ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Κυριακής

Ακτινογραφία κουπονιού Κυριακής

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα πιο σημαντικά παιχνίδια του κουπονιού του Κυριακής (14/6). Betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα πιο σημαντικά παιχνίδια του κουπονιού του Κυριακής.

249. ΑΙΘΙΟΠΙΑ – ΛΕΣΟΘΟ

Πρώτη αγωνιστική για τα προκριματικά του Κόπα Άφρικα 2017. Την επιστροφή σε τελική φάση μεγάλης διοργάνωσης ψάχνει η Αιθιοπία, αδύναμοι οι φιλοξενούμενοι, δύσκολα θα προβάλουν αντίσταση, έχουν το προβάδισμα οι γηπεδούχοι.

251. ΜΟΖΑΜΒΙΚΗ – ΡΟΥΑΝΤΑ

Με το δεξί θέλει να ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της η Μοζαμβίκη, στην αποστολή βρίσκονται αρκετοί παίχτες με παραστάσεις σε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, απέναντί της βρίσκεται η Ρουάντα της οποίας το ρόστερ στελεχώνεται από μόλις δυο επαγγελματίες, θα δώσουμε τον πρώτο λόγο στους γηπεδούχους.

250. ΚΑΜΕΡΟΥΝ – ΜΑΥΡΙΤΑΝΙΑ

Να επιστρέψει στις επιτυχίες θέλει το Καμερούν, μετά τις κάκιστες πορείες στα πιο πρόσφατα μεγάλα τουρνουά (Μουντιάλ 2014 και Κόπα Άφρικα 2015), η Μαυριτανία δεν δείχνει ικανή να κάνει τη ζημιά.

254. ΠΟΝΤΕ ΠΡΕΤΑ – ΓΚΟΪΑΣ

Από τις εκπλήξεις του πρωταθλήματος η Πόντε Πρέτα η οποία παραμένει χωρίς ήττα στις πρώτες έξι αγωνιστικές (3-3-0). Προέρχεται από το 2-2 εκτός έδρας κόντρα στη Σάντος. Νέα ήττα για τη Γκοϊάς (1-0 εντός κόντρα στην Αβαΐ), δεύτερη στη σειρά, η οποία έφερε γκρίνια στις τάξεις των οπαδών. Δε μπορούμε να στηρίξουμε τους γηπεδούχους σε τόσο χαμηλές τιμές, ούτε φυσικά την καθαρή νίκη των φιλοξενούμενων που παρουσιάζονται κάτω του μετρίου μέχρι στιγμής. Μπορούμε να κρατήσουμε το ασιατικό διπλό +1 το οποίο προσφέρεται στο 1,725 στην Bet365, καθώς κρίνεται υπερβολικά μεγάλο για να καλυφθεί.

253. ΛΑΪΚΗ ΔΗΜ. ΚΟΝΓΚΟ - ΜΑΔΑΓΑΣΚΑΡΗ

Σημαντικά βήματα προόδου έχουν κάνει οι γηπεδούχοι τα τελευταία χρόνια, δικαίως δίνονται καθαρό φαβορί απέναντι σε έναν αδύναμο αντίπαλο.

256. ΚΟΝΓΚΟ – ΚΕΝΥΑ

Καλύτερο το πρόσφατο δείγμα της ομάδας του Κονγκό, στο πρόσφατο Κόπα Άφρικα έφτασε μέχρι τα προημιτελικά, η Κένυα αναζητά την επιστροφή της στις μεγάλες διοργανώσεις. Πιο έτοιμοι δείχνουν οι γηπεδούχοι, θα τους δώσουμε τον πρώτο λόγο.

257. ΧΙΡΟΝΑ – ΣΑΡΑΓΟΣΑ

Κέρδισε με 3-0 εκτός έδρας στο πρώτο ματς η Χιρόνα και πλέον βρίσκεται με το ενάμισι πόδι στον τελικό. Προηγήθηκε μετά από τεράστιο λάθος του κίπερ της αντιπάλου, που ουσιαστικά από το πουθενά χάρισε ένα γκολ στη Χιρόνα. Για το σημερινό παιχνίδι δεν μπορούμε να κάνουμε κάποια πρόβλεψη, καθώς η Χιρόνα βολεύεται ακόμα και με ήττα.

258. ΓΚΑΝΑ – ΜΑΥΡΙΚΙΟΣ

Προφανές φαβορί η Γκάνα, δεν αναμένεται να συναντήσει το παραμικρό πρόβλημα απέναντι στο Μαυρίκιο.

Πάμε στοίχημα LIVE

259. ΓΟΥΙΝΕΑ ΙΣΗΜ. – ΜΠΕΝΙΝ

Σαφές προβάδισμα έχουν οι γηπεδούχοι στην αναμέτρηση αυτή, η ομάδα του Μπενίν αντιμετωπίζει πολλά εσωτερικά προβλήματα, με την προετοιμασία εν όψει του αγώνα να ξεκινάει μόλις την προηγούμενη εβδομάδα.

260. ΝΙΓΗΡΑΣ –ΝΑΜΙΜΠΙΑ

Δεν δείχνουν να έχουν μεγάλες διαφορές οι δυο ομάδες, σωστά μοιρασμένο δείχνει το σετ.

265. ΤΟΓΚΟ – ΛΙΒΕΡΙΑ

Φαβορί της αναμέτρησης το Τόγκο, ωστόσο βγάζει αστάθεια στην απόδοση του. Η Λιβερία θέλει να κάνει νέο ξεκίνημα, αλλά δεν φαίνεται να βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Αναμενόμενα χαμηλές οι τιμές του άσσου.

172. ΕΣΘΟΝΙΑ - ΣΑΝ ΜΑΡΙΝΟ

Φάνηκε να βρίσκουν λύση στο επιθετικό τους πρόβλημα οι Eσθονοί, οι οποίοι θέλουν να πάρουν και μία μίνι ρεβάνς από το Σαν Μαρίνο για την ισοπαλία του πρώτου γύρου. Μόνος στόχος των φιλοξενούμενων από εδώ και πέρα είναι η επίτευξη ενός τέρματος, που θα είναι και το πρώτο τους σε προκριματική φάση του EURO. Ανοικτά περιμένουμε να αγωνιστεί το Σαν Μαρίνο, που έχει και ελλείψεις στην άμυνα, με την Εσθονία να ψάχνει το ξέσπασμα κόντρα στην πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου. Σε απόδοση 2,00 βρίσκεται η νίκη των γηπεδούχων με -2 χάντικαπ στον Stoiximan (κερδίζει με τρία γκολ διαφορά και πάνω). Διαβάστε περισσότερα εδώ.

173. ΛΙΧΤΕΝΣΤΑΪΝ – ΜΟΛΔΑΒΙΑ

Αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο από τις χειρότερες ομάδες της Ευρώπης και σίγουρα οι δύο χειρότερες του ομίλου. Ποτέ τους δεν διεκδικούν σοβαρά κάτι σε κανέναν προκριματικό και απλά συμπληρώνουν τους ομίλους. Οι μπουκ δίνουν τον πρώτο λόγο στη Μολδαβία, εμείς θα απέχουμε.

174. ΟΥΚΡΑΝΙΑ – ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ

Δεν αναμένεται να συναντήσει προβλήματα από το Λουξεμβούργο η Ουκρανία που έχει καπαρωμένη την 3η θέση και θα παλέψει μήπως προλάβει και κάποια εκ των Ισπανία ή Σλοβακία για να προκριθεί απευθείας στα τελικά της Γαλλίας. Καμία αξία δεν υπάρχει ωστόσο στη νίκη της με μηδέν παθητικό αφού προσφέρεται σε χαμηλή απόδοση (1,57), σε αποδόσεις διπλασιασμού πηγαίνει το ανάπτυγμα των σκορ 2-0/3-0/4-0 με κάλυψη στο 1-0 στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

175. ΡΩΣΙΑ – ΑΥΣΤΡΙΑ

Κρίσιμη η αναμέτρηση της Μόσχας, μεταξύ της Ρωσίας και της Αυστρίας με τις δυο ομάδες να ψάχνουν τους βαθμούς που θα τις βοηθήσουν να πλησιάσουν περισσότερο την πρόκριση για τα τελικά του Euro 2016. Η Ρωσία θέλει να βρεθεί εντός της πρώτης δυάδας και θα κυνηγήσει με όλες της τις δυνάμεις τη νίκη, ωστόσο παρουσιάζει δυσκολίες στο γκολ. Από την άλλη η Αυστρία έχει απόσταση ασφαλείας από τους Ρώσους και σε περίπτωση που δεν ηττηθεί θα έχει κάνει σημαντικό βήμα για την επίτευξη του στόχου της. Αναμένεται κλειστό παιχνίδι, τόσο ο χαρακτήρας των δυο ομάδων όσο και η κρισιμότητα της αναμέτρησης μας προδιαθέτουν για ένα σφιχτό παιχνίδι, κάτι που κάνει το ενδεχόμενο να είναι ισόπαλο το ημίχρονο στο 2,05 του Stoiximan να φαντάζει αρκετά πιθανό. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

176. ΣΛΟΒΕΝΙΑ – ΑΓΓΛΙΑ

Αν η Αγγλία στραβοπατήσει κάπου, θα είναι στη Λιουμπλιάνα, με τους ψυχωμένους σλοβένους να έχουν όλα τα φόντα ώστε να την κοιτάξουν στα μάτια και να πάρουν κάποιο θετικό αποτέλεσμα. Δεν έπεισε στο φιλικό με την Ιρλανδία η ομάδα του Χόντγκσον, η οποία δε θα πει όχι στο βαθμό της ισοπαλίας, καθώς θα διατηρηθεί σε απόσταση ασφαλείας από την τρίτη θέση. Πολύ πιθανό δείχνει να γκελάρει η Αγγλία, με τον +0,5 ασιατικό άσσο (1Χ) της Σλοβενίας να αποτελεί αξιόλογη επιλογή σε απόδοση 2,025 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

272. ΒΕΣΤΜΑΝΑΕΪΑΡ –ΧΑΦΝΑΡΦΙΟΡΝΤΟΥΡ

Πρωτοπόρος η Χαφναρφιορντούρ μετά τις πρώτες επτά αγωνιστικές, ισόβαθμη με την Κέφλαβικ στον πάτο της βαθμολογίας η Βεστμαναέιαρ. Δικαιολογημένα είναι πάρα πολύ χαμηλό το διπλό (1,40), αλλά φυσικά δεν μπλέκουμε με τέτοιο σημείο.

273. ΑΙΓΥΠΤΟΣ – ΤΑΝΖΑΝΙΑ

Πτωτική η πορεία των «Φαραώ» τα τελευταία χρόνια, με νέο προπονητή τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ θέλουν να κάνουν νέο ξεκίνημα και να επιστρέψουν στο δρόμο των επιτυχιών. Χαμηλό δείχνει το εμπόδιο της Τανζανίας, δεν αναμένονται εκπλήξεις εδώ.

274. ΣΟΥΔΑΝ - ΣΙΕΡΡΑ ΛΕΟΝΕ

Καμία από τις δυο δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση ενώ αμφότερες έχουν και αγωνιστικά προβλήματα, δίκαιο δείχνει το σετ, προχωράμε παρακάτω.

276. ΓΚΑΜΠΟΝ - ΑΚΤΗ ΕΛΕΦΑΝΤΟΣΤΟΥ

No Bet.

277. ΝΑΣΙΟΝΑΛ – ΠΕΝΙΑΡΟΛ

Μονός αγώνας, ο λεγόμενος ημιτελικός για την ανάδειξη του πρωταθλητή. Η Νασιονάλ θέλει νίκη ώστε να πανηγυρίσει από τώρα το πρωτάθλημα, ενώ η Πενιαρόλ θέλει νίκη ώστε να προκριθεί στον τελικό όπου θα αντιμετωπίσει σε διπλούς αγώνες το νικητή της συνολικής βαθμολογίας……. Νασιονάλ (λατινοαμερικάνικος σουρεαλιστικός κανονισμός!!). Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και πέναλτι. Δεν υπάρχει λόγος εμπλοκής σε ένα τόσο κρίσιμο και αμφίρροπο παιχνίδι.

177. ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ – ΙΣΠΑΝΙΑ

Από τα κέφια της Ισπανίας θα εξαρτηθεί ο ρυθμός του αγώνα, οι Λευκορώσοι πάντως είναι μαχητικοί και δύσκολα θα κλειστούν. Εύκολα με 3-0 κέρδισαν οι «φούριος ρόχας» στο πρώτο ματς, περιμένουμε και στο Μπόρισοφ να επικρατήσουν επιβεβαιώνοντας παράλληλα και το over, στο 2,02 αυτός ο συνδυασμός (2 & over 2,5) στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

178. ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ – ΕΛΒΕΤΙΑ

Πολλά τα προβλήματα στη Λιθουανία με τον κόσμο να στρέφεται κατά του ομοσπονδιακού προπονητή και τις τραγικές εμφανίσεις της ομάδας να μην έχουν τελειωμό, φτάνοντας τους έξι αγώνες χωρίς γκολ. Στον αντίποδα, η Ελβετία ξεκίνησε να παίρνει τα πάνω της μετά το κακό της ξεκίνημα στον όμιλο και ξέρει πως με νίκη στο Βίλνιους θα εξασφαλίσει τουλάχιστον την τρίτη θέση. Δημιουργεί αρκετές ευκαιρίες στα παιχνίδια της, ωστόσο δεν μπορεί να «σκοτώσει» με ευκολία την αντίπαλο της, και γι αυτό οι Young Guns επέλεξαν τη νίκη των Ελβετών σε συνδυασμό με το under 3,5 σε απόδοση 1,83 στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

179. ΣΛΟΒΑΚΙΑ – ΠΓΔΜ

Με το ένα πόδι στα τελικά του EURO της Γαλλίας βρίσκεται η Σλοβακία που έχει το απόλυτο νικών (5-0-0) κερδίζοντας μεταξύ άλλων την Ισπανία αλλά και την Ουκρανία εκτός έδρας. Η ΠΓΔΜ είναι ακίνδυνη εκτός έδρας, 9/10 ήττες στις τελευταίες εξόδους της σε επίσημα ματς, τελευταία επιτυχία της το 2010 κόντρα στην Ανδόρρα. Μπορούν οι Σλοβάκοι να καθαρίσουν από νωρίς, στο 1,83 παίζεται το 1/1 στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Πάμε στοίχημα LIVE

180. ΣΟΥΗΔΙΑ – ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ

Χωρίς τον πολυτιμότερο παίκτη της, Γιόβετιτς, φαίνεται πως θα αγωνιστεί το Μαυροβούνιο που δεν είναι σε θέση να βάλει δύσκολα και να προβληματίσει την Σουηδία. Οι Σκανδιναβοί δεν πρέπει να υποστούν άλλες βαθμολογικές απώλειες μέχρι το επόμενο ματς με τη Ρωσία με την οποία θα παλέψουν για τη 2η προνομιούχο θέση του ομίλου. Το 1,91 της νίκης της σε συνδυασμό με το under 3,5 στον Stoiximan αποτελεί καλή λύση και είναι μέσα στις επιλογές των Young Guns. Τα τελευταία ρεπορτάζ θέλουν τον Μάρκους Μπεργκ να ξεκινάει ως παρτενέρ του Ιμπραΐμοβιτς στην επίθεση, το 3,40 που προσφέρει ο Stoiximan για να χριστεί σκόρερ ο επιθετικός του Παναθηναϊκού είναι κάτι παραπάνω από δελεαστικό. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

181. ΚΟΛΟΜΒΙΑ – ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ

Δυναμικό ξεκίνημα επιθυμεί η Κολομβία στο εναρκτήριο παιχνίδι της στο Κόπα Αμέρικα. Διαθέτει τρομερή ποιότητα μεσοεπιθετικά και μπορεί κάλλιστα να σκοράρει δύο γκολ, η Βενεζουέλα έχει ικανούς και έμπειρους αμυντικούς αλλά δεν συνηθίζει να κλείνεται πίσω (7/8 over μετράει με τον Σανσιβέντε). Στο 1,70 η επιλογή για να φτάσει πρώτη στα 2 γκολ η Κολομβία στον Stoiximan που φαίνεται αρκετά εφικτή. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

279. ΑΒΑΪ – ΦΙΓΚΕΪΡΕΝΣΕ

Κλάσικο του Καταρινένσε με τεράστια αντιπαλότητα. Από νίκες προέρχονται αμφότερες, 1-0 εκτός έδρας η Αβαΐ κόντρα στη Γκοϊάς, 2-1 εντός έδρας κόντρα στην Παλμέιρας η Φιγκεϊρένσε. Μοιρασμένη η προϊστορία (9-11-10), προβάδισμα για την κατάκτηση της νίκης έχουν οι γηπεδούχοι που μπορούν να εκμεταλλευτούν την ανυπαρξία της Φιγκεϊρένσε μακριά από το γήπεδο της (0-0-3) καθώς και τις πολλές απουσίες που θα έχει. Στο 1,80 ο ασιατικός άσος -0,25 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

280. ΓΚΡΕΜΙΟ - ΑΤΛ. ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ

Εκμεταλλευόμενη για μία ακόμα φορά την έδρα της (4-0-0, χωρίς να έχει δεχθεί γκολ), η Ατλέτικο Παραναένσε κέρδισε τη Βάσκο με 2-0 μένοντας μόνη πρώτη στη βαθμολογία. Δεν μπόρεσε να κοιτάξει στα μάτια την ανώτερη Σάο Πάολο η Γκρέμιο, γνωρίζοντας τελικά την ήττα με 2-0 εκτός έδρας. Μπορεί να στηριχθεί στην έδρα της η Γκρέμιο (2-1-0) και να πάρει τους τρείς βαθμούς κόντρα στην Παραναένσε που κάποια στιγμή θα κάνει κοιλιά, μην έχοντας μεγάλο βάθος πάγκου. Η προϊστορία των τελευταίων χρόνων είναι συντριπτικά υπέρ της Γκρέμιο με 6/6 νίκες στην έδρα της. Ο άσος σε τιμές άνω του 1,90 αποτελεί επιλογή.

281. ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ – ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ

Κατώτερη του αναμενόμενου η Παλμέιρας κόντρα στη Φιγκεϊρένσε, όπου ηττήθηκε δίκαια με 2-1. Μετά από αυτή την ήττα η διοίκηση έλαβε την απόφαση να απολύσει τον προπονητή. Από τη λευκή ισοπαλία προέρχεται η Φλουμινένσε κόντρα στη Σπορτ Ρεσίφε, δείχνοντας για ακόμα μία φορά ότι έχει πρόβλημα στο σκοράρισμα. Η Παλμέιρας θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Βαλντίβια, ο οποίος αγωνίζεται στο Κόπα Αμέρικα, γεγονός που την αποδυναμώνει αισθητά στο κομμάτι της κατοχής μπάλας και της ανάπτυξης του παιχνιδιού. Δε γέρνει σε καμία μεριά η ζυγαριά, θα το αφήσουμε στην άκρη.

282. ΚΕΦΛΑΒΙΚ – ΒΑΛΟΥΡ

Ουραγός με μόλις τέσσερις βαθμούς σε επτά αγώνες η γηπεδούχος Κέφλαβικ, στην πέμπτη θέση η Βαλούρ με αξιοπρεπή παρουσία στα τελευταία έξι (3-2-1). Το διπλό στο 2,00+ δείχνει δίκαιο.

283. ΜΠΡΕΪΝΤΑΜΠΛΙΚ - ΒΙΚΙΝΓΚΟΥΡ ΡΕΙΚ.

Δεύτερη στον βαθμολογικό πίνακα η Μπρέινταμπλικ μετά από τέσσερις συνεχόμενες νίκες. Σε κακή κατάσταση η Βίκινγκουρ με έξι χωρίς νίκη (0-3-3) και κακές εμφανίσεις, βρίσκεται μόλις δύο βαθμούς πάνω από τις επικίνδυνες θέσεις. Στέκεται ο άσος για την καλύτερη και πιο φορμαρισμένη ομάδα στο 1,70+.

182. ΒΡΑΖΙΛΙΑ – ΠΕΡΟΥ

Να ξεπλύνει την ντροπή του μουντιάλ θέλει η Βραζιλία με την κατάκτηση του Κόπα Αμέρικα στα γήπεδα της Χιλής. Εύκολα ή δύσκολα αναμένεται να επικρατήσει του Περού και της Βενεζουέλα με την πρωτιά του ομίλου να κρίνεται στην αναμέτρηση με την Κολομβία. Σάρωσε σε ότι φιλικό έδωσε μετά το κάζο του μουντιάλ με τον Ντούνγκα στο τιμόνι, 10/10 νίκες, οι 8/10 και με μηδέν παθητικό (21-2 γκολ). Το Περού δεν πρόκειται να παραδοθεί αμαχητί, στο 2,05 βρίσκουμε τον συνδυασμό 1 & under 3,5 στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

286. ΟΡΛΑΝΤΟ ΣΙΤΙ – ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ

Σε τρομερή κατάσταση η Σίτι, φαίνεται ότι προσαρμόστηκε επιτέλους στις ανάγκες του πρωταθλήματος έχοντας 2-2-0 με 10 γκολ ενεργητικό και 3 σερί over στο Ορλάντο. Σίγουρα η Ουάσιγκτον έχει ικανότητα στο σκοράρισμα και θα παρασυρθεί από την αγωνιστική εικόνα των γηπεδούχων, στο 1,73 το GG στον Stoiximan που μπορεί άνετα να πονταριστεί σε μεγαλύτερη απόδοση στο πρώτο δεκάλεπτο του live. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ