ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Κυριακής

Ακτινογραφία κουπονιού Κυριακής

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Κυριακής (18/10). Πηγή: Betblog.gr.

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Κυριακής.

1197. ΣΟΥΓΟΝ - ΓΙΕΓΙΟΥ ΓΙΟΥΝ.

Στη μάχη της πρωτιάς, δύσκολη μάχη αφού απέχει οκτώ βαθμούς από τη Γιέονμπουκ, η Σουγόν (9-2-5 εντός). Ρεαλιστικός στόχος είναι να κρατήσει τη δεύτερη θέση, που δίνει εισιτήριο για τους ομίλους του Ασιατικού Τσάμπιονς Λιγκ. Η Τζετζού (5-4-8 εκτός) μπήκε στα πλέι-οφ του πρώτου μισού την τελευταία στιγμή με τις δύο σερί νίκες που έκανε πριν τελειώσει η κανονική περίοδος. Σαφώς ανώτερη η Σουγόν που έχει και ρεαλιστικούς στόχους, πιστεύουμε ότι θα ξεκινήσει με το δεξί τα πλέι-οφ στην έδρα της, ο άσος του 1,85 αποτελεί επιλογή των Young Guns .

1198. ΝΤΑΕΤΖΕΟΝ - ΓΕΟΝΑΜ

Πρώτη αγωνιστική των πλέι-οφ της Νότιας Κορέας, οι ομάδες χωρίζονται σε δύο γκρουπ (έξι ομάδων) και παίζουν πέντε αγώνες. Οι ομάδες κρατούν τους βαθμούς που έχουν από την κανονική περίοδο. Σχεδόν υποβιβασμένη η Νταέτζεον (0-5-11 εντός), το μόνο που μένει είναι να περάσουν οι πρώτες αγωνιστικές να γίνει και η μαθηματική επιβεβαίωση. Η Τζεοναμ (3-5-8 εκτός) οριακά δεν τα κατάφερε να μπει στα πλέι-οφ του πρώτου μισού του βαθμολογικού πίνακα. Το διπλό στο 2,10, παρότι δεν έχει κίνητρο η φιλοξενούμενη, είναι δίκαιο, καθώς η ποιότητα της Τζέονναμ είναι σαφώς ανώτερη από την ουραγό Νταέτζεον.

1200. ΜΠΡΙΣΜΠΕΪΝ ΡΟΑΡ - ΣΕΝΤΡΑΛ ΚΟΑΣΤ ΜΑΡΙΝΕΡΣ

Με καλή εμφάνιση το Μπρίσμπεϊν πήρε το διπλό με 1-3 επί των Γουόντερερς στην πρεμιέρα και έδειξε αρκετά καλά δείγματα. Μέχρι το 34’ είχε ήδη γραφτεί το τελικό αποτέλεσμα, με τους φιλοξενούμενους να κάνουν διαχείριση του αποτελέσματος. Ήταν φανερή η ανωτερότητα τους. Οι Μάρινερς σε ένα μοιρασμένο παιχνίδι κέρδισαν με 3-2 το Περθ. Προηγήθηκαν νωρίς με ένα τυχερό γκολ, τα επόμενα δύο τέρματα τους τα σημείωσαν από τη βούλα του πέναλτι. Στην προηγούμενη σεζόν ήταν με διαφορά η χειρότερη εκτός έδρας ομάδα (0-6-8), ενδιαφέρον αποτελεί αν θα αλλάξει αυτό στη φετινή χρονιά . Ο άσος του 1,83 αποτελεί σκέψη, καθώς το Μπρίσμπεϊν έδειξε αρκετά πιο πειστική εικόνα, επίσης η έδρα αποδυναμώνει αρκετά τους φιλοξενούμενους, με βάση την περσινή τους παρουσία.

1209. ΣΕΟΝΓΚΝΑΜ - ΣΕΟΥΛ

Στη μάχη της τρίτης θέση οι δύο ομάδες, έχουν 54 βαθμούς και η Ποχάνγκ που βρίσκεται στην τρίτη θέση έχει 56. Αμφότερες έκαναν πολύ καλό τελείωμα στη σεζόν, η Σέογκναμ (7-6-3 εντός) είχε τρεις συνεχόμενες νίκες στις τελευταίες αγωνιστικές και η Σεούλ (7-3-6 εκτός) 3-1-2 πριν κλείσει την κανονική περίοδο. Μοιρασμένες οι αποδόσεις και συμφωνούμε με τους μπουκ, δεν χωρίζουν πολλά τις δύο ομάδες. Πάσο.

1212. ΠΕΡΘ ΓΚΛΟΡΙ - ΟΟΥΕΛΙΝΓΚΤΟΝ ΦΟΙΝΙΞ

Έχασε στην πρεμιέρα το Περθ με 2-3 εκτός έδρας από τους Μάρινερς. Είχαν τη βοήθεια της τύχης οι αντίπαλοι, όμως το Περθ δεν έκανε τα απαιτούμενα στον αγωνιστικό χώρο για να δικαιούται κάτι παραπάνω. Το Φοίνιξ επίσης έχασε στην πρεμιέρα με 1-2 από το Νιούκαστλ Τζετς, είχε τα ηνία του αγώνα, όμως οι Τζετς παρουσίασαν καλύτερη εικόνα και πιο έξυπνο στήσιμο στο γήπεδο. Δίνουμε τον πρώτο λόγο στην έδρας, όμως μέχρι εκεί, θέλουμε να ξαναδούμε τις δύο ομάδες.

1216. ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ - ΘΕΛΤΑ

Την αυλαία της αγωνιστικής δράσης της Κυριακής στην Ισπανία ανοίγει η αναμέτρηση Βιγιαρεάλ-Θέλτα σε ένα ζευγάρι που «μυρίζει» γκολ και από τις δύο πλευρές. Πρωτοπόρος η Βιγιαρεάλ που πριν τη διακοπή γνώρισε την πρώτη της ήττα (5-1-1), από στραβοπάτημα έρχεται και η Θέλτα (0-0 εντός με Χετάφε) στο πρώτο ματς που δεν σκόραρε έπειτα από 15 σερί αγωνιστικές στο πρωτάθλημα. Ασφαλής δείχνει η επιλογή τουGGστο 1,73 του Stoiximan , από κοντά και τοover2,5 στο 1,95 της Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1217. ΑΛΜΕΡΙΑ - ΕΛΤΣΕ

Γιατρικό στο κύπελλο βρήκε η Αλμερία, μετά από πέντε ματς χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα (0-2-3) κατάφερε να νικήσει με 2-1 την Τενερίφη και θα συνεχίσει στην επόμενη φάση, ενώ εδώ και δυο παιχνίδια συνεχίζει με υπηρεσιακό προπονητή στον πάγκο. Η Έλτσε έρχεται από δυο βαριές ήττες με σκορ 1-4 (από Γιαγκοστέρα εκτός και από Μιραντές εντός), χαλώντας τις καλές εντυπώσεις των πρώτων αγωνιστικών. Ανοιχτά τα εντός έδρας παιχνίδια της Αλμερία (2-1-1 εντός, 3/4 over 2,5 & GG), μπορεί να συνεισφέρει και η Έλτσε ώστε να επαληθευτεί το over 2,25 στο 1,975 της Bet365, με τις δυο ομάδες να διαθέτουν δυο από τις χειρότερες άμυνες της κατηγορίας.

1234. ΚΑΣΙΜΠΑΣΑ - ΣΙΒΑΣΠΟΡ

Την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος με διαφορά έχει η Κασίμπασα (3-2-2 συνολικά, 8-3 τα τέρματα, 5/7 under 2,5, 6/7 NG), η Σιβασπόρ δεν έχει ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα, με τα 6/7 παιχνίδια της να έχουν ολοκληρωθεί ισόπαλα (0-6-1, 3/7 over 2,5, 6/7 GG). Σωστά δείχνουν τα σετ που κυκλοφορούν, το παιχνίδι γυροφέρνει στην ισοπαλία.

1232. ΤΒΕΝΤΕ - ΝΑΪΜΕΓΚΕΝ

Φαβορί προσφέρεται η παραπαίουσα Τβέντε η οποία μετράει μόλις μια νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, 1-1-1 ο εντός έδρας απολογισμός της, σε όλα επιβεβαιώθηκε το over 2,5. Σε σαφώς καλύτερη κατάσταση η Ναϊμέγκεν η οποία προέρχεται από νίκη 4-1 επί της Ντεν Χάαγκ. Καμία από τις δύο ομάδες δεν είναι άξια εμπιστοσύνης, οι κακές άμυνες τους όμως μπορούν να επιβεβαιώσουν το over 2,5.

1233. ΣΠΑΡΤΑΚ ΜΟΣΧΑΣ - ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΜΟΣΧΑΣ

Από σημαντική εκτός έδρας 0-1 επί της Μορντόβια προέρχεται η Σπαρτάκ πραγματοποιώντας όμως αρκετά μέτρια εμφάνιση, 2-2-2 ο εντός έδρας απολογισμός της, στα 4 επιβεβαιώθηκε το over 2,5. Σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση η Λοκομοτίβ η οποία μετράει 4 νίκες στα τελευταία 6 παιχνίδια της, στο τελευταίο της κέρδισε και την Άμκαρ εντός έδρας με 3-0, εκτός έδρας μετράει 4-1-1 και δείχνει ικανή-τουλάχιστον-να μην ηττηθεί σε μια μέτρια σχετικά έδρα.

1231. ΜΠΟΛΟΝΙΑ – ΠΑΛΕΡΜΟ

Mατς ανάμεσα σε δύο κάκιστες ομάδες τη φετινή περίοδο, ουραγός η Μπολόνια με 3 βαθμούς σε 7 ματς, 4 σερί ήττες με 10 γκολ παθητικό μετράει η Παλέρμο. Τεράστιο ΝΟ ΒΕΤ στο πιο αντιστοιχηματικό παιχνίδι της ημέρας.

1256. ΒΑΑΣΑ - ΚΟΤΚΑ

Προτελευταία αγωνιστική στο πρωτάθλημα Φινλανδίας, με ανοιχτά μέτωπα για τον τίτλο, την Ευρώπη και τον υποβιβασμό. Σπουδαίο διπλό απέσπασε η Βάασα (6-4-6 εντός) στην έδρας της Ίλβες, με αποτέλεσμα να βρεθεί εκτός της επικίνδυνης ζώνης, στο +1 από τα μπαράζ (τη θέση δηλαδή που καταλαμβάνει η προσεχής της αντίπαλος, Κότκα) και στο +4 από τον απευθείας υποβιβασμό. Η Κότκα (2-5-9 εκτός), μπορεί να μην χάνει εδώ και τρία ματς (1-2-0), αλλά υποχώρησε στη θέση των μπαράζ και απέχει μόλις τρεις πόντους από τον απευθείας υποβιβασμό. Το αποτέλεσμα της συγκεκριμένης αναμέτρησης θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό το μέλλον των δυο ομάδων, δεν θα μπλέξουμε, τουλάχιστον pregame.

1260. ΙΝΤΕΡ ΤΟΥΡΚΟΥ – ΣΕΪΝΑΓΙΟΕΝ

Σπουδαία αναμέτρηση στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας, η Ίντερ Τούρκου (9-4-2 εντός) παλεύει για ένα πλασάρισμα στην πρώτη τριάδα ώστε να εξασφαλίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο (βρίσκεται στο -3 αυτή τη στιγμή), η Σεϊναγιόεν (4-5-6 εκτός) βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, στο +1 από τη Ροβανιέμι και στο +2 από την Ελσίνκι και με νίκη στο παιχνίδι αυτό κάνει το πιο σημαντικό βήμα για την κατάκτηση του τίτλου. Διαφωνούμε με τον καθαρό φαβοριτισμό των φιλοξενούμενων, μπορεί το κίνητρό τους να είναι τεράστιο, αλλά στην πιο πρόσφατη έξοδό τους λύγισαν σε μια σαφώς ευκολότερη έδρα (ήττα 0-1 από τη Χέλσινγκφορς), ενώ και η Ίντερ δεν στερείται κινήτρου και δείχνει σε καλή κατάσταση στο κλείσιμο της σεζόν.

1259. ΙΛΒ - ΧΕΛΣΙΝΓΚΦΟΡΣ ΙΦΚ

Αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι, οι δυο ομάδες εξασφάλισαν την παραμονή τους στην κατηγορία. Σε καλύτερη κατάσταση δείχνουν οι φιλοξενούμενοι, με υπηρεσιακό στον πάγκο θα πορευθούν ως το φινάλε οι γηπεδούχοι, δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος να μπλέξουμε με την αναμέτρηση αυτή.

1261. ΡΟΒΑΝΙΕΜΙ - ΚΟΥΟΠΙΟ

Δεν τα κατάφερε στην έδρα της Μάριεχαμν η Ροβανιέμι (8-4-3 εντός), ηττήθηκε με 0-1 και υποχώρησε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, στο -1 από την πρωτοπόρο Σεϊναγιόεν, με αποτέλεσμα να περιμένει στραβοπάτημα της στις εναπομείνασες δυο αγωνιστικές για να έχει ελπίδες να στεφθεί πρωταθλήτρια. Η Κουόπιο (3-5-8 εκτός) είναι αδιάφορη βαθμολογικά και καταστρώνει ήδη τα πλάνα της για την επόμενη χρονιά. Μονόπλευρο το κίνητρο, θεωρούμε ότι η Ροβανιέμι θα κατορθώσει να νικήσει και να μείνει ζωντανή στη μάχη του τίτλου, λογικό να βρίσκεται σε χαμηλά επίπεδα ο άσος.

1258. ΕΛΣΙΝΚΙ - ΜΑΡΙΕΧΑΜΝ

Από δυο σερί εκτός έδρας νίκες έρχεται η Ελσίνκι (10-4-2 εντός), με αποτέλεσμα να βρεθεί στο -2 από την κορυφή, με τις ελπίδες της για το πρωτάθλημα να διατηρούνται ζωντανές. Η Μάριεχαμν (4-8-3 εκτός) είναι αδιάφορη βαθμολογικά αλλά είναι η ομάδα με τις λιγότερες ήττες μακριά από το γήπεδό της σε όλη την κατηγορία. Αναμενόμενα χαμηλά ο άσος, δεν αξίζει να παιχθεί πάντως σε αυτές τις τιμές.

1257. ΓΙΑΡΟ - ΛΑΧΤΙ

Στένεψαν επικίνδυνα τα περιθώρια για τη Γιάρο (4-7-5 εντός) έπειτα από την εκτός έδρας ήττα από την Ίντερ Τούρκου, παραμένει στον πάτο της βαθμολογίας, στο -3 από τα μπαράζ και στο -4 από την απευθείας σωτηρία, με το σερί της χωρίς τρίποντο να έχει επεκταθεί στα δέκα ματς (0-5-5, 9/10 under 2,5, 7/10 NG). Η Λάχτι (5-5-5 εκτός) φαίνεται να αποχαιρετάει το όνειρο για ευρωπαϊκή έξοδο, έπειτα από το 3-3 στην έδρα της Χέλσινγκφορς, αφού η διαφορά της από την τρίτη θέση πήγε στους 5 βαθμούς και πλέον δύσκολα καλύπτεται. Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης για τη Γιάρο (την τελευταία αγωνιστική αγωνίζεται στην έδρα της Σεϊναγιόεν που διεκδικεί το πρωτάθλημα), πρακτικά αδιάφοροι οι φιλοξενούμενοι, οι ανυπόμονοι πηγαίνουν στον άσο στο 2,60 της Bet365, οι υπόλοιποι περιμένουν το live.

1262. ΝΤΑΝΤΙ ΓΙΟΥΝ. – ΧΑΡΤΣ

Στον πάτο της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα η Νταντί Γιουνάιτεντ (1-2-7 συνολικά), με αποτέλεσμα η διοίκηση της ομάδας να προχωρήσει σε αλλαγή στην τεχνική της ηγεσία, με τον Μίκου Παατελάινεν να αναλαμβάνει. Η Χαρτς έχει συμπληρώσει πέντε ματς χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα (0-2-3), με το εξαιρετικό της ξεκίνημα στη σεζόν να αποτελεί πια παρελθόν. Ιδιαίτερο το συγκεκριμένο ματς λόγω της αλλαγής στον πάγκο των γηπεδούχων, θα απέχουμε.

1263. ΜΠΟΧΟΥΜ - ΛΕΙΨΙΑ

Εντυπωσιακή η επιστροφή στις νίκες για τη Μπόχουμ, καθώς πέρασε με 5-0 από την έδρα της φορμαρισμένης Γκρόιτερ, η Λειψία έχει μείνει αήττητη στα πιο πρόσφατα έξι παιχνίδια της (2-4-0) και στις τελευταίες τρεις εξόδους της έμεινε στο Χ. Το μομέντουμ δείχνει να ευνοεί τους γηπεδούχους, αλλά το ματς είναι πολύ δύσκολο, όπως σωστά αποτυπώνεται στα μοιρασμένα σετ αποδόσεων.

1264. ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ – ΓΚΡΟΪΤΕΡ ΦΙΡΤ

Επτά ματς χωρίς ήττα έχει η Φράιμπουργκ (4-3-0),η Γκρόιτερ είχε τέσσερις σερί νίκες προτού γνωρίσει τη συντριβή με 0-5 στο γήπεδό της από τη Μπόχουμ. Με τα γκολ θα πάμε εδώ, 4/5 over 2,5 & GG μετράει εντός η Φράιμπουργκ, 4/5 over 2,5 & GG εκτός και για τη Γκρόιτερ, στο 2,20 η συγκεκριμένη επιλογή στη Bet365.

1265. ΧΑΪΝΤΕΝΧΑΪΜ - ΝΤΟΥΙΣΜΠΟΥΡΓΚ

Από νίκες έρχονται και οι δυο ομάδες, η Ντούισμπουργκ μπορεί να έχει τέσσερις ήττες σε ισάριθμες εξόδους, αλλά η Χαϊντενχάιμ δεν εμπνέει και τόσο ώστε να προσφέρεται σε τιμές της τάξης του 1,55.

1271. ΑΑΡΧΟΥΣ - ΝΟΡΝΤΖΕΛΑΝΤ

Οι άμυνες των δύο ομάδων είναι κακές. Η δύναμή τους είναι η επίθεση, αν και η Άαρχους έχει προβλήματα εκεί τελευταία. Μετράει δύο μόνο γκολ στα τελευταία πέντε ματς, όμως είναι ένα σύνολο που η φιλοσοφία της είναι απόλυτα επιθετική. Αυτός είναι κι ο λόγος που στα μετόπισθεν έχει τόσα κενά, καθώς η πίεση που δέχεται φέρνει ατομικά λάθη. Η Νόρντζελαντ έφαγε ένα ηχηρό χαστούκι πριν τη διακοπή, με αποτέλεσμα το δεκαήμερο που μεσολάβησε να είναι βάλσαμο. Επιθετικά στηρίζεται σε μεγάλο βαθμό στον αρχισκόρερ Μπρουνίνιο, αλλά θα ήταν καλύτερα τα πράγματα αν επέστρεφε από τον τραυματισμό του κι ακραίος επιθετικός Τζόσουα Τζον ή ο μεσοεπιθετικός Μόμπεργκ-Κάρλσον. Προς το παρών είναι και οι δύο εξαιρετικά αμφίβολοι. Γενικά η Νόρντζελαντ είναι ομάδα έδρας, φέτος όμως έχει πάρει περισσότερους βαθμούς εκτός. Η εικόνα των δύο ομάδων λέει over 2,25 στο 1,825 της Bet365, που είναι πολύ χαμηλό για τη φιλοσοφία τους.

1276. ΧΑΝΓΚΤΣΟΟΥ ΓΚΡΙΝ. - ΛΙΑΟΝΙΝΓΚ

Η Χανγκτσού (4-4-5) έχει να κερδίσει τρία παιχνίδια (0-1-2) και αυτό την έχει οδηγήσει να απέχει μόνο τρεις βαθμούς από τη γραμμή του υποβιβασμού, πλέον θέλει να εκμεταλλευτεί το καλό της πρόγραμμα και να σωθεί όσο πιο γρήγορα γίνεται. Με τον ίδιο στόχο και η Λιαόνινγκ (1-5-7 εκτός), απέχει μόλις δύο βαθμούς από τη γραμμή. Μάχη για την παραμονή που δεν θα μπλέξουμε.

1275. ΤΣΟΝΓΚΙΝΓΚ ΛΙΦΑΝ - ΣΑΝΓΚΑΗ ΣΕΝΞΙΝ

Τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος για το πρωτάθλημα της Κίνας, με τη Σανγκάη Σενξίν να έχει ήδη υποβιβαστεί, ανοιχτά μέτωπα για την πρώτη τριάδα και για τη δεύτερη ομάδα που θα βρεθεί στη δεύτερη κατηγορία. Η Τσονγκίνγκ Λιφάν (3-4-6 εντός) κέρδισε με 2-1 τη Γιανγκσού και θέλει να διπλασιάσει τις νίκες της για να σωθεί. Η Σενξίν έχει ήδη υποβιβαστεί και μαθηματικά και παρουσιάζει κάκιστη εικόνα. Ο άσος στο 1,30, πάμε στο επόμενο.

1277. ΣΙΟΝ - ΒΑΣΙΛΕΙΑ

Δίνουν και οι δύο ματς για το Γιουρόπα Λιγκ μεσοβδόμαδα. Ποιος θα επηρεαστεί περισσότερο; Η διακοπή συνήθως ευνοεί τις ντεφορμέ ομάδες, αλλά η Σιόν έχει πρόβλημα προσανατολισμού. Από την όγδοη αγωνιστική δεν έχει κερδίσει διότι κάπου εκεί άρχισαν όλοι να σκέφτονται την Ευρώπη. Και ο αρχισκόρερ Κονατέ να σκέφτεται την επόμενη ομάδα του, αφού το όνομά του έχει παρελάσει από τις μισές αγγλικές ομάδες. Δεν είναι τυχαίο ότι έφαγε πάγκο στο προηγούμενο ματς, σίγουρα με τις ευλογίες του εκκεντρικού προέδρο της Σιόν. Σίγουρα θα γυρίσει στην ενδεκάδα για ένα τόσο σημαντικό ματς, αλλά η ομάδα του δεν έχει κερδίσει τη Βασιλεία από το 2011. Από το 2000 σε 45 αγώνες έχει μόνο έξι νίκες και 13 ισοπαλίες. Η πρωταθλήτρια έχει κερδίσει, πάντως, μόνο ένα από τα τελευταία τρία ματς στο πρωτάθλημα και είχε αρκετούς παίκτες σε εθνικές ομάδες. Λείπουν οι τιμωρημένοι μέσοι Τσάκα και Κουζμάνοβιτς που είναι σημαντικοί, όμως έχει πολλές λύσεις. Αμυντικά έχει κενά, μετράει οκτώ σερί GG&over, η Σιόν δεν σκόραρε εντός μόνο στο τελευταίο ματς, το GG&over στο 2,10 της Bet365 δεν είναι καθόλου κακό.

1278. ΤΟΥΝ - ΖΥΡΙΧΗ

Ο Τζεφ Σαϊμπένε επιστρέφει μετά από οκτώ χρόνια στην Τουν. Αυτή τη φορά όχι σαν βοηθός, αλλά σαν πρώτος προπονητής. Μετά από την κακή πορεία με τη Σεν Γκάλεν δεν έμεινε καιρό χωρίς δουλειά, λογικά θα προσέξει πρώτα την άμυνα της νέας του ομάδας αφού συντηρητική είναι και η φιλοσοφία του. Η Τουν δεν έχει κερδίσει σε πέντε, σκοράρει δύσκολα εντός έδρας όπου έχει σερί 1-0-4, αλλά πήρε ισοπαλία με τη Βαντούζ στο προηγούμενο ματς. Η Ζυρίχη είναι εξίσου προβληματική, μία ομάδα που ακόμα δεν έχει κερδίσει με τον Σάμι Χίπια στον πάγκο, μετράει επτά ματς χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα, όμως έρχεται από μεγάλη ισοπαλία με τη Βασιλεία (άξιζε μέχρι και τη νίκη). Δεν ξεχωρίζουμε να γέρνει προς κάποια πλευρά η ζυγαριά, θεωρητικά η Ζυρίχη έχει καλύτερους παίκτες, όμως το ασιατικό διπλό 0 στο 1,975 δεν μας τραβάει με τέτοια φόρμα από τις δύο ομάδες.

1280. ΜΑΡΣΕΪΓ – ΛΟΡΙΑΝ

Απαραιτήτως χρειαζόταν τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες η Μαρσέιγ, καθώς είχε συμπληρώσει πέντε ματς χωρίς νίκη και τρεις σερί ήττες (0-2-3) σε πρωτάθλημα και Ευρώπη. Εντός των συνόρων έχει συνολικό απολογισμό 2-2-5 (τα πέντε τελευταία GG), ενώ μπροστά στο κοινό της μετράει 2-1-2 (3/5 over 2,5, 3/5 GG), με την εστία της να παραβιάζεται στα 4/5. Η Λοριάν πήγε με καλό σερί στη διακοπή, έχει τέσσερις νίκες στα πιο πρόσφατα πέντε παιχνίδια της (4-0-1, 4/5 GG & over 2,5), ενώ μακριά από το σπίτι της μετράει 1-1-2 με 3/4 GG & over 2,5. Απορρίπτονται οι τιμές καυτού φαβορί των γηπεδούχων, θα κρατήσουμε πάντως τα γκολ από την αναμέτρηση αυτή, αφού και οι δυο έχουν ευχέρεια στο σκοράρισμα και κενά στα μετόπισθεν, στο 1,75 το over 2,5, στο 1,80 το GG στον Stoiximan .

1281. ΑΟΥΕ – ΜΑΓΔΕΜΒΟΥΡΓΟ

Τρία ματς χωρίς νίκη έχει η Άουε (0-2-1), μπροστά στο κοινό της πάντως παραμένει αήττητη (3-3-0, 6/6 under 2,5 & NG), το Μαγδεμβούργο έρχεται από τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες και μακριά από το σπίτι του αγνοεί της νίκη (0-4-2, 4/6 under 2,5). Καμιά από τι δυο δεν δείχνει να είναι ιδιαίτερα καλά, μόνο προς τα λίγα γκολ κοιτάμε.

1306. ΝΤΕΡΜΠΙ – ΓΟΥΛΒΣ

Σε καλή κατάσταση η Ντέρμπι, έχει τέσσερις νίκες στα πιο πρόσφατα πέντε παιχνίδια της (4-1-0), η Γουλβς έρχεται από δυο σερί νίκες, επεκτείνοντας το αήττητο σερί της στα τέσσερα ματς (2-2-0). Αμφότερες δείχνουν να είναι καλά, είναι και τοπικό ντέρμπι το ματς, καλύτερα να μείνουμε μακριά.

1315. ΣΠΑΡΤΑ ΡΟΤΤΕΡΝΤΑΜ – ΟΣ

Δυνατή η Σπάρτα (4-0-0 εντός, 4/4 over 2,5), η Ος (1-1-2 εκτός) αν και έρχεται από δυο θετικά αποτελέσματα δεν δείχνει ικανή για τη ζημιά

1307. ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ – ΟΣΤΑΝΔΗ

Γκρίνια επικρατεί στις τάξεις της Κλαμπ Μπριζ μετά και το 4-1 στην έδρα της Γάνδης, εντός έδρας οι γηπεδούχοι διατηρούν το απόλυτο με 4/4 νίκες, όλες μάλιστα συνοδευόμενες με over 2,5. Αρκετά προκλητικές οι αποδόσεις της πρωτοπόρου Οστάνδης, οι φιλοξενούμενοι εκπλήσσουν τους πάντες με τις φετινές τους επιδόσεις, μακριά από την έδρα τους παραμένουν αήττητοι έχοντας απολογισμό 2-2-0, πρόσφατα επικράτησαν εύκολα με 2-0 εντός έδρας της Λόκερεν. Μοναδική σκέψη η κόντρα.

1311. ΝΤΕΝ ΧΑΑΓΚ - ΝΤΕ ΓΚΡΑΑΦΣΑΠ

Δύο από τις χειρότερες ομάδες του πρωταθλήματος έρχονται αντιμέτωπες. Μόλις μια νίκη μετράει φέτος η Ντεν Χάαγκ και αυτή εκτός έδρας καθώς εντός έχει απολογισμό 0-3-1. Χωρίς τρίποντο η Ντε Γκράαφσαπ η οποία μετράει 0-1-7 στο πρωτάθλημα. Οι αποδόσεις του άσου είναι απλά αστείες, πάσο ή κόντρα.

1313. ΑΚΙΛΙΖ 29 – ΜΠΡΕΝΤΑ

Τέσσερα χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα οι γηπεδούχοι (0-1-3), οι φιλοξενούμενοι μετρούν 2-3-1 στα τελευταία έξι, με τον προπονητή τους να αποτελεί παρελθόν και τους βοηθούς του να αναλαμβάνουν προσωρινά. No Bet.

1312. ΧΕΡΕΝΦΕΝ – ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ

Σε άσχημη κατάσταση η Χέρενφεν η οποία αγνοεί τη νίκη τις τελευταίες 7 αγωνιστικές, πρόσφατα έχασε και στην έδρα της Χέρακλες 2-0, παρόλα αυτά στην έδρα της παραμένει αήττητη έχοντας απολογισμό 1-3-0. Στο κυνήγι της Αϊντχόφεν η παραμένει η Φέγενορντ η οποία τα πηγαίνει περίφημα προερχόμενη από 2 σερί νίκες όντας παράλληλα αήττητη στα τελευταία της 4 παιχνίδια (3-1-0-). Οι φιλοξενούμενοι έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη.

1314. ΜΑΑΣΤΡΙΧΤ – ΦΟΛΕΝΤΑΜ

Τρεις ισοπαλίες στα πιο πρόσφατα τέσσερα παιχνίδια της μετράει η Μάαστριχτ (1-3-0, 3/4 over 2,5, 3/4 GG), η Φόλενταμ συνεχίζει αήττητη στο πρωτάθλημα (7-1-0) και μακριά από το σπίτι της έχει 4/4 νίκες με 3/4 over 2,5. Επίφοβο το διπλό αφού η διακοπή πιθανόν να επηρεάσει τους φιλοξενούμενους (πριν τη διακοπή είχε και ρεπό και επομένως έχει να αγωνιστεί εδώ και 23 ημέρες), θα κρατήσουμε πάντως τα πολλά γκολ στα οποία μπορούν να συνεισφέρουν αμφότερες.

1364. ΧΑΛΜΣΤΑΝΤ - ΑΪΚ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ

Τρεις αγωνιστικές απομένουν για την ολοκλήρωση της Allsvenskan. Σε δύσκολη θέση η Χάλμσταντ (3-3-7 εντός), δεν κερδίζει εδώ και 12 ματς (0-5-7), με αποτέλεσμα να πρέπει να καλύψει χάντικαπ τεσσάρων βαθμών προκειμένου να αποφύγει τουλάχιστον τον απευθείας υποβιβασμό. Η ΑΪΚ (4-5-4 εκτός) απέχει τρεις πόντους από την κορυφή και θα τα παίξει όλα για όλα για να διατηρήσει τις ελπίδες της για το πρωτάθλημα. Δεν αφήνει περιθώρια για παιχνίδι το υπάρχον σετ, θα αναμένουμε το live, όπου σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος στο τελείωμα του αγώνα, θα έχουμε καλές προϋποθέσεις για κάποιο late goal, από τη στιγμή που το Χ δεν κάνει σε καμία από τις δυο ομάδες.

1366. ΠΡΙΜΠΡΑΜ - ΣΠΑΡΤΑ ΠΡΑΓΑΣ

Μετά τη νίκη με 4-1 επί της Ζιχλάβα, η Πρίμπραμ (2-0-2 εντός) έχασε με 0-4 εκτός έδρας από τη Μπόλεσλαβ και απογοήτευσε. Κάκιστη αμυντική λειτουργία, αν η Μλάντα ήταν λίγο πιο εύστοχη το σκορ θα μπορούσε να ξεφύγει ακόμα παραπάνω. Η Σπάρτα (6-2-1) μετά την ήττα στο τοπικό ντέρμπι με 0-1 από τη Σλάβια ξέσπασε στη Σλοβάτσκο με 4-0. Παραμένει στην κορυφή και αναμένουμε μεγάλη μάχη με την Πλζεν για το πρωτάθλημα. Έχει την καλύτερη εντός έδρας επίθεση (16 γκολ) και την καλύτερη εντός έδρας άμυνα (1 γκολ). Αν η Πρίμπραμ δείξει την ίδια αμυντική λειτουργία και παίξει ο τοπ σκόρερ Λάφατα (8 συμ./7 γκολ) που είναι αμφίβολος περιμένουμε να κερδίσει εύκολα η Σπάρτα, όμως το 1,50 δεν έχει καμία αξία. Το over 2,75 στο 1,85 είναι δίκαιη γραμμή.

1363. ΚΡΙΛΙΑ - ΤΕΡΕΚ ΓΚΡΟΖΝΥ

Από δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία προέρχεται η Κρίλια η οποία απέσπασε τον βαθμό από την έδρα της Ουράλ με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1, μόλις μια ήττα (3-2-1) στις τελευταίες τους 6 αναμετρήσεις μετράνε οι γηπεδούχοι. Σε αρκετά καλή κατάσταση Τέρεκ η οποία είναι αήττητη στα τελευταία 6 παιχνίδια της, πρόσφατα πήρε μεγάλη νίκη επικρατώντας εντός έδρας με 2-1 της Ρούμπιν Καζάν, 1-4-1 ο εκτός έδρας απολογισμός της. Η φόρμα μας οδηγεί προς τα αριστερά, παρόλα αυτά η ισοπαλία δεν θα χαλάσει μάλλον κανέναν από τους δύο.

1326. ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ - ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ

Στάθηκε εξαιρετικά η Κρουζέιρο στη δύσκολη έδρα της Ατλέτικο Παραναένσε, παίρνοντας τελικά το βαθμό της ισοπαλίας (2-2). Σερί έξι αγώνων χωρίς ήττα τρέχουν οι γηπεδούχοι (2-4-0). Από νίκη προέρχεται η Φλουμινένσε, 2-0 κόντρα στη Σάο Πάολο εντός έδρας. Οι αποδόσεις της όταν αγωνίζεται μακριά από το Ρίο δεν είναι οι καλύτερες, έχοντας ρεκόρ 3-2-10. Άσος.

1327. ΠΟΝΤΕ ΠΡΕΤΑ – ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ

Δε σταματά πουθενά το τρένο που λέγεται Πόντε Πρέτα, νέα νίκη με 1-0 κόντρα στην Παλμέιρας εκτός έδρας. Η πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος οι γηπεδούχοι με ρεκόρ 5-1-0 στα έξι τελευταία. Σε αντίθετη τροχιά η Κοριτίμπα, η οποία τρέχει ένα σερί τριών συνεχόμενων ηττών, με τελευταία αυτή κόντρα στην Τζόινβιλ με 3-1 εκτός έδρας, βρισκόμενη πλέον εντός ζώνης υποβιβασμού. Άσος.

1344. ΒΕΡΟΝΑ – ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ

Συνεχίζει να μην έχει ακόμη νίκη στο πρωτάθλημα η Βερόνα με 0-4-3, όσο περνάει ο καιρός και σπαταλά τις ευκαιρίες της θα αρχίσει να αγχώνεται καθώς αν αρχίσουν οι γκρίνιες μπορεί να την πάρει από κάτω πριν αρχίσει να το συνειδητοποιεί. Η Ουντινέζε σίγουρα δεν είναι καμία υπερομάδα εκτός έδρας ωστόσο δύο φορές φέτος βρήκε απέναντί της προβληματικές ομάδες (Γιούβε στην πρεμιέρα και την ουραγό Μπολόνια πριν τη διακοπή) και κέρδισε με σκορ 1-2. Όπως και τα 11/15 τελευταία παιχνίδια της Βερόνα στην Ιταλία έτσι και τώρα η πιο ασφαλής επιλογή από το ματς είναι το GG του 1,75.

1346. ΣΑΣΣΟΥΟΛΟ – ΛΑΤΣΙΟ

Όλα τα καλά έχουν και ένα τέλος και κάπως έτσι το αήττητο σερί της Σασσουόλο σταμάτησε στην έδρα της Έμπολι (1-0). Όχι ότι νωρίτερα έσκιζαν με την απόδοσή τους έχοντας ισοπαλίες εντός έδρας με Κιέβο και Αταλάντα και γενικά ρεκόρ 3-3-1 με 4/7 under. Η Λάτσιο βρίσκεται ξεκάθαρα σε ανοδική πορεία με 3/3 νίκες στην Ιταλία επί Τζένοα, Βερόνα και Φροζινόνε και ενδιάμεσα το επεισοδιακό 3-2 επί της Σεντ Ετιέν. Θεωρούμε ότι θα πάρει από κάτω την Σασσουόλο ο τερματισμός του αήττητου, στο 1,70 το ασιατικό 0:0 της Λάτσιο που ίσως αποδειχτεί το μπετ της αγωνιστικής από την Ιταλία.

1348. ΦΡΟΖΙΝΟΝΕ – ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ

Με καθαρά αμυντική τακτική η Φροζινόνε έφτασε 10 λεπτά από το θετικό αποτέλεσμα μέσα στο Ολίμπικο κόντρα στη Λάτσιο όμως δέχτηκε δύο τέρματα στο φινάλε και έφυγε με άδεια χέρια. Σίγουρα πάντως έδειξε πολύ μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση μετά τη νίκη επί της Έμπολι την προηγούμενη αγωνιστική κάνοντας σεφτέ στη μεγάλη κατηγορία και αυτό είναι κάτι που πρέπει να προσέξει ιδιαίτερα η Σαμπντόρια η οποία φέτος δεν έχει να επιδείξει τίποτα εκτός έδρας (0-1-2) μετά το 2-2 στη έδρα της Νάπολι σε μία περίοδο βέβαια που οι αντίπαλός της δεν έσκιζε σε απόδοση. Σίγουρα η Σαμπντόρια είναι καλύτερη ομάδα όμως το 2,40 δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική δυσκολία της αναμέτρησης.

1347. ΤΖΕΝΟΑ – ΚΙΕΒΟ

Έδειξε χαρακτήρα η Τζένοα μέσα στην Ουντινέζε καθώς παρά το γεγονός ότι βρέθηκε και πάλι πίσω στο σκορ πάλεψε το παιχνίδι και εδικαιούτο την ισοπαλία την οποία και κατέκτησε με το γκολ πέναλτι του Περότι 14 λεπτά πριν το τέλος. Η Κιέβο μπορεί να μην έχει ηττηθεί ακόμη μακριά από το γήπεδό της όμως κάποια στιγμή θα σταματήσει να μαγεύει τους αντιπάλους της κλέβοντας βαθμούς που δεν αξίζει. Παρά την κάκιστη προϊστορία που δείχνει 4/5 διπλά στα τελευταία ματς θα πάμε με τον άσο που πληρώνει πάνω από 2,00.

1345. ΝΑΠΟΛΙ – ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ

Το πιο ενδιαφέρον ματς από το μεσημεριανό πρόγραμμα της Ιταλίας ανάμεσα στην εξαιρετικά φορμαρισμένη Νάπολι που μετράει 3 σερί νίκες απέναντι σε Γιούβε, Λέγκια και Μίλαν με επιμέρους τέρματα 8-1 και την Φιορεντίνα που έχει στρογγυλοκαθίσει στην κορυφή της Serie A με 5/5 νίκες με επιμέρους τέρματα 14-1. To ματς ξεκινά από το GG του 1,80, με το υπερβολικό +0,75 των Βιόλα πάει ο Dsuker καθώς οι μπουκ το παράκαναν με τις μονόπλευρες αποδόσεις.

1343. ΑΤΑΛΑΝΤΑ – ΚΑΡΠΙ

Μπορεί να προέρχεται από το βαρύ 3-0 στη Φιορεντίνα ωστόσο η Αταλάντα διαθέτει ικανότατη έδρα και παραδοσιακά στηρίζεται σε αυτά τα ματς για να εξασφαλίσει τη γρήγορη παραμονή της. Ήδη 2-1-0 στα φετινά της ματς και παρά την αγωνιστική άνοδο αλλά και την πρώτη νίκη της Κάρπι με τον Πέπε Σανίνο ο άσος έχει τον πρώτο λόγο.

1359. ΣΤΡΟΜΕΝ – ΡΑΝΧΑΪΜ

Τέσσερις σερί ήττες μετράει η Στρόμεν (5-2-6 εντός), με αποτέλεσμα η διαφορά της από την επικίνδυνη ζώνη να έχει μειωθεί στους τρεις πόντους, η Ρανχάιμ (3-5-5 εκτός) συμπλήρωσε δυο κολλητές νίκες και τέσσερα παιχνίδια χωρίς ήττα (2-2-0) και παλεύει να πλασαριστεί εντός της πρώτης εξάδας. Η τραγική κατάσταση των γηπεδούχων καθιστά τους φιλοξενούμενους φαβορί της αναμέτρησης, χρειάζεται ωστόσο απαραιτήτως κάλυψη στην ισοπαλία.

1357. ΑΣΑΝΕ – ΚΡΙΣΤΙΑΝΣΟΥΝΤ

Τρεις αγωνιστικές απομένουν για την ολοκλήρωση της δεύτερης κατηγορίας της Νορβηγίας. Στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη η Ασάνε (4-4-5 εντός), έρχεται από ήττα στο εξάποντο με τη Φόλο, που ήταν η πρώτη της έπειτα από έξι ματς (2-4-0). Η Κρίστιανσουντ (8-1-3 εκτός) είδε τη διαφορά της από τη δεύτερη θέση να ανοίγει στους έξι βαθμούς (έχει πάντως ένα παιχνίδι λιγότερο), αλλά δεν θα παρατήσει τη μάχη για την απευθείας άνοδο. Τέσσερις σερί εκτός έδρας νίκες μετρούν οι φιλοξενούμενοι, καλή περίπτωση δείχνει το ασιατικό διπλό 0:0 στο 1,975 της Bet365.

1358. ΓΙΕΡΒ - ΝΕΣΤ ΣΟΤΡΑ

Στο -1 από τα μπαράζ ανόδου βρέθηκε η Γιέρβ (6-5-2 εντός), έπειτα από την εκτός έδρας ήττα από τη Μπραν, έχει πάντως αρκετά βατό πρόγραμμα και δείχνει ότι μπορεί να καταφέρει να βρεθεί εντός της πρώτης εξάδας. Η Νεστ Σότρα (2-4-7 εκτός), έκανε δυο σερί εντός έδρας νίκες και πλησίασε την παραμονή στους τρεις βαθμούς και θα τα παίξει όλα για όλα για τη σωτηρία. Αμφότερες καίγονται για τη νίκη, υπερβολικά χαμηλές οι τιμές που κυκλοφορούν στον άσο.

1339. ΒΕΡΟΙΑ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ανάσα για τη Βέροια το διπλό στη Λέσβο, όπου με μία μέτρια εμφάνιση κατάφερε να επικρατήσει της Καλλονής με γκολ στις καθυστερήσεις και να βάλει τέλος σε ένα σερί τριών αγώνων δίχως νίκη. Σε κακή κατάσταση ο Ατρόμητος, ο οποίος έρχεται από τέσσερις συνεχόμενες ήττες, με τον τεχνικό της ομάδας, Μιχάλη Γρηγορίου να βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση. Ανοικτά αναμένεται να παίξουν οι φιλοξενούμενοι, προκειμένου να επικρατήσουν της «Βασίλισσας του Βορρά», όμως σίγουρα οι γηπεδούχοι διαθέτουν την ποιότητα για να εκμεταλλευτούν τους κενούς χώρους στην άμυνα των Περιστεριωτών. Μπορεί να επιβεβαιωθεί τόσο τοover2 σε απόδοση 1,975 στηνBet365, όπως και το αμφίσκορο στο 2,20 της ίδιας εταιρίας. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1341. ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ – ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ

Αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο χειρότερες ομάδες της κατηγορίας μέχρι σήμερα, αφού αυτό που δείχνουν στον αγωνιστικό χώρο είναι αποκρουστικό. Ειδικά ο Πανελευσινιακός, που είχε δύσκολο πρόγραμμα, δεν έχει ούτε βαθμό και δεν έχει δείξει τίποτα. Ακόμα δεν έχει σκοράρει η γηπεδούχος ομάδα και το σημερινό παιχνίδι αποτελεί ευκαιρία για να ανοίξουν λογαριασμό. Ο άσος βρίσκεται αρκετά χαμηλά και δεν έχει απολύτως καμία αξία, αλλά δεν μπορούμε να ποντάρουμε υπέρ της ομάδας της Ελευσίνας. Πάσο.

1340. ΑΟ ΚΑΣΣΙΟΠΗ - ΑΝΑΓ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 1904

Η Κέρκυρα κέρδισε με 1-3 τον Πανελευσινιακό και αποδείχτηκε αρκετά ανώτερη ομάδα. Εύκολη νίκη και έκανε το δύο στα δύο, στην πρεμιέρα είχε κερδίσει με 1-0 την Καλλιθέα. Η Αναγέννηση Καρδίτσας κέρδισε με 1-0 την Παναχαϊκή εντός έδρας και απέδειξε πόσο δύναμη της δίνει το γήπεδο της. Μακριά από την Καρδίτσα αποδυναμώνεται αρκετά και προσπαθεί με την άμυνα να κερδίσει κάτι, ήττα στο μοναδικό της εκτός έδρας παιχνίδι μέχρι τώρα με 0-1 από την Καλλιθέα. Περιμένουμε νίκη των γηπεδούχων και μάλιστα χωρίς να δεχτούν γκολ, τα σκοράκια 1-0/2-0/3-0 έχουν προβάδισμα. Να κερδίσει η Κέρκυρα χωρίς να δεχτεί γκολ δίνει 2,22 στον Stoiximan και το θεωρούμε αρκετά καλή επιλογή.

1342. ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 2005 - ΤΡΙΚΑΛΑ

Εύκολη νίκη με 0-3 στην Ελευσίνα στο δεύτερο παιχνίδι της Παναχαϊκής, εύκολη νίκη αφού η γηπεδούχος είναι ομάδα χαμηλού επιπέδου. Στο πρώτο της ματς η ομάδα της Πάτρας παρουσιάστηκε ανέτοιμη και ηττήθηκε με 0-1 στην Καρδίτσα από την Αναγέννηση. Τα Τρίκαλα (2-1-0) συνεχίζουν την καλή τους πορεία, κέρδισαν εύκολα με 2-0 την Καλλιθέα χωρίς να δυσκολευτούν αρκετά. Φαίνεται ότι η δουλειά που γίνεται από τον κόουτς Παναγόπουλο αποφέρει καρπούς και η ομάδα είναι έτοιμη για υψηλές πτήσεις. Οι αποδόσεις λίγο πάνω από το 2,00 στο DNB των Τρικάλων έχουν αξία και αποτελούν σκέψη.

1378. ΒΙΣΛΑ ΚΡΑΚΟΒΙΑΣ - ΝΙΕΤΣΙΕΤΖΑ

Έχασε από την Πιάστ η Βίσλα (2-3-0 εντός) με 0-1, ήταν εκπληκτική η αντίπαλος της και δεν της άφησε περιθώρια διεκδίκησης κάποιου βαθμού. Στο προηγούμενο ματς είχε μείνει στο 0-0 με την Κορόνα εντός έδρας με μεγάλη δόση ατυχίας. Η Νιετσιέντζα (1-1-4 εκτός) έχει τρία συνεχόμενα 1-1, παίζοντας σταθερά μέτρια. Ο άσος του 1,75 είναι δίκαιος και μπορεί να μας απασχολήσει στο live του αγώνα.

1370. ΚΟΛΩΝΙΑ - ΑΝΝΟΒΕΡΟ

Η διακοπή έκοψε τη φόρα της Κολωνίας η οποία προέρχεται από μεγάλη νίκη επί της Σάλκε. Κάτι ανάλογο ισχύει και για το Αννόβερο το οποίο όμως κακά τα ψέματα χρειαζόταν λίγες μέρες έτσι ώστε να ανασυνταχθεί. Φαβορί προφέρονται οι γηπεδούχοι, η αλήθεια είναι πως περιμέναμε λίγο πιο μοιρασμένο το σετ. Οι φιλοξενούμενοι είναι ικανοί να κάνουν τη ζημιά και το 1,75 του ασιατικού διπλού +0,75 το οποίο βρίσκουμε στην Bet365 είναι αρκετά δελεαστικό. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1371. ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ Β - ΚΙΚΕΡΣ ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗΣ

Τοπικό ντέρμπι με αντιπαλότητα, μόνο μια νίκη στα τελευταία εννέα έχουν οι γηπεδούχοι (1-3-5), από τρεις σερί ήττες στο πρωτάθλημα έρχονται οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι έχουν δεχθεί 13 γκολ στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια τους. Δεν θα μπλέξουμε με σημείο, μόνο προς το over θα κοιτάξουμε.

1376. ΜΟΛΝΤΕ - ΜΙΟΝΤΑΛΕΝ

Τέσσερις αγωνιστικές απομένουν για την ολοκλήρωση της Tippeligaen. Αδιάφορη στο πρωτάθλημα η Μόλντε (6-4-3 εντός), δεν μπορεί να τερματίσει πάνω από την έκτη θέση, με όλη της την προσοχή να είναι στραμμένη στο Γιουρόπα Λιγκ. Εντός της ζώνης υποβιβασμού βρίσκεται η Μιοντάλεν (0-5-7 εκτός), αγνοώντας τη νίκη στα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια της (0-1-5) και έχοντας μόνο ένα τρίποντο στα τελευταία 18 (1-5-12). Μπορεί το κίνητρο να είναι μονόπλευρο υπέρ των φιλοξενούμενων, ωστόσο η παρουσία τους στο δεύτερο γύρο δεν αφήνει περιθώρια στήριξής τους.

1377. ΧΟΝΕΦΟΣ – ΣΟΓΚΝΤΑΛ

Αρνείται να παραδοθεί η Χόνεφος (4-5-4 εντός), κατάφερε να πετύχει τρεις νίκες στα πιο πρόσφατα τέσσερα παιχνίδια της με αποτέλεσμα να μειώσει τη διαφορά της από τη σωτηρία στους τρεις βαθμούς. Η Σόγκνταλ (6-5-2 εκτός) έχει μαξιλαράκι επτά βαθμών από την τρίτη θέση και όπως όλα δείχνουν θα καταφέρει να ανέβει στη μεγάλη κατηγορία χωρίς να χρειαστεί μπαράζ. Σαφώς υπερτερούν ποιοτικά οι φιλοξενούμενοι, ωστόσο τα 1,65 στο διπλό δεν έχουν καμία αξία απέναντι στους ψυχωμένους γηπεδούχους που δίνουν τη δική τους μάχη.

1417. ΒΑΡΝΑΜΟ – ΟΥΤΣΙΚΤΕΝΣ

Τρεις αγωνιστικές απομένουν για την ολοκλήρωση της Superettan. Στο +5 από την επικίνδυνη ζώνη η Βέρναμο (6-2-5 εντός), ουραγός η Ούτσικτενς (2-2-9 εκτός), με τη διαφορά της πάντως από τα μπαράζ να είναι εφικτό να καλυφθεί (-3). Απομάκρυνση προπονητή είχαμε στους φιλοξενούμενους, συνεχίζει στη θέση του ο μέχρι πρότινος βοηθός του, θεωρούμε ότι η αλλαγή αυτή δεν θα τους βοηθήσει ιδιαίτερα, ωστόσο και τα 1,60 στον άσο είναι ανάξια ενασχόλησης.

1416. ΑΣΙΡΙΣΚΑ – ΜΙΑΛΜΠΙ

Χωρίς περαιτέρω στόχους η Ασιρίσκα (6-4-3 εντός), η Μιάλμπι (3-4-6 εκτός) απέχει δυο βαθμούς από την απευθείας σωτηρία, έχει βελτιώσει τις πρόσφατες επιδόσεις της, μένοντας αήττητη στα τελευταία τέσσερα (2-2-0), ενώ έχει μια μόνο ήττα στις επτά πιο πρόσφατες εξόδους της (2-4-1). Μονόπλευρο το ενδιαφέρον εδώ, οι φιλοξενούμενοι καίγονται για βαθμούς και οι αποδόσεις αουτσάιντερ στις οποίες προσφέρονται μας αφήνουν περιθώριο για παιχνίδι, στο 1,725 το ασιατικό διπλό +0,25 στην Bet365, με μεγαλύτερη δόση ρίσκου στο 3,00 το ξερό διπλό που επέλεξαν οι Young Guns .

1418. ΓΚΑΪΣ – ΣΥΡΙΑΝΣΚΑ

Μόλις δυο βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη βρίσκεται η ΓΚΑΪΣ (4-5-4 εντός), έχει να κερδίσει εδώ και έξι παιχνίδια (0-2-4), με τη διοίκηση να αποφασίζει την αποπομπή του κόουτς Λιουνγκ και τους βοηθούς του να αναλαμβάνουν ως το τέλος της σεζόν. Η Σιριάνσκα (4-2-7 εκτός) είναι αδιάφορη βαθμολογικά και μετράει δυο ήττες στις πιο πρόσφατες εξόδους της. Σε κακή κατάσταση οι γηπεδούχοι, οφείλουν ωστόσο να πάρουν το παιχνίδι απέναντι σε έναν αντίπαλο χωρίς κίνητρο, αποδεκτός ο ασιατικός άσος -0,25 στο 1,975 της Bet365.

1385. ΒΙΜΠΟΡΓΚ – ΜΠΡΟΝΤΜΠΙ

Η Βίμποργκ είναι σκληρό καρύδι. Ως τη διακοπή είχε αρκετές απουσίες και ζορίστηκε, αλλά όσο δύσκολα δέχεται γκολ, τόσο δύσκολα σκοράρει. Με έξι τέρματα ως τώρα δεν μπορεί να έχει μεγάλες βλέψεις, αλλά τα τρία από αυτά τα γκολ πέτυχε ο Κουρτ που ήταν τραυματίας. Τώρα επιστρέφει και μαζί γυρίζει ο καλύτερος επιθετικός της, ο Ντεμπλέ που έχασε τα τελευταία δύο ματς λόγω τιμωρίας. Η Μπρόντμπι έχει σκαμπανεβάσματα, αλλά αμυντικά έχει δέσει πολύ. Ο Τόμας Φρανκ περνάει κάθε εβδομάδα από εξετάσεις, όμως θα φτάσει ως τη χειμερινή διακοπή χωρίς πρόβλημα όπως φαίνεται. Έχει πλήρη αποστολή και πλέον δεν υπάρχουν δικαιολογίες για γκέλες. Θεωρούμε ότι το ασιατικό διπλό -0,25 στο 1,90 είναι γενναιόδωρο.

1386. ΛΟΥΓΚΑΝΟ - ΣΕΝ ΓΚΑΛΕΝ

Η Λουγκάνο βρίσκεται στον πάτο και υπάρχει λόγος: δεν έχει κερδίσει από την πέμπτη αγωνιστική. Πήρε αποτέλεσμα με τη Λουκέρνη, αλλά ήταν αρκετά τυχερή. Εντός έδρας τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά, δεν μπορεί να παίξει την κόντρα και έτσι δε μπορεί να πάρει αποτελέσματα. Με ομάδες που έχουν καλές άμυνες δεν σκοράρει εύκολα εντός, η Σεν Γκάλεν είναι τέτοια. Με το νέο τεχνικό της η φιλοξενούμενη παραμένει αήττητη (2-1-0), αλλά πάλι η άμυνα είναι αυτή στην οποία στηρίζεται. Έχει τρία under σε αυτό το διάστημα, όμως εμφανίζεται βελτιωμένη αγωνιστικά και σκοράρει ευκολότερα. Δεν βλέπουμε πώς θα γυρίσει η Λουγκάνο στις νίκες, η Σεν Γκάλεν είναι πιο συμπαγής, συνεπώς το ασιατικό under 3 της Bet365 στο 1,85 δείχνει ασφαλές.

1387. ΣΟΣΙΕΔΑΔ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Σε μόνιμη πίεση βρίσκεται ο Μόγιες αφού υπάρχουν υψηλές απαιτήσεις στη Σοσιεδάδ αλλά η πορεία της στις επτά πρώτες αγωνιστικές (1-3-3) δεν συμβαδίζει με αυτές τις φιλοδοξίες. Μάλιστα στο «Ανοέτα» δεν έχει κερδίσει ακόμα φέτος (0-2-1) με το συγκεκριμένο γήπεδο να είναι πολύ φιλόξενο στην Ατλέτικο η οποία έχει φύγει νικήτρια στις 4/5 τελευταίες της επισκέψεις στο Σαν Σεμπαστιάν (4-0-1). Δεν υπάρχουν ενστάσεις για το διπλό, στην ίδια απόδοση όμως (2,05) θα προτιμούσαμε τα σκορ 0-1/0-2/1-2 με κάλυψη στο 1-1 που δίνουν συνδυαστικά 2,05 στονStoiximan. Αξία βλέπουν οι YoungGuns στο under3,5 καρτών της Ατλέτικο στο 2,25 του Stoiximan , το επιβεβαίωσε άλλωστε στα 5/7 παιχνίδια της, μοναδικό αποτρεπτικό στοιχείο πως η Σοσιεδάδ είναι η ομάδα που έχει «κερδίσει» τις περισσότερες κίτρινες κάρτες από τους αντιπάλους της (27 στον αριθμό, 3,8 μ.ο. δηλαδή). Η ίδια πάντως αντικρίζει 3 κάρτες κατά μέσο όρο αλλά πρέπει να υπολογίσουμε πως έχει παίξει και τρία ντέρμπι ήδη, με Ρεάλ, Μπαρτσελόνα και Σεβίλλη στα όποια τελείωσε με 6, 3 και 4 κάρτες αντίστοιχα. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1421. ΚΑΪΣΕΡΙΣΠΟΡ – ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Με τέσσερις σερί ήττες, χωρίς καν να σκοράρει πήγε στη διακοπή η Καϊσερισπόρ, η Φενέρ (4-2-1) παρουσιάζει αρκετές μεταπτώσεις στην απόδοσή της μέχρι τώρα, αγνοεί τη νίκη στα τρία πιο πρόσφατα παιχνίδια της, με τον Περέιρα να αισθάνεται ήδη πίεση στον πάγκο της. Αμφότερες ήθελαν τη διακοπή για να ανασυνταχθούν, θεωρούμε ότι η Φενέρ έχει την ποιότητα για να επιστρέψει στις επιτυχίες, με το διπλό να βρίσκεται σε δίκαια επίπεδα.

1423. ΒΑΚ ΠΕΛΕΤΣ - ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΝΗΣ

Η ουραγός της βαθμολογίας ΒΑΚ Πέλετς (1-3-7 συνολικά, 1-2-3 εντός) υποδέχεται την πρωτοπόρο Ραπίντ (7-1-3 συνολικά, 3-1-1 εκτός), με τον φαβοριτισμό των φιλοξενούμενων να κρίνεται απολύτως φυσιολογικός, αλλά τις αποδόσεις μη επαρκείς για να πάμε ζεστά στο διπλό.

1424. ΤΣΒΟΛΕ – ΦΙΤΕΣΕ

Αρκετά αμφίρροπη αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο ομάδες που βρίσκονται σε σχετικά καλή αγωνιστική κατάσταση. Από νίκη 0-1 στην έδρα της Βίλες προέρχεται η Τσβόλε η οποία στην έδρα της παραμένει αήττητη έχοντας απολογισμό 3-1-0. Από εμφατική νίκη 5-0 επί της Γκρόνινγκεν προέρχεται η Φίτεσε η οποία μακριά από την έδρα της δεν έχει σημειώσει ακόμα νίκη (0-2-2). Οι γηπεδούχοι εντός μέχρι στιγμής είναι αρκετά αξιόπιστοι, τα γκολ όμως στη συγκεκριμένη αναμέτρηση μοιάζουν ασφαλέστερη επιλογή.

1431. ΟΥΕΣΚΑ – ΠΟΝΦΕΡΑΝΤΙΝΑ

Από εκτός έδρας νίκη με 1-0 επί της Αλκορκόν έρχεται η Ουέσκα, αυτό ήταν το δεύτερο φετινό της τρίποντο (2-4-2 συνολικά), ωστόσο εντός έδρας δεν έχει καταφέρει να πανηγυρίσει ακόμη (0-2-2 εντός, 4/4 GG, 2/4 over 2,5). Η Πονφεραντίνα επικράτησε την Τετάρτη της Λούγκο με 1-0 στην παράταση και πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση του κυπέλλου, δεν τα καταφέρνει εξίσου καλά στις εξόδους της αφού μετράει 4 ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια μακριά από το σπίτι της. Πιο ξεκούραστη η Ουέσκα, μπορεί αν εκμεταλλευτεί την αδυναμία της Πονφεραντίνα στα εκτός έδρας ματς και να πάρει την πρώτη φετινή της νίκη μπροστά στο κοινό της.

1443. ΠΑΦΟΣ FC - ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ

Καλή παρουσία η νεοφώτιστη ομάδα της Πάφου που μετράει 1-2-3, πήρε βαθμούς στα ματς του χεριού της. Από την άλλη ο Εθνικός δεν τα πάει άσχημα καθώς μετράει 2-2-2 αλλά όταν ταξιδεύει εκτός έδρας χάνεται και μετράει 2/2 ήττες. Κλείνουμε αριστερά καθώς θεωρούμε πως ο παράγοντας έδρα θα παίξει αρκετό ρόλο . DNBάσο@1,80επέλεξε ο Κyr_lim.

1425. ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ – ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ

Επειγόντως βαθμούς θέλει η Νιουκάστλ, για να βγει από το αγωνιστικό αδιέξοδο, χωρίς νίκη ακόμα στην Πρέμιερ (0-3-5). Έχουν γκολ τα παιχνίδια της εντός, 3/4 GG & over 2,5. Επικίνδυνη ομάδα η Νόριτς εκτός έδρας (1-2-1), έχει σκοράρει σε 7/8 παιχνίδια της και αν υποτιμηθεί είναι ικανή να κάνει τη ζημιά. Θα πάμε με τα γκολ, μοιάζει παιχνίδι που θα «ανοίξει», 1,925 πληρώνει το ασιατικό over 2,5 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1429. ΚΟΡΔΟΒΑ – ΝΟΥΜΑΝΘΙΑ

Δυο συνεχόμενες νίκες και πέντε ματς χωρίς ήττα (4-1-0) μετράει η Κόρδοβα, η Νουμάνθια εξακολουθεί να είναι αήττητη (3-5-0) και έχει τρεις σερί ισοπαλίες μακριά από το σπίτι της (1-3-0 εκτός). Εξαιρετικά αμφίρροπη προμηνύεται η αναμέτρηση, δεν θα μπλέξουμε.

1428. ΓΙΑΓΚΟΣΤΕΡΑ – ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ

Μπορεί στο πρωτάθλημα να παραμένει χαμηλά (προτελευταία με 2-1-5 συνολικά) ωστόσο η Γιαγκοστέρα έκανε το μπαμ στο κύπελλο, περνώντας με 2-1 από την έδρα της Σαραγόσα. Η Βαγιαδολίδ δεν είχε μεσοβδόμαδες υποχρεώσεις, με την πορεία της στο πρωτάθλημα να είναι μετριότατη (2-3-3 συνολικά), έχοντας συμπληρώσει τέσσερα παιχνίδια χωρίς τρίποντο (0-3-1). Μοιρασμένο το σετ, καμία από τις δυο δεν είναι άξια της εμπιστοσύνης μας.

1442. ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ – ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ

Φαίνεται πως ανεβάζει στροφές ο Απόλλωνας που παρουσίαζε σκαμπανεβάσματα στην απόδοση του, ενώ μετράει 3-2-1 συνολικά, παρουσιάζεται πιο σοβαρός όταν παίζει στην έδρα του καθώς μετρά το απόλυτο 3-0-0. Η Ανόρθωση έχασε τους βαθμούς μέσα από τα χέρια της κόντρα στην Αγία Νάπα μετά το 2-2, ενώ μετράει 4-2-0 , θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες για να ξεχαστεί το συντομότερο δυνατό το τελευταίο ματς. Σαν ματς-εκδίκηση το βλέπουν από τη μεριά του Απόλλωνα καθώς η Ανόρθωση τους έπαιξε στα ίσα και τους κέρδισε δυο φορές πέρσι σταplayoff, ενώ ήταν αδιάφορη βαθμολογικά, και τους στέρησε τα όνειρα για πρωτάθλημα. Δύσκολο ματς για πρόβλεψη, μεγάλο πάσο.

1430. ΛΟΥΓΚΟ – ΑΛΑΒΕΣ

Πέντε παιχνίδια χωρίς τρίποντο συμπλήρωσε η Λούγκο, με πιο πρόσφατο από αυτά να είναι ο μεσοβδόμαδος αποκλεισμός από την επόμενη φάση του κυπέλλου, γνωρίζοντας την ήττα στην παράταση από την Πονφεραντίνα. Αποκλεισμός και για την Αλαβές, καθαρή ήττα με 1-3 εκτός έδρας από τη Μιραντές, στο πρωτάθλημα αναδείχθηκε νικήτρια στο ντέρμπι με την πρωτοπόρο Οσασούνα. Σφιχτή η Λούγκο, με τις μέρες της η Αλαβές, μπέρδεμα μεγάλο.

1427. ΜΠΟΡΝΤΟ – ΜΟΝΠΕΛΙΕ

Πολλά σκαμπανεβάσματα παρουσιάζει για την ώρα η Μπορντό, οι παράλληλες υποχρεώσεις της στο Γιουρόπα Λιγκ, αλλά και τα πολλά προβλήματα τραυματισμών που έχει, δεν την επιτρέπουν να σταθεροποιήσει την απόδοσή της. Η Μονπελιέ πραγματοποιεί κάκιστη εκκίνηση στο πρωτάθλημα (1-1-7) και μακριά από το σπίτι της μετράει 0-1-3 έχοντας βρει δίχτυα μόλις μια φορά. Αξιόπιστη γενικά εντός η Μπορντό (2-1-1), το 1,80 του άσο στον Stoiximan δείχνει δίκαιο, αλλά δεν αποτελεί και καμία μεγάλη ευκαιρία.

1448. ΚΟΝΚΟΡΝΤΙΑ - ΑΣΤΡΑ ΓΚΙΟΥΡΓΚΙΟΥ

Σπουδαία πρόκριση για τα ημιτελικά του Λιγκ Καπ πήρε η Κονκόρντια μεσοβδόμαδα επί της Τάργκου Μούρες, με ανεβασμένη ψυχολογία θα επιδιώξει να επιστρέψει στα τρίποντα και στο πρωτάθλημα, καθώς δεν κερδίζει στα πιο πρόσφατα πέντε (0-2-3). Η Άστρα θα βρεθεί και εκείνη στα ημιτελικά του Λιγκ Καπ, καθώς πέρασε άνετα με 3-0 από την έδρα της Βιτόρουλ, ενώ στο πρωτάθλημα βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας και είναι η ομάδα με τον καλύτερο εκτός έδρας απολογισμό της κατηγορίας (5-1-0 εκτός). Με καλή ψυχολογία αμφότερες, η συνολική παρουσία της Άστρα είναι σαφώς καλύτερη και φαντάζει σωστό φαβορί, αποδεκτό το 2,17 στο διπλό του Stoiximan .

1453. ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Εντυπωσιακός ο Λεβαδειακός(3-0-3) και στην Κομοτηνή, από όπου πέρασε σαν σίφουνας με εξαιρετική εμφάνιση. Μέχρι το 80’ έχανε με 1-0, αλλά σε εκείνο το σημείο ανέλαβε δράση ο συνήθης ύποπτος Βαγγέλης Μάντζιος, ο οποίος με μία ασίστ και ένα γκολ βοήθησε τα μέγιστα στη μεγάλη ανατροπή του σκορ. Με τη νίκη αυτή οι Βοιωτοί συνέχισαν την καταπληκτική τους πορεία, βρισκόμενοι στην έκτη θέση της βαθμολογίας. Μετά το 5-1 από την Καλλονή και την απόλυση του Πόντες, ήρθε η δεύτερη συνεχόμενη ήττα με το ίδιο σκορ, αυτή τη φορά από τον Πανιώνιο για τον Παναιτωλικό(2-1-3), με το Γιάννη Νταλακούρα στον πάγκο. Τη θέση του προπονητή πλέον ανέλαβε ο πολύπειρος Γιάννης Μαντζουράκης, με τον κόσμο πάντως να επιθυμεί διακαώς το Μάκη Χάβο για την άκρη του πάγκου. Ο Λεβαδειακός είναι σε εξαιρετική κατάσταση, αλλά θεωρείται δεδομένο πως ο Παναιτωλικός θα εμφανιστεί βελτιωμένος μετά την αλλαγή προπονητή και για το λόγο αυτό θα αποφύγουμε την ενασχόληση μας με τον άσο. Δύσκολα θα δούμε πολλά ρίσκα από τις δύο ομάδες και για το λόγο αυτό θα προτιμήσουμε τα λίγα γκολ, με τοNGκαιunder3,5 να προσφέρεται στο 1,70 στον Stoiximan.

1452. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΞΑΝΘΗ

Σε κακή κατάσταση βρίσκονται οι δύο ομάδες, με τον Αστέρα να ψάχνει την ανάκαμψη μπροστά στον κόσμο του, ενόψει και της πολύ δύσκολης συνέχειας σε Ελλάδα και Ευρώπη. Έντονο το επιθετικό πρόβλημα στην Ξάνθη, η οποία αναμένεται να παραταχθεί στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας με το γνωστό της πλάνο, προκειμένου να διαφυλάξει τα νώτα της και να αναζητήσει το γκολ στην κόντρα. Έχει ποιότητα, αλλά και μεγάλη θέληση ο Αστέρας για να φτάσει στο τρίποντο, με τον άσο να αποτελεί επιλογή στο 1,83 του Stoiximan, ο οποίος θα κοσμεί και τη φανέλα των Αρκάδων. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1460. ΑΝΖΙ ΜΑΧΑΤΣΚΑΛΑ – ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ

No bet.

1454. ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ – ΙΝΓΚΟΛΣΤΑΝΤ

Η Στουτγάρδη αδικείται από την μέχρι τώρα βαθμολογική της συγκομιδή, περιμένουμε κάποια στιγμή να επιβραβευτεί, η Ίνγκολσταντ δεν αποτελεί εύκολο αντίπαλο αλλά η τύχη κάποια στιγμή θα της γυρίσει την πλάτη. Στηρίζουμε τους γηπεδούχους στο 1,80 τηςBet365, τους περιμένουμε πιο αποτελεσματικούς μετά και τη διακοπή. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1461. ΦΑΛΚΕΝΜΠΕΡΓΚ – ΑΤΒΙΝΤΑΜΠΕΡΓΚ

Τρεις αγωνιστικές απομένουν για την ολοκλήρωση της Allsvenskan. Τρίτη από το τέλος η Φάλκενμπεργκ (3-3-7 εντός), βρίσκεται στο -5 από την απευθείας σωτηρία και στο +4 από τον απευθείας υποβιβασμό, ουραγός της κατάταξης η Ατβίνταμπεργκ (1-2-10 εκτός), ελάχιστες οι ελπίδες της να πάει έστω και στα μπαράζ, αφού οι επτά πόντοι που την χωρίζουν από τη Φάλκενμπεργκ δύσκολα καλύπτονται στις εναπομείνασες τρεις αγωνιστικές. Σημαντική η απουσία του φορ/τοπ σκόρερ Αράμπα για τους γηπεδούχους, δεν θα μπλέξουμε pre-game σε ένα τέτοιο παιχνίδι, θα περιμένουμε πάντως μήπως και προκύψει κάποια ευκαιρία στο live.

1462. ΧΑΜΑΡΜΠΙ – ΧΕΛΣΙΝΓΚΜΠΟΡΓΚ

Αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι, με τρεις σερί νίκες πήγε στη διακοπή η Χάμαρμπι (6-3-4 εντός, 7/13 over 2,5, 5/13 GG), η Χέλσινγκμποργκ (3-3-7 εκτός, 11/13 GG & over 2,5) κατόρθωσε να πανηγυρίσει τρίποντο μετά από 6 ματς (0-1-5) απέναντι στην Έλφσμποργκ. Χωρίς σκοπιμότητες περιμένουμε να αγωνιστούν οι δυο ομάδες, καλή περίπτωση δείχνει το GG & over 2,5 στο 2,00 της Bet365.

1455. ΛΑΤΙΝΑ – ΠΕΡΟΥΤΖΙΑ

Επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα η Λατίνα (2-3-2 συνολικά) χάρη στην εκτός έδρας νίκη της με 2-0 επί της Μόντενα, στο γήπεδό της έχει απολογισμό 1-2-1, χωρίς να έχει καταφέρει να σκοράρει σε κανένα από αυτά πάνω από μια φορά. Η Περούτζια συμπλήρωσε έξι ματς χωρίς νίκη (0-4-2), με τις τέσσερις ισοπαλίες της να έρχονται με 0-0 (5/6 NG & under 2,5). Σαφές προβάδισμα έχουν τα λίγα γκολ εδώ, το ματς γυροφέρνει στην ισοπαλία.

1468. ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ – ΧΟΜΠΡΟ

Η Κοπεγχάγη θέλει τίτλο, αλλά η πίεση σε συνδυασμό με την επιθετική δυστοκία της έχει φέρει αντίθετα αποτελέσματα. Έχει εξαιρετική άμυνα, όμως δυσκολεύεται να σκοράρει μερικές φορές παρότι έχει τρομερούς επιθετικούς. Με τρία σερί βατά εντός έδρας ματς δεν έχει περιθώρια για γκέλα και πρέπει να είναι πολύ προσεκτική. Δεν έχει νέες απουσίες για το ματς με τη Χόμπρο, η οποία αποκλείστηκε μεσοβδόμαδα στο κύπελλο. Βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας και μάλλον όχι άδικα. Είχε άτυχες στιγμές, γενικά όμως παίζει πολύ μέτρια μπάλα. Αντί να ηρεμήσει στη διακοπή, εντάθηκαν οι φήμες που θέλουν τον τεχνικό της, Γιόνας Νταλ, να αναλαμβάνει τον χειμώνα ή στο τέλος της σεζόν τα ηνία της Έσμπιεργκ. Υπάρχει τεράστια πίεση, απογοήτευση και μάλλον κακό σύνολο, το μόνο θετικό είναι ότι επέστρεψε ο σημαντικός Μπέκμαν (ε) από τον τραυματισμό του. Αντίθετα, ο πολύ σημαντικός Αντίπας (ε) παραμένει τραυματίας. Η Κοπεγχάγη θα αντιμετωπίσει ένα αμυντικό τείχος το απόγευμα της Κυριακής, αλλά λογικά θα κερδίσει. Μία νίκη που μπορεί να έρθει με μηδέν παθητικό στο 2,00 του ΟΠΑΠ, επιλογή που προσφέρει σε μονή αποδεκτή.

1498. ΛΕΓΚΙΑ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ - ΚΡΑΚΟΒΙΑ

Η Λέγκια (1-3-1 εντός) έμεινε δίχως νίκη στα τελευταία δύο παιχνίδια και η διαφορά της από την κορυφή έγινε δέκα πόντοι. Μετά το 2-2 με τη Ζάμπρζε έφυγε ο Μπεργκ και ήρθε ο έμπειρος Τσερτσέσοφ για να οδηγήσει τη Λέγκια σε καλύτερα αποτελέσματα. Η Κρακόβια (3-1-1 εκτός έδρας) έρχεται από το επιβλητικό 5-2 επί της Λεχ, βέβαια βρήκε και τα έκανε αφού η απογοητευτική εικόνα της αντιπάλου ήταν το βασικό στοιχείο του αγώνα. Η διακοπή ίσως έκανε κακό στην Κρακόβια που είχε βρει ρυθμό και έπαιζε καλά. Αν δεν ήταν η διακοπή θα επιλέγαμε το +0,75 της φιλοξενούμενης, όμως με την αλλαγή προπονητή της Λέγκια σταματάμε τη συγκεκριμένη σκέψη.

1496. ΣΑΝΤΝΕΣ - ΛΕΒΑΝΓΚΕΡ

Στις θέσεις των μπαράζ ανόδου βρίσκεται η Σάντνες (8-2-3 εντός), στο -3 από την παραμονή η Λέβανγκερ (2-2-9 εκτός), που αναθάρρησε έπειτα από τη νίκη της επί της Μπρίνε, η οποία ήταν η πρώτη της έπειτα από έξι ματς (0-1-5). Ικανή για το καλύτερο και το χειρότερο η Λέβανγκερ, δεν βλέπουμε το λόγο να μπλέξουμε pregame με τα σετ που κυκλοφορούν.

1492. ΒΑΛΕΡΕΝΓΚΑ - ΣΑΡΠΣΜΠΟΡΓΚ 08

Τέσσερις αγωνιστικές απομένουν για την ολοκλήρωση της Tippeligaen. Έχοντας μια μόνο νίκη στα πιο πρόσφατα επτά παιχνίδια της (1-2-4), η Βαλερένγκα (6-1-6 εντός) έχει αποχαιρετήσει ουσιαστικά το στόχο της ευρωπαϊκής εξόδου και θα πρέπει να αρκεστεί με μια θέση στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας. Η Σάρπσμποργκ (2-7-4 εκτός) βρίσκεται στο +8 από την επικίνδυνη ζώνη και δύσκολα θα κινδυνέψει, με το βλέμμα της να στρέφεται και στον τελικό κυπέλλου που θα διεξαχθεί στα μέσα Νοεμβρίου. Σωστό δείχνει το σετ, δεν βρίσκουμε ιδιαίτερη αξία προς τη μία ή την άλλη μεριά.

1495. ΜΠΡΙΝΕ - ΦΟΛΟ

Τρεις αγωνιστικές απομένουν για την ολοκλήρωση της δεύτερης κατηγορίας της Νορβηγίας. Οριακά πάνω από την επικίνδυνη ζώνη οι δυο ομάδες, στο +3 η Μπρίνε (5-3-5 εντός) η οποία έχει συμπληρώσει τέσσερις σερί ήττες, στο +5 η Φόλο (3-4-6 εκτός) που ανάσανε βαθμολογικά χάρη στη νίκη της στο εξάποντο με την Ασάνε. Αίμα και άμμος το παιχνίδι, δεν θα μπλέξουμε.

1466. ΖΟΥΛΤΕ ΒΑΡΕΓΚΕΜ - ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ

Επιστροφή στην πραγματικότητα για την Ζούλτε η οποία μετά από 5 σερί αγώνες όντας αήττητη έχασε εύκολα 3-0 στην έδρα της Σαρλερουρά, οver 2,5 τα 3 τελευταία της παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας. Κόλλησε και απέναντι στη Μαλίν η Άντερλεχτ (1-1), 3η ισοπαλία για τους φιλοξενούμενους στα τελευταία 4 παιχνίδια τους (1-3-0), εκτός έδρας μετράνε 2-1-1 και 2/4 under 2.5. Δυνατό τεστ για τις δύο ομάδες, η Άντερλεχτ δυσκολεύεται αρκετά τελευταία όμως μπορεί να φύγει με τους 3 βαθμούς της νίκης.

1508. ΑΚΙΣΑΣΠΟΡ - ΕΣΚΙΣΕΧΙΡΣΠΟΡ

Ικανοποιητική η πορεία της Ακισαρσπόρ για την ώρα (2-4-1), στο γήπεδό της μάλιστα δεν έχει δεχθεί ακόμα γκολ (2-1-0, 3/3 NG & under 2,5), η Εσκισεχίρ μετράει μόλις 1-1-5, έρχεται από τέσσερις σερί ήττες και μακριά από το σπίτι της έχει 3/3 ήττες, όλες με σκορ 0-2. Αλλαγή προπονητή είχαμε στον πάγκο των φιλοξενούμενων, ανέλαβε τα ηνία ο Καρτάλ, η εξέλιξη αυτή καθιστά το παιχνίδι επικίνδυνο για οποιαδήποτε εκτίμηση, προτιμότερη επιλογή η αναμονή προς εξαγωγή συμπερασμάτων.

1493. ΛΙΛΕΣΤΡΟΜ - ΧΑΟΥΓΚΕΣΟΥΝΤ

Αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι, η Λίλεστρομ (7-3-3 εντός) μετράει τρεις σερί νίκες μπροστά στο κοινό της και θα επιδιώξει να τερματίσει στο πρώτο μισό της κατάταξης, η Χάουγκεσουντ (5-2-6 εκτός) θέλει μαθηματικά ένα βαθμό για να σωθεί, αλλά πρακτικά είναι αδύνατο να κινδυνέψει. Δυνατή εντός η Λίλεστρομ, μπορεί να επιβεβαιώσει τον ασιατικό άσο -0,5 στο 1,90 της Bet365.

1494. ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ - ΜΠΟΝΤΟ ΓΚΛΙΜΤ

Στο +8 από τη δεύτερη θέση η Ρόζενμποργκ (10-3-0 εντός), μετράει αντίστροφα για την επιστροφή της στο θρόνο του πρωταθλητή. Η Μπόντο Γκλιμτ (4-2-7 εκτός, 11/13 over 2,5, 11/13 GG ) στερείται στόχων και θα αγωνιστεί χωρίς άγχος στα ματς που απομένουν ως τη λήξη της σεζόν, με τα πρόσφατα παιχνίδια της να έχουν γρήγορο ρυθμό και πολλά τέρματα (4-1-3, 7/8 over 2,5, 8/8 GG). Περιμένουμε να πάει ψηλά το σκορ στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, καλή περίπτωση δείχνει το GG & over 2,5 στο 1,90 της Bet365, πιθανό το ροτέισον στους γηπεδούχους μιας και μεσοβδόμαδα έχουν ματς για το Γιουρόπα Λιγκ .

1497. ΦΡΕΝΤΡΙΚΣΤΑΝΤ - ΧΟΝΤ

Στο +3 από την γραμμή του υποβιβασμού η Φρέντρικσταντ (4-8-1 εντός), η Χοντ (5-2-6 εκτός) κρατιέται οριακά εντός της πρώτης εξάδας, αλλά έρχεται από δυο σερί ήττες από ομάδες που βρίσκονται εντός της επικίνδυνης ζώνης. Θέλουμε να κοντράρουμε τους φιλοξενούμενους, αλλά τα 1,85 στον άσο παραείναι χαμηλά για μια ομάδα που έχει κερδίσει μόλις 4/13 παιχνίδια της μπροστά στο κοινό της.

1490. ΕΡΜΗΣ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ - ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ

Απογοητευμένος και χωρίς ψυχολογία ο Ερμής καθώς μετράει τρία ματς χωρίς νίκη και τα πάει πολύ άσχημα στην αρχή του πρωταθλήματος με 1-2-3 απολογισμό. Δεν βρήκε τα πατήματα της ακόμα η ομάδα ενώ δέχθηκε γκολ σε όλους τους αγώνες. Μονόδρομος η νίκη για τους πράσινους καθώς αντιμετωπίζουν το παιχνίδι σαν τελικό καθώς μετρούν μόνο μια νίκη στα τελευταία 4 ματς. Δίνουμε ψήφο εμπιστοσύνης στο διπλό σε αποδόσεις άνω του 1,80, ενώoKyr_Limεπέλεξε από νωρίς τη νίκη της Ομόνοιας στο @1,90 (Stoiximan).

1509. ΧΕΤΑΦΕ - ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ

Πολύ καλύτερες εμφανίσεις μακριά από το νησί της έχει πραγματοποιήσει η Λας Πάλμας, σε όλα ήταν το μεγάλο αουτσάιντερ αλλά κατάφερε να πάρει τον βαθμό με τη Θέλτα (3-3) και να κλέψει τις εντυπώσεις με Ατλέτικο και Μπαρτσελόνα αφού σε αμφότερα έπεσε με ψηλά το κεφάλι. Η Χετάφε παρουσιάστηκε βελτιωμένη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της (2-1-1) όπου στα 3/4 κράτησε και το μηδέν παθητικό. Δύσκολο ματς για ασφαλή πρόβλεψη, με το πιστόλι στον κρόταφο θα παίζαμε το Χ2 στο 1,73 του Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1510. ΡΕΑΛ ΓΚΑΡΚΙΛΑΣΟ - ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ Σ. ΜΑΡΤΙΝ

Επιτέλους νίκη για την Γκαρσιλάσο μετά από έξι αγωνιστικές, εκμεταλλευόμενη την έδρα της, 4-0 κόντρα στη Σέσαρ Βαγιέχο. Η έκπληξη του Κλαουσούρα η Σαν Μαρτίν, ισοβαθμεί στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με άλλες τρεις ομάδες. Προέρχεται από τη νίκη με 2-1 εκτός έδρας κόντρα στη Λεόν ντε Χουάνουκο. Το υψόμετρο αναμένεται να επηρεάσει τους φιλοξενούμενους, θα πάμε με τον ασιατικό άσο -0,75.

1511. ΝΤΕΓΚΕΡΦΟΡΣ – ΛΙΟΥΝΓΚΣΚΙΛΕ

Αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι, φαίνεται να αδικούνται οι φιλοξενούμενοι από τις αποδόσεις που κυκλοφορούν.

1522. ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ - ΡΙΖΕΣΠΟΡ

Πρωτοπόρος της βαθμολογίας η Μπεσίκτας, μετράει συνολικά 5-1-1 (5/7 over 2,5, 5/7 GG), η Ριζεσπόρ είναι από τις πιο δυσκολοκατάβλητες ομάδες του πρωταθλήματος έχοντας ηττηθεί μόνο μια φορά (2-4-1, 3/7 over 2,5, 7/7 GG). Δεν θα είναι εύκολο το ματς για το γηπεδούχους, ίσως να έχουμε πολλά τέρματα, με τους φιλοξενούμενους να δείχνουν ικανοί να συνεισφέρουν στο σκοράρισμα.

1521. ΤΟΛΟΥΚΑ - ΚΕΡΕΤΑΡΟ

7-2-3 με 3-1-2 εντός οι αριθμοί της Τολούκα (4/6 over 2,5, 5/6 GG), 4-3-5 με 1-3-2 εκτός εκείνα της Κερέταρο (3/6 over 2,5 και 4/6 GG εκτός), τα γκολ αποτελούν επιλογή, δεν θα μπλέξουμε με σημείο, φαβορί σωστό οι γηπεδούχοι αλλά οι φιλοξενούμενοι έχουν το γκολ.

1523. ΣΑΡΑΓΟΣΑ - ΤΕΝΕΡΙΦΗ

Πάνω που έδειχνε να παίρνει τα πάνω της, η Σαραγόσα επέστρεψε στα αρνητικά αποτελέσματα, γνωρίζοντας τον αποκλεισμό από το κύπελλο με την εντός έδρας ήττα με 1-2 από τη Γιαγκοστέρα. Η Τενερίφη δείχνει να βρίσκει τα πατήματά της, έχει συμπληρώσει τέσσερα ματς χωρίς ήττα (2-2-0), κρατώντας στα τρία εξ αυτών λευκό παθητικό (3/4 NG, 2/4 under 2,5). Πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή τους παρουσιάζουν για την ώρα οι γηπεδούχοι, οι φιλοξενούμενοι είναι ικανοί να αποφύγουν την ήττα και να επαληθεύσουν το Χ2 στο 1,80 της Bet365.

1526. ΠΕΤΡΟΛΟΥΛ ΠΛΟΕΣΤΙ - ΣΤΕΑΟΥΑ

Έξι ματς χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα η Πετρόλουλ (0-2-4), η Στεάουα μετράει πέντε σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, με πιο πρόσφατη το 1-0 της Πέμπτης επί της Τιμισοάρα, που της έδωσε το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Λιγκ Καπ. Σε ανοδική πορεία οι περσινοί πρωταθλητές, μπορούν να επαληθεύσουν το διπλό στο 1,83 του Stoiximan .

1525. ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 - ΠΑΟΚ

Τα ντέρμπι αναβιώνουν στη Θεσσαλονίκη, με τον Ηρακλή να υποδέχεται τον ΠΑΟΚ. Πως και πως περιμένουν άπαντες το συγκεκριμένο ματς στο «Γηραιό», καθώς είναι το πρώτο σπουδαίο παιχνίδι της ομάδας μετά την επιστροφή της στα μεγάλα σαλόνια. Στόχος των «κυανολεύκων» δεν είναι άλλος από τη νίκη, η οποία θα επαναφέρει για τα καλά τα χαμόγελα και οι εμφανίσεις των τελευταίων αγώνων δείχνουν πως μπορούν να τα καταφέρουν. Έσπασε το σερί τριών νικών του ΠΑΟΚ κόντρα στον Ολυμπιακό και πλέον το ενδιαφέρον στρέφεται αποκλειστικά στο ματς του Καυταντζογλείου, ωστόσο σίγουρα στο μυαλό όλων υπάρχει και το καθοριστικής σημασίας παιχνίδι με την Κράσνονταρ για το Γιουρόπα Λιγκ την Πέμπτη. Ο «Δικέφαλος» όταν καλείται να αντιμετωπίσει τον «Ημίθεο» εκτός έδρας χάνεται, καθώς η τελευταία φορά που επικράτησε στο γήπεδο του Ηρακλή ήταν το μακρινό 1998. Στηρίζουν την παράδοση οι Young Guns, οι οποίοι επέλεξαν τον +0,75 ασιατικό άσο στο 1,875 τηςBet365, πριν αυτός πέσει στο 1,80. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1529. ΚΟΡΤΡΑΪΚ - ΣΑΡΛΕΡΟΥΑ

Ομάδες που βράζουν στο ίδιο καζάνι Κορτράικ και Σαρλερουά. Αμφότερες μετράνε μόλις μια ήττα στις τελευταίες τους 6 αναμετρήσεις έχοντας απολογισμό 2-3-1. Αήττητοι στην έδρα τους μέχρι στιγμής οι γηπεδούχοι διατηρώντας ρεκόρ 2-3-0 και 4/5 under 2,5. Μέτρια η συγκομιδή των φιλοξενούμενων μακριά από την έδρα τους, πιο συγκεκριμένα μετράνε 1-2-2 και 4/5 under 2,5. Αναμένεται ακόμα ένα σφιχτό παιχνίδι με λίγα γκολ από τις δύο ομάδες.

1528. OΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ - ΣΙΚΑΓΟ

Επιτέλους νίκη για την Ουάσιγκτον (10-3-3 εντός), μετά από μία σειρά με κάκιστα αποτελέσματα και παρόμοιες εμφανίσεις κέρδισε με 2-1 τη NYC. Δεν εντυπωσίασε αλλά το σημαντικό ήταν οι τρεις βαθμοί. Θέλει τη νίκη για να μπει στη δυάδα της Ανατολής. Αδιάφορο και τελευταίο το Σικάγο (0-5-11 εκτός) αλλά παλεύει τα ματς του. Κέρδισε στο τελευταίο με 3-1 το Νιου Ίνγκλαντ, βέβαια έχει δείξει ότι εκτός έδρας χάνεται. Οι Young Guns έχουν επιλέξει τον άσο στο 1,80 για την καλύτερη ομάδα και που έχει το κίνητρο.

1534. ΟΥΝ. ΚΟΝΣΕΠΣΙΟΝ - ΟΥΝ.ΤΣΙΛΕ

Η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος είναι η Κονσεπσιόν, η οποία εκτός του ότι παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, παίρνει και αποτελέσματα. Προέρχεται από τη νίκη με 1-0 κόντρα στη Σαν Λουίς. Συνεχίζει να απογοητεύει η Ουνιβερσιδάδ ντε Τσίλε, με τη γκρίνια των οπαδών να γίνεται όλο και μεγαλύτερη. Η αμυντική της αστάθεια της κοστίζει εύκολους βαθμούς. Προέρχεται από την ισοπαλία 1-1 κόντρα στην Ουνιόν Εσπανιόλα εντός έδρας. Πρώτο σημείο το over, δεύτερο ο ασιατικός άσος +0,25.

1532. ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ - ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Κατώτερη των περιστάσεων εκτός έδρας για άλλη μία φορά η Ιντερνασιονάλ, έφυγε με άδεια χέρια από την έδρα της Ατλέτικο Μινέιρο (2-1).Αγωνιζόμενη εντός έδρας τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά, έχοντας ρεκόρ 10-3-2. Από ήττα σοκ προέρχεται η Φλαμένγκο, 3-0 εκτός έδρας κόντρα στη Φιγκεϊρένσε. Το κλίμα στην ομάδα δεν είναι καλό από τις αρχές της χρονιάς, με τους οπαδούς να αποδοκιμάζουν σε κάθε ήττα. Ανοιχτά αναμένεται να παίξει η Ιντερνασιονάλ, η οποία ανεξαρτήτου αποτελέσματος ''χτυπάει'' όλα τα παιχνίδια, θα κρατήσουμε το over.

1531. ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ - ΒΑΣΚΟ ΝΤΑ ΓΚΑΜΑ

Μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας η Σάο Πάολο, με το ζόρι παίρνει νίκες τον τελευταίο μήνα, κινδυνεύοντας να μείνει εκτός των θέσεων που οδηγούν στο Λιμπερταδόρες. Προέρχεται από την ήττα με 2-0 κόντρα στη Φλουμινένσε εκτός. Αυτοκτόνησε η Βάσκο στο προηγούμενο παιχνίδι, καθώς ήτα καλύτερη από την Τσαπεκοένσε, ισοφαρίστηκε όμως με πέναλτι στο 86', μένοντας στο 1-1. Ο άσος σε αυτές τις τιμές δε θα μας απασχολήσει, για κόντρα ούτε λόγος.

1530. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ - ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ

Σε ελεύθερη πτώση η Ατλέτικο Παραναένσε, η οποία αγνοεί τη νίκη για πάνω από ένα μήνα στο πρωτάθλημα. Προέρχεται από την ισοπαλία 2-2 κόντρα στην Κρουζέιρο εντός έδρας. Δε σταματάει πουθενά η Κορίνθιανς, κέρδισε εύκολα μεσοβδόμαδα την Γκοϊάς με 3-0 εντός έδρας. Μόνο αν αυτοκτονήσουν θα χάσουν το πρωτάθλημα οι φιλοξενούμενοι. Διπλό.

1533. ΤΡΟΜΣΟ - ΒΙΚΙΝΓΚ

Τέσσερις αγωνιστικές απομένουν για την ολοκλήρωση της Tippeligaen. Μάχη μέχρι τέλους για την παραμονή θα δώσει η Τρόμσο (3-6-4 εντός), βρίσκεται στη θέση των μπαράζ λόγω καλύτερης διαφοράς τερμάτων από τη Μιοντάλεν και παράλληλα απέχει μόλις ένα βαθμό από τη σωτηρία. Η Βίκινγκ (7-0-6 εκτός) προσπαθεί να εξασφαλίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο, με τον ανταγωνισμό να είναι έντονος. Ισχυρότατο το κίνητρο των γηπεδούχων, δεν μπορούμε ωστόσο να παραγνωρίσουμε το γεγονός ότι αγνοούν τη νίκη εδώ και δέκα ματς (0-4-6), αλλά και στα πιο πρόσφατα πέντε μπροστά στο κοινό τους (0-4-1), η αξία βρίσκεται στις αποδόσεις αουτσάιντερ των φιλοξενούμενων.

1101. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΪΤ - ΝΤΑΝΟΥΜΠΙΟ

Από τα κακό στο χειρότερο πάνε τα πράγματα για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι αγνοούν τη νίκη για έξι αγώνες. Προέρχονται από την ήττα στο ντέρμπι με την Πενιαρόλ (1-0 εντός έδρας). Η γκρίνια στις τάξεις των οπαδών όπως είναι κατανοητό είναι μεγάλη. Δύο σερί νίκες για τη Ρίβερ, η οποία δείχνει να βρίσκει τα πατήματά της στη μεγάλη κατηγορία. Σαν σκέψη θα κρατήσουμε τον άσο, αφού η τιμή του θα έπρεπε να είναι μεγαλύτερη.

1536. ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ - ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ

Η αναμέτρηση ανάμεσα στη Λα Κορούνια και την Μπιλμπάο κλείνει την αυλαία της Κυριακής στην Ισπανία. Πολύ ισορροπημένο ζευγάρι με τη Λα Κορούνια να παίζει καλά στα περισσότερα παιχνίδια της, κάτι που αποτυπώνεται και από τη βαθμολογική συγκομιδή της (6η θέση με 3-3-1). Η Μπιλμπάο σίγουρα δεν θα χαλαστεί με τον ένα βαθμό σε μία πολύ αφιλόξενη έδρα όπου έφυγε ηττημένη τις 5/6 τελευταίες φορές που την επισκέφτηκε (0-1-5). Στο στο 3,15 βρίσκουμε το Χ στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1539. ΟΥΝΙΟΝ ΚΟΜΕΡΣΙΟ - ΑΛΙΑΝΣΑ ΛΙΜΑ

Κλασική ομάδα έδρας η Κομέρσιο, στο Απερτούρα τερμάτισε χωρίς ήττα εντός έδρας, ενώ στο Κλαουσούρα έχει μόνο μία, αυτή κόντρα στην υπερδύναμη Σπόρτινγκ Κριστάλ. Αρχίζει και βρίσκει τα πατήματά της η Αλιάνσα Λίμα, τρέχοντας ένα σερί τριών αγωνιστικών χωρίς ήττα, προερχόμενη από τη νίκη με 1-0 κόντρα στη Σπορτ Λορέτο εντός. Δυσκολεύονται παραδοσιακά οι φιλοξενούμενοι στην έδρα της Κομέρσιο, θα κρατήσουμε τον άσο.

1537. ΕΛ ΤΑΝΚΕ ΣΙΣΛΕΪ - ΠΛΑΖΑ ΚΟΛΟΝΙΑ

Από ήττα προέρχεται η Τάνκε Σίσλεϊ, 1-0 εκτός έδρας κόντρα στην Γουόντερερς, η οποία όμως κρίνεται άδικη βάσει των ευκαιριών που έχασε. Από ήττα έρχεται και η Πλάσα Κολόνια, 1-0 εντός από τη Σέρο, βάζοντας τέλος στο αήττητο σερί των τριών αγωνιστικών. Πιο έμπειρη ομάδα οι γηπεδούχοι, εύκολα ή δύσκολα αναμένεται να πάρουν τη νίκη, άσος.

1538. ΡΑΣΙΝΓΚ ΚΛΟΥΜΠ ΜΟΝΤΕΒΙΔΕΟ - ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΜΟΝΤΕΒΙΔΕΟΥ

Απογοητεύει η Ράσινγκ μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, τρέχοντας ένα σερί τεσσάρων αγώνων χωρίς νίκη. Προέρχεται από τη λευκή ισοπαλία κόντρα στη Ρεντίστας εκτός έδρας. Σε αντίθετη τροχιά η Λίβερπουλ, τρέχει ένα σερί τεσσάρων αγώνων χωρίς ήττα (3-1-0), προερχόμενη από τη νίκη με 1-0 κόντρα στη Σουντ Αμέρικα. Κρατάμε το ασιατικό διπλό 0:0 και σαν δεύτερη επιλογή το over.

1543. ΙΝΤΕΡ – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Το Derby D'Italia, ένα από τα μεγαλύτερα ματς της χώρας που προφανώς κλέβει την παράσταση από το πρόγραμμα της Κυριακής με τις δύο ομάδες να τρέφουν μεγάλο μίσος η μία για την άλλη, κάτι που πάντα βγαίνει και στον αγωνιστικό χώρο ανεξαρτήτου του ποιοι παίκτες βρίσκονται στην ενδεκάδα των δύο μονομάχων. Τη συγκεκριμένη στιγμή η πρωταθλήτρια Γιουβέντους προσπαθεί να χτίσει πάνω στις ευρωπαϊκές της επιτυχίες ώστε να βρει ρυθμό στο πρωτάθλημα έχοντας κάνει το χειρότερο ξεκίνημα στην ιστορία της με 8 βαθμούς σε 7 ματς. Την ίδια στιγμή η Ίντερ χάλασε το έτσι κι αλλιώς εικονικό σερί της με νίκες στο γκολ χάνοντας το εκκωφαντικό 1-4 από την Φιορεντίνα και φέρνοντας 1-1 με την Σαμπντόρια εκτός έδρας. Το ματς ξεκινά από το GG που έχει έτσι κι αλλιώς επιβεβαιωθεί στα 4 τελευταία Derby D'Italia, από εκεί και πέρα αν έπρεπε να επιλέξουμε ένα από τα δύο 2,70 που υπάρχουν εκατέρωθεν θα παίρναμε των πρωταθλητών.

1549. ΟΥΝ. ΝΤΕ ΣΟΥΚΡΕ - ΡΕΑΛ ΠΟΤΟΣΙ

Αναμέτρηση κόντρα σε δύο ομάδες οι οποίες λόγω οικονομικών προβλημάτων αποδυναμώθηκαν αισθητά από πέρσι. Στην τελευταία θέση της βαθμολογίας η Ρεάλ, με μόλις μία νίκη, λίγο πιο πάνω η Σούκρε, με τρεις νίκες. Ελαφρύ προβάδισμα στον άσο.

1550. ΣΑΝ ΧΟΣΕ ΟΡΟΥΡΟ – ΜΠΟΛΙΒΑΡ

Απογοητεύει η Σαν Χοσέ στο πρωτάθλημα, με τα οικονομικά προβλήματα να αναγκάζουν τη διοίκηση να διώξει πολλούς παίχτες από το περσινό ρόστερ. Στο πρωτάθλημα μετά από εννιά αγωνιστικές έχει μόλις μία νίκη. Δεν άρχισε καλά τη σεζόν η Μπολίβαρ, στη συνέχεια έτρεξε ένα σερί τεσσάρων νικών, ήρθε όμως η βαριά ήττα από τη Γουίλστερμαν την προηγούμενη αγωνιστική για να την επαναφέρει στην πραγματικότητα. Εύκολα ή δύσκολα οι φιλοξενούμενοι θα φύγουν με το τρίποντο.

1554. ΕΝΒΙΓΚΑΔΟ - ΑΛΙΑΝΖΑ ΠΕΤΡΟΛΕΡΑ

Βαθμούς αναζητούν οι γηπεδούχοι, οι οποίοι βρίσκονται στο -2 από την πρώτη οχτάδα. Προέρχονται από την ήττα με 1-0 εντός έδρας κόντρα στην Τζούνιορ. Έχουν σχεδόν εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους στην επόμενη φάση οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι όμως δεν εντυπωσιάζουν καθόλου με τις εμφανίσεις τους. Προέρχονται από τη 1-0 κόντρα στη Μιγιονάριος εντός. Τον πρώτο λόγο έχει το under στην αναμέτρηση.

1544. ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ - ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΓΙΟΥΝ.

Η Νέα Υόρκη (11-2-3 εντός) βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Ανατολής και θέλει να κρατήσει τη θέση της. Έχασε από το Τορόντο μεσοβδόμαδα και έχει διαφορά πέντε βαθμών τώρα. Η Φιλαδέλφεια (3-4-9 εκτός) δεν έχει κανένα απολύτως ενδιαφέρον, ουσιαστικά η σεζόν έχει τελειώσει για εκείνη. Περιμένουμε να κερδίσει η γηπεδούχος, πολύ χαμηλές οι τιμές.

1553. ΡΕΝ – ΝΙΣ

Από τις ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος οι δυο ομάδες, έχουν πιάσει κατά καιρούς πολύ καλά στάνταρ απόδοσης και βρίσκονται ψηλά στη βαθμολογία. Ευχέρεια στο γκολ δείχνει η Ρεν, η οποία έχει σκοράρει σε όλα τα φετινά παιχνίδια της, γεμάτα γκολ και τα ματς της Νις που διαθέτει την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας. Ματς με γκολ περιμένουμε να είναι η μεταξύ τους αναμέτρηση, καλή επιλογή το GG στο 1,85 του Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1551. ΓΚΡΕΜΙΟ – ΣΑΠΕΚΟΕΝΣΕ

Επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις η Γκρέμιο, κερδίζοντας 1-0 εντός έδρας την Σάντος, δείχνοντας ότι δύσκολα θα πέσει κάτω από την τρίτη θέση της βαθμολογίας. Πολύτιμη ισοπαλία απέσπασε η Τσαπεκοένσε στην έδρα της Βάσκο, παραμένοντας έτσι στο +2 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Εκτός έδρας οι φιλοξενούμενοι είναι από τις χειρότερες ομάδες, έχοντας ρεκόρ 1-5-9. Άσος χωρίς αξία.

1552. ΣΑΝΤΟΣ – ΓΚΟΪΑΣ

Βούτυρο στο ψωμί της Σάντος τέτοια παιχνίδια, δεν θα έχει κανένα πρόβλημα να πάρει τους τρεις βαθμούς, αλλά ο άσος είναι μικρός για τα γούστα μας.

1547. ΡΟΖΑΡΙΟ ΣΕΝΤΡΑΛ - ΑΡΧΕΝΤΙΝΟΣ ΤΖΟΥΝ.

Βάρος στο κύπελλο αναμένεται να δώσει η Ροζάριο η οποία ουσιαστικές ελπίδες δεν έχει για τον τίλο καθώς απέχει από την Μπόκα 8 βαθμούς, καθοριστικό ρόλο έπαιξε το εκτός έδρας 2-2 με την Σαν Λορέντζο, αήττητοι εντός οι γηπεδούχοι με απολογισμό 6-7-0. Στόχος η Λιλίγια του Σουνταμερικάνα για την Αρχεντίνος η οποία έκανε ακόμα ένα βήμα με τη πρόσφατη νίκη της επί της Τίγκρε με 2-1, 3-5-5 ο εκτός έδρας απολογισμός της. Αρκετά πονηρή αναμέτρηση, θα απέχουμε.

1545. OΛΙΜΠΟ - ΣΑΝ ΛΟΡΕΝΤΖΟ

Κίνητρο υπάρχει και από τις δύο ομάδες , η Ολίμπο παλεύει για μια θέση στη Λιλίγια του Σουνταμερικάνα ενώ η Σαν Λορέντζο θέλει να διατηρήσει τις μαθηματικές της ελπίδες για τον τίτλο. Σε περίπτωση που δεν κερδίσουν οι «Άγιοι» και παράλληλα επικρατήσει η Μπόκα της Ρασίνγκ τότε αυτόματα η χάνει το πρωτάθλημα. Μονάχα μια ήττα στα τελευταία 11 εντός έδρας παιχνίδια της μετράει η Ολίμπο η οποία πρόσφατα αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 στο σπίτι της με την Χιμνάσια Λα Πλάτα. Από ισοπαλία με σκορ επίσης 2-2 στο ντέρμπι με τη Ροζάριο προέρχεται η Σαν Λορέντζο για την οποία η νίκη αποτελεί μονόδρομος, 6-4-3 ο εκτός έδρας απολογισμός της. Το κίνητρο των φιλοξενούμενων είναι πιο ισχυρό, φυσικά διαθέτουν και την ομάδα έτσι ώστε να αποδράσουν με τους τρεις πόντους, πιο πιθανό η Μπόκα να αφήσει βαθμούς στο ντέρμπι με την Ρασίνγκ παρά να φύγει νικήτρια.

1548. ΤΙΓΚΡΕ – ΜΠΑΝΦΙΛΝΤ

Ομάδες που διεκδικούν μια θέση για τα πλέι-οφ του Λιμπερταδόρες Τίγκρες και Μπάνφιλντ. Οι γηπεδούχοι εντός έδρας είναι αρκετά αξιόπιστοι έχοντας απολογισμό 8-4-1, στο τελευταίο τους παιχνίδι ηττήθηκαν στην έδρα της αδιάφορης Αρχεντίνος 2-1. Από μέτρια εντός έδρας εμφάνιση κόντρα στη Ρασίνγκ προέρχεται η Μπάνφιλντ με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0. Εξαιρετική η εκτός έδρας συγκομιδή των φιλοξενούμενων οι οποίοι μετράνε 7-3-3, στοιχείο το οποίο κάνει την αναμέτρηση αρκετά αμφίρροπη, πολύ πιθανό πάντως να δούμε γκολ και από τις δύο πλευρές.

1561. ΣΠΟΡΤ ΡΕΣΙΦΕ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝΕΪΡΟ

No Bet.

1565. ΚΟΛΟ ΚΟΛΟ – ΑΡΙΚΑ

Άσος χωρίς αξία.

1580. ΝΑΣΙΟΝΑΛ ΑΣΟΥΝΣΙΟΝ - ΟΛΙΜΠΙΑ ΑΣΟΥΝΣΙΟΝ

Η συμμετοχή της Νασιονάλ στο Σουνταμερικάνα της κόστισε στο πρωτάθλημα, μένοντας αρκετά πίσω από τις πρώτες θέσεις. Προέρχεται από τη νίκη με 4-1 κόντρα στη Χενεράλ Ντίαζ εκτός έδρας. Μάχη για τον τίτλο δίνει η Ολίμπια, βρισκόμενη στο -4 από την κορυφή. Θα πάμε με το ασιατικό διπλό -0,25.

1566. ΧΙΟΥΣΤΟΝ – ΣΙΑΤΛ

Το Χιούστον (9-3-4 εντός) ουσιαστικά δεν έχει ελπίδες για τα πλέι-οφ, μόνο ελάχιστες μαθηματικές, καθώς η ήττα με 1-4 από το Ντάλας κόστισε ακριβά. Το Σιάτλ (4-3-9 εκτός) έφερε δεύτερο συνεχόμενο 1-1, αυτή τη φορά με το Λος Άντζελες και δύσκολα θα χάσει τα πλέι-οφ. Μέτρια παρουσία στα τελευταία παιχνίδια. Δεν θα μπλέξουμε πριν την έναρξη με το συγκεκριμένο ματς.

1577. ΙΝΤΕΠ. ΜΕΝΤΕΓΙΝ – ΟΥΝΙΑΟΤΟΝΟΜΑ

Σημαντική νίκη για τη Μεντεγίν μεσοβδόμαδα, 1-0 εκτός κόντρα στην Τσίκο, καθώς επανέφερε τους γηπεδούχους εντός πρώτης οχτάδας. Από μεγάλη νίκη προέρχεται και η Ουνιαουτόνομα, 2-1 την Πατριότας εντός, η οποία αναζητά βαθμούς για την αποφυγή του υποβιβασμού. Ο άσος δεν έχει καμία αξία, δεν μπορούμε να κοιτάξουμε ούτε την κόντρα αφού οι αποδόσεις της Ουνιαουτόνομα εκτός είναι απογοητευτικές.

1579. ΠΕΝΙΑΡΟΛ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΡΕΝΤΙΣΤΑΣ

Η ήττα με 4-0 από τη Ρίβερ ήταν μία κακή παρένθεση για την Πενιαρόλ, η οποία επέστρεψε στις νίκες, κερδίζοντας με 1-0 στο ντέρμπι τη Ντανούμπιο. Ντεφορμέ η Ρεντίστας, αγνοεί τη νίκη για πέντε αγωνιστικές, προερχόμενη από την ισοπαλία χωρίς τέρματα κόντρα στη Ράσινγκ. Άσος χωρίς αξία.

1581. ΟΥΝΙΒΕΡΣΙΤΑΡΙΟ - ΣΕΖΑΡ ΒΑΓΙΕΧΟ

Πορεία πρωταθλητισμού κάνει η Ουνιβερσιτάριο στο Κλαουσούρα, βρισκόμενη στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, έχοντας βλέψεις για τον τίτλο. Προέρχεται από τη δύσκολη νίκη με 1-0 εκτός έδρας κόντρα στη Μουνισιπάλ. Ντεφορμέ η Σέσαρ Βαγιέχο, προερχόμενη από τη βαριά ήττα με 4-0 κόντρα στη Ρεάλ Γκαρσιλάσο εκτός. Θα πάμε με την πιο φορμαρισμένη ομάδα, άσος.

1582. ΔΕ ΣΤΡΟΝΓΚΕΣΤ - XΟΡΧΕ ΒΙΛΣΤΕΡΜΑΝ

Ντέρμπι τιτάνων, κόντρα στις δύο από της καλύτερες ομάδες της κατηγορίας. Πρωτοπόρος η Στρόνγκεστ, έχοντας σαν όπλο την καυτή της έδρα. Στους πέντε βαθμούς από την πρώτη θέση οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι μετά το νωθρό ξεκίνημα, αποδίδουν καλύτερα. Προέρχονται από τη μεγάλη νίκη με 3-0 κόντρα στη Μπολίβαρ. Υπερβολικά χαμηλές οι τιμές για τους γηπεδούχους, κρατάμε σαν επιλογή το ασιατικό διπλό +1,5.

1120. ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΪΤ – ΑΛΝΤΟΣΙΒΙ

Αδιάφορη και με αρκετές αλλαγές στην σύνθεση στης αναμένεται να παραταχθεί η Ρίβερ. Χωρίς ιδιαίτερο βαθμολογικό κίνητρο και η Αλντοσίβι περιμένει απλά να τελειώσει το πρωτάθλημα, πάμε παρακάτω.

1585. ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΚΑΛΙ - ΙΝΤΕΠ. ΣΑΝΤΑ ΦΕ

Από μεγάλη νίκη έρχεται η Σάντα Φε, κερδίζοντας την προηγούμενη Πέμπτη την Όνσε Κάλντας, παίρνοντας έτσι το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του κυπέλλου. Στο πρωτάθλημα βρίσκεται στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, με τη συμμετοχή της στα πλέι οφ να είναι σχεδόν σίγουρη. Μάχη για την είσοδο στην οχτάδα δίνει η Ντεπορτίβο Κάλι, βρισκόμενη αυτή τη στιγμή στην έβδομη θέση του βαθμολογικού πίνακα, προερχόμενη από τη νίκη με 4-2 κόντρα στη Μεντεγίν. Η κούραση που θα βγάλουν οι φιλοξενούμενοι είναι δεδομένη, θα δώσουμε προβάδισμα στον άσο.

1586. ΓΟΥΑΔΑΛΑΧΑΡΑ - ΠΟΥΕΜΠΛΑ

Πρώτη ήττα του Αλμέιδα στον πάγκο της Γουαδαλαχάρα (5-1-6, 4-0-1 εντός) το 1-0 στην Πούμας, άξιζε κάτι παραπάνω, είχε δύο δοκάρια και φάσεις για να πάρει τον βαθμό τουλάχιστον. Το μομέντουμ της άγνωστο πώς θα επηρεαστεί, ειδικά και με τη διακοπή για της Εθνικές, η Πουέμπλα (1-1-3 εκτός) πάντως δείχνε να έχει δικαίως τον τρίτο λόγο στην αναμέτρηση.

1140. ΣΕΡΟ ΠΟΡΤΕΝΙΟ - ΣΠΟΡΤΙΒΟ ΣΑΝ ΛΟΡΕΝΤΖΟ

Άσος χωρίς αξία.

1590. ΟΝΣΕ ΚΑΛΝΤΑΣ - ΝΤΕΠ. ΚΟΥΚΟΥΤΑ

Με τη χειρότερη δυνατή ψυχολογία έρχεται η Όνσε Κάλντας, η οποία δεν μπόρεσε να κρατήσει το υπέρ της 1-0 του πρώτου αγώνα κόντρα στη Σάντα Φε για τον ημιτελικό του κυπέλλου, γνωρίζοντας την ήττα στη ρεβάνς με 3-1, χάνοντας το εισιτήριο για τον τελικό. Στο πρωτάθλημα βρίσκεται στο -1 από την πρώτη οχτάδα, με την ανάγκη βαθμών να είναι μεγάλη. Ένα βήμα πριν τον μαθηματικό υποβιβασμό η Κουκούτα, με την κατάσταση να δείχνει μη αναστρέψιμη. Δεν θα μπλέξουμε.

1589. ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ - ΠΟΡΤΛΑΝΤ ΤΑΪΜΠΕΡΣ

To Λος Άντζελες (12-3-1 εντός) παραμένει στη δεύτερη θέση της Δύσης μετά το 1-1 με το Σιάτλ. Μέτρια η παρουσία του στα τελευταία παιχνίδια και χωρίς διάρκεια στα καλά του διαστήματα. Το Πόρτλαντ (6-2-8 εκτός) παλεύει για να κρατήσει τη θέση του στα πλέι-οφ. Παίζει καλά στα τελευταία του παιχνίδια και δείχνει ότι μπορεί να τα καταφέρει. Δεν βρίσκουμε λόγο για να είναι τόσο χαμηλά ο άσος, πάμε στο επόμενο.

1592. ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΣΑΝΤΑΝΙ - ΛΙΜΠΕΡΤΑΔ

Ματς με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον και για τις δύο ομάδες. Η Σαντανί αναζητά βαθμούς για την αποφυγή του υποβιβασμού, ενώ η Λιμπερτάδ για τις θέσεις που οδηγούν στο Λιμπερταδόρες. Καμία από τις δύο δεν εντυπωσιάζει με την απόδοσή της. Το μεγαλύτερο κίνητρο το έχει η Σαντανί, η οποία έχει δείξει σημάδια ανάκαμψης στις τελευταίες αγωνιστικές, ενώ η Λιμπερτάδ δείχνει απογοητευμένη, παίζοντας άσχημα. Το 1Χ στο 1,91 του Stoiximan επέλεξε ο Kyr_Lim.

1546. ΡΑΣΙΝΓΚ ΚΛΟΥΜΠ - ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ

Το ντέρμπι της αγωνιστικής αποτελεί η αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες. Η Ρασίνγκ Θέλει να παραμείνει στις θέσεις των πλέι-οφ του Λιμπερταδόρες και παράλληλα να κάνει ζημιά στους φιλοξενούμενους, 11-1-1 ο εντός έδρας απολογισμός της διαθέτοντας παράλληλα τη καλύτερη άμυνα με μόλις 6 γκολ παθητικό, μεσοβδόμαδα έχει ημιτελικό για το κύπελλο κόντρα στην Ροζάριο. Η Μπόκα με νίκη και παράλληλα στραβοπάτημα της Σαν Λορέντζο ουσιαστικά παίρνει το πρωτάθλημα καθώς η Ροζάριο δύσκολα θα προλάβει, 9-3-1 ο εκτός έδρας απολογισμός της διαθέτοντας επίσης την καλύτερη άμυνα με 9 γκολ παθητικό. Η αναμέτρηση θα κριθεί στις λεπτομέρειες, δύσκολα όμως θα δούμε την Μπόκα να περνάει αλώβητη από μια τόσο καυτή έδρα.

1593. ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΠΑΣΤΟ - ΝΤΕΠΟΡΤΕΣ ΤΟΛΙΜΑ

Ζωτικής σημασίας νίκη για τους φιλοξενούμενους μεσοβδόμαδα (2-0 εκτός κόντρα στην Εκιδάδ), καθώς βρίσκονται πλέον στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και μόνο αν αυτοκτονήσουν θα χάσουν το εισιτήριο για τα πλέι οφ. Τον ίδιο στόχο με την Τολίμα έχει η Πάστο, η οποία όμως στηρίζεται αποκλειστικά στην έδρα της, με απογοητευτικά αποτελέσματα εκτός. Τρέχει ένα σερί δύο συνεχόμενων ηττών, με τελευταία αυτή κόντρα στην Τσίκο με 1-0 εκτός έδρας και πλέον η νίκη κόντρα στην Τολίμα είναι κάτι παραπάνω από επιβεβλημένη. Ελαφρύ προβάδισμα στον άσο.

---. ΟΡΙΕΝΤΕ ΠΕΤΡΟΛΕΡΟ – ΣΙΚΛΟΝ

Αδυνατεί να βρει σταθερότητα η Οριέντε Πετρολέρο και αυτό της έχει στοιχίσει στη βαθμολογία, βρισκόμενη στο μέσο, έχοντας τρεις νίκες, τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες. Αρκετά καλά τα πάει η νεοφώτιστη Σικλόν, η οποία βασιζόμενη στην έδρα της έχει καταφέρει να μαζέψει έντεκα βαθμούς μετά από εννιά αγώνες. Εξαιρετικά χαμηλός κρίνεται ο άσος, με το διπλό +2 στο 1,73 του Stoiximan πήγε ο Kyr_Lim.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ