ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Δευτέρας

Ακτινογραφία κουπονιού Δευτέρας

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού Δευτέρας σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο (14/12). Πηγή: Betblog.gr.

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού Δευτέρας.

3166. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΟΚ

To εξ΄ αναβολής ματς λόγω της γαστρεντερίτιδας όλης της ομάδας του ΠΑΟΚ πριν από 15 περίπου μέρες που αποτέλεσε την αιτία της αναβολής όλης της αγωνιστικής της Α1 αυτό το Σαββατοκύριακο. Δεν ξέρουμε τι ακριβώς σκέφτονται εκεί στον ΕΣΑΚΕ που επιμένει να χαϊδεύει τους δύο μεγάλους βάζοντας συνέχεια τα παιχνίδια τους Δευτέρα όταν αγωνίζονται Παρασκευή στην Ευρωλίγκα. Το συγκεκριμένο αντιμετωπίζεται λες και πρόκειται για κάποιο παιχνίδι μείζονος σημασίας και μάλιστα Δευτέρα, δύο μόλις μέρες πριν από το κρισιμότατο τελευταίο ματς του Δικεφάλου στο Eurocup κόντρα στη Λιέτουβος την Τετάρτη με μεγάλο ταξίδι προς τη Λιθουανία να παρεμβάλλεται ανάμεσα στα δύο παιχνίδια. Ήρεμο -14,5 σε ένα ματς που κανείς δεν θα ασχοληθεί ούτε δευτερόλεπτο παραπάνω.

3169. ΚΑΡΣΙΓΙΑΚΑ – ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ

Ενδιαφέρον ματς ανάμεσα σε δύο ισχυρές ομάδες Ευρωλίγκα, ο μόνος λόγος που θέλουμε να εμπλακούμε με την συγκεκριμένη αναμέτρηση είναι φυσικά ο τελικός που δίνει την Πέμπτη η Νταρουάφακα στο γήπεδό της υποδεχόμενη τη Μακάμπι ώστε να υπερασπιστεί το +11 του πρώτου ματς παίρνοντας μια ιστορική πρόκριση στο ΤΟΠ-16 της διοργάνωσης. Κάτι τέτοιο είναι πολύ σημαντικό για όλους, πολύ σημαντικότερο από ένα απλό ματς στο πρωτάθλημα Τουρκίας και μάλιστα μέσα στην έδρα της ντεφορμέ αλλά ικανότατης Καρσίγιακα που δεν πρόκειται άλλωστε να θεωρηθεί και ως καμία σημαντική γκέλα σε περίπτωση ήττας. Ξεκάθαρη επιλογή το -3,5 ελέω Μακάμπι.

3173. ΚΑΝΤΟΥ – ΚΡΕΜΟΝΑ

Τεράστια εμφάνιση η Καντού την περασμένη αγωνιστική με διπλό μέσα στην ισχυρή Βενέτσια με 95-103. Η Κρεμόνα πάντως βρίσκεται σε όνειρο καθώς συμπλήρωσε 6 σερί νίκες έχοντας πάρει τρομερές ανάσες από την ουρά, θα είναι πάντως αδιανόητο για την Καντού να πετάξει στα σκουπίδια τη μεγάλη της νίκη μόλις μία εβδομάδα μετά χάνοντας στο γήπεδό της από μία ομάδα την οποία έχει κερδίσει και τις 7 τελευταίες φορές που έχουν αναμετρηθεί στο γήπεδό της. Άσος με -2,5.

Ακτινογραφία κουπονιού Δευτέρας

1030 ΚΡΑΚΟΒΙΑ - ΚΟΡΟΝΑ ΚΙΕΛΤΣΕ

Εξαιρετική η πορεία της Κρακόβια στο πρωτάθλημα, βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας και μετράει 4-1-0 στα τελευταία πέντε (5/5over2,5), ενώ μπροστά στο κοινό της έχει συμπληρώσει έξι συνεχόμενες νίκες, όλες συνδυασμένες μεover2,5. Από τέσσερις σερί ήττες έρχεται η Κορόνα, μακριά από τα σπίτι της πάντως έχασε μόνο στις πιο πρόσφατες δυο εξόδους της (5-3-2 εκτός, 8/10NG&under2,5). Η φόρμα των δυο ομάδων συνηγορεί υπέρ των γηπεδούχων, χαμηλός πάντως ο άσος για να ασχοληθούμεpregame, ίσως μπορέσουμε να τον αγοράσουμε σε καλύτερες τιμές στοlive.

1034 ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΠΑΟΚ

Σε ανοδική πορεία ο Λεβαδειακός το τελευταίο διάστημα, έχει ξεφύγει πια με δέκα βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη, έχοντας και ένα ματς λιγότερο. Αρχίζει να βρίσκει τα πατήματα του και ο ΠΑΟΚ, καθώς μετράει τέσσερις συνεχόμενες νίκες, με την τελευταία στο Ντόρτμουντ –αν και χωρίς βαθμολογικό αντίκρισμα- να του τονώνει πολύ την ψυχολογία. Μπορεί να διευρύνει το νικηφόρο του σερί ο «Δικέφαλος» σε μία έδρα από την οποία πέρασαν νικηφόρα όσες ομάδες της πρώτης πεντάδας αγωνίστηκαν εκεί. Στο 1,75 βρίσκουμε το διπλό στον Stoiximan , με τη συγκεκριμένη τιμή να κρίνεται οριακά αποδεκτή. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

532 ΕΡΦΟΥΡΤ – ΜΑΓΔΕΜΒΟΥΡΓΟ

Από δυο κολλητές ήττες έρχεται η Έρφουρτ, στην έδρα της παρουσιάζεται ασταθής (5-2-3 εντός), ενώ θα αγωνιστεί χωρίς τον τοπ σκόρερ, Κάμλοτ (16 συμ./7 γκολ) που είναι τιμωρημένος. Το Μαγδεμβούργο έχει μόνο μια νίκη στα τελευταία πέντε παιχνίδια του (1-2-2) και δεν έχει πανηγυρίσει ακόμα σε κάποια από τις εξόδους του (0-6-4 εκτός). Δεν βγαίνει εύκολα άκρη εδώ, προχωράμε παρακάτω.

1036 ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ – ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ

Το μεγάλο ντέρμπι της Πόλης βρίσκει τις δυο ομάδες να έρχονται από άσχημα αποτελέσματα, με τη νίκη να αποτελεί μονόδρομο για αμφότερες, προκειμένου να επουλώσουν τις πληγές τους. Η Μπεσίκτας έμεινε εκτός συνέχειας Γιουρόπα Λιγκ, χάνοντας από τη Σπόρτινγκ, ενώ είδε τη διαφορά της από τη δεύτερη θέση να κλείνει επικίνδυνα. Η Γαλατασαράι έχει μόνο μια νίκη στα πιο πρόσφατα επτά παιχνίδια της ανεξαρτήτως διοργάνωσης (1-3-3), δεν κατάφερε να κερδίσει ούτε την Αστάνα (το 1-1 πάντως της ήταν αρκετό για να συνεχίσει στους «32» του Γιουρόπα) και δείχνει ακόμα να ψάχνεται μετά από την αλλαγή στην τεχνική της ηγεσία. Δεν χωρούν προγνωστικά σε τέτοια ντέρμπι, συμφωνούμε πάντως με τα επίπεδα φαβοριτισμού των γηπεδούχων, που έχουν δείξει καλύτερη εικόνα συνολικά μέχρι στιγμής μέσα στη χρονιά.

1038 ΒΙΤ. ΚΟΝΣΤΑΝΤΑ – ΣΤΕΑΟΥΑ

Πάντα σε απόσταση βολής από την κορυφή η Βιτόρουλ (7-2-1 εντός), η απογοητευτική φέτος Στεάουα κέρδισε στο ντεμπούτο του Ρέγκεκαμπφ την Κραϊόβα, διακόπτοντας σερί τριών αγώνων χωρίς νίκη (0-1-2). Χωρίς τρίποντο στις πιο πρόσφατες τέσσερις εξόδους τους οι περσινοί πρωταθλητές (4-2-4 συνολικά εκτός), προκαλούν για κόντρα οι αποδόσεις αουτσάιντερ των γηπεδούχων,μοναδικός ενδοιασμός μας το γεγονός ότι η ψυχολογία στο στρατόπεδο των φιλοξενούμενων είναι ανεβασμένη έπειτα από την αλλαγή σελίδας στον πάγκο τους.

1049 ΜΠΙΛΕΦΕΛΝΤ - ΣΑΝ ΠΑΟΥΛΙ

Μόνο μια φορά έχει ηττηθεί στα πιο πρόσφατα έξι παιχνίδια της η Μπίλεφελντ (2-3-1, 5/6under2,5, 4/6NG), μπροστά στο κοινό της πάντως έχει πανηγυρίσει μόλις μια νίκη (1-5-2), αυτή της προηγούμενης αγωνιστικής απέναντι στην Καρλσρούη. Η Σαν Πάουλι συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις στο πρωτάθλημα, έρχεται από διπλό απέναντι στην Καϊζερσλάουτερν, με τον εκτός έδρας απολογισμό της να ανέρχεται πια σε 3-4-2. Πολύ αμφίρροπη δείχνει η εν λόγω αναμέτρηση στα μάτια μας, τα ισορροπημένα σετ αποδόσεων μας ωθούν ακόμα περισσότερο προς το πάσο.

1050 ΝΑΝΣΙ – ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ

Αποκλεισμός από το κύπελλο για τη Νανσί (0-1 από τη Σοσό στην παράταση), στο πρωτάθλημα πάντως είναι αήττητη στα πιο πρόσφατα τέσσερα (3-1-0) και μπροστά στο κοινό της έχει τέσσερις κολλητές νίκες, σκοράροντας σε όλες από τρεις φορές ακριβώς. Πρόκριση στο κύπελλο για τη Βαλενσιέν (2-1 απέναντι σε ομάδα 5ης κατηγορίας), στο πρωτάθλημα δεν κερδίζει εδώ και πέντε αγωνιστικές (0-3-2) και μακριά από το σπίτι της μετράει 4-0-4. Σε καλύτερη κατάσταση δείχνουν οι γηπεδούχοι, βρίσκονται πιο κοντά στη νίκη, αλλά με τον άσο στα επίπεδα του 1,45 δεν υπάρχει απολύτως κανένας λόγος να μπλέξουμε, ειδικά από τη στιγμή που θα στερηθούν των υπηρεσιών του σημαντικού δεξιού μπακ/τοπ σκόρερ Σετού (17 συμ./6 γκολ)

1051 ΝΟΒΑΡΑ – ΤΡΑΠΑΝΙ

Δεν έχει σταματημό η απίθανη πορεία της Νοβάρα, με το 4-1 στην έδρα της Περούτζια συμπλήρωσε τέσσερις σερί νίκες, με τον απολογισμό της στα τελευταία δέκα ματς πρωταθλήματος να είναι 8-1-1. Η Τράπανι έχει μείνει αήττητη στα πιο πρόσφατα τέσσερα παιχνίδια της (2-2-0), αλλά μακριά από το σπίτι της παρατάσσεται με αμυντικούς προσανατολισμούς (1-4-3 εκτός, 6/8under2,5, 6/8NG). Πέντε σερί νίκες έχει η Νοβάρα μπροστά το κοινό της (6-1-1 συνολικά εντός, 6/8under2,5, 6/8NG), είναι το φαβορί για να τις κάνει έξι, οριακό πάντως το 1,80 του απλού άσου, καλύτερο το 2,10 που δίνουν τα σκορ 1-0/2-0/2-1 με κάλυψη το 1-1 στηνBet365.

1055 ΛΑΤΣΙΟ – ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ

Όσο εντυπωσιακή είναι στο Γιουρόπα Λιγκ η Λάτσιο, όπου προκρίθηκε με άνεση ως πρώτη από τον όμιλο, τόσο απογοητευτική είναι στο ιταλικό πρωτάθλημα. Ο Στέφανο Πιόλι παίζει σε κάθε ματς το κεφάλι του, αφού η ομάδα του αγνοεί τη νίκη εδώ και έξι αγωνιστικές. Από την άλλη, ούτε η Σαμπντόρια τα πάει ιδιαίτερα καλά, αφού κι αυτή έχει έξι αγωνιστικές να πανηγυρίσει κάποιο τρίποντο, με το Μοντέλα να μετράει 3/3 ήττες στον πάγκο των «μπλουτσερκιάτι». Υπερβολικό θεωρούμε το 1,50 του άσου, με την αξία να βρίσκεται αναμφίβολα στο +1 ασιατικό διπλό, το οποίο προσφέρεται σε απόδοση 2,025 στην Bet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1052 ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ – ΝΟΤΙΓΧΑΜ

Σε καλή κατάσταση η Μπλάκμπερν, έρχεται από δυο κολλητές νίκες και επτά ματς χωρίς ήττα (4-3-0), η Νότιγχαμ προσπαθεί να ανεβάσει στροφές, μετράει 2-1-0 στα τελευταία τρία, αλλά στα πιο πρόσφατα έξι μακριά από το σπίτι της ηττήθηκε τέσσερις φορές (0-2-4). Σε σωστά επίπεδα δείχνει να βρίσκεται ο άσος.

1056 ΛΕΣΤΕΡ – ΤΣΕΛΣΙ

Ποιος να το περίμενε μετά από 15 αγωνιστικές στην Πρέμιερ Λιγκ ότι η Λέστερ θα παλεύει να κρατηθεί στην κορυφή και ότι η Τσέλσι θα ψάχνει βαθμούς… για να απομακρυνθεί από τη ζώνη του υποβιβασμού! Όλοι περιμένουν στη γωνία την ομάδα του Ρανιέρι κάποια στιγμή να «ξεφουσκώσει», αλλά μέχρι στιγμής εκπλήσσει τους πάντες και με μπροστάρηδες Βάρντι και Μαχρέζ ζει το όνειρό της. Χάλια μαύρα η Τσέλσι στο πρωτάθλημα, ήδη 8(!) ήττες, τουλάχιστον μεσοβδόμαδα στο ματς με την Πόρτο έδειξα σημάδια ανάκαμψης. Ζόρικο ματς, δύσκολα μπορεί να γίνει πρόβλεψη σε σημείο, το μόνο που μπορεί να πονταριστεί pregame, είναι το αγαπημένο GG της Λέστερ (1,72/Bet365). Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1057 ΑΚΑΔΕΜΙΚΑ – ΜΠΕΛΕΝΕΝΣΕΣ

Ήττα μετά από πέντε αγωνιστικές (1-4-0) γνώρισε η Ακαδέμικα, στάθηκε καλά αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό απέναντι στη Μπενφίκα. Η Μπελενένσες έμεινε εκτός Ευρώπης έπειτα από το 0-1 στη Φλωρεντία, συμπλήρωσε έτσι πέντε παιχνίδια χωρίς νίκη σε όλες τις διοργανώσεις (0-1-4), με την πίεση προς το Σα Πίντο να αυξάνει επικίνδυνα. Βελτιωμένοι με τον καιρό παρουσιάζονται οι γηπεδούχοι, οι φιλοξενούμενοι μετρούν 0-2-4 στις εξόδους τους στο πρωτάθλημα, αλλά οι ήττες έχουν έρθει από Μπενφίκα, Πόρτο, Μπράγκα και Σπόρτινγκ, δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος να ασχοληθούμε με τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ