ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Κυριακής

Ακτινογραφία κουπονιού Κυριακής

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα πιο σημαντικά παιχνίδια του κουπονιού του Κυριακής.

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα πιο σημαντικά παιχνίδια του κουπονιού του Κυριακής.

579. ΣΕΟΝΓΚΝΑΜ - ΓΙΕΟΝΜΠΟΥΚ

Εντέκατο συνεχόμενο ματς δίχως ήττα (7-4-0) για τη γηπεδούχο Σέονγκναμ και τρίτη συνεχόμενη νίκη (όλες με μηδέν παθητικό) αυτή με 1-0 επί της Μπουσάν. Δείχνει σε άριστη κατάσταση και στόχος της είναι να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό στις τελευταίες αγωνιστικές και έπειτα στα πλέι-οφ για να μπορέσει να συμμετάσχει στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ της Ασιατική ηπείρου. Η αντίπαλος της στο τωρινό ματς θα είναι η δυσκολότερη που θα μπορούσε να έχει, δηλαδή η πρωτοπόρος Τζέονμπουκ Μότορς (6-3-3 εκτός) που βρίσκεται σταθερά στην πρώτη θέση. Η οποία, όμως, στα τελευταία τρία ματς πρωταθλήματος έχει δύο ήττες (0-3 εκτός έδρας από την Ποχάνγκ και 0-1 εντός έδρας από την Ιντσεόν) και μία οριακή νίκη (2-1 τη Τζέονναμ, με ανατροπή στα τελευταία πέντε λεπτά). Την Τέταρτη έμεινε στο 0-0 εντός έδρας με τη Γκάμπα Οσάκα για το πρώτο ματς των «8» του Ασιατικού Τσάμπιονς Λιγκ. Τη μίνι κρίση που δείχνει να περνά η Τζέονμπουκ, μπορεί αν εκμεταλλευτεί η γηπεδούχος, όμως το 0:0 που βρίσκεται τοline δεν μας αφήνει να ποντάρουμε.

550. ΚΑΣΙΒΑ - ΒΕΝΤΦΟΡΕΤ ΚΟΦΟΥ

Τρίτη καθαρή νίκη για την Κασίβα χωρίς να δεχτεί γκολ, 2-0 τη Ματσουμότο. 6-0-2 στη Β’ φάση του πρωταθλήματος και δείχνει σε αρκετά καλή κατάσταση. Μετά τα τέσσερα παιχνίδια δίχως νίκη η Κόφου κέρδισε με 1-0 την Κόμπε. Έδειξε καλό πρόσωπο κυρίως λόγω της ανυπαρξία της αντιπάλου της, δεν πιστεύουμε ότι θα παίξει τόσο καλά και σήμερα. Η γηπεδούχος πιστεύουμε θα κερδίσει, το 1,90 είναι παραπάνω από δίκαιο.

551. ΓΚΑΜΠΑ ΟΣΑΚΑ - ΣΟΝΑΝ

Η Γκάμπα βρήκε τη νίκη απέναντι στη Σιμίζου με 1-0, μεστή εμφάνιση και δίκαιη νίκη. Την Τετάρτη έπαιξε με τη Γιέονμπουκ στην Κορέα για το Ασιατικό Τσάμπιονς Λιγκ και έμεινε στο 0-0. Στις 16/9 ο επαναληπτικός, δεν έχει βάθος στο ρόστερ της και βγάζει κούραση. Η Σόναν κέρδισε με 2-1 την Καβασάκι, έπαιξε αρκετά καλά και φάνηκε ότι τα τρεξίματα και η ενέργεια που βγάζει είναι από τα βασικά της όπλα. Η κούραση και τα βαριά πόδια, εναντίον με τα νιάτα και την ενέργεια, το +0,75 στο 1,90 έχει αξία.

580. ΠΟΧΑΝΓΚ - ΣΟΥΓΟΝ

Έκτο ματς δίχως ήττα (3-3-0) για την Ποχάνγκ (5-3-5 εντός) και ο στόχος των πλέι-οφ (που τον αξίζει) είναι πλέον κοντά και θεωρείται ένα από τα φαβορί για να τερματίσει στην εξάδα. Δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία (0-0) με τη Τζέονναμ, παρότι δεν κέρδισε για δεύτερο σερί ματς δείχνει σε καλή κατάσταση. Η Σουγόν (6-5-2 εκτός) βρίσκεται επτά πόντους από την κορυφή και είναι η πιο κοντινή ομάδα στη Τζέονμπουκ, κέρδισε με 3-1 την Ουλσάν στο τελευταίο της παιχνίδι. Το -0,25 των γηπεδούχων είναι οριακά δίκαιο, δεν θα μπλέξουμε.

1177. ΑΓΙΑΞ - ΝΤΕΝ ΧΑΑΓΚ

Χάρη στο 0-0 που απέσπασε απέναντι στη Γιάμπλονετς, ο Άγιαξ θα βρεθεί στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ (είχε επικρατήσει με 1-0 στο πρώτο παιχνίδι). Στο πρωτάθλημα έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά με 3/3 νίκες και τέρματα 8-0. Η Ντεν Χάαγκ είναι αήττητη μέχρι στιγμής (1-2-0, 2/3over2,5, 3/3GG) αλλά το έργο της αναμένεται δύσκολο στο Άμστερνταμ.

1178. ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΜΟΣΧΑΣ - ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ

Συνεχίζει τις εντυπωσιακές εμφανίσεις εκτός έδρας η Λοκομοτίβ, κέρδισε με 3-0 την Ούφα με αρκετά καλή εμφάνιση. Σε δύο εντός έδρας παιχνίδια έχει ισάριθμες ισοπαλίες και πρέπει να αλλάξει αυτό τις επόμενες αγωνιστικές. Η Κρασνοντάρ (6/6under) έμεινε στο στεγνό 0-0 με τη Μορντόβια, είχε τα ηνία του αγώνα, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει. Περίεργο παιχνίδι, δεν βλέπουμε να ανοίγει εύκολα, παρότι αυτό θα ήθελε η γηπεδούχος. Πάμε στο επόμενο.

1081. ΚΟΥΙΝ ΟΦ ΣΑΟΥΘ - ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ

Υπάρχει χώρος για κόντρα εδώ, 3/3 νίκες με 6-1 γκολ μετράει στην σκωτσέζικη Τσάμπιονσιπ η Κουίν Οφ Σάουθ, πέρσι αντιμετώπισε έξι φορές τους Ρέιντζερς μετρώντας 2-2-2 (η μία ήττα στο γκολ), φέτος όμως οι φιλοξενούμενοι δείχνουν παντοδύναμοι (7/7 νίκες σε επίσημα ματς μερικές εντυπωσιακές). Σε κάθε περίπτωση, +1,25 ασιατικός άσος ή πάσο, κλίνουμε προς το δεύτερο.

1179. ΦΣΒ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ - ΣΑΝ ΠΑΟΥΛΙ

Πρώτη νίκη για την ΦΣΒ (1-1-2) το 0-2 στη Γκρόιτερ, τρίτη σερί για τη Σαν Πάουλι (3-1-0) το μεγάλο διπλό στη Λειψία (0-1). Με τον άσο σε τιμές φαβορί μόνο κόντρα υπάρχει εδώ.

1180. ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ - ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣ.

4/4GGκαιover2,5 η Νυρεμβέργη (1-1-2), το 2-1 στο Μπόχουμ ήταν το πρώτο φετινό ματς της που δεν είχε πάνω από τέσσερα γκολ. 3/4GGκαι 2/4over2,5 η Φορτούνα,underφέρνει εκτός, σαφώς πιο σφιχτή ομάδα αλλά όντας χωρίς νίκη ακόμα (0-1-3) περιμένουμε να πάρει μερικά παραπάνω ρίσκα, ακλουθώντας το ρυθμό των γηπεδούχων. Over 2,5.

1181. ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΪΓΚ - ΚΑΡΛΣΡΟΥΗ

Πρώτη νίκη για τη Μπραουνσβάιγκ (1-1-2) το 0-2 στο Μπίλεφελντ, δεύτερη σερί για την Καρλσρούη το 2-0 επί της Ντούισμπουργκ, περισσότερο πείθουν οι φιλοξενούμενοι, ομάδα που παίξει εξαιρετικά την κόντρα. Ένα κλικ προς τα δεξιά.

1238. ΑΑΛΜΠΟΡΓΚ - ΡΑΝΤΕΡΣ

Σε καλή κατάσταση η Άαλμποργκ (3-1-2 συνολικά) με δεύτερη συνεχόμενη καλή εμφάνιση διέλυσε με 5-1 την Οντένσε. Η Ράντερς προβλημάτισε με τη Βίμποργκ (έχασε 0-1), είχε τα ηνία του αγώνα αλλά δεν κατάφερε να την μετατρέψει σε γκολ και στις αντεπιθέσεις είχε πρόβλημα. Περίεργο παιχνίδι, δεν βρίσκουμε πουθενά αξία, πάμε παρακάτω.

1182. ΤΟΥΝ - ΣΙΟΝ

Nobet.

735. ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ - ΜΠΑΣΤΙΑ

Για δεύτερη συνεχή χρονιά θα βρεθεί στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ η Σεντ Ετιέν, ξεπέρασε το εμπόδιο της Μιλσάμι έσω και δύσκολα (1-1 εκτός, 1-0 εντός). Στο πρωτάθλημα έχει ξεκινήσει με 1-1-1, βγάζει δυσκολίες επιθετικά αφού σε κανένα της παιχνίδι δεν έχει σκοράρει πάνω από μια φορά. Η Μπάστια πάει κόντρα στα προγνωστικά, παρά τα προβλήματα που αντιμετώπισε το καλοκαίρι και το φτωχό της ρόστερ, παραμένει αήττητη με απολογισμό 2-1-0 και στη μοναδική της έξοδο ως τώρα ισοφαρίστηκε από τη Λοριάν με πέναλτι στις καθυστερήσεις. Δεν μας εμπνέουν οι γηπεδούχοι, η δυσκολία με την οποία σκοράρουν καθιστά χωρίς αξία τον άσο.

651. ΜΑΪΝΤΖ Β - ΣΟΝΕΝΧΟΦ

Αήττητη συνεχίζει η Μάιντζ Β (2-3-0), επέστρεψε στις νίκες με το 0-1 στην Πρόισεν Μίνστερ. 2-2-1 το ρεκόρ της Σόνενχοφ, 1-1-0 εκτός, 1-1 στην Πρόισεν Μίνστερ, 0-1 τη Βίτσμπουργκ. Θα περιμέναμε πιο ισορροπημένο σετ, δείχνει να έχει προβάδισμα ο άσος αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι για 1,90.

652. ΑΑΛΕΝ - ΧΑΝΣΑ ΡΟΣΤΟΚ

4/5 0-1 γκολ μετράει ως τώρα η Άαλεν, 5/6 μαζί με το 0-0 του κυπέλλου κόντρα στη Νυρεμβέργη. 2/2under2,5 εκτός η Χάνσα, θα πει και ευχαριστώ με το βαθμό, δύσκολο το βλέπουμε να ανοίγει. Under 2.

736. ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ - ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ

Δεν δείχνει στην καλύτερη δυνατή κατάσταση στο ξεκίνημα της σεζόν η Σαουθάμπτον, αγνοεί το τρίποντο εντός των συνόρων, ενώ θα είναι επιβαρυμένη από το ματς της Πέμπτης για το Γιουρόπα. Η Νόριτς αποδίδει εξαιρετικά ως τώρα, δικαιούταν καλύτερη συγκομιδή βαθμών βάση εμφανίσεων και μπορεί να εκμεταλλευτεί τη συγκυρία και να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα. Επιλογή το ασιατικό διπλό +0,5 (Χ2) στο 1,875 της Bet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1183. ΑΛΚΜΑΑΡ - ΡΟΝΤΑ

Πήρε το εισιτήρια για τους ομίλους του Γιουρόπα η Άλκμααρ αφού νίκησε με 2-0 την Άστρα και ανέτρεψε το εις βάρος της 2-3 της πρώτης αναμέτρησης. Στο πρωτάθλημα πάντως δεν έχει ακόμα τρίποντο (0-2-1) έχοντας μείνει άσφαιρη στα δυο παιχνίδια που έδωσε στο γήπεδό της. Η Ρόντα μετράει 2-0-1 χάνοντας στην μοναδική της έξοδο από τη Φίτεσε. Καθαρό πάσο.

1184. ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ - ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ

Αμφότερες είχαν ευρωπαϊκά παιχνίδια μεσοβδόμαδα, η Κλαμπ Μπριζ αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (θα συνεχίσει στο Γιουρόπα), η Σταντάρ έμεινε εκτός Ευρώπης αφού το 3-1 επί της Μόλντε δεν ήταν αρκετό για να ανατρέψει το 0-2 του πρώτου αγώνα. Καμιά τους δεν ικανοποιεί ούτε εντός συνόρων, το προσπερνάμε.

1185. ΦΙΤΕΣΕ - ΚΑΜΠΟΥΡ

Με 1-1-1 έχει ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της η Φίτεσε, 0-1-2 για την Καμπούρ που έρχεται από εντός έδρας συντριβή με 1-6 από τη Χέρακλες και έχει ήδη 10 γκολ παθητικό. Άσος, ο οποίος πιθανότατα θα συνοδευτεί και από πολλά γκολ.

610. ΣΠΑΡΤΑ ΡΟΤΤΕΡΝΤΑΜ - ΝΤΕΝ ΜΠΟΣ

1-2-0 στο ξεκίνημα η Σπάρτα Ρότερνταμ, 1-1-2 η Ντεν Μπος. Φαβορί ο άσος, αλλά χωρίς στοιχηματική αξία.

618. ΓΚΟΟΥ ΑΧΕΝΤ ΙΓΚΛΣ - ΑΚΙΛΙΖ 29

5-0 την Τέλσταρ, 2-4 την Ντεν Μπος οι νίκες των Γκόου Αχέντ Ιγκλς στα τελευταία, η ημιεπαγγελματική Ακίλιζ όμως έχει κάνει εξαιρετικό ξεκίνημα, μετρώντας 3-1-0, δεν υπάρχει λόγος να μπλέξουμε σε τέτοιες τιμές σε αυτή την κατηγορία.

1186. ΑΪΚ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ - ΑΤΒΙΝΤΑΜΠΕΡΓΚ

Με πέντε σερί νίκες στο πρωτάθλημα η ΑΪΚ βρίσκεται σε απόσταση βολής από την κορυφή της βαθμολογίας, θα υποδεχθεί στην ισχυρή έδρα της (10-1-0 εντός, 9/11over2,5, 8/11GG) την ουραγό Ατβίνταμπεργκ (0-2-7 εκτός) που θέλει επειγόντως βαθμούς στη μάχη για τη σωτηρία. Αναμενόμενα χαμηλά ο άσος, αν πάντως συνδυαστεί μεover δίνει μια αξιοπρεπή απόδοση στο 1,75 του Stoiximan .

1187. ΓΚΕΤΕΜΠΟΡΓΚ - ΓΚΕΦΛΕ

Με τα χίλια ζόρια κρατιέται στην κορυφή της βαθμολογίας η Γκέτεμποργκ (7-2-1 εντός), η Γκέφλε (3-2-6 εκτός) έρχεται από τρεις συνεχόμενες ήττες και δείχνει να ξεμένει από στόχους. Τοκογλυφικές οι τιμές του άσου, κοιτάμε προς το 1 &NG στο 1,85 του Stoiximan , με τη Γκέτεμποργκ να έχει δεχθεί μόνο 3 γκολ μπροστά στο κοινό της και τη Γκέφλε να στερείται των υπηρεσιών του αρχισκόρερ Όρεμο (15 συμ./7 γκολ).

1354. ΣΤΡΟΜΕΝ - ΜΠΡΑΝ

Τρία χωρίς νίκη η Στρόμεν (5-2-3 εντός) με αποτέλεσμα να έχει υποχωρήσει εκτός των θέσεων των πλέι-οφ, η Μπραν δεν χάνει εδώ και οχτώ παιχνίδια (4-4-0) και μακριά από την έδρα της μετράει 3-6-2. Δεν μας πείθει η Μπραν μακριά από το γήπεδό της για αυτό και θα αποφύγουμε το φαβορί διπλό.

737. ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ - ΧΕΡΤΑ

Φουριόζα ξεκίνησε την νέα χρονιά η Ντόρτμουντ η οποία έχει υποδέχεται την αήττητη μέχρι στιγμής Χέρτα για την 3η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα. Το απόλυτο με 2/2 νίκες έχουν φέτος οι «κιτρινόμαυροι» μάλιστα στο τελευταίο τους παιχνίδι για το πρωτάθλημα κέρδισαν και πάλι με 4-0, αυτή τη φορά πέρασαν σαν σίφουνας από την έδρα της νεοφώτιστης Ίνγκολσταντ, μεσοβδόμαδα διέλυσαν και την Οντ 7-2 παίρνοντας πανηγυρικά την πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Αήττητη στο πρωτάθλημα και η Χέρτα η οποία μετά την νίκη της πρεμιέρας επί της Άουγκσμπουργκ παραχώρησε εντός έδρας ισοπαλία 1-1 στην Βέρντερ πραγματοποιώντας αρκετά καλή εμφάνιση. Ασταμάτητη μοιάζει η Ντόρτμουντ η οποία θα επιβεβαιώσει λογικά για ακόμα μια φορά τον τίτλο του φαβορί, από την άλλη η Χέρτα είναι αρκετά επικίνδυνη μακριά από την έδρα της, στις τιμές του 2,00 το αμφίσκορο παίζεται άνετα.

1188. ΜΟΛΝΤΕ - ΛΙΛΕΣΤΡΟΜ

Παρά την ήττα της από τη Σταντάρ στο Βέλγιο με 1-3, η Μόλντε θα βρεθεί στους ομίλους του Γιουρόπα χάρη στο 2-0 στην έδρα της προ μιας εβδομάδας. Στο πρωτάθλημα έρχεται από νίκη στην έδρα της Βαλερένγκα, που ήταν η πρώτη μετά από τέσσερα παιχνίδια, πάντως στην έδρα της δεν κερδίζει στα τέσσερα τελευταία (4-3-3 συνολικά εντός). Η Λίλεστρομ βρίσκεται στο μέσο της βαθμολογίας και δείχνει να ξεμένει νωρίς από στόχους, ενώ μακριά από το σπίτι της μετράει 2-4-4. Η φετινή Μόλντε δεν μπορεί να σηκώσει αποδόσεις της τάξης του 1,30, όμως η Λίλεστρομ δεν μας εμπνέει για να πάμε στην κόντρα.NoBet.

1189. ΣΤΑΜΠΑΕΚ - ΟΝΤ

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μπαίνει η Στάμπαεκ (7-2-1 εντός) στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος, μετράει τέσσερις συνεχόμενες νίκες με αποτέλεσμα να έχει εδραιωθεί στην 2η θέση της βαθμολογίας. Η Οντ (5-3-2 εκτός) ηττήθηκε με 2-7 στη Γερμανία από τη Ντόρτμουντ και αποχαιρέτησε το Γιουρόπα, εκ προοιμίου δύσκολη ήταν η αποστολή της απέναντι σε μια από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης. Στο πρωτάθλημα τα πηγαίνει εξαιρετικά (4-1-0 στα τελευταία πέντε) στοχεύοντας στην τριάδα. Κοιτάμε προς τα αριστερά, βάζοντας στη ζυγαριά και την έξτρα κόπωση που θα κουβαλούν οι φιλοξενούμενοι.

1368. ΓΚΟΡΝΙΚ ΖΑΜΠΡΖΕ - ΚΡΑΚΟΒΙΑ

Η Γκόρνικ Ζάμπρζε παραμένει χωρίς νίκη μετά από τις πρώτες έξι αγωνιστικές (0-2-4) και βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Στο τελευταίο της ματς παρουσιάστηκε καλύτερη από τα προηγούμενα ματς και έφερε 2-2 με τη Ζάγκλεμπιε, ενώ θα μπορούσε να είχε κερδίσει με βάση την εμφάνιση που έκανε στο δεύτερο ημίχρονο. Αυτό ήταν το πέμπτο σερίover2,5 που έχει μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα. Η Κρακοβία συνεχίζει να παίζει σχετικά καλά, 1-1 με τη Γιαγκελόνια, στο δεύτερο ημίχρονο είχε τα ηνία του αγώνα, αλλά δεν κατάφερε να βρει το νικητήριο γκολ. 3-2-1 μέχρι τώρα και βρίσκεται στη δεύτερη θέση, εντυπωσιάζει στις εκτός έδρας αναμετρήσεις της που έχει 3-0-0 με γκολ 5-0! Το 2 0:0 στο 1,825 είναι εμφανές λάθος και μπορεί να αποτελέσει επιλογή.

1369. ΝΙΕΤΣΙΕΤΖΑ - ΛΕΧ ΠΟΖΝΑΝ

Μετά από δύο νίκες με καλές εμφανίσεις η γηπεδούχος Νιετσιέτζα επέστρεψε στις ήττες χωρίς να παίζει καλά (2-0-4), έχασε 1-4 από τη Ρουχ. Η Λεχ έχασε με 0-1 από την Πιάστ εντός έδρας και προβλημάτισε. Κέρδισε με 0-1 τη Βιντεοντόν και με δύο νίκες πέρασε στους ομίλους του Γιουρόπα. Δεν θα ασχοληθούμε με το διπλό πριν την έναρξη, αν δείξει καλή εικόνα στην αρχή του παιχνιδιού θα σκεφτούμε κάποιο ποντάρισμα.

1190. ΒΑΣΙΛΕΙΑ - ΖΥΡΙΧΗ

Το απόλυτο έχει στο πρωτάθλημα μέχρι τώρα η Βασιλεία και δείχνει από νωρίς ποιος είναι το αφεντικό στη χωρά. Τρίτη συνεχόμενη νίκη με το ίδιο σκορ (3-1) έκανε την προηγούμενη αγωνιστική με αντίπαλο τη Λουγκάνο, παρότι έμεινε πίσω νωρίς στο σκορ. Αντιμετωπίζει τη Ζυρίχη που έρχεται από το 2-5 από τη Λουκέρνη και πραγματικά δείχνει να έχει πρόβλημα, ειδικά στην άμυνα. Τα πολλά τέρματα θα σκεφτόμασταν αλλά οι χαμηλές τιμές και κάποιες σοβαρές μεσοεπιθετικές απουσίες των γηπεδούχων μας απομακρύνουν.

1191. Μ.ΣΑΡΑΝΣΚ - ΡΟΥΜΠΙΝ ΚΑΖΑΝ

Προβληματικές και οι δύο στην αρχή, 0-4-2 η γηπεδούχος και 1-0-5 η φιλοξενούμενη. 5/6underη Μορντόβια και 4/6 η Ρουμπίν, πιστεύουμε ότι στα 0-0/1-0/0-1/1-1 θα κινηθεί το παιχνίδι, αλλά δεν θα επιλέξουμε τοunder2,5 στο 1,45.

1192. ΓΚΡΑΣΧΟΠΕΡΣ - ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ

4-1-1 η Γκρασχόπερς που δείχνει ότι είναι αρκετά καλή ομάδα και σε καλή κατάσταση. Κέρδισε με 2-0 εκτός έδρας τη Σεν Γκάλεν, πέρα από την καλή της επιθετική λειτουργία στο συγκεκριμένο ματς κατάφερε να κρατήσει για πρώτη φόρα τα δίχτυα της καθαρά. Η Γιουνγκ Μπόις κέρδισε με 3-1 τη Σιόν εκτός έδρας, αλλά τώρα ο αγώνας θα είναι πολύ πιο δύσκολος. Την Πέμπτη έχασε με 3-0 από την Καραμπάγκ στο Αζερμπαϊτζάν. Πιστεύουμε ότι η εμφανής ανωτερότητα της γηπεδούχου θα φανεί και στο γήπεδο. Ο Betol έχει επιλέξει τον άσο στο 1,80 και τον συνδυασμό του με τοover 2,5 στο 2,45.

1239. ΝΟΡΝΤΖΕΛΑΝΤ - ΜΠΡΟΝΤΜΠΙ

Η Νόρτζελαντ έδειξε την προηγούμενη αγωνιστική ότι βρίσκει ρυθμό όταν κέρδισε με 3-1 την Έσμπιεργκ. Όμως μεσοβδόμαδα έχασε με 0-1 από τη Νέστβεντ, ενώ η αντίπαλος της έπαιζε με εννέα παίκτες από το 37’! Το σοκ είναι μεγάλο και σίγουρα θα λειτουργήσει αρνητικά στην ψυχολογία της. Η Μπρόντμπι κέρδισε με 1-0 τη Σοντερίσκε μετά την βαριά ήττα στην Τούμπα και έπαιξε αρκετά καλά. Υπάρχει αισιοδοξία ότι μετά τον Ευρωπαϊκό αποκλεισμό θα βρει ρυθμό και θα αρχίσει να παίζει καλά. Το 2 0:0 στο 1,92 έχουν επιλέξει οι YoungGuns , στο 1,85 βρίσκεται τώρα, το στηρίζει η αγορά.

519. ΑΒΑΪ - ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Βρίσκει τη φόρμα της σιγά σιγά η Ιντερνασιονάλ, νέα νίκη την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στην Ατλέτικο Παραναένσε με 2-0 εντός. Σε άσχημη κατάσταση η Αβαΐ, η οποία δεν κερδίζει στα τρία τελευταία (0-0-3). Προέρχεται από το διασυρμό με 5-2 κόντρα στη Σάντος εκτός έδρας. Ασιατικό διπλό 0:0.

520. ΓΚΡΕΜΙΟ - ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ

Τέσσερα ματς χωρίς ήττα για τη Γκρέμιο (3-1-0), η οποία προέρχεται από τη λευκή ισοπαλία κόντρα στην Πόντε Πρέτα εκτός έδρας. Μεσοβδόμαδα κέρδισε την Κοριτίμπα με 3-1 για το θεσμό του κυπέλλου και προκρίθηκε στην επόμενη φάση. 3/3 νίκες για την Κοριτίμπα στο πρωτάθλημα (τελευταία κόντρα στην Σαπεκοένσε με 1-0 εντός). Εκτός είναι από τις χειρότερες ομάδες, έχοντας ρεκόρ 1-2-7. Άσος χωρίς αξία.

600. ΜΙΑΛΜΠΙ - ΕΣΤΕΡΣΟΥΝΤ

Την ύστατη προσπάθεια για τη σωτηρία κάνει η Μιάλμπι (2-2-1 στα τελευταία πέντε), οι εντός έδρας επιδόσεις της είναι πάντως απογοητευτικές (2-1-8). Η Έστερσουντ βρίσκεται σταθερά στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας αλλά μακριά από το γήπεδό της δεν κερδίζει στα πιο πρόσφατα τέσσερα (4-4-2 εκτός). Χαμηλή η απόδοση του διπλού στα μάτια μας, ούτε στην κόντρα θα πάμε πάντως, καθώς η Μιάλμπι δεν δείχνει ικανή να κοντράρει τις κορυφαίες ομάδες της κατηγορίας.

1243. ΣΤΟΥΡΜ ΓΚΡΑΤΣ - ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ

Από την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα έρχεται η Στουρμ με 0-1 στην έδρα της Ριντ, με τον απολογισμό της να ανέρχεται πλέον σε 2-3-1, ενώ στην έδρα της έχει τρεις ισοπαλίες σε ισάριθμες αναμετρήσεις (3/3GG). Δεν έχουν σταματημό οι αποτυχίες για τη Σάλτσμπουργκ, αποκλείστηκε και από το Γιουρόπα Λιγκ, αφού δεν τα κατάφερε στη διαδικασία των πέναλτι με αντίπαλο τη Ντιναμό Μινσκ. Μέτρια η εκκίνησή της και εντός συνόρων, μετράει συνολικά 2-2-2 (5/6over2,5 &GG) και μακριά από το σπίτι της 1-1-1 με 3/3over2,5 &GG. Για κόντρα προσφέρονται οι περσινοί πρωταθλητές, ωστόσο η Στουρμ δεν μας έχει πείσει τόσο ώστε να την εμπιστευτούμε, τα γκολ πάντως δείχνουν καλή διέξοδος.

1193. ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ - ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ

Μέτρια εκκίνηση πραγματοποιεί η Αϊντχόφεν (1-2-0), αντιθέτως η Φέγενορντ μετράει 3-0-0 και πηγαίνει στο μεγάλο ντέρμπι με την ψυχολογία στη ύψη. Αδικαιολόγητα προσφέρεται σε τόσο χαμηλά επίπεδα ο άσος, η φόρμα είναι με το μέρος των φιλοξενούμενων, κάτι που καθιστά το ασιατικό διπλό +0,75 στο 1,85 τηςBet365 (επιλογή του Betol ) σημείο με αξία .

738. ΜΠΟΡΝΤΟ - ΝΑΝΤ

Λίγο έλειψε να αποκλειστεί η Μπορντό από την Κάϊρατ στο Γιουρόπα Λιγκ, πολύ κοπιαστικό ταξίδι αυτό στα βάθη του Καζακστάν αφου για να βρεθεί εκεί ταξίδεψε (με ιδιωτικό αεροπλάνο) κάτι παραπάνω από 6.000 χιλιόμετρα που καταγράφηκε και ως η μεγαλύτερη απόσταση που έχει διανύσει ομάδα σε ευρωπαϊκό παιχνίδι. Χωρίς νίκη ακόμα στο πρωτάθλημα οι «γιρονδίνοι» (0-2-1) με τη Ναντ να είναι αήττητη (2-1-0) και χωρίς να δεχτεί ακόμα γκολ. Επιλογή των YoungGuns και του Betol το ασιατικό διπλό +0,5 (Χ2) στο 1,875 της Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

739. ΣΟΥΟΝΣΙ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ.

Παράγουν ευκαιρίες σε κάθε παιχνίδι τους οι «κύκνοι», ειδικά μέσα στο «Λίμπερτι» βγάζουν μεγαλύτερη δυναμική, τρία γκολ έφτασε ήδη ο Γκομίς. Δεν είναι κακή η Γιουνάιτεντ, αντιθέτως παρουσιάζεται πάντα σοβαρή, της λείπει όμως ένας φορ που θα κάνει το εύκολο γκολ και δείχνει να «βραχυκυκλώνει» σε ματς που καλείται να φτιάξει παιχνίδι. Πάντως θα βρει χώρους στο ματς με τη Σουόνσι, ώστε να εκμεταλλευτεί τη γρήγορη τριάδα Μάτα, Ντεπάι, Ρούνει, ενώ επιστρέφει και ο Φελαϊνί για το ψήλο παιχνίδι. Καλές πιθανότητες για τοGG, 1,80 η τιμή του στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1082. ΤΟΝΤΕΛΑ - ΝΑΣΙΟΝΑΛ ΜΑΔΕΪΡΑ

Με δυο ήττες έχουν ξεκινήσει τις υποχρεώσεις τους οι νεοφώτιστοι, πάντως στην πρεμιέρα τους απέναντι στη Σπόρτινγκ είχαν παρουσιάσει αρκετά αξιόμαχο πρόσωπο. Μια ήττα (εκτός από Μπράγκα) και μια νίκη (εντός με Ουνιάο) μετράει η Νασιονάλ. Σε αποδόσεις φαβορί οι φιλοξενούμενοι, θα μείνουμε αμέτοχοι.

740. ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ - ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ

Τον πρώτο της βαθμό στο πρωτάθλημα πήρε η Βέρντερ την προηγούμενη αγωνιστική καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 στην έδρα της Χέρτα, δίκαιο αποτέλεσμα με τις δύο ομάδες να έχουν μοιρασμένες ευκαιρίες. Η ομάδα του Σκρίπνικ μετά και από αυτό το αποτέλεσμα απέκτησε ψυχολογία και σίγουρα θα υποδεχτεί τα «πουλάρια» με άλλο αέρα. Ισάριθμες ήττες μετράει η Γκλάντμπαχ στις 2 πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, πρόσφατα έχασε από δίκαια την Μάιτζ εντός έδρας 1-2, 6 γκολ σε 2 αναμετρήσεις έχει δεχθεί η ομάδα του Φαβρ κάτι που αποδεικνύει το σοβαρό αμυντικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει.Στα αγωνιστικά και πάλι εκτός αποστολής ο βασικός αμυντικός Ντομίνγκεζ. Με τους γηπεδούχους πήγαν οι Young Guns , στην απόδοση 1,975 ο άσος +0,25 στην Βet365 αποτελεί επιλογή.

1194. ΧΕΛΣΙΝΓΚΜΠΟΡΓΚ - ΜΑΛΜΕ

Στο μέσο της βαθμολογίας η Χέλσινγκμποργκ (6-1-3 εντός), μετράει 4-0-2 εσχάτως (5/6over2,5 &GG) και δείχνει να ξεμένει από στόχους. Η Μάλμε θριάμβευσε μεσοβδόμαδα απέναντι στη Σέλτικ, νίκησε με 2-0 και θα βρεθεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Στο πρωτάθλημα έχει χάσει αρκετό έδαφος (-7 από την κορυφή), πληρώνοντας εν μέρει τις κακές εκτός έδρας επιδόσεις της (3-4-3, 7/10over2,5, 8/10GG). Πρόκειται για μεγάλο ντέρμπι με έντονη αντιπαλότητα, το διπλό στα επίπεδα του 1,90 απορρίπτεται ασυζητητί, θεωρούμε ότι καμία δεν θα κλειστεί αλλά θα ψάξουν αμφότερες τη νίκη στο ντέρμπι, γι αυτό και θα πάμε στοover 2,5 &GG στο 2,05 τηςBet365.

1195. ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ - ΣΟΥΝΤΣΒΑΛ

Από τρεις σερί νίκες έρχεται η Έλφσμποργκ, ενώ και στο γήπεδό της έχει τέσσερα συνεχόμενα τρίποντα (7-3-0 εντός), η Σούντσβαλ (4-1-5 εκτός) έπειτα από τρεις σερί νίκες ηττήθηκε στην έδρα της από τη Φάλκενμπεργκ και δεν έχει ξεμπλέξει ακόμα με την υπόθεση σωτηρία. Χαμηλός ο άσσος, δεν δείχνει να υπάρχει όμως άλλο σημείο στην αναμέτρηση.

1222. ΙΛΒ - ΕΛΣΙΝΚΙ

Συνεχίζει το θετικό της σερί η Ίλβες, παραμένει αήττητη στα έξι τελευταία (3-3-0) και στην έδρα της αποδίδει εξαιρετικά βασιζόμενη στην άμυνα (5-4-1 εντός, 9-4 τα τέρματα, 9/10under2,5). Η Ελσίνκι έμεινε στο 0-0 απέναντι στην Κράσνονταρ και αποχαιρέτησε την Ευρώπη, στο πρωτάθλημα εξακολουθεί να οδηγεί την κούρσα, αλλά μακριά από το γήπεδό της αγνοεί τη νίκη στα πιο πρόσφατα τέσσερα (2-4-3 συνολικά εκτός). Επιβαρυμένη από τα συνεχή παιχνίδια η Ελσίνκι, οι επιδόσεις της μακριά από το σπίτι της δεν δικαιολογούν τα σετ που κυκλοφορούν, αξία υπάρχει στο 1Χ στο 2,05 τηςBet365 που επέλεξαν οι YoungGuns .

1223. ΣΕΪΝΑΓΙΟΕΝ - ΜΑΡΙΕΧΑΜΝ

Δείχνει να συνέρχεται η Σεϊναγιόεν, έκανε δυο σερί νίκες και στην έδρα της παρουσιάζεται δυνατή (9-0-3 εντός). Η Μάριεχαμν αγνοεί τη νίκη στα πιο πρόσφατα πέντε πρωταθλήματος και μακριά από το σπίτι της μετράει 3-7-2 με 12/12under2,5. Δυσκολοκατάβλητοι οι φιλοξενούμενοι, είχαν υποχρεώσεις μεσοβδόμαδα οι γηπεδούχοι και θα είναι πιο επιβαρυμένοι, στις λεπτομέρειες θα κριθεί.

1224. ΛΑΧΤΙ - ΚΟΥΟΠΙΟ

Ισχυρή εντός η Λάχτι (4-6-2), αποδυναμώνεται εκτός η Κουόπιο (2-4-5), δίκαιος αλλά μέχρι εκεί ο άσος.

1225. ΧΕΛΣΙΝΓΚΦΟΡΣ ΙΦΚ - ΒΑΑΣΑ

Δεν κερδίζει στα τελευταία τέσσερα (0-3-1) η Χέλσινγκφορς, στην έδρα της παραμένει αήττητη (2-7-0) αλλά έρχεται από 6 συνεχόμενες ισοπαλίες μπροστά στο κοινό της. Η Βάασα επικράτησε μεσοβδόμαδα της Λάχτι και διατηρείται ζωντανή στο κυνήγι της παραμονής, θα πρέπει πάντως να βελτιώσει τις εκτός έδρας επιδόσεις της (0-3-7). Δεν αξίζει ο άσος σε αυτές τις τιμές, καθώς η Χέλσινγκφορς συχνά κολλάει στο Χ, σφιχτό παιχνίδι αναμένουμε καθώς ο φόβος της ήττας θα κάνει επιφυλακτικές τις δυο ομάδες.

593. ΠΕΤΡΟΛΟΥΛ ΠΛΟΕΣΤΙ - ΑΣΤΡΑ ΓΚΙΟΥΡΓΚΙΟΥ

Ουραγός της βαθμολογίας η Πετρόλουλ (1-4-3), με νέο προπονητή θα πορευτεί από εδώ και εξής, στο γήπεδό της πάντως δεν έχει ηττηθεί (1-2-0, 3/3GG). Η Άστρα δεν τα κατάφερε την Πέμπτη απέναντι στην Άλκμααρ και αποχαιρέτησε την Ευρώπη, εντός των συνόρων πάντως μετράει τέσσερις συνεχόμενες νίκες και μακριά από το σπίτι της έχει 3/3 νίκες (3/3over2,5 &GG). Σωστό δείχνει το σετ, θα πάμε με τοGG στο 1,85 του Stoiximan , με την Άστρα να έχει την καλύτερη επίθεση και τη δεύτερη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος.

741. ΡΟΜΑ - ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Μεγάλο ντέρμπι από τη 2η κιόλας αγωνιστική, η Ρόμα συνεχίζει στο ίδιο μοτίβο των φιλικών δίνοντας ανοιχτά ματς με εμφανή αξία σταGG(1-1 με Έμπολι) την ώρα που η εμφανώς αποδυναμωμένη πρωταθλήτρια έδειξε στην πρεμιέρα και την ήττα 0-1 από την Ουντινέζε άλλη ομάδα χωρίς τους Τέβεζ, Πίρλο, Βιδάλ. Ξεκάθαρα η αξία είναι με τη Ρόμα που πληρώνει 1,875 στο 0:0, εναλλακτικά στο εξαιρετικόGGτου 1,90 καθώς δύσκολα η Γιούβε θα μείνει και 2ο ματς άσφαιρη.

1083. ΠΑΚΟΣ ΦΕΡΕΪΡΑ - ΑΡΟΥΚΑ

Θετική η εκκίνηση της Πάκος, μετά τη νίκη της πρεμιέρας επί της Ακαδέμικα, απέσπασε 1-1 στην έδρα της Σπόρτινγκ. Η Αρούκα βρίσκεται απρόσμενα στην κορυφή της βαθμολογίας, είναι η μοναδική ομάδα που έχει κάνει το 2/2, στο τελευταίο μάλιστα υπέταξε τη Μπενφίκα. Ομάδες που θα σκεφτόμασταν να ποντάρουμε υπέρ τους αν δεν έπαιζαν μεταξύ τους καθώς κάνουν δυναμικό ξεκίνημα, τώρα θα απέχουμε.

1084. ΜΠΡΑΓΚΑ - ΜΠΟΑΒΙΣΤΑ

Ηττήθηκε στη έδρα της Ρίο Άβε η Μπράγκα αδυνατώντας να δώσει συνέχεια στη νίκη της πρεμιέρας επί της Νασιονάλ. Η Μποαβίστα επικράτησε εντός της Τόντελα και έδειξε ότι και φέτος θα βασιστεί στην έδρα της. Πολύ χαμηλές για την εποχή οι τιμές στον άσο, το προσπερνάμε.

1085. ΕΣΚΙΣΕΧΙΡΣΠΟΡ - ΡΙΖΕΣΠΟΡ

Αντέδρασε στην ήττα της πρεμιέρας από τη Φενέρ η Εσκισεχιρσπόρ και επικράτησε με 4-2 της Σιβασπόρ. Θετικότατη η εκκίνηση της Ριζεσπόρ μετά τη νίκη στην έδρα της Γκεντσλέρ, κράτησε στο 1-1 στο γήπεδο της τη Φενέρ. Καλά δείχνουν αμφότερες, λίγο πιο σφιχτό περιμέναμε το σετ.

1086. ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ - ΑΚΙΣΑΣΠΟΡ

Με 2/2 νίκες (Μπούρσα εντός, Μπεσίκτας εκτός) έχει μπει στο πρωτάθλημα η Τραμπζονσπόρ, αήττητη η Ακισαρσπόρ με σαφώς πιο εύκολο πρόγραμμα (1-1 στην έδρα της Κονιασπόρ, 2-0 εντός επί της Μερσίν). Ανώτερη ομάδα η Τραμπζονσπόρ, όμως σε αποδόσεις κάτω του 1,60 δεν υπάρχει αξία.

1196. ΜΙΟΝΤΑΛΕΝ - ΣΤΡΟΜΣΓΚΟΝΤΣΕΤ

Στη μάχη της παραμονής είναι μπλεγμένη η Μιοντάλεν (4-3-4 εντός, 8/11over2,5, 9/11GG), θα παλέψει για την Ευρώπη η Στρόμσγκοντσετ (4-1-6 εκτός, 8/11over2,5, 7/11GG). Δεν μας κάνει το φαβορί διπλό καθώς οι φιλοξενούμενοι κάνουν νερά εσχάτως, τα πολλά γκολ πάντως δείχνουν καλή επιλογή.

1197. ΣΤΑΡΤ - ΧΑΟΥΓΚΕΣΟΥΝΤ

Ο κατήφορος συνεχίζεται για τη Σταρτ (4-1-5 εντός, 8/10over2,5), συμπλήρωσε αισίως έξι σερί ήττες (5/6over2,5) και έχει μπλέξει για τα καλά στη μάχη της ουράς. Η Χάουγκεσουντ έρχεται από δυο σερί ήττες και μακριά από το γήπεδό της μετράει 3-2-5. Μόνο για κόντρα είναι οι γηπεδούχοι, δεν εμπνέουν ιδιαίτερα πάντως οι φιλοξενούμενοι.

1198. ΒΕΣΤΕΡΛΟ - ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ

Η Βέστερλο μετράει 1-2-2 στο πρωτάθλημα και 1-1-0 εντός έδρας, η Άντερλεχτ 3-1-1 και 1-0-1 εκτός, με δυο πάντως από τις νίκες της να έρχονται στις καθυστερήσεις, επιπλέον το κλίμα στα αποδυτήρια της έχει διαταραχθεί το τελευταίο διάστημα. Οι χαμηλές τιμές του διπλού μας στρέφουν προς τα αριστερά, τον ασιατικό άσο +1,0 στο 1,85 τηςBet365 επέλεξε ο Betol .

1199. ΜΠΟΝΤΟ ΓΚΛΙΜΤ - ΣΑΡΠΣΜΠΟΡΓΚ 08

Συνεχίζει ακάθεκτη η Μπόντο Γκλιμτ (5-0-5 εντός), με 7 νίκες στα τελευταία οχτώ (7-0-1), έχει βρεθεί στο μέσο της βαθμολογίας και είναι πλέον δύσκολο να κινδυνέψει. Η Σάρπσμποργκ (2-5-3 εκτός) έκανε νίκη μετά από δέκα παιχνίδια στο πρωτάθλημα και πήρε βαθιά ανάσα, αν και παραμένει κοντά στην επικίνδυνη ζώνη. Στο ανέβασμα της βρίσκεται η Σάρπσμποργκ, έχει και μεγαλύτερο κίνητρο από τη Μπόντο, γι’ αυτό και θα αποφύγουμε τον άσο.

1226. ΟΝΤΕΝΣΕ - ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ

Ήττα με 1-5 για την Οντένσε από την Άαλμποργκ, που σταθερά παίζει μέτρια. 5/6over2,5 μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα, δείχνει ότι η άμυνα της δεν αντέχει εύκολα. Με μετριότατη αμυντική παρουσία έμεινε στο 2-2 με την Άαρχους η Κοπεγχάγη και έκανε τρεις τις συνεχόμενες ισοπαλίες της. Δεν βρίσκουμε τον λόγο να είναι –σχεδόν- μοιρασμένες οι τιμές τουover και τουunder 2,5 (1,90-1,95), αφού και οι δύο ομάδες έχουν έφεση στα πολλά τέρματα.

1355. ΧΟΝΤ - ΜΠΡΙΝΕ

Νίκη με ήττα εναλλάσσει εδώ και επτά αγωνιστικές η Χοντ (4-0-3), στο γήπεδό της έχει απολογισμό 5-2-3 (7/10over2,5). Η Μπρίνε δεν κερδίζει στα τέσσερα τελευταία και μακριά από το σπίτι της μετράει 3-3-4 (8/10over2,5, 8/10GG) με τρεις ήττες στα πιο πρόσφατα. Η κακή κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι φιλοξενούμενοι μας κάνει να κοιτάμε προς τα αριστερά, όμως η Χοντ είναι ασταθής και δεν μπορούμε να ξέρουμε τι πρόσωπο θα παρουσιάσει.

1356. ΦΡΕΝΤΡΙΚΣΤΑΝΤ - ΣΑΝΤΝΕΣ

Αξιόμαχη στην έδρα της η Φρέντρικσταντ (2-7-1 εντός), χάνει έδαφος η Σάντνες (2-6-2 εκτός) με δυο σερί ήττες. Η ομάδα με τις περισσότερες εντός έδρας ισοπαλίες κοντράρεται με εκείνη με τις περισσότερες εκτός έδρας ισοπαλίες, αμφότερες έρχονται από αρνητικά αποτελέσματα και είναι λογικό να επιθυμούν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα, πιθανό δείχνει το να δούμε ένα συμβιβαστικό Χ μεταξύ τους.

1357. ΧΟΝΕΦΟΣ - ΜΠΑΕΡΟΥΜ

Στην επικίνδυνη ζώνη βρίσκονται οι δυο ομάδες, σε πιο δυσχερή θέση η Χόνεφος (2-4-4 εντός, 6/10over2,5, 7/10GG) που απέχει 7 βαθμούς από τη σωτηρία, η Μπάερουμ (2-2-6, 8/10over2,5, 7/10GGεκτός) βρίσκεται στο -1 από τη γραμμή αλλά είναι ντεφορμέ εδώ και τρεις μήνες (0-2-8 στα πιο πρόσφατα δέκα). Καμία δεν μας εμπνέει, θεωρούμε όμως ότι αμφότερες θα παίξουν μόνο για τη νίκη, κάτι που αναμένεται να οδηγήσει ψηλά το σκορ, στο 1,83 τοover 2,5 &GG στηνBet365.

1358. ΚΡΙΣΤΙΑΝΣΟΥΝΤ - ΛΕΒΑΝΓΚΕΡ

Σε εξαιρετική κατάσταση η Κρίστιανσουντ, έρχεται από τέσσερις σερί νίκες, ενώ στο γήπεδό της έχει τρία συνεχόμενα τρίποντα (4-5-2 εντός). Η Λέβανγκερ (2-2-6 εκτός) μετράει 3-0-3 στα πιο πρόσφατα έξι και βρίσκεται μόλις στο +1 από την επικίνδυνη ζώνη. Παρά τα θετικά αποτελέσματα της Κρίστιανσουντ εσχάτως, ο άσος σε αποδόσεις γύρω στο 1,50 κρίνεται μη αποδεκτός, η Λέβανγκερ στην καλή της μέρα είναι ικανή για τη ζημιά.

1359. ΣΟΓΚΝΤΑΛ - ΦΟΛΟ

Επέστρεψε στις νίκες η πρωτοπόρος Σόγκνταλ (6-3-1 εντός), πέρασε με 5-0 από την έδρα της Μπάερουμ , η Φόλο (3-3-4 εκτός) έχει μόνο ένα τρίποντο στα τελευταία έξι (1-3-2) με τις εμφανίσεις της να είναι κατά κύριο λόγο μέτριες. Τόσο ο άσος, όσο και τα πολλά γκολ μπορούν να επαληθευτούν εδώ.

1360. ΑΣΑΝΕ - ΓΙΕΡΒ

Εντός της ζώνης του υποβιβασμού η Ασάνε (3-2-5 εντός), η Γιέρβ (2-4-4 εκτός) κρατιέται στις θέσεις των πλέι-οφ. Ασταθέστατες και οι δυο ομάδες εσχάτως, τα πάντα μπορούν να συμβούν στη μεταξύ τους αναμέτρηση.

1370. ΓΙΑΓΚΕΛΟΝΙΑ - ΛΕΓΚΙΑ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ

Στο 1-1 έμεινε με την Κρακοβία η Γιαγκελόνια, δεν δικαιούταν τίποτα παραπάνω με την εμφάνιση που έκανε στο δεύτερο μέρος. Η Λέγκια έχασε πάλι με 1-2, αυτή τη φορά από την Κορόνα και συνεχίζει να προβληματίζει. Στο Γιουρόπα κέρδισε με 3-2 τη Ζόρια με πέναλτι στο 90’+ και πέρασε στους ομίλους, κάτι που μπορεί να της δώσει έξτρα ψυχολογική ώθηση για τη συνέχεια. Βλέπουμε πολύ ισοπαλία στο παιχνίδι.

781. ΝΕΣΤ ΣΟΤΡΑ -ΡΑΝΧΑΪΜ

Δυο συνεχόμενες νίκες συμπλήρωσε η Νεστ Σότρα (3-2-5 εντός) που παλεύει να βγει από τη ζώνη του υποβιβασμού, η Ρανχάιμ (2-4-4 εκτός) είναι σε αρκετά καλή κατάσταση (4-0-2 στα πιο πρόσφατα έξι). Δύσκολο σταύρωμα, το προσπερνάμε.

861.AE ΛΕΜΕΣΟΥ -AΓΙΑ ΝΑΠΑ

Δεν θέλει να σκέφτεται οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης η ομάδα της Λεμεσού με ένα αντίπαλο που δεν έδειξε κάτι ιδιαίτερο. Παιχνίδι περισσότερο γιαlive.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

862. ΕΝ. Ν. ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ

Χρειάζεται βελτίωση από τον Απόλλωνα αν θέλει να συνεχίσει νικηφόρα καθώς δεν μπορεί να είναι τυχερός σε κάθε παιχνίδι. Θα περιμένουμε τοlive για να δώσουμε ψήφο εμπιστοσύνης στους κυανόλευκους καθώς αποδόσεις του @1,35 δεν λένε κάτι. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

118. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

Από μεγάλο αγωνιστικό και οικονομικό σοκ έρχεται ο Παναθηναϊκός, καθώς την Πέμπτη γνώρισε τον αποκλεισμό από την Γκαμπάλα στα πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Στόχος για την ομάδα του Γιάννη Αναστασίου είναι να διασκεδάσει τις εντυπώσεις κόντρα στη φανερά ανέτοιμη Καλλονή, που θα χρειαστεί αρκετό χρόνο ακόμα για να βρει τα πατήματα της. Θα ψάξουν το ξέσπασμα οι πράσινοι, με το συνδυασμό άσου καιover2,5 να αποτελεί επιλογή στο 1,88 του Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

119. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Με άγριες διαθέσεις ξεκίνησε τη φετινή σεζόν ο Αστέρας Τρίπολης, που πέρασε νικηφόρα από την Κομοτηνή, επικρατώντας με 0-2 του Πανθρακικού, έχοντας την καθολική υπεροχή καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα. Άρεσε, αλλά ήταν αναποτελεσματικός ο Παναιτωλικός, που υπέπεσε σε πολλά λάθη στην άμυνα, με αποτέλεσμα να γνωρίσει την ήττα από τον Παναθηναϊκό με 1-2. Άκρως επιθετική η φιλοσοφία του νέου τεχνικού της ομάδας, Λιονέλ Πόνσες, την οποία και έχει εμφυσήσει ήδη στους ποδοσφαιριστές του. Πολύ μεγάλο μοιάζει στα μάτια μας το αμφίσκορο, με την Bet365 να το προσφέρει στο 2,37, το οποίο και αποτελεί επιλογή στο συγκεκριμένο ζευγάρι.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

121. ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Μετά το πολύτιμο διπλό της πρεμιέρας κόντρα στην Καλλονή, το κλίμα στις τάξεις του Ηρακλή είναι εξαιρετικό και άπαντες στο σύλλογο περιμένουν πως και πως το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας στη Σούπερ Λιγκ έπειτα από τέσσερα χρόνια. Με αρκετές αλλαγές αναμένεται να παρουσιαστεί στο Καυταντζόγλειο ο Πανιώνιος, καθώς-όπως παραδέχτηκε και ο προπονητής του- η ομάδα στερείται αρκετά σε θέμα φυσικής κατάστασης. Δε μας λέει κάτι το 1,75 του άσου, όμως αν αυτός συνδυαστεί με τοunder3,5, μας δίνει απόδοση 2,10 στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

626. ΡΕΑΛ ΓΚΑΡΚΙΛΑΣΟ - ΚΑΖΑΜΑΡΚΑ

Πάλεψε για τον τίτλο στο Απερτούρα η Γκαρσιλάσο, έμεινε τελικά στην τέταρτη θέση, πληρώνοντας την εκτός έδρας παρουσία της. Προτελευταία τερμάτισε στο Απερτούρα η Καχαμάρκα, η οποία είναι σε δύσκολη θέση στην ειδική βαθμολόγια του υποβιβασμού. Άσος χωρίς αξία.

742. ΕΪΜΠΑΡ - ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ

Καλύτερο ξεκίνημα δεν θα μπορούσε να φανταστεί η Εϊμπάρ που στην πρεμιέρα πέρασε νικηφόρα από τη Γρανάδα (1-3) με πολύ καλή εμφάνιση. Στόχος της στη δεύτερη αγωνιστική να αποδείξει πως δεν είναι ο φτωχός συγγενής της Χώρας των Βάσκων και να πάρει βαθμούς και με την Μπιλμπάο που είναι αρκετά κουρασμένη (5 ματς τις 13 προηγούμενες μέρες, τα τρία απέναντι στη Μπαρτσελόνα). Έχει όλα τα φόντα να το καταφέρει αφού εκτός από πάθος διαθέτει πλέον και πολλές ποιοτικές λύσεις μετά την γενναία μεταγραφική της ενίσχυση. Καλή σκέψη το 1Χ στο 1,75 του Stoiximan που μένει οριακά έξω από τις επιλογές μαςλόγω απόδοσης αφού θα το θέλαμε λίγο υψηλότερα. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

569. ΟΣΑΣΟΥΝΑ - ΜΙΡΑΝΤΕΣ

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η Οσασούνα, πήρε το διπλό με 2-0 στην έδρα της Γιαγκοστέρα. Η Μιραντές αναδείχθηκε ισόπαλη με 1-1 απέναντι στη Σαραγόσα, έπειτα από ένα ισορροπημένο σε γενικές γραμμές παιχνίδι. Το παιχνίδι δεν θα είναι τόσο εύκολο για τους γηπεδούχους, σε σχέση με αυτό που προδιαγράφουν οι αποδόσεις, περιμένουμε γενικά κλειστό παιχνίδι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες.

570. ΑΛΑΒΕΣ - ΟΒΙΕΔΟ

Η Αλαβές πέρασε με 3-2 από την έδρα της Ουέσκα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, προηγήθηκε μάλιστα με 3-0 και παραλίγο να πληρώσει την χαλάρωση που έδειξε από εκείνο το σημείο το μετά. Η Οβιέδο επέστρεψε στην κατηγορία με το εντός έδρας 2-2 απέναντι στη Λούγκο, παρουσιάστηκε με αρκετά επιθετική διάθεση έχοντας μεταξύ πολλών ευκαιριών και δυο δοκάρια. Αρκετά σφιχτό το σετ, με επιθετικές διαθέσεις εμφανίστηκαν οι δυο ομάδες στις πρεμιέρες τους, με καλό μάτι βλέπουμε τόσο τοGG στο 1,85 όσο και τοover 2,5 στο 2,17 του Stoiximan .

1200. ΚΟΥΜΠΑΝ - ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ

Η χωρίς νίκη Κούμπαν (0-3-3) αντιμετωπίζει την φορμαρισμένη και πρωτοπόρο ΤΣΣΚΑ (6-0-0). Από το 0-3 από την Κρίλια έρχεται η γηπεδούχος και ο κόουτς Κοκλόφ αντιμετωπίζει προβλήματα, καθώς η καρέκλα του τρέμει. Η φιλοξενούμενη ΤΣΣΚΑ κέρδισε με 3-1 τη Σπόρτινγκ την Τετάρτη και πέρασε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, η ψυχολογία είναι στα ύψη και θέλει να την εκμεταλλευτεί και στο πρωτάθλημα που παραμένει πρώτη. Το 1,80 του διπλού μπορεί να μας απασχολήσει στοlive.

1244. ΒΑΚ ΠΕΛΕΤΣ - ΑΛΤΑΧ

Μέτριο το ξεκίνημα της ΒΑΚ Πέλετς (1-1-4), στην έδρα της μετράει 1-0-2, η Άλταχ έμεινε εκτός Ευρώπης από τη Μπελενένσες και μπορεί πλέον να επικεντρωθεί στο πρωτάθλημα, όπου έχει χάσει σημαντικό έδαφος (1-0-5 συνολικά, 0-0-3 εκτός). Η Άλταχ αναμένεται να είναι επηρεασμένη από τα συνεχή παιχνίδια, κάτι που καθιστά φαβορί της αναμέτρησης τους γηπεδούχους, δίνουμε τον πρώτο λόγο στον ασιατικό άσο -0,25 στο 1,825 τηςBet365.

505. ΤΟΛΟΥΚΑ - ΛΕΟΝ

4-0-2 η Τολούκα, 5-0-1 η πρωτοπόρος Λεόν , δυνατό ματσάρισμα, λογικά θα δούμε γκολ και από τις δύο πλευρές.

843. ΒΙΝΤΕΟΤΟΝ - ΝΤΕΜΠΡΕΤΣΕΝ

Δεύτερη ήττα από τη Λεχ Πόζναν για τη Βιντεότον η οποία και σήμανε τον αποκλεισμό από τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Έχει πλέον συμπληρώσει έξι συνεχόμενες ήττες σε όλες τις διοργανώσεις ενώ και στο πρωτάθλημα ο απολογισμός της είναι απογοητευτικός (1-0-5). Μετριότατη η πορεία και της Ντέμπρετσεν, έχει απολογισμό 2-2-2 αλλά αποδίδει καλύτερα μακριά από το γήπεδό της (2-1-0). Ισορροπημένο το σετ, κοιτάμε λίγο προς τα δεξιά.

863. ΑΠΟΕΛ - ΠΑΦΟΣFC

Δεν υπάρχει αμφιβολία ποιά ομάδα θα κερδίσει. Οι πορτοκαλί έχουν όλα τα φόντα να σκοράρουν όσα θέλουν.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1201. ΛΟΚΕΡΕΝ - ΒΑΑΣΛΑΝΤ ΜΠΕΒΕΡΕΝ

Μόλις μια νίκη στο πρωτάθλημα η Λόκερεν (1-2-2 συνολικά ,1-1-0 εντός), η Μπέβερεν μετράει 2-1-2 και παρόλο που μακριά από το γήπεδό της έχει 2/2 ήττες, αυτές ήρθαν στο όριο. Χαρακτήρα τοπικού ντέρμπι έχει το παιχνίδι, αδικαιολόγητη η ψαλίδα των αποδόσεων κατά τη γνώμη μας, κοιτάμε προς το ασιατικό διπλό +1,0 στο 1,95 τηςBet365.

1202. ΤΡΟΜΣΟ - ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ

Χωρίς νίκη στα τελευταία πέντε η Τρόμσο (3-3-4 εντός), η Ρόζενμποργκ (8-0-2 εκτός) αν και ηττήθηκε εντός έδρας από τη Στεάουα με 0-1 πήρε το εισιτήριο για του ομίλους του Γιουρόπα (είχε επικρατήσει με 3-0 στη Ρουμανία) και στο πρωτάθλημα έρχεται από 6 σερί νίκες. Πολύ δύσκολα θα τη γλυτώσουν οι γηπεδούχοι, τόσο το διπλό όσο και τα πολλά γκολ έχουν τον πρώτο λόγο.

594. ΣΤΕΑΟΥΑ - ΒΙΤ. ΚΟΝΣΤΑΝΤΑ

Αν και νίκησε τη Ρόζενμποργκ στη Νορβηγία η Στεάουα αποχαιρέτησε την Ευρώπη λόγω της ήττας με 0-3 στην έδρα της. Στο πρωτάθλημα πραγματοποιεί μέτρια εκκίνηση (3-4-1), ενώ στο γήπεδό της έχει μόνο ισοπαλίες (0-4-0, 4/4under2,5). Η Βιτόρουλ βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, συμπλήρωσε πλέον τέσσερις σερί νίκες και φιγουράρει στη 2η θέση της βαθμολογίας (4-4-0 συνολικά, 1-2-0 εκτός με 3/3over2,5 &GG). Για γέλια τα 1,45 στον άσο, +1,0 στο 2,05 και Χ2 στο 2,80 είναι επιλογές με ξεκάθαρη αξία.

612. ΑΝΤΟΦΑΓΑΣΤΑ - ΚΟΛΟ ΚΟΛΟ

Άνετη νίκη αναμένεται για την Κόλο Κόλο, ασιατικό διπλό -0,75 στο 1,725 τηςBet365.

538. ΑΡΣΕΝΑΛ ΣΑΡΑΝΤΙ - ΤΙΓΚΡΕ

Τρείς συνεχόμενες ήττες για την Άρσεναλ, η οποία βρίσκεται πλέον στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Τα πολλά αμυντικά κενά στοιχίζουν στους γηπεδούχους, οι οποίοι έχουν δεχτεί δέκα γκολ στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια. Πήρε τη νίκη η Τίγκρε στο ματς κόντρα στην Ουνιόν (2-1 εντός), σπάζοντας το αρνητικό σερί των δύο αγώνων χωρίς νίκη. Τέτοια ματς ξέρει να τα ''κλέβει'' η Τίγκρε, η οποία είναι και πολύ καλύτερη ομάδα από την Άρσεναλ. Ασιατικό διπλό 0:0.

1093. ΑΚΑΔΕΜΙΚΑ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣ.

Κακή η εκκίνηση της Ακαδέμικα (0-0-2, 0-5 τα γκολ), η Σπόρτινγκ έχει μπει με 1-1-0 στο πρωτάθλημα και έρχεται από τον απογοητευτικό αποκλεισμό από το Τσάμπιονς Λιγκ από τη ΤΣΣΚΑ. Σε πολύ χαμηλά επίπεδα το διπλό για να μπλέξουμε, η εικόνα πάντως της Ακαδέμικα δεν αφήνει περιθώρια για οποιαδήποτε άλλη σκέψη.

1094. ΣΙΒΑΣΠΟΡ - ΟΣΜΑΝΛΙΣΠΟΡ

Χωρίς νίκη ακόμα η Σιβασπόρ (2-2 εντός με Γαλατασαράι, 2-4 εκτός από Εσκισεχιρσπόρ), η νεοφώτιστη Οσμανλισπόρ είναι η μέχρι στιγμής έκπληξη του πρωταθλήματος, αφού μετά το εντός έδρας 1-1 της πρεμιέρας απέναντι στην Καϊσερισπόρ, πήρε σπουδαίο (και τυχερό) διπλό με 2-1 στην έδρα της Γαλατασαράι. Στο 2,00 κυμαίνεται ο άσος, κρατάμε επιφυλάξεις λόγω της εικόνας της άμυνας των γηπεδούχων στα δυο πρώτα παιχνίδια.

1095. ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ – ΑΝΤΑΛΙΑΣΠΟΡ

Πέρασε σχετικά εύκολα το εμπόδιο του Ατρόμητου η Φενέρ και με δυο νίκες (1-0 εκτός, 3-0 εντός) πήρε το εισιτήριο για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Στο πρωτάθλημα έχει ξεκινήσει με 1-1-0 (νίκη εντός επί της Εσκισεχιρσπόρ, ισοπαλία στην έδρα της Ριζεσπόρ). Η Αντάλιασπορ πραγματοποιεί εξαιρετική εκκίνηση με 2/2 νίκες και ήδη 6 γκολ ενεργητικό με τον Ετό να δείχνει πολύ ορεξάτος (ήδη τρία γκολ). Τοκογλυφικές οι τιμές στον άσο, προφανώς δεν έχουν αξία, τα πολλά γκολ θα κρατήσουμε, ενώ δίνουμε τύχη και στο GG στο 1,95 του Stoiximan , αφού οι φιλοξενούμενοι δείχνουν ικανοί επιθετικά.

743. ΒΑΛΕΝΘΙΑ - ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ

Πέτυχε τον στόχο της εισόδου της στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ η Βαλένθια όπου μπορεί να έχει και υψηλότερες βλέψεις λόγω βατής κλήρωσης (Λυών, Ζενίτ, Γάνδη). Στο πρωτάθλημα άξιζε τη νίκη βάση ευκαιριών στο Βαγιέκας (0-0 με Ράγιο) παίζοντας μάλιστα με πολλές απουσίες βασικών παικτών. Η Λα Κορούνια έδειξε πιο συμπαγής στην πρεμιέρα σε σχέση με όσα ξέραμε από πέρσι αλλά το πρόβλημα αποτελεσματικότητας στην επίθεση εξακολουθεί να υφίσταται. Στο 1,97 βρίσκουμε τη νίκη της από το ημίχρονο (1/1) στον Stoiximan ενώ ίδια απόδοση δίνει και η συνδυαστική επιλογή νίκης της με 1 (3,75/ Bet365) ή 2 γκολ διαφορά (4,15/ Stoiximan ). Διαβάστε περισσότερα εδώ .

744. ΣΕΒΙΛΛΗ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Σίγουρα το Σεβίλλη-Ατλέτικο είναι το πιο ενδιαφέρον αλλά και αμφίρροπο ματς της 2ης αγωνιστικής στη Λα Λίγκα. Πολύ ισορροπημένο δείχνει, η Σεβίλλη στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» είναι πανίσχυρη ενώ υπάρχει και ενθουσιασμός από την απόκτηση του Γιορέντε. Η Ατλέτικο όμως δεν χάνει από τους Ανδαλουσιάνους εδώ και πέντε χρόνια (6-5-0 σε όλες τις διοργανώσεις και ανεξαρτήτως έδρας), στο 3,20 προσφέρεται η ισοπαλία στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

122. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΟΚ

Μετά την απώλεια της νίκης στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, όταν και δέχτηκε γκολ στις καθυστερήσεις από τη Βέροια, ο ΠΑΣ υποδέχεται τον ΠΑΟΚ με στόχο να σπάσει το ρόδι για φέτος. Το ίδιο επιθυμεί και ο Δικέφαλος, που παρατάχθηκε με πολλές αλλαγές κόντρα στην Ξάνθη, με αποτέλεσμα να είναι ασύνδετος στον αγωνιστικό χώρο, όμως στα Γιάννινα θα αγωνιστούν και πάλι αρκετοί ποδοσφαιριστές που ήταν και πέρυσι στην ομάδα. Τρεις νίκες και μία ήττα μετράει ο «Δικέφαλος του Βορρά» στην πρωτεύουσα της Ηπείρου στις τέσσερις τελευταίες επισκέψεις του, ενώ αξίζει να αναφερθεί πως οι δύο ομάδες έχουν πολύ καλές σχέσεις μετά και τις μεταγραφές των Κοροβέση και Χαρίση κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Δε χωράει άλλη γκέλα για τους Θεσσαλονικείς, που θέλουν να πάνε στη διακοπή με καλή ψυχολογία, εν όψει και της δύσκολης συνέχειας. Επιλογή των YoungGuns το -0,25 ασιατικό διπλό στο 1,925 της Bet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1227. ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ - ΧΟΜΠΡΟ

ΝoBet.

571. ΤΕΝΕΡΙΦΗ - ΤΑΡΑΓΟΝΑ

Τραγική εμφάνιση στην πρεμιέρα για την Τενερίφη, διασύρθηκε με 3-6 από τη Νουμάνθια με την άμυνα της να κάνει το ένα λάθος μετά το άλλο. Με ισοπαλία επέστρεψε στην κατηγορία η Ταραγόνα, πήρε το 2-2 απέναντι στην Αλμπαθέτε με την ισοφάριση να έρχεται στις καθυστερήσεις με ανύπαρκτο πέναλτι, ωστόσο η απόδοσή της δεν ήταν κακή και άξιζε το βαθμό. Προς τα γκολ κοιτάμε εδώ, αμφότερες έδειξαν επιθετικές αρετές και αμυντικά κενά τα οποία είναι δύσκολο να διορθωθούν μέσα σε διάστημα μιας μόνο εβδομάδας.

573. ΜΑΓΙΟΡΚΑ - ΠΟΝΦΕΡΑΝΤΙΝΑ

Απογοήτευσε στην πρεμιέρα η Μαγιόρκα, ηττήθηκε καθαρά με 0-2 στην έδρα της Αλκορκόν. Η Πονφεραντίνα επικράτησε με 2-0 της Έλτσε, βρήκε απέναντί της μια ανέτοιμη αντίπαλο και το εκμεταλλεύτηκε. Μπερδεμένο δείχνει, το προσπερνάμε.

574. ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ - ΑΛΚΟΡΚΟΝ

Με ήττα στην έδρα της Κόρδοβα το ντεμπούτο της Βαγιαδολίδ, κακή εμφάνιση, απολύτως δίκαιο το αποτέλεσμα. Η Αλκορκόν επικράτησε στην έδρα της επί της Μαγιόρκα, ήταν ανώτερη σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και απειλήθηκε ελάχιστα. Η εικόνα της Βαγιαδολίδ στην πρεμιέρα μας κάνει να κοιτάμε προς το Χ2.

629. ΛΕΟΝ ΧΟΥΑΝΟΥΚΟ - ΣΙΕΝΣΙΑΝΟ

Στο μέσο της βαθμολογίας του Απερτούρα τερμάτισαν αμφότερες. Ομάδα έδρας η Σιενσιάνο, σε αυτή θα βασιστεί και στο Κλαουσούρα. Εκτός έδρας χάνεται η ομάδα του Κούσκο, έχοντας να πανηγυρίσει νίκη πάνω από ένα χρόνο. Καμία από τις δύο δεν κινήθηκε στα μεταγραφικά, αφού η οικονομική κατάσταση και των δύο είναι κακή. Προβάδισμα στον άσο.

745. ΚΑΡΠΙ - ΙΝΤΕΡ

Καμπανάκι με το καλημέρα στην Κάρπι που πριν καλά καλά φορέσει το σήμα του Καμπιονάτο στη φανέλα έφαγε 5 γκολ από την Σαμπντόρια και γνώρισε ανώμαλη προσγείωση. Η Ίντερ εδώ και αρκετό καιρό παίζει στον αγωνιστικό χώρο και στα κουπόνια μας περισσότερο με τη βαριά φανέλα παρά με την ποιότητά της και το 1,83 του διπλού μπορεί να αποδειχτεί τυράκι. Ξεκάθαρα μόνο γιαlive, εναλλακτικά προκαλεί τοoverστο 2,05 για δύο ομάδες που δείχνουν να έχουν τεράστια αμυντικά κενά και είναι ικανές να δεχτούν γκολ ανά πάσα στιγμή.

746. ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ - ΠΑΛΕΡΜΟ

Με ήρωα τον Καρνέζη πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Γιουβέντους οδηγώντας την στην πρώτη της εντός έδρας ήττα σε πρεμιέρα Καμπιονάτο στην ιστορία της. Εξαιρετικά στημένη, έπαιξε με την αγαπημένη της τακτική των αντεπιθέσεων χωρίς πάντως να αποφύγει και τις πολλές ευκαιρίες του αντιπάλου μπροστά στην περιοχή του Έλληνα κίπερ. Η Παλέρμο από την άλλη έχει τρομερά προβλήματα στο γκολ που δεν κρύφτηκαν στο 1-0 στο 91' κόντρα στην ελλιπέστατη Τζένοα, με αυτά τα δεδομένα κοιτάμε μόνο προς τα αριστερά, δεν είναι κακός ο άσος του 2,20, ενδεχομένως να βρούμε και καλύτερες ευκαιρίες στοliveαν οι γηπεδούχοι αργήσουν να σκοράρουν.

747. ΝΑΠΟΛΙ - ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ

Απόλυτα απογοητευμένη από την πρεμιέρα η Νάπολι, και πως να μην είναι άλλωστε όταν ανοίγει το σκορ στο 3ο λεπτό κόντρα σε μία ομάδα όπως η Σασσουόλο από την οποία δεν έχει ηττηθεί ποτέ και όμως δεν καταφέρνει καν να πάρει βαθμό. Η Σαμπντόρια βρήκε και έκανε κόντρα στην Κάρπι (5-2) και αν υπερεκτιμήσει τις δυνατότητές της μπορεί να βρει τον μπελά της στο Σαν Πάολο. Δεν παίζεται ο χαμηλός άσος, μοναδική πιθανή διέξοδος ο συνδυασμός του με τοoverπου ανεβάζει την απόδοση στο 2,10.

748. ΚΙΕΒΟ - ΛΑΤΣΙΟ

Φοβήθηκε περισσότερο απ' ότι θα έπρεπε τη ρεβάνς της Γερμανίας η Λάτσιο, άλλαξε το σύστημα παίζοντας με τριάδα στόπερ και το πλήρωσε χάνοντας τη συνοχή της και αρπάζοντας 3 τέρματα. Η Κιέβο έβγαλε μεγάλο διπλό στην πρεμιέρα στο Έμπολι αλλά δεν διαθέτει την αγωνιστική ετοιμότητα των Λατσιάλι έχοντας και τραγική προϊστορία με 0-4-8 στα 12 τελευταία μεταξύ τους ματς. Δεν είναι κακό το διπλό του 2,20 που είναι ανεβασμένο λόγω των συγκυριών, οι συντηρητικοί πάμε με το -0,25 του 1,925.

749. ΤΖΕΝΟΑ - ΒΕΡΟΝΑ

Όταν στο κουπόνι υπάρχει το όνομα της Βερόνα αυτόματα το μυαλό πάει στοGGκαθώς η Ελλάς μετράει πλέον 14/19GGαπό την περυσινή περίοδο. Η Τζένοα έχασε στο 91' στο Παλέρμο παίζοντας με πάρα πολλές απουσίες αναγκαζόμενη να αμυνθεί μαζικά, πλέον τα πράγματα δείχνουν πολύ καλύτερα όσον αφορά την αποστολή στο συγκεκριμένο ματς και έτσι περιμένουμε τους γηπεδούχους να χτυπήσουν πιο ζεστά το παιχνίδι συνεισφέροντας και αυτοί στο προφανές αλλά καλοπληρωμένοGGτου 1,80.

750. ΑΤΑΛΑΝΤΑ - ΦΡΟΖΙΝΟΝΕ

Μεγάλα τα αμυντικά κενά της Φροζινόνε που δεν έδειξε ακόμη έτοιμη να πάρει βαθμούς με κατενάτσιο στη μεγάλη κατηγορία. Η Αταλάντα δεν μπόρεσε να πάρει κάτι χάνοντας το Χ στο Μιλάνο στο τελευταίο λεπτό όμως παραδοσιακά κάτι τέτοια ματς στο Μπέργκαμο εδώ και αρκετά χρόνια τα καθαρίζει. Έστω και στο 1,75 παίζεται ο άσος, με το -2,5 χάντικαπ των κόρνερ πάει ο DSuker που περιμένει μονόλογο των γηπεδούχων.

751. ΤΟΡΙΝΟ - ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ

Άργησε αλλά σοβαρεύτηκε η Τορίνο δείχνοντας την διαφορά κλάσης και ποιότητας σε σχέση με τη νεοφώτιστη Φροζινόνε παίρνοντας τελικά τη νίκη με ανατροπή και 1-2. Φυσικά πολύ πιο δύσκολο το ματς κόντρα σε μία Φιορεντίνα που έδειξε τα δόντια της κερδίζοντας με 2-0 αντί 5-0 τη Μίλαν στην πρεμιέρα και έχει τρομερή παράδοση σε αυτό το γήπεδο με 3-4-0 στα τελευταία 7 ματς. Σίγουρα πιθανά όλα τα αποτελέσματα, σωστά μοιρασμένο το σετ με μία πιθανή ισοπαλία (3,20) που δεν θα αφήσει κανέναν παραπονεμένο.

752. ΜΟΝΑΚΟ - ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Δυναμικό το ξεκίνημα της Παρί στο πρωτάθλημα, δείχνει να θέλει από νωρίς να καθαρίσει την υπόθεση τίτλος ώστε να επικεντρωθεί στις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις. Η Μονακό έρχεται από τον αποκλεισμό από το Τσάμπιονς Λιγκ, αναμένεται επιβαρυμένη από το μεσοβδόμαδο παιχνίδι, ενώ θα πορευτεί από εδώ και στο εξής χωρίς τον Κυρζαβά. Πιθανό ντεμπούτο για Ντι Μαρία και Ιμπραΐμοβιτς για τους φιλοξενούμενους, έχουν σίγουρα τον πρώτο λόγο για τη νίκη, όμως δεν περιμένουμε να αλλάξουν την προσέγγιση τους, θα δώσουν το βάρος στην άμυνα. Από το απλό διπλό θα προτιμήσουμε τα σκορ τα σκορ 0-1/0-2/1-2 με κάλυψη στο 1-1 δίνουν συνδυαστική απόδοση 2,08 στον Stoiximan .Διαβάστε περισσότερα εδώ .

521. ΣΑΠΕΚΟΕΝΣΕ - ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ

Τέλος στο αήττητο σερί των πέντε αγωνιστικών για τη Σαπεκοένσε, η οποία ηττήθηκε με 1-0 από την Κοριτίμπα εκτός έδρας. Μεσοβδόμαδα κέρδισε την Πόντε Πρέτα, περνώντας στον επόμενη γύρο του Σουνταμερικάνα. Νέα νίκη για την Κορίνθιανς, 3- 0 εντός την Κρουζέιρο, δείχνει ότι είναι το απόλυτο φαβορί για τον τίτλο. Τέτοια ματς ξέρει να τα ''κλέβει'' η Κορίνθιανς, κρατάμε το ασιατικό διπλό 0:0.

522. ΣΠΟΡΤ ΡΕΣΙΦE - ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ

Ντεφορμέ η Σπορτ Ρεσίφε, αγνοεί τη νίκη στο πρωτάθλημα για έξι αγώνες. Προέρχεται από την ήττα με 2-1 εκτός κόντρα στη Φιγκεϊρένσε. Μεσοβδόμαδα πήρε την πρόκριση στον επόμενο γύρο του Σουνταμερικάνα, κερδίζοντας 4-1 την Μπαΐα. Μεγάλη νίκη με ανατροπή για τη Φλαμένγκο την προηγούμενη αγωνιστική, 2-1 την Σάο Πάολο. Δεν μπορεί να βρει σταθερότητα στην απόδοσή της η Φλα, χάνοντας πολλούς βαθμούς. Δε βγαίνει σημείο, το αφήνουμε στην άκρη.

523. ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝΕΪΡΟ

Άλλη μία φορά φάνηκε κατώτερη των περιστάσεων εκτός έδρας η Φλουμινένσε , γνωρίζοντας την ήττα με 2-1 από την Τζόινβιλ. Εντός έδρας δείχνει τελείως διαφορετικό πρόσωπο με ρεκόρ 7-2-1. Νίκη μετά από τρείς αγωνιστικές για την Ατλέτικο Μινέιρο, 2-1 εντός κόντρα στην Παλμέιρας. 4-2-3 το εκτός έδρας ρεκόρ της Μινέιρο. Δυνατή η Φλου εντός, δύσκολα θα πάρει αποτέλεσμα η Ατλέτικο Μινέιρο, πάμε με τον ασιατικό άσο +0,25.

524. ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ - ΤΖΟΪΝΒΙΛ

Ήττα στο ντέρμπι με την Ατλέτικο Μινέιρο για την Παλμέιρας με 2-1 εκτός έδρας την προηγούμενη αγωνιστική. Τα αμυντικά της λάθη την πλήγωσαν για άλλη μία φορά. 1-0-4 στα πέντε τελευταία. Σημαντική νίκη για την Τζόινβιλ την προηγούμενη αγωνιστική με 2-1 κόντρα στη Φλουμινένσε εντός. Εκτός χάνονται οι φιλοξενούμενοι, έχοντας ρεκόρ 1-2-7. Άσος χωρίς αξία.

677. ΝΤΕΠΟΡΤΕΣ ΤΟΛΙΜΑ - ΝΤΕΠ. ΚΟΥΚΟΥΤΑ

Δείχνει να βρίσκει τα πατήματά της η Τολίμα κάνοντας δύο συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα, τελευταία αυτή κόντρα στην Πατριότας με 1-0 εντός. Ντεφορμέ η Κουκούτα, η οποία αγνοεί τη νίκη για τέσσερα ματς (0-2-2). Εκτός χάνεται έχοντας 3/3 ήττες, δεχόμενη εννιά γκολ, χωρίς η ίδια να βρει δίχτυα σε καμία από τις τρείς αναμετρήσεις. Άσος χωρίς αξία.

541. ΣΑΝ ΛΟΡΕΝΤΖΟ - ΜΠΑΝΦΙΛΝΤ

Προηγήθηκε με 2-0 η Σαν Λορέντζο κόντρα στην Αρχεντίνος, δεν πρόσεξε στη συνέχεια, με την Αρχεντίνος να φέρνει το ματς στα ίσια. Τελικά η πρωτοπόρος του πρωταθλήματος Σαν Λορέντζο πήρε τη νίκη με πέναλτι στο τελευταίο λεπτό του αγώνα. Τελευταία ήττα των γηπεδούχων για το πρωτάθλημα τον Απρίλιο κόντρα στην Αλντοσίβι. Νέα νίκη για τη Μπάνφιλντ (1-0 εντός τη Χιμνάσια), τρίτη συνεχόμενη. Αρέσκεται να παίζει εκτός η Μπάνφιλντ, έχοντας ρεκόρ 6-2-2. Δεν είναι για αυτές τις ο άσος, το παιχνίδι κρύβει παγίδες.

542. ΓΟΔΟΪ ΚΡΟΥΖ - ΡΑΣΙΝΓΚ ΚΛΟΥΜΠ

Αναμενόμενη ήττα για τη Γοδόι την προηγούμενη αγωνιστική, 2-0 εκτός κόντρα στη Μπόκα. Αγνοούν τη νίκη στα πέντε τελευταία οι γηπεδούχοι (0-2-3). Δυσκολεύτηκε κόντρα στην Άρσεναλ η Ράσινγκ, κατάφερε όμως να πάρει τη νίκη με 2-1, μένοντας σε απόσταση έξι βαθμών από Μπόκα και Σαν Λορέντζο. Εύκολα ή δύσκολα οι φιλοξενούμενοι θα πάρουν τη νίκη, ασιατικό διπλό -0,25.

545. ΣΑΡΜΙΕΝΤΟ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΡΑΦΑΕΛΑ

Νέα ισοπαλία για τη Σαρμιέντο (0-0 εκτός κόντρα στην Τέμπερλι), παραμένει χωρίς νίκη για πάνω από τρείς μήνες. Τρείς αγωνιστικές χωρίς ήττα για τη Ραφαέλα (1-2-0), η οποία προέρχεται από την εντός έδρας ισοπαλία 1-1 κόντρα στη Νιούελς. Εκτός δεν έχει γευτεί ακόμα τη χαρά της νίκης, με ρεκόρ 0-4-7. Το αφήνουμε στην άκρη.

753. ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ - ΛΕΒΑΝΤΕ

Αξιοπρεπέσταση εμφάνιση η Λας Πάλμας στην πρεμιέρα με την Ατλέτικο, ναι μεν έχασε με 1-0 αλλά στα αμυντικά της καθήκοντα τα πήγε εξαιρετικά. Κόντρα στη Λεβάντε όμως θα πρέπει να πάρει πρωτοβουλίες, αδιανόητο να προσφέρεται σε τόσο χαμηλή απόδοση ο άσος των νησιωτών όταν η Λεβάντε θα την περιμένει στη γωνία και κάλλιστα μπορεί να κάνει την έκπληξη. Ικανή τουλάχιστον να μην χάσει, στο 2,00 το ασιατικό διπλό (Χ2) δεν είναι καθόλου κακή σκέψη.

754. ΧΕΤΑΦΕ - ΓΡΑΝΑΔΑ

Άθλια η εικόνα της Γρανάδα τη Δεύτερα όπου ηττήθηκε εντός έδρας με 1-3 από την Εϊμπάρ παρουσιάζοντας πολλά κενά στην άμυνα. Η Χετάφε ηττήθηκε επίσης στην 1η αγωνιστική χωρίς όμως η Εσπανιόλ να είναι καλύτερη της. Δέχτηκε γκολ από τα αποδυτήρια και παρότι είχε συντριπτικά υπέρ της την κατοχή μπάλας και έφτιαξε κάποιες καλές ευκαιρίες δεν κατάφερε να διασπάσει και να ξεκλειδώσει την άμυνα των Μαδριλένων. Επιλογή των YoungGuns ο ασιατικός άσος -0,25 στο 1,80 της Bet365, πλέον παίζεται στο 1,70. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1096. ΣΙΑΤΛ - ΠΟΡΤΛΑΝΤ ΤΑΪΜΠΕΡΣ

Η νίκη επί του Ορλάντο με 4-0 έδειξε ότι είναι απλά μία παρένθεση για το Σιάτλ (8-1-4 εντός), έχασε στο προηγούμενο με 0-2 από τη Σολτ Λέικ, δεν έπαιξε καθόλου καλά και δεν άξιζε τίποτα το παραπάνω. Αμφίβολος γι’ ακόμα ένα ο κομβικότατος φορ Ντέμπσεϊ (13 συμ./7 γκολ) και ο σημαντικός χαφ Αλόνσο (15 συμ.). Το Πόρτλαντ (4-2-7 εκτός) έμεινε για τέταρτο ματς αήττητο (2-2-0), στο προηγούμενο έπαιξε καλά αλλά έμεινε στο 2-2 με το Χιούστον. Δεν μπορούμε να μπλέξουμε αν δεν μάθουμε αν θα παίξει ο Ντέμπσεϊ.

611. ΟΥΝ.ΤΣΙΛΕ - ΠΑΛΕΣΤΙΝΟ

Καλά άρχισαν αμφότερες στο πρωτάθλημα, 2-2-0 η Ουνιβερσιδάδ ντε Τσίλε, 2-1-1 η Παλεστίνο.- Όσα φάμε και όσα βάλουμε- οι δύο ομάδες μέχρι τώρα, με τις τιμές τουoverνα είναι απαγορευτικές. Θα πάμε με την καλύτερη ομάδα, ασιατικός άσος -0,75 στο 1,80 τηςBet365.

678. ΤΖΑΓΚΟΥΑΡΕΣ ΝΤΕ ΚΟΡ. - ΟΥΝΙΑΟΤΟΝΟΜΑ

Νέα ήττα για τους φιλοξενούμενους στο ντέρμπι κόντρα στην Τζούνιορ (3-2 εντός), με το ένα πόδι πλέον στη δεύτερη κατηγορία αφού πολύ δύσκολα θα ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση. Σε άσχημη κατάσταση και οι γηπεδούχοι, οι οποίοι αγνοούν τη νίκη πάνω από ένα μήνα. Προέρχονται από τη λευκή ισοπαλία εντός έδρας κόντρα στην Κορτουλούα. Δεν είναι για 1,70 ο άσος, θα προσπαθήσουμε να δώσουμε το φιλί της ζωής στους φιλοξενούμενους κρατώντας το Χ2.

632. ΟΥΝΙΒΕΡΣΙΤΑΡΙΟ - ΟΥΝΙΟΝ ΚΟΜΕΡΣΙΟ

Στις τελευταίες θέσεις του Απερτούρα τερμάτισε η Ουνιβερσιτάριο, βρισκόμενη πλέον σε πολύ δύσκολη θέση στη βαθμολογία του υποβιβασμού. Έντονη κινητικότητα από τους γηπεδούχους στα μεταγραφικά, στην ομάδα κάνουν λόγο ακόμα και για τίτλο. Στο μέσο της βαθμολογίας τερμάτισε η Κομέρσιο, βασιζόμενη στην έδρα της. Η αναμέτρηση θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών, το αφήνουμε στην άκρη, η Ουνιβερσιτάριο δεν είναι ακόμα άξια εμπιστοσύνης.

547. ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΪΤ - ΟΥΡΑΚΑΝ

Δύο σερί ήττες για τη Ρίβερ, η οποία δείχνει επηρεασμένη από την κατάκτηση του Λιμπερταδόρες. Τίποτα σπουδαίο η Ουρακάν, άσος χωρίς αξία.

525. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ - ΓΚΟΪΑΣ

Τέσσερα ματς χωρίς νίκη συμπλήρωσε η Ατλέτικο Παραναένσε (0-2-2), προέρχεται από την ήττα 2-0 εκτός κόντρα στην Ιντερνασιονάλ. Εντός είναι δυνατή, με ρεκόρ 6-3-1. Πέντε παιχνίδια χωρίς ήττα για την Γκοϊάς (2-3-0), η οποία βγήκε πλέον από τη ζώνη του υποβιβασμού. Η παράδοση στην έδρα της Παραναένσε είναι συντριπτικά υπέρ των γηπεδούχων, 5-1-0 τα έξι τελευταία. Άσος.

526. ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ - ΣΑΝΤΟΣ

Δεν μπορούν τα παιδιά. Νέα ήττα για την Κρουζέιρο με 3-0 εκτός από την Κορίνθιανς, πλέον η περσινή πρωταθλήτρια είναι μόλις ένα βαθμό πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Σε αντίθετη τροχιά η Σάντος, η οποία παραμένει χωρίς ήττα για έξι ματς. Προέρχεται από τη νίκη με 5-2 εντός έδρας κόντρα στην Αβαΐ. Το Χ2 έχουν επιλέξει οιYoungGunsστο 1,83 τηςBet365.

679. ΟΝΣΕ ΚΑΛΝΤΑΣ -ΙΝΤΕΠ. - ΣΑΝΤΑ ΦΕ

Δύο σερί νίκες για τους γηπεδούχους, οι οποίοι πλησίασαν την προνομιούχο οχτάδα που είναι ο αρχικός στόχος της ομάδας. Τελευταία νίκη που εκτός από τους τρείς βαθμούς έδωσε και αυτοπεποίθηση αυτή κόντρα στη Νασιονάλ με 2-1 εκτός έδρας. Νίκη 2-1 εντός έδρας κόντρα στην Ουΐλα για τη Σάντα Φε την προηγούμενη αγωνιστική, παραμένοντας έτσι η μόνη αήττητη ομάδα στο πρωτάθλημα. Η κούραση που θα βγάλουν οι φιλοξενούμενοι από το μεσοβδόμαδο ματς κόντρα στη Νασιονάλ για το Σουνταμερικάνα είναι δεδομένη. Μπορεί να πάρει αποτέλεσμα η Όνσε Κάλντας, ασιατικός άσος 0:0.

508. ΓΟΥΑΔΑΛΑΧΑΡΑ - ΤΖΑΓΚΟΥΑΡΕΣ ΤΣΙΑΠΑΣ

1-1-4 το ρεκόρ των γηπεδούχων, 3/3 εντός, 0-1-2 εκτός η Τζαγκουάρες. Άσος κινήτρου (παλεύει για την παραμονή η Γουαδαλαχάρα), αλλά δεν ψηνόμαστε.

548. ΟΥΝΙΟΝ ΣΑΝΤΑ ΦΕ - ΡΟΖΑΡΙΟ ΣΕΝΤΡΑΛ

Έχασε στις λεπτομέρειες με 2-1 η Ουνιόν κόντρα στην Τίγκρε την προηγούμενη αγωνιστική, δεύτερη σερί ήττα για τους γηπεδούχους. Εντός είναι αρκετά δυνατοί με ρεκόρ 4-5-2. Εύκολη νίκη για τη Ροζάριο την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στην Μπελγράνο (3-1), επέστρεψε στις νίκες μετά από δύο αγωνιστικές. Δύσκολο ματς, θα κριθεί στις λεπτομέρειες, θα στηρίξουμε όμως την καλύτερη ομάδα, ασιατικό διπλό 0:0.

1097. ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ - OΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ

Η Νέα Υόρκη (7-2-2 εντός έδρας) έχασε μεσοβδόμαδα από το Σικάγο με 2-3 εκτός έδρας, χωρίς να καταφέρει να παίξει καλά. Είχε να χάσει έξι παιχνίδια. Η πρωτοπόρος Ουάσινγκτον (4-2-7 εκτός έδρας) έχασε στο φρούριο της με 0-2 από το Σαν Χοσέ και συμπλήρωσε τρεις ήττες στα τελευταία έξι (3-0-3). Την Τρίτη κέρδισε με 3-0 τη Μοντέγιο Μπέι για το Κόνκακαφ Τσάμπιονς Λιγκ. Αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο από τις κορυφαίες ομάδες του πρωταθλήματος που δεν βρίσκονται στην καλύτερη κατάσταση του, έπρεπε να είναι πιο μοιρασμένο το σετ (1,55 ο άσος).

603. ΟΥΝΙΟΝ ΕΣΠΑΝΙΟΛΑ - ΟΥΝ. ΚΑΤΟΛΙΚΑ

Επιτέλους νίκη για τους γηπεδούχους, 2-0 εκτός κόντρα στην Αντοφαγκάστα. Αυτή ήταν η πρώτη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα για την Εσπανιόλα. Αήττητη στα τρία πρώτα η Κατόλικα, η οποία έχει ψηλούς στόχους στη σεζόν. Μεσοβδόμαδα αγωνίστηκε για το Κόπα Σουνταμερικάνα, η κούραση είναι δεδομένη. Δεν έχει καλή παράδοση στην έδρα της Εσπανιόλα, 3-2-1 τα έξι τελευταία. Μπορούν να κάνουν τη ζημιά οι γηπεδούχοι, ασιατικός άσος 0:0.

680. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΤΖΟΥΝΙΟΡ - ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΚΑΛΙ

Τρία ματς χωρίς ήττα η Τζούνιορ (2-1-0), η οποία αποδίδει ωραίο ποδόσφαιρο στα τελευταία παιχνίδια. Προέρχεται από τη νίκη με 3-2 εκτός έδρας στο ντέρμπι κόντρα στην Ουνιαουτόνομα. Την Τετάρτη κέρδισε εκτός έδρας την Τολίμα για το Κόπα Σουνταμερικάνα. Χωρίς ήττα για τρία ματς η Ντεπορτίβο Κάλι επίσης, προερχόμενη από τη νίκη 2-0 εντός κόντρα στην Κουκούτα. Την Τετάρτη αποκλείστηκε από τη συνέχεια του κυπέλλου αφού δεν μπόρεσε να ανατρέψει εις βάρος της 2-0 του πρώτου αγώνα κόντρα στη Μεντεγίν, μένοντας στο 0-0.NoBet.

549. ΙΝΤΕΠΕΝΤΙΕΝΤΕ - ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΕΣ

Σε καταπληκτική φόρμα η Ιντεπεντιέντε, αγνοεί την ήττα για οχτώ αγωνιστικές. Προέρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 κόντρα στη Σαν Μαρτίν. Τέσσερεις συνεχόμενες νίκες εντός έδρας (5-4-1 συνολικά). Τεράστια νίκη με ανατροπή πέτυχε η Εστουδιάντες κόντρα στη Ρίβερ την προηγούμενη αγωνιστική (2-1 εντός). Νίκη ψυχολογίας αυτή για τους φιλοξενούμενους οι οποίοι τρέχουν ένα αήττητο σερί τριών αγωνιστικών. Δύσκολο ματς, το αφήνουμε στην άκρη.

681. ΛΟΣ ΜΙΓΙΟΝΑΡΙΟΣ - ΑΓΚΟΥΙΛΑΣ ΝΤΟΡΑΝΤΑΣ

Τρίτο ματς χωρίς νίκη για τη Μιγιονάριος (ήττα 2-1 εκτός κόντρα στην Εκιδάδ), μένοντας στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Χωρίς νίκη για τρείς αγωνιστικές και η Άγκιλας, η οποία προέρχεται από την εντός έδρας ήττα με 2-1 κόντρα στην Ενβιγκάδο. Τα συνεχόμενα ματς έχουν κουράσει ους φιλοξενούμενους, οι οποίοι δεν έχουν το ρόστερ για να ανταποκριθούν σε δύο διοργανώσεις (πρωτάθλημα- Σουνταμερικάνα). Μεσοβδόμαδα αντιμετώπισαν εκτός έδρας την Ολίμπια για το Κόπα Σουνταμερικάνα με τους παίχτες να επιβαρύνονται ακόμα περισσότερο. Η Μιγιονάριος είναι καλύτερη ομάδα, έχει ανάγκη βαθμών καθώς έμεινε πίσω στη βαθμολογία, ο άσος αποτελεί επιλογή.

---. ΕΛΤΣΕ – ΜΠΙΛΜΠΑΟ Β’

Ηττήθηκε με 0-2 από την Πονφεραντίνα στην πρεμιέρα η Έλτσε, έδειξε εμφανώς ανέτοιμη αφού το ρόστερ της είναι ακόμα υπό δημιουργία. Η Μπιλμπαό Β’ μπήκε επίσης με το αριστερό στο πρωτάθλημα (ήττα με 0-1 από τη Χιρόνα), έχει όμως κάθε λόγο να φωνάζει για τη διαιτησία αφού το γκολ δεν έπρεπε να μετρήσει (ήταν καθαρό οφσάιντ). Δύσκολα βγαίνει άκρη με σημείο, χαμηλό μας φαίνεται τοlineστα γκολ στο 2,0, αφού οι δυο ομάδες έδειξαν διάθεση να επιτεθούν στις πρεμιέρες τους, θα περιμένουμε πάντως να πάρουμε πρώτα εικόνα στοlive.

---. ΣΑΝΤΑΝΙ-ΧΕΝΕΡΑΛ

Νίκη μετά από τρεις αγωνιστικές για την Ντεπορτίβο Σαντανί, 2-1 εντός κόντρα στην Σαν Λορέντζο. Δεν αγωνίστηκε την προηγούμενη εβδομάδα καθώς ο αγώνας κόντρα στη Νασιονάλ αναβλήθηκε. Ούτε τώρα νίκη για τη Χενεράλ Ντίαζ, μένοντας στο 1-1 εντός με τη Σαν Λορέντζο. Κρατάμε τον ασιατικό άσο 0:0.

---. ΣΟΛ-ΝΑΣΙΟΝΑΛ

Μεγάλη νίκη για τους γηπεδούχους την προηγούμενη αγωνιστική (2-1 εκτός την Γκουαρανί), τρέχουν ένα αήττητο σερί πέντε αγώνων (3-2-0). Δεν αγωνίστηκε την προηγούμενη εβδομάδα η Νασιονάλ (1-3-3, τελευταία στη βαθμολογία) αφού ο αγώνας κόντρα στην Σαντανί αναβλήθηκε λόγω της συμμετοχής της στο Σουνταμερικάνα. Σκορ πρόκρισης πήρε στην έδρα της Λίγκα ντε Κίτο, αφού γνώρισε την ήττα μόνο με 1-0 στο υψόμετρο.NoBet.

---. ΣΑΝ ΛΟΡΕΝΤΖΟ-ΟΛΙΜΠΙΑ

Έμεινε στο 1-1 κόντρα στη Χενεράλ Ντίαζ η Σαν Λορέντζο την προηγούμενη αγωνιστική, παραμένοντας χωρίς νίκη για τρία παιχνίδια. Αγωνίστηκε με βασικούς κόντρα στη Ρούμπιο Νου η Ολίμπια (την Τετάρτη αντιμετώπισε την Άγκιλας Ντοράδας για το Σουνταμερικάνα μένοντας στο 1-1), παίρνοντας τελικά τη νίκη με 2-1 εντός έδρας. Θα θέλαμε το διπλό λίγο πιο ψηλά για να το ποντάρουμε.

---. ΡΟΥΜΠΙΟ ΝΟΥ-ΛΟΥΚΕ

Αναμενόμενη ήττα κόντρα στην Ολίμπια για τη Ρούμπιο Νου (2-1 εκτός), παραμένει χωρίς νίκη για τρεις αγωνιστικές. Άνετη νίκη για τη Λουκένιο την προηγούμενη αγωνιστική, 5-1 εντός την Καπιατά. Την Πέμπτη αντιμετώπισε τη Ντεπορτίβο Λα Γκουάιρα εκτός έδρας για το Σουνταμερικάνα, η κούραση είναι δεδομένη.Ασιατικόςάσος +0,25.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ