ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Κυριακής

Ακτινογραφία κουπονιού Κυριακής

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα πιο σημαντικά παιχνίδια του κουπονιού του Κυριακής (12/7). Βetblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα πιο σημαντικά παιχνίδια του κουπονιού του Κυριακής.

251. ΙΝΤΣΕΟΝ ΓΙΟΥΝ – ΣΕΟΝΓΚΝΑΜ

Ακόμα μία νίκη η Ιντσεόν (4-2-0 στα τελευταία έξι), αυτή τη φορά με 3-1 επί της Μπουσάν. Έμεινε νωρίς πίσω (8’), αλλά στο δεύτερο ημίχρονο ήταν αρκετά ανώτερη και κατάφερε μέσα σε λίγα λεπτά να γυρίσει το ματς. 4-6-1 στο σπίτι της που είναι η βασική της δύναμη για να μπει στα πλέι-οφ. Η Σέονγκναμ (3-2-1 στα τελευταία) έμεινε στο 1-1 με τη Σεούλ, παρότι ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Οριακά στα πλέι-άουτ η Σέονγκναμ και θέλει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις ώστε να ανέβει θέσεις στην βαθμολογία. Κακό ζευγάρωμα γι’ εμάς, καθώς πρόκειται για δύο φορμαρισμένες ομάδες. Πάντως δεν πιστεύουμε ότι θα χάσει η Ιντσεόν (στο 1,75 το 0:0), αλλά μέχρι εκεί.

255. ΜΠΟΥΣΑΝ – ΣΟΥΓΟΝ

Πέμπτη συνεχόμενη ήττα για τη Μπουσάν (2-0-8 εντός έδρας) και η κατρακύλα συνεχίζεται. Προηγήθηκε στο 8’, αλλά στο δεύτερο μέρος του ματς ήταν αρκετά κατώτερη και δίκαια έχασε. Η Σουγόν (5-4-1 εκτός έδρας) εκμεταλλεύτηκε την γκέλα της Σεούλ και με τη νίκη –με 1-0- επί της Γέοναμ ξέφυγε της ξέφυγε με επτά πόντους. Επίσης εκμεταλλεύτηκε την ισοπαλία της πρωτοπόρου Γιέονμπουκ και την πλησίασε στους πέντε βαθμούς. 4-2-0 στα τελευταία έξι και δείχνει να βρίσκεται σε πολύ καλή περίοδο. Πιστεύουμε ότι η Σουγόν είτε εύκολα είτε δύσκολα θα κερδίσει την αδύναμη Μπουσάν, το διπλό του 1,95 έχουν επιλέξει οι Young Guns.

256. ΝΤΑΕΤΖΕΟΝ – ΓΕΟΝΑΜ

Τέταρτη συνεχόμενη ήττα για την ουραγό Νταέτζεον (0-4-7 εντός έδρας) από την Ουλσάν με 1-4 αυτή τη φορά. Βρίσκεται σταθερά σε κάκιστη κατάσταση και δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι. Η Γέοναμ (3-2-1 στα τελευταία) έχασε με 0-1 από τη Σουγόν εκτός έδρας και για ακόμη ένα ματς έδειξε ότι είναι αδύναμη εκτός έδρας. Πιστεύουμε ότι θα κερδίσει αυτό το παιχνίδι, καθώς η γηπεδούχος είναι ομάδα αρκετά χαμηλότερου επιπέδου, αλλά στο 1,65 δεν έχει αξία.

261. ΓΚΟΥΟΑΝ ΠΕΚΙΝΟΥ - ΧΑΝΓΚΤΣΟΟΥ ΓΚΡΙΝ.

Η πρωτοπόρος Γκουοάν Πεκίνου (7-1-0 εντός έδρας) κέρδισε με 0-1 τη Χενάν και έμεινε στην κορυφή. Μέτρια εμφάνιση σ’ ένα ματς χωρίς πολλές φάσεις και χωρίς καλό ρυθμό. Την Τετάρτη έχασε στο κύπελλο από την Πεκίνο (ομάδα Β’ κατηγορίας) με 0-2 εκτός έδρας και έδειξε ότι δεν πήρε στα σοβαρά τον αγώνα. Η Χανγκτσόου (3-0-3 στα τελευταία έξι) κέρδισε την Τιαντζίν με 2-1 και είναι εκτός της γραμμής του υποβιβασμού. Αποκλείστηκε με ήττα με 3-1 από την Χενάν στο κύπελλο. Όπως ήταν φυσικό ο άσος βρίσκεται πολύ χαμηλά (1,30), πάμε στο επόμενο.

262. ΚΟΥΑΝΓΚΤΣΟΟΥ Ρ&Φ - ΣΑΝΓΚΑΗ ΣΙΠΓ

Μεσοβδόμαδα οι δύο ομάδες έπαιξαν για το κύπελλο με τη Σανγκάη ΣΙΠΓ να κερδίζει –με ανατροπή- 2-1 στην έδρα της. Έδειξε η ΣΙΠΓ ότι είναι ανώτερη ομάδα και έχει μεγαλύτερες δυνατότητες. Η Κουανγκτσόου Ρ&Φ (1-1-4 στα τελευταία έξι) έχασε και από τη Σανγκάη Σενχούα την προηγούμενη αγωνιστική με 1-0 και συνεχίζει να είναι βυθισμένη στη μετριότητα. Η ΣΙΠΓ στο πρωτάθλημα έχει τέσσερις συνεχόμενες νίκες και καραδοκεί την Γκουοάν για την κορυφή. Υπάρχει εμφανής διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες, το διπλό στο 2,00 δεν έχει αξία.

Πάμε στοίχημα LIVE

263. ΛΙΑΟΝΙΝΓΚ – ΣΙΓΙΑΖΟΥΑΝΓΚ

Συνέχισε τις μέτριες εμφανίσεις η Λιαόνινγκ (1-1-4 στα τελευταία έξι) και έχασε με 0-2 από τη Σαντόνγκ. H Σιγιαζουάνγκ έφερε ισοπαλία με την Τσανγκτσόου και συμπλήρωσε τις επτά συνεχόμενες ισοπαλίες! Δεν μπορούμε να βγάλουμε άκρη με παιχνίδι της Σιγιαζουάνγκ, η ισοπαλία μπορεί να αποτελέσει επιλογή για κάποιους.

265. ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ – ΧΑΚΕΝ

Εύκολη πρόκριση στο δεύτερο προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ για την Έλφσμποργκ, διέλυσε με 5-0 στη Λάχτι και σε συνδυασμό με το 2-2 του πρώτου αγώνα θα συνεχίζει στην Ευρώπη. Στο πρωτάθλημα αναδείχθηκε ισόπαλη με 2-2 με τη Φάλκενμπεργκ, αποτέλεσμα που σίγουρα την αδικεί. Ροντέο τα παιχνίδια στην έδρα της για το πρωτάθλημα (4-3-0, 6/7 over 2,5, 7/7 GG). H Χάκεν έρχεται από σπουδαία εμφάνιση και νίκη επί της Χέλσινγκμποργκ με 3-2 έπειτα από ένα εντυπωσιακό παιχνίδι, πραγματοποιώντας την καλύτερη της εμφάνιση ως τώρα. Εκτός έδρας είναι ικανή για ζημιές (3-2-2, 6/7 under 2,5, 5/7 NG). Αμφότερες δείχνουν σε καλή κατάσταση, οι πρόσθετες υποχρεώσεις των γηπεδούχων μπερδεύουν την κατάσταση, καλύτερα να μείνουμε μακριά.

267. ΣΤΑΜΠΑΕΚ - ΣΑΡΠΣΜΠΟΡΓΚ 08

Να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα θέλουν Στάμπαεκ και Σάρπσμποργκ μετά τις συντριβές που γνώρισαν την προηγούμενη εβδομάδα. Η Στάμπαεκ έχει δείξει εξαιρετική εικόνα ως τώρα και επιθυμεί να αποδείξει ότι η πιο πρόσφατη εμφάνισή της ήταν μια κακή παρένθεση, αντιθέτως η Σάρπσμποργκ εδώ και καιρό βρίσκεται σε κάμψη. Θεωρούμε ότι οι γηπεδούχοι θα εκμεταλλευτούν την έδρα τους και θα φτάσουν στη νίκη, η οποία θα συνοδευτεί από πολλά τέρματα, όπως συμβαίνει στα τελευταία παιχνίδια που έχουν δώσει στο γήπεδό τους. Ο συνδυασμός του 1 & over 2,5 στο 2,30 του Stoiximan θεωρούμε ότι είναι μια επιλογή με αξία. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

268. ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ – ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ

Η Σαο Πάολο (4-2-0 εντός έδρας) μετά από τέσσερα ματς δίχως νίκη κέρδισε εύκολα 4-0 τη Βάσκο εκτός έδρας και είναι οριακά εκτός τετράδας. Αμφίβολος ο Λουίς Φαμπιάνο (9 συμ./2 γκολ). Η Κοριτίμπα (0-1-5 εκτός έδρας) έφερε δεύτερη συνεχόμενη λευκή ισοπαλία και παραμένει σε μέτρια κατάσταση. Φαβορί η Σάο Πάολο, αλλά ο άσος στο 1,45 δεν έχει κανένα νόημα.

274. ΖΕΝΙΤ - ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΜΟΣΧΑΣ

Σούπερ Καπ Ρωσίας, μονός αγώνας με παράταση και πέναλτι σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος. Στην έδρα της περσινής πρωταθλήτριας Ζενίτ θα διεξαχθεί η αναμέτρηση. Σαφώς καλύτερη ομάδα κατά τη χρονιά που πέρασε η Ζενίτ, ωστόσο το πρώιμο στάδιο της σεζόν σε συνδυασμό με τις χαμηλές τιμές του άσσου μας αποτρέπει από οποιοδήποτε ποντάρισμα.

276. ΑΪΚ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ – ΣΟΥΝΤΣΒΑΛ

Να επιστρέψει στις νίκες και στο πρωτάθλημα θέλει η ΑΪΚ, η οποία ωστόσο έχει να σκέφτεται και τις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις, ενώ παράλληλα έχει να αντιμετωπίσει και αρκετά αγωνιστικά προβλήματα τόσο στη θέση του τερματοφύλακα όσο και στην αμυντική της γραμμή. Η Σούντσβαλ μπορεί να έχει καιρό να πάρει τρίποντο, ωστόσο εξακολουθεί να αποδίδει καλά όταν αγωνίζεται εκτός έδρας, καθώς παίζει χωρίς φόβο. Η ΑΪΚ διαθέτει την καλύτερη εντός έδρας επίθεση της κατηγορίας, η Σούντσβαλ σκοράρει αλλά και δέχεται γκολ με ευκολία εκτός, όλα συνηγορούν ότι θα δούμε γκολ στη μεταξύ τους αναμέτρηση, το over 2,5 & GG στο 2,05 του Stoiximan θεωρούμε ότι έχει καλές τύχες ώστε να επιβεβαιωθεί. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

277. ΓΚΕΤΕΜΠΟΡΓΚ – ΝΟΡΚΕΠΙΝΓΚ

Δεν έδειξαν να επηρεάζονται καθόλου από τη διακοπή του πρωταθλήματος οι φιλοξενούμενοι, συνεχίζουν να παίζουν επιθετικά σε κάθε αναμέτρηση. Πολύ δυνατή η Γκέτεμποργκ εντός έδρας, όμως εμφάνισε μερικά ψεγάδια στα μετόπισθεν μετά από καιρό.Αναμέτρηση των 2 καλύτερων ομάδων μέχρι στιγμής, δύσκολη η πρόβλεψη για το αποτέλεσμα, μέση λύση το GG που δίνεται 1,72 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

278. ΓΙΑΡΟ – ΒΑΑΣΑ

Με καλή ψυχολογία ηΓιάροθα προσπαθήσει νακατακτήσειδεύτερησερί νίκη.Μαύραχάλια ηΒάασαμακριά από την έδρα της και χωρίς τον φυσικό της ηγέτη στην επίθεσηΜάκελαθα παίξει αμυντικά. Περιμένουμελίγα γκολ, στο 1,70 το under 2,5 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

279. ΙΛΒ – ΚΟΥΟΠΙΟ

Αρκετάσφιχτήστην έδρα της ηΙλβπου μπορεί να σκοράρει με δυσκολίααλλάδεν δέχεται καιεύκολαγκολ. Μέτρια πράγματα από τηΚούοπιοεκτός έδρας, η μοιρασιά ίσως αφήσει ευχαριστημένες και τις δύο .Πολύ πιθανή η ισοπαλία που βρίσκουμε στην απόδοση του 3,25 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

280. ΣΕΪΝΑΓΙΟΕΝ – ΚΟΤΚΑ

Με κακή ψυχολογία ηΣεϊναγιοέν καθώς ο αποκλεισμός από την συνέχεια του Γιουρόπα Λιγκ τηςκάθισεαρκετά βαρύς, ειδικά με τον τρόπο που ήρθε,παρόλααυτά είναιδυνατήστην έδρα της καιδεναποκλείεταινα κερδίσει. Σεκαλόφεγγάρι οι φιλοξενούμενοι που μακριά από την έδρα τους όμως σκοράρουν με μεγάλη δυσκολία. Θα πάμε με τα λίγα γκολ, οριακά στο 1,72 το under 2,5 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

284. ΜΙΟΝΤΑΛΕΝ - ΜΠΟΝΤΟ ΓΚΛΙΜΤ

Επτά παιχνίδια χωρίς νίκη έχει συμπληρώσει πλέον η Μιοντάλεν (0-3-4, 5/7 over 2,5, 6/7 GG), στο γήπεδό της στηρίζεται για να βρει βαθμούς κατά κύριο λόγο τη φετινή χρονιά (3-3-2, 5/8 over 2,5, 6/8 GG), η Μπόντο Γκλιμτ έρχεται από δυο σπουδαίες νίκες επί της Βαλερένγκα και της Ρόζενμποργκ, αποτελέσματα που τονώνουν και την ψυχολογία της, ωστόσο οι εκτός έδρας επιδόσεις της είναι απογοητευτικές (1-2-4, 5/7 over 2,5, 5/7 GG). Προς τα γκολ κοιτάμε εδώ, το over 2,5 & GG στο 1,80 της Bet365 δείχνει αξιόλογο.

285. ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓ – ΟΝΤ

Συνεχίζει στο Γιουρόπα Λιγκ η Ρόζενμποργκ, δεν χρειάστηκε κάτι παραπάνω από το 0-0 κατά την υποδοχή της Βικινγκούρ μιας και είχε επικρατήσει με 2-0 στην πρώτη αναμέτρηση μεταξύ των δυο ομάδων. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από τη δεύτερη ήττα της σεζόν, με 1-0 στην έδρα της Μπόντο Γκλιμτ, μένοντας μακριά από τον καλό της εαυτό. Στο γήπεδό της παραμένει κυρίαρχος (4-3-0, 4/7 over 2,5, 5/7 GG) αν και δεν κερδίζει στα δυο τελευταία. Η Οντ αναδείχθηκε ισόπαλη με 0-0 απέναντι στη Σέριφ και σε συνδυασμό με το 0-3 της Μολδαβίας προκρίθηκε στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Στο πρωτάθλημα ηττήθηκε για πρώτη φορά μετά από οχτώ (2-6-0) και εκτός έδρας είναι αρκετά ανταγωνιστική μετρώντας μόλις μια ήττα (3-3-1, 3/7 over 2,5, 5/7 GG). Θα το αφήσουμε στην ησυχία του, οι ομάδες κουβαλούν έξτρα κόπωση και έχουν να σκέφτονται και τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις που ακολουθούν την Πέμπτη.

286. ΤΡΟΜΣΟ – ΣΤΑΡΤ

Η Τρόμσο έχει μόλις μία ήττα εδώ και ενάμιση μήνα, ωστόσο στα τελευταία της παιχνίδια είχε και τη βοήθεια της τύχης με το μέρος της (έσωσε στο 91΄ το βαθμό της ισοπαλίας με την ουραγό Σάντεφιορντ). Επιπλέον, θα αγωνιστεί χωρίς τον πρώτο της σκόρερ Όντρασεκ, ο οποίος έχει σημειώσει το 1/3 των τερμάτων της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα. Σε τρομερή κατάσταση η Σταρτ, που σκοράρει ακατάπαυστα το τελευταίο διάστημα (δέκα γκολ σε τρία ματς) και παίζει σαφώς πιο απελευθερωμένα, μιας και απέχει πέντε βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού. Επιλογή των Young Guns αποτελεί το +0,75 ασιατικό διπλό της Σταρτ σε απόδοση 1,80 στηνBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

287. ΝΟΥΕΒΑ ΣΙΚΑΓΟ - ΚΟΛΟΝ ΣΑΝΤΑ ΦΕ

Στην τελευταία θέση της κατάταξης η Νουέβα Σικάγο (0-2-5 εντός), χωρίς νίκη ακόμα (0-6-9) και χωρίς να έχει βρει δίχτυα στα επτά τελευταία (7/7 under 2,5 & NG). Η Κολόν Σάντα Φε (1-4-3 εκτός) βρίσκεται επίσης χαμηλά στη βαθμολογία (21η με 3-8-4) και πριν τη διακοπή ήταν για έξι παιχνίδια αήττητη (2-4-0, τα τρία τελευταία ισοπαλίες). Δίκαιο βρίσκουμε το σετ με ελαφρύ φαβορί τους φιλοξενούμενους.

288. ΑΚΡΑΝΕΣ – ΒΕΣΤΜΑΝΑΕΪΑΡ

Επέστεψε στις ήττες η Ακράνες έπειτα από τρία (1-2-0), στην έδρα της μετράει 1-2-2 και πλην του πιο πρόσφατου όπου επικράτησε της ουραγού Κέφλαβικ με 4-2 δυσκολεύεται να βρει δίχτυα (έχει σκοράρει μονάχα άλλη μια φορά). Η Βεστμαναέιαρ έρχεται από το 4-0 επί της Φίλκιρ για το κύπελλο, συμπλήρωσε τέσσερα χωρίς ήττα (3-1-0), αλλά μακριά από το γήπεδό της στο πρωτάθλημα τα βρίσκει σκούρα (0-1-4, μόλις δυο γκολ ενεργητικό). Πιο ισορροπημένο θα έπρεπε να είναι το σετ, αρκετά αμφίρροπη αναμένεται η αναμέτρηση.

289. ΓΑΛΛΙΑ U19 – ΕΛΛΑΔΑ U19

Τελευταία αγωνιστική του πρώτου ομίλου του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος U19. Έχει ήδη προκριθεί στα ημιτελικά η Γαλλία, θα το κάνει ως πρώτη από τον όμιλο αν δεν χάσει, στην Ελλάδα αρκεί η ισοπαλία για να βρεθεί στους «4», αν νικήσει θα περάσει ως πρώτη, αν ηττηθεί κινδυνεύει να μείνει εκτός σε περίπτωση που επικρατήσει η Αυστρία της Ουκρανίας. Πιθανό να δούμε κάποια συμβιβαστική ισοπαλία, υπάρχει πάντα όμως το ενδεχόμενο η εξέλιξη της άλλης αναμέτρησης του ομίλου να μην την καθιστά αναγκαία για την ελληνική ομάδα. Σε κάθε περίπτωση, θα μας απασχολήσει στο live.

Πάμε στοίχημα LIVE

290. ΟΥΚΡΑΝΙΑ U19 - ΑΥΣΤΡΙΑ U19

Έχει αποκλειστεί ήδη η Ουκρανία, η Αυστρία για να ελπίζει θέλει νίκη και ταυτόχρονα ήττα της Ελλάδας, ενώ θα πρέπει να κοιτάξει και τη διαφορά τερμάτων για να καταλάβει τη δεύτερη θέση του ομίλου. Το διπλό στο 2,08 του Stoiximan είναι μια σκέψη βάση κινήτρου, όπως επίσης και το να φτάσει η Αυστρία πρώτη στα δυο γκολ στο 2,45 του Stoiximan , αφού κατά πάσα πιθανότητα θα χρειαστεί νίκη με παραπάνω από ένα τέρμα για να βρεθεί στους «4». Όλα αυτά βέβαια είναι ρευστά αφού είναι σε άμεση εξάρτηση από το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα, στο live θα δούμε περισσότερα.

291. ΙΝΤΕΠΕΝΤΙΕΝΤΕ – ΟΛΙΜΠΟ

Σε μέτρια κατάσταση πριν τη διακοπή η Ιντεπεντιέντε (1-4-1, 6/6 under 2,6 στα έξι τελευταία), στην έδρα της μετράει 2-4-1 (5/7 under 2,5), η Ολίμπο (1-2-5 εκτός) βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία (28η με 1-8-6) και έδειξε σημάδια ανάκαμψης στα πιο πρόσφατα (1-3-1). Έχουν τον πρώτο λόγο οι γηπεδούχοι, κάτι σε 1-0 ή 2-0 περιμένουμε εδώ.

295. ΛΙΛΕΣΤΡΟΜ – ΣΤΡΟΜΣΓΚΟΝΤΣΕΤ

Τοπικό ντέρμπι. Τρεις σερί ισοπαλίες έχει η Λίλεστρομ μετά τη διακοπή και στην έδρα της παρουσιάζεται ισχυρή (3-3-1). Η Στρόμσγκοντσετ (2-1-5 εκτός ζευγάρωσε τις νίκες της απέναντι στην Παρτιζάνι και συνεχίζει στην Ευρώπη, στο πρωτάθλημα έρχεται από επιβλητική εμφάνιση και νίκη επί της Βίκινγκ και δείχνει εμφανώς βελτιωμένη από όταν ανέλαβε ο νέος προπονητής (4-0-1 στο πρωτάθλημα). Σωστό το σετ στα μάτια μας, δεν θα πάρουμε πλευρά.

311. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΟΥΙΛΑ – ΠΑΤΡΙΟΤΑΣ

Παρότι στην κανονική διάρκεια του Απερτούρα η Ουίλα (6-4-0 εντός) ήταν πρώτη και έπαιζε αρκετά καλό και ποιοτικό ποδόσφαιρο δεν κατάφερε να κάνει το ίδιο και στα πλέι-οφ. Λίγες αλλαγές και στο Κλαουσούρα θα προσπαθήσει να παίξει το ίδιο καλό ποδόσφαιρο και να κάνει ακόμα πιο επιτυχημένη σεζόν. Έμεινε εκτός πλέι-οφ η Πατριότας (1-3-6 εκτός έδρας), παρότι ήταν μαχητική στην μεγαλύτερη διάρκεια του Απερτούρα. Στο 1,55 ο άσος δεν έχει νόημα, στο 1,80+ θα το σκεφτόμασταν σοβαρά.

296. ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΣΙΤΙ – ΤΟΡΟΝΤΟ

Σε καλή κατάσταση βρίσκεται η Σίτυ, μετρώντας τέσσερις νίκες και μία ήττα στα τελευταία πέντε ματς, ενώ το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό μετά και την προσθήκη του Αντρέα Πίρλο, ο οποίος όμως –όπως και ο Λάμπαρντ- δεν είναι ακόμα έτοιμοι για να αγωνιστούν. Από την άλλη, στο Τορόντο φαίνεται πως στοιχίζει για τα καλά το Γκολντ Καπ, μιας και σε αυτό συμμετέχουν τέσσερις βασικοί του ποδοσφαιριστές, με αποτέλεσμα να πάρει την κάτω βόλτα το τελευταίο διάστημα, έχοντας μόλις μία νίκη σε τέσσερα παιχνίδια. Δύσκολα οι Καναδοί θα ανακάμψουν κόντρα στην ανεβασμένη Νέα Υόρκη, με τον -0,5 ασιατικό άσο να προσφέρεται σε απόδοση 2,05 στηνBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

299. ΑΤΛ. ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ – ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ

Δεύτερη ήττα με 0-2, αυτή τη φορά εκτός έδρας από την Κορίνθιανς για την Ατλέτικο Παραναένσε (5-1-0 εντός έδρας). Η έδρα της είναι η κινητήρια δύναμη της και την εκμεταλλεύεται σε κάθε ματς. Ανώτερη η Φλουμινέσε (4-1-1 στα τελευταία) και κέρδισε με 1-0 την Κρουζέιρο. Δύσκολο ματς για πρόβλεψη, πολύ δυνατή η Παραναένσε στην έδρα της, αλλά η Φλουμινέσε είναι σε καλή κατάσταση. No bet.

300. ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ – ΓΚΟΪΑΣ

Ήττα με 1-0 εκτός έδρας για την Κρουζέιρο (2-1-2 εντός έδρας) από την Φλουμινέσε, ήταν κατώτερη των περιστάσεων και δίκαια έχασε. Έχει μείνει πίσω στη βαθμολογία στην αρχή του πρωταθλήματος, κάτι που περιμέναμε αφού δεν έχει την ποιότητα των προηγούμενων σεζόν. Η Γκοϊάς (1-2-3 εκτός έδρας) κέρδισε με 4-1 τη Σάντος με πραγματικά πολύ καλή εμφάνιση και η νίκη αυτή ήταν ένεση στην ψυχολογία της ομάδας. Ο υπηρεσιακός Σέζαρ παρέδωσε τη θέση στον επόμενο μόνιμο προπονητή (Καμάργκο). Το +1 της Γκοϊάς δεν περνάει απαρατήρητο, κρύβει αξία.

301. ΤΖΟΪΝΒΙΛ – ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Νίκη με 0-2 επί της Φιγκεϊρένσε για την Τζόινβιλ και έδειξε σημάδια ζωής, όμως παραμένει ακόμα στον πάτο της βαθμολογίας. 1-1-3 το ρεκόρ της εντός έδρας, αν θέλει να έχει ελπίδες σωτηρίας πρέπει να παρουσιάσει καλύτερο πρόσωπο στο σπίτι της. Η Ιντερνασιονάλ (0-3-3 εκτός έδρας) έκανε τρίτη συνεχόμενη ήττα με 1-2 από την Φλαμένγκο εντός έδρας. Ακόμα μία άσχημη εμφάνιση, η ομάδα του Αγκίρε φάνηκε να είναι χαμένη και πραγματικά δεν έκανε τίποτα στον αγώνα. Ακολουθεί ο ημιτελικός του Λιμπερταδόρες με την Τίγκρες με την ψυχολογία να είναι εναντίον της. Θα γίνουν αρκετές αλλαγές στον αγώνα με την Τζόινβιλ. Έχει γυρίσει φαβορί η Τζόινβιλ, στο -0,25 η γραμμή στην Ασία.

302. ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ – ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ

Κέρδισε την κάκιστη Ιντερνασιονάλ με 1-2 εκτός έδρας η Φλαμένγκο (3-0-3 στα τελευταία) και έδειξε σοβαρά σημάδια ανάκαμψης. Σοβαρό πρόβλημα για τη Φλαμένγκο η έδρα της (0-1-3), με αυτή την εικόνα στην έδρα της δεν μπορεί να ευελπιστεί για καλύτερη θέση στον βαθμολογικό πίνακα. Δεν παίζουμε οι φορ Γκερέρο (1 συμ./1 γκολ) και ο Έμερσον (5 συμ./1 γκολ). Η Κορίνθιανς (2-2-2 εκτός έδρας) κέρδισε με 2-0 την Παραναένσε με καλή εμφάνιση και βρίσκεται μία ανάσα από την τετράδα. Δεν μπορούμε να βγάλουμε άκρη από το συγκεκριμένο παιχνίδι, πάμε στο επόμενο.

303. ΙΚΙΚΕ – ΑΡΙΚΑ

Κύπελλο Χιλής, κλάσικο με έντονη αντιπαλότητα. Σοκ για την Ικίκε στο προηγούμενο παιχνίδι της, κατάφερε να ισοφαριστεί ενώ μέχρι το 69’ προηγούταν με 3-0. Η Αρίκα γνώρισε την ήττα με 1-0 από τα πιτσιρίκια της Κομπρελόα αφού δεν κατάφερε να αξιοποιήσει την υπεροχή της. Πιο έτοιμοι έδειξαν οι γηπεδούχοι, τους δίνουμε τον πρώτο λόγο.

304. Ο ΧΙΓΚΙΝΣ - ΟΥΝ. ΤΣΙΛΕ

Με ήττα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο κύπελλο η Ο’Χίγκινς (2-1 από τη Ρέιντζερς), αντιθέτως νικηφόρο ήταν το ντεμπούτο της Ντε Τσίλε. Σε φάση προετοιμασίας ουσιαστικά ακόμα οι δυο ομάδες, ψάχνουν τα πατήματά τους.

305. ΣΑΝ ΛΟΥΙΣ - ΟΥΝΙΟΝ ΛΑ ΚΑΛΕΡΑ

Κλάσικο με αντιπαλότητα. Η Σαν Λούις απέσπασε ισοπαλία στην έδρα των Γουόντερερς και έδειξε να βρίσκεται σε καλό επίπεδο, η Λα Καλέρα αναδείχθηκε ισόπαλη με 4-4 απέναντι στην Έβερτον δεχόμενη την ισοφάριση στην τελευταία φάση του αγώνα. Νωρίς ακόμα για επαρκή συμπεράσματα για τις δυο ομάδες, θα το προσπεράσουμε.

306. ΒΙΚΙΝΓΚΟΥΡ ΡΕΙΚ. - ΚΡ ΡΕΪΚΙΑΒΙΚ

Δεν θα συνεχίσει στο Γιουρόπα Λιγκ η Βίκινγκουρ, αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με την Κόπερ και σε συνδυασμό με την ήττα στην έδρα της με 0-1 προ μιας εβδομάδας γνώρισε τον αποκλεισμό. Συμπλήρωσε έτσι τέσσερα παιχνίδια χωρίς νίκη σε όλες τις διοργανώσεις (0-1-3) ενώ και στο γήπεδό της μετράει μόλις ένα τρίποντο (1-2-1). Η ΚΡ Ρέικιαβικ θα συνεχίσει στην Ευρώπη, πήρε παλικαρίσια πρόκριση επί της Κορκ, αφού κατάφερε αρχικά να στείλει τον επαναληπτικό στην παράταση, παρόλο που αγωνιζόταν με παίχτη λιγότερο, και εν συνεχεία να πετύχει το γκολ της πρόκρισης στο 99ο λεπτό. Είναι αήττητη σε έξι παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις και μακριά από το γήπεδό της μετράει 2-1-1. Ανώτερη ομάδα οι φιλοξενούμενοι, ωστόσο είναι πιθανό να τους βγει η κούραση από τη μεσοβδόμαδη υπερπροσπάθεια.

307. ΧΑΦΝΑΡΦΙΟΡΝΤΟΥΡ – ΦΙΛΚΙΡ

Ζευγάρωσε τις νίκες της επί της Σεϊναγιόεν η Χαφναρφιόρντουρ (3-1-0 εντός) και συνεχίζει στην Ευρώπη, εντός των συνόρων αποκλείστηκε από το κύπελλο έπειτα από την ήττα από την ΚΡ Ρέικιαβικ, που ήταν η πρώτη μετά από δέκα παιχνίδια (8-2-0). Η Φίλκιρ έρχεται από τη βαριά ήττα από τη Βεστμαναέιαρ για το κύπελλο, στο πρωτάθλημα έχει μια νίκη στα πιο πρόσφατα πέντε (1-2-2), αλλά μακριά από το γήπεδό της δεν έχει ακόμα ήττα (1-3-0). Μάλλον ήρθε η ώρα για την πρώτη ήττα των φιλοξενούμενων εκτός έδρας, η διαφορά ποιότητας των δυο ομάδων είναι εμφανής.

308. ΝΙΟΥΕΛΣ ΟΛΝΤ ΜΠΟΪΣ - ΡΑΣΙΝΓΚ ΚΛΟΥΜΠ

Πέντε χωρίς νίκη συμπλήρωσε η Νιούελς (0-3-2), στην έδρα της πάντως είναι αήττητη στα επτά τελευταία (3-4-1 εντός), η Ράσινγκ παραμένει αήττητη για 14 παιχνίδια πρωταθλήματος, είχε τρεις σερί νίκες πριν τη διακοπή και μακριά από το γήπεδό της ειδικεύεται στις ισοπαλίες (1-6-0). Ισορροπημένο το σετ, μάλλον δείχνει δίκαιο.

344. ΑΓΚ. ΝΤΟΡΑΝΤΑΣ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΝΑΣΙΟΝΑΛ

Μεγάλη η ποιοτική διαφορά των δύο ομάδων. Η Ατλέτικο Νασιονάλ είναι αρκετά ανώτερη από την Αγκίλας Ντοράντας και μπορεί εύκολα να καθαρίσει το ματς. Το διπλό του 1,50+ είναι δίκαιο, στο 1,40 έπρεπε να είναι.

312. ΓΟΔΟΪ ΚΡΟΥΖ - ΚΡ. ΝΤΕΛ ΝΟΡΤΕ

Μέτρια η Γοδόι (3-4-1 εντός) πριν τη διακοπή (2-2-2, 6/6 under 2,5 & NG), η Κρουσέρο δείχνει να βρίσκει τα πατήματά της στην κατηγορία (2-2-2 στα πιο πρόσφατα έξι) αλλά μακριά από το γήπεδό της δεν έχε κάνει ακόμα σεφτέ (0-0-7). Δίκαιο το σετ, δεν μας έχει πείσει τόσο η Γοδόι ώστε να την εμπιστευτούμε, ενώ και η Κρουσέρο βελτιώνεται με τον καιρό.

Πάμε στοίχημα LIVE

313. ΑΒΑΪ – ΣΑΠΕΚΟΕΝΣΕ

Η Αβάι προέρχεται από ένα σερί έξι αγώνων δίχως νίκη και πλέον βρίσκεται οριακά πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, με τον προπονητή της Ζίλσον Κλέινα να βρίσκεται σε δύσκολη θέση όσον αφορά το μέλλον του στον πάγκο της ομάδας. Από την άλλη, η Σαπεκοένσε προέρχεται από δύο συνεχόμενες εντός έδρας νίκες (με 1-0 επί των Γκρέμιο και Βάσκο) και έχει μόλις μία ήττα στα πέντε τελευταία της παιχνίδια. Σαφώς και πρόκειται για μεγάλο ντέρμπι μίσους στη Σάντα Καταρίνα, αλλά η φόρμα και η ψυχολογία της Σαπεκοένσε μας οδηγούν στο +0,25 ασιατικό διπλό σε απόδοση 1,80 στηνBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

314. ΣΠΟΡΤ ΡΕΣΙΦΕ – ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ

Πρώτη ήττα για τη Σπορτ Ρεσίφε (6-0-0 εντός έδρας!), με 2-1 εκτός έδρας από την Μινέιρο. Δεν ήταν αυτή που έπρεπε και δικαιολογημένα ήρθε η ήττα, όλοι περίμεναν ότι θα έρθει η πρώτη ήττα. Αυτό, όμως, δεν αλλάζει την πολύ θετική εικόνα που έχει η Ρεσίφε μέχρι τώρα. Η Παλμέιρας (2-1-2 εκτός) κέρδισε σχετικά εύκολα με 3-0 την Αβαΐ, αυτή ήταν η τέταρτη συνεχόμενη νίκη, κάτι που δείχνει ότι η φιλοξενούμενη βελτιώνεται από αγώνα σε αγώνα. Δύο καλές ομάδες αναμετρούνται, η έδρα για την Ρεσίφε και η φόρμα για την Παλμέιρας, είναι τα βασικά όπλα των δύο ομάδων. Δεν μπορούμε να βγάλουμε άκρη, πάμε στο επόμενο.

315. ΑΟΥΝΤΑΞ ΙΤΑΛΙΑΝΟ - ΟΥΝ. ΚΑΤΟΛΙΚΑ

Με νίκες ξεκίνησαν αμφότερες τις υποχρεώσεις τους για το κύπελλο, νίκη με 1-0 για την Αουνταξ επί της Μαγκαγιάνες, με το εντυπωσιακό 6-1 διέλυσε η Κατόλικα την Μπαρνετσέα. Με την εικόνα που έβγαλε η Κατόλικα είναι λογικό να στρεφόμαστε προς τα δεξιά, ωστόσο δεν πρέπει να αμελούμε ότι είναι ακόμα αρχή και οι ομάδες ουσιαστικά ψάχνουν τα πατήματά τους.

316. ΙΝΤΕΠΕΝΤ. ΣΑΝΤΑ ΦΕ - ΛΑ ΕΚΙΔΑΔ

Αναμέτρηση ανάμεσα σε ομάδες από την ίδια πόλη, αλλά δεν υπάρχει αντιπαλότητα. Δυσκολίες αντιμετωπίζει η Σάντα Φε, έφυγε ο προπονητής Κόστας και ήρθε ο έμπειρος Πελούσο, έφυγαν οι βασικοί κεντρικοί μέσοι και η ενίσχυση –μέχρι τώρα- δεν είναι αυτή που περίμεναν όλοι. Βασικό της όπλο η έδρα της (7-0-3 στο Απερτούρα) και θέλει να την χρησιμοποιήσει και στο Κλαουσούρα για να κάνει μία καλύτερη πορεία από πέρυσι. Η Λα Εκιδάδ (2-5-3 εκτός στο Απερτούρα) κινείται σε ίδια μοτίβα με πέρυσι, στη συνοχή της ομάδας και στο καλό κλίμα θα στηριχθεί. Ο άσος του 1,70 δεν έχει αξία, πάμε παρακάτω.

318. ΤΡΙΝΙΝΤΑΝΤ – ΚΟΥΒΑ

Το Τρινιντάντ κέρδισε με 3-1 σχετικά εύκολα τη Γουατεμάλα και βρίσκεται ήδη σε καλή θέση στον όμιλο. Η Κούβα έχασε με 6-0 από το Μεξικό και έδειξε πόσο ερασιτεχνική ομάδα είναι. Φαίνεται ότι υπολείπεται αρκετά απ’ όλες τις ομάδες της διοργάνωσης. Αν το Τρινιντάντ παίξει στο 50% των δυνατοτήτων του θα κερδίσει τον αγώνα. Οι Young Guns πρόλαβαν το -1,75 του Τρινιντάντ στο 1,875, πλέον το line είναι στο -2,5 και το -1,75 βρίσκεται στο 1,375!

319. ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΠΑΣΤΟ - ΛΟΣ ΜΙΓΙΟΝΑΡΙΟΣ

Η ουραγός του Απερτούρα Πάστο με συνολικό ρεκόρ 2-3-15 έκανε μεγάλες αλλαγές για να καταφέρει να σωθεί. Έφυγαν περίπου 20 ποδοσφαιριστές και περίπου άλλοι τόσοι ήρθαν. Η ανακατασκευή της ομάδας λογικά θα χρειαστεί χρόνο για να δείξει κάποια θετικά στοιχεία. Η Λος Μιγιονάρος (2-4-4 εκτός) έχει παραμείνει ουσιαστικά η ίδια ομάδα. Επένδυσε στην σταθερή πρόοδο μέσα από την δουλειά και δεν έκανες αρκετές αλλαγές. Η συνοχή και η σταθερότητα είναι από τα βασικά της χαρακτηριστικά. Στο 1,95+ το -0,25 των φιλοξενούμενων είναι δίκαιο.

320. ΣΑΡΜΙΕΝΤΟ - ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ

Καλή η μέχρι τώρα πορεία της Σαρμιέντο (2-2-3 εντός), αν και στα πέντε τελευταία δεν κερδίζει (0-3-2) έχει αρκετά καλή συγκομιδή στο πρωτάθλημα. Η Μπόκα Τζούνιορς βρίσκεται στο -1 από την κορυφή και μακριά από το γήπεδό της τα καταφέρνει αρκετά καλά (3-3-1). Σαφώς οι φιλοξενούμενοι έχουν το πάνω χέρι της αναμέτρησης, δεν θα είναι όμως σε καμία περίπτωση εύκολη η αποστολή τους, τη νίκη τους σε συνδυασμό με under 3,5 (2 & under 3,5) στο 2,12 του Stoiximan επέλεξαν οι Young Guns .

322. ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΚΑΛΙ - ΤΖ. ΝΤΕ ΚΟΡΝΤΟΜΠΑ

Η Ντεπορτίβο Κάλι συνεχίζει στην ήδη γνωστή και άκρως επιτυχημένη συνταγή με πέρυσι, πώς να μην το κάνει βέβαια αφού κατέκτησε το Απερτούρα. Έπαιξε αρκετά καλό ποδόσφαιρο με τους νέους και ταλαντούχους παίκτες, το ίδιο ευελπιστεί και στο Κλαουσούρα. Απώλειες είχε στις μεταγραφές η Τζαγκουάρες και δεν κατάφερε να ενισχυθεί όσο έπρεπε. Είχε κάποια καλά διαστήματα στο Απερτούρα, αλλά κυρίως παρουσιάστηκε μέτρια. Όπως είναι λογικό ο άσος βρίσκεται μόλις στο 1,35.

323. ΒΑΝΚΟΥΒΕΡ - ΚΑΝΣΑΣ ΣΙΤΙ

Ήττα με 1-2 από το Κολοράντο για το Βανκούβερ (4-1-3 εντός) μετά από τρεις συνεχόμενες νίκες. Έπαιξε τα τέσσερα τελευταία ματς εκτός έδρας και τώρα επιστρέφει στο σπίτι του. Υπάρχουν κάποιοι απόντες στο Gold Cup. Το Κάνσας (1-3-3 εκτός) κέρδισε με 2-0 το Κολοράντο εντός έδρας σχετικά εύκολα. Επίσης έχει κάποιες απώλειες λόγω Εθνικών ομάδων. Περίεργο παιχνίδι, δεν μπορούμε να βρούμε αξία κάπου, πάμε στο επόμενο.

324. ΓΟΥΑΤΕΜΑΛΑ – ΜΕΞΙΚΟ

Δίκαια ήττα από το Τρινιντάντ με 1-3 στην πρώτη αγωνιστική η Γουατεμάλα. Έδειξε λίγα πράγματα και δεν άξιζε τίποτα από το ματς. Το Μεξικό εκμεταλλεύτηκε τον ερασιτεχνισμό της Κούβας και την διέλυσε εύκολα με 6-0. Δεν περιμένουμε να κάνει το ίδιο με τη Γουατεμάλα, αλλά σίγουρα είναι το φαβορί του αγώνα. Το -2,75 είναι αρκετά μεγάλο χάντικαπ, no bet.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ