ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Κυριακής

Ακτινογραφία κουπονιού Κυριακής

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Κυριακής (4/10). Πηγή: Betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Κυριακής.

859. ΚΑΒΑΣΑΚΙ - ΓΚΑΜΠΑ ΟΣΑΚΑ

Τη δύσκολη μάχη της δυάδας δίνουν οι δύο ομάδες, με τις πιθανότητες να μην είναι υπέρ τους καθώς βρίσκονται πέντε και δύο βαθμούς πίσω αντίστοιχα. Η Καβασάκι (3-1-1 εντός) έκανε τρεις σερί νίκες και οι ελπίδες της αναπτερώθηκαν, 2-1 με ανατροπή εκτός έδρας με τη Νιιγκάτα η τελευταία της νίκη. Η Γκάμπα Οσάκα (2-2-2 εκτός έδρας) παίζει εξαιρετικά και έχει 4-1-1 στα έξι πιο πρόσφατα. Στο Ασιατικό Τσάμπιονς Λιγκ έχασε τον πρώτο ημιτελικό στην Κίνα με 2-1 από την Εβεργκράντε και στις 21 Οκτωβρίου έχει τον εντός έδρας επαναληπτικό. Καλύτερη ομάδα η Γκάμπα, όμως η κούραση που ίσως έχει μας αποθαρρύνει από κάποιο ποντάρισμα υπέρ της.

1058. ΝΤΑΕΤΖΕΟΝ - ΟΥΛΣΑΝ

Υποβιβασμένη η Νταέτζεον που συνεχίζει να παίζει άσχημα και να χάνει (0-1-5 στα τελευταία έξι). Η Ουλσάν (3-5-7 εκτός) είναι αδιάφορη στο πρωτάθλημα, αλλά θέλει να είναι σε καλή κατάσταση για τα ημιτελικά του κυπέλλου. Έχει 4-1-1 και παίζει αρκετά καλό ποδόσφαιρο. Το διπλό βρίσκεται στο μικρό 1,57, πάμε στο επόμενο.

1059. ΣΕΟΝΓΚΝΑΜ - ΙΝΤΣΕΟΝ ΓΙΟΥΝ.

Η Σέονγκναμ (6-6-3 εντός) θέλει τη νίκη για να φτάσει όσο πιο κοντά μπορεί ενόψει πλέι-οφ την πρώτη τριάδα, η Ιντσεόν (5-3-7 εκτός) θέλει τη νίκη (ή και την ισοπαλία, εξαρτάτε από το ματς της Γιεγιού) για να μείνει στα πλέι-οφ του πρώτου μισού. Αν το παιχνίδι είναι στην ισοπαλία και βολεύουν τα άλλα αποτελέσματα μπορεί να έχουμε max bet στο late goal.

1060. ΓΙΕΓΙΟΥ ΓΙΟΥΝ. - ΓΙΕΟΝΜΠΟΥΚ

Τη νίκη για να έχει ελπίδες για την έκτη θέση και τα πλέι-οφ του πρώτου μισού θέλει η Γιεγιού (7-3-5 εντός). Βέβαια ακόμα και αν πάρει τη νίκη θέλει ή να χάσει η Ιντσεόν ή να φέρει ισοπαλία η Ιντσεόν και εκείνη να κερδίσει με τρία γκολ ή παραπάνω. Αντίπαλος της η πρωτοπόρος Γιέονμπουκ (8-3-4 εκτός) που θέλει να ξεφύγει ακόμα παραπάνω από τη δεύτερη Σουγόν. Προβλέπουμε ότι ο αγώνας θα έχει γκολ, το over 2,5 στο 1,95 αποτελεί σκέψη, αν το παιχνίδι είναι στο Χ στο 70’ και βολεύει το αποτέλεσμα της Ιντσεόν το late goal μπορεί να αποτελέσει ακόμα και max bet.

1061. ΓΚΟΥΑΝΓΚΤΖΟΥ - ΣΟΥΓΟΝ

Αδιάφορη ουσιαστικά η Γκουανγκτζού που σώθηκε και είναι ευχαριστημένη. Η Σουγόν (7-7-2 εκτός) θέλει τη νίκη για να συνεχίσει στα πλέι-οφ να έχει κάποιες ελπίδες για τον τίτλο. Το διπλό στο 2,15 αποτελεί σκέψη για την καλύτερη ομάδα και αυτή που έχει κάποιο κίνητρο για το παιχνίδι.

1062. ΠΟΧΑΝΓΚ - ΜΠΟΥΣΑΝ

Η Ποχάνγκ (3-3-0 στα τελευταία έξι) θέλει τη νίκη για να πλησιάσει τη δεύτερη θέση, βρίσκεται σε καλή κατάσταση και ξέρει να παίρνει αποτελέσματα. Η Μπουσάν δεν θα αποφύγει τα μπαράζ υποβιβασμού και το γνωρίζει, κακές εμφανίσεις στα τελευταία ματς. Ο άσος βρίσκεται λίγο πάνω από το 1,50.

1063. ΣΕΟΥΛ - ΓΕΟΝΑΜ

Η Σεούλ (7-6-3 εντός) κυνηγάει τη νίκη για να καταφέρει να χτυπήσει την τριάδα στα πλέι-οφ, πολύ σημαντική η συγκεκριμένη μάχη. Βρίσκεται σε μέτρια κατάσταση (2-1-3), αλλά η νίκη στο πιο πρόσφατο ματς με την Γκουανγκτζού με 3-1 της ανέβασε την ψυχολογία. Η Γέοναμ μαθηματικά έχει κάποιες απειροελάχιστες ελπίδες για τα πλέι-οφ, αλλά πρακτικά όλοι γνωρίζουν ότι δεν μπορεί. Παίζει κάκιστα και πιστεύουμε ότι θα χάσει ακόμα ένα παιχνίδι, ο άσος στο 1,775 έχει οριακά αξία.

699. ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ - ΜΠΕΤΙΣ

Στο πρωινό πιάτο που ανοίγει το μενού της Κυριακής στην Ισπανία η Βαγιεκάνο υποδέχεται τη Μπέτις σε ένα ματς που πιθανότατα θα έχει καλό ρυθμό, αρκετές φάσεις και ίσως πολλά γκολ αφού αμφότερες αρέσκονται να παίζουν σε γρήγορο τέμπο και δύσκολα θα παίξουν με σκοπιμότητα. Πολύ υποψιασμένες οι αποδόσεις τόσο στοoverόσο και στοGG, ο συνδυασμός πληρώνει 1,93 στον Stoiximan και δείχνει εφικτός. Επίσης με ρίσκο ίσως αξίζει ένα ποντάρισμα στο να σκοράρει το πρώτο γκολ της Βαγιεκάνο ο Χάβι Γκέρα (4,00/Bet365)που χρίστηκε σκόρερ και στα τρία προηγούμενα παιχνίδια της, ο έτερος φορ Μανούτσο που ίσως ξεκινήσει από τον πάγκο άλλωστε ποτέ δεν φημίζονταν για την αποτελεσματικότητα του σε αντίθεση με τον 33χρονο Ισπανό φορ. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1163. ΟΒΙΕΔΟ - ΜΑΓΙΟΡΚΑ

Στο 2-2-2 ο ως τώρα απολογισμός της Οβιέδο, στα ματς στην έδρα της ανοίγει μάλιστα το ρυθμό (1-1-1, 3/3 GG & over 2,5), η Μαγιόρκα είναι η ουραγός της βαθμολογίας καθώς μετράει μόλις 1-1-4 και μακριά από το σπίτι της έχει 3/3 ήττες. Σωστός ο άσος γύρω στο 2,00.

632. ΝΤΙΝΑΜΟ ΜΟΣΧΑΣ - ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ

Το ντέρμπι της Μόσχας ανάμεσα στηνΝτιναμόκαιΤΣΣΚΑξεχωρίζει από την 11η αγωνιστική. Οι δύο ομάδες μοιράζονται μάλιστα την ίδια έδρα, αξίζει να σημειωθεί πως οι τυπικά φιλοξενούμενοι δεν έχουν κερδίσειστιςτελευταίες τους 12 συναντήσεις (0-5-7). ΗΝτιναμόπροέρχεται απόλευκήισοπαλία στην έδρα τηςΚρίλιακαι εντός έδρας παραμένει αήττητη έχοντας απολογισμό 2-2-0 (5-2 γκολ), στα 3 μάλιστα επιβεβαιώθηκε το under 2,5 και το no goal. Από μεγάλη νίκη επί της Αϊντχόφεν προέρχεται ηΤΣΣΚΑστοπλαίσιοτης 2ης αγωνιστικής των ομίλων τουΤσάμπιονςΛιγκ, για τοεγχώριοπρωτάθλημα με αντίπαλο τηνΛοκομοτίβαρκέστηκεστον εντός έδρας βαθμό (1-1). Φέτος η ομάδα του Σλούτσκι φαίνεται πως είναι αρκετά ανώτερη τηςΝτιναμό, φτάνει φυσικά να το αποδείξει και στον αγωνιστικό χώρο, διπλό.

710. ΕΜΠΟΛΙ - ΣΑΣΣΟΥΟΛΟ

Δεν είναι σε καλή κατάσταση η Έμπολι, έχασε και τα δύο ματς με Αταλάντα και Φροζινόνε προβληματίζοντας έντονα με την σχεδόν μηδενική επιθετική της συγκομιδή. Η Σασουόλο μπορεί να μην είναι καμία εντυπωσιακή ομάδα ωστόσο το γεγονός ότι παραμένει αήττητη μετά τα πρώτα 6 παιχνίδια έχοντας σκαρφαλώσει στην 4η θέση της βαθμολογίας της δίνει το ψυχολογικό και αγωνιστικό προβάδισμα. Πολύ λογικά ο Dsuker στηρίζει τους φιλοξενούμενους στο 0:0 της Bet365 στο 2,075.

727. ΝΤΕ ΓΚΡΑΑΦΣΑΠ - ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ

Πιογενναιόδωροιμε την απόδοση του διπλού δεν θα μπορούσαν να είναι οιμπουκκαθώς η Ντε Γκράαφτσαπ αποτελεί με διαφορά την χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος (0-1-6). Λογικά ηΦέγενορντδεν θα αντιμετωπίσει καμία απολύτως δυσκολία.

758. ΤΣΑΡΛΤΟΝ - ΦΟΥΛΑΜ

Από μεσοβδόμαδο η Φούλαμ (3-2-4, 1-1-2 εντός), το οποίο μάλιστα της έπεσε βαρύ, ήττα με 0-3 από τη Γουλβς, υπάρχει η δικαιολογία της κόκκινης του Κάρνεϊ στο 35’ αλλά και ως εκείνο το σημείο δεν ήταν καλή, δεδομένου μάλιστα ότι την προηγούμενη αγωνιστική είχε διαλύσει την ΚΠΡ με 4-0. Ξεκάθαρα ντεφορμέ η γηπεδούχος (2-3-4, 2-1-1 εντός), μετά το 2-2-0 στο ξεκίνημα πήρε μόλις ένα βαθμό στα πέντε τελευταία παιχνίδια της, ήττα με ανατροπή στο Κάρντιφ (2-1) στο πιο πρόσφατο για την ομάδα του Λουθόν. Λονδρέζικο ντερμπάκι, καμία δεν ξεχωρίζει, σωστά κομμένο στη μέση το σετ.

935. ΡΙΖΕΣΠΟΡ - ΜΠΟΥΡΣΑΣΠΟΡ

Συνεχίζει την αήττητη πορεία της η Ριζεσπόρ, έχει ωστόσο πολλές ισοπαλίες (2-4-0, 6/6 GG), ενώ η απόδοσή της τον τελευταίο καιρό παρουσιάζει κάμψη. Η Μπούρσα δείχνει να ανακάμπτει, έκανε δυο νίκες μπροστά στο κοινό της, αλλά στις εξόδους της έχει 3/3 ήττες. Σε τιμές οριακού φαβορί δίνονται οι γηπεδούχοι, πιο ζεστοί είμαστε για το αμφίσκορο.

703. ΑΑΛΜΠΟΡΓΚ - ΣΟΝΤΕΡΙΣΚΕ

Ασταθέστατη για την ώρα η Άαλμποργκ (4-1-5, 5/10 over 2,5, 6/10 GG), η Σοντέρισκε εξακολουθεί να βρίσκεται στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας και έρχεται από τρεις νίκες στα πιο πρόσφατα τέσσερα παιχνίδια της (3/4 over 2,5). Ανοιχτά θα παίξουν οι δυο ομάδες, δεν συνηθίζουν να βάζουν σκοπιμότητα στο παιχνίδι τους, θα κρατήσουμε το over 2,5 στο 1,875 της Bet365, το οποίο επέλεξαν και οι Young Guns .

744. ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΪΓΚ - ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ

Ήττα μετά από πέντε ματς (4-1-0) για τη Μπραουνσβάιγκ, δυσκολεύεται να αξιοποιήσει την έδρα της καθώς μετράει μόλις 1-1-3 μπροστά στο κοινό της, η Ουνιόν μετά από δυο κολλητές ήττες επέστρεψε στα τρίποντα, με τα παιχνίδια μακριά από το γήπεδό της να έχουν αρκετά τέρματα για την ώρα (1-1-2, 3/4 over 2,5, 2/4 GG). Καμιά από τις δυο δεν έχει επιδείξει την απαραίτητη σταθερότητα ώστε να τη στηρίξουμε, θα το προσπεράσουμε.

749. ΛΕΙΨΙΑ - ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ

Από τρεις σερί ισοπαλίες και τέσσερις στα τελευταία πέντε παιχνίδια της έρχεται η Λειψία (1-4-0), η Νυρεμβέργη δεν χάνει εδώ και τρία ματς (2-1-0) και μακριά από το σπίτι της μετράει 1-0-3 (4/4 over 2,5, 3/4 GG). Δεν δικαιολογείται τόσο μεγάλη ψαλίδα στις αποδόσεις, αλλά δεν θα πάμε στην κόντρα μιας και η Νυρεμβέργη, παρά τα τελευταία θετικά αποτελέσματα, δεν έχει πραγματοποιήσει καλές εμφανίσεις.

750. ΚΑΡΛΣΡΟΥΗ - ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ

Στα πέντε ματς πλέον το σερί χωρίς νίκη για την Καρλσρούη (0-2-3), η Φράιμπουργκ είναι έξι ματς χωρίς ήττα (4-2-0) και είναι αήττητη μακριά από την έδρα της (3-1-0). Το μομέντουμ δείχνει δεξιά, αλλά σε αποδόσεις φαβορί δεν αξίζει το διπλό.

948. ΧΑΜΙΛΤΟΝ - ΣΕΛΤΙΚ

Δεν σκίζει φέτος η Σέλτικ (6-2-1 ρεκόρ, 2-1-1 εκτός) και οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις μπλέκουν ακόμα περισσότερο την κατάσταση, πλέον τίθεται θέμα και για το πρωτάθλημα, αφού η Αμπερντίν δείχνει αποφασισμένη φέτος να της βάλει δύσκολα. 3-1-0 το εντός έδρας ρεκόρ της Χάμιλτον, δεν θα την κοντράρουμε ποτέ σε αυτές τις αποδόσεις, κάποιοι τολμηροί μπορεί να δοκιμάσουν ένα ποντάρισμα προς τα αριστερά.

522. ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ – ΓΚΡΑΣΧΟΠΕΡΣ

Σε καλή κατάσταση βρίσκονται οι δυο ομάδες, τέσσερις νίκες στα τελευταία πέντε για το πρωτάθλημα μετρούν οι γηπεδούχοι (4-0-1, 4/5 over 2,5, 3/5 GG), οι φιλοξενούμενοι αγνοούν την ήττα εδώ και οχτώ ματς (5-3-0, 5/8 over 2,5, 6/8 GG). Δύσκολο να γίνει πρόβλεψη για τον τελικό νικητή, ωστόσο το παιχνίδι έχει τα συστατικά για να πάει σε υψηλό σκορ, με τους Betol και Young Guns να επιλέγουν το GG & over 2,5 στο 1,80 της Bet365.

523. ΣΕΝ ΓΚΑΛΕΝ - ΣΙΟΝ

Σπουδαία ισοπαλία με 1-1 απέσπασε η Σεν Γκάλεν στην έδρα της Γκρασχόπερς, αν και οι αντίπαλοι σπατάλησαν πολλές ευκαιρίες για να πετύχουν και δεύτερο τέρμα. Στο γήπεδό της έχει απολογισμό 2-1-2 (5/5 under 2,5, 4/5 NG) και θα υποδεχθεί τη Σιόν (1-2-2 εκτός, 3/5 under 2,5, 3/5 NG) που έρχεται από το 1-1 στην έδρα της Λίβερπουλ στα πλαίσια του Γιουρόπα Λιγκ, αποτέλεσμα που διασκεδάζει τις εντυπώσεις από τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα εντός των συνόρων (2-0-3 στα πιο πρόσφατα πέντε, με 3/5 under 2,5, 4/5 NG). Σε χαμηλό τέμπο περιμένουμε να οδηγήσει η Σεν Γκάλεν το ματς, η Σιόν λογικά θα έχει αφήσει αρκετή ενέργεια λόγω του μεσοβδόμαδου παιχνιδιού της, τα λίγα γκολ δείχνουν να έχουν τον πρώτο λόγο στην αναμέτρηση, με το under 2,5 στο 1,95 του Stoiximan να αποτελεί επιλογή του Betol .

684. ΜΟΝΑΚΟ - ΡΕΝ

Στο 1-1 έμεινε η Μονακό την Πέμπτη απέναντι στην Τότεναμ για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Στο πρωτάθλημα έρχεται από δυο σερί εκτός έδρας παιχνίδια που είχαν πολλά τέρματα (νίκησε 3-2 τη Μονπελιέ, έφερε 3-3 με τη Γκινγκάμπ), με την επίθεση της να λειτουργεί ιδανικά, αλλά την άμυνα της να παρουσιάζεται για ακόμα μια φορά ασύνδετη. Στην έδρα της δεν έχει καταφέρει να πανηγυρίσει ακόμα τρίποντο καθώς μετράει 0-1-2, έχοντας δεχθεί στις δυο ήττες της (από Παρί και Λοριάν) από 6 τέρματα.

Τρίτη σερί ισοπαλία στο πρωτάθλημα για τη Ρεν, αυτή τη φορά έμεινε στο 1-1 στο εντός έδρας ματς με την Τρουά. Πριν από αυτές τις ισοπαλίες είχαν προηγηθεί τέσσερις συνεχόμενες νίκες για την ομάδα του Μοντανιέ (4-3-1 συνολικά), με αποτέλεσμα να έχει επεκτείνει το αήττητο σερί της στα επτά παιχνίδια, αλλά οι τελευταίες εμφανίσεις της δείχνουν ότι βρίσκεται σε κάμψη. Σημαντικές επιστροφές είχε η Μονακό στο ματς της Πέμπτης, αντιθέτως η Ρεν έχει πολλά αγωνιστικά προβλήματα που δύσκολα αναπληρώνονται, η συγκυρία δείχνει καλή για τους γηπεδούχους ώστε να φτάσουν στη νίκη, στο 1,90 ο ασιατικός άσος -0,5 στην Bet365.

783. ΚΟΤΜΠΟΥΣ – ΒΕΧΕΝ

Χωρίς νίκη εδώ και εννέα ματς η Κότμπους (0-3-6), ενώ και στην έδρα της μετά τη νίκη της πρεμιέρας μετράει τέσσερις σερί ήττες (1-0-4), η Βέχεν δεν κερδίζει επίσης στα πιο πρόσφατα τέσσερα (0-2-2) και μακριά από το γήπεδό της μετράει 0-1-4, με ισάριθμες ήττες στα τέσσερις τελευταίες εξόδους της. Πρώτο εντός έδρας παιχνίδι για την Κότμπους με τον καινούργιο της προπονητή, τα πρώτα δείγματα ήταν θετικά, στα μέτρα της είναι η Βέχεν, με τον ασιατικό άσο -0,25 στο 1,975 της Bet365 να αποτελεί επιλογή του Betol.

1084. ΒΑΑΣΑ - ΕΛΣΙΝΚΙ

Μάχη για την παραμονή δίνει η Βάασα (6-4-5 εντός), ήταν τέσσερα ματς αήττητη προτού χάσει στην έδρα της Ροβανιέμι, ενώ στο γήπεδό της μετράει τρεις σερί νίκες. Η Ελσίνκι (3-6-5 εκτός) κατάφερε να φύγει με το διπλό από την έδρα της Μάριεχαμν την Πέμπτη διακόπτοντας έτσι σερί επτά παιχνιδιών χωρίς τρίποντο (0-3-4) και διατηρείται ζωντανή στη μάχη του τίτλου. Τους βαθμούς για διαφορετικούς λόγους θα ψάξουν οι δυο ομάδες, 1Χ ή πάσο υπάρχει εδώ, μιας και οι περσινοί πρωταθλητές δεν αξίζουν την εμπιστοσύνη μας με τη φετινή εικόνα τους.

1085. ΚΟΤΚΑ - ΧΕΛΣΙΝΓΚΦΟΡΣ ΙΦΚ

Στο -1 από τη σωτηρία βρίσκεται η Κότκα (4-5-5 εντός), έχει να γευτεί τη χαρά της νίκης εδώ και πέντε αγωνιστικές (0-2-3), η Χέλσινγκφορς (4-4-7 εκτός) μάζεψε επτά βαθμούς στα τελευταία τρία παιχνίδια της και βρέθηκε στο +8 από την επικίνδυνη ζώνη. Μεγαλύτερη η ανάγκη των γηπεδούχων, στο 1,90 ο ασιατικός άσος 0:0 στην Bet365.

1086. ΛΑΧΤΙ - ΙΝΤΕΡ ΤΟΥΡΚΟΥ

Ντέρμπι με έπαθλο μια θέση στην τριάδα, η Λάχτι (6-6-3 εντός) είναι στο -6 από την προνομιούχο τρίτη θέση που δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο, η Ίντερ Τούρκου (4-6-5) βρίσκεται τρεις βαθμούς παραπάνω από την προσεχή της αντίπαλο και παρά την απώλεια του κυπέλλου δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση στο πρωτάθλημα (4-2-0 στα πιο πρόσφατα έξι). Μπορεί να πάει παντού το παιχνίδι γι αυτό και δεν θα μπλέξουμε pre-game, στο live και σε περίπτωση που το αποτέλεσμα είναι ισόπαλο μετά το 70ο λεπτό θα έχουμε καλές προϋποθέσεις για να πάρουμε κάποιο late goal.

1087. ΣΕΪΝΑΓΙΟΕΝ - ΙΛΒ

Οδυνηρή ήττα στην έδρα της Χέλσινγκφορς γνώρισε η Σεϊναγιόεν (11-1-3 εντός) με αποτέλεσμα να βρεθεί στο -2 από την πρωτοπόρο Ροβανιέμι, φυσικά θέλει μόνο νίκες από εδώ και στο εξής για να έχει ελπίδες για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η Ίλβες (3-3-9 εκτός) βρίσκεται στο +9 από την επικίνδυνη ζώνη και περιμένει τη μαθηματική επιβεβαίωση της παραμονής της στην κατηγορία. Μονόπλευρο το βαθμολογικό ενδιαφέρον, λογικό να προσφέρεται ο άσος σε τόσο χαμηλά επίπεδα.

1088. ΚΟΥΟΠΙΟ - ΓΙΑΡΟ

Στο +7 από την επικίνδυνη ζώνη η Κουόπιο (5-6-3 εντός) δείχνει δύσκολο να κινδυνέψει αλλά πιθανόν θα χρειαστεί μερικούς ακόμα βαθμούς για να κλειδώσει την παραμονή, το τελευταίο πάντως διάστημα δεν δείχνει σε καλή κατάσταση (0-1-3 στα πιο πρόσφατα τέσσερα). Η Γιάρο (2-3-8 εκτός) έχει βρεθεί στο -1 από τη σωτηρία μιας και αγνοεί τη νίκη στα τελευταία οχτώ παιχνίδια της (0-5-3), ενώ και στα πιο πρόσφατα έξι μακριά από το γήπεδό της μετράει 0-2-4. Δύσκολο πρόγραμμα έχουν και οι δυο ομάδες ως το φινάλε του πρωταθλήματος, γι αυτό και θα τα δώσουν όλα για τους βαθμούς στη μεταξύ τους συνάντηση, δεν βλέπουμε το λόγο για να μπλέξουμε εδώ.

661. ΕΒΕΡΤΟΝ - ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Σε πολύ καλή κατάσταση η Έβερτον και με άριστη ψυχολογία, εμφανίζεται ανταγωνιστική φέτος στα μεγάλα ματς, ισχυρό κίνητρο επίσης η κακή προϊστορία των ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ, στην οποία θα προσπαθήσει να βάλει τέλος (τελευταία νίκη πριν πέντε χρόνια). Σε κάθε ματς κρίνεται ο Ρότζερς, δεν έχει σταματήσει η μουρμούρα προς το πρόσωπό του, με την ομάδα του να συνεχίζει να μην πείθει. Τουλάχιστον επέστρεψε φουριόζος με δύο γκολ ο Στάριτζ, την κατάλληλη στιγμή μιας και απουσιάζει ο Μπεντέκε. Ένα κλικ πιο πάνω αγωνιστικά η Έβερτον, θα πάρουμε όμως την κάλυψη στον ασιατικό άσο 0:0 (1,95 Bet365), απαραίτητη σε τέτοια μεγάλα ντέρμπι. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

728. ΦΙΤΕΣΕ - ΓΚΡΟΝΙΝΓΚΕΝ

Το απόλυτο με 3/3 νίκες έχει εντός έδρα ηΦίτεσε, πρόσφατα απέσπασε τον βαθμό της ισοπαλίας από την έδρα τηςΧέρενφενενώ παράλληλα διαθέτει την καλύτερηεπίθεσημε 10 γκολ ενεργητικό. Μόνο ήττες μετράει μακριά από το σπίτι της η Γκρόνινγκεν (0-0-3) μάλιστα σε καμία δενκατάφερενα βρει δίχτυα, την Πέμπτη για τον θεσμό τουΤσάμπιονςΛιγκγνώρισε αναμενόμενη ήττα στην έδρα τηςΜπράγκα. Άσος.

730. ΑΓΙΑΞ - ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ

Ο Άγιαξ τρομάζει κόσμο εντός των συνόρων, όπου είναι επιβλητικός σε κάθε του παιχνίδι και δε δείχνει σημάδια χαλάρωσης, μετρώντας ρεκόρ 6-1-0 μετά από τις πρώτες επτά αγωνιστικές. Δεν είναι το ίδιο καλή με πέρυσι η Αϊντχόφεν, η οποία ξέρει πως αν χάσει στο Άμστερνταμ, πολύ δύσκολα θα μπορέσει να διεκδικήσει το πρωτάθλημα, καθώς θα βρεθεί από πολύ νωρίς στο -8 από την κορυφή. Από εκτός έδρας αναμετρήσεις στην Ευρώπη προέρχονται οι δύο αντίπαλοι, με τηνPSVνα πραγματοποιεί μία απαράδεκτη εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο με την ΤΣΣΚΑ και στο ντέρμπι θα στερηθεί των υπηρεσιών του πρώτου σκόρερ της, Ντε Γιονγκ. Πρόκειται για ένα πολύ μεγάλο ματς, όπου συνήθως δύσκολα γίνονται εκτιμήσεις για τον τελικό νικητή, όμως ο Άγιαξ είναι εμφανώς ανώτερος αυτή τη στιγμή και το 2,00 του άσου στηνBet365 δεν μπορεί να αγνοηθεί. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

659. ΣΛΑΒΙΑ ΠΡΑΓΑΣ - ΝΤΟΥΚΛΑ ΠΡΑΓΑΣ

Ματς ανάμεσα σε δύο ομάδες της Πράγας, μικρή αντιπαλότητα. Η Σλάβια (2-2-0 εντός) κέρδισε 1-0 τη Σπάρτα στο μεγάλο ντέρμπι της πόλης και η ψυχολογία είναι στα ύψη. Έχει βρει ρυθμό και αυτό γίνεται φανερό σε κάθε αγωνιστική. Η Ντούκλα (0-2-2 εκτός) έχασε εντός έδρας από τη Μπρνο με 1-2, πραγματοποιώντας απρόσμενα μία αρκετά μέτρια εμφάνιση. Την περιμέναμε καλύτερη, όπως και οι φίλαθλοι της, όμως απογοήτευσε. Ο άσος στο 2,00 είναι απλά δίκαιος.

811. ΓΑΝΔΗ - ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ

Το ντέρμπι της αγωνιστικής αποτελεί ηαναμέτρησηανάμεσα στηνΓάνδηκαι την ΚλαμπΜπριζ,δύο ομάδες που αποτελούν για ακόμα μια χρονιά τα φαβορί για τον τίτλο. Από τηνπρώτητης εκτός έδρας νίκη προέρχεταιηΓάνδηκαθώς επικράτησε 1-3 εκτός έδρας τηςΜπέβερεν, για τον θεσμό τουΤσάμπιονςΛιγκοι «μπλε» έχασαν 2-1 στη Ρωσία από τηνΖενίτπραγματοποιώνταςπαρόλα αυτά αρκετά καλή εμφάνιση, 3-1-0 ο εντός έδρας απολογισμός τους για τοεγχώριοπρωτάθλημα. Από νίκη προέρχεται και ηΜπριζκαθώς επικράτησε εκτός έδρας 0-1 τηςΛόκερεν, τηνΠέμπτηγνώρισε την εντός έδρας ήττα 1-3 από τηνΜίντιλαντγια τον θεσμό τουΓιουρόπαΛιγκ, 1-1-3 ο εκτός έδρα απολογισμός της εντός συνόρων. Προβάδισμα στην έδρα αν και οι γηπεδούχοι έχουν απουσίες στην άμυνα κάτι που μας κάνειδιστακτικούς.

639. ΟΥΦΑ - ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ

Με διαφορά η χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος μέχρι στιγμής ηΟύφακαθώς μετράει μόλις μια νίκη μετά από 10 αγωνιστικές, μόνο ήττες μετράνε εντός οι γηπεδούχοι καθώς έχουναπολογισμό0-0-3. Τρία σερίπαιχνίδια(2-1-0) αήττητη μετράει η Κράσνονταρ ανεξαρτήτως θεσμού και έδρας. Πρόσφατα οι φιλοξενούμενοι έμειναν στο 0-0 με αντίπαλο τηνΤέρεκενώ για τοΓιουρόπαΛιγκεπικράτησαν 2-1 εντός έδρας τηςΚαμπάλα. Αν ηΚράσνονταρδεν αντιμετώπιζε την κούραση θα αποτελούσε και επιλογή, τώρα θα απέχουμε.

642. ΤΕΡΕΚ ΓΚΡΟΖΝΥ - ΡΟΥΜΠΙΝ ΚΑΖΑΝ

Νο bet.
---. ΑΕΚ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Η ήττα από τον ΠΑΟΚ στοίχισε ψυχολογικά στην ΑΕΚ, αλλά το διπλό στη Βέροια και κυρίως η πειστική της εμφάνιση, έφερε και πάλι τα χαμόγελα στην ομάδα του Τραϊανού Δέλλα, όμως τα αμυντικά κενά παραμένουν, καθώς είδε την εστία της να παραβιάζεται για τρίτο διαδοχικό παιχνίδι. Οι ήττες από Ξάνθη, ΠΑΣ Γιάννινα και ΠΑΟΚ έφεραν σε δύσκολη θέση τον Ατρόμητο, που όμως βάσει εμφανίσεων άξιζε κάτι παραπάνω στην τελευταία τριάδα αγώνων του, όπου η τύχη του γύρισε την πλάτη. Οι αποδόσεις δε λένε όλη την αλήθεια, καθώς ναι μεν η ΑΕΚ είναι το φαβορί, αλλά ο Ατρόμητος είναι ομάδα που μπορεί να κάνει τη ζημιά σε οποιονδήποτε αντίπαλο. Τοover2,00 στο 1,975 τηςBet365, αλλά και το αμφίσκορο στο 2,60 της ίδιας εταιρίας επέλεξαν οι Young Guns , που περιμένουν ανοικτό παιχνίδι, όπως είναι τα τελευταία των δύο ομάδων. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

711. ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ -ΤΖΕΝΟΑ

Από πολύ νωρίς άρχισαν τα κρίσιμα ματς φέτος για την Ουντινέζε η οποία με το κάκιστο ξεκίνημα που έχει κάνει (αν εξαιρεθεί το απρόσμενο 0-1 στην έδρα της Γιουβέντους στην πρεμιέρα) αναγκάζεται να δίνει πρόωρους τελικούς. Έδειξε χαρακτήρα στο 1-2 μέσα στην έδρα της Μπολόνια και μάλιστα με ανατροπή όμως για να έχει συνέχεια καλείται να κερδίσει την αδύναμη εκτός έδρας Τζένοα που έχει 3/3 ήττες χωρίς να πετύχει γκολ εκτός έδρας. Για DNB στο 1,725 με επιστροφή πονταρίσματος σε περίπτωση ισοπαλίας σίγουρα θα το τολμήσουμε.

712. ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ - ΙΝΤΕΡ

Πρώτη ήττα για την φετινή πρωτοπόρο Ιντερ και μάλιστα με εκκωφαντικό τρόπο με 1-4 από την Φιορεντίνα μέσα στο Μιλάνο. Ίσως το ματς αυτό αποτελέσει και την απαρχή του αναμενόμενου ξεφουσκώματος των παικτών του Μαντσίνι που έτσι κι αλλιώς κέρδιζαν όλα τα ματς στο γκολ με αρκετή δόση τύχης. Η Σαμπντόρια έχει εξαιρετική εικόνα εντός έδρας με 3/3 νίκες και 9 γκολ ενεργητικό, δεν λέμε όχι στο +0,5 στο απίθανο 1,925 της Bet365 που θα βολέψει και το στοίχημα υπέρ των κόρνερ της Ίντερ που έχει ποντάρει (-0,5) ο Dsuker .

714. ΠΑΛΕΡΜΟ - ΡΟΜΑ

Συνεχίζει τις κάκιστες εμφανίσεις η Ρόμα, έχασε με 3-1 στη ΜΠΑΤΕ δεχόμενη όλα τα γκολ στο 1ο ημίχρονο. Η μοναδική της νίκη στα 5 τελευταία ματς είναι κόντρα στην ουραγό Κάρπι ενώ σταθερά δέχεται γκολ στα 7/8 φετινά της ματς επιβεβαιώνοντας αντίστοιχα GG. Με αυτά τα δεδομένα δείχνει πιο ασφαλής επιλογή το GG του 1,75 από το ξερό διπλό του 1,95.

606. ΜΠΡΕΪ - ΚΟΡΚ ΣΙΤΙ

Ημιτελική φάση του κυπέλλου Ιρλανδίας, νοκ-άουτ παιχνίδι, σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί επαναληπτικός. Σαφώς καλύτερη ομάδα η Κορκ (2 στο πρωτάθλημα, 7-6-1 εκτός με 10/14 under 2,5) αλλά η σφιχτή Μπρέι (6-2-7 εντός με 10/15 under 2,5) μπορεί να τη ζορίσει. 0-0, 0-1 και 1-0 τα τρία ματς τους για το πρωτάθλημα, σε νοκ-άουτ μοιάζει αρκετά πιθανό να δούμε ακόμα ένα πολύ κλειστό μεταξύ τους ματς Under 2,5.

615. ΧΕΛΣΙΝΓΚΜΠΟΡΓΚ - ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ

Χωρίς στόχους πλέον η Χέλσινγκμποργκ (6-1-6 εντός), έχει μένει χωρίς νίκη εδώ και έξι ματς (0-1-5) και μπροστά στο κοινό της μετράει τρεις σερί ήττες, η Έλφσμποργκ (6-3-4 εκτός) είναι τέταρτη και θέλει να εξαντλήσει τις πιθανότητές της για την πρώτη τριάδα, αν και δεν πείθει ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό (2-2-2 στα πιο πρόσφατα έξι). Μονόπλευρο το κίνητρο υπέρ των φιλοξενούμενων, δεν εμπνέουν όμως και τόσο εσχάτως ώστε να πάμε στο διπλό που δεν ξεπερνά το 2,00.

616. ΚΑΛΜΑΡ - ΤΖΟΥΡΓΚΑΡΝΤΕΝ

Πέντε βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη βρίσκεται η Κάλμαρ (5-3-5 εντός), έχει μπλέξει καθώς μετράει μόνο μια νίκη στα τελευταία οχτώ (1-2-5), η Τζουργκάρντεν (5-3-5 εκτός) είναι αδιάφορη βαθμολογικά και αγνοεί τη νίκη στα πιο πρόσφατα τέσσερα παιχνίδια της (0-1-3). Ευκαιρία για την Κάλμαρ, απέναντι σε έναν αδιάφορο αντίπαλο, για να κάνει σημαντικό βήμα για την εξασφάλιση της παραμονής, στο 2,025 βρίσκουμε τον ασιατικό άσο 0:0 στην Bet365.

617. ΓΚΕΤΕΜΠΟΡΓΚ - ΧΑΛΜΣΤΑΝΤ

Τη νίκη για να παραμείνει στην κορυφή θέλει η Γκέτεμποργκ (10-2-1 εντός), είναι αήττητη εδώ και επτά ματς (6-1-0) και μπροστά στο κοινό της μετράει πέντε σερί νίκες, η Χάλμσταντ (0-5-8) βρίσκεται στο -5 από τα μπαράζ σωτηρίας και στο -9 από την παραμονή, δεν κερδίζει εδώ και έξι ματς (0-2-4) και θα είναι μεγάλη έκπληξη αν καταφέρει να μην ηττηθεί στην έδρα της πρωτοπόρου.

1050. ΝΕΣΤ ΣΟΤΡΑ - ΧΟΝΤ

Σε δύσκολη θέση η Νεστ Σότρα (3-2-7 εντός), απέχει πια οχτώ βαθμούς από τη σωτηρία και δείχνει σε κακή κατάσταση καθώς έρχεται από τέσσερις σερί ήττες (0-0-4, 4/4 over 2,5, 3/4 GG). Η Χοντ (5-2-5 εκτός) δείχνει να κλειδώνει μια θέση στα πλέι-οφ ανόδου και μετράει μόνο μια ήττα στα τελευταία πέντε (3-1-1). Παράλογος ο φαβοριτισμός των γηπεδούχων, θέλουν επειγόντως τη νίκη, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μπορούν κιόλας να την πάρουν, κρατάμε το Χ2 στο 1,70 της Bet365, μιας και οι φιλοξενούμενοι δεν είναι σε καμία περίπτωση αδιάφοροι βαθμολογικά.

1051. ΣΤΡΟΜΕΝ - ΣΑΝΤΝΕΣ

Μόνο μια νίκη στα τελευταία επτά έχει η Στρόμεν (1-2-4), η οποία επιπλέον έρχεται από τρεις σερί ήττες μπροστά στο κοινό της (5-2-5 εντός), η Σάντνες (3-6-3 εκτός) μετράει δυο σερί νίκες, αλλά δείχνει να μένει εκτός της κούρσας για την απευθείας άνοδο, ενώ δεν πείθει εδώ και καιρό με τη συνολική εικόνα της. No Bet.

1052. ΑΣΑΝΕ - ΣΟΓΚΝΤΑΛ

Τρεις βαθμούς πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού βρίσκεται η Ασάνε (4-3-5 εντός), καθώς έχει καταφέρει να μείνει αήττητη στα πιο πρόσφατα πέντε παιχνίδια της (2-3-0). Η Σόγκνταλ (6-4-2 εκτός) βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας, στο +6 από τους διώκτες της, με τέσσερις νίκες στα τελευταία πέντε (4-0-1) και θέλει να διατηρηθεί εκεί για να κλειδώσει την απευθείας άνοδο. Λογικό φαβορί στο 2,00 οι φιλοξενούμενοι, ωστόσο μετρούν μόλις μια νίκη στις πέντε πιο πρόσφατες εξόδους τους (1-2-2), γεγονός που μας κρατάει μακριά από κάποιο ποντάρισμα.

1186. ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ 1932 - ΤΡΙΚΑΛΑ

Πήρε σημαντικό βαθμό στην Καρδίτσα ο Αγροτικός Αστέρας, με τη λευκή ισοπαλία. Κακό παιχνίδι από τις δύο ομάδες, με λίγες φάσεις σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο, δίκαιο το αποτέλεσμα. Τα Τρίκαλα πήραν το 2-2 με τον Κισσαμικό εντός έδρας, στο 48΄ είχαν μείνει πίσω με 0-2, αλλά στο δεύτερο μέρος έπαιξαν καλύτερα και ισοφάρισαν. Ουσιαστικά νέα ομάδα τα Τρίκαλα, θέλουν ακόμα παιχνίδια για να δέσουν ως ομάδα και να δείξουν το πραγματικό τους πρόσωπο. Σε θέματα τακτικής φαίνεται να έμεινε ο κόουτς της ομάδας των Τρικάλων, που δείχνει ότι δουλεύει αρκετά. Η έδρα δίνει τον πρώτο λόγο στον Αγροτικό Αστέρα, όμως τα Τρίκαλα περιμένουμε να παρουσιαστούν διαβασμένα και με κλειστή άμυνα. Τα λίγα γκολ έχουν ισχυρό προβάδισμα.

1187. ΛΑΡΙΣΑ ΑΕΛ - ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ

Η Λάρισα έδειξε από την πρεμιέρα ότι θέλει να επιστρέψει στην πρώτη κατηγορία, κέρδισε με 3-0 τη Λαμία και έδειξε ότι είναι δίκαια από τα πρώτα φαβορί για την πρωτιά. Ο Πανελευσινιακός δεν έπαιξε στην Πάτρα στην πρεμιέρα και θα ξεκινήσει τις αγωνιστικές του υποχρεώσει από την Λάρισα, το πρώτο φαβορί για την άνοδο σύμφωνα με τον κόουτς Δημόπουλο. Πιστεύουμε ότι η Θεσσαλική ομάδα θα κερδίσει εύκολα ακόμα ένα ματς στην έδρα της, περιμένουμε το line να ανοίξει στο -1 (μέχρι τώρα δεν έχει ανοίξει), εμείς πάντως θα περιμένουμε το live για κάποιο ποντάρισμα.

1188. ΚΑΛΛΙΘΕΑ - ΑΝΑΓ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 1904

Στο νησί των Φαιάκων ταξίδεψε για την πρεμιέρα η Καλλιθέα και έχασε με 0-1 στο 92’. Δεν έδειξε πολλά πράγματα και θέλει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις στο ματς με την Αναγέννηση Καρδίτσας. Η οποία στην πρεμιέρα πήρε την εντός έδρας λευκή ισοπαλία με τον Αγροτικό Αστέρα σε ένα κακό παιχνίδι. Η έδρα και η συνήθης κακή παρουσία μακριά από την Καρδίτσα για την Αναγέννηση, δίνουν το προβάδισμα στην Καλλιθέα.

1189. ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ ΑΟ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Δίκαιο το 0-0 με τον Παναιγιάλειο για τον Αχαρναϊκό. Δεν έκανε πολλά η ομάδα του Σίνισα Γκόγκιτς, ο οποίος δήλωσε ότι θέλει να δει βελτιωμένη την ομάδα του. Ο Εργοτέλης έχασε από τα Χανιά με 0-1 στο κρητικό ντέρμπι της πρεμιέρας. Ο Γιάσμικο Βέλιτς πιστεύει ότι η ομάδα του έχασε εξαιτίας της αναποτελεσματικότητας στην επίθεση. Από νωρίς προβλήματα για τον Βέλιτς, το κλίμα δεν είναι καλό και αρκετοί πιστεύουν ότι αν χάσει στο Μενίδι θα αποτελέσει πρόωρα παρελθόν από την Κρητική ομάδα. Ο Αχαρναϊκός έχει τον πρώτο λόγο, αλλά το 1,70 του άσου δεν λέει πολλά, ίσως στο live το ενδιαφέρον να είναι μεγαλύτερο.

670. ΣΑΛΚΕ - ΚΟΛΩΝΙΑ

H Σάλκε βρίσκεται σε πολύ καλό φεγγάρι και θετικό για αυτή είναι πως και όταν δεν παίζει καλά βρίσκει τον τρόπο να κερδίζει, από την άλλη η Κολωνία μακριά από το σπίτι της δέχεται γκολ με ευκολία και γενικότερα χάνει πολύ από την δύναμη της. Οριακά στην απόδοση 1,73 ο άσος στον Stoiximanμπορεί να αποτελέσει επιλογή. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

895. ΖΑΓΚΛΕΜΠΙΕ - ΣΛΑΣΚ ΒΡΟΤΣΛΑΒ

Η Ζάγκλεμπιε (3-1-1 εντός έδρας) έχασε με 1-3 από τη Λέχια στο πιο πρόσφατο παιχνίδι και σταμάτησε το πολύ καλό ρεκόρ που είχε (3-2-0). Σκοράρει αρκετά, αλλά η άμυνα της δέχεται πολύ εύκολα γκολ. Η Σλασκ (1-1-2 εκτός) έχασε με 1-2 από την Πιάστ στο τελευταίο παιχνίδι της και απογοήτευσε, συνολικά είναι μέτρια και δεν κάνει πολλές καλές εμφανίσεις. Η Ζάγκλεμπιε έχει φέρει τα έξι πιο πρόσφατα ματς της over 2,5 και goal/goal, ενώ η Σλάσκ έχει φέρει τα τέσσερα στα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια της με τον ίδιο συνδυασμό. Το over βρίσκεται στο 1,825 και ο αγαπημένος συνδυασμός και των δύο (GG & over 2,5) στο 2,10 (επιλογή Young Guns ).

897. ΓΚΟΡΝΙΚ ΖΑΜΠΡΖΕ - ΛΕΓΚΙΑ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ

Η Γκόρνικ Ζάμπρζε (1-2-1 εντός έδρας) έμεινε στο 1-1 με τη Λεχ, έπαιξε καλά αλλά δεν κατάφερε να πάρει κάτι παραπάνω από την κακή Λεχ. Η Λέγκια (3-1-1 εκτός έδρας) έμεινε στο άδικο 1-1 με τη Νιετσιέτζα, άδικο γιατί άξιζε να χάσει, καθώς έπαιξε αρκετά άσχημα. Την Πέμπτη έχασε με 0-2 από τη Νάπολι στην Πολωνία και συνέχισε τις κακές εμφανίσεις και εκτός συνόρων. Το 1Χ της Γκόρνικ στο 2,10 έχει ενδιαφέρον.

1045. ΧΑΟΥΓΚΕΣΟΥΝΤ - ΟΝΤ

Πρακτικά καθάρισε με την παραμονή η Χάουγκεσουντ (3-5-4 εντός) έπειτα από τη νίκη της επί της Σάντεφιορντ, η Οντ (7-3-2 εκτός) έχει μείνει αήττητη στα τελευταία εννέα παιχνίδια της στο πρωτάθλημα (7-2-0) και δείχνει ικανή να διεκδικήσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Τέσσερις σερί νίκες μακριά από το γήπεδό τους μετρούν οι φιλοξενούμενοι, απέναντι σε έναν χωρίς μεγάλο βαθμολογικό κίνητρο αντίπαλο μπορούν να πάρουν το διπλό στο 2,00 της Bet365.

1053. ΚΡΙΣΤΙΑΝΣΟΥΝΤ - ΜΠΡΑΝ

Τεράστιο ντέρμπι με έπαθλο τη δεύτερη θέση που δίνει απευθείας άνοδο στη μεγάλη κατηγορία, ισόβαθμες οι δυο ομάδες, η Κρίστιανσουντ (5-6-2 εντός) είναι αήττητη στα τελευταία οχτώ (7-1-0), η Μπραν (4-7-2 εκτός) δεν χάνει εδώ και δώδεκα ματς (7-5-0). Δεν χωράνε ιδιαίτερα προγνωστικά σε ένα τέτοιο παιχνίδια, δεν περιμένουμε το ματς να ανοίξει ιδιαίτερα, αφού θεωρούμε ότι αμφότερες οι ομάδες θα κοιτάξουν πρωτίστως να μην ηττηθούν.

700. ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ - ΒΑΛΕΝΘΙΑ

Σε παρόμοια αγωνιστική κατάσταση, μέτρια δηλαδή, οι δύο ομάδες που δεν παίζουν ακόμα σύμφωνα με τις δυνατότητες τους. Η Μπιλμπάο έχει πολύ φτωχή βαθμολογική συγκομιδή (1-1-4) αλλά έβγαλε δύσκολο πρόγραμμα αγώνων αφού έπαιξε εκτός έδρας με Βιγιαρεάλ και Σοσιεδάδ ενώ υποδέχτηκε τόσο τη Ρεάλ όσο και τη Μπαρτσελόνα. Η Βαλένθια επίσης δεν πείθει παρότι είχε πολύ πιο εύκολο πρόγραμμα, θα δώσουμε το προβάδισμα στην ισοπαλία που πληρώνει 3,30 στην Bet365και εμφανίστηκε και στις τέσσερις τελευταίες αναμετρήσεις τους ανεξαρτήτως έδρας.Διαβάστε περισσότερα εδώ.

923. ΕΣΚΙΣΕΧΙΡΣΠΟΡ - ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ

Από τρεις σερί ήττες χωρίς καν να σκοράρει έρχεται η Εσκισεχιρσπόρ (1-1-4 συνολικά), η Μπεσίκτας έμεινε στο 1-1 με τη Σπόρτινγκ την Πέμπτη για το Γιουρόπα, αλλά εντός των συνόρων εξακολουθεί να οδηγεί την κούρσα (4-1-1), ενώ έρχεται και από τη σπουδαία νίκη επί της Φενέρ στο ντέρμπι της προηγούμενης αγωνιστικής. Ο πρώτος λόγος ανήκει στους φιλοξενούμενους, αρκετά μαζεμένες πάντως οι τιμές.

524. ΖΥΡΙΧΗ - ΒΑΣΙΛΕΙΑ

Έξι ματς χωρίς νίκη συμπλήρωσε η Ζυρίχη (0-3-3, 4/6 GG & over 2,5), Βασιλεία είναι ασταμάτητη εντός των συνόρων (9-0-1, 9/10 over 2,5, 8/10 GG), ενώ και στο Γιουρόπα έχει κάνει το 2/2 έπειτα από τη νίκη της Πέμπτης επί της Λεχ Πόζναν. Ντέρμπι με αντιπαλότητα είναι το παιχνίδι, η Βασιλεία δείχνει να μην έχει αντίπαλο φέτος και δικαίως προσφέρεται σε αποδόσεις φαβορί, επιπλέον τα πολλά γκολ έχουν πολλές πιθανότητες επαλήθευσης.

628. ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ - ΤΖΟΪΝΒΙΛ

Δεν μπορεί να βρει σταθερότητα στην απόδοσή της η Φλαμένγκο, με αποτέλεσμα να χάνει θεωρητικά εύκολους βαθμούς. Προέρχεται από τρεις σερί ήττες, τελευταία αυτή κόντρα στη Βάσκο με 2-1 εντός έδρας. Ουραγός η Τζόινβιλ, με απογοητευτικά αποτελέσματα. Δύσκολα θα σώσουν τη χρονιά οι φιλοξενούμενοι. Άσος χωρίς αξία.

629. ΑΒΑΪ - ΒΑΣΚΟ ΝΤΑ ΓΚΑΜΑ

Εξάποντο παραμονής. Από σερί θετικών αποτελεσμάτων έρχεται η Βάσκο, η οποία βρίσκεται πλέον στο -5 από τη σωτηρία. Προέρχεται από τη σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 2-1 κόντρα στη Φλαμένγκο. Τέλος στο νικηφόρο σερί για την Αβαΐ, η οποία γνώρισε την ήττα από το Γκοϊάς εκτός έδρας με 3-1. Χ2.

704. ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ - ΒΙΜΠΟΡΓΚ

Έπειτα από τρεις σερί νίκες η Κοπεγχάγη (3-2-0 εντός) γνώρισε την ήττα στο ντέρμπι με τη Μπρόντμπι, με αποτέλεσμα να πέσει από την κορυφή της βαθμολογίας. Η Βίμποργκ (1-1-3 εκτός) επέστρεψε στις επιτυχίες χάρη στο 1-0 επί της Άαλμποργκ, διακόπτοντας έτσι το αρνητικό σερί των τριών ηττών που έτρεχε προηγουμένως. Φαβορί οι γηπεδούχοι, αλλά στα επίπεδα του 1,30 ο άσος δεν αξίζει σε καμία περίπτωση.

845. ΕΣΤΕΡΣΟΥΝΤ - ΓΚΑΪΣ

Να παραμείνει στη δεύτερη θέση που δίνει απευθείας άνοδο επιθυμεί η Έστερσουντ (10-3-0 εντός), η ΓΚΑΪΣ είναι στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη και αγνοεί τη νίκη στα τελευταία πέντε ματς (0-2-3), λογικά σε χαμηλά επίπεδα ο άσος.

847. ΑΝΓΚΕΛΧΟΛΜΣ - ΝΤΕΓΚΕΡΦΟΡΣ

Στο +1 από την επικίνδυνη ζώνη η Άνγκελχολμς (2-4-7 εντός), έρχεται από τρεις σερί ισοπαλίες, η Ντέγκερφορς είναι αδιάφορη βαθμολογικά και δεν έχει νίκη στα πιο πρόσφατα τέσσερα παιχνίδια της (0-1-3), ενώ και στις τρεις τελευταίες εξόδους της έκανε ισάριθμες ήττες. Μονόπλευρο το κίνητρο, ευκαιρία για τους γηπεδούχους να κάνουν σημαντικό βήμα για την παραμονή, στο 2,00 ο -0,25 ασιατικός άσος στην Bet365.

896. ΛΙΟΥΝΓΚΣΚΙΛΕ - ΒΑΡΝΑΜΟ

Αδιάφορη βαθμολογικά η Λιουνγκσκίλε (6-4-3 εντός), δεν χάνει πάντως εδώ και οχτώ παιχνίδια (2-6-0), η Βέρναμο (1-6-6 εκτός) βρίσκεται τρεις πόντους πάνω από την επικίνδυνη ζώνη και θέλει βαθμούς για να μην μπλέξει σε περιπέτειες. Σωστό μας φαίνεται το σετ, δεν θα πάρουμε θέση.

899. ΜΙΑΛΜΠΙ - ΒΑΡΜΠΕΡΓΚΣ

Στις θέσεις των μπαράζ υποβιβασμού η Μιάλμπι (3-2-8 εντός), δείχνει να μπορεί να παλέψει για τη σωτηρία της, αφού μετράει μόνο μια ήττα στα τελευταία έξι παιχνίδια της (2-3-1), η Βάρμπεργκ (4-5-4 εκτός) είναι αήττητη στα πιο πρόσφατα πέντε (3-2-0) και θέλει να εξαντλήσει τις πιθανότητές της για την τρίτη θέση. Αμφότερες θέλουν τους βαθμούς, σωστά μοιρασμένο στη μέση μας φαίνεται το σετ.

1190. ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 2005 - ΑΟ ΚΑΣΣΙΟΠΗ

Αναβολή.

1191. ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ - ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1964

Αναβολή.

793. ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΝΗΣ - ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ

Το παιχνίδι βρίσκει τις δυο ομάδες στις κορυφαίες θέσεις της βαθμολογίας, η Ραπίντ είναι πρώτη με απολογισμό 7-1-2 στο πρωτάθλημα και έρχεται από πέντε σερί νίκες εντός και εκτός συνόρων (πιο πρόσφατη το 1-0 επί της Ντιναμό Μινσκ για το Γιουρόπα την Πέμπτη), η Σάλτσμπουργκ βρίσκεται στη δεύτερη θέση, μετράει 5-3-2 και μακριά από το γήπεδό της μετράει 2-2-1 (4/5 over 2,5, 5/5 GG). Δεν χωρούν προγνωστικά σε ένα τέτοιο ματς, σωστά μοιρασμένο μας φαίνεται το σετ, με ελαφρύ φαβορί τους γηπεδούχους.

731. ΑΛΚΜΑΑΡ - ΤΒΕΝΤΕ

Δείχνει πως συνέρχεται η Αλκμάαρ καθώς προέρχεται από 3 σερί νίκες. Πρόσφατα για τοΓιουρόπαΛιγκεπικράτησε εντός έδρας 2-1 της Μπιλμπάο ενώ την προηγούμενη αγωνιστική για το πρωτάθλημα κέρδισε και τηνΧέρακλες3-1. Σε καλή αγωνιστική κατάσταση και ηΤβέντεκαθώς προέρχεται από την πρώτη νίκη της σεζόν επικρατώντας αρκετάεύκολατηςΡόνταέδρας 2-1, μακριά από το σπίτι της πάντως δεν πείθει καθώς μετράει 0-2-2, τα 3 από τα 4 έληξαν under 2,5. Αν και κουρασμένοι η γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο λόγο, άσος.

662. ΣΟΥΟΝΣΙ - ΤΟΤΕΝΑΜ

Δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση η Σουόνσι (2-3-2) και είναι φανερό, δείχνει να «ξεφούσκωσε» μετά το αρχικό δυναμικό ξεκίνημά της, δύο ήττες στα τρία τελευταία και αποκλεισμός στο Λιγκ Καπ. Έρχεται από την ήττα με 3-1 στην έδρα της Σαουθάμπτον, δεν ήταν τόσο κακή όσο παρουσιάζει το σκορ, πολύ πιο ουσιαστική η αντίπαλός της. Σε καλό φεγγάρι η Τότεναμ (3-3-1), κρατούσε το διπλό, στο ματς με τη Μονακό για το Γιουρόπα, αλλά ισοφαρίστηκε στο 81’. Καλή ενδεκάδα «κατέβασε» ο Ποκετίνο. Είχε προηγηθεί ο θρίαμβος με 4-1 (υπερβολικό το σκορ) στο εντός με τη Σίτι, ματς με άπειρα διαιτητικά λάθη κυρίως υπέρ της. Βγάζει δυναμική εντός η Σουόνσι (2-1-0 μέχρι τώρα), κάπως υψηλές δείχνουν οι τιμές προς τα αριστερά. Επιλογή ο ασιατικός άσος 0:0 (DNB), με απόδοση 1,85 στην Βet365, ίσως οι «πετεινοί» βγάλουν και κούραση από το μεσοβδόμαδο ματς στη Γαλλία, ενώ αρκετά από τα τελευταία θετικά αποτελέσματά τους εμπεριείχαν δόση τύχης.

663. ΑΡΣΕΝΑΛ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ.

Με πεσμένη ψυχολογία μετά το στραπάτσο στο Τσάμπιονς Λιγκ από τον Ολυμπιακό, θα υποδεχτεί τη Γιουνάιτεντ η Άρσεναλ, η οποία γενικότερα δεν έχει κάνει και το καλύτερο ξεκίνημα στη σεζόν. Από νίκη σε νίκη οι «κόκκινοι διάβολοι», σοβαροί σε κάθε τους ματς, χωρίς να έχουν πιάσει ακόμα το 100% της απόδοσης που θα ήθελαν, έφτασαν αθόρυβα στην κορυφή της Πρέμιερ. Στα ύψη το ηθικό της ομάδας του Φαν Χάαλ, αδικείται σίγουρα από τις αποδόσεις, η αξία βρίσκεται σίγουρα προς τα δεξιά. Στο ίδιο σκεπτικό και ο Betol, επέλεξε το 1,95 του ασιατικού διπλού +0,5 (Χ2) στην Bet365 (1,90 τώρα). Διαβάστε περισσότερα εδώ.

685. ΚΑΕΝ - ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ

Σε καλή κατάσταση η Καέν, έρχεται από τη νίκη με 2-0 επί της Γκαζελέκ, που ήταν η πέμπτη της για φέτος (5-0-3), ενώ μπροστά στο κοινό της μετράει 3-0-1, έχοντας ηττηθεί μόνο από τη Λυών, σε ένα παιχνίδι που βάσει εμφάνισης άξιζε ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Η Σεντ Ετιέν έρχεται από δυο σερί ήττες, αρχικά με 1-4 εντός έδρας από τη Νις και στη συνέχεια με 2-3 στη Ρώμη από τη Λάτσιο, σε ένα παιχνίδι που αντίκρισε δυο κόκκινες κάρτες. Πριν από τα παιχνίδια αυτά, είχε πέντε σερί νίκες στο πρωτάθλημα, ενώ μακριά από το σπίτι της έχει απολογισμό 3-0-1, με τρεις νίκες στις τελευταίες εξόδους της. Δεν βγαίνει εύκολα άκρη εδώ, το σετ είναι αρκετά κλειστό και δεν αφήνει πολλά περιθώρια για παιχνίδι.

687. ΛΟΡΙΑΝ - ΜΠΟΡΝΤΟ

Έπειτα από τρεις σερί νίκες, η Λοριάν ηττήθηκε στο εκτός έδρας παιχνίδι της με τη Μονπελιέ, πραγματοποιώντας μέτρια εμφάνιση. Μπροστά στο κοινό της μετράει 2-1-1, με τα δυο πιο πρόσφατα να είναι ισάριθμες νίκες που συνοδεύτηκαν από καλές εμφανίσεις. Η Μπορντό έφυγε με το 0-0 από την έδρα της Ρούμπιν στα πλαίσια του Γιουρόπα Λιγκ, ενώ στο πρωτάθλημα διόρθωσε άμεσα τις κακές εντυπώσεις από τη συντριβή με 1-6 από τη Νις, επικρατώντας με 3-1 της Λυών. Μακριά από το σπίτι της δεν έχει κερδίσει ακόμα (0-3-1, 2/4 over 2,5, 3/4 GG), αλλά έχει βγάλει δύσκολο πρόγραμμα (1-1 με Σεντ Ετιέν, 0-0 με Λιλ, 2-2 με Παρί και το παιχνίδι με τη Νις). Σφιχτό το σετ, μας βρίσκει σύμφωνους η προσέγγιση αυτή, αφού πρόκειται για μια πολύ αμφίρροπη αναμέτρηση που μπορεί να πάει παντού.

917. ΟΥΝ. ΜΑΔΕΪΡΑ - ΜΠΕΝΦΙΚΑ

Χωρίς νίκη μετά την πρεμιέρα του πρωταθλήματος η Ουνιάο (1-3-2), ενώ ως γηπεδούχος (αγωνίζεται σε ουδέτερο και όχι στη φυσική της έδρα) δεν έχει ακόμα ηττηθεί (1-2-0), ωστόσο τώρα καλείται να αντιμετωπίσει την ανεβασμένη ψυχολογικά Μπενφίκα (4-0-2) που πέτυχε σπουδαίο διπλό με 2-1 στην έδρα της Ατλέτικο για το Τσάμπιονς Λιγκ. Δυο ήττες σε ισάριθμες εξόδους μετρούν εντός των συνόρων οι φιλοξενούμενοι, μάλλον όμως ήρθε η ώρα να σπάσει αυτό το σερί.

729. ΟΥΝ. ΚΑΤΟΛΙΚΑ - ΚΟΛΟ ΚΟΛΟ

Μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στους δύο βασικούς διεκδικητές του τίτλου. Ασταμάτητη η Κόλο Κόλο, οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος με 7/7 νίκες. Προέρχεται από τη νίκη με 1-0 κόντρα στην Σαν Λουίς εκτός έδρας. Τρεις σερί νίκες για την Κατόλικα, με τελευταία αυτή κόντρα στην Ουατσιπάτο με 1-0 εκτός έδρας. Δύσκολο παιχνίδι, με όλα τα αποτελέσματα να είναι πιθανά, πάσο.

1164. ΛΕΓΚΑΝΕΣ - ΑΛΜΠΑΘΕΤΕ

Στα τέσσερα ματς πλέον το σερί της Λεγανές χωρίς νίκη (1-3-2 συνολικά), ενώ δημιουργεί προϋποθέσεις για γκολ είναι άστοχη στην τελική προσπάθεια, η Αλμπαθέτε είναι τρία ματς χωρίς ήττα και μετράει συνολικά 2-3-1 στο πρωτάθλημα, με τον εκτός έδρας απολογισμό της να ανέρχεται σε 0-2-1 (2/3 over 2,5, 3/3 GG). Δεν εμπιστευόμαστε ακόμα τους γηπεδούχους σε τιμές καθαρού φαβορί, σε αντίστοιχη απόδοση θα προτιμήσουμε το GG στο 2,00 του Stoiximan .

1165. ΓΙΑΓΚΟΣΤΕΡΑ - ΕΛΤΣΕ

Καλός ο βαθμός που απέσπασε η Γιαγκοστέρα στην έδρα της Χιρόνα, ήταν μόλις το δεύτερο θετικό αποτέλεσμα για αυτή στο φετινό πρωτάθλημα (1-1-4), η Έλτσε παρουσιάζεται όλο και καλύτερη με τον καιρό, έχει πέντε ματς χωρίς ήττα (3-2-1 συνολικά) με αποτέλεσμα να σκαρφαλώσει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Θα θέλαμε να κοιτάξουμε προς τα δεξιά εδώ, αλλά από τη στιγμή που οι φιλοξενούμενοι προσφέρονται σε αποδόσεις φαβορί θεωρούμε ότι δεν υπάρχει πλέον αξία.

1166. ΟΣΑΣΟΥΝΑ - ΛΟΥΓΚΟ

Η πρωτοπόρος της βαθμολογίας Οσασούνα (4-1-1) κόλλησε στο 0-0 στο εντός έδρας παιχνίδι της με την Κόρδοβα, έχοντας έτσι την πρώτη απώλεια βαθμών μπροστά στο κοινό της (2-1-0 εντός). Η Λούγκο εξακολουθεί να είναι αήττητη στο φετινό πρωτάθλημα, αλλά μετράει ήδη τέσσερις ισοπαλίες (2-4-0 συνολικά), ενώ και στις τρεις εξόδους της έμεινε στο Χ. Λογικό φαβορί η Οσασούνα, αλλά η Λούγκο είναι σκληρό καρύδι και δεν θα αποτελέσει εύκολη λεία. Καλύτερα να μείνουμε μακριά.

1167. ΜΙΡΑΝΤΕΣ - ΧΙΡΟΝΑ

Ή του ύψους ή του βάθους η Μιραντές για την ώρα (1-3-2 συνολικά), μπροστά στο κοινό της έχει φέρει τρεις φορές 1-1 με αντιπάλους τις Σαραγόσα, Λούγκο και Αλμπαθέτε. Η Χιρόνα δείχνει να επανακάμπτει μετά το άσχημο ξεκίνημα (2-2-2) μιας και έχει μείνει αήττητη στα τρία πιο πρόσφατα παιχνίδια της (1-2-0). Μπερδεμένο το ματς στα μάτια μας, απόλυτα μοιρασμένο το βλέπουν οι μπουκ, η προσέγγισή τους δεν δείχνει να απέχει πολύ από την πραγματικότητα.

940. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΗΡΑΚΛΗΣ 1908

Αντίδοτο ψάχνει ο ΠΑΣ μετά τη βαριά ήττα στον Πειραιά από τον Ολυμπιακό, αλλά και τα όσα δημιουργήθηκαν με τον Άντι Λίλα. Αξιόπιστος στους Ζωσιμάδες ο «Άγιαξ της Ηπείρου», που μετράει το απόλυτο στο σπίτι του, κερδίζοντας ΠΑΟΚ και Ατρόμητο. Βελτιωμένος εμφανίστηκε ο Ηρακλής στο παιχνίδι με την Ξάνθη, ωστόσο και πάλι δεν κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς, μένοντας στο 1-1, αγνοώντας τη νίκη από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος και μετά, έχοντας ξεκάθαρο πρόβλημα στο γκολ (δεύτερη χειρότερη επίθεση). Μπορεί να επιστρέψει στις νίκες ο ΠΑΣ στην πάντα δυνατή του έδρα, με τους YoungGuns να προλαβαίνουν τον άσο σε απόδοση 2,02 στον Stoiximan, πριν πάρει την κατιούσα. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

941. ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ - ΒΕΡΟΙΑ

Μετά τις δύο ήττες στην έναρξη της σεζόν, η Καλλονή αντέδρασε και μένοντας αήττητη εδώ και τρία παιχνίδια πήρε ψυχολογία ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Ακόμα μία εντός έδρας ήττα για τη Βέροια, αυτή τη φορά από την ΑΕΚ, όμως μακριά από το σπίτι της τα πηγαίνει περίφημα, παίρνοντας αποτελέσματα σε Κομοτηνή και Αγρίνιο. Το ίδιο αναμένουμε να κάνει και στη Μυτιλήνη, με το +0,25 ασιατικό διπλό να αποτελεί επιλογή στο 1,80 τηςBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

671. ΜΠΑΓΕΡΝ - ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ

Κανείς δεν αμφιβάλλει πως η Μπάγερν δείχνει ασταμάτητη όμως με αντίπαλο την Ντόρτμουντ παραδοσιακά δυσκολεύεται αρκετά. Οι γηπεδούχοι σαφώς και έχουν το πρώτο λόγο για τη νίκη όμως οι αποδόσεις που κυκλοφορούν στον άσο είναι τουλάχιστον προκλητικές, αντιθέτως υπάρχει αξία στο +1,25 της Ντόρτμουντ στην απόδοση 1,73 της Bet365, μάλιστα η διαφαινόμενη απουσία του Βιδάλ ενισχύει ακόμα περισσότερο την συγκεκριμένη επιλογή. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

672. ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ - ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ

ΗΛεβερκούζεναποτελεί ερωτηματικό για το πώς θα αντιδράσει μετά και την ήττα από τηνΜπαρτσελόνα, λογικά έστω και δύσκολα θα πάρει την νίκη, οι αποδόσεις του άσου όμως δεν είναι καθόλου αποδεκτές, αντιθέτως βρίσκουμε αξία στοαμφίσκοροκαθώς οι φιλοξενούμενοι σκοράρουν με ευκολία μακριά από την έδρα τους. Στην απόδοση 1,87 τοGGστον Stoiximan μπορεί να αποτελέσει επιλογή. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

618. ΑΪΚ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ - ΜΑΛΜΕ

Έπειτα από εννέα σερί νίκες, η ΑΪΚ (12-1-0 εντός) ηττήθηκε από τη Χάμαρμπι και έμεινε στο -3 από την πρώτη θέση, με την υπόθεση τίτλος να δυσκολεύει αρκετά. Η Μάλμε (5-5-3 εκτός) έρχεται από την εντός έδρας ήττα από τη Ρεάλ για το Τσάμπιονς Λιγκ και στο πρωτάθλημα έχει 3-2-0 στα τελευταία πέντε, με ελάχιστες ελπίδες να προλάβει την πρώτη τριάδα. Αμφότερες θέλουν τους βαθμούς της νίκης, μεγαλύτερο πάντως το κίνητρο της ΑΪΚ για να μείνει ζωντανή στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος, σωστά δίνεται ο άσος σε αποδόσεις, έστω και οριακού, φαβορί.

619. ΝΟΡΚΕΠΙΝΓΚ - ΧΑΚΕΝ

Έξι σερί νίκες στο πρωτάθλημα συμπλήρωσε η Νόρκεπινγκ (5/6 GG & over 2,5), στην έδρα της μετράει 9-2-2 (10/13 over 2,5, 10/13 GG), με τα τρία πιο πρόσφατα να είναι ισάριθμες νίκες, με αποτέλεσμα να είναι ισόβαθμη με τη Γκέτεμποργκ στην κορυφή της βαθμολογίας (υστερεί πάντως λόγω διαφοράς τερμάτων). Η Χάκεν (4-2-7 εκτός) είναι αδιάφορη βαθμολογικά, πάντως έρχεται από δυο σερί νίκες, αλλά πριν από το τελευταίο της διπλό στην έδρα της Φάλκενμπεργκ μετρούσε πέντε συνεχόμενες εκτός έδρας ήττες. Δεν θα μπορούσε να πληρώνει παραπάνω από 1,55 ο άσος υπό τις παρούσες συνθήκες, μπορεί να συνδυαστεί και με over αφού οι γηπεδούχοι εκτός από νίκες θέλουν να καλύψουν και τη διαφορά τερμάτων από τη Γκέτεμποργκ.

880. ΜΠΟΤΟΣΑΝΙ - ΤΑΡΓΚΟ ΜΟΥΡΕΣ

Στα έξι ματς χωρίς νίκη (0-2-4) έχει φτάσει το σερί των γηπεδούχων, οι οποίοι συνεχίζουν με υπηρεσιακό στην άκρη του πάγκου, η Τάργκου δεν κερδίζει στα πιο πρόσφατα τρία (0-2-1), δεν υπάρχει λόγος να μπλέξουμε εδώ.

643. ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΜΟΣΧΑΣ - ΑΜΚΑΡ ΠΕΡΜ

Λογικά ηΛοκομοτίβδεν θα αντιμετωπίσεικανέναπρόβλημα απέναντι σε μια αρκετά κατώτερου επιπέδου ομάδα. Άσος χωρίςστοιχηματικήαξία, παρόλα αυτά στο live ίσως έχουμε την ευκαιρία να τον αγοράσουμε σεαρκετάκαλύτερες τιμές.

715. ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ - ΜΠΟΛΟΝΙΑ

Όσο κακή εμφανίζεται στο Ιταλικό πρωτάθλημα άλλο τόσο ικανή δείχνοντας τον πραγματικό της χαρακτήρα εμφανίζεται η Γιουβέντους στο Τσάμπιονς Λιγκ. Με τις 2/2 νίκες επί Σίτι και Σεβίλλη βάζει πλώρη για τα νοκ άουτ την ώρα που εντός συνόρων κάνει το χειρότερο ξεκίνημα της ιστορίας της με ρεκόρ 1-2-3 έχοντας ήδη μείνει στο -10 από την κορυφή. Ασφαλώς η ακόμη χειρότερη Μπολόνια του 0-1-5 με το οριακό 1-0 επί της αδύναμης Φροζινόνε δεν μπορεί να αποτελέσει σοβαρό εμπόδιο όμως τα ίδια λέγαμε και για την Φροζινόνε πριν δύο αγωνιστικές. Πάσο.

716. ΛΑΤΣΙΟ - ΦΡΟΖΙΝΟΝΕ

Αρχίζει σιγά σιγά να αποκτά ψυχολογία η Λάτσιο ξεπερνώντας το τραγικό ξεκίνημα, μετά την 5άρα από τη Νάπολι επικράτησε των Τζένοα, Βερόνα και Σεντ Ετιέν σκοράροντας 7 τέρματα και δείχνοντας επιτέλους τις πραγματικές της δυνατότητες. Η Φροζινόνε δεν είναι ομάδα για μεγάλα πράγματα ειδικά εκτός έδρας όμως μετά το 1-1 στη Γιουβέντους κανείς δεν τολμάει να την ξεγράψει χωρίς δεύτερη σκέψη. Προφανώς χωρίς καμία αξία οι αποδόσεις του άσου στο 1,28.

922. ΑΝΤΑΛΙΑΣΠΟΡ - ΚΑΣΙΜΠΑΣΑ

Πρώτη απώλεια στο γήπεδό της για την Ανταλιασπόρ (3-2-1 συνολικά, 4/6 over 2,5, 5/6 GG) καθώς έμεινε στο 1-1 με τη Σιβασπόρ (2-1-0 εντός). Η Κασίμπασα (3-1-2 συνολικά) έπειτα από δυο σερί ήττες έκανε δυο θετικά αποτελέσματα, αρχικά πέρασε με 3-0 από την έδρα της Εσκισεχιρσπόρ και στη συνέχεια αναδείχθηκε ισόπαλη με 1-1 με τη Ριζεσπόρ, σε ένα ματς που ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις με ανύπαρκτο πέναλτι. Μεγάλο μπέρδεμα το παιχνίδι, σωστός ο ελαφρύς φαβοριτισμός των φιλοξενούμενων, δεν θα πάρουμε θέση.

660. ΖΙΧΛΑΒΑ - ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ

Η Ζιχλάβα (1-2-1 εντός έδρας) έχασε πανεύκολα με 1-4 στο Πρίμπραμ, έπαιξε άσχημα και δείχνει σταθερά σε κακή κατάσταση. Η Πλζεν (2-1-1 εκτός) συνεχίζει να κερδίζει στο πρωτάθλημα, συμπλήρωσε οκτώ σερί νίκες με το 2-1 επί της Λίμπερετς. Έχασε στην Ισπανία από τη Βιγιαρεάλ με 1-0 για το Γιουρόπα Λιγκ. Πιστεύουμε ότι θα έχει ένα εύκολο απόγευμα, αλλά το 1,50 του διπλού δεν έχει αξία, ώστε να εμπλακούμε.

677. ΛΙΜΠΕΡΕΤΣ - ΜΠΟΕΜΙΑΝΣ

Ήταν καλή με την Πλζεν η Λίμπερετς (3-1-0 εντός) παρότι έχασε με 2-1. Είχε τρεις σερί νίκες πριν από αυτή την ήττα με αρκετά καλές εμφανίσεις. Μεγάλη νίκη, που ήρθε με έξυπνο τρόπο, στη Μασσαλία με 0-1 επί της Μαρσέιγ. Η ψυχολογία είναι στα ύψη και θα προσπαθήσει να συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς. Η Μποέμιανς (0-2-2 εκτός) έχασε και από τη Σλοβάτσκο με 0-1, αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη ήττα της και παραμένει δίχως νίκη στο πρωτάθλημα. Πιστεύουμε ότι η γηπεδούχος δεν θα δυσκολευτεί αρκετά να κερδίσει την αδύναμη Μποέμιανς, το -1 στο 1,80 είναι δίκαιο, όμως για να ποντάρουμε θα περιμένουμε το live.

678. ΣΠΑΡΤΑ ΠΡΑΓΑΣ - ΣΛΟΒΑΤΣΚΟ

Περιμένουμε αντίδραση και στο πρωτάθλημα (ήρθε και στο Γιουρόπα Λιγκ στο εύκολο 2-0 επί του ΑΠΟΕΛ) από τη Σπάρτα (4-0-0 εντός) για την ήττα με 0-1 από τη Σλάβια στο ντέρμπι της Πράγας. Η Σλοβάτσκο (1-1-2 εκτός) συνεχίζει να είναι βυθισμένη στη μετριότητα και δεν πιστεύουμε ότι θα αποφύγει την ήττα. Οι τιμές για τη γηπεδούχο δεν μας αφήνουν περιθώριο για ποντάρισμα.

705. ΜΠΡΟΝΤΜΠΙ - ΕΣΜΠΙΕΡΓΚ

Νίκη που την ανεβάζει ψυχολογικά πέτυχε η Μπρόντμπι (4-2-4) στο ντέρμπι της προηγούμενης αγωνιστικής απέναντι στην Κοπεγχάγη, θα επιδιώξει να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα απέναντι στην Έσμπιεργκ που μετράει μόλις δυο νίκες στο πρωτάθλημα (2-4-4) και η οποία έρχεται από δυο κάκιστες εμφανίσεις. Η στιγμή ευνοεί τους γηπεδούχους, τον πρώτο λόγο έχει ο άσος στο 1,87 της Bet365 που επέλεξαν οι Young Guns .

813. ΓΚΕΝΚ - ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ

No bet.

898. ΚΡΑΚΟΒΙΑ - ΛΕΧ ΠΟΖΝΑΝ

Η Κρακόβια (1-2-2 εντός) έπαιξε αρκετά καλά και κέρδισε με 2-1 τη Ρουχ Χορζόφ, βέβαια στο 2-0 δεν καθάρισε το παιχνίδι και αυτό ενόχλησε τον προπονητή της. Η Λεχ (0-0-4 εκτός) συνεχίζει τις κακές εμφανίσεις και απογοητεύει συνεχώς το κοινό της. Βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας και η ψυχολογία της είναι στα ίδια ύψη με τη βαθμολογική της συγκομιδή. Έχασε την Πέμπτη με 2-0 εκτός έδρας από τη Βασιλεία. Το +0,25 της γηπεδούχου στο 1,775 έχει αξία και αποτελεί σκέψη.

1046. ΜΟΛΝΤΕ - ΤΡΟΜΣΟ

Η Μόλντε (5-4-3 εντός) έμεινε στο 1-1 την Πέμπτη απέναντι στον Άγιαξ στα πλαίσια του Γιουρόπα Λιγκ, ένα αποτέλεσμα που κρίνεται θετικό στην προσπάθεια της να προκριθεί από τον όμιλο. Στο πρωτάθλημα έρχεται από δυο σερί εκτός έδρας ήττες και όπως όλα δείχνουν δεν θα καταφέρει να διεκδικήσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο για του χρόνου. Η Τρόμσο (1-2-9 εκτός) βρίσκεται στη θέση των μπαράζ για τον υποβιβασμό και δεν έχει καταφέρει να γευτεί τη χαρά της νίκης εδώ και εννέα παιχνίδια (0-4-5). Με επιπλέον κόπωση και χωρίς ιδιαίτερους στόχους στο πρωτάθλημα οι γηπεδούχοι, καίγονται για βαθμούς οι φιλοξενούμενοι, δεν είναι κακή σκέψη το ασιατικό διπλό +1,25 στο 1,725 της Bet365.

1047. ΒΙΚΙΝΓΚ - ΛΙΛΕΣΤΡΟΜ

Καταστροφική η προηγούμενη εβδομάδα για τη Βίκινγκ (7-2-3 εντός), αρχικά έμεινε εκτός τελικού κυπέλλου και στη συνέχεια ηττήθηκε από τη Ρόζενμποργκ, υποχωρώντας στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας, στο -2 από τα ευρωπαϊκά εισιτήρια. Η Λίλεστρομ (2-6-4 εκτός) είναι αδιάφορη βαθμολογικά και μακριά από το σπίτι της έχει συμπληρώσει επτά ματς χωρίς τρίποντο (0-4-3). Must win το παιχνίδι για τους γηπεδούχους, ωστόσο δεν αξίζει να ασχοληθούμε στο 1,50.

1048. ΑΑΛΕΣΟΥΝΤ - ΣΑΝΤΕΦΙΟΡΝΤ

Στο +9 από την επικίνδυνη ζώνη η Άαλεσουντ (6-3-3 εντός), μετρούσε τέσσερις σερί νίκες μπροστά στο κοινό της πριν ηττηθεί στο τελευταίο από την Οντ. Η Σάντεφιορντ (0-2-10 εκτός) είναι στο -8 από την παραμονή, έχει συμπληρώσει πέντε σερί ήττες και δείχνει να έχει παρατήσει τον αγώνα για τη σωτηρία. Ιδανική ευκαιρία για την Άαλεσουντ προκειμένου να κλειδώσει την παραμονή, εύκολα ή δύσκολα αναμένεται να φτάσει στη νίκη.

1054. ΡΑΝΧΑΪΜ - ΛΕΒΑΝΓΚΕΡ

Κυνηγάει τα πλέι-οφ ανόδου η Ρανχάιμ (6-3-3 εντός), έρχεται βέβαια από τρία ματς χωρίς νίκη (0-2-1) χάνοντας έτσι σημαντικό έδαφος, η Λέβανγκερ (2-2-8) απέχει πέντε βαθμούς από τη σωτηρία, αλλά δείχνει να ξεμένει από δυνάμεις στο κλείσιμο της σεζόν (0-1-4 στα τελευταία πέντε). Με τις δυο ομάδες να θέλουν στην ουσία μόνο τη νίκη, θα στραφούμε προς τα πολλά γκολ, το over 2,75 στο 1,85 της Bet365 δείχνει εξαιρετική επιλογή.

1055. ΧΟΝΕΦΟΣ - ΦΟΛΟ

Οχτώ πόντους από τη σωτηρία απέχει η Χόνεφος (3-5-4 εντός), χρειάζεται απαραιτήτως νίκες από εδώ και στο εξής για να έχει ελπίδες και δείχνει να το παλεύει στην έδρα της καθώς δεν έχει ηττηθεί στα πιο πρόσφατα τέσσερα μπροστά στο κοινό της (2-2-0). Η Φόλο (3-4-5 εκτός) είναι τρεις βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, έχει μόνο μια νίκη στα τελευταία επτά (1-3-3) και δεν κερδίζει στις πιο πρόσφατες πέντε εξόδους της (0-2-3). Μπορεί το ρόστερ της Χόνεφος να έχει αποψιλωθεί, ωστόσο βγάζει πάθος στον αγωνιστικό χώρο και δεν έχει παρατήσει την υπόθεση παραμονή, η εικόνα της Φόλο το τελευταίο διάστημα δεν δικαιολογεί τις αποδόσεις καθαρού φαβορί στις οποίες προσφέρεται, προς αποφυγή το διπλό.

1056. ΜΠΡΙΝΕ - ΓΙΕΡΒ

Στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη η Μπρίνε (5-3-4 εντός) έχει μόλις ένα τρίποντο στα τελευταία οχτώ παιχνίδια της (1-2-5), η Γιέρβ (3-5-4 εκτός) βρίσκεται οριακά στα πλέι-οφ ανόδου και έχασε στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της έπειτα από τέσσερα χωρίς ήττα (3-1-1). Μπερδεμένο δείχνει στα μάτια μας, τα ισορροπημένα σετ που κυκλοφορούν μας ωθούν στο πάσο.

701. ΛΕΒΑΝΤΕ - ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ

Άκρως αντίθετες οι πορείες των δύο ομάδων στο ξεκίνημα, χωρίς νίκη ακόμα η ουραγός Λεβάντε με μετριότατες εμφανίσεις και πρόβλημα στο γκολ. Πορεία πρωταθλητισμού η Βιγιαρεάλ που είναι αήττητη και πρωτοπόρος με 5-1-0 ρεκόρ. Σύμμαχος της στη Βαλένθια είναι και η παράδοση αφού κέρδισε τη Λεβάντε εκεί στις 6/7 τελευταίες επισκέψεις της (6-0-1) καθώς και στα τέσσερα τελευταία μεταξύ τους στο πρωτάθλημα ανεξαρτήτως έδρας. Προτιμότερο του ξερού διπλού στο δίκαιο και χαμηλό 1,90 είναι ο συνδυασμός 2 &under3,5 στο 2,40 του Stoiximan (επιλογή YoungGuns ) αφού με το σύστημα και τον τρόπο που θα αγωνιστεί η Λεβάντε δύσκολα το ματς θα ανοίξει και το «κίτρινο υποβρύχιο» δεν θα βρει τόσο εύκολα διαδρόμους προς στην εστία των γηπεδούχων. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

918. ΜΠΡΑΓΚΑ - ΑΡΟΥΚΑ

Η Μπράγκα κατάφερε να νικήσει με 1-0 τη Γκρόνινγκεν την Πέμπτη, κάνοντας έτσι το 2/2 στον όμιλο του Γιουρόπα, με αποτέλεσμα να έχει κάνει σημαντικό βήμα για την πρόκρισή της στην επόμενη φάση. Στο πρωτάθλημα μετράει 4-0-2 έχοντας 3/3 νίκες μπροστά στο κοινό της. Η Αρούκα πραγματοποιεί σχετικά καλό ξεκίνημα, με μόλις μια ήττα στις πρώτες έξι αγωνιστικές (2-3-1), αν και αγνοεί το τρίποντο στα πιο πρόσφατα τέσσερα παιχνίδια της. Λογικό φαβορί οι γηπεδούχοι, αλλά στο 1,55 δεν υπάρχει καμιά ιδιαίτερη αξία.

925. ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ - ΑΚΙΣΑΣΠΟΡ

Ισόπαλο με 2-2 ολοκληρώθηκε το παιχνίδι της Φενέρ με τη Σέλτικ στα πλαίσια του Γιουρόπα Λιγκ, με του Τούρκους να βρίσκονται πλέον σε δύσκολη θέση αναφορικά με την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση. Στο πρωτάθλημα, η Φενέρ (4-1-1 συνολικά) γνώρισε την πρώτη της φετινή ήττα, στο εκτός έδρας ντέρμπι με τη Μπεσίκτας με 2-3, έχοντας παράπονα από τη διαιτησία. Η Ακισαρσπόρ επέστρεψε στις νίκες στο πρωτάθλημα, χάρη στο 1-0 επί της Γκεντσλέρ, μετράει πλέον 2-3-1 με τον εκτός έδρας απολογισμό της να είναι 0-2-1. Δεν δείχνει στα καλύτερα της η Φενέρ εσχάτως, ωστόσο το συγκεκριμένο παιχνίδι δείχνει ιδανικό για να επιστρέψει στις νίκες, με τον DSuker να επιλέγει το 1 & over 2,5 στο 1,93 του Stoiximan.

976. ΒΕΛΕΖ ΣΑΡΣΦΙΛΝΤ - ΝΟΥΕΒΑ ΣΙΚΑΓΟ

Ντέρμπι τουΜπουένοςΆιρεςαποτελεί η συγκεκριμένη αναμέτρηση με τους γηπεδούχους να έχουν ευκαιρία να βυθίσουν ακόμα περισσότερο την αντίπαλο τους. ΗΒελέζτρέχειμήπωςκαι προλάβει το τρένο τηςΛιλιγίατουΣουνταμερικάνακάτι όμως που είναι αρκετά δύσκολο, εντός έδρας έχει απολογισμό 5-3-5, 7/13 under 2,5 και no goal. ΗΝουέβααπό την άλλη καίγεται για την νίκη καθώςβρίσκεται7 βαθμούς από την σωτηρία και θαπρέπεινα κάνει το απόλυτο έτσι ώστε να έχει ελπίδες, εκτός έδρας πάντως μετράει 1-4-8 και με τέτοιες επιδόσεις δύσκολα θα τα καταφέρει. Το κίνητρο των φιλοξενούμενων είναι πιο ισχυρό όμως η αναμέτρηση είναι ντέρμπι οι γηπεδούχοι λογικά θα τοκυνηγήσουν,γι' αυτότο λόγο τους δίνουμε και προβάδισμα νίκης.

507. ΠΟΥΜΑΣ - ΓΟΥΑΔΑΛΑΧΑΡΑ

3/3 νίκες με σκορ 2-1 για τη Γουαδαλαχάρα μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας απ’ τον Αλμέιδα, 5-1-5 το ρεκόρ της με 4-0-1 εντός και 1-1-4 εκτός. 5/5 νίκες με 14-0 γκολ εντός η Πούμας (7-1-3 συνολικά), έχουμε δυνατή κόντρα εδώ. Σε καλή ώρα (νωρίς το βράδυ της Κυριακής) για live.

919. ΠΟΡΤΟ - ΜΠΕΛΕΝΕΝΣΕΣ

Σπουδαίο βήμα για την πρόκριση στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ έκανε η Πόρτο, χάρη στη νίκη της με 2-1 επί της Τσέλσι στο «Ντραγκάο». Στο πρωτάθλημα έρχεται από τη δεύτερη φετινή απώλεια βαθμών (4-2-0) αφού έμεινε στο 2-2 στην έδρα της Μορεϊρένσε, αλλά μπροστά στο κοινό της είναι αλάνθαστη (3-0-0, 6-0 τα τέρματα). Η Μπελενένσες υπέστη βαριά εντός έδρας ήττα από τη Φιορεντίνα με 0-4 στα πλαίσια του Γιουρόπα Λιγκ, ενώ στο πρωτάθλημα μετράει 1-4-1, με τη μοναδική της ήττα να είναι η εκτός έδρας συντριβή με 0-6 από τη Μπενφίκα. Αδιαφιλονίκητο φαβορί για τη νίκη οι γηπεδούχοι, το πιθανότερο αυτή να έρθει και με μηδέν παθητικό.

1168. ΟΥΕΣΚΑ - ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ

Από την πρώτη νίκη της χρονιάς έρχεται η Ουέσκα, καθώς πέρασε με 1-0 από την έδρα της Μαγιόρκα, με τον απολογισμό της να ανέρχεται πια στο 1-3-2 (0-1-2 εντός). Σε ρηχά νερά συνεχίζει να κινείται η Βαγιαδολίδ (2-2-2) έχει δυο ισοπαλίες στα τελευταία παιχνίδια της και αγνοεί τη νίκη μακριά από το γήπεδό της (0-1-2). Καθαρό πάσο.

942. ΠΑΟΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ώρα ντέρμπι στην Τούμπα ανάμεσα στις δύο πιο φορμαρισμένες ομάδες του πρωταθλήματος. Ο ΠΑΟΚ μετράει τρεις συνεχόμενες νίκες στη Σούπερ Λιγκ, αφήνοντας πίσω του το κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, ενώ ο Ολυμπιακός έχει το απόλυτο των νικών εντός των συνόρων. Την εξαιρετική τους κατάσταση επιβεβαίωσαν και στις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις οι δύο ομάδες, με το «Δικέφαλο του Βορρά» να κρατάει στο 1-1 τη Ντόρτμουντ και τους «ερυθρόλευκους» να παίρνουν το πρώτο τους διπλό επί αγγλικού εδάφους, επικρατώντας με 2-3 της Άρσεναλ στο Λονδίνο. Η Τούμπα θα είναι και πάλι κατάμεστη για το μεγάλο αυτό παιχνίδι. Περιμένουμε σκληρό ματς από τους δύο αντιπάλους, με τοover7,5 στο σύνολο των καρτών να φαντάζει αρκετά καλό, καθώς τουλάχιστον οκτώ κάρτες βγήκαν στα τρία προηγούμενα μεταξύ τους ντέρμπι στη Θεσσαλονίκη, με το Γιάχο να διαιτητεύει στα δύο εξ’ αυτών. Όσον αφορά την επιλογή σημείου, το ματς είναι πολύ αμφίρροπο, με την ισοπαλία να έχει τον πρώτο λόγο στο 3,20 του Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ.

814. ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ - ΜΑΛΙΝ

Δίκαια φαβορί η Άντερλεχτ η οποία εντός έδρας παραμένει αήττητηέχονταςαπολογισμό 3-2-0, πρόσφατακέρδισεκαι τηνΛέουβεν1-0 ενώ τηνΠέμπτηγια τοΓιουρόπαΛιγκγνώρισε την ήττα 1-0 στο Αζερμπαϊτζάν από τηνΚάραμπαγκ. Χωρίς νίκη μακριά από το σπίτι της ηΜαλίν(0-1-4) αποτελεί μια από τις πιο αδύναμες ομάδας του πρωταθλήματος. Άσος χωρίς καμίαστοιχηματικήαξία.

881. ΚΛΟΥΖ - ΟΥΝΙΒ. ΚΡΑΪΟΒΑ

Χωρίς ήττα στα πιο πρόσφατα τέσσερα πρωταθλήματος η Κλουζ (2-2-0), ενώ μπροστά στο κοινό της είναι ισχυρή μετρώντας για την ώρα 4-1-0. Η Κραϊόβα βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση επίσης, έχει 3-1-0 στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της και μακριά από το σπίτι της μετράει 2-2-1, με ισάριθμες νίκες στις δυο πιο πρόσφατες εξόδους της. Ποιοτικότερη ομάδα η Κλουζ, αλλά και η Κραϊόβα είναι καλά εσχάτως, μπέρδεμα μεγάλο.

1049. ΣΤΑΡΤ - ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ

Μόλις ένα βαθμό πάνω από την επικίνδυνη ζώνη βρίσκεται η Σταρτ (4-2-6 εντός), η οποία έχει μείνει χωρίς τρίποντο εδώ και δέκα ματς (0-2-8). Η Ρόζενμποργκ (8-1-3 εκτός) δεν τα κατάφερε την Πέμπτη και ηττήθηκε εντός έδρας από τη Ντνίπρο στο Γιουρόπα Λιγκ, αλλά βρίσκεται πολύ κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος (+8 από τη δεύτερη θέση). Μεγάλη η διαφορά ποιότητας υπέρ των φιλοξενούμενων, σε ανάξια ενασχόλησης επίπεδα βρίσκεται το διπλό.

707. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Η μητέρα των μαχών στην πόλη της Μαδρίτης με την Ατλέτικο να έρχεται από αναπάντεχη ήττα στην Ευρώπη (1-2 από Μπενφίκα) αλλά να έχει καλή παράδοση τα δύο τελευταία χρόνια (4-3-1) κόντρα στη Ρεάλ που με τον Μπενίτεθ παίζει πολύ ορθολογικά, φτιάχνει σωρεία ευκαιριών και κρατάει συνήθως το μηδέν παθητικό. Ωστόσο δεν μπορούμε να αγνοήσουμε το γεγονός πως σε ένα τέτοιο ντέρμπι και μάλιστα στο Βιθέντε Καλντερόν που θα «βράζει» η Ατλέτικο δίνεται αουτσάιντερ, στο 1,875 προσφέρει η Bet365τον ασιατικό άσο +0,25. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

734. ΚΟΜΠΡΕΣΑΛ - ΣΑΝΤΙΑΓΚΟ ΓΟΥΟΝ.

Απογοητεύουν οι περσινοί πρωταθλητές. Νέα ήττα αυτή τη φορά κόντρα στην Ουνιβερσιδάδ ντε Τσίλε με 2-1 εκτός έδρας. Πολλά αμυντικά κενά για την Κομπρεσάλ, η οποία δέχεται γκολ σε κάθε αγωνιστική. Δεν εντυπωσιάζει με την απόδοσή της η Γουόντερερς, η οποία προέρχεται από τη δύσκολη εντός έδρας νίκη κόντρα στην Ουνιόν λα Καλέρα με 1-0. Ασιατικό διπλό 0:0.

514. ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΔ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΪΤ

Δεν συνέχισε το νικηφόρο σερί η Χουβεντούδ, μένοντας στο 1-1 εντός έδρας κόντρα στην Πλάσα Κολόνια, δείχνοντας ότι δεν της ταιριάζει ο πρώτος ρόλος στα παιχνίδια. Από τον θρίαμβο 4-0 κόντρα στην Πενιαρόλ προέρχεται η Ρίβερ, με το ηθικό στην ομάδα να είναι στα ύψη. Κρατάμε το 1Χ, αφού η Ρίβερ παρά τη σπουδαία νίκη δεν είναι άξια εμπιστοσύνης.

515. ΠΛΑΖΑ ΚΟΛΟΝΙΑ - ΣΕΡΡΟ

Παιχνίδι που μπορεί να χαρακτηριστεί και εξάποντο παραμονής, αν και είμαστε ακόμα στην αρχή της χρονιάς. Από θετικά αποτελέσματα προέρχονται οι δύο ομάδες, 1-1 στην έδρα της Χουβεντούδ η Πλάσα Κολόνια, νίκη 1-0 κόντρα στη Μοντεβιδέο Γουόντερερς η Σέρο. Κρατάμε το under, αναμένοντας κλειστό παιχνίδι.

516. ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΜΟΝΤΕΒΙΔΕΟΥ - ΣΟΥΝΤ ΑΜΕΡΙΚΑ

Ένα αήττητο σερί τριών αγωνιστικών τρέχει η Λίβερπουλ, προερχόμενη από την ισοπαλία 1-1 στην έδρα της Φένιξ. Απογοητεύει η Σουντ Αμέρικα, η οποία αντιμετωπίζει πολλά αμυντικά προβλήματα. Προέρχεται από την εντός έδρας ισοπαλία 3-3 κόντρα στη Ρεντίστας. Άσος.

517. ΜΟΝΤ. ΓΟΥΟΝΤΕΡΕΡΣ - ΕΛ ΤΑΝΚΕ ΣΙΣΛΕΪ

Απογοητεύει η Γουόντερερς στα τελευταία ματς, δείχνοντας ότι κάτι της λείπει για να διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Προέρχεται από την ήττα, δεύτερη συνεχόμενη, με 1-0 από τη Σέρο εκτός έδρας. Θετικό αποτέλεσμα απέσπασε η Τάνκε Σίσλεϊ την προηγούμενη αγωνιστική, 1-1 εντός με τη Νασιονάλ. Μοιρασμένη η προϊστορία, 3-3-4 ανεξαρτήτου έδρας. No Bet.

717. ΜΙΛΑΝ - ΝΑΠΟΛΙ

Μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής ανάμεσα σε δύο ομάδες που έχουν τη φανέλα όχι όμως και την αγωνιστική εικόνα φέτος έχοντας ξεκινήσει άσχημα καθώς βρίσκονται εκτός 10άδας. Η Μίλαν έδειξε τις γνωστές αυτοκτονικές της τάσεις χάνοντας στη Τζένοα με συνοπτικές διαδικασίες καθώς δέχτηκε γκολ από τα αποδυτήρια και πριν συμπληρωθεί το 1ο ημίχρονο έμεινε και με παίκτη λιγότερο. Η Νάπολι έχει βρει καλύτερο ρυθμό έχοντας παραμείνει αήττητη στα 7 τελευταία παιχνίδια της με ρεκόρ 4-3-0 και συνολικά 18 τέρματα ενεργητικό. Δεν βλέπουμε πως δεν θα σκοράρουν οι φιλοξενούμενοι, δεν ξέρουμε αν επιβεβαιωθεί το διπλό του 2,37 πάντως το 2,00 για τον συνδυασμό GG και over μοιάζει αρκετά ελκυστικό. Με τα κόρνερ των ροσονέρι πάει ο Dsuker σε αποδόσεις outsider (+0,5).

718. ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ - ΑΤΑΛΑΝΤΑ

Έχει βρει το μυστικό της επιτυχίας στη Φλωρεντία η Φιορεντίνα, με 3/3 νίκες φέτος χωρίς να παραβιαστεί η εστία της δίνει συνέχεια σε ένα τρομερό σερί από την περυσινή περίοδο που την θέλει να μετράει 5 νίκες, όλες με μηδέν παθητικό. Τη δεδομένη χρονική στιγμή έχει και την φόρμα υπέρ της προερχόμενη από δύο εξαιρετικές εμφανίσεις με ισάριθμες 4άρες κόντρα σε Ίντερ και Μπελενένσες και μάλιστα εκτός έδρας. Έστω και αν η Αταλάντα παραμένει αήττητη εδώ και 5 αναμετρήσεις δύσκολα θα φύγει αλώβητη από μία έδρα μέσα στην οποία μετράει ρεκόρ 0-6-9 τα τελευταία χρόνια. Στο 1,66 ο άσος, θα αποτελέσει μία από τις βασικές επιλογές μας για live στοιχηματισμό.

706. ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ - ΑΑΡΧΟΥΣ

Σπουδαίο διπλό με 3-1 πήρε η Μίντιλαντ στην έδρα της Κλαμπ Μπριζ την Πέμπτη, στα πλαίσια του Γιουρόπα Λιγκ, και αναμένεται με ανεβασμένη ψυχολογία στο πρωτάθλημα, όπου ζορίζεται να φτάσει σε νίκες τον τελευταίο καιρό (2-3-1 στα πιο πρόσφατα έξι). Η Άαρχους δεν είναι σε καλή κατάσταση, έχοντας συμπληρώσει δυο σερί ήττες που συνοδεύτηκαν από κακές εμφανίσεις. Σωστός ο άσος του 1,75, μοναδικός ανασταλτικός παράγοντας η κόπωση των γηπεδούχων από το μεσοβδόμαδο παιχνίδι.

688. ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ - ΜΑΡΣΕΪΓ

Πελατειακή σχέση έχει αναπτύξει η Παρί τα τελευταία χρόνια με τη Μαρσέιγ, 7 σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις και ανεξαρτήτως έδρας, αήττητη συνεχώς από το 2011 και μετά. Στα έξι τελευταία που την φιλοξένησε την κέρδισε με μηδέν παθητικό, στα πέντε πιο πρόσφατα μάλιστα επικράτησε με ακριβές σκορ 2-0. Στην καλύτερη της φόρμα η Παρί (6-2-0 και πρωτοπόρος στο πρωτάθλημα), μίνι αγωνιστική κοιλιά φαίνεται πως κάνει η Μαρσέιγ που έρχεται από δύο απανωτές ήττες σε Γαλλία (1-2 Ανζέ) και Ευρώπη (0-1 Λίμπερετς) και τρέχει ρεκόρ 1-2-2 στα πέντε τελευταία της ματς στο πρωτάθλημα. Από 2-0 φαίνεται πως ξεκινάει, στο 2,02 προσφέρει ο Stoiximan τον συνδυασμό 1 &over2,5. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

631. ΓΚΟΪΑΣ - ΦΙΓΚΕΪΡΕΝΣΕ

Εξάποντο παραμονής. Εντός ζώνης υποβιβασμού η Φιγκεϊρένσε με 28 βαθμούς, προερχόμενη από την ήττα με 3-1 κόντρα στην Κορίνθινας. Λόγω καλύτερης διαφοράς τερμάτων παραμένει εκτός ζώνης υποβιβασμού η Γκοϊάς, η οποία προέρχεται από την ήττα με 2-0 κόντρα στη Φλουμινένσε εκτός έδρας. Αρκετά δυνατοί οι γηπεδούχοι εντός, με ρεκόρ 6-4-4, σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους που εκτός χάνονται, έχοντας ρεκόρ 2-3-9. Ελαφρύ προβάδισμα στον άσο.

633. ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ - ΓΚΡΕΜΙΟ

Βρίσκει τα πατήματά της η Κρουζέιρο, κάνοντας ένα αήττητο σερί τεσσάρων αγωνιστικών (2-2-0). Προέρχεται από τη νίκη με 2-0 εντός έδρας κόντρα στην Κοριτίμπα. Από νίκη προέρχεται και η Γκρέμιο, 3-1 εντός την Αβαΐ. 3-2-1 υπέρ της Κρουζέιρο τα έξι τελευταία στην έδρα της. Δύσκολο παιχνίδι, το αφήνουμε στην άκρη.

634. ΠΟΝΤΕ ΠΡΕΤΑ - ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ

Από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες της κατηγορίας η Πόντε Πρέτα τρέχει ένα σερί τεσσάρων νικών με τελευταία αυτή κόντρα στην Ατλέτικο Παραναένσε (2-1 εκτός). Αυτή την αγωνιστική έχει δύσκολο έργο καθώς θα αντιμετωπίσει την καλύτερη ομάδα της χώρας, η οποία δείχνει το απόλυτο φαβορί για τον τίτλο, προερχόμενη από τη νίκη με 3-1 κόντρα στη Φιγκεϊρένσε εκτός έδρας. Στηρίζουμε την καλύτερη ομάδα, που ξέρει να διαχειρίζεται τέτοια ματς, ασιατικό διπλό 0:0.

635. ΣΑΝΤΟΣ - ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ

Για μία ακόμα φορά εκμεταλλεύτηκε την έδρα της η Σάντος, κερδίζοντας εύκολα την Ιντερνασιονάλ με 3-1. Επιτέλους νίκη για τη ''Φλου'' μετά από δύο σχεδόν μήνες στο πρωτάθλημα, 2-0 εντός έδρας τη Γκοϊάς. Δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ των δύο ομάδων, εύκολα ή δύσκολα οι γηπεδούχοι θα πάρουν τους τρεις βαθμούς.

982. ΟΥΝΙΟΝ ΣΑΝΤΑ ΦΕ - ΚΟΛΟΝ ΣΑΝΤΑ ΦΕ

Ακόμα ένα ντέρμπι στηνΑργεντινήκαθώςΟυνιόνκαιΚολόνδιασταυρώνουν τα ξίφη τους στο«κλάσικο»του Σάντα Φε. Αδιάφορες ουσιαστικά οι δύο ομάδες, ηΚολόνίσως χρειαστεί ακόμα μερικούς βαθμούς έτσι ώστε να μην βρεθεί προ εκπλήξεως οπότε περιμένουμε ναπροσεγγίσειτο παιχνίδι με αμυντικούς προσανατολισμούς και να παλέψει για την ισοπαλία, 2-6-5 ο εκτός έδρας απολογισμός της, εντός έδρας ηΟυνιόνδεν αποτελεί και κανένα φόβητρο, πάμε με την ισοπαλία.

983. ΓΟΔΟΪ ΚΡΟΥΖ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΤΕΜΠΕΡΛΕΪ

Ουσιαστικάβαθμολογικό κίνητρο έχει μόνο η Τέμερλεϊ καθώςπαλεύειγια μια θέση στην18άδακαιβρίσκεταιμόλις 1 βαθμό μακριά, εκτός έδρας έχει απολογισμό 3-5-5, 10/13 under 2,5 και 8/13 no goal. Από την άλλη η γηπεδούχοςΓοδόιδεν θα έχει πρόβλημα στο να παραμείνει στην κατηγορίαοπότεουσιαστικά είναι αδιάφορη, πάμε με ρίσκο προς τα δεξιά.

921. ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣ. - ΓΚΙΜΑΡΑΕΣ

Με 1-1 έφυγε από το εκτός έδρας ματς με τη Μπεσίκτας για το Γιουρόπα Λιγκ η Σπόρτινγκ, ενώ και στο πρωτάθλημα (4-2-0 συνολικά) άφησε δυο πολύτιμους βαθμούς στην έδρα της Μποαβίστα μένοντας στο 0-0. Η Γκιμαράες έρχεται από τη δεύτερη ήττα της στη χρονιά (1-3-2) αφού δεν τα κατάφερε στο ντέρμπι απέναντι στη Μπράγκα. Πολύ χαμηλά βρίσκεται ο άσος, δεν υπάρχει κανένας λόγος να μπλέξουμε.

767. ΑΓΚΟΥΙΛΑΣ ΝΤΟΡΑΝΤΑΣ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΟΥΙΛΑ

Ντεφορμέ αμφότερες. Η Άγιλας για άλλη μία φορά φάνηκε κατώτερη του αναμενόμενου χάνοντας δίκαια στην έδρα της Τζαγκουάρες με 2-1. Αναζητούν τη νίκη για να έχουν ελπίδες εισόδου στην οχτάδα οι γηπεδούχοι. Απογοητεύουν με τις εμφανίσεις τους οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι δε θυμίζουν σε τίποτα την ομάδα που θαυμάσαμε στο Απερτούρα. Προέρχονται από την εκτός έδρας ισοπαλία χωρίς τέρματα κόντρα στη Μιγιονάριος. Τον ασιατικό άσο επέλεξε ο Kyr_Lim στο 1,85, με την απόδοση αυτή να έχει υποχωρήσει.

735. ΟΥΝΙΟΝ ΛΑ ΚΑΛΕΡΑ - ΑΝΤΟΦΑΓΑΣΤΑ

Πάρε τον ένα χτύπα τον άλλο. Δύο από τις χειρότερες ομάδες του πρωταθλήματος, με απογοητευτικά αποτελέσματα. Τέσσερεις σερί ήττες για τους γηπεδούχους, με τελευταία αυτή κόντρα στη Σαντιάγο Γουόντερερς (1-0 εκτός). Πέντε σερί ήττες για την Αντοφαγκάστα, προερχόμενη από την εντός έδρας ήττα με 1-0 κόντρα στην Αρίκα. Μακριά και αγαπημένοι.

1039. ΝΤΑΛΑΣ - ΧΙΟΥΣΤΟΝ

Το Ντάλας (10-2-2 εντός) κυνηγάει την πρώτη δυάδα στη Δύση, αλλά με δύο συνεχόμενες ήττες στα τελευταία παιχνίδια έχει μείνει λίγο πίσω. Το Χιούστον (2-5-8 εκτός) παλεύει για τα πλέι-οφ και οι δύο τελευταίες του νίκες δείχνουν ότι δεν είναι αμελητέα ποσότητα. Όμως πιστεύουμε ότι στο ντέρμπι του Τέξας και με τις επιστροφές που έχει το Ντάλας μπορεί να επιστρέψει στις νίκες, όμως στοιχηματικά θα μείνουμε μακριά.

518. ΝΑΣΙΟΝΑΛ - ΝΤΙΦΕΝΣΟΡ ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ

Τεράστιο ντέρμπι, ένα από τα μεγαλύτερα στη χώρα. Η καλύτερη ομάδα δείχνει ότι είναι η Νασιονάλ, η οποία οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματοςμε ρεκόρ 5-1-1. Προέρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 κόντρα στην Τάνκε Σίσλεϊ. Από ισοπαλία προέρχεται και η Ντεφενσόρ, 1-1 εντός κόντρα στη Βίγια Τερέσα, αγωνιζόμενη με αναπληρωματικούς λόγω του Σουνταμερικάνα. Μεσοβδόμαδα πανηγύρισε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Σουνταμερικάνα αποκλείοντας τη Λανούς στα πέναλτι. Προβάδισμα στον άσο.

636. ΣΑΠΕΚΟΕΝΣΕ - ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ

Δεν κερδίζει για πάνω από ένα μήνα η Σαπεκοένσε, με αποτέλεσμα να κατρακυλήσει στη βαθμολογία και πλέον να βρίσκεται εντός ζώνης υποβιβασμού. Προέρχεται από την ήττα με 3-0 κόντρα στη Σπορτ Ρεσίφε εκτός έδρας. Μεσοβδόμαδα πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Σουνταμερικάνα αποκλείοντας τη Λιμπερτάδ στα πέναλτι. Δεν μπόρεσε να φύγει με τους τρεις βαθμούς από την έδρα της Σάο Πάολο η Παλμέιρας, παίρνοντας τελικά το βαθμό της ισοπαλίας. Καλύτερη ομάδα οι φιλοξενούμενοι, κρατάμε το ασιατικό διπλό 0:0.

984. ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ - ΚΡΟΥΣ. ΝΤΕΛ ΝΟΡΤΕ

Πολύ δύσκολα θα πετάξει βαθμούς ηΜπόκααπέναντιστηνχειρότερηομάδα του πρωταθλήματος καικαταδικασμένησε υποβιβασμόΚρουσέρο. Άσος χωρίς καμίαστοιχηματικήαξία.

1137. ΣΠΟΡΤΙΒΟ ΣΑΝ ΛΟΡΕΝΤΖΟ - ΣΟΛ ΝΤΕ ΑΜΕΡΙΚΑ

Μονόπλευρο το βαθμολογικό ενδιαφέρον στο παιχνίδι, με τη Σαν Λορέντζο να αναζητά βαθμούς για την αποφυγή του υποβιβασμού. Αδιάφορη θεωρητικά η Σολ, καθώς έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στο Σουνταμερικάνα. Από νίκες προέρχονται αμφότερες, 2-0 εκτός της Νασιονάλ η Σαν Λορέντζο, 4-1 εντός τη Ρούμπιο Νιου η Σολ. Πηγαίνουμε με το κίνητρο, ασιατικός άσος 0:0.

1138. ΟΛΙΜΠΙΑ ΑΣΟΥΝΣΙΟΝ - ΓΚΟΥΑΡΑΝΙ ΑΣΟΥΝΣΙΟΝ

Μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε δύο τεράστιες ομάδες, οι οποίες έχουν έναν κοινό στόχο, το πρωτάθλημα. Από την ισοπαλία 1-1 κόντρα στη Λιμπερτάδ προέρχεται η Ολίμπια, η οποία μεσοβδόμαδα δεν κατάφερε να περάσει το εμπόδιο της Ιντεπεντιέντε στο Κόπα Σουνταμερικάνα. Χωρίς καμία άλλη διοργάνωση να την απασχολεί η Γκουαρανί έχει στρέψει όλο της το ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα, προερχόμενη από τη νίκη 4-1 κόντρα στη Χενεράλ Ντίαζ. Σε τέτοια ντέρμπι δεν μπλέκουμε, no bet.

510. ΠΟΥΕΜΠΛΑ - ΜΟΝΑΡΚΑΣ

6-0-4 με 5-0-1 εντός η Πουέμπλα, 4-2-5 με 3-1-2 εκτός η μαχόμενη για την παραμονή Μονάρκας, δεν θα μπλέξουμε.

766. ΑΛΙΑΝΖΑ ΠΕΤΡΟΛΕΡΑ - ΛΟΣ ΜΙΓΙΟΝΑΡΙΟΣ

Με την τύχη πορευτήκαν ως τώρα οι γηπεδούχοι, η οποία τις τελευταίες αγωνιστικές τους έχει γυρίσει την πλάτη. Μέτρια ομάδα σε γενικές γραμμές η Αλιάνσα Πετρολέρα, παίζει πάντα για το βαθμό της ισοπαλίας. Προέρχεται από τη λευκή ισοπαλία στην έδρα της Εκιδάδ. Κόλλησε στο 0-0 με την Ουίλα η Μιγιονάριος την προηγούμενη αγωνιστική, μη μπορώντας να σπάσει την πολυπρόσωπη άμυνα των φιλοξενούμενων. Το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην Αλιάνσα Πετρολέρα είναι απαραίτητο αν θέλουν να έχουν ελπίδες εισόδου στην οχτάδα. Το ασιατικό διπλό +0,25 στο 1,725 της Bet365 επέλεξαν οι Young Guns, απόδοση που πλέον δεν υφίσταται.

988. ΝΙΟΥΕΛΣ ΟΛΝΤ ΜΠΟΪΣ - ΟΥΡΑΚΑΝ

Αδιάφοροι βαθμολογικά οι γηπεδούχοι καθώς λογικά θα αγωνιστούν στηΛιλίγιατουΣουνταμερικάνα, στα τελευταία παιχνίδια τους πάντως έδειξαν μεγάληβελτίωση, 5-5-3 ο εντός έδραςαπολογισμόςτους. Εννιά βαθμούς μακριά από τη ζώνη του υποβιβασμού ηΟυρακάνλογικά δεν θακυνηγήσειτίποτα, μάλισταμεσοβδόμαδαείχε και αγώνα γιατο Σουνταμερικάνα όπου επικράτησε εύκολα εκτός έδρας της ΣπορτΡεσίφε0-3 παίρνονταςπανηγυρικάτην πρόκριση στην επόμενη φάση. Πάμε παρακάτω.

770. ΤΣΙΚΟ - ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΠΑΣΤΟ

Ανώμαλη προσγείωση την προηγούμενη αγωνιστική για την Τσίκο, γνωρίζοντας τη βαριά ήττα με 6-1 στην έδρα της Νασιονάλ. Βαθμούς για την αποφυγή του υποβιβασμού αναζητούν οι γηπεδούχοι. Αρκετά καλά τα πάει στο Κλαουσούρα η Πάστο, η οποία βρίσκεται εντός πρώτης οχτάδας. Προέρχεται από τη δίκαιη ήττα με 2-0 στην έδρα της Τζούνιορ. Δύσκολο ματς, κρυφοκοιτάμε στα δεξιά.

1040. ΚΟΛΟΡΑΝΤΟ - ΣΟΛΤ ΛΕΪΚ

Το Κολοράντο (5-5-5 εντός) έχει ξεμείνει από στόχους και πλέον θέλει απλά να διασκεδάσει τις εντυπώσεις στα τελευταία παιχνίδια. Το Σόλτ Λέικ (3-2-10 εκτός) απέχει έξι βαθμούς από τα πλέι-οφ μετά την ήττα από το Σαν Χοσέ με 0-1. Πρακτικά έχει λίγες ελπίδες, αν θέλει να συνεχίσει να έχει πρέπει να πάρει τη νίκη στην έδρα του Κολοράντο, οι δύο ομάδες έχουν αντιπαλότητα, η οποία ονομάζεται Rocky Mountain Cup. Δεν βρίσκουμε πουθενά αξία, ας βγάλουν τα μάτια τους μόνες τους.

736. ΑΟΥΝΤΑΞ ΙΤΑΛΙΑΝΟ - ΙΚΙΚΕ

No Bet.

1139. ΣΠΟΡΤΙΒΟ ΛΟΥΚΕΝΙΟ - ΛΙΜΠΕΡΤΑΔ

Το βάρος στο Σουνταμερικάνα έχουν ρίξει οι γηπεδούχοι, οι οποίοι μεσοβδόμαδα πέρασαν στην επόμενη φάση του θεσμού κερδίζοντας με 1-0 την Τολίμα. Στο πρωτάθλημα είναι ουσιαστικά αδιάφοροι αφού έχουν σχεδόν εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους στο επόμενο Σουνταμερικάνα. Μάχεται για τον τίτλο η Λιμπερτάδ, η οποία όμως έχασε έδαφος μένοντας στο 1-1 με την Ολίμπια στο ντέρμπι. Μεσοβδόμαδα γνώρισε τον αποκλεισμό στο Σουνταμερικάνα από την Σαπεκοένσε στα πέναλτι. Δύσκολο ταξίδι της επιστροφής από τη Βραζιλία, η ομάδα αναμένεται κουρασμένη, προβάδισμα στο 1Χ.

994. ΙΝΤΕΠΕΝΤΙΕΝΤΕ - ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΪΤ

Καίγεται να παραμείνει στην πρώτη τετράδα ηΙντεπεντιέντεέτσι ώστε να παίξει στηΛιλίγιατου Λιμπερταδόρες. Εντός έδραςείναιαρκετάαξιόπιστη καθώς μετράει 7-5-1, 8/13 under 2,5 και 7/13 no goal,μεσοβδόμαδαέπαιξε στηνΟλίμπιαΑσουνσιόνγια τοΣουνταμερικάναπαίρνοντας την πρόκριση με συνολικό σκορ 1-0. Αδιάφορη βαθμολογικά ηΡίβερ, μεσοβδόμαδα έχασε 1-0 από τηνΚίτογια τοΣουνταμερικάνα, πήρε όμως την πρόκριση καθώς στο πρώτοπαιχνίδιείχε κερδίσει 2-0. Οι γηπεδούχοι έχουν ισχυρό κίνητρο αλλά και την ομάδα για να καταβάλλουν την αντίσταση τηςΡίβερ, άσος.

765. ΕΝΒΙΓΚΑΔΟ - ΝΤΕΠ. ΚΟΥΚΟΥΤΑ

Ένα αήττητο σερί πέντε αγωνιστικών τρέχει η Ενβιγκάδο (2-3-0), η οποία όμως έχει τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες αντιμετωπίζοντας επιθετικά προβλήματα. Προέρχεται από την ισοπαλία 1-1 εκτός κόντρα στην Όνσε Κάλντας. Από μεγάλη νίκη προέρχεται η Κουκούτα την προηγούμενη αγωνιστική, 2-1 εντός έδρας την Ουνιαουτόνομα στο ντέρμπι των ουραγών. Μεγάλη ανάγκη βαθμών οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι βρίσκονται ένα βήμα πριν τον μαθηματικό υποβιβασμό. Το ασιατικό διπλό +1 επέλεξε ο Kyr_lim στο 1,775, με την απόδοση αυτή να υποχωρεί αισθητά.

1041. ΣΙΑΤΛ - ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ

Το Σιάτλ (10-1-4 εντός) έμεινε στην έδρα του Κάνσας στο 1-1, μέτρια εμφάνιση παρόλο που η αντίπαλος ομάδα δεν έπαιζε με τους βασικούς. Κυνηγάει την πρώτη δυάδα, κομβικό το ματς με το Λος Άντζελες. Οι Γκάλαξι (2-5-8 εκτός) επέστρεψαν στις νίκες με το 3-2 επί του Ντάλας. Δύσκολη έξοδος στο Σιάτλ, η δύναμη της έδρας και η αδυναμία του Λος Άντζελες εκτός έδρας μας οδηγούν στον οριακά αποδεκτό άσο του 2,15.

---. ΣΙΕΝΣΙΑΝΟ-ΑΛΙΑΝΣΑ ΑΤΛΕΤΙΚΟ

Για άλλη μία φορά απογοήτευσε η Σιενσιάνο αγωνιζόμενη εκτός, γνωρίζοντας δίκαια την ήττα με 3-1 από την Κομέρσιο. Εντός έδρας τα πράγματα αντιστρέφονται με το υψόμετρο του Κούσκο να είναι καθοριστικός παράγοντας. Αυτοκτόνησε η Αλιάνσα Ατλέτικο την προηγούμενη αγωνιστική καθώς ήταν μπροστά στο σκορ με 3-1 αλλά κατάφερε να ισοφαριστεί ενώ ο αντίπαλός της αγωνιζόταν με δέκα παίχτες. Άσος χωρίς αξία.

---. ΜΕΛΓΚΑΡ-ΟΥΝΙΟΝ ΚΟΜΕΡΣΙΟ

Δεν αγωνίστηκε η Μελγκαρ την προηγούμενη αγωνιστική, αφού το παιχνίδι με την Σπόρτινγκ Κριστάλ αναβλήθηκε. Για άλλη μία φορά εκμεταλλεύτηκε τη δυνατή της έδρα η Κομέρσιο, κερδίζοντας εύκολα με 3-1 τη Σιενσιάνο. Εκτός έδρας οι φιλοξενούμενοι χάνονται. Ασιατικό άσος -0,75.

---. ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΜΟΥΝΙΣΙΠΑΛ-ΟΥΝΙΒΕΡΣΙΤΑΡΙΟ

2/2 νίκες για τη Μουνισιπάλ (τελευταία αυτή κόντρα στη Λορέτο εκτός), η οποία βρίσκει τα πατήματά της μετά το νωθρό ξεκίνημα. Δεν αγωνίστηκε μεσοβδόμαδα η Ουνιβερσιτάριο, καθώς το κλάσικο με την Αλιάνσα Λίμα αναβλήθηκε. Καλύτερη ομάδα οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι αναμένονται πιο ξεκούραστοι από τους γηπεδούχους. Πλεονέκτημα έδρας δεν υπάρχει αφού οι δύο ομάδες είναι από την ίδια πόλη, με την Ουνιβερσιτάριο φυσικά να έχει τους περισσότερους φιλάθλους. Επιλογή των Young Guns το 2 DNB στο 1,83 της Bet365.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ