ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Δευτέρας

Ακτινογραφία κουπονιού Δευτέρας

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Δευτέρας (23/11). Πηγή: Betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Δευτέρας.

2538. ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ ΑΟ - ΑΟ ΚΑΣΣΙΟΠΗ

Ήττα μετά από πέντε ματς (2-3-0) για τον Αχαρναϊκό το 0-1 στην Παναχαϊκή, και τα 6 τελευταία παιχνίδια του, όπως και τα 7/8 συνολικά στο πρωτάθλημα είχαν λίγα τέρματα (7/8under2,5). Η Κέρκυρα με το 1-1 απέναντι στα Χανιά έμεινε για τρίτο παιχνίδι μακριά από τα τρίποντα (0-2-1, 3/3under2,5), με την απουσία του αρχισκόρερ Ντουαλά (5 συμ./ 7 γκολ) να αποδεικνύεται κομβική (είναι αμφίβολος αλλά αναμένεται να τα καταφέρει τώρα). Διαφωνούμε με τον καθαρό φαβοριτισμό των φιλοξενούμενων, η αξία βρίσκεται στο 1Χ, φυσικά και τα λίγα γκολ έχουν τον πρώτο λόγο.

2546. ΡΟΣΤΟΦ - ΟΥΦΑ

Τέσσερις σερί νίκες μετράει πλέον στο πρωτάθλημα η Ροστόφ, με αποτέλεσμα να βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, στο -6 μόλις από την κορυφή. Χαμηλά στην κατάταξη παραμένει η Ούφα, αχίλλειος πτέρνα της τα εκτός έδρας ματς, όπου και έχει συνολικό απολογισμό 1-3-4, με τις 4 ήττες να έρχονται στις πιο πρόσφατες 5 εξόδους της. Πέντε σερί νίκες μπροστά στο κοινό της έχει συμπληρώσει η Ροστόφ (5-3-0 συνολικά), προφανώς και είναι το φαβορί για να τις κάνει έξι, αλλά σε αποδόσεις που δεν ξεπερνούν το 1,70 δεν βρίσκουμε την παραμικρή αξία.

2545. ΜΠΟΤΟΣΑΝΙ - ΒΟΛΟΥΝΤΑΡ

Μάχη στην ουρά της βαθμολογίας, δυσκολοκατάβλητη η Μποτοσάνι εντός (2-4-2 εντός), εξαφανίζεται η Βολουντάρι μακριά από το σπίτι της (0-1-7 εκτός), προβάδισμα θα δώσουμε στον άσο, αλλά όχι κάτω από το 2,00.

2542. ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Τοπικό ντέρμπι της Κρήτης, θα διεξαχθεί στο ουδέτερο γήπεδο του Γάλλου στο Ρέθυμνο, το οποίο και χρησιμοποιεί ως τώρα για τα εντός έδρας παιχνίδια του ο Κισσαμικός. Κολλημένοι με τις ισοπαλίες οι γηπεδούχοι, μετρούν 2-5-1 ως τώρα στο πρωτάθλημα, με τη μοναδική τους ήττα να έρχεται στο τελευταίο τους ματς στην έδρα του Παναιγιάλειου. Ο Εργοτέλης έμεινε στο 0-0 με τον Ολυμπιακό Βόλου και στις δυο πιο πρόσφατες εξόδους του γνώρισε ισάριθμες ήττες από Λάρισα και Απόλλωνα. Ιδιαίτερο παιχνίδι για τις δυο ομάδες, μας φαίνεται αρκετά ισορροπημένο και τα σχεδόν μοιρασμένα σετ αποδόσεων κρίνονται ως σωστά.

2549 ΚΡΑΚΟΒΙΑ - ΛΕΧΙΑ ΓΚΝΤΑΝΣΚ

Εκτός συνέχειας στο κύπελλο έμεινε η Κρακόβια έπειτα από την εντός έδρας ήττα την Πέμπτη από την Ζαγκλέμπιε, στο πρωτάθλημα πάντως ήταν καταιγιστική στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της, συντρίβοντας με 4-1 τη Σλασκ. Από δυο σερί ήττες έρχεται η Λέχια, με την εστία της να παραβιάζεται σε αμφότερες από τρεις φορές, και τον προπονητή της να τα χώνει δημόσια στους παίχτες του για τις κακές εμφανίσεις. Τέσσερις σερί νίκες μπροστά στο κοινό της μετράει η Κρακόβια (4/4GG&over2,5), η Λέχια βγάζει προβλήματα στην άμυνα εσχάτως, ο άσοςDNB στο 1,75 τηςBet365, αλλά και τοover 2,5 στο 2,00 τη ίδιας εταιρίας δείχνουν αρκετά πιθανά.

2548. AE ΛΕΜΕΣΟΥ - ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ

Έξι αγώνες μακριά από τις νίκες συμπλήρωσε πια η ΑΕΛ (0-2-4), στον πιο πρόσφατο από αυτούς έχασε με 1-2 από τη Δόξα έχοντας πολλά παράπονα από τη διαιτησία. Η Νέα Σαλαμίνα επανήλθε στα θετικά αποτελέσματα, έπειτα από δυο συνεχόμενες βαριές ήττες, χάρη στο 3-1 απέναντι στο Παραλίμνι, χωρίς πάντως να θέλξει με την απόδοσή της. Καμιά από τις δυο δεν δείχνει να βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, η ΑΕΛ χρειάζεται επειγόντως ένα θετικό αποτέλεσμα καθώς έχει υποχωρήσει στην κατάταξη, σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους που είναι πιο άνετοι βαθμολογικά, επιλογή του Kyr_Lim ο άσος στο 1,90 τηςBet365.

2552. ΒΕΡΟΙΑ - ΗΡΑΚΛΗΣ 1908

Η αλλόκοτη πορεία της Βέροιας συνεχίζεται, καθώς η ομάδα του Γιώργου Γεωργιάδη παραμένει αήττητη μακριά από το σπίτι, όμως μπροστά στο κοινό της δεν έχει γευτεί ακόμα τη χαρά της νίκης. Εμφανώς βελτιωμένος το τελευταίο διάστημα ο Ηρακλής, πηγαίνει στην πρωτεύουσα της Ημαθίας έχοντας στο πλευρό του τον κόσμο του, ο οποίος αναμένεται να δημιουργήσει συνθήκες έδρας στη γειτονική πόλη. Επιλογή του DSuker αποτελεί το +0,25 ασιατικό διπλό σε απόδοση 1,975 στηνBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2554. ΑΑΛΜΠΟΡΓΚ - ΡΑΝΤΕΡΣ

Τρεις νίκες σε πρωτάθλημα και κύπελλο έχει η Άαλμποργκ (3/3over2,5), στο πρωτάθλημα έχει τέσσερα τρίποντα στα πιο πρόσφατα πέντε παιχνίδια της (4-0-1, 5/5over2,5), ενώ έχει πάρει και τα τέσσερα από τα τελευταία πέντε μπροστά στο κοινό της, σκοράροντας στις νίκες της από τουλάχιστον 4 φορές (4-0-1, 4/5over2,5, 4-1-2 συνολικά εντός). Η Ράντερς έρχεται από το άνετο 4-1 επί της Άαρχους, βάζοντας έτσι τέλος σε αρνητικό σερί τριών αγώνων χωρίς τρίποντο (0-1-2) και ενώ μακριά από το σπίτι της αγνοεί την ισοπαλία (3-0-4 εκτός, 5/7over2,5). Τοπικό ντέρμπι είναι το ματς, λογικά δίνεται φαβορί η έδρα, θα κρατήσουμε σε αντίστοιχη απόδοση τοover 2,5 τηςBet365 στο 1,875,μιας και οι δυο ομάδες παρουσιάζουν ευχέρεια στο σκοράρισμα εσχάτως.

2555. ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΠΣΠΟΡ - Ι.ΜΠΑΣΑΚΣΕΧΙΡ

Αρκετά ασταθής στη σεζόν η Γκαζιαντέπ, στο γήπεδό της πάντως έχει πετύχει τρεις σερί νίκες (3-0-2 εντός), η Μπασακσεχίρ βρισκόταν σε ανοδική πορεία προ της διακοπής με πέντε νίκες στα πιο πρόσφατα επτά παιχνίδια της (5-1-1), ενώ δεν έχει ηττηθεί στις πιο πρόσφατες τρεις εξόδους της (2-1-2 εκτός). Δεν αμφισβητούμε τη φόρμα των φιλοξενούμενων, αλλά το να προσφέρεται η νίκη τους σε αποδόσεις που μετά βίας φτάνουν το 2,00 μας φαίνεται υπερβολικό.

2556. ΠΑΝΤΟΥΡΙ - ΠΕΤΡΟΛΟΥΛ ΠΛΟΕΣΤΙ

Χρειάστηκαν να περάσουν δέκα παιχνίδια (6-4-0) προτού χάσει η Παντούρι στο γήπεδο της Ιάσι, μια ήττα που έφερε τις έντονες διαμαρτυρίες του κόουτς Ιορντανέσκου για τη διαιτησία, με αποτέλεσμα να τιμωρηθεί και να αναγκαστεί να παρακολουθήσει τα δυο επόμενα ματς της ομάδας του από την εξέδρα. Η γηπεδούχος μπροστά στο κοινό της έχει συμπληρώσει τέσσερις σερί νίκες και δεν έχει ηττηθεί μετά από το εναρκτήριο ματς της χρονιάς (5-2-1 εντός). Η Πετρόλουλ είναι κολλημένη στον πάτο της βαθμολογίας, χωρίς τρίποντο εδώ και δέκα αγώνες (0-4-6) και χωρίς καμία εκτός έδρας νίκη (0-3-5 εκτός). Καλή περίπτωση δείχνει ο άσος στο 1,85 του Stoiximan .

2563. ΓΙΟΝΓΚ ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ - ΓΙΟΝΓΚ ΑΓΙΑΞ

Μετά από πέντε ματς χωρίς ήττα (1-4-0), η ομάδα νέων της Αϊντχόφεν δεν τα κατάφερε στην έδρα της Χέλμοντ χάνοντας με 2-4. Από δυο σερί ήττες χωρίς να σκοράρει έρχεται η ομάδα νέων του Άγιαξ, με τις εκτός έδρας επιδόσεις της να είναι μετριότατες (1-0-4 εκτός, με 2+ γκολ παθητικό σε όλες τις ήττες). Καλύτερα τα ως τώρα δείγματα γραφής των γηπεδούχων, θα τους δώσουμε τον πρώτο λόγο για τη νίκη.

2564. ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ - ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΪΓΚ

Τέταρτη συνεχόμενη ισοπαλία για τη Νυρεμβέργη το 3-3 στην έδρα της Ουνιόν, στα έξι παιχνίδια πλέον το σερί της μακριά από τις νίκες (0-5-1), τουλάχιστον διατηρείται αήττητη στο γήπεδό της (3-4-0 εντός). Η Μπραουνσβάιγκ έρχεται επίσης από δυο κολλητά Χ (με Φράιμπουργκ εκτός και Μόναχο 1860 εντός) και μακριά από το σπίτι της είναι ιδιαιτέρως αποτελεσματική, με απολογισμό 3-2-1, έχοντας μάλιστα δει την εστία της να παραβιάζεται μόνο στα 2/6 από αυτά. Η ψαλίδα των αποδόσεων αδικεί εμφανώς τους φιλοξενούμενους, το 1,80 τηςBet365 στο Χ2 είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητικό.

2565. ΧΑΒΡΗ - ΜΠΡΕΣΤ

Ήττα στο κύπελλο για τη Χάβρη, 0-2 από την ερασιτεχνική Σεντ Ομέρ, στο ντεμπούτο το Μπομπ Μπράντλεϊ στον πάγκο της και ενώ στο αμέσως προηγούμενο διάστημα υπό τις οδηγίες του υπηρεσιακού Ρεβό είχε σημειώσει τέσσερις συνεχόμενες νίκες. Η Μπρεστ δεν συνάντησε δυσκολίες στο κύπελλο (3-0 την ερασιτεχνική Μονταγκράντ), δίνοντας συνέχεια στην πολύ καλή εμφάνιση και νίκη επί της Τουρ στο πρωτάθλημα. Μπέρδεμα το συγκεκριμένο ματς, με νέο προπονητή οι γηπεδούχοι, ασταθείς οι φιλοξενούμενοι, το αφήνουμε.

2567. ΚΑΛΙΑΡΙ - ΑΣΚΟΛΙ

Η Κάλιαρι επιβεβαιώνει σε κάθε ευκαιρία πως είναι τουλάχιστον ένα σκαλοπάτι ανώτερη από τις αντιπάλους της στη Σέριε Β. Ειδικά στο «Σαν Ελία» μετράει μόνο νίκες, με τις 6/7 να έρχονται συνοδεία πολλών τερμάτων. Δυσκολεύεται χαρακτηριστικά μακριά από το σπίτι της η Άσκολι, η οποία προέρχεται από τρεις συνεχόμενες εκτός έδρας ήττες, όλες μεover2,5. Αναμένουμε ακόμα μία εύκολη επικράτηση για την Κάλιαρι μπροστά στον κόσμο της, με τον DSuker να επιλέγει το συνδυασμό άσου καιover2,5 σε απόδοση 2,20 στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2566. ΧΕΤΑΦΕ - ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ

Χωρίς σκοπιμότητα παίζει κλασικά η Βαγιεκάνο (7/11over) που εκτός έδρας μετράει 4/5 ήττες (1-0-4) Η Χετάφε στο γήπεδο της στηρίζεται αποκλειστικά αφού εκεί πήρε τους 9/10 βαθμούς της, πριν τη διακοπή όμως έρχονταν από τρεις διαδοχικές αποτυχίες και σε αυτό εδώ το ματς έχει μεγάλη ανάγκη τη νίκη. Καλή περίπτωση τοover2,5 (2,00/Bet365) αφού αμφότερες έχουν πολλές αδυναμίες στα μετόπισθεν.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2571. ΟΥΝ. ΚΟΝΣΕΠΣΙΟΝ - ΟΥΝΙΟΝ ΛΑ ΚΑΛΕΡΑ

Εκτός τελικού κυπέλλου έμεινε η Κονσεπσιόν, έπειτα και από τη δεύτερη ήττα της από τη Ντε Τσίλε, επικεντρώνεται πλέον στο πρωτάθλημα, όπου και βρίσκεται εντός της πρώτης πεντάδας της βαθμολογίας και θέλει τη νίκη για να πλησιάσει στο -2 την πρωτοπόρο Κόλο Κόλο. Η Ουνιόν Λα Καλέρα πραγματοποιεί κάκιστο Απερτούρα, ο απολογισμός της ανέρχεται μόλις σε 2-2-8, με τις επιδόσεις μακριά από το γήπεδό της να είναι πενιχρές (0-2-4, 4/6over2,5, 4/5GG). Δυνατή η Κονσεπσιόν εντός έδρας (5-1-0, μόλις τρία γκολ παθητικό), είναι ξεκάθαρα το φαβορί για να φτάσει στη νίκη, δίκαιες οι τιμές που κυκλοφορούν για τον άσο.

2570. ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ - ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ

Δε «μάσησε» ούτε στο «Άνφιλντ» η Κρίσταλ Πάλας, διεύρυνε το εκτός έδρας ρεκόρ της σε 4-0-2 και επικράτησε της Λίβερπουλ με 1-2. Καλό πρωτάθλημα για το σύνολο του Πάρντιου, αν είχε καλύτερες επιδόσεις εντός, θα ήταν ακόμα ψηλότερα. 11/12 παιχνίδια της Πάλας ήταν Χ στο ημίχρονο, ενώ οκτώ από αυτά με ακριβές σκορ 0-0. Την καλύτερη στιγμή ήρθε η διακοπή για τη Σάντερλαντ, που δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι με τίποτα, είχε αρκετό χρόνο ο Άλαρνταϊς για να ανυψώσει το πεσμένο ηθικό των ποδοσφαιριστών του. Τα στατιστικά της Κρίσταλ Πάλας δικαιολογούν ποντάρισμα στο Χ ημίχρονο (2,30/Βet365), λογική έχει και τοunder2,5 (1,975/Bet365), με το σκεπτικό πως η Σάντερλαντ θα το πάει πολύ προσεκτικά, θα επιλέξουμε όμως το ειδικό στοίχημα για να μην έχουμε γκολ μέχρι το 29’ (1,83/Bet365), άλλωστε 8/12 παιχνίδια της Πάλας έληξαν με 0-0 στο 45’.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2572. ΛΙΜΠΕΡΤΑΔ - ΝΤΕΠ.ΚΙΑΠΑΤΑ

Πέντε σερί νίκες έχει συμπληρώσει η Λιμπερτάδ στο πρωτάθλημα, έχει μείνει αήττητη μετά την πρεμιέρα του Κλαουσούρα (9-9-1 συνολικά), με τη νίκη να αποτελεί μονόδρομο για εκείνη προκειμένου να έχει ελπίδες να φτάσει την πρωτοπόρο Ολίμπια (βρίσκεται στο -7 για την ώρα, με ένα παιχνίδι λιγότερο). Τέσσερις συνεχόμενες νίκες και έξι ματς χωρίς ήττα έχει πλέον η Ντεπορτίβο Καπιατά (4-2-0), παραμένει στο κυνήγι της εξόδου στο Σουνταμερικάνα και δεν δείχνει διάθεση να τα παρατήσει. Σε καλή κατάσταση δείχνουν αμφότερες στο κλείσιμο της χρονιάς, οφείλουν να ψάξουν τη νίκη για να μείνουν εντός των στόχων τους, περιμένουμε ματς με καλό ρυθμό που πιθανόν να έχει και πολλά τέρματα, στο 1,82 τοover 2,5 στηνBet365.

---. ΛΑΝΟΥΣ – ΝΙΟΥΕΛΣ

Νοκ-άουτ ματς για τη Λιγκίγια του Σουνταμερικάνα, σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί απευθείας η διαδικασία των πέναλτι.Αδιάφορη πορεία πραγματοποίησε στις τελευταίες στροφές του πρωταθλήματος η Λανούς, ολοκλήρωσε με νίκη επί της Σαρμιέντο, που ήταν η πρώτη της μετά από έξι ματς (0-3-3). Η Νιούελς μπαίνει ζεστή στη Λιγκίγια, 4-1-1 στα πιο πρόσφατα έξι της κανονικής περιόδου και δυο νίκες στις τελευταίες τρεις εξόδους της (4-4-7 συνολικά εκτός). Αμφότερες στοχεύουν στην έξοδο στο Σουνταμερικάνα, η εικόνα τους βέβαια δεν πείθει ιδιαίτερα και γι αυτό προσανατολιζόμαστε στο να μην ασχοληθούμε με τη μεταξύ τους αναμέτρηση, εκτός των άλλων τα σετ που κυκλοφορούν είναι ορθά.

---. ΚΙΛΜΕΣ – ΟΛΙΜΠΟ

Καλό φίνις πραγματοποίησε στην κανονική διάρκεια η Κίλμες, στα τελευταία δεκατρία έχασε μόλις δυο φορές (9-2-2), ενώ μπροστά στο κοινό της έχει πέντε νίκες στα πιο πρόσφατα έξι (5-1-0, 7-2-6 συνολικά εντός). Σε καλή κατάσταση δείχνει και η Ολίμπο (4-3-2 στα τελευταία εννέα), μακριά από το σπίτι της πάντως εμφανίζει αδυναμίες (3-5-7 εκτός). Σημαντικός παράγοντας το πλεονέκτημα της έδρας για την Κίλμες, θεωρούμε ότι με την φόρα που έχει πάρει εσχάτως θα καταφέρει να φτάσει στη νίκη, δίκαιος ο άσος στο 1,95 του Stoiximan .


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ