ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Δευτέρας

Ακτινογραφία κουπονιού Δευτέρας

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Δευτέρας (6/6). Πηγή: betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Δευτέρας (6/6).

2470. ΣΕΟΥΛ - ΓΙΕΓΙΟΥ ΓΙΟΥΝ.

Στο 1-1 έμεινε η Σεούλ κατά την υποδοχή της Γεονάμ, στο 7-2-2 πια ο συνολικός της απολογισμός στο πρωτάθλημα με 8/11 over 2,5 και 8/11 GG. Η Γιεγιού έρχεται από την εντός έδρας ήττα με 1-2 από την Ουλσάν, αρκετά τέρματα σημειώνονται για την ώρα και στα δικά της παιχνίδια (8/11 over 2,5, 7/11 GG). Λογικό φαβορί στα επίπεδα του 1,75 η Σεούλ, πολύ καλή περίπτωση και τα πολλά γκολ, στο 2,00 το over 2,5 στην Bet365.

2920. ΧΑΛΜΣΤΑΝΤ – ΣΥΡΙΑΝΣΚΑ

Χωρίς να εντυπωσιάσει, η Χάλμσταντ έφυγε με το διπλό από την έδρα της Εργκρίτε (1-2), επιβεβαιώνοντας πως ακόμα και στην κακή της ημέρα, έχει τον τρόπο να παίρνει αυτό που θέλει. Στον αντίποδα, η Σιριάνσκα δε βρίσκεται στα καλύτερα της (1-0-3), όντας στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα και με υπηρεσιακό στον πάγκο. Μακράν την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος διαθέτουν οι γηπεδούχοι, συνεπώς δεν προκαλεί εντύπωση το γεγονός πως όλες οι νίκες τους συνδυάστηκαν μεunder3,5. Αξίζει το ρίσκο η επιλογή τουcombo1 &under3,5 στο 2,38 του Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2919. ΑΣΙΡΙΣΚΑ – ΓΚΑΪΣ

Σε εξαιρετική κατάσταση η Ασιρίσκα, έχει βρει ρυθμό μετά την αλλαγή προπονητή και με τον Σάμουελσον στον πάγκο όχι μόνο παίρνει θετικά αποτελέσματα, αλλά βελτίωσε κατά πολύ και την αγωνιστική της εικόνα. Ανεβασμένη και η ΓΚΑΪΣ, αγνοεί την ήττα εδώ και έξι ματς, αλλά μακριά από το σπίτι της είναι αρκετά νωχελική. Δίνουμε προβάδισμα στην έδρα, με τον -0,25 ασιατικό άσο να αποτελεί επιλογή στο 1,85 τηςBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2922. ΠΟΛΩΝΙΑ – ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ

Αμυντικές αδυναμίες έβγαλε στην επιφάνεια η εθνική ομάδα της Πολωνίας στο πρόσφατο δυνατό τεστ με την αντίστοιχη της Ολλανδίας, όταν και ηττήθηκε με 1-2. Πιο χαλαρό το επόμενο και τελευταίο φιλικό πριν το ταξίδι στη Γαλλία, αντίπαλος η αδύναμη Λιθουανία που πρέπει να υπερβάλει εαυτόν για να προβληματίσει τους ποδοσφαιριστές του Άνταμ Ναβάλκα. Δεν είναι άσχημο το 1,73 του Stoiximan, για νίκη των Πολωνών με μηδέν παθητικό. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2926. ΓΙΕΡΒ – ΦΡΕΝΤΡΙΚΣΤΑΝΤ

Από ισοπαλία με 1-1 στην έδρα της Ουλενσάκερ έρχεται η Γιέρβ, αρκετά μέτρια η εκκίνηση της στο πρωτάθλημα, στο γήπεδό της έχει να κερδίσει από την πρεμιέρα (1-3-1 εντός). Η Φρέντρικσταντ πέτυχε τη δεύτερη φετινή της νίκη (2-2-6) με το 1-0 επί της Χοντ, κακή η παρουσία μακριά από το σπίτι της (1-1-3 εκτός). Καμία από τις δυο δεν πείθει ιδιαίτερα ως τώρα, η Γιέρβ πάντως είναι ανώτερη και αυτό που στην ουσία της λείπει είναι να κάνει τις ευκαιρίες της γκολ, της δίνουμε τον πρώτο λόγο για τη νίκη, στο 1,95 ο ασιατικός άσος -0,5 στην Bet365.

2931. ΙΤΑΛΙΑ – ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ

Σε ρυθμούςEUROκινείται η Ιταλία, η οποία στο τελευταίο φιλικό επικράτησε της Σκωτίας, χωρίς να συναντήσει κανένα εμπόδιο. Θετικά σημάδια έδειξε η Φινλανδία στην πρόσφατη ισοπαλία με το Βέλγιο, παρά την πίεση που ασκήθηκε στην άμυνα της. Πρόβα τζενεράλε για τη «σκουάντρα ατζούρα», με τον Αντόνιο Κόντε να δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην ανασταλτική λειτουργία του συγκροτήματος του. Μεγάλη η διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες, δύσκολα θα μπορέσουν να προβάλλουν αντίσταση οι Σκανδιναβοί, στο 1,70 προσφέρεται ο συνδυασμός άσσου καιunder3,5 στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ.

-----. ΙΣΛΑΝΔΙΑ – ΛΙΧΤΕΝΣΤΑΪΝ

Προβληματισμό σκόρπισε η Ισλανδία στο πρόσφατο φιλικό τεστ με τη Νορβηγία, ηττήθηκε 3-2 εκτός έδρας, παρουσιάζοντας χτυπητές αδυναμίες στην αμυντική της γραμμή. Ψάχνει ένα ξέσπασμα κόντρα στο φτωχό ποιοτικά Λιχτενστάιν, κυρίως για να ντοπαριστεί ψυχολογικά ενόψει των επίσημων παιχνιδιών στη Γαλλία. Στα τέλη του περασμένου Μαρτίου το τελευταίο ματς του Λιχτενστάιν, που παραμένει μία από τις πιο αδύναμες ομάδες της Ευρώπης. Με βασικούς θα κατέβει η Ισλανδία, δεκτό το 1,85 του ευρωπαϊκού χάντικαπ -2 των γηπεδούχων στον Stoiximan (νίκη με τρία γκολ διαφορά και άνω). Διαβάστε περισσότερα εδώ.

556. ΠΑΝΑΜΑΣ – ΒΟΛΙΒΙΑ

Οι φτωχοί συγγενείς του τέταρτου ομίλου του επετειακού Κόπα Αμέρικα είναι ο Παναμάς και η Βολιβία. Αμφότερες υστερούν σημαντικότατα συγκριτικά με τους δύο περσινούς φιναλίστ, Αργεντινή και Χιλή, κάτι που σημαίνει πως -αν και πρόκειται για πρεμιέρα- η νίκη αποτελεί μονόδρομο για τις δύο ομάδες. Θεωρούμε πως το τρίποντο θα έρθει μέσα από την άμυνα, αφού οι επιθέσεις τους προβληματίζουν, ενώ όπως απέδειξε και στα φιλικά του ο Παναμάς, πρώτα φροντίζει τα μετόπισθεν και μετά κοιτάζει τι θα κάνει από τη μέση και μπροστά. Λογική επιλογή τα λίγα γκολ, τοunder2 στο 1,95 τηςBet365δεν αποτελεί καμία ευκαιρία, αλλά αναμένουμε κλειστό ματς και για τον λόγο αυτόν έχει το προβάδισμα. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

557. ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ – ΧΙΛΗ

Διακαώς ψάχνει κάποια επιτυχία σε διεθνή διοργάνωση η εθνική ομάδα της Αργεντινής, η οποία έφτασε στην πηγή αλλά νερό δεν ήπιε τόσο στο περσινό Κόπα Αμέρικα, όσο και στο προπέρσινο Μουντιάλ. Το ρόστερ και το ταλέντο βέβαια υπάρχουν και φέτος, μένει να αποδείξει και στο χορτάρι τον τίτλο του φαβορί που της έχει δοθεί. Με νέο προπονητή πορεύεται πλέον η κάτοχος του τελευταίου Κόπα Αμέρικα Χιλή που δείχνει ακόμα κάπως μπερδεμένη μπρος στη νέα φιλοσοφία του κόουτς Πίτσι. Τα φιλικά παιχνίδια ποτέ δεν ήταν ασφαλές δείγμα, όμως η αλήθεια είναι πως η «Λα Ρόχα» απογοήτευσε στα φιλικά προετοιμασίας με Τζαμάικα και Μεξικό. Θα δώσουμε προβάδισμα στην «Αλμπισελέστε» στην οποία ήδη εντάχθηκε και προπονήθηκε το βαρύ πυροβολικό που ακούει στο όνομα Μέσι. Στο 2,00 η απόδοση του άσου στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ