ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Δευτέρας

Ακτινογραφία κουπονιού Δευτέρας

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Δευτέρας σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο (30/11). Πηγή: Betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Δευτέρας σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο.

3517. ΛΑΥΡΙΟ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Έδειξε χαρακτήρα ο Παναθηναϊκός στο πιο κρίσιμο ματς της σεζόν στην έδρα της Καρσίγιακα παίζοντας ουσιαστικά την πρόκρισή του στο ΤΟΠ-16 της διοργάνωσης. Από νωρίς έδειξε ποιος είναι το αφεντικό, πήρε διψήφια διαφορά αλλά κράτησε την κοιλιά του για το κρισιμότερο σημείο με τους Τούρκους να πετσοκόβουν σιγά σιγά τη διαφορά, να ισοφαρίζουν στο τελευταίο δίλεπτο και να χρειάζεται ένα κρισιμότατο τρίποντο του Καλάθη για να επαναφέρει την τάξη. Που μυαλό για Λαύριο τώρα σε ένα καθαρά διαδικαστικό ματς με προφανή διαχείριση του χρόνου συμμετοχής ενόψει και του παιχνιδιού που ακολουθεί κόντρα στην Μπαρτσελόνα, καμία αξία στο χαμηλό ομολογουμένως -26,5 καθώς είναι δεδομένο ότι οι πράσινοι θα παίξουν πολύ χαλαρά.

3522. ΟΡΛΑΝΤΟ – ΣΑΣΣΑΡΙ

Καλά δείγματα δείχνει η Σάσσαρι μετά την απόλυση του Σακέτι, άνετη νίκη με 106-80 στο γήπεδο της επί της Πέζαρο και παρολίγον μεγάλη βόμβα χάνοντας με 93-87 στην ΤΣΣΚΑ. Αν μη τι άλλο οι πρωταθλητές αρχίζουν λίγο να θυμίζουν την περυσινή ομάδα τρέχοντας και σκοράροντας πολύ περισσότερο. Το Ορλάντο είναι μια ομάδα εντελώς διαφορετικού ύφους που αρέσκεται στα χαμηλά σκορ σε παιχνίδια τακτικής που συνήθως κρίνονται στο τέλος. Ζήτημα του ποια ομάδα θα επιβάλλει τον ρυθμό της, θα πάμε με το μομέντουμ που χτίζει η Σάσσαρι τόσο στο -2,5 όσο και στο over 154,5 με προσοχή πάντως μέχρι να κατασταλλάξουμε σχετικά με την εικόνα του νέου προπονητή Καλβάνι.

3523. ΠΕΖΑΡΟ – ΚΡΕΜΟΝΑ

Πάρα πολύ κρίσιμο ματς για την Πέζαρο που έχει στρογγυλοκαθίσει στην ουρά της βαθμολογίας με ρεκόρ 2-6. Στο γήπεδό της πάντως και ειδικά σε παιχνίδια κόντρα σε βατούς αντιπάλους δεν τα πηγαίνει άσχημα προερχόμενη από τη νίκη επί της Μπρίντιζι με 75-70, τη νίκη επί της Μπολόνια στο ντέρμπι σωτηρίας με 68-63 αλλά και την πολύ δύσκολη ήττα της πρεμιέρας από την πρωτοπόρο Πιστόια με 73-74. Η Κρεμόνα κάνει το δικό της σερί έχοντας βρει εξαιρετικό ρυθμό με 4 σερί νίκες κόντρα σε Τορίνο, Εμίλια, Ορλάντο και Πιστόια, ομάδες που αν εξαιρέσουμε την Τορίνο διαθέτουν ποιοτικότερο ρόστερ από την ίδια. Ξεκάθαρο ΝΟ ΒΕΤ σε ένα ματς που μπορεί να πάει οπουδήποτε.

Ακτινογραφία κουπονιού Δευτέρας

1269. ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ – ΡΟΣΤΟΦ

Νίκη επί της Ντόρτμουντ, που την φέρνει αγκαλιά με την πρωτιά στον όμιλό της στο Γιουρόπα Λιγκ, πέτυχε την Πέμπτη η Κράσνονταρ, στο πρωτάθλημα έρχεται από την εκτός έδρας ήττα από τη Σπαρτάκ, με την οποία διακόπηκε των σερί των τριών κολλητών νικών που έτρεχε προηγουμένως. Η Ροστόφ, έπειτα από τέσσερα συνεχόμενα τρίποντα, κόλλησε στο 1-1 με την Ούφα, εξακολουθεί πάντως να βρίσκεται μόνη δεύτερη στη βαθμολογία. Σε καλή κατάσταση οι γηπεδούχοι, αλλά ο άσος με ταβάνι το 1,80 δεν αξίζει από τη στιγμή που έρχονται από απαιτητικό μεσοβδόμαδο παιχνίδι και θα κληθούν να αντιμετωπίσουν μια ομάδα που είναι ικανή για τη ζημιά.

1270. ΝΤΙΝΑΜΟ ΜΟΣΧΑΣ - ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΜΟΣΧΑΣ

Ντέρμπι της Μόσχας, μόνο μια νίκη στα τελευταία εννέα ματς πρωταθλήματος έχει πετύχει η Ντιναμό (1-4-4), η Λοκομοτίβ μετράει πέντε ήττες στα πιο πρόσφατα επτά (1-1-5) σε όλες τις διοργανώσεις, δεν υπάρχει λόγος να μπλέξουμε εδώ.

1271. ΡΟΥΜΠΙΝ ΚΑΖΑΝ - ΣΠΑΡΤΑΚ ΜΟΣΧΑΣ

Το 2-0 της Πέμπτης επί της Σιόν, κράτησε ζωντανή τη Ρούμπιν στο κυνήγι της πρόκρισης από τον όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ, θα χρειαστεί βέβαια συνδυασμός αποτελεσμάτων την τελευταία αγωνιστική για να τα καταφέρει. Στο πρωτάθλημα συμπλήρωσε τρεις κολλητές νίκες και αναρριχήθηκε στο μέσο της βαθμολογίας. Η Σπαρτάκ επικράτησε με 3-2 της Κράσνονταρ, 3-0-3 ο απολογισμός της στα πιο πρόσφατα έξι, αδυνατεί να βρει σταθερότητα. Πολύ αμφίρροπη η αναμέτρηση στα μάτια μας, μπορεί να πάει παντού, στη μέση ακριβώς τα σετ.

1272. ΓΙΑΜΠΛΟΝΕΤΣ - ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ

Πέμπτη ισοπαλία στα τελευταία έξι (1-5-0) για τη Γιάμπλονετς το 2-2 απέναντι στην Τέπλιτσε, στην έδρα της ζορίζεται να φτάσει σε νίκες, συγκεκριμένα έχει μόνο μια, η οποία και επετεύχθη στο πιο πρόσφατο μπροστά στο κοινό της (1-5-1 εντός). Η Πλζεν αποχαιρέτησε και μαθηματικά το Γιουρόπα Λιγκ, έπειτα από την ήττα με 0-1 από τη Ντιναμό Μινσκ, εντός των συνόρων πάντως οδηγεί την κούρσα, έχοντας 9 νίκες στα τελευταία 10 ανεξαρτήτως έδρας (9-0-1). Ζόρικη έξοδος για τους πρωτοπόρους, θα έχουν και έξτρα επιβάρυνση από το μεσοβδόμαδο, δεν θα πάρουμε θέση.

1276. ΦΑΣΤΑΒ ΖΛΙΝ – ΛΙΜΠΕΡΕΤΣ

Επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα για τη Ζλιν, με δυο κολλητά τρίποντα απέναντι σε Σλοβάτσκο και Πρίμπραμ απομακρύνθηκε από την επικίνδυνη ζώνη. Η Λίμπερετς ηττήθηκε στην Πορτογαλία από τη Μπράγκα και για να συνεχίσει στα νοκ-άουτ του Γιουρόπα θα χρειαστεί να νικήσει για δεύτερη φορά φέτος τη Μαρσέιγ. Στο πρωτάθλημα μετράει 3-2-1 στα τελευταία έξι, αλλά δεν έχει κερδίσει σε καμία από τις πιο πρόσφατες τέσσερις εξόδους της (1-4-2 εκτός, 7/7GG), ενώ θα στερηθεί των υπηρεσιών του αρχισκόρερ Μπάκος (14 συμ./6 γκολ). Δεν βγαίνει εύκολα άκρη εδώ, η επιβάρυνση από το μεσοβδόμαδο σαφώς και θα επηρεάσει τους φιλοξενούμενους, προχωράμε παρακάτω.

1277. ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ – ΠΑΟΚ

Εικόνα ομάδας που παλεύει όλα της τα παιχνίδια εμφανίζει η Καλλονή το τελευταίο διάστημα, αλλά είναι σαφές πως της λείπει η ποιότητα. Αντί να βελτιώνεται ο ΠΑΟΚ, προβληματίζει όλο και περισσότερο παιχνίδι με παιχνίδι, ενώ φαίνεται πως έχει να αντιμετωπίσει και έντονα εσωτερικά προβλήματα. Διψάνε για αποδείξεις οι παίκτες του «Δικεφάλου», αλλά οι αποδόσεις του διπλού δε λένε την αλήθεια για τις δυσκολίες της αναμέτρησης. Άλλωστε, οι Θεσσαλονικείς με αντιπάλους παρόμοιας δυναμικότητα τα βρήκαν πολύ σκούρα φέτος. Θεωρούμε πως η αξία βρίσκεται στον +1 ασιατικό άσο σε απόδοση 1,825 στηνBet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1280. ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ – ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ

Διπλό-μισή πρόκριση για τη Φενέρ στη Νορβηγία επί της Μόλντε την Πέμπτη, χρειάζεται απλά να μη χάσει από την αδιάφορη Σέλτικ την τελευταία αγωνιστική για να βρεθεί στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ. Στο πρωτάθλημα έχει συμπληρώσει τρεις σερί νίκες και έξι ματς χωρίς ήττα (4-2-0, 4/6under2,5) και στην έδρα της παραμένει αήττητη (4-2-0 εντός). Η Τραμπζονσπόρ, στο πρώτο της παιχνίδι χωρίς τον Αρβελάτζε στον πάγκο της, χρειάστηκε ένα γκολ στις καθυστερήσεις του αγώνα με τη Γκεντσλέρ για πάρει το τρίποντο με 1-0, αυτή ήταν μόλις η δεύτερη νίκη στα τελευταία οχτώ πρωταθλήματος (2-1-5). Ντέρμπι με έντονη αντιπαλότητα το παιχνίδι, η Φενέρ θέλει να συνεχίσει το νικηφόρο σερί της αλλά γενικά δε σκοράρει εύκολα, η Τραμπζονσπόρ θα έχει και σε αυτό το ματς υπηρεσιακό στον πάγκο της και θα κοιτάξει να κλείσει τους διαδρόμους προς την εστία της, περιμένουμε ένα παιχνίδι που θα κυριαρχήσουν το πάθος και οι δυνατές μονομαχίες, προβάδισμα έχει τοunder 2,5 που επέλεξε ο Betol στο 2,02 του Stoiximan .

1278. ΟΝΤΕΝΣΕ – ΕΣΜΠΙΕΡΓΚ

Ισόπαλη με σκορ 1-1 αναδείχθηκε η Οντένσε υποδεχόμενη τη Μίντιλαντ, τρίτο ματς που μένει μακριά από τις νίκες μπροστά στο κοινό της (3-2-3 εντός, 5/8over2,5, 5/8GG). Η Έσμπιεργκ έρχεται από το εντυπωσιακό 4-4 με τη Χόμπρο, αυτό ήταν το έβδομο συνεχόμενο παιχνίδι της που επαλήθευσε τοGG(1-3-3, 6/7over2,5, 7/7GG), Με την πρόσφατη εικόνα των φιλοξενούμενων και τις επιδόσεις τους σε άμυνα και επίθεση, η ενασχόληση με τα γκολ μοιάζει μονόδρομος στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, εξαιρετική περίπτωση μοιάζει τοGG &over 2,5 στο 1,95 του Stoiximan που συμπεριέλαβε στο πινακάκι του ο Betol .

1279. ΣΑΣΣΟΥΟΛΟ – ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ

Δεν έχει βρεθεί ακόμα ομάδα που να κερδίσει τη Σασουόλο στη Ρέτζιο Εμίλια (αήττητη με 4-2-0 ρεκορ) παρότι έχουν επισκεφτεί τη συγκεκριμένη έδρα τόσο η Νάπολι όσο και η Γιουβέντους. Η Σασουόλο μάλιστα κέρδισε τις δύο προαναφερθείσες ομάδες όπως και τη Λάτσιο στα έξι εντός έδρας παιχνίδια της ως τώρα. Η Φιορεντίνα έρχεται από γκέλα στο τοπικό ντέρμπι με την Έμπολι με τον Σόουζα να κάνειrotationενώ είχε αγώνα και ταξίδι στην Ελβετία την Πέμπτη με ότι συνεπάγεται αυτό. Εκτίμηση μας πως δεν θα αλωθεί ούτε τώρα το «Τσίτα ντελ Τρικολόρε» με το 1Χ να πληρώνει 1,75 στονStoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1281. ΣΠΑΡΤΑ ΠΡΑΓΑΣ - ΜΠΡΝΟ

Με το 1-0 επί του Αστέρα Τρίπολης την Πέμπτη, η Σπάρτα κλείδωσε την παρουσία της στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ, στο πρωτάθλημα πάντως έπεσε από την κορυφή με 2 ήττες στα τελευταία τρία. Η Μπρνο γνώρισε την πρώτη της ήττα μετά από τέσσερα ματς (2-2-0) με το 0-2 από τη Ζιχλάβα, καλή πάντως η ως τώρα παρουσία της στη σεζόν. Πανίσχυρη μπροστά στο κοινό της η Σπάρτα (7-0-0, 6/7over2,5), δεν έχει άλλα περιθώρια για γκέλα και αναμένεται να φτάσει στη νίκη, οι τοκογλυφικές τιμές του άσου μας στρέφουν σε εναλλακτικές επιλογές, ξεχωρίζει τοover 2,5 τέρματα των γηπεδούχων στο 1,83 τηςBet365, το οποίο και έχουν επιβεβαιώσει στα 6/7 εντός έδρας παιχνίδια τους.

1284. ΒΟΛΟΥΝΤΑΡΙ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΒΟΥΚΟΥΡ.

Από ισοπαλία με 2-2 στην έδρα της Μποτοσάνι έρχεται η Βολουντάρι, παραμένει χαμηλά στη βαθμολογία αφού από την έναρξη της χρονιάς έχει καταφέρει να πάρει μόλις ένα τρίποντο (1-8-9 συνολικά), τουλάχιστον μπροστά στο κοινό της αποδεικνύεται σκληρό καρύδι (1-6-2 εντός). Η Ντιναμό θριάμβευσε στο ντέρμπι με τη Στεάουα, το υπέρ της 3-1 της δίνει φτερά για τη συνέχεια να και θα πρέπει να πάρει περισσότερους βαθμούς μακριά από το σπίτι της (2-6-1 εκτός) αν θέλει να αναρριχηθεί και άλλο στην κατάταξη. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στη φυσική έδρα της Ντιναμό, είναι το γήπεδό που χρησιμοποιεί φέτος για τους εντός έδρας αγώνες της η Βολουντάρι, καθώς στο δικό της γίνονται εργασίες, το δεδομένο αυτό δίνει το προβάδισμα στους τυπικά φιλοξενούμενους, που με την ψυχολογία στα ύψη από τη νίκη στο ντέρμπι μπορούν να επαληθεύουν το διπλό στο 1,88 του Stoiximan .

1302. ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣ. - ΜΠΕΛΕΝΕΝΣΕΣ

Έμεινε ζωντανή στο κυνήγι της πρόκρισης για τους «32» του Γιουρόπα Λιγκ η Σπόρτινγκ χάρη στο 4-2 στη Μόσχα επί της Λοκομοτίβ, θα τα παίξει όλα για όλα την τελευταία αγωνιστική όταν και θα υποδεχθεί τη Μπεσίκτας. Στο πρωτάθλημα είναι μόνη πρώτη και αήττητη (8-2-0) και θέλει να συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς και απέναντι στη Μπελενένσες, που με το 0-0 απέναντι στη Λεχ Πόζναν την Πέμπτη είδε τις ελπίδες της για πρόκριση στα νοκ-άουτ του Γιουρόπα να περιορίζονται κατά πολύ. Ανάξιες ενασχόλησης οι αποδόσεις που κυκλοφορούν, προχωράμε παρακάτω.

1303. ΚΑΡΛΣΡΟΥΗ – ΛΕΙΨΙΑ

Από ήττα στην έδρα της Ζαντχάουζεν έρχεται η Καρλσρούη, αποτέλεσμα με το οποίο μπήκε στοπ σε σερί επτά αγώνων χωρίς ήττα που έτρεχε προηγουμένως (3-4-0). Η Λειψία πήρε το διπλό στην έδρα της Μπίλεφελντ, πέμπτη νίκη στα τελευταία έξι (5-0-1) και συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις στο πρωτάθλημα. Αήττητοι μακριά από το σπίτι τους οι φιλοξενούμενοι (5-3-0 εκτός), οι εμφανίσεις τους πάντως δεν είναι και τόσο πειστικές ώστε να δικαιολογείται το 2,25 του διπλού, από την άλλη δεν κοντράρονται κιόλας εύκολα, καλύτερα να μην μπλέξουμε εδώ.

1304. ΛΑΝΣ – ΝΙΜ

Από δυο σερί ισοπαλίες και έξι ματς χωρίς ήττα έρχεται η Λανς (2-4-0), ενώ στην έδρα της μετράει 2-5-1, σκοράροντας στα 7/8 από ακριβώς μια φορά. Η Νιμ με το 2-1 της Παρασκευής επί της Τουρ συμπλήρωσε πέντε αγώνες με μόλις μια ήττα (2-2-1) και έχει χάσει μόνο μια φορά στις πιο πρόσφατες τέσσερις εξόδους της (2-1-1, 4/4GG&over2,5, 2-1-5 συνολικά εκτός). Δεν είναι για 1,75 ο άσος σε καμία περίπτωση, ενδιαφέρουσα σκέψη το καλοπληρωμένοGG στο 2,10 τηςBet365, με τις δυο ομάδες να δείχνουν ικανές να βρουν δίχτυα.

1305. ΜΠΟΛΤΟΝ – ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ

Στον πάτο της βαθμολογίας η Μπόλτον, στα 11 πλέον παιχνίδια το σερί της χωρίς νίκη (0-5-6), τουλάχιστον στο γήπεδό της δε χάνει τόσο εύκολα (1-6-1 εντός). Η Μπρέντφορντ επέστρεψε στις νίκες χάρη στο 2-1 επί της Νότιγχαμ, διατηρείται στο μέσο της κατάταξης και δε χάνει στις τρεις τελευταίες εξόδους της (3-2-3 εκτός). Δε δείχνει να μπορεί να στρίψει η Μπόλτον, σωστός ο, έστω και ελαφρύς, φαβοριτισμός της Μπρέντφορντ.

1310. ΝΑΠΟΛΙ - ΙΝΤΕΡ

Ντέρμπι κορυφής στο «Σαν Πάολο» ανάμεσα σε δύο ομάδες που εντυπωσιάζουν με την ανασταλτική τους λειτουργία, καθώς διαθέτουν τις δύο καλύτερες άμυνες της Σέριε Α. Η Νάπολι δε δέχεται γκολ εδώ και επτά αγώνες ανεξαρτήτως διοργάνωσης, ενώ η Ίντερ στα τέσσερα τελευταία ματς πρωταθλήματος. Βασίλισσα τουunder2,5 η ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι με 10/13 ως τώρα, ενώ και αυτή του Μαουρίτσιο Σάρι μετράει πέντε διαδοχικά για το πρωτάθλημα. Κρισιμότατο το ματς, δύσκολα θα δούμε ρίσκα από τις δύο ομάδες, ειδικά από τους «νερατζούρι», με τα νούμερα να ευνοούν την επαλήθευση τουunder2,75, το οποίο βρίσκουμε στο 1,825 τηςBet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1311. ΜΠΡΑΓΚΑ – ΜΠΕΝΦΙΚΑ

Η Μπράγκα έρχεται με την ψυχολογία στα ύψη από το 2-1 επί της Λίμπερετς, χάρη στο οποίο εξασφάλισε την παρουσία της στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ, ενώ και στο πρωτάθλημα είναι εξαιρετική, μετράει 6-2-2 ως τώρα και 4-1-1 μπροστά στο κοινό της. Η Μπενφίκα έχασε στο κύπελλο από τη Σπόρτινγκ, παραχώρησε 2-2 στην Αστάνα για το Τσάμπιονς Λιγκ και παρόλο που κλείδωσε την παρουσία της στους «16», το κλίμα δεν είναι και το καλύτερο δυνατό στο εσωτερικό της, με την επιστροφή στις νίκες να κρίνεται επιβεβλημένη, αφού έχει ήδη αρκετές απώλειες στο πρωτάθλημα (6-0-3 συνολικά). Σπουδαίο παιχνίδι μεταξύ δυο εκ των καλύτερων ομάδων του πρωταθλήματος, σωστά μας φαίνονται τα σετ που κυκλοφορούν, δεν αφήνουν περιθώριο για παιχνίδι, ενώ σημαντική για τους φιλοξενούμενους η απουσία του αρχηγού/στόπερ Λουιζάο (9 συμ.).

1316. ΣΠΟΡΤΙΒΟ ΣΑΝ ΛΟΡΕΝΤΖΟ - ΣΠΟΡΤΙΒΟ ΛΟΥΚΕΝΙΟ

Αδιάφοροι βαθμολογικά οι γηπεδούχοι, έχουν ήδη υποβιβαστεί, μετρούν έξι ήττες στα τελευταία επτά ματς πρωταθλήματος (1-0-6, 6/7over2,5, 5/7GG), οι φιλοξενούμενοι θέλουν βαθμούς για να εξασφαλίσουν μια θέση στο ερχόμενο Σουνταμερικάνα, με την απογοήτευση στο στρατόπεδό τους να είναι έκδηλη από το μεσοβδόμαδο αποκλεισμό από το φετινό τελικό της διοργάνωσης έπειτα από το 0-0 στην έδρα της Σάντα Φε. Επτά συνεχόμενες ήττες μετρά μακριά από το σπίτι της στο πρωτάθλημα η Λουκένιο (1-2-7 εκτός, 8/10over2,5, 9/10GG), δε θα μπλέξουμε με σημείο, αλλά θα κρατήσουμε τα πολλά τέρματα, στο 1,93 τοGG &over 2,5 στον Stoiximan .

1312. ΟΥΑΤΣΙΠΑΤΟ – ΠΑΛΕΣΤΙΝΟ

Ματς με μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον, δύο στροφές πριν τη λήξη του πρωταθλήματος, καθώς η Παλεστίνο αναζητά βαθμούς για τη συμμετοχή της στο Λιγκίγια Σουνταμερικάνα, ενώ οι γηπεδούχοι έχουν τεθεί εκτός μάχης. Μία κλάση πάνω η Παλεστίνο, το ασιατικό διπλό 0:0 αποτελεί επιλογή.

1313. Ο ΧΙΓΚΙΝΣ – ΚΟΜΠΡΕΣΑΛ

Μονόπλευρο το ενδιαφέρον στην αναμέτρηση, καθώς η περσινή πρωταθλήτρια Κομπρεσάλ έχει τεθεί από νωρίς εκτός στόχων, σε αντίθεση με την Ο’ Χίγκινς η οποία παλεύει για τη συμμετοχή της στο Λιγκίγια Σουνταμερικάνα. Η νίκη είναι μονόδρομος για τους γηπεδούχους, καθώς σε περίπτωση ήττας μένουν εκτός, ενώ με ισοπαλία έχουν ελάχιστες ελπίδες. Ο ασιατικός άσος -0,75 αποτελεί επιλογή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ