ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Δευτέρας

Ακτινογραφία κουπονιού Δευτέρας

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Δευτέρας (22/2). Πηγή: Betblog.gr.

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Κυριακής.

540. ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 2005 - ΑΝΑΓ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 1904

Αν και το πάλεψε, η Παναχαϊκή γνώρισε την ήττα με 1-2 από την Κέρκυρα, η συνέχεια προμηνύεται δύσκολη για την ομάδα, αφού δεν εκδόθηκαν τα δελτία των ποδοσφαιριστών που απέκτησε και κινδυνεύει να μείνει με ελάχιστους διαθέσιμους παίχτες εν’ όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος. Η Καρδίτσα έρχεται από το 1-1 απέναντι στην Καλλιθέα, δεν έχει δεχθεί γκολ σε καμία από τις πιο πρόσφατες τρεις εξόδους της (2-1-0). Τέσσερις σερί εντός έδρας ήττες έχει συμπληρώσει η Παναχαϊκή, με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει μας φαίνεται αρκετά πιθανό αυτές να γίνουν πέντε.

----. ΚΑΛΛΙΘΕΑ – ΤΡΙΚΑΛΑ

Με το 1-1 απέναντι στην Καρδίτσα, η Καλλιθέα συμπλήρωσε αήττητο σερί τριών αγώνων (2-1-0), στην έδρα της είναι πολύ αξιόπιστη φέτος (6-1-2 εντός). Αλλαγή προπονητή είχαμε στα Τρίκαλα μετά το 0-0 με τον Αγροτικό Αστέρα, παρελθόν αποτελεί ο Γιώργος Μαραντάς, ο υπηρεσιακός Σταύρος Ψιμουλάκης συνεχίζει στη θέση του μέχρι νεωτέρας. Μεγαλύτερη ηρεμία επικρατεί στις τάξεις της Καλλιθέας, έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη απέναντι σε έναν αντίπαλο που βρίσκεται σε αναταραχή.

----. ΠΑΝΤΟΥΡΙ – ΟΥΝ. ΚΡΑΪΟΒΑ

Δυο αγωνιστικές απομένουν για την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης στην πρώτη κατηγορία της Ρουμανίας.Με νίκη επέστρεψε από τη διακοπή η Παντούρι (1-0 εκτός της Τάργκου Μούρες), έχει προκριθεί ήδη στα πλέι-οφ, αξιοποιεί ικανοποιητικά ως τώρα την έδρα της (7-3-2 εντός). Με το τρίποντο απέναντι στην Πετρόλουλ (2-0), η Κραϊόβα διατήρησε μαθηματικές ελπίδες για να βρεθεί στην πρώτη εξάδα, για να τα καταφέρει θα πρέπει η ίδια να κάνει το 2/2 και να τη βολέψουν τα αποτελέσματα των ανταγωνιστών της, το πιθανότερο σενάριο πάντως είναι πως θα συνεχίσει στα πλέι-άουτ. Σε λογικά επίπεδα βρίσκονται τα σετ, δεν νομίζουμε ότι υπάρχει περιθώριο για ιδιαίτερη ενασχόληση με το παιχνίδι.

1789. ΒΙΣΛΑ ΚΡΑΚΟΒΙΑΣ - ΓΚΟΡΝΙΚ ΛΕΤΖΝΑ

Την ήττα από τη Σλασκ με 0-1 γνώρισε η Βίσλα στο πρώτο της παιχνίδια για το 2016, αδικείται από το αποτέλεσμα αφού ήταν καλύτερη από την αντίπαλο, αλλά δεν κατάφερε να μετατρέψει σε γκολ τις ευκαιρίες που δημιούργησε. Συμπλήρωσε έτσι έξι σερί ήττες στο πρωτάθλημα, στις πέντε τελευταίες μάλιστα δεν σκόραρε καν, ενώ τέθηκε εκτός ομάδας και ο βασικός κίπερ Τσιέρτσνιακ (21 συμ.) που κατέθεσε προσφυγή. Η Γκόρνικ Λέτζνα σταμάτησε την πρωτοπόρο Πιάστ (0-0), άφησε παράλληλα πολύ καλές εντυπώσεις με την εικόνα της. Είναι πάντως αρκετά αδύναμη μακριά από το σπίτι της, αγνοώντας τη νίκη στις πιο πρόσφατες έξι εξόδους της (0-3-3, συνολικά εκτός 2-4-5). Μπερδεμένο μας φαίνεται το εν λόγω σταύρωμα, ούτε τη Βίσλα που έρχεται από απανωτές σφαλιάρες εμπιστευόμαστε, ούτε όμως και τη Λέτζνα που αποδυναμώνεται αισθητά μακριά από το γήπεδό της.No Bet.

1791. ΒΕΡΟΙΑ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Με 4 βαθμούς στα 2 τελευταία της ματς, αλλά και τις απώλειες του Πανθρακικού, η Βέροια ξέφυγε με 9 πόντους από την επικίνδυνη ζώνη και φαίνεται πως θα παραμείνει εύκολα στη μεγάλη κατηγορία, με το Δημήτρη Ελευθερόπουλο να περνάει σιγά-σιγά τη φιλοσοφία του στη «βασίλισσα» του βορρά. Ο Πανιώνιος έβγαλε κούραση στη Μυτιλήνη, όμως πλέον δεν υπάρχει το κύπελλο, πηγαίνει ξεκούραστος στην Ημαθία και με ψυχολογία μετά την κατάληψη της τέταρτης θέσης. Μετά τις απώλειες βαθμών του Αστέρα και του Ηρακλή το Σάββατο, οι Νεοσμυρνιώτες έχουν μία χρυσή ευκαιρία να ανοίξουν τη διαφορά τους από την έκτη θέση και να κάνουν μεγάλο βήμα εισόδου στα πλέι-οφ. Σε απόδοση 2,10 προσφέρει ηBet365 το 0:0 ασιατικό διπλό, το οποίο αποτελεί και επιλογή.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1793. ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ – ΓΚΕΝΤΣΛΕΡΜΠΙΡΛΙΓΚΙ

Με το… στανιό κερδίζει τελευταία η Μπεσίκτας, η οποία δεν πείθει με τις εμφανίσεις της και οφείλει πολλά στη βοήθεια της τύχης για το γεγονός πως αγνοεί την ήττα εδώ και επτά αγωνιστικές. Άλλη ομάδα στο 2016 η Γκεντσλέρ, αφού από την αλλαγή προπονητή και μετά πέτυχε τέσσερις διαδοχικές νίκες και ξέφυγε με οκτώ βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη. Έχουν όλα τα φόντα οι φιλοξενούμενοι να μείνουν όρθιοι στην Πόλη, με το +1,25 ασιατικό διπλό να αποτελεί επιλογή σε απόδοση 1,825 στηνBet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

----. ΒΟΛΟΥΝΤΑΡΙ – ΣΤΕΑΟΥΑ

Δυο αγωνιστικές απομένουν για την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης στην πρώτη κατηγορία της Ρουμανίας.Μάχη για την παραμονή στην κατηγορία θα δώσει η Βολουντάρι μέσω των πλέι-άουτ, ενθαρρυντική η εικόνα της στην επιστροφή από τη διακοπή, επικράτησε εκτός έδρας με 1-2 επί της ανταγωνίστριας Τιμισοάρα. Η Στεάουα επέστρεψε με νίκη από τις γιορτές, το 2-0 επί της Κονκόρντια ήταν το τέταρτο συνεχόμενο τρίποντο της στο πρωτάθλημα, δείχνει σε σταθερά ανοδική τροχιά και πως είναι ικανή να διεκδικήσει τον τίτλο στα πλέι-οφ που θα ακολουθήσουν. Ταβάνι το 1,55 για το διπλό, λογικό δείχνει, αν αναλογιστούμε τις εντός έδρας επιδόσεις των γηπεδούχων (1-6-5 εντός).

1806. ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣ. – ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ

Σπουδαίο διπλό για τη Φορτούνα στην έδρα της Φράιμπουργκ την προηγούμενη αγωνιστική, πραγματοποίησε καλή εμφάνιση και πήρε ένα αποτέλεσμα που ανεβάζει κατακόρυφα την ψυχολογία της. Η Νυρεμβέργη έμεινε στο 1-1 στο ντέρμπι με τη Μπόχουμ, είναι αήττητη εδώ και 11 αγωνιστικές (6-5-0) και πριν από αυτό το ματς είχε πετύχει έξι συνεχόμενες νίκες. Συνολικά καλύτερη η παρουσία των φιλοξενούμενων στο πρωτάθλημα, γι αυτό και το διπλό προσφέρεται σε αποδόσεις φαβορί, η Φορτούνα όμως είναι ανεβασμένη και δεν πρόκειται να αποτελέσει εύκολη λεία. Δεν βγαίνει εύκολα άκρη, μένουμε μακριά.

1807. ΝΙΜ – ΜΕΤΣ

Με το 0-0 απέναντι στην ΠαρίFC, η Νιμ συμπλήρωσε επτά αγωνιστικές με μόλις μια ήττα (5-1-1), σταθερά καλή η παρουσία της τον τελευταίο καιρό, με αποτέλεσμα να έχει βγει, έστω και οριακά, εκτός ζώνης. Η Μετς ηττήθηκε για πρώτη φορά μετά από τέσσερα ματς (3-1-0), έπεσε θύμα της Χάβρης (0-1) πραγματοποιώντας δεύτερη σερί κακή εμφάνιση. Τέσσερις κολλητές νίκες στο γήπεδό της μετράει η Νιμ, η Μετς δεν δείχνει να διανύει την καλύτερή της περίοδο, αρκετά απρόβλεπτο μας φαίνεται το ματς σε κάθε περίπτωση, δεν βοηθούν και οι τιμές των σετ για να πάρουμε ξεκάθαρη θέση.

1808. ΠΕΡΟΥΤΖΙΑ – ΤΡΑΠΑΝΙ

Τέσσερις ήττες σε έξι αγωνιστικές μετά τις γιορτές έχει η Περούτζια (1-1-4), αδυνατεί να βρει σταθερότητα, αφού προκύπτουν συνεχώς αγωνιστικά προβλήματα, ενώ και απέναντι στην Τράπανι θα έχει ξανά αρκετούς απόντες. Ούτε η Τράπανι έχει ικανοποιήσει με την παρουσία της εντός του 2016, μετράει 1-1-3 στο διάστημα αυτό, έρχεται από βαριά ήττα με 0-4 στην έδρα της Εντέλα και θα στερηθεί των υπηρεσιών πέντε σημαντικών ποδοσφαιριστών της. Αναμέτρηση μεταξύ δυο ομάδων που δεν πατάνε ιδιαίτερα καλά εσχάτως, δεν βλέπουμε το λόγο να μπλέξουμε.

1809. ΣΡΙΟΥΣΜΠΕΡΙ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ.

Τα πάντα κινούνται γύρω από το ματς κυπέλλου με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στη μικρή πόλη του Σριούσμπερι, με την τοπική «Τάουν» να φτάνει στους «16» της διοργάνωσης έπειτα από πάρα πολλά χρόνια. Χωρίς φόβο και με πολύ πάθος θα αντιμετωπίσει τους «κόκκινους διαβόλους», ουκ ολίγες φορές έχουμε δει σε τέτοια ζευγάρια ο Δαβίδ να «λυγίζει» το Γολιάθ. Από προβληματικές εμφανίσεις και δύο σερί ήττες έρχεται η Γιουνάιτεντ, ειδικά η τελευταία από τη Μίντιλαντ έκανε το Φαν Χάαλ να αισθάνεται πολύ άβολα, μιας και ξεκίνησαν πάλι οι μουρμούρες προς το πρόσωπό του. Επιπλέον ο Ολλανδός τεχνικός προβληματίζεται και από το γεμάτο ιατρικό δελτίο της ομάδας του. Δεν θέλει και πολύ να γίνει η έκπληξη ή να πάει το ματς σε επαναληπτικό, θα πάρουμε την κάλυψη του ασιατικού άσου +1,25 (2,025/Bet365), χωρίς να έχουμε ένσταση για όποιον έχει την έμπνευση να κοντράρει σε μεγαλύτερες αποδόσεις τη Γιουνάιτεντ.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1810. ΣΑΟΥΘΕΝΤ – ΜΠΕΡΤΟΝ

Από δυο κολλητές εκτός έδρας ήττες χωρίς καν να σκοράρει έρχεται η Σάουθεντ, στο γήπεδό της πάντως είναι πολύ καλύτερη (8-2-5 εντός), έχοντας μάλιστα δυο σερί τριάρες επί των Κόβεντρι και Κόλτσεστερ. Η Μπέρτον, με δυο ματς λιγότερα, έχει αέρα τεσσάρων βαθμών από τη δεύτερη θέση, πέτυχε δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας νίκη με το 1-0 επί της Τσέστερφιλντ, επιπλέον μετρούσε τέσσερα συνεχόμενα διπλά, προτού ηττηθεί στην πιο πρόσφατη της έξοδο από τη Ρότσντεϊλ. Σε αποδόσεις φαβορί προσφέρεται η νίκη των φιλοξενούμενων, απρόβλεπτο μας φαίνεται εμάς το παιχνίδι, αν υπάρξει νικητής αυτός θα κριθεί στις λεπτομέρειες.

1817. ΝΑΠΟΛΙ – ΜΙΛΑΝ

Ποτέ δεν κατάφερε να επιβάλει τον ρυθμό της στο Τορίνο η Νάπολι χάνοντας με 1-0, ωστόσο η γκέλα της Γιουβέντους στη Μπολόνια της δίνει τη δυνατότητα να επιστρέψει στην κορυφή με νίκη επί της Μίλαν. 10-2-0 το εντός έδρας ρεκόρ της Νάπολι με 7/10 νίκες να συνδυάζονται με το over, μία επιλογή που πληρώνει καλά και σε αυτό το ματς (2,35). Άλλωστε η Νάπολι πριν το ματς του Τορίνο έτρεχε ένα σερί 8 νικών από τις οποίες οι 6 συνδύασαν ταυτόχρονα GG και over. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1818. ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣ. – ΜΠΟΑΒΙΣΤΑ

Ήττα με 0-1 για τη Σπόρτινγκ στο πρώτο παιχνίδι απέναντι στη Λεβερκούζεν για το Γιουρόπα Λιγκ, δύσκολη αναμένεται να είναι η αποστολή της στη ρεβάνς της Γερμανίας την ερχόμενη Πέμπτη. Εντός των συνόρων πάντως είναι αήττητη μετά τις γιορτές (6-2-0), ισοβαθμεί με τη Μπενφίκα στην κορυφή της βαθμολογίας (έχοντας ένα παιχνίδι λιγότερο), αλλά παραχώρησε δυο ισοπαλίες στα πιο πρόσφατα τρία που έδωσε στο γήπεδό της (1-2-0, με Τόντελα και Ρίο Άβε οι γκέλες). Το καλύτερο φετινό σερί της τρέχει η Μποαβίστα, μετράει 3-2-0 στα τελευταία πέντε, δεν έχει φάει γκολ στα πιο πρόσφατα τρία από αυτά, με αποτέλεσμα να βγει μετά από καιρό από την επικίνδυνη ζώνη. Μεγάλη η διαφορά δυναμικότητας των δυο ομάδων, προφανώς και η Σπόρτινγκ είναι το απόλυτο φαβορί για τη νίκη, αλλά το 1,20 του άσου είναι αποτρεπτικό για κάθε περαιτέρω κουβέντα.

1735. ΚΙΛΜΕΣ – ΠΑΤΡΟΝΑΤΟ

Πρώτος βαθμός για την Κίλμες στο πρωτάθλημα έπειτα από τρεις αγωνιστικές, χάρη στο 1-1 που απέσπασε από τη Μπάνφιλντ,GGκαι τα τρία παιχνίδια της για την ώρα. Χωρίς νίκη και η Πατρονάτο, μετράει 0-2-1 (2/3GG&over2,5), παραμένει τελευταία στη βαθμολογία του υποβιβασμού, ενώ έκανε παράπονα μέσω του προπονητή της για το γεγονός ότι θα έχει δυο μέρες λιγότερες για ξεκούραση σε σχέση με τους αντιπάλους της. Σφιχτά τα σετ, καλά ζυγισμένα δείχνουν, οι δυο ομάδες έχουν έφεση στα μεγάλα σκορ στο ξεκίνημα της σεζόν, υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να ασχοληθούμε με τοGGή τοover2.

1819. ΟΥΝ. ΚΟΝΣΕΠΣΙΟΝ – ΑΡΙΚΑ

Από τρεις συνεχόμενες ήττες έρχονται οι γηπεδούχοι, επιπλέον έχουν τη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας στις πέντε πρώτες αγωνιστικές με 12 τέρματα παθητικό. Θετική εξέλιξη πάντως το γεγονός ότι έπειτα από τρία σχεδόν χρόνια επιστρέφουν στη φυσική τους έδρα, εξέλιξη που αναμένεται να τους δώσει έξτρα ώθηση. Η Σαν Μάρκος Αρίκα μετράει 0-2-3 ως τώρα και δεν έχει κατορθώσει ακόμη να ματώσει τα αντίπαλα δίχτυα σε κανένα από αυτά τα παιχνίδια (5/5NG&under2,5). Οι δυο -μέχρι στιγμής- χειρότερες ομάδες του Κλαουσούρα συγκρούονται εδώ, σωστό δείχνει το προβάδισμα στον άσο, αλλά ως εκεί.

1737. ΟΥΝΙΟΝ ΣΑΝΤΑ ΦΕ - ΣΑΝ ΜΑΡΤΙΝ ΣΧ

Από την παρθενική της φετινή ήττα έρχεται η Ουνιόν (1-1-1), έχασε με 0-2 από την Τουκουμάν, στα δυο πρώτα παιχνίδια είχε αφήσει καλές εντυπώσεις. Ήττα και για τη Σαν Μάρτιν (0-1 από τη Μπόκα), δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και φάνηκε να επηρεάζεται από το γεγονός ότι το ματς δεν διεξήχθη στη φυσική της έδρα, μετράει πλέον και εκείνη 1-1-1. Είναι νωρίς ακόμα για να βγουν ασφαλή συμπεράσματα για τις δυο ομάδες, δεν θα πάρουμε θέση από τη στιγμή που δεν διαφωνούμε ιδιαίτερα με τα σετ που κυκλοφορούν.

1724. ΑΡΣΕΝΑΛ ΣΑΡΑΝΤΙ – ΣΑΡΜΙΕΝΤΟ

Ψάχνεται ακόμη η Άρσεναλ, μετράει 1-1-1 στο ξεκίνημα της σεζόν, με αρκετές μεταπτώσεις η ως τώρα παρουσία της. Η Σαρμιέντο μετά τη νίκη της πρεμιέρας υπέπεσε σε δυο κολλητές ήττες, η πιο πρόσφατη μάλιστα από την ελλιπέστατη Χιμνάσια συνοδεύτηκε από κάκιστη εμφάνιση. Φαβορί του 2,35 η Άρσεναλ, σωστό μας φαίνεται αλλά δεν πετάμε και τη σκούφια μας.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ