ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Δευτέρας

Ακτινογραφία κουπονιού Δευτέρας

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Δευτέρας (26/10). Πηγή: Betblog.gr.

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Δευτέρας.

2938. ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΜΟΣΧΑΣ – ΡΟΣΤΟΦ

Έμεινε στο 1-1 την Πέμπτη με αντίπαλο τη Μπεσίκτας η Λοκομοτίβ και εξακολουθεί να είναι πρωτοπόρος στον όμιλό της στο Γιουρόπα Λιγκ. Στο πρωτάθλημα έχει τρεις νίκες στα τελευταία τέσσερα (3-1-0), με αποτέλεσμα να διατηρεί επαφή με την πρώτη θέση της βαθμολογίας. Η Ροστόφ συνεχίζει την πολύ καλή πορεία της, καθώς με τέσσερις νίκες στα πιο πρόσφατα έξι (4-0-2) έχει βρεθεί στην τέταρτη θέση. Τρεις συνεχόμενες εντός έδρας νίκες έχει η Λοκομοτίβ (3-2-0 εντός), τρεις σερί ήττες η Ροστόφ μακριά από το σπίτι της (2-0-3 εκτός), προβάδισμα έχουν οι γηπεδούχοι, αλλά το 1,75 στον άσο δεν είναι και καμία μεγάλη ευκαιρία.

2943. ΑΝΤΑΛΙΑΣΠΟΡ – ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ

Επέτρεψε στις νίκες η Ανταλιασπόρ χάρη στο 2-0 στην έδρα της Μπούρσα, σε ένα ματς που εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα και σκόραρε δις στο δεύτερο ημίχρονο. Η Μπεσίκτας πήρε το 1-1 στη Μόσχα από τη Λοκομοτίβ για το Γιουρόπα Λιγκ, ενώ εντός των συνόρων μετράει τρεις σερί νίκες και παραμένει μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας. Αναμφισβήτητα καλύτερη ομάδα η Μπεσίκτας, ωστόσο το διπλό δεν είναι για 1,75, με την Ανταλιασπόρ να είναι δυνατή εντός (2-2-0).

2942. ΓΚΟΡΝΙΚ ΖΑΜΠΡΖΕ – ΠΟΝΜΠΕΣΚΙΤΖΙΕ

Τρεις σερί ισοπαλίες μετράει η Γκόρνικ Ζάμπρζε (1-6-5 συνολικά), δυο κολλητά Χ έχει και η Ποντμπεσκίτζιε (2-6-4 συνολικά), δεν ξεχωρίζει ιδιαίτερα κάποια από τις δυο.

2940. ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ – ΑΠΟΕΛ

Συνεχίζει την εξαιρετική της πορεία στο πρωτάθλημα η Νέα Σαλαμίνα, επικράτησε με 2-1 εκτός έδρας στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, επεκτείνοντας το αήττητο σερί της στα πέντε παιχνίδια (4-1-0). Ο ΑΠΟΕΛ επικράτησε με 2-1 του Αστέρα Τρίπολης στα πλαίσια του Γιουρόπα Λιγκ, μένοντας έτσι ζωντανός στο κυνήγι της πρόκρισης στην επόμενη φάση, ενώ στο πρωτάθλημα συνεχίζει αήττητος (6-1-0 συνολικά). Προς αποφυγή το διπλό, καθώς η απόδοσή του είναι πολύ χαμηλή δεδομένης της φόρμας των αντιπάλων αλλά και της κόπωσης που θα κουβαλάει ο ΑΠΟΕΛ από το μεσοβδόμαδο παιχνίδι.

2948. ΡΑΝΤΕΡΣ – ΟΝΤΕΝΣΕ

Πήρε την πρόκριση για τους «8» του κυπέλλου μεσοβδόμαδα η Ράντερς, επικρατώντας με 2-0 της Χέλσινγκορ (Β’ κατηγορίας), ενώ στο πρωτάθλημα εναλλάσσει νίκη με ήττα εδώ και έξι ματς (3-0-3) με πιο πρόσφατο παιχνίδι της το εκτός έδρας 1-2 από τη Μίντιλαντ. Η Οντένσε έχασε με 1-2 στην έδρα της από τη Σοντέρισκε, μετρώντας επίσης 3-0-3 στα τελευταία της έξι ματς στο πρωτάθλημα. Αρκετά ευάλωτη έχει παρουσιαστεί για την ώρα η Οντένσε στις εξόδους της (2-0-4 εκτός), δίκαιος ο άσος στο 1,85 τηςBet365,ενώ οι φιλοξενούμενοι αναμένεται να παραταχθούν με τον τρίτο τους τερματοφύλακα, αφού οι δυο πρώτοι δίνονται τραυματίες.

2951. ΚΑΛΜΑΡ – ΓΚΕΦΛΕ

Προτελευταία αγωνιστική στην πρώτη κατηγορία της Σουηδίας.Στο +2 από την επικίνδυνη ζώνη η Κάλμαρ (5-3-6 εντός), έμπλεξε σε περιπέτειες λόγω της κακής της φόρμας στο κλείσιμο της σεζόν (τρεις σερί ήττες), αλλά δείχνει να γλυτώνει από περαιτέρω κινδύνους, λόγω της αδυναμίας των ομάδων που βρίσκονται κάτω από αυτή να κερδίσουν. Η Γκέφλε (3-2-9 εκτός) είναι αδιάφορη βαθμολογικά και τα πρόσφατα αποτελέσματά της δείχνουν ότι βρίσκεται ήδη σε κλίμα διακοπών (0-3-1 στα τέσσερα τελευταία). Με νίκη η Κάλμαρ καθαρίζει την υπόθεση παραμονή, με ισοπαλία πηγαίνει στο +3 από τη 14η Φάλκενμπεργκ ενώ θα έχει και τρία τέρματα καλύτερη διαφορά τερμάτων, θεωρούμε ότι τελικά θα πάρει το τρίποντο, ώστε να μην χρειαστεί να περιμένει μια ακόμα εβδομάδα για την επικύρωση της σωτηρίας της, ωστόσο το 1,60 στον άσο είναι μια τιμή που στερείται αξίας.

2950. ΑΤΒΙΝΤΑΜΠΕΡΓΚ – ΕΡΕΜΠΡΟ

Εικόνα διάλυσης παρουσιάζει η Ατβίνταμπεργκ (2-9-17), ουραγός και μαθηματικά υποβιβασμένη δύο αγωνιστικές πριν από το τέλος του πρωταθλήματος Σουηδίας. Διασύρθηκε στο τελευταίο της ματς με 6-0 από τη Φάλκενμπεργκ εκτός έδρας, τέταρτη συνεχόμενη ήττα, με 1-15 τέρματα σ’ αυτές τις τέσσερις αναμετρήσεις. Εντελώς αδιάφορη η Έρεμπρο (8-9-11), όμως κάνει πορεία πρωταθλητισμού το τελευταίο δίμηνο, μετράει 6-2-0, ούσα η πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος. Άνετα παίζεται το 2,15 του διπλού (ασιατικό διπλό -0,5, Bet365).

2952. ΑΪΚ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ – ΓΚΕΤΕΜΠΟΡΓΚ

Μεγάλο ντέρμπι, το οποίο αποκτά ακόμα πιο μεγάλη σημασία λόγω της κατάστασης που βρίσκονται οι δύο ομάδες. Πρακτικά η ισοπαλία δε θα βοηθήσει καμία από τις δύο στην προσπάθεια που κάνουν για την κατάκτηση του τίτλου, μιας και η Νόρκεπινγκ απέχει ήδη τρεις πόντους από την ΑΪΚ και τέσσερις από την Γκέτεμποργκ, έχοντας παίξει για την προτελευταία αγωνιστική. Η λογική λέει πως οι δύο αντίπαλοι θα προσπαθήσουν να διαφυλάξουν τα νώτα τους όσο γίνεται περισσότερο και θα ρισκάρουν στο τέλος για να πάρουν το τρίποντο, το οποίο θα τους κρατήσει ζωντανούς στη μάχη του τίτλου. Άλλωστε τίθενται αντιμέτωπες οι καλύτερες άμυνες της κατηγορίας. Συντηρητικό ξεκίνημα αναμένουμε, με το ενδεχόμενο να σημειωθεί το πρώτο γκολ μετά το 28’ να προσφέρεται στο 2,20 στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2955. ΝΤΕΓΚΕΡΦΟΡΣ – ΒΑΡΜΠΕΡΓΚΣ

Αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι για την προτελευταία αγωνιστική της δεύτερης κατηγορίας της Σουηδίας, πέντε ήττες στα τελευταία έξι μετρούν οι γηπεδούχοι (0-1-5), ούτε πάντως οι φιλοξενούμενοι πείθουν ιδιαίτερα (4-5-5 εκτός), δεν υπάρχει κανένας λόγος ενασχόλησης με τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

2954. ΒΙΤ. ΚΟΝΣΤΑΝΤΑ – ΜΠΟΤΟΣΑΝΙ

Ξεπέρασε άμεσα τον αποκλεισμό από το Λιγκ Καπ η Βιτόρουλ, καθώς επικράτησε με 2-1 στην έδρα της Κλουζ για το πρωτάθλημα, μένοντας έτσι σε επαφή με την κορυφή της βαθμολογίας. Η Μποτοσάνι πέτυχε μόλις τη δεύτερη φετινή νίκη της (2-6-6 συνολικά) χάρη στο 3-2 επί της Κραϊόβα, αλλά μακριά από το γήπεδό της δεν έχει ακόμα τρίποντο (0-3-4 εκτός). Πέντε σερί νίκες μετράει μπροστά στο κοινό της η Βιτόρουλ (5-2-0 εντός), ικανοποιητικότατος ο άσος στο 1,95 του Stoiximan .

2968. ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ

Θα βρει τον δρόμο της η Μπιλμπάο στο πρωτάθλημα που βρίσκεται μόλις στην 16η θέση έπειτα από οκτώ αγωνιστικές. Η Σπόρτινγκ Χιχόν πάντως σαν φιλοξενούμενη έχει πάρει τα περισσότερα θετικά της αποτελέσματα (2-1-1) αλλά σε μία έδρα όπως το «Σαν Μαμές» λογικά δεν θα αντέξει. Οι Βάσκοι μπορούν να επικρατήσουν με διαφορά 1 ή 2 γκολ, η συνδυαστική αυτή επιλογή βγάζει 1,95 μ.ο. απόδοση στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2969. ΝΟΒΑΡΑ – ΠΕΣΚΑΡΑ

Σε θετική τροχιά αμφότερες, τρεις σερί νίκες με λευκό παθητικό μετράει η Νοβάρα, με πιο πρόσφατη το 2-0 στην έδρα της Βιτσέντζα, δυο συνεχόμενα τρίποντα και τρία στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια έχει η Πεσκάρα (3-0-1), η οποία μακριά από το σπίτι της έχει απολογισμό 1-2-2. Κακόtimingγια να τεθούν αντιμέτωπες οι δυο ομάδες, σωστό μας φαίνεται το σετ.

2967. ΚΛΕΡΜΟΝ – ΛΑΝΣ

Αήττητη για τέταρτό παιχνίδι στη σειρά παρέμεινε η Κλερμόν (2-2-0, 4/4GG, 3/4over2,5), ενώ στο γήπεδό της (3-2-1, 4/6GG, 3/6over2,5) έρχεται από δυο σερί τρίποντα, η Λανς έμεινε στο 1-1 στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Λαβάλ και βρίσκεται ακόμα χαμηλά στη βαθμολογία (16η, 2-5-4 συνολικά, 1-1-3 εκτός). Σωστό φαβορί η Κλερμόν, τίποτα ιδιαίτερο πάντως οι τιμές που κυκλοφορούν.

2971. ΚΑΡΝΤΙΦ - ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ

Η Κάρντιφ βρίσκεται σε καλό φεγγάρι και εντός έδρας φαίνεται πως δεν αστειεύεται φέτος, παράλληλα οι καλές της εμφανίσεις αφήνουν υποσχέσεις και δημιουργούν προσδοκίες για τη συνέχεια. Η Μπρίστολ Σίτι μέχρι στιγμής αρκείται στην μετριότητα και αμυντικά μπάζει από παντού. Τον πρώτο λόγο στο γήπεδο τους τον έχουν οι Ουαλοί, στο2,025 ο ασιατικός άσος -0,25 στην Βet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2973. ΜΠΕΛΕΝΕΝΣΕΣ - ΟΥΝ. ΜΑΔΕΪΡΑ

Ώρα νίκη για την Μπελενένσες η οποία πρέπει σιγά-σιγά να πάρει νίκες έτσι ώστε να μην μείνει πίσω στη βαθμολογία. Η Ουνιάο μετριότατη μέχρι στιγμής αποτελεί τον καταλληλότερο αντίπαλο για τους γηπεδούχους. Πάμε με το ποιοτικότερο ρόστερ αλλά και την καλή ψυχολογία της «Μπέλε», δίκαια φαβορί ο ασιατικός άσος -0,5 τηςBet365 στην απόδοση 1,90 ο οποίος μπορεί να επιβεβαιωθεί.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2974. ΑΟΥΝΤΑΞ ΙΤΑΛΙΑΝΟ - ΟΥΝ. ΚΟΝΣΕΠΣΙΟΝ

Οι δύο ομάδες είναι ο ορισμός του «όσα φάμε κι όσα βάλουμε», συνήθως τους βγαίνει σε καλό καθώς επιθετικά αμφότερες είναι αρκετά ικανές. Η Άουνταξ στην έδρα της παρουσιάζεται ασταθείς αλλά δεν παίζει ποτέ κλειστά, κάτι αντίστοιχο ισχύει και για την Κονσεπσιόν όταν αγωνίζεται μακριά από το σπίτι της. Όλα οδηγούν στα γκολ και στον συνδυασμόover 2,5 καιgoal-goal ο οποίος προσφέρεται από τηνBet365 στην απόδοση 1,95 και αποτελεί επιλογή των YoungGuns. Διαβάστε περισσότερα εδώ .


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ