ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Δευτέρας

Ακτινογραφία κουπονιού Δευτέρας

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Δευτέρας (9/11). Πηγή: Betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Δευτέρας.

710. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 - ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ

Ήττα στο ντέρμπι με τη Λάρισα για τον Ολυμπιακό Βόλου, εξακολουθεί να βρίσκεται στο μέσο της βαθμολογίας και θέλει να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα στο γήπεδό του (2/2 νίκες, αμφότερες με 1-0). Ο Παναιγιάλειος έμεινε στο 0-0 απέναντι στον Απόλλωνα και έχει γευτεί τη χαρά της νίκης μόλις μια φορά στο φετινό πρωτάθλημα (1-2-3 συνολικά, 5/6 NG & under 2,5). Λογικό φαβορί οι γηπεδούχοι, αντί του απλού άσου καλύτερα να κρατήσουμε τα σκοράκια 1-0/2-0/2-1 με κάλυψη το 1-1 καθώς περιμένουμε κλειστή αναμέτρηση που θα κριθεί στο γκολ.

714. ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ ΑΠΟΕΛ

Ντέρμπι με έντονη αντιπαλότητα. Έπειτα από έξι ματς χωρίς ήττα (3-3-0), η Ομόνοια έχασε με 1-2 από την ΑΕΚ πραγματοποιώντας κακή εμφάνιση, με τον Κώστα Καϊάφα να υποβάλλει την παραίτησή του την επομένη του αγώνα. Ο ΑΠΟΕΛ ηττήθηκε με 0-2 στην Τρίπολη από τον Αστέρα, με την υπόθεση πρόκριση από τον όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ να δυσκολεύει κατά πολύ, ωστόσο στο πρωτάθλημα πετάει από νίκη σε νίκη, έχοντας ως τώρα απολογισμό 8-1-0 με τέρματα 41-5! Σε πολύ καλύτερη κατάσταση οι φιλοξενούμενοι, γι αυτό και προσφέρονται σε αποδόσεις καθαρού φαβορί, παρόλα αυτά το γεγονός ότι πρόκειται για ντέρμπι, σε συνδυασμό με την κόπωση που θα κουβαλούν από το μεσοβδόμαδο ματς, μας κάνουν να μην ασχοληθούμε με τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

715. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Χαρακτήρα τελικού έχει το παιχνίδι για τον Παναιτωλικό, αλλά ο ΠΑΣ δεν είναι καμία αμελητέα ποσότητα για να θεωρηθεί εύκολος αντίπαλος. 7/9 αμφίσκορα έχουν μέχρι στιγμής οι δύο ομάδες, οι οποίες σκοράρουν με χαρακτηριστική άνεση καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν. Ελκυστικότατο το 2,10 τουGGστηνBet365, δε γίνεται να περάσει απαρατήρητο. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

718. ΠΕΤΡΟΛΟΥΛ ΠΛΟΕΣΤΙ - ΚΟΝΚΟΡΝΤΙΑ

Στο πάτο της βαθμολογίας παραμένει η Πετρόλουλ (1-4-3 εντός), έχει σημειώσει μόλις μια νίκη στη φετινή χρονιά (1-7-8) και καμία στα τελευταία εννέα παιχνίδια της (0-3-6), η Κονκόρντια μετράει τέσσερις ήττες στα πιο πρόσφατα έξι ματς πρωταθλήματος (1-1-4) και μακριά από το σπίτι της έχει απολογισμό 1-2-5. Μάχη στην ουρά του βαθμολογικού πίνακα, καμιά από τις δυο δεν δείχνει να βρίσκεται σε καλή κατάσταση, δεν υπάρχει λόγος να μπλέξουμε εδώ.

643. ΟΥΡΑΚΑΝ - ΜΠΕΛΓΡΑΝΟ

Τελευταία αγωνιστική στην αργεντίνικη Πριμέρα. Η Ουρακάν έχει ήδη περάσει στο Λιμπερταδόρες μέσα από την παρουσία της στο Σουνταμερικάνα και πλέον ο μόνος της στόχος είναι η αποφυγή του υποβιβασμού, που έχει μπλέξει. Αν δεν χάσει δεν γίνεται να πέσει, αλλά αν ηττηθεί μπορεί να μπλέξει στα μπαράζ του υποβιβασμού, ανάλογα το αποτέλεσμα της Νουέβα, αν κερδίσει. Η Μπελγράνο χρειάζεται τουλάχιστον έναν βαθμό για να είναι σίγουρη, όμως ακόμα και με ήττα λογικά θα είναι στη Λιγκίγια του Λιμπερταδόρες. Πριν την αρχή του ματς θα ξέρουμε.Το συγκεκριμένο παιχνίδι ίσως μας απασχολήσει στοlive.

2747. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΤΕΜΠΕΡΛΕΪ - ΑΡΧΕΝΤΙΝΟΣ ΤΖΟΥΝ.

Η Τεμπερλέι με έναν βαθμό θα σωθεί, όμως αν χάσει και κερδίσει η Νουέβα θα αναγκαστεί να δώσει μπαράζ για να αποφύγει τον υποβιβασμό. Με βάση τις τελευταίες της εμφανίσεις (0-0-5) υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να δώσει μπαράζ σε λίγες μέρες. Η Αρχεντίνος Τζούνιορ επίσης χρειάζεται βαθμό ή βαθμούς για να καταφέρει να παραμείνει στη Λιγκίγια του Σουνταμερικάνα, βέβαια εξαρτάται από τα υπόλοιπα αποτελέσματα των ομάδων που έχει από κάτω της. Το συγκεκριμένο παιχνίδι ίσως μας απασχολήσει στο live, αλλά και με τα ως τώρα διαμορφωθέντα αποτελέσματα αξίζει pregame το Χ που πήρε ο Betol στο 2,75 του Stoiximan, το οποίο εξυπηρετεί τα συμφέροντα και των δυο ομάδων .

2749. ΝΟΥΕΒΑ ΣΙΚΑΓΟ - ΚΙΛΜΕΣ

Το πιο κρίσιμο ματς της χρονιάς δίνει η Νουέβα Σικάγο (3-4-7 εντός) που μόνο με νίκη θα έχει κάποιες ελπίδες σωτηρίας, αφού και με νίκη αν δεν χάσουν Ουρακάν ή Τεμπερλέι δεν σώνεται. Άρα θα περιμένει κάποιο δώρο από κάποια από τις δύο ομάδες που επίσης κινδυνεύουν. Η Κίλμες (7-2-6 εκτός) έχει εξασφαλισμένη θέση στη Λιγκίγια του Σουνταμερικάνα και για να ανέβει Λιγκίγια (Λιμπερταδόρες δηλαδή) θέλει να κερδίσει η ίδια, να μην κερδίσουν οι Μπάνφιλντ και Τίγκρε και να χάσει η Εστουδιάντες και να καταφέρει να καλύψει τη διαφορά των γκολ. Κρισιμότατο παιχνίδι, ίσως στο live έχουμε maxbet στο late goal.

721. ΜΠΕΛΕΝΕΝΣΕΣ - ΤΟΝΤΕΛΑ

Δεν τα κατάφερε απέναντι στη Βασιλεία η Μπελενένσες, γνώρισε εντός έδρας ήττα με 0-2, με τις ελπίδες της για πρόκριση στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ να περιορίζονται κατά πολύ. Στο πρωτάθλημα, βρίσκεται στο μέσο περίπου της βαθμολογίας, καθώς μπορεί να έχει ηττηθεί μόλις τρεις φορές, αλλά παράλληλα δυσκολεύεται να φτάσει σε νίκες (2-4-3 συνολικά). Η Τόντελα παραδόθηκε στην ανωτερότητα της Μπενφίκα (ήττα με 0-4), συμπληρώνοντας έτσι έξι ματς χωρίς τρίποντο (0-2-4). Με σκοπό να διαφυλάξουν το μηδέν στην άμυνα θα παραταχθούν οι φιλοξενούμενοι, θεωρούμε πως αν οι γηπεδούχοι επιδείξουν την απαραίτητη φρεσκάδα θα καταφέρουν να φτάσουν στη νίκη, τα σκορ 1-0/2-0/2-1 με κάλυψη το 1-1 φαίνεται να μας καλύπτουν στην εν λόγω αναμέτρηση.

722. ΣΑΝ ΠΑΟΥΛΙ - ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣ.

Τρίτη ισοπαλία στα τελευταία πέντε ματς (1-3-1) το 1-1 που απέσπασε η Σαν Πάουλι στην έδρα της Μπόχουμ, επιστρέφει τώρα στην ισχυρή έδρα της (4-1-1 εντός) και θα ψάξει τη νίκη για να μην χάσει την επαφή της με την κορυφή της βαθμολογίας. Η Φορτούνα επικράτησε με 1-0 της Γκρόιτερ εντός έδρας, αλλά παραμένει εντός της επικίνδυνης ζώνης, αδυνατώντας να φανεί ανταγωνιστική μακριά από το σπίτι της (0-3-4 εκτός). Καλύτερα τα ως τώρα δείγματα γραφής των γηπεδούχων, ικανοποιητικός ο ασιατικός άσος -0,25 στο 1,90 της Bet365.

723. ΝΑΝΣΙ - ΝΤΙΖΟΝ

Πρώτη ήττα μετά από τρεις κολλητές νίκες για τη Νανσί το 0-1 από τη Λανς, στην έδρα της έχει δυο σερί τρίποντα σκοράροντας από τρεις φορές στο καθένα από αυτά (3-2-1 εντός). Η Ντιζόν έρχεται από δυο συνεχόμενες νίκες σε πρωτάθλημα και κύπελλο και θέλει να αφήσει πίσω της οριστικά το αρνητικό σερί των τριών αγώνων χωρίς νίκη που προηγήθηκε (0-1-2). Ντέρμπι κορυφής είναι το ματς, σε σωστά επίπεδα κινούνται οι αποδόσεις, δεν θα μπλέξουμε.

725. ΚΡΟΤΟΝΕ - ΑΒΕΛΙΝΟ

Την πρώτη της ήττα μετά από εννέα ματς (6-3-0) γνώρισε η Κροτόνε, η οποία έχασε καθαρά με 1-4 στην έδρα της Πεσκάρα, με αποτέλεσμα να υποχωρήσει από την κορυφή της βαθμολογίας. Η Αβελίνο έχει χτίσει αήττητο σερί πέντε αγώνων, με τα δυο πιο πρόσφατα από αυτά να είναι μάλιστα ισάριθμες νίκες και την ίδια να πετυχαίνει από τρία γκολ (2-3-0, 3/5 over 2,5, 3/5 GG). Δυνατή η Κροτόνε εντός (4-1-0, 4/5 over 2,5, 3/5 GG), αλλά είναι αμφίβολο το πώς θα την επηρεάσει η πρόσφατη ήττα της, η Αβελίνο παίζει χωρίς σκοπιμότητες εκτός έδρας (1-2-3 εκτός, 4/6 over 2,5, 5/6 GG), με τα χαρακτηριστικά που έχουν οι δυο ομάδες θεωρούμε ότι μπορεί να επαληθευτεί τόσο το over 2,25 στο 1,825 όσο και το GG στο 1,80 της Bet365.

724. ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ Β' - ΓΙΑΓΚΟΣΤΕΡΑ

Στα έξι ματς πλέον το σερί της Μπιλμπάο Β’ χωρίς νίκη (0-3-3), αν και παίζει καλά έχει μεγάλο πρόβλημα στο τελείωμα των φάσεων (μόλις 6 γκολ υπέρ - χειρότερη επίθεση της κατηγορίας), τουλάχιστον καταφέρνει να διατηρεί καλό απολογισμό στο γήπεδό της (2-2-1 εντός). Η Γιαγκοστέρα έχει πια τρεις ήττες στα πιο πρόσφατα τέσσερα παιχνίδια της (1-0-3) και εμφανίζει πολλές αδυναμίες μακριά από το σπίτι της (0-1-4 εκτός) με αποκορύφωμα την άνευ όρων παράδοση στην Αλκορκόν κατά την τελευταία της έξοδό (ηττήθηκε με 1-6). Θεωρούμε ότι ήρθε η ώρα οι μικροί Βάσκοι να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα, το οποίο άλλωστε αξίζουν βάσει εμφανίσεων, αντί του απλού άσου θα κρατήσουμε τα σκορ 1-0/2-0/2-1 με κάλυψη του 1-1 που συνδυαστικά αποδίδουν 2,05 σε Bet365 και Stoiximan .

2995. ΓΙΟΥΝ. ΟΦ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ - ΤΣΕΣΤΕΡΦΙΛΝΤ

Ματς για το κύπελλο Αγγλίας, ομάδα της 6ης κατηγορίας η Γιουνάιτεντ Οφ Μάντσεστερ, στα τελευταία δέκα παιχνίδια της μετράει 3-1-6, με όλες της τις ήττες να έρχονται στο πρωτάθλημα και τα τέσσερα θετικά αποτελέσματα να αφορούν το θεσμό του κυπέλλου (έχει περάσει δηλαδή από 4 προκριματικούς γύρους). Ομάδα της τρίτης κατηγορίας η Τσέστερφιλντ, βρίσκεται σε καλό φεγγάρι με τέσσερις νίκες στα πιο πρόσφατα έξι παιχνίδια πρωταθλήματος (4-0-2) και στις τελευταίες τρεις εξόδους της σημείωσε ισάριθμες νίκες (5-0-3 συνολικά εκτός). Θα τα δώσει όλα για την πρόκριση η γηπεδούχος, η Τσέστερφιλντ πάντως δείχνει να είναι σοβαρή και η παρουσία της εσχάτως δεν αφήνει και πολλά περιθώρια για κόντρα.

729. ΟΥΝ. ΜΑΔΕΪΡΑ - ΜΠΡΑΓΚΑ

Αναβλήθηκε το τελευταίο ματς της Ουνιάο με την Πόρτο λόγω κακοκαιρίας, με το πιο πρόσφατο παιχνίδι της να είναι η εκτός έδρας ήττα με 0-1 από τη Μπελενένσες, αποτέλεσμα με το οποίο επέκτεινε το σερί της χωρίς νίκη στα έξι ματς (0-3-3). Η Μπράγκα δεν τα κατάφερε στη Μασσαλία, έχασε με 0-1 από τη Μαρσέιγ για το Γιουρόπα Λιγκ, αποτέλεσμα με το οποίο διακόπηκε το σερί της άνευ ήττας, που είχε φτάσει στα εννέα παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις (7-2-0). Ανώτερη ποιοτικά η Μπράγκα, ωστόσο είναι περισσότερο επιβαρυμένη από την αντίπαλό της, ενώ η Ουνιάο στην έδρα της δεν παραδίνεται εύκολα (1-2-0 εντός), σε σωστά επίπεδα πάντως βρίσκεται το διπλό.

730. ΟΥΝΙΟΝ ΕΣΠΑΝΙΟΛΑ -ΑΟΥΝΤΑΞ ΙΤΑΛΙΑΝΟ

Ηττήθηκε με 1-2 στην έδρα της Κόλο Κόλο στο πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου η Εσπανιόλα, έμεινε πάντως ζωντανή στο κυνήγι της πρόκρισης. Η Άουνταξ έχει τέσσερα σερί θετικά αποτελέσματα (3-1-0) και παραμείνει σε απόσταση βολής από την πρώτη πεντάδα. Το παιχνίδι είναι τοπικό ντέρμπι με αντιπαλότητα, σωστά ζυγισμένες οι αποδόσεις, δεν θα πάρουμε θέση.

727. ΚΡΟΥΣ. ΝΤΕΛ ΝΟΡΤΕ - ΑΛΝΤΟΣΙΒΙ

Τελευταία αγωνιστική στην αργεντίνικη Πριμέρα. Ήδη υποβιβασμένη η Κρουσέρο που ήταν φανερά ομάδα κατώτερης κατηγορίας, έχει δέκα συνεχόμενες ήττες και πλέον απλά θέλει να τελειώσει η σεζόν της. Η Αλντοσίβι θέλει τη νίκη, αν χάσει η Λανούς, ώστε να καταφέρει να καταφέρει να έχει το παιχνίδι στο γήπεδο της. Το διπλό στο 2,20 έχει αξία, αν θα έχει κίνητρο η φιλοξενούμενη.

731. ΣΑΝΤΙΑΓΚΟ ΓΟΥΟΝ. - ΟΥΝ. ΚΟΝΣΕΠΣΙΟΝ

Μέτρια η πορεία που διανύει η Γουόντερερς στο Απερτούρα, τουλάχιστον παραμένει αήττητη εντός έδρας (2-3-0), η Κονσεπσιόν έρχεται από ήττα στο γήπεδό της με σκορ 0-1 από τη Ντε Τσίλε στον πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου, συμπληρώνοντας έτσι τρία παιχνίδια μακριά από τις επιτυχίες (0-1-2). Κουρασμένη από το μεσοβδόμαδο ματς αλλά και με πολλά προβλήματα τραυματισμών το τελευταίο διάστημα η Κονσεπσιόν, λογικό φαβορί ο άσος στο 1,93 του Stoiximan.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ