ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία Κουπονιού Κυριακής

Ακτινογραφία Κουπονιού Κυριακής

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Κυριακής (19/7). Πηγή: Betblog.gr.

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Κυριακής.

274. ΜΑΤΣΟΥΜΟΤΟ ΓΙΑΜ. – ΚΑΣΙΜΑ

Δέχτηκε εξευτελιστική ήττα από την Χιροσίμα εκτός έδρας με 0-6 για τη Ματσουμότο Γιαμάτα (3-0-7 εντός). Με δύο ήττες έχει αρχίσει στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος. Συνολικά έχει επτά συνεχόμενες ήττες. Η Κασίμα (5-2-3 εκτός έδρας) έρχεται από το λευκό 0-0 με τη Σιμίζου, μετά το φοβερό 3-2 επί της Νιιγκάτα με δύο γκολ στις καθυστερήσεις. Έπαιξε πολύ καλύτερα από τη Σιμίζου και άξιζε τους τρεις βαθμούς. Δίνουμε τον πρώτο λόγο στους φιλοξενούμενους αλλά στο 1,60 του διπλού δεν βρίσκουμε αξία.

275. ΣΙΜΙΖΟΥ – ΝΑΓΚΟΓΙΑ

Από τη λευκή ισοπαλία με την Κασίμα έρχεται η Σιμίζου (2-2-5 εντός), που δεν της άξιζε ο βαθμός, καθώς η αντίπαλος της άσκησε μεγάλη πίεση. Η Ναγκόγια (2-1-6 εκτός) κέρδισε τη Γκάμπα Οσάκα με 3-2 στο σπίτι της με ολική ανατροπή από 0-2 σε 3-2 στο δεύτερο ημίχρονο. Ήταν αρκετά καλύτερη και δίκαια πήρε το τρίποντο. Οριακό φαβορί το διπλό, αν ήταν οριακό αουτσάιντερ θα σκεφτόμασταν κάποιο ποντάρισμα.

276. ΓΚΑΜΠΑ ΟΣΑΚΑ – ΓΙΟΚΟΧΑΜΑ ΜAΡΙΝΟΣ

Δίκαιη εκτός έδρας ήττα με 2-3 από τη Ναγκόγια για τη Γκάμπα (5-4-0 στο σπίτι της), παρότι βρέθηκε μπροστά στο σκορ με 0-2. Η Γιοκοχάμα Μαρίνος (3-3-2 εκτός έδρας) έχασε με 0-1 από την Κασίβα, είχε την κατοχή στον αγώνα αλλά η αντίπαλος της έπαιξε πιο έξυπνα και δίκαια κέρδισε. Στο 1,85 ο άσος έχει αξία.

277. ΚΑΣΙΒΑ – ΚΑΒΑΣΑΚΙ

Νίκη με 1-0 εκτός έδρας επί της Γιοκοχάμα για την Κασίβα (1-4-4 εντός έδρας), το τρίποντο ήρθε με έξυπνο τρόπο και όχι με επιθετικό ποδόσφαιρο. Η Καβασάκι (4-2-3 εκτός έδρας) έρχεται από την ισοπαλία με 1-1 επί της Τόσου, δίκαιη η ισοπαλία καθώς καμία ομάδα δεν άξιζε κάτι το παραπάνω. Κομμένο στη μέση το σετ, δεν θα διαφωνήσουμε. Πάσο.

278. ΝΙΙΓΚΑΤΑ – ΤΟΣΟΥ

Εκτός έδρας ήττα με 1-3 για τη Νιιγκάτα (1-4-4 στο σπίτι της), δεν άξιζε τίποτα παραπάνω. Αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη ήττα της και ο προβληματισμός στους ανθρώπου της ομάδα είναι φανερός και άκρως λογικός. Η Τόσου (3-1-5 εκτός) έμεινε στο δίκαιο 1-1 με την Καβασάκι, δεν άξιζε καμία ομάδα το τρίποντο. Το +0,25 της Τόσου στο 1,90 βρίσκουμε λάθος, στοlevelballπιστεύουμε ότι είναι το σωστόline.

279. ΟΥΡΑΒΑ – ΧΙΡΟΣΙΜΑ

Λεύκη εκτός έδρας ισοπαλία για την Ουράβα (9-0-0 εντός έδρας!) με τη Μοντέγιο. Ήταν καλύτερη η Ουράβα και είχε τις ευκαιρίες για να σκοράρει, αλλά δεν τα κατάφερε. Η Χιροσίμα (6-3-1 εκτός έδρας) διέλυσε τη Ματσουμότο με 6-0 και συμπλήρωσε δύο νίκες στις δύο πρώτες αγωνιστικές της δεύτερης φάσης. Και οι δύο ομάδες είναι αρκετά καλές, δεν μπορούμε να βρούμε αξία στο συγκεκριμένο ζευγάρι.

280. ΣΕΝΤΑΪ – ΒΙΣΣΕΛ ΚΟΜΠΕ

Λευκή ισοπαλία με 0-0 με την Κόφου για τη Σεντάι (4-1-5 εντός έδρας), δίκαια ισοπαλία δεν άξιζε κάτι παραπάνω καμία ομάδα. Η Βίσελ Κόμπε έφερε επίσης ισοπαλία (1-1) με την Σόναν. Δεν μπορούμε να βγάλουμε άκρη στο συγκεκριμένο ματς, πάμε στο επόμενο.

281. ΣΟΝΑΝ ΒΕΝΤ. – ΚΟΦΟΥ

Η Σόναν (3-3-4 εντός) έμεινε στο 1-1 με την Κόμπε, δίκαια ισοπαλία για τις δύο ομάδες. Η Κόφου (4-0-6 εκτός) στο 0-0 με τη Σεντάι. Δεν χωρίζουν πολλά τις δύο ομάδες, οι αποδόσεις έπρεπε να είναι πιο μοιρασμένες, αλλά δεν έχουμε επαρκή άποψη για να ποντάρουμε. Πάσο ή κόντρα.

282. ΤΟΚΥΟ – ΜΟΝΤΕΝΤΙΟ ΓΙΑΜ.

Νίκη με 3-1 επί της Νιιγκάτα για την Τόκυο ((5-1-3 εντός έδρας). Δίκαιη νίκη, καθώς η ομάδα της πρωτεύουσας ήταν αρκετά καλύτερη και άξιζε τους τρεις βαθμούς. Η Μοντέντιο Γιαμαγκάτα (0-4-5 εκτός έδρας) έμεινε στο 0-0 με την Ουράβα. Καλύτερη η Ουράβα, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει. Ανώτερη ομάδα από την Γιαμαγκάτα η Τόκυο, στο 1,75 ο άσος, κρίνεται δίκαιος.

283. ΖΕΝΙΤ – ΝΤΙΝΑΜΟ ΜΟΣΧΑΣ

Η Ζενίτ πέρσι κατέκτησε δια περιπάτου το πρωτάθλημα Ρωσίας και μπαίνοντας φουριόζα στη σεζόν, πήρε και το Σούπερ Καπ, επικρατώντας στα πέναλτι της Λοκομοτίβ Μόσχας. Ενισχύθηκε με την απόκτηση των Τζιούμπα και Γιουσούποφ, ενώ αποχώρησαν μόνο οι Αρσάβιν και Τίμοστσουκ, που πλέον δεν μπορούσαν να ανταποκριθούν στις υψηλές απαιτήσεις του συλλόγου. Πρόβλημα προέκυψε με το νόμο περί μείωσης των ξένων, με τον Αντρέ Βίλας Μπόας να ψάχνεται, αφού βασίζεται κυρίως σε λεγεωνάριους και τις φήμες να οργιάζουν για αποχώρηση του Βίτσελ και του Γκαράι. Σοκ στην Ντιναμό μετά τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Τσερτσέσοφ μόλις έξι ημέρες πριν την έναρξη της σεζόν. Αντικαταστάτης του ο Αντρέι Κομπέλεφ, που ήρθε ως αθλητικός διευθυντής. Επέστρεψε στην ομάδα ο Ντενίσοφ μετά την περσινή σεζόν, όπου ήταν εκτός πλάνων, αποχώρησαν οι Κουράνι και Γιουσούποφ. Έχασε τη συμμετοχή στο Γιουρόπα Λιγκ λόγω μη τήρησης τουfinancialfairplay. Δύσκολα θα σπάσει ο άσος, μιας και η Ζενίτ υπερέχει σε όλα τα επίπεδα της –γεμάτης προβλήματα- Ντιναμό, αλλά η απόδοση του δε μας ελκύει.

284. ΟΝΤΕΝΣΕ – ΧΟΜΠΡΟ

Μετά την περσινή μέτρια πορεία της, η Οντένσε ελπίζει πως φέτος -με τον Κεντ Νίλσεν στον πάγκο- θα καταφέρει να επιστρέψει στις επιτυχίες, ωστόσο μάλλον θα χρειαστεί χρόνο για να συμβεί αυτό, ενώ το δυνατό σημείο της ομάδας αναμένεται να είναι και φέτος η άμυνα. Να επαναλάβει την περσινή εξαιρετική της πορεία θέλει η Χόμπρο, αλλά τα πράγματα αναμένονται πιο δύσκολα για αυτήν φέτος, καθώς δε θα έχει το στοιχείο του αιφνιδιασμού. Δύσκολα θα αλλάξει η περσινή τακτική των αντεπιθέσεων, με το Γιόνας Νταλ να έχει ως κύριο μέλημα τη διατήρηση του μηδέν στην άμυνα, μιας και έχασε τον περσινό πρώτο του σκόρερ, Χβίλσομ και τον κορυφαίο του παίκτη, Τόμσεν. Ως επί το πλείστον, το ρόστερ αποτελείται και φέτος από αρκετούς ημι-επαγγελματίες ποδοσφαιριστές. Φαβορί δίνεται η Οντένσε στην πρεμιέρα, αλλά πιο ασφαλής επιλογή φαντάζει τοunder2,5.

]285. ΚΟΥΑΝΓΚΤΣΟΟΥ Ρ&Φ – ΣΑΝΤΟΝΓΚ ΛΟΥΝΕΓΚ

Η Κουανγκτσόου Ρ&Φ (2-3-4 εντός) έφερε 2-2 με τη Γκουιτζού Ρενέ, δεν ήταν καλύτερη και πήρε αυτό που της άξιζε. Ήταν μπροστά στο 76’ με 2-1 με ανατροπή, αλλά στο 88’ δέχτηκε την ισοφάριση. 1-1-4 στα τελευταία για την μετριότατη Κουανγκτσόου. Η Σαντόνγκ Λουνένγκ (5-3-1 εκτός) έμεινε στο 2-2 με την ουραγό Σενξίν. Μεγάλη έκπληξη, καθώς όλοι περιμέναμε να καθαρίσει εύκολα τη νίκη, πλέον έμεινε τέσσερις πόντους από την κορυφή. Καλύτερη ομάδα η Σαντόνγκ, αλλά στο τελευταίο ματς της με τη Σενξίν μας προβλημάτισε αρκετά, πάμε στο επόμενο.

286. ΤΙΑΝΤΖΙΝ ΤΕΝΤΑ – ΓΚΟΥΙΤΖΟΥ ΡΕΝΕ

Η Τιαντζίν Τέντα (2-4-2 εντός έδρας) έχασε με 1-2 εκτός έδρας από την πρωτοπόρο Σανγκάη ΣΙΠΓ. Η Τέντα είναι η πλέον ντεφορμέ ομάδα (0-2-4 στα τελευταία) και ψάχνει να βρει τον εαυτό της εδώ και εβδομάδες. Η Γκουιτζού Ρενέ (1-3-6 εκτός) ήταν σε παρόμοια κατάσταση με την Τιαντζίν αλλά με την αλλαγή προπονητή έχει αλλάξει, κέρδισε με 5-2 τη Σενξίν και έφερε ισοπαλία με 2-2 με την Ρ&Φ. Πολύ σημαντικό ματς και για τις δύο ομάδες, η Ρενέ είναι ελαφρώς σε καλύτερη κατάσταση και αν η γραμμή στην Ασία ήταν στο +0,5 θα κάναμε κάποιο ποντάρισμα, τώρα το αφήνουμε.

287. ΤΣΟΝΓΚΙΝΓΚ ΛΙΦΑΝ – ΣΑΝΓΚΑΗ ΣΕΝΧΟΥΑ

Η Τσονγκίνγκ Λιφάν (2-2-4 εντός έδρας) κέρδισε με 1-3 εκτός τη Χανγκτσόου, πραγματοποιώντας καλή εμφάνιση. Η Σενχούα (1-2-6 εκτός έδρας) κέρδισε με 3-1 τη Γκουοάν, έκανε πολύ καλή εμφάνιση και έδειξε πόσο φορμαρισμένη είναι (3-2-1 στα τελευταία). Στο 1,80 το 0:0 της Σενχούα, αν είχε καλύτερη εκτός έδρας παρουσία θα πηγαίναμε μαζί της.

288. ΒΑΣΙΛΕΙΑ – ΒΑΝΤΟΥΖ

Ένα από το πιο εύκολα παιχνίδια της σεζόν (στα χαρτιά) δίνει στην πρεμιέρα της η νέα Βασιλεία με τον Φίσερ στον πάγκο. Δείχνει συνειδητοποιημένος ο νέος προπονητής και ξέρει τι ζητάει από τον κάθε παίκτη του. Δύσκολη η έναρξη του πρωταθλήματος για την ομάδα του Λιχνεστάιν, κάθε πρεμιέρα είναι δύσκολη αλλά πρεμιέρα στο Σεντ Γιάκομπ Παρκ είναι ακόμη πιο δύσκολη. Στα τελευταία της φιλικά έδειξε έτοιμη η Βασιλεία, στο -1,5 τοlineδείχνει δίκαιο.

Πάμε στοίχημα LIVE

289. ΤΟΥΝ – ΓΚΡΑΣΧΟΠΕΡΣ

Πρεμιέρα στη δυνατή της έδρα για την Τουν του νέου προπονητή Σφόρτσα. Το συνθετικό χορτάρι αναμένεται να αποτελέσει και φέτος δύναμη της (10-6-2 πέρυσι εντός έδρας). Η Γκρασχόπερς δεν είναι ακόμα εντελών έτοιμη, χρειάζεται αρκετή δουλειά για να δείξει το πραγματικό της πρόσωπο, ειδικά στην άμυνα. Στο -0,25 η γραμμή για τους γηπεδούχους, δείχνει καλή επιλογή.

290. ΓΙΑΝΓΚΣΟΥ Σ. – ΤΣΑΝΓΚΤΣΟΥΝ ΓΙΑΤΑΙ

Η Γιανγκσού (5-2-2 στο σπίτι της) έχασε με 1-2 εκτός έδρας από τη Σιγιαζουάνγκ και δείχνει να μην βρίσκεται και στην καλύτερη κατάσταση (2-0-4 στα έξι πιο πρόσφατα). Η Τσανγκτσούν (2-4-3 εκτός) έρχεται από την εύκολη νίκη με 2-1 επί της Λιαόνινγκ και δείχνει να συνέρχεται από ένα μίνι ντεφορμάρισμα. Η δυνατή έδρα της Γιανγκσού μας απαγορεύει να σκεφτούμε κάποιο ποντάρισμα στην Γιατάι που δείχνει να οδεύει προς περίοδο φορμαρίσματος.

291. ΣΑΝΓΚΑΗ ΣΕΝΞΙΝ – ΣΙΓΙΑΖΟΥΑΝΓΚ

Ισοπαλία με 2-2 εκτός έδρας με τη Λουνένγκ για τη Σενξίν. Μεγάλη επιτυχία για τα κυβικά της ουραγού, αλλά πρέπει να έχει και συνέχεια για να αποκτήσει κάποιες –ελάχιστες- ελπίδες παραμονής. Έσπασε το ρεκόρ των οκτώ συνεχόμενων ισοπαλιών η Σιγιαζουάνγκ και κέρδισε με 2-1 τη Γιανκσού. Ανώτερη ομάδα η φιλοξενούμενη, της δίνουμε τον πρώτο λόγο, στο 1,80 το 2DNB.

292. ΧΕΝΑΝ ΤΖΙΑΝΙΕ – ΧΑΝΓΚΤΣΟΟΥ ΓΚΡΙΝ.

Δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία με 1-1 για τη Χενάν (3-2-1 στα έξι πιο πρόσφατα), αυτή τη φορά με την Εβεργκράντε. Η Χανγκτσόου (2-0-4 στα τελευταία) έχασε με 1-3 από τη Λιφάν και συνεχίζει την κατρακύλα. Ο άσος του 1,60 δεν μας λέει τίποτα.No bet.

293. ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ – ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ

Στη μέση της προετοιμασία τους και οι δύο ομάδες. 1-1 στο φιλικό με τη Σουόνσι για τη Γκλάντμπαχ, δεν έπαιξε καλά και αυτό προβλημάτισε τον προπονητή Φαβρ, που είναι ο υπεύθυνος για την περσινή φοβερή πορεία. Η Ρεν έχει δείξει καλύτερη εικόνα στα φιλικά της, αλλά λείπει ο φοβερός πέρυσι εξτρέμ Ν’ Τεπ. Ο άσος του 1,80 δεν είναι τίποτα το τρομερό, πάμε παρακάτω.

294. ΝΟΡΚΕΠΙΝΓΚ – ΓΚΕΤΕΜΠΟΡΓΚ

Η εντυπωσιακή σεζόν συνεχίζεται για τη Νόρκεπινγκ (6-1-1 εντός), που έμεινε όρθια στο «Ούλεβι» με αντίπαλο την Γκέτεμποργκ, παίρνοντας το βαθμό της ισοπαλίας (0-0) και έτσι διατηρήθηκε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας και στο -4 από την κορυφή, συμπληρώνοντας έντεκα συνεχόμενα ματς δίχως ήττα (8-3-0). Η Γκέτεμποργκ (5-2-0 εκτός) είναι η μοναδική ομάδα χωρίς ήττα μακριά από το γήπεδο της και συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα μετά το φινάλε του πρώτου γύρου. Μεσοβδόμαδα πήρε ισοπαλία 0-0 στην Πολωνία κόντρα στη Σλασκ για το δεύτερο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, αποκτώντας ένα μικρό προβάδισμα πρόκρισης. Μας ξενίζει το γεγονός πως οι πρωτοπόροι δίνονται αουτσάιντερ, αλλά δε γίνεται να τους στηρίξουμε κόντρα σε μία εξαιρετική ομάδα και εν μέσω κρίσιμων ευρωπαϊκών αγώνων.

295. ΚΟΡΟΝΑ ΚΙΕΛΤΣΕ – ΓΙΑΓΚΕΛΟΝΙΑ

Κακή η περσινή σεζόν για την Κορόνα, αφού κανείς δεν έμεινε ευχαριστημένος με την 11θέση που κατέλαβε η ομάδα και έτσι ο Ταρασίεβιτς απομακρύνθηκε από την τεχνική ηγεσία του συλλόγου, με το νεαρό αλλά όχι και άπειρο Μάρτσιν Μπροσζ να τον αντικαθιστά. Το ρόστερ αποδυναμώθηκε αισθητά συγκριτικά με πέρσι, καθώς δεν αναπληρώθηκαν οι απώλειες βασικών παικτών, σημαντικότερους τον τερματοφύλακα Τσερνιάουσκας και το μέσο Κίελμπ. Πολύ κοντά στον τίτλο έφτασε η Γιαγκελόνια, αλλά τελικά τερμάτισε στη διόλου ευκαταφρόνητη τρίτη θέση. Μεσοβδόμαδα έμεινε στο 0-0 με την Ομόνοια για το Γιουρόπα Λιγκ και ο Πρόμπιερζ αναμένεται να προβεί σε αρκετές αλλαγές εν όψει της ρεβάνς στην Κύπρο. Στοιχηματικά δε βγαίνει άκρη, μιας και η Κορόνα έχει νέο τεχνικό και περιμένουμε να αλλάξει πράγματα στην ομάδα, ενώ η Γιαγκελόνια θα αγωνιστεί με αρκετά νέα πρόσωπα.

296. ΑΤΛ. ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ – ΣΑΠΕΚΟΕΝΣΕ

Σε περίοδο παρατεταμένου ντεφορμαρίσματος η Ατλ. Παραναένσε που έρχεται από τρεις απανωτές ήττες και κέρδισε μόλις μια φορά στις επτά τελευταίες αγωνιστικές (1-1-5). Στο γήπεδο της πάντως παρουσιάζεται μεταμορφωμένη (5-1-1), κάτι που δεν ισχύει για την Σαπεκοένσε η οποία εκτός έδρας γνώρισε 5/6 ήττες (1-0-5). Οριακό αποδεκτός ο άσος στο 1,95 τουStoiximan, αξία προκύπτει στην αγορά των σκόρερ αφού ο Βάλτερ είναι τραυματίας και τη θέση του στην κορυφή της επίθεσης κατά πάσα πιθανότητα θα πάρει ο Ιτάλο που πληρώνει 4,15 στον Stoiximan για να σκοράρειanytime. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

297. ΣΕΝ ΓΚΑΛΕΝ – ΛΟΥΓΚΑΝΟ

Πιο έμπειρη και πιο έτοιμη ομάδα η Σεν Γκάλεν, έχει καλή έδρα (8-6-4 πέρυσι) και θέλει να την εκμεταλλευτεί στο έπακρο και φέτος. Η Λουγκάνο του Ζέμαν χρειάζεται πολλή δουλειά ακόμη, ώστε να καταφέρει να παίξει το παιχνίδι που θέλει ο Τσέχος τεχνικός, δηλαδή επίθεση και πάλι επίθεση. Πιστεύουμε ότι θα παίξει όπως πρέπει η Σεν Γκάλεν και θα κερδίσει, στο 1,875 ο άσος αποτελεί επιλογή.

299. Μ. ΣΑΡΑΝΣΚ – ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΜΟΣΧΑΣ

Με όπλο την έδρα κατάφερε να παραμείνει στην κατηγορία η Μορντόβια πέρσι, αλλά φέτος θα έχει δυσκολότερο έργο, καθώς αποχώρησε για την Ανζί ο τεχνικός Γιούρι Σέμιν, ενώ έχασε και πέντε βασικούς παίκτες της, αναπληρώνοντας ουσιαστικά μόνο τους τρεις. Η Λοκομοτίβ έχασε στα πέναλτι από τη Ζενίτ για το Σούπερ Καπ και μπαίνει στη σεζόν με στόχο την έξοδο στην Ευρώπη όπως τόνισε ο τεχνικός των πρωτευουσιάνων Τσερεφτσένκο, που διατήρησε τη θέση του στον πάγκο της ομάδας. Τραγική –για τα δεδομένα της- η περσινή σεζόν, όμως η κατάκτηση του κυπέλλου άφησε με το χαμόγελο στα χείλη τους οπαδούς του συλλόγου. Πιο αδύναμη περιμένουμε φέτος τη Μορντόβια, αλλά πέρσι έκανε πολλές ζημιές στην έδρα της. Η λογική λέει πως η Λοκομοτίβ θα ξεκινήσει με το δεξί τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα, αλλά δεν αναμένεται να το κάνει εύκολα.

303. ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ – ΜΑΛΑΓΑ

Ομάδα της Β’ κατηγορίας είναι η Φράιμπουργκ από πέρυσι και έγιναν αρκετές αλλαγές στην ομάδα. Αυτό λογικά θα την επηρεάσει στην αρχή της σεζόν, κάτι που φαίνεται από τις μέτριες εμφανίσεις της στα φιλικά μέχρι τώρα. Στην αρχή της προετοιμασίας της η Μάλαγα, έγιναν αλλαγές στην ομάδα και θα χρειαστεί χρόνο. Δεν βγάζουμε άκρη, πάμε παρακάτω.

305. ΧΕΛΣΙΝΓΚΜΠΟΡΓΚ – ΑΪΚ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ

Απαράδεκτη η εμφάνιση της Χέλσινγκμποργκ (4-1-2 εντός) με αντίπαλο την Τζουργκράντεν πριν από μία εβδομάδα, όπου η ήττα με 0-1 την κολακεύει, μιας και δημιούργησε μόλις μία τελική στα αντίπαλα καρέ, παραμένοντας έτσι στη μέση της βαθμολογίας με μόλις μία νίκη εδώ και πέντε ματς (1-1-3). Η ΑΪΚ (0-5-2 εκτός) κέρδισε μόνο… με 2-0 τη Σιράκ την Πέμπτη για το Γιουρόπα Λιγκ, χάνοντας αρκετές ευκαιρίες για να διευρύνει το προβάδισμα της. Στο πρωτάθλημα επικράτησε με 4-1 της Σούντσβαλ και συνέχισε την ανοδική της πορεία, παραμένοντας αήττητη εδώ και έξι αγώνες (3-3-0). Πολύ κακή φέτος η Χέλσινγκμποργκ, αλλά η ΑΪΚ εκτός έδρας χάνεται, ενώ έχει και ευρωπαϊκό παιχνίδι την Πέμπτη. Προτιμότερο είναι να περιμένουμε την ενδεκάδα των φιλοξενούμενων και να έχουμε μία εικόνα από το ματς, προκειμένου να ασχοληθούμε με το διπλό.

306. ΒΑΑΣΑ – ΡΟΒΑΝΙΕΜΙ

Έχουμε ξεπεράσει το μισό του πρωταθλήματος στη Φινλανδία και είναι ξεκάθαρο πως η Ροβανιέμι θα παλέψει στα ίσια για τον τίτλο. Στο -1 από την πρωτοπόρο Ελσίνκι έχοντας όμως δύο ματς λιγότερα, επίσης είναι εννέα ματς αήττητη (6-3-0) αλλά και καλύτερη εκτός έδρας ομάδα της χώρας (5-2-2). Απεναντίας η Βάασα είναι ουραγός και στο -6 από την σωτηρία ούσα η χειρότερη εντός έδρας ομάδα της κατηγορίας με ρεκόρ 2-2-4. Μοναδικό αρνητικό για τους φιλοξενούμενους η κάκιστη παράδοση που τους θέλει να μην κερδίζουν στο συγκεκριμένο γήπεδο από το 2000 και μετά (0-1-9). Ελαφρύ προβάδισμα στο ασιατικό διπλό -0,25 στο 2,025 της Bet365, αξίζει το ρίσκο και η νίκη της με ένα γκολ διαφορά (3,90/ Stoiximan ), άλλωστε όλες οι εκτός έδρας νίκες της (5/5) ήρθαν με ένα γκολ διαφορά. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

307. ΚΟΥΟΠΙΟ – ΙΝΤΕΡ ΤΟΥΡΚΟΥ

Δεύτερη συνεχόμενη ήττα για την Κουόπιο (3-2-2 εντός) το εκτός έδρας 1-0 από την Ίλβες, σε αγώνα με ελάχιστες φάσεις. Παραμένει στη μέση της βαθμολογίας και φαίνεται πως ξεμένει νωρίς από στόχους, καθώς απέχει πολύ τόσο από την τελευταία θέση, όσο και από την πρώτη τριάδα. Ακόμα ένα καλό ματς για την Ίντερ Τούρκου (1-4-4 εκτός) με αντίπαλο τη Μάριενχαμ, ωστόσο έμεινε στο 1-1 δεχόμενη την ισοφάριση λίγο πριν τη λήξη του αγώνα, φτάνοντας έτσι τα έξι διαδοχικά ματς δίχως ήττα (3-3-0). Είναι καλύτερη ομάδα η Ίντερ και σε μοιρασμένο σετ θα τη στηρίξουμε, επιλέγοντας το διπλόDNB.

308. ΛΑΧΤΙ – ΙΛΒ

Ταπεινωτική ήττα με σκορ 5-0 γνώρισε μεσοβδόμαδα η Λάχτι (3-4-2 εντός) για το Γιουρόπα Λιγκ από την Έλφσμποργκ και είδε τις ελπίδες της για πρόκριση να εξανεμίζονται. Στο τελευταίο της παιχνίδι για το πρωτάθλημα επικράτησε με 1-0 της Σεϊναγιόεν, τερματίζοντας έτσι ένα σερί δίχως τεσσάρων αγώνων νίκη (0-2-2). Από σπουδαία νίκη επί της Κουόπιο προέρχεται η Ίλβες (1-1-7 εκτός), που επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα μετά από τέσσερα ματς. Σαφώς καλύτερη ομάδα οι γηπεδούχοι, αλλά δε θα τους εμπιστευθούμε σε τόσο χαμηλές αποδόσεις.

309. ΜΑΡΙΕΧΑΜΝ – ΓΙΑΡΟ

Πέμπτη συνεχόμενη ισοπαλία και έκτο ματς δίχως νίκη για τη Μάριενχαμ (3-4-2 εντός) το 1-1 στο Τούρκου με αντίπαλο την Ίντερ, μένοντας έτσι στο κυνήγι της πρώτης τριάδας. Δεύτερη σερί νίκη για τη Γιάρο (2-1-4 εκτός) κόντρα στη Βάασα με σκορ 2-1, βγάζοντας χαρακτήρα εντός αγωνιστικού χώρου και γυρνώντας το παιχνίδι με γκολ στις καθυστερήσεις, καταφέρνοντας να αποσπαστεί με τέσσερις βαθμούς από τη θέση των πλέι-άουτ. Η Μάριενχαμ έχει μία σπουδαία ευκαιρία να επιστρέψει στις νίκες, αλλά δε θα έχει εύκολο έργο κόντρα στη Γιάρο που τελευταία φανερώνει αρκετές επιθετικές αρετές, με το αμφίσκορο να έχει πολλές πιθανότητες επαλήθυεσης.

310. ΣΕΪΝΑΓΙΟΕΝ – ΧΕΛΣΙΝΓΚΦΟΡΣ ΙΦΚ

Μετά τον αποκλεισμό από τη Χαρφναρφιόρντουρ για το Γιουρόπα Λιγκ, η Σεϊναγιόεν (7-0-2 εντός) επέστρεψε στις νίκες για το πρωτάθλημα, επικρατώντας με 1-0 της Κότκα και διατηρώντας την τρίτη θέση στη βαθμολογία. Η Χέλσινγκφορς (2-3-4 εκτός) διεύρυνε το αήττητο σερί της (1-2-0) μετά την ισοπαλία στο τοπικό ντέρμπι κόντρα στην πρωτοπόρο Ελσίνκι, δείχνοντας πως είναι πολύ σκληρό καρύδι, ισοφαρίζοντας λίγο πριν το φινάλε του αγώνα. Ανώτεροι οι γηπεδούχοι, που πλέον στρέφουν την προσοχή τους αποκλειστικά στο πρωτάθλημα, όπου θα επιδιώξουν να καλύψουν το χαμένο έδαφος. Καλή επιλογή ο συνδυασμός του άσου με τοunder3,5, μιας και δύσκολα θα ανοίξει το παιχνίδι.

Πάμε στοίχημα LIVE

312. ΑΑΡΧΟΥΣ – ΜΠΡΟΝΤΜΠΙ

Επιστροφή στην πρώτη κατηγορία έπειτα από δύο χρόνια απουσίας για την Άαρχους, η οποία παρότι νεοφώτιστη έχει υψηλούς στόχους για τη φετινή σεζόν, αφού διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα μπάτζετ τηςSuperligaen. Παρέμεινε ο βασικός κορμός της ομάδας, όπως και ο τεχνικός Μόρτεν Βίεγκχορστ, ενώ ενισχύθηκε εκεί που είχε κενά. Η Μπρόντμπι δεν κατάφερε να φανεί ανταγωνιστική την περσινή περίοδο, παρότι είχε ένα πολύ αξιόλογο ρόστερ. Φέτος ενισχύθηκε ακόμα περισσότερο και έχει πολύ υψηλές προσδοκίες. Η Μπρόντμπι θεωρητικά είναι και πιο έτοιμη από την αντίπαλο της, μιας και μετά την εύκολη πρόκριση επί της Γιουβένες, πέρασε νικηφόρα και από τη Βουλγαρία, επικρατώντας της Μπερόε με 0-1, εξασφαλίζοντας έτσι ένα πολύ σημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση στον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Παρά την αισιοδοξία που επικρατεί στο στρατόπεδο της Άαρχους, η Μπρόντμπι έχει πολύ μεγαλύτερες βλέψεις στη σεζόν και ποιοτικότερο ρόστερ, δείχνοντας ικανή να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις της για το πρωτάθλημα Δανίας. Επιλογή το -0,25 ασιατικό διπλό.

313. ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ – ΛΑΤΣΙΟ

Πιο μπροστά βρίσκεται στην προετοιμασία της η Άντερλεχτ, αφού έχει πιο νωρίς την πρεμιέρα της. Η Λάτσιο είναι στο πρώτο κομμάτι της προετοιμασίας της και φαίνεται ακόμα να ψάχνει τα πατήματα της. Πάσο.

316. ΣΛΑΣΚ ΒΡΟΤΣΛΑΒ – ΛΕΓΚΙΑ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ

Σαφώς πιο ενισχυμένη από την περσινή σεζόν εμφανίζεται η Σλασκ, που προχώρησε σε τέσσερις σημαντικότατες προσθήκες στο ρόστερ της, με κύριο μέλημα τη βελτίωση της άμυνας και στόχο τη δεύτερη διαδοχική έξοδο στα κύπελλα Ευρώπης. Μεσοβδόμαδα αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα με την Γκέτεμποργκ για το δεύτερο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Η Λέγκια δεν κατάφερε να διατηρήσει τα κεκτημένα την περσινή σεζόν, αλλά φέτος ξεκινάει και πάλι ως φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Κακή εμφάνιση στο Σούπερ Καπ κόντρα στη Λεχ, όπου και έχασε με 3-1, ενώ μεσοβδόμαδα παρότι ήταν μέτρια, επικράτησε με 1-0 της Μποτοσάνι για το Γιουρόπα Λιγκ, αποκτώντας προβάδισμα πρόκρισης. Με αρκετές αλλαγές περιμένουμε να αγωνιστούν και οι δύο ομάδες, μιας και ακολουθούν κρίσιμα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Αν έπρεπε πάντως να επιλέξουμε πλευρά, θα πηγαίναμε προς τα αριστερά, καθώς η Λέγκια ξεκίνησε με δύο μέτριες εμφανίσεις τη σεζόν.

317. ΑΣΙΡΙΣΚΑ – ΟΥΤΣΙΚΤΕΝΣ

Μπορεί το μυαλό όλων στην Ασιρίσκα (2-3-2 εντός) να είναι στο πως θα βρει ακόμα 112.000 ευρώ μέχρι το τέλος Αυγούστου για να συνεχίσει να αγωνίζεται στην κατηγορία, όμως η ομάδα τα πηγαίνει περίφημα έως τώρα, με τελευταία νίκη το 0-2 επί της ΓΚΑΪΣ στο φινάλε του πρώτου γύρου. Συνεχίζονται οι αποδεσμεύσεις στο ρόστερ, καθώς κατά τη διάρκεια της διακοπής αποχώρησαν ακόμα τρεις ποδοσφαιριστές. Έκλεισε το πρώτο μισό με εντός έδρας διασυρμό η Ούτσικτενς (1-1-5 εκτός) από τη Λιουνγκσκίλε (0-4), με αποτέλεσμα να χαλάσει κάπως την καλή εικόνα που έφτιαξε. Συνεχίζουν να παλεύουν για την παραμονή τους οι φιλοξενούμενοι και κόντρα στην ανώτερη αλλά με πολλά προβλήματα Ασιρίσκα έχουν μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για να πάρουν ένα θετικό εκτός έδρας αποτέλεσμα. Μόνο προς τα δεξιά μπορούμε να κοιτάξουμε.

322. ΒΕΣΤΜΑΝΑΕΪΑΡ – ΦΙΟΛΝΙΡ

Η Βεστμαναέιαρ (2-1-2 εντός) επέστρεψε στην επικίνδυνη ζώνη μετά την ήττα με ανατροπή από την Ακράνες (3-1), ωστόσο πριν από αυτό το ματς, έτρεχε ένα αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων ανεξαρτήτως διοργάνωσης (3-1-0), συμπεριλαμβανομένης και της πρόκρισης επί της Φίλκιρ (4-0) για το κύπελλο. Την ήττα με σκορ 2-0 γνώρισε από την Μπρέϊνταμπλικ η Φιολνίρ (1-1-3 εκτός) την προηγούμενη αγωνιστική, συμπληρώνοντας έτσι τέσσερις συνεχόμενες ήττες σε πρωτάθλημα και κύπελλο, με αποτέλεσμα να πέσει από την πρώτη πεντάδα. Αδικούνται οι γηπεδούχοι από τις αποδόσεις, μόνο προς τα αριστερά μπορούμε να κοιτάξουμε.

326. ΙΣΠΑΝΙΑU19 – ΡΩΣΙΑU19

Τελικός στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κάτω των 19 χρονών. Οι δύο ομάδες είχαν βρεθεί και στον όμιλο αντιμέτωπες, με τη Ρωσία να κερδίζει με 3-1 την σημερινή της αντίπαλο. Εύκολα προκρίθηκε με νίκη με 4-0 επί της Ελλάδας η Ρωσία, 2-0 κέρδισαν του Γάλλους οι Ισπανοί στον ημιτελικό. Ο τελικός έχει φαβορί, με βάση τις εταιρείες (στο 2,00 ο άσος). Για εμάς είναι πλήρως ισορροπημένος. Η ισοπαλία θα μπορούσε να αποτελέσει επιλογή.

330. ΑΝΖΙ ΜΑΧΑΤΣΚΑΛΑ – ΚΡΙΛΙΑ

Ντέρμπι νεοφώτιστων στη ρωσική Πρέμιερ, με την Κρίλια να κατακτά τον τίτλο στη δεύτερη κατηγορία πέρσι, αφήνοντας δεύτερη την Ανζί. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν πλέον τον πακτωλό χρημάτων για να ξοδέψουν και ο νέος και πολύ αξιόλογος τεχνικός Γιούρι Σέμιν αναμένεται να βγάλει τον καλύτερο εαυτό των παικτών του. Παρά τις σειρήνες έμεινε στο σύλλογο ο πρώτος σκόρερ της περσινής σεζόν Μπολί, ενώ μοναδική απώλεια είναι αυτή του τερματοφύλακα Κερζακόφ, ωστόσο ο σύλλογος ενισχύθηκε με τρεις εξαιρετικές προσθήκες. Συνεχίζει στον πάγκο της Κρίλια ο Βέλγος Βερκότερεν, όμως η ομάδα από το Σοβέτοφ δεν ενισχύθηκε όσο θα έπρεπε, διατηρώντας –πάντως- το βασικό κορμό της. Άσος για την Ανζί, αλλά τον περιμέναμε σε καλύτερη απόδοση.

332. ΣΑΝ ΜΑΡΤΙΝ ΣΧ – ΟΥΡΑΚΑΝ

Δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία με την Εστουδιάντες για τη Σαν Μαρτίν (2-5-0 εντός), μόνο που αυτή τη φορά της στοίχησε τον αποκλεισμό από το κύπελλο, καθώς ηττήθηκε στη διαδικασία των πέναλτι. Για το πρωτάθλημα παραμένει δίχως νίκη εδώ και πέντε ματς (0-4-1). Ικανοποίηση επικρατεί στην Ουρακάν (0-3-5 εκτός) μετά την εντός έδρας ισοπαλία κόντρα στην Ντεφένσα με 0-0, καθώς η αλήθεια είναι πως δεν άξιζε το βαθμό, αλλά με αυτόν τον τρόπο συμπλήρωσε τέσσερα ματς χωρίς ήττα (1-3-0) για το πρωτάθλημα. Δεν υπάρχει λόγος να είναι τόσο ξεκάθαρο φαβορί οι γηπεδούχοι. Σε τέτοιο σετ, θα πάμε με την κόντρα.

333. ΤΙΓΚΡΕ – ΝΙΟΥΕΛΣ ΟΛΝΤ ΜΠΟΪΣ

Από εκτός έδρας ισοπαλία με σκορ 2-2 προέρχεται η Τίγκρε (5-2-0 εντός) με τη Βελέζ, όμως το αποτέλεσμα δεν κρίνεται θετικό, μιας και προηγούταν με 0-2 μέχρι το 87΄. Με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο ξεκίνησε τη θητεία του στον πάγκο της Νιούελς (3-1-3 εκτός) ο Μπεράρντι, καθώς η ομάδα του έκανε φύλλο και φτερό τη Ράσινγκ, διαλύοντας τη με 3-0. Σκόραρε στα 5/7 εντός της η Τίγκρε, ενώ η Νιούελς που έδειξε τα επιθετικά της χαρίσματα με τον Μπερνάρντι, δεν αναμένεται να παίξει κλειστά και το αμφίσκορο μπορεί να επαληθευθεί.

335. ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ – ΣΑΝΤΟΣ

Τέλος στο νικηφόρο σερί πέντε αγώνων για την Παλμέιρας (4-2-1 εντός) με το 2-2 στην έδρα στο Ρεσίφε, όπου δέχτηκε την ισοφάριση στις καθυστερήσεις του αγώνα. Μεσοβδόμαδα παρατάχθηκε με πολλές αλλαγές στην έδρα της ΑΣΑ για το κύπελλο, αλλά κατάφερε να πάρει την πρόκριση, κερδίζοντας με 0-1. Εντυπωσιακό το ντεμπούτο του Ντοριβάλ Ζούνιορ στον πάγκο της Σάντος (0-2-5 εκτός), επικρατώντας με 3-0 της Φιγκεϊρένσε, επιστρέφοντας έτσι στις νίκες έπειτα από τέσσερες διαδοχικές ήττες. Ωστόσο τα οικονομικά προβλήματα συνεχίζονται στο σύλλογο, μιας και οι παίκτες είναι απλήρωτοι εδώ και δύο μήνες, ενώ γίνονται υπεράνθρωπες προσπάθειες από τη διοίκηση ώστε να ανανεωθούν τα συμβόλαια ορισμένων παικτών, που λήγουν σε λίγους μήνες. Πολύ καλύτερη ομάδα η Παλμέιρας, η οποία είναι αήττητη εδώ και έξι αγώνες και πηγαίνει με φόρα στο κλάσικο Παουλίστα για να υποδεχθεί μία Σάντος που ξεσπάθωσε την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά τα πολλά προβλήματα παραμένουν. Ξεκάθαρο φαβορί ο άσος (1,85), αλλά λόγω του ότι είναι ντέρμπι θα τον περιμέναμε λίγο ψηλότερα για να μας απασχολήσει πριγκέιμ.

336. ΣΠΟΡΤ ΡΕΣΙΦΕ – ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ

Έφτιαξε για τα καλά το κλίμα στη Σάο Πάολο μετά τις δύο ευρείες και πειστικές νίκες με Βάσκο (0-4) και Κοριτίμπα (3-1). Ταξιδεύει τώρα στο Ρεσίφε για να παίξει με την Σπορτ με την οποία διατηρεί θετικότατη παράδοση τα τελευταία χρόνια (8-1-1). Το «λιοντάρι» πάντως εμφανίζεται αγριεμένο στην «Ιταϊπάβα» (6-1-0), θα στηρίξουμε τους φιλοξενούμενους όμως λόγω απόδοσης αφού λανθασμένα κατά τη γνώμη μας δίνονται ελαφρώς αουτσάιντερ, στο 1,825 η επιλογή του ασιατικού διπλού +0,25 ( Bet365) από τους Young Guns . Με την απουσία του Λουίς Φαμπιάνο (θα αποχωρήσει σύντομα κατά πάσα πιθανότητα), πολλές πρωτοβουλίες στην επίθεση των «τρικολόρ παουλίστας» θα πάρει ξανά ο φορμαρισμένος Πάτο (3 γκολ στα δύο τελευταία ματς), 3,15 απόδοση πληρώνει ο Stoiximan για να σκοράρει και αυτή την αγωνιστική. Εναλλακτικά μπορεί να ψάξει κάποιος την πιθανότητα να σκοράρει και ο Αργεντινός Σεντούριον που επίσης αναμένεται να ξεκινήσει βασικός και η απόδοση του είναι πολύ ελκυστική (5,75/ Stoiximan ). Διαβάστε περισσότερα εδώ .

337. ΦΙΓΚΕΪΡΕΝΣΕ – ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ

Και πάλι τραγική μακριά από το σπίτι της η Φιγκεϊρένσε (3-2-1 εντός), χάνοντας με 3-0 από τη Σάντος, αποτυγχάνοντας να φανεί ανταγωνιστική. Μεσοβδόμαδα πήρε σπουδαία πρόκριση επί της Μποταφόγκο στο θεσμό του κυπέλλου και έτσι επέστρεψαν κάπως τα χαμόγελα στο εσωτερικό της ομάδας. Σε πολύ κακή κατάσταση παραμένει η Κορίτιμπα (0-1-6 εκτός), καθώς έφτασε τα τέσσερα ματς χωρίς νίκη (0-2-2 εκτός) στην έδρα της Σάο Πάολο, όπου πραγματοποίησε ακόμα μία κακή εμφάνιση (3-1), παραμένοντας στη ζώνη του υποβιβασμού. Την πίστη πως θα έρθουν τα θετικά αποτελέσματα και η ηρεμία στο σύλλογο εξέφρασε ο προπονητής Νέι Φράνκο. Καλύτερα πατάνε οι γηπεδούχοι, που πήραν και ψυχολογία από την πρόκριση στο κύπελλο, ωστόσο κουβαλάνε κούραση, σε αντίθεση με την Κορίτιμπα, που προέρχεται από μία εβδομάδα δίχως αγωνιστικές υποχρεώσεις. Ξεκάθαρο φαβορί η Φικγεϊρένσε, με τον άσο να έχει τον πρώτο λόγο.

338. ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ-ΒΑΣΚΟ

Σε τρελή φόρμα η Φλουμινένσε (5-1-0) που μεσοβδόμαδα συμφώνησε με τον Ροναλντίνιο. Στο «Μαρακανά» είναι αήττητη φέτος (5-2-0) και με μόλις μία ήττα στα 24 τελευταία εντός έδρας της (15-8-1). Η Βάσκο σταθερά στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας αφού έρχεται από τρεις διαδοχικές ήττες στις οποίες μάλιστα δεν σκόραρε. Άλλωστε διαθέτει την χειρότερη επίδοση τόσο σε επίθεση όσο και σε άμυνα (5-21 τέρματα). Μπορεί να επαληθευτεί ο άσος που πληρώνει 1,80 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

339. ΝΤΕΠΟΡΤΕΣ ΤΟΛΙΜΑ – ΕΝΒΙΓΚΑΔΟ

Τώρα κάνει πρεμιέρα η Τολίμα, καθώς στην πρώτη αγωνιστική δεν υπήρχε γήπεδο να αγωνιστεί. Γίνονται εργασίες στη φυσική της έδρα και τώρα αγωνίζεται στη Μπογκότα. Για το κύπελλο κέρδισε με 1-2 την Πατριότας και ο κόουτς Γκαμέρο τόνισε ότι η ομάδα είναι σε καλό επίπεδο και δείχνει αισιόδοξος. Κακή στην πρεμιέρα η Ενβιγκάδο, έχασε με 1-2 από την Κορτουλούα και συνεχίζει να προβληματίζει, όπως έκανε και στο τέλος του Απερτούρα. Ο άσος του 1,60 δεν έχει αξία.

340. ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΣΑΝΤΑΝΙ – ΝΤΕΠΟΡ. ΚΑΠΙΑΤΑ

Εντυπωσιακή η Ντεπορτίβο Σαντάνι στην έδρα της Σπορτίβο Λουκένιο, την οποία και διέλυσε με 1-4, με τα δύο τελευταία της γκολ να σημειώνονται στις καθυστερήσεις του αγώνα. Με αυτόν τον τρόπο πανηγύρισε την πρώτη της νίκη για την Κλαουσούρα, βάζοντας τέλος σε ένα σερί έντεκα αγώνων (μαζί με την Απερτούρα) δίχως νίκη. Η Ντεπορτίβο Καπιτάτα επικράτησε με 1-0 της πρωταθλήτριας Σέρο Πορτένιο, πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση και χάνοντας αρκετές ευκαιρίες για να διευρύνει το προβάδισμα της, αλλά ακόμα και έτσι είναι η μοναδική ομάδα που έχει το απόλυτο μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές. Σε μοιρασμένο σετ αποδόσεων, είμαστε αναγκασμένοι να πάμε με τη φούρια των φιλοξενούμενων.

341. ΑΝΤΟΦΑΓΑΣΤΑ – ΙΚΙΚΕ

Πολύ σημαντική νίκη στην έδρα της Σαν Μάρκος πέτυχε η Αντοφαγκάστα με 0-1 και πλέον απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής στον όμιλο, απέχοντας ένα βήμα από την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου, δείχνοντας διαρκή πρόοδο από παιχνίδι σε παιχνίδι. Η Ικίκε πήρε την πρώτη της νίκη στο κύπελλο απέναντι στην Κομπρελόα, της οποίας επικράτησε με 0-1, πραγματοποιώντας την καλύτερη της εμφάνιση μέχρι στιγμής και μπαίνοντας για τα καλά στο κόλπο της πρόκρισης. Είναι καλύτερη ομάδα οι γηπεδούχοι και παρότι πρόκεται για κλάσικο του βορρά, περιμένουμε εύκολα ή δύσκολα να πάρουν τη νίκη, κλειδώνοντας –ουσιαστικά- και την πρωτιά του ομίλου.

Πάμε στοίχημα LIVE

342. ΟΥΝΙΟΝ ΛΑ ΚΑΛΕΡΑ – ΣΑΝ ΛΟΥΙΣ

Η Ουνιόν Λα Καλέρα αναδείχθηκε ισόπαλη την Πέμπτη με τη Σαντιάγκο Γουόντερερς με σκορ 2-2, πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση στο πρώτο μέρος, όταν και προηγήθηκε με 2-0, αλλά στην επανάληψη δεν κατάφερε να κρατήσει το προβάδισμα της, με αποτέλεσμα να ισοφαριστεί τελικά λίγο πριν το τέλος της αναμέτρησης. Μεγάλο διπλό που τη βάζει στο κόλπο της πρόκρισης πήρε η Σαν Λουίς στο ντέρμπι με αντίπαλο την Έβερτον Βίνια Ντελ Μαρ, της οποίας επιβλήθηκε με σκορ 0-1, σε παιχνίδι που ήταν συνολικά καλύτερη και άξιζε τη νίκη. Με καλύτερη ψυχολογία μπαίνουν στο τοπικό ντέρμπι οι φιλοξενούμενοι και αυτός είναι ο μόνος λόγος που στα μάτια μας είναι το φαβορί της αναμέτρησης.

343. ΒΙΚΙΝΓΚΟΥΡ ΡΕΙΚ. – ΚΕΦΛΑΒΙΚ

Τέσσερα ματς δίχως νίκη ανεξαρτήτως διοργάνωσης συμπλήρωσε η Βίκινγκουρ (1-2-2 εντός) με το 0-3 από την ΚΡ και με όλα τα γκολ να σημειώνονται στο πρώτο μέρος. Παραμένει ουραγός η Κέφλαβικ (0-1-4 εκτός), παρότι μετά από τρεις διαδοχικές ήττες κατάφερε να αποσπάσει το βαθμό της ισοπαλίας στην έδρα της Λέικνιρ (1-1). Ιδανική ευκαιρία για τη Βίκινγκουρ να αφήσει πίσω της το κακό σερί και να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη. Άσος στο 1,88 του Stoiximan .

344. ΧΑΦΝΑΡΦΙΟΡΝΤΟΥΡ – ΚΡ ΡΕΪΚΙΑΒΙΚ

Πρόκειται για το ντέρμπι κορυφής, με τη Χαφναρφιόντουρ (3-2-0 εντός) να διαθέτει ένα βαθμό παραπάνω από την ΚΡ (3-1-1 εκτός). Αμφότερες οι ομάδες γνώρισαν εντός έδρας ήττες την Πέμπτη για το Γιουρόπα Λιγκ, η μεν Χαφναρφιόντουρ από την Ίντερ Μπακού με 1-2 και η δε ΚΡ από τη Ρόζενμποργκ με 0-1 και έτσι ελαχιστοποιήθηκαν οι ελπίδες τους για πρόκριση. Δε βγαίνει άκρη με σημείο εν μέσω ευρωπαϊκών υποχρεώσεων. Μοναδική διέξοδος τα γκολ, με τους γηπεδούχους να διαθέτουν την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας και τους φιλοξενούμενους να σκοράρουν στα 4/5 εκτός που έδωσαν έως τώρα.

345. ΣΕΡΟ ΠΟΡΤΕΝΙΟ – ΡΟΥΜΠΙΟ ΝΟΥ

Έπειτα από 18 παιχνίδια με το Ρομπέρτο Τόρες στον πάγκο, η Σέρο Πορτένιο γνώρισε την ήττα με 1-0 στην έδρα της Ντεπορτίβο Καπιτάτα και μπορεί να θεωρεί τον εαυτό της τυχερή που δεν ξέφυγε το σκορ. Ντελίριο ενθουσιασμού στον κόσμο της ομάδας μετά την απόκτηση του κεντρικού αμυντικού Ντιέγκο Λουγκάνο. Η Ρούμπιο Νου δέχθηκε την ισοφάριση στις καθυστερήσεις του αγώνα με τη Σολ Ντε Αμέρικα, με αποτέλεσμα να παραμένει δίχως νίκη στην Κλαουσούρα (έχει δύο ισοπαλίες). Πιθανότατα θα επιστρέψουν στις νίκες οι πρωταθλητές, αλλά η απόδοση του άσου δε μας λέει κάτι.

348. ΤΡΙΝΙΝΤΑΝΤ – ΠΑΝΑΜΑΣ

Με το εντυπωσιακό 4-4 στην τελευταία αγωνιστική με το Μεξικό πήρε την πρώτη θέση στον όμιλο του το Τρινιντάντ. Παρουσίασε θετική εικόνα και ελπίζει και ανάλογη συνέχεια, ο προπονητής Χαρτ δηλώνει ευτυχισμένος μετά την εμφάνιση με το Μεξικό. Με τρείς ισοπαλίες κατέκτησε την Τρίτη θέση ο Παναμάς, χωρίς να δείξει κάτι το τρομερό στους αγώνες του . Ισοδύναμες φαντάζουν οι ομάδες, το +0,25 του Τρινιντάντ αποτελεί επιλογή, δεν καταλαβαίνουμε γιατί η γραμμή δεν είναι στο 0:0.

349. ΚΟΛΟΜΠΟΥΣ – ΣΙΚΑΓΟ

Nobet.

350. ΤΖ. ΝΤΕ ΚΟΡΝΤΟΜΠΑ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΟΥΙΛΑ

Από νίκη με 0-1 στην έδρα της Ντεπορτίβο Κάλι για την πρεμιέρα έρχεται η Τζαγκουάρες. Έκπληξη ήταν το αποτέλεσμα, καθώς η Κάλι είναι καλύτερη ομάδα. Στα χαρτιά η νίκη καταγράφηκε με σκορ 0-3 καθώς οι οπαδοί της Κάλι έκαναν επεισόδια. Η Ουίλα έχασε εύκολα εντός έδρας με 0-2 από την Πατριότας, πραγματοποιώντας άσχημη εμφάνιση. Με βάση τη πρεμιέρα ο άσος του 2,20 είναι καλή επιλογή, αλλά με βάση την παρουσία της στο Απερτούρα το αφήνουμε στην ησυχία του.

351. ΟΥΝΙΟΝ ΕΣΠΑΝ. – ΠΑΛΕΣΤΙΝΟ

Οι δύο ομάδες τέθηκαν αντιμέτωπες την Πέμπτη για την τρίτη αγωνιστική του ομίλου, με την Ουνιόν Εσπανιόλα να επικρατεί με 0-2 της Παλεστίνο και να βάζει φωτιά στο γκρουπ με την πρώτη της νίκη, προσπερνώντας την αντίπαλο της και φτάνοντας έτσι στη δεύτερη θέση. Αήττητοι οι γηπεδούχοι μέχρι στιγμής (1-2-0), με τους φιλοξενούμενους να πηγαίνουν στο τοπικό ντέρμπι του Σαντιάγκο με πεσμένο ηθικό, καθώς μετρούν ρεκόρ 1-0-2 για το κύπελλο, ενώ αν συνυπολογίσουμε και τα παιχνίδια του πρωταθλήματος που ολοκληρώθηκε, μετράει ρεκόρ 1-0-5. Τον πρώτο λόγο έχει η Ουνιόν Εσπανιόλα.

352. ΡΟΖΑΡΙΟ ΣΕΝΤΡΑΛ – ΒΕΛΕΖ ΣΑΡΣΦΙΛΝΤ

Πολύ καλή εμφάνιση για τη Ροζάριο (3-4-0 εντός), η οποία επιβλήθηκε στην έδρα της Αλντοσίβι με σκορ 1-3, κλειδώνοντας ουσιαστικά τη νίκη της από το πρώτο τέταρτο, όπου προηγούταν με 0-2 και επιβεβαίωσε πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση μετά και την πρόκριση επί της Ρίβερ για το κύπελλο. Η Βελέζ (1-2-4 εκτός) βρέθηκε να χάνει με 2-0 από την Τίγκρε την προηγούμενη αγωνιστική, ωστόσο εκμεταλλεύτηκε το γεγονός πως η αντίπαλος της έπαιζε –ουσιαστικά- χωρίς τερματοφύλακα στα τελευταία λεπτά και κατάφερε να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας. Έχει σούπερ ψυχολογία η Ροζάριο και μία χρυσή ευκαιρία να πάει με ακόμα πιο ανεβασμένο ηθικό στο κλάσικο με τη Νιούελς την επόμενη εβδομάδα. Άσος στο 1,80 του Stoiximan .

353. ΚΡΟΥΖΕΙΡΟ-ΑΒΑΪ

Με ομάδες στα μέτρα της παίρνει εκτός έδρας θετικά αποτελέσματα η Αβαΐ (2-1-3), όταν όμως παίζει με τις λεγόμενα δυνατές ομάδες της Βραζιλίας σπάνια κάνει την έκπληξη. Η Κρουζέιρο έχει βρει την ηρεμία της με τον Λουξεμπούργο με τις περισσότερες νίκες της να είναι οριακές. Έχει λογική η επιλογή των YoungGuns για 1 &under3,5 στο 1,97 του Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

354. ΤΖΟΪΝΒΙΛ – ΠΟΝΤΕ ΠΡΕΤΑ

Ουραγός η Ζοϊνβίλ που είναι ομάδα χαμηλής δυναμικότητας, έχει τη δεύτερη χειρότερη επίθεση με έξι γκολ ενώ δεν αξιοποιεί καθόλου τον παράγοντα έδρα αφού μετράει στο γήπεδο της 4/6 ήττες (1-1-4). Η Πόντε Πρέτα από την άλλη προβληματίζει με την απόδοση της στα τέσσερα τελευταία (0-1-3) όπου έμεινε σε όλα άσφαιρη. Επιπλέον πρέπει να συνηθίσει και να προσαρμοστεί στην απώλεια του πολυτιμότερου παίκτη της, Ρενάτο Καζά (5 γκολ). Δύσκολα φαίνεται πως θα χαλάσει το NG & under 3,5, στο 1,83 το επέλεξαν στον Stoiximan οι YoungGuns . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

355. ΟΥΝ. ΤΣΙΛΕ – Ο ΧΙΓΚΙΝΣ

Αναβλήθηκε το εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στη Ρέιντζερς για την Ουνιβερσιτάδ Ντε Τσίλε, η οποία παραμένει στην κορυφή του ομίλου, έχοντας μπει εντυπωσιακά στο θεσμό του κυπέλλου με 2/2 νίκες, με τον τεχνικό της ομάδας Λασάρτε να εκθειάζει σε κάθε ευκαιρία το ρόστερ που έχει στη διάθεση του, αλλά θα έχει αμφίβολους του δύο βασικούς του κεντρικούς αμυντικούς. Μόλις την Τετάρτη πανηγύρισε την πρώτη της νίκη η Ο’ Χίγκινς, επικρατώντας με 2-1 της Κουρίκο Ουνίδο και έτσι ελπίζει και πάλι σε πρόκριση μετά το κακό ξεκίνημα που πραγματοποίησε. Οι φιλοξενούμενοι δέχτηκαν γκολ και στα τρία ματς που έδωσαν μέχρι στιγμής και δε βλέπουμε πως θα κρατήσει ανέπαφη την εστία της κόντρας την πρωτοπόρο του ομίλου Ουνιβερσιτάδ Ντε Τσίλε, η οποία έχει και αυτή τα προβλήματα της στην άμυνα. Μοναδική διέξοδος η ενασχόληση με τα γκολ.

356. ΟΝΣΕ ΚΑΛΝΤΑΣ – ΤΖΟΥΝΙΟΡ

Λευκή ισοπαλία με τη Μεντέγιν εκτός έδρας στην πρεμιέρα για την Όλσε Κάλντας, δεν έπαιξε άσχημα αλλά δεν άξιζε κάτι παραπάνω. Η Τζούνιορ κέρδισε εύκολα με 2-0 τη Κουκούτα στην πρεμιέρα, αλλά το ματς αυτό έχει μεγαλύτερο δείκτη δυσκολίας. Πάσο,

358. ΛΙΜΠΕΡΤΑΔ – ΣΠΟΡΤΙΒΟ ΛΟΥΚΕΝΙΟ

Χωρίς νίκη συνεχίζει η Λιμπερτάδ, που δείχνει να ψάχνεται ακόμα μετά τις πρώτες δύο αγωνιστικές. Στο τελευταίο της παιχνίδι κατάφερε να ισοφαρίσει λίγο πριν τη λήξη κόντρα στην Ολίμπια, παίρνοντας έτσι το βαθμό της ισοπαλίας (1-1). Η μοναδική ομάδα χωρίς βαθμό είναι η Σπορτίβο Λουκένιο, που αδικείται από τα αποτελέσματα της, καθώς έχει αρκετά καλή ομάδα και είναι θέμα χρόνου να πάρει το πρώτο της θετικό αποτέλεσμα. Ήττα με 1-4 από τη Νεπορτίβο Σαντάνι για την προηγούμενη αγωνιστική, ωστόσο άξιζε το βαθμό της ισοπαλίας, αφού πίεζε για την ισοφάριση ως το 90΄, αλλά με δύο αντεπιθέσεις της αντιπάλου είδε το 1-2 να γίνεται 1-4. Ίσως ήρθε η ώρα για τον πρώτο βαθμό της Λουκένιο κόντρα σε μία Λιμπερτάδ που δεν είναι έτοιμη ακόμα.

360. ΑΛΙΑΝΤΖΑ ΠΕΤΡΟΛΕΡΑ – ΤΣΙΚΟ

Πολύ θετική εμφάνιση και νίκη με 2-0 επί της Ουνιανιτόμα για την Αλιάντζα Πετρολέρο. Ο προπονητής Ορτέγκι, δηλώνει ότι η ομάδα του βρίσκεται στο σωστό δρόμο για τις επιτυχείες. Να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό θέλει στο ματς με την Τσίκο. Δεν αγωνίστηκε στην πρεμιέρα, καθώς η Τολίμα δεν είχε γήπεδο διαθέσιμο. Στο κύπελλο είχε χάσει εύκολα με 2-0 από την Κάλι και αν παίξει στον αγώνα με την Αλιάντζα με παρόμοια εμφάνιση δεν θα έχει τύχες. Στο 1,90 ο άσος είναι καλή επιλογή.

361. ΜΕΞΙΚΟ – ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ

Έχασε την πρωτιά σ’ ένα φοβερό ματς με το Τρινιντάντ το Μεξικό, που γενικά δεν έδειξε τρομερά δείγματα, εκτός της πρεμιέρας με την Κούβα που είναι κάτι παραπάνω από ερασιτεχνική ομάδα. Η Κόστα Ρίκα, επίσης, δεν εντυπωσίασε. Έφερε τρείς ισοπαλίες και τώρα έχει δύσκολο αντίπαλο. Πιστεύουμε ότι οι δύο μέτριες –έως τώρα- ομάδες θα συμβιβαστούν με την ισοπαλία και θα λύσουν τις διαφορές τους μετά τα 90’.

362. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΤΕΜΠΕΡΛΕΪ – ΙΝΤΕΠΕΝΤΙΕΝΤΕ

Έκανε τη μεγάλη έκπληξη η Τέμπερλεϊ (1-4-2 εντός) παίρνοντας έναν υπερπολύτιμο βαθμό στην έδρα στο «Μονουμεντάλ» με αντίπαλο τη Ρίβερ (1-1), αντέχοντας στην πίεση της αντιπάλου και χάνοντας κάποιες ευκαιρίες για να φύγει ακόμα και με το διπλό. Σημαντική εντός έδρας νίκη για την Ιντεπεντιέντε (2-4-2 εκτός) την προηγούμενη αγωνιστική με 3-1 απέναντι στην Ολίμπο στο ντεμπούτο του Πελεγκρίνο, κερδίζοντας πιο δύσκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό σκορ. Μεσοβδόμαδα αποκτήθηκαν τέσσερις ποδοσφαιριστές, που αναμένεται να βοηθήσουν σημαντικά στη συνέχεια του πρωταθλήματος, ενώ όλοι είναι διαθέσιμοι για το ματς κόντρα στην Τέμπερλεϊ. Με πολύ καλή ψυχολογία και οι δύο ομάδες, αλλά η Ιντεπεντιέντε έχει την ποιότητα για να αποδράσει με το διπλό από μία έδρα που δεν αποτελεί φόβητρο για κανέναν. Επιλογή το -0,25 ασιατικό διπλό σε απόδοση 1,925 στηνBet365.

363. ΙΝΤΕΠΕΝΤ. ΣΑΝΤΑ ΦΕ – ΝΤΕΠ. ΚΟΥΚΟΥΤΑ

Εκ διαμέτρου αντίθετες οι παρουσίες των δύο ομάδων στην πρεμιέρα. Νίκη με καλή εμφάνιση και σκορ 4-0 επί της Λα Εκιδάδ για τη Σάντα Φε, εύκολη ήττα με 0-2 εκτός έδρας για την Κουκούτα από τη Τζούνιορ. Περιμένουμε η Σαντα Φε να κερδίσει εύκολα, στο -1,5lineείναι δίκαιο


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ