ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Κυριακής

Ακτινογραφία κουπονιού Κυριακής

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Κυριακής (6/9/2015). Πηγή: Betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Κυριακής.

724. ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ Β' - ΜΑΓΙΟΡΚΑ

Με δυο ήττες έχει ξεκινήσει η Μπιλμπάο Β’, 1-0-1 μετράει η Μαγιόρκα η οποία δείχνει να έχει θέματα στην επίθεση.NoBet.

763. ΚΑΣΙΜΑ - ΤΟΚΥΟ

Επαναληπτικοί των προημιτελικών για το Λιγκ Καπ Ιαπωνίας, μετράει ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ.Ισορροπημένο το πρώτο ματς στην έδρα του Τόκυο, δίκαιο αποτέλεσμα το 2-2, καθώς καμία ομάδα δεν έκανε κάτι παραπάνω για να αξίζει τη νίκη. Μέχρι το 88’ η Κασίμα προηγούταν με 1-2 (είχε μείνει πίσω στο σκορ στο 15’), αλλά δεν κράτησε το διπλό. Το 2-2 δίνει προβάδισμα στην Κασίμα, αφού σκόραρε δύο τέρματα στην αντίπαλη έδρα και έχει τον επαναληπτικό εντός. Ο άσος του 1,80 δεν έχει κανένα ενδιαφέρον, σκέψη αποτελούν τα πολλά τέρματα (στο 1,72 τοover2,5), όμως η γηπεδούχος θα προσπαθήσει να κρατήσει χαμηλά το ρυθμό και μας αποτρέπει από κάποια σκέψη στοover.

766. ΟΥΡΑΒΑ - NΙΪΓΚΑΤΑ

Μέχρι λίγα δευτερόλεπτα πριν λήξει το πρώτο ημίχρονο του πρώτου αγώνα το σκορ ήταν 0-0, από τότε όμως άλλαξε τελείως το ματς και η Νίιγκατα διέσυρε με 5-0 την Ουράβα. Το σκορ δεν είναι απόλυτα δίκαιο. Η Ουράβα δεν έχει ουσιαστικές ελπίδες και περιμένει μόνο ένα θαύμα. Στη λογική ότι η γηπεδούχος θα τα παίξει όλα για όλα στην αρχή του παιχνιδιού, σκεφτόμαστε το ασιατικόover1 στο πρώτο ημίχρονο στο 1,70, όμως η τιμή είναι διαβασμένη και δεν μας αφήνει ουσιαστικό περιθώριο για παιχνίδι.

765. ΝΑΓΚΟΓΙΑ - ΓΚΑΜΠΑ ΟΣΑΚΑ

Ανοιχτούς λογαριασμούς αφήνει το 1-1 στην έδρα της Γκάμπα, που προηγήθηκε στο 6’, λίγο πριν το τέλος (76’) ισοφάρισε η Ναγκόγια. Είχε τα ηνία του αγώνα η γηπεδούχος και θα μπορούσε να είχε σκοράρει δεύτερο τέρμα, την κούραση από τα πολλά ματς σε λίγες μέρες πλήρωσε στο τέλος. Το προβάδισμα ανήκει στη Ναγκόγια που έχει σκοράρει εκτός έδρας και έχει τον επαναληπτικό εντός. Αν η Γκάμπα δεν είχε τη μόνιμη κούραση που έχει θα επιλέγαμε τοDNB της στο 1,70 ή το -0,25 στο 2,00, αφού είναι καλύτερη ομάδα, τώρα θα πάμε πάσο.

764. ΒΙΣΣΕΛ ΚΟΜΠΕ -ΚΑΣΙΒΑ

Ισορροπημένο ήταν το πρώτο παιχνίδι, όμως οι λεπτομέρειες στο δεύτερο ημίχρονο έδωσαν το πολύτιμο και άκρως σημαντικό 0-2 στην Κόμπε. Θεωρούμε ότι θα είναι αρκετά δύσκολο για την Κασίβα να βρει τον τρόπονα πάρει σκορ πρόκρισης, η Κόμπε έδειξε ότι έχει καλή αμυντική λειτουργία και στις αντεπιθέσεις μπορεί να βρει το γκολ. Τοunder 2,5 στο 1,90+ αποτελεί σκέψη για ποντάρισμα.

685. ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΡΟΒΕΡΣ - ΟΞΦΟΡΝΤ

Τηλεοπτικό, αμφότερες έχουν αφήσει καλές εντυπώσεις μέχρις στιγμής, βρισκόμενες στη ζώνη των πλέι-οφ της Λιγκ 2. 3-0-2 το ρεκόρ των Μπρίστολ Ρόβερς, 2-3-0 εκείνο της Όξφορντ, πολύ πιθανή δείχνει η αλληλεξουδετέρωση, με τους μπουκ να μοιράζουν το καρπούζι στη μέση και τοunderνα έχει καθοδικές τάσεις.

707. ΜΟΥΝΣΤΕΡ - ΒΕΡΝΤΕΡ Β

Χωρίς νίκη εντός η Μούνστερ (0-2-1), χωρίς νίκη στα πέντε τελευταία η Βέρντερ Β’ (1-1-4 συνολικά, 1-0-2 εκτός), κανένας λόγος ενασχόλησης.

708. ΝΤΙΝΑΜΟ ΔΡΕΣΔΗΣ - ΤΣΕΜΝΙΤΣΕΡ

Συνεχίζει την επέλασή της η Ντιναμό Δρέσδης (4-2-0, 4/6over2,5, 6/6GG) και ειδικά στην έδρα της είναι καταιγιστική (3-0-0, 3/3over2,5 &GG). Η Τσέμνιτσερ πραγματοποιεί καλή εκκίνηση στο πρωτάθλημα (3-2-1), αλλά έχει μπροστά της την πιο δύσκολη ως τώρα αποστολή της. Σε ακόμα ένα παιχνίδι των γηπεδούχων περιμένουμε να δούμε καλό ρυθμό και πολλά γκολ, στο 2,05 βρίσκουμε τοover 2,5 στηνBet365.

803. ΟΥΝΙΟΝΕ ΣΠΟΡΤΙΒΑ ΣΑΛΕΡΝΙΤΑΝΑ 1919 - ΑΒΕΛΙΝΟ

Ντέρμπι με έντονη αντιπαλότητα το συγκεκριμένο παιχνίδι. Έπειτα από πέντε χρόνια η Σαλερνιτάνα επανήλθε στηSerieB, θα πορευτεί με καινούργιο προπονητή, με τα πρώτα δείγματα της να είναι αρκετά ενθαρρυντικά. Η Αβελίνο έφτασε μέχρι τα πλέι-οφ ανόδου και θα επιχειρήσει μια ανάλογη σεζόν και φέτος, έστω και αν αναγκάστηκε να προχωρήσει σε αντικατάσταση προπονητή μόλις μια μέρα πριν την έναρξη της προετοιμασίας (ο Ατίλιο Τεσέρ πήρε τη θέση του Μάσιμο Ραστέλι που προτίμησε να συνεχίσει στην Κάλιαρι). Ενθουσιασμός από τη μια, εμπειρία από την άλλη, πιθανή φαντάζει η αλληλεξουδετέρωση.

804. ΤΡΑΠΑΝΙ - ΤΕΡΝΑΝΑ

Ενισχυμένη εμφανίζεται η Τράπανι, θέλει να πραγματοποιήσει μια καλύτερη σεζόν σε σχέση με την περσινή που την βρήκε να εξασφαλίζει τη σωτηρία της την προτελευταία αγωνιστική. Δεν είναι καλοί οι οιωνοί για την Τερνάνα, υπάρχουν οικονομικά προβλήματα στο σύλλογο, η προετοιμασία ξεκίνησε με καθυστέρηση και δεν μπορεί να γίνει λόγος για οτιδήποτε άλλο πέρα από την παραμονή. Σε καλύτερη κατάσταση για την πρεμιέρα δείχνει η Τράπανι, ικανοποιητικός ο ασιατικός άσος -0,5 στο 2,025 τηςBet365.

807. ΠΡΟ ΒΕΡΤΣΕΛΙ - ΒΙΡΤΟΥΣ ΛΑΝΤΣΙΑΝΟ

Κατάφερε, έστω και στο παρά ένα, να μείνει στην κατηγορία η Προ Βερτσέλι, η Λαντσιάνο πραγματοποίησε μια αδιάφορη σεζόν πέρυσι, που τη βρήκε να τερματίζει στο μέσο του πίνακα, μακριά από κινδύνους. Δεν βγαίνει ακόμα άκρη, θα περιμένουμε πρώτα να πάρουμε μια γεύση από τις δυο ομάδες.

808. ΛΙΒΟΡΝΟ - ΠΕΣΚΑΡΑ

Πρεμιέρα τηςSerie B.Δεν κατάφερε να μπει στα πλέι-οφ ανόδου η Λιβόρνο πέρυσι, πάντως η διοίκηση ανανέωσε την εμπιστοσύνη της στον Κρίστιαν Πανούτσι. Η Πεσκάρα έφτασε μέχρι τον τελικό των πλέι-οφ, εκεί όμως δεν μπόρεσε να υπερισχύσει της Μπολόνια, στον πάγκο συνεχίζει φυσικά ο Μάσιμο Όντο, ενώ το ρόστερ δείχνει καλύτερο από πέρυσι. Αρκετές απουσίες θα έχουν οι δυο ομάδες, παιχνίδι για εξαγωγή συμπερασμάτων το συγκεκριμένο.

809. ΜΟΝΤΕΝΑ - ΒΙΤΣΕΝΤΖΑ

Πρεμιέρα τηςSerie B.Δεν κατάφερε να μπει στα πλέι-οφ ανόδου η Λιβόρνο πέρυσι, πάντως η διοίκηση ανανέωσε την εμπιστοσύνη της στον Κρίστιαν Πανούτσι. Η Πεσκάρα έφτασε μέχρι τον τελικό των πλέι-οφ, εκεί όμως δεν μπόρεσε να υπερισχύσει της Μπολόνια, στον πάγκο συνεχίζει φυσικά ο Μάσιμο Όντο, ενώ το ρόστερ δείχνει καλύτερο από πέρυσι. Αρκετές απουσίες θα έχουν οι δυο ομάδες, παιχνίδι για εξαγωγή συμπερασμάτων το συγκεκριμένο.

810. ΠΕΡΟΥΤΖΙΑ - ΚΟΜΟ

Ως τα πλέι-οφ ανόδου έφτασε πέρυσι η Περούτζια, εκεί η πορεία της τερματίστηκε στον πρώτο γύρο. Παρά την καλή πορεία, έγιναν πολλές αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας, ενώ θα έχει και νέο προπονητή, τον Πιερπάολο Μπίζολι. Ύστερα από 12 χρόνια η Κόμο συμμετέχει ξανά στη δεύτερη κατηγορία και θα πρέπει να παλέψει πολύ για να σωθεί. Με σκεπτικισμό αντιμετωπίζουμε τις κινήσεις που έγιναν στην Περούτζια, απορρίπτουμε σε κάθε περίπτωση το χαμηλό άσο.

813. ΝΟΒΑΡΑ - ΛΑΤΙΝΑ

Έπειτα από απουσία ενός χρόνου, η Νοβάρα επανήλθε στηSerieB, με στόχο της να αποτελεί η άνετη παραμονή στην κατηγορία. Η Λατίνα απογοήτευσε πέρυσι, σώθηκε στο τέλος ενώ και η φετινή σεζόν έχει ξεκινήσει με γκρίνια λόγω της εντός έδρας ήττας με 1-4 από την Πάβια, που σήμανε τον αποκλεισμό της από το κύπελλο. Σε αποδόσεις φαβορί προσφέρονται οι νεοφώτιστοι, δεν θα διαφωνήσουμε με την προσέγγιση αυτή.

664. ΜΠΕΡΤΟΝ - ΚΟΒΕΝΤΡΙ

Τηλεοπτικό, στα πέναλτι αποκλείστηκε στο Λιγκ Τρόφι η Μπέρτον, που έχει κάνει εξαιρετικό μπάσιμο στη Λιγκ 1 (4-0-1), δυνατή και η Κόβεντρι (3-1-1) αλλά θα στερηθεί των καλύτερο φορ της Άρμστρονγκ (5 αγ./5 γκολ) λόγω διεθνών υποχρεώσεων. Μπορεί να πάει οπουδήποτε.

580. ΣΑΠΕΚΟΕΝΣΕ - ΠΟΝΤΕ ΠΡΕΤΑ

Αναμέτρηση για τα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας, στο +5 και +4 αντίστοιχα Σαπεκοένσε και Πόντε Πρέτα από τη ζώνη του υποβιβασμού. Δυνατή στο γήπεδο της η Σαπεκοένσε (7-2-2) έχοντας κερδίσει μεταξύ άλλων ομάδες που χτυπούν τον τίτλο (Ατλέτικο Μινέιρο, Γκρέμιο), η «μακάκα» από την άλλη αγνοεί τη νίκη στις οκτώ τελευταίες εξόδους της (0-4-4). Ελαφρύ προβάδισμα οι γηπεδούχοι, τα σκορ 1-0/2-0/2-1 με κάλυψη το 1-1 δίνουν συνδυαστικά 2,08 απόδοση στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

584. ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ - ΦΙΓΚΕΪΡΕΝΣΕ

Νίκη ψυχολογίας πέτυχε μεσοβδόμαδα η Κρουζέιρο με την Πόντε Πρέτα αφού το νικητήριο τέρμα ήρθε στις καθυστερήσεις, κόντρα στην αξιόμαχη Φιγκεϊρένσε θα ντεμπουτάρει ο Μάνο Μενέζες. Εκτίμηση μας πως οι φιλοξενούμενοι δεν θα παραδοθούν εύκολα, το ασιατικό διπλό +1,25 στο 1,725 της Bet365μπορεί να αποτελέσει επιλογή. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

725. ΓΙΑΓΚΟΣΤΕΡΑ - ΑΛΑΒΕΣ

Με το αριστερό έχει μπει στο πρωτάθλημα η Γιαγκοστέρα, μετράει 2/2 ήττες χωρίς ακόμα να έχει σκοράρει, πάντως στο τελευταίο στην έδρα της Λούγκο έδειξε βελτιωμένη εικόνα στα μετόπισθεν. Η Αλαβές βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας με 2/2 νίκες και καλές εμφανίσεις και σε αποδόσεις αουτσάιντερ έχει νόημα να τη στηρίξουμε.

726. ΟΒΙΕΔΟ - ΑΛΜΠΑΘΕΤΕ

Χωρίς νίκη αμφότερες μέχρι στιγμής, 0-1-1 η νεοφώτιστη Οβιέδο, 0-2-0 η Αλμπαθέτε, και οι δυο έρχονται από κάκιστες εμφανίσεις στα πιο πρόσφατα παιχνίδια τους. Δείχνουν να είναι ακόμα ασύνδετες στην άμυνα, κρατάμε τοGG στο 2,00 του Stoiximan .

727. ΠΟΝΦΕΡΑΝΤΙΝΑ - ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ

Μια νίκη (2-0 εντός την Έλτσε) και μια ήττα (0-1 εκτός από τη Μαγιόρκα) μετράει η Πονφεραντίνα, η ήττα της πάντως ήταν άδικη αφού δεν υστέρησε των αντιπάλων, ενώ και το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση προήλθε από αμφισβητούμενο πέναλτι. Η Βαγιαδολίδ έχει επίσης απολογισμό 1-0-1 (ήττα εκτός από Κόρδοβα, νίκη εντός επί της Αλκορκόν), χωρίς πάντως να έχει ικανοποιήσει σε κανένα από τα δυο παιχνίδια της. Ένα κλικ πιο έτοιμοι δείχνουν να είναι οι γηπεδούχοι.

728. ΚΟΡΔΟΒΑ - ΑΛΚΟΡΚΟΝ

Μια νίκη (1-0 τη Βαγιαδολίδ) και μια ήττα (1-3 από τη Λεγανές) ο ως τώρα απολογισμός για την Κόρδοβα με εκ διαμέτρου αντίθετες εμφανίσεις (εξαιρετική στην πρεμιέρα, τραγική στο τελευταίο). Η Αλκορκόν μετράει 0-1-1 χωρίς να έχει να επιδείξει κάτι το ιδιαίτερο πλην της καλής εικόνας της αμυντικής της γραμμής. Πολύ μπερδεμένο δείχνει, προχωράμε παρακάτω.

963. ΚΟΜΠΡΕΣΑΛ - ΣΑΝ ΛΟΥΙΣ

Τρίτη συνεχόμενη ήττα για την περσινή πρωταθλήτρια Κομπρεσάλ, 3-1 εκτός κόντρα στην Κονσεπσιόν. Αμυντικά προβλήματα παρουσιάζουν οι γηπεδούχοι, έχοντας δεχτεί δέκα γκολ σε τέσσερα ματς. Χωρίς νίκη μετά από τέσσερεις αγώνες η νεοφώτιστη Σαν Λουίς, η οποία αφήνει πολύ κακές εντυπώσεις με την απόδοσή της στο πρωτάθλημα. Πρώτο σημείο τοover, δεύτερο ο άσος.

814. ΜΠΑΡΙ - ΣΠΕΤΣΙΑ

Να κάνει επιτέλους το βήμα παραπάνω θα επιδιώξει η Μπάρι, στόχος είναι η άνοδος, με τον Ντάβιντε Νικόλα να παραμένει στον πάγκο και το ρόστερ να γεμίζει με έμπειρους ποδοσφαιριστές. Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Σπέτσια βρέθηκε στα πλέι-οφ ανόδου, χωρίς να κατορθώσει να περάσει από τον πρώτο γύρο, με το στόχο της για φέτος να παραμένει ο ίδιος. Δυο από τις πιο φιλόδοξες ομάδες της κατηγορίας συγκρούονται εδώ, περιμέναμε πιο σφιχτό το σετ αφού οι διαφορές των δυο αντιπάλων δεν είναι τόσο μεγάλες.

1145. ΟΥΑΛΙΑ - ΙΣΡΑΗΛ

Μετά από 57 ολόκληρα χρόνια η Ουαλία εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα βρεθεί στην πρώτη μεγάλη διοργάνωση. Έφυγε νικήτρια δίκαια και από την Κύπρο (0-1) παίζοντας καλό ποδόσφαιρο ενώ κράτησε απαραβίαστη την εστία της για 4ο διαδοχικό ματς. Το Ισραήλ δεν ζορίστηκε καθόλου με την Ανδόρρα αλλά στο Κάρντιφ αναμένεται να λυγίσει, στο 1,90 παίζεται ο άσος στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1146. ΜΑΛΤΑ - ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ

Παιχνίδι χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον αυτό μεταξύ της Μάλτας και του Αζερμπαϊτζάν, μοναδικός στόχος των δυο ομάδων ως την ολοκλήρωση του ομίλου είναι η αποφυγή της τελευταίας θέσης. Προβλήματα στην επίθεση βγάζουν οι Μαλτέζοι, συμπαγείς αμυντικά οι Αζέροι με τον Προσινέτσκι στον πάγκο, υπάρχουν τα συστατικά για να δούμε ένα ματς που θα έχει λίγα γκολ, αξιόλογη επιλογή ο συνδυασμός του under 3,5 & NG στο 1,70 του Stoiximan .Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1147. ΝΟΡΒΗΓΙΑ - ΚΡΟΑΤΙΑ

Κρισιμότατο το παιχνίδι για τις δυο ομάδες, με νίκη θα κάνουν το πιο σημαντικό βήμα προκειμένου να πάρουν την πρόκριση για τα γήπεδα της Γαλλίας.Η σημασία του αγώνα είναι τέτοια που προμηνύει ένα σφιχτό ματς, αφού καμία από τις δυο δεν θα θελήσει να ρισκάρει χωρίς λόγο και να κινδυνέψει με μια επώδυνη ήττα. Θεωρούμε ότι αμφότερες θα μπουν στον αγωνιστικό χώρο με πρωταρχικό στόχο να προσέξουν τα μετόπισθεν, κάτι που δίνει αξία στο να έχουμε ισοπαλία στο πρώτο ημίχρονο, με τον Stoiximan να προσφέρει το γεγονός αυτό σε απόδοση 1,97.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1148. ΤΟΥΡΚΙΑ - ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Χαρακτήρα τελικού έχει ο αγώνας ανάμεσα στην Τουρκία και την Ολλανδία, με το νικητή να παραμένει στη μάχη της απευθείας πρόκρισης και να κάνει το μεγάλο βήμα για την τρίτη θέση, ενώ ο χαμένος δύσκολα θα μείνει αρκετά πίσω. Κακή η ψυχολογία και στις δύο ομάδες, όπως κακή είναι και η αμυντική τους διάταξη, μιας και δέχονται γκολ στα 6/7 παιχνίδια οι γηπεδούχοι και στα 5/7 οι φιλοξενούμενοι. Η λογική λέει πως θα προσέξουν πολύ τα νώτα τους αμφότερες, όμως αποδεδειγμένα έχουν πολλά προβλήματα στα μετόπισθεν, ενώ είναι δεδομένη η επιθετική τους ποιότητα και τοGGτου 1,83 στηνBet365, το οποίο αποτελεί και επιλογή.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1149. ΛΕΤΟΝΙΑ - ΤΣΕΧΙΑ

Η Λετονία πλέον ελπίζει μόνο σε ένα θαύμα για να τερματίσει στην πρώτη τριάδα του ομίλου και κάτι τέτοιο φαίνεται να γνωρίζει και ο προπονητής της, Μάριαν Πάχαρς, ο οποίος πραγματοποιεί ανανέωση στο ρόστερ, αποβλέποντας στο μέλλον. Εντυπωσιάζει η Τσεχία, που βρίσκεται πολύ κοντά στην πρόκριση για τα τελικά τουEURO2016 στα γήπεδα της Γαλλίας και με νίκη στη Ρίγα θα κάνει ακόμα ένα σημαντικό βήμα. Οι γηπεδούχοι δέχτηκαν γκολ στα 6/7 παιχνίδια των προκριματικών, ενώ οι φιλοξενούμενοι σκοράρουν κατά ριπάς (7/7), όμως η εστία τους παραβιάστηκε σε όλα τους τα ματς (7/7). Ξεκάθαρη επιλογή τοGG, το οποίο προσφέρεται στο υψηλότατο 2,10 στηνBet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

729. ΛΕΓΚΑΝΕΣ - ΣΑΡΑΓΟΣΑ

Δυο πρόσωπα έχει παρουσιάσει ως τώρα η Λεγανές (1-0-1, 2/2over2,5 &GG), κάκιστη απέναντι στην Αλμερία στην πρεμιέρα, πολύ καλή στο τελευταίο απέναντι στην Κόρδοβα. Η Σαραγόσα έρχεται από την πρώτη νίκη της σεζόν επί της Αλμερία (3-2, το γκολ της νίκης στις καθυστερήσεις), ενώ την πρώτη αγωνιστική έμεινε στο 2-2 στην έδρα της Μιραντές. Επιθετικές αρετές επιδεικνύουν αμφότερες, κρατάμε τοGG στο 2,00 και τοover 2,25 στο 2,05 τηςBet365.

730. ΑΛΜΕΡΙΑ - ΟΣΑΣΟΥΝΑ

Αμυντικά κενά και δημιουργικές αρετές παρουσιάζει η Αλμερία (1-0-1, 2/2over2,5 &GG), η Οσασούνα με όπλο την άμυνα (μηδέν γκολ παθητικό) έχει ήδη δυο νίκες επί της Γιαγκοστέρα (2-0 εκτός) και της Μιραντές (1-0 εντός). Η αφέλεια που βγάζει η Αλμερία μας στρέφει προς τα δεξιά, ικανοποιητικό το Χ2 στο 1,95 τηςBet365.

964. ΑΝΤΟΦΑΓΑΣΤΑ - ΟΥΝ. ΚΟΝΣΕΠΣΙΟΝ

Απογοητεύουν οι γηπεδούχοι, οι οποίοι παραμένουν χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα μετά από τέσσερεις αγωνιστικές (0-2-2). Προέρχονται από την ήττα με 1-0 εκτός έδρας κόντρα στην Κόλο Κόλο. Από τις εκπλήξεις του πρωταθλήματος ως τώρα η Κονσεπσιόν (3-0-1), προερχόμενη από τη νίκη 3-1 εντός κόντρα στην Κομπρεσάλ. Ασιατικό διπλό 0:0.

1150. ΙΣΛΑΝΔΙΑ - ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ

Διάχυτος ο ενθουσιασμός στις τάξεις της Ισλανδίας, που βρίσκεται πολύ κοντά στην πρώτη της συμμετοχή σε μεγάλη διοργάνωση και με νίκη κόντρα στο αδύναμο Καζακστάν θα σφραγίσει το εισιτήριο της πρόκρισης στοEUROτης Γαλλίας. Σάκος του μποξ στον όμιλο το Καζακστάν, που αναμένεται να λάβει μέρος στη γιορτή των Ισλανδών και να συμμετάσχει και αυτό στο πάρτι. Επιλογή ο συνδυασμός άσου καιover 2,5 στο 2,02 του Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1151. ΚΥΠΡΟΣ - ΒΕΛΓΙΟ

Δύσκολα τα πράγματα για την Κύπρο μετά την εντός έδρας ήττα από την Ουαλία, βρίσκεται στο -3 από τα μπαράζ και με το πρόγραμμα που έχει ως το φινάλε (Βέλγιο εντός, Ισραήλ εκτός, Βοσνία εντός) δείχνει να αποχαιρετά το όνειρο της συμμετοχής στα τελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Από το εντός έδρας 3-1 επί της Βοσνίας έρχεται το Βέλγιο, σε ένα παιχνίδι που απέδειξε ότι βρίσκεται ένα σκαλί πάνω από τις υπόλοιπες ομάδες του γκρουπ. Δεν έχει εξασφαλίσει ακόμα το απευθείας εισιτήριο για τα γήπεδα της Γαλλίας, αλλά το πρόγραμμα του είναι βατό (μετά την Κύπρο θα αντιμετωπίσει την Ανδόρα εκτός και το Ισραήλ εντός). Μεγάλη η ποιοτική διαφορά των δυο ομάδων, περιμένουμε από τους φιλοξενούμενους να φτάσουν εύκολα ή δύσκολα στη νίκη.

1152. ΙΤΑΛΙΑ - ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

Ευκαιρία για την Ιταλία προκειμένου να εδραιωθεί στην πρώτη θέση του γκρουπ και να εξασφαλίσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα την απευθείας πρόκριση για τα γήπεδα της Γαλλίας. Δύσκολα τα πράγματα για τη Βουλγαρία, δεν δείχνει ικανή να καλύψει τη διαφορά από τις ομάδες που προπορεύονται και η εικόνα της στον αγωνιστικό χώρο δεν αφήνει ιδιαίτερα περιθώρια αισιοδοξίας. Αντί του απλού άσου που πληρώνει λίγο, θα προτιμήσουμε τη νίκη των Ιταλών με 1 ή 2 γκολ διαφορά, γεγονός που αποδίδει συνδυαστικά 1,94 σε Bet365 και Stoiximan .Διαβάστε περισσότερα εδώ .

585. ΓΚΡΕΜΙΟ - ΓΚΟΪΑΣ

Συνεχίζει την πορεία πρωταθλητισμού η Γκρέμιο, νέα νίκη εκτός έδρας με 2-0 κόντρα στη Φιγκεϊρένσε. Στους οχτώ βαθμούς πλέον από την κορυφή. Εντός παραμένει αήττητη, έχοντας ρεκόρ 8-3-0. Σημαντική νίκη για την Γκοϊάς, 1-0 εντός την Παλμέιρας. Δύο βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού βρίσκονται οι φιλοξενούμενοι. Ο ασιατικό άσος -0,75 αποτελεί επιλογή.

587. ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ - ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ

Λίγη για ακόμα μία φορά φάνηκε εκτός έδρας η Παλμέιρας, γνωρίζοντας την ήττα με 1-0 από την Γκοϊάς. Εντός παραδοσιακά δυνατή, με φετινό ρεκόρ 7-2-2. Το τρένο της Κορίνθιανς δε σταματά πουθενά. Νέα νίκη την προηγούμενη αγωνιστική με 2-0 εντός τη Φλουμινένσε. Με τέτοιες εμφανίσεις δύσκολα θα χάσει το πρωτάθλημα η Κορίνθιανς. 3-2-1 τα τελευταία έξι υπέρ της Κορίνθιανς. Ασιατικό διπλό +0,25.

593. ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ - ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ

Μεγάλο ντέρμπι με αντιπαλότητα. Τρεις σερί ήττες για τους γηπεδούχους, οι οποίοι δεν πατάνε καλά τελευταία. Σε αντίθετη τροχιά η Φλαμένγκο, με τρεις νίκες στη σειρά, τελευταία αυτή κόντρα στην Αβαΐ με 3-0 εντός. Μοιρασμένη η προϊστορία. Θα μείνουμε μακριά.

594. ΑΒΑΪ - ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ

Ντέρμπι ουραγών, από αυτά που χαρακτηρίζονται εξάποντα. Από ήττα προέρχονται οι γηπεδούχοι (3-0 κόντρα στη Φλαμένγκο εκτός), δείχνοντας για άλλη μία φορά την ανικανότητά τους να πάρουν αποτέλεσμα εκτός έδρας. Πέντε ματς χωρίς ήττα για την Κοριτίμπα (3-2-0), η οποία προέρχεται από την ισοπαλία χωρίς τέρματα εντός κόντρα στη Σπορτ Ρεσίφε. Χ2.

696. ΝΟΥΕΒΑ ΣΙΚΑΓΟ - ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΪΤ

Δεν επιτρέπεται νέα ''γκέλα'' για τη Ρίβερ, διπλό.

1003. ΑΓΚΟΥΙΛΑΣ ΝΤΟΡΑΝΤΑΣ - ΟΝΣΕ ΚΑΛΝΤΑΣ

Παρατεταμένο ντεφορμάρισμα για την Άγκιλας Ντοράδας, η οποία αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα στο σκοράρισμα. Προέρχεται από την ισοπαλία 1-1 κόντρα στην Πατριότας εντός έδρας. Σε αντίθετη τροχιά η Όνσε Κάλντας, η οποία συμπλήρωσε τέσσερα παιχνίδια χωρίς ήττα (3-1-0). Προέρχεται από τη νίκη με 1-0 κόντρα στη Σάντα Φε. Επιλογή το ασιατικό διπλό +0,25.

1065. ΟΛΙΜΠΙΑ ΑΣΟΥΝΣΙΟΝ - ΧΕΝΕΡΑΛ ΝΤΙΑΖ

Κατώτερη του αναμενόμενου η Ολίμπια στο προηγούμενο παιχνίδι κόντρα στη Σαν Λορέντζο, έμεινε στο 1-1. Νέα ισοπαλία για τη Χενεράλ Ντίαζ, τέταρτη συνεχόμενη, 1-1 εκτός με την Σαντανί. Η διαφορά κλάσης είναι τεράστια, αναμένεται εύκολη νίκη για τους γηπεδούχους, ασιατικός άσος -0,75.

698. ΣΑΝ ΜΑΡΤΙΝ ΣΧ - ΒΕΛΕΖ ΣΑΡΣΦΙΛΝΤ

Ήττα μετά από δύο μήνες για τη Σαν Μαρτίν στο πρωτάθλημα, 2-0 εκτός κόντρα στην Αλντοσίβι. Εντός παραμένει αήττητη, έχοντας όμως πολλές ισοπαλίες (3-7-0). Επιτέλους νίκη για τη Βέλεζ μετά από πολύ καιρό στο πωτάθλημα (2-1 εντός τη Ντεφένσα). Δεν είναι η ομάδα φόβητρο του παρελθόντος οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι θα αρκεστούν σε μία θέση στο μέσο της βαθμολογίας. Η ισοπαλία δε θα χαλάσει κανέναν.

965. ΟΥΝ. ΚΑΤΟΛΙΚΑ - ΟΥΝΙΟΝ ΛΑ ΚΑΛΕΡΑ

Πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα για την Κατόλικα, 2-0 εκτός κόντρα στην Εσπανιόλα. Δεν εντυπωσίασαν οι γηπεδούχοι με την απόδοσή τους, δίκαια ηττήθηκαν. Κατώτερη των περιστάσεων για άλλη μία φορά η Ουνιόν Λα Καλέρα, γνώρισε την ήττα εντός έδρας με 2-1 από την Άουνταξ Ιταλιάνο. Άσος χωρίς αξία.

1004. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΟΥΙΛΑ - ΝΤΕΠΟΡΤΕΣ ΤΟΛΙΜΑ

Δεύτερη σερί ήττα για την Ουΐλα, 2-0 εντός κόντρα στη Μεντεγίν, δικαιούταν όμως βάσει ευκαιριών κάτι παραπάνω. Σε φόρμα η Τολίμα (3-1-0 στα τέσσερα τελευταία), προέρχεται από τη νίκη με 3-0 κόντρα στην Κουκούτα εντός. Μεσοβδόμαδα αποκλείστηκε από τη συνέχεια του κυπέλλου, μένοντας στο 1-1 με την Τζούνιορ. Θα βγάλει κούραση η Τολίμα, όμως η Ουΐλα δεν μας εμπνέει για να την εμπιστευτούμε, πάσο.

699. ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ - ΣΑΝ ΛΟΡΕΝΤΖΟ

Μεγάλο ντέρμπι κόντρα στους δύο διεκδικητές του τίτλου. Πρωτοπόρος η Μπόκα με 49 βαθμούς, δύο περισσότερους από τη δεύτερη Σαν Λορέντζο. Από τη δύσκολη νίκη στην έδρα της Χιμνάσια προέρχεται η Μπόκα, από τη λευκή ισοπαλία εντός έδρας κόντρα στην Μπάνφιλντ η Σαν Λορέντζο. Δεν θα μπλέξουμε με σημείο, θα κάτσουμε να απολαύσουμε τον αγώνα.

600. ΣΠΟΡΤ ΡΕΣΙΦΕ - ΣΑΝΤΟΣ

Ξεφούσκωσε η Σπορτ Ρεσίφε μετά το δυνατό ξεκίνημα, αγνοεί τη νίκη στο πρωτάθλημα για δύο μήνες. Προέρχεται από τη λευκή ισοπαλία εκτός έδρας κόντρα στην Κοριτίμπα. Σε φανταστική φόρμα η Σάντος, τρίτη νίκη στη σειρά, 3-1 εντός την Σαπεκοένσε. Δεν τα πάει καλά η Σάντος στην έδρα της Σπορτ Ρεσίφε, 4-1-1 τα έξι τελευταία. Το αφήνουμε στην άκρη.

1005. ΙΝΤΕΠ. ΣΑΝΤΑ ΦΕ - ΛΟΣ ΜΙΓΙΟΝΑΡΙΟΣ

Ήττα μετά από καιρό για τη Σάντα Φε, 1-0 εκτός κόντρα στην Όνσε Κάλντας. Εντός παραμένει αήττητη με ρεκόρ 3-2-0. Επιτέλους νίκη για τη Μιγιονάριος μετά από τέσσερεις αγωνιστικές (2-0 εντός την Άγκιλας Ντοράδας). 1-2-2 το εκτός έδρας ρεκόρ της Μιγιονάριος. Ελαφρύ προβάδισμα στον άσο.

700. OΛΙΜΠΟ - ΟΥΝΙΟΝ ΣΑΝΤΑ ΦΕ

Από τη λευκή ισοπαλία κόντρα στην Μπελγράνο προέρχεται η Ολίμπο, η οποία αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα στο σκοράρισμα (έχει να σκοράρει στο πρωτάθλημα από τις αρχές Αυγούστου). Ντεφορμέ η Ουνιόν, νέα ήττα με 1-0 εντός κόντρα στη Ροζάριο. 3-4-3 το εκτός έδρας ρεκόρ.NoBet.

1066. ΛΙΜΠΕΡΤΑΔ - ΡΟΥΜΠΙΟ ΝΟΥ

Κόλλησε στο 0-0 η Λιμπερτάδ στο ντέρμπι κόντρα στη Σέρο Πορτένιο, δικαιούταν κάτι παραπάνω από το ματς. Τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες για τους γηπεδούχους, οι οποίοι απέχουν πλέον εφτά βαθμούς από την κορυφή. Δύο φορές προηγήθηκε η Ρούμπιο Νου κόντρα στην Λουκένιο, δύο φορές την πλήγωσαν τα αμυντικά της κενά, μένοντας τελικά στο 2-2. Πρώτο σημείο ο ασιατικός άσος -0,75, δεύτερο σημείο τοover.

1067. ΓΚΟΥΑΡΑΝΙ ΑΣΟΥΝΣΙΟΝ - ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΚΑΠΙΑΤΑ

Καμία σχέση δεν έχει η φετινή Γκουαρανί με την ομάδα που εντυπωσίασε στο Απερτούρα. Νέα ήττα, δεύτερη συνεχόμενη από τη μισητή αντίπαλό Σέρο Πορτένιο με 1-0 εκτός. Δεύο σερί ήττες και για την Καπιατά, τελευταία αυτή κόντρα στη Λουκένιο με 5-1 εκτός. Άσος χωρίς αξία.

719. ΚΟΛΟΜΠΟΥΣ -ΝΤΑΛΑΣ

Εκτός έδρας νίκη με 1-2 για το Κολόμπους (8-4-2 εντός) επί τηςNYC, δίκαιο αποτέλεσμα, καθώς αξιοποίησε αρκετά καλά τις τρύπες στην άμυνα της αντιπάλου. Αυτό ήταν το έβδομο σερίover2,5 για την μετρ του είδους. Το Ντάλας (3-3-6 εκτός) κέρδισε με 2-0 το Σολτ Λέικ και συνεχίζει να παίζει αρκετά καλά εντός έδρας, κάτι που δεν καταφέρνει μακριά απ’ αυτήν. Αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο καλές ομάδες, λόγω έδρας θα δίναμε τον πρώτο λόγο στο Κολόμπους, αλλά οι σημαντικότατες απουσίες που έχουν οι δύο ομάδες (ειδικά στην επίθεση) μας απομακρύνουν.

1006. ΝΤΕΠ. ΚΟΥΚΟΥΤΑ - ΑΛΙΑΝΖΑ ΠΕΤΡΟΛΕΡΑ

Στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα η Κουκούτα μόλις με πέντε βαθμούς. Προέρχεται από την ήττα, τρίτη στη σειρά, με 3-0 κόντρα στην Τολίμα. Η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος είναι η Πετρολέρα, η οποία μετά από εννιά αγωνιστικές οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος. Προέρχεται από τη λευκή ισοπαλία στην έδρα της Κορουλούα. Οι αποδόσεις δεν αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα, θα πάμε με το ασιατικό διπλό +0,25.

701. ΡΑΣΙΝΓΚ ΚΛΟΥΜΠ - ΧΙΜΝΑΣΙΑ ΛΑ ΠΛΑΤΑ

Δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε δύο φορμαρισμένες ομάδες. Ελαφρύ προβάδισμα στον άσο λόγω της κούρασης που θα βγάλει η Χιμνάσια από το μεσοβδόμαδο παιχνίδι κυπέλλου, όπου αποκλείστηκε. Η απογοήτευση είναι μεγάλη στους φιλοξενούμενους, το κύπελλο ήταν ένας από τους στόχους της σεζόν.

1007. ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΚΑΛΙ - ΚΟΡΤΟΥΛΟΥΑ

Από ήττα προέρχεται η πρωταθλήτρια του Απερτούρα Ντεπορτίβο Κάλι, 3-1 εκτός κόντρα στη Τζούνιορ. Στόχος η είσοδος στη οχτάδα, 2-2-1 το εντός έδρας ρεκόρ. Αρνείται να χάσει η Κορτουλούα, παραμένει για τέσσερεις αγωνιστικές χωρίς ήττα (1-3-0). προέρχεται από τη λευκή ισοπαλία εντός έδρας κόντρα στην Πετρολέρα. Οι τιμές του άσου δεν αντικατοπτρίζουν τη δυσκολία της αναμέτρησης.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ