ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Δευτέρας

Ακτινογραφία κουπονιού Δευτέρας

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Δευτέρας (25/4). Πηγή: betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Δευτέρας.

2712. ΡΟΜΑ – ΝΑΠΟΛΙ

Το μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής λαμβάνει χώρα στο «Ολίμπικο». Η Ρόμα υποδέχεται τη Νάπολι στοDerbydelSole, γνωστό και ως ντέρμπι του «ήλιου», το οποίο φέτος έχει την ιδιαιτερότητα να κρίνει σε μεγάλο βαθμό ποια ομάδα θα καταλάβει τη δεύτερη θέση της Σέριε Α. Οι «παρτενοπέι» βρίσκονται σε αυτήν, απέχοντας 5 πόντους από τους «τζιαλορόσι», κάτι που σημαίνει πως οι γηπεδούχοι θα παίξουν μόνο για τη νίκη και οι φιλοξενούμενοι θα κυνηγήσουν δύο αποτελέσματα. Με παιδική χαρά μοιάζει η άμυνα της Ρόμα, η οποία βασίζεται κατά κύριο λόγο στην επιθετική της γραμμή, κάτι που ισχύει και για τη Νάπολι, ειδικά όταν απομακρύνεται από το «Σαν Πάολο». Σε απόδοση 2,02 επέλεξε το συνδυασμόGGκαιover2,5 ο DSuker στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

----. ΒΟΛΟΥΝΤΑΡΙ – ΚΡΑΪΟΒΑ

Από δυο σερί ήττες έρχεται η Βολουντάρι, είχε τρεις κολλητές νίκες προηγουμένως που την έβγαλαν από την επικίνδυνη ζώνη. Η Κραϊόβα αγνοεί τη νίκη στα πιο πρόσφατα τρία παιχνίδια της (0-1-2) και παρουσιάζεται μετριότατη στις πρόσφατες εξόδους της (0-1-6, στις 6/7 δεν σκόραρε). Σφιχτά τα σετ με ελαφρύ φαβορί τους γηπεδούχους, λεπτές οι ισορροπίες στην αναμέτρηση αυτή, δεν υπάρχει λόγος να μπλέξουμε.

2717. ΒΕΡΟΝΑ – ΜΙΛΑΝ

Το δρόμο για τη Σέριε Β έχει πάρει η Βερόνα, αφού παραμένει κολλημένη στον πάτο της βαθμολογίας και το μόνο που απομένει είναι η μαθηματική επιβεβαίωση του υποβιβασμού της. Μόνιμα στραβό το κλίμα στη Μίλαν, αλλά φέτος έχει τη χρυσή ευκαιρία να επιστρέψει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις είτε κατακτώντας το κύπελλο, είτε τερματίζοντας στην έκτη θέση, την οποία κατέχει για την ώρα. Με αυτοκτονία θα μοιάζει οποιοδήποτε αποτέλεσμα πλην της νίκης για τους «ροσονέρι» κόντρα στην καταδικασμένη Βερόνα και το διπλό αποτελεί επιλογή στο 1,75 τηςBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2720. ΧΕΛΣΙΝΓΚΦΟΡΣ ΙΦΚ - ΚΕΜΙ ΚΙΝΓΚΣ

Από μια νίκη, ισοπαλία και ήττα μετράει ως τώρα στο πρωτάθλημα η Χέλσινγκφορς, κοινός παρανομαστής και των τριών παιχνιδιών είναι ότι βρήκε δίχτυα σε όλα (2/3 GG & over 2,5), με την επίθεση να δείχνει πως θα είναι η δυνατή της γραμμή φέτος. Η Κέμι αριθμεί 2/2 ήττες ως τώρα, αμφότερες στο γήπεδό της, αλλά επί ισχυρών αντιπάλων (0-2 από Σεϊναγιόεν, 1-2 από Μάριεχαμν), παρόλα αυτά, το ματς της πρεμιέρας με τη Σεϊναγιόεν κατακυρώθηκε υπέρ της λόγω παράβασης κανονισμών από την πλευρά των αντιπάλων, θέλει τώρα που το πρόγραμμα γίνεται πιο βατό να αρχίζει να μαζεύει βαθμούς και στο γήπεδό. Δεν έχουμε κάποια ιδιαίτερη ένσταση για τα σετ που κυκλοφορούν, πάντως ο άσος στο 1,85 δεν είναι και καμία μεγάλη ευκαιρία, γι αυτό και θα προτιμήσουμε να μην μπλέξουμε εδώ.

2725. ΒΙΣΛΑ ΚΡΑΚΟΒΙΑΣ – ΝΙΕΤΣΙΕΤΖΑ

Με 2/2 νίκες έχει μπει στα πλέι-άουτ η Βίσλα, μετράει 5/6 τρίποντα στα τελευταία παιχνίδια της (5-1-0, 5/6 over 2,5, 5/6 GG). Η Νιετσιέτζα έρχεται από δυο ματς χωρίς να δεχθεί γκολ (νίκη με 1-0 εκτός επί της Ποντμπεσκίτζιε, 0-0 εντός με Κορόνα) και κρατιέται πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού, αν και οι διαφορές είναι ακόμα μικρές. Με τη φόρα που έχει πάρει η Βίσλα είναι δικαίως το φαβορί της αναμέτρησης, δεν έχει πάντως ιδιαίτερη αξία το 1,65 του άσου, ειδικά από τη στιγμή που πιθανότατα δεν θα είναι ούτε τώρα διαθέσιμος ο αρχισκόρερ Μπρόζεκ (24 συμ./11 γκολ), που πάντως έχει να αγωνιστεί πάνω από ένα μήνα.

2741. ΚΑΡΠΙ – ΕΜΠΟΛΙ

Μετά την τεράστια νίκη επί της Τζένοα, η Κάρπι απέσπασε το βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στη Μίλαν και βρίσκεται στο +2 από την επικίνδυνη ζώνη. Οι νεοφώτιστοι έχουν το πάνω χέρι στη μάχη της ουράς, αλλά ακολουθεί δύσκολο πρόγραμμα ως το φινάλε, με αποτέλεσμα το τρίποντο κόντρα στην αδιάφορη και ντεφορμέ, ειδικά εκτός έδρας, Έμπολι, να κρίνεται απαραίτητο. Θα στηρίξουμε την ομάδα με το κίνητρο, επιλέγοντας τον άσο σε απόδοση 1,83 στηνBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

----. ΤΑΡΓΚΟΥ – ΑΣΤΡΑ

Εκτός τελικού κυπέλλου έμεινε η Τάργκου Μούρες, έπειτα από την ήττα της Πέμπτης με 0-2 από την Κλουζ (0-0 το πρώτο ματς), τέλος ουσιαστικά η σεζόν γι αυτήν, αφού ούτε στο πρωτάθλημα μπορεί να διεκδικήσει κάτι, έχοντας μείνει χωρίς νίκη στα πλέι-οφ (0-3-4). Η Άστρα με τη σπουδαία νίκη στο ντέρμπι κορυφής με τη Στεάουα (2-0) έγινε το ακλόνητο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, χρειάζεται τέσσερις βαθμούς σε τρεις αγωνιστικές για να κλειδώσει και μαθηματικά το πρωτάθλημα. Κουρασμένη και απογοητευμένη η Τάργκου, μας φαίνεται δύσκολο να σταθεί εμπόδιο στην Άστρα, το διπλό πάντως δεν αποτελεί ευκαιρία, τουλάχιστον pregame, μιας και βρίσκεται στα επίπεδα του 1,60-1,65.

2738. ΡΑΝΤΕΡΣ – ΑΑΛΜΠΟΡΓΚ

Αήττητο σερί τριών αγωνιστικών τρέχει η Ράντερς (2-1-0), έχει ξεμείνει πάντως στο μέσο της βαθμολογίας και θα πρέπει να ανεβάσει κατακόρυφα την απόδοσή της για να καταφέρει να διεκδικήσει κάτι καλύτερο από ένα απλό πλασάρισμα στο πάνω μισό της κατάταξης. Η Άαλμποργκ έμεινε εκτός συνέχειας κυπέλλου, έπειτα από το 2-2 στην έδρα της Άαρχους (είχε χάσει με 0-2 το πρώτο παιχνίδι), επικεντρώνεται πια στο πρωτάθλημα και στην προσπάθεια που κάνει για να εξασφαλίσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Δείχνει να έχει χάσει τη φρεσκάδα της μετά τις γιορτές (2-2-3), με αποτέλεσμα να υποχωρήσει εκτός της τριάδας. Προς τα αριστερά του σετ κοιτάμε εδώ, ανεβασμένη η γηπεδούχος, σε κάμψη η φιλοξενούμενη, η οποία είχε και μεσοβδόμαδο ματς, ικανοποιητικό δείχνει το 2,05 για τον ασιατικό άσο -0,25 στην Bet365.

2742. ΧΑΟΥΓΚΕΣΟΥΝΤ – ΣΤΑΜΠΑΕΚ

Έπειτα από ένα εντυπωσιακό παιχνίδι, η Χάουγκεσουντ αναδείχθηκε νικήτρια απέναντι στη Μπόντο με το γεμάτο 4-3, στο 3-1-2 ο ως τώρα απολογισμός της στο πρωτάθλημα, καλά τα στοιχεία που δείχνει σε γενικές γραμμές, ειδικά στην επίθεση. Η Στάμπαεκ επέστρεψε στις ήττες με το 0-1 από τη Στρόμσγκοντσετ, αυτή ήταν η τέταρτή της αποτυχία στις έξι πρώτες αγωνιστικές (1-1-4), βρίσκεται κατά πολύ μακριά από τον περσινό καλό της εαυτό. Χωρίς να βγάζουν μάτια με την απόδοσή τους, οι γηπεδούχοι παρουσιάζουν καλύτερο πρόσωπο στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος και είναι δικαίως το φαβορί της αναμέτρησης, μπορεί να αποτελέσει επιλογή ο άσος στο 2,22 του Stoiximan.

2745. ΚΑΛΜΑΡ – ΧΕΛΣΙΝΓΚΜΠΟΡΓΚ

Θετικός για την Κάλμαρ ο βαθμός που απέσπασε στην έδρα της Γκέτεμποργκ (1-1), είχε προηγηθεί η παρθενική της νίκη στο πρωτάθλημα (3-2 την Έλφσμποργκ), φαίνεται έτσι να αφήνει σιγά-σιγά πίσω της το άσχημο ξεκίνημα που πραγματοποίησε στη σεζόν με 2/2 ήττες. Από την πρώτη της φετινή επιτυχία έρχεται η Χέλσινγκμποργκ (1-1-2, 3/4 over 2,5, 4/4 GG), επικράτησε με 3-1 της αδύναμης Φάλκενμπεργκ, μέτρια η παρουσία της στις τρεις πρώτες αγωνιστικές, ειδικά αμυντικά τα θαλάσσωσε τόσο απέναντι στην Έρεμπρο (ήττα με 1-3 εντός) όσο και με τη Χάμαρμπι (ήττα με 1-5 εκτός). Καλά διαβασμένα μας φαίνονται τα σετ με φαβορί την Κάλμαρ, δεν είναι κάποια σπουδαία ευκαιρία ο άσος του 2,05 για να ασχοληθούμε, αντιθέτως κοιτάμε ζεστά προς το over 2,5 στο 1,95 της Bet365, καθώς έχουμε να κάνουμε με δυο ομάδες με ευάλωτες αμυντικές γραμμές (2 γκολ κατά μέσο όρο δέχεται ως τώρα στο πρωτάθλημα η Κάλμαρ, 2,5 η Χέλσινγκμποργκ), αλλά και μεσοεπιθετική ποιότητα.

2744. ΑΪΚ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ – ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ

Απογοητεύει με τις μέχρι τώρα εμφανίσεις της η ΑΪΚ, με μεγάλο μέρος του προβλήματος να εντοπίζεται στην άμυνα, της οποίας τα προβλήματα έγιναν κάτι παραπάνω από εμφανή στον πρόσφατη συντριβή κόντρα στη Νόρκεπινγκ (4-1). Σε χειρότερη κατάσταση βρίσκεται η Έλφσμποργκ, η οποία πραγματοποιεί το χειρότερο ξεκίνημα της εδώ και μια δεκαετία (1-0-3). Αμφότερες «ψάχνονται» ακόμα, ενώ δεν εμπνέουν καμία απολύτως εμπιστοσύνη στα μετόπισθεν, γεγονός το οποίο σε συνδυασμό με τη μεταξύ τους παράδοση (6/7GG&over2,5 στα πιο πρόσφατα), μας σπρώχνει στην επιλογή τουcomboGG&over2,5, σε απόδοση 2,05 στηνBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2746. ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΠΣΠΟΡ – ΓΚΕΝΤΣΛΕΡΜΠΙΡΛΙΓΚΙ

Ντεφορμέ η Γκαζιαντέπ (0-2-4 στα τελευταία έξι), έχει καλή απόσταση από τη γραμμή του υποβιβασμού και φαίνεται από δύσκολο ως απίθανο να κινδυνέψει. Αντιθέτως η Γκεντσλέρ έχει ανεβάσει στροφές, έρχεται από δυο σερί νίκες και έχει σταθεροποιήσει της θέση της στα μεσαία στρώματα της βαθμολογίας, σε 12 ματς εντός του 2016 έχει πετύχει οχτώ νίκες (8-1-3). Τρεις κολλητές εντός έδρας ήττες και συνολικά πέντε στα πιο πρόσφατα έξι ματς στο γήπεδο τους μετρούν οι γηπεδούχοι, απολύτως λογικές μας φαίνονται οι τιμές φαβορί στα δεξιά του σετ, όχι όμως ότι αποτελούν και καμία τρομερή ευκαιρία.

2748. ΕΡΓΚΡΙΤΕ – ΝΤΕΓΚΕΡΦΟΡΣ

Την πρώτη της νίκη πανηγύρισε η Εργκρίτε στην έδρα της Ασιρίσκα με σκορ 1-0, σε χαμηλό τέμπο κινήθηκαν και τα δυο προηγούμενα παιχνίδια της (1-1εκτός με Λιουνγκσκίλε, 0-1 εντός από Άνγκελχολμς), δείχνει διάθεση να στηριχθεί στην άμυνα. Η Ντέγκερφορς παραμένει χωρίς τρίποντο (0-2-1) παρόλο που το πρόγραμμά της στο ξεκίνημα δεν ήταν ιδιαίτερα απαιτητικό, μέτρια η ως τώρα παρουσία της. Σε καλύτερο επίπεδο ετοιμότητας φαίνεται να βρίσκονται οι γηπεδούχοι, παρόλα αυτά το 1,73 στον άσο είναι πολύ χαμηλό για τα δεδομένα του αγώνα, αν η Ντέγκερφορς μας είχε πείσει λιγάκι παραπάνω θα σκεφτόμασταν να πάμε μέχρι και στην κόντρα.

2753. ΚΑΪΖΕΡΣΛΑΟΥΤΕΡΝ – ΛΕΙΨΙΑ

Εξασφάλισε την παραμονή της στην κατηγορία η Καϊζερσλάουτερν με το πρόσφατο 2-1-0 της, σε μία σεζόν που σίγουρα δε θα θέλει να θυμάται στο μέλλον. Αγχώνεται όλο και περισσότερο στη μάχη της ανόδου η Λειψία, αλλά έχει μεγάλο κίνητρο για να περάσει νικηφόρα από το «Φριντς Βαλτερ Στάντιον» και με δεδομένο πως έχασε μόνο στις έδρες των υπολοίπων ομάδων της τετράδας, το διπλό στο 1,80 του Stoiximan μοιάζει λογική επιλογή. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2756. ΘΕΛΤΑ – ΓΡΑΝΑΔΑ

Με την 5η θέση (απευθείας είσοδος στους ομίλους τους Γιουρόπα Λιγκ) θέλει να εξαργυρώσει την εξαιρετική πορεία που πραγματοποιεί φέτος η Θέλτα. Τρέχει αήττητο έξι αγώνων (3-3-0) και υποδέχεται τη Γρανάδα που μάχεται για τη σωτηρία της αλλά στο Βίγκο έχει απολογισμό 0-4-6 στις 10 τελευταίες της επισκέψεις. Καμία αξία στον ξερό άσο σε τόσο χαμηλές αποδόσεις, σαφώς προτιμότερη η ενασχόληση μας με τον συνδυασμό 1 &over1,5 στο 1,88 του Stoiximan . Εφικτό επίσης και το ενδεχόμενο η Θέλτα να φτάσει πρώτη στα 2 γκολ που πληρώνει 1,80 στην ίδια εταιρία. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2754. ΝΑΝΣΙ – ΣΟΣΟ

Ντέρμπι της ανατολικής Γαλλίας. Με το σπουδαίο διπλό με 3-1 επί της Χάβρης, η Νανσί έκανε ένα ακόμα σημαντικό βήμα για να κλειδώσει την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία, εξαιρετική η ως τώρα παρουσία στο γήπεδό της, εκεί όπου μετράει 12-3-2 από την αρχή της χρονιάς. Η Σοσό δεν τα κατάφερε μεσοβδόμαδα απέναντι στη Μαρσέιγ και έμεινε εκτός τελικού κυπέλλου, η προσοχή της στρέφεται στο πρωτάθλημα καθώς ακόμα δεν έχει ξεμπλέξει με την παραμονή. Βρίσκεται πάντως σε αγωνιστική άνοδο, αφού δεν χάνει εδώ και πέντε αγωνιστικές (3-2-0), αν και μακριά από το σπίτι της έχει παρουσιαστεί αρκετά ευάλωτη (2-8-7 εκτός). Υπάρχει φαβορί στο ματς και αυτό δεν είναι άλλο από τη Νανσί, μπορεί να εκμεταλλευτεί και την κόπωση των φιλοξενούμενων, απλά σωστό πάντως το 1,60 στον άσο, είναι στην κρίση του καθενός το κατά πόσο τον καλύπτει η απόδοση αυτή.

2755. ΝΟΒΑΡΑ – ΠΕΡΟΥΤΖΙΑ

Σε κακό φεγγάρι βρίσκεται το τελευταίο διάστημα η Νοβάρα, με αποτέλεσμα να τίθεται εν αμφιβόλω η παρουσία της στα πλέι-οφ. Στο -6 από αυτά είναι η Περούτζια, η οποία καλείται να φύγει με το διπλό από το «Σίλβιο Πιόλα» αν θέλει να μείνει ζωντανή στο κυνήγι της οκτάδας. Ανοικτά θα παίξουν οι φιλοξενούμενοι για το τρίποντο, έχουν γκολ τα εντός έδρας ματς των γηπεδούχων, με τοover2,25 να αποτελεί επιλογή σε απόδοση 1,90 στηνBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2757. ΤΟΤΕΝΑΜ - ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ

Πανέμορφο ποδόσφαιρο παίζει η Τότεναμ και σπάνια γκελάρει, αλλά αυτό δεν αρκεί για το κάτι παραπάνω, μπορεί να επικράτησε με 0-4 της Στόουκ στο τελευταίο της όμως η νέα πρόσφατη νίκη της Λέστερ την έφερε ξανά στο -8 από την κορυφή. Δεν έχει άλλη επιλογή στα τέσσερα εναπομείναντα παιχνίδια από το να κάνει το απόλυτο μαζεύοντας δώδεκα βαθμούς και να περιμένει γκέλες της Λέστερ. Αδιάφορη η Γουέστ Μπρομ, έχει φτάσει το όριο σωτηρίας τους 40 πόντους και απλά περιμένει τη λήξη του πρωταθλήματος. Θα κερδίσει η Τότεναμ όμως σε καμία από τις αγορές δεν βρήκαμε κάτι αξιόλογο, στροφή λοιπόν σ’ αυτές των σκόρερ στον Stoiximan εκεί που το 1,83 του πρώτου σκόρερ της κατηγορίας και φορμαρισμένου Χάρι Κέιν, παίζεται άνετα. Επίσης για την περιέργεια και μόνο μερικά ψιλά αξίζουν στο πεντάρι του 2 or more. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2758. ΤΙΓΚΡΕ – ΣΑΡΜΙΕΝΤΟ

Μέτρια η μέχρι τώρα παρουσία της Τίγκρε στο πρωτάθλημα, οι γηπεδούχοι δεν βρίσκονται και στα καλύτερα τους καθώς μετράνε μόλις μια νίκη στα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια τους. Βγάζει πάθος και μαχητικότητα η Σαρμιέντο, ειδικά από την στιγμή που ο Καρούσο Λομπάρντι κάθισε στον πάγκο. Κανένα απολύτως λόγο δεν βρίσκουμε αξία στο φαβοριτισμό των γηπεδούχων, για τον λόγο αυτό ο Betolεπέλεξε το Χ2 στην απόδοση 1,90 της Βet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2759. ΚΙΛΜΕΣ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΤΕΜΠΕΡΛΕΪ

Από τρεις κολλητές ήττες έρχεται η Κίλμες, με αποτέλεσμα να υποχωρήσει στον πάτο του ομίλου της, η τελευταία μάλιστα ήρθε από την προσεχή της αντίπαλο, Τέμπερλεϊ, από την οποία και έχασε εκτός έδρας με 0-2 την προηγούμενη Κυριακή, αν και θα μπορούσε να πάρει τουλάχιστον το βαθμό βάσει των ευκαιριών που δημιούργησε. Οι φιλοξενούμενοι μετρούσαν και εκείνοι τρεις σερί ήττες πριν από την προηγούμενη αγωνιστική, η τελευταία τους νίκη τους έδωσε οξυγόνο στη βαθμολογία του υποβιβασμού. Δεν έχουμε κάποια ιδιαίτερη ένσταση για τα σετ που κυκλοφορούν, σωστό φαβορί η Κίλμες, αλλά δεν έχουμε διάθεση να μπλέξουμε εδώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ