ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Κυριακής

Ακτινογραφία κουπονιού Κυριακής

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα πιο σημαντικά παιχνίδια του κουπονιού της Κυριακής (23/8). Πηγή: Betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα πιο σημαντικά παιχνίδια του κουπονιού της Κυριακής.

422. ΓΕΟΝΑΜ - ΠΟΧΑΝΓΚ

Τρίτο ματς χωρίς νίκη (0-1-2) για τη γηπεδούχο Γέοναμ (7-4-2 εντός) που δείχνει να μην βρίσκεται σε καθόλου καλή κατάσταση. Στο τελευταίο της ματς έχασε με 1-2 από τη Γιέονμπουκ, παραμένει –οριακά- στα πλέι-οφ του πρώτου μισού. Η Ποχάνγκ (6-5-2 εκτός) έμεινε στο 1-1 με την Ουλσάν, μέτριο παιχνίδι από τις δύο ομάδες. Περιμέναμε καλύτερη στον προηγούμενο αγώνα την Ποχάνγκ, αλλά δεν μας έπεισε. Αν ήταν καλύτερη θα σκεφτόμασταν σοβαρό το DNB της στο 1,85, τώρα θα προχωρήσουμε στο επόμενο.

423. ΓΚΟΥΑΝΓΚΤΖΟΥ - ΓΙΕΓΙΟΥ ΓΙΟΥΝ.

Αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο ομάδες που μοιάζουν αρκετά. Έχουν τον ίδιο στόχο (αποφυγή των πλέι-άουτ), είναι σε κακή έως τραγική αγωνιστική κατάσταση (1-4-1 vs 1-1-4 στα έξι τελευταία) και σκοράρουν με το σταγονόμετρο στα τελευταία τους ματς. Δεν βρίσκουμε πουθενά αξία και κανένα λόγο για να μπλέξουμε με κάποιο σημείο, το under είναι διαβασμένο και δεν ξεπερνάει το 1,70.

424. ΤΣΒΟΛΕ - ΤΒΕΝΤΕ

Πολύ καλύτερη η εικόνα της Τσβόλε στο ξεκίνημα, έχει δυνατή έδρα και απέναντι στην τραγική -και- φέτος Τβέντε (1-1 Γκρόνινγκεν εκτός, 1-4 Ντεν Χάαγκ εντός) έχει ένα λόγο παραπάνω.

425. ΟΥΦΑ - ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΜΟΣΧΑΣ

Δύο διπλά με 1-3 ο μέχρις στιγμής εκτός έδρας απολογισμός της Λοκομοτίβ (3-2-0 ρεκόρ), πρώτη νίκη για την ΟΥΦΑ το 0-1 στη Μορντόβια, 1-2-0 εκτός, 0-0-2 εντός, και πέρσι είχε καλύτερα αποτελέσματα μακριά απ’ την έδρα της. Διπλό.

426. ΛΕΙΨΙΑ - ΣΑΝ ΠΑΟΥΛΙ

Υπερβολικός ο φαβοριτισμός της Red Bull, 2-1-0 το ρεκόρ της αλλά τα ίδια μετράει και η Σαν Πάουλι, έχοντας αφήσει πολύ καλύτερες εντυπώσεις μέχρις στιγμής. Στο όριο θα προσπαθήσουν να το πάρουν οι γηπεδούχοι (1-0/2-0 οι νίκες τους), η ομάδα του Αμβούργου όμως έχει επιθετικές αρετές και δεν θα πέσει χωρίς μάχη. Πάσο.

427. ΜΟΝΑΧΟ 1860 -ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ

0-1-2, 0-2-1 τα ρεκόρ τους, ανάλογα μέτριες και οι εμφανίσεις τους. Αδιάφορο στοιχηματικά.

428. ΜΠΟΧΟΥΜ - ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ

Κόντρα στην πρώην ομάδα του ο τεχνικός της Μπόχουμ, Γκέρτιαν Φέρμπεϊκ, δεν έφυγε και με τις καλύτερες αναμνήσεις από τη Νυρεμβέργη. 3/3 νίκες η Μπόχουμ με τέρματα 7-1, 1-1-1 οι φιλοξενούμενοι με το φοβερό 8-10 γκολ (όλα GG & over 3,5)! Χαμηλά ο άσος, και χωρίς ιδιαίτερο νόημα, τα γκολ αποτελούν μονόδρομο.

429. ΡΑΝΤΕΡΣ - ΒΙΜΠΟΡΓΚ

Εντυπωσιακή η νίκη της Ράντερς στο Οντένσε, συνεχίζει με φόρα την πορεία προς τις πρώτες θέσεις και με πολλά γκολ. Ο Μπροκ-Μάντσεν (επιθετικός) μετακόμισε στην Αγγλία, αλλά έχει ακόμα δύναμη με τους Λούντμπεργκ-Ισάκ και δύσκολα θα φανεί το κενό. Ο Κόλιν Τοντ δεν έχει νέες απουσίες αφού οι Φίσκερ, Αμίνι (ακραίοι μεσοεπιθετικοί) εξέτισαν. Η Βίμποργκ ήταν αήττητη σε τρία ματς (αλλά μόνο μία νίκη σε έξι συνολικά) μέχρις ότου τη διέλυσε η Μπρόντμπι. Δεν άξιζε, όμως, τέσσερα γκολ και παραπλανούν οι αποδόσεις της για το ματς με τη Ράντερς. Ο άσσος δείχνει ακλόνητος, αλλά δεν αξίζει σε τόσο χαμηλή τιμή. Θα κοιτάζαμε τα γκολ αν οι δύο ομάδες δεν είχαν πολύ συμπαγή λειτουργία (ανεξάρτητα από το πόσα γκολ δέχονται ως τώρα).

430. ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ - ΧΙΜΠΕΡΝΙΑΝ

Το ντέρμπι των δύο μεγαλύτερων ονομάτων στην σκοτσέζικη Τσάμπιονσιπ, σαφές το προβάδισμα των Ρέιντζερς, φέτος δείχνουν να έχουν μπει πολύ περισσότερο φουριόζοι, έχοντας ήδη κερδίσει τους “Χιμπς” στο Ίστερ Ρόουντ για το Τσάλεντζ Καπ με σκορ 2-6.

431. ΓΚΟΥΙΤΖΟΥ ΡΕΝΕ - ΧΑΝΓΚΤΣΟΟΥ ΓΚΡΙΝ.

Συνεχίζει τη φοβερή της πορεία η Γκουιτζού Ρενέ (4-3-4 εντός) και είναι τρεις πόντους πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού. 2-0 τη Χενάν στην τελευταία αγωνιστική και έχει 4-2-0 στα τελευταία έξι. Η Χανγκτσόου (2-3-6 εκτός) έχασε εκτός με 2-1 από τη Σανγκάη ΣΙΠΓ και επέστρεψε στις ήττες (1-1-4 στα τελευταία έξι). Ο άσος του 1,70 δεν έχει μεγάλο ενδιαφέρον, δεν έχουν τόσες αγωνιστικές διαφορές οι δύο ομάδες.

432. ΓΚΟΥΟΑΝ ΠΕΚΙΝΟΥ - ΤΣΑΝΓΚΤΣΟΥΝ ΓΙΑΤΑΪ

Νο Bet.

433. ΚΟΥΑΝΓΚΤΣΟΟΥ ΡΦ - ΓΙΑΝΓΚΣΟΥ Σ.

Αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο ντεφορμέ, δεν μπορούμε να βρούμε καμία άκρη, πάμε στο επόμενο.

434. ΤΙΑΝΤΖΙΝ ΤΕΝΤΑ - ΛΙΑΟΝΙΝΓΚ

Η Τιαντζίν Τέντα (2-5-4 εντός) με το 2-2 επί της Γιατάι και πλέον συμπλήρωσε έντεκα ματς χωρίς νίκη! Πλέον βρίσκεται στη γραμμή του υποβιβασμού και αν δεν αλλάξει την εικόνα της άμεσα, δεν θα σωθεί. Η Λιαόνινγκ (1-3-7 εκτός) δεν βρίσκεται σε πολύ καλύτερη κατάσταση, είχε έξι ματς να κερδίσει, την προηγούμενη όμως αγωνιστική νίκησε τη Κουανγκτσού 1-0. Δεν υπάρχει κανένας λόγος εμπλοκής στη συγκεκριμένη μάχη παραμονής.

435. ΤΣΟΝΓΚΙΝΓΚ ΛΙΦΑΝ - ΣΙΓΙΑΖΟΥΑΝΓΚ

Τέταρτο δίχως νίκη για τη Λιφάν (2-3-6 εντός), αυτή τη φορά έχασε εύκολα με 0-3 από τη Σαντόνγκ Λουνένγκ. Μόλις δύο πόντους απέχει από τη γραμμή του υποβιβασμού και έχει μπλέξει για τα καλά, ειδικά αν δεν συνέλθει άμεσα. Η Σιγιαζουάνγκ (2-6-3 εκτός) έφερε 2-2 με τη Γκουοάν, με την ισοφάριση να έρχεται στο 94’ και να πανηγυρίζετε σα νίκη. Ουσιαστικά χωρίς στόχο πλέον, καθώς η τριάδα απέχει 12 βαθμούς. Μπορεί να μην σκοτώνει για βαθμούς η φιλοξενούμενη, αλλά είναι σε αρκετά καλύτερη κατάσταση, το Χ2 στο 1,75 έχει αξία.

436. ΣΕΝ ΓΚΑΛΕΝ - ΓΚΡΑΣΧΟΠΕΡΣ

Η Σεν Γκάλεν είναι φτιαγμένη για να καταστρέφει πριν αρχίσει να δημιουργεί. Δεν είναι ομάδα που θα ανοιχτεί, αλλά εντός έδρας είναι πάντα πιο δυνατή. Τώρα παίζει με μία αντίπαλο που εντυπωσιάζει και σκοράρει πανεύκολα, οπότε θα είναι ακόμα πιο προσεκτική. Η Γκρασχόπερς έχασε έδαφος με την ισοπαλία στο Βαντούζ, πλήρωσε τα αμυντικά της λάθη. Δέχεται πολύ εύκολα γκολ, αλλά σκοράρει με ακόμα μεγαλύτερη ευκολία. Δεν είναι τυχαίο ότι έχει 5/5 over και GG, ενώ όλα τα παιχνίδια της έχουν over 5,5 γκολ! Η Σεν Γκάλεν, όμως, είναι «άλλος» αντίπαλος με 5/5 under και 4/5 ΝG, συμπέρασμα δεν βγαίνει εύκολα. Μόνο στο live μπορεί να βγει κάτι.

437. ΤΟΥΝ - ΒΑΝΤΟΥΖ

Με το μυαλό στο Γιουρόπα Λιγκ και τη ρεβάνς της Πέμπτης η Τουν θέλει νίκη για να ξεκολλήσει από την ουρά. Δεν έχει καθόλου κακή ομάδα, αλλά ξεκίνησε με πρόβλημα στην άμυνα. Δέχεται γκολ σε όλα τα ματς και δεν σκοράρει εύκολα. Η Βαντούζ δέχεται επίσης σε όλα τα παιχνίδια της, οπότε θεωρητικά όλα δείχνουν ένα εξαιρετικό over. Παρ’ όλα αυτά, οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί στον προηγούμενο γύρο του Γιουρόπα Λιγκ με 0-0 στο Τουν και 2-2 στο Λιχτενστάιν. Είναι ομάδες που εξαρτώνται από τη μέρα τους, η Βαντούζ έχει έξι γκολ υπέρ και έχει πετύχει τα πέντε σε δύο ματς (Ζυρίχη, Γκρασχόπερς). Δεν σκοράρει εύκολα, παρά μόνο αν βρει ανοιχτές άμυνες, κάτι που δεν έχει η Τουν. Η αξία δεν βρίσκεται στα γκολ, αλλά στο under 2,5 της Bet365 σε απόδοση 2,00. Ρίσκο θέλει το στοίχημα.

438. ΣΑΝΓΚΑΗ ΣΕΝΧΟΥΑ - ΣΑΝΓΚΑΗ ΣΙΠΓ

Μεγάλο ντέρμπι της Σανγκάης, με τη Σενχούα να κάνει δεύτερο μέτριο ματς και να μένει στο 2-2 με την Εβεργκράντε, ενώ τη ΣΙΠΓ να βρίσκεται στην κορυφή, με την καυτή ανάσα των Εβεργκράντε και Σαντόνγκ από πίσω της. Μεγάλη σημασίας το ματς και για τις δύο ομάδες. 3-3 στο κύπελλο στο ίδιο γήπεδο, πέρασε στα πέναλτι η Σενχούα. Δεν βρίσκουμε αξία στο φαβορί διπλό, μόνο για παρακολούθηση το συγκεκριμένο ματς.

439. ΛΙΛ - ΜΠΟΡΝΤΟ

Βελτιωμένη σε σχέση με την πρεμιέρα παρουσιάστηκε η Λιλ στην έδρα της Μονακό και απέσπασε δίκαιη ισοπαλία με 0-0. Η Μπορντό πραγματοποιεί μέτριο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα (0-1-1) και την Πέμπτη κέρδισε με 1-0 την Καϊράτ για τα πλέι-οφ του Γιουρόπα, με τον επαναληπτικό να διεξάγεται την ερχόμενη Πέμπτη στο Καζακστάν. Προτεραιότητα της Μπορντό είναι η Ευρώπη την περίοδο αυτή, αλλά η Λιλ δεν μας έχει πείσει ακόμα.

440. ΚΙΚΕΡΣ ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗΣ - ΑΑΛΕΝ

1-1-1 οι Κίκερς, έρχονται από καθαρή ήττα στην Άουε με σκορ 2-0, 1-2-0 η Άαλεν, με το γνωστό κυνικό στυλ της προσπαθεί να επιβιώσει στην 3 κατηγορία της Γερμανίας. Δύσκολα το σκορ θα ανοίξει.

441. ΜΑΪΝΤΖ B - ΝΤΙΝΑΜΟ ΔΡΕΣΔΗΣ

1-2-0 η Μάιντζ Β, 2-1-0 η Ντιναμό Δρέσδης, ομάδα έδρας παραδοσιακά. Απορρίπτουμε το διπλό-φαβορί, κοιτάμε προς τα γκολ.

442. ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ - ΤΣΕΛΣΙ

Καλός, χρυσός ο Τόνι Πιούλις και η «γραμμή μαζινό» που φτιάχνει σε κάθε ομάδα που προσλαμβάνεται (άλλωστε ουκ ολίγες φορες τον έχουμε τιμήσει εδώ στο Betblog.gr ), αλλά εδώ που έφτασαν τα πράγματα για την Τσέλσι (ήδη πέντε πόντους πίσω από Σίτι και Γιουνάιτεντ) πρέπει να πάρει το τρίποντο. Aυτονόητο πως με με τόσες ποιοτικές μονάδες που διαθέτει, έχει τον τρόπο για να το κάνει, αρκεί φυσικά να ξυπνήσει. Μηδέν το ενεργητικό της Γουέστ Μπρομ ακόμα, δεν βγάζει φωτιές επιθετικά η Τσέλσι, ως εκ τούτου παίζεται το 2 & under 3,5 στον Stoiximan (2,15), ενώ χαμηλό αλλά πιο safe είναι το NG στο 1,72 της Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

443. ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ - ΛΟΚΕΡΕΝ

Πρώτη ήττα για την Άντερλεχτ (2-1-1) τη φετινή σεζόν το 3-1 στην Οστάνδη, πρώτη νίκη για τη Λόκερεν (1-2-1) το 2-0 κόντρα στη Μαλίν. Από τα παιχνίδια που πολύ σπάνια μας απασχολούν.

445. ΑΛΚΜΑΑΡ - ΒΙΛΕΜ

Εν μέσω ευρωπαϊκών η Αζέτ (ήττα 3-2 από την Άστρα την Πέμπτη), με άμυνα-χωνί, δεν θέλει πολύ η γκέλα… Κοντράρει η αγορά, εμείς ίσως ψάξουμε τα γκολ στη διάρκεια.

446. ΝΑΪΜΕΓΚΕΝ - ΑΓΙΑΞ

Και ο Άγιαξ έχει Ευρώπη, με το 1-0 με το οποίο κέρδισε τη Γιάμπλονετς στο Άμστερνταμ να είναι εύθραυστο, στην Ερεντιβίζιε όμως ξεκίνησε με δύο 3-0 και έχει παράδοση άνετων νικών στο Ναϊμέγκεν. Δεν θα μπλέξουμε pregame, θα προτιμήσουμε να δούμε πρώτα τις διαθέσεις του Αίαντα στον αγωνιστικό χώρο.

447. ΝΤΕΝ ΧΑΑΓΚ - ΟΥΤΡΕΧΤΗ

Δυνατό μπάσιμο η Ντεν Χάαγκ, κράτησε στην ισοπαλία (2-2) την πρωταθλήτρια Αϊντχόφεν στη πρεμιέρα, ενώ στη συνέχεια διέλυσε την Τβέντε με 1-4. Παραδοσιακά ομάδα έδρας η Ουτρέχτη, 3-2 στη Φέγενορντ, 1-1 εντός με Χέρενφεν τα αποτελέσματα της, δεν έχει θαμπώσει. Άσος.

456. ΑΤΒΙΝΤΑΜΠΕΡΓΚ - ΓΚΕΤΕΜΠΟΡΓΚ

Έξι ισοπαλίες στα τελευταία επτά συμπλήρωσε η Ατβίνταμπεργκ (1-6-4 εντός, 6/11 over 2,5, 10/11 GG) που δείχνει διάθεση να εξαντλήσει τις ελπίδες της για την παραμονή, η Γκέτεμποργκ εξακολουθεί να οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος αλλά μακριά από το σπίτι της (5-3-2 εκτός, 5/10 over 2,5 & GG) δεν κερδίζει στα πιο πρόσφατα τέσσερα (0-2-2, 3/4 over 2,5 & GG). Ανάξιο ενασχόλησης το 1,60 στο διπλό, θεωρούμε ότι και οι δυο θα ψάξουν τη νίκη και ότι οι ευάλωτες άμυνες τους θα μας δώσουν ένα παιχνίδι με γκολ, στο 1,90 το over 2,5, στο 2,37 το over 2,5 & GG στην Bet365.

457. ΓΚΕΦΛΕ - ΑΪΚ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ

Τρία χωρίς νίκη η Γκέφλε (0-1-2), στο γήπεδό της πάντως είναι αξιόμαχη (4-3-2 εντός), η ΑΪΚ μετράει τέσσερις συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα και πλησίασε στο -2 από την κορυφή, αλλά οι εκτός έδρας επιδόσεις της (1-5-3) είναι αποτρεπτικές για να σκεφτούμε να τη στηρίξουμε σε αποδόσεις καθαρού φαβορί.

458. ΙΝΓΚΟΛΣΤΑΝΤ - ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ

459. ΒΑΛΕΡΕΝΓΚΑ - ΜΟΛΝΤΕ

Δεν τα κατάφερε απέναντι στη Ρόζενμποργκ η Βαλερένγκα (ήττα με 0-2 εκτός), στην έδρα της πάντως μετράει τρεις συνεχόμενες νίκες (6-0-4 εντός). Η Μόλντε (3-3-3 εκτός) πήρε προβάδισμα πρόκρισης για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ χάρη στο 2-0 επί της Σταντάρ, στο πρωτάθλημα όμως δεν κερδίζει στα πιο πρόσφατα τέσσερα (0-2-2). Αρκετά επιβαρυμένο το πρόγραμμα της Μόλντε το τελευταίο διάστημα λόγω της Ευρώπης, περιμένουμε να δώσει εκεί βάρος αφού στο πρωτάθλημα έχει ήδη χάσει αρκετό έδαφος, η Βαλερένγκα είναι σε απόσταση βολής από τις θέσεις που δίνουν ευρωπαϊκό εισιτήριο και δείχνει πιο κοντά στη νίκη, ο ασιατικός άσος στο 1,95 της Bet365 βρίσκεται στις επιλογές των Young Guns .

460. ΟΝΤ - ΒΙΚΙΝΓΚ

Η Οντ έφτασε κοντά σε μια ιστορική επικράτηση απέναντι στη Ντόρτμουντ στα πλαίσια του Γιουρόπα Λιγκ, καθώς βρέθηκε να προηγείται στο 25’ με 3-0 ωστόσο δεν άντεξε στην αφόρητη πίεση των Γερμανών και ηττήθηκε τελικά με 3-4, με τη ρεβάνς να αποκτά διαδικαστικό χαρακτήρα. Στο πρωτάθλημα πάντως δείχνει ασταμάτητη (3-1-0, με δεκαπέντε γκολ ενεργητικό) και στο γήπεδό της μετράει 3-5-2 με 6/10 over 2,5, 7/10 GG. Η Βίκινγκ είναι επίσης σε πολύ καλή κατάσταση (4-0-1) και είναι η ομάδα με τις περισσότερες εκτός έδρας νίκες πλην της Ρόζενμποργκ (6-0-4 εκτός) και την καλύτερη εκτός έδρας άμυνα (μόλις 9 γκολ παθητικό). Σαφώς πιο επιβαρυμένη η Οντ, πιο ισορροπημένο θα έπρεπε να είναι το σετ, το Χ2 στο 1,85 της Bet365 κρίνεται υψηλό.

461. ΛΕΧ ΠΟΖΝΑΝ - ΠΙΑΣΤ ΓΚΛΙΒΙΤΣΕ

Τρίτο ματς δίχως νίκη για τη Λεχ Πόζναν, που έχασε με 1-2 από τη Ζάγκλεμπιε, πραγματοποιώντας κάκιστη εμφάνιση. Οι απουσίες που έχει σίγουρα παίζουν σημαντικό ρόλο στο συγκεκριμένο αποτέλεσμα. Τις ίδιες απουσίες συνεχίζει να έχει και για τον αγώνα με την Πιαστ. Η οποία έκανε την τρίτη σερί νίκη της με το 2-1 επί της Λέγκια και συνεχίζει τη φοβερή πορεία της. Υπάρχει αδιαμφισβήτητη διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες, όμως η φόρμα τους δείχνει ότι η Πιαστ είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση. Το +1 των φιλοξενούμενων είναι στο 1,95 και κρίνεται πολύ μεγάλο και λάθος.

462. ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ - ΣΑΠΕΚΟΕΝΣΕ

Δύο συνεχόμενες νίκες για τους γηπεδούχους, τελευταία αυτή κόντρα στη Βάσκο με 1-0 εκτός έδρας, παίρνοντας μεγάλη βαθμολογική ανάσα για τη μάχη της παραμονής. Πέντε ματς χωρίς ήττα για τη Σαπεκοένσε, προερχόμενη από τη νίκη 2-1 εντός κόντρα στην Ατλέτικο Μινέιρο. Μεσοβδόμαδα ήρθε ισόπαλη 1-1 κόντρα στην Πόντε Πρέτα για το Σουνταμερικάνα. No Bet.

463. ΠΟΝΤΕ ΠΡΕΤΑ - ΓΚΡΕΜΙΟ

Αήττητο σερί τριών αγωνιστικών τρέχει η Πόντε Πρέτα, προερχόμενη από την ισοπαλία 1-1 στη δύσκολη έδρα της Σπορτ Ρεσίφε. Αντιμετώπισε μεσοβδόμαδα τη Σαπεκοένσε για το Σουνταμερικάνα, παραχωρώντας την ισοπαλία 1-1 εντός έδρας. Τρείς σερί νίκες για τη Γκρέμιο, η οποία αρχίζει να ονειρεύεται τίτλο. Ασιατικό διπλό +0,25.

464. ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ - ΠΑΪΣΑΝΤΟΥ

Μεγάλη νίκη για τη Μποταφόγκο σε μία από τις πιο δύσκολες έδρες του πρωταθλήματος κόντρα στην Αμέρικα Μινέιρο (1-2). Δεύτερη νίκη στη σειρά για τη Μποταφόγκο παραμένοντας σε απόσταση βολής από την πρώτη θέση. Νίκη επιτέλους για την Παϊσαντού μετά από τρείς αγωνιστικές κόντρα στην Οέστε (3-1 εντός). Δύσκολα θα πάρει αποτέλεσμα η Παϊσαντου (5 σερί ήττες εκτός) στην καυτή έδρα της Μποταφόγκο (6-3-0 εντός). Άσος χωρίς αξία.

465. ΜΠΡΟΝΤΜΠΙ - ΣΟΝΤΕΡΙΣΚΕ

Ανάκαμψη ή αλλαγή προπονητή; Ο Τόμας Φρανκ είναι σε κατάσταση πίεσης και πάλι, η πεντάρα από τον ΠΑΟΚ έχει προκαλέσει κλυδωνισμούς. Ανέλαβε την ευθύνη της συντριβής, αλλά αυτό δεν αρκεί στη Μπρόντμπι. Τα δημοσιεύματα των ΜΜΕ κάνουν λόγο για παίκτες κουρασμένους, ταλαιπωρημένους από τη ζέστη της Ελλάδας, που δεν έχουν ηθικό. Η Σοντέρισκε είναι ξεκούραστη, θα παίξει την αγαπημένη της κόντρα στην ευάλωτη άμυνα της Μπρόντμπι (που πιθανώς θα ξεκουράσει τον Άγκερ), αλλά το σημαντικότερο είναι ότι φέτος έμαθε να παίζει με τη μπάλα στα πόδια. Είναι φορμαρισμένη, έχει αυτοπεποίθηση, μπορεί να κάνει ζημιά, μόνος απόντας είναι ο μέσος Ντράχμαν που τραυματίστηκε. Επιλογή των Young Guns είναι το +0,5 στο 1,90 της Bet365.

466. ΣΙΟΝ - ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ

Η Σιόν βρίσκεται στην τρίτη θέση κι αν ο Μούσα Κονατέ διατηρήσει τη φόρμα του, θα μείνει εκεί για καιρό. Είναι πολύ εξαρτημένη από τον Καρλίτος και τον Κονατέ για τα γκολ, όμως είναι και καλή ομάδα. Το πρόβλημα είναι ότι σύντομα θα αρχίσει η Ευρώπη και πρέπει να μαζέψει βαθμούς στο πρωτάθλημα για να μην έχει πρόβλημα αργότερα. Η Γιουνγκ Μπόις με έξι βαθμούς σε πέντε ματς αναγκάστηκε να αλλάξει προπονητή, χωρίς να έχει μεγάλη επιτυχία. Ωστόσο, βελτιώθηκε με τον προσωρινό τεχνικό (που τείνει να γίνει μόνιμος) και ο Οαρό (επιθετικός) επέστρεψε στην ενδεκάδα. Πρέπει να κερδίσει αυτό το ματς, αλλά η Σιόν έχει τρομερά επικίνδυνους παίκτες στην κόντρα. Over 2,75, GG και άσσος είναι με σειρά προτεραιότητας οι τρεις επιλογές σε αυτό το παιχνίδι, προτιμάμε τον συνδυασμό over 2,5 και GG στο 2,05 της Bet365.

467. ΑΝΓΚΕΛΧΟΛΜΣ - ΛΙΟΥΝΓΚΣΚΙΛΕ

Αναγεννημένη εσχάτως η Άνγκελχολμς (3-1-0 στο πρωτάθλημα), προσπαθεί να βγει από την επικίνδυνη ζώνη, η Λιουνγκσκίλε δεν έχει τρίποντο στα πιο πρόσφατα πέντε (0-3-2) και έχει σταθεροποιηθεί στο μέσο της βαθμολογίας. Καλύτερο το μομέντουμ των γηπεδούχων, όπως και η ανάγκη τους για βαθμούς, το 1Χ στο 1,72 της Bet365 μπορεί να αποτελέσει επιλογή.

468. ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ

Από ήττα με 0-2 στην έδρα της Ντιναμό Μινσκ έρχεται η Σάλτσμπουργκ, την ερχόμενη Πέμπτη θα ψάξει την ανατροπή στο γήπεδό της για να μην μείνει πρόωρα εκτός Ευρώπης. Στο πρωτάθλημα μετράει δυο συνεχόμενες νίκες αλλά δεν έχει ικανοποιήσει ακόμα με τις εμφανίσεις της (2-1-2, 4/5 over 2,5 & GG). Αρκετά καλή η εκκίνηση της Αούστρια (3-1-1 4/5 over 2,5 & GG), πάντως στο πιο δύσκολο από τα ως τώρα παιχνίδια της ηττήθηκε εύκολα από τη Ραπίντ. Τα γκολ δείχνουν η καλύτερη επιλογή για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

472. ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ - ΦΙΤΕΣΕ

Πιέζεται ο άσος, όσο και αν σεβόμαστε τη φανέλα της Φέγενορντ εκτιμάμε αρκετά την ομάδα Φίτεσε για να την κοντράρουμε σε αυτές τις τιμές. Νωρίς ακόμα στην Ολλανδία για τέτοια πονταρίσματα.

473. ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ - ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ

Δεν βρίσκονται και στην καλύτερη κατάστασή τους οι «Άγιοι», κόλλησαν στο 1-1 μεσοβδόμαδα στα προκριματικά του Γιουρόπα με τη Μίντιλαντ, ενώ έρχονται και από βαριά ήττα στο πρωτάθλημα (0-3 εντός από την Έβερτον). Δεν έχει ηττηθεί ακόμα η Γουότφορντ του Κίκε Φλόρες (έχει δύο ισοπαλίες, 0-0 εκτός με τη Γουέστ Μπρομ το τελευταίο της), ο οποίος φαίνεται πως κάνει καλή δουλειά. Έχει την ποιότητα και τις μονάδες να αντιδράσει η Σαουθάμπτον, αλλά καλύτερα να απέχουμε μιας και άφησε ανοιχτές παρτίδες στην Ευρώπη.

474. ΕΒΕΡΤΟΝ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Φουριόζα ξεκίνησε το πρωτάθλημα η Σίτι, πιο «πεινασμένη» από ποτέ, έδειξε τα δόντια της στο ντέρμπι με την Τσέλσι. Αντέδρασε άμεσα στην γκέλα της πρεμιέρας η Έβερτον, έχοντας τον Λουκάκου σε μεγάλα κέφια. Χαμηλές οι αποδόσεις του διπλού που μόνο κόντρα προδιαθέτουν, από την άλλη δεν είναι εύκολο αυτή την εποχή να πάει κάποιος ενάντια στη Σίτι. Πάντως δεδομένες είναι οι αξιόλογες επιθετικές γραμμές των δύο ομάδων, ήδη έχουν σκοράρει πέντε και έξι γκολ αντίστοιχα. Θα προτιμήσουμε το παιχνίδι με τα γκολ, 1,70 πληρώνει το over 2,5 στην Βet365, με περισσότερο ρίσκο το GG & over 2,5 στο 2,05, ελπίζοντας σε ένα θεαματικό παιχνίδι στο «Γκούντισον Παρκ». Διαβάστε περισσότερα εδώ .

475. ΛΟΡΙΑΝ - ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ

Η Λοριάν κατάφερε να σώσει το βαθμό απέναντι στη Μπαστιά στις καθυστερήσεις, έδειξε πάντως να χρειάζεται χρόνο προκειμένου να βρει ρυθμό στην επίθεση, ενώ ο νεοαποκτηθείς Γουαρίς, που έκλεψε τις εντυπώσεις στην πρεμιέρα του με τη νέα του ομάδα, θα απουσιάσει λόγω τραυματισμού. Η Σεντ Ετιέν έμεινε στο 1-1 στην έδρα της Μιλσάμι για τα πλέι-οφ του Γιουρόπα Λιγκ και στον επαναληπτικό της ερχόμενης Πέμπτης θα διεκδικήσει την είσοδό της στους ομίλους για δεύτερη συνεχή χρονιά. Οι δυο ομάδες δείχνουν να ψάχνονται ακόμα, σφιχτό παιχνίδι περιμένουμε να δούμε με λίγα γκολ.

476. ΟΥΝΙΒ. ΚΡΑΪΟΒΑ - ΣΤΕΑΟΥΑ

Μέτρια η πορεία της Κραϊόβα (1-3-3), η Στεάουα δεν έχει νίκη στα τελευταία πέντε σε όλες τις διοργανώσεις, στο πρωτάθλημα έχει απολογισμό 2-4-1 και την Πέμπτη γνώρισε τη συντριβή με 0-3 στην έδρα της από τη Ρόζενμποργκ, αποχαιρετώντας στην ουσία το Γιουρόπα Λιγκ. Δεν μας πείθουν όσο θα έπρεπε οι γηπεδούχοι ώστε να πάμε στην κόντρα.

479. ΑΦΚ ΓΙΟΥΝ. - ΜΙΑΛΜΠΙ

Τρεις σερί εντός έδρας ήττες έχει η ΑΦΚ, η Μιάλμπι κάνει ένα βήμα μπροστά και ένα βήμα πίσω αδυνατώντας να σταθεροποιήσει την απόδοσή της. No Bet.

480. ΣΥΡΙΑΝΣΚΑ - ΜΠΡΟΜΑΠΟΪΚΑΡΝΑ

Από δυο σερί νίκες έρχεται η Σιριάνσκα (5-4-1 εντός, 5/9 over 2,5) που προσπαθεί να πλησιάσει τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, η Μπρομαποϊκάρνα (1-1-8, 7/10 over 2,5) συνεχίζει εντός των θέσεων υποβιβασμού αλλά δείχνει βελτίωση το τελευταίο διάστημα. Με τον άσο και το over να προσφέρονται σε παρόμοιες τιμές, θα επιλέξουμε το δεύτερο.

481. ΛΙΜΠΕΡΕΤΣ - ΤΕΠΛΙΤΣΕ

Δεύτερο συνεχόμενο 1-1 για τη Λίμπερετς, αυτή τη φορά με αντίπαλο τη Γιάμπλονετς. Έκανε καλό παιχνίδι, αλλά ισοφαρίστηκε στο 90’. Την Πέμπτη κέρδισε με 1-0 τη Χάιντουκ, έπαιξε καλά και δίκαια κέρδισε. Η Τέπλιτσε πήρε τον βαθμό από την Πλζεν με σκορ 2-2, ισοφαρίζοντας στο τέλος. Δεν βγάζουμε άκρη στο συγκεκριμένο ματς, πάμε παρακάτω.

482. ΜΠΡΝΟ - ΓΙΑΜΠΛΟΝΕΤΣ

Εκτός έδρας ισοπαλίας με 1-1 με την Σίγμα Όλομουτς για τη Μπρνο, που έπαιξε καλά και δίκαια κέρδιζε μέχρι να μείνει με δέκα παίκτες. Στο ίδιο σκορ έμεινε και η Γιάμπλονετς με τη Λίμπερετς την προηγούμενη αγωνιστική, ισοφαρίζοντας στο 90’ και πανηγυρίζοντας έντονα την ισοφάριση. Δεν βρίσκουμε λόγο για να είναι καθαρό φαβορί η φιλοξενούμενη, πιο μοιρασμένο έπρεπε να είναι το σετ.

483. ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ - ΜΑΪΝΤΖ

Ένα καλό αποτέλεσμα ψάχνουν Γκλάντμπαχ και Μάιντς μετά τις ήττες που γνώρισαν στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Αμφότερες έδειξαν ανέτοιμες στο δημιουργικό κομμάτι, με τη Γκλάντμπαχ να μην φτιάχνει ούτε μια καθαρή ευκαιρία απέναντι στην Ντόρτμουντ και τη Μάιντς να αναλώνεται σε φλύαρη κατοχή της μπάλας απέναντι στην καλοστημένη άμυνα της Ίνγκολσταντ. Παραδοσιακά δυνατοί αμυντικά οι γηπεδούχοι, δεν περιμένουμε από τους φιλοξενούμενους να πάρουν ιδιαίτερα ρίσκα, το under 2,75 στο 1,85 της Bet365δείχνει να έχει καλές τύχες επαλήθευσης. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

485. ΚΑΛΜΑΡ - ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ

Δεν είναι καλά η Κάλμαρ (4-3-3 εντός), δυο ήττες στο πρωτάθλημα και μια πρόκριση στα πέναλτι για το κύπελλο απέναντι σε ομάδα της τρίτης κατηγορίας το πρόσφατο δείγμα της. Η Έλφσμποργκ (5-2-3 εκτός) δεν χάνει στα τέσσερα τελευταία πρωταθλήματος (3-1-0), αλλά έχει αρκετά επιβαρυμένο πρόγραμμα, καθώς αυτό θα είναι το πέμπτο παιχνίδι που θα δώσει μακριά από το σπίτι της τις τελευταίες 18 ημέρες. Οριακές κρίνονται οι αποδόσεις του διπλού.

486. ΧΑΛΜΣΤΑΝΤ - ΕΡΕΜΠΡΟ

Χωρίς νίκη και χωρίς γκολ στο πρωτάθλημα στα τελευταία πέντε η Χάλμσταντ (0-2-3), πήρε μια μικρή ανάσα μεσοβδόμαδα για το κύπελλο, νικώντας ομάδα τρίτης κατηγορίας. Σε κακή κατάσταση και η Έρεμπρο με τέσσερις σερί ήττες στο πρωτάθλημα, ενώ παραμένει χωρίς τρίποντο μακριά από το γήπεδό της (0-3-7). Δεν βγαίνει εύκολα άκρη με σημείο, ίσως τα λίγα γκολ να είναι μια καλή επιλογή στη λογική ότι καμία δεν θα θελήσει να ηττηθεί και να δει έναν άμεσο ανταγωνιστή για τη σωτηρία να απομακρύνεται.

487. ΒΑΑΣΑ - ΣΕΪΝΑΓΙΟΕΝ

Τοπικό ντέρμπι η συγκεκριμένη αναμέτρηση. Το παλεύει η Βάασα ώστε να βρεθεί εκτός ζώνης υποβιβασμού, έχει μείνει αήττητη στα τελευταία πέντε (1-4-0) ενώ και στο γήπεδό της δεν έχει ηττηθεί στα πιο πρόσφατα τέσσερα. Η Σεϊναγιόεν έχει τρεις σερί ήττες χωρίς να έχει βρει δίχτυα και μακριά από το σπίτι της δεν κερδίζει εδώ και έξι παιχνίδια (0-2-4). Οι επιδόσεις των φιλοξενούμενων (2-4-5 εκτός) το τελευταίο διάστημα δεν δικαιολογούν τις αποδόσεις καθαρού φαβορί που τους προσφέρονται, ο ασιατικός άσος στο 1,75 της Bet365 κρύβει αξία.

488. ΓΙΑΡΟ - ΙΝΤΕΡ ΤΟΥΡΚΟΥ

Ασταθής η Γιάρο (4-3-5 εντός), κουρασμένη από τα συνεχόμενα παιχνίδια η Ίντερ Τούρκου (2-5-5 εκτός), το ισορροπημένο σετ δεν αφήνει πολλά περιθώρια για παιχνίδι.

489. ΚΟΥΟΠΙΟ - ΚΟΤΚΑ

Πέντε χωρίς ήττα (2-3-0) στο πρωτάθλημα η Κουόπιο, που είναι δυνατή εντός (5-4-2 εντός), η Κότκα (2-3-8 εκτός) δείχνει να ξυπνάει την κατάλληλη στιγμή και με δυο σερί νίκες έχει πλησιάσει στον πόντο από την απευθείας σωτηρία. Αρκετά μπερδεμένο δείχνει, το προσπερνάμε.

490. ΜΑΡΙΕΧΑΜΝ - ΛΑΧΤΙ

Ο θρίαμβος επί της Ελσίνκι για το κύπελλο αποτελεί τη μοναδική νίκη της Μάριεχαμν στα τελευταία πέντε παιχνίδια της (1-2-2), ενώ και στην έδρα της για το πρωτάθλημα έχει μόνο μια νίκη στα πιο πρόσφατα έξι. Η Λάχτι δεν σκόραρε στα δυο τελευταία της ματς αλλά μετράει μόνο μια ήττα στα πιο πρόσφατα επτά πρωταθλήματος (4-2-1). Δίκαιο δείχνει το σετ, δείχνει να έχει αρκετή ισοπαλία η συγκεκριμένη αναμέτρηση.

493. ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ - ΟΣΤΑΝΔΗ

Ορατό το ενδεχόμενο του ευρωπαϊκού αποκλεισμού για τη Στάνταρ Λιέγης (2-1-1 εντός, όλα τα ματς της κρίθηκαν στις λεπτομέρειες) μετά το 2-0 από τη Μόλντε, οδηγεί την κούρσα η Οστάνδη μετρώντας 3-1-0 (3/3 νίκες εντός, 1-1 στη Σιντ Τρούιντεν, όλα GG), πέρσι στο ίδιο γήπεδο επιβλήθηκε με 3-5. +0,75 ασιατικό διπλό, Χ2 για παραδοσιακούς, Draw Nο Bet για τολμηρούς και ξερό διπλό για ΟΥΚάδες και πάνω.

494. ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ - ΑΑΡΧΟΥΣ

Η ισοπαλία με τη Μίντιλαντ δεν ήταν κακό αποτέλεσμα, αλλά τώρα πρέπει να αρχίσει τις νίκες. Η Κοπεγχάγη χωρίς ευρωπαϊκές υποχρεώσεις και με πολλές επιστροφές παικτών που κάνουν τη διαφορά μπορεί να καθαρίσει κάθε αντίπαλο, ειδικά εντός έδρας. Ο Βέρμπιτς (μέσος) τραυματίστηκε, αλλά υπάρχουν πολλές λύσεις στο ρόστερ. Άλλωστε, αποθεραπεύτηκε ο Τουτού και θα πάρει τη θέση του. Η Άαρχους κλάταρε με την Άαλμποργκ, αλλά δεν τη λες άσχημη ομάδα. Σκοράρει, δεν έχει άγχος, όμως αμυντικά έχει κενά. Με τους Βασάτζε (επιθετικός), Ντάνιελ Πέντερσεν (μέσος) νέους τραυματίες πάντως, χάνει σε ποιότητα. Η Κοπεγχάγη είναι ένα επίπεδο πάνω από την Άαρχους, ο ασιατικός άσσος -1 στο 1,80 της Bet365 θα επαληθευτεί.

495. ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ - ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ

Με τους Πίρλο, Τέβεζ και Βιδάλ, τρεις από τους ακρογωνιαίους λίθους της ομάδας τα τελευταία χρόνια, να έχουν αποχωρήσει η Γιουβέντους μοιάζει εμφανώς αποδυναμωμένη και ο Αλέγκρι θα έχει φέτος δυσκολότερο έργο στο να κρατήσει τα σκήπτρα στην Ιταλία. Η Ουντινέζε έδιωξε τον Στραματσιόνι και καλείται να πορευτεί σε πιο ορθολογικά μονοπάτια με τον Στέφανο Κολαντούονο με ένα σύστημα 3-5-2 και τον Τότο (Ντι Νατάλε) να παίρνει λιγότερο και ποιοτικότερο χρόνο συμμετοχής σε μία ακόμη ακύρωση της συνταξιοδότησής του. Με ρεκόρ 42-5-0 στα τελευταία 47 εντός της Γιούβε δεν περιμένουμε σοβαρές εκπλήξεις αλλά ο άσος του 1,28 σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να παιχτεί.

496. ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ - ΑΡΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ

Ο Απόλλωνας διαθέτει το κάρμα του αφεντικού της πόλης και δεν θα επιτρέψει σε καμία περίπτωση στον συμπολίτη να διεκδικήσει κάτι από το παιχνίδι. Σε τιμές φαβορί ο κυανόλευκοι όπως είναι λογικό. ΑΣΣΟΣ του @1,50 Stoiximan.

497. ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ- ΔΟΞΑ ΚΑΤΩΚΟΠΙΑΣ

Με σοβαρό προγραμματισμό και ενίσχυση από ποιοτικούς ποδοσφαιριστές η ομάδα της Κατωκοπιάς ξεκινάει το πρωτάθλημα, σε ένα ζευγάρι που θα θέλαμε να παίζουν κάθε βδομάδα εμείς οι betbloggers .Από την άλλη ο Εθνικός αναμένεται κατώτερος των περιστάσεων με μειωμένο μπάτζετ χωρίς τίποτα ιδιαίτερο στο ρόστερ του. Δεν είναι αουτσάιντερ η Δόξα και το διπλό έχει τεράστια αξία @4,45 στον Stoiximan.Χ2 για τους συντηρητικούς @2,05.

498. ΣΑΡΠΣΜΠΟΡΓΚ 08 - ΑΑΛΕΣΟΥΝΤ

Μετά την πρόκριση στο κύπελλο απέναντι στην Οντ, η Σάρπσμποργκ απέσπασε ισοπαλία στην έδρα της Μόλντε δείχνοντας ότι ανεβαίνει παρά το γεγονός ότι πλέον στο πρωτάθλημα δεν έχει νίκη εδώ και δέκα ματς (0-4-6). Η Άαλεσουντ έχει 3-0-3 στα τελευταία έξι, κερδίζοντας στην έδρα της και χάνοντας εκτός (2-1-7 εκτός, τέσσερις σερί ήττες). Φαίνεται να ήρθε η ώρα της νίκης για τους γηπεδούχους, ωστόσο σε τιμές κάτω από 2,00 δεν βρίσκουμε αξία.

499. ΣΤΡΟΜΣΓΚΟΝΤΣΕΤ - ΣΤΑΡΤ

Από δυο σερί ήττες έρχεται η Στρόμσγκοντσετ, στην έδρα της πάντως είναι ισχυρή (5-2-1), η Σταρτ παραπαίει με το κοντέρ να γράφει πέντε συνεχόμενες ήττες και 16 γκολ παθητικό και θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια για να μην φύγει με άδεια χέρια ξανά.

500. ΧΑΟΥΓΚΕΣΟΥΝΤ - ΜΠΟΝΤΟ ΓΚΛΙΜΤ

Ήττα μετά από πέντε αναμετρήσεις για τη Χάουγκεσουντ (3-4-3 εντός), παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων απέναντι στη Μιοντάλεν με το τελικό 1-2 να κρίνεται δίκαιο παρόλο που διαμορφώθηκε στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων. Η Μπόντο Γκλιμτ (3-2-5 εκτός) έχασε από τη Βίκινγκ με 1-2, διακόπτοντας το απίθανο σερί των έξι σερί νικών. Πιο κλειστό περιμέναμε το σετ εδώ, κοιτάμε προς τα δεξιά αφού η εικόνα της Μπόντο εξακολουθεί να ικανοποιεί.

501. ΓΙΕΡΒ - ΦΡΕΝΤΡΙΚΣΤΑΝΤ

Με δυο συνεχόμενες ήττες, η Γιέρβ χάνει έδαφος από τις θέσεις των πλέι-οφ, στο γήπεδό της πάντως είναι δυνατή (4-5-1, καλύτερη εντός έδρας άμυνα της κατηγορίας). Η Φρέντρικσταντ νίκησε μετά από τέσσερα (0-2-2), βγήκε εκτός ζώνης υποβιβασμού και μακριά από το σπίτι της έχει τρία διπλά στα πιο πρόσφατα πέντε (3-1-6 συνολικά εκτός). Παραείναι χαμηλά ο άσος, θα κοιτάζαμε πιο ζεστά την κόντρα αν οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν σημαντικές απουσίες.

502. ΛΕΒΑΝΓΚΕΡ - ΝΕΣΤ ΣΟΤΡΑ

Τρεις νίκες στα τελευταία πέντε (3-0-2, 4/5 over 2,5, 3/5 GG) για τη Λέβανγκερ (4-3-3 εντός, 5/10 over 2,5, 6/10 GG), μόλις μια ήττα στα τελευταία έξι για τη Νεστ Σότρα (2-3-1) που δεν χάνει στα τελευταία τρία μακριά από το γήπεδό της (1-4-5 εκτός, 7/10 over 2,5, 8/10 GG). Δίκαιο δείχνει το σετ, τα πολλά γκολ δείχνουν εξαιρετική επιλογή.

503. ΜΠΑΕΡΟΥΜ - ΣΟΓΚΝΤΑΛ

Σε ελεύθερη πτώση η Μπάερουμ, έχει εννέα χωρίς νίκη (0-2-7) με αποτέλεσμα να βρεθεί εντός επικίνδυνης ζώνης, η Σόγκνταλ παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας παρόλο που έχει μόνο μια νίκη στα πιο πρόσφατα πέντε (1-3-1). Μεγάλη η διαφορά δυναμικότητας, οι φιλοξενούμενοι αποδίδουν καλά και κάποια στιγμή θα ξαναέρθουν τα τρίποντα, το 1,75 πάντως είναι μια οριακή τιμή.

504. ΜΠΡΑΝ - ΧΟΝΕΦΟΣ

Από τρεις σερί ισοπαλίες έρχεται η Μπραν (5-3-1 εντός),η Χόνεφος (2-1-7) των πολλών προβλημάτων δεν λέει να παραδοθεί αλλά δύσκολα θα αποσπάσει κάποιο θετικό αποτέλεσμα εδώ.

505. ΜΠΡΙΝΕ - ΑΣΑΝΕ

No Bet.

506. ΡΑΝΧΑΪΜ - ΚΡΙΣΤΙΑΝΣΟΥΝΤ

Σε εξαιρετική κατάσταση η Ρανχάιμ εσχάτως, μετράει πέντε νίκες στα πιο πρόσφατα έξι (5-0-1, 5/6 over 2,5), ενώ και στο γήπεδό της έχει πέντε συνεχόμενα τρίποντα με μεγάλα σκορ (5/5 over 2,5). Ανεβασμένη και η Κρίστιανσουντ με τρεις σερί νίκες, μακριά από το σπίτι της μετράει 5-1-3 έχοντας βρει δίχτυα στα 8/9. Τόσο ο άσος όσο και το over μπορούν να αποτελέσουν επιλογές.

507. ΜΤΚ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗΣ - ΒΙΝΤΕΟΤΟΝ

Ασταθής ως τώρα η ΜΤΚ (2-1-2), πάντως εντός μετράει 2/2 νίκες, η Βιντεότον (1-0-4 στο πρωτάθλημα) έρχεται από τέσσερις σερί ήττες σε όλες τις διοργανώσεις, με πιο πρόσφατη εκείνη από τη Λεχ Πόζναν για τα πλέι-οφ του Γιουρόπα με 0-3 (ακολουθεί επαναληπτικός την επόμενη εβδομάδα). Με υπηρεσιακό για δεύτερο σερί αγώνα οι φιλοξενούμενοι, το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με την χαμηλότερη του αναμενομένου απόδοση στον άσο, μας αποτρέπει από το να ασχοληθούμε με το συγκεκριμένο παιχνίδι.

508. ΛΕΓΚΙΑ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ - ΚΟΡΟΝΑ ΚΙΕΛΤΣΕ

Μεγάλη η διαφορά δυναμικότητας και δεν δείχνει η Κορόνα ότι μπορεί να βάλει δύσκολα στη Λέγκια, χαμηλές οι τιμές όπως ήταν φυσικό, πάμε στο επόμενο.

509. ΓΚΙΜΑΡΑΕΣ - ΜΠΕΛΕΝΕΝΣΕΣ

Δείχνει να ψάχνεται ακόμα η Γκιμαράες, μετά τον αποκλεισμό από το Γιουρόπα ηττήθηκε χωρίς να αντισταθεί από την Πόρτο με 0-3. Η Μπελενένσες πέρασε από την έδρα της Άλταχ με 1-0 και την ερχόμενη Πέμπτη θέλει να κλειδώσει την πρόκρισή της στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Δεν μας πείθει η Γκιμαράες, άλλες οι προτεραιότητες της Μπελενένσες τη συγκεκριμένη περίοδο, το προσπερνάμε.

510. ΕΣΤΟΡΙΛ - ΜΟΡΕΪΡΕΝΣΕ

Από ήττες έρχονται αμφότερες (0-4 από Μπενφίκα η Εστορίλ, 0-2 από Αρούκα η Μορεϊρένσε), θα κοιτάξουν πρωτίστως να μην ηττηθούν.

511. ΜΠΟΑΒΙΣΤΑ - ΤΟΝΤΕΛΑ

Θετικό το 2-2 που απέσπασε στην έδρα της Σετούμπαλ η Μποαβίστα, μιας και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-2 και με παίχτη λιγότερο από το 68’, κατάφερε ωστόσο να ισοφαρίσει στο τέλος. Η Τόντελα κοίταξε στα μάτια τη Σπόρτινγκ, υπέκυψε ωστόσο στις καθυστερήσεις όταν και διαμορφώθηκε το τελικό 1-2. Δυνατή πέρυσι στην έδρα της η Μποαβίστα, ωστόσο αυτό θα είναι το πρώτο παιχνίδι που θα χρησιμοποιηθεί ο φυσικός χλοοτάπητας στο γήπεδό της και πιθανόν να χρειαστεί χρόνο προσαρμογής, ενώ και οι φιλοξενούμενοι έδειξαν καλά στοιχεία στην πρεμιέρα απέναντι σε ένα εκ των φαβορί για τον τίτλο.

512. ΝΑΣΙΟΝΑΛ ΜΑΔΕΪΡΑ - ΟΥΝ. ΜΑΔΕΪΡΑ

Ήττα στην έδρα της Μπράγκα γνώρισε η Νασιονάλ την πρώτη αγωνιστική, η νεοφώτιστη Ουνιάο Μαδέιρα έκανε καλό ποδαρικό στην κατηγορία (2-1 εντός τη Μαρίτιμο), είναι νωρίς ακόμα για συμπεράσματα για τις δυο ομάδες.

513. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Ξεκάθαρη η διαφορά ποιότητας και ετοιμότητας των δύο ομάδων, με τον Ατρόμητο να δείχνει πανέτοιμος μετά τις πολύ καλές ευρωπαϊκές του εμφανίσεις, ώστε να ξεκινήσει με το δεξί για το πρωτάθλημα, με όπλο την έδρα του, όπου παραμένει αήττητος εδώ και δύο χρονιές για την κανονική διάρκεια της Σούπερ Λιγκ. Με το μυαλό στη μεταγραφική ενίσχυση ο Λεβαδειακός, που μόλις πριν λίγες μέρες εξασφάλισε την παραμονή του στην κατηγορία και όπως είναι φυσικό τρέχει για να καλύψει τα κενά στο ρόστερ. Πιθανό το ροτέισον στους γηπεδούχους, που έχουν στο μυαλό τους και τη ρεβάνς κόντρα στη Φενερμπαχτσέ, με αποτέλεσμα να μη φορτσάρουν ιδιαίτερα κόντρα στους Βοιωτούς . Επιλογή των YoungGuns ο συνδυασμός άσου και under 3,5 σε απόδοση 1,85 στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

514. ΒΕΡΟΙΑ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Δύσκολο καλοκαίρι για τη Βέροια, που τελικά κατάφερε στις δικαστικές αίθουσες να εξασφαλίσει την παραμονή της στη μεγάλη κατηγορία. Πολλές οι αλλαγές για τη «Βασίλισσα του Βορρά», που θα πορευτεί με προπονητή το Γιώργο Γεωργιάδη και τεχνικό διευθυντή το Ζήση Βρύζα, ενώ ως συνήθως προχώρησε σε πολλές προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ της. Γνωστά τα προβλήματα στον ΠΑΣ, καθώς δεν κατάφερε να πάρει άδεια για ευρωπαϊκή συμμετοχή πέρυσι, με τον κόσμο να βράζει κατά του προέδρου Χριστοβασίλη. Λίγες οι αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό, με το Γιάννη Πετράκη να παραμένει στο τιμόνι της ομάδας, κάτι που εγγυάται μία άνετη παρουσία και τη φετινή σεζόν. Δε θα έπρεπε να δίνεται τόσο ξεκάθαρο αουτσάιντερ ο «Άγιαξ της ηπείρου», με το +0,25 ασιατικό διπλό να αποτελεί επιλογή στο 1,925 της Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

515. ΠΑΟΚ - ΞΑΝΘΗ

Με φόρα από τη μεγάλη νίκη επί της Μπρόντμπι και με τον ενθουσιασμό να επιστρέφει στις τάξεις της ομάδας, ο ΠΑΟΚ ξεκινάει τη φετινή Σούπερ Λιγκ υποδεχόμενο την πάντα επικίνδυνη Ξάνθη, που έχει ως οιωνό την περσινή εξαιρετική της παρουσία στο κύπελλο και ο πήχης έχει ανέβει για τα καλά στην ομάδα της Θράκης. Πολλές επιθετικές αρετές εμφάνισε ο Δικέφαλος στα πρώτα του επίσημα ευρωπαϊκά παιχνίδια, κάτι που αναμένουμε και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, με την Ξάνθη να είναι ικανή να συνεισφέρει στο σκοράρισμα. Επιλογή αποτελεί το over 2,25στο 1,825 της Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

516. ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Θέμα κούρασης δεν υφίσταται για τη Μπιλμπάο από τον αγώνα της Πέμπτης με τη Ζίλινα στο Γιουρόπα Λιγκ αφού ο Βαλβέρδε δεν ρίσκαρε και παρέταξε τους αναπληρωματικούς. Ωστόσο το πλήρωσε ακριβά αφού στο δεύτερο μέρος η ομάδα του ήταν κάκιστη και έχασε με 3-2 ενώ στο ημίχρονο προηγούνταν με 0-2. Κάποιες απουσίες επίσης (Σαν Χοσέ, Ιτουράσπε) θα καλυφτούν εκ των έσω με τους Βάσκους να πετούν στον έβδομο ουρανό μετά την κατάκτηση του πρώτου τίτλου τους έπειτα από 31 χρόνια. Έδειξε περίτρανα πως διαθέτει την ποιότητα και τον χαρακτήρα να κοντράρει στα ίσια τη Μπαρτσελόνα. Στο αντίπαλο στρατόπεδο οι «μπλαουγκράνα» δεν έχουν και την καλύτερη δυνατή ψυχολογία μετά την απώλεια του τίτλου και την προβληματική εικόνα που έδειξαν (κυρίως στην άμυνα) και στους δύο τελικούς. Συν τις άλλοις ο Λουίς Ενρίκε έχει να αντιμετωπίσει και τις απουσίες των Πικέ, Νέιμαρ, Άλμπα, Ματιέ και Νέιμαρ ενώ παρελθόν αποτέλεσε και ο Πέδρο. Εκτός πραγματικότητας το 1,825 για τον ασιατικό άσο +1,25 ( επιλογή YoungGuns ) όταν έχει προηγηθεί το εντυπωσιακό 4-0 της Μπιλμπάο στο «Σαν Μαμές» και το 1-1 επίσης με καλή εμφάνιση στον επαναληπτικό του «Καμπ Νου».Διαβάστε περισσότερα εδώ .

517. ΜΙΡΑΝΤΕΣ - ΣΑΡΑΓΟΣΑ

Να επαναλάβει μια παρόμοια, αν όχι καλύτερη πορεία από την περσινή θέλει η Μιραντές, που βρέθηκε κοντά στις θέσεις των πλέι-οφ ανόδου, με το μεγάλο της όπλο να είναι η σιγουριά που εμπνέει στον πάγκο ο Κάρλος Τεράθας. Η Σαραγόσα έφτασε ένα βήμα πριν την επιστροφή της στην Πριμέρα, αλλά στον τελικό των μπαράζ έχασε το εισιτήριο από τη Λας Πάλμας. Σφιχτό το σετ, ισορροπημένη αναμέτρηση αναμένουμε και εμείς.

518. ΟΒΙΕΔΟ - ΛΟΥΓΚΟ

Μετά από 13 χρόνια η Οβιέδο επιστρέφει στη Σεγούντα, δείχνει ποιοτικά ενισχυμένη και ο στόχος είναι να σταθεροποιηθεί στην κατηγορία προτού επιδιώξει το βήμα παραπάνω στο μέλλον. Η Λούγκο έκανε μέτρια πορεία στο περσινό πρωτάθλημα και πραγματοποιεί καινούργιο ξεκίνημα με νέο προπονητή. Χαμηλό δείχνει το 1,95 στον άσο για τη νεοφώτιστη, πάντως δεν πάμε ούτε στην κόντρα αφού οι φιλοξενούμενοι είναι ακόμα ανέτοιμοι.

519. ΕΣΚΙΣΕΧΙΡΣΠΟΡ - ΣΙΒΑΣΠΟΡ

Ήττα στην έδρα της Φενέρ περιελάμβανε η πρώτη αγωνιστική για την Εσκισεχιρσπόρ, εντός έδρας ισοπαλία απέσπασε η Σιβασπόρ απέναντι στη Γαλατασαράι, νωρίς για συμπεράσματα και για τις δυο.

520. ΜΠΟΥΡΣΑΣΠΟΡ - ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΠΣΠΟΡ

Δυο ήττες ως τώρα για τη Μπουρσασπόρ (από Γαλατασαράι για το Σούπερ Καπ και από Τραμπζονσπόρ για το πρωτάθλημα), η Γκαζιαντέπ έδειξε ανέτοιμη την πρώτη αγωνιστική (0-3 εντός από τη Κασίμπασα). Πολύ χαμηλός ο άσσος για να ασχοληθούμε.

521. ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ - ΣΙΓΚΜΑ ΟΛΟΜΟΥΤΣ

Μετά το 2-2 με την Τέπλιτσε και το 1-2-1 στο πρωτάθλημα ο Κούμπεκ έφυγε και ήρθε ο Κρέιτσι. Φαινόταν ότι πολύ δύσκολα θα παραμείνει στη θέση του ο Κούμπεκ αν δεν άλλαζε δραματικά την ομάδα του. Στο ντεμπούτο του Κρέιτσι έδειξε κάτι να αλλάζει (κυρίως στην ψυχολογία) και κέρδισε με 3-0 τη Βοϊβοντίνα για το Γιουρόπα Λιγκ, ευελπιστεί σε ανάλογη συνέχεια, καθώς έμεινε ήδη πίσω με πέντε βαθμούς στο πρωτάθλημα. Η Σίγμα Όλομουτς έφερε δεύτερο συνεχόμενο 1-1, αυτή τη φορά με τη Μπρνο και συμπλήρωσε τα πρώτα τέσσερα ματς του πρωταθλήματος χωρίς νίκη (0-3-1). Μετά το 3-0 επί της Βοϊβοντίνα το -1,5 της Πλζεν στο 1,75 έχει ενδιαφέρον, αλλά η κούραση που ίσως κουβαλούν οι παίκτες των γηπεδούχων μας κρατάν πίσω.

522. ΑΛΤΑΧ - ΤΡΕΝΚΒΑΛΝΤΕΡ ΑΝΤ.

Η Άλταχ καλείται ανάμεσα στα ευρωπαϊκά της παιχνίδια με τη Μπελενένσες (ηττήθηκε με 0-1 στο πρώτο) να αντιμετωπίσει τη φορμαρισμένη Αντμίρα που παραμένει αήττητη στο πρωτάθλημα με απολογισμό 3-2-0 (4/5 over 2,5, 5/5 GG). Οι ως τώρα επιδόσεις των γηπεδούχων εντός των συνόρων (1-0-4, 3/5 over 2,5 & GG, 1-0-1 εντός) δεν δικαιολογούν τον καθαρό φαβοριτισμό στον άσο, αξία υπάρχει στο Χ2 στο 1,83 της Bet365, το οποίο αποτελεί επιλογή των Young Guns .

525. ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ - AE ΛΕΜΕΣΟΥ

Υποσχόμενη δύναμη η μεγάλη κυρία που απαιτείται να το δείξει και μέσα στο γήπεδο από το πρώτο ματς. Με τον περσινό κορμό και προσθήκες σε σημεία που πονούσε θα έχει καλύτερη ομοιογένεια από τους γαλαζοκίτρινους που έχουν χαμηλώσει τους τόνους και συγκεντρώθηκαν στη σκληρή δουλειά. Πολύ δελεαστικές οι τιμές του άσσου. Οτιδήποτε πάνω από @2,00 είναι αποδεκτό. @2,45 στο Stoiximan.

527. ΠΟΥΜΑΣ - ΝΤΟΡΑΔΟΣ

Τρίτη συνεχόμενη νίκη για τη γηπεδούχος Πούμας, εκτός έδρας νίκη με 2-1 επί της Πατσούκα στο τελευταίο ματς για το πρωτάθλημα. Την Τετάρτη κέρδισε εύκολα με 3-0 την Καφεταλέρος για το κύπελλο. 5/5 over 2,5 για το πρωτάθλημα η Πούμας. Η Ντοράδος έκανε δεύτερο συνεχόμενο κακό αποτέλεσμα, με κάκιστη εμφάνιση, μάλιστα για δεύτερο συνεχόμενο ματς δέχθηκε τέσσερα γκολ (1-4 από τη Μοντερέι εντός έδρας). Τη Λέονες Νέγκρος κέρδισε για το κύπελλο με 2-1 την Τρίτη. Το over 2,5 στο 1,85 μπορεί να αποτελέσει επιλογή.

528. ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ - Μ.ΣΑΡΑΝΣΚ

Καθάρισε τη μπουγάδα από το πρώτο0 ματς με την Ελσίνκι (5-1) η Κράσνονταρ, οπότε μπορεί πλέον να επικεντρωθείς τα ματς με τη Μορντόβια. Σε Τέρεκ και Ντιναμό Μόσχας πήρε βαθμό οι φιλοξενούμενοι, δεν περιμένουμε όμως να τη γλιτώσουν και τρίτη φορά.

533. ΣΠΑΡΤΑ ΠΡΑΓΑΣ - ΝΤΟΥΚΛΑ ΠΡΑΓΑΣ

Μικρό ντέρμπι στην Πράγα ανάμεσα στη μεγάλη Σπάρτα και στη μεσαία Ντούκλα. Συνεχίζει με το πόδι στο γκάζι και ήδη πάτησε μόνη κορυφή η Σπάρτα. 4-2 εκτός έδρας τη Μλάντα και έγραψε το 3-1-0 στο πρωτάθλημα. Μεσοβδόμαδα για το Γιουρόπα κέρδισε με 3-1 την Τουν, παρότι στο 5’ είχε μείνει πίσω στο σκορ. Η Ντούκλα σ’ ένα ακόμα ματς με ομάδα από την Πράγα, Μποέμιανς, έμεινε στο 2-2. Ισοφαρίστηκε στο 90’ με κεφαλιά του αντίπαλου κίπερ και υπέστη σοκ. Κα οι δύο ομάδες είναι αρκετά καλές επιθετικά, ο συνδυασμός του over με το goal/goal στο 2,10 είναι δίκαιο.

534. ΚΟΡΤΡΑΪΚ - ΓΑΝΔΗ

2-1-1 με 3/4 2-3 γκολ (2-1 σκορ) η Κόρτραϊκ, 2-2-0 η Γάνδη, οι νίκες με 1-0, οι ισοπαλίες με 1-1. Μόλις στο 2,00 το διπλό, εκεί γύρω είναι και το under 2,5, που μοιάζει προτιμότερο .

535. ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ - ΜΙΟΝΤΑΛΕΝ

Απίθανα πράγματα από τη Ρόζενμποργκ, συμπλήρωσε έντεκα σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις περνώντας με 3-0 από την έδρα της Στεάουα για τα πλέι-οφ του Γιουρόπα Λιγκ και βρίσκεται πλέον με το ένα πόδι στους ομίλους της διοργάνωσης. Η Μιοντάλεν βγήκε από τη ζώνη του υποβιβασμού χάρη στο 2-1 επί της Χάουγκεσουντ με το οποίο διέκοψε το αρνητικό σερί των 11 παιχνιδιών χωρίς τρίποντο. Προ δέκα ημερών η Ρόζενμποργκ φιλοξένησε τη Μιοντάλεν για το κύπελλο φτάνοντας σε εύκολη επικράτηση με 4-0, δεν περιμένουμε κάτι διαφορετικό τώρα.

536. ΑΣΤΡΑ ΓΚΙΟΥΡΓΚΙΟΥ - ΚΣΜ ΣΤΟΥΝ. ΙΑΣΙ

Σε φοβερή φόρμα η Άστρα, συμπλήρωσε πέντε σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις με το εντός έδρας 3-2 επί της Άλκμααρ για τα πλέι-οφ του Γιουρόπα (την ερχόμενη Πέμπτη η ρεβάνς στην Ολλανδία), αν και εντός έδρας στο πρωτάθλημα μετράει μόλις 1-2-1. Η Ιάσι πραγματοποιεί καλή εκκίνηση (3-2-2) και μακριά από το σπίτι της έχει 1-1-2. Μεγάλες δείχνουν οι αποδόσεις γύρω στο 2,00 για τον άσο, ωστόσο ο παράγοντας κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια δεν μπορεί να αγνοηθεί.

537. ΑΡΙΚΑ - ΟΥΝ.ΤΣΙΛΕ

Ανέλπιστη νίκη με μεγάλο σκορ για την Αρίκα κόντρα στην Ουνιόν Λα Καλέρα με 4-1 εκτός έδρας. Το συνηθισμένο της παιχνίδι έκανε η Αρίκα, χτυπώντας στις αντεπιθέσεις, παίρνοντας τελικά μία εύκολη νίκη. Την ισοπαλία 2-2 απέσπασε μεσοβδόμαδα η Ουνιβερσιδάδ Ντε Τσίλε στην έδρα της Οχίγκινς, δείχνοντας για άλλη μία φορά τα πολλά αμυντικά της προβλήματα. Επιλογή το διπλό και over 2,5 στο 2,75 της Βet365.

538. ΚΡΟΥΣ. ΝΤΕΛ ΝΟΡΤΕ - ΝΟΥΕΒΑ ΣΙΚΑΓΟ

Παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που θα παλέψουν για την αποφυγή του υποβιβασμού. Από ήττα προέρχεται η Κρουσέρο Ντελ Νόρτε, 2-1 εκτός έδρας κόντρα στη Σαν Λορέντζο. Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα έκανε η Νουέβα Σικάγο την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στην Ουρακάν. Αναμέτρηση μεταξύ τυφλού και μονόφθαλμου, πάμε παρακάτω.

539. ΑΡΟΥΚΑ - ΜΠΕΝΦΙΚΑ

Με διπλό στην έδρα της Μορεϊρένσε έκανε ντεμπούτο στο πρωτάθλημα η Αρούκα, ο πήχης ανεβαίνει κατά πολύ απέναντι στην Μπενφίκα, που παρά τις πολλές αλλαγές του καλοκαιριού παραμένει ένα επίπεδο πάνω.

540. ΕΣΜΠΙΕΡΓΚ - ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ

Μετά την αλλαγή προπονητή πήρε μία πολύτιμη νίκη. Παρ’ όλα αυτά, τα μεγάλα αμυντικά κενά της Έσμπιεργκ δεν εξαφανίζονται από μόνα τους και δεν θα είναι τίποτα εύκολο κόντρα στην εξαιρετική επίθεση της Μίντιλαντ. Η πρωτοπόρος κρατάει τη διαφορά από την Κοπεγχάγη, όμως το μυαλό της είναι στη ρεβάνς με τη Σαουθάμπτον. Πρόκειται για το μεγαλύτερο ματς της (μικρής) ιστορίας της και είναι σίγουρο ότι θα γίνουν και αλλαγές στην ενδεκάδα για να προστατευθούν βασικοί. Διαθέτει εξαιρετικό υλικό και ρόστερ, ωστόσο κάποιες ρεζέρβες δεν είναι 100% έτοιμες χωρίς ματς στα πόδια τους. Αν η Έσμπιεργκ δεν είχε τόσο κακή άμυνα, θα κοντράραμε λίγο την πρωταθλήτρια. Τώρα απλά απέχουμε παρότι έχει προβάδισμα στο διπλό κι έχουμε το νου μας στο live.

541. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Ξεκάθαρο φαβορί για τον τίτλο και πάλι ο Ολυμπιακός, ο οποίος παρουσιάζεται με νέο προπονητή και αρκετά ενισχυμένος, έχοντας ως στόχο τη διατήρηση των κεκτημένων εντός συνόρων και μία όσο το δυνατόν καλύτερη πορεία στην Ευρώπη. Στην πρεμιέρα της Σούπερ Λιγκ υποδέχεται τον Πανιώνιο, ο οποίος γλίτωσε στο τέλος τον υποβιβασμό πέρυσι και φέτος ξεκινάει από το μηδέν με στόχο τη γρήγορη παραμονή στην κατηγορία, ωστόσο έχασε κάποιους πολύ σημαντικούς του παίκτες, ενώ ενισχύθηκε με ποδοσφαιριστές που είναι στο ξεκίνημα της καριέρας τους, αλλά στερούνται εμπειρίας. Το τι θα συμβεί στον πρώτο αγώνα της χρονιάς, φαίνεται πως εξαρτάται αποκλειστικά από τον Ολυμπιακό, μιας και η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων είναι χαώδης. Αν και ανέτοιμοι, οι νταμπλούχοι μπορούν να συνδυάσουν σκορ και θέαμα, επικρατώντας με over 3,5 του Πανιωνίου, επιλογή που βρίσκουμε στο 2,20 του Stoiximan .

542. ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Με σφεντόνα στον πόλεμο πηγαίνει η Σπόρτινγκ Χιχόν που δεν έχει το δικαίωμα μεταγραφών και μπόρεσε να εξασφαλίσει μόνο τρεις καινούργιους παίκτες με τη μορφή δανεισμού. Ως εκ τούτου ο Αμπελάρδο θα στηριχτεί ως επί το πλείστον στην περσινή σκληροτράχηλη ομάδα που τερμάτισε στη 2η θέση της Σεγούντα γνωρίζοντας μόλις δύο ήττες σε 42 αγωνιστικές (21-19-2). Σίγουρα θα πρέπει να την δούμε πρώτα μέσα στο γήπεδο τη Ρεάλ που λογικά με τον Μπενίτεθ θα γίνει πιο σφιχτή στην άμυνα. Μέσα στις δυνατότητες της και με ευνοϊκή παράδοση να ξεκινήσει θετικά με νίκη κρατώντας παράλληλα και το μηδέν παθητικό, ακόμα καλύτερη η επιλογή ( Young Guns ) για 2 &under 3,5στο 2,20 του Stoiximan . Aξία υπάρχει και στο ενδεχόμενο να σκοράρει στον αγώνα ο Χέσε Ροντρίγκεζπου θα πάρει φανέλα βασικού ελλείψει του Μπενζεμά, στο 2,60 προσφέρεται στον Stoiximan τη στιγμή που ηBet365 τοδίνει στο πολύ πιο χαμηλό 2,10. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

543. ΑΛΜΕΡΙΑ - ΛΕΓΚΑΝΕΣ

Με στόχο την άμεση επάνοδο στην Πριμέρα ξεκινά τις υποχρεώσεις της η Αλμερία, οι μεταγραφικές της κινήσεις δείχνουν πολύ καλές για το επίπεδο της κατηγορίας. Αξιοπρεπέστατη πορεία πραγματοποίησε η Λεγκανές ως νεοφώτιστη στη Σεγούντα τη σεζόν που πέρασε, βασίστηκε κατά κύριο λόγο στην ισχυρή της έδρα. Τίμιο δείχνει το 2,00 στον άσο, δεν θα βάλουμε πάντως τα χρήματά μας χωρίς να έχουμε πρώτα εικόνα για τις δυο ομάδες.

544. ΝΟΥΜΑΝΘΙΑ - ΤΕΝΕΡΙΦΗ

Ακόμα μια αδιάφορη σεζόν για τη Νουμάνθια, η οποία την βρήκε να τερματίζει στο μέσο της βαθμολογίας, με καινούργιο προπονητή τον Αρασάτε (πρώην Σοσιεδάδ) θα πορευτεί τη φετινή χρονιά. Η Τενερίφη κατάφερε να μείνει στην κατηγορία μετά κόπων και βασάνων και οι φετινές της φιλοδοξίες φτάνουν μέχρι και τα πλέι-οφ ανόδου. Καθαρό πάσο εδώ, αφού αμφότερες έχουν πολλές αλλαγές και θα χρειαστούν χρόνο.

545. ΠΟΝΦΕΡΑΝΤΙΝΑ - ΕΛΤΣΕ

Μόλις για έναν βαθμό βρέθηκε εκτός πλέι-οφ ανόδου η Πονφεραδίνα και ο στόχος είναι φέτος να κάνει το βήμα παραπάνω. Η Έλτσε αν και κέρδισε την παραμονή της στην Πριμέρα στον αγωνιστικό χώρο, υποβιβάστηκε λόγω χρεών και τρέχει τις τελευταίες μέρες προκειμένου να καλύψει τα κενά στο ρόστερ από τις αποχωρήσεις αρκετών βασικών της μονάδων. Κάνουμε σκέψεις για τον άσο, θέλουμε όμως πρώτα να πάρουμε εικόνα.

546. ΤΑΡΑΓΟΝΑ - ΑΛΜΠΑΘΕΤΕ

Νεοφώτιστη στη Σεγούντα η Ταραγόνα, η Αλμπαθέτε κατάφερε πέρυσι να αποτρέψει τον υποβιβασμό, όμως και φέτος δείχνει ότι θα κινηθεί σε ρηχά νερά. Παιχνίδι για παρακολούθηση το συγκεκριμένο.

547. ΕΜΠΟΛΙ - ΚΙΕΒΟ

Με τους Σαπονάρα και Μακαρόνε να κάνουν μεστή χρονιά η Έμπολι κατάφερε να σωθεί σχετικά άνετα την περυσινή περίοδο, τα πράγματα άλλαξαν φέτος καθώς αποχώρησε ο προπονητής Σάρι μετά από τρία χρόνια και στη θέση του ήρθε ο Μάρκο Τζιαμπάολο (Μπρέσια). Αποδυναμωμένη με τη φυγή των Βαλντιφιόρι, Χισάι και Βέρντι, σίγουρα θα χρειαστεί χρόνο για να αφομοιώσει το 4-3-1-2. Από την άλλη η Κιέβο που κάθε χρόνο με τα ψέματα καταφέρνει να σώσει την κατηγορία δείχνει και φέτος διάθεση να στηριχθεί στα πολλά under και στα κλειστά ματς. Δύσκολα το παιχνίδι αυτό θα έχει γκολ, στο 1,57 φυσικά η συγκεκριμένη επιλογή δεν θα μας απασχολήσει.

548. ΙΝΤΕΡ - ΑΤΑΛΑΝΤΑ

H Ίντερ με τον Μαντσίνι στον πάγκο δύσκολα θα βρει την υγειά της, ειδικά από την στιγμή που οι μεταγραφικές κινήσεις είτε ακόμη δεν έχουν ολοκληρωθεί είτε δεν μπορούν να φέρουν σοβαρές αλλαγές στην εικόνα της (Μοντόγια, Μουρίλο, Κοντόγκμπια). Πολλα θα εξαρτηθούν από τις ορέξεις του περυσινού πρώτου σκόρερ Ικάρντι που πάντως δεν έδειξε και πολλά πράγματα στα φιλικά ματς. Η Αταλάντα έχει έναν εξαιρετικό προπονητή στο πρόσωπο του Ρέγια που γνωρίζει πως με το 4-3-3 να κλειδώνει την άμυνα και να χτυπάει στις κόντρες με τους Πινίγια και Ντένις. Σίγουρα για γέλια ο άσος του 1,45 για πρεμιέρα, θα παρακολουθήσουμε το ματς για τυχόν ευκαιρίες στο live.

549. ΠΑΛΕΡΜΟ - ΤΖΕΝΟΑ

Αποδυναμωμένο το Παλέρμο με την αποχώρηση των ταιριαστών στο σύστημα του Ιακίνι, Μπελότι και Ντιμπαλά, αν τα πράγματα δεν ξεκινήσουν πολύ καλά δεν αποκλείεται να δούμε και πάλι τον πρόεδρο Τζιαμπαρίνι να εξασκεί το αγαπημένο του χόμπι, την προπονητοφαγία. Τα ίδια και χειρότερα για την Τζένοα των πολλών οικονομικών προβλημάτων, έχασε τους Μπερτολάτσι, Ιάγο, Ρονγκάλια για να κλείσει τρύπες και φυσικά δεν υπάρχει φως από τα μεταγραφικά. Παράλληλα πάει με δώδεκα επαγγελματίες και έξι πιτσιρικάδες στη Σικελία εξαιτίας τραυματισμών, τιμωριών και παικτών που ετοιμάζονται να αλλάξουν ομάδα. Στο Παλέρμο δεν κερδίσει στα τελευταία έξι ματς απο το 2008. Υπό αυτές τις συνθήκες το ξεκάθαρο ΝΟ ΒΕΤ μέχρι να βγουν συμπεράσματα για δύο ομάδες που πιθανότατα θα βρεθούν από νωρίς στις τελευταίες θέσεις, μετατρέπεται σε επιλογή του ασιατικού άσσου -0,25 των Young Guns σε απόδοση 1.85 στην Bet365.

550. ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ - ΚΑΡΠΙ

Θεωρητικά το ματς έχει τεράστιο φαβορί την Σαμπντόρια κόντρα στην αδύναμη νεοφώτιστη Κάρπι ωστόσο η παρουσία του Ζένγκα στον πάγκο των γηπεδούχων περιπλέκει τα πάντα καθώς σε συνδυασμό με τις απώλειες των Ρομανιόλι, Ομπιάνγκ και Οκάκα η γηπεδούχος δεν θα έχει καθόλου εύκολο ξεκίνημα. Η Σταχτοπούτα από την Εμίλια Ρομάνα δεν έχει τίποτα να χάσει, θα παίξει το γνωστό της παιχνίδι με σκοπό τη διαφύλαξη του μηδέν και ότι προκύψει στις κόντρες και δεν είμαστε καθόλου σίγουροι ότι δεν θα προκύψει τίποτα με αυτήν τη Σαμπντόρια. Προς αποφυγή ο άσος του 1,80, αν έπρεπε να πάρουμε κάτι θα ήταν το under και NG στο 2,10 της Bet365.

551. ΣΑΣΣΟΥΟΛΟ - ΝΑΠΟΛΙ

Με τους Ζάζα και Μπεράρντι να κάνουν τρομερή σεζόν η Σασουόλο συνδύασε πέρυσι θέαμα και ουσία εξασφαλίζοντας ταχύτατα την σωτηρία. Φέτος ξεκινά με μία σημαντικότατη απώλεια, αυτή του Ζάζα, ωστόσο ελπίζει ότι ο Ντεφρέλ που ήρθε από την Τσεζένα θα καταφέρει να τον αντικαταστήσει επάξια. Το μεγάλο ερωτηματικό τόσο στο ματς όσο και γενικότερα στη φετινή σεζόν είναι η Νάπολι που δεν μπορεί να ξεχάσει το περυσινό φινάλε και το πως έχασε το Τσάμπιονς Λιγκ, το καλοκαίρι έχασε και τον Μπενίτεθ που πήγε στη Ρεάλ και στη θέση του ήρθε ο Σάρι (Έμπολι) που θα πρέπει να αλλάξει άμεσα την εικόνα της ομάδας καταφέρνοντας να χωρέσει στην ενδεκάδα τους πολυάριθμους επιθετικογενείς παίκτες (Καγιεχόν, Χάμσικ, Γκαμπιαντίνι, Ιγκουαϊν, κτλ). Μεγάλο ΝΟ ΒΕΤ καθώς δεν θα μας εκπλήξει κανένα αποτέλεσμα.

552. ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ - ΜΙΛΑΝ

Έχασε οριακά πέρυσι το Τσάμπιονς Λιγκ η Φιορεντίνα τερματίζοντας στην 5η θέση, έχει βάλει όμως τις βάσεις για μία καλύτερη πορεία ώστε να πιάσει επιτέλους τον συγκεκριμένο στόχο. Με τον Πάολο Σόουζα στον πάγκο, σίγουρα με ρίσκο η επιλογή του, και ελάχιστες πινελιές στο ρόστερ καθώς αποκτήθηκε σαν έτοιμος μόνο ο Κάλινιτς ελπίζοντας να έχει υγιή τον Ρόσι θέλει να ξεκινήσει με το δεξί κόντρα σε μία Μίλαν η οποία θα έχει στον πάγκο τον γνώριμό της Σίνισα Μιχαϊλοβιτς (2010-2011 στη Φλωρεντία) με το γνωστό αμυντικογενές στυλ του. Οι Ροσονέρι απέκτησαν τους Μπάκα και Λουίς Αντριάνο όμως οι κινήσεις δεν σταματούν εκεί και περιλαμβάνουν τρανταχτά ονόματα όπως αυτό του Ιμπραϊμοβιτς που είναι και ο διακαής τους πόθος. Δύσκολο ματς για πρόβλεψη τη δεδομένη στιγμή καθώς αμφότερες είναι ανέτοιμες, η προϊστορία δείχνει 8/12 GG και προς τα εκεί θα κινηθούμε.

553. ΦΡΟΖΙΝΟΝΕ - ΤΟΡΙΝΟ

Η πιο απρόσμενη έκπληξη ήταν η Φροσινόνε στην περυσινή Serie B και με μία πορεία θαύμα κατάφερε να βρεθεί για πρώτη φορά στην ιστορία της στη μεγάλη κατηγορία. Εδώ υπάρχει τεράστια διαφορά ποιότητας και εμπειρίας σε σχέση με την Τορίνο που φέτος δεν θα έχει ευρωπαϊκά ματς και ως εκ τούτου θα μπορέσει να δώσει βάρος στο πρωτάθλημα. Θα πάμε κόντρα στον ενθουσιασμό των νεοφώτιστων επιλέγοντας το -0,25 της Τορίνο στο στο 1,90 της Bet365.

554. ΑΝΤΑΛΙΑΣΠΟΡ - ΓΚΕΝΤΣΛΕΡΜΠΙΡΛΙΓΚΙ

Ιδανικό ντεμπούτο για την Ανταλιασπορ του Ετό, πέρασε με 3-2 από την έδρα της Μπασακσεχίρ με τον Καμερουνέζο να πετυχαίνει δυο γκολ. Η Γκεντσλέρ ηττήθηκε με 2-3 στο γήπεδό της από την Ριζεσπόρ επιδεικνύοντας αμυντικά κενά. Ένα κλικ θα δώσουμε στους ενθουσιώδεις γηπεδούχους, θα περιμένουμε πάντως το live προτού επιχειρήσουμε κάποιο ποντάρισμα.

555. ΡΙΖΕΣΠΟΡ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Πέρασε από την έδρα της Γκεντσλέρ με 3-2 η Ριζεσπόρ στην πρεμιέρα της στο νέο πρωτάθλημα, η Φενέρ δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα απέναντι στην Εσκισεχιρσπόρ (2-0 εντός), ενώ την Πέμπτη κατάφερε να περάσει με 1-0 από την έδρα του Ατρόμητου για τα πλέι-οφ του Γιουρόπα, με το γκολ της νίκης να έρχεται στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης από τον Φαν Πέρσι και να αμφισβητείται έντονα (διαμαρτυρίες για επιθετικό φάουλ του σκόρερ). Χαμηλό για την εποχή το διπλό, στη ζυγαριά μπαίνει και η έξτρα κόπωση των φιλοξενούμενων από το ευρωπαϊκό παιχνίδι.

556. ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ - ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΣΙΤΙ

Σε δαιμονιώδη φόρμα βρίσκεται το Λος Άντζελες (5-0-1 στα έξι πιο πρόσφατα) και πάτησε κορυφή στον βαθμολογικό πίνακα της Δύσης. Στο τελευταίο του ματς κέρδισε με 2-1 εκτός έδρας το Ντάλας. Εννέα συνεχόμενα over 2,5 (τα επτά είναι over 3,5) έχει η πρωτοπόρος της Δυτικής ακτής, η οποία διαθέτει την καλύτερη επίθεση όλου του πρωταθλήματος και ταυτόχρονα τη δεύτερη χειρότερη άμυνα στον πίνακα της Δύσης. Με 5-0 κέρδισε την Κομουνικασιόνες για το Κόνκακαφ Τσάμπιονς Λιγκ. Η Νέα Υόρκη Σίτυ (3-3-6 εκτός) μάχεται για την είσοδο της στα πλέι-οφ και δεν έχει την πολυτέλεια να θεωρεί κανέναν αγώνα χαμένο. Ισοπαλία με 2-2 έφερε με το Κολόμπους σε μία αρκετά καλή εμφάνιση. 9/12 τελευταία της παιχνίδια έχουν λήξει με over 2,5, θεωρείται από τις μετρ του είδους, καθώς η φιλοσοφία της είναι άκρως επιθετική. Ο συνδυασμός του over 2,5 & goal/goal βρίσκεται στο 1,83 στην Bet365, τιμή που κρίνεται ικανοποιητική.

557. ΟΥΡΑΚΑΝ - ΛΑΝΟΥΣ

Με κατεβασμένα χέρια έχασε η Ουρακάν την προηγούμενη αγωνιστική από την τελευταία-χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος Νουέβα Σικάγο με 3-0 εκτός έδρας. Μόλις μία νίκη στα πέντε τελευταία η Ουρακάν, βρισκόμενη στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Τρία ματς χωρίς νίκη συμπλήρωσε η Λανούς, προερχόμενη από τη λευκή ισοπαλία κόντρα στην Εστουδιάντες εντός έδρας. Μεσοβδόμαδα κέρδισε 2-0 εκτός έδρας την Ιντεπεντιέντε για το θεσμό του κυπέλλου. Οι τιμές του διπλού θα έπρεπε να είναι ψηλότερα, κρατάμε σαν επιλογή τον ασιατικό άσο +0,25.

558. ΡΟΖΑΡΙΟ ΣΕΝΤΡΑΛ - ΜΠΕΛΓΡΑΝΟ

Το αήττητο σερί της Ροζάριο σταμάτησε στην έδρα της Κίλμες, όπου σε συνδυασμό με κακή εμφάνιση γνώρισε την ήττα με 3-1. Χωρίς ήττα στην έδρα της η Ροζάριο (3-6-0), προερχόμενη όμως από πέντε σερί ισοπαλίες. Από τις ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος η Μπελγράνο, η οποία βρίσκεται στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας. Προέρχεται από τη δύσκολη νίκη με 1-0 εντός έδρας κόντρα στην Τίγκρε. 4-4-1 το εκτός έδρας ρεκόρ της Μπελγράνο, μπορεί να φύγει με αποτέλεσμα από την έδρα της Ροζάριο, Χ2.

559. ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ

Από ισοπαλία προέρχονται αμφότερες, 0-0 εκτός έδρας κόντρα στη Κρουζέιρο η Ιντερνασιονάλ, σε ένα από τα χειρότερα ποιοτικά παιχνίδια στη σεζόν, 0-0 εντός κόντρα στη Σάντος η Ατλέτικο Παραναένσε. Δεν έχει κερδίσει ποτέ η Παραναένσε στην έδρα της Ιντερνασιονάλ, 3-3-0 τα έξι τελευταία. Προβάδισμα στον άσο.

560. ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ - ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ

Κατάφερε να φύγει με τους τρείς βαθμούς από τη δύσκολη έδρα της Αβαΐ η Κορίνθιανς, αυξάνοντας έτσι τη διαφορά από τη δεύτερη Ατλέτικο Μινέιρο στους τέσσερεις βαθμούς. Σε τρομερή κατάσταση οι γηπεδούχοι, έχουν να ηττηθούν από τις αρχές Ιουνίου (3-1 εκτός κόντρα στη Γκρέμιο). Άλλη μία κακή εμφάνιση για την Κρουζέιρο κόντρα στην Ιντερνασιονάλ, μένοντας στο 0-0 εντός έδρας. Εμφανές το πρόβλημα στο γκολ για την ομάδα του Μπέλο Οριζόντε, έχοντας σκοράρει μόλις δύο τέρματα στα πέντε τελευταία. Άσος.

561. ΤΖΟΪΝΒΙΛ - ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ

Το αήττητο των τριών αγωνιστικών χωρίς ήττα έλαβε τέλος για την Τζόινβιλ με την ήττα 2-1 εκτός έδρας κόντρα στη Γκρέμιο. Προηγήθηκε μόλις στο 3', όμως δεν μπόρεσε να κρατήσει το υπέρ της σκορ. Νίκη για τη Φλουμινένσε στην προηγούμενη αγωνιστική, 2-1 εντός κόντρα στη Φιγκεϊρένσε. Κακό πρώτο ημίχρονο για τη ''Φλου'', έμεινε πίσω στο σκορ, κατάφερε όμως να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ, παίρνοντας τη νίκη. Η Τζόινβιλ θα βγάλει σίγουρα κούραση από το μεσοβδόμαδο ματς για το Σουνταμερικάνα. Θα στηρίξουμε την καλύτερη ομάδα πηγαίνοντας με το ασιατικό διπλό 0:0.

562. ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ - ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ

Ήττες για αμφότερες με πολύ κακές εμφανίσεις. Θύμα της Γκοϊάς έπεσε η Σάο Πάολο, γνωρίζοντας την ήττα , με το βαρύ 3-0 εντός έδρας. Δεν μπόρεσε να αντισταθεί στην ανωτερότητα της Παλμέιρας η Φλαμένγκο, χάνοντας εύκολα με 4-2 εκτός έδρας. Under δείχνουν τα έξι τελευταία παιχνίδια μεταξύ των δύο στην έδρα της Φλαμένγκο, με το under 2,25 στο 1,90 της bet365 θα πάμε και εμείς, συμβαδίζοντας με αυτό το στατιστικό.

563. ΣΕΑΡΑ - ΠΑΡΑΝΑ

Νίκη- βαθμολογική ανάσα για τη Σεαρά την προηγούμενη αγωνιστική, 2-1 εκτός κόντρα στη Μακάε. Στην τελευταία θέση παραμένει ακόμα η Σεαρά (3-5-11), οχτώ βαθμούς μακριά από τη ''σωτηρία''. Νίκη και για την Παρανά μετά από τρείς αγωνιστικές, 1-0 εντός κόντρα στη Σαμπάιο Κορέα. Δεν είναι για αυτές τις τιμές ο άσος, η Σεαρά με μία νίκη δεν έγινε υπερομάδα, κρατάμε το ασιατικό διπλό +0,75 στο 1,725 της Βet365.

564. ΜΑΡΣΕΪΓ - ΤΡΟΥΑ

Να συνδυάσει το ντεμπούτο του στον πάγκο της ομάδα με νίκη θα επιδιώξει ο Μίτσελ, που αναλαμβάνει μια ομάδα χωρίς ψυχολογία, η οποία ωστόσο έχει τις δυνατότητες να παίξει καλό ποδόσφαιρο. Η Τρουά κάνει καλή εκκίνηση στο πρωτάθλημα αλλά έχει θέματα στην άμυνα τα οποία θα πρέπει να διορθώσει. Οι δυο ομάδες αναμένεται να παίξουν ανοιχτά κάτι που σε συνδυασμό με τις ευάλωτες αμυντικές γραμμές τους δίνει αξία στο over 2,5 στο 1,975 της Bet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

566. ΛΕΒΑΝΤΕ - ΘΕΛΤΑ

Φαβορί (στο 2,15 το διπλό) δίνεται η Θέλτα που είναι σαφέστατα πιο ποιοτική ομάδα και είχε μικρές αλλαγές σε σχέση με την περασμένη σεζόν. Η Λεβάντε αν βρει λύσεις στο σκοράρισμα με τους νέους Γκιλάς και Ντέιβερσον (θα ντεμπουτάρουν αμφότεροι) θα είναι ακόμα πιο σκληρή στο γήπεδο της αφού χαρακτηρίζεται για την καλή της ανασταλτική λειτουργία. Θα ρισκάρουμε περισσότερο με τη νίκη της Θέλτα με 1 γκολ διαφορά στο 3,65 του Stoiximan αφού αν φύγουν νικητές από το συγκεκριμένο γήπεδο δεν βλέπουμε πως αυτό θα γίνει εύκολα. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

567. ΟΛΙΜΠΙΑ ΑΣΟΥΝΣΙΟΝ - ΡΟΥΜΠΙΟ ΝΟΥ

Τρία ματς χωρίς ήττα για τη Ρούμπιο Νου, η οποία προσπαθεί να αποσπαστεί από τις τελευταίες θέσεις της ειδικής βαθμολογίας υποβιβασμού. Προέρχεται από την ισοπαλία 1-1 εντός έδρας κόντρα στη Χενεράλ Ντίαζ. Συνεχόμενα ματς δίνει η Ολίμπια, αγωνιζόμενη τόσο στο πρωτάθλημα τόσο στο Κόπα Σουνταμερικάνα. Μετά τη νίκη με 2-0 κόντρα στην Ουατσιπάτο για το Κόπα Σουνταμερικάνα, αντιμετώπισε την Ντεπορτίβο Καπιατά για το πρωτάθλημα, αγωνιζόμενη με βασικούς, παίρνοντας τελικά τη νίκη με 2-1 εκτός έδρας. Μόνη πρώτη στη βαθμολογία του πρωταθλήματος η Ολίμπια με δεκατέσσερις βαθμούς. Θα βγάλει κούραση η Ολίμπια από τα συνεχόμενα παιχνίδια, δεν είναι για 1,50 ο άσος.

568. ΤΙΓΚΡΕ - ΟΥΝΙΟΝ ΣΑΝΤΑ ΦΕ

Σε μίνι ντεφορμάρισμα η Τίγκρε καθώς προέρχεται από δύο σερί ήττες στο πρωτάθλημα με τελευταία αυτή κόντρα στη Μπελγράνο εκτός έδρας (1-0). Υπέκυψε στην ανωτερότητα της Ράσινγκ η Ουνιόν, γνωρίζοντας δίκαια την ήττα με 2-1 εντός έδρας την προηγούμενη αγωνιστική. Δύσκολο ματς για πρόβλεψη, πάμε παρακάτω.

569. ΜΠΕΤΙΣ - ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ

Ξεσηκωμός στη Σεβίλλη για το πρώτο ματς της Μπέτις στην επιστροφή της στην Πριμέρα Ντιβιζιόν. Φρέσκος αέρας πνέει με τις πολλές και ηχηρές μεταγραφές ενώ στην επίθεση διατηρήθηκε το πολύ παραγωγικό δίδυμο των Μολίνα και Κάστρο (51 γκολ πέρσι αθροιστικά). Θα βρει χώρους να επιτεθεί η Βιγιαρεάλ που έχει ολοκαίνουργιο επιθετικό δίδυμο (Σολδάδο, Λέο Μπαπτιστάο), καλή περίπτωση δείχνει τοover2,25 στο 1,90 της Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

570. ΚΟΛΟ ΚΟΛΟ - ΙΚΙΚΕ

Ασταμάτητη δείχνει η Κόλο Κόλο στην αρχή της σεζόν, έχοντας 3/3 νίκες με πολύ καλές εμφανίσεις. Τελευταία αυτή με 3-2 εκτός έδρας κόντρα στην Κομπρεσάλ. Σε αντίθετη τροχιά η Ικίκε, χωρίς νίκη ακόμα στο πρωτάθλημα, έχοντας 3/3 ήττες. Προέρχεται από από το διασυρμό με 5-2 εντός έδρας κόντρα στην Οχίγκινς. Επιλογή ο άσος και over 2,5 στο 1,90 του Stoiximan.

571. ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ - ΓΟΔΟΪ ΚΡΟΥΖ

Δε χρειάζεται να πούμε πολλά, τέτοια παιχνίδια η Μπόκα τα τελειώνει πριν αρχίσουν, άσος χωρίς αξία.

572. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝΕΪΡΟ - ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ

Δύο σερί ήττες για την Ατλέτικο Μινέιρο, τελευταία αυτή κόντρα στη Σαπεκοένσε με 2-1 εκτός έδρας. Τρία παιχνίδια χωρίς νίκη παραμένει η ομάδα του Μπέλο Οριζόντε (0-1-2), με αποτέλεσμα να απομακρυνθεί από την κορυφή, βρισκόμενη πλέον στο -4 από την πρώτη Κορίνθιανς. Νίκη σε συνδυασμό με καλή εμφάνιση για την Παλμέιρας (4-2 εντός κόντρα στη Φλαμένγκο), η οποία επέστρεψε στις νίκες μετά από τρεις αγωνιστικές. Άκρως επιθετικές και ο δύο ομάδες, το over 2,5 στο 1,90 της Βet365 αποτελεί επιλογή.

573. ΠΟΥΕΜΠΛΑ - ΠΑΤΣΟΥΚΑ

Μετά από τρεις συνεχόμενες νίκες η Πουέμπλα έχασε με 1-2 από την Άτλας, παρότι δεν έπαιξε καθόλου άσχημα. Την Τρίτη διασύρθηκε με 0-5 από τη Λόμπος, έπαιξε με τους αναπληρωματικούς. 3/4 over 2,5 για την Πουέμπλα μέχρι σήμερα. Η Πατσούκα μετά τις δύο σερί νίκες στα πρώτα ματς, έχασε τα υπόλοιπα τρία. Τελευταία της ήττα με 1-2 από την Πούμας. 5/5 over 2,5 για την Πατσούκα. Μεγάλη έφεση έχουν στα over και οι δύο ομάδες, στο 1,85 στον Stoiximan η συγκεκριμένη επιλογή, που την επέλεξε ο Betol από την Παρασκευή.

574. ΣΠΟΡΤΙΒΟ ΛΟΥΚΕΝΙΟ - ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΚΑΠΙΑΤΑ

Καθόλου καλή αρχή στο πρωτάθλημα για τους γηπεδούχους, οι οποίοι βρίσκονται στην τελευταία θέση μετά από έξι αγώνες. Προέρχονται από την ήττα με 2-1 εντός έδρας κόντρα στη Σολ Ντε Αμέρικα. Δε συνέχισε το καλό ξεκίνημα στη σεζόν η Ντεπορτίβο Καπιατά, συμπληρώνοντας τρείς αγωνιστικές χωρίς νίκη, Προέρχεται από την ήττα με 2-1 εντός έδρας κόντρα στην Ολίμπια. Ευκαιρία να εκμεταλλευτεί η Καπιατά την κούραση της Λουνένιο από το μεσοβδόμαδο ματς για το Κόπα Σουνταμερικάνα και να φύγει με θετικό αποτέλεσμα, κρατάμε το ασιατικό διπλό +0,25.

575. ΟΥΝ. ΚΑΤΟΛΙΚΑ - ΟΥΝ. ΚΟΝΣΕΠΣΙΟΝ

Αήττητες αμφότερες μετά από δύο ματς στο πρωτάθλημα, 2/2 νίκες για την Κοσεπσιόν, μία νίκη και μία ισοπαλία για την Ουνιβερσιδαδ Κατόλικα. Προϊστορία συντριπτικά υπέρ των γηπεδούχων, 3-3-0 τα έξι τελευταία στην έδρα της Κατόλικα, με πέντε από τα έξι να τελείωσαν με πολλά γκολ. Πρώτη επιλογή ο άσος, δεύτερη το over.

576. ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΕΣ - ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΪΤ

Η επιστροφή στις υποχρεώσεις του πρωταθλήματος για τη Ρίβερ δεν ήταν η αναμενόμενη, καθώς γνώρισε την ήττα με 1-0 εντός έδρα από τη Σαν Μαρτίν. Στους έξι βαθμούς πίσω από την πρώτη θέση, με ένα παιχνίδι λιγότερο. Το πρόβλημα στο γκολ είναι εμφανές για την Εστουδιάντες, η οποία κόλλησε στο 0-0 με τη Λανούς την προηγούμενη αγωνιστική. Καλή προϊστορία η Ρίβερ στην έδρα της ''Εστου'', 2-3-0 τα πέντε τελευταία. Διπλό.

---. ΤΟΛΙΜΑ-ΠΑΤΡΙΟΤΑΣ

Σε ουδέτερο η αναμέτρηση. Κατάφερε να πάρει έστω και δύσκολα την πρόκριση στην επόμενη φάση του Σουνταμερικάνα η Τολίμα, κερδίζοντας την Καραμπόμπο στα πέναλτι. Η κούραση για τους γηπεδούχους είναι δεδομένη από τα συνεχόμενα παιχνίδια, οι οποίοι θα παραταχθούν κόντρα στην Πατριότας με αρκετές απουσίες. Αρκετά καλά τα πηγαίνουν οι φιλοξενούμενοι στο πρωτάθλημα, έχοντας ρεκόρ 3-0-2, προερχόμενοι από τη νίκη 3-1 κόντρα στην Όνσε Κάλντας. ξεκούραστη αναμένεται η Πατριότας αφού ο αγώνας της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στην Ατλέτικο Νασιονάλ αναβλήθηκε. Πρώτη επιλογή το ασιατικό διπλό +0,25, δεύτερη το διπλό.

---. ΑΓΚΙΛΑΣ ΝΤΟΡΑΔΑΣ-ΕΝΒΙΓΚΑΔΟ

Από δύο σερί ισοπαλίες προέρχονται αμφότερες. Η Άγκιλας Ντοράδας κουβαλάει έξτρα κούραση λόγω του μεσοβδόμαδου αγώνα κόντρα στην Ουνιόν Κομέρσιο για το Κόπα Σουνταμερικάνα. επιλογή το ασιατικό διπλό +0,25.

---. ΑΛΙΑΝΖΑ ΠΕΤΡΟΛΕΡΑ-ΝΤΕΠ. ΠΑΣΤΟ

Στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα παραμένει η Αλιάνζα Πετρολέρα μετά από εφτά αγωνιστικές έχοντας ρεκόρ 4-2-1. Προέρχεται από τη νίκη 1-0 εντός έδρας κόντρα στη Τζαγκουάρες. Αρκετά καλά τα πάει και η Ντεπ. Πάστο (3-1-3), στηριζόμενη στην έδρα της (και τους δέκα βαθμούς στο πρωτάθλημα τους κέρδισε στην έδρα της). Προέρχεται από την ήττα 1-0 εκτός έδρας κόντρα στην Ιντεπεντιέντε Μεντεγίν. Άσος.

---. ΙΝΤΕΠΕΝΤΙΕΝΤΕ ΣΑΝΤΑ ΦΕ-ΟΥΪΛΑ

Από δύο σερί νίκες έρχονται οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι βρίσκουν σιγά σιγά τα πατήματά τους. Από την ισοπαλία 1-1 κόντρα στη Μεντεγίν εκτός έδρας προέρχονται οι γηπεδούχοι, οι οποίοι μεσοβδόμαδα κέρδισαν εντός έδρας με 3-0 τη Λίγκα ντε Λόχα για το Κόπα Σουνταμερικάνα. Ο άσος δεν είναι για τόσο χαμηλά.

---. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΝΑΣΙΟΝΑΛ-ΟΝΣΕ ΚΑΛΝΤΑΣ

Σκόνταψε την προηγούμενη αγωνιστική η πρωτοπόρος του πρωταθλήματος Νασιονάλ, μένοντας στο 1-1 εκτός έδρας κόντρα στην Ουνιαουτόνομα. Επιτέλους νίκη για την Όνσε Κάλντας μετά από εφτά αγωνιστικές (1-0 εκτός κόντρα στην Τσίκο). Άσος χωρίς αξία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ