ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Δευτέρας

Ακτινογραφία κουπονιού Δευτέρας

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Δευτέρας (2/5) Πηγή: betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Δευτέρας.

1447. ΓΟΥΟΛΣΟΛ - ΦΛΙΤΓΟΥΝΤ ΤΑΟΥΝ

Να εξαντλήσει τις πιθανότητές της για απευθείας άνοδο θα επιδιώξει η Γουόλσολ, για να το καταφέρει δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης απέναντι στη Φλίτγουντ. Η φιλοξενούμενη ευνοήθηκε από τα αποτελέσματα των ανταγωνιστών της στη μάχη της ουράς, της αρκεί πια ένας βαθμός για να παραμείνει στην κατηγορία, αφού έχει αρκετά καλύτερη διαφορά τερμάτων τόσο σε σχέση με τη Μπλάκπουλ όσο και με τη Ντόνκαστερ. Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, θεωρούμε ότι η Γουόλσολ είναι σωστό φαβορί στο 1,95 του Stoiximan, η Φλίτγουντ μπορεί να βρει το βαθμό που χρειάζεται την τελευταία αγωνιστική, απέναντι στην ουραγό και ήδη υποβιβασμένη Κρου.

1455. ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ – ΖΕΝΙΤ

Ο τελικός του κυπέλλου Ρωσίας, νοκ-άουτ αναμέτρηση, διεξάγεται στο Καζάν. Με το άνετο πέρασμα από την έδρα της Ουράλ (0-3), η ΤΣΣΚΑ πέρασε στην κορυφή της βαθμολογίας, έχοντας βέβαια ένα παιχνίδι περισσότερο από τη Ροστόφ, αφήνει στην άκρη το πρωτάθλημα για την ώρα με σκοπό να κατακτήσει τον πρώτο τίτλο της χρονιάς. Η Ζενίτ δεν συνάντησε δυσκολίες την Πέμπτη με αντίπαλο την Κούμπαν (4-1), βρίσκεται στο -4 από την κορυφή, με το κύπελλο να δείχνει ως ο πιο εύκολος δρόμος για την κατάκτηση ενός τροπαίου. Ανοιχτός σε κάθε αποτέλεσμα μας φαίνεται ο τελικός, έχουμε να κάνουμε με δυο πολύ καλές ομάδες που δεν τις χωρίζουν πολλά, δεν θα μπλέξουμε εδώ.

1458. ΜΠΡΑΪΤΟΝ – ΝΤΕΡΜΠΙ

Τεράστια ευκαιρία παρουσιάζεται στη φορμαρισμένη Μπράιτον για να πάρει προβάδισμα απευθείας ανόδου στην Πρέμιερ, με νίκη επί της Ντέρμπι προσπερνάει τη Μίντλεσμπρο, περνάει στις προνομιούχες δύο πρώτες θέσεις, ενώ θα παίξει για δύο αποτελέσματα στο φινάλε μέσα στο «Ρίβερσαϊντ». Καθόλου εύκολος αντίπαλος πάντως η Ντέρμπι, μπορεί να είναι σχετικά αδιάφορη βαθμολογικά μιας και έχει εξασφαλίσει την παρουσία της στα πλέι-οφ της Τσάμπιονσιπ, όμως το σίγουρο είναι πως δεν θα είναι αδιάφορη και μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Από τις καλές ομάδες τις κατηγορίας «γλάροι» και «κριάρια», αναμένουμε ένα συναρπαστικό ματς. Στο 1,83 η απόδοση του GG στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1461. ΛΕΧ ΠΟΖΝΑΝ - ΛΕΓΚΙΑ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ

Ο τελικός του κυπέλλου Πολωνίας, νοκ-άουτ αναμέτρηση. Ο μοναδικός τρόπος για να σώσει τη χρονιά είναι η Λεχ είναι να φτάσει στην κατάκτηση του τροπαίου, καθώς στο πρωτάθλημα βρίσκεται μακριά από τα ευρωπαϊκά εισιτήρια και δεν έχει περιθώρια ιδιαίτερα διάκρισης. Η Λέγκια είναι το μεγάλο φαβορί για το πρωτάθλημα, κρατάει διαφορά τριών πόντων από την Πιάστ και στοχεύει φυσικά στην κατάκτηση του νταμπλ για να ολοκληρώσει ιδανικά τη σεζόν. Πιο κοντά στη νίκη δείχνει η Λέγκια, λόγω της συνολικά καλύτερης παρουσίας της σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς, αλλά ένας τελικός είναι πάντα απρόβλεπτος και μπορεί να επιφυλάξει εκπλήξεις. Καλύτερα να μην μπλέξουμε εδώ.

1469. ΒΙΤ. ΚΟΝΣΤΑΝΤΑ - ΤΑΡΓΚΟ ΜΟΥΡΕΣ

Κακή η πορεία των δυο ομάδων στα πλέι-οφ, 0-2-6 μετράει η Βιτόρουλ, 0-3-5 η Τάργκου, δεν μπορούμε να εμπιστευτούμε καμία από τις δυο, για αυτό και θα μείνουμε μακριά από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

1471. ΜΠΕΡΝΛΙ – ΚΠΡ

Must win το ματς για τη Μπέρνλι προκειμένου να διατηρηθεί σε θέση που δίνει απευθείας άνοδο στην Πρέμιερ και με ισοπαλία βέβαια δεν θα πέσει εκτός της δυάδας, αλλά θα γεμίσει με άγχος εν όψει της τελευταίας αγωνιστικής. Η ΚΠΡ είναι βαθμολογικά αδιάφορη και είναι ασταθέστατη τον τελευταίο καιρό (1-4-2 στα τελευταία επτά). Το κίνητρο κινεί τα νήματα των αποδόσεων εδώ, φυσικά και δεν μπορεί να γίνει καμία κουβέντα για το 1,35 του άσου.

1482. ΚΑΡΛΣΡΟΥΗ – ΣΑΝΤΧΑΟΥΖΕΝ

Αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι, με τις δυο ομάδες να βρίσκονται στο μέσο της βαθμολογίας, πρόκειται πάντως για γειτονικό ντερμπάκι και δεν περιμένουμε οι δυο ομάδες να αδιαφορήσουν, σε κάθε περίπτωση δεν θα μας απασχολήσει στοιχηματικά.

1484. ΤΖΕΝΟΑ – ΡΟΜΑ

Αδιάφορη βαθμολογικά η Τζένοα, αφού έχει εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία. Το γεγονός αυτό, την κάνει να παίζει χωρίς κίνητρο, αλλά μπροστά στο κοινό της είναι πάντα ανταγωνιστική και σίγουρα δε θα πέσει αμαχητί κόντρα στη Ρόμα. Οι «τζιαλορόσι» βρίσκονται σε πολύ καλή ψυχολογική και αγωνιστική κατάσταση μετά και τη νίκη επί της Νάπολι στο «ντέρμπι του ήλιου», με αποτέλεσμα να ελπίζει βάσιμα στην κατάληψη της δεύτερης θέσης. Ανοικτά παίζουν τελευταία οι Γενοβέζοι, συνηθίζουν να είναι φουλ επιθετικοί οι Ρωμαίοι, ευνοούν και τα στατιστικά για να δούμε ένα ματς γεμάτο γκολ, με το συνδυασμό GG και over 2,5 να προσφέρεται σε απόδοση 2,10 στηνBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1483. ΕΣΜΠΙΕΡΓΚ – ΟΝΤΕΝΣΕ

Στις καθυστερήσεις έχασε τη νίκη απέναντι στην ουραγό Χόμπρο η Έσμπιεργκ, με το τελικό 2-2 πάντως συμπλήρωσε επτά ματς πρωταθλήματος με μόλις μια ήττα (3-3-1). Με την ήττα από τη Μίντιλαντ με 0-2, η Οντένσε είδε τις ελπίδες της για έξοδο στην Ευρώπη να περιορίζονται σημαντικά, αυτή ήταν η τρίτη της αποτυχία στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές (1-0-3). Ένα κλικ θα δώσουμε στους γηπεδούχους που δείχνουν σε λίγο καλύτερη κατάσταση εσχάτως, όχι πάντως ότι πετάμε και τη σκούφια μας για τον άσο, καθώς η Οντένσε είναι τόσο απρόβλεπτη που δεν μπορείς ποτέ να είσαι σίγουρος τι θα αντικρίσεις.

1485. ΜΠΟΝΤΟ ΓΚΛΙΜΤ - ΣΑΡΠΣΜΠΟΡΓΚ 08

Καθίζηση για την Μπόντο τις τελευταίες εβδομάδες, συμπλήρωσε 4/4 ήττες με το 0-2 από τη Στρόμσγκοντσετ, είχε ξεκινήσει το πρωτάθλημα με 2-1-0 αφήνοντας υποσχέσεις για μια καλή πορεία. Ολοένα και ανεβαίνει η Σάρπσμποργκ, έρχεται από 2/2 νίκες σκοράροντας από τέσσερις φορές σε καθεμία από αυτές, η πιο πρόσφατη μάλιστα ήρθε απέναντι σε έναν διόλου ευκαταφρόνητο αντίπαλο (4-0 τη Μόλντε). Φαίνεται να υπάρχει χώρος για κόντρα εδώ, δεν μας κάνει για φαβορί του 2,20 η Μπόντο των συνεχόμενων ηττών απέναντι σε μια ομάδα που ανεβαίνει σταθερά, υπάρχει αξία στο ασιατικό διπλό +0,25 στο 1,925 της Bet365, από κοντά και το over 2,5 στο 1,80 της ίδιας εταιρίας, με την Μπόντο να μετράει 3/4 GG & over 2,5 ως γηπεδούχος και τη Σάρπσμποργκ να βρίσκει δίχτυα οχτώ φορές στα δυο ματς της προηγούμενης εβδομάδας.

1493. ΤΖΟΥΡΓΚΑΡΝΤΕΝ – ΕΣΤΕΡΣΟΥΝΤ

Η εκκίνηση με 3/3 νίκες που πραγματοποίησε η Τζουργκάρντεν δεν είχε συνέχεια, συμπλήρωσε τρεις κολλητές ήττες με το 0-3 της Πέμπτης από την Έλφσμποργκ, φαίνεται να δυσκολεύεται να διαχειριστεί τις υψηλές απαιτήσεις που δημιούργησε το καλό της ξεκίνημα. Η νεοφώτιστη Έστερσουντ την πάτησε από την Έρεμπρο, χάνοντας τελικά με 2-4 στο γήπεδό της, αυτή ήταν η δεύτερη φετινή ήττα της (2-2-2), έχει πάντως αφήσει θετικές εντυπώσεις, ειδικά μακριά από το σπίτι της (1-2-0). Ανοδικά κινήθηκε ο άσος μετά τις τελευταίες κακές εμφανίσεις της Τζουργκάρντεν, η Έστερσουντ είναι πολύ επικίνδυνη και μπορεί να εκμεταλλευτεί το κακό της φεγγάρι.

1492. ΝΟΡΚΕΠΙΝΓΚ – ΧΕΛΣΙΝΓΚΜΠΟΡΓΚ

Άμεση επιστροφή στις νίκες για την πρωταθλήτρια Νόρκεπινγκ (4-0-2, 6/6 GG & over 2,5), επικράτησε έπειτα από ένα επεισοδιακό παιχνίδι της Χάμαρμπι με 3-1, μετράει πλέον 3/3 νίκες στην έδρα της με όλα τα ματς αυτά να επαληθεύουν το GG & over 3,5. Η Χέλσινγκμποργκ δείχνει να βρίσκει σιγά-σιγά τα πατήματά της, έρχεται από τρεις σερί νίκες (3/3 GG & over 2,5), στο 3-1-2 ο συνολικός της απολογισμός μέχρι στιγμής (5/6 over 2,5, 6/6 GG). Όσο δυνατή και να είναι η πρωταθλήτρια στο σπίτι της, το 1,50 του άσου είναι ανεπαρκές, προτιμότερη δείχνει η ενασχόληση με τα πολλά τέρματα, στο 1,97 το GG & over 2,5 στον Stoiximan.

1490. ΓΚΕΦΛΕ – ΓΚΕΤΕΜΠΟΡΓΚ

Dδιασύρθηκε από τη Χάκεν η Γκέφλε (1-6), συμπλήρωσε έτσι τέσσερα ματς χωρίς νίκη (0-1-3) και παρέμεινε στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας, δύσκολη προμηνύεται η φετινή σεζόν. Το παιχνίδι της Γκέτεμποργκ με τη Μάλμε δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, στον πιο πρόσφατο αγώνα της ηττήθηκε με 2-3 από την Έρεμπρο, το δυνατό της όπλο, δηλαδή η άμυνα, την προδίδει στο ξεκίνημα της χρονιάς. Καμία από τις δυο δεν έχει ξεκινήσει καλά, υπερβολικός ο φαβοριτισμός της Γκέτεμποργκ στο 1,70, προς αποφυγή το ματς.

1489. ΑΪΚ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ – ΓΙΟΝΣΕΠΙΝΓΚ

Ακόμα μια μέτρια εμφάνιση πραγματοποίησε η ΑΪΚ με αποτέλεσμα να ηττηθεί από τη Χέλσινγκμποργκ με 1-2, με πολλά σκαμπανεβάσματα η ως τώρα παρουσία της στο πρωτάθλημα (2-2-2, 4/6 over 2,5, 5/6 GG). Η Γιόνσεπινγκ κόλλησε στο 1-1 κατά την υποδοχή της Φάλκενμπεργκ, θετικά τα πρώτα δείγματα γραφής της στ πρωτάθλημα (3-2-1), αγωνίζεται χωρίς φόβο παρόλο που στερείται εμπειριών από την κατηγορία. Δεν μπορούμε να εμπιστευτούμε την ΑΪΚ σε τιμές κάτω του 1,60, στρεφόμαστε στα πολλά τέρματα που δείχνουν να ευνοούνται από το αγωνιστικό στυλ των δυο ομάδων, στο 1,80 το over 2,5 στην Bet365.

1491. ΚΑΛΜΑΡ – ΕΡΕΜΠΡΟ

Mε το βαθμό της ισοπαλίας έφυγε από την έδρα της Σούντσβαλ η Κάλμαρ (1-1), παρέμεινε έτσι με μόλις μι νίκη στο πρωτάθλημα (1-2-3, 3/6 over 2,5, 5/6 GG), Προβληματίζει η άμυνα της καθώς δεν έχει κρατήσει ούτε μια φορά απαραβίαστη την εστία της. Η Έρεμπρο δείχνει να συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε πέρυσι, μετράει τέσσερις νίκες στις πρώτες έξι αγωνιστικές (4-0-2, 5/6 GG & over 2,5), σκόραρε από τουλάχιστον δυο φορές στα πιο πρόσφατα πέντε παιχνίδια της. Δεύτερο σερί ταξίδι για την Έρεμπρο, ο παράγοντας κούραση μας αποτρέπει από τις τιμές αουτσάιντερ στο διπλό, πιθανά φαντάζουν πάντως τα πολλά τέρματα, στο 1,825 το over 2,5 στην Bet365.

1495. ΤΡΕΛΕΜΠΟΡΓΚ – ΣΥΡΙΑΝΣΚΑ

Άμεση επιστροφή στις ήττες για την Τρέλεμποργκ (1-1-2) με το 0-1 στην έδρα της Ντάλκουρντ, προβληματίζει κυρίως επιθετικά για την ώρα, καθώς έχει βρει δίχτυα μόλις μια φορά στις πρώτες αγωνιστικές (3/4 under 2,5, 4/4 NG). Η Σιριάνσκα εξακολουθεί να αγνοεί τη νίκη στο πρωτάθλημα (0-2-2), απογοήτευσε και στο τελευταίο, όταν και ηττήθηκε μπροστά στο κοινό της με 0-2 από τη Βάρμπεργκ. Κακό σταύρωμα, καθώς καμία από τις δυο δεν πείθει ώστε να αποφασίσουμε να τη στηρίξουμε, το πάσο είναι μονόδρομος εδώ.

1494. ΣΙΡΙΟΥΣ - ΑΦΚ ΓΙΟΥΝ.

Από δυο κολλητές γκέλες έρχεται η Σίριους (ήττα με 1-2 εντός από τη Ντάλκουρντ, 0-0 εκτός με τη Βέρναμο), επιτακτική η ανάγκη να επιστρέψει στις νίκες για να μην χάσει την επαφή της με την κορυφή της βαθμολογίας. Πολύ καλή η παρουσία της ΑΦΚ στο ξεκίνημα της σεζόν, μετράει 3-0-1 και στις τρεις νίκες της μάλιστα κράτησε απαραβίαστη την εστία της (3/4 under 2,5 4/4 NG). Δεν είναι για 1,60 ο άσος της Σίριους απέναντι σε μια φορμαρισμένη ομάδα η οποία είναι σίγουρα ικανή για τη ζημιά, καλύτερα να μείνουμε μακριά από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

1497. ΚΑΣΙΜΠΑΣΑ – ΟΣΜΑΝΛΙΣΠΟΡ

Από δυο σερί ήττες έρχεται η Κασίμπασα, έχασε έτσι έδαφος στη διεκδίκηση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου, πεσμένη η απόδοσή της συνολικά στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος. Η Οσμανλισπόρ με το άνετο 3-0 επί της Ανταλιασπόρ συμπλήρωσε 12 αγωνιστικές χωρίς ήττα (8-4-0) και έχει μπει για τα καλά στο κόλπο της Ευρώπης, έχει μάλιστα κρατήσει απαραβίαστη την εστία της και στα πιο πρόσφατα τέσσερα παιχνίδια της. Σε καλύτερη κατάσταση βρίσκονται οι φιλοξενούμενοι, φαίνεται να είναι πιο κοντά στη νίκη, αλλά τα σετ είναι μοιρασμένα ακριβώς στη μέση, με το 2,60 του διπλού να μην έχει ιδιαίτερη αξία, καθώς η Κασίμπασα σε κάθε περίπτωση είναι αξιόλογος αντίπαλος.

1498. ΑΣΤΡΑ ΓΚΙΟΥΡΓΚΙΟΥ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΒΟΥΚΟΥΡ.

Με το άνετο πέρασμα από την έδρα της Τάργκου με 4-1, η Άστρα ουσιαστικά κλείδωσε τον τίτλο, αφού διατήρησε το +6 από τη Στεάουα, με μόλις δυο αγωνιστικές να απομένουν για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος. Από το 0-0 στην έδρα της Παντούρι έρχεται η Ντιναμό, παρέμεινε έτσι στην τέταρτη θέση, φάνηκε επηρεασμένη από την υπερπροσπάθεια απέναντι στη Στεάουα, η οποία της απέφερε τη συμμετοχή της στον τελικό του κυπέλλου. Ανώτεροι οι γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη, δεν αξίζει όμως το 1,65 του άσου από τη στιγμή που τους κάνει και το Χ για να στεφθούν και μαθηματικά πρωταθλητές.

1501. ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ – ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ

Με την αναμέτρηση… «φωτιά» ανάμεσα στη Βέρντερ Βρέμης και τη Στουτγάρδη ολοκληρώνεται η 32η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα. Δύο στροφές πριν το τέλος και τα πράγματα-ειδικά για τους «πράσινους» είναι αρκετά ζόρικα, λίγο πιο άνετοι είναι οι Σουηβοί λόγω βαθμολογικού πλεονεκτήματος, φυσικά το πρόγραμμα που ακολουθεί για τις δύο ομάδες δεν είναι και το πιο βατό με αποτέλεσμα η νίκη για αμφότερες να κρίνεται επιτακτική, προκλητικές οι αποδόσεις για ένα παιχνίδι ζωής και θανάτου, 1,825 πληρώνει το under 3,5 στη Bet365 και αποτελεί επιλογή.

1503. ΜΑΛΑΓΑ – ΛΕΒΑΝΤΕ

Τις βαλίτσες της για τη Σεγούντα ετοιμάζει η Λεβάντε που ψάχνει ένα θαύμα για να γλιτώσει τον υποβιβασμό. Είναι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και στο -6 από τη σωτηρία της. Άλλωστε στα τρία εναπομείναντα (με Μάλαγα, Ατλέτικο και Βαγιεκάνο) ζήτημα είναι αν μπορεί να κάνει μία νίκη. Εκτίμηση μας πως θα εμφανιστεί άδεια ψυχολογικά και απογοητευμένη μετά τον τρόπο (με δύο γκολ στο 88’ και 91’) που έχασε τη νίκη με τη Μπιλμπάο. Η Μάλαγα μπορεί να είναι βαθμολογικά αδιάφορη αλλά δεν έχει λόγο να χαριστεί, θέλει άλλωστε μία νίκη για να σπάσει το αρνητικό σερί (0-2-3). Δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητος ο άσος στο 2,20 της Bet365 όσο και είναι κόντρα σε κίνητρο. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1502. ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ – ΝΑΝΣΙ

Με το βαθμό της ισοπαλίας έφυγε από την έδρα της Αζαξιό η Βαλενσιέν (1-1), δεν έχει ξεμπλέξει ακόμα με την υπόθεση παραμονή, πληρώνει σε μεγάλο βαθμό τη δυσκολία να πάρει νίκες στην έδρα της (2-10-5 εντός). Η Νανσί εξασφάλισε και μαθηματικά την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία έπειτα από το 1-0 επί της Σοσό, πριν από το τελευταίο της διπλό (3-1 τη Χάβρη) δεν κέρδιζε στις προηγούμενες έξι εξόδους της (0-4-2). Σε αποδόσεις αουτσάιντερ βρίσκουμε τη νίκη των γηπεδούχων, παρόλο που είναι αυτοί που καίγονται για τους βαθμούς, αυτό εξηγείται από τις διαφαινόμενες απουσίες των δυο καλύτερων σκόρερ της, Σλιτζά (27 συμ./6 γκολ) και Ντα Κόστα (20 συμ./7 γκολ), που δίνονται αμφίβολοι, ενώ και η Νανσί έχει ως στόχο να καταλάβει την πρώτη θέση της βαθμολογίας. Προς το πάσο στρεφόμαστε εδώ, εκτός και αν τα τελευταία αγωνιστικά νέα μας δώσουν το πάτημα για να πάμε στην κόντρα.

1505. ΤΣΕΖΕΝΑ - ΠΡΟ ΒΕΡΤΣΕΛΙ

Από ήττα στην έδρα της φορμαρισμένης Τράπανι έρχεται η Τσεζένα, αποδείχθηκε για ακόμα μια φορά ανεπαρκής μακριά από το σπίτι της, όπως όλα δείχνουν θα δώσει μέχρι το φινάλε τη μάχη για την είσοδο στα πλέι-οφ, μονόδρομος φυσικά η νίκη στην ισχυρή της έδρα (14-2-3 εντός) απέναντι στη Βερτσέλι. Οι φιλοξενούμενοι συμπλήρωσαν πέντε κολλητές ισοπαλίες με το 1-1 απέναντι στην Αβελίνο, έχουν χάσει μόνο μια φορά στις τελευταίες 11 αγωνιστικές (2-8-1), αλλά δεν έχουν απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη. Υπάρχει φαβορί στην αναμέτρηση αυτή και είναι η Τσεζένα, δεν αποτελεί όμως ευκαιρία το 1,73 του άσου.

1504. ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ Β' – ΛΕΓΚΑΝΕΣ

Ελαχιστοποιούνται οι ελπίδες της Μπιλμπάο Β για παραμονή, με την ήττα με 2-3 από την Αλμερία έμεινε στον πάτο της βαθμολογίας και στο -11 από τη σωτηρία, μόνο με θαύμα θα καταφέρει αν σωθεί. Η Λεγανές παρέμεινε στην κορυφή της κατάταξης με το 3-0 επί της Πονφεραντίνα, παρόλο που αυτή ήταν μόλις η δεύτερη της νίκη στις τελευταίες επτά αγωνιστικές (2-2-3). Δεν είναι σε καμία περίπτωση το διπλό για 2,00, ούτε η Λεγανές πείθει τόσο εσχάτως, αλλά ούτε και η Μπιλμπάο Β είναι τόσο κακή όσο δείχνουν τα αποτελέσματά της, μόνο προς τα πολλά τέρματα μπορούμε να κοιτάξουμε εδώ, με τη Μπιλμπάο Β να μετράει 8/9 over 2,5 και 8/9 GG στα πιο πρόσφατα παιχνίδια της ανεξαρτήτως έδρας, στο 1,85 το over 2,25 στην Bet365.

1512. ΝΤΑΝΤΙ - ΝΤΑΝΤΙ ΓΙΟΥΝ.

Τοπικό ντέρμπι, μεγάλο το μίσος μεταξύ των δυο συλλόγων. Πρακτικά αδιάφορη η Νταντί, δεν πρόκειται να κινδυνέψει, σε αντίθεση με τη Νταντί Γιουνάιτεντ που βρίσκεται με το ένα πόδι στην Τσάμπιονσιπ, η διαφορά των 11 βαθμών που την χωρίζουν από τα μπαράζ καλύπτεται μόνο με θαύμα. Μόνο νίκη θέλουν οι φιλοξενούμενοι για να διατηρήσουν τις μαθηματικές ελπίδες τους, με την εικόνα τους πάντως δεν δείχνουν ικανοί να τα καταφέρουν, μεγάλο δείχνει το 2,50 του άσου στην Bet365, η Νταντί πολύ θα χαρεί να είναι εκείνη που θα επικυρώσει τον υποβιβασμό της μισητής της αντιπάλου.

1511. ΜΠΕΝΦΙΚΑ – ΜΠΡΑΓΚΑ

Ημιτελικός για το Λιγκ Καπ Πορτογαλίας, νοκ-άουτ ματς, σε περίπτωση ισοπαλίας στην κανονική διάρκεια ακολουθεί απευθείας η διαδικασία των πέναλτι. Εξαιρετική η σεζόν και για τις δύο ομάδες, η μεν Μπράγκα αποκλείστηκε στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ δύσκολα από τη Μπάγερν, βρίσκεται μια ανάσα από τον τίτλο (+2 από Σπόρτινγκ με δύο αγωνιστικές να υπολείπονται) και θέλει να βρεθεί στον τελικό του Λιγκ Καπ για να κλείσει τη σεζόν με το νταμπλ. Τον ίδιο στόχο όμως έχει και η Μπράγκα που στο πρωτάθλημα είναι σίγουρα 4η αλλά θα παίξει και στον τελικό κυπέλλου της 22ης Μαΐου με την Πόρτο. Νοκ-άουτ αγώνας που διεξάγεται στο «Ντα Λουζ» της Λισαβόνας, μπορούν να σκοράρουν αμφότερες με το GG να παίζεται στο 2,00 της Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1513. ΤΣΕΛΣΙ – ΤΟΤΕΝΑΜ

Με τον Αζάρ να ξυπνάει από το φετινό λήθαργό και το Φάμπρεγας να μοιράζει ακόμα ασίστ, η Τσέλσι πέρασε με 1-4 από την έδρα της Μπόρνμουθ και επιθυμεί ένα θετικό φίνις στις τρεις αγωνιστικές που απομένουν για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις της φετινής κακής χρονιάς. Τέλος στα όνειρα της Τότεναμ για τίτλο μετά το οδυνηρό 1-1 στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» με τη Γουέστ Μπρομ, πιθανό να έχει δει ήδη τη Λέστερ να σηκώνει την κούπα πριν καν αρχίσει η δική της αναμέτρηση στο «Στάμφορντ Μπριτζ». Πεσμένη η ψυχολογία των «σπιρουνιών», λογική έχουν οι τιμές του άσου της Τσέλσι με σύμμαχο και την παράδοση (ειδικά αν η Λέστερ περάσει με νίκη από το «Ολντ Τράφορντ»), στο ίδιο μήκος κύματος και ο ασιατικός άσος 0:0 με απόδοση 1,975 (Bet365) των Young Guns. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1514. ΝΑΠΟΛΙ – ΑΤΑΛΑΝΤΑ

Μετά την ήττα στο «ντέρμπι του ήλιου» από τη Ρόμα, η Νάπολι επιστρέφει στο απόρθητο σπίτι της, υποδεχόμενη την Αταλάντα και θέλει να επανέλθει άμεσα στις νίκες, αφού η δεύτερη θέση τίθεται σε κίνδυνο. Αδιάφοροι οι «μπεργκαμάσκι», έχουν κλειδώσει και μαθηματικά την παραμονή τους στα μεγάλα σαλόνια, με αποτέλεσμα να παίζουν χωρίς κανένα άγχος. Σκοράρουν με συνέπεια τελευταία οι φιλοξενούμενοι, δεν εμπνέουν καμία εμπιστοσύνη αμυντικά οι «παρτενοπέι». ΤοGG στο 2,10 του Stoiximan μας φαίνεται ελκυστικό, όπως και ο συνδυασμός άσου και αμφίσκορου στο 2,65 της ίδιας εταιρίας. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1204. ΡΟΖΑΡΙΟ ΣΕΝΤΡΑΛ - ΧΙΜΝΑΣΙΑ ΛΑ ΠΛΑΤΑ

Σπουδαίο βήμα για την πρόκριση στους «8» του Λιμπερταδόρες έκανε η Ροζάριο επικρατώντας με 1-0 της Γκρέμιο στη Βραζιλία. Στο πρωτάθλημα πάντως δεν κερδίζει εδώ και τέσσερις αγωνιστικές (0-2-2), καθώς οι παράλληλες υποχρεώσεις φαίνεται να την αποπροσανατολίζουν. Η Χιμνάσια με το εντός έδρας 0-0 με την Εστουδιάντες έμεινε για τρίτο ματς χωρίς τρίποντο (0-2-1), δύσκολα θα διεκδικήσει κάτι καλύτερο από ένα απλό πλασάρισμα στο μέσο του ομίλου της. με τον επαναληπτικό με τη Γκρέμιο να ακολουθεί άμεσα, απορρίπτουμε τον άσο-φαβορί, καθώς υπάρχει και το ενδεχόμενο να γίνει ροτέισον, αν η Χιμνάσια μας έπειθε λιγάκι παραπάνω θα σκεφτόμασταν να πάμε στην κόντρα.

1520. ΤΙΓΚΡΕ – ΛΑΝΟΥΣ

Αξιοποίησε την έδρα της η Τίγκρε απέναντι στη Σαρμιέντο και πήρε μια σε γενικές γραμμές δίκαιη νίκη με σκορ 2-0, ξέφυγε έτσι από τις τελευταίες θέσεις του ομίλου της. Η προέλαση της Λανούς συνεχίζεται, με το 2-0 επί της Μπάνφιλντ συμπλήρωσε πέντε συνεχόμενες νίκες και οδηγεί σταθερά την κούρσα, εξαιρετικά αποτελεσματική και μακριά από το σπίτι της στο τρέχον πρωτάθλημα (4-1-1 εκτός). Καλύτερη ομάδα η Λανούς, αλλά το διπλό στο 2,15 παραείναι χαμηλό για να ασχοληθούμε, η Τίγκρε φαίνεται να ανεβάζει στροφές και δεν πρόκειται να πέσει χωρίς μάχη.

1517. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΤΕΜΠΕΡΛΕΪ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΤΟΥΚΟΥΜΑΝ

Την τέταρτη ήττα της στα τελευταία πέντε παιχνίδια (1-0-4) της γνώρισε η Τέμπερλεϊ από την Κίλμες και στα τέσσερα ματς που έχασε δέχτηκε από τουλάχιστον δυο γκολ, παραμένει χαμηλά στη συνολική βαθμολογία του υποβιβασμού. Η Τουκουμάν έμεινε στο 0-0 στο ματς με τη Μπελγράνο, διατηρείται πάντα ζωντανή στο κυνήγι της δεύτερης θέσης του ομίλου της. Καλύτερη η συνολική παρουσία της Τουκουμάν στο πρωτάθλημα, καλά ζυγισμένα τα σετ, δύσκολα γίνεται εκτίμηση εδώ, με τις δυο ομάδες να ψάχνουν για βαθμούς, για τους δικούς της λόγους η καθεμία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ