ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Κυριακής

Ακτινογραφία κουπονιού Κυριακής

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Κυριακής(1/2). Betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Κυριακής(1/2)

275. ΛΕΒΑΝΤΕΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ

Δύο ομάδες μαύρο χάλι κάτω από τον καυτό μεσημεριανό ισπανικό ήλιο, σαν σπαγγέτι γουέστερν ακούγεται, σε κάθε περίπτωση πρόκειται για μονομαχία θανάτου, πλευρά δεν θα πάρουμε.

276. ΟΣΑΣΟΥΝΑ – ΣΑΡΑΓΟΣΑ

Οι πολλές απουσίες μάλλον βολεύουν την Οσασούνα που έχει ξεμείνει με οκτώ επαγγελματίες (άλλοι τρεις διεθνής δίνουν αγώνα δρόμου για να επιστρέψουν) καθώς τρέχει ρεκόρ 4-2-0 που την έχει φέρει στο -5 από την εξάδα, 6-2-3 το εντός έδρας ρεκόρ της. Καλή εμφάνιση και άνετη για τη Σαραγόσα επί της Ουέλβα με 2-0, για δεύτερο σερί ματς κράτησε το μηδέν ενώ πιο πριν δεν τα είχε καταφέρει για 13 αγωνιστικές, εκτός έδρας (2-4-4) όπως και γενικά σκοράρει και δέχεται εύκολα το γκολ (7/10 GG). Μπορούν να μη χάσουν οι φιλοξενούμενοι, από κοντά και το αμφίσκορο.

277. ΓΚΕΝΤΣΛΕΡΜΠΙΡΛΙΓΚΙ – ΡΙΖΕΣΠΟΡ

Ήττα μετά από εννέα επίσημα ματς (2-3-0 στο πρωτάθλημα) για τη Γκεντσλερμπιρλιγκί (4-3-2 εντός) κόντρα στη Μπεσίκτας (0-2), η Ριζεσπόρ δεν έχει ακόμα νίκη στην έδρα της αλλά μακριά από αυτή μετράει 3-1-5. Περισσότερο προς την κόντρα κοιτάμε.

278. ΚΟΝΙΑΣΠΟΡ – ΕΣΚΙΣΕΧΙΡΣΠΟΡ

Ισορροπημένο ματς, από τρία σερί GG έρχεται η Κόνιασπορ (4-2-3 εντός), από τέσσερα η Εσκισεχίρ (1-6-2 εκτός) που μετράει 7/9 στις εξόδους της, σημειώνουμε το αμφίσκορο στα κιτάπια μας.

279. ΣΑΣΣΟΥΟΛΟ – ΙΝΤΕΡ

Συνεχίζει να προβληματίζει η Ίντερ που ούτε με τον Μαντσίνι ούτε με τις καινούργιες μεταγραφές μπορεί να μπει σε θετική τροχιά και να βρει ρυθμό. Πολύ μακριά από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη και μόλις έναν βαθμό πάνω από την Σασουόλο που καλείται να αντιμετωπίσει αυτή την αγωνιστική. Καλή σκέψη δείχνει τοGG(1,80/ Stoiximan ) με τους γηπεδούχους να το έχουν επιβεβαιώσει και στα οκτώ τελευταία τους ματς. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

280. ΦΕΓΕΝΟΡΝΤΝΤΕΝ ΧΑΑΓΚ

Θετικός ο βαθμός (0-0) στο “Άμστερνταμ Αρίνα” για τη Φέγενορντ, στο “Ντε Κούιπ” δεν θα λαθέψει κόντρα στην αναιμική εκτός έδρας (0-4-6 ρεκόρ) Ντεν Χάαγκ.

136. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Θα το παλέψει ο Πλατανιάς (2-2-6 εκτός με 6-9 τέρματα) το παιχνίδι, νωπές οι μνήμες από τις πολύ καλές εμφανίσεις του σε Καραϊσκάκης και Τούμπα, όπου έχασε στο γκολ. Ο Παναθηναϊκός είναι άνω-κάτω μετά τον αποκλεισμό στο κύπελλο από την Ξάνθη, γλυκοκοιτάμε το +1,5 ασιατικό διπλό.

281. ΚΑΕΝΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ

Δύσκολο σταύρωμα, η καταφερτζού Σεντ Ετιέν (5-4-2 εκτός) φαίνεται να λυγίζει στο βάρος των απουσιών της, κακή στο 0-0 στη Ρεν, κακή και στο 0-1 από την Παρί, από την άλλη έχουμε την Καέν των δύο σερί νικών με σκορ 4-1 (Ρεμς εντός, Ρεν εκτός), που όμως δεν βολεύεται με το ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας (2-2-6 μετράει στην έδρα της) και κόντρα στην ομάδα του Γκαλτιέ δύσκολα θα βρει χώρους. Στο 1Χ πάει η αγορά, εμείς νίπτουμε τας χείρας μας.

282. ΑΡΣΕΝΑΛΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ

Μόνο στο κύπελλο σκοράρει η Άστον Βίλλα (3-2-6 εκτός), στην Πρέμιερ είναι μακράν η χειρότερη επίθεση με 11 γκολ σε 22 παιχνίδια. Δεν φημίζεται για τη σοβαρότητα της η Άρσεναλ, αλλά η λογική εδώ δείχνει κάτι σε 2-0 τελικό σκορ.

283. ΛΟΚΕΡΕΝ – ΓΑΝΔΗ

Ντέρμπι της Φλάνδρας, δυνατή στην έδρα της η Λόκερεν (6-4-2 ρεκόρ), πριν όμως το ολίγον τυχερό 0-1 στη Μαλίν μετρούσε 0-1-5 σε επίσημα ματς και 0-4-3 από την προηγούμενη νίκη της στο πρωτάθλημα. Φουριόζα μετά τη διακοπή η Γάνδη (5-4-2 εκτός), στο κύπελλο πριν ένα μήνα κέρδισε δύο φορές την επικείμενη αντίπαλο της, στο “Ντάκναμ” μάλιστα με σκορ 1-4. Διπλό Draw No Bet.

Πάμε στοίχημα LIVE

284. ΟΥΤΡΕΧΤΗ – ΤΣΒΟΛΕ

Καλή στο 2-2 στην έδρα της Γκρόνινγκεν η Ουτρέχτη, εντός ζορίζεται περισσότερο φέτος (3-1-5 ρεκόρ). Κοντράρεται από την αγορά η Τσβόλε (3-1-5 εκτός) γιατί έπαιξε παράταση μεσοβδόμαδα στο κύπελλο (προκρίθηκε κερδίζοντας 2-3 τη Καμπούρ), οι φιλοξενούμενοι πάντως είναι καλύτερη ομάδα και καλοκοιτάμε το +0,25 ασιατικό τους, ειδικά όσο ανεβαίνει η απόδοση του.

285. ΦΙΤΕΣΕ – ΑΓΙΑΞ

Στο -6 από την κορυφή η Άγιαξ (5-2-1 ρεκόρ εκτός) μετά το εντός έδρας 0-0 στο ντέρμπι με τη Φέγενορντ, δεν έχει περιθώρια για νέα απώλεια βαθμών. Πολύ περίεργο καράβι η φετινή Φίτεσε, φαίνεται και από το εντός έδρας ρεκόρ της (3-6-1 με 7/10 GG και over 2,5)< παίζει καλό ποδόσφαιρο και έχει ποιότητα αλλά πολλά νεκρά διαστήματα αυτοκαταστροφής. Με το διπλό σε τιμές αουτσάιντερ μας μπαίνουν σκέψεις, προτιμότερη πάντως είναι η αναμονή για το live, είτε για να το πάρουμε τότε είτε για late goal αν στο τέλος είναι ισόπαλο.

286. ΜΑΑΣΤΡΙΧΤ – ΡΟΝΤΑ

Δεν βρίσκεται σε καλό φεγγάρι η Ρόντα, θα το αποφύγουμε, τουλάχιστον pregame.

287. ΝΑΪΜΕΓΚΕΝΧΕΛΜΟΝΤ ΣΠΟΡ

10-0-0 με 36-9 γκολ εντός η πρωτοπόρος της Β’ Ολλανδίας Ναϊμέγκεν, 0-4-7 με 9-24 γκολ εκτός η Χελμόντ, enough said…

288. ΣΕΛΤΙΚ – ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ

Old Firm για πρώτη φορά μετά από τρία χρόνια και κάθε κατεργάρης στον πάγκο του, βαμμένοι στα χρώματα του πολέμου θα μπουν και οι 22 ποδοσφαιριστές στο χορτάρι… Ιδανικό ματς για χαθούν λεφτά στο φαβορί, +1,5 ασιατικό διπλό ή πάσο είναι το παιχνίδι, καλύτερα το δεύτερο.

289. ΑΤΑΛΑΝΤΑ – ΚΑΛΙΑΡΙ

Νο Bet.

290. ΚΙΕΒΟ – ΝΑΠΟΛΙ

Βγάζει δύσκολο πρόγραμμα η Κιέβο (έρχεται από δύο σερί ήττες με Φιορεντίνα εντός και Γιουβέντους εκτός) και βρίσκεται εντός της ζώνης του υποβιβασμού, με μόνο μία εντός έδρας νίκη (1-4-5). Η Νάπολι είναι πλέον μόνη της στην τρίτη θέση (4-0-1 στα πέντε τελευταία ματς), έχει «καυτό» τον Ιγκουαΐν (εφτά γκολ στα έξι πιο πρόσφατα επίσημα ματς) και ψάχνει εκδίκηση για το 0-1 του πρώτου γύρου. Στο 1,72 το διπλό στην Bet365, θεωρούμε ότι θα έχει πτώση μέχρι την έναρξη του ματς. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

291. ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Αντιστοιχηματικό, κόντρα δεν υπάρχει αλλά και η Γιούβε δεν βγάζει μάτια. Μοναδική επιλογή με λογική η νίκη των φιλοξενούμενων με 1 ή 2 γκολ διαφορά.

292. ΠΑΛΕΡΜΟ – ΒΕΡΟΝΑ

Η Παλέρμο έρχεται από ισοπαλία με τη Σαμπντόρια όπου άξιζε τη νίκη και στα 14 τελευταία της ματς έχασε μόνο από Γιουβέντους και Φιορεντίνα (6-6-2). Η Βερόνα κέρδισε την Ατάλαντα αλλά είναι ντεφορμέ εδώ και καιρό. Βάσει της εικόνας των δύο ομάδων ο άσος έχει το προβάδισμα (1,80/ Bet365), βάσει των πολλών αμφίσκορων των δύο ομάδων παίζεται με μεγαλύτερο ρίσκο και ο συνδυασμός 1 & GG (3,75). Διαβάστε περισσότερα εδώ .

293. ΤΟΡΙΝΟ – ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ

Ισορροπεί πάνω στην ισοπαλία.

294. ΤΣΕΖΕΝΑ – ΛΑΤΣΙΟ

Νίκη-οξυγόνο στο εξάποντο των μελλοθάνατων (1-2 την Πάρμα) σημείωσε την προηγούμενη αγωνιστική η Τσεζένα (1-4-5 εντός), όχι ότι θα σωθεί στο τέλος αλλά όσο ζεις ελπίζεις… η Λάτσιο έρχεται με φούρια από τις δύο νίκες επί της Μίλαν σε πρωτάθλημα και κύπελλο, εκτός έδρας όμως χωλαίνει (3-4-3 ρεκόρ). Από επτά σερί GG (6/7 οver 2,5) έρχονται οι γηπεδούχοι, 6/10 over 2,5 και GG μετράνε εκτός έδρας οι ρωμαίοι, με τα γκολ θα πάμε.

295. ΜΠΕΣΙΚΤΑΣΜΕΡΣΙΝ ΙΝΤΜΑΝ ΓΙΟΥΡΝΤΟΥ

Στην Άγκυρα το παιχνίδι, σε κάθε περίπτωση φέτος η Μπεσίκτας αποδίδει καλύτερα εκτός (8-0-1) από την έδρα της (4-2-2). Μαχητική η Μερσίν (1-3-5 εκτός) αλλά δύσκολα θα φύγει με κάτι.

---. OMONOIAΔΟΞΑ ΚΑΤΩΚΟΠΙΑΣ

Με 4-1-1 εσχάτως η Ομόνοια έχει βρεθεί μια ανάσα από την τρίτη θέση καθώς έχει σταθεροποιήσει την απόδοση της σε υψηλά στάνταρ, έπεται πολύ δύσκολο και γεμάτο πρόγραμμα οπότε η νίκη είναι μονόδρομος απέναντι στη Δόξα που πήρε το τρίποντο απέναντι στον Εθνικό αλλά ποιοτικά υστερεί πολύ.

Πάμε στοίχημα LIVE

---. ΟΘΕΛΛΟΣΑΝΟΡΘΩΣΗ

Στην καλύτερη τους φετινή φόρμα οι δύο ομάδες, ο Οθέλλος (1-3-1 εσχάτως, ισοπαλίες κόντρα σε ΑΠΟΕΛ και Απόλλων) μαζεύει βαθμούς για τη σωτηρία ενώ πήρε ψυχολογία από την πρόκριση στο κύπελλο απέναντι στον Απόλλων, 4/5 νίκες εσχάτως η Ανόρθωση που παίζει όμορφο και επιθετικό ποδόσφαιρο. Μας αρέσει το GG σε αποδόσεις 1,80+.

296. ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ – ΧΕΡΤΑ

Επανέναρξη στη Μπουντεσλίγκα, μόνο για συμπεράσματα προσφέρεται το συγκεκριμένο ζευγάρι.

297. ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙΦΛΙΤΓΟΥΝΤ ΤΑΟΥΝ

No Bet.

138. ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΞΑΝΘΗ

Περίεργο το κλίμα στον Λεβαδειακό με τους παίκτες να πληρώνουν πρόστιμο για την ντροπιαστική ήττα από τον Απόλλων Σμύρνης στο κύπελλο, ενώ θα στερηθεί και δύο πολύτιμες μονάδες την Κυριακή, τον Μάντζιο (1σκόρερ με 6 γκολ) λόγω τιμωρίας και τον Κονέ (4 γκολ) που έχει εξαφανιστεί από προσώπου γης. Η Ξάνθη με ανεβασμένο το ηθικό από την πρόκριση στο κύπελλο σε βάρος του Παναθηναϊκού μπορεί να πάρει θετικό αποτέλεσμα στη Λιβαδειά, δυνατή επιλογή ( YoungGuns ) το ασιατικό διπλό +0,25στο 1,90 της Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

139. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑΑ.Ο.Κ. ΚΕΡΚΥΡΑ

Κανένας λόγος για να μπλέξουμε.

298. ΑΛΚΜΑΑΡ – ΧΕΡΑΚΛΕΣ

Έχει προβάδισμα η Άλκμααρ (4-3-3 εντός), από άσχημα αποτελέσματα έρχεται η Χέρακλες (3-0-7 εκτός), κρατάμε τον άσο για το live αν η εικόνα ευνοεί και τον προλάβουμε σε καλή απόδοση.

140. ΓΚΑΝΑ – ΓΟΥΙΝΕΑ

Τέλος το Κόπα Άφρικα με το τέλος των ομίλων, μόνο την Αλγερία (μοναδική σοβαρή ομάδα του θεσμού) αν κυνηγήσουμε σε κάποιο παιχνίδι.

299. ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ – ΣΟΥΟΝΣΙ

Οι απουσίες της Σαουθάμπτον στοιχίζουν στους “αγίους” αμυντικά, στο Σεντ Μέρις (7-2-2 ρεκόρ) πάντως έχουν τον πρώτο λόγο κόντρα στην αναιμική εκτός (2-3-5) Σουόνσι, που γενικά τελευταία δεν γεμίζει το μάτι.

300. ΜΠΟΡΝΤΟ – ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ

Ντεφορμέ η Μπορντό, χωρίς νίκη στα έξι τελευταία (0-2-4) και με αρκετές και σημαντικές απουσίες, μεταμορφωμένη προς το καλύτερο η Γκινγκάμπ μετά τον Δεκέμβρη με 5/7 νίκες (5-1-1) και την ήττα από τη Μαρσέιγ σε ένα ματς που δεν άξιζε να χάσει. Μοναδικό αρνητικό για τους φιλοξενούμενους η δυσμενής παράδοση αφού ηττήθηκαν στις 6/8 τελευταίες επισκέψεις τους στο «Σαμπάν Νταλμά» (1-1-6). Στα υπόψη το +0,5 (Χ2) στο 1,925 της Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

301. ΑΛΜΕΡΙΑ – ΧΕΤΑΦΕ

Πολύ ισορροπημένο, από Χ ξεκινάει και πολύ πιθανό να τελειώσει εκεί.

302. ΟΥΕΛΒΑ – ΑΛΑΒΕΣ

Δεν λέει να σηκώσει κεφάλι η Ουέλβα που με ρεκόρ 0-1-8 εσχάτως έχει βρεθεί στην επικίνδυνη ζώνη και δύσκολα θα βγει από εκεί με την εικόνα που παρουσιάζει, σταθερή η Αλαβές γενικά (6-9-7) αλλά και στα τελευταία (2-2-2), τα εκτός δεν είναι το φόρτε της (2-4-4, 7/10 GG και άλλα τόσα 2-3 γκολ) όμως δεν θα μπλέξουμε.

303. ΧΙΡΟΝΑ – ΑΛΚΟΡΚΟΝ

Χτύπησε και πάλι φόρμα η Χιρόνα (3-2-0) που μάχεται επί ίσοις όροις με τα ονόματα της κατηγορίας για απευθείας άνοδο, εντός έδρας (5-2-3) όμως έχει πρόβλημα έχοντας κερδίσει μόνο 1/5 τελευταία εκεί. Έξι ματς χωρίς νίκη η Αλκορκόν (0-4-2) που έμεινε στο -5 από την εξάδα, άσχημο το κλίμα για τον προπονητή ενώ έχει και δύο αμυντικούς έξω. Άσχημη η κατάσταση στους φιλοξενούμενους αλλά δεν πάει εύκολα το χέρι στη Χιρόνα εντός που από την άλλη χρωστάει μια καλή εμφάνιση στο σπίτι της, μπέρδεμα.

304. ΑΕ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ

Δεν μπορεί να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα η ΑΕΛ που έχει μείνει στο -5 από την εξάδα και θέλει νίκες πλέον παντού, σε καλύτερη κατάσταση η ΑΕΚ που επηρεάζεται όμως πάντα από τις διακοπές του πρωταθλήματος, δύσκολο για πρόβλεψη ματς, σε ισόπαλο αποτέλεσμα προς το τέλος θα πάρουμε late goal.

305. ΑΚΑΔΕΜΙΚΑ – ΜΑΡΙΤΙΜΟ

12 αγώνες χωρίς νίκη η Ακαδέμικα που είναι οριακά εκτός ζώνης, από μεγάλη νίκη επί της Πόρτο προέρχεται η Μαρίτιμο όμως όταν φεύγει από το νησί της βγάζει άλλο πρόσωπο (1-1-7). Έχει ξεχάσει από πότε έχει να κερδίσει η γηπεδούχος ομάδα όμως εντός σπάνια χάνει (0-7-2) και παίζει με μια ομάδα αδύναμη εκτός και που πούλησε τον πρώτο της σκόρερ (9/22 της γκολ), θα στηρίξουμε τους γηπεδούχους, στο 1,70 το +0,25, στο 2,07 το DNB.

306. ΖΙΛ ΒΙΘΕΝΤΕ – ΣΕΤΟΥΜΠΑΛ

Έχει βελτιωθεί αισθητά η Ζιλ Βιθέντε που συνεχίζει όμως ουραγός (1-4-4 εντός), άλλαξε προπονητή και έδωσε με πειστικό τρόπο τέλος στον κατήφορο η Σετούμπαλ που εκτός έδρας όμως είναι ανύπαρκτη (0-2-7, 3-19 γκολ), πάσο αν και δύσκολα θα χάσουν οι γηπεδούχοι.

307. ΡΙΟ ΑΒΕ – ΕΣΤΟΡΙΛ

Από δύο σερί εκτός έδρας ντόρτια προέρχεται η Ρίο Άβε που έχει μόνο μια νίκη στα τελευταία έξι και βλέπει την Ευρώπη να χάνεται (-7), εντός έχει 4-3-1. 3-2-1 εσχάτως η Εστορίλ που και αυτή δεν προλαβαίνει το ευρωπαϊκό τρένο. Λογικά από ένα γκολ το έχουν, ίσως προκύψει late αν είναι ισόπαλο το σκορ στο 70'.

308. ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ

Προς τα δεξιά η όποια αξία.

309. ΑΝΤΕΡΛΕΧΤΖΟΥΛΤΕ ΒΑΡΕΓΚΕΜ

Μπορεί να σκοράρει η Ζούλτε (4-2-6 εκτός με 10/12 over 2,5 και 11/12 GG), όμως δύσκολα θα φύγει με θετικό αποτέλεσμα από την έδρα της Άντερλεχτ (7-3-1 εντός). 4-2 έληξε το αντίστοιχο ματς κυπέλλου πριν από 10 μέρες.

310. ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ – ΛΟΥΓΚΟ

Επίδειξη δύναμης το 1-5 της Βαγιαδολίδ στη Μαγιόρκα, απέδειξε ότι η ήττα από τη Γιαγκοστέρα στο προηγούμενο ήταν απλά μια άσχημη στιγμή σε ένα διάστημα που είναι φουλ φορμαρισμένη (4-0-1) και κερδίζει εύκολα και πειστικά. Επτά ματς χωρίς νίκη η Λούγκο (0-3-4) που παίρνει λιγότερα απ' όσα αξίζει με την απόδοση της και έχει πλησιάσει επικίνδυνα στη ζώνη, θα πρέπει να κάνει αρκετά παραπάνω για να φύγει με βαθμό από το "Χοσέ Θορίγια".

141. ΒΕΡΟΙΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Όποιος ψάχνει για στάνταρ μόλις το βρήκε. Λογικά θα δούμε και over.

311. ΓΟΥΟΛΣΟΛ – ΤΖΙΛΙΓΧΑΜ

Σε καλύτερο φεγγάρι η Γουόλσολ, 2-3-8 το εκτός έδρας ρεκόρ της Τζίλιγχαμ που δέχεται γκολ για πλάκα, ο άσος έχει προβάδισμα αλλά η απόδοση είναι πετσοκομμένη.

312. ΣΕΒΙΛΛΗ – ΕΣΠΑΝΙΟΛ

Στο κύπελλο η Εσπανιόλ άφησε τη Σεβίλλη εκτός, στο “Σάντσεθ Πιθχουάν” σε κάθε περίπτωση έχασε την Πέμπτη 1-0, περιμένουμε να επαναληφθεί το έργο, οι Καταλανοί δείχνουν σε καλή κατάσταση αλλά μακριά απ’ το σπίτι τους χάνονται (1-2-6 με 8-20 γκολ).

313. ΤΟΛΟΥΚΑΛΕΟΝΕΣ ΝΕΓΚΡΟΣ

Τέσσερις βαθμοί για Τολούκα και Λεόνες Νέγκρος (1-1-1), παλεύει όλα της τα ματς η φιλοξενούμενη που δεν σκοράρει ποτέ δύο γκολ και οι ήττες της έρχονται οριακά και με under (17/20 τελευταία) όμως οι γηπεδούχοι είναι καλύτερη ομάδα και στην έδρα τους συνηθίζουν να κερδίζουν, απλά δίκαιος ο άσος στο 1,80+.

314. ΑΡΟΥΚΑΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣ.

Aποκαρδιωτικές οι τελευταίες εμφανίσεις της Αρούκα (ήττα σε 3/4 τελευταία) καθώς το πρόβλημα στο σκοράρισμα είναι δυσεπίλυτο, 10 γκολ σε 18 ενώ τα πράγματα δεν είναι καλύτερα ούτε εντός (3-1-4, 5-10 γκολ). Πέντε σερί νίκες για την Σπόρτινγκ που μείωσε τη διαφορά από την κορυφή και έχοντας το ματς με την Μπενφίκα ενόψει δεν θέλει γκέλα για να διεκδικήσεις τις πιθανότητες της. Μεγάλο το κίνητρο των φιλοξενούμενων όμως στο 1,40 ούτε σκέψη για διπλό.

315. ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ – ΜΠΟΥΡΣΑΣΠΟΡ

Σε πολύ καλό φεγγάρι η Μπούρσασπορ (5-2-2 ρεκόρ εκτός με 6/9 over 2,5 και GG), σκοράρει με ευχέρεια και μοιάζει αρκετά πιθανό να τα καταφέρει και στη Πόλη, όπου η Γαλατά μετράει 6-1-1 με 6/8 over 2,5 και 5/8 GG. Στο 1,85 στέκεται ο άσος, θα προτιμήσουμε όμως τα γκολ.

316. ΛΙΡΣΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ

Με νέο προπονητή η ουραγός Λιρς (2-5-4 εντός) μετά το 1-1 στο εξάποντο κόντρα στη Μπέβερεν, πολλές ανακατατάξεις στο ρόστερ της, δείχνει διάθεση να παρατήσει την κανονική περίοδο αι να προετοιμαστεί για τα δύσκολα μπαράζ παραμονής που ακολουθούν. Η Σταντάρ (7-2-3 εκτός) έρχεται από ψυχομένη νίκη (2-0) στο ντέρμπι με την Άντερλεχτ και έχει ευκαιρία για νίκη.

317. Ο ΧΙΓΚΙΝΣΚΟΛΟ ΚΟΛΟ

To άσχημο ξεκίνημα της Ο' Χίγκινς (1-0-2) οδήγησε σε αλλαγή προπονητή και σε επιστροφή στο σφιχτό παιχνίδι που της ταιριάζει πιο πολύ, τεράστια η πίεση στην Κόλο Κόλο που ξεκίνησε πολύ άσχημα (0-1-2) αν και δεν είχε δύσκολο πρόγραμμα. Λόγω της κρισιμότητας και της νέας φιλοσοφίας των γηπεδούχων ίσως κοιτούσαμε προς το under 2,75, όμως αμφότερες έχουν μεσοαμυντικές απουσίες.

142. ΑΚΤΗ ΕΛΕΦΑΝΤΟΣΤΟΥ – ΑΛΓΕΡΙΑ

Φτάσαμε και στην Αλγερία, ομάδα στρωμένη από το Μουντιάλ, με καλό προπονητή και ομοιογένεια στο ρόστερ, σε μοιρασμένο σετ θα τη στηρίξουμε, καλύπτοντας φυσικά την ισοπαλία, αγαπημένο σημείο των ομάδων στο φετινό Κόπα Άφρικα.

318. ΜΙΛΑΝ – ΠΑΡΜΑ

Τις ομάδες του Μιλάνου τις ποντάρουν μόνο όσοι θέλουν να πεθάνουν νέοι…

319. ΜΟΝΑΚΟ – ΛΥΩΝ

Ματς ανάμεσα στις πιο φορμαρισμένες ομάδες στη Γαλλία, τους δύο τελευταίους μήνες το μοναδικό γκολ που δέχθηκε η Μονακό (σε 12 ματς, 10-2-0 το ρεκόρ της σε αυτό το διάστημα) ήταν κόντρα στη Λυών σε ματς για το Λιγκ Καπ (προκρίθηκε τελικά στα πέναλτι). Επτά σερί νίκες στο πρωτάθλημα για τη Λυών (4-3-2 εκτός), στο πιο κρίσιμο παιχνίδι όμως θα λείψει ο MVP του πρωταθλήματος Λακαζέτ (22 αγ./21 γκολ). Φαβορί ο άσος, για το μισό-μηδέν θα ψάξουν όπως πάντα οι γηπεδούχοι, εμείς under περιμένουμε, αλλά οι τιμές είναι ψυλλιασμένες.

320. ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ

Δεν πληρώνει άσχημα το GG, η Βιγιαρεάλ σκοράρει με συνέπεια.

321. ΠΟΡΤΟΠΑΚΟΣ ΦΕΡΕΪΡΑ

Από γκέλα προέρχεται η Πόρτο ενώ η Πάσος κέρδισε την Μπενφίκα με 1-0, χάθηκε το στοιχείο του αιφνιδιασμού και η ψυλλιασμένη Πόρτο θα κερδίσει καθώς οι δύο συνδιεκδικήτριες του τίτλου παίζουν μεταξύ τους την άλλη βδομάδα.

322. ΟΥΝ. ΚΑΤΟΛΙΚΑΝΙΟΥΜΠΛΕΝΣΕ

Επτά βαθμοί και σπουδαία εικόνα για την Κατόλικα που θέλει να χτυπήσει τον τίτλο, αδύναμη η Νιουμπλένσε εκτός έδρας αναμένεται να λυγίσει από το ημίχρονο, ακόμα καλύτερη επιλογή το ασιατικό -1 στο 1,825.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ