ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Κυριακής

Ακτινογραφία κουπονιού Κυριακής

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα πιο σημαντικά παιχνίδια του κουπονιού της Κυριακής. Πηγή: betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα πιο σημαντικά παιχνίδια του κουπονιού της Κυριακής.

208. ΑΛΚΜΑΑΡ - ΑΓΙΑΞ

Πρεμιέρα στην πρώτη κατηγορία της Ολλανδίας. Ζευγάρωσε τις νίκες της απέναντι στην Μπασακσεχίρ η Άλκμααρ (2-0 εντός, 2-1 εκτός) και πήρε το εισιτήριο για τα πλέι-οφ του Γιουρόπα Λιγκ (επόμενη αντίπαλος η Άστρα). Η φετινή χρονιά αναμένεται δύσκολη, αφού βασικές μονάδες αποχώρησαν (κυρίως από τις θέσεις της επίθεσης), ενώ οι αντικαταστάτες τους είναι κατά βάση νεαροί χωρίς πολλές εμπειρίες. Ο Άγιαξ αποκλείστηκε από το Τσάμπιονς Λιγκ από τη Ραπίντ Βιέννης (2-2 εκτός, ήττα 2-3 εντός) και ο πρώτος στόχος της σεζόν ήδη χάθηκε (θα συμμετάσχει στα πλέι-οφ του Γιουρόπα όπου κληρώθηκε με τη Γιάμπλονετς), με την απογοήτευση να είναι έκδηλη στις τάξεις της ομάδας. Το παιχνίδι έχει το χαρακτήρα του ντέρμπι, κάτι που σε συνδυασμό με το ότι δεν έχουμε ακόμα επαρκές δείγμα από τις δυο ομάδες, μας κάνει να μένουμε μακριά.

381. ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ - ΑΜΚΑΡ

3/3 νίκες με μηδέν παθητικό (1-0, 0-2, 1-0) η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, 2-0-1 με 3/3 NG και under 2,5 η Άμκαρ, 1-0/2-0/2-1 προβλέπουμε, οι γηπεδούχοι είναι και σε κλίμα Τσάμπιονς Λιγκ.

209. ΠΡΕΣΤΟΝ - ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ

Πρεμιέρα στο Νησί, προφανώς οι πρώτες 3-4 αγωνιστικές θα χρησιμεύσουν κυρίως για εξαγωγή συμπερασμάτων, με τα πονταρίσματα μας να είναι λιγότερα και μετριοπαθή. Κράτησε τους παίχτες που την ανέβασαν στην Τσάμπιονσιπ η Πρέστον, ιδιαίτερα δυσκολοκατάβλητη επί Γκρέισον, η Μίντλεσμπρο είναι το μεγάλο φαβορί φέτος για την άνοδο, δουλεμένη ομάδα που αφήνει λίγες φάσεις στον αντίπαλο, έκανε καλές μεταγραφές αλλά ακόμα ψάχνει για 11αδάτο φορ (κυνηγάει τον Ρόουντς της Μπλάκμπερν). Σφιχτές ομάδες, θα κοιτάξουν κατά κύριο λόγο να μη χάσουν, πάμε με το under 2,25. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

210. ΠΑΡΤΙΚ ΘΙΣΤΛ - ΣΕΛΤΙΚ

Σε ρυθμούς Τσάμπιονς Λιγκ η Σέλτικ (βατή κλήρωση με Μάλμε στα πλέι-οφ), 2-0 τη Ρος Κάουντι στην πρεμιέρα της σκωτσέζικης Πρέμιερ (το σκορ διαμορφώθηκε από το 35’), επαγγελματική νίκη θα ψάξει και κόντρα στην Πάρτικ Θιστλ, που στην πρεμιέρα πήρε 0-0 στη Χάμιλτον. 0-1/0-2 τα πιθανότερα τελικά σκορ.

382. ΕΣΜΠΙΕΡΓΚ - ΣΟΝΤΕΡΙΣΚΕ

Κακό ξεκίνημα για την Έσμπιεργκ με ένα βαθμό σε τρία ματς. Σκοράρει εύκολα, δέχεται γκολ ευκολότερα. Ο Νίκι Μπίλε (επιθετικός) είναι το μεγάλο αστέρι, αλλά μόνος του δεν μπορεί. Η ομάδα χρειάζεται νίκη για να έρθει η ηρεμία, αλλά δεν είναι εύκολο. Ειδικά με τα κενά στην άμυνα και περισσότερο με τους βασικούς μπακ Ράιαν Γιόνσον (3 συμ.), Λέον Γέσεν (0 συμ.) να είναι σχεδόν σίγουρα νοκ άουτ. Εκτός είναι και οι μέσοι Λινγκ (3 συμ.), Γέπε Άντερσεν (0 συμ). Η Σοντέρισκε είναι ευχάριστη έκπληξη, έχασε από Μίντιλαντ και Κοπεγχάγη αλλά δεν το λες και γκέλα. Έχει ενθουσιασμό κι αυτοπεποίθηση, κανένα νέο τραυματία και καλή παράδοση στο Έσμπιεργκ. Πάμε με την κόντρα, το ασιατικό διπλό +0,25 της Bet365 στο 1,925 είναι επιλογή των Young Guns.

383. ΒΑΝΤΟΥΖ - ΣΙΟΝ

Δύο ομάδες που πρέπει να σηκώσουν κεφάλι. Η Βαντούζ έχει αρχίσει να σκάει, με τα συνεχή ματς σε Ελβετία κι Ευρώπη και το βαρύ πρόγραμμα να πιέζει το μικρό ρόστερ της. Έχει, όμως, καλό προπονητή και φέτος σκοράρει ευκολότερα από πέρυσι. Έρχεται από αποκλεισμό στην Ευρώπη και πλέον θα βρει ανάσες, αλλά όχι αυτή τη στιγμή. Εναντίον της Σιόν έχει σκοράρει μόνο μία φορά από το 2008 ως σήμερα! Αντίθετα, η Σιόν σκοράρει πολύ στο Λιχτενστάιν (19 τέρματα σε οκτώ ματς) και πρέπει να βρει ξανά τον οίστρο της αν δε θέλει μπελάδες. Ο Ντιντιέ Τολό άλλαξε την εικόνα της ομάδας πέρυσι, αλλά ο εκκεντρικός πρόεδρος δε θέλει πολύ να τον στείλει στις Άλπεις για να ψάχνει Εντελβάις. Πρέπει να συνέλθει, αλλά πρώτα πρέπει να τελειώσει και κανένα ματς με έντεκα παίκτες. Δεν έχει, πλέον, απουσίες κι αυτό είναι θετικό. Δεν μπλέκουμε με τα γκολ παρά την παράδοση, αλλά δεν μας πείθει ούτε το διπλό του 1,95 στον Stoiximan με τέτοια φόρμα για τη Σιόν.

384. ΣΕΝ ΓΚΑΛΕΝ - ΖΥΡΙΧΗ

Αν δεν έχανε βαθμούς με ένα αμφισβητούμενο πέναλτι από τη Γιουνγκ Μπόις, θα ήταν ακόμα καλύτερα για τη Σεν Γκάλεν. Κάνει καλό ξεκίνημα, παρότι δεν έχει κανένα εξαιρετικό σύνολο. Η έδρα είναι όπλο της με κάθε αντίπαλο, αλλά σε 45 ματς με τη Ζυρίχη μετράει 25 ήττες και 11 μόνο νίκες. Δεν έχει χάσει εντός πάντως από αυτήν από τον Δεκέμβριο του 2013. Η Ζυρίχη έστειλε τον Ουρς Μάιερ σε ένα γραφείο (δεν απολύθηκε, αλλά άλλαξε πόστο) και οι βοηθοί του έγιναν προπονητές μέχρι να βρεθεί κάποιος καλύτερος. Έχασε την πρόκριση στο Μινσκ, τώρα ψάχνει ανάκαμψη εντός συνόρων που προέχει κιόλας. Μισή ντουζίνα τραυματίες και πάλι (Τσιουμέντο, Μπρούνερ, Κλέιμπερ, Γιαπί, Κουκέλι, Σονμπάχλερ), αλλά επιθετικά βγάζει εύκολα γκολ ακόμα και με απόντες. Στην άμυνα πελαγοδρομεί, το over 2,75 στην Bet365 μάς κλείνει το μάτι.

211. ΑΡΣΕΝΑΛ - ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ

Σίγουρα πιο σταθερή σε απόδοση η Άρσεναλ που διατήρησε όλο το βασικό κορμό, έδειξε καλά δείγματα στα φιλικά ματς και πήρε και ψυχολογία από την κατάκτηση του Κομιούνιτι κόντρα στον άσπονδο εχθρό Μουρίνιο. Η Γουέστ Χαμ απογοήτευσε πλήρως στην Ευρώπη, θέλει πολύ χρόνο να αποβάλλει τα κατάλοιπα του Big Sam και να αφομοιώσει την επίσης συντηρητική τακτική του Μπίλιτς και κάτι τέτοια ματς δείχνουν χαμένα από τα αποδυτήρια. Παίζεται το -1,5 των κανονιέρηδων στο 1,95 της Bet365, δεν είναι κακή και η νίκη τους χωρίς να δεχτούν γκολ στην ίδια απόδοση. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

212. ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ - ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ

Πιο έτοιμη δείχνει η Σαουθάμπτον εν’ όψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος. Έχει ήδη δυο επίσημα παιχνίδια στα πόδια της, μετρώντας ισάριθμες νίκες επί της Φίτεσε για το Γιουρόπα Λιγκ, οι οποίες συνοδεύτηκαν από καλές εμφανίσεις. Με ερωτηματικά ξεκινάει η χρονιά για τη Νιούκαστλ, η γκρίνια στις τάξεις της ομάδας είναι συνεχής και η εικόνα στα φιλικά δεν ικανοποίησε. Καλή δείχνει η συγκυρία για τους φιλοξενούμενους, ώστε να ξεκινήσουν νικηφόρα το πρωτάθλημα, στο 1,90 βρίσκουμε το ασιατικό διπλό 0:0 στη Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

213. ΓΚΡΟΝΙΝΓΚΕΝ - ΤΒΕΝΤΕ

Μεταφέρθηκε.

214. ΝΑΪΜΕΓΚΕΝ - ΕΞΕΛΣΙΟΡ

Μεταφέρθηκε.

385. ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ - ΓΑΝΔΗ

Με 2/2 νίκες έχει ξεκινήσει η Άντερλεχτ, 1-1-0 ο απολογισμός της Γάνδης, αμφίρροπη αναμέτρηση προβλέπεται να γίνει, δεν θα πάρουμε πλευρά.

386. ΤΣΕΜΝΙΤΣΕΡ - ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ

Στην τρίτη κατηγορία αγωνίζονται οι γηπεδούχοι, με δυο ισοπαλίες έχουν ξεκινήσει τη χρονιά, κατάμεστο αναμένεται να είναι το γήπεδό για την υποδοχή της Ντόρτμουντ. Η ομάδα του Τούχελ πέρασε χωρίς δυσκολία το εμπόδιο της ΒΑΚ Πέλετς με δυο νίκες (1-0 εκτός, 5-0 εντός) και συνεχίζει στα πλέι-οφ του Γιουρόπα, ενώ προετοιμάζεται για την έναρξη του πρωταθλήματος σε μια εβδομάδα. Δεν περιμένουμε εκπλήξεις εδώ.

388. ΛΙΝΓΚΜΠΙ - ΣΙΛΚΕΜΠΟΡΓΚ

No Bet.

391. ΟΥΦΑ - ΖΕΝΙΤ

3/3 GG η ΟΥΦΑ, 2/3 η Ζενίτ, που μέχρι στιγμής έχει κάνει το απόλυτο. Το διπλό μπορεί να συνδυαστεί με το over.

392. ΜΑΛΜΕ - ΓΚΕΤΕΜΠΟΡΓΚ

Το μεγάλο ντέρμπι της χώρας. Τεράστια πρόκριση για τα πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ πήρε η Μάλμε, κατάφερε να επικρατήσει με 3-0 στην έδρα της επί της Σάλτσμπουργκ και να ανατρέψει το 2-0 του αγώνα στην Αυστρία. Στο πρωτάθλημα έχει συμπληρώσει έξι παιχνίδια με μόλις μια νίκη (1-4-1, 4/6 over 2,5, 5/6 GG) πληρώνοντας, κατά κύριο λόγο, την αμυντική της αστάθεια, ενώ στην έδρα της έχει απολογισμό 5-3-1 (7/9 over 2,5, 5/9 GG). Η Γκέτεμποργκ δεν κατάφερε να νικήσει τη Μπελενένσες, μένοντας έτσι εκτός Ευρώπης, αλλά στο πρωτάθλημα εξακολουθεί να βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με το πιο πρόσφατο παιχνίδι της να είναι το επιβλητικό 6-0 απέναντι στην Έρεμπρο. Μακριά από το σπίτι της τα καταφέρνει αρκετά καλά (5-3-1) αν και στα τρία πιο πρόσφατα δεν έχει νίκη (0-2-1). Τα μεσοβδόμαδα αποτελέσματα των ομάδων αλλάζουν άρδην το κλίμα, η Μάλμε με την ψυχολογία στα ύψη αναμένεται να βγάλει αντίδραση.

393. ΒΑΑΣΑ - ΜΑΡΙΕΧΑΜΝ

Έξι χωρίς νίκη μετράει η Βάασα (0-3-3), ούτε στο γήπεδό της τα καταφέρνει καλύτερα (2-3-4), η Μάριεχαμν δεν λέει να ξεκολλήσει από τις ισοπαλίες (1-6-0 στα πιο πρόσφατα επτά) και μακριά από το σπίτι της μετράει 3-6-1 με 10/10 under 2,5. Τα λίγα γκολ στο 1,73 του Stoiximan είναι μονόδρομος.

394. ΓΙΑΡΟ - ΣΕΪΝΑΓΙΟΕΝ

Τρία χωρίς νίκη συμπλήρωσε η Γιάρο (0-1-2), δυο χωρίς τρίποντο και χωρίς να σκοράρει η Σεϊναγιόεν (0-1-1), που μακριά από την έδρα της δεν κερδίζει στα τέσσερα τελευταία (0-2-2, 2-4-3 συνολικά εκτός). Βάση της κατάστασης της Σεϊναγιόεν δεν θα έπρεπε να δίνεται τόσο καθαρό φαβορί, αλλά και η Γιάρο δεν δείχνει να είναι καλά ώστε να πάμε στην κόντρα.

395. ΙΛΒ - ΚΟΤΚΑ

Ισχυρή στην έδρα της η Ίλβες, μετράει 3-4-1 με 7/8 under 2,5, η Κότκα αγνοεί τη νίκη στα τελευταία πέντε (0-3-2, 4/5 under 2,5 & NG) και μακριά από το σπίτι της είναι μετριότατη (1-3-7). Ο πρώτος λόγος στους γηπεδούχους, από κοντά και τα λίγα γκολ.

396. ΚΟΥΟΠΙΟ - ΧΕΛΣΙΝΓΚΦΟΡΣ ΙΦΚ

Από σπουδαίο τρίποντο έρχεται η Κουόπιο (3-0 τη Ροβανιέμι), στο γήπεδό της πλέον μετράει 4-3-2. Η Χέλσινγκφορς έχει μόλις μια ήττα στα έξι πιο πρόσφατα (2-3-1) και εκτός έδρας ο απολογισμός της είναι 3-3-5. Αρκετά ισορροπημένο δείχνει.

397. ΡΟΒΑΝΙΕΜΙ - ΛΑΧΤΙ

Ήττα μετά από 11 παιχνίδια πρωταθλήματος για τη Ροβανιέμι (6-5-0), πραγματοποίησε τραγική εμφάνιση και ηττήθηκε δίκαια στην έδρα της Κουόπιο (0-3). Στο γήπεδό της πάντως παραμένει αήττητη στα πιο πρόσφατα οχτώ (6-2-0, συνολικά εντός έχει 6-2-2). Η Λάχτι είναι χωρίς ήττα στα τελευταία τέσσερα (3-1-0) και μακριά από το σπίτι της μετράει 2-3-3. Ερωτηματικό το πώς θα αντιδράσει η Ροβανιέμι, άβολος αντίπαλος η φορμαρισμένη Λάχτι.

499. ΕΡΕΜΠΡΟ - ΝΟΡΚΕΠΙΝΓΚ

Σε κακή κατάσταση η Έρεμπρο (2-4-3 εντός), μετράει 0-2-3 μετά τη διακοπή και στο πιο πρόσφατο γνώρισε τη συντριβή στην έδρα της Γκέτεμποργκ (0-6). Η Νόρκεπινγκ έρχεται από την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα (1-2 εντός από ΑΪΚ) μετά από 13 αναμετρήσεις που παρέμενε αήττητη (9-4-0) και μακριά από το γήπεδό της έχει απολογισμό 4-3-1. Μόνο για κόντρα είναι οι γηπεδούχοι, μπορεί η αντίδραση των φιλοξενούμενων να είναι μυστήριο, έχουν πάντως τις δυνατότητες να πάρουν το τρίποντο. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

398. ΣΛΑΣΚ ΒΡΟΤΣΛΑΒ - ΛΕΧΙΑ ΓΚΝΤΑΝΣΚ

Δείχνει να συνέρχεται η Σλασκ από τον αποκλεισμό της από το Γιουρόπα, πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα (2-0 εντός τη Νιετσιέτζα). Η Λέχια παραμένει χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα (0-1-2) με τις εμφανίσεις της ως τώρα να είναι κάτω του μετρίου. Καλύτερη ομάδα στα μάτια μας η Σλασκ, δείχνει ένα βήμα πιο κοντά στη νίκη.

227. ΒΙΤ.ΚΟΝΣΤΑΝΤΑ - ΤΑΡΓΚΟ ΜΟΥΡΕΣ

Με τέσσερις ισοπαλίες σε ισάριθμες αναμετρήσεις έχει ξεκινήσει η Βιτόρουλ (0-4-0, 4/4 GG, 3/4 over 2,5). Η Τάργκου Μούρες έχει μπει πολύ δυνατά στο πρωτάθλημα (2-2-0, μόλις ένα γκολ παθητικό, 3/4 NG & under 2,5), και μπορεί να μην συνεχίζει πλέον στο Γιουρόπα Λιγκ (αποκλείστηκε από τη Σεντ Ετιέν), αλλά κατάφερε να πετύχει νίκη ψυχολογίας την Πέμπτη στη Γαλλία με 2-1. Δίκαιο το σετ με φαβορί τους φιλοξενούμενους, η κόπωση όμως από το μεσοβδόμαδο μας αποτρέπει από το να επιχειρήσουμε κάποιο ποντάρισμα.

215. ΑΜΠΕΡΝΤΙΝ - ΚΙΛΜΑΡΝΟΚ

Εκτός Γιουρόπα Λιγκ η Αμπερντίν (2-3 συνολικό σκορ με την Καϊράτ), καιρός να επικεντρωθεί στο πρωτάθλημα. Στην πρεμιέρα πήρε με τον γνωστό επαγγελματικό της τρόπο 0-1 στη Νταντί Γιουνάιτεντ, την ίδια ώρα η Κιλμάρνοκ έχανε 0-4 από τη Νταντί. Εμφανές το προφανές, πάντα στα ματς της ομάδας του ΜακΊνες κοιτάμε τη νίκη με μηδέν παθητικό.

402. ΑΤΛ. ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ - ΣΠΟΡΤ ΡΕΣΙΦΕ

Έχει σιγήσει κάπως η Σπορτ Ρεσίφε αλλά δεν παύει να αποτελεί μία από τις πιο δυνατές ομάδες του πρωταθλήματος (4η θέση με ρεκόρ 7-8-1 και την δεύτερη καλύτερη επίθεση). Σε θετική τροχιά μπήκε ξανά και η Ατλέτικο Παραναένσε που έρχεται από σπουδαίο διπλό στην έδρα της Παλμέιρας και συμπλήρωσε έτσι τρεις διαδοχικές επιτυχίες (3-0-0). Αμφότερες είναι ικανές να σκοράρουν, πλουσιοπάροχο το 1,95 του Stoiximan για να εμφανιστεί το GG. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

403. ΒΑΣΚΟ ΝΤΑ ΓΚΑΜΑ - ΤΖΟΪΝΒΙΛ

Πολλές ομοιότητες βρίσκουμε στη Βάσκο και την Ζοϊνβίλ, ξεκινάμε από τις επιδόσεις (3-3-10) και τη βαθμολογική τους θέση (τελευταία θέση με 12 βαθμούς) ενώ αμφότερες έχουν επιθετικό πρόβλημα αφού σκοράρουν με το σταγονόμετρο (χειρότερες επιθέσεις με 8 και 9 γκολ αντίστοιχα). Υπό το φόβο της ήττας ίσως παίξουν συντηρητικά και προσέξουν περισσότερο τα νώτα τους, ειδικά η Ζοϊνβίλ που μετράει 12/16 under & NG με 7/8 NG εκτός έδρας. Τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο τον έχει ο συνδυασμός NG & under 2,5 στο 1,90 του Stoiximan ενώ εναλλακτική πρόταση μπορεί να αποτελέσει και το under 2 στο 1,95 της Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

404. ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ - ΝΟΡΝΤΖΕΛΑΝΤ

Το ευρωπαϊκό χαστούκι ήταν δυνατό. Η Κοπεγχάγη δεν περίμενε τον αποκλεισμό και προσπαθεί να συνέλθει. Μάλιστα, χάλασε και το οικονομικό πλάνο, αφού πόνταρε σε πρόκριση στους ομίλους. Τώρα υπάρχει μόνο η Δανία και έχει νεύρα. Ο Στάλε Σολμπάκεν έχει σπουδαίο σύνολο, αλλά έχει ένα πρόβλημα: πολλές απουσίες αναπληρωματικών, με αποτέλεσμα το rotation να είναι θέμα. Η ενδεκάδα είναι, πάντως, εξαιρετική. Η Νόρντζελαντ πετυχαίνει σε άσχημη στιγμή την Κοπεγχάγη, παρότι έρχεται από σημαντική νίκη. Τουλάχιστον είναι λίγο πιο ήρεμη, παρότι δεν πείθει αγωνιστικά. Μείωσε τα ατομικά λάθη πάντως κόντρα στην Άαλμποργκ, ο νεοφερμένος Μπρουνίνιο (επιθετικός) θα δώσει πολλές λύσεις στο γκολ, αλλά στο «Πάρκεν» δεν έχει πολλή τύχη. Μόνο άσσο βλέπουμε, αλλά όχι με τέτοια απόδοση και τέτοιο χάντικαπ.

405. ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ- ΤΟΥΝ

Τοπικό ντέρμπι, η Γιουνγκ Μπόις πλέον είναι σε κρίση. Ο τεχνικός παίζει το κεφάλι του ως το τέλος του μήνα, το αργότερο ως τον Σεπτέμβριο με τη διακοπή των εθνικών ομάδων. Έχει τρομερό υλικό, αλλά οι τραυματισμοί την έχουν τσακίσει. Η διοίκηση χάνει την υπομονή της, αλλά υπάρχει πάλι μισή ομάδα απόντες: Σεφέρι, Μπενίτο, Σανόγκο, Γκερντ (τραυματίες), Οαρό, Στέφεν (αμφίβολοι), Σουλεϊμάνι (τιμωρημένος). Η Τουν έρχεται από πρόκριση στο Γιουρόπα, έχει αρκετή κούραση από το βαρύ πρόγραμμα και πλέον εξαρτώνται από τη διαχείριση του υλικού τα αποτελέσματα. Πολλές ισοπαλίες παίρνει σε αυτό το ντέρμπι (8 νίκες, 18 ήττες από τη Γιουνγκ Μπόις), αλλά μπορεί να γίνει σκληρό καρύδι όταν παίζει άμυνα. Η ισοπαλία έχει τον πρώτο λόγο, αλλά μόνο με ενδεκάδες μπορούμε να αποφασίσουμε: αν δεν παίξει ο Οαρό πάμε στην κόντρα ή στο under 2,75 στο 1,875 της Bet365.

408. ΑΛΤΑΧ - ΣΤΟΥΡΜ ΓΚΡΑΤΣ

Σπουδαία πρόκριση στα πλέι-οφ του Γιουρόπα Λιγκ πήρε η Άλταχ, πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση στην έδρα της Γκιμαράες και έφυγε με το διπλό (4-1). Στο πρωτάθλημα έχει ξεκινήσει με 2/2 ήττες (2/2 over 2,5 & GG), ωστόσο αυτό θα είναι το πρώτο της παιχνίδι μπροστά στο κοινό της. Η Στουρμ δεν τα κατάφερε απέναντι στη Ρούμπιν Καζάν, το 1-1 της Ρωσίας σήμανε τον αποκλεισμό της από την Ευρώπη (είχε ηττηθεί με 2-3 στην έδρα της). Στο πρωτάθλημα έχει ξεκινήσει με δυο ισοπαλίες σε ισάριθμες αναμετρήσεις στο σπίτι της (αμφότερες με σκορ 1-1). Η ψυχολογία είναι με το μέρος των γηπεδούχων, που μπροστά στο κοινό τους αντλούν δύναμη, ο ασιατικός άσσος +0,25 στο 1,725 της Bet365 μας κάνει.

216. ΒΙΛΕΜ - ΦΙΤΕΣΕ

Εξαιρετική η περσινή πορεία της Βίλεμ, ως νεοφώτιστη στην κατηγορία εξασφάλισε εύκολα την παραμονή της και λίγο έλειψε να βρεθεί εντός των πλέι-οφ Ευρώπης. Αρκετές οι αλλαγές στο φετινό ρόστερ της, ωστόσο δεν δείχνει να βγαίνει ζημιωμένη από το πάρε-δώσε, ενώ και η εικόνα της στα φιλικά αφήνει αισιόδοξα μηνύματα (3-2-0). Η Φίτεσε αποκλείστηκε πρόωρα από την Ευρώπη, στάθηκε άτυχη στην κλήρωση αφού έπεσε πάνω στη Σαουθάμπτον και αποχαιρέτησε το θεσμό με δυο ήττες (0-3 εκτός, 0-2 εντός). Μεταβατική αναμένεται να είναι η φετινή χρονιά, έχασε πολλές και σημαντικές βασικές μονάδες, με την αναπλήρωσή τους να φαντάζει δύσκολη. Με δεδομένο ότι η Φίτεσε δεν είναι η περσινή ομάδα και θα χρειαστεί χρόνο, επιλέγουμε τον ασιατικό άσσο +0,25 στο 1,875 της Bet365.

217. ΣΤΟΟΥΚ - ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Να ξεπλύνει τη ντροπή του περασμένου Μαΐου θέλει η Λίβερπουλ και ταυτόχρονα να ξεκινήσει με νίκη τις επίσημες υποχρεώσεις της, το κλίμα στο κλαμπ είναι θετικό, για μια χρονιά που θα πλησιάσει τα στάνταρ της προπέρσινης. Άλλωστε αυτή μάλλον θα είναι και η ύστατη ευκαιρία του Μπρένταν Ρότζερς, ο οποίος τελεί ήδη υπό πίεση, για να αποδείξει κάτι. Ίσως κάνουν κακό στη Στόουκ οι υπερβολικές φετινές προσδοκίες, αρκετά τα ερωτηματικά στις μεταγραφές της, εξάλλου απογοήτευσε στα φιλικά της. Θα δώσουμε το προβάδισμα στη Λίβερπουλ, στο 1,95 το ασιατικό διπλό -0,25 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

218. ΜΠΟΡΝΤΟ - ΡΕΜΣ

Πιο έτοιμη θεωρητικά η Μπορντό που έχει δώσει δύο ευρωπαϊκά ματς πριν την πρεμιέρα στο Γαλλικό πρωτάθλημα. Ακριβώς ίδια ομάδα με πέρσι, κάτι που ισχύει και για τη Ρεμς που έχασε τον καλύτερο σκόρερ της (Μουκαντζό) αλλά πήρε έναν πολύ ποιοτικό μεσοεπιθετικό (Μπυλό) που θα βοηθήσει τόσο δημιουργικά όσο και εκτελεστικά. Δεν βλέπουμε πολλά γκολ παραδοσιακά στις μεταξύ τους αναμετρήσεις, χαρακτηριστικά στα έξι τελευταία επιβεβαιώθηκε το under (5/6 under 1,5), η επαλήθευση των λίγων τερμάτων πληρώνει 1,85 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

219. ΤΟΥΛΟΥΖ - ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ

Να αφήσει πίσω της την περσινή καταστροφική χρονιά θέλει η Τουλούζ, έφτασε πολύ κοντά στον υποβιβασμό, ωστόσο η αντικατάσταση του Καζανοβά και η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Αριμπαζέ έφερε αλλαγή στην ψυχολογία και εν τέλει την παραμονή. Η Σεντ Ετιέν έχει ήδη δυο επίσημα παιχνίδια στα πόδια της, απέναντι στην Τάργκου Μούρες πήρε το εισιτήριο για τα πλέι-οφ του Γιουρόπα Λιγκ (θα αντιμετωπίσει τη Μιλσάμι) με νίκη εκτός με σκορ 3-0 και ήττα εντός με 1-2. Εμφανίζεται αποδυναμωμένη επιθετικά από το καλοκαιρινό πάρε-δώσε αφού αποχώρησαν ο φορ Έρντινγκ και ο εξτρέμ Γκραντέλ, ενώ αποκτήθηκε μόνο ο φορ Ρου, αλλά αμυντικά αναμένεται να είναι το ίδιο ισχυρή με τις προηγούμενες σεζόν. Αρκετά καλή εντός η Τουλούζ πέρυσι, η Σεντ Ετιέν εκτός κοιτάει πρώτα από όλα να κρατήσει το μηδέν, δεν αποκλείουμε το συμβιβασμό.

418. ΧΑΛΜΣΤΑΝΤ - ΑΤΒΙΝΤΑΜΠΕΡΓΚ

Δυο συνεχόμενες ήττες συμπλήρωσε η Χάλμσταντ (3-0-6 εντός), η οποία έχει μόλις μια νίκη στα πέντε τελευταία παιχνίδια της (1-2-2) έχοντας βρει το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα μόνο μια φορά (5/5 under 2,5 & NG). Η Ατβίνταμπεργκ αν και δεν κερδίζει, εμφανίζει βελτιωμένο πρόσωπο εσχάτως (0-4-1 μετά τη διακοπή), αλλά μακριά από το γήπεδό της έχει τραγικά αποτελέσματα (0-1-7). Καμιά τους δεν μας πείθει, στρεφόμαστε προς τα λίγα γκολ εδώ, αμφότερες θα κοιτάξουν πρωτίστως να μην ηττηθούν.

419. ΧΑΜΑΡΜΠΙ - ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ

Από δυο σερί ήττες έρχεται η Χάμαρμπι, η οποία δεν αξιοποιεί επαρκώς την έδρα της ως τώρα (4-1-3), η Έλφσμποργκ έρχεται από την εκτός έδρας ήττα-αποκλεισμό με 0-2 από την Όντ, μένοντας εκτός Γιουρόπα Λιγκ και μακριά από το σπίτι της για το πρωτάθλημα μετράει 4-1-3. Μπερδεμένο δείχνει, προχωράμε παρακάτω.

229. ΠΟΛΙ ΤΙΜΙΣΟΑΡΑ - ΑΣΤΡΑ ΓΚΙΟΥΡΓΚΙΟΥ

Χλωμό το ξεκίνημα της Τιμισοάρα στο πρωτάθλημα, μόλις μια νίκη στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές (1-0-3,3/4 under 2,5 & NG). Η Άστρα προέρχεται από το θρίαμβο επί της Γουέστ Χαμ και την πρόκριση στα πλέι-οφ του Γιουρόπα Λιγκ και εντός των συνόρων μετράει 1-2-1 με 4/4 over 2,5 & GG. Στη μέση το σετ, σωστά κατά τη γνώμη μας.

421. ΣΑΡΛΕΡΟΥΑ - ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ

Η ευρωπαϊκή πορεία της Σαρλερουά σταμάτησε πάνω στην ουκρανική Ζόρια, με δυο ήττες (0-2 εντός, 0-3 εκτός) αποκλείστηκε δίκαια από τη συνέχεια του Γιουρόπα Λιγκ. Στο πρωτάθλημα πάντως παραμένει αήττητη (1-1-0, 2/2 over 2,5 & GG). Η Κλαμπ Μπριζ πέτυχε τη μεγάλη ανατροπή, επικράτησε με 3-0 του Παναθηναϊκού και εξασφάλισε το εισιτήριο για τα πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ και στο πρωτάθλημα έρχεται από εύκολη νίκη με 3-0 επί της Μαλίν. Η καλή ψυχολογία των φιλοξενούμενων σε συνδυασμό με τη μια μέρα ξεκούρασης παραπάνω, μας στρέφουν προς το διπλό του 2,40 στον Stoiximan.

422. ΡΑΝΤΕΡΣ - ΜΠΡΟΝΤΜΠΙ

Η Ράντερς κάνει εξαιρετικό ξεκίνημα, με έναν Λόντμπεργκ (επιθετικός, 4 γκολ) σε τρομερή φόρμα, αλλά έρχεται από ήττα με την Άαρχους που την πόνεσε: άδικη, με αποβολές κι ένα ανύπαρκτο πέναλτι. Είναι σημαντική η απώλεια του τιμωρημένου Αμίνι (μέσος) στο δεξί άκρο του κέντρου, τιμωρημένος κι ο Φίσκερ (μέσος), όμως υπάρχουν λύσεις. Ενδέχεται, μάλιστα, να αποθεραπευτεί ο ηγέτης Ισάκ (επιθετικός) που δεν έχει παίξει ακόμα. Η Μπρόντμπι έκανε υπέρβαση στην Κύπρο, αλλά καλείται να ξεπεράσει την κούραση από ζέστη-ταξίδι, τη γκρίνια για τους μηδέν βαθμούς και την πίεση για μία νίκη. Ο Τόμας Φρανκ θεωρείται υποψήφιος να γίνει ο πρώτος τεχνικός που θα απολυθεί φέτος, η ομάδα έδειξε διαλυμένη ψυχολογικά κόντρα στη Χόμπρο (όχι όμως και με την Ομόνοια), οι πολύτιμοι Κάλενμπεργκ (επιθετικός), Άγκερ (αμυντικός), Νόργκααρντ (μέσος) είναι τραυματίες. Ο τελευταίος έχει ελπίδες επιστροφής. Δε θα είναι εύκολο ματς και ίσως έχει λίγα γκολ, αλλά η Ράντερς είναι φορμαρισμένη και το 2,20 του Stoiximan είναι επιλογή μας.

424. ΛΙΛΕΣΤΡΟΜ - ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ

Νίκη μετά από πέντε παιχνίδια (0-3-2) για τη Λίλεστρομ, επικράτησε με 3-2 εντός επί της ουραγού Σάντεφιορντ. Στην έδρα της είναι αρκετά αποτελεσματική (4-3-2) και θα υποδεχθεί την πρωτοπόρο Ρόζενμποργκ των επτά σερί νικών σε πρωτάθλημα και Γιουρόπα (τα πέντε τελευταία και over 2,5) που είναι με διαφορά η ομάδα με τον καλύτερο εκτός έδρας απολογισμό της κατηγορίας (7-0-2 εκτός, 6/9 over 2,5, 7/9 GG). Δεν είναι για τόσο χαμηλά το διπλό, από την άλλη η Λίλεστρομ δεν μας πείθει ώστε να πάμε στην κόντρα.

425. ΜΠΟΝΤΟ ΓΚΛΙΜΤ - ΣΤΑΡΤ

Συνεχίζει την απίθανη πορεία της η Μπόντο Γκλιμτ, συμπλήρωσε πέντε συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα έχοντας πλέον απομακρυνθεί για τα καλά από την επικίνδυνη ζώνη. Στο γήπεδό της μετράει 4-0-5 αλλά στα πιο πρόσφατα πέντε ο αντίστοιχος απολογισμός είναι 4-0-1. Η Σταρτ έρχεται από τρεις σερί ήττες και εκτός έδρας μετράει 1-3-5. Με τη φόρα που έχουν πάρει οι γηπεδούχοι δεν μπορούμε να κοιτάξουμε για άλλο σημείο πλην του άσσου, με τις τιμές ωστόσο να κρίνονται οριακά αποδεκτές.

426. ΣΤΡΟΜΣΓΚΟΝΤΣΕΤ - ΣΤΑΜΠΑΕΚ

Δεν τα κατάφερε απέναντι στη Χάιντουκ η Στρόμσγκοντσετ, ηττήθηκε με 0-2 στο γήπεδό της και αποχαιρέτησε τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Στο πρωτάθλημα πάντως τα πηγαίνει εξαιρετικά, έχει έξι νίκες στα τελευταία επτά (6-0-1, τα πέντε τελευταία over 2,5), ενώ στο γήπεδό της παραμένει αήττητη και μετράει τέσσερις σερί νίκες (5-2-0, 4/7 over 2,5, 6/7 GG). Η Στάμπαεκ μετά από τρία παιχνίδια χωρίς νίκη, πήρε το τρίποντο επί της Βαλερένγκα, εξακολουθεί να βρίσκεται ψηλά στη βαθμολογία και μακριά από το σπίτι της μετράει 4-3-2. Με τη γραμμή στο 0,75 κοιτάμε προς τα δεξιά, ωστόσο δεν μπορεί να παραγνωριστεί η εξαιρετική πορεία των γηπεδούχων το τελευταίο διάστημα, τα πολλά γκολ πάντως έχουν τύχη.

427. ΧΑΟΥΓΚΕΣΟΥΝΤ - ΑΑΛΕΣΟΥΝΤ

Δεύτερο συνεχόμενο σπουδαίο διπλό για τη Χάουγκεσουντ, πέρασε με 0-1 από την έδρα της Βίκινγκ, έχοντας την τύχη με το μέρος της. Έμεινε έτσι αήττητη για τέταρτο συνεχόμενο (2-2-0) και επιστρέφει στο γήπεδό της το οποίο θέλει να εκμεταλλευτεί περισσότερο (2-4-3 εντός, 4/9 GG, 5/9 over 2,5). Η Αάλεσουντ επικράτησε στο τελευταίο της με 2-0 επί της Σταρτ, αλλά μακριά από το γήπεδό της έχει τρεις σερί ήττες και συνολικό απολογισμό 2-1-6 με 7/9 GG και 7/9 over 2,5. Πιο σφιχτό θα έπρεπε να είναι το σετ, από τη στιγμή που η Χάουγκεσουντ δυσκολεύεται στα εντός έδρας παιχνίδια της.

428. ΑΣΑΝΕ - ΧΟΝΤ

Τρεις σερί ήττες έχει η Ασάνε (2-2-4 εντός), στις δυο τελευταίες μάλιστα δεν σκόραρε καν, η Χοντ (3-2-3 εκτός) συνεχίζει να βρίσκεται ψηλά στη βαθμολογία, ωστόσο θα περιμέναμε λίγο πιο κλειστό το σετ.

429. ΚΡΙΣΤΙΑΝΣΟΥΝΤ - ΦΡΕΝΤΡΙΚΣΤΑΝΤ

Από ήττα στην έδρα της Μπρίνε έρχεται η Κρίστιανσουντ, στην έδρα της δυσκολεύεται αρκετά (2-5-2 εντός, 6/9 GG), η Φρέντρικσταντ δεν έχει νίκη μετά τη διακοπή (0-1-1) και εκτός έδρας μετράει 2-1-5. Καμία δεν μας πείθει, το προσπερνάμε.

430. ΛΕΒΑΝΓΚΕΡ - ΓΙΕΡΒ

Μόλις μια νίκη στα τελευταία επτά μετράει η Λέβανγκερ (1-2-4) ενώ στο γήπεδό της έχει απολογισμό 3-3-2. Η Γιέρβ συμπλήρωσε τρεις ισοπαλίες στα πιο πρόσφατα πέντε (1-3-1) και μακριά από το σπίτι της έχει 1-4-3. No Bet.

431. ΜΠΑΕΡΟΥΜ - ΣΤΡΟΜΕΝ

Τρεις σερί ήττες συμπλήρωσε η Μπάερουμ, αγνοεί τη νίκη στα τελευταία έξι (0-1-5), ενώ στο γήπεδό της μετράει 4-2-3, μένοντας χωρίς τρίποντο στα πιο πρόσφατα τρία (0-1-2). Η Στρόμεν επέστρεψε με 2/2 νίκες μετά τη διακοπή και μακριά από το σπίτι της έχει 2-2-4. Το μομέντουμ είναι ξεκάθαρα υπέρ των φιλοξενούμενων, θα θέλαμε σε μεγαλύτερες αποδόσεις πάντως το διπλό για να ασχοληθούμε.

432. ΦΟΛΟ - ΡΑΝΧΑΪΜ

Τέσσερα παιχνίδια χωρίς νίκη η Φόλο (0-1-3), στα δυο που έχει δώσει μετά τη διακοπή δεν έχει καν σκοράρει, ενώ στο γήπεδό της αγνοεί τη νίκη στα πιο πρόσφατα έξι (0-2-4, συνολικά εντός 2-2-4). Η Ρανχάιμ έρχεται από τρεις συνεχόμενες νίκες, δεν έχει ήττα στα τελευταία επτά (5-2-0), αλλά μακριά από το σπίτι της έχει μόλις μια νίκη (1-4-3 εκτός). Σε αποδόσεις αουτσάιντερ προσφέρονται οι φιλοξενούμενοι, αυτομάτως κοιτάμε προς το ασιατικό διπλό +0,25 στο 1,75 της Bet365.

433. ΧΟΝΕΦΟΣ - ΝΕΣΤ ΣΟΤΡΑ

Πέντε χωρίς νίκη η ουραγός της βαθμολογίας Χόνεφος (0-2-3), στην έδρα της έχει μόλις ένα τρίποντο (1-3-4 εντός), η προτελευταία της κατάταξης Νεστ Σότρα έχει κατορθώσει να μείνει αήττητη στα πιο πρόσφατα τέσσερα (1-3-0) και μακριά από το γήπεδό της μετράει 1-3-5 με 7/9 GG και 6/9 over 2,5. Ντέρμπι παραμονής το εν λόγω παιχνίδι, ως καθαρό φαβορί προσφέρονται οι γηπεδούχοι, κάτι που μας κάνει να κοιτάμε προς το Χ2.

434. ΛΕΓΚΙΑ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ - ΒΙΣΛΑ ΚΡΑΚΟΒΙΑΣ

Η Λέγκια νίκησε την Κουκέσι με 1-0 στον επαναληπτικό για τον τρίτο γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, έχοντας στην ουσία ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση από το πρώτο παιχνίδι (3-0 υπέρ της το κατοχύρωσε η ΟΥΕΦΑ λόγω της ρίψης αντικειμένων από τους οπαδούς των αντιπάλων). Στο πρωτάθλημα έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά με 3/3 νίκες και 11 γκολ ενεργητικό. Η Βίσλα, αν και αήττητη (1-2-0), δείχνει μαγκωμένη στο ξεκίνημα της χρονιάς και δύσκολα θα προβάλλει αντίσταση.

435. ΚΡΙΛΙΑ - ΣΠΑΡΤΑΚ ΜΟΣΧΑΣ

Διπλό σε λογικά επίπεδα, 2-1-0 μετράει στο ξεκίνημα η Σπαρτάκ Μόσχας, αποδίδοντας καλό ποδόσφαιρο.

436. ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ - ΣΛΟΒΑΤΣΚΟ

Αποκλεισμός σοκ από τη συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ για την Πλζεν, καθώς ηττήθηκε με 0-2 στην έδρα της από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ (είχε κερδίσει στο Ισραήλ με 2-1). Η Σλοβάτσκο ηττήθηκε με 0-2 στην έδρα της Τέπλιτσε πραγματοποιώντας κακή εμφάνιση, αλλά έχει πολλά παράπονα από τη διαιτησία (με ανύπαρκτο πέναλτι το 0-1). Να διασκεδάσει τις εντυπώσεις θα προσπαθήσει η Πλζεν, τοκογλυφικός και χωρίς νόημα ο άσσος.

437. ΧΑΝΣΑ ΡΟΣΤΟΚ - ΚΑΪΖΕΡΣΛΑΟΥΤΕΡΝ

Δεν έχει ξεκινήσει καλά στο πρωτάθλημα της τρίτης κατηγορίας η Χάνσα, μια ήττα και μια ισοπαλία ο μέχρι τώρα απολογισμός της, η Καϊζερσλάουτερν μετράει 1-1-0 στην Τσβάιτε Λίγκα. Σφιχτό παιχνίδι περιμένουμε.

440. ΦΡΕΪ - ΜΙΑΛΜΠΙ

Η Φρέι μετράει 0-1-2 μετά τη διακοπή, πάντως στο γήπεδό της παραμένει αξιόμαχη (3-4-2, 7/9 under 2,5, 7/9 NG), η Μιάλμπι νίκησε μετά από επτά συνεχόμενες αποτυχημένες προσπάθειες (0-2-5) και εκτός έδρας έχει απολογισμό 1-2-5. Στη μέση το σετ, δεν θα μας απασχολήσει.

441. ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΝΗΣ - ΒΑΚ ΠΕΛΕΤΣ

Εντυπωσιακό το ξεκίνημα της Ραπίντ στο πρωτάθλημα (2-0-0, 2/2 over 2,5), ακόμα καλύτερη η παρουσία της στην Ευρώπη, πέρασε με 3-2 από την έδρα του Άγιαξ και προκρίθηκε στα πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Η ΒΑΚ Πέλετς μετράει 0-0-2 ως τώρα εντός των συνόρων (δεν έχει σκοράρει ακόμα) και την Πέμπτη γνώρισε την ήττα με 0-5 από τη Ντόρτμουντ μένοντας εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Λογικό φαβορί η Ραπίντ, με τη φόρα που έχει πάρει δύσκολα θα απειληθεί από τους φιλοξενούμενους.

443. ΛΕΙΚΝΙΡ ΡΕΪΚ. - ΒΕΣΤΜΑΝΑΕΪΑΡ

Νίκη μετά από οχτώ (0-2-6) για τη Λέικνιρ, επικράτησε με 1-0 εντός της Στιάρναν, πλέον στην έδρα της μετράει 2-2-3 με 7/7 under 2,5. H Βεστμαναέιαρ έρχεται από δυο σερί ήττες που δεν σκόραρε και μακριά από το γήπεδό της είναι αποκαρδιωτική (0-1-6, έχει σκοράρει μόλις τρεις φορές). Μάχη στην ουρά της βαθμολογίας το συγκεκριμένο παιχνίδι, δεν περιμένουμε ρίσκα από τις δυο ομάδες, το under 2,5 στο 2,00 της Bet365 δείχνει καλή επιλογή.

444. ΤΟΛΟΥΚΑ - ΜΟΝΑΡΚΑΣ

Με 2/2 νίκες έχει ξεκινήσει η Τολούκα, μαζί με το κύπελλο μετράει συνολικά 3-1-0, σε παρόμοια κατάσταση και η Μονάρκας (2-0-0 στο πρωτάθλημα, 3-1-0 συνολικά), αμφότερες δείχνουν καλά, το προσπερνάμε.

447. ΣΥΡΙΑΝΣΚΑ - ΒΑΡΜΠΕΡΓΚΣ

Από δυο σερί ήττες έρχεται η Σιριάνσκα(4-4-1 εντός), η Βάρμπεργκ (3-4-2 εκτός) εξακολουθεί να βρίσκεται στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας και δείχνει να αδικείται από τις αποδόσεις που κυκλοφορούν.

448. ΣΠΑΡΤΑ ΠΡΑΓΑΣ - ΖΛΙΝ

Εκτός Τσάμπιονς Λιγκ έμεινε η Σπάρτα Πράγας, ηττήθηκε στην έδρα της με 2-3 από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αδυνατώντας να εξαργυρώσει το 2-2 που είχε αποσπάσει στη Ρωσία και το 2-0 με το οποίο προηγήθηκε στα πρώτα 15 λεπτά του επαναληπτικού. Η Ζλιν βρίσκεται απροσδόκητα στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, χάρη στις 2/2 νίκες στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, αποδίδοντας όμορφο ποδόσφαιρο. Κανένα σεβασμό δεν δείχνουν οι μπουκ στους φιλοξενούμενους, στο +1,75 το line, βγάζει μάτι και το GG στο 2,62 της Bet365 έχοντας υπόψη την τραγική εικόνα της άμυνας της Σπάρτα μέχρι τώρα.

449. ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ - ΒΑΑΣΛΑΝΤ ΜΠΕΒΕΡΕΝ

Η Σταντάρ ζευγάρωσε τις νίκες της απέναντι στη Ζελέζνιτσαρ και πήρε το εισιτήριο για τα πλέι-οφ του Γιουρόπα Λιγκ, ενώ και στο πρωτάθλημα έρχεται από την πρώτη νίκη της σεζόν (1-0-1) χάρη στο 2-1 επί της Ζούλτε. Η Μπέβερεν έχασε στην πρεμιέρα με 2-3 στην έδρα της Άντερλεχτ αλλά πήρε το τρίποντο στην έδρα της με αντίπαλο την Κορτράικ. Η καλή ως τώρα εικόνα της Μπέβερεν, σε συνδυασμό με την κόπωση που αναμένεται να κουβαλάει η Σταντάρ από το μεσοβδόμαδο παιχνίδι της, κάνουν το άνοιγμα του σετ να φαντάζει μεγάλο, κάτι που δίνει αξία στην κόντρα, με το ασιατικό διπλό +1,5 στο 1,925 της Bet365 να είναι η επιλογή μας.

450. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ

Φιλικό παιχνίδι, αποκαλυπτήρια του Ολυμπιακού μπροστά στο κοινό του. Καλή η παρουσία του Ολυμπιακού στα τελευταία φιλικά, πέτυχε τρεις νίκες απέναντι σε Τβέντε, Φέγενορντ και Σίβασπορ με την εικόνα του να είναι ολοένα και καλύτερη. Πρόβα τζενεράλε και για τη Μπεσίκτας το παιχνίδι αυτό (σε μια εβδομάδα ξεκινά το πρωτάθλημα Τουρκίας), στα φιλικά δεν έχει ικανοποιήσει ιδιαίτερα (2-2-1) αλλά υπάρχει αισιοδοξία λόγω των ηχηρών μεταγραφών που έχει πραγματοποιήσει (Κουαρέσμα, Μάριο Γκόμεζ). Πιο έτοιμος και με μεγαλύτερο κίνητρο ο Ολυμπιακός, προκειμένου να ευχαριστήσει το κοινό του, θα του δώσουμε τον πρώτο λόγο για τη νίκη.

451. ΟΝΤ - ΜΟΛΝΤΕ

Σπουδαία νίκη με 2-0 πέτυχε μεσοβδόμαδα η Οντ επί της Έλφσμποργκ, παίρνοντας έτσι το εισιτήριο για τα πλέι-οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Επιπλέον στο πρωτάθλημα έχει δυο συνεχόμενες νίκες με εννέα γκολ ενεργητικό. Στην έδρα της πάντως δυσκολεύεται να νικήσει καθώς συχνά κολλάει στην ισοπαλία (3-4-2 εντός, τα τέσσερα πιο πρόσφατα GG). Η Μόλντε δεν τα κατάφερε να συνεχίσει στο Τσάμπιονς Λιγκ, το εντός έδρας 3-3 με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ δεν της ήταν αρκετό (αποκλείστηκε λόγω των εκτός έδρας γκολ) και θα συνεχίσει στα πλέι-οφ του Γιουρόπα. Στο πρωτάθλημα μετράει δυο συνεχόμενες εντός έδρας ήττες (τελευταίο της παιχνίδι στις 18/7) και μακριά από το σπίτι της έχει 3-2-3 (5/8 over 2,5, 5/8 GG). Στη μέση το σετ, δύσκολο να βγει άκρη αφού εμπλέκονται και τα ευρωπαϊκά παιχνίδια και η έξτρα κόπωση, σε κάθε περίπτωση τα πολλά γκολ έχουν τον πρώτο λόγο.

453. ΚΟΤΜΠΟΥΣ - ΜΑΪΝΤΖ

Με 2/2 νίκες έχει αρχίσει στο πρωτάθλημα της τρίτης κατηγορίας η Κότμπους, για τη Μάιντζ αυτό θα είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν, με πολλά νέα πρόσωπα στις τάξεις της θα επιδιώξει μια καλύτερη πορεία από την περσινή. Πιο έτοιμη αγωνιστικά η Κότμπους, έχει τα φόντα για να κάνει την έκπληξη.

454. ΤΡΑΠΑΝΙ - ΚΟΜΟ

Κύπελλο Ιταλίας, μονοί αγώνες. Ενισχυμένη μεταγραφικά δείχνει η Τράπανι, επιθυμεί καλύτερη πορεία από πέρυσι, όταν και εξασφάλισε την παραμονή της στην κατηγορία μια αγωνιστική πριν το φινάλε. Νεοφώτιστη στη Serie B η Κόμο, ωστόσο υπάρχουν αρκετά ερωτηματικά αναφορικά με τραυματίες και αμφίβολους εν όψει του επερχόμενου παιχνιδιού, κάτι που καθιστά σωστό φαβορί τους γηπεδούχους.

230. ΣΤΕΑΟΥΑ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΒΟΥΚΟΥΡ.

Το αιώνιο ντέρμπι του Βουκουρεστίου. Η Στεάουα γνώρισε την ήττα από την Παρτιζάν στη Σερβία με 2-4 και θα συνεχίσει στα πλέι-οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Στο πρωτάθλημα μπορεί να παραμένει αήττητη (2-2-0), αλλά στο γήπεδό της δεν έχει ακόμα τρίποντο (2/2 ισοπαλίες). Η Ντιναμό πραγματοποιεί καλό ξεκίνημα στη σεζόν (2-2-0) μετρώντας μακριά από το σπίτι της δυο ισοπαλίες σε ισάριθμες εξόδους. Σε πολύ χαμηλά επίπεδα ο άσσος για τα δεδομένα του παιχνιδιού, αν είχαμε καλύτερο δείγμα γραφής από τους φιλοξενούμενους θα σκεφτόμασταν σοβαρά την κόντρα.

220. ΛΥΩΝ - ΛΟΡΙΑΝ

Ανέτοιμη δείχνει η Λυών ενόψει της πρεμιέρας, 3/3 ήττες με τέρματα 0-10 έχει στα δύο δυνατά φιλικά στο τουρνουά της Άρσεναλ και στον τελικό του Γαλλικού Σούπερ Καπ με την Παρί την προηγούμενη εβδομάδα. Η Λοριάν μπορεί να έχασε τον Αγιού (τον πούλησε στην Άστον Βιλα) αλλά απέκτησε δύο επίσης πολύ καλούς επιθετικούς που θα την βοηθήσουν αρκετά στον τομέα του σκοραρίσματος, τον Γκανέζο Γουαρίς και τον Καμερουνέζο Μουκαντζό (1ος σκόρερ στη Ρεμς). Πολύ χαμηλός ο άσος στο 1,57 για πρεμιέρα, αν έδειχνε καλύτερα στοιχεία στα φιλικά η Λοριάν θα ήμασταν ακόμα πιο ζεστοί για το ασιατικό διπλό +1 στο 1,90 της Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

455. ΓΚΟΪΑΣ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝΕΪΡΟ

Δε σταματά πουθενά η Μινέιρο πηγαίνοντας ολοταχώς για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Νέα νίκη την προηγούμενη αγωνιστική στο ντέρμπι κόντρα στη Σάο Πάολο με 3-1 παίζοντας ουσιαστικό ποδόσφαιρο. Κάτι παραπάνω δικαιούταν η Γκοϊάς στην έδρα της Κοριτίμπα, χάνοντας τους τρείς βαθμούς στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης. Κλειστά αναμένεται να παίξει όπως άλλωστε το συνηθίζει η Γκοϊάς, το 1,70 του under κρίνεται δίκαιο και αποτελεί επιλογή.

456. ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ - ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ

Επιστροφή σε παλιά λημέρια για τον Μαρσέλο Ολιβέιρα που γυρίζει στο «Μινεϊράο» και παίζει κόντρα στην Κρουζέιρο με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα τα δύο προηγούμενα χρόνια. Γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις αν και ο Λουξεμπούργο έχει περάσει ήδη την δική του (πιο συντηρητική) φιλοσοφία. Σίγουρα όχι και στα καλύτερα της η «ραπόζα» με μόλις μία νίκη στα πέντε πιο πρόσφατα (1-2-2), απεναντίας η «βερντάο» γνώρισε μόλις την προηγούμενη αγωνιστική την ήττα (εντός από Ατλ. Παραναένσε) μετά από επτά αγωνιστικές που ήταν αήττητη (6-1-1). Ικανή τουλάχιστον για τον βαθμό η Παλμέιρας, το 1,70 προσφέρει το Χ2 ο Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

457. ΠΟΝΤΕ ΠΡΕΤΑ - ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ

Ο κατήφορος συνεχίζεται για τους γηπεδούχους οι οποίοι αγνοούν τη νίκη για εφτά αγωνιστικές. Προέρχονται από την ήττα με 3-1 κόντρα στη Φιγκεϊρένσε εκτός. Αυτή η ήττα όπως ήταν λογικό επέφερε την απόλυση του προπονητή. Αυτοκτονία για τη Φλαμένγκο την προηγούμενη αγωνιστική, παραχωρώντας ισοπαλία 2-2 στη Σάντος. Ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, προηγήθηκε με 2-0, όμως τα αμυντικά της λάθη την πρόδωσαν. Η αλλαγή προπονητή στην Πόντε Πρέτα σίγουρα θα επηρεάσει θετικά τους παίχτες, όμως θαύματα δε γίνονται από τη μία μέρα στην άλλη. Θα κρατήσουμε το ασιατικό διπλό 0:0 στο 2 της Bet365, στηρίζοντας τη Φλαμένγκο η οποία αρέσκεται να παίζει εκτός.

458. ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ - ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ

Από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες του πρωταθλήματος η Κορίνθιανς, οκτώ αγωνιστικές αήττητη (6-2-0) και με μόλις ένα γκολ παθητικό στα επτά τελευταία ματς. Η Σάο Πάολο θα στερηθεί (λόγω δανεισμού από την Κορίνθιανς) τον πολύ φορμαρισμένο και 1ο σκόρερ της Πάτο (15συμ-7γκολ) ο οποίος πέτυχε και τα τέσσερα τελευταία γκολ της ομάδας του. Η «τιμάο» μπορεί να συνεχίσει σε θετική τροχιά, το ασιατικό διπλό +0,25 στο 1,90 της Bet365 είναι μία επιλογή που έχει λογική. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

459. ΣΠ. ΣΑΝ ΛΟΡΕΝΤΖΟ - ΡΟΥΜΠΙΟ ΝΟΥ

Η έκπληξη του πρωταθλήματος μέχρι στιγμής η Σαν Λορέντζο έχοντας δέκα βαθμούς έπειτα από πέντε αγωνιστικές. Προέρχεται από τη μεγάλη εκτός έδρας νίκη με 4-0 κόντρα στην Καπιατά. Κατώτερη του αναμενόμενου η Ρούμπιο Νου, η οποία μετά από πέντε παιχνίδια έχει πέντε βαθμούς, μη μπορώντας έτσι να ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις της ειδικής βαθμολογίας. Προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη με 2-1 κόντρα στη Ντεπορτίβο Σαντανί. Ο άσος έχει τον πρώτο λόγο.

460. ΣΤΙΑΡΝΑΝ - ΒΙΚΙΝΓΚΟΥΡ ΡΕΙΚ.

Η μέτρια πορεία της Στιάρναν στο πρωτάθλημα συνεχίζεται, έχει 2-1-3 στα έξι τελευταία, ενώ στην έδρα της μετράει μόλις μια νίκη (1-3-3). Η Βίκινγκουρ είναι αήττητη στα τρία τελευταία (2-1-0), αλλά μακριά από το γήπεδό της αποδυναμώνεται (2-1-4). No Bet.

461. ΜΠΕΝΦΙΚΑ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣ.

Σούπερ Καπ Πορτογαλίας, μονός αγώνας. Νέα σελίδα για τη Μπενφίκα, μετά από έξι χρόνια με τον Ζορζ Ζεσούς στον πάγκο θα πορευτεί πλέον χωρίς αυτόν, με τον αντικαταστάτη του να είναι ο Ρουί Βιτόρια (πρώην Γκιμαράες). Δείχνει να ψάχνεται ακόμα αφού στα φιλικά είχε απολογισμό 0-2-3. Η Σπόρτινγκ φαίνεται έτοιμη για το βήμα παραπάνω, προχώρησε στην πρόσληψη του Ζορζ Ζεσούς, που αποχώρησε από τη Μπενφίκα με αρκετούς τίτλους στο παλμαρέ του. Σημαντική η μεταγραφική της ενίσχυση (Μπριάν Ρουίς, Τεόφιλο Γκουτιέρες, Ζοάο Περέιρα μεταξύ άλλων), ωστόσο, όπως είναι φυσικό, θα χρειαστεί χρόνο για να αποκτήσει ομοιογένεια. Ως ελαφρύ φαβορί δίνεται η Σπόρτινγκ, πολύ αμφίρροπη η αναμέτρηση στα μάτια μας, ειδικά από τη στιγμή που πρόκειται για το πρώτο επίσημο παιχνίδι των δυο ομάδων.

462. ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ - ΣΙΑΤΛ

Από τέσσερις σερί νίκες στην έδρα του έρχεται το Λος Άντζελες, έχοντας σκοράρει σε αυτές 19 φορές. Το Σιάτλ έχει συμπληρώσει τέσσερις συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα χωρίς μάλιστα να βρει δίχτυα και μακριά από το γήπεδό του έχει πέντε σερί ήττες με μόνο ένα γκολ ενεργητικό. Η φόρμα δείχνει ξεκάθαρα έδρα.

463. ΤΣΙΚΟ - ΝΤΕΠ. ΚΟΥΚΟΥΤΑ

Ανεβλήθη.

464. ΓΚΟΥΑΡΑΝΙ ΑΣ. - ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΣΑΝΤΑΝΙ

Ο αποκλεισμός από το Κόπα Λιμπερταδόρες στοίχησε σους φιλοξενούμενους οι οποίοι δεν μπορούν ακόμα να βρουν τα πατήματά τους, παραμένοντας χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα για τρείς αγωνιστικές (0-1-2). Προέρχονται από την ήττα 2-1 στο ντέρμπι με τη Λιμπερτάδ εντός. Δε συνέχισε το καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα η Ντεπορτίβο Σαντανί, συμπληρώνοντας δύο σερί ήττες τελευταία αυτή με 2-1 εντός κόντρα στη Ρούμπιο Νου. Μεγάλη διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες, αναμένεται αντίδραση από τη Γκουαρανί, άσος.

465. ΟΥΝΙΑΟΤΟΝΟΜΑ - ΕΝΒΙΓΚΑΔΟ

Κακό ξεκίνημα αμφότερες. Στην τελευταία θέση της βαθμολογίας οι γηπεδούχοι, έχοντας μόλις ένα βαθμό σε τέσσερα ματς. Προρχονται από την εντός έδρας ήττα με 1-0 κόντρα στη Μπογιακά Τσίκο. Άμεση αντίδραση αναζητούν στην ομάδα, μεγάλη ανάγκη βαθμών για να ξεκολλήσουν από τον πάτο της ειδικής βαθμολογίας. Δεύτερη συνεχόμενη ήττα για την Ενβιγκάδο (1-0 εκτός κόντρα στην Ατλέτικο Νασιονάλ), η οποία δε θυμίζει σε τίποτα την ομάδα της περσινής χρονιάς. Παραδοσιακά σκληροτράχηλη η Ουνιαουτόνομα στην έδρα της, θα δώσουμε ελαφρύ προβάδισμα στον ασιατικό άσο 0:0 στο 1,725 της Bet365.

466. ΓΚΡΕΜΙΟ - ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Κλάσικο του Πόρτο Αλέγκρε με αντιπαλότητα. Τρείς αγώνες χωρίς νίκη συμπλήρωσε η Γκρέμιο, χάνοντας έδαφος από τις πρώτες θέσεις. Προέρχεται από την ήττα με 1-0 εκτός κόντρα στη Φλουμινένσε, παίζοντας με παίχτη λιγότερο για ένα ημίχρονο. Το βάρος στο πρωτάθλημα έριξε η Ιντερνασιονάλ μετά τον αποκλεισμό από το Λιμπερταδόρες, τρέχοντας ένα αήττητο σερί τεσσάρων αγωνιστικών (2-2-0). Προέρχεται από την ισοπαλία χωρίς τέρματα κόντρα στην Σαπεκοένσε εντός. No bet.

467. ΣΑΠΕΚΟΕΝΣΕ - ΦΙΓΚΕΪΡΕΝΣΕ

Κλάσικο της Σάντα Καταρίνα με αντιπαλότητα. Έπεξα για την ισοπαλία στην έδρα της Ιντερνασιονάλ η Σαπεκονένσε, καταφέρνοντας τελικά να φύγει αλώβητη από τη δύσκολη έδρα της Ίντερ (0-0). Συμπλήρωσε δύο ματς χωρίς ήττα. Επιτέλους νίκη για τη Φιγκεϊρένσε μετά από τέσσερεις αγωνιστικές (3-1 εντός κόντρα στην Πόντε Πρέτα). Καλή παράδοση έχουν οι φιλοξενούμενοι κόντρα στους μισητούς τους αντιπάλους, έχοντας ένα αήττητο ρεκόρ 2-3-0 στις τελευταίες πέντε αναμετρήσεις . Δεν είναι για τόσο χαμηλά ο άσος σε ένα τέτοιο ντέρμπι, κρατάμε το Χ2.

468. ΚΟΡΤΟΥΛΟΥΑ - ΛΟΣ ΜΙΓΙΟΝΑΡΙΟΣ

Πρώτη ήττα αν και άδικη βάσει εμφάνισης για την Κορτουλούα κόντρα στην Ουΐλα με 1-0 εκτός. Την Πέμπτη αγωνίστηκε με βασικούς κόντρα στη Σάντα Φε για το θεσμό του κυπέλλου, γνωρίζοντας την ήττα με 3-0. Την Πέμπτη αγωνίστηκε και η Μιγιονάριος σε εξ αναβολής παιχνίδι για το πρωτάθλημα κερδίζοντας με 3-2 την Πατριότας. Η κούραση που θα βγάλουν αμφότερες είναι δεδομένη, καλύτερα να αφήσουμε το παιχνίδι στην άκρη.

469. ΠΟΥΕΜΠΛΑ - ΠΟΥΜΑΣ

No Bet.

470. ΟΝΣΕ ΚΑΛΝΤΑΣ - ΠΑΤΡΙΟΤΑΣ

Άσχημο ξεκίνημα για την Όνσε Κάλντας (0-3-1) η οποία δε θέλει να μείνει για άλλη μία χρονία εκτός οχτάδας. Συνθημά νίκης κόντρα στην Πατριότας από τους παίχτες. Προέρχεται από την ήττα με 2-1 εκτός κόντρα στην Ντεπορτίβο Πάστο. Δύο ματς σε 48 ώρες είναι αναγκασμένη να δώσει η Πατριότας, η οποία την Πέμπτη αντιμετώπισε τη Μιγιονάριος σε εξ αναβολής παιχνίδι, χάνοντας με 3-2. Η κούραση που θα βγάλουν οι φιλοξενούμενη είναι δεδομένη. Ένα βήμα μπροστά οι Young Guns, επιλέγοντας τον άσο DNB στο 1,72, με τις αποδόσεις αυτές όπως είναι λογικό να μην υφίστανται πλέον.

471. ΧΕΝΕΡΑΛ ΝΤΙΑΖ - ΝΤΕΠΟΡ. ΚΑΠΙΑΤΑ

Η χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος μέχρι στιγμής η Χενεράλ Ντίαζ έχοντας τέσσερεις βαθμούς μετά από πέντε αγωνιστικές, δεχόμενη δώδεκα γκολ σκοράροντας μόνο δύο.Προέρχεται από την ήττα (δεύτερη συνεχόμενη) με 4-0 εκτός κόντρα στη Σέρο Πορτένιο. Εννιά βαθμούς μετά από πέντε παιχνίδια έχει η Καπιατά, προερχόμενη από την εντός έδρας ήττα κόντρα στη Σαν Λορέντζο με το βαρύ 4-0. Το over θα κρατήσουμε στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, αφού αμφότερες παρουσιάζουν αμυντικά προβλήματα.

472. ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ - ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΣΙΤΙ

Το νεοσύστατο ντέρμπι της Νέας Υόρκης. Η Ρεντ Μπουλ αγνοεί την ήττα στα τέσσερα τελευταία (3-1-0) και στο γήπεδό της είναι αρκετά αποτελεσματική (5-2-2), η Σίτι εμφανίζεται ασταθής εσχάτως (2-1-3, 4/5 over 2,5 & GG) και εκτός έδρας μετράει 3-2-5. Περισσότερο έτοιμοι δείχνουν οι γηπεδούχοι στην παρούσα φάση.

307. ΠΑΛΕΣΤΙΝΟ - ΟΥΝΙΟΝ ΕΣΠΑΝ.

Δεύτερη αγωνιστική στη Χιλή, από ισοπαλία προέρχεται η Παλεστίνο (1-1 εκτός κόντρα στην Άουνταξ Ιταλιάνο), από ήττα η Ουνιόν Εσπανιόλα (1-2 εντός κόντρα στην Κόλο Κόλο). Καλή παράδοση για τους φιλοξενούμενους στην έδρα της Παλεστίνο (πέντε νίκες στις έξι τελευταίες αναμετρήσεις), το over στο 1,87 της Bet365 επέλεξαν οι Young Guns, το οποίο έχει επιβεβαιωθεί στα πέντε από τα τελευταία έξι παιχνίδια μεταξύ των δύο στην έδρα της Παλεστίνο.

473. ΑΛΙΑΝΤΖΑ ΠΕΤΡΟΛΕΡΑ - ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΚΑΛΙ

Αήττητη μετά από τέσσερεις αγωνιστικές οι Αλιάνσα Πετρολέρα (2-2-0), προερχόμενη από τη μεγάλη εκτός έδρας ισοπαλία (1-1) κόντρα στην Ιντεπεντιέντε Σάντα Φε. Καλό ξεκίνημα και για την περσινή πρωταθλήτρια Ντεπορτίβο Κάλι (2-1-1), προερχόμενη από την ισοπαλία 1-1 εντός κόντρα στην Τολίμα. Δύσκολο παιχνίδι για πρόβλεψη, ελαφρύ προβάδισμα στον ασιατικό άσο +0,25 στο 1,825 της Bet365.

---. ΣΑΝ ΛΟΥΙΣ-ΣΑΝΤΙΑΓΟ ΓΟΥΟΝΤΕΡΕΡΣ

Ντέρμπι με έντονη αντιπαλότητα. Με ισοπαλία (1-1 κόντρα στην Αρίκα εντός) συνδυάστηκε το ντεμπούτο της Σαντιάγο Γουόντερερς στο νέο πρωτάθλημα, η οποία παρά τις πολλές-καλές μεταγραφές δεν εντυπωσιάζει μέχρι στιγμής με την απόδοσή της. Δεν έκανε ντεμπούτο στη μεγάλη κατηγορία η νεοφώτιστη Σαν Λουίς αφού το παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής κόντρα στην Κομπρεσάλ αναβλήθηκε. Δύο φορές αναμετρήθηκαν φέτος οι δύο ομάδες στο κύπελλο, με τα δύο παιχνίδια να λήγουν ισόπαλα. No bet.

---. ΚΟΛΟ ΚΟΛΟ-ΑΟΥΝΤΑΞ ΙΤΑΛΙΑΝΟ

Στη ίδια πόλη οι δύο ομάδες, υπάρχει αντιπαλότητα. Ντεμπούτο με νίκη για την Κόλο Κόλο η οποία πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Ουνιόν Εσπανιόλα με 2-1. Κατώτερη του αναμενόμενου η Άουνταξ, δεν μπόρεσε να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί μένοντας στο 1-1 κόντρα στην Παλεστίνο εντός. Η δυσκολία της αναμέτρησης δεν αντικατοπτρίζεται από τις αποδόσεις, θα πάμε πάσο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ