ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Δευτέρας

Ακτινογραφία κουπονιού Δευτέρας

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Δευτέρας (28/3) Πηγή: betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Δευτέρας.

2542. ΜΕΛΜΠΟΥΡΝ ΣΙΤΙ - ΟΥΕΛΙΝΓΚΤΟΝ ΦΟΙΝΙΞ

Εξασφαλισμένη η παρουσία των γηπεδούχων στα πλέι-οφ, θέλουν όμως το τρίποντο για να πλασαριστούν εντός της προνομιούχου δυάδας. Έρχονται από τρεις κολλητές νίκες και στο γήπεδό τους τρέχουν αήττητο εννέα αγώνων (7-2-0, 9/9 over 2,5, 8/9 GG). Η Ουέλινγκτον Φοίνιξ δεν προλαβαίνει την εξάδα, έχει πάντως δυο νίκες στις πιο πρόσφατες τρεις εξόδους της και τα εκτός έδρας παιχνίδια της είναι ανοιχτά (2-0-6 στα τελευταία οχτώ, 8/8 over 2,5, 7/8 GG). Χωρίς τον κομβικό Μούι (22 συμ./11 γκολ) η Σίτι, παρόλα αυτά είναι το φαβορί για τη νίκη, τα πολλά τέρματα φαντάζουν επίσης εξαιρετική επιλογή για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, με τις τιμές πάντως να είναι υποψιασμένες.

2547. ΓΟΥΙΜΠΛΕΝΤΟΝ – ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ

Σε κακή κατάσταση βρίσκεται εδώ και καιρό η Γουίμπλεντον, αφού στα τελευταία επτά ματς πρωταθλήματος κέρδισε μόνο την προτελευταία Γιορκ με γκολ στις καθυστερήσεις. Παρά το δεδομένο ντεφορμάρισμά της, δεν έχασε τον επιθετικό της οίστρο και εξακολουθεί να σκοράρει με χαρακτηριστική άνεση. Πήρε τα πάνω της η Πόρτσμουθ με το εντυπωσιακό 4-0 επί της Νοτς Κάουντι και παρέμεινε ζωντανή στο κυνήγι της απευθείας ανόδου. Πολύ γρήγορος ο ρυθμός που δίνουν οι φιλοξενούμενοι στα παιχνίδια τους, ειδικά εκτός έδρας (15/19 αμφίσκορα), με τοGGνα αποτελεί επιλογή σε ακόμα ένα παιχνίδι τους (1,83/Bet365). Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2566. ΓΟΥΙΓΚΑΝ – ΡΟΤΣΝΤΕΪΛ

«Φωτιά» επιθετικά στο τελευταίο της παιχνίδι η Γουίγκαν, φιλοδώρησε με τέσσερα γκολ τη Σουίντον και παρέμεινε μόνη δεύτερη στη βαθμολογία. Σε ανοδική πορεία η Ρότσντεϊλ, διέλυσε με 4-1 τη Σάουθεντ συνεχίζοντας τη μάχη για είσοδο στα πλέι-οφ. Δεν κοντράρεται εύκολα η Γουίγκαν που έχει ξεχάσει από πότε έχει να ηττηθεί, όμως κόντρα στη φορμαρισμένη Ροτσντέιλ που σκοράρει με χαρακτηριστική ευκολία, μπορεί τουλάχιστον να δεχτεί γκολ. Παίζεται το 1,95 του αμφίσκορου στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2575. ΕΛΛΑΔΑ U21 - ΙΣΡΑΗΛ U21

Το 0-0 της Πέμπτης μεταξύ της Αλβανίας και της Ελλάδας, μπορεί να κρατάει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα χαμηλά στη βαθμολογία, ωστόσο μια πιθανή νίκη απέναντι στο Ισραήλ θα το φέρει σε θέση ισχύος, αναφορικά με την κατάληψη της δεύτερης θέσης του ομίλου. Το Ισραήλ έρχεται επίσης από ισοπαλία με 0-0 στην έδρα της Ουγγαρίας, έχει πολύ καλή παρουσία ως τώρα στη διοργάνωση και βρίσκεται στο +1 από την Ελλάδα, θα αποκτήσει μεγάλο πλεονέκτημα αν δεν ηττηθεί. Πολύ κρίσιμο το ματς για τις δυο ομάδες, θεωρούμε ότι ο φόβος της ήττας θα τις οδηγήσει σε προσεχτική προσέγγιση του αγώνα, με τα λίγα τέρματα να έχουν τον πρώτο λόγο.

2590. ΜΠΕΡΙ – ΤΖΙΛΙΓΧΑΜ

Μακριά από τα πλέι-οφ και ακόμα πιο μακριά από την επικίνδυνη ζώνη βρίσκεται η Μπέρι, η οποία έδινε αγώνα την Παρασκευή, όπου έπαιξε με ένταση καθ’ όλη τη διάρκεια του. Στο κυνήγι της απευθείας ανόδου βρίσκεται –έστω και με λίγες ελπίδες- η Τζίλιγχαμ και για να παραμείνει κοντά στη δεύτερη θέση, οφείλει να περάσει νικηφόρα από το Λάνκασαϊρ. Πιο ξεκούραστοι οι φιλοξενούμενοι, αφού αγωνίστηκαν για τελευταία φορά πριν από μία εβδομάδα και το 0:0 ασιατικό έχει αξία σε απόδοση 2,00 στηνBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2588. ΚΡΟΥ – ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ

Προσπαθεί με όλες της τις δυνάμεις η Κρου, όμως δεν μπορεί να «ξεκολλήσει» από τον πάτο της Λιγκ 1, με τη διαφορά από τη σωτηρία να βρίσκεται στους εννέα πόντους. Μπορεί να σκοράρει με ευκολία, όμως στην άμυνα δεν εμπνέει καμία εμπιστοσύνη, διαθέτει το δεύτερο χειρότερο παθητικό της κατηγορίας (68 γκολ σε 38 ματς). Σημαντική νίκη για την Μπράντφορντ επί της Μίλγουολ, πλησίασε τέταρτη και πέμπτη θέση, ενώ εδραιώθηκε εντός πλέι-οφ. Ασφαλώς ανώτεροι ομάδα οι φιλοξενούμενοι, δύσκολα δεν θα σκοράρουν κόντρα σε μια «αναιμική» άμυνα, με τους γηπεδούχους πάντως να έχουν το γκολ μπροστά. Προκαλεί το 2,15 στο over 2,5 (Bet365), δεν είναι απίθανο το παιχνίδι να «ανοίξει». Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2589. ΝΤΟΝΚΑΣΤΕΡ – ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ

Χωρίς ψυχολογία η πολύ ντεφορμέ Ντόνκαστερ που δέχτηκε 4αρα την Παρασκευή από την προτελευταία στη βαθμολογία Κόλτσεστερ που αποτελεί για τους περισσότερους τη χειρότερη ομάδα της κατηγορίας. Κάπως έτσι επέκτεινε το αρνητικό της σερί αφού δεν κερδίζει εδώ και 13 αγωνιστικές (0-3-10). Η Μπλάκπουλ παρότι εκτός έδρας είναι αδύναμη (3-4-12) και διαθέτει τη χειρότερη επίθεση στη Λιγκ 1 (36 γκολ) μπορεί να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα που θα την κρατήσει οριακά πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Στο 1,80 βρίσκουμε το Χ2 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2592. ΟΛΝΤΑΜ – ΤΣΕΣΤΕΡΦΙΛΝΤ

Πολύ ακριβά πουλάει το τομάρι της η Όλνταμ, κάτι που απέδειξε και στην έδρα της πρωτοπόρου Μπέρτον, όπου με εξαιρετική ανασταλτική λειτουργία απέσπασε τη «λευκή» ισοπαλία. Ωστόσο, χρειάζεται νίκες για να παραμείνει στην κατηγορία και το ματς με την Τσέστερφιλντ είναι κομβικό. Οι φιλοξενούμενοι δεν πατάνε καλά τελευταία, ζορίζονται στο γκολ όταν ο αντίπαλος κλείνεται, αλλά στο «Μπάουνταρι Παρκ» πιθανότατα δε θα αντιμετωπίσουν τέτοια προβλήματα, καθώς η Όλνταμ παίζει πάντα ανοικτά μπροστά στο κοινό της, μετρώντας 14/18 αμφίσκορα, με την ίδια να έχει 5/7 στις τελευταίες της εξόδους. Παρά την κρισιμότητα του ματς, τοGGστο 1,95 τηςBet365 δε μπορεί να αγνοηθεί. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2593. ΠΟΡΤ ΒΕΪΛ – ΜΠΑΡΝΣΛΕΪ

Ένα από τα τελευταία της χαρτιά όσον αφορά τα πλέι-οφ παίζει η Πορτ Βέιλ η οποίοι υποδέχεται την εξίσου ενδιαφερόμενη Μπάρνσλει. Ικανές επιθετικά οι δύο ομάδες και με ισχυρό κίνητρο συνάμα, καλύτερα να μην επιλέξουμε πλευρά και να πάμε με το αμφίσκορο το οποίο βρίσκουμε στην απόδοση 1,75 στη Βet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2594. ΣΚΑΝΘΟΡΠ – ΣΟΥΙΝΤΟΝ

Ομάδες οι οποίες αμφότερες δεν καίγονται ιδιαίτερα για βαθμούς, ίσως οι γηπεδούχοι να το κυνηγήσουν λίγο περισσότερο καθώς διατηρούν ακόμα μαθηματικές ελπίδες για τα πλέι-οφ, ωστόσο η Σουίντον μακριά από την έδρα της έστω και χωρίς να έχει ισχυρό κίνητρο είναι ικανή για το βαθμό της ισοπαλίας. Στην τελική ο πόντος ίσως αφήσει και τις δύο ομάδες ικανοποιημένες, στο 3,60 προσφέρεται το Χ στη Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2596. ΜΠΑΡΝΕΤ – ΛΟΥΤΟΝ

Η Μπάρνετ (10-3-6 εντός) δεν έπαιξε καλά αλλά πήρε τον βαθμό στην έδρα της Έξετερ με 1-1, δέχθηκε τεράστια πίεση, ειδικά στο δεύτερο μέρος και πολλές ευκαιρίες, όμως η τύχη την ευνόησε και πήρε την ισοπαλία. Η Λούτον (10-3-6 εκτός) μετά την εντός έδρας ήττα με 0-1 από την Κρόουλι, αντέδρασε επιτυχώς και επέστρεψε στις νίκες στη δύσκολη έδρα της Πλίμουθ με 0-1. Πήρε στο 27’ το προβάδισμα και το κράτησε, παρότι δέχθηκε πίεση και φάσεις. Κακώς είναι καθαρό φαβορί η Λούτον, διαφωνούμε αλλά δεν θα την κοντράρουμε.

2597. ΚΕΜΠΡΙΤΖ – ΟΞΦΟΡΝΤ

Βαθμολογικό κίνητρο υπάρχει και από τις δύο πλευρές με την Οξφορντ να αποτελεί σίγουρα την καλύτερη ομάδα κάτι το οποίο αποτυπώνεται άλλωστε και στο βαθμολογικό πίνακα. Αρκετά πιθανό να κάνει την εμφάνιση του το διπλό μιας και η Κέμπριτζ παρουσιάζεται αρκετά αφερέγγυα στην έδρα της, προτιμότερο όμως να ασχοληθούμε με τα γκολ και το οver 2,5 στην απόδοση 2,05 της Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2598. ΚΑΡΛΑΪΛ - ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΡΟΒΕΡΣ

Από νίκη σε νίκη πετάει η Μπρίστολ Ρόβερς, με το 3-0 επί της Κέμπριτζ την Παρασκευή συμπλήρωσε έξι διαδοχικές επιτυχίες. Στα ύψη το ηθικό και η ψυχολογία της αφού 9 αγωνιστικές πριν το φινάλε φιγουράρει στην 3η θέση της βαθμολογίας η οποία και δίνει απευθείας άνοδο. Η Καρλάιλ συμπλήρωσε έξι αγωνιστικές χωρίς νίκη (0-4-2) και βλέπει το όνειρο της δικής της ανόδου να απομακρύνεται. Θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε τη Μπρίστολ Ρόβερς, στο 2,10 προσφέρεται στην Bet365το ασιατικό διπλό -0,25. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2599. ΚΡΟΟΥΛΙ – ΕΞΕΤΕΡ

Η Κρόουλι (8-5-6 εντός) έμεινε στο 2-2 με τη Γιορκ, παραμένει αήττητη για πέμπτο ματς στο πρωτάθλημα. Δεν έπαιξε ιδιαίτερα καλά με τη Γιορκ και θα μπορούσε να ηττηθεί, όμως κατάφερε να κρατήσει το σκορ στο τέλος παρότι η πίεση ήταν μεγάλη. Η Έξετερ (9-2-8 εκτός) έμεινε στο 1-1 με την Μπάρνετ, παρότι έπαιξε πολύ καλά, δημιούργησε πολλές φάσεις μπροστά στην αντίπαλη εστία και θα έπρεπε να κερδίσει. Η τύχη της στέρησε το τρίποντο. Στο 2,10-2,20 κινείται το διπλό και όσο και αν θέλουμε να στηρίξουμε την Έξετερ οι αποδόσεις δεν μας το επιτρέπουν.

2601. ΛΕΪΤΟΝ ΟΡΙΕΝΤ – ΧΑΡΤΛΠΟΥΛ

Μετά την ήττα στην έδρα της Άκρινγκτον, οι ελπίδες της Λέιτον Όριεντ για απευθείας άνοδο μειώθηκαν σημαντικά και πλέον κυνηγάει αποκλειστικά τα πλέι-οφ. Σπουδαία νίκη πανηγύρισε κόντρα στη Γουίμπλεντον η Χάρτλπουλ, με αποτέλεσμα να κλειδώνει σιγά-σιγά την παραμονή στην κατηγορία. Οι δύο ομάδες τελευταία πηγαίνουν τα παιχνίδια τους σε αργό ρυθμό, με την ανασταλτική τους λειτουργία να «τσακίζει» κόκκαλα και τοunder2,5 αποτελεί επιλογή σε απόδοση 1,85 στηνBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2602. ΜΑΝΣΦΙΛΝΤ – ΝΟΡΘΑΜΠΤΟΝ

Πλάκα κάνει η Νορθάμπτον που έχει μετατρέψει σε περίπατο την υπόθεση άνοδο στη Λιγκ 1. Πρωτοπόρος, με +17 βαθμούς από την 4η θέση και 16 αγωνιστικές αήττητη (14-2-0) αφού τελευταία της ήττα ήταν στα μέσα Δεκεμβρίου. Η Μάνσφιλντ στα πέντε τελευταία παιχνίδια της μάζεψε μόλις ένα βαθμό στο μοναδικό ματς που βρήκε δίχτυα (0-1-4, 1-5 τέρματα). Θα πάμε με το φαβορί, 2,30 πληρώνει το διπλό στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2603. ΝΙΟΥΠΟΡΤ ΚΑΟΥΝΤΙ – ΑΚΡΙΝΓΚΤΟΝ

Σε απόσταση ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη βρίσκεται η Νιούπορτ και όπως όλα δείχνουν δύσκολα θα μπει σε περιπέτειες. Ντεφορμέ οι Ουαλοί το τελευταίο διάστημα, φαίνεται πως έχουν καταλάβει ότι η χρονιά έχει ουσιαστικά τελειώσει για τους ίδιους. Στον αντίποδα, η Άκρινγκτον μοιάζει αναγεννημένη, είναι αήττητη εδώ και τέσσερα ματς, παραμένοντας ζωντανή στο κυνήγι της πρώτης τριάδας. Σε απόδοση 1,95 το -0,25 ασιατικό διπλό, αποτελεί επιλογή στηνBet365, με την ποιότητα και το κίνητρο να είναι σύμμαχοί μας. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2604. ΝΟΤΣ ΚΑΟΥΝΤΙ – ΓΟΥΙΚΟΜ

Η Νοτς Κάουντι (7-3-8 εντός) μπορεί να άλλαξε προπονητή αλλά οι ήττες παραμένουν σταθερές και οι εμφανίσεις της δεν είναι βελτιωμένες, δύο σερί τεσσάρες έχει και ψάχνει την αντίδραση της, χωρίς να παίζει καλά βέβαια. Η Γουίκομ (8-5-6 εκτός) μετά από δύο σερί ισοπαλίες επέστρεψε στις νίκες με το 1-0 επί της Μάνσφιλντ. Δίκαιη νίκη, το σκορ την αδικεί αφού στην ουσία είχε φάσεις για ακόμα περισσότερα γκολ, ενώ δεν κινδύνεψε πραγματικά. Το -0,25 είναι δίκαιο για τη Γουίκομ, θα περιμένουμε την έναρξη για να το ποντάρουμε.

2605. ΠΛΙΜΟΥΘ – ΓΙΟΡΚ

Η Πλίμουθ (10-3-6 εντός) μετά από τέσσερα ανεπιτυχή αποτελέσματα επέστρεψε στις νίκες με το 0-2 επί της Μόρκαμ εκτός έδρας. Άκρως δίκαιη νίκη, ήταν αρκετά ανώτερη και η κόκκινη της αντιπάλου στο 45’ με το σκορ στο 0-1 της έκανε τη ζωή ακόμα πιο εύκολη. Η Γιορκ (1-5-13 εκτός) έμεινε στο 2-2 με την Κρόουλι εντός έδρας, παρότι έπαιξε καλά και άξιζε τη νίκη, έκανε πολλές φάσεις, ειδικά στο τέλος. Δίνουμε μεγάλο προβάδισμα στη γηπεδούχο, ο άσος στο 1,50 είναι απλά δίκαιος, χωρίς κανένα λόγο εμπλοκής από μέρους μας.

2580. ΜΠΟΡΕΧΑΜ ΓΟΥΝΤ - ΝΤΟΒΕΡ ΑΘΛΕΤΙΚ

Σοβαρό πρόβλημα στο σκοράρισμα αντιμετωπίζει η Μπόρεχαμ, δεν σκόραρε καν στα 4/5 τελευταία της, με αποτέλεσμα να μετράει μόνο δύο «λευκές» ισοπαλίες στα τελευταία πέντε. Κακές οι επιδόσεις στο γήπεδό της, χωρίς νίκη στα έξι τελευταία (0-3-3), και χωρίς γκολ στα πέντε από αυτά. Σε καλό φεγγάρι η Ντόβερ, έφτασε τις πέντε νίκες στις τελευταίες έξι αναμετρήσεις της και εδραιώνεται σιγά-σιγά εντός θέσεων πλέι-οφ. Στο χέρι της να πάρει ακόμα ένα τρίποντο, δίκαιο το 1,95 του διπλού στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2582. ΓΚΙΣΕΛΙ – ΤΣΕΣΤΕΡ

Η Γκισέλι (6-6-7 εντός) παραμένει στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη και δεν έχει κανένα λόγο να είναι ήσυχη για τη συνέχεια. Έχασε με 2-0 από τη ντεφορμέ Σάουθπορτ, δεν έπαιξε καθόλου καλά και δεν άξιζε τίποτα από το ματς. Η Τσέστερ (4-3-12 εκτός) έχασε με 1-2 από τη Μπάροου και συμπλήρωσε τρεις σερί ήττες και δεν νιώθει άνετη στον βαθμολογικό πίνακα, τη χωρίζουν μόλις δύο βαθμοί από τη σημερινή της αντίπαλο. Δύσκολο ματς, ανάμεσα σε σχεδόν ισοδύναμες ομάδες, πάσο.

2583. ΚΙΝΤΕΡΜΙΝΣΤΕΡ – ΤΡΑΝΜΙΡ

Ισοπαλία με 1-1 για την Κιντερμίνστερ (4-4-10 εντός) με τη Γουόκινγκ και η απόσταση της από τη σωτηρία είναι δέκα βαθμοί, χρειάζεται άμεσα θετικά αποτελέσματα αν θέλει να συνεχίσει να έχει ελπίδες παραμονής. Η Τρανμίρ (7-10-3 εκτός) με γκολ στο 87’ πήρε τη νίκη με την Λίνκολν που έπαιζε με δέκα παίκτες από νωρίς. Ήταν καλύτερη και άξιζε το τρίποντο, το οποίο βέβαια ήρθε και με τη βοήθεια της τύχης. Τη χωρίζουν μόλις δύο πόντοι από τα πλέι-οφ, όμως έχει δύο ματς παραπάνω από τις άμεσες διεκδικήτριες της, πράγμα που σημαίνει ότι θέλει άμεσα βαθμούς και νίκες. Πιθανό late goal, το διπλό στο 1,65 είναι πλήρως αδιάφορο.

2584. ΛΙΝΚΟΛΝ – ΓΚΕΪΤΣΧΕΝΤ

Η Λίνκολν (9-6-5 εντός) έχασε με γκολ στο 87’ από την Τρανμίρ εκτός έδρας, δεν έπαιξε άσχημα με δεδομένο ότι έπαιζε από νωρίς με δέκα παίκτες, όμως δεν μπορεί να έχει παράπονα ότι δικαιούταν βαθμό ή βαθμούς. Η Γκέιτσχεντ (10-4-6 εκτός) έχασε με 0-3 από τη Μάκλεσφιλντ, ήττα σοκ τόσο από το σκορ όσο και από την ευκολία, ήταν κάκιστη και δεν άξιζε καλύτερη τύχη. Περίεργο ματς, το Χ δεν κάνει σε κανέναν, το κρατάμε για το live.

2585. ΜΑΚΛΣΦΙΛΝΤ – ΓΚΡΙΜΣΜΠΙ

Η Μάκλσφιλντ (7-4-7 εντός) κέρδισε με περίσσια ευκολία με 0-3 την Γκέιτσχεντ μετά από τρεις σερί ισοπαλίες. Δίκαιη νίκη, έπαιξε αρκετά καλά. Η Γκρίμσμπι (7-7-3 εκτός) συνεχίζει τις καλές εμφανίσεις, κέρδισε με 1-0 την φορμαρισμένη Ρέξαμ και συμπλήρωσε πέντε ματς δίχως ήττα (4-1-0). Η φιλοξενούμενη είναι ανώτερη και πιστεύουμε ότι μπορεί να κερδίσει, βέβαια στο 1,90 το διπλό δεν έχει αξία.

2587. ΓΟΥΕΛΪΝΓΚ Γ. – ΓΟΥΟΚΙΝΓΚ

Η Γουέλινγκ (4-6-10 εντός) παρότι δέχθηκε τεράστια πίεση από την καλύτερη Ίστλι και πάρα πολλές φάσεις (έπαιζε από το 25’ με δέκα παίκτες) κατάφερε να κρατήσει το 0-0 και τον πολύτιμο βαθμό, έτσι όπως εξελίχθηκε η αναμέτρηση. Η Γουόκινγκ (6-2-11 εκτός) μετά από έξι σερί ήττες έφερε ισοπαλία με 1-1 με την Κιντερμίνστερ, δεν έπαιξε ιδιαίτερα καλά και θα μπορούσε ακόμα και να χάσει με ολοκληρωτική ανατροπή από την αντίπαλο της. Ματς για live με τις σκέψεις μας να είναι στο πιθανό late goal που μπορεί να προκύψει.

2586. ΤΟΡΚΙ – ΙΣΤΛΙΧ

Η Τορκί (5-4-9 εντός) ηττήθηκε εύκολα από την Ντόβερ με 5-0, παλεύει ακόμα για να βγει από την επικίνδυνη ζώνη, χωρίς αποτέλεσμα, αν και οριακά βρίσκεται στις θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό. Η Ίστλι (7-5-7 εκτός) που παλεύει για τα πλέι-οφ έμεινε στο 0-0 με τη Γουέλινγκ, η οποία έπαιζε με δέκα από το 25’. Δημιούργησε πάρα πολλές φάσεις, είχε τον έλεγχο του αγώνα σε ολόκληρη τη διάρκεια του αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει. Διπλό του 2,10, καμία αξία.

2578. ΟΛΤΡΙΝΧΑΜ – ΣΑΟΥΘΠΟΡΤ

Η Όλτρινχαμ (7-7-5 εντός) έδειξε ότι η νίκη με την Όλντερσοτ με 4-0 ήταν απλά μία καλή παρένθεση, έχασε με 1-0 από τη Χάλιφαξ εκτός, παρότι η αντίπαλος της έπαιζε από το 53’ (με το σκορ 0-0) με δέκα παίκτες. Πίεσε αλλά όχι αρκετά ώστε να σκοράρει. Η Σάουθπορτ (6-5-9 εκτός) μετά από τέσσερα δίχως νίκη (0-1-3) κέρδισε με 2-0 την Γκίσελι και δείχνει σημάδια ζωής. Περίεργο ματς, έχει αρκετή ισοπαλία, πάσο.

2579. ΜΠΑΡΟΟΥ – ΧΑΛΙΦΑΞ

Έξι ματς χωρίς ήττα συμπλήρωσε η Μπάροου (3-3-0), απέκτησε έτσι διαφορά ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη και οδεύει προς ένα αδιάφορο κλείσιμο στη σεζόν. Η Χάλιφαξ με το 1-0 επί της Όλτρινχαμ βρέθηκε στο +2 από τη γραμμή, στις πιο πρόσφατες οχτώ εξόδους της έχασε μόλις δυο φορές (4-2-2) και ελπίζει να ξεμπλέξει όσο το δυνατόν γρηγορότερα από τις περιπέτειες υποβιβασμού. Το κίνητρο είναι με τους φιλοξενούμενους, αλλά οι τιμές στο Χ2είναι υποψιασμένες, ενώ και η φόρμα των γηπεδούχων είναι ένας επιπλέον ανασταλτικός παράγοντας για να πάμε στα δεξιά του σετ.

2577. ΟΛΝΤΕΡΣΟΤ - MΠΡΕΪΝΤΡΙ ΤΑΟΥΝ

Το ασύλληπτο 8-2 από την Τσέστερ πλήγωσε ανεπανόρθωτα την Όλντερσοτ, η οποία δε λέει να συνέλθει από τότε και το 0-0 στην έδρα της δεύτερης Φόρεστ Γκριν, δεν ξεγελάει κανέναν. Αήττητη επί 8 αγωνιστικές η Μπρέιντρι (5-3-0), δε δέχτηκε γκολ στις 5 τελευταίες και οδεύει ολοταχώς για τη διεκδίκηση της ανόδου μέσω της διαδικασίας των πλέι-οφ. Σε εξαιρετική κατάσταση οι φιλοξενούμενοι, έχουν ουσιαστικά εξασφαλίσει την παραμονή τους οι γηπεδούχοι και είναι –σχεδόν- αδιάφοροι. Σε απόδοση 1,85 προσφέρει το 0:0 ασιατικό διπλό ηBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2581. ΜΠΡΟΜΛΕΪ - ΦΟΡΕΣΤ ΓΚΡΙΝ

Η ήττα στην έδρα της Μπρέιντρι (0-1) ήταν το τρίτο σερί εκτός έδρας παιχνίδι για τη Μπρόμλι που έμεινε μακριά από τις νίκες (0-1-2), μπροστά στο κοινό της πάντως μετράει τέσσερις συνεχόμενες νίκες, με αποτέλεσμα να βρίσκεται σταθερά στο μέσο της βαθμολογίας. Η Φόρεστ Γκριν κόλλησε στο 0-0 με τον Όλντερσοτ και είδε τη διαφορά της από την πρωτοπόρο Τσέλτεναμ να ανοίγει στους τρεις βαθμούς, έχει μείνει με μόλις ένα τρίποντο στις πέντε πιο πρόσφατες αγωνιστικές (1-3-1). Το κίνητρο μπορεί να βρίσκεται αποκλειστικά στην πλευρά των φιλοξενούμενων, αλλά η Μπρόμλι δεν είναι αμελητέα ποσότητα στην έδρα της, δεν θα μπλέξουμε εδώ.

----. ΚΡΟΑΤΙΑ U19 – ΒΕΛΓΙΟ U19

Τελευταία αγωνιστική για τον 5ο όμιλο. Τελικός πρόκρισης είναι στην ουσία το ματς, οι δυο ομάδες είναι ισόβαθμες στην πρώτη θέση, με την Κροατία να υπερτερεί σε περίπτωση τελικής ισοβαθμίας, λόγω καλύτερης διαφοράς τερμάτων. Αμφότερες έφτασαν ως δυο κάνοντας το 2/2 χωρίς να δεχθούν τέρμα, πρόκειται για δυο πολύ καλές ομάδες με μικρές τις διαφορές μεταξύ τους, προμηνύεται αμφίρροπη αναμέτρηση γι αυτό και δεν θα πάρουμε θέση.

----. ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ U19 – ΣΚΩΤΙΑ U19

Αποκλεισμένες αμφότερες, έχασαν τα παιχνίδια τους απέναντι σε Κροατία και Βέλγιο και το ματς της τελευταίας αγωνιστικής είναι απλά μια ευκαιρία να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις και να πετύχουν τα πρώτα τους τέρματα στον όμιλο. Δεν βλέπουμε το λόγο να ασχοληθούμε με τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

2671. ΒΕΛΓΙΟ U21 - ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ U21

Στη 2η θέση με απολογισμό 4-0-1 βρίσκεται το Βέλγιο, με νίκη έχει την ευκαιρία να προσπεράσει εκ νέου την Τσεχία και τεθεί επικεφαλής του ομίλου της, την Τετάρτη πέρασε από την έδρα της Μολδαβίας με 2-0, με δυο τέρματα από το 70’ και μετά. Το Μαυροβούνιο βρίσκεται στο -3 από την προσεχή του αντίπαλο και θεωρητικά διατηρεί ελπίδες για τη 2η θέση, έχει όμως χάσει βαθμούς σε εύκολα ματς (2-3-1 συνολικά) οι οποίοι δύσκολα αναπληρώνονται. Ποιοτικότερο σύνολο διαθέτει το Βέλγιο, είναι το φαβορί για τη νίκη, χωρίς αξία πάντως οι τιμές.

----. ΑΝΔΟΡΑ – ΜΟΛΔΑΒΙΑ

Φιλική αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στη Μάλτα, με τις δυο ομάδες να προετοιμάζονται για τα προκριματικά του Μουντιάλ. Αδύναμη η Ανδόρα, τερμάτισε τελευταία στον όμιλο για τα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος με 10/10 ήττες και τέρματα 4-36, παράλληλα έχει συμπληρώσει 18 σερί ήττες σε επίσημα και φιλικά παιχνίδια. Η Μολδαβία επίσης απογοήτευσε στον όμιλο (0-2-8 ο απολογισμός της) και έχει και εκείνη να γευτεί τη χαρά της νίκης εδώ και 18 ματς (0-6-12), με πιο πρόσφατο το 0-0 στο φιλικό της Πέμπτης απέναντι στη Μάλτα. Δεν υπάρχει ο παραμικρός λόγος να ασχοληθούμε στοιχηματικά με την εν λόγω αναμέτρηση.

2573. ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Εντός της επικίνδυνης ζώνης παραμένει ο Πανελευσινιακός, στο γήπεδό του μάλιστα δεν κερδίζει στα πιο πρόσφατα τέσσερα, μετρώντας 0-2-2 (εξαιρείται το άνευ αγώνος 3-0 επί του Εργοτέλη). Ο Απόλλων βρίσκεται σταθερά στο κυνήγι της ΑΕΛ και της Κέρκυρας και παραμένει μια από τις πιο αξιόπιστες ομάδες της κατηγορίας όταν αγωνίζεται μακριά από το σπίτι του (7-4-1 εκτός). Υπάρχει πάντως δυσαρέσκεια προς το πρόσωπο του Μπάμπη Τεννέ, λόγω των δυο πρόσφατων ανεπιτυχών αποτελεσμάτων (ήττα 0-1 από Λάρισα εκτός, 1-1 με Παναιγιάλειο εντός) και δεν αποκλείονται εξελίξεις αναφορικά με το μέλλον του στον πάγκο. Ποιοτικότερο σύνολο διαθέτουν οι φιλοξενούμενοι, πάντως το 1,45 του διπλού δεν μας κάνει, απέναντι σε έναν αντίπαλο που παίζει την ύπαρξή του στην κατηγορία.

2664. ΣΛΟΒΕΝΙΑ U21 - ΙΡΛΑΝΔΙΑ U21

Οι δυο ομάδες κυνηγούν τη δεύτερη στον όμιλο Σερβία, καλύτερα τα δείγματα γραφής της Σλοβενίας που έχει χάσει μόνο από την Ιταλία μέχρι στιγμής (4-0-2 ο απολογισμός της στο γκρουπ), από την άλλη η Ιρλανδία με την ήττα της Πέμπτης από την Ιταλία συμπλήρωσε τρία σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα (3-0-3 συνολικά) και έχασε σημαντικό έδαφος στη βαθμολογία. Δίνουμε τον πρώτο λόγο για νίκη στους γηπεδούχους, αν και το παιχνίδι δεν πρόκειται να είναι καθόλου εύκολο για εκείνους.

----. ΚΡΟΑΤΙΑ U21 – ΕΣΘΟΝΙΑ U21

Στην πρώτη θέση του γκρουπ πέρασαν οι Κροάτες (5-0-1) μετά το σπουδαίο διπλό με 3-0 επί της Ισπανίας την Πέμπτη, βρέθηκαν έτσι στο +2 από τους Ίβηρες και κρατούν πλέον την τύχη στα χέρια τους. Η Εσθονία δεν έχει ελπίδες πρόκρισης, μετράει 1-1-4 ως τώρα, χάνοντας όλα της τα ματς, εκτός από εκείνα με το αδύναμο Σαν Μαρίνο. Μεγάλη η διαφορά δυναμικότητας των δυο ομάδων, περιμένουμε από την Κροατία να ξεπεράσει το -χαμηλό- εμπόδιο της Εσθονίας χωρίς πολλά προβλήματα.

2665. ΡΕΞΑΜ – ΤΣΕΛΤΕΝΑΜ

Η Ρέξαμ (12-4-4 εντός) έχασε με 1-0 από την Γκρίμσμπι και έσπασε το αήττητο σερί της των εννέα αγώνων που είχε. Οριακή ήττα από μία αρκετά καλή ομάδα, η μοιρασιά θα ήταν πιο δίκαιο αποτέλεσμα. Η Τσέλτεναμ (11-6-3 εκτός) κέρδισε πολύ εύκολα με 4-1 την Μπόρεχαμ και παραμένει στην πρώτη θέση με διαφορά τριών βαθμών από τη δεύτερη Φόρεστ Γκριν. Αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο καλές ομάδες, η Τσέλτεναμ είναι καλύτερη βέβαια και είναι η πρωτοπόρος, περιμένουμε σφιχτό παιχνίδι, το under 2,5 φαίνεται δίκαιο.

2666. ΛΙΧΤΕΝΣΤΑΪΝ - ΝΗΣΟΙ ΦΕΡΟΕΣ

Φιλική αναμέτρηση με τις δυο ομάδες να προετοιμάζονται για τα προκριματικά του Μουντιάλ. Από το 0-0 της Τετάρτης με το Γιβραλτάρ έρχεται το Λιχτενστάιν, το οποίο στα προκριματικά του EURO κατάφερε να αποφύγει την τελευταία θέση του ομίλου του (1-2-7 ο απολογισμός του). Τα Νησιά Φερόες επίσης έρχονται από καλή -για τα δεδομένα τους- προκριματική φάση (2-0-8), κερδίζοντας δις την εθνική ομάδα της Ελλάδας, αυτό είναι το πρώτο φιλικό που θα δώσουν στα πλαίσια της προετοιμασίας τους. Από καλά τουρνουά έρχονται αμφότερες, θέλουν να δώσουν συνέχεια στο μομέντουμ που έχουν χτίσει, δεν υπάρχει όμως λόγος να βάλουμε τα χρήματα μας σε ένα τέτοιο ματς.

2669. ΟΥΚΡΑΝΙΑ – ΟΥΑΛΙΑ

Ουκρανία και Ουαλία κοντράρονται σε μία πρόβα ενόψειEURO, με τις δύο ομάδες να βασίζονται εν πολλοίς στην άμυνά τους. Αμφότερες δέχτηκαν μόλις τέσσερα τέρματα στην προκριματική φάση και έδειξαν κόντρα σε Κύπρο και Βόρειο Ιρλανδία αντίστοιχα πως αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα στο σκοράρισμα. Τα λίγα γκολ αποτελούν επιλογή και ενισχύονται ακόμα περισσότερο από το γεγονός πως θα λείψουν οι Μπέιλ και Ράμσεϊ από τους φιλοξενούμενους, με τοunder2,25 να προσφέρεται σε απόδοση 1,85 στηνBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2670. ΑΛΒΑΝΙΑ U21 - ΟΥΓΓΑΡΙΑ U21

Παιχνίδι για τον όμιλο που βρίσκεται και η εθνική μας ομάδα, αμφότερες είναι ζωντανές στο κυνήγι της δεύτερης θέσης. Η Αλβανία έρχεται από το 0-0 με την Ελλάδα, κρατάει για την ώρα την 2η θέση, αλλά έχει ματς περισσότερα από τις αντιπάλους της, επομένως οφείλει να κερδίσει τώρα, για να διατηρήσει ρεαλιστικές τις ελπίδες της. Έχει αποδειχθεί πολύ σκληροτράχηλη για την ώρα, χάνοντας μόνο από την ασυναγώνιστη Πορτογαλία (2-3-2 ο απολογισμός της). Η Ουγγαρία δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Ισραήλ (0-0), παρέμεινε στο -1 από τη 2η Αλβανία, έχει όμως ένα ματς λιγότερο και σε περίπτωση νίκης θα βρεθεί σε θέση ισχύος. Μακριά από το σπίτι της πάντως έχει απογοητεύσει για την ώρα, καθώς μετράει 1-0-2, χάνοντας εύκολα από Πορτογαλία και Ισραήλ και κερδίζοντας μόνο το αδύναμο Λιχτενστάιν. Πολύ μεγάλη η κρισιμότητα του ματς, ένα κλικ θα δώσουμε στους γηπεδούχους, που μας δείχνουν πιο σταθερό και δεμένο σύνολο, ενώ οι φιλοξενούμενοι θα στερηθούν κάποιους από τους καλύτερους παίχτες τους, οι οποίοι πήραν προαγωγή για τη «μεγάλη» εθνική.

2674. ΜΙΛΓΟΥΟΛ – ΜΠΕΡΤΟΝ

Οι γηπεδούχοι μπορεί να τα πηγαίνουν εξαιρετικά το τελευταίο διάστημα ωστόσο εντός έδρας παρουσιάζουν αρκετά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση τους σε αντίθεση με τη Μπέρτον η οποία στέκεται αξιοπρεπέστατα και δείχνει έτοιμη για την άνοδο στην Τσάμπιονσιπ. Από τη στιγμή μάλιστα που οι γηπεδούχοι προσφέρονται φαβορί δεν μας μένει επιλογή από το να τους κοντράρουμε και να πάμε με το ασιατικό διπλό +0,25 στην απόδοση 1,80 της Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2686 ΒΟΡΕΙΑ ΙΡΛΑΝΔΙΑ – ΣΛΟΒΕΝΙΑ

Τα δόντια της και στο Κάρντιφ έδειξε η Βόρειος Ιρλανδία, αποσπώντας την ισοπαλία από την Ουαλία, δεχόμενη την ισοφάριση στο 89’ με πέναλτι. Δυνατή στο Μπέλφαστ, όπου δεν έχασε στον όμιλο (3-2-0), συνεχίζει την προετοιμασία της για το μεγάλο καλοκαιρινό ραντεβού στη Γαλλία. Ριζική ανανέωση για τη Σλοβενία, αφού πολλοί παίκτες αποφάσισαν να σταματήσουν την καριέρα τους με την εθνική και ο Σρέτσκο Κάτανετς καλείται να βρει την απαιτούμενη χημεία μεταξύ των νέων παικτών του, ενόψει των ερχόμενων προκριματικών του Μουντιάλ. Ετοιμάζεται για τοEURO2016 η Βόρειος Ιρλανδία, είναι ανώτερη ομάδα, έχει ψυχολογία στα ύψη και στη δυνατή της έδρα θεωρούμε πως μπορεί να υποτάξει τη Σλοβενία. Σε απόδοση 1,80 ο 0:0 ασιατικός άσος στηνBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2687. ΓΑΛΛΙΑ U21 - ΠΓΔΜ U21

Με τη νίκη επί της Σκωτίας με 2-0 την Πέμπτη, η Γαλλία παρέμεινε στην πρώτη θέση του ομίλου της, στο +1 από την Ισλανδία που την καταδιώκει, δεν υπάρχουν επομένως περιθώρια για στραβοπατήματα μπροστά στο κοινό της. Η ΠΓΔΜ βρίσκεται θεωρητικά στο κυνήγι της 2ης θέσης (2-2-1 ως τώρα), αν και φαίνεται δύσκολο να πιάσει κάποια εκ των Γαλλία ή Ισλανδία, παρόλο που δεν έχασε από καμία τους όταν τις υποδέχθηκε (2-2 με Γαλλία, 0-0 με Ισλανδία). Δεν θα είναι εύκολο το έργο των Γάλλων, παρόλα αυτά είναι το φαβορί για τη νίκη, με τις τιμές στον άσο ωστόσο να μην είναι ελκυστικές.

----. ΑΡΧΕΝΤΙΝΟΣ – ΟΥΡΑΚΑΝ

Στον πάτο του ομίλου της βρίσκεται η Αρχεντίνος, μετράει 0-2-5 ως τώρα στο πρωτάθλημα, διαθέτει τη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας με 19 τέρματα παθητικό και συνεχίζει μέχρι νεοτέρας με τον υπηρεσιακό Σανσότι στον πάγκο. Η Ουρακάν παρά το επιβαρυμένο πρόγραμμα τα πηγαίνει σούπερ, έρχεται από πέντε σερί νίκες και αν τις κάνει έξι θα πιάσει τη Λανούς στην κορυφή της βαθμολογίας. Με βάση τους αριθμούς των δυο ομάδων τα σετ μας φαίνονται λογικά, φοβόμαστε όμως την κόπωση των φιλοξενούμενων από τα συνεχή ματς (αυτό θα είναι το τέταρτο σε 12 μέρες), γι αυτό και θα απέχουμε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ