ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Κυριακής

Ακτινογραφία κουπονιού Κυριακής

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα πιο σημαντικά παιχνίδια του κουπονιού της Κυριακής.

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα πιο σημαντικά παιχνίδια του κουπονιού της Κυριακής.

320. ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΜΟΣΧΑΣ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΜΟΣΧΑΣ

Μοσχοβίτικο ντέρμπι με παράδοση στα πολλά γκολ, έχουν δείξει αμφότερες ευκολία στο σκοράρισμα μέχρι στιγμής, τα γκολ κοιτάμε.

217. ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣ. - ΠΑΝΤΕΡΜΠΟΡΝ

Ισοπαλία με 1-1 στην πρεμιέρα για τη Φορτούνα με την Ουνιόν Βερολίνου. Από ένα ημίχρονο είχαν οι δύο ομάδες, στο 88’ κατάφερε να ισοφαρίσει και να πάρει τον βαθμό που δικαιούταν με βάση την εικόνα της στο δεύτερο μισό. Η Πάντερμπορν έχασε με 0-1 στο σπίτι της από τη Μπόχουμ και έδειξε ότι χρειάζεται αρκετή δουλειά για να βρει τα πατήματα της. Δεν θα μπλέξουμε στο συγκεκριμένο παιχνίδι, δίνουμε ένα κλικ στη Φορτούνα, όπως και οι μπουκ.

218. ΧΑΡΤΣ - ΣΕΝΤ ΤΖΟΝΣΤΟΝ

Πρεμιέρα με επιστροφή της Χαρτς στη μεγάλη κατηγορία, εκεί που ανήκει δηλαδή. Η ψυχολογία στο γήπεδο θα είναι στα ύψη και όλοι θέλουν αν τη συνδυάσουν με μία νίκη. Η Σεντ Τζόνστον βγήκε και πάλι στην Ευρώπη και κάνει συνεχόμενα βήματα προόδου. Λίγες αλλαγές στο ρόστερ με την ομοιογένεια να αποτελεί όπλο. Δεν θα μπλέξουμε στην πρεμιέρα πάμε στο επόμενο.

322. ΑΑΡΧΟΥΣ - ΡΑΝΤΕΡΣ

Τοπικό ντέρμπι ανάμεσα στις δύο ομάδες. Στο 0-0 έμεινε η Άαρχους στη δεύτερη αγωνιστική με τη Βίμποργκ εκτός έδρας και δεν συνέχισε τις καλές εμφανίσεις και τις νίκες που έκανε με τη Μπρόντμπι στην πρώτη αγωνιστική. Νίκη 3-0 για τη Ράντερς με τη Νόρτζελαντ στην πρεμιέρα. Τα λίγα γκολ είναι η λογική επιλογή, αλλά είναι διαβασμένο τοunder.

323. ΛΟΥΓΚΑΝΟ - ΒΑΝΤΟΥΖ

Δεύτερη ήττα στη δεύτερη αγωνιστική για τη Λουγκάνο του Ζεμάν. Αυτή τη φορά έχασε με 2-3 από την Τουν, ήταν βελτιωμένη αλλά και πάλι δεν κατάφερε να πάρει κάτι. Η Βαντούζ έφερε 2-2 με τη Ζυρίχη την προηγούμενη αγωνιστική, ήταν αρκετά καλή και θα μπορούσε να πάρει ακόμα και τη νίκη. Στο 0-0 έμεινε με την Τουν για το Γιουρόπα Λιγκ. Αν δεν είχε την κούραση και το ματς με την Τουν την Πέμπτη η Βαντούζ τοoverθα ήταν επιλογή μας, τώρα πάσο.

324. ΤΟΥΝ - ΛΟΥΚΕΡΝΗ

No bet.

325. ΣΟΝΕΝΧΟΦ – ΑΟΥΕ

Μέτριες ομάδες και οι δύο, ισοπαλίες έφεραν στην πρεμιέρα, χωρίς να παίξουν ιδιαίτερα καλά, αν είχαν αντιπάλους καλύτερους λογικά θα έμεναν χωρίς κανένα βαθμό. Δεν μπορούμε να βγάλουμε άκρη, πάμε στο επόμενο.

326. ΧΑΛΕΣΚΕΡ - ΧΟΛΣΤΑΪΝ ΚΙΕΛ

Κακές στην πρεμιέρα οι δύο ομάδες, η Χαλεσέρ έχασε εύκολα με 0-2 από την Κότμπους και η Χολστάιν με 0-4 (!) από τη Μάιντζ Β. Δεν ξέρουμε πως θα αντιδράσουν οι δύο ομάδες μετά τις εύκολες ήττες στην πρώτη αγωνιστική, πάσο.

327. ΣΕΪΝΑΓΙΟΕΝ - ΙΝΤΕΡ ΤΟΥΡΚΟΥ

Υπόθεση έδρας, 8-0-2 μετράει στο σπίτι της η Σεϊναγιόεν, 1-5-4 εκτός η Ίντερ Τούρκου. Άσος.

328. ΛΟΚΕΡΕΝ - ΣΑΡΛΕΡΟΥΑ

No bet.

334. ΝΟΡΚΕΠΙΝΓΚ - ΑΪΚ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ

Αξιόπιστη την έδρα της η Νόρκεπινγκ, μόλις μία ήττα και αυτή τον περασμένο Απρίλιο, έκτοτε μετράει 6-1-0. Βήμα-βήμα πηγαίνει σε κάθε στροφή του πρωταθλήματος, φαίνεται πως έχει τις δυνατότητες να κυνηγήσει το πρωτάθλημα. Προβληματίζει εκτός έδρας η ΑΪΚ, η μοναδική ομάδα του πάνω μισού της βαθμολογίας που ακόμα δεν έχει νίκη εκτός, σίγουρα θα εμφανιστεί επηρεασμένη και κουρασμένη από την αναπάντεχη ευρωπαϊκή ήττα, ενώ επιπλέον έχει και απουσίες. Καθαρό προβάδισμα στην έδρα, τασσόμαστε στο πλευρό των γηπεδούχων με τον ασιατικό άσο -0,25 με απόδοση 1,825 στην Bet365.

219. ΚΑΡΛΣΡΟΥΗ - ΣΑΝ ΠΑΟΥΛΙ

Παρότι το γκολ της ήττα το δέχτηκε στο 88’ η Καρλσρούη άξιζε να χάσει από τη Γκρόιτερ, καθώς ήταν κάκιστη. Να αλλάξει την εικόνα της θέλει στο σπίτι της σήμερα και να κάνει την πρώτη της νίκη. Η Σαν Πάουλι έμεινε στο μηδέν με τη Μπίλεφελντ, μέτριο παιχνίδι, χωρίς πολλές φάσεις. Δίκαιος ο βαθμός. Συμφωνούμε ότι είναι φαβορί η γηπεδούχος, αλλά δεν μπλέκουμε.

220. ΣΑΝΤΧΑΟΥΖΕΝ - ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ

Εκτός έδρας νίκη με 3-1 επί της Μπραουνσβάιγκ για τη Σαντχάουζεν και έδειξε αρκετά καλή εικόνα. Ήξερε τι ήθελε στον αγωνιστικό χώρο και το πήρε σχετικά εύκολα. Ισοπαλία 1-1 για την Ουνιόν με τη Φορτούνα στην πρεμιέρα, είχε το πρώτο ημίχρονο και σκόραρε, στο δεύτερο μέρος η αντίπαλος της ήταν ανώτερη και άξιζε το γκολ της ισοφάρισης, που τελικά ήρθε στο 88’. Φαβορί η Σαντχάουζεν (-0,25), αλλά δεν θα μπλέξουμε, καθώς δεν ξέρουμε πως θα παίξει εντός έδρας.

335. ΜΙΟΝΤΑΛΕΝ - ΟΝΤ

No bet.

336. ΓΙΑΓΚΕΛΟΝΙΑ - ΖΑΓΚΛΕΜΠΙΕ

Καλή στο πρόσφατο 2-0 επί της Νιέτσιετζα η Γκαγκελόνια, καλύτερη ομάδα από τη Ζάγκλεμπιε, προκρίνεται ο άσος της.

337. ΣΛΑΣΚ ΒΡΟΤΣΛΑΒ -ΝΙΕΤΣΙΕΤΖΑ

Βάσει ονομάτων οι αποδόσεις, η Σλασκ έχει ξεκινήσει μουδιασμένα τη σεζόν.

221. ΑΡΣΕΝΑΛ - ΤΣΕΛΣΙ

Σούπερ Καπ Αγγλίας, μία εβδομάδα πριν αρχίσει η Πρέμιερ Λιγκ. Στο Γουέμπλεϊ θα γίνει η αναμέτρηση για τον πρώτο τίτλο της σεζόν στο Νησί. Γνωστή η μάχη Βενγκέρ-Μουρίνιο που καλά κρατεί εδώ και χρόνια, με πολλές ατάκες να έχουν γράψει ιστορία. 7-6-0 έχει ο Μουρίνιο και δικαίως λέει ότι θέλει για τον Αλσατό τεχνικό.Ο Τσεχ θα παίξει αντίπαλος με την παλιά του ομάδα, οι άνθρωποι της Άρσεναλ λένε ευχαριστώ στον Μουρίνιο που τους τον έδωσε, με αρκετά μεγάλο δείγμα ειρωνείας. Ο Αλέξις Σάντσες δεν θα αγωνιστεί, καθώς δεν είναι έτοιμος και είναι αμφίβολος ο Ντάνι Γουέλμπεκ. Η Τσέλσι θα στηριχθεί στη δουλειά που γίνεται τα τελευταία δύο χρόνια στο σύλλογο και οι μεταγραφές γίνονται για το βάθος του πάγκου. Κόστα και Κέιχιλ είναι αμφίβολοι. Όταν έχουμε αγώνα ανάμεσα σε Βενγκέρ και Μουρίνιο, κοιτάμε μόνο προς τον Πορτογάλο, στο 1,825 τοDNB είναι δίκαιο.

338. ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ -ΓΚΟΪΑΣ

Αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο προβληματικές ομάδες που ψάχνουν άμεσα για βαθμούς. Σε λίγο καλύτερη κατάσταση δείχνει η γηπεδούχος. Δεν θα μπλέξουμε όμως. Πάσο.

339. ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ - ΑΤΛ. ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ

Πέμπτη νίκη στα τελευταία έξι ματς (5-1-0) για την Παλμέιρας που δείχνει σε εκπληκτική κατάσταση και κερδίζει συνέχεια. Τη Βάσκο σε ντέρπι την διέλυσε με 4-1 με μεγάλη ευκολία. 5-2-1 εντός έδρας και δεν φαίνεται ποιος θα τη σταματήσει. Η Παραναένσε (2-0-5 εκτός έδρας) κέρδισε με 2-1 την Αβάι εκτός έδρας, όμως δεν έδειξε σπουδαία δείγματα. Το γκολ της νίκης το έβαλε στο τέλος, πιο δίκαιο θα ήταν το Χ. Το -1 της Παλμέιρας στο 1,90+ δείχνει κάτι παραπάνω από δίκαιο.

340. ΣΟΝΤΕΡΙΣΚΕ - ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ

Έχασε από τα ατομικά λάθη της η Σοντερίσκε από τη Μίντιλαντ με 1-2. Όταν παίζεις αντίπαλος με μεγάλες ομάδες που διαθέτουν μεγαλύτερη ποιότητα απαγορεύονται τέτοια λάθη. Η Κοπεγχάγη κέρδισε με ωραίο ποδόσφαιρο την Έσμπιεργκ με 2-1 και μεσοβδόμαδα πήρε σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης επί της Γιάμπλονετς με το 0-1 στην Τσεχία. Δείχνει να μην μπορεί να κοντράρει τους ανώτερους της αντιπάλους η γηπεδούχος, η Κοπεγχάγη δείχνει αρκετά καλά δείγματα φέτος και πιστεύουμε ότι θα πάρει την εκτός έδρας νίκη. Στο 1,95 το -0,5 των φιλοξενούμενων έχει αξία και μπορεί να αποτελέσει επιλογή όταν ξέρουμε τις ενδεκάδες και δεν κάνει αλλαγές η Κοπεγχάγη.

342. ΖΥΡΙΧΗ - ΓΚΡΑΣΧΟΠΕΡΣ

Η Ζυρίχη δεν έπαιξε τόσο καλά όσο στην πρεμιέρα και έφερε 2-2 με τη Βαντούζ εκτός έδρας. Δεν ήταν καλή, θα μπορούσε ακόμα και να χάσει. Η Γκρασχόπερς έδειξε πάλι καλά στοιχεία, αλλά την πρόδωσε η άμυνα της με τη Βασιλεία και έχασε με 2-3. Ροντέο έκανε και αυτό το παιχνίδι της, όπως και αυτό της πρεμιέρας με την Τουν. Πιστεύουμε ότι μπορεί να πάρει τώρα αποτέλεσμα, στο 2,05 τοDNB των φιλοξενούμενων, οι απουσίες των γηπεδούχων βοηθούν ακόμα περισσότερο τη Γκρασχόπερς.

345. Μ. ΣΑΡΑΝΣΚ - ΟΥΡΑΛ

Κάπως καλύτερα τα δείγματα της Μορντόβια μέχρι στιγμής, με καλή παράδοση κόντρα στην Ουράλ, που έρχεται από βαρύ 1-4 από την πρωταθλήτρια Ζενίτ. Ένα μόλις κλικ παραπάνω στον άσο, απαραίτητη η κάλυψη στην ισοπαλία.

346. ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ - ΠΙΤΕΡΧΕΝΤ

Πρώτος γύρος του Λιγκ Καπ Σκωτίας, διοργάνωση για να πάρουμε μια πρώτη γεύση των φετινών δυνατοτήτων των ομάδων της χώρας και τίποτα παραπάνω.

222. ΝΤΑΝΤΙ ΓΙΟΥΝ. - ΑΜΠΕΡΝΤΙΝ

Με αρκετές αλλαγές η Νταντί, θα παρουσιαστεί λογικά πιο αδύναμη. Έχει μπλέξει με την Ευρώπη η Αμπερντίν και δεν ξέρουμε πως θα παρουσιαστεί. Πάμε στο επόμενο.

347. ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ - ΑΛΤΑΧ

Αρκετά καλή εικόνα από την ανανεωμένη Αούστρια στην πρεμιέρα που κέρδισε με 0-2 τη ΒΑΚ Πέλετς. Απόλυτα ικανοποιημένοι όλοι στην ομάδα και με την περισσότερη δουλειά που θα γίνεται με τον καιρό, θα παρουσιαστεί ακόμα καλύτερη η ομάδα της Βιέννης. Έχασε στην πρεμιέρα με 2-1 εκτος έδρας η Άλταχ από τη Γκρόντιγκ, χωρίς να δείξει τίποτα. Πολλά αγωνιστικά προβλήματα έδειξε στην πρεμιέρα, καλύτερη στο Γιουρόπα και κέρδισε με 2-1 τη Γκιμαράες. Ακολουθεί ο επαναληπτικός με την ομάδα της Πορτογαλίας. Στο φτωχό 1,40 ο άσος, πάμε παρακάτω.

348. ΡΙΝΤ - ΒΑΚ ΠΕΛΕΤΣ

Αμφότερες ήταν κακές στην πρεμιέρα και έχασαν καθαρά. Θα τις αφήσουμε να τις δούμε ακόμα έναν αγώνα πριν μπλέξουμε μαζί τους.

359. ΜΠΟΛΕΣΛΑΒ - ΜΠΡΝΟ

Αποκλείστηκε από την Ευρώπη η Μλάντα, έχασε στην πρεμιέρα με 2-4 από τη Λίμπερετς, στο ματς της αγωνιστικής και δίνεται φαβορί του 1,50 με την σταθερή Μπρνο που δεν θα χάσει εύκολα. Πάσο ή κόντρα.

360. ΣΛΑΒΙΑ ΠΡΑΓΑΣ - ΛΙΜΠΕΡΕΤΣ

No Bet.

363. ΑΣΤΡΑ ΓΚΙΟΥΡΓΚΙΟΥ - ΒΙΤ.ΚΟΝΣΤΑΝΤΑ

3/3GGαμφότερες, 3/3 και 2/3over2,5, 2/3over3,5. Στο 2,25 η γραμμή των γκολ, θα πάμε με το over.

364. ΓΚΕΤΕΜΠΟΡΓΚ ΕΡΕΜΠΡΟ

Πάρα πολύ χαμηλά ο άσος (1,30) για την κουρασμένη Γκέτεμποργκ, πάμε παρακάτω.

365. ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ ΧΑΛΜΣΤΑΝΤ

Ότι ισχύει και στο παιχνίδι της Γκέτεμποργκ ισχύει και γι’ αυτό της Έλφσμποργκ.No bet.

366. ΚΟΥΟΠΙΟ - ΡΟΒΑΝΙΕΜΙ

3-3-2 με 6/8under2,5 μετράει στο σπίτι της η Κουόπιο, με βάση την άμυνα η Ροβανιέμι (5-3-2 εκτός με 8/10under2,5) συνεχίζει το αήττητο σερί της (6-5-0). Under 2,25.

367. ΛΑΧΤΙ - ΓΙΑΡΟ

Τρεις σερί νίκες για τη Λάχτι (4-4-2 εντός) στη Βεϊκαουσλίγκα, ανεβάζει στροφές, του χεριού της η αδύναμη αμυντικά Γιάρο (2-1-5 εκτός).

372. ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ - ΖΟΥΛΤΕ ΒΑΡΕΓΚΕΜ

Αρκετά ανέτοιμη παρουσιάστηκε η Σταντάρ απέναντι στην Κορτράικ και δίκαια έχασε με 2-1. Όπως τονίζει και ο προπονητής της και γίνεται εύκολα αντιληπτό δεν είναι ακόμα έτοιμη η ομάδα της Λιέγης και θέλει ακόμα αρκετό χρόνο και ακόμα περισσότερη δουλειά. Η Ζούλτεμ κέρδισε με 3-1 τη Λόκερεν και παρά την εμφανή κούραση από την σκληρή προετοιμασία έβγαλε σκληράδα και έδειξε καλά δείγματα. Το +1 των φιλοξενούμενων τους αδικεί, η Σταντάρ δεν είναι έτοιμη.

373. ΜΠΡΟΝΤΜΠΙ - ΧΟΜΠΡΟ

Δεν έχει ξεκινήσει καλά η Μπρόντμπι, έχασε με 1-2 και από την Άαρχους και από την Οντένσε. Με την Οντένσε στο δεύτερο παιχνίδι δεν άξιζε την ήττα, έπαιξε καλά σε κάποια διαστήματα αλλά ήταν άτυχη. Την Πέμπτη έπαιζε με την Ομόνοια και την επόμενη Πέμπτη έχει τον επαναληπτικό. Η Χόμπρο ακόμα δεν έχει σκοράρει, δείχνει αρκετά αδύναμη. Έχασε με 0-3 από την Οντένσε στην πρεμιέρα και με 0-1 από την Άαλμποργκ. Επιθετικά είναι κάκιστη και δεν μπορούμε να βρούμε πως θα σκοράρει αν δεν έκανε τραγικό λάθος στην άμυνα η Μπρόντμπι. Τοno goal στο 1,80 προλάβαν οι Young Guns , λίγο πιο χαμηλά βρίσκεται τώρα.

374. ΑΑΛΕΣΟΥΝΤ - ΣΤΑΡΤ

No bet.

375. ΛΙΛΕΣΤΡΟΜ - ΣΑΝΤΕΦΙΟΡΝΤ

Η Λίλεστρομ (3-3-2 εντός) έχασε με 0-2 από τη Βαλερένγκα και συνεχίζει να ψάχνεται. Έχει να κερδίσει από τις αρχές του Ιουνίου (1-3-2 στα τελευταία έξι). Η Σάντεφιορντ (0-1-7 εκτός) είναι σε κακή κατάσταση, αλλά προσπαθεί. Δεν έχει τίποτα να χάσει η φιλοξενούμενη (7/8overεκτός έδρας) και θα παίξει ανοικτά, η Λίλεστρομ πρέπει να κερδίσει και θα κάνει το ίδιο. Στο 3 τοlineτουover, θα περιμένουμε για κάποιο ποντάρισμα στοlive.

376. ΤΡΟΜΣΟ - ΣΤΡΟΜΣΓΚΟΝΤΣΕΤ

Δεν μπορεί με τίποτα να κρατήσει πίσω το μηδέν, στις εκτός έδρας αναμετρήσεις της στο πρωτάθλημα η Στρόμσγκοντστετ, 20 γκολ παθητικό σε 9 αναμετρήσεις, παράλληλα όμως σκόραρε σε 7/9. Μεγάλη βελτίωση για την Τρόμσο στο γήπεδό της, 3 συνεχόμενες νίκες και πολύ καλή παραγωγικότητα. Έχουν τις δυνατότητες να μας προφέρουν παιχνίδι με πολλά γκολ οι δύο ομάδες, χαμηλά οι αποδόσεις του απλού over 2,5, η απόδοση του οποίου ανεβαίνει στο 1,83 αν επιλέξουμε το συνδυαστικό GG & over 2,5 στον Stoiximan .

377. ΓΙΕΡΒ - ΣΑΝΤΝΕΣ

Από αουτσάιντερ πέρασε φαβορί η Γιέρβ (4-4-0 εντός), έρχεται από εμφατικό 5-0 επί της Μπάερουμ, η Σάντνες είναι μεγαλύτερο όνομα αλλά εκτός δεν κερδίζει εύκολα (2-5-1 ρεκόρ). Έχει πολύ Χ μέσα.

378. ΜΠΡΙΝΕ - ΚΡΙΣΤΙΑΝΣΟΥΝΤ

Μπερδεμένο, μόνο τα γκολ κοιτάμε.

379. ΝΕΣΤ ΣΟΤΡΑ - ΦΟΛΟ

ΝοBet.

380. ΣΤΡΟΜΕΝ - ΑΣΑΝΕ

4-2-2 το ρεκόρ της Στρόμεν εντός, ομάδα που παραδοσιακά στηρίζεται στη δύναμη της έδρας, 2-2-4 μετράει στις εξόδους της η Ασάνε. Προς τα αριστερά κοιτάμε.

381. ΦΡΕΝΤΡΙΚΣΤΑΝΤ - ΧΟΝΕΦΟΣ

Απογοήτευση και οι δύο, 2-5-1 το εντός έδρας ρεκόρ της Φρέντρικσταντ, αυτοκτονία ο άσος του 1,60.

382. ΧΟΝΤ - ΜΠΑΕΡΟΥΜ

ΝοBet.

384. ΓΚΟΡΝΙΚ ΛΕΤΖΝΑ - ΛΕΓΚΙΑ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ

2/2 νίκες αμφότερες, με καλές εμφανίσεις, η Λέγκια προφανώς έχει προβάδισμα ποιότητας (9-1 τέρματα) αλλά θα πούμε όχι στο διπλό του 1,60+, οι φιλοξενούμενοι έρχονται και από ευρωπαϊκό παιχνίδι.

386. ΣΙΡΙΟΥΣ - ΣΙΡΙΑΝΣΚΑ

No bet.

387. ΓΙΑΜΠΛΟΝΕΤΣ ΜΠΟΕΜΙΑΝΣ

Πολύ χαμηλά ο άσος της Γιάμπλονετς (1,30) που έχει και Ευρωπαϊκό ματς μεσοβδόμαδα, είναι αρκετά καλύτερη ομάδα από την αντίπαλο της και μπορεί να κερδίσει εύκολα, αλλά δεν θα μπλέξουμε.

388. ΣΑΝΤΙΑΓΚΟ ΓΟΥΟΝ. - ΟΥΝΙΟΝ ΛΑ ΚΑΛΕΡΑ

Κύπελλο Χιλής, φάση ομίλων, αμφότερες είναι αναγκασμένες να παίξουν για τη νίκη. Λογικότατα κοιτάμε προς τα γκολ, τα υπόλοιπα στοlive που μπορεί να έχει πολύ ψωμί στο συγκεκριμένο θεσμό το απόγευμα της Κυριακής.

394. ΣΤΟΥΡΜ ΓΚΡΑΤΣ - ΓΚΡΟΝΤΙΓΚ

Στο 1-1 έμεινε η Στουρμ στην πρεμιέρα με την Αντμίρα. Έμεινε πίσω στην αρχή, αλλά κατάφερε να ισοφαρίσει, έπειτα απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα και άσκησε αρκετή πίεση χωρίς να καταφέρει να πάρει τη νίκη. Έχασε με 2-3 εντός έδρας από τη Ρούμπιν Καζάν και ο επαναληπτικό στη Ρωσία γίνεται αρκετά δύσκολος. Η Γκρόντινγκ κέρδισε με 2-1 την Άλταχ και έδειξε κάποια καλά δείγματα. Ίσως έχει το μυαλό στη Ρούμπιν η Στουρμ, πάσο ή κόντρα.

395. ΤΟΛΟΥΚΑ - ΠΟΥΜΑΣ

0-1 την ελλιπή Τίγκρες στην πρεμιέρα της Απερτούρα η Τολούκα, 3-0 άνετα τη Μοντερέι η Πούμας. Κίνηση υπάρχει προς το Χ2, λογικό αφού ο άσος άνοιξε πολύ χαμηλά (1,80+).

396. ΡΟΣΤΟΦ - ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ

Εν μέσω ευρωπαϊκών αγώνων η Κράσνονταρ (2-0 τη Σλόβαν Μπρατισλάβα την Πέμπτη), καλύτερη ομάδα από τη Ροστόφ στα χαρτιά αλλά οι γηπεδούχοι παραμένουν αήττητοι (μια ισοπαλία, μια νίκη). Στο 1Χ κινείται η αγορά.

401. ΛΕΟΥΒΕΝ - ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ

Έχασε εύκολα από τη Γκενκ η Λέουβεν με 3-1. Προσπάθησε αλλά φάνηκε ότι είναι σε χαμηλότερο επίπεδο από την αντίπαλο της. Αγχώθηκε αλλά κέρδισε με 3-2 η Άντερλεχτ στις καθυστερήσεις, της άξιζε η νίκη παρότι αμυντικά δεν ήταν καλή. Να διορθώσει την αμυντική της συμπεριφορά θέλει. Τοover2,5 στο 1,70 είναι αποδεκτό, καθώς και οι δύο ομάδες παίζουν ανοικτά.

403. ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ – ΣΑΡΠΣΜΠΟΡΓΚ 08

Αν θέλει η Ρόζενμποργκ θα κερδίσει με πολλά γκολ, έχει Ευρώπη την Πέμπτη, δεν θα επιλέξουμε κάποια από τα μεγάλα ασιατικά χάντικαπ της. Πάμε στο επόμενο.

404. ΤΑΡΓΚΟ ΜΟΥΡΕΣ - ΟΥΝΙΒ.ΚΡΑΪΟΒΑ

To0-3 της Πέμπτης από τη Σεντ Ετιέν αφήνει εκτός συνέχειας στο Γιουρόπα την Τάργκου Μούρες, στο πρωτάθλημα έχει μπει από εκεί που σταμάτησε πέρσι, μετρώντας 2-1-0 με 6-1 γκολ. Λίγη η Κραϊόβα, πάμε στον άσο.

407. ΟΛΙΜΠΟ - ΝΙΟΥΕΛΣ ΟΛΝΤ ΜΠΟΪΣ

Ομάδα με τις περισσότερες εντός έδρας ισοπαλίες (1-6-1) φέτος η Ολίμπο η οποία έρχεται με φόρα από την εκτός έδρας νίκη 0-2 επί της Βελέζ Σάρσφιλντ. Σφιχτά όλα τα παιχνίδια των γηπεδούχων στην έδρα τους, σε αυτή σκοράρουν μόνο με αίτηση ενώ παράλληλα διαθέτουν τη 2η καλύτερη άμυνα! Εντός έδρας ήττα στο ντέρμπι του Ροζάριο για την Νιούελς η οποία έχασε 0-1 από την Σεντράλ. Πρόβλημα με το σκοράρισμα αντιμετωπίζουν και οι φιλοξενούμενοι καθώς μακριά από την έδρα τους έχουν σημειώσει μόλις 5 τέρματα σε συνολικά 8 παιχνίδια (3-2-3). Περιμένουμε κλειστό παιχνίδι, φυσικά τα λίγα γκολ προσφέρονται σε πολύ χαμηλές αποδόσεις, προτιμότερο το ρίσκο στην ισοπαλία.

412. ΡΑΣΙΝΓΚ ΚΛΟΥΜΠ – ΜΠΕΛΓΡΑΝΟ

Να ρεφάρει την εκτός έδρα άδικη ήττα 2-1 από την Κίλμες θέλει η Ρασίνγκ η οποία είχε αρκετά παράπονα από την διαιτησία. Φρούριο το «Χουάν Ντομίνγκο Πετρόν» για τους γηπεδούχους στο οποίο και μετράνε 8-0-1 (18-5 γκολ) διαθέτοντας παράλληλα μια από τις καλύτερες άμυνες σε αυτό. Από εντός έδρας ήττα 0-1 από την Μπόκα προέρχεται η Μπελγράνο η οποία δεν δικαιούνταν ούτε τον βαθμό με την εμφάνιση που πραγματοποίησε. Εκτός έδρας οι φιλοξενούμενοι παίρνουν αποτελέσματα με ευκολία μέχρι στιγμής καθώς μετράνε 4-3-1 (10-6 γκολ). Περιμένουμε άμεση αντίδραση από τους πρωταθλητές οι οποίοι επιθυμούν να γυρίσουν άμεσα στις νίκες, μπορούν να καταβάλουν την αντίσταση της Μπελγρανο που σύντομα θα αποδειχτεί πως πρόκειται για ένα πυροτέχνημα. Άσος.

413. ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ - ΣΑΠΕΚΟΕΝΣΕ

Φανερά προβληματισμένη από τον αποκλεισμό από το Λιμπερταδόρες άφησε δύο πόντους με την Πόντε Πρέτα η Ιντερνασιονάλ (4-1-2 εντός). Πιο συγκεντρωμένη θα είναι σήμερα, δούλεψε καλύτερη την εβδομάδα αυτή και είναι πιο έτοιμη. Στόχος το πρωτάθλημα ανέφερε ο προπονητής της και θα το αντιμετωπίσει 100% σοβαρά και ψυχωμένα. Η Σαπεκοένσε κέρδισε άδικα με 2-1 τη Φλουμινέσε, έγιναν όργια υπέρ της από τη διαιτησία. Εκτός έδρας όμως δύσκολα να έχει τέτοιο σπρώξιμο, κάκιστη η παρουσία της εκτός έδρας (1-0-6 με μόλις 3 γκολ ενεργητικό). Ο άσος της Ιντερνασιονάλ στο 1,72 ο άσος είναι αποδεκτός, πιστεύουμε θα επιβεβαιωθεί.

414. ΤΖΟΪΝΒΙΛ - ΑΒΑΪ

Ντέρμπι με έντονη αντιπαλότητα,

415. ΦΙΓΚΕΪΡΕΝΣΕ ΠΟΝΤΕ ΠΡΕΤΑ

No bet.

416. ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ ΣΑΝΤΟΣ

Βρίσκει ρυθμό τον τελευταίο καιρό η Φλαμένγκο, είναι εμφανώς βελτιωμένη, θέλει να συνεχίζει τις επιτυχίες ώστε να βελτιώσει τις επιδόσεις της και εντός έδρας. Σύμμαχος της ο κόσμος της που θα δώσει βροντερό παρών. Δεν μπορεί να βρει την ηρεμία της η Σάντος, η διοίκησή της αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα, επηρεάζονται οι ποδοσφαιριστές της που είναι απλήρωτοι, επιπλέον είναι πολύ αδύναμη πέρα από το «Βίλα Μπελμίρο». Το μομέντουμ δείχνει Φλαμένγκο, στο 1,91 η νίκη της στον Stoiximan , αποτελεί επιλογή μας.

418. ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΠΑΣΤΟ - ΟΝΣΕ ΚΑΛΝΤΑΣ

2/2under2,5 καιNGμετράνε οι δύο ομάδες εντός και εκτός έδρας αντίστοιχα, κρατάμε αυτό το στατιστικό.

419. ΝΤΕΠΟΡ. ΚΑΠΙΑΤΑ - ΣΠ. ΣΑΝ ΛΟΡΕΝΤΖΟ

Ομάδες με δυνατότητες, 3-0-1 το ρεκόρ της Ντ. Καπιάτα, 2-1-1 εκείνο της Σαν Λορέντζο, 2/2 νίκες εκτός. Τριπλή.

420. ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΣΑΝΤΑΝΙ - ΡΟΥΜΠΙΟ ΝΟΥ

Αλλαγή προπονητή στον πάγκο της Ρούμπιο Νου, το ματς προσφέρεται μόνο για συμπεράσματα.

421. ΑΡΙΚΑ - ΙΚΙΚΕ

Φινάλε στον 1όμιλο του Κόπα Ντε Τσίλε,στην επόμενη φάση ήδη η Ικίκε, μόνο νίκη χρειάζεται η Αρίκα για να έχει ελπίδες πρόκρισης (ίσως και με πάνω από ένα γκολ). Κλάσικο με μεγάλη αντιπαλότητα, χατίρια δεν περιμένουμε.Γιαlivebettingκαι μόνο.

423. ΣΕΡΟ ΠΟΡΤΕΝΙΟ - ΧΕΝΕΡΑΛ ΝΤΙΑΖ

Δεν γεμίζει το μάτι ως τώρα η Σέρο Πορτένιο (πρωταθλήτρια και μεγάλο όνομα της χώρας), καλό θα ήταν να αποφευχθεί το ποντάρισμα πάνω της.

424. ΣΑΝ ΧΟΣΕ - ΠΟΡΤΛΑΝΤ ΤΑΪΜΠΕΡΣ

No bet.

425. ΤΖ. ΝΤΕ ΚΟΡΝΤΟΜΠΑ - ΙΝΤΕΠΕΝΤ. ΜΕΝΤΕΓΙΝ

3/3under2,5 αμφότερες, 2/3 και 3/3NGστο ξεκίνημα. Στο 1,70+ τα λίγα γκολ.

426. ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ - ΟΥΝΙΟΝ ΣΑΝΤΑ ΦΕ

Τέταρτη συνεχόμενη νίκη για τη Μπόκα που φαίνεται να είναι σε αρκετά καλή κατάσταση. Καλά παίζει η Ουνιόν (2-3-1) και δείχνει αρκετά καλά δείγματα στα τελευταία ματς. Τοover 2,25 στο 1,80 κοιτάμε.

427. ΣΠΟΡΤ ΡΕΣΙΦΕ - ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ

Μεγάλη δύναμη αντλεί από το στο «Ιλια ντο Ρετίρο» του Ρεσίφε η τοπική Σπορτ, 22 από τους 28 συνολικά βαθμούς της έχουν κατακτηθεί εκεί μέσα, καλύτερη έδρα του «Μπραζιλέιρο». Μεταμόρφωση προς το χειρότερο για την Κρουζέιρο εκτός έδρας, μετά το θετικό ξεκίνημα της, μετράει 4 συνεχόμενες ήττες, στις οποίες μάλιστα δεν έχει σημειώσει καν γκολ (όλες με 1-0). Θα δώσουμε το προβάδισμα στην «καυτή» έδρα της Σπορτ Ρεσίφε, στο 2,00 βρίσκεται αυτή τη στιγμή η απόδοση του ασιατικού άσου -0,25 στην Bet365.

428. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΝΑΣΙΟΝΑΛ - ΕΝΒΙΓΚΑΔΟ

2-1-0 με 4-0 γκολ για τη Νασιονάλ, λογικό φαβορί.

429. ΓΟΥΑΔΑΛΑΧΑΡΑ - ΚΡΟΥΖ ΑΖΟΥΛ

Αμφότερες ηττήθηκαν στην πρεμιέρα της Απερτούρα, 2-0 στη Βερακρούζ η Γουαδαλαχάρα, 0-3 από τη Μονάρκας η Κρουζ Αζούλ. Μοιρασμένο σετ, κανένας λόγος για να μπλέξουμε.

430. ΣΙΚΑΓΟ – ΝΤΑΛΑΣ

Τρίτο ματς χωρίς νίκη για το Σικάγο (5-1-5 εντός έδρας) στο πρωτάθλημα, αυτή τη φορά έφερε ισοπαλία εντός έδρας με το Νιου Ίγκλαντ με 2-2, σχετικά καλό ήταν στην επίθεση αλλά αμυντικά έδειξε για μία ακόμη φορά τα πολλά κενά που έχει. Μόλις δύο νίκες στα τελευταία δεκατέσσερα παιχνίδια (2-4-8)! Λείπει ο αρχηγός/χαφ Λαρέντοβιτς (15 συμ./4 γκολ). Το Ντάλας (3-3-4 εκτός) βρίσκεται στην κορυφή της Δύσης και θέλει να παραμείνει εκεί μέχρι το τέλος. Στα τελευταία παιχνίδια δείχνει εξαιρετικό με πέντε νίκες σε έξι ματς (5-1-0). Λάθος οι αποδόσεις (οριακό φαβορί το Σικάγο), έπρεπε να είναι ανάποδα. Στο 2,00 τοlevel ball του Ντάλας έχει αξία και αποτελεί επιλογή των Young Guns .

431. ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΚΑΛΙ - ΝΤΕΠΟΡΤΕΣ ΤΟΛΙΜΑ

Εμφατικό 5-1 επί της Ουνιαοτόνομα την προηγούμενη αγωνιστική για τη Ντ. Κάλι, 2/2 ήττες χωρίς να σκοράρει στο ξεκίνημα η Ντ. Τολίμα. Άσος.

432. ΚΡ. ΝΤΕΛ ΝΟΡΤΕ – ΟΥΡΑΚΑΝ

Nobet.

433. ΠΑΤΡΙΟΤΑΣ - ΤΖΟΥΝΙΟΡ

ΝοBet.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ