ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Δευτέρας

Ακτινογραφία κουπονιού Δευτέρας

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Δευτέρας (21/3).Πηγή: betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Δευτέρας.

1369. ΑΟ ΚΑΣΣΙΟΠΗ – ΖΑΚΥΝΘΟΣ

«Στραβοπάτησε» στις Σέρρες η ομάδα της Κέρκυρας, παραχώρησε ισοπαλία στις καθυστερήσεις (2-2) και έχασε την ευκαιρία να αποσπαστεί κι άλλο από τον Απόλλωνα. Εντός έδρας πάντως είναι πολύ δυνατή, 10-1-1 σε δώδεκα αναμετρήσεις. Σημαντικό τρίποντο στην εξάποντη αναμέτρηση με την Παναχαϊκή για τη Ζάκυνθο, θρίαμβος με 4-0. Ακίνδυνοι οι Ζακυνθινοί εκτός έδρας, οι δύο όλες κι όλες νίκες τους έχουν έρθει άνευ αγώνος. Δεν έχει περιθώρια για άλλη γκέλα η Κέρκυρα, αναμένεται να βγάλει αντίδραση και να «καθαρίσει» το ματς. Παίζεται το 2,05 στον Stoiximanγια τον άσο από ημίχρονο. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

----. ΛΑΜΙΑ – ΑΓΡ. ΑΣΤΕΡΑΣ

Πέντε ματς με μόλις μια ήττα συμπλήρωσε η Λαμία (2-2-1), παράλληλα στο γήπεδό της μετράει έξι σερί νίκες, αν και έχει να αγωνιστεί μπροστά στο κοινό της από τις αρχές Φεβρουαρίου (μεσολάβησαν τα δυο ματς με Εργοτέλη και Ολυμπιακό Βόλου που πήρε άνευ αγώνος). Ο Αγροτικός Αστέρας απέτυχε να κερδίσει τον Αχαρναϊκό (0-0) και παρέμεινε κοντά στην επικίνδυνη ζώνη, έρχεται από έξι συνεχόμενα under 1,5 και μακριά από το σπίτι του μετράει 2-3-6, βρίσκοντας δίχτυα μόλις έξι φορές στα παιχνίδια αυτά (7/11 NG & under 2,5). Για το μηδέν στην άμυνα θα παίξουν οι φιλοξενούμενοι, κάτι σε 1-0/2-0 περιμένουμε να δούμε.

----. ΚΛΟΥΖ – ΠΕΤΡΟΛΟΥΛ

Αήττητη εδώ και έξι αγωνιστικές παραμένει η Κλουζ (3-3-0), στα πλέι-άουτ μετράει 1-1-0, δίνοντας και τα δυο αυτά παιχνίδια μακριά από το σπίτι της, δείχνει γενικά σε καλή κατάσταση αυτή την περίοδο. Αντιθέτως η Πετρόλουλ φαίνεται ανήμπορη να αποφύγει το μοιραίο, μετράει πέντε σερί ήττες μετά τη διακοπή και εννέα συνεχόμενες από τις αρχές Δεκεμβρίου και μετά, με την εικόνα που παρουσιάζει φαίνεται σχεδόν απίθανο να μπορέσει να καλύψει τη διαφορά που τη χωρίζει από τη σωτηρία. Νέα αλλαγή είχαμε στον πάγκο των φιλοξενούμενων, με τον Γκάνε να είναι ο πέμπτος προπονητής που αναλαμβάνει για φέτος την τεχνική ηγεσία των ουραγών του βαθμολογικού πίνακα. Ξεκάθαρο φαβορί για τη νίκη οι γηπεδούχοι, δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο το 1,55 στον άσο, αλλά δεν θα μπορούσε να πληρώνει και παραπάνω απέναντι στο συγκεκριμένο αντίπαλο.

1375. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

ΠΑΣ Γιάννινα και Πανιώνιος μάχονται για την είσοδο στα πλέι-οφ, όχι μόνο εντός των τεσσάρων γραμμών, αλλά και εξωαγωνιστικά, για να πάρουν την πολύτιμη αδειοδότηση. Οι γηπεδούχοι εκμεταλλευόμενοι το ευνοϊκό τους πρόγραμμα τρέχουν ένα σερί τριών διαδοχικών νικών, ενώ οι φιλοξενούμενοι επέστρεψαν στις επιτυχίες την περασμένη εβδομάδα με εμφατικό τρόπο και έχουν τον πρώτο και τελευταίο λόγο για την είσοδο στα πλέι-οφ. Εξαιρετική παράδοση διατηρούν οι «κυανέρυθροι» στους «Ζωσιμάδες» και μπορούν να συνεχίσουν με νίκες στην πρωτεύουσα της Ηπείρου, έχοντας μεγαλύτερη ποιότητα, αλλά και δίψα από τον αντίπαλό τους. Σε απόδοση 3,50 πρόλαβαν το διπλό οι YoungGuns, στο 6,25 το συνδυασμό του μεover2,5 στον Stoiximan, ο οποίος επανέφερε τις καταθέσεις μεpaysafecard! Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1381. ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ – ΚΑΡΛΣΡΟΥΗ

Πέντε σερί νίκες, με ως επί το πλείστον πειστικές εμφανίσεις και η απευθείας άνοδος στα μεγάλα σαλόνια είναι πιο κοντά από ποτέ για τη Φράιμπουργκ. Εντυπωσιακή στο σκοράρισμα, διαθέτει την πιο παραγωγική επίθεση της κατηγορίας, ενώ παραμένει πολύ ισχυρή μπροστά στο κοινό της. Εντελώς αδιάφορη βαθμολογικά η Καρλσρούη, κάτι που αποτυπώνεται και στην εικόνα της εντός των τεσσάρων γραμμών το τελευταίο διάστημα. Παρότι οι φιλοξενούμενοι είναι δυσκολοκατάβλητοι μακριά από το σπίτι τους, θεωρούμε πως το κίνητρο και η φόρμα της Φράιμπουργκ θα υπερισχύσουν, με τον άσο να αποτελεί επιλογή στο 1,75 του Stoiximan, ο οποίος επανέφερε τις καταθέσεις με paysafecard! Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1382. ΚΛΕΡΜΟΝ - ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ 93

Από ισοπαλία στην έδρα της Λανς έρχεται η Κλερμόν, μετρούσε τρεις σερί νίκες προηγουμένως (3/3 GG & over 2,5), με αποτέλεσμα να διατηρεί επαφή με την τρίτη θέση. Δυο συνεχόμενες ήττες γνώρισε ο Ερυθρός Αστέρας από Νανσί και Οσέρ, υποχωρώντας έτσι στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας. Δυνατή η Κλερμόν στο σπίτι της (10-3-2 εντός, GG & over 2,5 τα έξι τελευταία), δυσκολοκατάβλητος ο Ερυθρός Αστέρας στις εξόδους του (7-6-2 εκτός, 13/15 under 2,5, 11/15 NG), δεν πιάνεται από πουθενά το παιχνίδι. Προχωράμε στο επόμενο.

908. ΑΒΕΛΙΝΟ – ΤΕΡΝΑΝΑ

Μετά το εντυπωσιακό διπλό επί της Άσκολι, η Αβελίνο θέλει να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα, προκειμένου να μπει για τα καλά στο κόλπο των πλέι-οφ, υποδεχόμενη στη δυνατή της έδρα την Τερνάνα. Οι «ροσοβέρντι» «χωλαίνουν» τελευταία, δε σκοράρουν εδώ και τρία ματς, ενώ έχουν και τη χειρότερη εκτός έδρας επίθεση της κατηγορίας. Λογικό φαβορί ο άσος, βρίσκεται σε απόδοση 2,05 στον Stoiximan, ο οποίος επανέφερε τις καταθέσεις μεpaysafecard! Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1398. ΤΣΙΚΟ – ΠΑΤΡΙΟΤΑΣ

Άσχημη η ως τώρα πορεία της Τσικό στο πρωτάθλημα (1-3-5), ούτε η Πατριότας πάντως εντυπωσιάζει, αν και τουλάχιστον έχει συμπληρώσει τέσσερις αγωνιστικές χωρίς ήττα (1-3-0). Κλάσικο της πόλης Τούνχα είναι το ματς, ελαφρύ φαβορί για εμάς η Πατριότας, απλά σωστό το διπλό του 2,30-2,35.

1399. ΡΟΖΑΡΙΟ ΣΕΝΤΡΑΛ – ΣΑΡΜΙΕΝΤΟ

Από νίκη στα πλαίσια του Λιμπερταδόρες έρχεται η Ροζάριο, επικράτησε με 3-1 της Ρίβερ Πλέιτ Μοντεβιδέο, ενώ και στο πρωτάθλημα είναι εξαιρετική, παρά την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από την Πατρονάτο εξακολουθεί να προπορεύεται στον όμιλό της (4-2-1 συνολικά). Η Σαρμιέντο από την άλλη βρίσκεται στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας, καθώς αγνοεί τη νίκη στα πιο πρόσφατα έξι παιχνίδια της (0-2-4), ήρθε ισόπαλη χωρίς τέρματα με τη Γοδόι στο ντεμπούτο του Καρούσο στον πάγκο της. Φαβορί οι γηπεδούχοι, χαμηλό όμως το 1,45 για να ασχοληθούμε σοβαρά.

1400. ΑΛΙΑΝΖΑ ΠΕΤΡΟΛΕΡΑ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΠΟΥΚΑΡΑΜΑΝΓΚΑ

Μέτριες οι ως τώρα επιδόσεις των δυο αντιπάλων (1-3-5 η Πετρολέρα, 1-8-0 η Μπουκαραμάνγκα) το παιχνίδι είναι τοπικό ντέρμπι της πολιτείας του Σανταντέρ και μας φαίνεται πολύ αμφίρροπο, αν έπρεπε οπωσδήποτε να διαλέξουμε θα πηγαίναμε με την ισοπαλία, αποτέλεσμα που αγαπά ιδιαίτερη η φιλοξενούμενη.

1402. ΤΙΓΚΡΕ - ΝΙΟΥΕΛΣ ΟΛΝΤ ΜΠΟΪΣ

Τέσσερις ήττες στα πιο πρόσφατα πέντε παιχνίδια της μετράει η Τίγκρε, δεν παραιτείται ο υπό πίεση Καμορανέζι, αλλά η γκρίνια προς το πρόσωπό του αυξάνει. Μακριά από τα τρίποντα εδώ και τέσσερις αγωνιστικές η Νιούελς, ούτε αυτή έχει δείξει κάτι ιδιαίτερο ως τώρα, μάλιστα εκτός έδρας έχει 4/4 ήττες. Κάκιστο σταύρωμα, καθώς αμφότερες διανύουν κακή περίοδο, μένουμε μακριά.

1401. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΡΑΦΑΕΛΑ - ΡΑΣΙΝΓΚ ΚΛΟΥΜΠ

Βαθμό με τη βοήθεια της τύχης στην έδρα της αφελέστατης Νιούελς πανηγύρισε η Ατλέτικο Ραφαέλα την προηγούμενη εβδομάδα, σπάζοντας ένα σερί πέντε διαδοχικών ηττών. Η ισοπαλία αυτή διατήρησε το Μπουρουτσάγκα στον πάγκο της ομάδας, αλλά η εικόνα της και πάλι ήταν μέτρια. Χαρακτήρα έδειξε η Ράσινγκ στο Εκουαδόρ, όπου μετέτρεψε το εις βάρος της 2-0 με τη Ντεπορτίβο Κάλι σε 2-2 και παρέμεινε στην κορυφή του ομίλου της στο Λιμπερταδόρες. Παράλληλα, έβαλε τέλος στο αήττητο της Λανούς στο πρωτάθλημα την προηγούμενη αγωνιστική, έφτασε τις τρεις συνεχόμενες νίκες εντός των συνόρων και δείχνει να βρίσκει σταθερές, με τη δουλειά του Σάβα να βγαίνει στο γήπεδο. Τον πρώτο λόγο έχουν οι φιλοξενούμενοι, με το -0,25 ασιατικό διπλό να αποτελεί επιλογή σε απόδοση 1,825 στηνBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ