ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Κυριακής

Ακτινογραφία κουπονιού Κυριακής

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα πιο σημαντικά παιχνίδια του κουπονιού της Κυριακής (26/7). Πηγή: Betblog.gr.

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα πιο σημαντικά παιχνίδια του κουπονιού της Κυριακής.

332. ΓΕΟΝΑΜ - ΓΙΕΓΙΟΥ ΓΙΟΥΝ

Κέρδισε σχετικά εύκολα την Ουλσάν (ομάδα Γ’ κατηγορίας) με 1-0 για το κύπελλο και προκρίθηκε στα ημιτελικά η Γέοναμ (6-4-1 εντός έδρας). Στο πρωτάθλημα κέρδισε με 3-2 τη Νταέτζεον εκτός έδρας και βρίσκεται τέσσερις βαθμούς πάνω από τη γραμμή των πλέι-οφ. Η Γιεγιού (2-3-6 εκτός) αποκλείστηκε εύκολα από την Ιντσεόν με 0-2 στο κύπελλο και πλέον επικεντρώνεται στο πρωτάθλημα. Ήττα εντός προγράμματος από την πρωτοπόρο Γιέονμπουκ με 0-3 στο προηγούμενο ματς της. Δίνουμε προβάδισμα στους γηπεδούχους και πιστεύουμε ότι το -0,25 στο 1,80+ είναι δίκαιο.

333. ΓΙΕΟΝΜΠΟΥΚ – ΣΟΥΓΟΝ

Η πρωτοπόρος Γιέονμπουκ (8-2-1 στο σπίτι της) κέρδισε πανεύκολα με 0-3 εκτός έδρας τη Γιεγιού και αύξησε τη διαφορά της από τις υπόλοιπες ομάδες. Κάνει καλές μεταγραφές με στόχο να γίνει όσο πιο δυνατή μπορεί. Η Σουγόν (5-5-1 εκτός) βρίσκεται στη δεύτερη θέση με επτά βαθμούς διαφορά από τη Γιέονμπουκ, πριν τη διακοπή έμεινε στο 1-1 εκτός έδρας με τη Μπουσάν. 3-3-0 και οι δύο ομάδες στα έξι πιο πρόσφατα που αρνούνται να χάσουν. Στο ντέρμπι κορυφής πιστεύουμε ότι υπάρχει -δίκαια- φαβορί (Γιέονμπουκ), όμως έστω στο 2,15 (ελάχιστα πιο χαμηλά το κοστολογούμε) δεν παίζουμε τον άσο.

334. ΜΠΟΥΣΑΝ – ΝΤΑΕΤΖΕΟΝ

Αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο χειρότερες ομάδες της κατηγορίας, δεν θα μπλέξουμε θα τις αφήσουμε να βγάλουν μόνες τους τα μάτια τους.

337. ΟΥΡΑΛ – ΖΕΝΙΤ

Με το δεξί μπήκε στο πρωτάθλημα η Ουράλ (5-2-8 στην έδρα της πέρυσι) με την εκτός έδρας νίκη με 0-2 επί της Κούμπαν. Έπαιξε αρκετά καλύτερα, ήταν ανώτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και δίκαια πήρε τους πρώτους τρεις πόντους της. Η Ζενίτ (8-5-2 εκτός την περασμένη σεζόν) μπορεί να κέρδισε με 2-1 τη Ντιναμό, αλλά δεν ήταν καλή και αν η αντίπαλος της δεν έμενε με δέκα παίκτες στο 44’ (και γκολ για τη Ζενίτ με πέναλτι) πολύ δύσκολα θα έκανε την ανατροπή. Δίνουμε τον πρώτο λόγο στη Ζενίτ που αγωνιστική απέχει πολύ από τη σημερινή της αντίπαλο, όμως το 1,50 του διπλού δεν είναι για παιχνίδι.

338. ΠΑΝΤΕΡΜΠΟΡΝ – ΜΠΟΧΟΥΜ

Έδωσε μάχη στη Μπουντεσλίγκα η Πάντερμπορν αλλά δεν κατάφερε να σώσει την κατηγορία και βρίσκεται πάλι εκεί που πραγματικά ανήκει. Ο Μπραϊτενράιτερ έφυγε για τη Σάλκε και ήρθε ο Γκελχάους, η τράπουλα ανακατεύτηκε ξανά και ουσιαστικά η Πάντερμπορν είναι μία εντελώς νέα ομάδα. Η Μπόχουμ είχε μία χρονιά πέρυσι που ήταν ή του ύψους ή του βάθους. Κράτησε τον ίδιο προπονητή και σε μεγάλο κομμάτι το ίδιο ρόστερ, με λίγες αλλαγές. Περιμένουμε μία επιθετική ομάδα που θα κάνει καλύτερη χρονιά από πέρυσι, αλλά η άνοδος είναι αρκετά δύσκολη. Το Χ2 στο 1,70+ προκαλεί, όπως και τοoverπου φτάνει στο 2,00, όμως δεν ξέρουμε ακόμα τη γηπεδούχο, ας τη δούμε.

339. ΓΚΟΥΙΤΖΟΥ ΡΕΝΕ - ΓΚΟΥΟΑΝ ΠΕΚΙΝΟΥ

Μετά την αλλαγή του προπονητή η Ρενέ (2-3-4 εντός έδρας) έχει γινεί αρκετά επιθετική ομάδα, σκοράρει συνέχεια και καταφέρνει να παίρνει πολύτιμα αποτελέσματα. Τα τρία τελευταία της παιχνίδια συνοδεύονται από καταιγισμό γκολ (5-2, 2-2 και 4-3) κα από δύο νίκες και μία ισοπαλία. Τώρα αντιμετωπίζει τη Γκουοάν Πεκίνου (3-5-2 εκτός), μία πολύ καλή ομάδα που στα τελευταία δύο παιχνίδια παίζει μέτρια (0-1-1) και έμεινε –προς το παρόν- εκτός τριάδας. Λόγω της δεδομένης επιθετικής ποιότητας των φιλοξενούμενων και της άκρως επιθετικής φιλοσοφίας της Ρενέ στα τελευταία παιχνίδια τοGGστο 1,83 και τοover2,25 στην ίδια τιμή είναι επιλογές που έχουν αξία.

340. ΤΣΟΝΓΚΙΝΓΚ ΛΙΦΑΝ - ΣΑΝΓΚΑΗ ΣΙΠΓ

Η Λιφάν (2-2-5 εντός έδρας) έχασε εύκολα με 0-2 από τη Σανγκάη Σενχούα εντός έδρας και επιβεβαίωσε για μία ακόμη φορά ότι η έδρα της δεν λειτουργεί υπέρ της. Ισοπαλία στο Πεκίνο με τη Γκουοάν άνευ τερμάτων για την πρωτοπόρο Σανγκάη ΣΙΠΓ (4-5-1 εκτός έδρας). Έχει να ηττηθεί οκτώ αγώνες (6-2-0) και αυτό δίκαια τη συγκαταλέγει σε μία από τις κορυφαίες ομάδες τις χώρες για τη σεζόν που διανύουμε. Ο νεοφερμένος επιθετικός-σταρ Ασαμόα Γκιάν έχει ένα γκολ στις δύο συμμετοχέςκαι αν συνεχίσει να προσφέρει θα αυξήσει κι άλλο τις πιθανότητες της ΣΙΠΓ για τον τίτλο. Είναι αρκετά ανώτερη η ΣΙΠΓ και θεωρούμε πως δύσκολα δεν θα κερδίσει, αλλά στο 1,70 του -0,75 δεν ποντάρουμε, θα περιμένουμε τοlive.

341. ΧΑΝΓΚΤΣΟΟΥ ΓΚΡΙΝ. - ΚΟΥΑΝΓΚΤΣΟΟΥ ΕΒΕΡ.

Η Χανγκτσόουν (3-3-4 εντός έδρας) είναι για τρίτο σερί ματς χωρίς νίκη (0-1-2), στο τελευταίο έφερε λευκή ισοπαλία με τη Χενάν, έναν αγώνα που ίσως δεν άξιζε ούτε τον βαθμό της ισοπαλίας. Η Εβεργκράντε (5-1-1 εκτός έδρας) κέρδισε εύκολα με 3-1 τη Λιαόνινγκ και δείχνει ότι όταν παίζει εκτός έδρας ξέρει να αποδίδει αρκετά καλό και πειστικό ποδόσφαιρο. Έχει μαζέψει αρκετές απουσίες βασικών η Κουανγκτσόου (περίπου έξι με επτά) και αυτό μας απωθεί από όποια σκέψη για το ασιατικό χάντικαπ της (-1,5 η γραμμή).

342. ΛΟΥΓΚΑΝΟ – ΤΟΥΝ

Η Λουγκάνο του Ζέμαν, αν και δεν είδαμε ομάδα Ζέμαν (επίθεση και πάλι επίθεση δηλαδή) στην πρώτη αγωνιστική, αναμένουμε να τη δούμε τώρα- έχασε με 0-2 εκτός έδρας από τη Σεν Γκάλεν στην πρεμιέρα. Αν στο 76’ δεν έμενε με δέκα παίκτες, λογικά θα είχε πάρει τον πρώτο της πόντο. Αναμένεται σήμερα να μπουν κάποιοι νέοι παίκτες που δεν ήταν 100% έτοιμοι στο πρώτο ματς. Η Τουν την Πέμπτη κέρδισε με 2-1 τη Χαποέλ Μπεερ Σέβα και στον επόμενο γύρο παίζει με τη Βαντούζ (συμμετέχει στο Γιουρόπα ως η εκπρόσωπος από το Λιχνεστάιν). Έχασε με 3-5 από τη Γκρασχόπερς στην πρεμιέρα, έδειξε ότι θα είναι αρκετά επιθετική ομάδα. Σκεφτήκαμε αρκετά το over 2,5 στο 1,80, αλλά επειδή δεν είμαστε σίγουροι ότι η Λουγκάνο θα παίξει φουλ επίθεση και επειδή η Τουν εκτός έδρας ίσως παίξει πιο συντηρητικά θα κρατήσουμε τη σκέψη για τοlive.

343. ΣΙΟΝ - ΣΕΝ ΓΚΑΛΕΝ

Χαζή ισοπαλία για τη Σιον (8-4-6 εντός έδρας πέρυσι) με τη Λουκέρνη με 2-2. Ουσιαστικά μόνη της χάρισε το βαθμό στην αντίπαλο της. Αρκετά καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και το 2-0 ήταν το δίκαιο αποτέλεσμα, αλλά στις καθυστερήσεις με δύο λάθη στην άμυνα ήρθε η ισοφάριση. Με γκολ ξεκίνησε τη σεζόν ο κορυφαίος της παίκτης/σκόρερ Κονατέ, παίκτης που αν μείνει θα αποτελέσει τη νούμερο ένα απειλή για κάθε αντίπαλο. Η Σεν Γκάλεν (5-2-11 εκτός έδρας την προηγούμενο σεζόν) πήρε το τρίποντο στην πρώτη αγωνιστική με 2-0 επί της Λουγκάνο εντός έδρας. Αν η αντίπαλος της δεν είχε μείνει με δέκα παίκτες στο 76’ πολύ δύσκολα θα είχε κερδίσει. Παραδοσιακά ομάδα έδρας η Σεν Γκάλεν, μακριά απ’ αυτήν χωλαίνει. Πιστεύουμε ότι η Σιον αν δείξει λίγο προσοχή στην άμυνα της και επιθετικά ότι έδειξε με τη Λουκέρνη θα κερδίσει τη Σεν Γκάλεν, στο 1,80 ο άσος αποτελεί επιλογή των YoungGuns .

344. ΚΟΤΜΠΟΥΣ – ΧΑΛΕΣΚΕΡ

Η Κότμπους τερμάτισε σχετικά εύκολα πάνω από τη μέση της βαθμολογίας και φέτος με τον ίδιο προπονητή (Κρέμερ) θα προσπαθήσει για το κάτι παραπάνω. Μεσοεπιθετικά έγιναν αρκετές αλλαγές και αν δέσουν επιτυχημένα θα είναι πολύ δυνατή από τη μέση και μπροστά η φετινή Κότμπους. Η Χάλεσκερ με τον ίδιο προπονητή για οκτώ χρόνια τερμάτισε πέρυσι στη μέση της βαθμολογίας και παρά τις απώλειες στις μεταγραφές (δεν καλύφθηκαν επαρκώς τα κενά) πιστεύουμε ότι κάπου εκεί θα είναι και φέτος. Δεν βγάζουμε άκρη με τις δύο ομάδες, ίσως είναι παιχνίδι που θα έχει γκολ, στο 2,00 τοover2,25.

345. ΡΑΝΤΕΡΣ – ΝΟΡΝΤΖΕΛΑΝΤ

Ευρώπη τέλος για τη Ράντερς, δεν τα κατάφερε στην έδρα της Έλφσμποργκ γνωρίζοντας την ήττα στην παράταση με 1-0 (και τα δυο παιχνίδια ολοκληρώθηκαν με 0-0). Στο πρωτάθλημα δεν έχει κάνει ακόμα ντεμπούτο (το ματς της πρεμιέρας της αναβλήθηκε). Η Νόρντζελαντ ξεκίνησε τη χρονιά με εντός έδρας ήττα 0-2 από τη Σοντερίσκε, πραγματοποιώντας κακή εμφάνιση, γεγονός που ανέδειξε την ανάγκη μεταγραφικής ενίσχυσης. Δείχνουν να ψάχνονται ακόμα και οι δυο ομάδες, με τα όσα έχουμε δει ως τώρα θα δώσουμε τον πρώτο λόγο στα λίγα γκολ.

347. ΒΕΣΤΕΡΛΟ – ΓΑΝΔΗ

Αλλαγή σελίδας στον πάγκο της Βέστερλο καθώς έφυγε ο Φαν Βάικ και ήρθε ο Φαν Φελτχόφεν. Έγιναν αρκετές αλλαγές και στο ρόστερ, με πάνω από 13 αποχωρήσεις. Στόχος είναι το κάτι παραπάνω, γι’ αυτό έγιναν και τόσες ανανεώσεις στο ρόστερ. Δεν πιστεύουμε ότι θα τα καταφέρει, ίσως κάνει και χειρότερη σεζόν από πέρυσι. Η Γάνδη έκανε το μεγάλο μπαμ πέρυσι και κατέκτησε το πρωτάθλημα. Έγιναν αρκετά καλές προσθήκες και αναμένεται να βρεθεί αρκετά ψηλά και φέτος. Ο Βανχάιζεμπρικ είναι μετρ της τακτικής και η δουλειά του αποδίδει τα μέγιστα. Η έτοιμη Γάνδη απέχει αρκετά επίπεδα από την ανέτοιμη Βέστερλο, το διπλό στο 1,85 είναι δίκαιο.

348. ΚΡΙΣΤΙΑΝΣΟΥΝΤ – ΧΟΝΤ

Επιστροφή μετά από διακοπή είκοσι ημερών για το πρωτάθλημα της Β Νορβηγίας.Η Κρίστιανσουντ αγνοεί τη νίκη στα τέσσερα πιο πρόσφατα (0-3-1), ενώ στην έδρα της είναι η ομάδα με τις λιγότερες νίκες (1-5-2 εντός) και τη χειρότερη επίθεση (6-7 τα τέρματα στο γήπεδό της). Η Χοντ πήγε με δυο καλά αποτελέσματα στη διακοπή, παραμένει ψηλά στη βαθμολογία (3η) και εκτός έδρας μετράει 3-2-1. Με τα δεδομένα αυτά, το Χ2 στο 2,10 τηςBet365 δείχνει ότι έχει ξεκάθαρη αξία.

349. ΦΑΛΚΕΝΜΠΕΡΓΚ – ΓΚΕΤΕΜΠΟΡΓΚ

Από δυο συνεχόμενες βαριές εκτός έδρας ήττες έρχεται η Φάλκενμπεργκ (0-3 από την Χάμαρμπι, 0-4 από τη Κάλμαρ), με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Στο γήπεδό της μετράει 2-3-2 και υποδέχεται τη Γκέτεμποργκ, που θα συνεχίσει στο Γιουρόπα Λιγκ, έπειτα από την επικράτηση επί της Σλασκ (την Πέμπτη παίζει στην έδρα της Μπελενένσες). Στο πρωτάθλημα η Γκέτεμποργκ έχει συμπληρώσει τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες και ο εκτός έδρας απολογισμός της ανέρχεται σε 5-3-0. Ανώτερη ομάδα οι φιλοξενούμενοι, όμως βρίσκονται εν μέσω ευρωπαϊκών παιχνιδιών, για το λόγο αυτό θεωρούμε ότι δεν υπάρχει λόγος να μπλέξουμε.

350. ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΪΓΚ – ΣΑΝΤΧΑΟΥΖΕΝ

Δεν κατάφερε να κάνει το κάτι παραπάνω πέρυσι η Μπραουνσβάιγκ, ίδια ομάδα φέτος καθώς ο πολύπειρος Λίμπερκνεχτ δεν άλλαξε πολλά πράγματα. Η δουλειά που γίνεται στην ομάδα και η ομοιογένεια είναι από τα βασικά της όπλα. Αναμένουμε την ίδια σεζόν με πέρυσι και ίσως λίγο καλύτερη. Η Σαντχάουζεν θα παλέψει με τα λιγότερα μέσα και φέτος και με τον καλό της προπονητή Σβαρτς να αποτελεί το δυνατό της χαρτί. Έγιναν κάποιες αλλαγές (όπως πάντα με ελάχιστο χρηματικό κόστος). Για την πρεμιέρα λείπει ο νεοφερμένος φορ Βουνγκουιντίσα που θεωρείται καλή μεταγραφή και ποντάρει πολλά πάνω του ο Σβαρτς. Δυνατή αναμένεται στην πρεμιέρα η ανώτερη Μπραουνσβάιγκ, η έδρα της είναι πάντα δύσκολη για κάθε αντίπαλο (9-4-4 πέρυσι), ο άσος στο 1,80 είναιfair.

351. ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ - ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣ.

Η Ουνιόν Βερολίνου ήταν από τις εκπλήξεις στο μεταγραφικό παζάρι, καθώς ενισχύθηκε αρκετά και φέτος αναμένεται αρκετά δυνατή. Ο προπονητής Ντουβέλ μετά από το άσχημο ξεκίνημα στην περσινή σεζόν βρήκε τα πατήματα του και έδειξε αρκετά σημάδια βελτίωσης. Η Φορτούνα ξεκίνησε αρκετά καλά τη σεζόν πέρυσι αλλά μετά από λίγο έμεινε αρκετά πιο πίσω (στην 10θέση τερμάτισε). Νέος προπονητής ο Κράμερ, που ήθελε και έκανε αρκετές αλλαγές στο ρόστερ. Η ομάδα του Ντίσελντορφ είναι μία νέα ομάδα, φαίνεται κάπως καλύτερη από πέρυσι, αυτό όμως πρέπει να το βγάλει στο χορτάρι. Δίνουμε ένα κλικ στους γηπεδούχους (2,25 ο άσος), όμως πρόκειται για δύο ομάδες που έκαναν αρκετές αλλαγές και πρώτα θέλουμε να τις δούμε.

352. ΧΑΪΝΤΕΝΧΑΪΜ - ΜΟΝΑΧΟ 1860

Η Χάιντεχναϊμ έκανε τρομερή σεζόν πέρυσι για τα κυβικά της. Έγιναν κάποιες αλλαγές και φαίνεται καλύτερη φέτος, θα παραμείνει βέβαια σκληρή ομάδα που δεν ηττάται εύκολα. Το Μόναχο 1860 έκανε τραγική σεζόν πέρυσι και σώθηκε –άδικα- στα μπαράζ. Έγιναν κάποιες κινήσεις αλλά κανείς δεν ξέρει αν θα βοηθήσουν πραγματικά. Αναμένεται μία ακόμη δύσκολη σεζόν για την ομάδα του Μονάχου. Η Χάιντενχαϊμ είναι πιο έτοιμη, πιο δουλεμένη και καλύτερη ομάδα, ο άσος του 2,00+ κρίνεται ικανοποιητικός για πρεμιέρα.

353. ΜΠΟΝΤΟ ΓΚΛΙΜΤ – ΑΑΛΕΣΟΥΝΤ

Εντυπωσιακή η Μπόντο Γκλιμτ εσχάτως, με τέσσερις σερί νίκες κατάφερε να απομακρυνθεί από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και θέλει να συνεχίσει σε θετική τροχιά. Η Αάλεσουντ απογοήτευσε στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της και θέλει να επιστρέψει άμεσα στα νικηφόρα αποτελέσματα. Βγάζει μάτι η φόρμα της Μπόντο Γκλιμτ, όμως δεν θεωρούμε ότι μπορεί να σηκώσει αποδόσεις καυτού φαβορί ακόμα, η Αάλεσουντ είναι ικανή για το καλύτερο και το χειρότερο. Με τα γκολ θα πάμε εδώ, 6/8over2,5 έχει η Μπόντο Γκλιμτ εντός, 7/8 η Αάλεσουντ εκτός, η οποία επιπλέον μετράει 7 συνεχόμεναGGμακριά από το γήπεδό της. Τοover2,5 &GGστο 1,80 της Βet365 δεν περνάει απαρατήρητο.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

354. ΓΙΑΓΚΕΛΟΝΙΑ – ΝΙΕΤΣΙΕΤΖΑ

Ο μεγάλος στόχος (είσοδος στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ) χάθηκε μετά την ήττα με 1-0 στην Κύπρο από την Ομόνοια. Απογοήτευση στη Γιαγκελόνια, που στο ματς με την Κορόνα είχε κατεβάσει τη δεύτερη ομάδα για να είναι έτοιμη με την Ομόνοια. Η Νιέτσιεντζα έχασε με 1-0 από την Πιαστ και δείχνει ότι θέλει χρόνο ακόμα. Ο άσος του 2,00 θα ήταν επιλογή μας αν δεν ήταν απογοητευμένη η γηπεδούχος, τώρα πάσο.

355. ΠΟΓΚΟΝ ΣΤΣΖΕΤΣΙΝ - ΣΛΑΣΚ ΒΡΟΤΣΛΑΒ

Μεγάλο διπλό για την Πόγκον στην πρεμιέρα με 2-1 επί της Λεχ Πόζναν. Ήταν αρκετά καλή και πλέον η ψυχολογία είναι στα ύψη για την αρχή της σεζόν. 8-3-7 πέρυσι εντός έδρας, τα ματς με τις ομάδες του επιπέδου δείχνει ότι τα έχει. Η Σλάσκ θα είναι απογοητευμένη και κουρασμένη μετά την ήττα με 2-0 από τη Γκέτεμποργκ για το Γιουρόπα Λιγκ. Πιστεύουμε ότι ο άσος 0:0 για την Πόγκον στο 1,80 έχει αξία και μπορεί να αποτελέσει επιλογή.

Πάμε στοίχημα LIVE

357. ΣΑΝΤΟΣ – ΤΖΟΪΝΒΙΛ

Χάρη στο εντός έδρας 3-1 επί της Σπορτ Ρεσίφε, η Σάντος (3-2-1 εντός) θα συνεχίσει στο κύπελλο, ωστόσο απαιτείται άμεση βελτίωση και στο πρωτάθλημα (1-0-5 στα τελευταία έξι) ώστε να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη. Η Τζόινβιλ αρχίζει σιγά-σιγά να μαζεύει βαθμούς (1-2-2 στα πέντε τελευταία)και έχει μείνει αήττητη στα δυο πιο πρόσφατα εκτός έδρας (1-1-5 συνολικά εκτός). Το 1,45 της Σάντος απορρίπτεται ασυζητητί, ή πάσο ή κόντρα υπάρχει εδώ.

358. ΣΑΠΕΚΟΕΝΣΕ – ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ

Από δυο σερί εκτός έδρας ήττες έρχεται η Σαπεκοένσε, επιστρέφει στην ισχυρή έδρα της (5-1-1, 6/7under2,5, 5/7NG) για να υποδεχθεί τη Φλουμινένσε, η οποία μπορεί να γνώρισε την πρώτη της ήττα μετά από έξι παιχνίδια (5-1-0) στο ματς με τη Βάσκο με 1-2, αλλά παραμένει σε καλή κατάσταση (3-1-2 εκτός, 5/6over2,5 &GG). Δεν αμφισβητείται η δυναμική της έδρας της Σαπεκοένσε, αλλά το να δίνεται καθαρό αουτσάιντερ η εξαιρετική μέχρι στιγμής Φλουμινένσε θεωρούμε πως είναι υπερβολικό . Ξεκάθαρη επιλογή το Χ2 στο 1,80 τηςBet365, σημείο που προτίμησαν οι Young Guns .

359. ΜΠΡΟΝΤΜΠΙ – ΟΝΤΕΝΣΕ

Με ήττα ξεκίνησε το πρωτάθλημα η Μπρόντμπι, 1-2 στην έδρα της Άαρχους, παράλληλα έχει υποχρεώσεις και για το Γιουρόπα Λιγκ, όπου θα συνεχίσει στον τρίτο προκριματικό γύρο (υποδέχεται την Ομόνοια την Πέμπτη), αφήνοντας έξω τη Μπερόε (νίκη με 1-0 εκτός, 0-0 εντός). Η Οντένσε μπήκε με το δεξί στο πρωτάθλημα, επικρατώντας με 3-0 εντός της Χόμπρο, δείχνοντας καλά σημάδια στην επίθεση και αστάθεια στην άμυνα. Θα μείνουμε μακριά, καθώς οι παράλληλες υποχρεώσεις των γηπεδούχων κάνουν θολό το τοπίο.

360. ΒΑΝΤΟΥΖ – ΖΥΡΙΧΗ

Έχασε αρκετά εύκολα με 0-2 από τη Βασιλεία στην πρεμιέρα, ήττα εντός προγράμματος βέβαια. Απέκλεισε τη Νόμε Κάλιου για το Γιουρόπα και συνεχίζει, με αντίπαλο την Τουν στην επόμενη φάση. Η Ζυρίχη έπαιξε αρκετά καλά απέναντι στη Γιουνγκ Μπόις, άξιζε το τρίποντο αλλά έμεινε στο 1-1, κυρίως λόγω του αντίπαλου κίπερ. Ανώτερη ομάδα η Ζυρίχη, φαίνεται ότι μπορεί να κάνει μία καλή χρονιά φέτος, η Βαντούζ θα είναι πιο κουρασμένη, το -0,25 στο 1,875 μπορεί να αποτελέσει επιλογή.

366. ΡΟΥΜΠΙΝ ΚΑΖΑΝ – ΑΜΚΑΡ

Η Ρούμπιν έχασε με 0-1 από την ΤΣΣΚΑ στην πρεμιέρα, παρότι έπαιξε προσεκτικά δεν μπόρεσε να κρατήσει το μηδέν. Έδειξε κάποια θετικά στοιχεία. Η Αμκάρ έπαιζε με δέκα παίκτες από το 13’ μέχρι το 71’, έχασε δίκαια με 0-1 με γκολ στο 84’. Δεν έπαιξε καλά, αλλά δεν μπορούμε να την κρίνουμε ουσιαστικά όταν από το 13’ είχε ντεσαβαντάζ με αποβολή παίκτη της. Πάμε στο επόμενο, χαμηλός κρίνεται ο άσος.

367. ΒΑΚ ΠΕΛΕΤΣ - ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ

HBAKΠέλετς με δύο νίκες (0-1 εκτός έδρας και 2-0 στην Αυστρία) απέκλεισε τη Σαχτιόρ και βρίσκεται στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ που την περιμένει η Ντόρτμουντ! Αρκετά καλή σεζόν πέρυσι, τερμάτισε στην πέμπτη θέση, με κινητήρια δύναμη της την έδρα της (11-2-5). Η Αούστρια (αρκετά μέτρια εκτός έδρας πέρυσι, 3-7-8) έχει ανανεωθεί φέτος, καινούργιος προπονητής (Φινκ) και αρκετές αλλαγές στο ρόστερ, με τον δείκτη να είναι προς τα πάνω. Στο +0,25 τοlineστην Ασία, έχει αξία η γραμμή αυτή, αλλά μας προβληματίζει ότι η Αούστρια είναι διαφορετική ομάδα από πέρυσι.

368. ΣΑΜΡΟΚ ΡΟΒΕΡΣ – ΛΙΜΕΡΙΚ

Δεν υπάρχει περιθώριο εμπλοκής μας στο ματς αυτό, η Λίμερικ είναι μπάζο ολκής (0-3-7 εκτός), η Σάμροκ αποκλείστηκε από το Γιουρόπα με δύο ήττες από την Οντ. Αν θέλει να ξεσπάσει θα το κάνει με μεγάλη ευκολία, αλλά δεν μπορούμε να την ψυχολογήσουμε. Πάμε παρακάτω.

372. ΑΪΚ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ – ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ

Ζευγάρωσε τις νίκες της επί της Σιράκ η ΑΪΚ και θα συνεχίσει στο Γιουρόπα Λιγκ (υποδέχεται τον Ατρόμητο την Πέμπτη). Στο πρωτάθλημα, ηττήθηκε για πρώτη φορά έπειτα από έξι παιχνίδια (3-3-0) από τη Χέλσινγκμποργκ με 1-3, αλλά στην έδρα της παραμένει πανίσχυρη, καθώς μετράει 7-1-0 με 7/8over2,5 και 6/8GG. Η Έλφσμποργκ συνεχίζει επίσης στην Ευρώπη, απέκλεισε τη Ράντερς και την Πέμπτη θα τεθεί αντιμέτωπη με την Οντ. Μακριά από το γήπεδό της μετράει 4-1-2 και έχει το πλεονέκτημα των περισσότερων ημερών ξεκούρασης έναντι της αντιπάλου της, καθώς ο δικός της επαναληπτικός διεξήχθη την Τρίτη (ενώ της ΑΪΚ την Πέμπτη). Σφιχτό το σετ, αποδίδει σωστά τον αγώνα.

373. ΙΛΒ – ΣΕΪΝΑΓΙΟΕΝ

Τους βαθμούς για διαφορετικούς λόγους ψάχνουν Ίλβες και Σεϊναγιόεν. Από τη μια οι γηπεδούχοι θέλουν να ξεφύγουν από τις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας, ενώ από την άλλη οι φιλοξενούμενοι θέλουν να πλησιάσουν περισσότερο στην κορυφή. Η Ίλβες παρουσιάζει καλή εικόνα στο γήπεδό της, με όπλο της την άμυνα, η Σεϊναγιόεν αγωνίζεται σφιχτά μακριά από το σπίτι της και κοιτάει πρώτα από όλα να διαφυλάξει τα μετόπισθεν. Ο χαρακτήρας των δυο αντιπάλων μας κάνει να αναμένουμε σφιχτό παιχνίδι, αμφότερες είναι ομάδες που κοιτάζουν πρωτίστως την ανασταλτική τους λειτουργία, τοunder2,5 στο 1,70 του Stoiximan που επέλεξαν οι YoungGuns δείχνει καλή επιλογή .Διαβάστε περισσότερα εδώ .

374. ΙΝΤΕΡ ΤΟΥΡΚΟΥ – ΛΑΧΤΙ

Από τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες έρχεται η Ίντερ Τούρκου, έχοντας συμπληρώσει παράλληλα τέσσερις στα πιο πρόσφατα πέντε (1-4-0), στην έδρα της παραμένει αήττητη με απολογισμό 6-3-0. Η Λάχτι απάντησε στον αποκλεισμό της από το Γιουρόπα Λιγκ με δυο νίκες στην έδρα της επί της Σεϊναγιόεν και της Ίλβες, αλλά μακριά από το γήπεδό της έχει παραμείνει άσφαιρη στα τρία πιο πρόσφατα και μετράει συνολικά 1-3-3. Μεταμορφώνεται προς το καλύτερο στο γήπεδό της η Ίντερ Τούρκου, απέναντι σε ένα βατό αντίπαλο μπορεί να πάρει ακόμα μια νίκη, ο ασιατικός άσσος -0,25 στο 1,95 τηςBet365 δείχνει καλή επιλογή.

375. ΡΟΒΑΝΙΕΜΙ – ΜΑΡΙΕΧΑΜΝ

Στην κορυφή της βαθμολογίας φιγουράρει πλέον η Ροβανιέμι, ενώ έχει και ένα παιχνίδι λιγότερο, είναι αήττητη εδώ και δέκα παιχνίδια (6-4-0) και στο γήπεδό της μετράει 6-1-2 (χωρίς ήττα στα επτά πιο πρόσφατα). Η Μάριεχαμν έπειτα από πέντε σερί ισοπαλίες επέστρεψε στις νίκες και μακριά από το σπίτι της είναι η ομάδα με τις λιγότερες ήττες στο πρωτάθλημα (3-5-1, 9/9under2,5). Πολύ αμφίρροπη αναμέτρηση, έχει αποδοθεί σωστά στο σετ των αποδόσεων.

377. ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ - ΒΑΑΣΛΑΝΤ ΜΠΕΒΕΡΕΝ

Αλλαγές φέτος για την Άντερλεχτ, έφυγαν οι Μίτροβιτς και Μπεμπά και ψάχνει αντικαταστάτες, πάντως έχει λεφτά από τις αποχωρήσεις. Η Μπέβερεν έκανες πολλές αλλαγές, έφερε τον ταλαντούχο προπονητή Βρέβεν, που δεν έχει κάτσει ξανά σε πάγκο της πρώτης κατηγορίας και επίσης γέμισε νέους παίκτες που έχουν δυνατότητες αλλά όχι εμπειρία. Δεν βγάζουμε άκρη από ο συγκεκριμένο παιχνίδι, καθώς δεν ξέρουμε πως θα παρουσιαστούν οι δύο ομάδες. Πάμε στο επόμενο.

378. ΕΣΜΠΙΕΡΓΚ – ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ

Με 1-1 στην έδρα της Άαλμποργκ ξεκίνησε τη χρονιά η Έσμπιεργκ, ένα μάλλον δίκαιο αποτέλεσμα σε γενικές γραμμές. Η Κοπεγχάγη δεν έχει κάνει ακόμα το ντεμπούτο της στο πρωτάθλημα, καθώς η αναμέτρηση της πρεμιέρας της αναβλήθηκε. Έχει δώσει δυο επίσημα παιχνίδια για το Γιουρόπα Λιγκ, σημειώνοντας ισάριθμες νίκες επί της ουαλικής Νιούταουν (2-0 εντός, 3-1 εκτός), χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερες δυσκολίες, ενώ την Τετάρτη που έρχεται αγωνίζεται στην Τσεχία απέναντι στη Γιάμπλονετς. Νωρίς ακόμα για συμπεράσματα, οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της Κοπεγχάγης περιπλέκουν την κατάσταση.

379. ΟΝΤ – ΤΡΟΜΣΟ

Εν μέσω των ευρωπαϊκών της υποχρεώσεων, η Οντ καλείται να επιστρέψει στις νίκες στο πρωτάθλημα απέναντι στην Τρόμσο .Οι γηπεδούχοι δεν κερδίζουν εύκολα εντός (δυο μόλις νίκες σε οχτώ αναμετρήσεις), ενώ κουβαλούν και περισσότερη κόπωση σε σχέση με την Τρόμσο, που είχε 15 ημέρες κενό προκειμένου να προετοιμαστεί για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Είναι αρκετά πιθανό να παρουσιαστεί αποπροσανατολισμένη η Οντ, μιας και την Πέμπτη ακολουθεί σπουδαίο ευρωπαϊκό ραντεβού, με βάση τα δεδομένα αυτά αλλά και την αγωνιστική άνοδο των φιλοξενούμενων, κρίνεται χαμηλή η απόδοση του άσσου, κάτι που έκανε τους YoungGuns να στραφούν προς το ασιαστικό διπλό +1,0 στο 1,85 τηςBet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

380. ΣΑΡΠΣΜΠΟΡΓΚ 08 – ΜΙΟΝΤΑΛΕΝ

Σε ελεύθερη πτώση η Σάρπσμποργκ πριν τη διακοπή, μετρούσε 0-2-4 και στο γήπεδό της είχε συμπληρώσει τέσσερις συνεχόμενες ήττες (συνολικά 2-2-4 εντός). Η Μιοντάλεν έπεσε στη ζώνη του υποβιβασμού αφού αγνοεί το τρίποντο για οχτώ αναμετρήσεις (0-3-5, 6/8over2,5, 7/8GG), ενώ μακριά από το σπίτι της δεν έχει ακόμη τρίποντο (0-3-4, 4/7over2,5, 6/7GG). Δίκαιο δείχνει το σετ, δεν θα πάρουμε πλευρά.

382. ΑΣΑΝΕ - ΝΕΣΤ ΣΟΤΡΑ

Εντός ζώνης υποβιβασμού η Ασάνε, 1-1-4 στα τελευταία της πριν τη διακοπή (5/6over2,5, 5/6GG) και 2-2-3 (5/7over2,5) στο γήπεδό της, η Νεστ Σότρα βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και μακριά από το γήπεδό της μετράει 0-3-5 με 6/8over2,5, 7/8GG. Ανάξιες εμπιστοσύνης αμφότερες, μοναδική διέξοδος τα γκολ εδώ.

383. ΛΕΒΑΝΓΚΕΡ – ΦΡΕΝΤΡΙΚΣΤΑΝΤ

Αγνοεί τη νίκη στα πιο πρόσφατα πέντε η Λέβανγκερ (0-2-3), στην έδρα της μετράει 2-3-2, η Φρέντρικσταντ πήγε στη διακοπή με τρεις συνεχόμενες νίκες και μακριά από το σπίτι της έχει δυο σερί διπλά και συνολικό απολογισμό 2-1-4. Σε αποδόσεις καθαρού φαβορί δεν αξίζουν οι φιλοξενούμενοι, το παιχνίδι είναι πιο ισορροπημένο από ότι δείχνουν τα σετ.

384. ΜΠΑΕΡΟΥΜ – ΡΑΝΧΑΪΜ

Επιτακτική ήταν η διακοπή για τη Μπάερουμ, καθώς στα τελευταία της τέσσερα παιχνίδια πρωταθλήματος είχε 0-1-3, με 3/4over2,5, 3/4GG, ενώ εντός έδρα μετράει 4-2-2 με 5/8over2,5 και 6/8GG. Η Ρανχάιμ παραμένει αήττητη εδώ και πέντε αναμετρήσεις (3-2-0, 4/5over2,5, 4/5GG), αλλά πρέπει να βελτιώσει τις επιδόσεις μακριά από το γήπεδό της (0-4-3, 4/7over2,5, 5/7GG) αν θέλει να ανέβει και άλλο στη βαθμολογία. Περιέργως, η Ρανχάιμ προσφέρεται σε αποδόσεις φαβορί, παρόλο που δεν έχει ακόμη εκτός έδρας νίκη, δεν εμπιστευόμαστε όμως ούτε την ασταθέστατη Μπάερουμ, αλλά κοιτάμε προς το over2,5 &GGστο 1,83 τηςBet365.

385. ΣΑΝΤΝΕΣ – ΜΠΡΙΝΕ

Με τέσσερις σερί νίκες πήγε η Σάντνες στη διακοπή, βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας και μετράει 5-1-1 εντός με 7/7over2,5 &GG. Η Μπρίνε πραγματοποιεί καλή πορεία (6η στο πρωτάθλημα) και μακριά από το γήπεδό της είναι αρκετά αποτελεσματική (3-3-1 με 6/7over2,5, 6/7GG). Δίκαιο δείχνει το σετ, με το over2,5 &GGστο 1,80 τηςBet365 τάσσονται οι YoungGuns , επιλογή απολύτως λογική βάση των επιδόσεων αμφότερων .

386. ΧΟΝΕΦΟΣ – ΣΤΡΟΜΕΝ

Στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας η Χόνεφος (1-3-3 εντός), στο μέσο περίπου του πίνακα η Στρόμεν (1-2-4 εκτός), κανένας λόγος ενασχόλησης εδώ.

389. ΛΕΓΚΙΑ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ – ΠΟΝΤΜΠΕΣΚΙΤΖΙΕ

Πολύ χαμηλά ο άσος για δεύτερη αγωνιστική, προχωράμε στο επόμενο.

391. ΓΚΑΪΣ – ΛΙΟΥΝΓΚΣΚΙΛΕ

Πέρασε με 2-0 από την έδρα της ΑΦΚ η ΓΚΑΪΣ και στην επιστροφή στο γήπεδό της (3-2-2 εντός, έχει δεχθεί γκολ σε όλα) υποδέχεται τη Λιουνγκσκίλε (2-2-4 εκτός) που μπορεί να έρχεται από εντός έδρας ήττα με 1-2 από τη Γιόνσεπινγκ, αλλά στα δυο τελευταία της μακριά από το σπίτι της μέτρησε ισάριθμες νίκες με σκορ 4-0 επί των ΑΦΚ και Ούτσικτενς. Μοιρασμένο στη μέση το σετ, συμφωνούμε με την προσέγγιση αυτή.

395. ΣΤΙΑΡΝΑΝ – ΒΕΣΤΜΑΝΑΕΪΑΡ

Υψηλό αποδείχθηκε το εμπόδιο της Σέλτικ για τη Στιάρναν με τον αποκλεισμό από το Τσάμπιονς Λιγκ να έρχεται δίκαια με δυο ήττες (0-2 εκτός, 1-4 εντός). Θέλει να ανακτήσει το χαμένο έδαφος στο πρωτάθλημα, όπου παραμένει χαμηλά, ενώ δεν έχει ακόμα τρίποντο στην έδρα της (0-3-3, έχει δεχτεί γκολ σε όλα). Η Βεστμαναέιαρ χάνεται μακριά από την έδρα της (0-1-5) και δεν δείχνει να μπορεί να κάνει τη ζημιά.

396. ΠΟΥΜΑΣ – ΜΟΝΤΕΡΕΪ

Κακή πορεία πραγματοποίησε στο Κλαουσούρα η Πούμας, έμεινε εκτός πλέι-οφ, αλλά επιλέχθηκε να μην γίνουν ριζικές αλλαγές στο ρόστερ. Στη μετριότητα κινήθηκε και η Μοντερέι κατά την περσινή σεζόν, όμως η ενίσχυσή της δείχνει ότι πλέον στοχεύει ψηλά (έχει το δεύτερο ακριβότερο ρόστερ μετά την Τϊγκρες). Σφιχτό το σετ, δεν θα πάρουμε πλευρά.

397. ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ - ΣΠΑΡΤΑΚ ΜΟΣΧΑΣ

Ισχνό 1-0 επί της Αμκάρ για την Κρασνοντάρ (9-4-2 εντός πέρυσι), δεν εντυπωσίασε στην πρεμιέρα αλλά πήρε αυτό που έπρεπε. Αρκετά καλή πέρυσι και μπορεί να κάνει ακόμα μία καλή σεζόν. Η Σπαρτάκ έμεινε στο 2-2 με την Ούφα, δίκαιη ισοπαλία. Δεν εντυπωσιάζει, αλλά έχει δείξει κάποια καλά στοιχεία μέχρι τώρα. Θέλουμε να ξαναδούμε τις δύο ομάδες, ώστε να βγάλουμε πιο ασφαλή συμπεράσματα. Πάσο.

Πάμε στοίχημα LIVE

403. ΟΥΝ. ΚΟΝΣΕΠΣΙΟΝ – ΟΥΑΤΣΙΠΑΤΟ

Πρεμιέρα για τις δύο ομάδες σ’ ένα ντέρμπι με αντιπαλότητα. Η Κονσεπσιόν συνεχίζει περίπου με την ίδια ομάδα και την ίδια φιλοσοφία, η ομοιογένεια αναμένεται να είναι από τα βασικά της όπλα. 5-2-2 εντός έδρας στο πρωτάθλημα και δυσκολεύεται οποιαδήποτε ομάδα να την κερδίσει. Η Ουατσιπάτο έχασε αρκετούς καλούς παίκτες στις μεταγραφές και ο κόουτς Βίλτσες αναμένεται να έχει αρκετά δύσκολη χρονιά. Το 1,725 των γηπεδούχων στο 0:0 δείχνει να έχει αξία.

404. ΓΟΔΟΪ ΚΡΟΥΖ - ΣΑΝ ΛΟΡΕΝΤΖΟ

Ισχυρή εντός η Γοδόι (4-4-1), η Σαν Λορέντζο παραμένει αήττητη στα πιο πρόσφατα επτά (4-3-0) και εκτός έδρας μετράει 4-2-2. Δίκαιο δείχνει το σετ.

405. ΝΙΟΥΕΛΣ ΟΛΝΤ ΜΠΟΪΣ - ΡΟΖΑΡΙΟ ΣΕΝΤΡΑΛ

Κλάσικο με μεγάλη αντιπαλότητα. Μια μόλις νίκη στα πιο πρόσφατα επτά η Νιούελς (1-4-2), εκμεταλλεύεται πάντως το γήπεδό της (4-4-1 εντός), η Ροζάριο μετράει μόλις μια ήττα στη σεζόν (8-8-1 συνολικά) και μακριά από το σπίτι της είναι αρκετά αποτελεσματική (5-3-1). Ισορροπημένο δείχνει το παιχνίδι, σφιχτό το σετ αποδόσεων.

407. ΣΑΡΛΕΡΟΥΑ - ΜΟΥΣΚ. ΠΕΡΟΥΒΕΛΤΖ

Η Σαρλερουά διέλυσε τη Μπεϊτάρ με 5-1 και 1-4 και βρίσκεται στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ. Δείχνει έτοιμη, αλλά αυτό ίσως είναι κακό γι’ αυτήν για την γεμάτη σεζόν που την περιμένει. Ο κόουτς Μαζού το ξέρει αυτό και είπε ότι θα παλέψει η ομάδα του κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Το κλίμα είναι καλό στη Σαρλερουά (8-3-4 εντός πέρυσι) που αναμένεται να κάνει ακόμα μία καλή σεζόν. Η Μουσκρόν (1-3-11 εκτός πέρυσι, η χειρότερη σε όλη την κατηγορία) έχει νέους ιδιοκτήτες, αλλά αυτό λειτούργησε ανασταλτικά στην προετοιμασία και έχουν καθυστερήσει οι μεταγραφές. Αδύναμη αυτή τη στιγμή η Μουσκρόν, έτοιμη η ανώτερη Σαρλερουά, ο άσος στο 1,66 είναι δίκαιος, το -0,75 παίζεται, θα έχουμε το νου μας στοlive.

409. ΣΑΝΤΕΦΙΟΡΝΤ – ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ

Δεν λέει να ξεκολλήσει από τον πάτο της βαθμολογίας η Σάντεφιορντ, λογικό αφού παραμένει με μόλις δυο νίκες στο πρωτάθλημα (2-3-11), στο γήπεδό της μετράει συνολικά 2-2-4 (τα δυο τελευταία ισοπαλίες). Η Ρόζενμποργκ συνεχίζει στο Γιουρόπα Λιγκ (την Πέμπτη αγωνίζεται στην έδρα της Ντέμπρετσεν) και ο εκτός έδρας απολογισμός της στο πρωτάθλημα είναι 6-0-2. Ξεκάθαρο φαβορί οι φιλοξενούμενοι, το γεγονός ότι θα κουβαλούν έξτρα κόπωση δεν δείχνει να μπορεί να τους στερήσει τη νίκη.

414. ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΣΙΤΙ - ΟΡΛΑΝΤΟ ΣΙΤΙ

Προσπάθησε παρότι αγωνίστηκε για 35’ με δέκα παίκτες η Νέα Υόρκη Σίτυ (2-4-4 εντός) με το Νιου Ίγκλαντ εκτός έδρας, αλλά έχασε με 0-1. Ικανοποιημένος από την προσπάθεια ο κόουτς Κρέις. Ο Λάμπαρντ ίσως κάνει ντεμπούτο τώρα, ο Πίρλο δείχνει σε καλή κατάσταση αλλά δύσκολα να παίξει. Το Ορλάντο (3-3-3 εκτός έδρας) έχασε δίκαια στο κύπελλο με 3-1 από το Σικάγο και μένει χωρίς νίκη εδώ και ένα μήνα. Έχασε από την άλλη ομάδα της Νέας Υόρκης την προηγούμενη αγωνιστική με 0-2. Δεν βλέπουμε αξία κάπου, οριακάfairστο 2,00 ο άσος.

417. ΓΚΟΪΑΣ – ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ

Σε κάμψη η Γκοϊάς (1-1-4 στα τελευταία έξι), τουλάχιστον στην έδρα της μαζεύει βαθμούς (2-2-2), η Φλαμένγκο δεν μπορεί να σταθεροποιήσει την απόδοσή της (3-0-3) και παρουσιάζει την ίδια συμπεριφορά και στα παιχνίδια μακριά από το σπίτι της (3-0-4). Κομμένο στη μέση το σετ, δεν βγαίνει εύκολα άκρη.

418. ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ – ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ

Χρειάστηκε τα πέναλτι για να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση του κυπέλλου η Κοριτίμπα, στο πρωτάθλημα είναι χωρίς νίκη εδώ και πέντε παιχνίδια (0-3-2) έχοντας σκοράρει μόλις μια φορά στα παιχνίδια αυτά (4/5under2,5 &NG), ενώ και στην έδρα της τα παιχνίδια της είναι σφιχτά (2-2-2, 5/6under2,5 &NG). Η Κορίνθιανς έχει πιάσει φουλ φόρμα, μετράει 5-1-0 στα πιο πρόσφατα έξι και στα πέντε τελευταία από αυτά δεν έχει καν δεχτεί τέρμα (4/6under2,5, 5/6NG), ενώ και μακριά από το σπίτι της έχει δει την εστία της να παραβιάζεται μόνο σε δυο παιχνίδια (3-2-2, 5/7under2,5, 6/7NG). Στο ισορροπημένο σετ κοιτάμε προς τα δεξιά και από τη στιγμή που περιμένουμε σφιχτό παιχνίδι, επιλέγουμε τα σκορ 0-1/0-2/1-2 με κάλυψη το 1-1.

419. ΠΟΝΤΕ ΠΡΕΤΑ – ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Τον αποκλεισμό γνώρισε μεσοβδόμαδα από το κύπελλο η Πόντε Πρέτα, χρειάστηκε η διαδικασία των πέναλτι για να κριθεί ο νικητής μεταξύ αυτής και της Κοριτίμπα. Στο πρωτάθλημα αγνοεί τη νίκη εδώ και πέντε παιχνίδια (0-2-3, 5/5under2,5, 4/5NG), ενώ στο γήπεδό της έρχεται από δυο σερί ήττες (3-1-2 εντός, 4/6under2,5 &NG). Η Ιντερνασιονάλ δεν τα κατάφερε να βρεθεί στον τελικό του Λιμπερταδόρες και η απογοήτευση είναι έκδηλη στις τάξεις της ομάδας. Στο πρωτάθλημα έχει δυο σερί νίκες και ο εκτός έδρας απολογισμός της είναι 1-3-3. Ερωτηματικό η αντίδραση της Ιντερνασιονάλ, υπάρχει το ενδεχόμενο να παραταχθεί εκ νέου με εναλλακτική ενδεκάδα, θα απέχουμε από το παιχνίδι αυτό.

420. ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ – ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ

Στη δυνατή έδρα της επιστρέφει η Σάο Πάουλο (5-2-0), υποδέχεται την Κρουζέιρο που μακριά από το γήπεδό της έχει τρεις σερί ήττες και συνολικά μετράει 2-0-5 εκτός, με τον ασιατικό άσσο -0,5 στο 2,025 τηςBet365 να μην περνάει απαρατήρητος.

421. ΑΚΡΑΝΕΣ - ΛΕΙΚΝΙΡ ΡΕΪΚ.

Σε καλό φεγγάρι δείχνει η Ακράνες (2-2-1 στα τελευταία πέντε, 5/5GG), στην έδρα της μάλιστα έρχεται από δυο συνεχόμενες νίκες (2-2-2 εντός). Η Λέικνιρ αγνοεί τη νίκη στα πιο πρόσφατα επτά πρωταθλήματος (0-2-5) και μακριά από το σπίτι της έχει συμπληρώσει τρεις σερί ήττες (1-2-3). Το μομέντουμ δείχνει αριστερά, θα θέλαμε πάντως κάτι καλύτερο από τα 2,00 που κυκλοφορούν στον άσσο.

422. ΦΙΛΚΙΡ – ΦΙΟΛΝΙΡ

Δεν χάνει στα τέσσερα τελευταία η Φίλκιρ (2-2-0), στην έδρα της πάντως δεν είναι ιδιαιτέρως σταθερή (2-1-3), η Φιόλνιρ έρχεται από τέσσερις σερί ήττες (στις τρεις δεν σκόραρε καν) και εκτός έδρας μετράει 1-1-4 με τα τρία πιο πρόσφατα από αυτά να είναι ήττες. Σε ελεύθερη πτώση οι φιλοξενούμενοι, μπορεί η Φίλκιρ να πάρει το τρίποντο στο 2,15 τηςBet365.

424. ΙΚΙΚΕ - ΟΥΝ. ΚΑΤΟΛΙΚΑ

Η Ικίκε αναμένεται να κινηθεί στα ίδια επίπεδα με πέρυσι, δεν έχει πολλές αλλαγές και ο κόουτς Ακόστα θα στηριχθεί στη δουλειά που κάνει στην ομάδα. Η Κατόλικα δεν έκανε πολλές αλλαγές από πέρυσι, με τον Μάριο Σάλας στον πάγκο δεν έβγαλε σταθερότητα στο Κλαουσούρα, αυτό θέλει να επιδιώξει αυτή τη σεζόν και φυσικά ο στόχος είναι η κορυφή και μόνο αυτή. Προβλήματα απουσιών (κυρίως στην επίθεση) για τις δύο ομάδες, ανώτερη η Κατόλικα αλλά στην πρεμιέρα δεν παίζουμε κάτι.

425. ΑΓΚ. ΝΤΟΡΑΝΤΑΣ - ΑΛΙΑΝΤΖΑ ΠΕΤΡΟΛΕΡΑ

Με αρκετή δόση τύχης απέσπασε τον βαθμό από την Ουνιαουτόνομα η Ντοράντας με 0-0. Θα έπρεπε να είχε ηττηθεί, αφού επιθετικά έκανε το απόλυτο τίποτα και από τύχη δεν δέχθηκε γκολ. Πρέπει να αλλάξει άμεσα ρότα, ειδικά επιθετικά, που όχι απλά δεν σκοράρει αλλά δεν δημιουργεί φάσεις, που είναι πιο σημαντικό πρόβλημα. Η Αλιάντζα Πετρολέρα έρχεται με δύο νίκες με μηδέν παθητικό,με 2-0 την Ουνιαουτόνομα και 1-0 την Τσίκο. Η σκληρή δουλειά που γίνεται στην ομάδα φαίνεται να αποδίδει και όλοι είναι ευχαριστημένοι. Η ψυχολογία της Πετρολέρα και η φόρμα που διανύει, μαζί με την κάκιστη κατάσταση που βρίσκεται η Ντοράντας μας οδηγούν στο Χ2 του 1,95, που κρίνουμε αρκετά λάθος.

426. ΚΙΛΜΕΣ - ΡΑΣΙΝΓΚ ΚΛΟΥΜΠ

Τέσσερις ήττες στα τελευταία πέντε μετράει η Κίλμες (1-0-4), ανάλογη η εικόνα και στην έδρα της (2-1-6 εντός), η Ράσινγκ βρίσκεται σε καλό φεγγάρι με τέσσερις νίκες στα πιο πρόσφατα πέντε (4-0-1) και μακριά από το σπίτι της ειδικεύεται στις ισοπαλίες (1-6-1). Λογικό φαβορί οι φιλοξενούμενοι.

428. ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ - ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΓΙΟΥΝ.

Ένα μήνα μετράει χωρίς νίκη η ομάδα της Ουάσινγκτον (7-3-1 εντός έδρας), αυτό συμβαίνει καθώς έρχεται από τρία σερί εκτός έδρας ματς (0-1-2).Επιστρέφει στην δυνατή έδρα της που την κρατάει στην κορυφή της Ανατολής! Η Φιλαδέλφεια μετά από 120 λεπτά στο κύπελλο με την Νέα Υόρκη, από τα οποία τα 80’ έπαιζε με δέκα παίκτες, προκρίθηκε στη διαδικασία των πέναλτι. Μεγάλη η κούραση, που λογικά αυτό θα υπερνικήσει την ψυχολογία που βρίσκεται στα ύψη, στην δυσκολότερη έδρα της Ανατολής, επίσης η Φιλαδέλφεια είναι αρκετά αδύναμη εκτός έδρας (1-2-7). Ο άσος του 2,05 έχει αξία και αποτελεί επιλογή.

429. ΟΥΡΑΚΑΝ – ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΕΣ

Μια μόλις νίκη στα τελευταία έξι έχει η Ουρακάν (1-3-2), στην έδρα της μετράει 3-2-3, η Εστουδιάντες συμπλήρωσε οχτώ παιχνίδια αήττητη (4-4-0) και μακριά από το γήπεδό της έχει τρεις σερί νίκες και συνολικό απολογισμό 5-2-2. Δίκαιο φαβορί της αναμέτρησης η Εστουδιάντες.

430. ΒΑΣΚΟ ΝΤΑ ΓΚΑΜΑ – ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ

Παραμένει χαμηλά στη βαθμολογία η Βάσκο (3-0-3 στα τελευταία έξι), στο γήπεδό της μετράει 2-2-3, η Παλμέιρας τρέχει αήττητη σερί έξι παιχνιδιών (5-1-0, πέντε φορές κράτησε λευκό παθητικό) και εκτός έδρα μετράει 2-2-2. Σωστό φαβορί οι φιλοξενούμενοι, δεν βρίσκουμε αξία με το υπάρχον σετ αποδόσεων.

431. ΛΟΣ ΜΙΓΙΟΝΑΡΙΟΣ - ΟΝΣΕ ΚΑΛΝΤΑΣ

Η Μιγιονάριος έφερε 0-0 εκτός έδρας με την Πάστο στην πρεμιέρα και δεν έχει δώσει άλλο ματς. Δούλεψε παραπάνω στο κενό που είχε για να επιστρέψει ακόμα πιο έτοιμη. Στο Απερτούρα ήταν αρκετά ισχυρή εντός έδρας (7-3-0)και αυτή αναμένεται να είναι η δύναμη της και για φέτος. Η Όνσε Κάλντας έμεινε στο 1-1 με τη Τζούνιορ την προηγούμενη αγωνιστική, έπαιξε με δέκα παίκτες από το 50’, μέχρι τότε δίκαια προηγούταν με 1-0. Ο κόουτς Τορέντε αποβλήθηκε λόγω έντονων διαμαρτυριών και θα τιμωρηθεί. Ο άσος έχει τον πρώτο λόγο, όμως ο άσος βρίσκεται στο δίκαιο μεν αλλά χαμηλό 1,65. Κρατάμε τη σκέψη μας για τοlive.

432. ΠΟΥΕΜΠΛΑ - ΚΛΑΜΠ ΑΜΕΡΙΚΑ

Να αποφύγει τον υποβιβασμό θέλει η Πουέμπλα (προτελευταία στην ειδική βαθμολογία), ξεκινάει με καινούργιο προπονητή και τις αλλαγές στο ρόστερ να είναι πολλές. Η Αμέρικα κατέκτησε το περσινό Απερτούρα και με νέο προπονητή στοχεύει σε μια ανάλογη πορεία. Αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα στην προετοιμασία της λόγω τραυματισμών και απουσιών πολλών διεθνών. Για κόντρα προσφέρεται το συγκεκριμένο ζευγάρι, καθώς η ποιότητα της Αμέρικα αντισταθμίζεται από τα εμπόδια που συνάντησε κατά την προετοιμασία της.

433. ΤΖΟΥΝΙΟΡ – ΚΟΡΤΟΥΛΟΥΑ

Πονηρό ματς, δεν είναι για τόσο χαμηλά ο άσος, πάμε στο επόμενο.

434. ΟΥΝ. ΤΣΙΛΕ – ΑΝΤΟΦΑΓΑΣΤΑ

Κακή χρονιά πέρυσι για την Τσίλε, φέτος θέλει να διορθώσει τα κακώς κείμενα, γι’ αυτό και έκανε καλές μεταγραφές από τις οποίες φαίνεται ότι βγήκε ενισχυμένη. Η Αντοφαγκάστα έκανε καλές κινήσεις και με το γνωστό της στυλ (καλή άμυνα και καλές αντεπιθέσεις) θα προσπαθήσει να σώσει τη χρονιά και να κάνει ότι καλύτερο μπορεί. Λόγω της τακτικής που ακολουθεί ο προπονητής Γκέδε έχει 5-2-2 εκτός έδρας, αναμένουμε και φέτος καλή εκτός έδρας παρουσία. Θέλουμε πρώτα να δούμε την Τσίλε να αλλάζει και να γίνεται πάλι η ομάδα που ξέραμε και μετά να την εμπιστευτούμε σε τόσο μεγάλαlines(-1,5) με ομάδες που ξέρουν να παίζουν εκτός έδρας.

435. ΛΑΝΟΥΣ - ΝΤΕΦΕΝΣΑ ΧΟΥΣΤΙΣΙΑ

Έξι παιχνίδια χωρίς ήττα συμπλήρωσε η Λανούς (3-3-0), εντός έδρας έχει δυο συνεχόμενες νίκες και μετράει συνολικά 3-3-2. Η Ντεφένσα κατάφερε να πετύχει μόλις την τρίτη νίκη της μέσα στη χρονιά και μακριά από το γήπεδό της έχει απολογισμό 1-4-4. Καλή στιγμή για τη Λανούς ώστε να πάρει ακόμα ένα τρίποντο, στο 1,75 βρίσκουμε τον άσσο στον Stoiximan .

436. ΒΑΝΚΟΥΒΕΡ - ΣΑΝ ΧΟΣΕ

NoBet.

437. ΤΖΑΜΑΪΚΑ – ΜΕΞΙΚΟ

Oμεγάλος τελικός τουGoldCupανάμεσα στην πολύπειρη ομάδα του Ερέρα, το Μεξικό των 6 κατακτήσεων, και την πρωτάρα Τζαμάικα που πάντως κατάφερε να αποκλείσει το μεγάλο φαβορί και διοργανώτρια ΗΠΑ. Το Μεξικό πήρε πολλά σφυρίγματα στον ημιτελικό, διαθέτει μπαρουτοκαπνισμένους παίκτες από τέτοια ματς και όσο και αν δεν είμαστε μαζί του το 1,88 για νίκη στα 90 λεπτά της αναμέτρησης στον Stoiximan παραείναι προκλητικό. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

439. ΜΠΕΛΓΡΑΝΟ - ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ

Από δυο σερί νίκες έρχεται η Μπελγράνο (6-0-3 εντός), η οποία δείχνει να συνέρχεται, αντιμετωπίζει τώρα την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος Μπόκα (4-3-1 εκτός), που συμπλήρωσε τρεις συνεχόμενες νίκες. Αμφίρροπη αναμέτρηση, προχωράμε παρακάτω.

440. ΝΤΕΠ. ΚΟΥΚΟΥΤΑ – ΠΑΤΡΙΟΤΑΣ

Κάκιστη η Κουκούτα στα πρώτα δύο ματς της, έχασε εύκολα με 0-2 από τη Τζούνιορ στην πρεμιέρα και με 0-5 από την Σαντα Φε την προηγούμενη αγωνιστική. Το παιχνίδι με την Πατριότας είναι το πρώτο της εντός έδρας (2-5-3 πέρυσι) και ελπίζει σε κάτι καλύτερο, αλλά αν δεν αλλάξει πλήρως εικόνα δεν θα μπορέσει να κερδίσει. Η Πατριότας κέρδισε στην πρεμιέρα με 2-0 εκτός έδρας την Ενβιγκάδο και είχε ρεπό την προηγούμενη εβδομάδα. Το χρησιμοποίησε για να δούλεψε ο κόουτς Ριβέρα. Το +0,25 των φιλοξενούμενων στο 1,725 μπορεί να αποτελέσει επιλογή.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ