήκαν δίχτυα σε όλα τους τα παιχνίδια. Η τραγική εικόνα του Πανθρακικού(0-1-2 εκτός) συνεχίζεται, καθώς η ομάδα της Κομοτηνής έχασε μεσοβδόμαδα στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ σε ένα ματς όπου είχε πολλές αλλαγές στη σύνθεση της. Στόχος είναι η παραμονή στην κατηγορία, αλλά μετά από οκτώ αγωνιστικές αγνοεί τη νίκη, οπότε κάθε παιχνίδι αποκτά ακόμα μεγαλύτερη σημασία από εδώ και πέρα. Γνωστές οι καλές σχέσεις των δύο ομάδων. Σε αυτές βασίζεται και ο DSuker, ο οποίος επέλεξε το διπλό σε απόδοση 7,25 στον Stoiximan.

1642. ΜΑΤΕΡΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ

Από θετικά αποτελέσματα έρχονται οι δυο ομάδες, η Μάτερσμπουργκ επέστρεψε στις νίκες στο γήπεδό της (5-0-1 εντός) χάρη στο 2-1 επί της Άλταχ, ενώ πέρασε και με 2-0 από την έδρα ομάδας της τρίτης κατηγορίας για το κύπελλο, από την άλλη η Αούστρια έκανε το 3/3 μετά τη διακοπή, παίρνοντας σπουδαίο διπλό με 2-1 στο ντέρμπι κορυφής με τη Ραπίντ. Με καλή ψυχολογία οι δυο ομάδες, πολύ δύσκολη έχει αποδειχθεί η έδρα της Μάτερσμπουργκ για κάθε αντίπαλο, σωστά μας φαίνονται τα σετ που κυκλοφορούν, ενώ να σημειωθεί ότι την εστία των φιλοξενούμενων θα υπερασπίζεται για το επόμενο διάστημα ο 19χρονος Χάντζικιτς, έπειτα από τον σοβαρό τραυματισμό του βασικού κίπερ Άλμερ (13 συμ.) που θα τον αφήσει εκτός για μεγάλο διάστημα.

1643. ΑΛΚΜΑΑΡ – ΝΑΪΜΕΓΚΕΝ

Αναμενόμενη ήττα στην έδρα της Φέγενορντ με 3-1 γνώρισε η Αλκμάαρ (2-1-2 εντός) επιστρέφοντας έτσι στα άσχημα αποτελέσματα μετά από 3 σερί παιχνίδια ούσα αήττητη (2-1-). Στην εντός έδρας ισοπαλία με αντίπαλο τη Γκρόνινγκεν αρκέστηκε η Ναϊμέγκεν η οποία μακριά από την έδρα της έχει απολογισμό 1-1-3. Ελαφρύ προβάδισμα στην έδρα, οι φιλοξενούμενοι μακριά από το σπίτι τους «χάνονται».

1644. ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ – ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ

Μια χαρά τον τελευταίο καιρό η Σαουθάμπτον, για έξι αήττητη (4-2-0), σκοράρει ακατάπαυστα εδώ και επτά αναμετρήσεις, χωρίς την ίδια ώρα να είναι και η πιο φερέγγυα ομάδα στα μετόπισθεν (5/7 GG & over 2,5). Πολλά γκολ σημειώνονται και στην έδρα της, 5/5 οver 2,5, απέτυχε να σκοράρει μόνο στο πρώτο. Αρκετά καλή εμφάνιση της Μπόρνμουθ στο Λιγκ Καπ, μάλλον άδικος ο αποκλεισμός της, δημιούργησε πάρα πολλές ευκαιρίες μέσα στο «Άνφιλντ». Γνωστή για την άφελειά της να παίζει επιθετικά, το πλήρωσε για τα καλά στα δύο τελευταία ματς πρωταθλήματος, μάζεψε συνολικά δέκα γκολ. Τουλάχιστον σκοράρει με συνέπεια, 8/11 τα GG της το τελευταίο δίμηνο σε όλες τις διοργανώσεις, πέτυχε τουλάχιστον ένα τέρμα σε 4/5 επισκέψεις της. Μοιάζει παιχνίδι για γκολ, με αυτό το σκεπτικό οι Young Guns προτίμησαν το 1,80 του over 2,5 (Βet365). Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1645. ΜΟΝΑΚΟ – ΑΝΖΕ

Από δυο σερί νίκες με 1-0 έρχεται η Μονακό, αρχικά επικράτησε της Καραμπάγκ εντός για το Γιουρόπα Λιγκ και στη συνέχεια πέρασε από τη δύσκολη έδρα της Ρεμς, αν και η αντίπαλος είχε φάσεις γα να ισοφαρίσει. Στο πρωτάθλημα δεν χάνει στα τελευταία πέντε παιχνίδια της (2-3-0), αλλά δεν έχει κατορθώσει ακόμα να κερδίσει στην έδρα της (0-3-2 εντός), με την εστία της να παραβιάζεται στα πιο πρόσφατα τέσσερα από αυτά (3/5 GG).

Η Ανζέ έμεινε εκτός Λιγκ Καπ, χάνοντας με 0-1 στην έδρα της Τουρ, αποτέλεσμα που δεν την πείραξε καθόλου αφού η πορεία της στο πρωτάθλημα είναι κάτι παραπάνω από καλή, έχοντας συνολικό απολογισμό 6-4-1 και μένοντας αήττητη στα τελευταία έξι παιχνίδια της (4-2-0). Μακριά από το σπίτι της είναι αποτελεσματικότατη, έχει 4 νίκες σε 5 εξόδους (4-0-1 εκτός) σκοράροντας σε όλα (3/5 over 2,5 & GG), ενώ στα 4/5 βρήκε δίχτυα από δυο φορές ακριβώς.

Με βάση τους αριθμούς των δυο ομάδων το 6,50 του διπλού βγάζει μάτι, ωστόσο δεν πρέπει να παραγνωρίσουμε το γεγονός ότι η Μονακό δείχνει βελτίωση εσχάτως και ότι η Ανζέ είχε παιχνίδι και μεσοβδόμαδα, κατάσταση στην οποία δεν είναι συνηθισμένη (έστω και αν προφυλάχτηκαν οι περισσότεροι βασικοί). Ενδιαφέρουσα επιλογή στα μάτια μας είναι πάντως το GG στο 2,25 του Stoiximan , με τους φιλοξενούμενους να ξέρουν πώς να εκμεταλλευτούν τους ανοιχτούς χώρους κα τους γηπεδούχους να παρουσιάζουν συχνά-πυκνά αμυντικά κενά.

1665. ΚΟΥΜΠΑΝ - ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΜΟΣΧΑΣ

Από τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες προέρχεται η Κουμπάν (1-1-3 εντός) η οποία για το κύπελλο πραγματοποίησε την έκπληξη αποκλείοντας την Σπαρτάκ με σκορ 1-0. Μη αναμενόμενη ήττα γνώρισε η Λοκομοτίβ η οποία έχασε 0-2 στην έδρα της από τη Τοστόφ, οι φιλοξενούμενοι μακριά από την έδρα τους παραμένουν αήττητοι έχοντας απολογισμό 3-3-0. Δίκαια φαβορί η Λοκομοτίβ η οποία πρέπει να ρεφάρει, διπλό.

1664. ΠΑΝΤΟΥΡΙ – ΒΟΛΟΥΝΤΑΡΙ

Έπειτα από επτά ματς χωρίς ήττα (4-3-0) η Παντούρι δεν τα κατάφερε απέναντι στη Ντιναμό μεσοβδόμαδα και έμεινε εκτός κυπέλλου εξαιτίας της εντός έδρας ήττας με 2-3. Στο πρωτάθλημα πάντως βρίσκεται σε διαρκή ανοδική πορεία, ενώ προέρχεται από την ισοπαλία στην έδρα της πρωταθλήτριας Στεάουα. Η Βολουντάρι κατόρθωσε να πετύχει την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα (1-6-8 συνολικά) στο ντέρμπι της ουράς με την Πετρόλουλ και μακριά από το σπίτι της έχει συμπληρώσει έξι συνεχόμενες ήττες (0-1-6 εκτός). Λογικό να βρίσκεται χαμηλά ο άσος, είναι το επικρατέστερο σημείο της αναμέτρησης.

1661. ΑΚΑΔΕΜΙΚΑ – ΜΟΡΕΪΡΕΝΣΕ

Από τρίτο συνεχόμενο θετικό αποτέλεσμα έρχεται η Ακαδέμικα, αυτή τη φορά έφυγε αλώβητη από την έδρα της Γκιμαράες (1-1) και θέλει να συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς προκειμένου να βγει εκτός της επικίνδυνης ζώνης. Η Μορεϊρένσε δεν έχει ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα (0-3-5) και μακριά από το γήπεδό της μετράει 0-1-3. Μάχη μεταξύ των ομάδων που βρίσκονται στην ουρά της βαθμολογίας, η στιγμή δείχνει να ευνοεί τους γηπεδούχους, σε σωστά επίπεδα οι αποδόσεις.

1662. ΡΙΟ ΑΒΕ - ΝΑΣΙΟΝΑΛ ΜΑΔΕΪΡΑ

Εξαιρετική η ως τώρα παρουσία της Ρίο Άβε, έχει σκαρφαλώσει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας έχοντας απολογισμό 4-3-1 και τη μοναδική της ήττα να έρχεται από την πρωτοπόρο Σπόρτινγκ. Τέσσερα ματς χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα συμπλήρωσε η Νασιονάλ (0-2-2), που συν τοις άλλοις όταν αγωνίζεται μακριά από το σπίτι της χάνεται (0-0-4 εκτός). Καλύτερη η ως τώρα παρουσία της Ρίο Άβε, πολύ πιθανό φαντάζει να επιβεβαιωθεί ο ασιατικός άσος -0,25 στο 2,00 της Bet365.

1663. ΣΕΤΟΥΜΠΑΛ – ΑΡΟΥΚΑ

Με 2-0 πέρασε από την έδρα της Μορεϊρένσε η Σετούμπαλ, έμεινε έτσι αήττητη για τέταρτο ματς (2-2-0), δείχνοντας να είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Η Αρούκα μπορεί να μετράει μόνο μια ήττα φέτος, η οποία μάλιστα έχει έρθει από την Πόρτο (2-5-1 συνολικά), αλλά δεν έχει κερδίσει στα τελευταία έξι παιχνίδια της (0-5-1). Τρία Χ σε τέσσερα παιχνίδια στο γήπεδό της μετράει η Σετούμπαλ (1-3-0), ίδιος και ο απολογισμό της Αρούκα στις εξόδους της, δεν θα εκπλαγούμε αν οι δυο ομάδες μείνουν στην ισοπαλία.

1647. ΛΕΓΚΑΝΕΣ – ΜΑΓΙΟΡΚΑ

Πέντε ισοπαλίες στα πιο πρόσφατα έξι παιχνίδια της συμπλήρωσε η Λεγανές (1-5-0), η οποία μπροστά στο κοινό της μετράει 2-3-0 (3/5 over 2,5, 4/5 GG), η Μαγιόρκα έχει μείνει αήττητη στα πιο πρόσφατα τέσσερα (2-2-0), με αποτέλεσμα να βρεθεί εκτός επικίνδυνης ζώνης. Θεωρούμε ποιοτικότερη ομάδα τους γηπεδούχους, αλλά τα 1,75 στον άσο δεν είναι αποδεκτά απέναντι σε έναν αντίπαλο που βρίσκει ρυθμό.

1649. ΟΣΑΣΟΥΝΑ – ΧΙΡΟΝΑ

Στις καθυστερήσεις έχασε τη νίκη η Οσασούνα στο εκτός έδρας ματς με την Τενερίφη (2-2 τελικά), παρόλα αυτά διατηρείται μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας. Η Χιρόνα έχει τέσσερα Χ στα τελευταία πέντε ματς (0-4-1), αδυνατώντας να ξεφύγει από τη μετριότητα. Επικίνδυνοι οι φιλοξενούμενοι (2-1-2 εκτός), ωστόσο η δυναμική της έδρας της Οσασούνα δεν αμφισβητείται (4-1-0 εντός), αποδεκτός ο ασιατικός άσος -0,25 στο 1,85 της Bet365.

1648. ΟΒΙΕΔΟ - ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ Β'

Ήττα μετά από τέσσερα ματς στο πρωτάθλημα για την Οβιέδο (2-4 εκτός από Πονφεραντίνα), έχει πλέον συμπληρώσει έξι σερί GG (τα 4/6 και over ) και μόνο έκπληξη δεν προκαλεί το γεγονός ότι διαθέτει την καλύτερη επίθεση (19 γκολ υπέρ) και τη δεύτερη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας (17 γκολ κατά). Η Μπιλμπάο Β’ έμεινε για πέμπτο ματς μακριά από τα τρίποντα (0-2-3, 4/5 NG & under 2,5) και μακριά από το σπίτι της μετράει 5/5 ήττες, αν και η εικόνα της είναι καλύτερη από ότι υποδηλώνουν τα αποτελέσματά της. Χαμηλό μας φαίνεται το 1,85 στον άσο για την πάντα απρόβλεπτη Οβιέδο, η Μπιλμπάο Β’ μπορεί να συνεισφέρει ώστε να επιβεβαιωθεί το over 2,25 στο 1,975 της Bet365.

1646. ΑΛΑΒΕΣ – ΑΛΜΠΑΘΕΤΕ

Σπουδαία νίκη επί της μέχρι πρότινος πρωτοπόρου Κόρδοβα πέτυχε η Αλαβές, ανατρέποντας μάλιστα το εις βάρος της σκορ, και διατηρήθηκε στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας. Η Αλμπαθέτε έπειτα από τρεις κολλητές ήττες, νίκησε με 2-0 τη Λούγκο και θέλει τώρα να βελτιώσει και τις εκτός έδρας επιδόσεις της (0-2-3 εκτός, 3/5 over 2,5, 4/5 GG). Δυνατή η Αλαβές εντός (3-1-1, 3/5 over 2,5), οριακό πάντως το 2,00 στον άσο, αρκετά πιθανό το να έχουμε εκατέρωθεν σκοράρισμα.

1631. ΛΑΡΙΣΑ ΑΕΛ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937

Θεσσαλικό ντέρμπι, με μεγάλη αντιπαλότητα και μίσος από τους οπαδούς των δύο ομάδων. Μέχρι στιγμής η Λάρισα δείχνει να έχει το πάνω χέρι στην κατηγορία (4-1-0), ακόμα και όταν δεν είναι καλή (όπως εκτός έδρας με τον Απόλλωνα την προηγούμενη αγωνιστική) καταφέρνει να μην χάσει (0-0). Για το κύπελλο κέρδισε με… χαρακτηριστική ευκολία (τεράστια η κίνηση της αγοράς προς το over) τον Πανευλεσινιακό με 1-4. Ο Ολυμπιακός Βόλου έχασε με ανατροπή από τα Χανιά για το κύπελλο μεσοβδόμαδα (1-2) με φοβερό γκολ στο τέλος του ματς από τον Λίτα, με μακρινό σουτ. Ο Σούλης Παπαδόπουλος, παράταξε εναλλακτική ενδεκάδα, αφού ο μεγάλος στόχος είναι το πρωτάθλημα. Περιμένουμε μεγάλη μάχη, αρκετά αμφίρροπο παιχνίδι, δίνουμε ένα προβάδισμα στην έδρα, αλλά το 1,60-1,65 σε ντέρμπι δεν έχει καμία λογική. Περιμένουμε να παίξει σφιχτά ο Βόλος και γι’ αυτό το under 2,5 το θεωρούμε πιθανό, όπως και οι μπουκ (στο 1,55). Παιχνίδι με τρομερό κλίμα έχθρας, θα το αφήσουμε.

1660. AEK ΛΑΡΝΑΚΑΣ - ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ

Άμεση επιστροφή στα τρίποντα για την ΑΕΚ (6/1/1)αφού επικράτησε με 2-0 στο Δασάκι κόντρα στον Εθνικό, σε ένα παιχνίδι που ήταν το απόλυτο αφεντικό. Η Ομόνοια βρήκε επιτέλους αντίπαλο να ξεσπάσει αφού κέρδισε με 6-0 την Πάφο, ενώ το σκορ μπορούσε να πάρει και μεγαλύτερες διαστάσεις όπως εξελίχθηκε. Μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής, δεν βρίσκουμε λόγο να μπλέξουμε στοιχηματικά.

1667. ΣΙΕΝΣΙΑΝΟ - ΑΛΙΑΝΣΑ ΛΙΜΑ

Η απογοητευτική πορεία της Αλιάνσα Λίμα συνεχίστηκε, γνωρίζοντας την ήττα από την Αγιακούτσο με 1-0 εντός έδρας. Το κλίμα στην ομάδα είναι άσχημο, με τον προπονητή να είναι ένα βήμα πριν την απόλυση. Δεν μπόρεσε να κοιτάξει στα μάτια την ανώτερη Μελγκάρ η Σιενσιάνο, γνωρίζοντας δίκαια την ήττα με 5-1. Βαθμούς αναζητούν οι γηπεδούχοι, για τη μάχη της παραμονής. Προβάδισμα στον άσο.

1668. ΑΜΒΟΥΡΓΟ – ΑΝΝΟΒΕΡΟ

Το Αμβούργο είναι ξεκούραστο και στα τελευταία του παιχνίδια έβγαλε και πάλι το καλό του πρόσωπο. Οι φιλοξενούμενοι τα έκανα μούσκεμα στα τελευταία τους επίσημα παιχνίδια, πονάνε πίσω και μέχρι στιγμής δεν φαίνεται πως ο τεχνικός της ομάδας έχει βρει τη λύση. Οι γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο λόγο για το τρίποντο, στην απόδοση 2,00 της Bet365 ο άσος μπορεί να τιμηθεί.

1674. ΣΠΑΡΤΑΚ ΜΟΣΧΑΣ – ΟΥΡΑΛ

Οι αποδόσεις του άσου δεν αντικατοπτρίζουν σε καμία περίπτωση τη δυσκολία του ματς, οι γηπεδούχοι (2-2-3) προέρχονται από αποκλεισμό στο κύπελλο και μέσα στο σπίτι τους δεν είναι καθόλου αξιόπιστοι. Η Ουράλ (3-2-2) μακριά από την έδρα της παίρνει αποτελέσματα και στα τελευταία 6 παιχνίδια της μετράει 4 νίκες (4-1-1). Πάσο ή κόντρα.

1669. ΣΠΕΤΣΙΑ - ΒΙΡΤΟΥΣ ΕΝΤΕΛΑ

Τρίτο παιχνίδι που μένει μακριά από τις νίκες η Σπέτσια (0-2-1) με το 1-1 στην έδρα της Μόντενα, θέλει να επιστρέψει στα τρίποντα στο γήπεδό της (2-2-0 εντός), όπου και αντιμετωπίζει δυσκολίες στο σκοράρισμα, αφού σε κανένα από αυτά τα τέσσερα δεν κατόρθωσε να σκοράρει πάνω από μια φορά. Η Εντέλα με όπλο την άμυνα έχει κατορθώσει να μείνει αήττητη στα πιο πρόσφατα πέντε, έχοντας μάλιστα κρατήσει την εστία της απαραβίαστη (2-3-0, 5/5 under 1,5). Με τίποτα δεν είναι για 1,60 ο άσος, η Σπέτσια αντιμετωπίζει προβλήματα όταν πρέπει να διασπάσει κλειστές άμυνες, και απέναντι στην Εντέλα είναι ακριβώς αυτό που θα βρει μπροστά της, εκτός των άλλων το ματς έχει χαρακτήρα γειτονικού ντέρμπι και κρύβει ιδιαιτερότητες.

1679. ΟΝΤΕΝΣΕ – ΜΠΡΟΝΤΜΠΙ

Άμυνα δεν ξέρει να παίζει και η αστάθεια αποτελεί το μεγάλο της πρόβλημα. Ο Κεντ Νίλσεν μπορεί τουλάχιστον να στηρίζεται στην επίθεση της Οντένσε, που πετάει φωτιές αλλά με τη δεύτερη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος σίγουρα δεν πρέπει να είναι ευχαριστημένος. Αναγκαστικά θα πρέπει πάλι να αλλάξει την ενδεκάδα του λόγω απουσιών και υποδέχεται μία Μπρόντμπι που δέχεται δύσκολα γκολ. Η φιλοξενούμενη έρχεται από μεσοβδόμαδο ματς κυπέλλου και ίσως πληρώσει την κούραση αφού το ρόστερ της είναι μεγάλο, αλλά δεν έχει τόσες πολλές ποιοτικές λύσεις στον πάγκο. Τουλάχιστον γυρίζει ηγέτης της άμυνας, Ντάνιελ Άγκερ, από την τιμωρία του. Πάντα είναι σφιχτά τα ματς μεταξύ των δύο ομάδων, δε νομίζουμε να αλλάξει κάτι αυτή τη φορά και οι αποδόσεις το επιβεβαιώνουν. Προσπερνάμε.

1717. ΣΑΝΤΕΦΙΟΡΝΤ – ΣΤΡΟΜΣΓΚΟΝΤΣΕΤ

Προτελευταία αγωνιστική στην πρώτη κατηγορία της Νορβηγίας. Για ακόμα ένα παιχνίδι η Σάντεφιορντ (4-2-8 εντός) αυτοκτόνησε, αφού παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε της Οντ στο 86ο λεπτό της μεταξύ τους αναμέτρησης, κατόρθωσε να δεχθεί δυο τέρματα μέχρι τη λήξη του αγώνα για να γνωρίσει τελικά την ήττα με 3-4. Παρέμεινε έτσι ουραγός της βαθμολογίας, στο -6 από τα μπαράζ σωτηρίας και με 2 μόνο αγωνιστικές να απομένουν για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, δεν έχει ουσιαστικές ελπίδες παραμονής. Η Στρόμσγκοντσετ (6-2-6 εκτός) αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ 3-3 με τη Ρόζενμποργκ και διατηρεί μαξιλαράκι δυο βαθμών από την τέταρτη θέση. Είναι αήττητη εδώ και εννέα ματς (7-2-0) και με νίκη θα κάνει μεγάλο βήμα για να κλειδώσει το εισιτήριο για την Ευρώπη. Μεγάλες οι διαφορές των δυο ομάδων, οι γηπεδούχοι φαίνεται να αποδέχονται πια το γεγονός ότι του χρόνου θα παίζουν στη δεύτερη κατηγορία, εύκολα ή δύσκολα οι φιλοξενούμενοι θα πάρουν τη νίκη.

1716. ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ – ΧΑΟΥΓΚΕΣΟΥΝΤ

Αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι, η Ρόζενμποργκ εξασφάλισε και μαθηματικά το πρωτάθλημα χάρη στο 3-3 που απέσπασε από τη Στρόμσγκοντσετ και πλέον στρέφει το ενδιαφέρον της στις υποχρεώσεις της στο Γιουρόπα (την Πέμπτη υποδέχεται τη Λάτσιο) και στον τελικό κυπέλλου στα τέλη του Νοέμβρη. Η Χάουγκεσουντ έχει σωθεί εδώ και καιρό και διανύει ένα αδιάφορο κλείσιμο στην τρέχουσα σεζόν (τρεις σερί ήττες). Κανένας λόγος ενασχόλησης εδώ.

1713. ΛΙΛΕΣΤΡΟΜ – ΣΑΡΠΣΜΠΟΡΓΚ 08

Αδιάφορο βαθμολογικά ματς, η Λίλεστρομ (8-3-3 εντός) βρίσκεται σε καλή κατάσταση (5-2-1 στα τελευταία οχτώ), η Σάρπσμποργκ (2-7-5 εκτός) σκέφτεται τον επερχόμενο τελικό κυπέλλου. Τέσσερις σερί νίκες μπροστά στο κοινό της μετράει η Λίλεστρομ, μπορεί να της κάνει πέντε, τίμιο το 1,87 του άσου στον Stoiximan.

1719. ΤΡΟΜΣΟ – ΜΠΟΝΤΟ ΓΚΛΙΜΤ

Καίγεται για βαθμούς η Τρόμσο (4-6-4 εντός) καθώς βρίσκεται μόλις στο +1 από την επικίνδυνη ζώνη, ωστόσο δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, με μόλις μια νίκη στα πιο πρόσφατα 12 παιχνίδια της (1-4-7). Ξέμεινε από στόχους η Μπόντο Γκλιμτ (4-3-7 εκτός) , δεν κερδίζει στα πιο πρόσφατα τέσσερα (0-2-2) και ήδη καταστρώνει τα πλάνα της για τη νέα χρονιά. Μονόπλευρο το κίνητρο, η Τρόμσο με νίκη θα έχει κάνει πολύ σημαντικό βήμα για τη σωτηρία της, ωστόσο οι αποδόσεις που κυκλοφορούν είναι ανάλογα προσαρμοσμένες και είναι στην κρίση του καθενός το κατά πόσο θέλει να ασχοληθεί.

1714. ΜΙΟΝΤΑΛΕΝ – ΑΑΛΕΣΟΥΝΤ

Μονόπλευρο το ενδιαφέρον και εδώ, η Μιοντάλεν (4-3-7 εντός) παλεύει για να βγει από την επικίνδυνη ζώνη (-2 από την απευθείας σωτηρία, -1 από τα μπαράζ), αλλά δείχνει ανήμπορη να τα καταφέρει, έχοντας συμπληρώσει πια οχτώ ματς χωρίς νίκη (0-2-6). Η Άαλεσουντ (3-2-9 εκτός) δεν έχει βαθμολογικό κίνητρο, αλλά χτυπάει στα ίσα όλα της τα παιχνίδια για την ώρα. Το 1,83 στον άσο κρίνεται ασύμφορο για μια ομάδα που έχει μόλις ένα τρίποντο στα τελευταία 16 παιχνίδια της (1-4-11), αντί αυτού θα στραφούμε προς τα πολλά γκολ (GG & over 2,5 στο 1,80 στην Bet365), με τους γηπεδούχους να οφείλουν να κυνηγήσουν μέχρι τέλους τη νίκη και τους φιλοξενούμενους να μετρούν 6/8 GG & over στις πιο πρόσφατες εξόδους τους.

1712. ΒΑΛΕΡΕΝΓΚΑ – ΟΝΤ

Στο κυνήγι της τέταρτης θέσης, που ίσως δώσει ευρωπαϊκό εισιτήριο (αν η Ρόζενμποργκ πάρει το κύπελλο απέναντι στη Σάρπσμποργκ) βρίσκεται η Βαλερένγκα (7-1-6 εντός), η οποία έχει μείνει αήττητη στα πιο πρόσφατα πέντε (3-2-0) και δείχνει διάθεση να εξαντλήσει τις πιθανότητές της μέχρι τέλους. Η Οντ (8-3-3 εκτός) είναι η ομάδα που καταλαμβάνει την τέταρτη θέση και ρίχνει ματιές και προς την τριάδα, που εξασφαλίζει σίγουρα τη συμμετοχή στο Γιουρόπα. Αμφίρροπη αναμέτρηση ως προς τον τελικό νικητή, με την ισοπαλία να μην κάνει στην ουσία σε καμία από τις δυο ομάδες, θα κρατήσουμε τα πολλά γκολ.

1715. ΜΟΛΝΤΕ – ΒΙΚΙΝΓΚ

Ενθουσιασμός στις τάξεις της Μόλντε (7-4-3 εντός), η πρόσληψη του Σόλσκιερ συνοδεύτηκε από δυο νίκες, με την ψυχολογία να έχει ανέβει κατακόρυφα στο στρατόπεδο της ομάδας. Βρίσκεται στο -5 από την τέταρτη θέση και πολύ δύσκολα θα διεκδικήσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, ενώ επιπλέον έχει να σκέφτεται και το επερχόμενο παιχνίδι της την Πέμπτη με αντίπαλο τη Σέλτικ για το Γιουρόπα Λιγκ. Η Βίκινγκ (7-0-7 εκτός) θα δώσει μέχρι τέλους τη μάχη για την Ευρώπη, για την ώρα είναι στο -3 από την τριάδα και στο -1 από την τέταρτη θέση. Μπορεί η Βίκινγκ να έχει μεγαλύτερη ανάγκη για τους βαθμούς, αλλά βγάζει κόπωση τον τελευταίο καιρό και έχει συμπληρώσει τρεις ήττες στις πιο πρόσφατες τέσσερις εξόδους της, από την άλλη η Μόλντε δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να χαριστεί, αφού θέλει να χτίσει μομέντουμ. Δεν θα μπλέξουμε pregame, θα κάνουμε αναμονή για το live.

1718. ΣΤΑΜΠΑΕΚ – ΣΤΑΡΤ

Τους βαθμούς για διαφορετικούς λόγους θα ψάξουν οι δυο ομάδες, από τη μια η Στάμπαεκ (9-2-3 εντός) θέλει να μείνει εντός της πρώτης τριάδας (στο +2 από την τέταρτη για την ώρα), από την άλλη η Σταρτ για να βγει εκτός επικίνδυνης ζώνης (είναι στη θέση των μπαράζ, στο -1 από τη σωτηρία και στο +1 από τον απευθείας υποβιβασμό). Από δυο σερί ήττες έρχονται οι γηπεδούχοι, από 13 παιχνίδια χωρίς τρίποντο (0-3-10) οι φιλοξενούμενοι, δεν βρίσκουμε αξία στις τιμές του άσου, αλλά θεωρούμε ότι η Στάμπαεκ δεν θα σκοντάψει.

1675. ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ - ΜΟΥΣΚΡΟΝ ΠΕΡ.

Γκέλαρε μεσοβδόμαδα στην έδρα της Κορτράικ η Άντερλεχτ (4-3-0), μένοντας στο 1-1 και πλέον έπεσε από την κορυφή της βαθμολογίας. Στις καθυστερήσεις ισοφαρίστηκε η Μουσκρόν (2-2-2 εκτός) από την ουραγό Βέστερλο, μένοντας στο 2-2, έπειτα από το μεγάλο διπλό κόντρα στην Γκενκ με 0-4. Λογικό φαβορί η Άντερλεχτ, αλλά στο 1,20 δεν μπορούμε να τη στηρίξουμε. Σκοράρει με άνεση η Μουσκρόν, η οποία μετράει 10/13 GG και 5/6 μακριά από το σπίτι της. Ελκυστικές οι αποδόσεις του αμφίσκορου.

1728. ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ – ΜΑΛΑΓΑ

Στην πρώτη της νίκη στο «Ελ Μολινόν» στοχεύει η Σπ. Χιχόν (0-2-2), στο πρώτο της γκολ η Μάλαγα που έμεινε άσφαιρη και στις 4 εξόδους της (0-1-3) αλλά πρέπει να λάβουμε υπόψη και τις αντιπάλους της (Μπαρτσελόνα, Ρεάλ, Βαλένθια). Οι Ανδαλουσιάνοι προσέχουν αρκετά τα νώτα τους και έχουν τη χειρότερη επίθεση της κατηγορίας με μόλις 5 γκολ ενεργητικό, το ματς μοιάζει να είναι κομμένο και ραμμένο για τον συνδυασμόNG&under3,5 στο 1,95 του Stoiximan που βρίσκεται ήδη στις επιλογές των YoungGuns . Διαβάστε περισσότερα εδώ.

---. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΑΕΚ

Πρόκειται για το μεγάλο ντέρμπι της Αθήνας. Ο Παναθηναϊκός(4-0-0 εντός) γνώρισε την ήττα με πολύ κακή εμφάνιση στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της προηγούμενης αγωνιστικής, με την γκρίνια να επανέρχεται στο στρατόπεδο των «πρασίνων». Την Τετάρτη η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου επικράτησε χωρίς προβλήματα του Λεβαδειακού τη Λεωφόρο με 3-0 για το θεσμό του κυπέλλου. Η ΑΕΚ(1-1-2 εκτός) μετά το διασυρμό από τον Ολυμπιακό έψαχνε την αντίδραση και τη βρήκε με το Στέλιο Μανωλά υπηρεσιακό προπονητή. Την προηγούμενη αγωνιστική έκανε φύλλο και φτερό τον Ηρακλή, τον οποίο κέρδισε με 5-1, ενώ μεσοβδόμαδα απέδρασε από την Ξάνθη, νικώντας με 0-1 την ομώνυμη ομάδα για το κύπελλο. Την ίδια μέρα ανακοινώθηκε η πρόσληψη του Γκουστάβο Πογιέτ από τη διοίκηση του «Δικεφάλου», με τον Ουρουγουανό τεχνικό με θητεία στα γήπεδα της Αγγλίας, να πραγματοποιεί το ντεμπούτο του στη Λεωφόρο. Λόγω έδρας και παράδοσης (25-16-10) είναι λογικό να δίνεται φαβορί ο Παναθηναϊκός. Ωστόσο, με την ψυχολογία της ΑΕΚ πολύ ανεβασμένη, θα στηρίξουμε την «Ένωση» στο +0,5 ασιατικό διπλό (Χ2) στο 1,80 τηςBet365.

1732. ΤΕΠΛΙΤΣΕ - ΣΛΑΒΙΑ ΠΡΑΓΑΣ

Μετά την εντός έδρας ήττα από τη Γιχλάβα, η Τέπλιτσε (3-2-1 εντός) έψαχνε αποδείξεις στο σπίτι της Ζλιν και τις βρήκε, κερδίζοντας με 1-2 και επιστρέφοντας στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας. Τρίτο ματς δίχως νίκη (0-2-1) για τη Σλάβια (2-1-2 εκτός) η ήττα στο γήπεδο της από την Όλομουτς με 0-2, σε ένα ματς όπου ο τερματοφύλακας της βρέθηκε σε πολύ άσχημη ημέρα. Η φόρμα των ομάδων και η δυναμική της Τέπλιτσε στο σπίτι της μας οδηγούν στον άσο, αλλά θεωρούμε πως η Σλάβια αργά ή γρήγορα θα βρει τα πατήματα της.

1734. ΤΟΛΟΥΚΑ - ΚΛΑΜΠ ΑΜΕΡΙΚΑ

Από δύο αρνητικά αποτελέσματα προέρχεται η Τολούκα (4-1-2 εντός), η οποία ηττήθηκε με 3-2 στην έδρα της Βερακρούζ για το πρωτάθλημα, ενώ μεσοβδόμαδα με πολλούς βασικούς γνώρισε τον αποκλεισμό από το κύπελλο με 1-0 από τη Γουαδαλαχάρα, δείχνοντας πως υπάρχει κούραση στην ομάδα. Εντός έδρας ήττα-σοκ γνώρισε η Κλαμπ Αμέρικα (5-0-2 εκτός) από την Κερετάρο με 0-1 την προηγούμενη αγωνιστική και θα πρέπει να καλύψει την γκέλα αυτή. Οι δύο ομάδες βρίσκονται πολύ κοντά στην εξασφάλιση των πλέι-οφ, ουσιαστικά ο νικητής πετυχαίνει το στόχο. Παρόλα αυτά, αμφότερες θα κοιτάξουν πρωτίστως να μη χάσουν, μιας και διακυβεύονται πολλά. Πιθανή η ισοπαλία.

1735. ΑΛΜΕΡΙΑ – ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ

Με καινούργιους προπονητές παρατάχθηκαν αμφότερες την προηγούμενη αγωνιστική, η Αλμερία ηττήθηκε στην έδρα της Μαγιόρκα, ενώ η Βαγιαδολίδ επικράτησε μπροστά στο κοινό της επί της Μιραντές. Είναι νωρίς ακόμα για να βγουν ασφαλή συμπεράσματα για τις δυο ομάδες, θα το προσπεράσουμε.

1738. ΚΛΟΥΖ – ΣΤΕΑΟΥΑ

Συνέρχεται η Κλουζ, πέτυχε δυο σερί εκτός έδρας νίκες (μια για το πρωτάθλημα και μια για το κύπελλο) και θέλει να χτίσει σερί προκειμένου να προσεγγίσει την πρώτη εξάδα. Η Στεάουα έρχεται από τρεις σερί ισοπαλίες, με την πιο πρόσφατη από αυτές να μην της στοιχίζει τελικά αφού πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση του κυπέλλου στα πέναλτι. Αμφίρροπη προμηνύεται η αναμέτρηση, καμιά από τις δυο δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, καλύτερα να απέχουμε.

1762. ΚΙΛΜΕΣ – ΟΥΡΑΚΑΝ

Κίνητρο έχουν και οι δύο ομάδες, αρχικά η Κίλμες (6-2-6) διατηρεί ελπίδες για συμμετοχή της στα πλέι-οφ του Κόπα Λιμπερταδόρες και μόνο με νίκη θα μείνει στο κόλπο. Η Ουρακάν από την άλλη θέλει ουσιαστικά ένα βαθμό για να σωθεί και μαθηματικά, λογικά όμως δεν θα αντιμετωπίσει κανέναν πρόβλημα καθώς οι ομάδες που την απειλούν έχουν αρκετά δύσκολο πρόγραμμα την τελευταία αγωνιστική. Πάμε με την έδρα και πιο δυνατό κίνητρο των γηπεδούχων.

1386. ΝΤΑΝΟΥΜΠΙΟ - ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΜΟΝΤΕΒΙΔΕΟΥ

Σε μέτρια νερά κινούνται αμφότερες μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα. Καμία από τις δύο ομάδες δεν είναι αξιόπιστη, δε θα κρατήσουμε κάτι.

1751. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΪΤ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΡΕΝΤΙΣΤΑΣ

Ένα αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων τρέχει η Ρίβερ (3-1-0), η οποία δείχνει ότι θα είναι από τους πρωταγωνιστές του φετινού πρωταθλήματος. Προέρχεται από την ισοπαλία 1-1 εκτός κόντρα στη Σέρο. Εφτά ματς χωρίς να γευτεί τη χαρά της νίκης παραμένει η Ρεντίστας, προερχόμενη από την ήττα 2-0 κόντρα στη Ντανούμπιο. Άσος.

1385. ΕΛ ΤΑΝΚΕ ΣΙΣΛΕΪ – ΣΕΡΡΟ

Τρίτη σερί ήττα για τους γηπεδούχους (1-0 κόντρα στη Χουβεντούδ), με τη γκρίνια στις τάξεις της ομάδας συνεχώς να μεγαλώνει. Σε αντίθετη τροχιά η Σέρο, η οποία τρέχει ένα αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων, προερχόμενη από την ισοπαλία 1-1 κόντρα στη Ρίβερ. Κρατάμε το διπλό.

1737. ΟΥΝΙΟΝ ΚΟΜΕΡΣΙΟ - ΝΤΕΠ. ΣΑΝ ΜΑΡΤΙΝ

Ντεφορμέ παρουσιάζεται τις τελευταίες αγωνιστικές η Κομέρσιο, αγνοώντας τη νίκη για πέντε παιχνίδια. Προέρχεται από την ήττα με 1-0 κόντρα στην Άουριτς, σε ένα ματς που δικαιούταν κάτι παραπάνω. Ντεφορμέ και η Σαν Μαρτίν, η οποία δεν μπόρεσε να συνεχίσει την φανταστική της πορεία των πρώτων αγωνιστικών. Προέρχεται από την ήττα με 2-0 κόντρα στη Σπόρτινγκ Κριστάλ εντός έδρας. Άσος.

1740. ΖΟΥΛΤΕ ΒΑΡΕΓΚΕΜ – ΚΟΡΤΡΑΪΚ

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη και πάλι με τεσσάρα, αυτή τη φορά όμως χωρίς άγχη και ανατροπές για τη Ζούλτε (4-2-1 εντός), η οποία διέλυσε με 4-0 τη Σεντ Τρούιντεν και σκαρφάλωσε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας. Πολύτιμο βαθμό απέσπασε η Κορτράικ (1-1-4 εκτός) κόντρα στην Άντερλεχτ, μένοντας στο 1-1. Εάν δε μιλούσαμε για τοπικό ντέρμπι, θα ήμασταν πιο ζεστοί όσον αφορά τον άσο, τώρα απλώς θα απέχουμε.

1778. ΣΑΝΤΟΣ – ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ

Αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο ομάδες που έχουν τον ίδιο στόχο, την έξοδο στο επόμενο κόπα Λιμπερταδόρες. Στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα η Σάντος, η οποία έρχεται από τη λευκή ισοπαλία κόντρα στη Φιγκεϊρένσε εκτός. Εντός έδρας η Σάντος είναι πολύ δυνατή, έχοντας ρεκόρ 13-2-1. Στην όγδοη θέση της βαθμολογίας η Παλμέιρας, απέχοντας δύο βαθμούς από τις θέσεις του Λιμπερταδόρες. Την προηγούμενη αγωνιστική γνώρισε την ήττα από τη Σπορτ Ρεσίφε με 2-0 εντός έδρας. Δε θα επιλέξουμε πλευρά, θα κρατήσουμε το over, αφού οι δύο ομάδες σκοράρουν με ευκολία.

1777. ΓΚΡΕΜΙΟ – ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ

Στην τρίτη θέση της βαθμολογίας η Γκρέμιο, δεν έχει ελπίδες για το πρωτάθλημα, θέλει όμως να σιγουρέψει την έξοδό της στο Λιμπερταδόρες. Αγνοεί τη νίκη για δύο παιχνίδια, προερχόμενη από τη λευκή ισοπαλία εκτός έδρας κόντρα στη Βάσκο. Απογοητευτική χρονιά για τη Φλαμένγκο, η οποία πολύ δύσκολα θα προλάβει τις θέσεις του Λιμπερταδόρες. Προέρχεται από την ήττα με 1-0 κόντρα στην Κορίνθιανς, η οποία ήταν η τρίτη συνεχόμενη. Κρατάμε τον ασιατικό άσο -0,75.

1779. ΣΑΠΕΚΟΕΝΣΕ - ΑΤΛ.ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ

Στο μέσο της βαθμολογίας θα περιοριστεί η Παραναένσε, αφού δεν μπόρεσε να διατηρηθεί σε υψηλό επίπεδο. Προέρχεται από τη νίκη με 1-0 κόντρα στη Φλουμινένσε εκτός. Αναζητά βαθμούς για να μην μπλέξει στη μάχη της παραμονής η Τσαπεκοένσε, βρισκόμενη στο +7 από την επικίνδυνη ζώνη. Θα δώσουμε ελαφρύ προβάδισμα στον ασιατικό άσο -0,25.

1776. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝΕΪΡΟ – ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ

Τελευταία ευκαιρία για την Ατλέτικο Μινέιρο να μπει για τα καλά στη μάχη του τίτλου. Σε περίπτωση που κερδίσει την πρωτοπόρο Κορίνθιανς, την πλησιάζει στους πέντε βαθμούς, με τη μάχη του τίτλου να αναμένεται στη συνέχεια συγκλονιστική. Από νίκες προέρχονται αμφότερες, 2-1 η Μινέιρο την Πόντε Πρέτα εντός, 1-0 τη Φλαμένγκο η Κορίνθιανς εντός. Ματς ωραίο να το παρακολουθήσουμε, όχι όμως να ποντάρουμε.

1752. ΚΟΜΠΡΕΣΑΛ - ΟΥΝ. ΚΑΤΟΛΙΚΑ

Σπουδαία νίκη εκτός έδρας για την Κομπρεσάλ την προηγούμενη αγωνιστική, 2-0 την Ουνιόν λα Καλέρα, δείχνοντας ότι μπορεί να πάρει αποτελέσματα και εκτός έδρας. Από νίκη έρχεται και η Κατόλικα, 2-0 την Παλεστίνο, εκμεταλλευόμενη τη δυνατή της έδρα. Οι φιλοξενούμενοι είναι καλύτερη ομάδα, όμως οι αποδόσεις είναι χαμηλές. Θα κρατήσουμε το over, συμβαδίζοντας με την αγωνιστική συμπεριφορά των δύο ομάδων.

1781. ΑΓΚΟΥΙΛΑΣ ΝΤΟΡΑΝΤΑΣ - ΝΤΕΠ. ΚΟΥΚΟΥΤΑ

Ένα ακόμα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι, καθώς οι φιλοξενούμενοι έχουν ήδη υποβιβαστεί, ενώ οι γηπεδούχοι έχουν μείνει εκτός πρώτης οχτάδας που οδηγεί στα πλέι-οφ. Θα δώσουμε ελαφρύ προβάδισμα στον άσο, αν και οι αποδόσεις δεν ικανοποιούν.

1741. ΣΙΚΛΟΝ - ΡΕΑΛ ΠΟΤΟΣΙ

Κοίταξε στα μάτια τη Στρόνγκεστ η Σικλόν γνωρίζοντας όμως την ήττα με 2-1 εκτός έδρας. Αγνοούν τη νίκη για εφτά ματς οι γηπεδούχοι. Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τη Ρεάλ Ποτοσί, 2-1 εντός έδρας τη Μπλούμινγκ. Με τεράστια οικονομικά προβλήματα οι φιλοξενούμενοι, με τους παίχτες να παραμένουν απλήρωτοι για μήνες. Ελαφρύ προβάδισμα στον άσο.

1742. ΣΠΟΡΤ ΜΠΟΪΣ - ΣΑΝ ΧΟΣΕ

Άσος χωρίς αξία.

1753. ΜΠΟΑΒΙΣΤΑ – ΜΑΡΙΤΙΜΟ

Επιστροφή στο πρωτάθλημα με ισοπαλία για τη Μποαβίστα, το 0-0 στην έδρα της Νασιονάλ κρίνεται ως θετικό αποτέλεσμα, παρόλο που έμεινε χωρίς νίκη και χωρίς γκολ για τρίτο παιχνίδι (0-2-1, 3/3 under 1,5). Η Μαρίτιμο γνώρισε δεύτερη σερί ήττα στο πρωτάθλημα, αυτή τη φορά με 0-2 από την Πάκος και δείχνει ότι αδυνατεί να σταθεροποιήσει την απόδοσή της. Μέτριος ο εκτός έδρας απολογισμός των φιλοξενούμενων (0-1-3), οι γηπεδούχοι μπορεί να μετρούν μόλις 1-1-1 στο γήπεδό τους, ωστόσο έχουν αφήσει καλές εντυπώσεις, ενώ και πέρυσι εκμεταλλεύτηκαν σε μεγάλο βαθμό την έδρα τους και θεωρούμε ότι οι αποδόσεις ελαφρού αουτσάιντερ τους αδικούν, γι αυτό και ο ασιατικός άσος 0:0 στο 1,975 της Bet365 θα έχει τη στήριξή μας.

1754. ΜΠΕΤΙΣ - ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ

Την αυλαία της 9ης αγωνιστικής κλείνει η ενδιαφέρουσα αλλά και συνάμα πολύ αμφίρροπη αναμέτρηση ανάμεσα στη Μπέτις και τη Μπιλμπάο. Παρά την στήριξη από το κοινό της η Μπέτις στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν» δεν είναι αποτελεσματική έχοντας μία νίκη σε τέσσερα ματς (1-1-2). Η Μπιλμπάο επίσης τα εκτός έδρας δεν είναι το φόρτε της (0-0-2) αλλά είναι αήττητη στα τέσσερα πιο πρόσφατα (2-2-0). Στο 2,00 βγαίνει η συνδυαστική επιλογή με τα κλασικά σκοράκια 0-1/1-1/0-2/1-2 στον Stoiximan που μας καλύπτουν ουσιαστικά στην ισοπαλία και τη νίκη των Βάσκων με χαμηλό σκορ. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1755. ΛΑΤΣΙΟ – ΜΙΛΑΝ

Τέλος στο θετικό σερί της Λάτσιο που όχι μόνο δεν κατάφερε να κερδίσει στο Μπέργκαμο αλλά υποτιμώντας τη δύναμη της έδρας του αντιπάλου κατάφερε να δεχτεί γκολ σε ένα σημείο που η ίδια φάνηκε να πιέζει για τη νίκη. Η Μίλαν συνέχισε στα χνάρια της συμπολίτισσας Ίντερ κερδίζοντας μετά την Σασσουόλο (2-1) και την Κιέβο με το οριακό 1-0 δεχόμενη τρομερή πίεση στο πρώτο 45λεπτο αλλά ανεβάζοντας κατακόρυφα την απόδοσή της στην επανάληψη. Σωστές οι αποδόσεις των μπουκ, διέξοδος το GG του1,80 που ευνοείται και από την προϊστορία που θέλει τα 4/5 ανεξαρτήτου έδρας να επιβεβαιώνουν τη συγκεκριμένη επιλογή.

1774. ΝΑΝΤ – ΜΑΡΣΕΪΓ

Δεν κατάφερε η Ναντ να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Λιγκ Καπ, καθώς έμεινε εκτός στην παράταση από τη Μπουργκ. Η ήττα αυτή έβαλε στοπ στο σερί τριών νικών που είχε στο πρωτάθλημα, κρατώντας μάλιστα ανέπαφη την εστία της. Μπροστά στο κοινό της είναι δυνατή, έχει απολογισμό 3-0-2, με όλες τις νίκες της να έρχονται με λευκό παθητικό.

Έπειτα από 7 παιχνίδια μακριά από τις νίκες σε Γαλλία και Ευρώπη, η Μαρσέιγ πέρασε με 2-1 από τη Λιλ, αποτέλεσμα το οποίο φέρνει προσωρινά ηρεμία στα αποδυτήρια της ομάδας. Μετριότατη η παρουσία της στο πρωτάθλημα, μετράει συνολικά 3-3-5 (7/11 GG), ενώ ο εκτός έδρας απολογισμός της είναι μόλις 1-1-3, έχοντας δεχθεί γκολ σε όλα.

Ισχυρή στο γήπεδό της η Ναντ, έχει αναπτύξει δυναμική τον τελευταίο καιρό και αδικείται από τις αποδόσεις, τσιμπημένο το 1Χ του Stoiximan στο 1,75, μας κάνει διστακτικούς το γεγονός ότι η Ναντ είχε μεσοβδόμαδες υποχρεώσεις, ενώ η Μαρσέιγ προετοιμάστηκε ολόκληρη την εβδομάδα για το παιχνίδι αυτό.

1773. ΒΑΣΚΟ ΝΤΑ ΓΚΑΜΑ – ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ

Την ύστατη προσπάθεια για την αποφυγή του υποβιβασμού κάνει η Βάσκο, τρέχοντας ένα σερί έξι αγώνων χωρίς ήττα (1-5-0). Στο -4 από τη σωτηρία βρίσκεται αυτή τη στιγμή η Βάσκο, η οποία προέρχεται από τη λευκή ισοπαλία εντός έδρας κόντρα στη Γκρέμιο. Μέτρια τα πράγματα φέτος για τη Φλουμινένσε, η οποία ακόμα δεν έχει καταφέρει να σωθεί μαθηματικά. Προέρχεται από την ήττα με 1-0 κόντρα στην Παραναένσε, η οποία ήταν η δεύτερη συνεχόμενη. Ματς με λίγα γκολ αναμένουμε, επιλογή αποτελεί το under 2,25.

1772. ΜΠΟΛΙΒΑΡ - ΟΥΝ. ΝΤΕ ΣΟΥΚΡΕ

Άσος χωρίς αξία.

2111. ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ – ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ

Πρώτο παιχνίδια για τα ημιτελικά της Ανατολικής Περιφέρειας. Διπλά ματς, σε ισχύ ο κανονισμό του εκτός έδρας γκολ. Μετά τη σφαλιάρα της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας από την Κολόμπους (ήττα με 5-0), η Ουάσινγκτον απέκλεισε με 2-1 τη Νιου Ίνγκλαντ στα προημιτελικά της Ανατολής μεσοβδόμαδα. Την πρώτη θέση της Περιφέρειας κατέλαβε η Νέα Υόρκη, η οποία στο τελευταίο της παιχνίδι πέρασε νικηφόρα και από το Σικάγο (1-2), ούσα η κορυφαία ομάδα σε όλη τη Λίγκα. Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν και πέρυσι, με τους Ρεντ Μπουλς να αφήνουν εκτός συνέχειας την ομάδα της πρωτεύουσας. Από τη στιγμή που τα παιχνίδια είναι διπλά, δεν αξίζει να ασχοληθούμε τη νίκη των φιλοξενούμενων, οι οποίοι είναι σαφώς ανώτερη ομάδα και μπορούν να καθαρίσουν την πρόκριση από το πρώτο κιόλας ματς. Τέλος, να αναφέρουμε πως η Ουάσινγκτον δεν κέρδισε ακόμα τη Νέα Υόρκη στο φετινό πρωτάθλημα (0-1-2).

2079. ΣΕΡΟ ΠΟΡΤΕΝΙΟ - ΟΛΙΜΠΙΑ ΑΣΟΥΝΣΙΟΝ

Μεγάλο ντέρμπι, με φόντο τον τίτλο του πρωταθλητή. Στην πρώτη θέση η Σέρο Πορτένιο με 35 βαθμούς, προερχόμενη από την ανέλπιστη ήττα με 2-0 κόντρα στη Χενεράλ Ντίαζ. Στο -1 από τη Σέρο Πορτένιο βρίσκεται η Ολίμπια, η οποία έρχεται από τη νίκη με 3-2 κόντρα στη Σολ εντός έδρας. No Bet.

1763. ΜΠΑΝΦΙΛΝΤ - ΡΟΖΑΡΙΟ ΣΕΝΤΡΑΛ

Η Μπάνφιλντ διατηρεί ακόμα ελπίδες για μια θέση στη Λιγίγια του Λιμπερταδόρες καθώς αν η Ροζάριο τερματίσει στη πρώτη δυάδα τότε ανοίγει αυτόματα και η 7 θέση, κάτι τέτοιο φυσικά μπορεί να πετύχει ακόμα και με ήττα καθώς όλα λογικά θα κριθούν τη τελευταία αγωνιστική. Η Ροζάριο (8-4-2 εκτός) έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στο Λιμπερταδόρες καθώς είναι φιναλίστ κυπέλλου, μοναδικός της στόχος πλέον το πρωτάθλημα. Σε περίπτωση που η Μποκα δεν κερδίσει την ενδιαφερόμενη Τίγκρε και αυτή παράλληλα επικρατήσει της Μπάνφιλντ τότε θα έχει την ευκαιρία στη τελευταία αγωνιστική να πάρει τον τίτλο καθώς υποδέχεται την Μπόκα. Με το ισχυρό κίνητρο της Ροζάριο και το διπλό του 2,60 στον Stoiximan πήγαν οι Young Guns.

1769. ΣΑΝ ΛΟΡΕΝΤΖΟ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΤΕΜΠΕΡΛΕΪ

Ελάχιστες πλέον οι πιθανότητες κατάκτησης τίτλου για τη Σαν Λορέντζο η οποία λογικά θα αρκεστεί στην 3 θέση και τη Λιγκίγια του Κόπα Λιμπερταδόρες. Έναν βαθμό θέλει για να εξασφαλίσει μαθηματικά την παραμονή της η Ατλέτικο Τέμπερλεϊ η οποία όμως ουσιαστικές ελπίδες να πάρει αποτέλεσμα μέσα στην έδρα των «Αγίων» δεν έχει.

1765. ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ – ΤΙΓΚΡΕ

Με νίκη η Μπόκα παίρνει το πρωτάθλημα, φυσικά δεν πρόκειται να έχει εύκολο έργο καθώς η Τίγκρε έχει κίνητρο και δεν πρόκειται να πέσει αμαχητί. Πολύ χαμηλός ο άσος για να ασχοληθούμε pregame, καλύτερα να το αφήσουμε για το live.

1788. ΟΥΝΙΑΟΤΟΝΟΜΑ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΟΥΙΛΑ

Αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι, καθώς οι γηπεδούχοι υποβιβάστηκαν και μαθηματικά, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν μείνει εκτός πλέι-οφ. Άγνωστο πως θα παραταχθούν οι δύο ομάδες, δε θα μπλέξουμε.

1388. ΠΕΝΙΑΡΟΛ - ΒΙΛΑ ΤΕΡΕΖΑ

Άσος χωρίς αξία.

1794. ΟΥΝΙΒΕΡΣΙΤΑΡΙΟ - ΣΠΟΡΤ ΧΟΥΑΝΚΑΓΙΟ

Σπουδαίο ματς, με φόντο το πρωτάθλημα. Όποιος χάσει θα τεθεί ουσιαστικά εκτός μάχης τίτλου. Το θετικό σερί για την Ονιβερσιτάριο έλαβε τέλος στην έδρα της Χουάνουκο, πληρώνοντας τα αμυντικά της λάθη, γνωρίζοντας την ήττα με 3-2. Από νίκη προέρχεται η Χουανκάγιο, η οποία εκμεταλλεύτηκε την έδρα της, κερδίζοντας 2-0 τη Σπορτ Λορέτο. Οι αποδόσεις δε αντικατοπτρίζουν τη δυσκολία του ματς, κρατάμε το Χ2.

1795. ΜΠΛΟΥΜΙΝΓΚ - ΧΟΡΧΕ ΓΟΥΙΛΣΤΕΡΜΑΝ

Δεν μπόρεσε να πάρει θετικό αποτέλεσμα στο υψόμετρο η Μπλούμινγκ, γνωρίζοντας την ήττα με 2-1 κόντρα στη Ρεάλ Ποτοσί. Δύσκολη νίκη με 4-3 για τη Γουίλστερμαν την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στη Νασιονάλ Ποτοσί εντός έδρας. Οι φιλοξενούμενοι παραδοσιακά δυσκολεύονται στην έδρα της Μπλούμινγκ, θα δώσουμε προβάδισμα στο άσο.

1810. ΓΚΟΪΑΣ – ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Από το κακό στο χειρότερο βαδίζει η Γκοϊάς, η οποία τρέχει ένα σερί πέντε συνεχόμενων ηττών, βρισκόμενη πλέον εντός ζώνης υποβιβασμού. Τελευταία ήττα αυτή κόντρα στην Κρουζέιρο με 1-0 εντός. Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για την Ιντερνασιονάλ (1-0 εντός την Τζόινβιλ), η οποία θα δώσει μάχη μέχρι το τέλος για μία θέση στο επόμενο Κόπα Λιμπερταδόρες. Αποδόσεις εκτός πραγματικότητας, θα κρατήσουμε το ασιατικό διπλό +0,25.

1796. ΑΟΥΝΤΑΞ ΙΤΑΛΙΑΝΟ - ΣΑΝΤΙΑΓΚΟ ΓΟΥΟΝ.

Ανεβάζει στροφές η Άουνταξ, η οποία τρέχει ένα σερί τριών συνεχόμενων νικών, με τελευταία αυτή κόντρα στην Κονσεπσιόν με 2-1 εντός. Σπουδαία νίκη για τους φιλοξενούμενους την προηγούμενη αγωνιστική, κερδίζοντας στο ντέρμπι την Ουνιβερσιδάδ ντε Τσίλε με 1-0 εκτός έδρας. Δύσκολο ματς, το αφήνουμε στην άκρη.

1784. ΙΝΤΕΠ. ΣΑΝΤΑ ΦΕ – ΕΝΒΙΓΚΑΔΟ

Από σπουδαία πρόκριση στον ημιτελικό του Σουνταμερικάνα προέρχεται η Σάντα Φε, αποκλείοντας σε διπλά παιχνίδια την Ιντεπεντιέντε. Δεν έχουν εξασφαλίσει ακόμα την είσοδό τους στα πλέι-οφ οι γηπεδούχοι, με το πρόγραμμα που ακολουθεί να είναι εξαιρετικά δύσκολο, έχοντας εκτός των ματς του πρωταθλήματος, το Σουνταμερικάνα και το κύπελλο. Τρέχουν να προλάβουν την πρώτη οχτάδα οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι απέχουν από αυτή δύο βαθμούς. Κρυφοκοιτάμε την κόντρα.

2112. ΠΟΡΤΛΑΝΤ ΤΑΪΜΠΕΡΣ – ΒΑΝΚΟΥΒΕΡ ΓΟΥΑΪΤΚΑΤΣ

Πρώτο παιχνίδια για τα ημιτελικά της Δυτικής Περιφέρειας. Διπλά ματς, σε ισχύ ο κανονισμό του εκτός έδρας γκολ. Με αντεπίθεση διαρκείας και τρεις συνεχόμενες νίκες στο φινάλε της κανονικής διάρκειας, το Πόρτλαντ πάλεψε για την είσοδο στην πρώτη δυάδα της Δύσης, αλλά δεν τα κατάφερε και αναγκάστηκε να πάρει μέρος στα πλέι-οφ από τα προημιτελικά. Εκεί όπου απέκλεισε το Κάνσας μέσω της διαδικασίας των πέναλτι. Με το άνετο 3-0 επί του Χιούστον, το Βανκούβερ πήρε απευθείας το εισιτήριο για τα ημιτελικά της Περιφέρειας, έχοντας μάλιστα το πλεονέκτημα η ρεβάνς να διεξάγεται στο σπίτι του. Η φόρμα των δύο ομάδων μας οδηγεί στον άσο, καθώς οι γηπεδούχοι μετράνε τέσσερις συνεχόμενες νίκες σε κανονική διάρκεια και πλέι-οφ, ενώ οι φιλοξενούμενοι πριν το τρίποντο με το Χιούστον αγνοούσαν την επιτυχία για πέντε διαδοχικούς αγώνες.

1809. ΓΟΥΑΔΑΛΑΧΑΡΑ – ΠΑΤΣΟΥΚΑ

Σπουδαία πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου πανηγύρισε μεσοβδόμαδα η Γουαδαλαχάρα (4-1-1 εντός), επικρατώντας με 1-0 της Τολούκα. Στο πρωτάθλημα δεν είχε αγωνιστική υποχρέωση την προηγούμενη εβδομάδα, καθώς αναβλήθηκε το «κλάσικο» με την Άτλας, ενώ στο τελευταίο της παιχνίδι για την Απερτούρα έμεινε στο 1-1 με την Πουέμπλα και πλέον κινδυνεύει σοβαρά να μείνει εκτός πλέι-οφ. Η Πατσούκα (3-0-3 εκτός) πήρε πολύ μεγάλης σημασίας νίκη απέναντι στη Μονάρκας με 2-0 και μπήκε ξανά στο κόλπο για την είσοδο στην πρώτη οκτάδα. Τέσσερα συνεχόμενα αμφίσκορα μετράνε μπροστά στο κοινό τους οι γηπεδούχοι, ενώ 5/6 έχουν εκτός έδρας οι φιλοξενούμενοι. Παιχνίδι στο οποίο περιμένουμε γκολ, παρά την έντονη σημασία που έχει για τους δύο μονομάχους.

1787. ΝΤΕΠΟΡΤΕΣ ΤΟΛΙΜΑ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΤΖΟΥΝΙΟΡ

Αμφότερες έχουν εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους στα πλέι-οφ, έχοντας πλέον ως στόχο να τερματίσουν όσο πιο ψηλά γίνεται, ώστε να αποφύγουν την υπερδύναμη Ατλέτικο Νασιονάλ. Θα δώσουμε ελαφρύ προβάδισμα στην έδρα.

2113. ΜΟΝΤΡΕΑΛ – ΚΟΛΟΜΠΟΥΣ

Πρώτο παιχνίδια για τα ημιτελικά της Ανατολικής Περιφέρειας. Διπλά ματς, σε ισχύ ο κανονισμό του εκτός έδρας γκολ. Το άστρο του Ντιντιέ Ντρογκμπά έλαμψε σε ακόμα ένα παιχνίδι και το Μόντρεαλ κατάφερε χάρη σε δύο γκολ του Ιβοριανού να κάνει την ανατροπή κόντρα στο Τορόντο, αποκτώντας το πλεονέκτημα της έδρας για το μεταξύ τους παιχνίδι των πλέι-οφ. Εκεί όπου η Ίμπακτ διέλυσε με 3-0 το αντίπαλο δέος στον Καναδά από το πρώτο κιόλας ημίχρονο και πήρε με άνεση την πρόκριση για τα ημιτελικά της Ανατολής. Απέναντι της το Κολόμπους, το οποίο με το εντυπωσιακό 5-0 επί της Ουάσινγκτον την τελευταία ημέρα της κανονικής διάρκειας κατάφερε να αποφύγει το γύρο των προημιτελικών, τερματίζοντας στη δεύτερη θέση της περιφέρειας. 22/34 ματς των γηπεδούχων και 26/34 των φιλοξενούμενων ήταν over 2,5 κα παρότι μιλάμε για κρίσιμα διπλά παιχνίδια, δε γίνεται να αγνοήσουμε τα πολλά γκολ.

1757. ΑΛΝΤΟΣΙΒΙ – ΙΝΤΕΠΕΝΤΙΕΝΤΕ

Εντός θέσεων πλέι-οφ του Σουνταμερικάνα η Αλντοσίβι (5-5-4 εντός) η οποία με μια νίκη στις 2 τελευταίες αγωνιστικές θα εξασφαλίσει και μαθηματικά τη συμμετοχή της στο μίνι πρωτάθλημα, φυσικά κάτι τέτοιο μπορεί να συμβεί και με ένα βαθμό σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα των ομάδων που βρίσκονται από κάτω της. Απογοητευμένη η Ιντεπεντιέντε (5-7-2 εκτός) μετά και τον αποκλεισμό της από την Ιντεπεντιέντε Σαντα Φε στο πλαίσιο των ημιτελικών του Κόπα Σουντεμερικάνα. Με νίκη εξασφαλίζει μαθηματικά τη συμμετοχή της στη Λιγκίγια του Λιμπερταδόρες. Αμφότερες έχουν κίνητρο, καλύτερη ομάδα οι φιλοξενούμενοι χωρίς καλή ψυχολογία όμως, ίσως ο βαθμός τις ικανοποιήσει αναλόγως φυσικά τα αποτελέσματα των ανταγωνιστών τους.

1790. ΤΣΙΚΟ - ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΚΑΛΙ

Δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας ματς για την Κάλι, στην ίδια πόλη. Η προηγούμενη αναμέτρηση δεν είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα για τους φιλοξενούμενους καθώς γνώρισαν την ήττα με 2-1 από την Πατριότας. Στην όγδοη θέση της βαθμολογίας η Κάλι, μην έχοντας εξασφαλίσει μαθηματικά τη συμμετοχή της στα πλέι-οφ. Αδιάφορη εμφανίζεται η Τσίκο, καθώς έχει ήδη καταφέρει να εξασφαλίσει τη σωτηρία της. Διπλό.

2114. ΣΙΑΤΛ – ΝΤΑΛΑΣ

Πρώτο παιχνίδια για τα ημιτελικά της Δυτικής Περιφέρειας. Διπλά ματς, σε ισχύ ο κανονισμό του εκτός έδρας γκολ. Χάρη στη δύναμη της έδρας, όπου μετράει ρεκόρ 7-1-0 ανεξαρτήτως διοργάνωσης στα οκτώ τελευταία παιχνίδια του, το Σιάτλ εξασφάλισε την τέταρτη θέση στη Δύση και στα προημιτελικά επικράτησε με 2-1 του Σαν Χοσέ, παίρνοντας την πρόκριση για τον επόμενο γύρο. Εκεί όπου θα βρει απέναντι του το Ντάλας, το οποίο τερμάτισε στην κορυφή της περιφέρειας και λόγω αυτού δε χρειάστηκε να δώσει αγώνα στα προημιτελικά. Μακριά από το σπίτι του δυσκολευόταν πάντως στην κανονική διάρκεια, έχοντας ρεκόρ 5-4-8 και μόλις ένα διπλό στις τέσσερις τελευταίες του εξόδους. Δίνουμε ένα μικρό προβάδισμα στην έδρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ