ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Δευτέρας

Ακτινογραφία κουπονιού Δευτέρας

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Δευτέρας (29/2). Πηγή: betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Δευτέρας (29/2).

2471. ΑΝΑΓ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 1904 - ΑΟ ΚΑΣΣΙΟΠΗ

Κακή εμφάνιση και ήττα για την Καρδίτσα απέναντι στην αποδεκατισμένη Παναχαϊκή, αδυνατεί να ξεφύγει από τα μεσαία στρώματα της βαθμολογίας, ενώ αγνοεί τη νίκη στα πιο πρόσφατα πέντε στο γήπεδό της (0-3-2, συνολικά εντός 4-4-2). Η Κέρκυρα αξιοποίησε την έδρα της στα δυο συνεχόμενα ματς με Παναχαϊκή (2-1) και Πανελευσινιακό (3-0), με τον απολογισμό της μετά τη διακοπή να έχει φτάσει στο 6-0-1και δείχνει ικανή να πετύχει την άνοδο. Καλύτερη ομάδα έχουν οι φιλοξενούμενοι, υπερβολικός όμως ο φαβοριτισμός τους με το διπλό στα επίπεδα του 1,83, θα έχουν πιο δύσκολο έργο από ό,τι προδικάζουν τα σετ.

----. ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ – ΧΑΝΙΑ

Τοπικό ντέρμπι στα Χανιά.Ο Κισσαμικός προέρχεται από το 1-0 επί της Ζακύνθου, ήταν τρία ματς χωρίς νίκη στην έδρα του (0-2-1) πριν από το παιχνίδι αυτό. Το τελευταίο επίσημο ματς για τα Χανιά ήταν η εκτός έδρας ήττα με 0-1 από τον Απόλλωνα, αρκετά μέτρια η παρουσία τους στις εξόδους τους (1-3-6 εκτός), η μοναδική τους νίκη ήρθε όταν δεν χρειάστηκε να ταξιδέψουν εκτός του νησιού, επικρατώντας με 1-0 του Εργοτέλη στα τέλη του Σεπτέμβρη. Ματς με ιδιαιτερότητες το συγκεκριμένο, δεν πιάνεται από πουθενά γι αυτό και θα αποφύγουμε να πάρουμε θέση.

2476. ΝΤΟΥΚΛΑ ΠΡΑΓΑΣ - ΣΠΑΡΤΑ ΠΡΑΓΑΣ

Δεν τα κατάφερε στην έδρα της Μποέμιανς και γνώρισε την ήττα με 0-1 η Ντούκλα, βρίσκεται σταθερά στο μέσο της βαθμολογίας αφού έχει τον τρόπο να αξιοποιεί την έδρα της (5-2-2 εντός). Η Σπάρτα επικράτησε με 3-0 της Κράσνονταρ στη Ρωσία και πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ (αντίπαλός της εκεί η Λάτσιο), μετράει 4/4 νίκες μετά τη διακοπή εντός και εκτός συνόρων και βρίσκεται πάντα στο κυνήγι της πρωτοπόρου Πλζεν. Δεν θα έχουν εύκολο έργο οι φιλοξενούμενοι απέναντι σε μια δυσκολοκατάβλητη ομάδα όπως η Ντούκλα, οριακή η τιμή του διπλού στο 1,75.

2477. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ 1908

Ο Ατρόμητος δεν κατάφερε να δώσει συνέχεια στο αήττητο σερί του, γνωρίζοντας αναμενόμενη ήττα στο Φάληρο από τον Ολυμπιακό. Αδιάφορη η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα στο πρωτάθλημα, αφού η παραμονή εξασφαλίστηκε κατά ένα μεγάλο ποσοστό και το μυαλό όλων βρίσκεται στον ημιτελικό κυπέλλου της Πέμπτης κόντρα στην ΑΕΚ. Ο Ηρακλής βρίσκεται σε καλή κατάσταση και για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν βγάζει μία εικόνα αισιοδοξίας αναφορικά με την είσοδο στα πλέι-οφ και αν θέλει να διατηρήσει ακέραιες τις ελπίδες του, θα πρέπει να πάρει κάποιο θετικό αποτέλεσμα στο Περιστέρι. Το μυαλό των γηπεδούχων είναι αποκλειστικά στο κρίσιμο παιχνίδι με την Ένωση, τρεις μέρες μετά το ματς με το «Γηραιό», ενώ οι Θεσσαλονικείς έχουν επιστήσει την προσοχή τους στον αγώνα με το «αστέρι». Όλα τα φόντα για να παραμείνει ζωντανός στη μάχη για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο έχει ο Ηρακλής, με το +0,5 ασιατικό διπλό (Χ2) να αποτελεί επιλογή του Betol και των YoungGuns στο 2,15 στηνBet365, με την απόδοση να έχει πέσει στο 2,10.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2481. ΛΑΤΣΙΟ – ΣΑΣΣΟΥΟΛΟ

Με το μυαλό στην Ευρώπη στα τελευταία ματς η Λάτσιο, μετράει πάντως αήττητο σερί 2-3-0 και σίγουρα έχει μεγαλύτερα κίνητρα από τη Σασσουόλο η οποία παρά το 3-2 επί της Έμπολι ξέρει καλά ότι τα όποια ευρωπαϊκά όνειρα θα μείνουν όνειρα και ουσιαστικά είναι αδιάφορη. Αυτό το στοιχείο σε συνδυασμό με την έδρα δίνουν αξία στο 1,70 του άσου. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2479. ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ – ΑΑΛΜΠΟΡΓΚ

Δεν κατάφερε να πετύχει το θαύμα η Μίντιλαντ, παρόλο που προηγήθηκε μέσα στο Ολντ Τράφορντ, στη συνέχεια δέχθηκε αφόρητη πίεση από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και υποχρεώθηκε σε ήττα-αποκλεισμό από τη συνέχεια του Γιουρόπα Λιγκ με 1-5. Επικεντρώνεται πλέον στο πρωτάθλημα, εκεί όπου βρίσκεται στο -4 από την κορυφή και θα επιδιώξει να υπερασπιστεί τον τίτλο της. Η Άαλμποργκ πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία ως τώρα, φιγουράρει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, στο -1 από την πρωτοπόρο Κοπεγχάγη, πριν τη διακοπή μετρούσε πέντε συνεχόμενες νίκες. Συμφωνούμε με τον φαβοριτισμό των γηπεδούχων, που διαθέτουν πληρέστερο ρόστερ και αναμένεται να παρουσιαστούν πιο έτοιμοι, αφού έχουν ήδη δυο παιχνίδια στα πόδια τους, ωστόσο δεν βλέπουμε να υπάρχει καμία μεγάλη ευκαιρία με τις τιμές που κυκλοφορούν, από τη στιγμή που η Άαλμποργκ αποδεδειγμένα είναι ικανή να κάνει ζημιές.

2483. ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ – ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ

Εκτός από τοπικό ντέρμπι μίσους είναι και ντέρμπι κορυφής το Φενέρμπαχτσε και Μπεσίκτας αφού αυτές οι δύο είναι φέτος οι διεκδικήτριες του τίτλου. Πιο κουρασμένη η Φενέρμπαχτσε που έχει δώσει έξι ματς σε 20 μέρες και έρχεται από ταξίδι στη Ρωσία που της έδωσε την πρόκριση στο Γιουρόπα Λιγκ. Στο «Σουκρού Σαράτσογλου» πάντως είναι ανίκητη εδώ και ένα χρόνο (14-3-0). Αν μία ομάδα πάντως μπορεί να την κερδίσει εκεί μέσα ή να της κόψει βαθμούς σίγουρα αυτή είναι η πρωτοπόρος και αήττητη εκτός έδρας (7-2-0) Μπεσίκτας. Επιλογή του Betol το Χ2 στο 1,75 της Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

----. ΒΙΤΟΡΟΥΛ – ΠΑΝΤΟΥΡΙ

Τελευταία αγωνιστική για την πρώτη φάση του πρωταθλήματος Ρουμανίας.Σίγουρα στα πλέι-οφ οι δυο ομάδες, θα κοιτάξουν απλά να βελτιώσουν τη βαθμολογική τους συγκομιδή εν’ όψει της συνέχειας. Η Βιτόρουλ επέστρεψε στις νίκες με το 2-1 επί της Πετρόλουλ, τα βρίσκει σκούρα στο γήπεδό της τον τελευταίο καιρό με τρεις ήττες στα πιο πρόσφατα τέσσερα (1-0-3). Η Παντούρι έρχεται από το 1-1 απέναντι στην Κραϊόβα, μετράει μόλις τρεις ήττες μακριά από το σπίτι της (5-4-3 εκτός). Δυο από τις πιο σταθερές ομάδες της λίγκας συγκρούονται εδώ, αρκετά μοιρασμένο μας φαίνεται, συμφωνούν και οι μπουκ με τα σφιχτά σετ που έχουν κυκλοφορήσει στην αγορά.

2488. ΓΙΟΝΓΚ ΑΓΙΑΞ – ΝΤΟΡΝΤΡΕΧΤ

Από διπλό στην έδρα της Ος έρχεται η ομάδα νέων του Άγιαξ, 4-1-2 ο απολογισμός της εντός του 2016 (7/7GG&over2,5). Η Ντόρντρεχτ επικράτησε με 1-0 της Μάαστριχτ, διέκοψε έτσι το αρνητικό σερί των τριών ηττών, δεν βγάζει πάντως μάτια με τη συνολική παρουσία της (2-2-4 στα πιο πρόσφατα οχτώ, 4/8over2,5, 4/8GG). Καλύτερα τα ως τώρα δείγματα γραφής των γηπεδούχων, γι αυτό και η νίκη τους προσφέρεται σε αποδόσεις καθαρού φαβορί, προτιμότερη επιλογή φαντάζει τοGG&over2,5 στο 1,73 του Stoiximan , μιας και οι δυο ομάδες αναμένεται να αγωνιστούν ανοιχτά και χωρίς σκοπιμότητες.

2491. ΛΑΝΣ – ΕΒΙΑΝ

Με 0-0 ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση της Λανς με τη Σοσό, δεύτερο ματς που μένει χωρίς γκολ (ήττα με 0-1από τη Βαλενσιέν στο τελευταίο στο γήπεδό της), αν και θα μπορούσε κάλλιστα να έχει αποσπάσει έξι βαθμούς από τα δυο αυτά ματς. Κλειστά τα εντός έδρας παιχνίδια της, μετράει 5-6-2 με 12/13under2,5. Η Εβιάν έρχεται από δυο κολλητές ισοπαλίες και τρία ματς χωρίς ήττα (1-2-0), διατηρείται έτσι στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη, χωρίς πάντως να παίζει σπουδαία μπάλα. Δεν ικανοποιεί το 1,85 του άσου για μια δυσκοίλια επιθετικά ομάδα όπως η Λανς, ίσως τα σκοράκια 1-0/2-0/2-1 με κάλυψη το 1-1 θα μπορούσαν να αποτελέσουν εναλλακτική επιλογή, αλλά δεν είμαστε ιδιαίτερα ζεστοί ούτε για αυτή την προοπτική.

2492. ΚΑΛΙΑΡΙ – ΝΟΒΑΡΑ

Η Κάλιαρι πάει τρένο προς την Serie A, ειδικά εντός έδρας μοιάζει ανίκητη και προφανώς δεν μπορεί να της κόψει την πορεία η Νοβάρα που αφενός είναι σε κακή αγωνιστική κατάσταση έχοντας 1 νίκη σε 9 αναμετρήσεις και αφετέρου έχει κάκιστο εκτός έδρας απολογισμό στα τελευταία ματς με 0-1-3 και μόλις 1 γκολ. Στο 1,57 ο άσος, μας αναγκάζει να αναζητήσουμε είτε κάποιο ασιατικό χάντικαπ είτε την επιλογή του άσου από ημίχρονο που πληρώνει 2,40. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2493. ΜΠΡΑΪΤΟΝ – ΛΙΝΤΣ

Σωστά αντέδρασε στην τεσσάρα από την Κάρντιφ η Μπράιτον, «φιλοδώρησε» με τη σειρά της με τέσσερα γκολ εκτός έδρας την Μπρίστολ Σίτι και διατηρήθηκε σε μικρή σχετικά απόσταση από την κορυφή (στο -4 από τη δεύτερη Χαλ, και στο -5 από την πρώτη -πια- Μπέρνλι). Δεν είναι εύκολος αντίπαλος η Λιντς όταν αγωνίζεται εκτός έδρας (4-7-4), όμως υστερεί ποιοτικά σε σχέση με την Μπράιτον, που «καίγεται» περισσότερο για βαθμούς. Τον άσο στο 1,85 (Bet365) προτίμησαν οι Young Guns , προτού αυτός σημειώσει μικρή πτώση (1,80 τώρα). Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2372. ΜΠΕΝΦΙΚΑ - ΟΥΝ. ΜΑΔΕΪΡΑ

Το ματς αναβλήθηκε την Κυριακή και μεταφέρθηκε για τη Δευτέρα, καθώς η Ουνιάο δεν κατάφερε να ταξιδέψει έγκαιρα λόγω κακοκαιρίας.Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα πέρασε από την έδρα της Πάκος Φερέιρα (1-3) η Μπενφίκα (ρεκόρ 18-1-4), παραμένοντας έτσι στο -3 από την πρωτοπόρο Σπόρτινγκ. Βαθμό έπειτα από τρεις αγωνιστικές και ισάριθμες ήττες απέσπασε η Ουνιάο Μαδέιρα (ρεκόρ 6-6-11) κόντρα στην Εστορίλ (1-1 εντός), ανεβάζοντας τη διαφορά στο +5 από την προτελευταία, Ακαδέμικα. Αδιάφορη στοιχηματικά αναμέτρηση, η έκταση του σκορ θα κριθεί αποκλειστικά από τις διαθέσεις των γηπεδούχων, αναμενόμενα πετσοκομμένος ο άσσος συμπαρασύροντας όλα τα ειδικά, χωρίς αξία τοcombo1+over2,5 (1,50), παιχνίδι μπορεί να γίνει με το -2 χάντικαπ (2,02 / Stoiximan ) χωρίς να είμαστε όμως ιδιαίτερα ζεστοί .

2501. ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ – ΝΑΠΟΛΙ

Φιορεντίνα και Νάπολι συγκρούονται στο ματς-επίλογος της 27αγωνιστικής, σε ένα από τα κρισιμότερα παιχνίδια της σεζόν έως τώρα. Οι δύο ομάδες αποκλείστηκαν από το Γιουρόπα Λιγκ το βράδυ της Πέμπτης και στρέφουν την προσοχή τους στο πρωτάθλημα. Οι «βιόλα» αγνοούν την ήττα εδώ και έξι αγωνιστικές, πάτησαν γερά στην τρίτη θέση και με νίκη θα πλησιάσουν τη Νάπολι και ίσως μπουν ξανά στο κόλπο του τίτλου. Οι «παρτενοπέι» για πρώτη φορά στη σεζόν τρέχουν σερί τεσσάρων αγώνων δίχως νίκη ανεξαρτήτως διοργάνωσης και καλούνται να αποδείξουν πως φέτος πραγματικά διεκδικούν τον τίτλο. Με καλύτερες προϋποθέσεις φαίνεται πως μπαίνει η Φιορεντίνα, αλλά θα απέχουμε από τον +0,25 ασιατικό άσο. Διέξοδος στο ματς είναι το αμφίσκορο, αφού κοντράρεται η τρίτη με την πρώτη καλύτερη επίθεση της κατηγορίας και το ματς στα μάτια μας ξεκινάει από το 1-1. Σε απόδοση 1,80 προσφέρει τοGGο Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2502. ΓΚΙΜΑΡΑΕΣ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣ.

Με την ισοπαλία έφυγε η Γκιμαράες από την έδρα της Μπράγκα, έπειτα από ένα θεαματικό ντέρμπι (3-3), επέκτεινε έτσι στα οχτώ παιχνίδια το αήττητο σερί της (3-5-0, 6/8over2,5, 7/8GG), στο Χ έμειναν τα τρία πιο πρόσφατα από αυτά. Η Σπόρτινγκ έχασε για δεύτερη φορά από τη Λεβερκούζεν (1-3 στη Γερμανία) και έμεινε εκτός συνέχειας στο Γιουρόπα Λιγκ, λίγο την πειράζει η εξέλιξη αυτή αφού το βάρος έχει πέσει στο πρωτάθλημα. Εκεί οδηγεί την κούρσα (+3 από τη Μπενφίκα), είναι αήττητη στα τελευταία εννέα (7-2-0) και μακριά από το σπίτι της παρουσιάζεται εξαιρετικά σοβαρή, έχοντας ως τώρα μόλις δυο απώλειες (9-1-1 εκτός). Δύσκολη αποστολή αναμένεται να έχει η Σπόρτινγκ απέναντι σε μια από τις πιο αξιόπιστες ομάδες της λίγκας, για αυτό και το 1,55 του διπλού δεν έχει αξία, δεν πάμε όμως ούτε στην κόντρα αφού η ομάδα του Ζορζ Ζεσούς δεν έχει δώσει τέτοια δικαιώματα σε όλη τη διάρκεια της σεζόν.

2503. ΒΕΛΕΖ ΣΑΡΣΦΙΛΝΤ - ΧΙΜΝΑΣΙΑ ΛΑ ΠΛΑΤΑ

Με σκαμπανεβάσματα η ως τώρα πορεία της Βελέζ στο πρωτάθλημα (2-0-2), στο μοναδικό από αυτά μπροστά στο κοινό της επικράτησε με 2-1 της Ολίμπο. Η Χιμνάσια βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, τρέχει σερί τριών νικών, με τις εμφανίσεις της να είναι πέρα για πέρα ικανοποιητικές. Αμφίρροπη προμηνύεται η αναμέτρηση, σφιχτά τα σετ, δεν θα πάρουμε θέση.

2192. ΟΥΝΙΟΝ ΛΑ ΚΑΛΕΡΑ - ΣΑΝΤΙΑΓΚΟ ΓΟΥΟΝ.

Η ελεύθερη πτώση για τους γηπεδούχους συνεχίζεται. Νέα ήττα, αναμενόμενη αυτή τη φορά κόντρα στην Κόλο Κόλο με 1-0 εντός έδρας. Το μεγαλύτερο πρόβλημα εστιάζεται στο επιθετικό κομμάτι, έχοντας σκοράρει μόλις τρία γκολ σε έξι ματς. Δύο αγωνιστικές χωρίς νίκη συμπλήρωσε η Γουόντερερς, προερχόμενη από τη λευκή εντός έδρας ισοπαλία κόντρα στην Παλεστίνο. Δεν μπορούμε να εμπιστευτούμε μία κακή ομάδα όπως η Καλέρα, θα πάμε με το διπλόDNB.

2507. ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΪΤ – ΙΝΤΕΠΕΝΤΙΕΝΤΕ

Κλάσικο του Μπούενος Άιρες.Από το 4-0 επί της Τρουχιγιάνος στη Βενεζουέλα για το Κόπα Λιμπερταδόρες έρχεται η Ρίβερ, στο πρωτάθλημα μετράει 1-1-2 με 4/4GG&over2,5. Η Ιντεπεντιέντε δεν έχει άλλη νίκη πλην εκείνης στην πρεμιέρα (1-2-1, 4/4under2,5) , υπό πίεση βρίσκεται ήδη ο κόουτς Πελεγκρίνο. Καμία από τις δυο δεν πραγματοποιεί καλή εκκίνηση, σωστά μας φαίνονται τα σετ, γι αυτό και δεν θα μπλέξουμε περαιτέρω.

2506. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΤΕΜΠΕΡΛΕΪ – ΤΙΓΚΡΕ

Τα πρώτα της τέρματα και την πρώτη της νίκη πέτυχε η Τέμπερλεϊ (1-1-2) στο 2-0 επί της Ατλέτικο Ραφαέλα, δίκαιο το αποτέλεσμα, πολύ καλή η εμφάνιση που πραγματοποίησε. Αντίθετα η Τίγκρε συνεχίζει χωρίς τρίποντο (0-2-1), ψάχνεται ακόμα η ομάδα του Καμορανέζι. Ακριβώς στη μέση τα σετ, αν έπρεπε οπωσδήποτε να διαλέξουμε θα πηγαίναμε με τη λύση της ισοπαλίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ