ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Κυριακής

Ακτινογραφία κουπονιού Κυριακής

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα πιο σημαντικά παιχνίδια του κουπονιού της Κυριακής (27/9/). Πηγή: Betblog.gr.

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα πιο σημαντικά παιχνίδια του κουπονιού της Κυριακής.

736. ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ - ΜΠΕΤΙΣ

Πέρσι αμφότερες βρίσκονταν στη Σεγούντα με τη Σπ. Χιχόν να κλειδώνει την άνοδο χάρη στο επιβλητικό διπλό (0-3) που έβγαλε στην έδρα της Μπέτις που ήταν προκλητικά αδιάφορη αφού ήταν ήδη πρωταθλήτρια. Γενικά το «Μολινό» είναι από τα πιο φιλόξενα γήπεδα για τους «βερδιμπλάνκος» που νίκησαν εκεί στις 6/7 τελευταίες τους επισκέψεις (6-0-1). Στο 1,95 προσφέρει η Bet365το ασιατικό διπλό +0,25 που δίνει (μισό) κέρδος και σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1167. ΕΛΤΣΕ - ΟΒΙΕΔΟ

Ολοένα και καλύτερη με τον καιρό η Έλτσε, δεν χάνει μετά την πρεμιέρα (3-1-1 συνολικά) και μπροστά στο κοινό της μετράει 2/2 νίκες. Η Οβιέδο (2-1-2) ηττήθηκε εντός έδρας από τη Χιρόνα, αδυνατώντας να δώσει συνέχεια στο μίνι σερί δυο νικών που έτρεχε. Θα δώσουμε το προβάδισμα στους γηπεδούχους, σε ανεκτές τιμές βρίσκεται ο άσος .

782. ΝΤΕ ΓΚΡΑΑΦΣΑΠ - ΒΙΛΕΜ

Μόνο ήττες μετράει η ΝτεΓκράαφστσαπστο φετινό πρωτάθλημα, οι 5 από τις 6 μάλιστα έληξαν over 2,5. Από την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα προέρχεται η Βίλεμ καθώς επικράτησε 3-1 εντός έδρας της Ουτρέχτης. Μπορεί οι γηπεδούχοι να έχουνμαύραχάλια όμως και οι φιλοξενούμενοι δεν πάνε πίσω, μοναδική διέξοδος τα γκολ.

860. ΤΖΕΝΟΑ - ΜΙΛΑΝ

Την τρίτη διαδοχική της ήττα γνώρισε η Τζένοα, αυτή τη φορά από τη Λάτσιο στο Ολίμπικο με 2-0. Είχε δοκάρι στο 0-0, όμως στο 35’ δέχτηκε το πρώτο γκολ και η αποβολή του Σισοκό στο 56’ δυσκόλεψε ακόμα περισσότερο τα πράγματα, με το δεύτερο γκολ να έρχεται στο 62’ και να βάζει ταφόπλακα στις ελπίδες της Τζένοα για κάτι καλό. Έτσι, έφτασε τις τέσσερις ήττες στο πρωτάθλημα, όλες χωρίς να σκοράρει, ενώ η μοναδική της επιτυχία ήταν το 2-0 επί της Βερόνα για τη δεύτερη αγωνιστική, μετρώντας συνολικά 5/5NG. Η Μίλαναπό την άλλη πέτυχε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της, αυτή τη φορά στο Ούντινε, όπου δυσκολευόταν τα τελευταία χρόνια, με σκορ 2-3. Προηγήθηκε με 0-3 στο ημίχρονο, ωστόσο στην επανάληψη επήλθε χαλάρωση, με τους «Φριουλάνι» να μειώνουν στο γκολ, χωρίς όμως να έχει συνέχεια η αντεπίθεση τους. Εύκολα ή δύσκολα περιμένουμε επικράτηση των «Ροσονέρι», με το διπλό να βρίσκεται στο 2,38 στον Stoiximan, ενώ για περισσότερη ασφάλεια υπάρχει το -0,25 ασιατικό διπλό σε απόδοση 2,075 στηνBet365.

960. ΚΡΙΛΙΑ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΜΟΣΧΑΣ

Πρώτη ήττα μετά και από 3 σερί ήττες για τηνΚρίλιαη οποία εντός έδρας μετράει 2-0-2 και 3/4 under 2.5, πρόσφατα έχασε 2-0 εκτός έδρας από τηνΛοκομοτίβΜόσχας. Από ισοπαλία χωρίς τέρματα στην έδρα τηςΡούμπινπροέρχεται ηΝτιναμόΜόσχας η οποία δεν βρήκεδίχτυαγιαδεύτεροσυνεχόμενο παιχνίδι, εκτός έδρας έχει απολογισμό 1-2-2 και 3/5 over 2,5, under 2,5 τα 4 από τα 6 τελευταία της ανεξαρτήτως έδρας. Οι φιλοξενούμενοι θακυνηγήσουντο γκολ και λογικά θα το πετύχουν, λογικά θα ακολουθήσει και ηΚρίλια.

1062. ΚΟΝΙΑΣΠΟΡ - ΜΕΡΣΙΝ ΙΝΤ.ΓΙΟΥ.

Με 1-3-1 έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα η Κονιασπόρ, δείχνει σφιγμένη στην επίθεση, αφού σε κανένα παιχνίδι της δεν σκόραρε πάνω από μια φορά, ωστόσο είναι δυσκολοκατάβλητη, αφού η μοναδική της ήττα έχει έρθει από την πρωταθλήτρια Γαλατασαράι. Η Μερσίν είναι ουραγός της βαθμολογίας, μετά τις πρώτες πέντε αγωνιστικές μετράει μόλις 0-1-4, ενώ παράλληλα διαθέτει με διαφορά τη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας (14 γκολ παθητικό). Με νέο προπονητή θα παραταχθούν οι φιλοξενούμενοι, σε κάθε περίπτωση το 1,75 για τους γηπεδούχους είναι ανεπαρκές, από τη στιγμή που δεν έχουν το εύκολο γκολ.

813. ΜΠΡΟΝΤΜΠΙ - ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ

Σκαμπανεβάσματα έχει σε όλη τη σεζόν η Μπρόντμπι, αλλά σιγά-σιγά σταθεροποιεί την απόδοσή της. Η συντριβή από την Άαλμποργκ όμως έφερε πάλι σύννεφα και το ντέρμπι με την Κοπεγχάγη δεν έρχεται σε καλό σημείο. Κάποιες στιγμές παίζει ωραία μπάλα, άλλες φορές δεν βλέπεται και κανείς δεν ξέρει τι να περιμένει. Τουλάχιστον δεν έχει απουσίες αφού ο εμβληματικός μέσος Κάλενμπεργκ αποθεραπεύτηκε έπειτα από μήνες απουσίας. Η Κοπεγχάγη με τρεις συνεχόμενες νίκες (όλες εντός) δείχνει ότι βρίσκει ρυθμό. Έπιασε κορυφή έπειτα από 850+ ημέρες και δεν έχει απουσίες. Αυτό είναι το μυστικό της μεταμόρφωσης, καθώς διαθέτει δύο παίκτες για κάθε θέση με ό,τι συνεπάγεται αυτό. Αμυντικά είναι συμπαγής, δύσκολα θα χάσει το ματς, όμως το διπλό του 2,20 δεν αποτυπώνει τις πραγματικές πιθανότητες νίκης.

1046. ΜΟΡΤΟΝ - ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ

Σπουδαία πρόκριση στο Λιγκ Καπ πήρε η Μόρτον, αφήνοντας εκτός συνέχειας τη Μάδεργουελ (3-2 στην παράταση, 1-1 η κανονική διάρκεια), ενώ και στο πρωτάθλημα είναι αήττητη στα πιο πρόσφατα πέντε (2-3-0). Η Ρέιντζερς έμεινε εκτός Λιγκ Καπ από στη Σεντ Τζόνστον, αλλά στην Τσάμπιονσιπ δείχνει να μην έχει αντίπαλο. Ένα και τίποτα το διπλό, δεν θα ασχοληθούμε περαιτέρω.

834. ΧΑΪΝΤΕΝΧΑΪΜ - ΚΑΡΛΣΡΟΥΗ

Ήττα μετά από πέντε ματς γνώρισε η Χαϊντενχάιμ (3-1-0 εντός), έβγαλε ξανά προβλήματα στην παραγωγή ευκαιριών. Η Καρλσρούη δεν κερδίζει στα πιο πρόσφατα τέσσερα, τουλάχιστον στο τελευταίο δεν ηττήθηκε (0-1-3). No Bet.

838. ΜΟΝΑΧΟ 1860 - ΛΕΙΨΙΑ

Από δυο συνεχόμενες ισοπαλίες έρχεται η Μόναχο 1860, η οποία εξακολουθεί να μην έχει νίκη στο πρωτάθλημα (0-4-4), η Λειψία μετράει τρία Χ στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της. Δεν έχει νόημα να ασχοληθούμε με τις αποδόσεις καθαρού φαβορί των φιλοξενούμενων.

846. ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ - ΦΣΒ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ

Στα πέντε ματς επέκτεινε το αήττητο σερί της η Φράιμπουργκ (3-2-0), με τα δυο τελευταία να είναι ισάριθμες ισοπαλίες, ενώ στην έδρα της μετράει 2-1-1 με 4/4 GG & over 2,5. Η ΦΣΒ έχει τέσσερις νίκες στα πιο πρόσφατα πέντε παιχνίδια της (4-0-1) και μακριά από το γήπεδό της παραμένει αήττητη (2-1-0) χωρίς μάλιστα να έχει δεχθεί γκολ. Σαφώς φαβορί οι γηπεδούχοι, αλλά ο άσος βρίσκεται σε πολύ χαμηλά επίπεδα για να ασχοληθούμε σοβαρά.

1316. ΛΙΑΟΝΙΝΓΚ - ΧΕΝΑΝ ΤΖΙΑΝΙΕ

Μόλις δύο βαθμούς απέχει από τη ζώνη του υποβιβασμού η γηπεδούχος Λιαόνινγκ (5-4-4 εντός) που με το αήττητο των τελευταίων τεσσάρων αγώνων (2-2-0) δείχνει ότι έχει το ειδικό βάρος και την αγωνιστική ποιότητα για να μείνει στην κατηγορία. Πρακτικά αδιάφορη η Χενάν (3-3-6 εκτός έδρας) αλλά στα τελευταία τρία παιχνίδια έχει καταφέρει να έχει 2-1-0 και δεν έχει εικόνα αδιάφορης ομάδα. Όμως το μεγαλύτερο κίνητρο είναι με τους γηπεδούχους, ο άσος είναι κάτω από το 1,70 και δεν μας καλύπτει.

1319. ΚΟΥΑΝΓΚΤΣΟΟΥ ΡΦ - ΤΙΑΝΤΖΙΝ ΤΕΝΤΑ

Μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού, οι δύο ομάδες απέχουν μόλις δύο και τέσσερις βαθμούς αντίστοιχα από τη γραμμή του υποβιβασμού. Προβλέπεται μεγάλη μάχη, πάσο από εμάς.

1137. ΤΟΥΝ - ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ

Επτά σερί ματς χωρίς νίκη στο ντέρμπι με τη Γιουνγκ Μπόις μετράει η Τουν. Σε 48 ματς από την αλλαγή της χιλιετίας έχει μόνο εννέα νίκες. Επτά βαθμοί σε εννέα ματς δεν είναι απολογισμός ομάδας που θέλει να πρωταγωνιστήσει, αλλά τα πράγματα δεν πάνε όπως θα ήθελε ο Τσιριάκο Σφόρτσα. Η Γιουνγκ Μπόις μετά την αλλαγή του τεχνικού δείχνει διαφορετικό πρόσωπο. Παρότι έχει τραυματία τον ηγέτη Οαρό, βρήκε τρόπο να εκμεταλλευτεί τον Σουλεϊμανί που ήταν κλειδί στη νίκη με τη Βασιλεία. Το ασιατικό διπλό -0,25 στο 2,05 της Bet365 δείχνει ασφαλής επιλογή.

1138. ΣΙΟΝ - ΒΑΝΤΟΥΖ

Ξεκίνησε καλά τη σεζόν, αλλά τώρα το μυαλό είναι στο Γιουρόπα Λιγκ. Δεν είναι μόνο αυτό το πρόβλημά της, αλλά κι ότι εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τον αρχισκόρερ Κονατέ. Εναντίον της Βαντούζ, πάντως, δεν είχε ποτέ προβλήματα (δύο ήττες σε 17 αγώνες) κι εντός έδρας παίζει πάντοτε καλύτερη άμυνα. Η φιλοξενούμενη μόνο μία φορά φέτος δεν δέχτηκε γκολ, δείγμα της κατάστασης στην οποία βρίσκεται. Ακόμα χειρότερα, έχει κακή επίθεση και το μόνο θετικό είναι ότι δεν υπάρχουν νέα προβλήματα. Αν δεν υπήρχε το ματς του Γιουρόπα Λιγκ την επόμενη εβδομάδα, θα ήταν επιλογή μας η νίκη της Σιόν με μηδέν παθητικό. Τώρα επιλέγουμε απλά το NG στο 1,80 της Bet365.

1320. ΤΣΑΝΓΚΤΣΟΥΝ ΓΙΑΤΑΪ - ΧΑΝΓΚΤΣΟΟΥ ΓΚΡΙΝ.

Η Γιατάι απέχει έξι πόντους από τον υποβιβασμό και έχει μία σχετική ασφάλεια, σε αντίθεση με τη Χανγκτσόου που οι τρεις βαθμοί διαφορά που έχει είναι εύκολα αντιστρέψιμη, από τις ομάδες που είναι χαμηλότερα από εκείνη. Το συγκεκριμένο ματς εξαρτάται από τα υπόλοιπα, άρα στο live ίσως βγει κάποιο ποντάρισμα.

1322. ΣΑΝΓΚΑΗ ΣΕΝΞΙΝ - ΓΚΟΥΟΑΝ ΠΕΚΙΝΟΥ

Πεσμένη η Σενξίν που πλέον σκέφτεται την δεύτερη κατηγορία. Η Γκουοάν θέλει τη νίκη για να εξαντλήσει τις λίγες ελπίδες που έχει για τον τίτλο και –κυρίως- να τερματίσει στην πρώτη τριάδα, ώστε να αποφύγει τα προκριματικά του Ασιατικού Τσάμπιονς Λιγκ. Το διπλό είναι μόλις στο 1,30, μόνο κατά τη διάρκεια του αγώνα μπορεί να ασχοληθούμε, αν δεν προηγηθεί νωρίς η φιλοξενούμενη.

1323. ΓΙΑΝΓΚΣΟΥ Σ. - ΤΣΟΝΓΚΙΝΓΚ ΛΙΦΑΝ

Με το μυαλό στο κύπελλο η γηπεδούχος, αφού στο πρωτάθλημα δύσκολα θα μπλέξει. Η Λιφάν απέχει μόλις τρεις βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη και θέλει αποτέλεσμα. Το παιχνίδι εξαρτάται από τα αποτελέσματα στα άλλα ματς που εμπλέκονται ομάδες με τον ίδιο στόχο. Μόνο για live.

951. ΜΑΡΣΕΪΓ - ΑΝΖΕ

Κουρασμένη από τα συνεχή παιχνίδια η Μαρσέιγ, έρχεται από δυο σερί ισοπαλίες (εντός με Λυών, εκτός με Τουλούζ). Σε αμφότερα βρέθηκε πίσω στο σκορ και κατόρθωσε να πάρει το βαθμό εκμεταλλευόμενη τις συγκυρίες (διακοπή η οποία επηρέασε το ρυθμό του αγώνα με τη Λυών, αριθμητικό πλεονέκτημα με την Τουλούζ). Μπροστά στο κοινό της παραμένει αήττητη με τον Μίτσελ στον πάγκο (2-1-1 συνολικά) βγάζοντας επιθετικό προφίλ.

Ακόμα μια ισοπαλία μπροστά στο κοινό της παραχώρησε η Ανζέ (3η σε τέσσερις αγώνες), αυτή τη φορά με αντίπαλο της Ρεμς. Συνεχίζει έτσι την πολύ καλή της παρουσία στο Σαμπιονά, καθώς ο απολογισμός της είναι πια 3-3-1, ενώ μακριά από το σπίτι της μετράει 2-0-1. Επικίνδυνη ομάδα η Ανζέ, με όπλο την καλή της ανασταλτική λειτουργία θα επιδιώξει να περιορίσει τα όπλα των γηπεδούχων, ωστόσο η Μαρσέιγ μεταμορφώνεται προς το καλύτερο μπροστά στον κόσμο της και έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη.

1198. ΝΤΙΝΑΜΟ ΔΡΕΣΔΗΣ - ΑΑΛΕΝ

Έξι σερί νίκες η Ντιναμό (5/6 GG & over 2,5), 5-0-0 εντός έδρας (4/5 GG & over 2,5), η Άαλεν (2-2-1 εκτός) είναι αήττητη στα πιο πρόσφατα πέντε για το πρωτάθλημα (3-2-0) και μπορεί να προσφέρει ανταγωνισμό στους γηπεδούχους.

1199. ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ Β - ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΚΟΛΩΝΙΑΣ

Επτά χωρίς νίκη η Στουτγάρδη Β’ (0-2-5), τέσσερα χωρίς τρίποντο η Φορτούνα Κολωνίας (0-1-3) καμία δεν είναι άξια της εμπιστοσύνης μας, μόνο προς τα πολλά γκολ μπορούμε να κοιτάξουμε λόγω των επιδόσεων τόσο των γηπεδούχων (7/10 GG, 7/10 over 2,5) όσο και των φιλοξενούμενων στον τομέα αυτό (9/10 over 2,5, 8/10 GG).

554. ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ - ΛΙΝΤΣ

Με τα δεύτερα μεσοβδόμαδα στο Λιγκ Καπ η Μίντλεσμπρο (5-2-1, 3-0-1 εντός), παρόλα αυτά δεν είχε κανένα πρόβλημα να καθαρίσει στεγνά τη Γουλβς (3-0). Βρίσκει σιγά-σιγά επιθετικές σταθερές η ομάδα του Καράνκα, μετράει πέντε σερί νίκες στις οποίες σκόραρε τουλάχιστον από δύο φορές, αν το κάνει και κόντρα στη Λιντς (2-5-1, 2-2-0 εκτός) δύσκολα δε θα πάρει τους τρεις βαθμούς. Επικίνδυνη ομάδα η United, έχει όμως καθαρά τον τρίτο λόγο στην αναμέτρηση.

783. ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ – ΤΣΒΟΛΕ

Οι δύο ομάδες βρέθηκαν ξανά αντιμέτωπες μεσοβδόμαδα για το κύπελλο με την Φέγενορντ να κερδίζειεύκολαμε 3-0. Ακόμα και μετά τηνεύκοληεπικράτηση τον γηπεδούχων για τον θεσμό του κυπέλλου οι αποδόσεις στον άσο είναι άκρωςαπαγορευτικές, ηΤσβόλεείναι αήττητη στο πρωτάθλημα (4-0-2) και σίγουρα αναμένεται να αντιμετωπίσει το παιχνίδι με μεγάλη προσοχή.

784. ΝΤΕΝ ΧΑΑΓΚ - ΕΞΕΛΣΙΟΡ

Τρεις συνεχόμενες ήττες συμπλήρωσε ηΝτενΧάαγκ, πρόσφατα έχασε και στην έδρα τηςΤσβόλε2-1, over 2,5 τα 4 από τα 6 φετινά της παιχνίδια. Στην ίδια μοίρα και ηΕξέλσιορκαθώς έχει μόλις ένα τρίποντο σε 6 αναμετρήσεις, πρόσφατα έχασε δίκαια εντός έδρας από τονΆγιαξ2-0.Αρκετάαμφίρροπηαναμέτρηση, ένα κλικ στην έδρα.

997. ΛΟΚΕΡΕΝ - ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ

Τρίτη ήτταστατελευταία 4 παιχνίδια γνώρισεηΛόκερενκαθώς έχασε 1-2 εντός έδρας από τηνΜουσκρόν, under 2,5 και no goal τα 4 από τα 6 τελευταία τηςανεξαρτήτωςέδρας, μεσοβδόμαδα για το κύπελλο απέκλεισε τηνΆκρενεπικρατώντας 6-2. Επέστρεψε στις νίκης η ΚλαμπΜπριζκαι μάλιστα αρκετά δυναμικά καθώς επικράτησε 5-1 εντός έδρας τηςΜπέβερεν, για τον θεσμό του κυπέλλου κέρδισε 0-4 εκτός έδρας τηνΠάτροΕιστεν.Καλή επιλογή δείχνει το διπλό.

861. ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΣΙΤΑΡΝΤ - ΜΠΡΕΝΤΑ

Από δυο βαριές ήττες έρχονται οι γηπεδούχοι (2-1-4, 6/7 over 2,5), από τρεις σερί ισοπαλίες οι φιλοξενούμενοι (3-2-2, 5/7 over 2,5), τα πολλά γκολ θα κρατήσουμε εδώ.

862. ΦΕΝΛΟ - ΧΕΛΜΟΝΤ ΣΠΟΡ

Καλή η πορεία της Φένλο στο πρωτάθλημα (2-4-1), από δυο κολλητές ήττες έρχεται η Χέλμοντ (2-2-3), θα θέλαμε παραπάνω τον άσο για να γίνει σοβαρή κουβέντα.

863. ΒΑΛΒΑΪΚ - ΓΚΟΟΥ ΑΧΕΝΤ ΙΓΚΛΣ

Από δυο σερί ήττες έρχονται οι γηπεδούχοι (2-3-2), οι φιλοξενούμενοι μετρούν 4-0-2 ως τώρα αλλα΄δεν είναι τόσο αποτελεσματικοί εκτός έδρας (1-0-2). Ανεπαρκής ο άσος στα επίπεδα του 1,70.

864. ΦΚ ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ - ΝΤΕΝ ΜΠΟΣ

Τρεις σερί νίκες μετράει στο πρωτάθλημα η ΦΚ Αϊντχόφεν, δυο συνεχόμενα τρίποντα έχει η Ντεν Μπος, φαβορί οι γηπεδούχοι αλλά ο άσος βρίσκεται σε ανάξιες ενασχόλησης τιμές.

867. ΣΑΣΣΟΥΟΛΟ - ΚΙΕΒΟ

Με άνεση, καθώς απειλήθηκε σε σπάνιες περιπτώσεις, η Σασουόλοπέρασε νικηφόρα και από τη Σικελία, επικρατώντας με 0-1 της Παλέρμο χάρη σε γκολ του Φλόκαρι (35’) και διατήρησε το αήττητο της στο πρωτάθλημα (3-2-0, σκοράροντας σε όλα τα παιχνίδια της). Σε ένα μετριότατο παιχνίδι, η Κιέβοεπικράτησε χάρη σε ένα μακρινό σουτ του Κάστρο (75’) της Τορίνο, φτάνοντας τους 10 βαθμούς μετά από τις πρώτες πέντε αγωνιστικές (3-1-0) και χάνοντας μόνο από την πρωτοπόρο Ίντερ. Καλύτερη ομάδα είναι στα μάτια μας η Σασουόλο και μπορεί να διευρύνει το αήττητο σερί της, με τον -0,25 ασιατικό άσο να αποτελεί επιλογή στο 1,90 της Bet365.

868. ΜΠΟΛΟΝΙΑ - ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ

Το πάλεψε με νύχια και με δόντια η Μπολόνιαστη Φλωρεντία, όμως αφού δεν εκμεταλλεύτηκε τις δύο ευκαιρίες που είχε στο πρώτο μέρος, μοιραία ηττήθηκε με 2-0 από τη Φιορεντίνα, επιστρέφοντας στα αρνητικά αποτελέσματα μετά τη μεγάλη νίκη επί της Φροζινόνε με 1-0. Εμφανές πλέον το επιθετικό πρόβλημα στην ομάδα, καθώς έχει σκοράρει μόλις δύο φορές σε πέντε αγώνες. Η Ουντινέζεγνώρισε την τρίτη εντός έδρας ήττα της σε ισάριθμες αναμετρήσεις μπροστά στο κοινό της, αυτή τη φορά από τη Μίλαν. Έχανε με 0-2 στο δεκάλεπτο και το ημίχρονο έκλεισε στο 0-3. Στην επανάληψη προσπάθησε να κάνει την ανατροπή, αλλά κατάφερε μόνο να μειώσει σε 2-3, το οποίο έμελε να είναι και το τελικό σκορ. Έχει μόλις μία νίκη, αυτή της πρεμιέρας στο σπίτι της πρωταθλήτριας Γιουβέντους (0-1) και το μέλλον του Στέφανο Κολαντουόνο στην τεχνική της ηγεσία παραμένει δυσοίωνο. Με ρίσκο θα προτιμήσουμε τον -0,25 ασιατικό άσο στο 2,10 τηςBet365, καθώς η Μπολόνια δείχνει να βελτιώνεται σιγά-σιγά και απέναντι της θα βρει μία πολύ προβληματική ομάδα.

892. ΤΟΡΙΝΟ - ΠΑΛΕΡΜΟ

Έσπασε το φετινό αήττητο της Τορίνοστη Βερόνα, όπου ηττήθηκε με 1-0 από την Κιέβο, σε ένα ματς όπου το δικαιότερο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία, καθώς έγιναν ελάχιστες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Το παιχνίδι αυτό ήταν το πρώτο για την «Γκρανάτα» στο οποίο απέτυχε να βρει το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα. Η Παλέρμοξεκίνησε τη σεζόν με επτά βαθμούς στα πρώτα τρία παιχνίδια, ωστόσο οι ήττες από Μίλαν (3-2 εκτός) και Σασουόλο (0-1 εντός) χάλασαν την καλή εικόνα που είχε δημιουργήσει, ενώ στο τελευταίο της παιχνίδι κόντρα στους «νεροβέρντι» έδειξε πως τους έλειπε η φαντασία στο δημιουργικό κομμάτι, ενώ ήταν και το πρώτο της ματς χωρίς να σκοράρει. Η Τορίνο είναι παραδοσιακά δυνατή στην έδρα της και με την παράδοση υπέρ της (15-5-1 συνολικά, με το μοναδικό διπλό να σημειώνεται το 1932) έχει τον πρώτο λόγο για το τρίποντο. Επιλογή ο άσος στο 1,75 του Stoiximan .

893. ΒΕΡΟΝΑ - ΛΑΤΣΙΟ

Χωρίς νίκη παραμένει η Βερόναστο πρωτάθλημα μετά και την ήττα στο Μιλάνο με 1-0 από την πρωτοπόρο Ίντερ. Θα μπορούσε να ανοίξει το σκορ στο 56’, όμως η προσπάθεια του Σάλα κατέληξε στο δοκάρι και ένα λεπτό αργότερα δέχθηκε το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση. Με ρεκόρ 0-3-2, αρχίζει και τρέμει επικίνδυνα πλέον η καρέκλα του Αντρέα Μαντορλίνι, ο οποίος δε θα έχει στη διάθεση του τους πολύτιμους Τόνι, Μάρκες, Χάλφρεντσον, Ρόμουλο, Ιονίτα, καθώς και τους Σάλα και Πατσίνι. Δεν ήταν και στα καλύτερα της η Λάτσιο, όμως επικράτησε με 2-0 της Τζένοα στη Ρώμη, χάρη σε γκολ των Τζόρτζεβιτς (35’) και Φελίπε Άντερσον (62’), ενώ στάθηκε τυχερή στο πρώτο μέρος, όταν οι Γενοβέζοι είχαν δοκάρι για να ανοίξουν το σκορ. 3/3 μετρούν εντός έδρας οι «Λατσιάλι», όμως μακριά από το σπίτι τους έχουν μόνο βαριές ήττες (4-0 από Κιέβο και 5-0 από Νάπολι). Δεν μπορεί να σηκώσει αποδόσεις ξεκάθαρου φαβορί η Λάτσιο μακριά από το «Ολίμπικο», όμως ούτε και η Βερόνα με τις πολλές απουσίες που έχει δε μας εμπνέει για να τη στηρίξουμε. Μακριά και από τα πολλά γκολ, καθώς οι γηπεδούχοι έχουν πολλές απουσίες στην επίθεση, ενώ και οι φιλοξενούμενοι δε σκοράρουν μακριά από την έδρα τους.

614. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Οι νίκες σε συνδυασμό με καλές εμφανίσεις είναι το φάρμακο για τον Παναθηναϊκό, που μετά την επιβλητική εμφάνιση και το 3-0 επί του Λεβαδειακού θέλει να φτάσει σε ακόμα ένα εύκολο τρίποντο, αυτή τη φορά με αντίπαλο τον Πλατανιά. Οι Κρητικοί προέρχονται από τον πρώτο τους βαθμό στο πρωτάθλημα, όμως σίγουρα άξιζαν κάτι παραπάνω από το 0-0 κόντρα στον Ηρακλή. Όλες οι νίκες του Παναθηναϊκού, όπως και όλες οι ήττες του Πλατανιά συνδυάστηκαν με over 2,5 μέχρι στιγμής και ο συνδυασμός άσου και over 2,5 αποτελεί επιλογή στο 1,91 του Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1077. ΣΛΑΒΙΑ ΠΡΑΓΑΣ - ΣΠΑΡΤΑ ΠΡΑΓΑΣ

Το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι μεγάλο ντέρμπι για την περιοχή της Πράγας και συνολικά για τη χώρα. Μπορεί να υπάρχει εμφανής διαφορά δυναμικότητας, όμως οι τιμές του διπλού (1,60) δεν αντικατοπτρίζουν τη δυσκολία του αγώνα. Βέβαια η παράδοση είναι καθολικά υπέρ της Σπάρτα (9-1-0).

754. ΧΑΜΑΡΜΠΙ - ΑΪΚ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ

Νίκη μετά από τέσσερα παιχνίδι για τη Χάμαρμπι (5-3-4 εντός), πήρε βαθιά ανάσα στον αγώνα που δίνει για την παραμονή στην κατηγορία. Η ΑΪΚ (4-5-3 εκτός) σπάει όλα τα κοντέρ, συμπλήρωσε εννέα σερί νίκες στο πρωτάθλημα και βρίσκεται πια στην κορυφή της βαθμολογίας, ισόβαθμη με τη Νόρκεπινγκ και τη Γκέτεμποργκ. Το ματς είναι τοπικό ντέρμπι με έντονη αντιπαλότητα, ωστόσο η αγωνιστική κατάσταση των φιλοξενούμενων μας στρέφει αυτόματα στο ασιατικό διπλό 0:0 στο 1,70 της Bet365.

755. ΦΑΛΚΕΝΜΠΕΡΓΚ - ΧΑΚΕΝ

Στη ζώνη των μπαράζ η Φάλκενμπεργκ (3-3-6 εντός), έχει συμπληρώσει τέσσερις κολλητές εντός έδρας ήττες, η Χάκεν (3-2-7 εκτός) δεν πρόκειται να κινδυνέψει αλλά ούτε και να διεκδικήσει κάτι καλύτερο από ένα πλασάρισμα στο μέσο της βαθμολογίας, ενώ μακριά από το σπίτι της έχει γνωρίσει πέντε ήττες στις ισάριθμες τελευταίες εξόδους της. Μονόπλευρο το βαθμολογικό κίνητρο, δεν θα έπρεπε να κυκλοφορούν αποδόσεις καθαρού αουτσάιντερ στην έδρα, κρατάμε το 1Χ στο 1,72 της Bet365.

775. ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡ. - ΧΕΡΤΑ

Η Άιντραχτ θέλει ναεκμεταλλευτείτην δυνατή της έδρας και να επιστρέψει άμεσα στιςεπιτυχίες, ιδανικός αντίπαλος για να το πετύχει η Χέρταη οποία μακριά από την έδρα της δέχεται με ευκολία φάσεις, οι φιλοξενούμενοι μάλιστα θα έχουν αρκετές απουσίες. Στην απόδοση 1,975 της Bet365 οασιατικόςάσος -0,5 κρίνεται ικανοποιητικός και προτιμήθηκε από τους Young Guns. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

961. ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ - ΤΕΡΕΚ ΓΚΡΟΖΝΥ

Η νίκη με 4-0 επί τηςΝτιναμόδεν είχε ανάλογη συνέχεια για την Κράσνονταρκαθώς γνώρισετην ήττα με 3-1 στην έδρα τηςΟυράλ, 1-2-1 ο εντός έδρας απολογισμός της, στα 3 επιβεβαιώθηκε το under 2,5. Μόλις μια ήττα μετράει φέτος ηΤέρεκΓκρόζνιη οποία πρόσφατα επικράτησε 4-1 εντός έδρας τηςΟύφα, εκτός έδρας μετράει 1-3-1 και 3/5 under 2,5. Οι γηπεδούχοι λογικά θα επιστρέψουν στις νίκες, άσος.

1011. ΛΕΧΙΑ ΓΚΝΤΑΝΣΚ - ΖΑΓΚΛΕΜΠΙΕ

Νο Bet.

933. ΟΝΤ - ΣΑΡΠΣΜΠΟΡΓΚ 08

Μέχρι τέλους θα δώσει τη μάχη για την ευρωπαϊκή έξοδο η Οντ (5-5-2 εντός), βάσει φόρμας δείχνει ότι θα τα καταφέρει αφού στα τελευταία οχτώ μετράει 7-1-0. Η Σάρπσμποργκ (2-6-4 εκτός) έκανε τη μεγάλη έκπληξη μεσοβδόμαδα, καθώς κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό του κυπέλλου, επικρατώντας στην παράταση της Βίκινγκ. Στο πρωτάθλημα ψάχνει για μερικούς ακόμα βαθμούς προκειμένου να κλειδώσει την παραμονή, αλλά δεν βλέπουμε να τα καταφέρνει απέναντι στη φορμαρισμένη και πιο ξεκούραστη αντίπαλό της.

738. ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ - ΕΣΠΑΝΙΟΛ

Παρόμοιο τρόπο παιχνιδιού έχουν οι δύο ομάδες, η Λα Κορούνια στο «Ριαθόρ» είναι επιρρεπής στη γκέλα ενώ εκτός έδρας έχει αποσπάσει μέχρι στιγμής ανέλπιστα πολλά θετικά αποτελέσματα (2-1-0). Η Εσπανιόλ το μόνο σίγουρο πως θα περιμένει την αντίπαλο της και θα προσπαθήσει να χτυπήσει είτε σε κάποια αντεπίθεση είτε με κάποια στημένη φάση αφού είναι ικανότατη και στο ψηλό παιχνίδι. Αρκετή σκοπιμότητα περιμένουμε για δύο ομάδες που μοιάζουν αγωνιστικά, τοNGδείχνει ως η πιο συνετή επιλογή (1,80/ Stoiximan ) με την παράδοση να είναι άκρως ευνοϊκή αφού εμφανίστηκε και στις επτά τελευταίες μεταξύ τους αναμετρήσεις ανεξαρτήτως έδρας. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1002. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ - ΠΟΝΤΕ ΠΡΕΤΑ

Ντεφορμέ οι γηπεδούχοι, οι οποίοι αγνοούν τη νίκη για πέντε αγωνιστικές. Προέρχονται από την ήττα (τρίτη συνεχόμενη) με 2-0 κόντρα στην Κοριτίμπα εκτός έδρας. Σε αντίθετη τροχιά η Πόντε Πρέτα, η οποία τρέχει ένα σερί τριών συνεχόμενων νικών, με τελευταία αυτή κόντρα στη Φλουμινένσε με 3-1 εντός. Καθόλου καλή παράδοση για τους φιλοξενούμενους στην έδρα της Ατλέτικο, 5-0-1 τα έξι τελευταία. No Bet.

1007. ΣΑΝΤΟΣ - ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Κατώτερη των περιστάσεων φάνηκε η Σάντος στο ντέρμπι με την Κορίνθιανς, γνωρίζοντας την ήττα με 2-0 εκτός έδρας. Αγωνιζόμενη εντός έδρας είναι πολύ δυνατή, με ρεκόρ 10-2-1. Ένα αήττητο σερί τεσσάρων αγωνιστικών τρέχει η Ιντερνασιονάλ, η οποία μετά τον αποκλεισμό της από το Λιμπερταδόρες ανέβασε σταδιακά την απόδοσή της. Προέρχεται από την ισοπαλία 1-1 εντός έδρας κόντρα στη Φιγκεϊρένσε. Παιχνίδι ανάμεσα σε δύο πολύ δυνατές ομάδες, δε θα μπλέξουμε.

1063. ΑΝΤΑΛΙΑΣΠΟΡ - ΣΙΒΑΣΠΟΡ

Από κακή εμφάνιση στο πρωτάθλημα έρχεται η Ανταλιασπόρ, καθώς ηττήθηκε με 1-5 από τη Ριζεσπόρ εκτός έδρας, με τον απολογισμό πια να ανέρχεται σε 3-0-2 (4/5 over 2,5 & GG), ενώ μεσοβδόμαδα πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση του κυπέλλου νικώντας με 1-0 ομάδα τέταρτης κατηγορίας. Δεν πάνε καλά τα πράγματα για τη Σιβασπόρ, στο πρωτάθλημα δεν έχει πανηγυρίσει ακόμα τρίποντο (0-4-2, 5/6 GG), ενώ γνώρισε τον αποκλεισμό και από το κύπελλο από ομάδα τέταρτη κατηγορίας. Ανοιχτά αγωνίζονται οι γηπεδούχοι, οι φιλοξενούμενοι σκοράρουν ευκολότερο μακριά από την έδρα τους για την ώρα, κοιτάμε προς το αμφίσκορο και το over .

800. ΛΙΟΥΝΓΚΣΚΙΛΕ - ΟΥΤΣΙΚΤΕΝΣ

Στο μέσο της βαθμολογίας και αδιάφορη η Λιουνγκσκίλε (5-4-3 εντός), καίγεται για βαθμούς η Ούτσικτενς (2-2-8 εκτός) που βρίσκεται εντός της επικίνδυνης ζώνης. Προς αποφυγή το 1,40 του άσου, με τους γηπεδούχους να μην κερδίζουν στα πέντε τελευταία μπροστά στο κοινό τους.

801. ΝΤΕΓΚΕΡΦΟΡΣ - ΜΠΡΟΜΑΠΟΪΚΑΡΝΑ

Αδιάφορο το φινάλε της σεζόν για τη Ντέγκερφορς (5-4-3 εντός), που μετράει τρεις σερί ήττες στο πρωτάθλημα. Η Μπρομαποϊκάρνα (1-2-9 εκτός) βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας αλλά είναι ζωντανή στο κυνήγι της παραμονής, με την προϋπόθεση ότι θα βελτιώσει τις εκτός έδρας επιδόσεις της. Δεν βλέπουμε το λόγο να μπλέξουμε pre-game με το παιχνίδι αυτό.

802. ΦΡΕΪ - ΣΥΡΙΑΝΣΚΑ

Μεγαλύτερο το κίνητρο της Φρέι (3-5-4 εντός) που βρίσκεται στη ζώνη των μπαράζ, η Σιριάνσκα (4-2-6 εκτός) απέχει 9 βαθμούς από τις θέσεις ανόδου και δείχνει να το έχει πάρει απόφαση ότι και του χρόνου θα αγωνίζεται στη Superettan . Δώδεκα ματς χωρίς νίκη έχουν συμπληρώσει οι γηπεδούχοι (0-5-7), με αποτέλεσμα να μην έχουμε κάποιο πάτημα προκειμένου να τους στηρίξουμε.

816. ΡΑΝΤΕΡΣ - ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ

Μεγάλο ματς, η Ράντερς τρέχει με χίλια κι ο Κόλιν Τοντ παίρνει τα εύσημα για την τρομερή πορεία της. Δεν παίζει μεγάλη μπάλα, αλλά είναι αποτελεσματική, ομαδική και αφού ξεπέρασε τα προβλήματα που είχε με τραυματισμούς σημαντικών παικτών, έχει σταθεροποιήσει ρυθμό. Η Μίντιλαντ από την άλλη δείχνει να πληρώνει το βαρύ πρόγραμμα, αλλά και το γεγονός ότι δεν υπάρχει παίκτης που να προτιμά το πρωτάθλημα από την Ευρώπη. Ακολουθεί ματς για το Γιουρόπα Λιγκ, έχει υλικό για rotation, όμως το ανησυχητικό δεν είναι τα άσχημα αποτελέσματα, αλλά οι άσχημες εμφανίσεις. Το παιχνίδι έχει πολύ Χ, μόνο live μπορεί να βγάλει κάτι.

1079. ΛΕΒΑΝΓΚΕΡ - ΑΣΑΝΕ

Εξάποντο παραμονής, η Λέβανγκερ (4-3-5 εντός) μετράει τέσσερις σερί ήττες και βρίσκεται κάτω από τη γραμμή, η Ασάνε (3-4-5 εκτός) έχει δυο συνεχόμενες νίκες και τέσσερα ματς χωρίς ήττα (2-2-0) με αποτέλεσμα να απέχει πέντε πόντους από την επικίνδυνη ζώνη. Η φόρμα δείχνει προς τα δεξιά, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι θα παίξουν για το Χ, καλύτερα να απέχουμε.

1080. ΜΠΑΕΡΟΥΜ - ΝΕΣΤ ΣΟΤΡΑ

Ακόμα ένα εξάποντο στην ουρά της βαθμολογίας, τόσο η Μπάερουμ (4-2-6 εντός), όσο και η Νεστ Σότρα (2-4-6 εκτός) βρίσκονται εντός ζώνης υποβιβασμού καθώς έρχονται από αρνητικά σερί (14 ματς χωρίς νίκη οι γηπεδούχοι, τρεις σερί ήττες οι φιλοξενούμενοι). Μονόδρομος η νίκη για τις δυο ομάδες, περιμένουμε να παίξουν ανοιχτά, για αυτό και τα πολλά γκολ έχουν τύχη, σε περίπτωση που το ματς είναι ισόπαλο στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα, θα έχουμε την ευκαιρία να επιχειρήσουμε κάποιο ποντάρισμα σε late goal.

1081. ΦΟΛΟ - ΦΡΕΝΤΡΙΚΣΤΑΝΤ

Στο +6 από την παραμονή οι δυο ομάδες, δεν νομίζουμε ότι θα δυσαρεστηθούν με μια ισοπαλία.

1082. ΓΙΕΡΒ - ΚΡΙΣΤΙΑΝΣΟΥΝΤ

Μεγάλο παιχνίδι, η Γιέρβ (6-5-1 εντός) παλεύει για την είσοδό της στα πλέι-οφ ανόδου και έχει τέσσερα ματς χωρίς ήττα (3-1-0), η Κρίστιανσουντ (7-1-3 εκτός) θέλει να διατηρηθεί στις θέσεις της απευθείας ανόδου και αγνοεί την ήττα στα πιο πρόσφατα επτά παιχνίδια της (6-1-0). Καθαρό φαβορί τους γηπεδούχους δίνουν οι μπουκ, θα περιμέναμε περισσότερο σεβασμό για τη Κρίστιανσουντ που έχει κάνει 7 διπλά σε 11 εξόδους, οι τολμηροί πάνε στο Χ2 στο 1,90 της Bet365.

1139. ΛΟΥΚΕΡΝΗ - ΖΥΡΙΧΗ

Παραμένει αήττητη σε τέσσερα ματς, αλλά η Λουκέρνη εντός έδρας είναι πολύ κακή. Εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι στα τελευταία έξι ματς μεταξύ των δύο αντιπάλων, έχει κερδίσει στα πέντε ο φιλοξενούμενος. Πρόβλημα για τη γηπεδούχο είναι η τιμωρία για οκτώ αγωνιστικές του αρχισκόρερ Λεσκάνο, αλλά ευτυχώς έχει τον Μάρκο Σνιούλι για να αναπληρώσει το κενό. Στη Ζυρίχη ο Σάμι Χίπια δείχνει ότι έφτιαξε το μεγαλύτερο πρόβλημα της ομάδας: την άμυνα. Έχει, πάντως, ακόμα πολλή δουλειά για να αποκτήσει ισορροπία. Αναμένεται προσεκτικό ματς, οι δύο ομάδες δε θέλουν να χάσουν και το ασιατικό under 2,75 στο 2,025 δείχνει καλή περίπτωση.

976. ΤΡΕΝΚΒΑΛΝΤΕΡ ΑΝΤ. - ΣΤΟΥΡΜ ΓΚΡΑΤΣ

Η Αντμίρα χρειάστηκε τη διαδικασία των πέναλτι μεσοβδόμαδα για να κάμψει την αντίσταση ομάδας της τρίτης κατηγορίας κα να προκριθεί στην επόμενη φάση του κυπέλλου. Στο πρωτάθλημα ηττήθηκε στο ντέρμπι κορυφής από τη Ραπίντ (0-2), υποχωρώντας έτσι στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, με την ως τώρα πορεία της (5-2-2 συνολικά, 3-1-1 εντός) να είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητική. Η Στουρμ (2-0-2 εκτός) δείχνει να συνέρχεται, έκανε δυο κολλητές νίκες, μια στο πρωτάθλημα και μια στο κύπελλο και θέλει να συνεχίσει στο ίδιο τέμπο. Μπερδεμένο το παιχνίδι στα μάτια μας, θα το προσπεράσουμε.

785. ΤΒΕΝΤΕ - ΡΟΝΤΑ

Σε κακή κατάσταση η ομάδα της Τβέντε (0-3-3), χωρίς νίκη ακόμα στο πρωτάθλημα, ενώ δεν τα κατάφερε ούτε στο κύπελλο μεσοβδόμαδα. Σε αντίθετη φόρμα η Ρόντα (3-2-1), διατηρεί αήττητο σερί στα τελευταία τέσσερα (2-2-0), δυσκόλεψε αρκετά τη Φέγενορντ στο τελευταίο της παιχνίδι και έδειξε πως βαδίζει στο σωστό δρόμο. Εκτός λογικής ο υπερβολικός φαβοριτισμός των γηπεδούχων, το Χ2 προτίμησε ο Βetol στο 2,25 της Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

544. ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ - ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ

Τις καλύτερες μέρες της στην Πρέμιερ διανύει η Γουότφορντ, κέρδισε τα δύο τελευταία και ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία. Μια χαρά τα πηγαίνει και η Κρίσταλ Πάλας, η οποία παρά τις δύο -άδικες- ήττες από Σίτι και Τότεναμ, έχει επιδείξει ένα πολύ σκληρό και καλοδουλεμένο σύνολο. Φαβορί δίνονται στις τιμές οι «σφήκες», όμως δείχνει να είναι αρκετά αμφίρροπη η αναμέτρηση. Θα δώσουμε μικρό προβάδισμα στην ομάδα του Πάρντιου, 1,825 πληρώνει το ασιατικό διπλό +0,25, ίσως θα έπρεπε η γραμμή να βρίσκεται στο 0:0 μιας και έχουν δείξει εξαιρετικά δείγματα εκτός έδρας οι «αετοί». Διαβάστε περισσότερα εδώ.

953. ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ - ΜΟΝΑΚΟ

Από ήττα εντός προγράμματος έρχεται η Γκινγκάμπ, το 0-3 από την Παρί δεν την πείραξε ιδιαίτερα και αυτό φάνηκε και από την επιλογή του Γκουρβενέκ να φρεσκάρει αρκετά την βασική του ενδεκάδα. Πριν από το παιχνίδι αυτό μετρούσε τρεις σερί νίκες, ενώ στην έδρα της έχει 2-1-0, νικώντας Μαρσέιγ και Γκαζελέκ και χάνοντας άδικα – βάσει εικόνας – από τη Λυών.

Απρόσμενη νίκη πήρε η Μονακό στην έδρα της Μονπελιέ και αυτό γιατί βρέθηκε με δυο γκολ στην πλάτη στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο μισό όμως έβγαλε αντίδραση, κατάφερε να ισοφαρίσει μέχρι το 65’ και πέτυχε το γκολ της νίκης στις καθυστερήσεις, το οποίο ήταν μια ευγενική χορηγία του αντίπαλου τερματοφύλακα που της παραχώρησε πέναλτι από το πουθενά. Στο 3-2-2 ο απολογισμός της πια στο πρωτάθλημα (3-1-0 εκτός), ωστόσο η απόδοσή της δεν κυμαίνεται σε υψηλά επίπεδα αφού οι πολλές προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ, αλλά και οι παράλληλες υποχρεώσεις της στο Γιουρόπα την έχουν αποπροσανατολίσει. Δεν βλέπουμε το λόγο του καθαρού φαβοριτισμού των φιλοξενούμενων, με αρκετή δόση τύχης έχουν έρθει οι τελευταίες νίκες τους, από την άλλη η Γκινγκάμπ δείχνει να έχει βρει τις ισορροπίες της, ενώ είχε και δυο παραπάνω μέρες προετοιμασίας για το παιχνίδι αυτό. Ξεκάθαρη επιλογή ο ασιατικός άσος +0,25 στο 1,85 της Bet65 που επέλεξαν οι Young Guns.

954. ΜΟΝΠΕΛΙΕ - ΛΟΡΙΑΝ

Την 6η της ήττα στις 7 πρώτες αγωνιστικές γνώρισε η Μονπελιέ, αυτή τη φορά θύτης ήταν η Μονακό, η οποία ανέτρεψε το 2-0 του πρώτου ημιχρόνου, φεύγοντας με το τρίποντο με σκορ 2-3. Αυτό ήταν το δεύτερο σερί παιχνίδι στο οποίο οι γηπεδούχοι έχασαν βαθμούς στις καθυστερήσεις, με τον κόουτς Κουρμπίς να στηρίζεται από τον πρόεδρο Νικολέν για την ώρα, αλλά κάνεις δεν γνωρίζει τι θα επακολουθήσει σε περίπτωση νέας αποτυχίας.

Η Λοριάν έχει επιστρέψει φουριόζα από τη διακοπή, συμπλήρωσε τρεις σερί νίκες και μετράει πλέον 3-2-2 στο πρωτάθλημα. Μακριά από την έδρα της έχει 1-1-1, πραγματοποιώντας σπουδαία εμφάνιση στο πιο πρόσφατο στην έδρα της Μονακό και φεύγοντας με τους βαθμούς της νίκης. Η φόρμα των δυο ομάδων δεν συνάδει με τα σετ αποδόσεων, υπάρχει αξία στο ασιατικό διπλό +0,25 στο 2,00 της Bet365.

1168. ΤΕΝΕΡΙΦΗ - ΜΙΡΑΝΤΕΣ

Χρειάστηκαν να περάσουν πέντε αγωνιστικές για να πανηγυρίσει η Τενερίφη το πρώτο της τρίποντο στο πρωτάθλημα (1-1-3), καθώς πέρασε με 2-0 από την έδρα της Γιαγκοστέρα, χωρίς πάντως να ικανοποιήσει με την εμφάνισή της. Μπροστά στο κοινό της μετράει δυο ήττες (από Ταραγόνα και Οβιέδο) και τώρα θα υποδεχθεί τη Μιραντές (1-3-1) που στις δυο μέχρι στιγμής εξόδους της έχει μια ήττα (από Οσασούνα) και μια νίκη (επί της Αλαβές). Αμφίρροπη αναμέτρηση, θα την προσπεράσουμε.

1169. ΑΛΑΒΕΣ - ΛΕΓΚΑΝΕΣ

Επέστρεψε στις νίκες η Αλαβές (3-0-2) μετά από δυο σερί ήττες, καθώς πήρε παλικαρίσιο διπλό στη δύσκολη έδρα της Αλμερία. Η Λεγανές μετράει 1-2-2, έχοντας χάσει και τις δυο φορές που αγωνίστηκε μακριά από το γήπεδό της (από Οσασούνα και Αλμερία). Καλός δείχνει εκ πρώτης όψεως ο άσος, ωστόσο οι γηπεδούχοι έχουν αμφίβολους δυο από τους καλύτερους παίχτες τους, με τη συμμετοχή τους ή όχι να κρίνει πολλά.

1170. ΧΙΡΟΝΑ - ΓΙΑΓΚΟΣΤΕΡΑ

Νίκη μετά από τρία ματς για τη Χιρόνα (2-1-2 συνολικά), καθώς πέρασε από την έδρα της Οβιέδο με 2-1. Στην έδρα της πάντως δεν έχει γευτεί τη χαρά της νίκης (2-3 από Νουμάνθια, 0-0 με Ουέσκα), κάτι που θα επιχειρήσει να κάνει τώρα απέναντι στην ουραγό της βαθμολογίας Γιαγκοστέρα (1-0-4), η οποία δεν έχει καταφέρει να βρει δίχτυα σε καμία από τις ήττες της. Οι γηπεδούχοι είναι το φαβορί της αναμέτρησης, αλλά το 1,60 είναι χαμηλή απόδοση, εκτός των άλλων το παιχνίδι έχει το χαρακτήρα του τοπικού ντέρμπι.

1171. ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ - ΤΑΡΑΓΟΝΑ

Μέτρια η εκκίνηση της Βαγιαδολίδ (2-1-2), βασίζεται αποκλειστικά στην έδρα της για την ώρα (2-0-0 εντός, 2/2 NG & under 2,5), η Ταραγόνα είναι από τις ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος (3-1-1) και είναι ικανή για τη ζημιά. Πάμε παρακάτω.

1177. ΜΑΡΙΤΙΜΟ - ΤΟΝΤΕΛΑ

Με 1-2-2 έχει μπει στη χρονιά η Μαρίτιμο (3/5 over 2,5, 5/5 GG), στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της γνώρισε βαριά ήττα με 1-5 από τη Μπράγκα. Η Τόντελα μετράει 1-0-4 (4/5 NG & under 2,5) και θα αγωνιστεί με σκοπό να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα. Προς τον άσο κοιτάμε, θα θέλαμε όμως κάτι καλύτερο από τα 1,75 που κυκλοφορούν.

1178. ΝΑΣΙΟΝΑΛ ΜΑΔΕΪΡΑ - ΣΕΤΟΥΜΠΑΛ

Νίκες εντός και ήττες εκτός καταγράφει για την ώρα το κοντέρ της Νασιονάλ (2-0-3), η Σετούμπαλ (1-3-1) δίνει γρήγορο ρυθμό στα παιχνίδια της, με αποτέλεσμα να σημειώνονται πολλά γκολ σε αυτά (5/5 over 3,5) και είναι ικανή για το καλύτερο ή το χειρότερο. Δεν βγαίνει εύκολα άκρη, προχωράμε στο επόμενο.

615. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Μετά τις δύο διαδοχικές του νίκες απέναντι σε Ηρακλή και Παναθηναϊκό (0-1 και 1-0 αντίστοιχα), ο Πανιώνιοςεπέστρεψε στις ήττες, χάνοντας με 2-1 στην Τρίπολη από τον Αστέρα, σε ένα ματς όπου εμφάνισε αρκετά αμυντικά κενά, ιδίως στο πρώτο μέρος, με την εικόνα του στο δεύτερο μισό να είναι εμφανώς βελτιωμένη, χωρίς πάντως να καταφέρει να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από την Αρκαδία, με τον Ουζουνίδη να τονίζει πως η ομάδα του έμεινε στη νίκη επί του Παναθηναϊκού. Ούτε την Καλλονή δεν κατάφερε να κερδίσει ο Πανθρακικός, ο οποίος κόλλησε στο 0-0 στο ντεμπούτο του Ελευθερόπουλου (επιστρέφει ως αντίπαλος στη Νέα Σμύρνη) στον πάγκο των Θρακιωτών, παίρνοντας έτσι τον πρώτο του βαθμό στο φετινό πρωτάθλημα. Πρώτη φορά φέτος βλέπουμε τον Πανιώνιο φαβορί και μένει να φανεί πως θα ανταποκριθεί στο ρόλο αυτό, απέναντι σε μία ομάδα που λογικά θα προσπαθήσει να διαφυλάξει ανέπαφη την εστία της, ψάχνοντας το γκολ στην κόντρα. Άσος, αλλά μόνο με εικόνα.

617. ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Ο Λεβαδειακός αγωνίζεται ουσιαστικά για πρώτη φορά φέτος στη φυσική του έδρα και με όπλο την παράδοση (4-2-1) θέλει να πανηγυρίσει το τρίποντο απέναντι στο νοσοκομείο, που λέγεται Αστέρας Τρίπολης. Πολλές οι απουσίες των Αρκάδων, οι οποίοι έχουν στο μυαλό τους και το μεσοβδόμαδο παιχνίδι με τη Σάλκε στη Γερμανία. Δύσκολο το έργο για την ομάδα του Στάικου Βεργέτη, που εκτός των άλλων, δείχνει πως δυσκολεύεται πολύ να ανακάμψει μετά από γκολ που δέχεται. Θα στηρίξουμε τους σκληροτράχηλους Βοιωτούς, με τον +0,25 ασιατικό άσο να αποτελεί επιλογή στο 1,80 τηςBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

776. ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ - ΝΤΑΡΜΑΣΤΑΝΤ

Πολύ δύσκολα θα στραβοπατήσει σε δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι η Ντόρτμουντ, ειδικά με έναν αντίπαλο όπως η Ντάρμσταντ που παρά τα θετικά αποτελέσματα που παίρνει αναμένεται να έχει αρκετά δύσκολη συνέχεια. Οι Βεστφαλοί αναμένεται να ελέγξουν το παιχνίδι και να πάρουν μια επαγγελματική νίκη. Χαμηλές οι αποδόσεις του άσου, αρκετά καλό φαντάζει όμως το win to nil των γηπεδούχων στην απόδοση 1,72 της Βet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1032. ΑΣΤΡΑ ΓΚΙΟΥΡΓΚΙΟΥ - ΜΠΟΤΟΣΑΝΙ

Μετά από δυο συνεχόμενες γκέλες στο πρωτάθλημα η Άστρα (2-2-2 εντός, 5/6 GG & over 2,5) θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, η Μποτοσάνι δεν κερδίζει στα πιο πρόσφατα πέντε (0-2-3) και μακριά από την έδρα της μετράει 0-3-3. Απλήρωτοι δυο μήνες οι γηπεδούχοι, με υπηρεσιακό στον πάγκο συνεχίζουν οι φιλοξενούμενοι, μεγάλο μπέρδεμα.

757. ΓΚΕΦΛΕ - ΝΟΡΚΕΠΙΝΓΚ

Αδιάφορο το φινάλε της χρονιάς για τη Γκέφλε, στην έδρα της πάντως έχει δυο νίκες στα ισάριθμα τελευταία και συνολικά μπροστά στο κοινό της μετράει 6-3-3. Η Νόρκεπινγκ ισοβαθμεί με ΑΪΚ και Γκέτεμποργκ στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και δικαίως ονειρεύεται το πρωτάθλημα. Έρχεται από πέντε σερί νίκες και είναι η ομάδα με τις καλύτερες εκτός έδρας επιδόσεις της κατηγορίας (7-4-1 εκτός). Με τα βίας στο 1,70 βρίσκουμε το διπλό, δεν υπάρχει αξία στα επίπεδα αυτά.

891. ΚΟΤΚΑ - ΕΛΣΙΝΚΙ

Έμπλεξε για τα καλά η Κότκα (4-4-5 εντός), είναι πλέον ουραγός της κατάταξης, έχοντας μόλις μια νίκη στα τελευταία έξι παιχνίδια της (1-2-3) και χρειάζεται επειγόντως βαθμούς για να καταφέρει να σώσει την κατηγορία. Δεν έχει σταματημό ο κατήφορος της Ελσίνκι (2-5-5 εκτός), ηττήθηκε καθαρά από τη Σεϊναγιόεν στο ντέρμπι κορυφής και έμεινε έξι βαθμούς μακριά από την πρώτη θέση (με ένα παιχνίδι λιγότερο) καθώς δεν έχει τρίποντο εδώ και έξι αγώνες (0-2-4). Επιμένουν οι μπουκ να δίνουν αποδόσεις φαβορί στην Ελσίνκι βάσει ονόματος, ειδικά εκτός έδρας που οι πρωταθλητές αγνοούν τη νίκη εδώ και επτά ματς (0-3-4) είναι παράλογο να βρίσκουμε τη νίκη τους στο 1,75, η αξία βρίσκεται στον ασιατικό άσο +0,75 στο 1,825 της Bet365, με τους γηπεδούχους να παίζουν την ύπαρξή στα ματς που απομένουν.

897. ΙΛΒ - ΛΑΧΤΙ

Με 9 βαθμούς απόσταση από την επικίνδυνη ζώνη η Ίλβες (7-4-2 εντός) περιμένει απλά τη μαθηματική επιβεβαίωση της παραμονής της και μπαίνει στην τελική ευθεία ερχόμενη από δυο σερί νίκες. Η Λάχτι (4-4-5 εκτός) είναι ζωντανή στο κυνήγι ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου, ωστόσο έρχεται από την εντός έδρας συντριβή με 0-5 από τη Χέλσινγκφορς, βγάζοντας στη φόρα πολλές αδυναμίες. Βάσει κινήτρου έχουν βγάλει οι μπουκ φαβορί τους φιλοξενούμενους, δεν υπάρχει η παραμικρή αξία σε αυτές τις τιμές.

898. ΡΟΒΑΝΙΕΜΙ - ΒΑΑΣΑ

Ως το φινάλε θα παλέψει η Ροβανιέμι (7-4-3 εντός) για τον τίτλο, βρίσκεται πια στο -1 από την πρωτοπόρο Σεϊναγιόεν. Η Βάασα (1-4-8 εκτός) κατάφερε να μείνει αήττητη στα πιο πρόσφατα τέσσερα παιχνίδια της (3-1-0) και βγήκε μετά από καιρό από την επικίνδυνη ζώνη, αλλά θα πρέπει να ψάξει για βαθμούς σε όλα τα εναπομείναντα παιχνίδια της για να αυξήσει τις πιθανότητές της να σωθεί. Σωστό φαβορί οι γηπεδούχοι, σε ένα ματς που και οι δυο θα ψάξουν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους.

1154. ΜΠΑΡΙ - ΑΒΕΛΙΝΟ

Σε κάμψη βρίσκεται η Μπάρι, καθώς συμπλήρωσε τρία παιχνίδια χωρίς τρίποντο μετά την πρεμιέρα (1-2-1 συνολικά), ενώ στο πιο πρόσφατο στην έδρα της Κροτόνε πραγματοποίησε τη χειρότερή της εμφάνιση και γνώρισε τη συντριβή με 1-4, με αποτέλεσμα η θέση του κόουτς Ντάβιντε Νικόλα να είναι επισφαλής. Η Αβελίνο μετράει για την ώρα 1-1-2, χάνοντας και στα δυο ματς που έδωσε μακριά από το σπίτι της (1-3 από Σαλερνιτάνα, 1-2 από Κάλιαρι). Τοπικό ντέρμπι με αντιπαλότητα είναι η συγκεκριμένη αναμέτρηση, δεν βλέπουμε το λόγο να μπλέξουμε.

962. ΡΟΥΜΠΙΝ ΚΑΖΑΝ – ΟΥΡΑΛ

Από ισοπαλία χωρίς τέρματα στην έδρα τηςΝτιναμόΜόσας προέρχεται ηΡούμπιν, δεύτερο σερί παιχνίδι που η ομάδα τουΤσάλιπαραμένει αήττητη, εντός έδρας μετράει 1-0-3 και 3,4 over 2,5. Σε καλή αγωνιστική κατάσταση ηΟυράλη οποία αγνοεί την ήττα εδώ και 4 αγωνιστικές (2-2-0), πρόσφατα κέρδισε και τηνΚράσονταρεντός έδρας 3-1, μακριά από το σπίτι της έχει απολογισμό 2-2-1, όλα under 2,5. Οι γηπεδούχοιφαίνεταιπως συνέρχονται σιγά-σιγά, παρά το καλό σερί των φιλοξενούμενων τον πρώτο λόγο για την νίκη έχει η έδρα.

998. ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ - ΣΕΝΤ ΤΡΟΥΙΝΤΕΝ

Η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι αρκετά μεγάλη παρόλα αυτά ηΣιντΤρούιτενπαρουσιάζει αρκετά καλό πρόσωπο φέτος. Πολύ χαμηλός ο άσος για να ασχοληθούμε.

1012. ΛΕΓΚΙΑ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ - ΝΙΕΤΣΙΕΤΖΑ

Εμφανέστατη η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων, η γηπεδούχος Λέγκια (4-3-0) είναι η καλύτερη ομάδα στη χώρα, ενώ η Νιετσιέτζα (1-0-4 εκτός) παρότι έχει ξεκινήσει καλά είναι ομάδα που έχει ως στόχο την παραμονή. Δικαιολογημένα πολύ χαμηλά ο άσος, που δεν έχει καμία αξία, ειδικά από τη στιγμή που έχει Ευρώπη την επόμενη εβδομάδα η γηπεδούχος.

1064. ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Το μεγάλο ντέρμπι της Πόλης, είναι παράλληλα και ντέρμπι κορυφής, η 2η της βαθμολογίας Μπεσίκτας (3-1-1) έρχεται από εκτός έδρας ισοπαλία με την Γκεντσλέρ, πραγματοποιώντας μέτρια εμφάνιση, η πρωτοπόρος του πίνακα Φενέρ (4-1-0) μπορεί να παίρνει αποτελέσματα για την ώρα αλλά δεν έχει ικανοποιήσει με τη γενικότερη εικόνα της. Ανοιχτό σε κάθε αποτέλεσμα το ντέρμπι, δεν υπάρχει λόγος να μπλέξουμε.

817. ΝΟΡΝΤΖΕΛΑΝΤ - ΑΑΡΧΟΥΣ

Η Νόρντζελαντ έχει ένα μεγάλο όπλο: τον Μπρουνίνιο. Ο βραζιλιάνος έχει βάλει τα περισσότερα γκολ (επτά από τα εννέα συνολικά), μερικές φορές δημιουργώντας φάσεις μόνος του. Αυτή τη φορά δεν μπορεί να το κάνει, είναι τιμωρημένος. Τεράστια απώλεια για την ομάδα, εκτός μάχης και ο μεσοεπιθετικός Μαρκόντες, αμφίβολοι οι εξτρέμ Τζον, Μόμπεργκ-Κάρλσον. Ουσιαστικά αν δεν παίξει κανείς μιλάμε για «μηδέν επίθεση». Η Άαρχους δεν είναι υπερδύναμη, αλλά έφτιαξε ψυχολογία επειδή κέρδισε μεσοβδόμαδα στο κύπελλο και έσπασε το αρνητικό σερί. Παίζει πάντα επιθετικά, δεν κλείνεται και δημιουργεί πολλές ευκαιρίες. Αρκεί να τις εκμεταλλευτεί για να κάνει τη διαφορά στο ματς και εκεί ποντάρουν τα Young Guns που επέλεξαν το ασιατικό διπλό +0,25 στο 1,90 της Bet365.

971. ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ - ΒΙΚΙΝΓΚ

Τα βρήκε σκούρα απέναντι στη Στάμπαεκ η Ρόζενμποργκ (9-3-0 εντός) στο μεσοβδόμαδο ημιτελικό κυπέλλου, αλλά αφού κατάφερε να οδηγήσει το παιχνίδι στην παράταση, βρήκε το γκολ που της έδωσε το εισιτήριο για τον τελικό. Είναι πολύ κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος (+8 με έξι αγωνιστικές να απομένουν) αν και ηττήθηκε στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της από τη Μόλντε. Η Βίκινγκ (7-0-5 εκτός) είχε χρυσή ευκαιρία να διεκδικήσει κάποιο τίτλο, αλλά έμεινε εκτός του τελικού κυπέλλου εξαιτίας της εντός έδρας ήττας από τη Σάρπσμποργκ, και θα πρέπει να αρκεστεί σε ένα πλασάρισμα στην πρώτη τριάδα της βαθμολογίας για να εξασφαλίσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο για την επόμενη χρονιά. Κουρασμένες αναμένονται να είναι οι δυο ομάδες από τα συνεχή παιχνίδια, δεν υπάρχει λόγος να μπλέξουμε εδώ.

983. ΣΑΝΤΕΦΙΟΡΝΤ - ΧΑΟΥΓΚΕΣΟΥΝΤ

Μπορεί η Σάντεφιορντ (3-2-7 εντός) να έχει μαθηματικές ελπίδες σωτηρίας, ωστόσο η εικόνα της στο γήπεδο δείχνει ότι στην ουσία τα έχει παρατήσει, προερχόμενη από τέσσερις σερί ήττες. Η Χάουγκεσουντ (4-2-6 εκτός) έχει αέρα οχτώ βαθμών από την επικίνδυνη ζώνη και δείχνει μάλλον να αποφεύγει τις περιπέτειες. No Bet.

984. ΤΡΟΜΣΟ - ΑΑΛΕΣΟΥΝΤ

Σε δεινή θέση η Τρόμσο (3-5-4 εντός), δεν κερδίζει εδώ και οχτώ ματς (0-3-5) με αποτέλεσμα να βρίσκεται εντός ζώνης υποβιβασμού. Η Άαλεσουντ (2-1-9 εκτός) δεν έχει εξασφαλιστεί μαθηματικά, αλλά δείχνει ανήμπορη να διεκδικήσει βαθμούς μακριά από το γήπεδό της, έχοντας ηττηθεί και στις έξι τελευταίες εξόδους της. Must win το παιχνίδι για την Τρόμσο, το έχουν αντιληφθεί και οι μπουκ προσφέροντας τον άσο σε εποχιακές τιμές, εμείς πάντως δεν είμαστε διατεθειμένοι να κάνουμε τα στραβά μάτια.

1083. ΧΟΝΤ - ΡΑΝΧΑΪΜ

Ματς μεταξύ ομάδων που διεκδικούν μια θέση στα πλέι-οφ, η Χοντ (7-2-3 εντός) μετράει τέσσερις νίκες στα πιο πρόσφατα πέντε στο γήπεδό της, η Ρανχάιμ (3-4-5 εκτός) έχει τρεις νίκες στις τελευταίες πέντε εξόδους της. Δεν πιάνεται από πουθενά, προχωράμε στο επόμενο.

1113. ΣΑΝΤΝΕΣ - ΧΟΝΕΦΟΣ

Να διατηρηθεί στα πλέι-οφ ανόδου θέλει η Σάντνες (7-2-3 εντός, 10/12 over 2,5, 11/12 GG), η οποία μετά από τέσσερις σερί ήττες κατάφερε να φύγει με τους τρεις βαθμούς από την έδρα της Νεστ Σότρα. Η Χόνεφος (2-1-9 εκτός, 8/12 over 2,5, 6/12 GG) παίζει τα ρέστα της σε κάθε παιχνίδι αφού βρίσκεται 7 βαθμούς μακριά από τη σωτηρία, αλλά μακριά από το γήπεδό της έρχεται από τέσσερις ήττες στα τελευταία πέντε (0-1-4, 4/5 over 2,5, 3/5 GG). Ανοιχτό ματς προμηνύεται, αφού αμφότερες θα κυνηγήσουν τη νίκη, επιλογή το GG & over 2,5 στο 2,20 της Bet365, το οποίο ευνοείται και από τα στατιστικά των δυο αντιπάλων.

1179. ΑΡΟΥΚΑ - ΜΠΕΛΕΝΕΝΣΕΣ

Μόνο μια ήττα μετράει για την ώρα η Αρούκα (2-2-1), η οποία μάλιστα ήρθε απέναντι στην Πόρτο, ενώ στο γήπεδό της έχει υποτάξει τη Μπενφίκα. Η Μπελενένσες μετράει 1-3-1, με τη νίκη να έρχεται στο πιο πρόσφατο με αντίπαλο τη Μορεϊρένσε και προσπαθεί να κάνει σωστή διαχείριση δυνάμεων για αντέξει τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο Γιουρόπα Λιγκ. Ισορροπημένη η αναμέτρηση στα μάτια μας, διαφωνούμε με τον φαβοριτισμό των γηπεδούχων, καθώς θα περιμέναμε το σετ να είναι τουλάχιστον ισορροπημένο, με τους Young Guns να επιλέγουν το ασιατικό διπλό +0,25 στο 1,85 της Bet365.

1180. ΕΣΤΟΡΙΛ - ΟΥΝ. ΜΑΔΕΪΡΑ

Καλή η εκκίνηση της Εστορίλ στο πρωτάθλημα (3-0-2), καθώς οι δυο ήττες της ήρθαν στις έδρες των Μπενφίκα και Πόρτο, ενώ στις τρεις νίκες της κράτησε απαραβίαστη την εστία της. Οι εντυπώσεις βέβαια χάλασαν μεσοβδόμαδα, αφού ηττήθηκε στην έδρα ομάδας της δεύτερης κατηγορίας για το Λιγκ Καπ, κάνοντας μερικό ροτέισον. Η Ουνιάο συμπλήρωσε τρεις σερί ισοπαλίες στο πρωτάθλημα, όλες με σκορ 0-0 και μετράει πια 1-3-1, έχοντας μείνει χωρίς νίκη και χωρίς γκολ από την πρεμιέρα (4/5 NG & under 2,5). Μεσοβδόμαδα, είχε και αυτή υποχρεώσεις για το Λιγκ Καπ, από το οποίο αποκλείστηκε έπειτα από την εντός έδρας ήττα με 0-1 από την Πάκος. Καλύτερα δείγματα γραφής έχουν δώσει για την ώρα οι γηπεδούχοι, οι φιλοξενούμενοι θα παραταχθούν με αποκλειστικό σκοπό να διαφυλάξουν τα μετόπισθεν, θεωρούμε ότι οι γηπεδούχοι θα καταφέρουν τελικά να επικρατήσουν, με τα σκορ 1-0/2-0/2-1 με κάλυψη το 1-1 να δίνουν συνδυαστικά απόδοση 1,90 και βρίσκονται στο πινακάκι των Young Guns .

739. ΧΕΤΑΦΕ - ΛΕΒΑΝΤΕ

Εντός προγράμματος η ήττα της Χετάφε από την Ατλέτικο Μαδρίτης, μέχρι στιγμής έχει υποστεί 4/5 ήττες (1-0-4) κερδίζοντας μόνο τη Μάλαγα στο προηγούμενο εντός έδρας παιχνίδι της. Η Λεβάντε που ψάχνει ακόμα την πρώτη της νίκη (0-3-2) έσωσε την παρτίδα με γκολ στις καθυστερήσεις την Τετάρτη με την Εϊμπάρ από την οποία βρέθηκε να χάνει με 0-2. Μεγάλες διαφορές δεν υπάρχουν ανάμεσα στις δύο ομάδες, κλασικό εξάποντο που έρχεται ότι θέλει, δεν θα μας απασχολήσει στοιχηματικά.

1387. ΧΟΥΑΝ ΑΟΥΡΙΤΣ - ΛΕΟΝ ΧΟΥΑΝΟΥΚΟ

Την πρώτη της ήττα στο Κλαουσούρα γνώρισε η Χουάν Άουριτς, 3-1 εκτός έδρας κόντρα στην έκπληξη του πρωταθλήματος Σαν Μαρτίν. Εντός έδρας είναι παραδοσιακά πολύ δυνατή, με 2/2 νίκες στο Κλαουσούρα. Ομάδα χαμηλών δυνατοτήτων οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι προέρχονται από την ισοπαλία 1-1 εντός έδρας κόντρα στη Σέσαρ Βαγιέχο. Άσος.

1119. ΠΟΥΜΑΣ - ΤΙΓΚΡΕΣ

Πέντε σερί νίκες συμπλήρωσε η Τίγκρες (5-1-3, 2-0-2 εκτός με 2/4 over 2,5 και GG) με το 3-1 επί της Μοντερέι, τόσες μετρούσε και η Πούμας πριν το οριακά άδικο 2-1 από την Κρουζ Αζούλ. 4.4 νίκες με 13-0 γκολ μετράνε στην έδρα τους οι γηπεδούχοι (3/4 over, 8/9 συνολικά), η ομάδα του Φερέτι παίζει αρκετά πιο κλειστά εκτός έδρας αλλά απέναντι στην καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος το πιθανότερο είναι να ακολουθήσει το ρυθμό των γηπεδούχων, ειδικά αν δεχθεί κάποιο γκολ νωρίς. Το over κοιτάμε φυσικά σε πρώτο πλάνο, αλλά το βρίσκουμε ελαφρώς κουτσουρεμένο, πιο σώφρον επιλογή η αναμονή για καλύτερη απόδοση στο live.

798. ΑΝΓΚΕΛΧΟΛΜΣ - ΜΙΑΛΜΠΙ

Εξάποντο σωτηρίας το συγκεκριμένο παιχνίδι, η Άνγκελχολμς (2-3-7 εντός) με μόλις μια ήττα στα πιο πρόσφατα εννέα (4-4-1) έχει βρεθεί οριακά εκτός επικίνδυνης ζώνης, η Μιάλμπι (3-3-6 εκτός) έχει ηττηθεί μόνο δυο φορές στα τελευταία εννέα (4-3-2) και έχει πλησιάσει στο -3 από την απευθείας παραμονή. Δεν χωρούν προγνωστικά σε ένα παιχνίδι με τέτοιες ιδιαιτερότητες, το αφήνουμε στην ησυχία του.

1172. ΑΛΜΠΑΘΕΤΕ - ΑΛΜΕΡΙΑ

Από την τρίτη της ισοπαλία στο πρωτάθλημα έρχεται η Αλμπαθέτε (1-3-1), η Αλμερία συμπλήρωσε δυο σερί ήττες χωρίς να σκοράρει και επιπλέον έχει χάσει και τις δυο φορές που αγωνίστηκε μακριά από το γήπεδό της. Με προβλήματα στη θέση του τερματοφύλακα οι γηπεδούχοι (αμφίβολος ο πρώτος, τραυματίας ο δεύτερος, τιμωρημένος ο τρίτος), τα πάντα είναι πιθανά στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

618. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΠΑΟΚ

Το σπουδαιότερο παιχνίδι της αγωνιστικής διεξάγεται στο Περιστέρι, με τον Ατρόμητο των δύο συνεχόμενων ηττών και των πολλών χαμένων ευκαιριών να φιλοξενεί τον ενθουσιώδη ΠΑΟΚ, που προέρχεται από τη μεγάλη νίκη στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Μόλις ένα διπλό έχει ο Δικέφαλος στις δώδεκα τελευταίες επισκέψεις του στο Περιστέρι, με την ισοπαλία να κυριαρχεί στις μεταξύ τους αναμετρήσεις. Επιλογή η αλληλεξουδετέρωση, καθώς πρόκειται για ένα κρίσιμο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, που θα προσέξουν κυρίως να μη χάσουν, ενώ και οι αγωνιστικές τους διαφορές δεν είναι τόσο μεγάλες. Στο 3,10 βρίσκουμε το Χ στηνBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

999. ΚΟΡΤΡΑΪΚ - ΓΚΕΝΚ

Αρκετά αμφίρροπη αναμέτρηση ανάμεσα στην Κόρτραϊκ και τηνΓκενκ.Μόλις μια νίκηστιςτελευταίεςτους 6 αναμετρήσεις μετράνε οι γηπεδούχοι, πρόσφατα έχασαν 0-1 εντός έδρας από τηνΟστάνδη, εντός έδρας μετράνε 1-3-0, τα 3 under 2,5. Σε καλό φεγγάρι ηΓκενκκαθώς μετράει μόλις μια ήτταστατελευταίατης 6 παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας, πρόσφατα επικράτησε 3-1 εντός έδρας τηςΜαλίν, εκτός έδρα παρόλα αυτά δεν έχει σημειώσει ακόμα νίκηκαθώςμετράει 0-2-2, τα 3 έληξαν under 2,5. Αρκετά αμφίρροπη αναμέτρηση, λογικά οι δύο επιθέσεις θαβρούνδίχτυα.

1033. ΣΤΕΑΟΥΑ - ΒΟΛΟΥΝΤΑΡΙ

Να πλησιάσει και άλλο την κορυφή θέλει η Στεάουα (2-4-0 εντός, 5/6 under 2,5), η Βολουντάρι παραμένει χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα (0-5-6 συνολικά, 0-1-4 εκτός) και μοιάζει το τέλειο θύμα για τους γηπεδούχους.

1078. ΣΤΑΜΠΑΕΚ - ΜΟΛΝΤΕ

Το πάλεψε όσο δεν πήγαινε στην έδρα της Ρόζενμποργκ η Στάμπαεκ (8-2-2 εντός), αλλά λύγισε στην παράταση, μένοντας έτσι εκτός τελικού κυπέλλου. Στρέφεται πια στο πρωτάθλημα, όπου θέλει να διατηρηθεί εντός της πρώτης τριάδας για να πάρει το εισιτήριο για το ερχόμενο Γιουρόπα Λιγκ. Η Μόλντε (5-3-4 εκτός) ηττήθηκε μεσοβδόμαδα από τη Στρόμσγκοντσετ και έχασε σημαντικό έδαφος στο κυνήγι της Ευρώπης, μάλλον θα πρέπει να αρκεστεί με ένα πλασάρισμα στο πρώτο μισό της βαθμολογίας. Προκαλεί ο άσος σε αποδόσεις οριακού αουτσάιντερ, ωστόσο δεν πρέπει να αμελούμε την έξτρα κόπωση των γηπεδούχων που αναγκάστηκαν να παίξουν παράταση μεσοβδόμαδα.

1181. ΓΚΙΜΑΡΑΕΣ - ΜΠΡΑΓΚΑ

Αήττητη μετά την ήττα της πρεμιέρας από την Πόρτο η Γκιμαράες (1-3-1), ωστόσο το αγωνιστικό της πρόσωπο δεν άφησε ικανοποιημένους τους διοικούντες, με τον κόουτς Εβανγκελίστα να αποτελεί παρελθόν και τον Σέρζιο Κονσεϊσάο (ο οποίος πέρυσι βρισκόταν στον πάγκο της Μπράγκα) να αναλαμβάνει στη θέση του. Η Μπράγκα για την ώρα κερδίζει εντός και χάνει εκτός έδρας, μάλιστα και στις δυο εξόδους της απέναντι σε Ρίο Άβε και Εστορίλ δεν κατάφερε να σκοράρει. Χαρακτήρα ντέρμπι μίσους έχει το παιχνίδι, δεν θα έπρεπε να προσφέρονται σε αποδόσεις φαβορί οι φιλοξενούμενοι, με τους Young Guns να επιλέγουν τον ασιατικό άσο +0,25 στο 1,925 της Bet365.

741. ΣΟΣΙΕΔΑΔ - ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ

Κλάσικο της χώρας των Βάσκων που βρίσκει τη Σοσιεδάδ να έρχεται από την πρώτη νίκη της (0-3 με Γρανάδα) που σίγουρα βελτίωσε το ηθικό της και τη Μπιλμπάο που κυρίως λόγω δύσκολου προγράμματος μετράει 4/5 ήττες (1-0-4). Φίλες οι δύο γειτόνισσες που δεν θα πουν όχι στον έναν βαθμό στην κατάσταση που βρίσκονται, στο 3,25 η τιμή του Χ στον Stoiximan που έχουν ποντάρει και οι Young Guns . Αξίζει ίσως να κυνηγήσουμε και την πιθανότητα να σκοράρει πρώτος ο Αγκιρέτσε (σκόρερ των 4/5 τερμάτων της Σοσιεδάδ) στο 8,00 και ο Αντούριθ που πέτυχε τα 3/5 γκολ της Μπιλμπάο στο 5,50, αν συνδυαστούν αυτές οι δύο επιλογές βγαίνει μία μέση απόδοση της τάξεως του 3,27 στην Bet365. Αξία ίσως υπάρχει στην ίδια εταιρία και στο να σκοράρει πρώτος ο Αγκιρέτσε για λογαριασμό της Σοσιεδάδ που προσφέρεται στο 4,75. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1388. ΣΙΕΝΣΙΑΝΟ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΚΡΙΣΤΑΛ

Το πάλεψε όσο μπορούσε η Σιενσιάνο, δεν κατάφερε όμως να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από την έδρα της Ουνιβερσιτάριο, χάνοντας με 2-1. Από νίκη σε νίκη πάει η Κριστάλ, με τελευταία αυτή κόντρα στην Αγιακούτσο με 4-0, δείχνοντας ότι είναι το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση και του Κλαουσούρα. Δύσκολα θα πάρουν θετικό αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι.

1397. ΝΤΙΦΕΝΣΟΡ ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ - ΒΙΛΑ ΤΕΡΕΖΑ

Ο άσος θα επιβεβαιωθεί αλλά σε αυτές τις τιμές δε μας απασχολεί.

1398. ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΔ - ΠΛΑΖΑ ΚΟΛΟΝΙΑ

Από μεγάλες νίκες προέρχονται αμφότερες, 1-0 η Χουβεντούδ εκτός έδρας τη Γουόντερερς, 3-2 εντός η Πλάσα Κολόνια τη Ρίβερ. Καλύτερη ομάδα οι γηπεδούχοι, οι οποίοι μετά τον αποκλεισμό από το Σουνταμερικάνα βρίσκουν τα πατήματά τους. Ο άσος στο 1,85 κρίνεται δίκαιος.

1399. ΣΕΡΡΟ - ΜΟΝΤ. ΓΟΥΟΝΤΕΡΕΡΣ

Το πάλεψε όσο μπορούσε η Σέρο κόντρα στη Νασιονάλ, ηττήθηκε όμως με 4-3 παραμένοντας στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Από ανέλπιστη ήττα έρχεται η Γουόντερερς, 1-0 εντός έδρας από τη Χουβεντούδ. Δύο ματς χωρίς νίκη συμπλήρωσαν οι φιλοξενούμενοι. Το over θα κρατήσουμε στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, συμβαδίζοντας με την επιθετική συμπεριφορά των δύο ομάδων.

894. ΙΝΤΕΡ - ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ

Μόνο θελκτικές δεν είναι οι εμφανίσεις της Ίντερ, το δεδομένο όμως είναι πως οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος με 5/5 νίκες που είναι το καλύτερο ξεκίνημα της εδώ και 48 χρόνια! Ανάλογο ονειρικό ξεκίνημα πραγματοποιεί και η Φιορεντίνα βέβαια (4-0-1) που ηττήθηκε μόνο από την Τορίνο εκτός έδρας στο μοναδικό ματς που παραβιάστηκε η εστία της. Οι αποδόσεις θα έπρεπε να είναι πιο ισορροπημένες με την αξία να βρίσκεται ξεκάθαρα στο ασιατικό διπλό +0,75 (1,80) στην Bet365, μοναδικός ανασταλτικός παράγοντας πέρα από τη δεδομένη ρέντα των «νερατζούρι» η παράδοση αφού πριν την περσινή ήττα η Ίντερ μετρούσε 12 συνεχόμενες νίκες όταν υποδέχονταν τους «βιόλα».Διαβάστε περισσότερα εδώ.

956. ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ - ΝΙΣ

Σε εξαιρετική κατάσταση η Σεντ Ετιέν, συμπλήρωσε πέντε σερί νίκες εντός των συνόρων και έξι ματς χωρίς ήττα μετά την πρεμιέρα (5-1-1 συνολικά). Στην έδρα της μετράει 2-1-0 και μπορεί να μην εντυπωσιάζει με το ποδόσφαιρό της, ωστόσο διακρίνεται για την αποτελεσματικότητα της να καθαρίζει τα παιχνίδια. Η Νις έρχεται από δυο εκκωφαντικές νίκες, αρχικά πέρασε με 3-1 από την έδρα της Μπαστιά και στη συνέχεια διέλυσε με 6-1 τη Μπορντό, ανατρέποντας μάλιστα και στα δυο παιχνίδια τα εις βάρος της σκορ. Ο απολογισμός της είναι πλέον 3-2-2 (5/7 over 2,5, 6/7 GG) και μακριά από το γήπεδό της μετράει 1-2-0 με 3/3 GG και 2/3 over 2,5. Σωστά, κατά τη γνώμη μας, δίνονται φαβορί οι γηπεδούχοι, εκεί που υπάρχει λάθος στις αποδόσεις είναι στις τιμές του over, καθώς και οι δυο ομάδες έχουν τα όπλα για να σκοράρουν, το over 2,25 στο 1,875 της Bet365 παίζεται pre-game, αλλά και στο live θα μπορέσουμε πιθανότατα να πάρουμε καλύτερη απόδοση/γραμμή.

1001. ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ - ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ

Ήττα σοκ για τη Σάο Πάολο την προηγούμενη αγωνιστική, 2-1 εκτός κόντρα στην Αβαΐ. Δύο ματς χωρίς νίκη παραμένουν έχουν πλέον οι γηπεδούχοι. Τρεις συνεχόμενες νίκες για την Παλμέιρας, με τελευταία αύτη κόντρα στη Γκρέμιο (3-2 εντός). Η προϊστορία δε ευνοεί τους φιλοξενούμενους στην έδρα της Σάο Πάολο, τελευταία νίκη το μακρινό 2001. Θα κρατήσουμε το over, περιμένοντας ένα παιχνίδι με πολλά γκολ.

1005. ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ - ΒΑΣΚΟ ΝΤΑ ΓΚΑΜΑ

Δύο σερί ήττες για τη Φλαμένγκο, τελευταία αυτή με 4-1 από την Ατέτικο Μινέιρο εκτός έδρας, υποχωρώντας από την προνομιούχο πρώτη τετράδα. Σε καλό φεγγάρι η Βάσκο (3-1-0 τα τέσσερα τελευταία), η οποία κάνει μεγάλη προσπάθεια για να βγει από τη ζώνη του υποβιβασμού. Προέρχεται από τη νίκη 2-1 κόντρα στη Σπορτ Ρεσίφε. Αναμένεται ματς με λίγα γκολ.

1006. ΦΙΓΚΕΪΡΕΝΣΕ - ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ

Κατάφερε να φύγει με το βαθμό από την καυτή έδρα της Ιντερνασιονάλ η Φιγκεϊρένσε, η οποία όμως αγνοεί τη νίκη στο πρωτάθλημα εδώ και ένα μήνα. Δε σταματά πουθενά η Κορίνθιανς, κέρδισε και στη Σάντος στο ντέρμπι με 2-0, δείχνοντας ότι δύσκολα θα χάσει τον τίτλο. Οι φιλοξενούμενοι είναι κλάσεις ανώτερη ομάδα από τη Φιγκεϊρένσε, έχουν την ψυχολογία με το μέρος τους, διπλό.

1008. ΤΖΟΪΝΒΙΛ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝΕΪΡΟ

Άλλη μία κάκιστη εμφάνιση για τη Τζόινβιλ στην ήττα με 3-0 από τη Γκοϊάς, δείχνοντας ότι είναι το πρώτο φαβορί για τον υποβιβασμό. Νίκη ψυχολογίας για την Ατλέτικο Μινέιρο, 4-1 κόντρα στη Φλαμένγκο εντός έδρας. Παραμένουν σε απόσταση αναπνοής οι φιλοξενούμενοι από την πρωτοπόρο Κορίνθιανς, δείχνοντας ότι είναι ο βασικός διεκδικητής του τίτλου. Ασιατικό διπλό 0:0.

1126. ΣΑΝ ΛΟΥΙΣ - ΚΟΛΟ ΚΟΛΟ

Ουραγός στο πρωτάθλημα η Σαν Λουίς, χωρίς νίκη μέχρι στιγμής (0-1-5), προερχόμενη από τη βαριά ήττα με 4-0 εντός έδρας από την Ουνιόν Εσπανιόλα. Σε αντίθετη τροχιά η Κόλο Κόλο, πρωτοπόρος-αήττητη στο πρωτάθλημα (6-0-0), προερχόμενη από τη νίκη με 3-1 εντός έδρας κόντρα στην Λα Καλέρα. Διπλό χωρίς αξία.

1271. ΟΥΡΑΚΑΝ - ΒΕΛΕΖ ΣΑΡΣΦΙΛΝΤ

Για ακόμα ένα παιχνίδι παρέμεινε αήττητη ηΟυρακάνκαθώς έμεινε στο 0-0 εκτός έδρας με τη Αλντοσίβι, 4η ισοπαλία στα 5 τελευταία της παιχνίδια για το το πρωτάθλημα (1-4-0), μεσοβδόμαδα απέσπασε ισοπαλία 1-1 στην έδρα τηςΡεσίφεγια τοΣουνταμερικάναφτάνοντας τα 8 σερί χωρίς ήττα ανεξαρτήτως διοργάνωσης, όλα under 2,5! Ακόμα μια ήττα γνώρισε για το πρωτάθλημα ηΒελέζκαθώς έχασε 0-1 εντός έδρας από τηνΕστουδιάντες, over 2,5 τα 3 από τα 4 τελευταία της. Ομάδες αρκετά κοντά σε ποιότητα, ακόμα μια ισοπαλία δεν θα χαλάσει κανέναν.

1272. ΡΟΖΑΡΙΟ ΣΕΝΤΡΑΛ - ΧΙΜΝΑΣΙΑ ΛΑ ΠΛΑΤΑ

Συνέχισε τις καλές εμφανίσεις η Ροζάριο καθώς επικράτησε 1-3 εκτός έδρας τηςΓοδόι Κρουζσυμπληρώνοντας τα 5 χωρίς ήττα (4-1-0). Αήττητοι εντός οι γηπεδούχοι καθώς μετράνε 5-7-0 (14-8 γκολ), under 2,5 τα 9 από τα 12. Περίοδο ντεφορμαρίσματοςδιανύειηΧιμνάσιακαθώς δεν κερδίζει στατελευταία5 (0-2-3), πρόσφατα έμεινε στο 1-1 εντός έδρας με τηνΤίγκρε, εκτός έδρας μετράει 3-5-3, όλα under 2,5. Ελαφρύ προβάδισμα στην έδρα.

1417. ΛΟΣ ΜΙΓΙΟΝΑΡΙΟΣ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΟΥΙΛΑ

Σερί δύο νικών τρέχει η Μιγιονάριος η οποία είναι σε αγώνα δρόμου για να προλάβει να μπει στην πρώτη οχτάδα. Προέρχεται από τη νίκη 2-0 εντός κόντρα στην Ουνιαουτόνομα. Έμεινε στο 0-0 με την Ενβιγκάδο η Ουίλα, μένοντας στην ουσία εκτός προνομιούχου οχτάδας. Δεν είναι η ομάδα φόβητρο του προηγούμενου γύρου η Ουίλα, ο άσος θα επιβεβαιωθεί.

1273. ΝΤΕΦΕΝΣΑ ΧΟΥΣΤΙΣΙΑ - ΚΙΛΜΕΣ

Επέστρεψε στις ήττες ηΝτεφένσακαθώς έχασε 2-1 στην έδρα τηςΣαρμιέντο, 5-2-4 ο εντός έδρας απολογισμός της, στα 6 επιβεβαιώθηκε το under 2,5. Σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση ηΚίλμεςκαθώς στα τελευταία 8 παιχνίδια μετράει 6-2-0, μακριά από την έδρα της έχει ρεκόρ 5-4-3, τα 8 από τα 12 μάλιστα έληξαν over 2,5. Οι φιλοξενούμενοι είναι αρκετάφορμαρισμένοικαι όταν αγωνίζονται μακριά από την έδρα τους αρκετάεπικίνδυνοι, οι αποδόσεις του διπλού να είναι άκρως ελκυστικές.

1303. ΚΑΝΣΑΣ ΣΙΤΙ - ΣΙΑΤΛ

Δείχνει ότι δεν μπορεί εκτός έδρας το Κάνσας, σε αντίθεση με τα εντός έδρας παιχνίδια του (9-4-1), καθώς έχασε από το Χιούστον με 0-1 και δεν έχει σίγουρη τη θέση στα πλέι-οφ. Επίσης την Τετάρτη παίζει τελικό κυπέλλου με τη Φιλαδέλφεια και ίσως το μυαλό των παικτών είναι και εκεί. Το Σιάτλ είναι επίσης ομάδα έδρας (4-2-9 εκτός), αν και στα τελευταία παιχνίδια μακριά από το σπίτι του έχει 1-1 στο Σαν Χοσέ και νίκη με 0-3 στο Βανκούβερ. Το ερώτημα είναι αν θα μπορέσει να πάρει και τώρα αποτέλεσμα, στις τιμές που παίζει πάντως δεν θα το στηρίξουμε.

1389. ΑΛΙΑΝΣΑ ΛΙΜΑ - ΣΠΟΡΤ ΛΟΡΕΤΟ

Κατώτερη των περιστάσεων για άλλη μία φορά η Αλιάνσα Λίμα, έπαιξε μόνο για την ισοπαλία κόντρα στην Γκαρσιλάσο εκτός έδρας, κάτι που τελικά κατάφερε, μένοντας στο 1-1. Με τέτοιες εμφανίσεις δύσκολα θα καταφέρουν κάτι καλό οι γηπεδούχοι στο πρωτάθλημα. Από τη λευκή ισοπαλία εντός έδρας κόντρα στη Μελγκάρ προέρχεται η Λορέτο, με την οποία θα πρέπει να νιώθει ικανοποιημένη. Εκτός έδρας παραδοσιακά χάνεται. Άσος χωρίς αξία.

1418. ΤΖΑΓΚΟΥΑΡΕΣ ΝΤΕ ΚΟΡ. - ΑΓΚΟΥΙΛΑΣ ΝΤΟΡΑΝΤΑΣ

Από ήττα σε ήττα πάει η Τζαγκουάρες, η οποία ήδη σκέφτεται την επόμενη σεζόν. Προέρχεται από τη βαριά ήττα με 4-0 εκτός έδρας κόντρα στην Κουκούτα. Μέτρια πράγματα και από την Άγιλας, η συμμετοχή της στο Σουνταμερικάνα της κόστισε αφού δεν έχει το βάθος πάγκου για να ανταποκριθεί σε δύο διοργανώσεις. Δύσκολα θα δούμε πολλά γκολ στο ματς, under.

1274. ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ - ΜΠΑΝΦΙΛΝΤ

Σε καλή αγωνιστική κατάσταση αμφότερες, ηΜπόκαεντός μετράει 8-1-3 και θέλει να παραμείνει στην κορυφή, από την άλλη η Μπάνφιλντπαλεύειγια μια θέση για τα πλέι οφ τουΚόπαΛιμπερταδόρες, εκτός έδρας μετράει 7-3-2. Σαφέστατα οι γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο λόγο οι φιλοξενούμενοι όμως είναι καλή ομάδα και τον τελευταίο καιρό κερδίζουν παντού, δεν θα διαλέξουμε πλευρά, πάμε παρακάτω.

1000. ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ - ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ

Ένα αήττητο σερί τριών αγωνιστικών τρέχει η Κρουζέιρο, η οποία απομακρύνθηκε από τη ζώνη του υποβιβασμού. Προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη με 2-0 κόντρα στη Σαπεκοένσε. Δυο συνεχόμενες νίκες για την Κοριτίμπα, τελευταία αυτή με 2-0 εντός έδρας κόντρα στην Ατλέτικο Παραναένσε. Καλύτερη ομάδα η ''Κρου'', εύκολα ή δύσκολα αναμένεται να πάρει τη νίκη, άσος.

1004. ΣΠΟΡΤ ΡΕΣΙΦΕ - ΣΑΠΕΚΟΕΝΣΕ

Έδειξε να βρίσκει τον εαυτό της η Ρεσίφε, ήρθε η ήττα όμως στο ματς με τη Βάσκο (2-1 εκτός) για να μας διαψεύσει. Αγωνιζόμενη εντός έδρας είναι παραδοσιακά πολύ δυνατή, με φετινό ρεκόρ 8-4-1. Εντός ζώνης υποβιβασμού πλέον η Σαπεκοένσε, η οποία αγνοεί τη νίκη εδώ και ένα μήνα. Προέρχεται από την εντός έδρας ήττα με 2-0 κόντρα στην Κρουζέιρο. Άσος.

1400. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΪΤ - ΠΕΝΙΑΡΟΛ

Στο γήπεδο της Πενιαρόλ η αναμέτρηση για εισπρακτικούς λόγους. Για άλλη μία φορά πλήρωση την κακή αμυντική της λειτουργία η Ρίβερ, γνωρίζοντας την ήττα με 3-2 από την Πλάσα Κολόνια. Σχεδόν σε όλες τις αναμετρήσεις δέχεται γκολ η Ρίβερ, η οποία δυσκολεύεται να πάρει εύκολα αποτέλεσμα. Τρεις σερί νίκες για την Πενιαρόλ, τελευταία αυτή κόντρα στη Ράσινγκ με 3-1 εντός έδρας. Μπορεί να εκμεταλλευτεί την αμυντική αστάθεια της Ρίβερ η Πενιαρόλ και σε συνδυασμό με το ότι αγωνίζεται εντός έδρας το διπλό αποτελεί επιλογή.

1120. ΠΟΥΕΜΠΛΑ - ΚΡΟΥΖ ΑΖΟΥΛ

Νίκη μετά από έξι ματς (0-1-5) για την Κρουζ Αζούλ (3-1-5, 1-1-2 εκτός) στο clasico κόντρα στην Πούμας, η ισοπαλία θα ήταν πιο δίκαιο αποτέλεσμα. Τρεις σερί ήττες για την Πουέμπλα, στην έδρα της είναι αποτελεσματική, μετρώντας 4-0-1, ένα μόλις κλικ παραπάνω δίνουμε προς τα αριστερά.

1419. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΝΑΣΙΟΝΑΛ - ΤΣΙΚΟ

Είχε την υπεροχή σε όλη τη διάρκεια του ματς με την Κορουλούα η Νασιονάλ, δεν μπόρεσε να πάρει όμως τους τρεις βαθμούς, μένοντας στο 0-0. Επιτέλους νίκη για την Τσίκο, 3-2 εντός έδρας την Κουκούτα. Αδιάφοροι στην ουσία οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι ήδη σκέφτονται την επόμενη χρονιά. Άσος χωρίς αξία.

1275. ΣΑΝ ΜΑΡΤΙΝ ΣΧ - ΣΑΡΜΙΕΝΤΟ

Ομάδες που αρέσκονται να παίζουν αμυντικά ΣανΜάρτινκαιΣαρμιέντο, 4-7-1 και 7/12 under 2,5 μετράνε εντός οι γηπεδούχοι, 3-5-4 εκτός οι φιλοξενούμενοι μακριά από την έδρα τους, 9 από τα 12 έληξαν under 2,5, λίγα γκολ και πολύ πιθανή ισοπαλία.

1304. ΣΑΝ ΧOΣΕ - ΣΟΛΤ ΛΕΪΚ

Τέσσερα ματς δίχως νίκη για το Σαν Χοσέ (6-5-3 εντός) και δεν μας φαίνεται παράξενο ότι παραμένει εκτός πλέι-οφ προς το παρόν. Το Σολτ Λέικ (3-2-9 εκτός) κέρδισε με 3-0 τους Γκάλαξι και συνεχίζει να παλεύει για τα πλέι-οφ. Το Χ2 στο 1,90 έχει αξία και αποτελεί σκέψη.

1420. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΤΖΟΥΝΙΟΡ - ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΠΑΣΤΟ

Από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες του πρωταθλήματος η Τζούνιορ, προερχόμενη από την εύκολη νίκη με 2-1 κόντρα στην Τολίμα εντός, η οποία ήταν η τρίτη συνεχόμενη. Τεράστια νίκη για την Πάστο εκτός έδρας με 3-1 την Πατριότας. Εντός πρώτης οχτάδας πλέον οι φιλοξενούμενοι. Δεν προκύπτει στοιχηματική ευκαιρία από το ματς.

1276. ΛΑΝΟΥΣ - ΙΝΤΕΠΕΝΤΙΕΝΤΕ

Το ντέρμπι τηςαγωνιστικήςαποτελεί η αναμέτρηση ανάμεσα στηνΛανούςκαι τηνΙντεπεντιέντε. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 με τηνΡίβερ Πλέιτ, μεσοβδόμαδα έμειναν στο εντός έδρας 0-0 με την Ντεφενσόρ Σπόρτινγκ για τοΣουνταμερικάνα. Σε καλή αγωνιστική κατάσταση ηΙντεπεντιέντεκαθώςδεν χάνει στα τελευταία 7 παιχνίδια για το πρωτάθλημα, πρόσφατα κέρδισε και τηνΝουέβαΣικάγο με 2-1 εντός έδρας, για τοΣουνταμερικάναεπικράτησε 1-0 στην Αργεντινή τηςΟλίμπιαΑσουνσιόν. Δύσκολο παιχνίδι για πρόβλεψη, πάμε παρακάτω.

1421. ΠΑΤΡΙΟΤΑΣ - ΙΝΤΕΠ. ΜΕΝΤΕΓΙΝ

Δεύτερη συνεχόμενη ήττα για την Πατριότας, 2-1 εντός κόντρα στην Πάστο με το στόχο της εισόδου στην οχτάδα πλέον να απομακρύνεται. Το μυαλό της στον ημιτελικό του κυπέλλου είχε η Μεντεγίν, παραχωρώντας ισοπαλία 0-0 στην Άγιλας εντός έδρας. Μεσοβδόμαδα ηττήθηκε από την Τζούνιορ στον πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου, ενώ ακολουθεί ο επαναληπτικός. Πιθανό ροτέισον για τους φιλοξενούμενους, κρατάμε τον ασιατικό άσο +0,25.

1302. ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ - ΝΤΑΛΑΣ

Σε μίνι κρίση φαίνεται το Λος Άντζελες, που έχει μείνει χωρίς νίκη για τρία ματς, τελευταίο παιχνίδι η ήττα με 0-3 από το Σολτ Λέικ. Εύκολη ήττα και για το Ντάλλας από το Κάνσας με 1-3 και επίσης δείχνει σε μέτρια κατάσταση. Οι αποδόσεις για κόντρα των Γκάλαξι προκαλούν, αλλά το Ντάλας δεν είναι σε καλή κατάσταση για να το εμπιστευτούμε.

---. ΔΕ ΣΤΡΟΝΓΚΕΣΤ - ΟΥΝΙΒΕΡΣΙΤΑΡΙΟ ΝΤΕ ΣΟΥΚΡΕ

Από μεγάλη νίκη έρχεται η Στρόνγκεστ, περνώντας νικηφόρα από την αφιλόξενη έδρα των Σπορτ Μποϊζ με 2-1. Μόνο πρώτη πλέον στη βαθμολογία η ''Τίγκρε''. Στη μετριότητα κινείται η Σούκρε, αφού τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει είναι πολλά, με πολλούς παίχτες να αποχωρούν από την ομάδα. Προέρχεται από την ισοπαλία 2-2 εντός κόντρα στη Γουίλστερμαν. Άσος.

---. ΧΟΡΧΕ ΓΟΥΙΛΣΤΕΡΜΑΝ - ΜΠΟΛΙΒΑΡ

Άλλη μία ισοπαλία για τους γηπεδούχους, 2-2 εκτός έδρας κόντρα στη Σούκρε, τρίτη συνεχόμενη. Το κλίμα στην ομάδα δεν είναι το καλύτερο, με τους οπαδούς να γκρινιάζουν για το αντιαισθητικό ποδόσφαιρο που παίζει η ομάδα. Τέσσερεις σερί νίκες για τη Μπολίβαρ, η οποία μετά το νωθρό ξεκίνημα ανέβασε στροφές. Δύσκολο ματς, το αφήνουμε στην άκρη.

---. ΜΠΛΟΥΜΙΝΓΚ - ΟΡΙΕΝΤΕ ΠΕΤΡΟΛΕΡΟ

Ντέρμπι μίσους της Σάντα Κρουζ. Από δύο συνεχόμενες νίκες έρχεται η Μπλούμινγκ με τελευταία αυτή κόντρα στη Νασιονάλ Ποτοσί εντός έδρας. Από μεγάλη νίκη προέρχεται η Οριέντε, 6-1 εντός κόντρα στη Ρεάλ Ποτοσί, με τη ψυχολογία να είναι στα ύψη εν όψει του ντέρμπι. Δεν θα μπλέξουμε με σημείο, το under έχει τον πρώτο λόγο.

---. ΛΙΜΠΕΡΤΑΔ - ΟΛΙΜΠΙΑ

Απογοητεύει στις τελευταίες της εμφανίσεις η Λιμπερτάδ, μη μπορώντας να κερδίσει στο πρωτάθλημα ούτε τη Χενεράλ Ντίαζ, μένοντας στο 0-0 αλλά ούτε την Σαπεκοένσε στο Σουνταμερικάνα, ισοφαρίζοντας στο τελευταίο λεπτό του αγώνα. Ακολουθεί ο επαναληπτικός με τη Σαπεκοένσε στη Βραζιλία, με το ροτέισον να είναι δεδομένο. Από μεσοβδόμαδο παιχνίδι για το Σουνταμερικάνα προέρχεται και η Ολίμπια, ήττα 1-0 εκτός έδρας από την Ιντεπεντιέντε, με τον επαναληπτικό να ακολουθεί. No Bet.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ