ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Δευτέρας

Ακτινογραφία κουπονιού Δευτέρας

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Δευτέρας (4/4) Πηγή: betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Δευτέρας.

1340. ΤΡΙΚΑΛΑ – ΖΑΚΥΝΘΟΣ

Με το διπλό στις Σέρρες, τα Τρίκαλα συμπλήρωσαν τρεις σερί νίκες και είναι ζωντανά στο κυνήγι της δεύτερης θέσης, παρόλο που το έργο τους είναι πολύ δύσκολο. Νίκη-μισή παραμονή πήρε η Ζάκυνθος απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας, το τελικό 1-0 την απομάκρυνε και άλλο από τη ζώνη, αν και υπάρχει ο κίνδυνος να τιμωρηθεί με αφαίρεση τριών βαθμών. Ποιοτικότερο σύνολο διαθέτουν οι γηπεδούχοι και είναι δικαίως το φαβορί για την νίκη απέναντι σε μια ομάδα που μετράει 0-2-9 μακριά από το σπίτι της.

1345. ΓΙΑΓΚΕΛΟΝΙΑ – ΠΟΝΜΠΕΣΚΙΤΖΙΕ

Προτελευταία αγωνιστική για την πρώτη φάση στην πρώτη κατηγορίας της Πολωνίας. Από βαριά ήττα στην έδρα της Βίσλα (1-5) έρχεται η Γιαγκελόνια, θα δώσει μέχρι την τελευταία αγωνιστική τη μάχη για να βρεθεί εντός της πρώτης οχτάδας. Η Ποντμπεσκίτζιε έχει ηττηθεί μόλις μια φορά στις τελευταίες έξι αγωνιστικές (3-2-1), αν και μακριά από το σπίτι της μετράει τέσσερις ήττες στις πιο πρόσφατες πέντε εξόδους της (1-0-4). Τον πρώτο λόγο έχει η έδρα, χωρίς πάντως ο άσος να αποτελεί και καμία μεγάλη ευκαιρία.

----. ΜΠΟΤΟΣΑΝΙ – Π. ΤΙΜΙΣΟΑΡΑ

Εξάποντο παραμονής είναι το παιχνίδι, δυο κολλητές ήττες και συνολικά πέντε στις τελευταίες επτά αγωνιστικές μετράει η Μποτοσάνι (1-1-5), από δυο συνεχόμενες ήττες και τέσσερα ματς χωρίς τρίποντο έρχεται η Τιμισοάρα (0-2-2), δεν υπάρχει απολύτως κανένας λόγος να μπλέξουμε εδώ.

1346. ΡΙΖΕΣΠΟΡ – ΚΑΪΣΕΡΙΣΠΟΡ

Δείχνει να έχει επαναπαυτεί η Ριζεσπόρ στο πρωτάθλημα, με αποτέλεσμα να μετράει μόλις μια νίκη στις τελευταίες εννέα αγωνιστικές (1-2-6, 5/9 over 2,5, 8/9 GG), δεν έχει ξεμπλέξει οριστικά με την υπόθεση παραμονή. Η Καϊσερισπόρ επίσης διανύει πτωτική πορεία, αγνοεί το τρίποντο στα πιο πρόσφατα οχτώ παιχνίδια της (0-2-6, 6/8 NG & under 2,5), σκοράροντας μόλις τρεις φορές στο διάστημα αυτό, ενώ ηττήθηκε και στις τέσσερις τελευταίες εξόδους της. Σχεδόν στη μέση τα σετ, δεν εμπιστευόμαστε καμία από τις δυο, παρόλα αυτά δίνουμε ένα κλικ παραπάνω για τη νίκη στους γηπεδούχους, μιας και έχουν μαζευτεί αρκετά αγωνιστικά προβλήματα στις τάξεις των φιλοξενούμενων.

1347. ΝΤΙΝΑΜΟ ΜΟΣΧΑΣ – ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ

Την πρώτη της νίκη μετά τη διακοπή πανηγύρισε η Ντιναμό (1-0 την Ούφα εκτός), στο γήπεδό της πάντως έχει καταφέρει να κερδίσει μόνο ένα από τα πιο πρόσφατα επτά παιχνίδια της (1-2-4). Η Κράσνονταρ αντιθέτως έρχεται από ήττα (1-2 από τη Λοκομοτίβ), μακριά από το σπίτι της όμως είναι αποτελεσματική, μετράει 3-2-1 στις τελευταίες έξι εξόδους της. Στη μέση τα σετ, συμφωνούμε ότι πρόκειται για αμφίρροπο ματς, γι αυτό και δεν θα πάρουμε θέση.

1348. ΕΣΜΠΙΕΡΓΚ – ΒΙΜΠΟΡΓΚ

Με το 0-0 στην έδρα της Μπρόντμπι η Έσμπιεργκ έμεινε αήττητη για τρίτη αγωνιστική (2-1-0), διατηρεί απόσταση ασφαλείας (+11) από την τελευταία Χόμπρο. Η Βίμποργκ είναι αήττητη εντός του 2016 (2-2-0), πέτυχε μάλιστα ισάριθμα διπλά στις πιο πρόσφατες δυο εξόδους της (6-0 τη Χόμπρο, 3-1 τη Ράντερς). Ανεβασμένες αμφότερες, σχεδόν στη μέση τα σετ, δεν βλέπουμε να υπάρχει αξία ούτε προς τη μία ούτε προς την άλλη πλευρά. No Bet.

1350. ΜΙΟΝΤΑΛΕΝ – ΚΡΙΣΤΙΑΝΣΟΥΝΤ

Σέντρα στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Νορβηγίας. Άμεση επιστροφή στη δεύτερη κατηγορία για τη Μιοντάλεν, πάλεψε με όλες της τις δυνάμεις αλλά δεν κατάφερε να αποφύγει τον υποβιβασμό, δεν έγιναν πολλές αλλαγές σε πρόσωπα και τεχνική ηγεσία στη φετινή ομάδα. Μέχρι τον τελικό των πλέι-οφ έφτασε πέρυσι η Κρίστιανσουντ, εκεί ηττήθηκε από τη Γιέρβ, θα επιδιώξει φέτος να ολοκληρώσει τη δουλειά που άφησε στη μέση, αν και φαίνεται να βγαίνει χαμένη σε πρώτη φάση από το μεταγραφικό παζάρι. Συμφωνούμε ότι οι γηπεδούχοι είναι το φαβορί της αναμέτρησης, αλλά δεν ψηνόμαστε να ποντάρουμε τον άσο του 1,80, ειδικά από τη στιγμή που μιλάμε για πρεμιέρα.

1351. ΧΑΜΑΡΜΠΙ – ΕΣΤΕΡΣΟΥΝΤ

Σέντρα στο πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας της Σουηδίας. Καλές κινήσεις στο μεταγραφικό παζάρι έκανε η Χάμαρμπι, φαίνεται βελτιωμένη σε σχέση με πέρυσι, κάτι που φάνηκε και από την πορεία της στο κύπελλο (αποκλείστηκε από τον τελικό στις λεπτομέρειες στον ημιτελικό με τη Χάκεν). Το κακό είναι ότι φαίνεται να χαλάει το κλίμα στο εσωτερικό της, υπάρχουν αναφορές για γκρίνια προς το πρόσωπο του προπονητή Μπέργκστραντ. Νεοφώτιστη στα μεγάλα σαλόνια η Έστερσουντ, μεγάλη αισιοδοξία επικρατεί στις τάξεις της, ήδη ακούγεται ως στόχος η έξοδος στο Γιουρόπα σε μερικά χρόνια, για φέτος πάντως επιδιώκει να βρεθεί κάπου στο μέσο της βαθμολογίας. Λογικές οι τιμές φαβορί για τους γηπεδούχους, αλλά το κακό κλίμα που φαίνεται να διαμορφώνεται στο εσωτερικό της ομάδας, μας κρατάει μακριά από κάποιο υπέρ της ποντάρισμα.

1353. ΤΡΕΛΕΜΠΟΡΓΚ – ΒΑΡΝΑΜΟ

Σέντρα στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Σουηδίας. Εύκολα κέρδισε την άνοδο από την τρίτη κατηγορία πέρυσι η Τρέλεμποργκ, κράτησε τον βασικό της κορμό και ενισχύθηκε με πέντε νέες προσθήκες ποδοσφαιριστών, στόχος πρώτα από όλα η εξασφάλιση της παραμονής. Χωρίς πολλές φιλοδοξίες η Βέρναμο, τα τελευταία χρόνια αρκείται στο να εξασφαλίζει την παραμονή της στην Superettan, κάτι αντίστοιχο περιμένουμε να γίνει και φέτος. Όλες οι πρεμιέρες κρύβουν παγίδες, γι αυτό και δεν θα ασχοληθούμε παραπάνω, παρόλο που δεν μας φαίνονται και τόσο σωστές οι τιμές καθαρού φαβορί στα αριστερά του σετ.

1352. ΣΙΡΙΟΥΣ – ΧΑΛΜΣΤΑΝΤ

Έφτασε να διεκδικεί την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία στα μπαράζ απέναντι στη Φάλκενμπεργκ η Σίριους, τελικά όμως δεν τα κατάφερε, η διοίκηση πάντως δεν χάνει το κουράγιο της, ενίσχυσε κι άλλο το ρόστερ, μένοντας πιστή στο πλάνο της. Ένα από τα φαβορί για την άνοδο είναι και η Χάλμσταντ, παρά το περσινό υποβιβασμό διατήρησε μεγάλο μέρος του ρόστερ της, ενώ κάλυψε και τα κενά που δημιουργήθηκαν από τις όποιες αποχωρήσεις. Δυο από τις ομάδες που αναμένεται να τα δώσουν όλα για την άνοδο κοντράρονται εδώ, μεγάλη μας φαίνεται η ψαλίδα των αποδόσεων, αλλά δεν έχουμε διάθεση να μπλέξουμε από την πρώτη αγωνιστική και χωρίς να έχουμε σαφές δείγμα από τις δυνατότητες των δυο αντιπάλων.

1354. ΚΑΣΙΜΠΑΣΑ – ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ

Δεν τα πηγαίνει καλά μετά τη χειμερινή διακοπή η Κασίμπασα (2-1-6), παρόλα αυτά είναι ζωντανή στο κυνήγι ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου και δείχνει διατεθειμένη να το κυνηγήσει μέχρι τέλους. Η Μπεσίκτας έρχεται από τέσσερα σερί τρίποντα, που την έφεραν ξανά μόνη στην κορυφή της βαθμολογίας, έχει σημειώσει 11 νίκες στα πιο πρόσφατα 13 παιχνίδια της στο πρωτάθλημα (11-1-1) και είναι η ομάδα με τα περισσότερα διπλά ως τώρα στη λίγκα (9-2-1 εκτός). Δεν θα έχουν εύκολη αποστολή η πρωτοπόροι, οι οποίοι θα στερηθούν τις υπηρεσίες του πολύτιμου εξτρέμ Κουαρέσμα (21 συμ./3 γκολ) που είναι τιμωρημένος, παρόλο που είναι το φαβορί για τη νίκη, το 1,70 του διπλού κρίνεται ανεπαρκές.

----. ΒΙΤΟΡΟΥΛ – ΝΤΙΝΑΜΟ ΒΟΥΚ.

Χωρίς νίκη ακόμα στα πλέι-οφ η Βιτόρουλ (0-2-2), απέχει πια 10 βαθμούς από την κορυφή, διατηρεί πάντως ακέραιες τις ελπίδες της για κάποιο ευρωπαϊκό εισιτήριο. Πέντε ματς χωρίς τρίποντο συμπλήρωσε και η Ντιναμό (0-4-1), την Παρασκευή γνώρισε εντός έδρας συντριβή από την Άστρα (1-5), χάνοντας για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα από τις αρχές Νοεμβρίου (7-6-0 έκτοτε). Καμία από τις δυο δεν διανύει τις καλύτερες μέρες της, για κόντρα είναι η Βιτόρουλ των τεσσάρων συνεχόμενων ηττών στο γήπεδό της, αλλά το μομέντουμ της Ντιναμό δεν ευνοεί ιδιαίτερα αυτές τις σκέψεις.

1365. ΓΙΟΝΓΚ ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ – ΟΣ

Δυο κολλητά τρίποντα μετράει η ομάδα νέων της Αϊντχόφεν, έξι ήττες στα τελευταία επτά παιχνίδια της συμπλήρωσε η Ος (1-0-6, 7/7 over 2,5) η οποία μάλιστα ηττήθηκε και στις πέντε πιο πρόσφατες εξόδους της (0-0-5, 5/5 over 2,5), τόσο ο άσος όσο και τα πολλά τέρματα δείχνουν να έχουν καλές πιθανότητες επαλήθευσης.

1369. ΠΟΡΤΟ – ΤΟΝΤΕΛΑ

Να εξαντλήσει τις ελπίδες της για τον τίτλο θα επιδιώξει η Πόρτο αν και φαίνεται δύσκολο να προσπεράσει και τη Σπόρτινγκ και τη Μπενφίκα. Σταθερά διψήφια η διαφορά της Τόντελα από τη σωτηρία, από εδώ και πέρα παίζει τα ρέστα της σε κάθε αγωνιστική για να πετύχει το θαύμα. Στα 6/7 πιο πρόσφατα στο γήπεδό της η Πόρτο δέχθηκε γκολ (5-1-1, 5/7 over 2,5, 6/7 GG), η Τόντελα βρήκε δίχτυα και στις επτά τελευταίες εξόδους της (2-1-5, 7/7 GG & over 2,5), αυτομάτως κάνουμε σκέψεις για κάποιο στοίχημα με τα γκολ, στο 2,30 τα 4-6 τέρματα, στο 3,15 το συνδυαστικό GG & over 2,5 στον Stoiximan, αμφότερα πάντως εμπεριέχουν αυξημένη δόση ρίσκου, ενώ να σημειωθεί ότι από τους γηπεδούχους πιθανότατα θα απουσιάσει ο πολύτιμος εξτρέμ Μπραΐμι (27 συμ./5 γκολ).

1370. ΓΚΡΟΪΤΕΡ ΦΙΡΤ – ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ

Παρότι δε δείχνει διατεθειμένη να πετάξει λευκή πετσέτα, η Γκρόιτερ Φιρτ είναι ο ορισμός της αδιάφορης βαθμολογικά ομάδας, κάτι που λογικά θα φανεί αργά ή γρήγορα, μιας και δεν έχει να διεκδικήσει κάποιο στόχο ως το φινάλε της σεζόν. Η Φράιμπουργκ πετάει το τελευταίο διάστημα, μετράει έξι συνεχόμενες νίκες και οδεύει ολοταχώς για την επιστροφή στη Μπουντεσλίγκα. Το κίνητρο, αλλά και η φόρμα των δύο ομάδων μας ωθούν στο 0:0 ασιατικό διπλό σε απόδοση 1,75 στηνBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1374. ΛΕΒΑΝΤΕ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ

Πολύ κρίσιμο ματς στην ουρά, με τις δυο ομάδες να καταλαμβάνουν τις δυο τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Η Λεβάντε έχασε από τη Λα Κορούνια με 1-2, με το γκολ της ήττας να έρχεται στο 85’, μπροστά στο κοινό της πάντως μετράει 4-0-2 εντός του 2016, χάνοντας μόνο από Ρεάλ και Μπαρτσελόνα. Η Χιχόν διέκοψε αρνητικό σερί τεσσάρων ηττών χάρη στο 2-1 επί της Ατλέτικο Μαδρίτης, ανατρέποντας μάλιστα το εις βάρος της σκορ, με δυο τέρματα στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα, παραμένει όμως ευάλωτη μακριά από το σπίτι της (1-1-9 στις πιο πρόσφατες 11 εξόδους της). Λίγο καλύτερη η πρόσφατη εικόνα της Λεβάντε, είναι και πιο έμπειρη από ανάλογης σημασίας παιχνίδια, αλλά το 2,10 του άσου δεν είναι και καμία τεράστια ευκαιρία, δεδομένης της κρισιμότητας τους ματς.

1371. ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ 93 – ΠΑΡΙ

Ντερμπάκι στο Παρίσι είναι το ματς. Έπειτα από δυο κολλητές ήττες, ο Ερυθρός Αστέρας επέστρεψε στις επιτυχίες με το 2-0 επί της Κλερμόν, βρίσκεται πάντα στο κόλπο της ανόδου. Στον πάτο της βαθμολογίας παραμένει κολλημένη η Παρί FC, στο -11 από τη σωτηρία, ηττήθηκε στις πέντε από τις τελευταίες έξι εξόδους της (0-1-5). Προφανώς και οι γηπεδούχοι είναι το φαβορί για τη νίκη, αλλά το 1,70 του άσου είναι ανεπαρκές, δεδομένων των ιδιαιτεροτήτων του αγώνα.

1372. ΜΠΑΡΙ – ΤΣΕΖΕΝΑ

Ξεμπούκωσε η Μπάρι, πέτυχε τρεις συνεχόμενες νίκες σκοράροντας 12 τέρματα στο διάστημα αυτό (3/3 GG & over 2,5) και πλασαρίστηκε εκ νέου εντός της ζώνης των πλέι-οφ ανόδου, θέλει φυσικά να διατηρήσει το θετικό μομέντουμ των τελευταίων αγωνιστικών. Η Τσεζένα παρά τις πολλές απουσίες, εκμεταλλεύτηκε για ακόμα μια φορά την έδρα της (3-0 τη Λατίνα), βρίσκεται και εκείνη σε θέση πλέι-οφ, αλλά μακριά από το σπίτι της αποδυναμώνεται αισθητά (2-7-7 εκτός). Θα δώσουμε τον πρώτο λόγο για τη νίκη στους γηπεδούχους, οι οποίοι σκόραραν 10 φορές στα πιο πρόσφατα δυο παιχνίδια μπροστά στο κοινό τους (4-0 την Τερνάνα, 6-2 τη Βερτσέλι), στο 1,825 ο ασιατικός άσος -0,25 στην Bet365.

1375. ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ Β' – ΟΒΙΕΔΟ

Σπουδαίο διπλό για τη Μπιλμπάο Β στην έδρα της Ουέσκα με 2-1, παρά το γεγονός ότι η υπόθεση σωτηρία μοιάζει δύσκολη, δεν δείχνει διατεθειμένη να παρατήσει τη μάχη και θα παλέψει μέχρι τέλους για να αποφύγει το μοιραίο. Στα τελευταία οχτώ παιχνίδια της μετράει 3-0-5 (6/8 over 2,5, 5/8 GG) και μπροστά στο κοινό της κέρδισε μόνο ένα από τα πιο πρόσφατα εννέα (1-2-6). Η Οβιέδο έπειτα από τρεις κολλητές ήττες, επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα με το 3-0 επί της Πονφεραντίνα και διατηρήθηκε σε θέση πλέι-οφ, πάντως αγνοεί το τρίποντο στις τελευταίες επτά εξόδους της (0-5-2, 4/7 GG). Μπέρδεμα μεγάλο εδώ, το 3,00+ στον άσο αδικούν κατά τη γνώμη μας τους γηπεδούχους (4-4-7 εντός), αλλά η αφέλεια τους πολλές φορές ως τώρα τους έχει στοιχίσει, σε κάθε περίπτωση οι αποδόσεις φαβορί κολακεύουν την Οβιέδο, που δεν μας έχει πείσει ιδιαίτερα όταν αγωνίζεται μακριά από το σπίτι της (4-6-6 εκτός).

1381. ΜΠΟΛΟΝΙΑ – ΒΕΡΟΝΑ

Σε απόσταση ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη βρίσκεται η Μπολόνια εδώ και καιρό, με αποτέλεσμα να στρέφει το βλέμμα της στην επόμενη σεζόν, έχοντας ως κύριο μέλημα την ανανέωση του συμβολαίου του Ρομπέρτο Ντοναντόνι, το όνομα του οποίου συνδέεται έντονα με τον πάγκο της εθνικής Ιταλίας. Το γεγονός πως η παραμονή έχει εξασφαλιστεί εδώ και καιρό, αποτυπώνεται ξεκάθαρα και στο γήπεδο, με τους «ροσομπλού» να βρίσκονται σε κακό φεγγάρι το τελευταίο διάστημα. Η Βερόνα μοιάζει να έχει αποδεχτεί τη μοίρα της μετά και το νέο στραπάτσο από την Κάρπι, καθότι είναι σταθερά κολλημένη στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και ελπίζει μόνο μαθηματικά στην παραμονή, κάτι που όμως δε φαίνεται να πιστεύει κανείς πια στην ομάδα του Ντελ Νέρι. Ανοικτά παίζουν οι «τζιαλομπλού» εδώ και καιρό, κυνηγώντας μόνο νίκες, δεν έχει λόγο να κλειστεί και η Μπολόνια, με τοover2,25 να αποτελεί επιλογή σε απόδοση 1,90 στηνBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1382. ΜΠΕΛΕΝΕΝΣΕΣ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣ.

Χάνει έδαφος στη μάχη για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο η Μπελενένσες, εξαιτίας της κακής ανασταλτικής της λειτουργίας, αφού έχει τη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος. Βρίσκει ξανά ρυθμό μετά την ήττα από τη Μπενφίκα η Σπόρτινγκ και καλείται να περάσει νικηφόρα από το «Ρεστέλο», προκειμένου να παραμείνει ζωντανή στη μάχη του τίτλου. Ικανότατη επιθετικά η «Μπελέμ», εμφανίζουν κενά στα μετόπισθεν τελευταία τα «λιοντάρια», με το αμφίσκορο να έχει αρκετές πιθανότητες επιβεβαίωσης, επιλογή που βρίσκουμε σε απόδοση 2,10 στονStoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1386. ΟΥΝΙΟΝ ΕΣΠΑΝΙΟΛΑ – ΑΡΙΚΑ

Τέσσερις αγωνιστικές χωρίς τρίποντο συμπλήρωσε η Εσπανιόλα (0-2-2), ελάχιστες πια οι ελπίδες της να προσεγγίσει την πεντάδα. Η Αρίκα τρέχει αήττητο τριών αγωνιστικών (1-2-0), στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της απέσπασε 1-1από τη Σαν Λουίς στο εξάποντο παραμονής, μετράει 0-4-1 ως τώρα στις εξόδους της στο Κλαουσούρα. Λογικό φαβορί οι γηπεδούχοι, δεν είναι όμως κάτι το ιδιαίτερο το 1,80 του άσου ώστε να ασχοληθούμε σοβαρά.

1383. ΧΙΜΝΑΣΙΑ ΛΑ ΠΛΑΤΑ – ΚΙΛΜΕΣ

Νίκη μετά από τρία ματς (0-1-2) για τη Χιμνάσια, πέρασε με 1-0 από την έδρα της Άρσεναλ, θα παραταχθεί για πρώτη φορά με τον καινούργιο της προπονητή, Αλφάρο. Η Κίλμες έρχεται από δυο σερί νίκες και έξι παιχνίδια χωρίς ήττα (2-4-0), εμφανίζεται ολοένα και καλύτερη όσο περνάει ο καιρός. Δυνατή στην έδρα της η Χιμνάσια, παρόλα αυτά ο άσος δεν είναι για 1,75, προχωράμε παρακάτω.

1384. ΟΥΝΙΟΝ ΣΑΝΤΑ ΦΕ – ΛΑΝΟΥΣ

Επιτέλους νίκη για την Ουνιόν, χάρη στο 3-0 στο κλάσικο επί της Κολόν έβαλε τέλος σε αρνητικό σερί πέντε αγωνιστικών (0-2-3). Η Λανούς προέρχεται από σπουδαία νίκη επί της Μπόκα (2-0) και συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις στη ζώνη της, απέτυχε πάντως να κερδίσει στις πιο πρόσφατες δυο εξόδους της (2-1-1 εκτός). Δύσκολο για εκτίμηση παιχνίδι, η Ουνιόν αναμένεται να έχει ανεβασμένη ψυχολογία έπειτα από το θρίαμβο στο ντέρμπι και θα βάλει δύσκολα στη Λανούς, καλύτερα να μην ασχοληθούμε παραπάνω με τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ