ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Δευτέρας

Ακτινογραφία κουπονιού Δευτέρας

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Δευτέρας (18/4) Πηγή: betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Δευτέρας.

1491. ΟΥΡΑΛ - ΡΟΥΜΠΙΝ ΚΑΖΑΝ

Με το βαρύ 0-6 ηττήθηκε στην έδρα της Κράσνονταρ η Ουράλ, αυτή ήταν η πρώτη της αποτυχία εντός του 2016 (2-2-0), στο γήπεδό της έχασε μόνο ένα από τα πιο πρόσφατα εννέα παιχνίδια της (5-3-1). Νίκη έπειτα από τρεις αγωνιστικές για τη Ρούμπιν (0-1-2), διέλυσε με 4-1 τη Ντιναμό Μόσχας, μακριά από το σπίτι της ωστόσο έχει συμπληρώσει τρεις συνεχόμενες ήττες. Στο μέσο της βαθμολογίας βρίσκονται οι δυο ομάδες, φαίνεται να ξεμένουν σιγά-σιγά από στόχους, δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος να ασχοληθούμε με την εν λόγω αναμέτρηση, ειδικά από τη στιγμή που δεν υπάρχει κάποιο λάθος στα σετ που κυκλοφορούν.

----. ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ – ΧΑΝΙΑ

Από διπλό στη Ζάκυνθο έρχεται ο Πανσερραϊκός, πρώτη του επιτυχία μετά από τέσσερις αγωνιστικές (0-2-2). Τρίτη κολλητή ισοπαλία για τα Χανιά το 0-0 στην Πάτρα, στα επτά παιχνίδι πλέον το σερί τους χωρίς τρίποντο (0-4-3), εκτός νησιού μετρούν 0-6-7. Φαβορί οι γηπεδούχοι, απέναντι σε μια ομάδα που χάνεται εκτός έδρας και που θα δώσει το τρίτο της παιχνίδι σε διάστημα λιγότερο της μιας εβδομάδας.

983. ΑΝΑΓ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 1904 - ΛΑΜΙΑ 1964

Τρεις αγωνιστικές χωρίς να σκοράρει είναι πλέον η Καρδίτσα (0-1-2, 3/3 under 1,5) έπειτα από το 0-1 από τον Αχαρναϊκό εκτός έδρας, αρκετά θετική πάντως η εντός έδρας παρουσία της (6-5-3 εντός). Καλή εμφάνιση για τη Λαμία στο εντός έδρας ματς με την Κέρκυρα, δίκαιο σε γενικές γραμμές το 1-1, ήταν το πέμπτο της ματς χωρίς ήττα (2-3-0), αν και μακριά από το σπίτι της δεν τα πηγαίνει εξίσου καλά (1-6-6 εκτός). Ιδιαίτερο το παιχνίδι, καθώς πρόκειται για ντέρμπι με αντιπαλότητα, δύσκολα προσεγγίζεται στοιχηματικά, δεν θα πάρουμε θέση.

1497. ΕΛΣΙΝΚΙ – ΣΕΪΝΑΓΙΟΕΝ

Πρώτη απώλεια βαθμών στο πρωτάθλημα για την Ελσίνκι (2-1-0), δεν είναι κακό αποτέλεσμα πάντως το 2-2 στο φινλανδικό βορρά στη μεσοβδόμαδη αναμέτρηση με τη Ροβανιέμι, για ακόμα ένα ματς έδειξε καλά στοιχεία στην επίθεση και κενά στην άμυνα. Η Σεϊναγιόεν ηττήθηκε στην έδρα της από τη Μάριεχαμν με 0-1, εμφανές το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στη δημιουργία στο ξεκίνημα της σεζόν, στην πρεμιέρα της επιβλήθηκε δύσκολα με 2-0 της νεοφώτιστης Κέμι, φτιάχνοντας όλες και όλες τρεις ευκαιρίες για γκολ. Σε καλύτερο επίπεδο ετοιμότητας δείχνουν οι γηπεδούχοι, είναι δικαίως το φαβορί για τη νίκη.

1495. ΙΝΤΕΡ ΤΟΥΡΚΟΥ – ΚΟΥΟΠΙΟ

Νίκη με 2-1 για την Ίντερ Τούρκου στην έδρα της Χέλσινγκφορς, ισορροπημένη στη μεγαλύτερή της διάρκεια η αναμέτρηση, κρίθηκε τελικά από ένα γκολ που επετεύχθη ένα λεπτό πριν από την ολοκλήρωση του ενενηντάλεπτου. Ξεκίνημα με 2/2 ήττες για την Κουόπιο, αμφότερες στο γήπεδό της από ομάδες που θεωρούνται άμεσες ανταγωνίστριες στη μάχη της παραμονής (0-1 από Ίλβες, 2-3 από Κουόπιο), θέλει ακόμα πολύ δουλειά για να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο. Καλή συγκυρία για την Ίντερ Τούρκου η υποδοχή μιας ανέτοιμης ομάδας, ο άσος έχει ξεκάθαρο προβάδισμα στην αναμέτρηση αυτή.

1496. ΛΑΧΤΙ - ΧΕΛΣΙΝΓΚΦΟΡΣ ΙΦΚ

Μόνο μια φορά έχει αγωνιστεί ως τώρα στο πρωτάθλημα η Λάχτι, αποσπώντας το βαθμό της ισοπαλίας στην έδρα της Ίντερ Τούρκου (1-1) έπειτα από μια ισορροπημένη σε γενικές γραμμές αναμέτρηση. Μια νίκη και μια ήττα μετράει ως τώρα η Χέλσινγκφορς, το υπέρ της 2-0 στην έδρα της Βάνταα στην πρεμιέρα, διαδέχτηκε το 1-2 από την Ίντερ Τούρκου στο γήπεδό της, το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση ήρθε ένα λεπτό πριν την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του αγώνα. Είναι νωρίς για να μπορούν να βγουν ασφαλή συμπεράσματα για τους γηπεδούχους, οι φιλοξενούμενοι σε αυτές τις πρώτες αγωνιστικές δείχνουν να έχουν καλή χημεία και ενδιαφέρουσες συνεργασίες από τη μέση και μπροστά, καλύτερα να μην ασχοληθούμε πάντως με τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, αφού και τα σετ που κυκλοφορούν μας φαίνονται σε γενικές γραμμές σωστά.

----. ΚΣΜΣ ΙΑΣΙ – Π. ΤΙΜΙΣΟΑΡΑ

Στην κορυφή του ομίλου των πλέι-άουτ η Ιάσι, ξεμπερδεύει σιγά-σιγά με την υπόθεση παραμονή, φαίνεται πια σχεδόν απίθανο να μπλέξει σε περιπέτειες. Έπειτα από τρεις συνεχόμενες ήττες, η Τιμισοάρα επικράτησε με 2-1 της Βολουντάρι, έχει πάντως βρεθεί κάτω από τη γραμμή του υποβιβασμού και θα χρειαστεί και άλλη προσπάθεια για να αποφύγει το μοιραίο. Αδύναμοι μακριά από το σπίτι τους οι φιλοξενούμενοι (0-9-7 συνολικά εκτός), λογικός ο φαβοριτισμός της ποιοτικότερης Ιάσι, δεν αποτελεί πάντως και μεγάλη ευκαιρία το 1,85 του άσου.

1502. ΕΣΜΠΙΕΡΓΚ – ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ

Αήττητη εδώ και πέντε ματς παραμένει η Έσμπιεργκ (3-2-0), στα πιο πρόσφατα τρία μάλιστα κράτησε απαραβίαστη την εστία της (1-2-0, 3/3 under 1,5). Η Μίντιλαντ έρχεται από το 1-1 στην έδρα της Βίμποργκ, είναι χωρίς νίκη στις τελευταίες έξι εξόδους της (0-2-4, 4/6 over 2,5, 6/6 GG) και έχει υποχωρήσει στη βαθμολογία εξαιτίας των μέτριων επιδόσεών της εντός του 2016 (2-2-3). Απρόβλεπτο παιχνίδι, σε καλύτερη κατάσταση η Έσμπιεργκ, πιο ποιοτική η Μίντιλαντ, δεν θα πάρουμε θέση.

1510. ΤΡΕΛΕΜΠΟΡΓΚ - ΑΦΚ ΓΙΟΥΝ.

Ζόρικη η επιστροφή της Τρέλεμποργκ στην κατηγορία, ακόμα δεν έχει καταφέρει να βρει δίχτυα, το 0-0 εντός με τη Βέρναμο διαδέχθηκε η ήττα με κάτω τα χέρια στην έδρα της Χάλμσταντ με 0-3, παίζει σαφώς ρόλο η απουσία του περσινού τοπ σκόρερ Χάινες (23 συμ./14 γκολ). Η ΑΦΚ εντυπωσιάζει στο ξεκίνημα της σεζόν, μετράει 2/2 νίκες, χωρίς μάλιστα να δεχθεί ακόμα γκολ (2-0 εκτός της Ντέγκερφορς, 3-0 εντός τη ΓΚΑΪΣ), δείχνει ικανή για μια καλή πορεία και φέτος. Πιο έτοιμοι μας φαίνονται οι φιλοξενούμενοι, στα δεξιά του σετ η αξία, αν και οι τιμές είναι αρκετά καλά διαβασμένες.

1509. ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ – ΜΑΛΜΕ

Πολλά γκολ σημειώθηκαν στις τρεις πρώτες αγωνιστικές στα ματς των Έλφσμποργκ & Μάλμε, από τη μία οι γηπεδούχοι που το πρώτο δείγμα τους μέχρι στιγμής λέει πως είναι ομάδα έδρας, ενώ από την άλλη η Μάλμε που έχει το ακριβότερο ρόστερ της κατηγορίας, δεν έχει ξεκινήσει καθόλου καλά και ψάχνει αντίδραση. Τρία σερί GG & over 2,5 για τους δύο αντιπάλους στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, γιατί όχι και τέταρτο. Στο 2,00 η απόδοσή του στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1508. ΣΟΥΝΤΣΒΑΛ – ΕΡΕΜΠΡΟ

Το μπαμ της προηγούμενης αγωνιστικής έκανε η Σούντσβαλ, περνώντας με 1-2 από την έδρα της πανίσχυρης Μάλμε, με επιτυχία είχε στεφθεί και η προηγούμενή της έξοδος (1-1 με την ΑΪΚ), πάντως στο μοναδικό της παιχνίδι ως τώρα μπροστά στο κοινό της έχασε με 1-2 από τη Γκέφλε. Άφησε πίσω της την ήττα της πρεμιέρας η Έρεμπρο (0-2 από τη Τζουργκάρντεν), πέτυχε 2/2 νίκες στη συνέχεια (3-1 εκτός της Χέλσινγκμποργκ, 2-1 εντός της Γιόνσεπινγκ) και δείχνει να συνεχίζει από εκεί όπου σταμάτησε πέρυσι, όταν με έναν εντυπωσιακό δεύτερο γύρο πέτυχε την άνετη παραμονή στην κατηγορία. Σε καλή κατάσταση δείχνουν αμφότερες στο ξεκίνημα της χρονιάς, δεν έχουμε διάθεση να κοντράρουμε καμία από τις δυο, ειδικά από τη στιγμή που τα σετ που κυκλοφορούν μας φαίνονται σωστά, δεν θα πάρουμε θέση εδώ.

1513. ΓΚΕΝΤΣΛΕΡΜΠΙΡΛΙΓΚΙ – ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ

Επιστροφή στις νίκες έπειτα από δυο κολλητές αποτυχίες για τη Γκεντσλέρ, πέρασε με 3-1 από την έδρα της Μερσίν, διψήφια η διαφορά της από την επικίνδυνη ζώνη δεν πρόκειται να κινδυνέψει. Η Τραμπζονσπόρ είναι αήττητη στα τελευταία τρία παιχνίδια της (2-1-0), το εντός έδρας 1-1 με τη Μπασακσεχίρ ήταν το πιο πρόσφατο από αυτά, μετριότατη πάντως η φετινή εκτός έδρας παρουσία της (4-1-9 εκτός). Βαθμολογικά αδιάφορες στην ουσία οι δυο ομάδες, λογικά τα σετ με φαβορί τους γηπεδούχους, δεν βλέπουμε ιδιαίτερο λόγο πάντως για να ασχοληθούμε με την εν λόγω αναμέτρηση.

1503. ΦΡΕΝΤΡΙΚΣΤΑΝΤ – ΚΡΙΣΤΙΑΝΣΟΥΝΤ

Χωρίς νίκη ακόμα στο πρωτάθλημα η Φρέντρικσταντ (ήττα με 2-3 εντός από τη Λέβανγκερ, 0-0 εκτός της Στρόμεν), τα πρώτα δείγματα γραφής της δεν αφήνουν ιδιαίτερα περιθώρια αισιοδοξίας ότι θα καταφέρει να πρωταγωνιστήσει, έκανε σεφτέ στα τρίποντα στο κύπελλο, με το δύσκολο 3-2 επί ομάδας της τέταρτης κατηγορίας. Με μεταπτώσεις η εκκίνηση της Κρίστιανσουντ στη χρονιά, μετράει μια ήττα (1-3 από Μιοντάλεν εκτός) και μια νίκη (2-0 τη Γιέρβ εντός) στο πρωτάθλημα, σφαλιάρα την Τετάρτη, μένοντας εκτός κυπέλλου από την ερασιτεχνική Χερντ (4ης κατηγορίας) στα πέναλτι. Ψάχνονται ακόμα οι δυο ομάδες, σωστά σε γενικές γραμμές τα σετ, δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος να μπλέξουμε εδώ.

1517. ΣΙΡΙΟΥΣ – ΝΤΑΛΚΟΥΡΝΤ

Επιβλητική η Σίριους στην έδρα της Ατβίνταμπεργκ, επικράτησε άνετα με 3-0, στην πρεμιέρα της κέρδισε και τη Χάλμσταντ, που λογίζεται μεταξύ των φαβορί για την άνοδο, με 2-1, θέλει από νωρίς να εδραιωθεί στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Η Ντάλκουρντ πήρε τον πρώτο φετινό βαθμό της με το 1-1 απέναντι στην Βάρμπεργκ έπειτα από ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι, στη μοναδική της έξοδο άφησε καλές εντυπώσεις παρόλο που ηττήθηκε από την Ασιρίσκα με 1-2, έπειτα από ένα επεισοδιακό παιχνίδι. Στο 1,60 προσφέρεται η νίκη των γηπεδούχων, δίκαιη μας φαίνονται η τιμή αυτή, η Σίριους είναι η ως τώρα καλύτερη ομάδα της κατηγορίας, δεν είμαστε πάντως διατεθειμένοι να ασχοληθούμε με τόσο χαμηλές τιμές σε τόσο πρώιμο στάδιο της σεζόν.

1516. ΒΙΤ. ΚΟΝΣΤΑΝΤΑ – ΠΑΝΤΟΥΡΙ

Ένα εισιτήριο για το ερχόμενο Γιουρόπα Λιγκ θέλουν να διεκδικήσουν οι δυο ομάδες, η Βιτόρουλ έχει συμπληρώσει επτά ματς χωρίς νίκη (0-2-5), ενώ μετράει έξι σερί ήττες στο γήπεδό της (οι πέντε τελευταίες ήταν GG & over 2,5), η Παντούρι έχει τέσσερα Χ στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές (0-4-1), αλλά δεν έχει ηττηθεί στις πιο πρόσφατες πέντε εξόδους της (3-2-0). Ακριβώς στη μέση τα σετ, ένα κλικ δίνουμε στους φιλοξενούμενους, δεν ικανοποιούν όμως οι αποδόσεις ώστε να ασχοληθούμε σοβαρά.

1529. ΜΠΡΑΓΚΑ – ΤΟΝΤΕΛΑ

Η τέταρτη θέση είναι σχεδόν εξασφαλισμένη για τη Μπράγκα, η οποία αγνοεί τη νίκη εδώ και τέσσερα ματς ανεξαρτήτως διοργάνωσης (0-1-3) και προέρχεται από το βαρύ 4-0 στην Ουκρανία, με το οποίο έμεινε εκτός Γιουρόπα Λιγκ. Είναι ακόμα ζωντανή στη μάχη της παραμονής η Τοντέλα, συμπλήρωσε τρεις αγωνιστικές χωρίς ήττα για πρώτη φορά φέτος, μετράει δύο συνεχόμενες νίκες και συγκέντρωσε 10 πόντους στις 6 τελευταίες αναμετρήσεις της για το πρωτάθλημα, όσους είχε μαζέψει στις πρώτες 23! Το μομέντουμ είναι με τους φιλοξενούμενους και το +1,25 ασιατικό διπλό αποτελεί επιλογή σε απόδοση 2,025 στηνBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1525. ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΪΓΚ – ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ

Σε φιάσκο εξελίχθηκε η σεζόν για τη Μπραουνσβάιγκ, αφού τα όνειρα της ανόδου έσβησαν από πολύ νωρίς, με αποτέλεσμα η ομάδα του Τόρστεν Λίμπερνεχτ να λογίζεται αδιάφορη εδώ και αρκετό καιρό. Στον αντίποδα, η Φράιμπουργκ βγάζει φωτιές, έχοντας οκτώ συνεχόμενες νίκες και αν φύγει με τους τρεις βαθμούς από το «Άιντραχτ Στάντιον», τότε θα βρεθεί αγκαλιά με την επιστροφή στα μεγάλα σαλόνια. Αρκετές απουσίες έχουν οι γηπεδούχοι, μέχρι και η προϊστορία είναι με το μέρος των φιλοξενούμενων. Το διπλό αποτελεί επιλογή στο 2,05 του Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1526. ΝΤΙΖΟΝ – ΠΑΡΙ

Πρώτος εναντίον τελευταίου το ματς, η Ντιζόν είναι πολύ κοντά στο να εξασφαλίσει την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία, έπειτα από τρία ανεπιτυχή αποτελέσματα στα οποία δεν βρήκε καν δίχτυα (0-2-1, 3/3 under 1,5) επέστρεψε στις νίκες με το 3-2 επί της Κλερμόν. Η Παρί FC από εκεί που έδειχνε καταδικασμένη, αναπτέρωσε τις ελπίδες της για τη σωτηρία χάρη σε 2/2 νίκες απέναντι σε Ερυθρό Αστέρα (4-2 εκτός) και Μπουργκ (2-0 εντός) και πάλι η αποστολή της είναι δύσκολη, αλλά δεν δείχνει διάθεση να τα παρατήσει. Προφανώς και δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθούμε με τον άσο του 1,50, ενδιαφέρον το over 2,5 στο 2,025 της Bet365, καθώς η καλύτερη επίθεση της κατηγορίας (Ντιζόν) και η μεγάλη ανάγκη της Παρί FC για τη νίκη, μπορούν να συνθέσουν το σκηνικό ενός αγώνα με πολλά τέρματα.

1527. ΤΣΕΖΕΝΑ – ΚΡΟΤΟΝΕ

Δε βρίσκεται σε καλή κατάσταση τον τελευταίο καιρό η Τσεζένα, ωστόσο μπροστά στον κόσμο της μεταμορφώνεται πάντα προς το καλύτερο και εκεί είναι που βασίζεται ώστε να μπει ξανά για τα καλά στο κόλπο των πλέι-οφ. Ακόμα και μετά την ισοπαλία με τη Σπέτσια, η Κροτόνε μόνο με θαύμα θα χάσει την άνοδο στη Σέριε Α, αφού απέχει 14 βαθμούς από την τρίτη θέση, με 6 αγωνιστικές να απομένουν. Το μεγάλο κίνητρο των γηπεδούχων και η δύναμη της έδρας μας ωθούν στον άσο, τον οποίο βρίσκουμε σε απόδοση 2,35 στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1538. ΣΤΟΟΥΚ – ΤΟΤΕΝΑΜ

Βαριά ήττα γνώρισε στο τελευταίο της παιχνίδια η Στόουκ (4-1 στο «Άνφιλντ») και έμεινε πέντε πόντους μακριά από τη έκτη θέση. Θεωρητικά κυνηγάει την ευρωπαϊκή έξοδο, όμως μάλλον θα αρκεστεί σε ένα πλασάρισμα στη μέση της βαθμολογίας. Το απόλυτο μέχρι το φινάλε του πρωταθλήματος κυνηγάει η Τότεναμ, όμως θέλει και γκέλες από τη Λέστερ για να πλησιάσει την κορυφή. Εξαιρετική φέτος πάντως και σταθερά σοβαρή, έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο στο «Μπριτάνια». Στο 1,85 το διπλό στην Βet365, σημείο που θα ισχυροποιηθεί περισσότερο αν η Λέστερ δεν καταφέρει να κερδίσει τη Γούεστ Χαμ. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1539. ΜΠΕΝΦΙΚΑ – ΣΕΤΟΥΜΠΑΛ

Με το κεφάλι ψηλά αποχαιρέτησε το Τσάμπιονς Λιγκ η Μπενφίκα και πλέον στρέφει το ενδιαφέρον της αποκλειστικά στη μάχη που δίνει με τη συμπολίτισσα Σπόρτινγκ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Οι «αετοί» υποδέχονται τη Σετούμπαλ και θα αναζητήσουν το ξέσπασμα, προκειμένου να βρεθούν ξανά στο +2 από τη δεύτερη θέση. Η Βιτόρια βρίσκεται σε κάκιστη κατάσταση, δέχεται γκολ με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο εδώ και ένα γύρο, αγνοεί τη νίκη στις δέκα τελευταίες της αναμετρήσεις και σιγά-σιγά την πιάνει το άγχος για την αποφυγή του υποβιβασμού. Συνεχώς με σκυμμένο κεφάλι φεύγουν οι φιλοξενούμενοι από το «Ντα Λουζ», δύσκολα θα αλλάξει η συγκεκριμένη παράδοση, με το συνδυασμό άσου καιover3,5 στον Stoiximan να αποτελεί επιλογή. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1540. ΚΟΛΟ ΚΟΛΟ – ΠΑΛΕΣΤΙΝΟ

Τοπικό ντέρμπι με αντιπαλότητα, στην ίδια πόλη εδρεύουν οι δυο ομάδες. Αποκλείστηκε από την επόμενη φάση του Λιμπερταδόρες η Κόλο Κόλο έπειτα από τη λευκή ισοπαλία απέναντι στην Ιντεπεντιέντε ντελ Βάγιε, μετριότατη και η παρουσία της στο πρωτάθλημα τον τελευταίο καιρό, είναι τέσσερις αγωνιστικές χωρίς νίκη (0-2-2). Σε κάμψη όμως βρίσκεται και η Παλεστίνο, καθώς συμπλήρωσε επτά ματς χωρίς τρίποντο (0-5-2), παραμένει πάντως αήττητη μακριά από το σπίτι της στο Κλαουσούρα (1-4-0). Μπορεί η Κόλο Κόλο να είναι ισχυρή στην έδρα της (4-2-0), αλλά είναι πολύ πιο κουρασμένη ενώ έχουν μαζευτεί και απουσίες, μόνο η κόντρα αξίζει εδώ, αν και θα θέλαμε την Παλεστίνο σε καλύτερη κατάσταση για να πάμε στο Χ2.

1541. ΑΡΣΕΝΑΛ ΣΑΡΑΝΤΙ – ΜΠΕΛΓΡΑΝΟ

Σπουδαίο διπλό στην έδρα της Κίλμες για την Άρσεναλ με 4-1, αυτή ήταν η τέταρτη νίκη της στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές (4-0-1), έχει την ευκαιρία να περάσει μόνη πρώτη στην κορυφή του γκρουπ της σε περίπτωση που πάρει τους τρεις βαθμούς. Στοπ στο αρνητικό σερί των τριών ηττών έβαλε η Μπελγράνο με το 3-0 επί της Χιμνάσια, μετράει όμως 5/5 ήττες μέχρι στιγμής στις εξόδους της. Καλό το μομέντουμ για τους γηπεδούχους, αντιμετωπίζουν μια ομάδα που προβληματίζει μακριά από το σπίτι της, ικανοποιητικό ο -0,25 ασιατικός άσος στο 2,025 της Bet365.

1454. ΜΕΛΓΚΑΡ -ΡΕΑΛ ΓΚΑΡΚΙΛΑΣΟ

Βαριά ήττα για τη Μελγκάρ μεσοβδόμαδα στα πλαίσια του Λιμπερταδόρες (0-4 από την Ατλέτικο Μινέιρο), ήταν πάντως ήδη αποκλεισμένη και παρατάχθηκε με εναλλακτική ενδεκάδα. Ούτε στο πρωτάθλημα πάντως τα πηγαίνει και πολύ καλύτερα, είναι έξι αγωνιστικές χωρίς νίκη (0-3-3) και έχει βρεθεί στην προτελευταία θέση της κατάταξης του Απερτούρα. Η Γκαρσιλάσο έρχεται από ισοπαλία στην έδρα της Καχαμάρκα, μπορεί να τα πηγαίνει αρκετά καλά στο πρωτάθλημα, αλλά εκτός έδρας αποδυναμώνεται αισθητά (1-2-2 εκτός). Την αντίδραση των γηπεδούχων περιμένουμε από τη στιγμή που απαλλάχθηκαν από τις διεθνείς υποχρεώσεις, με τον ασιατικό άσο -0,25 στο 1,90 της Bet365 πηγαίνει ο Kyr_Lim, έχει ήδη σημειωθεί πτώση στο σημείο, αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο 1,80.

Ακτινογραφία κουπονιού Δευτέρας

3047. ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ – ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ

Με μπόλικο άγχος αλλά και τύχη επικράτησε στο δεύτερο ματς η ΤΣΣΚΑ αφού ο αγώνας κρίθηκε υπέρ της (77-76) στα τελευταία δευτερόλεπτα χάρη στην άμυνα που έπαιξε στην τελευταία φάση αλλά λόγω της άστοχης βολής του Κίνσεϊ νωρίτερα, που ήταν οι δύο μοιραίοι παίκτες των Σέρβων. Πολυτιμότερος παίκτης για τους Μοσχοβίτες ήταν ξανά ο Χάινς (19 πόντοι) που έπαιξε παράλληλα και την κρισιμότερη άμυνα στο τέλος οδηγώντας τον Γιόβιτς σε λάθος. Παλικαρίσια εμφάνιση από τον Ερυθρό Αστέρα που προηγούνταν σταθερά μέχρι το ημίχρονο. Παίρνει τα εύσημα και για το γεγονός πως έβγαλε εκτός παιχνιδιού τους Ντε Κολό (13 πόντοι αλλά με 9/10 βολές) και Τεόντοσιτς (9 πόντοι, 5 λάθη) τους οποίους κράτησε πολύ χαμηλά στην επίθεση. Ο Ερυθρός Αστέρας απέδειξε και στα δύο ματς στη Ρωσία πως μπορεί να κοντράρει στα ίσια την ΤΣΣΚΑ. Η «καυτή» ατμόσφαιρα που θα επικρατεί στην «Kombank Arena» θα βοηθήσει και θα δώσει φτερά στα πόδια στους παίκτες του Ράντοντσιτς. Πρώτη σκέψη το +5,5 χάντικαπ, το όριο πόντων τοποθετείται ξανά στους 162,5 πόντους και σκεφτόμαστε το under αφού δεν ξεπεράστηκε (158, 153) σε κανένα από τα δύο προηγούμενα.

3048. ΒΕΝΕΤΣΙΑ - ΠΙΣΤΟΪΑ

Μονομαχεί με τη Βαρέζε, από την οποία ηττήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα, η Βενέτσια για το 8ο και τελευταίο εισιτήριο των πλέι-οφ. Κέρδισε μόλις ένα από τα πέντε τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της (1-4). Μίνιμουμ στόχος οι δύο νίκες στα τρία εναπομείναντα αφού παίζει με ομάδες που την ξεπερνούν στη βαθμολογία και βρίσκονται εντός 8αδας. Πιο συγκεκριμένα υποδέχεται Πιστόια και Αβελίνο και παίζει εκτός έδρας με την Τρέντο. Εντός της 8αδας η Πιστόια, θέλει ουσιαστικά άλλη μία νίκη για να εξασφαλίσει και τυπικά τη συμμετοχή της στα πλέι-οφ. Σε κακή αγωνιστική κατάσταση με 8/10 ήττες το τελευταίο διάστημα (2-8) ενώ ηττήθηκε και στα 6/8 τελευταία εκτός έδρας (2-6). Προβάδισμα δίνουμε στο over 153,5, 87,8 πόντους μ.ο. δέχτηκε στα πέντε τελευταία ταξίδια της η Πιστόια, υψηλά σκορ (97-75, 81-85, 96-100) βλέπουμε στα τρία πρόσφατα εντός της Βενέτσια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ