ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Δευτέρας

Ακτινογραφία κουπονιού Δευτέρας

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Δευτέρας (20/6). Πηγή: Betblog.gr.

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Δευτέρας.

527. ΣΛΟΒΑΚΙΑ – ΑΓΓΛΙΑ

Η Σλοβακία πανηγύρισε την παρθενική της νίκη σεEUROκόντρα στη Ρωσία και πλέον κρατάει την τύχη στα χέρια της αναφορικά με την πρόκριση. Από την άλλη, η Αγγλία είναι σχεδόν σίγουρα στους «16» μετά και τη νίκη-ανατροπή κόντρα στην Ουαλία.Ο Ρόι Χόντγκσον αναμένεται να εμπιστευθεί το σχήμα που του χάρισε το τρίποντο, ενώ από την άλλη, ο Γιαν Κόζακ δύσκολα θα πραγματοποιήσει αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Κρισιμότατη η αναμέτρηση, θεωρούμε πιθανό να συνεχίσουν τα αμφίσκορα οι δύο ομάδες, μιας και οι άμυνές τους είναι αρκετά αναξιόπιστες, ενώ την ίδια ώρα, επιθετικά διαθέτουν πανίσχυρα όπλα. Υψηλό τοGGστο 2,12 τουStoiximan, συγκεντρώνει σημαντικές πιθανότητες επιβεβαίωσης. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

526. ΡΩΣΙΑ – ΟΥΑΛΙΑ

Κάκιστα δείγματα γραφής για τη Ρωσία έως τώρα στοEURO, είναι απορίας (ή μάλλον Αγγλίας) άξιο το πώς κατάφερε να φτάσει στην τελευταία αγωνιστική και να ελπίζει σε πρόκριση. Από την άλλη, η Ουαλία είναι πολύ πιο σοβαρή ομάδα, έχει ξεκάθαρο αγωνιστικό πλάνο στο παιχνίδι της και με τεράστιο όπλο τον Γκάρεθ Μπέλ βαδίζει ολοταχώς προς τους «16». Καθοριστικότατο παιχνίδι, οι δύο ομάδες βασίζονται εν πολλοίς στην τακτική και αυτό αναμένεται να οδηγήσει σε ένα πρώτο ημίχρονο χωρίς ρίσκα, με το 0-0 στην ανάπαυλα να πληρώνει 2,37 στηνBet365. Με δύο φάουλ βρήκε δίχτυα έως τώρα ο Μπέιλ, σε απόδοση 2,85 πληρώνει στονStoiximanτο ενδεχόμενο να σκοράρει κόντρα στη Ρωσία. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ